Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 30 (vasárnap), 0:15

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 7704 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 155  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Sorozatfüggők Birodalma
HozzászólásElküldve: 2013 január 29 (kedd), 9:48 
Sztorihajhász

Nos, nálam Trónok Harca megbukott, mint sorozat. Öt rész alatt rájöttem, hogy túl nagyok voltak az elvárásaim. Szóval dobtam a sorozatot, hiába ajnározták annyian. Nekem nem jött be.

Viszont a Tudorok annál jobban tetszik, mivel már három részt megnéztem belőle. Sokkal izgalmasabb, érdekesebb, jobbak a karakterek is. Szóval, ez nézős marad nálam.

"Love is the most powerful magic of all."

"Every magic comes with a price."

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 28 (hétfő), 12:46 
Billentyűzetgyilkos

vidor írta:
Az elején még én sem bírtam Lemont, de aztán nagyon-nagyon megszerettem :) És minél inkább halad előre a sorozat, csak annál inkább. George és Zoe szerintem túlságosan is hasonlóak ahhoz, hogy jó párost alkossanak. Én Wade-et mondjuk pont azért szeretem, mert lehet, hogy elsőre rosszfiúnak tűnik, de igazából hatalmas szíve van :) Szóval én inkább azért szeretem őt, mert hiába mutatja a "keményet", sokkal érzékenyebb, mint amilyennek elsőre tűnik :) Nem tudom eljutottál e már odáig, de pl.: az apjával való kapcsolata, pont azt mutatja, amiért én annyira szeretem őt.

Én Lemont valahogy még mindig nem tudtam megszeretni (1x16-nál járok). Vannak jó pillanatai, amikor tényleg szerethető, de általánosságban én nem bírom :D Igen, Wade tényleg ilyen (már láttam azt a részt az apjával kapcsolatban. Illetve két ilyen rész is volt; először, amikor behozták Earlt a sorozatba, a másodikat pedig épp tegnap néztem, amikor a földjét meg akarták venni, hogy utat építsenek rajta), először csak azt látja rajta az ember, hogy ő a helyi rosszfiú, folyton csajozik, nem vesz részt túlságosan a város életében, az ünnepségeken csak tessék-lássék módon van jelen, de ahogy Magnoliának is mondta, túl sokáig tettette, hogy nem érdekli semmi, ezért az emberek már csak azt látják rajta, és ezen nem tud változtatni... pedig igenis egy közösségi ember, és ahogy te is mondtad, hatalmas szíve van, csak a szája jár folyton :-D De például amikor Zoe megcsókolta Judsont, vagy George megfogta a kezét, amikor G. apja kórházban volt. Azok az arckifejezések :(( Kíváncsi vagyok, kivel fog végül összejönni Zoe. Én Wade-re szavazatok :) (De ha Zoénak nem kell, én szívesen hazaviszem :D )

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 26 (szombat), 19:16 
Tollforgató

Eddy_ írta:
Jaj, engem Lemon nagyon idegesít :mrgreen: Maga a karakter, a stílusa, ahogy beszél (!!!), az a hülye hangsúly... ~x( De Wade-et én is nagyon megkedveltem, remélem, mellette köt ki Zoe :) Én George-ot is el tudnám Zoéval képzelni, szerintem összeillenének, de mégis csak Wade a rossz fiú, így ő jobban tetszik :D

Az elején még én sem bírtam Lemont, de aztán nagyon-nagyon megszerettem :) És minél inkább halad előre a sorozat, csak annál inkább. George és Zoe szerintem túlságosan is hasonlóak ahhoz, hogy jó párost alkossanak. Én Wade-et mondjuk pont azért szeretem, mert lehet, hogy elsőre rosszfiúnak tűnik, de igazából hatalmas szíve van :) Szóval én inkább azért szeretem őt, mert hiába mutatja a "keményet", sokkal érzékenyebb, mint amilyennek elsőre tűnik :) Nem tudom eljutottál e már odáig, de pl.: az apjával való kapcsolata, pont azt mutatja, amiért én annyira szeretem őt.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 25 (péntek), 15:19 
Billentyűzetgyilkos

vidor írta:
Nincs mit :) Nekem a kedvenceim Lemon és Wade, de tényleg szinte mindenkit szeretek - még George-ot is :D (persze csak akkor, ha nem ólálkodik Zoe közelében xD)

Jaj, engem Lemon nagyon idegesít :mrgreen: Maga a karakter, a stílusa, ahogy beszél (!!!), az a hülye hangsúly... ~x( De Wade-et én is nagyon megkedveltem, remélem, mellette köt ki Zoe :) Én George-ot is el tudnám Zoéval képzelni, szerintem összeillenének, de mégis csak Wade a rossz fiú, így ő jobban tetszik :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 24 (csütörtök), 15:47 
Tollforgató

Eddy_ írta:
Időközben letöltöttem az első évadot, és az első három részen már túl is vagyok. Tényleg aranyos kis sorozat, hasonlít a GG-re, de ez azért "komolyabb", vagy legalábbis meglátszik rajta, hogy 2011-es :-D Az első három másodpercben tudtam, hogy szeretni fogom, Rachel Bilsont is megszerettem a The OC-ben, azóta nem is láttam nagyon más filmben/sorozatban, úgyhogy örültem neki, amikor megláttam, hogy ő lesz a főszereplő :) Egy kicsit azért el van szállva magától, ő aztán nem egy tipikus Mary Sue, de határozottan szerethető :) Szerintem még a héten átrágom magam az első évadon, még egyszer köszönöm az ajánlást!

Nincs mit :) Nekem a kedvenceim Lemon és Wade, de tényleg szinte mindenkit szeretek - még George-ot is :D (persze csak akkor, ha nem ólálkodik Zoe közelében xD)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 24 (csütörtök), 13:39 
Sztorihajhász

OFF! Cil: Hát meredek, és érdekes páros lesz, az tuti. Én maradok a RumXBelle, EmmaXNeal, valamint a Dr. WhaleXRuby párosoknál egyenlőre. ^^ OFF vége!

Másik. Asszem a Trónok harcát passzolni fogom. Első évad felét nyögvenyelősen három hét alatt megnéztem. Még van öt rész, aztán asszem dobom is a drágát. Ez a sok duma, menetelés, meg szex nekem nem jön be. Ezek után asszem a könyveket sem óhajtom elolvasni. Igen, sokan dicsérték, de nem az én műfajom. Ha már kaland-fantasy, nem azt akarom látni, hogy a karakterek folyton szexelnek, mint a nyulak, meg érdektelen dolgokról beszélnek órákat. + annyit káromkodnak a sorozatban, ami nekem már picikét sok.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 24 (csütörtök), 12:51 
Szárnybontogató

Andro írta:
Csak nehogy kiderüljön a végén, hogy Regina valójában Rum és Cora lánya.

Pedig pontosan efféle ötleteim vannak... Már hozzá is fogok az irkáláshoz. Igaz, új dolog tőlem, de majd meglátjuk, hogy sikerül. Hát igen, miután megnéztem a Lumpenstikli-mesét, az abban elhangzó "Miért is mész férjhez hozzá?" kérdés úgymond ihletet adott. Erre pedig most még rátett az a bizonyos "szövetség-megpecsételés" az OUATban.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 24 (csütörtök), 12:38 
Sztorihajhász

Cilindrián írta:
Három hetet kell várni a következő OUAT-ra?! Nem fogom kibírni...
Azért arra kíváncsi lennék, mi is történt a múltban Rum és Cora között. (Mert célozgatás akadt a részben.) Amilyen megátalkodott dög vagyok, nekem már régebben, még ez előtt a rész előtt támadt egy-két komisz gondolatom e témában... Lehet, meg is valósítom őket egy rövidke fic formájában :twisted: (Még mielőtt a Molnár lánya c. részhez ér a sorozat :mrgreen: )

Igen, vannak nekem is ötleteim, mit történetek. Csak nehogy kiderüljön a végén, hogy Regina valójában Rum és Cora lánya. Akkor asszem ott fogok hanyatt vágódni. XD

Azt a három hetet meg kibírjuk. Előtte kibírtunk majdnem másfél hónapot, ez meg sem kottyan. Addigra kifut az első évad az M1-en is.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 24 (csütörtök), 12:28 
Szárnybontogató

Három hetet kell várni a következő OUAT-ra?! Nem fogom kibírni...
Azért arra kíváncsi lennék, mi is történt a múltban Rum és Cora között. (Mert célozgatás akadt a részben.) Amilyen megátalkodott dög vagyok, nekem már régebben, még ez előtt a rész előtt támadt egy-két komisz gondolatom e témában... Lehet, meg is valósítom őket egy rövidke fic formájában :twisted: (Még mielőtt a Molnár lánya c. részhez ér a sorozat :mrgreen: )

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 24 (csütörtök), 9:25 
Sztorihajhász

Végignéztem a LOST-ot. És el kell mondanom, egy részét sem bántam meg. Az utolsó két rész, főleg az utolsó rész vége, hát az mellbevágó élmény volt. Régen volt alkalmam ilyen kiváló sorozathoz, és csak ajánlani tudom mindenkinek.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 21 (hétfő), 12:41 
Sztorihajhász

OUAT 2X12: Hát ez is egy megdöbbentő epizód volt. Szegény Rum, úgy megölelgetném a drágát. Belle meg halálra van tőle rémülve, sőt, még a kis csészét is a falhoz vágta. Mondjuk megértem, nem emlékszik semmire, sem saját magára, sem Goldra, fél, össze van zavarodva, nem tudja, mi történik körülötte.

A flashback megint kitűnő lett, és sokat megtudtunk Victor Frankenstein múltjáról. Én úgy érzem, több van Dr. Whale-ben, mint mutatja, és most be is bizonyosodott, hogy ő sem egy sekélyes karakter. Ruby és Whale pedig édesek együtt.

Regina is találkozott az anyjával, aki tuti megint át fogja verni. Az öreg Corának is van még pár trükk a tarsolyában. Én Regina helyében nem bíznék benne.

Mindent összevetve, kiváló epizód volt, kár hogy három hetet kell várnunk a következőre.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 20 (vasárnap), 17:18 
Billentyűzetgyilkos

vidor írta:
Szerettem Dave-et is, de Zack-et jobban :) Akkor nem árulom el, hogy mi is történik velük :D
Akit én nem bírtam az Rory volt talán egyedül. De ez azért van, mert én ki nem állhatom az ilyen "tökéletes" szereplőket. Mármint nekem ő tipikusan ez a már majdnem Mary-Sue kategória. Mindenki imádja, mert szép, kedves, okos stb. Fú, engem csak felidegesített! xD Igen, Dean a végére már majdnem hisztigéppé vált :D Meg, akit néha úgy megtudtam volna csapdosni, az Taylor volt.
Igen, jobb így, szép kerek az egész :)

Amúgy ha hasonló kis hangulatú sorozatra vágysz ajánlom a Hart of Dixie-t :) Ugyanúgy kisvárosba játszódik, a karakterek eszméletlen jók - itt tényleg MINDENKI szerethető (na jó, talán Ruby nem annyira xD) -, és a Gilmore Girls díszletei közt forgatják - a főtér egy az egyben ugyanaz. Eszméletlen aranyos, és garantáltan megnevettet - nekem ez a heti happy adagom :D

Igen, Rory néha engem is halálra tudott idegesíteni a tökéletességével, de ha belegondolunk, egy ilyen hangulatú sorozatba pont egy ilyen főszereplő kell. Azért amikor már kezdett felnőni, jöttek a bonyodalmak, és nagy hülyeségeket tudott csinálni :D
Ó, mindjárt utána is nézek, köszönöm az ajánlást. Ha befejeztem a GG-t, mindenféleképp elkezdem ezt is :)

Szerk.: Időközben letöltöttem az első évadot, és az első három részen már túl is vagyok. Tényleg aranyos kis sorozat, hasonlít a GG-re, de ez azért "komolyabb", vagy legalábbis meglátszik rajta, hogy 2011-es :-D Az első három másodpercben tudtam, hogy szeretni fogom, Rachel Bilsont is megszerettem a The OC-ben, azóta nem is láttam nagyon más filmben/sorozatban, úgyhogy örültem neki, amikor megláttam, hogy ő lesz a főszereplő :) Egy kicsit azért el van szállva magától, ő aztán nem egy tipikus Mary Sue, de határozottan szerethető :) Szerintem még a héten átrágom magam az első évadon, még egyszer köszönöm az ajánlást!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 20 (vasárnap), 15:54 
Tollforgató

Eddy_ írta:
Nálam Jess áll első helyen, de Logant is a legelejétől kezdve szerettem, hiába volt olyan kis bunkó, tipikus újgazdag ficsúr :mrgreen: Lane mellett én Dave-et jobban bírtam, bár valószínűleg csak azért, mert Adam Brody alakította, aki korábban The OC-ben a szívemhez nőtt :) De aztán amikor már annyi részen, évadon keresztül láttam együtt Zackkel Lane-t, már őt is elfogadtam :D
Ó, igen, Lorelainak határozottan Luke mellett kellett kikötnie, bár már nem emlékszem, hogy zárták le az ő kapcsolatukat. Azt tudom, hogy az utolsó évadban volt egy nagy összeveszésük, de azt már nem tudom, hogy kibékültek-e, és végül együtt maradtak, vagy sem. Ez legyen meglepetés, ha oda jutok :D
A nagyszülők közül én is inkább Emilyt szerettem, neki több szerepe is volt mint Richardnak, de tényleg nagy arc! :D Igazából nem is tudnék most olyan szereplőt mondani, aki valamiért negatívan hatott rám. Tényleg annyira szerethető mindenki, és igazából nincs is benne "gonosz" szereplő, mert hát lássuk be, a legkevésbé szimpatikusakból faragták végül a leginkább szerethetőeket (egyből ott van Jess és Logan). Bár most így belegondolva, talán Deant a vége fele már nem szerettem, túlságosan nyápic volt, folyton hisztizett valamiért Rorynak, és végül miért hagyta el? Mert nem elég gazdag Roryhoz... De persze nem maradhatott a főszereplő a gimis első szerelmével, úgyhogy azt meg is értem.
Ennyi idő után szerintem már nem fognak filmet kihozni belőle, túlságosan el lett felejtve, az utolsó évadot 2007-ben adták, ha ennyi év alatt nem szedték el, nem hiszem, hogy később fogják :? De én is úgy vagyok vele, hogy inkább ne legyen semmi, minthogy elrontsák.

Szerettem Dave-et is, de Zack-et jobban :) Akkor nem árulom el, hogy mi is történik velük :D
Akit én nem bírtam az Rory volt talán egyedül. De ez azért van, mert én ki nem állhatom az ilyen "tökéletes" szereplőket. Mármint nekem ő tipikusan ez a már majdnem Mary-Sue kategória. Mindenki imádja, mert szép, kedves, okos stb. Fú, engem csak felidegesített! xD Igen, Dean a végére már majdnem hisztigéppé vált :D Meg, akit néha úgy megtudtam volna csapdosni, az Taylor volt.
Igen, jobb így, szép kerek az egész :)

Amúgy ha hasonló kis hangulatú sorozatra vágysz ajánlom a Hart of Dixie-t :) Ugyanúgy kisvárosba játszódik, a karakterek eszméletlen jók - itt tényleg MINDENKI szerethető (na jó, talán Ruby nem annyira xD) -, és a Gilmore Girls díszletei közt forgatják - a főtér egy az egyben ugyanaz. Eszméletlen aranyos, és garantáltan megnevettet - nekem ez a heti happy adagom :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 17 (csütörtök), 16:49 
Billentyűzetgyilkos

vidor írta:
Ó, nekem a GG a mai napig az egyik kedvenc sorozatom maradt :D Kb. már kívülről tudom, annyiszor néztem már végig az összes részt xD
Jesst én az elején nagyon nem szerettem, aztán újranézések közben mégiscsak hozzám nőtt :D De ha Rory barátjai közül kell egyet választani, nálam Logan a nyerő. Az elején őt se bírtam, de könnyen megkedveltette magát velem. Amúgy teljesen egyetértek, én amit még imádtam benne, hogy tele volt popkultúrális utalásokkal. Tényleg mindig megnevetett. Én még Lane-t és Zacket imádtam nagyon, abszolút kedvenceim voltak - persze Lorelai és Luke mellett. Na meg én a nagyszülőket is imádtam, néha túlzásokba estek ugyan, de a dumák, amiket Emily letudott nyomni, valami fenomenálisak voltak :) Amióta vége kb. azóta várom, hogy mikor jelentik be, h. még utoljára összeáll a régi csapat és kapunk egy filmet róluk kiegészítésképp. Bár valószínű, az már a nyomába se érne a sorozatnak, szóval lehet mégiscsak jobb, hogy nem lett/lesz belőle semmi. Mindenesetre örök nagy kedvenc a Jóbarátok mellett.

Nálam Jess áll első helyen, de Logant is a legelejétől kezdve szerettem, hiába volt olyan kis bunkó, tipikus újgazdag ficsúr :mrgreen: Lane mellett én Dave-et jobban bírtam, bár valószínűleg csak azért, mert Adam Brody alakította, aki korábban The OC-ben a szívemhez nőtt :) De aztán amikor már annyi részen, évadon keresztül láttam együtt Zackkel Lane-t, már őt is elfogadtam :D
Ó, igen, Lorelainak határozottan Luke mellett kellett kikötnie, bár már nem emlékszem, hogy zárták le az ő kapcsolatukat. Azt tudom, hogy az utolsó évadban volt egy nagy összeveszésük, de azt már nem tudom, hogy kibékültek-e, és végül együtt maradtak, vagy sem. Ez legyen meglepetés, ha oda jutok :D
A nagyszülők közül én is inkább Emilyt szerettem, neki több szerepe is volt mint Richardnak, de tényleg nagy arc! :D Igazából nem is tudnék most olyan szereplőt mondani, aki valamiért negatívan hatott rám. Tényleg annyira szerethető mindenki, és igazából nincs is benne "gonosz" szereplő, mert hát lássuk be, a legkevésbé szimpatikusakból faragták végül a leginkább szerethetőeket (egyből ott van Jess és Logan). Bár most így belegondolva, talán Deant a vége fele már nem szerettem, túlságosan nyápic volt, folyton hisztizett valamiért Rorynak, és végül miért hagyta el? Mert nem elég gazdag Roryhoz... De persze nem maradhatott a főszereplő a gimis első szerelmével, úgyhogy azt meg is értem.
Ennyi idő után szerintem már nem fognak filmet kihozni belőle, túlságosan el lett felejtve, az utolsó évadot 2007-ben adták, ha ennyi év alatt nem szedték el, nem hiszem, hogy később fogják :? De én is úgy vagyok vele, hogy inkább ne legyen semmi, minthogy elrontsák.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 17 (csütörtök), 14:22 
Tollforgató

Eddy_ írta:
Gilmore Girls 1x1-4: Unalmas óráimban újra kezdtem nézni a Szívek Szállodáját. Már most várom, hogy mikor fog feltűnni Jess a harmadik évadban ;;) Olyan furcsa látni a színészeket ennyire fiatalként, mikor az ember már hozzászokott a felnőtt énjükhöz. Nem tudom, ki mennyire ismeri, de az első pár évadban Rory (a főszereplő) mellett a férfi-főszereplőt Jared Pedalecki játssza, aki egyébként a Supernaturalban szintén főszerepet, Samet alakítja. A legújabb évadot a spn-ban most forgatják, Jared 31 éves, a Gilmore Girls első évadában 16-18 éves. Hát van különbség :-D
Meg úgy alapjáraton maga a történet is, annyira gyerekes, könnyed... Egy mai sorozatban nem látni ilyet. Túlbonyolítják, titkok, hazugságok, intrika. A GG-t azért is szerettem/szeretem annyira, mert azt a tipikus fárasztó-nap-utáni-kikapcsolódást nyújtja. Leülsz a TV (számítógép) elé egy bögre kakaóval, egy kis nassolnivalóval, és háromnegyed órán keresztül mosolyogsz. Megnyugtató.
Már csak azt sajnálom, hogy többször is láttam, így nem lesz benne meglepetés :mrgreen:

Szerk.: Ó, igen, és az azért elmond valamit, hogy miközben a sci-fi fanatikus barátom a laptopját szerelte, félszemmel nézte velem a részeket, és ötpercenként kérdezgetett róla valamit (Ez ki? Ezt most miért mondta? Ő hogy jött a képbe?) :D

Ó, nekem a GG a mai napig az egyik kedvenc sorozatom maradt :D Kb. már kívülről tudom, annyiszor néztem már végig az összes részt xD
Jesst én az elején nagyon nem szerettem, aztán újranézések közben mégiscsak hozzám nőtt :D De ha Rory barátjai közül kell egyet választani, nálam Logan a nyerő. Az elején őt se bírtam, de könnyen megkedveltette magát velem. Amúgy teljesen egyetértek, én amit még imádtam benne, hogy tele volt popkultúrális utalásokkal. Tényleg mindig megnevetett. Én még Lane-t és Zacket imádtam nagyon, abszolút kedvenceim voltak - persze Lorelai és Luke mellett. Na meg én a nagyszülőket is imádtam, néha túlzásokba estek ugyan, de a dumák, amiket Emily letudott nyomni, valami fenomenálisak voltak :) Amióta vége kb. azóta várom, hogy mikor jelentik be, h. még utoljára összeáll a régi csapat és kapunk egy filmet róluk kiegészítésképp. Bár valószínű, az már a nyomába se érne a sorozatnak, szóval lehet mégiscsak jobb, hogy nem lett/lesz belőle semmi. Mindenesetre örök nagy kedvenc a Jóbarátok mellett.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 17 (csütörtök), 7:05 
Sztorihajhász

Halenka írta:
Most meg az M1-en nézem az Acu hercegnőt, ami egy japán sorozat, de be kell valljam, hogy annak ellenére, hogy tetszik, a koreaiakat jobban bírom, mint soroztokat!

Elárulom, hogy ázsiai cuccost csak eredeti hanggal szabad nézni. A magyar szinkron sajnos az ilyen filmeknél/sorozatoknál nagyon vacak szokott lenni, ezt tapasztaltam. Amúgy az Atsu Hime (Acu hercegnő) egy remek sorozat, nekem anno tetszett, mikor eredeti nyelven néztem. Miyazaki Aoi pedig többeknek ismerős lehet a Nana c. filmből, ahol ő játszotta az egyik Nanát.

Más!

Revenge 2X11: Az évad egyre feljebb kúszik a nézettségi listán, és nem véletlenül. Szerintem a félévadzáró óta egyre jobbak a részek. Végre kezd minden egy kicsit tisztábban látszódni, ugyanakkor még mindig kérdés, vajon Aiden húga valóban él-e, vagy csak azt mondják neki, hogy él. És kiderült, Padma sem csak szerelemből van Nolan mellett, valamint Daniel is érez még valamit Emily iránt. Szóval, van még sok-sok kavarás, izgalom, titkok a háttérben. És kíváncsi vagyok, mit akar majd Conrad Amandától. Semmi sincs ingyen. Szóval, várós a következő rész. Bár nem bánnám, ha Declant kiírnák, mert az ő karaktere szörnyen irritáló kezd lenni.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 16 (szerda), 20:44 
Könyvmoly

Sziasztok!
Hmmm-hmmmm... elindult a
The Carrie Diaries. Nagyon vegyes érzelmekkel vagyok a pilot után, sajnos túlságosan vártam a sorozatot, emiatt voltak vele szemben idealizált elvárásaim.
Viszont nem azt kaptam, amit elképzeltem... Tudtam, hogy egy csajos limonádé lesz, de nekem kicsit szomorkás volt ez a kezdés.
Na a kezdés... Tulajdonképpen elég érdekes, hogy az egész sorozat egy dinoszaurusz méretű bakira épül, ugyanis
Carrie anyukája halott. De mégis WTF?! Carrie SATC-s, elszúrt kapcsolatait pont azzal magyarázza, hogy nem volt előtte apa karakter, mert az anyja nevelte fel... 8-| Hagyjuk, ezen tovább kell csobogni.
Ha függetlenül a Sex and the Citytől nézem, akkor egy aranyos kis tinisorozat, ami szerethető, és szimplán kikapcsolódást nyújt megnézni. Mégis tele van aprócska utalásokkal, amik miatt a néző rögtön elmosolyodik, hogy "Jaj, de carries!".
Amit imádok, hogy '80-as évek! Jó kis retro zenék vannak benne. A ruhák nagyon viccesek, mert oké, hogy akkori divat, de most a hipsterek nagy százaléka ugyanezeket hordja, és emiatt nincs az az érzésem, mint mondjuk egy régi 90210-ben, hogy "OMG! Ez mi ez?!".
De ettől függetlenül mégis megfogott valamivel, és várom a következő részt, mert megvan a maga bája, de főleg a maga Austin Butlerje, akinek voltak szerethető fürdőnacis jelenetei... 8->
Kíváncsi vagyok, mi sül ki a sorozatból, vagy meddig húzza egyáltalán.
Ha valaki kedvet kapna hozzá, szívesen venném a véleményét!

- Of what did she succumb?
- I drove a stake through her heart and cut off her head.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 16 (szerda), 16:56 
Írópalánta

Most meg az M1-en nézem az Acu hercegnőt, ami egy japán sorozat, de be kell valljam, hogy annak ellenére, hogy tetszik, a koreaiakat jobban bírom, mint soroztokat!

You hate everything about me, why do you love me?"

Hős a sötétben ficblog profil

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 14 (hétfő), 14:33 
Sztorihajhász

Once Upon a Time 2X11: Na, most megutáltam Hookot! Pedig eddig szerettem. Szegény Rum, és szegény Belle! Pont, mikor végre minden rendbejönne kettejük között, valakinek megint be kell rondítania! Annak örülök, hogy Archie biztonságban van, és most már tudják, hogy él. Emma azt hiszem egy nagy bocsánatkéréssel tartozik Regina felé.

A Mesevilágos jelenetek is nagyszerűek voltak. Újra láttuk [color=#FFFFFF]Fülöpöt és Mulant[/color], aminek nagyon örültem. Belle ruhája meg nagyon jól állt neki. És megtudtuk, hogy kapta el Regina Belle-t.

Ez most tényleg egy igazi RumBelle epizód volt, és örülök, hogy nem végre a Hercegre és Hófehérkére korlátozódott a rész.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 14 (hétfő), 13:41 
Billentyűzetgyilkos

Gilmore Girls 1x1-4: Unalmas óráimban újra kezdtem nézni a Szívek Szállodáját. Már most várom, hogy mikor fog feltűnni Jess a harmadik évadban ;;) Olyan furcsa látni a színészeket ennyire fiatalként, mikor az ember már hozzászokott a felnőtt énjükhöz. Nem tudom, ki mennyire ismeri, de az első pár évadban Rory (a főszereplő) mellett a férfi-főszereplőt Jared Pedalecki játssza, aki egyébként a Supernaturalban szintén főszerepet, Samet alakítja. A legújabb évadot a spn-ban most forgatják, Jared 31 éves, a Gilmore Girls első évadában 16-18 éves. Hát van különbség :-D
Meg úgy alapjáraton maga a történet is, annyira gyerekes, könnyed... Egy mai sorozatban nem látni ilyet. Túlbonyolítják, titkok, hazugságok, intrika. A GG-t azért is szerettem/szeretem annyira, mert azt a tipikus fárasztó-nap-utáni-kikapcsolódást nyújtja. Leülsz a TV (számítógép) elé egy bögre kakaóval, egy kis nassolnivalóval, és háromnegyed órán keresztül mosolyogsz. Megnyugtató.
Már csak azt sajnálom, hogy többször is láttam, így nem lesz benne meglepetés :mrgreen:

Szerk.: Ó, igen, és az azért elmond valamit, hogy miközben a sci-fi fanatikus barátom a laptopját szerelte, félszemmel nézte velem a részeket, és ötpercenként kérdezgetett róla valamit (Ez ki? Ezt most miért mondta? Ő hogy jött a képbe?) :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 09 (szerda), 8:19 
Sztorihajhász

Még csak egy részt láttam belőle, és sajnos napi egy résznél többre nem is nagyon van időm. De azért majd haladok vele. XD

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 07 (hétfő), 20:13 
Tollforgató

c.l.a.r.e.y írta:
Andro írta:
Belekezdtem a Trónok harca c. sorozatba.

Hűű, Andro! A Trónok harca istenkirály sorozat!!! Nagyon hamar le fogod tudni a két évadot, mert nézeti magát, én teljesen elfeledkeztem a teendőimről, amikor elkezdtem. Egész nap csak az ment... Ráadásul nem sokára jön a harmadik évad is, pontosan ennyi idő múlva. Szerintem nagyon jó lett a plakátja is, nincs rajta semmi extra, és nem is kell neki több. Én elhatároztam, hogy elolvasom végre az összes könyvet is, de valami mindig közbejön...

Csatlakozom :) Azt hiszem, nekem is 2-3 napig tartott, mire végeztem vele. És már tűkön ülök, minden nap nézem, hátha kijött e már valami új infó a 3. évaddal kapcsolatban. Abszolút függővé tett :D
c.l.a.r.e.y A könyvek után meg csak még inkább rákattansz, higgy nekem xD És teljesen más szemszögből nézel majd egyes szereplőkre

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 07 (hétfő), 18:30 
Könyvmoly

Andro írta:
Belekezdtem a Trónok harca c. sorozatba.

Hűű, Andro! A Trónok harca istenkirály sorozat!!! Nagyon hamar le fogod tudni a két évadot, mert nézeti magát, én teljesen elfeledkeztem a teendőimről, amikor elkezdtem. Egész nap csak az ment... Ráadásul nem sokára jön a harmadik évad is, pontosan ennyi idő múlva. Szerintem nagyon jó lett a plakátja is, nincs rajta semmi extra, és nem is kell neki több. Én elhatároztam, hogy elolvasom végre az összes könyvet is, de valami mindig közbejön...

A Bárka engem sem fogott meg, de az El Internadóval is volt bajom, mert annak ellenére, hogy baromi izgalmas, szerintem nem tudta eléggé levetkőzni a "spanyol sorozat" mivoltát... :-<

Viszont azt szeretném kérdezni, hogy nem nézte-e valaki az American Horror Story: Asylumot, mert jókat olvastam róla, viszont nem tudom, hogy érdemes-e belevágni, vagy hogy mennyire para. Nagyon tetszik az évad dvd-jének a képe, de könyvet sem a borítója alapján... Ha valaki tudna segíteni, azt megköszönném!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 07 (hétfő), 17:14 
Sztorihajhász

Belekezdtem a Trónok harca c. sorozatba. Már sokan ajánlották, és mivel csak jókat hallottam róla, gondoltam belenézek. Nem bántam meg, maximálisan elégedett vagyok a történettel, holott még csak egy részt láttam belőle. De az az egy rész megfogott. Nagyon jó a történet, tetszik a világ, és a történet felépítése, a karakterek, a párbeszédek, minden. Szóval, nézős marad.

A Bárka c. sorozatot viszont egy rész után dobtam. Nem fogott meg. Az Internátus, és a LOST után egy hasonló sorozatot vártam, de sajnos csalódtam.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 07 (hétfő), 13:22 
Könyvmoly

Eddy_ írta:
Egyrészt sajnálom, hogy vége lett, mert tényleg izgalmas volt, másrészt örülök neki, hogy nem húzzak-halasztják a befejezést a végtelenségig, mint pl. a Supernaturalban, ahol a hatodik évadtól érezhetően csökkent a színvonal, és én már csak azért nézem a 8. évadot, mert mégis csak a spn-ról beszélünk, nem azért, mert tényleg élvezem...

A Glee-ből már nagyon várom az új részt, bár az új évad már kevésbé tetszik, mint az előzőek. Mostanság újra is akarom kezdeni az első résztől kezdve, de szerintem még megvárom, hogy a 4. évadot befejezzék, hogy ne párhuzamosan nézzem a kettőt.

Nos, a Supernatural azon kevés sorozatok közé tartozik, amit nem nézek. De őrjítő, ha valamit sokáig húznak, szerintem a Jóbarátok volt még olyan, ami kötöltötte a 10 évadot, és egyszer sem volt unalmas vagy lapos.

A Glee új évada azért tetszik, mert kicsit kevesebb benne a Rachel jelenet, néha nekem "too much" a karakter. Csak sajnos emiatt Kurt is a háttérbe szorul. Amiatt meg különösen szomorú vagyok, hogy sem Quinn, sem Puck nincsen már, és Santana is keveset szerepel. Will karaktere viszont megszürkült, és unalmassá vált...

Amit NAGYON VÁROK, de tűkön ülve... január 14-én indul a The Carrie Diaries, na az lesz a Gossip Girl űr kitöltője remélem. Én nagyon szerettem a Sex and the Cityt, emiatt erre rettentően kíváncsi leszek. Arról fog szólni, amikor Carrie NYC-be került, és még tini. Itt van trailer.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 07 (hétfő), 8:57 
Sztorihajhász

Once Upon a Time 2X10: Megnéztem és nagyon jó volt! Az elején Emma és Henry - főleg Emma - arckifejezése mikor rajtakapják Mary-Margaretet és Davidet, hát... megfizethetetlen volt! Azon akkorát röhögtem, főleg Emma hebegésén. XD

És igen, igazam volt, nem Regina a tettes, hanem az, akire mindenki gondolt. És azért Tihamér halálával kapcsolatban is csak lestem, főleg a rész végén.

Volt egy picike RumBelle jelenet is, ami nagyon édes volt, míg Emmáék be nem zavartak a képbe. Szegény Rum, sosem lesz egy normális randija Belle-el, ha így meg tovább. XD

A Mesevilágos jelenetek is kiválóak voltak, végig izgultam őket, és meg is lepődtem nem egyszer.

Szóval, ez egy kiváló rész volt, mindenkinek csak ajánlani tudom. Nem bántam meg, és a sorozat színvonala még mindig magas.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 04 (péntek), 10:26 
Billentyűzetgyilkos

Abban én is egyetértek veletek, hogy az utolsó rész tényleg összecsapott volt, mintha csak akkor találták volna ki, hogy azzal dobják fel a lezárást, hogy végül elárulják, ki GG, és csak találomra ráböktek Danre, , de ettől függetlenül szerintem jól választottak, és a magyarázatuk is kielégítő volt.
Jaj, Georgina/Jack párost tényleg jól összehozták, nekem is szerzett pár vidám pillanatot az a kép... :D Kristen-Rachelen én első körben megdöbbentem, csak néztem, hogy mi?! Az nem lehet, hogy ők GG, egy teljesen "ismeretlen" karaktert hoznak be így a végére? Aztán persze kiderült, hogy mi is a helyzet, utána már én is mosolyogtam rajta. (Kristent mindig is imádtam egyébként, természetesen a Veronica Marsban szerettem meg :) )
Attól függetlenül, hogy volt jó néhány epizód az évadok alatt, sok jó szereplőt kiírtak (Jennyt nagyon szerettem), Chuck és Blair az utolsó évadban folyamatosan kerülgették egymást, csak szenvedtek, ha összességében nézem, szerintem egy jól megírt sorozatot láttunk, a színészek is megadták a módját, jól választották ki őket a szerepekre.
Egyrészt sajnálom, hogy vége lett, mert tényleg izgalmas volt, másrészt örülök neki, hogy nem húzzak-halasztják a befejezést a végtelenségig, mint pl. a Supernaturalban, ahol a hatodik évadtól érezhetően csökkent a színvonal, és én már csak azért nézem a 8. évadot, mert mégis csak a spn-ról beszélünk, nem azért, mert tényleg élvezem...

A Glee-ből már nagyon várom az új részt, bár az új évad már kevésbé tetszik, mint az előzőek. Mostanság újra is akarom kezdeni az első résztől kezdve, de szerintem még megvárom, hogy a 4. évadot befejezzék, hogy ne párhuzamosan nézzem a kettőt.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 03 (csütörtök), 16:55 
Könyvmoly

vidor írta:
Eddy_ írta:
c.l.a.r.e.y, megnézted már a Gossip Girl záró epizódját? Fantasztikus! ... De ha a párokat nem vesszük figyelembe, a befejezés nagyon jól sikerült :)

Hú, szerintem borzalmas volt a befejezés, ahogy az egész 6. évad is. ... Csak annyira szomorú vagyok, hogy egy sorozatot, amit egykor szerettem, sikerült így elcseszniük.

Húúú, ezt eddig nem vettem észre... na, máris reagálok! (mindkettőre) Nekem is nagyon tetszett a finálé. Azt, hogy ki GG sejtettem, attól kezdve, amikor mondja Rufusnak, hogy ez volt a terve az elejétől kezdve. Ez nem ért meglepetésként, bár szerintem is összecsapott volt kicsit. Mármint, azóta nézelődtem, és tumblr tele van képekkel, ahol Lonely Boy egyedül áll a gép előtt, és meglepődik. (Ez az egyik kedvenc összeállításom, de spoileres!) Na, meg azért Little J is eléggé kapta az ívet az évadok során, de ezt ráfogtam a testvéri szeretetre. A párosítással annyira nem volt bajom, a Lily/Rufus résznél tényleg nem értettem, hogy akkor ki kivel van... A Georgina/Jack dolgon jót nevettem, mert nagyon összeillenek, nekem úgyis G volt az egyik kedvenc karakterem, mindig fel tudta dobni a sorozatot, ha lapos volt. Ami nagyon tetszett, az a Kristen Bell-Rachel Bilson cameo... ott le kellett állítanom egy percre az egészet, úgy röhögtem. Amúgy is, én The O.C.-n és One Tree Hillen nőttem fel, a GG visszahozta ezeknek azt a limonádé varázsát. Ez azért mindent vitt, annyira aranyos volt... Ami nekem borzalmasan nem tetszett, az a kilencedik rész tetős jelenete... fúúúh, azon olyat néztem, hogy mi ez a végtelenül gagyi... áhh. Veszített az évek alatt a lendületéből, főleg, miután J elment, azért ő rendesen tudta keverni a szart. (De ha ez volt az ára a Pretty Recklessnek, akkor legyen, mert nagyon szeretem őket!!)
De mindegy... igazándiból hiányozni fog, mert azért elég sok ideig az életem része volt, és lehetett rajta jókat szórakozni. Szép ruhák, szép helyek, szép emberek, NYC, jó zenék... azért elszomorodtam, hogy vége van. :x

Most kíváncsi leszek, hogy a Glee le tud-e kötni ugyan ennyire, mert mindig csak második helyen állt a GG mellett, de most az került az elsődleges helyre....

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 03 (csütörtök), 13:52 
Tollforgató

Eddy_ írta:
c.l.a.r.e.y, megnézted már a Gossip Girl záró epizódját? Fantasztikus! :D Ahogy kiderült, hogy mindvégig Dan volt Gossip Girl, plusz Jenny is besegített neki néha. És ezt pont Dan közölte le és pont a Spectatorben. Végre Chuck és Blair is egymás mellett kötöttek ki (ú, az a rész, amikor Chuck le akarta koptatni Blairt! Majdnem kivágtam a monitort az ablakon...), viszont annak nem örültem, hogy Dan és Serena is újra összejött. Az első egy-két évadban még rendben van, de utána már túl sok bonyodalom volt, Dan beleszeret Blairbe, Serena öt másik pasiba, mindvégig azt bizonygatják, hogy már nem akarnak egymástól semmit, aztán "hopp, ja bocsi, mégis szeretlek, mindig is téged szerettelek"... Ó, ne máááár! Nate mellé pedig egy érettebb és idősebb lányt képzeltem volna el, nem a középiskolás (!!!) hogyishívjákot. De ha a párokat nem vesszük figyelembe, a befejezés nagyon jól sikerült :)

Hú, szerintem borzalmas volt a befejezés, ahogy az egész 6. évad is. Egyszerűen szörnyű. Az hogy Gossip Girl meg az lett, aki, felháborító. Nem is beszélve a plothole-okról. Jesszus! Ilyen gyenge magyarázatot meg, h. Jenny tudta LOL xD Hagyjuk már! Látszik, hogy utolsó pillanatban lett kitalálva, h. ki legyen az, és az is, hogy az írók célja volt befeketíteni az egész félévad alatt azt a személyt (aki mellesleg a kedvencem volt, szóval köszönöm, hogy a legnormálisabb karakterből egy pszichot csináltak). Számomra meg az, hogy ki/kivel végezte is nevetséges volt. Mindkét lány összejön egy olyan csávóval, aki évekig úgy kezelte őket, mint a **** Tényleg?! A jó bejezés szerintem az lett volna, ha Serena és Blair barátságáról szólt volna, ahogy az elején, és nem a ki/kivel témáról. Ha Serena és Blair együtt azt mondják bye-bye k*pjátok be, lelépünk és élvezzük az életet. Ennek kellett volna lennie a befejezésnek. Na mind1. Csak annyira szomorú vagyok, hogy egy sorozatot, amit egykor szerettem, sikerült így elcseszniük.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 03 (csütörtök), 13:08 
Billentyűzetgyilkos

Mostanában nagyon pangás van a sorozatok terén, az ünnepek miatt ugye szinte semmiből nincs még új rész, de van egy pár, amiből már nagyon várom a következőt (Supernatural, The Vampire Diaries, Arrow).

A Merlint befejezték, az utolsó két részt egyben néztem meg, és hát... borzasztó. Annyira imádom a sorozatot, remek epizódokat írtak, a szereplők fantasztikusak, de a legutolsó rész nekem nagy csalódás volt. Az addig rendben van, hogy a legendát veszik alapul, de hogy tényleg megöljék Arthurt a végén?! Persze Kilgharrah megmondta, hogy amikor szükség lesz rá, a Nagy Király feltámad, de miután úgy zárták le, ahogy (hadd jegyezzem meg: szörnyen), láthatjuk, hogy Arthur nem tért vissza... A csatajelenet túl rövid lett, nem sok időt szenteltek neki, ahogy annak sem hagytak elég időt, hogy Arthur feldolgozhassa, hogy Merlin varázsló - de persze a végén elfogadja a dolgot, de hát ez egyértelmű volt. Merték volna máshogy csinálni! :mrgreen:
Szóval nem, nekem nem tetszett... Azért abban még reménykedem, hogy tényleg lesz belőle mozifilm, és annak a lezárását jobban oldják meg.

c.l.a.r.e.y, megnézted már a Gossip Girl záró epizódját? Fantasztikus! :D Ahogy kiderült, hogy mindvégig Dan volt Gossip Girl, plusz Jenny is besegített neki néha. És ezt pont Dan közölte le és pont a Spectatorben. Végre Chuck és Blair is egymás mellett kötöttek ki (ú, az a rész, amikor Chuck le akarta koptatni Blairt! Majdnem kivágtam a monitort az ablakon...), viszont annak nem örültem, hogy Dan és Serena is újra összejött. Az első egy-két évadban még rendben van, de utána már túl sok bonyodalom volt, Dan beleszeret Blairbe, Serena öt másik pasiba, mindvégig azt bizonygatják, hogy már nem akarnak egymástól semmit, aztán "hopp, ja bocsi, mégis szeretlek, mindig is téged szerettelek"... Ó, ne máááár! Nate mellé pedig egy érettebb és idősebb lányt képzeltem volna el, nem a középiskolás (!!!) hogyishívjákot. De ha a párokat nem vesszük figyelembe, a befejezés nagyon jól sikerült :)

Kyle xy: évek óta nem néztem, még anno, amikor a tv-ben adták, akkor láttam az első évadot, aztán el lett felejtve, de most újra elővettem, tegnap fejeztem be a második évadot. Kyle-t csak imádni lehet, annyira aranyos a kis "tudatlanságával", a másik nagy kedvenc Tom Foss (Nicholas Lea remekül játssza a karaktert. Most nézem, az X-aktákban is szerepelt, jó lesz másik sorozatban is látni :) ), na meg Declan!
A sorozat maga jól meg van írva, hiába látunk lehetetlen dolgokat, mégse tűnik meseszerűnek, az ember komolyan elgondolkodik, hogy vajon ez megtörténhet 50-100-200 év múlva, ha már az emberiség annyit fejlődött? Tényleg lebilincselő történet, örülök, hogy újrakezdtem. Annak már kevésbé, hogy az utolsó évad csak tíz részes :(

(Itt meg kell említenem, hogy a felirat hozzá borzasztó. Nem tudom, hogy ez mennyire off, de végül is hozzátartozik a sorozatokhoz. Annyira el tudja venni az ember kedvét, ha olyan feliratot olvas, ami hiányos, rosszul fordított, és tele van helyesírási hibákkal. Plusz a fordító személyes megjegyzésekkel tűzdeli a feliratot, amikor épp nem beszélnek a szereplők... Egy könyvnél sem írja tele a fordító zárójeles megjegyzésekkel, hogy "Hú, ez a mondat nekem nagyon tetszett!"... Jaj, és olyan félrefordításokkal találkoztam szinte minden második epizódnál, hogy többször abba akartam hagyni az epizódokat. Lehangoló, na.)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 02 (szerda), 13:25 
Szárnybontogató

Egy tökéletes fordítás Rumpelstilskin nevére: http://www.port.hu/grimm_meseibol:_lump ... _id=115149 . (Lehet, sőt biztos, hogy már kicsit OFF a dolog) Szerintem sokkal jobban illett volna rá + ez is egy jó fordítási módszer, ha az eredeti nevet "nehéz" kimondani...

Aki kíváncsi, ma délután lesz ez a mese a m2-n.

szerk: Most lett vége, nagyon jó volt. Mindenre volt célzás, még Hófehérke almájára is. Az egyetlen dolog, ami nem igazán illett a képbe, hogy a királynőnek fia született. De hát nem lehet minden tökéletes... Nehezen tudtam Robert Carlyle-től elvonatkoztatni, azonban a "Lumpenstiklit" játszó színész igazán kitett magáért...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 december 24 (hétfő), 16:11 
Sztorihajhász

Aki magyarul szokta nézni a Once Upon a Time (Egyszer volt, hol nem volt) c. sorozatot, annak mondanám, hogy az 1X17-es rész január 8.-án este 20:15-kor lesz az M1-en. A részek pedig ezek után keddenként este lesznek, a Híradó után.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 december 17 (hétfő), 15:38 
Könyvmoly

Jaj, én az előbb döbbentem rá, hogy ma este lesz a Gossip Girl utolsó része... :(( Az a címe, hogy New York, I Love You XOXO, már ezen teljesen ki vagyok borulva, biztos nem fekszem ma le addig, amíg meg nem nézem, mert soha nem vártam még ennyire sorozat záróepizódot. (Nem mintha azt várnám, hogy vége legyen, hanem nagyon kíváncsi vagyok a lezárásra.) Biztos vagyok benne, ahogy elkezdődik a karácsonyi szünet, újrakezdem az elejéről az egészet, és végignézem. :-P Soha nem szerettem ennyire sorozatot, talán akkor voltam olyan szomorú, amikor az Entourage-nak lett vége. :-<
:-h
C

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 december 17 (hétfő), 14:22 
Írópalánta

X-akták első évada: Huhh és áhh... :D Nagyon tetszett, érdekes történet és jók a szereplők. Ami mindig fontos egy sorozatban az a szereplők jelleme, és itt minden jó volt e tájon. :) Mulder hatalmas forma (ő visszafogottabb, mint a Castle sorozat főszereplője, de így is nagyon adja!!!) Scully néha idegesítő a folytonos tudományos megvilágításaival, de pont ezért bíróm annyira. Két ellentétes karakterről van szó (szóval érhet még meglepetés).

A sorozat úgy jutott el hozzám, hogy a viasat6-ra kapcsoltam (véletlen) és éppen ment a hatodik évad. Másnap letöltöttem a Hinni akarok című ebből készült filmet, és megnéztem (az abban szereplő események a kilencedik évad után vannakXD) Meg is bántam... :roll: Ezzel lelőttem a csattanót, de nem baj!!! Megvettem a Corában az első évadot DVD-n (nem kérdezzétek miért nem töltöttem inkább le, mert én se tudom.) Két nap alatt néztem meg 24 részt, pontosan most egy hete. :D Kicsit vártam még a véleménnyel, ugyanis kevés dolgom volt...

Nade, imádtam! :D Öröm volt nézni. Amúgy aki nem tudná, a sorozat az ufók, és más megmagyarázhatatlan természetfeletti dolgokról szól. :) Vámpírok, szellemek, vérfarkasok, gumiemberek (akik emberi májjal táplálkoznak), vírusok és egy egyebek. :D Egyszóval remek sorozat, mindenkinek csak ajánlani tudom --> Bár 1993-ban elég közkedvelt sorozat volt, akiket eddig megkérdeztem, mind azt mondták, hogy imádták! :D

Kiemelném az évad legjobb részét: 1x8 Jég --> Mulder és Scully és még pár tudós egy isten háta mögötti helyen vannak, ahol kukac kinézetű valami fertőzi az emberek agyát. Ez volt a kedvenc részem, már többször is megnéztem.

Na jöhet is a második évad!!! :mrgreen:

Kép Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 december 13 (csütörtök), 9:46 
Billentyűzetgyilkos

Supernatural 8x9: DÚÚÚÚRVA! :o Végre megint láthattuk Bennyt, aki kezd egyre jobban a szívemhez nőni, úgyhogy nagyon remélem, hogy Dean végül nem ölte meg a rész végén, de ez nem derült ki egyértelműen. Azt mondta, hogy Martin "megérdemelte", de vajon ez azt jelenti, hogy szemet is huny a gyilkosság felett? Bár mondjuk azt se tudtuk meg, hogy Bennyt ott maradt-e Elisabeth-tel, de ha van egy kis esze (és van neki, azt tudjuk), akkor azelőtt tovább állt, hogy Dean megérkezett volna. Úgyhogy reménykedek.
Deannek szemét - de érthető - húzása volt az az sms, és lám, végül csak találkozott Sam a hogyishívják csajjal. Ebből is lesznek még bonyodalmak. Kezd egyébként egy szappanoperára hasonlítani ez az egész...
Cast hiányoltam.

The vampire diaries 4x8: megint csak: DÚÚÚÚÚRVA! :shock: Kezdjük a végén: NEMÁÁÁÁR! Hogy lehet így befejezni? Ekkora függővéget még nem láttam, és gondolom itt is jön a karácsonyi szünet, és majd csak január közepe-végén adják le a következő részt. Vajon Damon önző lesz? Remélem... Végre együtt van Elenával, kábé mindenki ezt várta az első évad első része óta, erre BUMM! Kitalálnak egy jó kis indokot, hogy miért nem folytathatják: "szolgakapcsolat"? Wow!, és máris szétválasztanák őket. De Tyler is megmondta, ez az egész csak a cselekedetekre van hatással, nem az érzelmekre, úgyhogy itt is reménykedek.
Stefan és Caroline barátsága egyre mélyül. Jó ötlet volt őket összehozni, jót tesznek egymásnak. Bonnie-ból viszont Prof. Shane megint gonosz-boszit akar csinálni ezzel a "megnyilvánulással", ebből még gondok lesznek, az biztos. Bonnie egyszerűen nem birtokolhat akkora hatalmat, mert nem tudja kezelni! Ezt már láttuk korábban.

Arrow 1x7-8: Huhú, Helena! Oliver végre nem Laurel után picsog, hanem talált magának egy másik nőt, akit közel engedhet magához, akivel őszinte is lehet, és fordítva, erre nem szétszedik őket már egy rész után?! Az rendben van, hogy nem mehet minden ilyen simán, de na! Persze biztos fel fog még bukkanni később is, emiatt nem kell aggódni, de ha már Tommynak és Laurelnek olyan jól megy minden (mármint egymással kapcsolatban, nem Tommynak a pénzével :mrgreen: ), akkor nem szép dolog, hogy Olivert így elintézik... De egyébként wow, nagyon jó rész volt mindkettő!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 december 12 (szerda), 12:38 
Billentyűzetgyilkos

Glee 4x9: Tetszett, jó rész lett. Hiába szólt eddig túlságosan is Rachelről az évad, az utóbbi két részben eléggé elhanyagolták, aminek örültem, de jó volt most látni egy kicsit. (Az már azért túlzás, hogy MEGINT megnyert egy újabb versenyt, de hát ez "természetes" nála...) Blaise-t viszont túlságosan is kihagyták, mintha nem is egy külön szereplő lenne, csak egy Kurt-tartozék, és mivel (egyelőre) szakítottak, nincs is értelme időt szánni rá? Az rendben, hogy az egy-két héttel ezelőtti rész köbö 70%-ban róla szólt, de azóta eltűnt :? Ami még pozitívum volt, hogy végre nem a Marley-Jake-Kitty-Ryder négyszögön volt a hangsúly, arról is megfeledkezhettünk kicsit, helyette kaptunk egy új szerelmi szálat, ami szerintem nagyon édesre sikerült :)
Sue nem hazudtolta meg magát, megint visszatért a régi stílusába, de hát ezét szeretjük, ő ilyen és kész, bár tényleg erősre sikerült ez az újjáéledt ellenszenve a Glee-Klubbal szemben. Kíváncsi vagyok, hogy oldják meg a próbákat, meg egyáltalán mire hajtanak majd az évben, ha már a Nemzetiről lemondhatnak.
Finn egyre jobban vezeti a Glee-t, én egyáltalán nem hiányolom Shue-t.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 december 04 (kedd), 13:15 
Írópalánta

Castle 5X9: Ennél jobb félévadzáró nem is lehetett volna!*-* Nem csak azért, mert ez volt a történetelem során az első Castle karácsony, hanem mert ez volt az első C. és K. karácsony is egyben :P Amint nagyon hiányoltam, az a fagyöngy alatt lévő csók volt, amire IGEN volt lehetőségük, nem is kicsi. Végül lett csók, C. lakásán, egy gyönyörű karácsonyfa mellett. :D K. nagyon "fél" a karácsonytól, amióta az anyja meghalt, nem igen foglalkozott "ezzel" az ünneppel, C. viszont imádja a karácsonyt, úgy ahogy van! :roll: Javi is fél valamitől --> Bár ő attól, hogy egyedül kell töltenie az ünnepet. Volt néhány vicces pillanata Lanie-val, és Ryan-nal. Javi önmagában hatalmas arc, és ezt most is megmutatta. Viszont erről az jött le, hogy a kapcsolata Lanie-val még nincs egészen letudva... Szerintem lesz köztük még valami. Végre Gatesről is megtudunk többet, hiszen mindenki készülődik a karácsonyra! :D Továbbá a legelején, van egy vicces pillanat, amikor C. megtudja, hogy Alexisnak új pasija van, és az az arc amit vág. :D Szakadtam. :)

Kép Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 december 04 (kedd), 10:06 
Sztorihajhász

Revenge 2X09: Hát, sok újdonságot nem tartogatott a rész, valahogy várható volt, hogy Daniel megszerzi apucija cégét. De hogy Aident így lapátra tette, és beszervezte, sőt meg is hívta Nolan volt szeretőjét, az aljas húzás volt tőle. Ashley meg Conraddal hetyeg, nem is csodálom, ha ezek után Daniel kirúgta. Na, és persze Jackék sem lehetnek nyugodtak két ilyen gazemberrel a Potyautasban. Lesz mit várni azért januárban.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 december 03 (hétfő), 22:34 
Tollforgató

Game of Thrones: http://www.youtube.com/watch?v=2yj0e0r_yLI

Itt az első promo (vagyis inkább set) video a 3. évadról :D De várom már! Könyves spoiler: Tök tetszenek az új karakterek így elsőre. Amúgy lehet Vargo-Bolton szálat összeolvasztják, én ebből a videóból nagyon erre tippelek. Mm ugye nem lesz Vargo, hanem valami Locke lesz helyette, és írták többen, hogy mintha lenne egy ilyen nevű ház a Boltonok zászlóhordozói közt. Meg a zászló is nagyon nyúzott embernek tűnik.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 december 03 (hétfő), 15:57 
Írópalánta

Eddy_: Érthető-érthető :D Az elején nekem is egy ici-picit furcsa volt, de kezdek hozzá szokni! ;)

Ha gondolod átküldhetem privátba (ott kevésbé off) :D Mert ott a 8.részig van --> eddig az az utolsó ;) :D

Kép Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 december 03 (hétfő), 15:54 
Billentyűzetgyilkos

Nikki Blue írta:
Eddy_: Gondolom sikeresen megnézted a negyedik évad végét, szóval: ÜGYE milyen rossz, hogy ezután 5hónapig nem volt??? képeket, és promót, csak 5.hónap elején kaptunk addig semmit!!! :shock: Teljesen kész voltam, már egy csomószor leültem, és megírtam a lehetséges folytatást :roll: de egyik sem volt olyan megdöbbentő, romantikus és élvezetes, mint az 5évad nyitó epizódja :D

Ma végre lesz új rész, hajnali négy órakor, szám szerint a kilencedik rész! Két hét szünet után, ami alatt össz-vissz néhány képet és videót kaptunk ~x( Ez az első Castle karácsony, amiben lesz fagyöngy is, nagyon kíváncsi leszek K. és C. képese-e lesznek mindenki előtt az őrsön csókolózni :roll: Én nagyon remélem, hogy igen... :-P

Iiigen, befejeztem, és tényleg húúúú :mrgreen: Bár így utólag visszagondolva, inkább húzták volna még. Egyrészt furcsa volt látni őket együtt, másrészt annyira másként viselkednek, de nem csak azért, mert együtt vannak, hanem... na, nem tudom megmagyarázni, valahogy teljesen másnak tűnik a színészi játék, de rossz értelemben :? Aranyosak, az tény, megmosolyogtatnak, de (még?) nem az igazi, talán ha már hosszabb idő eltelik, vagy ha már hivatalos is lesz a dolog. Ha azt vesszük, mennyi ideig húzták a dolgokat, szerintem még nem tárják a nagyvilág elé a kapcsolatukat :D
Jaj, talán az 5x3-ban volt az a rész, amikor a Vaslady kicsit megenyhül C. iránt, elolvasta az új Nikki Heatet, dedikálást kér stb. :mrgreen: , na, az valami pazar volt :D
(Nem tudom, hogy ez mennyire off, de a feliratot te honnan szeded hozzá? Ahol én szoktam tölteni, ott valamiért a magyar felirat csak az első három epizódhoz van, és máshol se találtam a következő két (azóta már három?) részhez.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 december 03 (hétfő), 15:14 
Írópalánta

Eddy_: Gondolom sikeresen megnézted a negyedik évad végét, szóval: ÜGYE milyen rossz, hogy ezután 5hónapig nem volt??? képeket, és promót, csak 5.hónap elején kaptunk addig semmit!!! :shock: Teljesen kész voltam, már egy csomószor leültem, és megírtam a lehetséges folytatást :roll: de egyik sem volt olyan megdöbbentő, romantikus és élvezetes, mint az 5évad nyitó epizódja :D

Ma végre lesz új rész, hajnali négy órakor, szám szerint a kilencedik rész! Két hét szünet után, ami alatt össz-vissz néhány képet és videót kaptunk ~x( Ez az első Castle karácsony, amiben lesz fagyöngy is, nagyon kíváncsi leszek K. és C. képese-e lesznek mindenki előtt az őrsön csókolózni :roll: Én nagyon remélem, hogy igen... :-P

Kép Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 december 03 (hétfő), 9:22 
Sztorihajhász

OUAT 2X09: Hát, elérkezett a félévadzáró, ami szerintem nagyon ütős lett. Volt ebben minden, ami kellhet egy jó részhez, hogy januárig fenntartsa a nézők érdeklődését. Az egyetlen, ami szerintem hiba volt, hogy Cora a Szívek Királynője. Valahogy azért sejthető volt, bár én mást vártam az alkotóktól. Viszont a rész többi része nagyon izgalmasra sikeredett. És igen, lesznek még meglepetések. Lesz mit várni januárban, én úgy látom. *.*

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 november 29 (csütörtök), 10:59 
Billentyűzetgyilkos

Nikki Blue írta:
Eddy_: Huu, most megleptél! :D Nem gondoltam volna, hogy ennyire előrehaladtál :D Igen, a harmadik évad vége jó volt... képzelheted mennyire vártam már a negyedik évad premierjét! :shock: Teljesen készen voltam. Persze biztos voltam benne, hogy Kate, csak nem hal meg!

A negyedik évad eléggé drámaira sikeredett. De hihetetlenül imádtam... úú és a VÉGE! Na jó, erről még fehér betűvel se írók semmit. Hidd el, majd ha látod, megérted miért. :)

Minden hétfőn hajlani négykor van. :) Kb. két napot kell várni a feliratra, volt alkalom rá, hogy a leadása napján Dante már ki is dobta a feliratot. :) Még szerencse, hogy az egyik legjobb felirat készítő imádja a sorozatot. :D Jövőhét hétfőn lesz a kilencedik rész, amit már nagyon, de nagyon várok :D

Egen, elég hamar behoztam :D Tényleg nézeti magát a sorozat, hiába néztem meg egy nap már négy részt, csak rákattintottam az ötödikre is, és így tovább :mrgreen:
Tegnap végül csak a 4x21-ig jutottam el, de kezdem érteni, hogy mire gondolsz a negyedik évad végével. Az előző részben (vagy pont a 21.-ben?) volt ugye az, hogy C. megtudta, hogy K. mindenre emlékszik, csak hazudta, hogy nem, mert - szerinte - nem akarja bevallani, hogy ő nem érzi ugyanazt (amikor pedig IGEEEEN!). Jajistenem, annyit tudnak szenvedni egymással... :roll: Most meg C. megint visszatért a régi énjéhez, random ismeretlen nőket szed fel, nem érdeklik az ügyek, randizni jár, nem törődik K-val. Nem tudom, mi lesz így a vége :? Akárhogy is, ma kiderül, mert az utolsó három részt még az este megnézem :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 november 29 (csütörtök), 8:21 
Sztorihajhász

A Jóbarátok és a Gilmore Girls sosem tartoztak a kedvenceim közé. Amit régen nagyon szerettem, az a Hetedik Mennyország volt. Vagy a még korábbi, magyar gyártású Linda az 1980-as évek elejéről. Sokan még nem is éltetek akkoriban, én azonban piciként imádtam a verekedős rendőrlány kalandjait, aki mindig elfogja a rosszfiúkat. Kár, hogy a sorozat csak két évadot élt meg. Viszont ez volt az első akciósorozatnak nevezhető sorozat Magyarországon, ahol egy nő volt a főszereplő.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 november 29 (csütörtök), 0:12 
Tollforgató

Andro írta:
Hát, ja, az első évad 1997-es. Nem mai sorozat, de én szeretem.

Hú szerintem a "nem mai" sorozatok az igazán jó sorozatok. Azok már megéltek egy kort, átestek azon a bizonyos holtpontokon (már ha volt nekik egyáltalán) stb. és még mindig megállják a helyüket. Ilyen többek közt a Jóbarátok, aminek az 1. évada 1994es, vagy a Szex és New York vagy épp a Gilmore girls - egyik se "mai" gyártmány mégis, szerintem ezek a legjobbak :)
Amúgy én is mostanában gondolkodtam a Buffy daráláson, illetve a másik, ami felé nagyon kacsingatok a Sopranos, bár így is le vagyok maradva a sorozataimmal, szóval majd 1x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 november 28 (szerda), 15:38 
Írópalánta

Eddy_: Huu, most megleptél! :D Nem gondoltam volna, hogy ennyire előrehaladtál :D Igen, a harmadik évad vége jó volt... képzelheted mennyire vártam már a negyedik évad premierjét! :shock: Teljesen készen voltam. Persze biztos voltam benne, hogy Kate, csak nem hal meg!

A negyedik évad eléggé drámaira sikeredett. De hihetetlenül imádtam... úú és a VÉGE! Na jó, erről még fehér betűvel se írók semmit. Hidd el, majd ha látod, megérted miért. :)

Minden hétfőn hajlani négykor van. :) Kb. két napot kell várni a feliratra, volt alkalom rá, hogy a leadása napján Dante már ki is dobta a feliratot. :) Még szerencse, hogy az egyik legjobb felirat készítő imádja a sorozatot. :D Jövőhét hétfőn lesz a kilencedik rész, amit már nagyon, de nagyon várok :D

Kép Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 november 28 (szerda), 9:00 
Billentyűzetgyilkos

Nikki Blue írta:
Eddy_: Itt ezt neked jelezném. :) Az első két évadban hasonlóan én is kritikus szemmel álltam egy-két epizód előtte, azonban a harmadikban már, sőt, a második végén már nem figyeltem fel semmire. Szerintem a sorozatban minden megvan, ami egy jó sorozathoz kell. Humor bőven, dráma (ez főleg a negyedik évadra igaz), és romantika - habár elég sablonos az elején. :D Pontosan most hol jársz benne? (hányadik évad, rész?) :)

4x17-et néztem utoljára, ma haladok tovább vele, talán már el is jutok az ötödik évadig, ha nem alszok be rajta :D Egyébként tényleg igazad van, minél több részt néztem, annál kevésbé figyeltem az apró bakikra :)
Nem is az a baj, hogy sablonos, (egyértelmű, hogy Castle-nek és Kate-nek együtt kéne lennie) hanem hogy szinte nincs is a sorozatban... Mindegyik évadban van egy-két rész, amikor nagyobb hangsúlyt fektetnek rá, de aztán a többiben meg jóformán meg is feledkezünk róla, hogy (idézőjelben) van köztük valami, mert annyira kihagyják :?
A harmadik évad befejező része eszméletlen volt, kiderült, hogy a harmadik rendőr a kapitány (!!!), ő aztán fel is áldozza magát, Beckettet meglövik a temetésen, Castle bevallja neki, hogy szereti (!!!), Kate meg utána úgy tesz, mintha nem emlékezne semmire a történetből, csak hogy ne kelljen szembenéznie az érzéseivel. Eseménydús volt, az biztos :-D
A negyedik évadban a CIA-s bírtam még nagyon, azt mostanában néztem, talán a 15-16. rész volt az (?). A végén nagy csavar, hogy az a CIA-s csaj, C. exe a tégla. Kíváncsian várom, hogy az ötödik évadból mit hoznak ki, jövőhéten szerintem már be is hozom a végéig, és akkor várhatok az új részekre egy hetet :mrgreen:
Melyik napokon adják egyébként? Mikor számíthatok majd az újakra?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 november 27 (kedd), 14:31 
Írópalánta

Castle: Huhh hol is kezdjem? :D Végre eljutottam odáig, hogy tegnap megnézhessem az 5X08. részt, és egyáltalán nem csalódtam. :) Teljesen beleszerettem a sorozatba, bár az elején nem éreztem ilyen kötödést felé.

Eddy_: Itt ezt neked jelezném. :) Az első két évadban hasonlóan én is kritikus szemmel álltam egy-két epizód előtte, azonban a harmadikban már, sőt, a második végén már nem figyeltem fel semmire. Szerintem a sorozatban minden megvan, ami egy jó sorozathoz kell. Humor bőven, dráma (ez főleg a negyedik évadra igaz), és romantika - habár elég sablonos az elején. :D Pontosan most hol jársz benne? (hányadik évad, rész?) :)

Mellesleg a ma hajnali Castle adag elmaradt, egy kis szünetet rendeltek el, de jövőhéten már lesz. Éssss... a Castle történelem során, MOST ELŐSZÖR karácsonyi hangulat lesz! :D Castle és Beckett első karácsonyát láthatjuk majd, plusz, hozzá kell tennem, hogy mióta egy párt alkotnak, így az ötödik évadban, ez az első közös "nagyobb" ünnepük. :D

OUAT: Már a múltkor elkezdtem nézni, de sok dolgom volt, így véleményt még nem tudtam írni. Még nagyon az elején vagyok, de már most nagyon tetszik. :) Még nem fogott meg teljesen, de szépen, lassan haladva, nézem az első évad részeit. :D

Kép Kép

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nikki Blue 2012 december 03 (hétfő), 15:17-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 november 26 (hétfő), 14:26 
Sztorihajhász

Én az ilyen Vámpírnaplókat, meg hasonló tinisulisszerelmesvámpírosvérfarkasos cuccokat nem nézek. Bőven elég volt végigszenvednem a tvájlájt első kötetét.

Once Upon a Time 2X08: Na, ez volt ám az izgalmas epizód, nem mondom. Hook, Cora, Charming, Rumplestiltskin, meg mindenki, aki számít, benne volt. Érdekes volt Charming önfeláldozása, hogy találkozhasson Mary-Margarettel. Meg hogy Hook kitépte Aurora szívét, a csaj mégis él. Úgy tűnik, Cora és Hook nagyon hajtanak arra, hogy Storybrooke-ba mehessenek. A téli félévadzáró érdekesnek ígérkezik, alig bírom kivárni. *.*

Revenge 2X08: Hát, ez a rész sem volt semmi. Végre megtudtunk pár dolgot Aiden múltjából, valamint kiderült, hogyan találkozott Emilyvel. Victoria anyját egy kiskanál vízben meg tudnám fojtani. Az a nő nem anya, az egyszer biztos, főleg azok után, amiket Victoriával tett. Örülök, hogy Emily és Aiden összejöttek, szerintem megérdemelnek már egy kis boldogságot. Daniel meg egy manipulatív dög lett, hogy még Nolan volt pasiját is felhasználja a mocskos terveihez. A készítők nagyon gyúrnak egy hatalmas robbanásra a Karácsonyi szünet előtt.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 7704 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 155  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra