Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 30 (vasárnap), 0:36

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 7704 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 155  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Sorozatfüggők Birodalma
HozzászólásElküldve: 2012 november 26 (hétfő), 11:03 
Billentyűzetgyilkos

Amikor kicsi voltam (én 6 éves voltam, amikor elkezdték adni, de szerintem ilyen 10 éves korom előtt nem néztem), akkor mindig a jófiúk voltak a kedvenceim, de a végére, amikor már Angel kikerült a képből, én is kezdtem egyre inkább Spike fele húzni (főleg miután meghalt/eltűnt - már nem emlékszem mi történt vele - Drusilla. Angel mellett a nagy szerelmem Oz volt még :) De aztán őt is hamar kiírták :cry:

Az utóbbi jó pár évben tértem át a rossz fiúkra. "Nagy" The vampire diaries fan vagyok (hiába idegesít halálra Elena), ott viszont már a kezdetektől fogva Damon párti vagyok. Nem tudom, hogy azt mennyire ismered, én eddig egy fiú haveromról tudok, aki nézni és szereti a sorozatot, de Stefannak (a másik pasi főszereplő) volt egy időszaka, amikor "kikapcsolta az érzelmeit", és áttért öldöklős-vámpírrá, na, abban a néhány részben imádtam :D Sokkal jobb is volt az alakítása, mint jófiúként.

A régi sorozatok legfeljebb annyiból "rosszabbak", mint az újak, mert akkor még nem volt meg az a technika, mint most, közel se tudtak akkora hatást elérni egy-egy scene-nel pont ezért, mert egyszerűen nem tudták megcsinálni. Ha magát a történetet, a cselekményt nézi az ember, ugyanolyan fantasztikus sztorikat írtak akkor is, ugyanolyan izgalmas volt egy-egy epizód, de sokan már csak azért se néznek bele egy régibe, mert látszik rajta, hogy nem olyan a képe, mint egy mainak. És az tény, hogy az utóbbi években ilyen téren jobb sorozatokat csináltak, de egyébként ugyanolyan szinten vannak, mint a régiek, ha a történetet nézzük.
Mostanában kezdtük el nézni barátommal a Csillagkaput az első résztől kezdve. Megmutatott egy epizódot az utolsó évadból, és utána kezdtük el rögtön az elsővel. Hát ledöbbentünk a különbségen. Azért számít az az x év, ami eltelt időközben.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 november 25 (vasárnap), 18:35 
Írópalánta

Jóban rosszban, Egy rém modern család_:)

http://www.xirtalleb.blogspot.hu

You hate everything about me, why do you love me?"

Hős a sötétben ficblog profil

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 november 24 (szombat), 7:09 
Sztorihajhász

Én mindig utáltam Angelt valamiért. Túlságosan is "jófiú" volt, meg kissé nyálas. Nekem a vámpírok közül mindig Spike volt a kedvencem. XD

Én tini voltam, mikor ment, asszem olyan 17-18 lehettem, mikor adni kezdték nálunk először a Buffy-t. Angelből is néztem pár részt, főleg a zöldképű démon miatt, aki szerintem a legjobb arc volt az egészben. De az a sorozat nem fogott meg. Nagyon látszott, hogy csak spin-off, mint ahogy a Hercules is az volt. Vagy a Xena, nem tudom, melyik nőtte ki melyikből magát.

Amúgy, én szeretem a régebbi sorozatokat is. Megvan a bájuk, ha csak a nosztalgia szintjén is. Persze, sokan gagyinak tartják őket, mert régiek.

"Love is the most powerful magic of all."

"Every magic comes with a price."

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 november 23 (péntek), 19:16 
Billentyűzetgyilkos

Igen, igen, annyira fura volt a mostani sorozatok után egy ilyen régit nézni, köbö mintha videokazettán néznék filmet :mrgreen: A végére nagyon beindulnak a dolgok, én már teljesen elfelejtettem, hogy zárják le a sorozatot (könnyeztem is rendesen =(( )

Ez meg, hogy ilyen "egyszerűek" a részek... mai fejjel, ennyi remek, pörgős sorozat után persze hogy ezt mondjuk, de amikor 10-11 évesen nézte az ember, akkor meg pont ezek voltak a hú-de-izgis-komoly sorozatok. Olyan jó néha nosztalgiából újranézni őket, annyira jó érzés tud lenni, amikor visszagondol az ember, hogy jé, milyen kis bénák voltak, és voltunk mi is, hogy az ilyen kis "gagyi" sorozatokat imádtuk :-D

A másik, az ugye az Angel volt, de az a sorozat soha nem fogott meg annyira, nem is láttam végig, hiába volt Angel a kedvencem a Buffyból. Én csak szinkronosan láttam, és annyira, de annyira béna volt, amikor Angelt "Angyal"nak mondta az első évadban Buffy... de aztán szerencsére átszoktak, hogy a szinkronban legalább a neveket ne fordítsák le :-D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 november 23 (péntek), 14:58 
Sztorihajhász

Akkor nem vagyok hülye. Húgom is benézett, mikor az első évad egyik részét néztem. Elkezdte hogy hű, ez de régi, mert hogy olyan a kép, meg a hang. Hát, ja, az első évad 1997-es. Nem mai sorozat, de én szeretem. Igaz, elég egyszerűek a részek az első évadokban, de nekem bejönnek. ^^

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 november 23 (péntek), 9:52 
Billentyűzetgyilkos

Andro írta:
Most mindenki hülyének fog nézni, de elkezdtem Buffy-t nézni. Igen, tudom, ősrégi sorozat, de sosem láttam az elejétől a sorozatot, így úgy döntöttem, most végignézem az összes évadot, minden egyes részét. Végül is egy ős vámpíros sorozatról beszélünk. ^^

Én tavaly néztem végig az összes évadot, régen az egyik kedvenc sorozatom volt. Fú, annyi mindenre nem emlékeztem belőle, tök sok dolgon meglepődtem, amikor újranéztem :o A másik felén meg folyton felkiáltottam, hogy "Jé, tényleg, ez is benne volt!" :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 november 22 (csütörtök), 17:33 
Sztorihajhász

Most mindenki hülyének fog nézni, de elkezdtem Buffy-t nézni. Igen, tudom, ősrégi sorozat, de sosem láttam az elejétől a sorozatot, így úgy döntöttem, most végignézem az összes évadot, minden egyes részét. Végül is egy ős vámpíros sorozatról beszélünk. ^^

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 november 21 (szerda), 20:21 
Billentyűzetgyilkos

Castle 3x13: óóó, gyerekek, határozottan az eddigi legjobb rész az eeegész sorozatban. Végre beindulnak a dolgok, minden értelemben. Haladtak Kate anyjának az ügyével, Castle és Beckett is közelebb került egymáshoz - szó szerint :D Az a csókjelenet... hát, az igazat megvallva, elég bénára sikeredett, de a szándék a lényeg. Persze jobban örültem/örültünk volna, ha nem elterelésnek kapja el Castle Beckettet, de amikor Kate visszacsókolt! Na, az igazi volt :) Ryan és Esposito még mindig nagy arc, keményen állták a sarat, és ugyanolyan viccesek maradtak, mint eddig ("mindenki tud... rólam és az anyádról" jajistenem :mrgreen: ). Szóval remek kis epizódot sikerült összehozniuk :)

Mielőtt továbbmegyek, jöhet egy kis Arrow, le vagyok maradva...

Plusz egy kérdés, megint keresek egy régi sorozatot (legalábbis ha jól emlékszem, sorozat volt, nem film): legalább 6-7 éves, talán régebbi is. Egy tini srácról szólt, aki eszméletlen jól tudott zongorázni, egy tanár vagy zongorista (?) véletlenül fedezte fel, és egy jelenetre emlékszem az egész sorozatból, amikor a srác egy telt házas koncertet adott. Semmi más nem jut eszembe, se nevek, se helyszínek, semmi. Úgy emlékeztem, hogy Kevin Zegers (http://www.filmkatalogus.hu/Kevin-Zegers--sz4176#top) játszott benne, de nem. Azt tudom, hogy a főszereplő kissrác több sorozatban is megfordult, de hogy mikben... :-/ Ennyiből valakinek ismerős?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 november 19 (hétfő), 13:53 
Billentyűzetgyilkos

Castle 2. évad vége, 3. évad eleje: Na, végre továbbjutottam a második évadon, nagyon tetszett a befejezés, hiába nem volt heppi end. Azért az durva volt, hogy Kate végre lépne, szakít a nemtomhogyhívják rendőr pasijával, erre Castle összejön az exével, ha már Kate nem lehet az övé... ><

A harmadik évadban tényleg beindulni látszanak a dolgok kettejük között, egyre több a romantikus jelenet, egyre több olyan pillantást lehet elkapni tőlük. Már mindenkinek egyértelmű az őrsön, hogy egymásba vannak zúgva, nem igaz, hogy egyikük se lép :D (Nikki, már megjelent Josh, de még nem sok szerepe volt eddig. Kíváncsi vagyok, mennyire lesz komoly a dolog vele. Talán az eljegyzésig is elmennek?...)

Esposito és Lanie! Hát az haláli jelenet volt! :D Hogy pont ők jöjjenek össze! De aranyosak együtt, főleg a titkolózásuk, ahogy próbálják kidumálni magukat az olyan helyzetekből, főleg amikor a többiek meg egyre csak célozgatnak, mert persze tisztában vannak vele, hogy együtt vannak :D

Supernatural 8. évad, nem tudom hanyadik résznél járunk... Talán a 7. volt az utolsó?: Óóóó, végre feltűnt Castiel! Nem volt túl nagy szerepe a részben, csak pár jelenete, de örültem, hogy megint itt van. És a befejezést tekintve innentől kezdve nagyobb szerepe lesz. A legutolsó jelenetben vajon ki volt az a csaj? Gondolom ő hozta ki a Purgatóriumból is, de ez nem derült ki abból a pár percből. Nem hinném, hogy arkangyal a csaj, bár nem is jut eszembe így hirtelen olyan angyal, akinek akkora ereje lenne, hogy egy csettintéssel arra kötelezze Cast, hogy ne hazudjon neki, mindent mondjon el Winchesterékről... Hát, majd kiderül később. Attól függetlenül, hogy szinte minden részben van néhány jó jelenet, még mindig nem közelíti meg a régi színvonalat, és szerintem már nem is fogja. Én továbbra is amondó vagyok, hogy az ötödik évadnál abba kellett volna hagyniuk. Írtak egy tökéletes befejezést, fantasztikus volt az egész rész, az elejétől a végéig, de nekik ez nem volt elég, húzzák-halasszák a tényleges lezárást, ezzel meg csak rontják az egész sorozat minőségét :/

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 november 15 (csütörtök), 7:03 
Sztorihajhász

Cilindrián írta:

Most szerintem Regina se "annyira" gonosz. Marad György király. Hacsak nem jelenik meg valaki a másik világból, bár nem hinném, hogy ez valószínű.
Egyébként Rumple-n csodálkoztam, hogy mindenféle alku nélkül (mármint Reginával értem a kötendő alkut) odaadta Henrynek azt a medált, benne a folyadékkal...

Ahogy Rum mondta, "A ház ajándéka." Szerintem tuti van valami köze Henryhez, ha ingyen dolgozott, és házhoz is ment. XD
Gonosz? Ott van Cora, mert ha jól tudom, ő is átjut Storybrooke-ba. Na, és Hook? XD

Na, én meg végre nekikezdhettem a LOST harmadik évadának. Izgalmasnak ígérkezik, főleg, mert végre úgy tűnik, többet megtudunk a Többiekről, meg hogy mi is történt pontosan. Habár, egy ilyen második évados finálé után csak jóban lehet reménykedni.

Belekezdtem a Continuum c. sorozatba is. Első rész alapján sima kis lövöldözős akció, némi sci-fi beütéssel. Még nem túl erős a sztori, de reménykedem, hogy pár rész után erősödni fog. Amúgy csak egy évadot (10 epizódot) élt meg.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 november 14 (szerda), 22:25 
Írópalánta

Arrow; huhaaa és áhh. :D Nem bántam meg, hogy ma emellett a sorozat mellett döntöttem. Két részt kellett pótolnom, de ez hamar megvolt ;) Oli karaktere egyre jobban tetszik. A sorozatban, egyedül a hangulat nem tetszik - na jó, ezt így most nem tudnám megfogalmazni, de valami hiányzik, ahhoz, hogy jó(bb) legyen. :)

Beauty and the Beast holnapra maradt, ma már nem lesz időm megnézni...

Kép Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 november 14 (szerda), 21:54 
Szárnybontogató

Andro írta:

Maradt volna még Regina, ő is elég gonosz. Vagy Rumplestiltskin, bár ő most éppen a jó útra tért. Némileg. XD

Most szerintem Regina se "annyira" gonosz. Marad György király. Hacsak nem jelenik meg valaki a másik világból, bár nem hinném, hogy ez valószínű.
Egyébként Rumple-n csodálkoztam, hogy mindenféle alku nélkül (mármint Reginával értem a kötendő alkut) odaadta Henrynek azt a medált, benne a folyadékkal...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 november 14 (szerda), 19:41 
Billentyűzetgyilkos

Merlin 5x6: soha nem voltam oda Gwenért (valószínűleg azért, mert megszállot Merthur fan vagyok), és többek között ezért sem tetszettek azok a jelenetek, amikben ő szerepelt, márpedig ez a rész jóformán róla szólt. Hiányolom Merlin régi énjét, amikor még vidám, viccelődös volt, egyfolytában kötekedtek egymással Arthurral, de persze már eljött az a bizonyos fordulat, amikortól komor hangvételt kap az egész történet, a harc Morgana ellen, aki próbálja megkaparintani "jogos" trónját. Mindenki nagy változásokon ment keresztül a negyedik évad befejezésével, talán az utolsó két-három rész volt a kulcsfontosságú, plusz ugye eltelt öt év a történet szerint, mindenki felnőtt, megkomolyodott... De én azért visszasírom a régi epizódokat :)
Ez a rész egyébként elég nagy csalódás volt nekem, sokkal jobbra számítottam a 5x5 végén látható kis trailerből. Jóformán végig unottan néztem, azt számolgattam, hogy még hány perc van hátra belőle... aztán eljutottunk a végére, az utolsó két perchez, és BUMM, leesett az állam :D Ilyen befejezést egy ilyen felvezetés után! Király! Repesve várom a folytatást :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 november 14 (szerda), 16:23 
Sztorihajhász

Cilindrián írta:
Andro írta:
Once Upon a Time 2X07: Igen! Talán az eddigi egyik legjobb epizód volt! Végre kiderült, mit látott Aurora és Henry.

Mondjuk, én erre tippeltem, de már ideje volt őket látni... Tudtam, hogy jók a megérzéseim. :wink:

Ha pedig David lelövi György királyt, akkor nem marad "ügyeletes gonosz" a sorozatban (mert szerintem ő lesz az...) :mrgreen:

Maradt volna még Regina, ő is elég gonosz. Vagy Rumplestiltskin, bár ő most éppen a jó útra tért. Némileg. XD

Amúgy nekem az sem volt nagy meglepetés, hogy kicsoda Anita.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 november 14 (szerda), 16:22 
Írópalánta

Castle 5X7 része. Teljesen olyan volt, mintha a Paranormális jelenségek című filmet néztem volna meg, a legeslegelején, amikor megtörtént a gyilkosság. Annyi különbséggel, hogy nem voltak parás részek. :D Egy videokamerán látjuk az egész részt, és ez nagyon tetszett, ötletes volt. :) Voltaképpen volt már jobb része az ötödik évadnak, azért imádtam. Különösen az utolsó pár percet. :D Castle humora ismét hatalmas méreteket öltött, Gatest sikerült kiborítania, azzal, hogy folyamatosan a kamera előtt "sétálgat". Oda-vissza, mindig más helyzetet csinálva, egyszer úgy tesz mintha telefonálna, majd, hogy az óráját nézni, és stb. és stb. :D A legutolsó másodpercekben, Kate elhívja a kamerást, és egy apró "raktárba" viszi, kinyújtja a nyelvét a felvételt készítő fickóra, majd bezárja. :D Szóval viccben és humorban ismét nem volt hiány. :D

Egyelőre nincs időm más sorozatokra, de az Arrow legújabb részét, azért még Ma megnézem. :)

Kép Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 november 14 (szerda), 15:54 
Szárnybontogató

Andro írta:
Once Upon a Time 2X07: Igen! Talán az eddigi egyik legjobb epizód volt! Végre kiderült, mit látott Aurora és Henry.

Mondjuk, én erre tippeltem, de már ideje volt őket látni... Tudtam, hogy jók a megérzéseim. :wink:

Ha pedig David lelövi György királyt, akkor nem marad "ügyeletes gonosz" a sorozatban (mert szerintem ő lesz az...) :mrgreen:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 november 13 (kedd), 8:18 
Sztorihajhász

666 Park Avenue 1X07: Na, végre úgy tűnik, valami megmozdult a sorozatban. Nem mintha eddig nem lett volna izgalmas a történet, mert az. Kíváncsi vagyok, miért olyan fontos Gavinnek, hogy az a fickó életben maradjon. Na, és persze, mi van a pince alatt, ahová Jane most be lett zárva. Tuti, hogy neki valami nagy köze van az épülethez, ha mindenki így marasztalja.

Revenge 2X07: Úgy tűnik, itt már mindenki kavar mindent mindenki ellen. Tetszik, egyre jobban összekuszálódnak a szálak, mégis az ember egyre tisztábban lát. Már csak kérdés, ki kivel is van tulajdonképpen. Mason kis húzása nem volt semmi sem Kara, sem Emily ellen. Emily meg kitálalt, ami nem biztos, hogy jó ötlet volt. Kara meg végre mindent tud, amit eddig nem tudott, bár szerintem ez nem túl jó. Viszont pont ettől jó a sorozat. Kíváncsi vagyok, az írók milyen új dolgokkal tudnak még előrukkolni.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 november 12 (hétfő), 13:34 
Írópalánta

Eddy_: Hát azzal sajnos várod kell a negyedik évadig. Ott drámai fordulatot vesz a kapcsolatuk! :D Nyíltan szerelmesek a másikba, de túl hülyék, hogy lépjenek a másik felé. Hm. Én is éppen a harmadik évadnál járok (online az ötödiknél), az RTL-en most megy magyarul, bár, hogy őszinte legyek nekem az eredeti hangjukkal, magyar felirattal sokkal jobban tetszik. Kate magyar hangja eléggé... hm. nem is találok rá szavakat arra, hogy milyen. Castle magyar hangja már sokkal elfogadhatóbb. És igen! :D Hozzátenném, hogy nem is baj, ha nincs komolyabb kapcsolatuk másokkal (erről nem mondok bővebben semmit!), én már teljesen Caskett (Castle+Beckett[Kate]) párti lettem! :D

Kép Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 november 12 (hétfő), 10:57 
Sztorihajhász

Once Upon a Time 2X07: Igen! Talán az eddigi egyik legjobb epizód volt! Végre kiderült, mit látott Aurora és Henry. Na, és persze Piroska múltjának egy jó izgalmas részére derült fény. György király meg még mindig egy szemét alak! Én David helyében lelőttem volna.

Jövő héten sem Amerikában, sem nálunk nem lesz következő OUAT-rész. Az USA-ban vasárnap valami zenei díjkiosztó miatt elmarad a 2X08-as rész, nálunk pedig az 1X03-mas rész marad el a Forma1 miatt. Nálunk is, és az USA-ban is november 25.-én folytatódnak az évadok. Addig csak kibírjuk. Vagy nem.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 november 12 (hétfő), 9:20 
Billentyűzetgyilkos

Nikki: a második évad végénél járunk (járok), és nem sietnek...? Már legalább fél évada kellett volna történnie valaminek, azon kívül, hogy minden második részben feltűnően féltékenykednek a másikra :D Az tény, hogy tényleg látszik, hogy jobban kötődnek a másikhoz, de én azért hiányolom az erősebb szerelmi szálat. A másik fura dolog, hogy egyikük se jött még össze senkivel komolyabban, randizgatás volt, főleg itt az s2-ben, de mindegyik max. két részig tartott.
A hétvégén elérek a harmadikig, de addig van egy kis bepótolni valóm az új évadokból (spn, tvd, merlin, gossip girl, és véééégre van új glee rész is, már csak a feliratra várok :) ), ezekkel el leszek hétköznap.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 november 10 (szombat), 15:34 
Írópalánta

Eddy_: annál a résznél én is vártam volna többet. :D De a forgatókönyv író szerint nem siethetek annyira előre a kapcsolatukba. Minden esetre szerintem látszik, hogy egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Lásd, a 13. rész végén Kate még be is vallja neki, hogy nélküle nem lenne képes megoldani az anyja ügyét. Szerintem a harmadik évad jobb lesz! :D (nekem legalábbis jobb volt, bár most az ötödik évad részein hüledezek XD) Ja és a negyedik évad is jóóóó! :D

Kép Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 november 10 (szombat), 11:18 
A Legnagyobb Fandomvadász

azért maradjatok a sorozatok kitárgyalásánál, légyszi.

köszönöm

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 november 10 (szombat), 11:01 
Billentyűzetgyilkos

Egen, azt sajnos tapasztalom. Csak az asztali PC-m van, a monitor meg túl messze van az ágytól, úgyhogy ha filmezek, csak a székben ülve tudok.
Nekem barátom ilyen, lassan olvas, és vele feliratos filmeket/sorozatok nem lehet nézni, ami azért is gáz, mert van egy csomó olyan amerikai, angol film, amit úgy szeretnék megnézetni vele, mert tényleg fantasztikus, és még őt is érdekelne az alapján, amit elmondok neki, de nem értené meg rendesen :/ (Egy picit off, nem sorozat, hanem film, de nagyon ajánlom mindenkinek: Bang bang you're dead. A felirattal mondjuk szenvedtem egy sort, mire ráakadtam, meg nem is pontos, van pár kifejezés, amit szó szerint fordítottak, pedig a kifejezésnek van magyar megfelelője, de azért érthető így is.)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 november 10 (szombat), 10:57 
Sztorihajhász

Nem ez a gond, hanem hogy anyum nem tud egyszerre olvasni, és a filmet is nézni. Zavarja. Engem nem, mert már jó 12 éve nézek így mindent - filmet, animét, sorozatot -, szóval nem zavar. Meg ő nem is ér rá annyit filmezni, és jobban szereti tévében nézni, nem számítógépen. A monitor előtt nem lehet kényelmesen elfeküdni.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 november 10 (szombat), 10:44 
Billentyűzetgyilkos

Andro: nekem még anno egy-két ismerős mondta, hogy nézik, fú milyen jó sorozat, de valahogy sosem érdekelt annyira, hogy belekezdjek. Mondjuk ugyanígy voltam a Castle-el is, csak nagy felhajtás van körülötte, de biztos nem nagyon szám... most is az megy a háttérben :D Úgyhogy nem csodálkoznék, hogy ha ezzel végzek, és belekezdek a Once Upon a Time-ba, hetekig csak azt nézném.
Nálam anyummal nincs ilyen gond, én a Merlint kezdtem nézetni vele, és amíg az ötödik évadot nem adják a tv-ben, engem zaklat kétnaponta (!!!), hogy van már új rész, mert akkor megnézi a gépemen felirattal. Általában vasárnap-hétfőn megnézi, aztán kedden kérdezi, hogy na, van új Merlin? :mrgreen:

Nikki: óóh, és már volt is jobb! 2x17-18 :O A 17. rész vége, amikor a gyilkos felrobbantotta Kate lakását, miközben bent volt, Castle meg a sarkon! Viszont amikor betört C. a lakásba, semmi ölelkezős nagy jelenet, hogy "Ó, drágám, te élsz!", azért többet vártam volna annál az epizódnál. De azért durva rész volt mindkettő :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 november 10 (szombat), 7:21 
Sztorihajhász

Eddy: A második évadot én sem tévében nézem (mivel még nem adják). De az elsőt magyarul nézzük anyummal - amit én már hatszor láttam angolul -, mert ő nem tud angolul. Felirattal nézni meg nem szeret. És imádja. Pedig nem annyira bírja a meséket. ^^

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 november 09 (péntek), 19:05 
Írópalánta

Castle 5X6 része; nagyon tetszett, humoros kis epizód lett, és majdnem minden percében nevettem. Castle karaktere egyre jobb és jobb, nem tudtam, hogy lehet még fokozni. Egy lézer pisztoly használata után, teljesen megijedt, hogy esetleg kihullhat a haja, és nem lehet gyereke; persze Kate mindenre kritikus szemmel válaszolt: Dehogyis Castle! Kedvenc idézeteim is vann!! XD Castle; Ha reggel felébredek, és kopasz leszek, akkor is vonzódni fogsz hozzám? - Ezt Kate-től kérdezte, aki furcsa arccal méregeti ezt követően, erre Castle: Te jó ég! Nem vonzódnál! XDD Nagyon de nagyon jó volt!

Hétfőn új rész!!! :)

Eddy_; lesz még jobb is! :D

Kép Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 november 09 (péntek), 14:13 
Billentyűzetgyilkos

Jaj, bocsánat, csak elütöttem :oops: (És ahogy nézem, nem csak a tiedet kevertem össze, Cilindriánéból is kihagytam egy betűt. Asszem maradok ezentúl a jól bevált ctrl c-ctrl v-nél :D

Ühüm, ha nem is a tv-ből (nincs :D), de a nevét már hallottam.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 november 09 (péntek), 13:56 
Sztorihajhász

Eddy: A nevem Andro, és a Once Upon a Time (Egyszer volt, hol nem volt) sorozat második évadjáról beszélgetünk. A sorozat első évada jelenleg vasárnaponként 21:30-kor látható az M1-en. Szerintem ismered a sorozatot.

Na, én meg közben tovább néztem a LOST-ot. A második évad vége felé járva egyre izgisebb, főleg, hogy kiderült, a bajba jutott emberke nem is az, akinek mondja magát. Már nagyon kíváncsi vagyok, kik azok a Többiek, akikről szó van.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 november 09 (péntek), 12:37 
Billentyűzetgyilkos

Castle 2. évad: még csak a közepénél járok, de egyre jobban tetszik az egész sorozat :) Az elején kicsit kritikus szemmel néztem, de egyre inkább figyelmen kívül hagyom az apró kis bakikat.

Merlin 5x5: így a végén: "NEEEE! *döbbenten bámul*" Mekkora már, hogy Arthur megkérdezi Merlint, hogy ő mit választana a helyében, legyen újra törvényes a mágia használata, és így megmenekül Mordred, aki ugye Arthur végzete lesz, vagy tagadják meg továbbra is a mágiát, Mordred meghal, Arthur megmenekül. "Camelotban nincs helye a mágiának." Mindezt könnyes szemmel mondja, hát én is úgy néztem... Erre mi Arthur büntetése? ÉLETBEN HAGYJÁK MORDREDET! dafuq!!!! Merlin egyébként tényleg felnőtt, ahogy azt mondta Gaiusnak, eszméletlen mennyit változott két évad között. Megkomolyodott, nem az a naiv, vicces fiú, aki volt, Arthur jólétét tartja szem előtt, és most már meg is fogadja Kilgharrah tanácsait még ha utána lelkiismeret-furdalása is lesz, vagy elborzad a saját tetteitől. ("Ha lehetőséged van rá, ÖLD MEG Mordredet!" Hát, ő mindent megtesz érte...)

Andro, Cilindrián: mennyit spoilereztek már? :D Szinte egy teljes mondat sincs feketével :D Melyik sorozatról van szó konkréten? Nem akartam elolvasni az egész beszélgetést, mert ha belekezdenék (és ezek után már szeretnék :-D ) a sorozatba, picit gáz lenne, de így nem is tudom kivenni, hogy miről folyik a szó :?:

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Elyes 2012 november 09 (péntek), 14:14-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 november 09 (péntek), 8:27 
Sztorihajhász

Cilindrián írta:
Csak egy megjegyzés Peter Pannal kapcsolatban: Ha hűek a Disney-alkotásokhoz a sorozat készítői (márpedig ezidáig gyakran voltak azok), Peter nem Sohaországban él, hanem a mi világunkban. Lásd Hook című film + a könyv vége. De ez nem jelenti azt, hogy akár Bae, akár Neal lenne ő.

Viszont a Disney rajzfilmverzióban nem emlegetik, hogy a mi világunkban élt volna. A Hook-ban pedig kisbabaként viszi oda Tinkerbelle, majd Wendy miatt marad a mi világunkban. De a Hookot azért ne vegyük a klasszikus alkotásnak azért. Másrészt, ha Baelfire lenne Peter Pan, akkor nem az Elvarázsolt Erdőben élt volna. Így ez eleve kiesett,mint teória. Neal még lehet Peter Pan, de akkor nem lehet ő Baelfire. Szóval valamelyik teória sántít. Amúgy bevallom, a könyvet nem olvastam Peter Panról, csak a Disney-féle rajzfilmet, és a Hook filmet láttam.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 november 09 (péntek), 7:13 
Szárnybontogató

Csak egy megjegyzés Peter Pannal kapcsolatban: Ha hűek a Disney-alkotásokhoz a sorozat készítői (márpedig ezidáig gyakran voltak azok), Peter nem Sohaországban él, hanem a mi világunkban. Lásd Hook című film + a könyv vége. De ez nem jelenti azt, hogy akár Bae, akár Neal lenne ő.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 november 08 (csütörtök), 17:09 
Sztorihajhász

Gaeriel írta:
szerintem egyébként Baelfire nem lehet Neal, mert akkor igen-igen öregnek kéne lennie :D mert ugye Rumple már akkor elvesztette őt, amikor még Reginával nem is találkozott, onnantól meg azért egyértelmű, hogy közel 40 éve ő már legalább a mi világunkban volt, mire Regina átka idehozta a többieket is. :D mert ha nem, akkor valami mágia azért csak megtalálta őt is, na de az hogy történt? :D

Ez így nem hiszem, hogy igaz. Hiszen fogalmunk sincs, hogy időben a bab hová vitte Baelfire-t. Szóval simán lehet egyidős Emmával, fiatalabb, vagy idősebb nála. A bab ugyanis téren-és időn át viszi azt, aki el akar menni. Tehát simán lehet Neal is akár. Mivel ő jóval az átok előtt jött át, nem Regina átka hozta ide. Akkor Storybrooke-ban lenne, és Rumple nem akarta volna miatta elhagyni a várost, hogy megkeresse. Akkor már tudná, hogy hol van. Ennyi. De majd megtudjuk.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 november 08 (csütörtök), 15:29 
Szárnybontogató

Az, hogy Bae a mi világunkban él, nem jelenti azt, hogy feltétlenül ő lenne Neal. Mondom, szerintem minden túl egyértelmű, nagyon az elején vagyunk még a sorozatnak, hogy efféle következtetéseket levonhassunk. Mint ahogy az is túlságosan az lenne, hogy valójában Neal Henry apja.

Ha "igazán nagyot akarnak ütni", akkor nem az első dolog lesz (ami mindjárt mindenkinek szembeötlik) a megoldás. Sokkal inkább valami olyasmi, ami "végig az orrunk előtt van, de a legkevésbé sem gondolunk rá..." :)

Egyébként az számomra is külön kérdés, hogy vajon mifene lehetett a ládában...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 november 08 (csütörtök), 14:52 

szerintem egyébként Baelfire nem lehet Neal, mert akkor igen-igen öregnek kéne lennie :D mert ugye Rumple már akkor elvesztette őt, amikor még Reginával nem is találkozott, onnantól meg azért egyértelmű, hogy közel 40 éve ő már legalább a mi világunkban volt, mire Regina átka idehozta a többieket is. :D mert ha nem, akkor valami mágia azért csak megtalálta őt is, na de az hogy történt? :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 november 08 (csütörtök), 12:38 
Sztorihajhász

Pedig ő Henry apja, ebben biztos vagyok. Más kérdés, hogy valójában kicsoda. Most már olyan teóriák vannak, hogy Neal a Fehér Nyúl (Alice Csodaországban), meg Peter Pan is, sőt, Baelfire is. Csak az a gond, hgoy a három teória üti egymást.

Ugyanis, nem lehet mindhárom. Ha Neal a Fehér Nyúl, akkor nem lehet Baelfire, hiszen Bae nem járhatott Csodaországban. Bae a mi világunkba került, hiszen a varázsbab idehozta. Ugyanis, szerintem a varázsbabok abba a világba visznek, ahová te menni akarsz. Bae pedig egy Mágiamentes Világba akart menni, ezért landolt a mi világunkban. Következésképp ha Neal mégis Baelfire, akkor nem lehet a Fehér Nyúl, hiszen nem lehet mindkettő egyszerre. Sőt, ha ő Peter Pan, akkor megint nem lehet sem a Fehér Nyúl, sem Baelfire, hiszen Peter Pan Sohaországban él, míg a Fehér Nyúl Csodaországban, Baelfire pedig jelenleg a mi világunkban. Sokan úgy érvelnek, hogy Rumplestiltskin is a Krokodil. De Hook az arca miatt hívja Rumot krokodilnak, nem azért, mert a Sötét Úr valóban egy krokodil. Szóval itt dől meg a teória. A krokodil Rum esetében egy szófordulat Hooktól. Egy gúnynév. Nem arra utalnak, hogy Rumplestiltskin egy krokodil.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 november 08 (csütörtök), 11:21 
Szárnybontogató

Andro írta:
Szerintem meg Neal az, más kérdés, ő maga Bae-e. Hiszen Emma már terhes volt, amikor letartóztatták.

Az nem biztos, hogy már akkor az volt. Elvégre csak annyit láttunk, hogy elvitték, aztán ... Ki tudja mi történt pl amíg előzetesben volt stb. Még mindig fenntartom, az nem ütne elég nagyot, ha Neal lenne a Henry apja... Túl sablonos, szerintem. Ha mégsem, akkor tévedtem :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 november 08 (csütörtök), 8:28 
Sztorihajhász

Szerintem meg Neal az, más kérdés, ő maga Bae-e. Hiszen Emma már terhes volt, amikor letartóztatták.

Revolution 1X07: Úgy látszik, végre valamennyire kezd beindulni a történet. Bár kissé unalmas, hogy minden rész vége happy end, és mindig megmentik, akit meg kell, meg mindig megússzák a dolgot. Jó, tudom a jófiúk mindent megúsznak, de akkor is. Viszont végre úgy tűnik, hogy kezd körvonalazódni, mi is volt ez a nagy áramszünet, meg mi is van azokkal a nyakláncokkal. Szerintem maradok még pár részig, aztán meglátom.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 november 08 (csütörtök), 8:23 

Cilindrián írta:
Andro írta:
Na igen, Neal és Baelfire a két legnagyobb rejtély. Vajon ők ketten egy és ugyanaz a személy? Azt hiszem, akkor fogna mindenki padlót. XD...

Szerintem túlságosan nyilvánvaló lenne, hiszen mindenki erre számít. Ha tényleg olyan nagyot fog ütni, hogy ki Henry apja, akkor nem Neal lesz az... Bár ez csak feltételezés, részemről.

hát de Neal kell, hogy legyen Henry apja, ez nyilvánvaló, más nem nagyon volt akkor a közelben :D meg hát, ha Neal az Baelfire lenne, akkor nem tudna róla, hogy ő kicsoda is valójában? elvégre rá semmilyen átok nem hatott, az meg csak nagyon gyanús lenne, hogy valaki jön, és mágiáról kezd el beszélni egy olyan helyen, ahol nincs.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 november 08 (csütörtök), 7:47 
Szárnybontogató

Andro írta:
Na igen, Neal és Baelfire a két legnagyobb rejtély. Vajon ők ketten egy és ugyanaz a személy? Azt hiszem, akkor fogna mindenki padlót. XD...

Szerintem túlságosan nyilvánvaló lenne, hiszen mindenki erre számít. Ha tényleg olyan nagyot fog ütni, hogy ki Henry apja, akkor nem Neal lesz az... Bár ez csak feltételezés, részemről.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 november 07 (szerda), 9:00 
Sztorihajhász

Na igen, Neal és Baelfire a két legnagyobb rejtély. Vajon ők ketten egy és ugyanaz a személy? Azt hiszem, akkor fogna mindenki padlót. XD

Revenge 2X06: Hát ez a rész se volt semmi. Szerintem Mason kezd rájönni, hogy Amanda és Emily szerepet cseréltek. Azért Emily sem semmi, hogy így bemártja Conradot. Ügyes húzás volt tőle, amit csinált. És Jack végre megkérte Amanda kezét! Istenem, legalább valami jó is volt ebben a részben. Nolan meg végre úgy tűnik, kirúgta Padmát. Az a csaj amúgy sem volt nekem szimpi.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 november 06 (kedd), 18:18 

Andro írta:
Igen, a doboz rejtélye. Bár az első évadban én is mindenre gondoltam, kivéve egy írógépre. Bár a második évadban, mikor August találkozik Neallel, tuti mást mutat neki. XD

:D :D :D pedig az azért érdekes lenne. már csak arra vagyok kíváncsi, hogy ez mikor fog kiderülni...meg mikor érkezik meg Neal, meg mi lesz akkor meg ilyenek :D na, jó van még ezer kérdésem, de azt hiszem befogom a számat :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 november 06 (kedd), 13:35 
Sztorihajhász

Igen, a doboz rejtélye. Bár az első évadban én is mindenre gondoltam, kivéve egy írógépre. Bár a második évadban, mikor August találkozik Neallel, tuti mást mutat neki. XD

666 Park Avenue 1X06: Hát ez se volt semmi. Tuti, hogy olyasmi lehet a dobozban, ami nagyon veszélyes. Nem csoda, ha Gavin vissza akarja kapni. Csak kíváncsi vagyok ezek után, hogy Olivia is tudja-e, mi van a dobozkában. Henry meg egy szemét dög! Ahelyett, hogy Jane mellett állna, még pszichiáterhez küldené. Az azért meredek, hogy Jane ősei vannak azon a bizonyos képen. Talán ez volt az oka, hogy pont oda költöztek.

Amúgy november 18.-án nem lesz Once Upon a Time az ABC-n. Helyette valami zenei díjátadó lesz.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 november 06 (kedd), 9:33 

Andro írta:
Na igen, ez nekem is fura volt. De elvégre hazudhatott is Emmának. Hiszen Nealről sem mondott neki semmit. Gondolom, ha Emma tudta volna, hogy Neal August miatt lépett le, nem bocsátott volna meg neki.

persze, ez oké, csak érted :D nem tudom feldolgozni, hogy akkor most kétszer is cserben hagyta. na, meg mit mutatott Nealnek a dobozban, amitől egyből elhitte?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 november 06 (kedd), 8:26 
Sztorihajhász

Gaeriel írta:
Andro írta:
És igen, megnéztem a Once Upon a Time 2X06-ot. Meglepő volt, főleg a fiatal Emma. Most legalább tudjuk, honnan van az édes kis sárga kocsija. A pasas meg elgondolkodtatott. Lehet, hogy mégsem ő Bae? Viszont, legalább tudjuk, hogy nem csak úgy szemétségből lépett le. Emma és Hook jelenetei nagyon jók lettek. Azért azon néztem, hogy Emma otthagyta Hookot az óriás lakhelyén lebilincselve.

engem csak August megjelenése zavart az egészben. nem úgy volt, hogy akkor jutott eszébe Emmát keresni, amikor ő megjelent Storybrooke-ban? mert akkor elkezdett fájni a lába? vagy akkor most ezt értsem úgy, hogy elindult, de kapott egy kis pénzt, és megint lelépett? x') csak szerintem fura ez így? :D

Na igen, ez nekem is fura volt. De elvégre hazudhatott is Emmának. Hiszen Nealről sem mondott neki semmit. Gondolom, ha Emma tudta volna, hogy Neal August miatt lépett le, nem bocsátott volna meg neki.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 november 05 (hétfő), 19:49 

Andro írta:
És igen, megnéztem a Once Upon a Time 2X06-ot. Meglepő volt, főleg a fiatal Emma. Most legalább tudjuk, honnan van az édes kis sárga kocsija. A pasas meg elgondolkodtatott. Lehet, hogy mégsem ő Bae? Viszont, legalább tudjuk, hogy nem csak úgy szemétségből lépett le. Emma és Hook jelenetei nagyon jók lettek. Azért azon néztem, hogy Emma otthagyta Hookot az óriás lakhelyén lebilincselve.

engem csak August megjelenése zavart az egészben. nem úgy volt, hogy akkor jutott eszébe Emmát keresni, amikor ő megjelent Storybrooke-ban? mert akkor elkezdett fájni a lába? vagy akkor most ezt értsem úgy, hogy elindult, de kapott egy kis pénzt, és megint lelépett? x') csak szerintem fura ez így? :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 november 05 (hétfő), 18:14 
Sztorihajhász

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 november 05 (hétfő), 17:37 
Írópalánta

Ma hajnalban a Castle 5X6 része lesz, remélhetőleg feltudok majd kelni, hogy megnézzem! ;;) Minden esetre, holnap már egy szép, hosszú véleményem lesz róla! :mrgreen:

Arrow, végre eljutottam odáig, hogy leüljek és megnézzem az új részeit (amiket eddig nem volt időm megnézni.)

Kép Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 november 01 (csütörtök), 22:22 
Sztorihajhász

Revolution 1X06: Végre megnéztem, és ez most olyan felemás volt. Jó pont, hogy Charlie végre már érzelmeket is mutat, és nemcsak bambán bámul bele a nagyvilágba. A rész meg elment, viszont megint nem tudtunk meg semmi újat a világról. Ami fura, hogy Danny, aki két éves volt az áramszünetkor, hogy a ménkőbe ismerheti fel az anyját 15 év után? Na, ez nem fér a fejembe. Vagy a készítők nem gondolkodtak, vagy valaki besúgta neki, hogy az ott anyuci.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 november 01 (csütörtök), 21:08 
Tollforgató

hihetetlen hogy mennyire nincs kedvem sorozatolni...

közérdekű közleményeinket hallották.

nincs valakinek kedve a legutóbbi supernatural és once upon a time részeit lazán összefoglalni? :'D

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 7704 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 155  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra