Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 április 30 (csütörtök), 21:13

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 469 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Asha agyszüleményei - avagy "Holafolytatás"-iroda
HozzászólásElküldve: 2013 január 18 (péntek), 20:41 
Tollforgató

Asha írta:

... Izé, hát, köszönöm. :D Még félek. Ha tényleg lesz 15 percnyi időm és koncentráltságom írni, akkor kipróbálom, de most nem megy. :D

Jól van, megértem én maximálisan. Csak gondoltam, megmutatom, mert jó poén, kis pszichopata program.
Amúgy megértem, ha nekem most valaki pisztolyt nyomna a fejemhez, hogy írjak, akkor se tudnék, szóval... :P

Óh, hát megvan a zárás meg a nyitás, ez nagyszerű...! :D Viszont tapasztalataim szerint ilyenkor sokkal több időbe telik, míg megtalálod az ezeregy megírt variáció közül, hogy végül melyik lesz a közepe ;;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 18 (péntek), 20:35 
Ó-nagy-admin "on stage"

Hogy ez... ez... mi??? xD
Mármint, vettem, hogy megbüntiz engem, ha rossz kislány vagyok, és a körmeimet reszelgetem írás helyett, de mi a bünti? Kimászik a Kör-filmes Samara a laptopból, ha nem teljesítem a szószámot? xD

Nyehh. Van webes alkalmazásban is, kíváncsiságképp megnyitottam, de elkezdett visszaszámolni a kis rohadék, én meg megijedtem, bezártam, mire ablakocskában megkérdezte, hogy biztos vagyok-e benne? Még csak most kezdtünk el játszani!
"Játszani" - tisztára, mint a Fűrész... Akadna itt egy kis játék... x')

... Izé, hát, köszönöm. :D Még félek. Ha tényleg lesz 15 percnyi időm és koncentráltságom írni, akkor kipróbálom, de most nem megy. :D
(Különben is, már van egy naplós fejezetnyitásom és -zárásom, az is több a semminél, na. :P Írok, írok, írok, esküszöm... O:-) )

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 18 (péntek), 20:18 
Tollforgató

Asha írta:
Ath egy kihalófélben lévő faj egyik utolsó megmaradt képviselője...

Ennél jobban még senki nem jellemzett engem xD ez sok mindent megmagyaráz, pl hogy miért nem értek szót sok emberrel és mé' vagyok ilyen antiszoc.
De figyelj, nézd meg mit találtam neked, ez az alkalmazás neked való! hohohó!
http://writeordie.com/

haha :D
"Write or Die is a new kind of writing productivity application that forces you to write by providing consequences for distraction and procrastination."
Write or die, drága :D én is kipróbálom, ha te is ;)
Napi 750 szó! :D

EDIT: most nézem, 10 zöldhasú, a fene egye meg, pedig azt hittem, megtaláltam a tökéletes megoldást x,D
Mert büntetés is van ám benne...! xD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 18 (péntek), 5:39 
Ó-nagy-admin "on stage"

Nem, sajnos másképp alakult az életem. Részint önhibás a dolog, de most már nincs mit tennem vele.
Semmi gond amúgy a kérdéssel, csak ez valóban privát, szóval egy másik csatornán talán nyíltabb lennék, de itt nem akarok.

Igen, Jessnek megvannak a maga egyszerű kis előnyei valóban, szóval annyira talán nem is kell őt félteni... ^^

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 17 (csütörtök), 22:26 
Betűmániákus

ez teljesen privát, de kikívánkozik: ha jársz egyetemre, akkor valami irodalmi cuccra? :oops: mert asszem csak egy év van köztünk. na kulcs a számra :-$

igen, Jess története valahogy olyan, mint a joghurt :) mármint könnyen emészthető, kellemes és hasznos, nagyon jó ujjgyakorlat a többihez, szóval kérlek szépen 8->

*pillog*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 17 (csütörtök), 20:51 
Ó-nagy-admin "on stage"

Minden héten - vagy ha mégsem, akkor épp vizsgaidőszak van. Ath egy kihalófélben lévő faj egyik utolsó megmaradt képviselőjeként fáradhatatlan rendszerességgel rágja a fülemet frissekért, még akkor is, amikor a földbe tiporva szidom a saját történeteimet. :D (A többség ennél a pontnál adta fel véglegesen. xD )
De örülök, ha időnként kiderül, hogy van, aki mégis hiányol. :) :x

Ó, hát amúgy, egyelőre még épp kísérletszerűen szoktatom magam vissza az írás gondolatára... de mivel a történetek közül Jess a legkönnyebb, így először úgyis vele próbálkozom. :) Bár jelenleg még csak ott tart a dolog, hogy a jegyzetek-vázlatok alapján próbálom gondolatban összeollózni a következő fejezet eseményeit (éééés jövök rá, hogy mit felejtettem ki az előzőekből, ollé!), de ha ez sikerül, utána garantáltan megállíthatatlan leszek. :D ;;)

Egyébként még csak itt, de köszönöm a kritikáitokat a versnél! :) Hamarosan (szombat? vasárnap?) válaszolni fogok rájuk - csak éljem túl valahogy vasárnapig...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 14 (hétfő), 19:04 
Tollforgató

shanon widow írta:
éééén Jess után érdeklődnék *félénken köhint*

Én minden héten érdeklődöm, szóval, bízom benne, hogyha elegen vegzáljuk Ashát, egyszer csak prezentálja :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 14 (hétfő), 18:26 
Betűmániákus

éééén Jess után érdeklődnék *félénken köhint*

de látom, vannak általam még nem látogatott versek, úúúgyhogy... egy ideig elleszek, deee... :P

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 13 (vasárnap), 19:35 
Ó-nagy-admin "on stage"

Por, milyen por? Nem egészen másfél hónapja, hogy itt jártam, ez a féléves eltűnéseimhez képest még egészen gyönyörű. :D
De igazad van, jogos, és apropó - "itt jártam":

ITT JÁRTAM
"...
Nyomot hagyok, reggel, ha felkelek:
testkörívnyomot az ágyban.
A konyhaasztalon kávésbögre
– jó reggelt, szia, itt jártam –,
aztán zuhanyzom, és ha a tükörüveget
pára borítja, én beleskiccelek
..."

Szóval új taggal gazdagodott a Kígyó-Szelence, és ha van még igény ilyesmikre, valóban szívesen fogadom a visszajelzést, biztatás gyanánt. :)
De azzal vagy anélkül is - jó olvasást kívánok a kíváncsi tévelygőknek!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 13 (vasárnap), 18:44 
Tollforgató

*letörölgeti a port*

Kopp-kopp, van itt valaki...?
:)
Na, ne tessék visszatartani a verseket a versszerető publikumtól! Én tudom ám, hogy rejtezik ott valami Asha szelencéjében, ami pedig simán felkerülhetne a Merire is :)
Kis biztatást próbálok itt prezentálni :D

Puszi :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 december 02 (vasárnap), 19:53 
Ó-nagy-admin "on stage"

Bevallom, most lélegzetelállítóan menőnek érzem magam. :D Az előző posztban még karácsonyra ígértem a folytatást, erre advent első vasárnapja van, és már meg is hoztam:

Jess alig titkos nem-naplója - 11. ~ Szivárványkoktélok
A lányok kibeszélik a lányokkal a szőke hercegeket. A fiúk kibeszélik egymás között a jó csajokat. Jess pedig… hát, alkalmazkodik a sajátságos helyzetéhez Chrisszel. Egy bizonyos állapotában úgyis sokkal őszintébb és érzelmesebb, mint egyébként.

Jó olvasást!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 november 20 (kedd), 11:32 
Ó-nagy-admin "on stage"

Halihó!

Még májusban harangoztam be egy összvissz két hónaposra tervezett szünetet Jessnél - ez idestova fél évre nyúlt, de a rengeteg háttérsegítségnek (amiért nem lehetek eléggé hálás), a kritikák adta lendületnek (ami hihetetlen erejű motiváció :) ) és miegyébnek köszönhetően történt egy FRISS...

Jess alig titkos nem-naplója - 10. ~ Jó, rossz, helyes, szükségszerű
"Sokat gondoltam Jackie-re múlt csütörtök óta.

Oké, ezt azért most NEM úgy kell elképzelni, hogy hosszú sóhajtozások közepette bámultam bele a naplementébe, és rá gondoltam,
vagy hogy a mosókonyha csempefaláról eszembe jutott a szeme színe, és rá gondoltam,
vagy hogy láttam egy ugyanolyan magentabíbor tollat a nővéremnél, amivel Jackie írni szokott a fórumon, és rá gondoltam.
Nem. Tulajdonképpen rendesen ettem, köszönöm szépen, remekül tudtam aludni, és semmi szentimentálisan nyálas hülyeséget nem műveltem. (Bár a magentabíbor tollról valóban eszembe jutott, de nem szavaltam el egy szonettet sem gyönyörűségemben, mielőtt valaki megbélyegez.)

Csak valahogy nem olyan könnyű kiverni a fejemből a bizsergető tényt, hogy létezik."

A folytatás is készül, bár épp heves vitákat folytatok magammal, hogy mi kerüljön bele vagy mit hagyjak ki belőle az eredetileg tervezettek szerint. De karácsonyig azért szeretnék előrukkolni vele, bárhogy is haladjanak benne az események. :)

Szintén gazdagodott egy Holdfény-hangulattal a Kígyó, meg erősen gondolkodom rajta, hogy kitakarítsam a balgábban sikerülteket, mondjuk egyelőre se időm, se kedvem játszani vele... ^^

Addig is jó olvasást, szórakozást az érdeklődőknek a fentiekhez!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 13 (szombat), 15:45 
Ó-nagy-admin "on stage"

Egy új Kígyó:

Fecskenyár
"széthullok szédülök elestem lefekszem
ringat a karcos fapadló és felettem
homályos koszfolt táncol a plafonon
lehet hogy mozog lehet hogy álmodom"

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 szeptember 22 (szombat), 22:11 
Ó-nagy-admin "on stage"

Ejnye... :lol:

Drága Isobel!
A kapcsolatunk... nos, a kapcsolatunk szépen ívelő fejlődése sajnos nem áll egyenes arányosságban az írásaimmal való kapcsolatom fejlődésével. :( Eme sajnálatos tényszerűségnek köszönhetően kapcsolatunk ERRE a szintre való eljutása előtt jelenleg komoly akadályok állnak. Lehet, be kéne jelentkeznem párterápiára a történeteimmel, hogy végre mi is szintet léphessünk.

... Ehhem. Hát... :oops: Az munkának számít, hogy minden nap megnyitom a(zt a rohadt) mappát az írásaimmal, és írok valamelyikhez egy-két (eleve elrontott) bekezdést (amit másnap, vagy még aznap módszeresen kitörlök)? Hiszen hé, így már van egy Szivárványkoktél címre hallgató fél fejezetem Jesshez! Mármint egy fejezet kihagyással viszont... :lol:
De még élek. (És különben is. Te azért biztosan tudni fogsz róla, ha frissítésközeli állapotba kerülök. Kapcsolatunk már biztosan eljutott arra a szintre, hogy neked nyávogjak feltöltés előtt a fejezet milyenségéról...)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 szeptember 22 (szombat), 20:25 
Fanficbúvár

LOL, te troll =)) >:) :g :x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 szeptember 22 (szombat), 19:40 
Zöldfülű

Kedves Asha!
Reményeim szerint a kapcsolatunk hamarosan eljut arra a szintre, hogy FRISSÍTESZ XD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 augusztus 17 (péntek), 9:35 
Írópalánta

Asha írta:
És neked is szeretném megköszönni, hogy olvastál-írtál az Üstre! A felismerés magyarázatát is - nagyon kedves és teljesen új vélemény volt nekem, így még sosem vettem szemügyre magamat. :D Köszönöm szépen!

Igazán nincs mit. :)

Jól van, akkor türelemmel várok Jessre. Csak gondoltam, jelzem, hogy nem felejtettem el, és várom a folytatást. :wink:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 augusztus 17 (péntek), 8:02 
Ó-nagy-admin "on stage"

Helló!

Nelli, és ha tudnád, hogy én másodszorra is milyen remekül szórakoztam ezen a kis jeleneten... :D Látod, én mindenhol ott vagyok... nem rééémes?:lol: Köszönöm, hogy írtál rá!

LanRain, Jess-szel nagyon régóta szöszölök (még Üst alatt is állandóan azt nyitogattam meg), csak haladást nem sikerült elérnem vele, mert elvesztem a variációk között. :? Mondjuk lelkes önkéntesek próbálnak segíteni és orvosolni a problémámat, akiknek a névtelenségben is hála a buzdításért. ^^ Jövő héten nem leszek házon belül (ez a kései vakáció - kívánjatok jó időt! ^^), és bár ez azt jelenti, hogy akkor nem tudok írni, de remélem, ez az egy hét pihi kikapcsol annyira, hogy utána újult erővel-lelkesedéssel vessem vissza magam az írásaim közé. :)
És neked is szeretném megköszönni, hogy olvastál-írtál az Üstre! A felismerés magyarázatát is - nagyon kedves és teljesen új vélemény volt nekem, így még sosem vettem szemügyre magamat. :D Köszönöm szépen!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 augusztus 17 (péntek), 1:09 
Írópalánta

Mindenféle Üstnek vége szakad egyszer, így aztán feltenném a költői kérdést: mikor lesz folytatás a Jess alig titkos nem-naplójából? ;;) *szépen néz Ashára* (Hiába, hiányoznak ezek az ökrök... :-> )

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 augusztus 13 (hétfő), 21:30 
Írópalánta

Ááá, ez nem ér! :D Épp az történt, mint legutóbb a (Rém)álmaim párjával kapcsolatban: már örvendezek nagyban, hogy juhhé, ráakadtam egy jó szerzőre, és olvashatok még jó kis történeteket, erre kiderül, megint, hogy te vagy az, Asha! :D Affene, mert tényleg olvastam a többi művedet, szóval... -.- :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 augusztus 13 (hétfő), 17:01 
Tollforgató

Asha írta:

És hoztam egy verset is, ami a sztorival ellentétben slash-vers lett:

Exodus
A szíved hangja az én dalom.
Néha bár úgy érzem, hogy senki más
nem hallja ugyanazt, s ugyanúgy.
Mintha csak nekem szóló vallomás
volna minden perc, amit veled töltök...

Nagyon szépen köszönöm ezt a verset, két strófában ott van elegánsan és gyönyörűen minden, amit én 19 oldalban próbáltam elmondani :) A líra veri a prózát, de csak ott, aki ilyen jól műveli, mint Te, drága :)
Köszönöm a linkeket, mindjárt én is kiteszem a versed a történethez, meg átteszem a törit a kategóriájába.
Köszönöm! <3

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 augusztus 13 (hétfő), 16:41 
Ó-nagy-admin "on stage"

Halihó!

Megtörtént az Üstös leleplezés, a történetek is hazatértek a nekik való helyre: az írójuk neve alá... :) Szóval jelenthetem, hogy a profiloldalam újabb történettel nyúlt hosszabbá.
A sztori nem-slash, 12-es korhatárt kapott, elsősorban humorra, másodrészt romantikára épült, Kykyke kívánsága alapján:

Láss bennem mást
Jamilah szereti Gabrielt. Gabriel magán kívül legfeljebb csak Emile-t kedveli valamiféleképpen. Emile elviseli Gabrielt a hülyeségeivel együtt, és igazán elnéző másokkal, akik viszont kedvelik is őt. Legalábbis egészen addig, míg össze nem hozza őket egy ostoba rajzórai feladat…

És hoztam egy verset is, ami a sztorival ellentétben slash-vers lett:

Exodus
A szíved hangja az én dalom.
Néha bár úgy érzem, hogy senki más
nem hallja ugyanazt, s ugyanúgy.
Mintha csak nekem szóló vallomás
volna minden perc, amit veled töltök...

Jó olvasást mindkettőhöz! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 augusztus 10 (péntek), 18:41 
Ó-nagy-admin "on stage"

Bizony, szeretem szétalázni magam ilyen kulturális eseményeken. :D

Melyikre gondolsz? Én nem tudok olyanról, amire a megadott kritériumok alapján a HH (vagy bármi más) beküldhető volna. Mondjuk novellákban nem nagyon gondolkodom, verses és regényes pályázatok szoktak érdekelni, így van hogy átsuhanok dolgokon. Küldesz egy linket valahol, ha többet tudsz nálam?

Géza MELLÉVEL, kérlek. xD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 augusztus 10 (péntek), 18:15 
Fanficbúvár

Ohh, már ééértem :) Igaz is, nem-hivatalosan lesz aranymosás december-januárban... (most is lesz egy szeptemberben, nem küldöd el nekik a Hulla, hopp!-ot? :D) A hátsón billentés meg amúgy is nélkülözhetetlen eleme a mindennapoknak :)

Nem slashelek, ha nem muszáj, de ha valami jól van megírva (és kettőtök neve valami ilyesmit enged sejtetni), akkor azt szívesen elolvasom^^

Antal... szegény :mrgreen: vele nem is tudom, mit kellene tenni... mindenesetre nem összeereszteni Gézával ;)

Kritikaválaszokat várom^^

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 augusztus 10 (péntek), 14:00 
Ó-nagy-admin "on stage"

Szia, bogaram! :)

Köszönöm a kritikákat! :x Neked már nagyon sok válasszal tartozom mindenfelé, pótlom őket amint lehet, de úgy nehéz merizni, hogy a főnököm fel-alá slattyog körülöttem. Kisebb káosz van idebent. :roll:

Azt hittem, te nem slashelsz... :D Athtal slash terveink vannak (neki nem pálya a heteró fic, és még én is csak kísérletezem a fiú-lány románccal :lol: ), és a karácsony környéki is jórészt az lesz (???), bár arról egyelőre bölcsebb volna nem nyilatkoznom. Jesst azért kéne villámmód befejezni, mert belső kényszert érzek rá, hogy bezsebeljem a második profi elutasításomat. Tudod, nehogy elszálljak magamtól, nem árt egy kis hátsónbillentés. ^^ De egyébként nem tudom, annyi kérdőjelem van annak a cselekménye körül is, hogy valami isteni segítség kéne hozzá, hogy decemberre kész legyen.

És szegény Antal is...! Azt még muszáj lesz átbeszélnünk, nem fair, hogy szegény még mindig a szekrényben van. xD

Puszillak, és köszönöm a vendégeskedést errefelé! >:D<

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 augusztus 09 (csütörtök), 11:09 
Fanficbúvár

Hello, eletem elvalaszthatatlan eleme, te... :-P ;;)

Kettot olvastam, Aliz meg kimaradt de mustrasorra kerul az is hamarosan. Imadom a verseidet :mrgreen:
Athanorral kozos iras? Jol hangzik^^
JESS BFEJEZES? VILLAM? nem kell azt annyira elsietni, olyan jooo, szivesen olvasnam... jo sokaig^^ egyebkent ez is jol hangzik :D
Par fejezetes szosz is... nyammm :) Csupa jo hirrel jottel :)

aktiv publikalo korszakot lelkesen udvozoljuk,
Antal es a vasalo.

*avagy Hil bedilizik*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 augusztus 08 (szerda), 21:37 
Ó-nagy-admin "on stage"

Helló, drága - és mindenki! :x

Bizooony, finishbe ért az Üst, aminek az alkotói stádiumából egyébként jó szokásomhoz híven négy napot használtam fel, szóval való igaz, hogy kéne lennie minden másnak... de hát csak rímeim vannak. Ebből kettő is, az egyik régebben:

Aliz
"Mint az égő fából kipattanó szikra,
mint a felhőből egy bátor csepp esővíz,
mint a nyúlüregben hosszan alázúgó,
sorsába törődő-nyugovó Aliz:
már időtlen idők teltek el talán,
hogy szilárd föld tartott a talpam alatt."

És egy ma:

... Nincsen türelme hozzám...
"anyukámnak nincsen türelme hozzám
mostanában szétesett időn heverünk
kipihenjük ami kudarc ért minket ma
és ápoljuk tegnap felsebzett tenyerünk
hogy új sebre álljunk készen holnapra
győzünk gyógyulni az idő meg fogytán
és szétesik alattunk heverünk rajta
anyukámnak nincsen türelme hozzám"

És igen, Athanorral valóban ez a legújabb projectünk, hogy együtt írunk valamit... drukkoljatok, hogy működjön a dolog, mi lelkesek vagyunk nagyon. ^^ Meg ha már a jövőbeli tervekről beszélünk, karácsony tájára is kész kell lennem egy másik rövidebb történettel, szóval párfejezetes szöszökben gazdag ősz-tél elé nézünk, úgy tűnik. :)
Szintén tervben van Jess villámbefejezése decemberre, de ebbe nem fektetek túl sok reményt. De talán...

Ha szeptembertől rendeződnek a dolgaim, akkor mindenesetre aktív publikáló időszakom következik. :)

Addig is jó olvasást, és nagyölelés mindenkinek, aki még nem felejtett el! :x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 augusztus 08 (szerda), 21:11 
Tollforgató

* Ath leporolja Asha ficblogját*
Na, most hogy lassan vége az Üstnek, az Isten se ment meg attól, hogy folytatást tegyél le az asztalra valamiből... hacsaknem... Emberek, úgy lesz, hogy Ashával közös törit fogunk írni, juhééé :D bejelentem, hogy el kelljen vele kezdeni foglalkozni, slash lesz, és nem hosszú, és mivel Asha benne lesz, csak jó lehet :D

A másik meg, drága, hogy annyira jó ez a legutóbbi vers, és holnap írok majd rá kritikát, csak szerettem volna neki hírverést csapni. * menni, menni Asha verseket olvasni*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 május 12 (szombat), 22:07 
Ó-nagy-admin "on stage"

Haragudni...? Az érdektelenség az, amivel engem a padlóra lehet küldeni. :) Szeretek írni, szeretek másoknak írni, ha pedig másoknak örömet tudok szerezni az írásaimmal annyira, hogy még várják is... ez minden, amit akarhatok; ha a kritika nem kritizál, akkor ez az egyetlen, amiért szükségem van rá, szóval köszönöm szépen, Lex, így is. ^^
És persze hálásan, nagyon-nagyon köszönöm, mindkettőtöknek! Ígérem, jelentkezni fogok - amint van mivel. :)

Hm... és bár fejezetet nem, sajnos nem rittyentettem össze így egy délután alatt (csak egy szekrényt, de ez egy másik lapra tartozik xD ), azért vannak nekem is ilyen röpke dolgaim... igen, rímel, mert ez már csak így működik nálam. ^^ Egy újabb kis kígyóval gazdagodott a versgyűjteményem:

Nem tudom kizárni a vihart a szobámból
"Nem tudom kizárni a vihart a szobámból.
Hiába csuktam be az ajtót, az ablakot,
hiába rángattam sötét függönyöm
össze, és bújtam hálóvá szaggatott
takaróm alá, húztam párnámat fejemre..."

Jó olvasást hozzá is. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 május 12 (szombat), 11:39 
Tollforgató

Drága Asha! Jöttem közbekotyogni: én is imádom a Flasht - bár hivatalosan még nem vagyok az olvasód, kritikát még nem láthattál tőlem, úgyhogy csak annyi kis titkot árulok el Neked, hogy az eddigi fejezetek kinyomtatva pihennek a tatyómba és lassan 2 hónapja mindenfelé hurcibálom őket magammal :D Így próbálok küzdeni az elvonási tünetek ellen; közben meg kicsit dög is vagyok, mert direkt nem olvastam el mindet - a kedvenceimnél szeretek felhalmozni néhány fejezetet magam előtt, hogy egyszer csak nehogy jöjjön a kopp, hogy jééééézusom, végére értem az aktuális fejezetnek és ki tudja mikor jön a következő?!

Szóval ezzel csak azt szeretném mondani, hogy szeretjük a történetedet (megyek majd kritikát írni is, amint időm engedi) és veled vagyunk, úgyhogy hajrá! :*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 május 12 (szombat), 10:15 
Szárnybontogató

Ne haragudj drága az előző három szavas kifakadásért, de kb ennyire volt tegnap erőm. :D És tudom h nem jelentkeztem már régóta, de hidd én minden nap felmegyek a Merengőre csak azért, hogy megnézzem van-e friss. Ezt senki nem tanúsíthatja, de így van. :) És én bízok benned, csupán olyan jó lenne már olvasni. Ezt a kis történetrészletet megtekintve csak még inkább vágyok erre a pillanatra :) Mert ez a történet belémégett teljesen, a rosszabb napjaimon erőt ad, felvidít, olyan jó érzést ad, amit nem tudok szavakba önteni. :) Olyan, mint egy jó könyv, amit egyszerűen nem tudok kiverni a fejemből.
És légy magadra büszke, mert körülbelül egyetlen sztori van még Merengőn, aminek ennyire várom a folytatását, de azt sajnos már négy éve lassan. :DD De még annál az írónál sem vesztettem el a hitemet, mert valamiért egy kis reménysugár még ennyi idő után is él bennem. :)

Én csak szurkolok neked, hogy sikerüljön minden, amit elterveztél. :) Várom a Szeszélyt is, illetve kíváncsi vagyok az üstös sztoridra, remélem megint ilyen anoním lesz, szeretném majd kitalálni, hogy melyiket alkottad te. xD :)
Szóval hajrá, ügyesen, nem feledkeztünk el rólad, ezt szerintem több ember nevében állíthatom, csak sajnos kevés az olyan, aki ír is számodra. Nekem sokat jelent a sztorid nagyon! :)

Puszillak és hajrá! És köszönöm, hogy megosztottad ezt a kis részletet, nagyon tetszett!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 május 11 (péntek), 22:31 
Ó-nagy-admin "on stage"

Oké.

Idézet:
8. fejezet

– Annyira sajnálom, Mitch…
Nem válaszolt, csak elnyomott egy sóhajt. Megcsóválta a fejét, bár ezt Cole aligha láthatta, és biztatóan magához szorította őt, ahogy átkarolta. Valahogy a földre kerültek pár perccel ezelőtt, most a kormos padlón kuporogtak, ő a falnak vetve a hátát, Cole pedig az oldalához húzódva a nyakába szuszogott – ahogy a fiú Mitch vállán nyugtatta a fejét, hajszálai minden apró mozdulatánál a férfi arcát csiklandozták.
Odakint teljesen besötétedett, így még annyi fény sem szűrődött át a koromréteg borította ablakokon, mint kicsivel korábban – mióta az ablak halvány sziluettje is megadóan beolvadt az egyre sűrűsödő feketeségbe, Mitch gyakorlatilag az orráig sem látott. Az egész világból egyedül Cole jelenlétét érzékelte: fátyolos, gyenge hangját, mély sóhajokkal szaggatott légzését, testének kis remegéseit, ahogy hol az elfojtani próbált érzéscsomó, hol a hideg borzongatja végig… Milyen esendő. Mitch vakon a sötétbe meredt, néha gépiesen végigsimított a fiú hátán.
Minden-rendben-lesz, minden-rendben-lesz, minden-rendben-lesz.
… Persze, hiszen hogyan másképp is lehetne?! Még szép, hogy mindennek rendben kell lennie. Az ember olyan evidens közönnyel kezeli az addig csak távolról látott problémákat; a szíve mélyén mindenki az isteni gondviselésre bízza magát. „Ez velem nem történhet meg.” Nem történhet meg, hogy a fiú belecsöppen az életébe, magával rángatja keresztül a fél Államokon, és nem történhet meg, hogy itt döbbenjen rá, hogy mindent elveszített. Addig végtelenül természetesnek tűnt, hogy miután könnyedén segített Cole-nak elsimítani a kis ügyeit, gond nélkül visszabújhat saját, megszokott világának biztos korlátai közé. A fiú fölényes nyugalma elringatta a kételyeit, a gyanakvását. Minden rendben lesz.
Most merült fel először benne, hogy talán mégsem mehet minden ilyen simán. Hiszen Cole valóban nyakig van a bajban, a problémái, amikre Mitch eddig amolyan bosszantó papírmunkaként tekintett (bonyolultan hangzik – könnyű megoldani), lehet, hogy mindkettőjüket megölik végül. Rod Sullivannek vannak útban, akármiért is, az ő orra alá törnek borsot a puszta létezésükkel… márpedig ha Sullivan emberei elkapják őket, valószínűleg mindkettőjükkel végeznek valami csendes, félreeső helyen, ahol soha nem találja meg a testüket senki.
Mély levegőt vett, és kicsit szorosabban ölelte magához Cole-t, hogy leplezze előtte borzongását. Szerette volna a hajához simítani az arcát, csókot lehelni a homlokára, gyengéd dorgálással megrázni kicsit – annyira, annyira haragudott rá…! És olyan istentelenül féltette őt… És magát. Magukat.

/Flash 8.1.1 eleje... szm.: prototípus, ERŐSEN átfogalmazandó xD/

Amúgy, helló! Jó néha nem magamnak jegyzetelni errefelé. :lol:

Szóval Flash - nem feledkeztem el róla, esküszöm. ^^ Kb. 50%on áll, már egy ideje. (Aktuálisan 4000 szó, az utolsó 500 kb "törlendő". De a nehezebbik 50% van mondjuk kész, ez kezdetnek jó, nem?) Néha megnyitom, hol írok hozzá, hol törlök belőle, összességében meg próbálok kihozni belőle valami nem nagyon amatőrt, amiben Cole cole-os, Mitch mitches, és flashesen elévődhetnek egymással, de valahogy nem vagyok formában mostanában, ez tény és való. :(

Mindenesetre a félreértések elkerülése végett hangsúlyozom: a három történet, amit legutóbb összefoglaltam (Szeszély, Flash, Nem-napló), folyamatban van, és mindegyikkel felváltva foglalkozom, mikor többet, mikor kevesebbet. A foglalkozásba a csiszolás meg a folytatás is beletartozik, így a velük való haladásom elég random. Plusz, mivel hangulatfüggő, hogy melyikkel vagyok egyáltalán képes foglalkozni, még belőni sem tudom, mikor mit frissíthetek.
Minderre jön most az üst nehezített tereppel... *fejvakar*

Szóval mindent egybevetve... kis bizalmat, türelmet kérek! :) Tudom, eddig is sok ilyesfélét kértem már, de eddig egyetlen "kudarcom" van, és hidd/higgyétek el, vagyok annyira büszke és dacos, hogy ennek a számát nem áll szándékomban gyarapítani. ;)

Köszönet a röpke érdeklődésért! Tudom, hogy ez nem sokat jelent kifelé - de nekem rengeteget, hogy van kiért agyalni ezeken. ^^

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 május 11 (péntek), 20:50 
Szárnybontogató

Flash! :(((( Hiányzik nagyon.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 május 06 (vasárnap), 21:37 
Ó-nagy-admin "on stage"

Ma is volt egy frissem még délután:

Jess alig titkos nem-naplója - 9. ~ "Haláli cuki" és "tök édes"
Lazulunk egy kicsit, mert lazulni is kell - egy Jess idegeit pihentető fejezet, amiben a kissrácnak semmi oka nincs bármiért is borzolni a saját idegeit. Persze őt ez semmiben nem akadályozza meg.

Főleg az "ijesztően hosszú" kihagyás megelőzése miatt tettem fel most. Most a leadásig az Üst lesz az elsődleges, hogy arra írjak egy kerek, egész történetet... és az én tempómmal és terveimmel jobb, ha nem foglalkozom más történettel, amíg az ajándékkal kész nem vagyok.
Ez azt jelenti, hogy amíg tart az Üst, addig (sajnos?) nincs frissítés kilátásban. A beküldési határidő után találkozunk. ^^

Addig is jó szórakozást Jess nem-naplójához, szokásosan most is szeretettel várom a véleményeket is hozzá! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 április 11 (szerda), 15:26 
Ó-nagy-admin "on stage"

Megvariált leírással:

Idézet:
Jess tizennégy éves tinédzser srác: az a kissé szerencsétlen fajta, akit nap mint nap megvernek a suliban, aki igyekszik csendesen meghúzni magát az ebédszünetben, és aki többé-kevésbé azon van, hogy láthatatlanul átvészelje gimnáziumot, ha már különösebb élvezete nincs benne. De mikor érkezik a suliba valaki, aki még nála is kirekesztettebb, Jess ráébred, hogy nem lehet folyton puszta túlélésre játszani. Néha igenis élni kell…

Ne tévesszen meg a leírás! :)
1. Nem dráma, nem angst, és semmiképpen sem klasszikus naplóregény: Jess meglehetősen szerencsétlen tud lenni, de könnyedén kifigurázza akár saját magát is – a történet elsősorban a humorra épül, és azt a célt szolgálja, hogy megmosolyogtassa a kedves olvasókat. ^^
2. A történet nem slash (Jess drága nem igazán hajlik rá), de nem árt egy kis elfogadással nekiülni (mert akad olyan a „stábban”, aki viszont igen).
3. Ha rosszul vagy az E/1-től, azért ne menekülj. Jess naplójának szemelvényei a vázat szolgáltatják, amit külső nézőpontos jelenetek tesznek teljessé.

… Mindent egybevetve: Ki(t) tudja?!-féle sziporka a rám jellemző fűszerekkel meghintve, ízlés szerint forró csokival vagy gumicukorral tálalva. Bon appétit!

... Újra támadok:

Jess alig titkos nem-naplója - 8. ~ "Hello, Jackie!"
Oké, miért, mi jut eszedbe a Jackie névről? Jackie Chan? Jackie Jackson – vagy valaki egészen más? Miért is ne…?

A következő fejezet mondjuk még nincs kész állapotban, szóval az nem lesz ennyire gyors, na de az igyekezet megvan.
A mostanihoz jó olvasást!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 április 06 (péntek), 14:32 
Ó-nagy-admin "on stage"

Nakérem:

Jess alig titkos nem-naplója - 7. ~ Madarat tolláról
Jess általában nincs olyan helyzetben, hogy önálló döntéseket hozzon – az a szülői elnyomás…! Most mégis megteszi. A maga módján. És ha minden Chris jófejségén múlik, biztos a siker. Legalábbis elméletileg…

Jó olvasást, a hozzá fűzött gondolatokért ezúttal is ezer hála jár! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 március 21 (szerda), 0:12 
Ó-nagy-admin "on stage"

Újabb frissítés sok-sok szeretettel, most került ki a sütőből... nem szeretek kotlani semmin. ^^
A változatosság kedvéért ezúttal:

Jess alig titkos nem naplója - 6. ~ Smiley
MSN, SMS, fórum és chat - Jess a sérüléseitől bénultan be van zárva az otthonába, de a huszonegyedik század kommunikációs technológiája számára ez nem jelent akadályt. Jess tehát köszöni szépen, négy fal között rekedve is fel tud szedni... még egy srácot?!

Jó olvasást! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 március 19 (hétfő), 18:24 
Ó-nagy-admin "on stage"

Jé, egy Shanon, szia! >:D< Olyan ritkán látlak mostanában még fórumszerte is, örülök, hogy megvagy még. :)

*fejvakar* Most igazából arra játszom, hogy itt ez a három teljesen különböző stílusú-műfajú történet - ha az egyikkel besokallok, folytatom a másikat, az felüdít kicsit a másságával, majd besokallok vele, és folytatom a következőt. Flash-túltengésemben tegnap Szeszélyt nézegettem, kitöröltem a legutóbbi verziót, xD perpill meg nem-naplót írok, hátha lesz belőle is valami. (Bár jelenleg a fejezet végig fórumos és MSN-es beszélgetésekből áll, szóval gőzöm sincs, hogy lesz ebből valami, de majdcsak kikerekedik... :-S )

Kittel sajátságos dolgokat forgatok a fejemben, de egyelőre még magamat se veszem komolyan, szóval arról nem volna jó ómen itt most előadást tartani.

Az érdeklődést mindenesetre köszönöm, mindig örülök neked, ha erre jársz :)
Kitartást az elhavazós dolgaidhoz! ^^

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 március 18 (vasárnap), 14:35 
Betűmániákus

heló! :-S :)

egeeen, én :D

ká és bé foszlányokat tudok az inkognitós írásaidról, úgyhogy arra nem kérdeznék rá, majd ha többet tudok :lol: versekhez mostanában nincs "türelmem", elég az iskolai adag... viszont a Szeszélyt nem felejtettem el :D azzal mi van? :) mert én szeretném a folytatást :roll: nem mellesleg még sajgok a Kit után is :P

na, de nem nyafizni jöttem, hanem érdeklődni felőled :) viszont. jelenleg annyira el vagyok ásva az életemmel, hogy örvendek a fórumozásnak, magát az oldalt ritkán látom :(

öööö. és akkor mást nem tudok :-)

puszillak

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 március 10 (szombat), 0:38 
Ó-nagy-admin "on stage"

Szokásos havi friss, szokásosan a Flash!-hez:

7. fejezet - Édes otthon

... Ráadásképp ez is valami hosszú extra kiadás lett, amit leginkább abban érzékelek, hogy egyre tovább tart beleszerkesztgetni a dőlt betűzés html-kódjait a szövegbe. x'D
Jó olvasást hozzá!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 február 18 (szombat), 23:53 
Ó-nagy-admin "on stage"

Jó, a végén igen, ahogy elegáns átmenettel átcsaptam abba is. ^^
Váltogatás meg adagolás nélkül mindenesetre hót unalmas és rémesen irreális lenne az egész, bármelyik végletbe is húzok el. Szóval próbálok elegyensúlyozgatni, hogy mindenkinek meglegyen a maga öröme a történetben - nekik is, nektek is... :lol:

... Aaamúgy jó hír, hogy most már lehet hallani dolgokat a számítógépemről! Mondjuk a következő fejezettel kapcsolatban ez újabb dilemma elé állít, hogy várjam ki, míg visszakapom az eredeti jegyzeteimet hozzá, vagy álljak neki most saját kútfőből, de... *motyogássá csendesedik* ... gyanítom, ez már a saját gondom, meg amíg lesz újabb fejezet, addig gondolom nem különösképp izgi, hogy hogyan születik meg.
Másért meg mivel úgyse néz ide senki... :D
Szóval... *integet* majd valamikor jövök. Valamikor biztosan.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 február 18 (szombat), 13:20 
Szárnybontogató

Most ellent kell mondjak, mert nekem nem tűnt fel. Szerintem az előző fejezetben igen is megvolt az idegesség, ami tényleg totál átjött Mitch és Cole részéről is. Én úgy éreztem, hogy ezután teljesen helyén van ez a kis nyugalom, hisz úton vannak szinte állandóan, semmi jele, hogy követték volna őket. Néha pihenni is kell. :) És amúgy sem hagysz minket sokáig akció nélkül, efelől semmi kétségem nincs.
De talán pont az ilyen akciók közepette alakulnak ki a legszenvedélyesebb szituációk, pont a feszültségből eredően. ;)
Na de befogtam. :D Das ist meine opinion.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 február 18 (szombat), 13:07 
Ó-nagy-admin "on stage"

Nasu írta:
"Ne szívass, átlátszó ez a sok smiley. :P :DDDD Meg khm azért az elkövetkező fejezetre tekintve igen is nagyon sok minden belefér a történetbe. ;P De ha nem teszed bele, akkor majd megírom én magamnak fanfictionba, ne félj. xDDD

Hé, tényleg gondolkodtam rajta, hogy hogyan tudnék anélkül kedvezni neked, hogy borítanám magát a sztorit... :) De az az igazság, hogy bétázás közben már Ath is megjegyezte (és igaza van), hogy a kicsikék túl nyugodtak ahhoz képest, hogy apuci tombol a dühtől, és most már nagyon szeretné megfosztani Cole-t az életjeleitől. Ilyen körülmények között az ember fut, mint a vakegér, nem pedig az ágyában rendezi az erőviszonyokat. xD
... Igen, ilyenkor arra célzok, hogy tessék örülni, amiért van idejük egyáltalán gondolatban kiélvezni egymás társaságát. :-P :D
Nyugodt, hétköznapi környezetben, ahol nincsenek ilyen kényszerű vezető-követő viszonyban egymással, bizonyára másképp alakulna a kapcsolatuk. De ez egy akciótörténet. Nincsenek igazán nyugodt, hétköznapi helyzetek. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 február 18 (szombat), 12:04 
Szárnybontogató

"Hát nem mondom, hogy nem férne rá némi nevelő célzatú elfenekelés, xD csak hogy ne érezze magát annyira nyeregben, csak abban nem vagyok biztos, hogy a történet keretein belül kivitelezni lehet egy ilyen jelenetet. :)))) Majd a kedvedért elgondolkodom rajta. :D"

Ne szívass, átlátszó ez a sok smiley. :P :DDDD Meg khm azért az elkövetkező fejezetre tekintve igen is nagyon sok minden belefér a történetbe. ;P De ha nem teszed bele, akkor majd megírom én magamnak fanfictionba, ne félj. xDDD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 február 16 (csütörtök), 18:04 
Ó-nagy-admin "on stage"

Ha már ilyen szépen megmenekült a fejezet, gyorsan be is fejeztem, és Athanor lelkiismeretes és gyors bétázásának eredményeképp:

Flash! 6. fejezet - Road story
"Cole még útközben, éjjel tíz, fél tizenegy körül aludt el a kocsiban; onnantól csak időnként riadt fel egy hirtelen döccenésre vagy a motorzúgástól élesen eltérő zajra, és ilyenkor is csupán néhány másodpercig maradt féléber, amíg két lapos pislogás között ellenőrizte, hogy minden rendben van-e körülötte. Mielőtt azonban lehunyta volna a szemét, az utolsó pillantást mindig Mitch kapta tőle. Volt ezekben a pillantásokban valami zavarba ejtő a férfi számára, valami titkosan bizalmas – mintha egyedül az ő jelenléte nyugtatná meg annyira a fiút, hogy vissza merjen aludni, és Mitch épp annyira lett furcsán büszke ettől a gondolattól, mint amekkora súllyal nyomta a vállát tőle a felelősség."

Jó szórakozást hozzá! Illetve remélem... :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 február 10 (péntek), 0:10 
Szárnybontogató

Van gmailem, csak nem szeretem, mert kb soha nem akar betölteni az oldal, a jelszavamat is sűrűn elfelejti szegény. Szóval ezért írtam, hogy nem vagyunk jóviszonyban :D De egyébként egyetlen egy levelezőrendszerrel sem vagyok megelégedve, ezért van vagy kétszázhúsz fiókom. Még keresem az igazit. xD

És jeeee, ez igazán jó hír. :)) Még jó, hogy ilyen paranoiás vagy :D Ha nekem elszállna a gépem, akkor annyi. :D Kb szívinfarktust is kapnék, mert nincsenek kimentve a dolgok sehova xD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 február 09 (csütörtök), 10:06 
Ó-nagy-admin "on stage"

Nem szívlel téged a gmail, mert nem vagy gmailes. :-P Amúgy nem tett spambe, azt minden alkalommal megnézem, ha belépek, hogy ne kallódjon el valami. Erre speciel pont a freemail szoktatott rá. xD
De ez most megérkezett, este válaszolok rá. ^^

...

Öhm.
Kikapcsoltam a tapipadot, szokom a billentyűzetet, most már az átlagosnál alig többször ütök mellé, és a nővéremék számítógépe a közbenjárásommal már kezd emlékeztetni egy számítógépre (előtte csak kikapcsolva volt egész meggyőző).
Hála a két héttel ezelőtti mentésnek (és annak a paranoid mániának, ami miatt kábé félfejezetenként küldözgetek mindent Athnak, hogy "ugyejóleszígy-ugyejóleszígy?") a birtokomban van a Flash legfrissebb verziója és a hozzá tartozó jegyzetek... ez utóbbi majdnem hiánytalanul, de abba a pár szóba már nem halok bele. ^^ Tehát folytathatom ördögi munkálkodásomat, azaz megszentségteleníthetem az irodalmat a publikációimmal, és foglalhatom a Merengő tárhelyét a szerencsétlenkedéseimmel. Ugye, milyen jó? :D

Jövő hét végéig mindenesetre frisselek Flasht.
(Már ha jár itt egy árva lélek, akit ez /vagy bármelyik szöszöm/ érdekel... :lol: )

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 február 09 (csütörtök), 2:21 
Szárnybontogató

Na bogyókám elküldtem neked az e-mailt ismét, csak gondoltam jelzem (máshol már nem tudom), remélem megkaptad. Ha nem, akkor itt konzultálunk tovább, pontosabban majd pü-ben. De esetleg nézd meg spamekben ha ismét szórakázik a gmail, Athnak legutóbb odatett engem. :'DD Nem szívlel engem valamiért a gmail rendszere, de én sem őt. xD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 február 06 (hétfő), 18:52 
Fanficbúvár

Tapipadot valamelyik gombbal (vagy gombkombinációval) ki lehet kapcsolni - átmenetileg gépeléskor, de egy csatlakoztatott egér mellett akár állandóban is a legtöbb laptopon. ;)

Örülök, hogy drága vagyok, nem is adom a kritikáimat olcsón :P majd még hagyok párat, mert most szemezgetek a verseid között elég gyakran. ;;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 február 06 (hétfő), 18:18 
Ó-nagy-admin "on stage"

Halihó ismét! Immár az eredeti helyszínől... ^^

Hazaestem - és hogy megalapozzam az újabb hét sikerszériáját, arra érkeztem meg, hogy tönkrevágódott a gépem. Amiért MÉGIS itt vagyok (látjátok, hogy tűzön-vízen keresztül is visszatérek, látjátok?), hogy hála az égnek nővéremék búcsúzólag hozzámvágtak egy kölcsönlapotopot, ami ugyan úgy működik, hogy most már tudom értékelni a nyolc éves kocka asztali gépemet (RIP), és amin csak két ujjal tudok úgy gépelni, hogy a billentűket is eltaláljam, és közben ne használjam a csak pötyögéskor szuperérzékeny tapipadot... de legalább elérhető rajta az itthoni net. Már amikor nem fagy le a Mozilla. Jó, tényleg lehetne rosszabb is. A modem is tönkremehetett volna. xD

... Igen, nekem ezt a fentit feltétlenül el kellett panaszolnom, három okból: egy, mert muszáj volt jelentenem, hogy a világ törvényei még működnek, és Asha ismét szív... :D Kettő, ami már valóban vonatkozik is rátok, hogy így a régi gépen tárolt információk, mint a kritikákra félig megírt válaszok így nem elérhetőek, tehát kicsit kurtább rögtönzésüket kell prezentálnom kis időn belül. Három pedig: így az új fejezetekből is elveszett némi megírt rész, mert két héttel ezelőtt mentettem őket ki utoljára. Szóval most vagy kivárom türelemmel azt a két-három hetet, míg a sógorom menti a menthetőt az exgépemről, vagy pedig elkezdem újra a flasht (bár ennek inkább a be nem épített jegyzetei búcsúztak el tőlem) és Jesst is (a billentyűzeten, amin minden lecsapás előtt meg kell keresnem a szükséges betűt, illetve amin valahogy mindig akkor reagál a tapipad a leglelkesebben, amikor hozzá sem akarok szólni).

Azért illendően... :)
Hil bogaram... Iiiigen, így már sokkal jobb, már azt hittem, elfelejtetted a többoldalas panaszáradatomat a rendszeres hétvégi elfoglaltságaimról. :D Egyébként tudom, neked most sok-sok válasszal tartozom... köszönöm a legújabb két kritikát is a verseknél, nagyon drága vagy! :x
Lamaro, nem erőszak a disznótor. :-P (Pláne, ha így mozgat a bosszú azért a szelíd kis kinyusszantásért, amit elkövettem ellened. :D ) Különben sem tudom, mit ajánlhatnék magamtól, bár mentségemre legyen, az ízlésedet nem igazán ismerem, én inkább fórumon látlak mozogni, mint rajongani bármelyik sztorinál. ^^ Nem slashelsz se humorban, se könnyes dráma-verzióban, nem verselsz, nem olvasol bárgyúcska (nem-)naplós sztorit, sőt, amennyire tudom, nem igazán olvasol PD-ben, szóval azt hiszem, ennyit kettőnk gyümölcsöző kapcsolatáról. :lol: Azért jó volt egyszer itt látni téged is. ^^
Nasum, a helyzet változtlan, ha bírok a géppel, este (estébb?) írok neked, mert nem tudom, én nem kaptam tőled meg valamit, vagy fordítva... :)

Noshát, azért keményebb stíl ide vagy oda, azért köszönöm szépen az éreklődést errefelé, mindig örülök, ha a benéztek. ^^
Most megyek, és felturbózom a nővéremék laptopját, hadd örüljenek egy vadonatúj MSN-nek, és a Firefox egy három-négy évesnél frissebb verziójának...

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 469 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra