Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 05 (szerda), 16:55

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 626 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 26 (szerda), 10:52 
Fanficbúvár

Felraktam a HPLH új részét, ezen a két linken érhetőek el:

Merengő: http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory. ... =21790&a=1

Honlap: http://dracy.uw.hu/index.php

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 25 (kedd), 23:17 
Betűmániákus

Lillia_hun írta:

Tök jó, máris többet beszéltünk itt, mint a táborban :) De ne aggódj, ezt nem cseszegetésnek szántam, én is jobban ki tudom fejezni magam írásban, mint szóban :) (Még ha annyit dumáltam is a Táborban)

hihi :) én is jobban kibontakozok neten, mint élőben :D bár táborban nem igazán állt be mindig a szám :D csak éjszaka, meg mikor nem tudtam, hozzászólni, meg mikor álmos voltam... :D
Remélem nem baj, hogy hozzászóltam :)

Dracy, ma olvastam végig az Esélyt, és az Álomfogoly-t és csak ennyit tudok hozzáfűzni: :x :x :x :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 25 (kedd), 23:13 
Fanficbúvár

Andor írta:
Oké, akkor ezt megbeszéltük (csak nem az érintettel XD) Mondjuk kéretlen béta sem szeretnék lenni; de gyanítom, hogy hülyeség azt gondolnom, hogy rossz az, ha kéretlenül "oktatok ki" valakit.

Na jó, befejezem, fáradt vagyok, megyek aludni.

Jó éjt!

Persze, valaki örül neki, valaki meg nem, de ismerem annyira Dracyt (kb. 1000 levél :D), hogy tudjam, ő az első csoportba tartozik :)

Jó éjt!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 25 (kedd), 23:09 
Írópalánta

Oké, akkor ezt megbeszéltük (csak nem az érintettel XD) Mondjuk kéretlen béta sem szeretnék lenni; de gyanítom, hogy hülyeség azt gondolnom, hogy rossz az, ha kéretlenül "oktatok ki" valakit.

Na jó, befejezem, fáradt vagyok, megyek aludni.

Jó éjt!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 25 (kedd), 23:05 
Fanficbúvár

Andor írta:
Na ez az e-mailes dolog már jobban tetszik... mert ha helyesírási hibákat javítok, annak olyan bétázás-fílingje van, és kicsit furcsa nekem, hogy egy fent lévő törit bétázzak... :roll:

Tök jó, máris többet beszéltünk itt, mint a táborban :) De ne aggódj, ezt nem cseszegetésnek szántam, én is jobban ki tudom fejezni magam írásban, mint szóban :) (Még ha annyit dumáltam is a Táborban)

Rád bízom, mit teszel, de ha van kedved az e-mailhez, Dracy biztos örülni fog neki, mert hiába bétázik valaki le egy történetet, olyan nincs, hogy egy hiba sem marad utána :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 25 (kedd), 22:56 
Írópalánta

Na ez az e-mailes dolog már jobban tetszik... mert ha helyesírási hibákat javítok, annak olyan bétázás-fílingje van, és kicsit furcsa nekem, hogy egy fent lévő törit bétázzak... :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 25 (kedd), 22:50 
Fanficbúvár

Andor írta:
Köszi a választ, nem baj, hogy beleszólsz :D
De nem volt kellemes kikeresgélni a hibákat... lényegében újra olvastam az egészet, és másolgattam... viszont ha ez jó, szívesen segítenék még... Csak más módszerrel :roll:

(Dracy, majd te is szólj hozzá ehhez! :D:D)

Örülök :)
Én ilyenkor azt csinálom, hogy amint hibát találok, kapásból bemásolom a kritika dobozba, így később nem kell keresgélni :D De tudom, Dracy mástól e-mailban kapott már ilyen részletesebb hiba-kijegyzetelést, csak azt nem tudom, kitől, és örült neki :)

Dracy holnap valószínűleg még lesz, de a hét második felében nyaral, azért (is :D) dumálok helyette :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 25 (kedd), 22:45 
Írópalánta

Köszi a választ, nem baj, hogy beleszólsz :D
De nem volt kellemes kikeresgélni a hibákat... lényegében újra olvastam az egészet, és másolgattam... viszont ha ez jó, szívesen segítenék még... Csak más módszerrel :roll:

(Dracy, majd te is szólj hozzá ehhez! :D:D)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 25 (kedd), 22:29 
Fanficbúvár

Andor írta:
Szia, Dracy!

Elkezdtem olvasni az Esélyt, és valamiért egy olyasféle kritikát írtam az első fejezetre, amilyet nem szoktam... Jó az, ha én olyan kritikákat írok, vagy inkább hagyjam? Csak azért kérdezem, mert zavarban vagyok emiatt. :oops: :oops: :oops:

Bocsi, ha beleszólok, de fogalmam sincs, Dracy válaszolt-e már valamilyen formában a kérdésedre :)

Szóval, szerintem Dracy örül, ha megírod a véleményedet a történetéről, legyen az pozitív, vagy negatív, csak az őszinteség a lényeg :) Belepillantottam a kritikáidba, és pl. az első fejezetnél a hibák kiemelése jó dolog, ez minden író álma (nincs idegesítőbb, mikor csak célozgatnak a hibákra, de nem írják le, mik azok), úgyhogy tuti, hogy Dracy is örülni fog neki :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 25 (kedd), 19:41 
Írópalánta

Szia, Dracy!

Elkezdtem olvasni az Esélyt, és valamiért egy olyasféle kritikát írtam az első fejezetre, amilyet nem szoktam... Jó az, ha én olyan kritikákat írok, vagy inkább hagyjam? Csak azért kérdezem, mert zavarban vagyok emiatt. :oops: :oops: :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 25 (kedd), 16:23 
Fanficbúvár

Üdv minden Merengő Tábor-túlélőnek! :-D

Végre van gépem, és most pótolom a mulasztásokat :D

IEPP forever! :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 25 (kedd), 9:41 
Fanficbúvár

Feltettem az Álomfogoly 13. fejezetét, Lélekgömb címmel. Jó olvasást :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 20 (csütörtök), 11:51 
Fanficbúvár

Lillia_hun írta:
Nyami :D

Bocsi, hogy most nem válaszolok a leveledre, de el kell ugranom a gép elől...
Ami "fontos", arra itt válaszolok:
- az Álomfogollyal kapcsolatos ötleted kimondottan tetszik :D :twisted:
- kártyázni mindig megtanítanak, aztán el is felejtem :D (Amit nem felejtek el, az az Uno, a Fekete macska, zsírozás és kész :oops: )
- kalauzokkal nekem se volt még komolyabb zűröm, kivéve az, hogy sokat utaztam IC-n, ahol ritka udvariasak, de szoktak újságot osztogatni. És nekem sohasem adnak, mert egy huszonéves csajból nem nézik ki, hogy szokott napi sajtót olvasni :evil: Mindig ötvenes pacákok meg középkorú nők kezébe nyomják, akik aztán azon alszanak :evil:

Úgy tűnik, Lexy nem is szereti a Martinit :) Én se nagyon, de legalább nem fogy el túl gyorsan :) De én semmit nem szeretek, szal nekem mindegy :)
Király, én meg nem tudom, hogy milyen olvasnivalót vigyek az útra, míg Miskolcra érek. lehet, hogy írnom kéne? Most meg ennem, hogy ne haljak éhen, míg várok? Lehet, jó, hogy mondjátok, megyek is :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 20 (csütörtök), 11:19 
Fanficbúvár

Dracy írta:
Miskolcon beszerzek egy üveggel :)

Nyami :D

Bocsi, hogy most nem válaszolok a leveledre, de el kell ugranom a gép elől...
Ami "fontos", arra itt válaszolok:
- az Álomfogollyal kapcsolatos ötleted kimondottan tetszik :D :twisted:
- kártyázni mindig megtanítanak, aztán el is felejtem :D (Amit nem felejtek el, az az Uno, a Fekete macska, zsírozás és kész :oops: )
- kalauzokkal nekem se volt még komolyabb zűröm, kivéve az, hogy sokat utaztam IC-n, ahol ritka udvariasak, de szoktak újságot osztogatni. És nekem sohasem adnak, mert egy huszonéves csajból nem nézik ki, hogy szokott napi sajtót olvasni :evil: Mindig ötvenes pacákok meg középkorú nők kezébe nyomják, akik aztán azon alszanak :evil:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 20 (csütörtök), 11:02 
Fanficbúvár

Lillia_hun írta:
Én 168, te 172, ha jó a memóriám :D

Martinival engem mindig le lehet támadni :D *de még sohasem sikerült berúgnia*

Én már középsuliban is azon szórakoztam, hogy én voltam az egyetlen józan emberke osztálykiránduláson, és miket lehetett nevetni rajtuk :D Azok az őszinteségi rohamok... (Minket a tanáraink vittek el a kocsmába :D)

Miskolcon beszerzek egy üveggel :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 20 (csütörtök), 10:56 
Fanficbúvár

Dracy írta:
Tényleg? Júj, ezt nem is tudtam. Pedig magas lány hírében állsz, de a végén kiderül, hogy mégsem :)
Majd meglátjuk. Vegyek egy üveg Martinit, elszopogatjuk este? Szigorúan a 18 éven felüliekről beszélek. Az alattiak (bocs Lexy) is nyugodtan megnyalhatják, de mivel majdnem 18 vagy, egy egész kortyot is kaphatsz :)
*előtört a nemlétező piás hajlama :) Ráadásul utálja a Martinit, de Hermione emlékeinek emlékére inni kell :D*

Én 168, te 172, ha jó a memóriám :D

Martinival engem mindig le lehet támadni :D *de még sohasem sikerült berúgnia*

Én már középsuliban is azon szórakoztam, hogy én voltam az egyetlen józan emberke osztálykiránduláson, és miket lehetett nevetni rajtuk :D Azok az őszinteségi rohamok... (Minket a tanáraink vittek el a kocsmába :D)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 20 (csütörtök), 10:51 
Fanficbúvár

Lillia_hun (az eredeti) írta:
4 centivel vagyok alacsonyabb nálad :D
Ma már nem írok szerintem, esetleg este, füzetbe, de inkább kipróbálom, milyen meleg a Balaton :D

Álomfogoly 16-ig tuti jó :D *ő már tudja, bibibi*

Tényleg? Júj, ezt nem is tudtam. Pedig magas lány hírében állsz, de a végén kiderül, hogy mégsem :)
Majd meglátjuk. Vegyek egy üveg Martinit, elszopogatjuk este? Szigorúan a 18 éven felüliekről beszélek. Az alattiak (bocs Lexy) is nyugodtan megnyalhatják, de mivel majdnem 18 vagy, egy egész kortyot is kaphatsz :)
*előtört a nemlétező piás hajlama :) Ráadásul utálja a Martinit, de Hermione emlékeinek emlékére inni kell :D*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 20 (csütörtök), 10:35 
Dracy írta:
Feltettem az Álomfogoly 12. fejezetét, Hát élsz? címmel, akit érdekel.
Köszi Lillia, de nem hiszem, hogy alacsonyabb lennél, mint én :) Ráadásul én is noszogatnálak, hogy írjad már a Kitaszítvát, mert megesz a fene :D

4 centivel vagyok alacsonyabb nálad :D
Ma már nem írok szerintem, esetleg este, füzetbe, de inkább kipróbálom, milyen meleg a Balaton :D

Álomfogoly 16-ig tuti jó :D *ő már tudja, bibibi*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 19 (szerda), 12:58 
Fanficbúvár

Feltettem az Álomfogoly 12. fejezetét, Hát élsz? címmel, akit érdekel.
Köszi Lillia, de nem hiszem, hogy alacsonyabb lennél, mint én :) Ráadásul én is noszogatnálak, hogy írjad már a Kitaszítvát, mert megesz a fene :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 19 (szerda), 11:08 
Fanficbúvár

Dracy írta:
Hehe, úgy tűnik nekem tökmindegy, úgyis meg leszek kergetve, de igazság szerint vállalom, mert aki másnak vermet ás, ugyebár viselje a következményeit =)) De ezek szerint tetszett, és ennek örülök :)

Majd én megvédelek :) * Kihúzza magát, így talán nem alacsonyabb Dracynál * *megmutatja bicepszét, amit már egy ideje nem ér körbe két ujjal*

Nem hagyom, hogy bántsanak, mert akkor ki írja meg a történeteid folytatását? :wink:

Különben meg IMÁDOM a töridet! Mindet!

És folytasd gyorsan az AU-t is, mert nagyon kíváncsi vagyok, meg türelmetlen! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 18 (kedd), 21:04 
Fanficbúvár

Dracy írta:
Anyukám élettársa rendőr, és a keresztapám öccse is, melyiktől kérjek? Most az öccs van közel, holnapután az élettárs lesz =))
Szerintem, ha mindkettőtől elkéred az összeset, az sem lesz elég :D

Dracy írta:
Itt volt a fic fényontja, innen már csak uncsi fejezetek következnek... komolyan, már semmi izgi nem lesz benne... esküszöm, miért nem hiszitek el?
Na jó, egy kis izgi mégis lesz, most boldogok vagytok? =)) *megőrült*
igenigenigenigenigen *szintén* :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 18 (kedd), 20:54 
Fanficbúvár

Anyukám élettársa rendőr, és a keresztapám öccse is, melyiktől kérjek? Most az öccs van közel, holnapután az élettárs lesz =))

Itt volt a fic fényontja, innen már csak uncsi fejezetek következnek... komolyan, már semmi izgi nem lesz benne... esküszöm, miért nem hiszitek el?
Na jó, egy kis izgi mégis lesz, most boldogok vagytok? =)) *megőrült*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 18 (kedd), 20:34 
Fanficbúvár

Mikor a táborral kapcsolatban szóba került, hogy te Lexyt, Lillia meg engem szándékozik magához láncolni, eszembe jutott, hogy volt itthon valamikor egy műanyag játékbilincs. Kerestem, de nem lett meg, így asszem, ideje lenne beújítani valami zsaruismerőst, és lenyúlni a bilincsét/eit - kizárólag az őrjöngők megfékezésére :-D (mielőtt pikáns gondolataid támadnának :twisted: )

Ja, és nem tetszett az új fejezet.

IMÁDTAM!
:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 18 (kedd), 20:23 
Fanficbúvár

Hehe, úgy tűnik nekem tökmindegy, úgyis meg leszek kergetve, de igazság szerint vállalom, mert aki másnak vermet ás, ugyebár viselje a következményeit =)) De ezek szerint tetszett, és ennek örülök :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 18 (kedd), 20:14 
Fanficbúvár

Örömmel jelentem, hogy most mintegy fél perc alatt egyedül megtaláltam az új HPLH linkjét <:-P

Meg elolvastam az ÁF új fejezetét is, és amint láthatod, itt vagyok, tehát nem kellett reanimálni, sem hasonlót...

A kritika helyett kisregényt ígértem, íme:

Azzal kezdeném, hogy a doktorbácsit vártam a géphez (aki persze megint nem ért ide :evil: ), és a dolgaimat akartam kiírni egy újraírhatóra, ami végülis sikerült. Ezek után letöltöttem 3 AYLNO fejezetet az angolból - hétvégére -, mert a könyveimből kifogytam, ami meg vár, ahhoz nincs kedvem. Tudom, nagyobb gondom ne legyen! 8) Szóval, épp nyomtattam a sokoldalas fejiket - de nyomtatómnak "hála" a kétoldalast csak úgy tudom megoldani, hogy a páros oldalakat egyenként rakosgatom be, és klikkelek -, közben pedig elkezdtem olvasni az ÁF-t. Az eredmény: a billentyűzetet majdnem leejtettem, a lapok közül kettőt összekevertem, és előadtam egy rövid, de nagyon intenzív őrülési jelenetet. Ez utóbbit csak azért, mert nem tudtam eldönteni, mikor teszek jobbat. Ha
1. holnap viszem el barátosnémnak az olvasnivalót, és pénteken az újat, vagy
2. az egészet pénteken adom a kezébe. (utoljára a nyolcadikat olvasta)

Az első esetben van rá esély, hogy lenyugszik a Balatonig, és értelmes ember benyomását keltheti, míg a másiknál előfordulhat, hogy bemutatkozás után megkerget/tép :-D
És nem tudtam eldönteni, melyiket látnám szívesebben >:) :mrgreen: :-Ą :#-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 18 (kedd), 19:24 
Fanficbúvár

Feltettem a HPLH 8. fejezetét, Hermione bekeményít címmel . Itt a link a honlaphoz

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 18 (kedd), 18:16 
Ó-nagy-admin "micsoda perverz"

Dracy írta:
Yasmine, Yatze, kíváncsi vagyok a véleményetekre, hogy mennyire vagyok kegyetlen dög =))
Egyébként elkezdtem írni az AU ficet, és Lillia szerint tök jó, szal most szerintem folytatom :)

Hogy mennyire vagy kegyetlen dög?... nos azt is mondhatnám baromira :twisted: :D
De! azt kell mondanom, hogy iszonyatosan tetszik ez a fordulat, nem számítottam ilyesmire. Mégegyszer grat! =D>

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 18 (kedd), 15:44 
Fanficbúvár

Köszi, Dalmi, láttam :) Eddig ez a kritika el volt veszve a többi között, de már válaszoltam rá :)
Yasmine, Yatze, kíváncsi vagyok a véleményetekre, hogy mennyire vagyok kegyetlen dög =))
Egyébként elkezdtem írni az AU ficet, és Lillia szerint tök jó, szal most szerintem folytatom :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 18 (kedd), 15:42 
Fanficbúvár

yasmine írta:
Dracy írta:
Semmi reakció az új fejezetre? Ennyire béna lett?

Én még el sem jutotttam odáig, hogy elolvassam :((
Még én is csak letöltöttem a szöveget, de nem volt időm elolvasni! :cry: Este igyekszem pótolni, de nem garantálom a sikert. A HPLH új fejezetei is várnak még, meg az új AYLNO, meg még annyi minden... A gépem agyát meg elviszik mosásra... :? Talán utána normálisan fog nekem működni

De addig miért is sikerülne megírnom egy nyomorult újraírható CD-t
:?: ~x( ~x( ~x( :-w

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 18 (kedd), 14:32 

Dracy írta:

Én még el sem jutotttam odáig, hogy elolvassam :((

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 18 (kedd), 13:53 
Zöldfülű

Dracy írta:

Dehogy lett béna! Ne hülyéskedj már! Én már írtam kritikát... Asszem. Kíváncsi leszek, hogy mi fog majd történni, amikor Hermione kiszabadul az álomból!
Folytasd hamar! ;)

Pussz: Dalmi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 18 (kedd), 12:06 
Fanficbúvár

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 18 (kedd), 9:17 
Fanficbúvár

Azért volt 40 perc, mert nem volt elérhető az új fejezet kritika-menüje!!! :evil:

OFF: az index fórum szerint Aspenék belekezdtek az ASLNO (Egy páratlan nyár) feltöltésébe, ami a szokott helyen megtalálható. Én MÉG nem néztem...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 17 (hétfő), 7:58 
Fanficbúvár

Feltettem az Álomfogoly 11. fejezetét, Csak egy rossz álom címmel Itt a link

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 17 (hétfő), 7:42 
Fanficbúvár

Na, most megyek, felteszek egy fejezetet - bár még az előző sincs felengedve(érdekes módon mindenki másé fel van, de elutasítót sem kaptam még...) - és utána leírom, hol érhetitek el :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 16 (vasárnap), 22:28 

Lillia_hun írta:
...

:-h
Én az 'utolsó feltöltött fejezet'-es módszert alkalmazom :oops: :D

OFF:
Hogy telt a hétvégéd?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 16 (vasárnap), 21:53 
Fanficbúvár

Dracy írta:
Miért nem szóltatok, megkerestem volna :) Egyébként a következő fejezeten be fogtok halni. Már ha érthetőre sikeredett :D Szerintem, ha azon nem döbbentek meg, semmin sem fogtok =))

Ha már visszatértem, gondoltam valami értelmes hozzászólással kezdem :D

Ha könnyen meg akarjátok keresni az új fejezetet, ezt kell csinálni:
- kinyitod a kritikákat
- a jobb felső sarokban van egy lenyíló menü, ahová az van írva, hogy „összes kritika megtekintése”
- ezt átállítod arra a fejezetre, ami még nem került feltöltésre
- kijön egy kritikaírós oldal (Akarsz kritikát írni?)
- megnézed az oldal címét és megjegyzed (pl.: http://www.fanfic.hu/merengo/reviews.php?sid=21398&a=1)

Innen egyik verzió:
- kinyitod az utolsó feltöltött fejezetet (pl.: http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory. ... =21286&i=1)
- a konkrét példában a 21286-ot átírod 21398-ra, enter, és kinyitja az új részt

A másik verzió: http://www.fanfic.hu/merengo/reviews.php?sid=21398&a=1 linkben a reviews szót átírod viewstory-ra, enter és kész, ilyen egyszerű - és csak a végén kell/lehet kritikát írni :D

Különben üdv mindenkinek, remélem nem hiányolt nagyon senki...
Dracy, éppen olvasom, mit találtál ki a HPLH végére :) *igyekszik behozni minden lemaradást*

Ja, és én mondtam, hogy érthető a magyarázatod, én legalábbis felfogtam :D azt nem garantálom, hogy mindenkinek sikerül, de van, aki nem ért semmit :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 16 (vasárnap), 19:33 
Fanficbúvár

Miért nem szóltatok, megkerestem volna :) Egyébként a következő fejezeten be fogtok halni. Már ha érthetőre sikeredett :D Szerintem, ha azon nem döbbentek meg, semmin sem fogtok =))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 16 (vasárnap), 19:13 
Fanficbúvár

Úgy 40 percem bánta, de még kezdő vagyok ebben... :oops: :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 16 (vasárnap), 19:07 

Yatze írta:
Megtaláltam a linket hozzá!!!
10. fejezet

Könnyen megtaláltad? Mert én nem, de végül csak sikerült :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 16 (vasárnap), 19:00 
Fanficbúvár

Megtaláltam a linket hozzá!!!
10. fejezet

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 16 (vasárnap), 18:35 
Fanficbúvár

Csatlakozom az előttem szólóhoz!!! :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 16 (vasárnap), 18:11 

Dracy írta:
Álomfogoly 10. fejezetét feltettem, Sheela Hillian címen. Jó olvasást

Megyek is olvasni :D és mivel el vagyok maradva a "kritika írással" azt is bepótolom :oops:

Nna igen, sok értelmeset nemigen írtam :roll: ... az építő jellegű kritika írását meghagyom másnak :D

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Yasmine 2006 július 16 (vasárnap), 18:47-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 16 (vasárnap), 17:55 
Fanficbúvár

Álomfogoly 10. fejezetét feltettem, Sheela Hillian címen. Jó olvasást

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 16 (vasárnap), 17:48 
Fanficbúvár

Yatze írta:
Harry+Piton ficet ide! $pray

Álomfogoly: Ha már végérvényesen megölted Pitont, akkor nekem tök mindegy, hogyan fejezed be :evil:

Elkezdtem az alternatív univerzumos PP/HG-t, bemásolom ide a leírását:
Hermione felvételt nyer a szülőfalujától messze eső, rossz hírű város egyetemére. A várost mindenki csak a "Fekete Tömeg" néven emlegeti, de a vidékiek nem tudják pontosan, hogy miért, csupán találgatnak. A naiv lány elhiszi, hogy semmi baj nem értheti őt, akinek nincs semmi rossz szándéka, csak tanulni szeretne. Időközben rájön, miről kapta a nevét a város, és miért nem mernek kimenni az emberek az utcára sötétedés után.
Ennek egy fél fejezete készen van, de nem tudom, érdemes-e megírnom a többit, vagy lökjem kukába az ötletet. Viszont ez semmiképpen sem Happy endes. Az Álomfogoly még lehet az, de nagyon hajazok egy Exmemoriam felé... Megyek, fel is rakom a következő fejezetet.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 16 (vasárnap), 17:09 
Fanficbúvár

Harry+Piton ficet ide! $pray

Álomfogoly: Ha már végérvényesen megölted Pitont, akkor nekem tök mindegy, hogyan fejezed be :evil:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 15 (szombat), 13:17 
Fanficbúvár

Lexy() írta:
Mind a hármat! =D

Kizárt :D A legtöbb ötletem az alternatív PP/HG-hez van, de van a Harry és Pitonoshoz is. De nem tudom, hogy melyiket kellene írnom. Nem sok még a PP/HG-ból? Meg nem tudom, hogy párhuzamosan tudnám-e írni az Álomfogollyal. Bár, ha nagyon sietek, hamar befejezem ezt is. Már majdnem kész a 15. fejezet is.
Gáz lenne, ha esetleg mégse happy end lenne? Most úgy megfogalmazódott bennem, hogy ilyen laza vég, de no happy end...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 15 (szombat), 13:01 
Mind a hármat! =D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 15 (szombat), 10:54 
Fanficbúvár

*nagyot nyel* Befejeztem a HPLH-t. Kész az epilógus is, bár a befejezés hagy maga után némi kívánnivalót, de ha Lillia itthon lesz, belekukkant.
Csak gondoltam elpanaszolom már, sajnáljatok már egy kicsit =)) Még most nem érzem magam rosszul miatta, de attól tartok, holnap ilyenkor már lebiggyedt szájszéllel fogok kinézni a fejemből.
De, ennek örömére, vagy bánatára, talán elkezdem megírni azt a Harryről és Pitonról szóló ficet, amit még nagyon régen említettem. Vagy, van egy nagyon nyálas Piton/Hermione ötletem, esetleg egy teljesen Alternative Universe PP/HG-m. Lehet szavazni, mit szeretnétek?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 14 (péntek), 7:53 
Fanficbúvár

Várom azt az új szlogent :D Egyébként feltettem az Álomfogoly 9. fejezetét, Haláltusa címmel. Jó olvasást(?) =))

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 626 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra