Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 30 (vasárnap), 0:20

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 7704 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 155  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Sorozatfüggők Birodalma
HozzászólásElküldve: 2013 május 22 (szerda), 6:26 
Zöldfülű

Nem lesz Hannibal második évad? D:
Neeeeeeeeeeeeee

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 május 22 (szerda), 6:16 
Sztorihajhász

Nos, két kedvencemnek is megvolt az évadzárója. Az egyik természetesen a Once Upon a Time, ami olyan finálét produkált, hogy most őszig a falat kaparhatom a harmadik évad miatt. A másik a Bates Motel, aminél szintén lesz miért izgulni, bár a sorozat csak egy év múlva tér vissza.

Hamarosan pedig Hannibal és Orphan Black évadzáró. Nem akarom! T_T
Ráadásul a Hannibalnak nem lesz második évada sem. T_T

Mit fogok én nyáron nézni?!

"Love is the most powerful magic of all."

"Every magic comes with a price."

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 május 20 (hétfő), 20:05 
Zöldfülű

Ki más kapott sikítófrászt Teen Wolf 3. évad trailertől?

Ugye más szerint is van arra sansz, hogy Deucalion vak? Úgy értem, napszemüveget viselt a legtöbb jelenetében, amikor Scott nekiesik, akkor bot van a kezében, és nem is igazán néz Scottra - és amikor nincs rajta a szemüveg akkor iszonyat bizarrak a szemei

Igen, az egész trailerben ezen akadtam fel legjobban.
Lehet hogy azért, mert erre az új karakterre vártam a legjobban.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 május 14 (kedd), 22:55 
A Legnagyobb Fandomvadász

Assa írta:
A Broadchurch című sorozatot nézte/nézi valaki? :-D Csak ajánlani tudom.

Az első évad nyolc részes, a történet rendes lezárást kap, kiderül ki a gyilkos, sőt az is, ez hogyan hat a többi szereplőre.
A helyszín hangulatos tengerparti kisváros, gyönyörű tájjal. A téma egy tizenegy éves kisfiú rejtélyes halála.
Bár krimi, a hangsúly nem annyira a nyomozáson van, inkább a karakterek lényegesek. Hogyan éli meg a család Danny elvesztését, hogy birkóznak meg az egyéb konfliktusaikkal, kinek milyen rejtegetnivalója van, és mi lesz, ha az napvilágra kerül, hogyan viselik az érintettek a sajtó tolakodását, hogy kezeli a rendőrnő, hogy a közeli ismerőseire és barátaira kell gyanakodva néznie stb.

Én nézem! Most tartok a negyedik résznél és fantasztikus! :-D

Elkötelezetten "Dumbi"-k "Hermi"-k és "Persi"-k ellen harcoló kereszteslovag
Van IGAZI nevük is!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 május 12 (vasárnap), 12:14 
Sztorihajhász

Nem tudom, ki tud róla, de az ABC hivatalosan is berendelte a Once Upon a Time 3. évadját, valamint a sorozat spinoffját is Once Upon a Time in Wonderland címmel. Mindkét sorozat ősszel indul.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 április 24 (szerda), 17:41 
Ó-nagy-admin "on stage"

A Broadchurch című sorozatot nézte/nézi valaki? :-D Csak ajánlani tudom.

Az első évad nyolc részes, a történet rendes lezárást kap, kiderül ki a gyilkos, sőt az is, ez hogyan hat a többi szereplőre.
A helyszín hangulatos tengerparti kisváros, gyönyörű tájjal. A téma egy tizenegy éves kisfiú rejtélyes halála.
Bár krimi, a hangsúly nem annyira a nyomozáson van, inkább a karakterek lényegesek. Hogyan éli meg a család Danny elvesztését, hogy birkóznak meg az egyéb konfliktusaikkal, kinek milyen rejtegetnivalója van, és mi lesz, ha az napvilágra kerül, hogyan viselik az érintettek a sajtó tolakodását, hogy kezeli a rendőrnő, hogy a közeli ismerőseire és barátaira kell gyanakodva néznie stb.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 március 23 (szombat), 8:06 
Sztorihajhász

Twisted 1X01: Hát, vegyes érzéseim vannak a sorozattal kapcsolatban, amit valójában csak júniusban kezdenek el adni az ABC Family-n (de kaptunk belőle egy egész epizódot sneak peek gyanánt). Tipikus, sablonokkal teli, klisés sorozatnak tűnik, amit ugyan feldob pár rejtély, de ennek ellenére nem szárnyalja túl a többi tinisorozat színvonalát.
A történet szerint egy srác - Danny - tizenegy éves korában megöli a babysitterét, amelyért öt év börtönt kap, mert még be is vallja a gyilkosságot. Természetesen visszatérése után mindenki gyűlölködve néz rá, és két volt barátja - Jo és Lacey - is távol akarnak maradni tőle. Aztán ugye, ahogy az az ilyen sorozatoknál lenni szokott, mindjárt kapunk egy újabb gyilkosságot, amelynek gyanúsítottja ki más lehetne, mint Danny, az első számú pszichopata, aki már ölt.

Eddig elég klisés, tele eyecandy fiúkkal, lányokkal, de semmi különleges. A csavart az adja, hogy vajon miért ölte meg annak idején Danny a babysittert, és ki ölte meg a lányt, ha nem Danny tette? És ugye miért? Egynek elmegy, a színészi alakítás, a történet közepes, még az amúgy nagyobb nevek sem tudták elfeledtetni velem, hogy ez valami krimibe csomagolt tinidráma. De majd meglátjuk nyáron, és szerintem adok neki 1-2 rész esélyt.

Egyenlőre a rejtélyek miatt 5/10

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 március 18 (hétfő), 7:57 
Sztorihajhász

OUAT 2X17: Hát ez sem volt rossz rész, sőt! Végre megtudtuk, kicsoda ez a Greg Mendel, de én már az epizód felénél sejtettem, hogy köze van Owenhez. És nem is csalódtam akkorát. Szóval nem véletlenül jött a városkába. Fogadok amúgy, hogy az apján is foghatott az átok, bár ki tudja? Vagy Regina őt is bezárta az elmegyógyintézetbe, mint ahogy Belle-el tette.

Visszatért a gonosz Regina és szerintem igaza van abban, amit Snow-nak mondott. Snow szíve már nem fehér, mert embert ölt, és a gyilkosság, a gonosz tettek elfeketítik a szívet. Henry is jó volt, ahogy megpróbálta elpusztítani a kutat, és Regina hatalomvágya, valamint a Henry iránt érzett szeretete is jól átjött.

Tetszettek a flashback epizódok, és kifejezetten örültem Grahamnek, bár őt nem kedvelem túlságosan. És kiderült, Regina miért vágyik egy gyerekre. Minden olyan lett, amilyennek akarta, ám az élete üres volt, míg nem jött Owen. És szerintem Greg felismerte a városiakat, köztük Reginát is, és fogadok, próbálja kideríteni mi is történt ott. Az nagyon szívfájdító volt, mikor Owen és Regina ott álltak a városhatárnál, de a kisfiú már nem látta őt, Regina pedig fájdalmas, szomorú arccal nézi.

Szerintem pont azért láthatta apa és fia a várost, mert ott voltak a közelben, amikor a város megjelent. Így akaratlanul is egy időre az átok részesei lettek.

Szóval, nagyon jó rész volt, és nem bánom, hogy megnéztem. Várom a következőt! *.*

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 március 17 (vasárnap), 7:33 
Sztorihajhász

Cilindrián írta:
OUAT - most néztem csak meg a 16.részt (akkut időhiány). Jó rész volt, az kivált tetszett, hogy a megítélésem helyes volt - részben :D. Bár még ki tudja, mit hoznak a következő részek... Valahogy várok az eddigieknél nagyobb csattanót, csavart, egyelőre minden annyira kiszámítható volt. Rumple-t részben sajnáltam, hogy csak úgy otthagyta Cora, mondhatni "mint eb a ....-át", de szerintem nem olyan karakter ő, hogy csak úgy annyiban hagyta ezt a dolgot. Biztos vagyok benne, hogy történt még valami köztük az esküvő, illetve Regina születése között...

A készítők megerősítették, hogy Regina NEM Rumple gyermeke, legalábbis nem biológiai értelemben. De afféle apafiguraként szolgálhatott neki a gyengekezű apja mellett.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 március 16 (szombat), 22:37 
Szárnybontogató

OUAT - most néztem csak meg a 16.részt (akkut időhiány). Jó rész volt, az kivált tetszett, hogy a megítélésem helyes volt - részben :D. Bár még ki tudja, mit hoznak a következő részek... Valahogy várok az eddigieknél nagyobb csattanót, csavart, egyelőre minden annyira kiszámítható volt. Rumple-t részben sajnáltam, hogy csak úgy otthagyta Cora, mondhatni "mint eb a ....-át", de szerintem nem olyan karakter ő, hogy csak úgy annyiban hagyta ezt a dolgot. Biztos vagyok benne, hogy történt még valami köztük az esküvő, illetve Regina születése között...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 március 14 (csütörtök), 9:52 
Sztorihajhász

Revenge 2X15: Hát, azt hiszem, az alkotók bedobták az egyik nagy dobást, amiről beszéltek. Bár különösebben nem igazán lepett meg, számítani lehetett rá, hogy egyszer felbukkan Emily/Amanda egyik mostohatestvére, vagy egyéb még nem látott rokona. A rész jó volt, volt benne sok dráma, némi meglepőnek látszani akaró fordulat, de különösebben ez a rész nem kötött le. Már nem vagyok úgy oda a sorozatért, mint az elején, igazából úgy érzem, csak megszokásból nézem, és akkor is csak a letöltés után napokkal fogok hozzá. Ez az első évad esetében nem történt meg. De a második évad sajnos már nem olyan jó, a színvonal esett, a történet meg erősen átment szappanba. Még Amanda temetése, vagy Jack gyásza sem csalt könnyeket ezúttal a szemembe. Szóval, ez a Revenge már nem ugyanaz a Revenge, mint két éve.
Nolan és Padma szenvedéses, meg a program és Jack dühe amiatt, mert részben rájött, mi folyt a háta mögött sem tudott érdekelni. Csak arra leszek kíváncsi, mi lesz, ha kiderül, hogy Emily valójában Amanda.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 március 13 (szerda), 14:51 
Sztorihajhász

Assa írta:

Hopsz, tényleg, nem tudom, honnan szedtem, hogy a 17. volt.

Belle meg akarja változtatni - vagyis vissza -, de ez tartósan vagy teljesen szerintem nem sikerülhet, amíg van mágia, és talán akkor se, ha a mágia eltűnne. Cora ellenben elfogadta olyannak, amilyen volt. (És igen, az is benne van, hogy valószínűleg csak olyannak fogadta volna el.)

Én úgy olvastam, Henry nagyon el akarja tüntetni a mágiát a következő részben. Sőt egy képen ott áll egy meggyújtott rakás dinamit mellett a kútnál. Ezek után nem mondok semmit.

Belle meg csak jót akar, hiszen szereti Rumple-t, és nem akarja, hogy gonosz legyen. De ha Rumple újra jó lenne, az nem lenne ő saját maga. Vagyis, csak akkor lehetne az, aki volt, ha nem lenne ereje. De úgy hiszem, az ár, amit fizetnie kell majd, pont ez lesz. A mágia, vagy a család. Kérdés, hogy dönt.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 március 13 (szerda), 13:21 
Ó-nagy-admin "on stage"

Andro írta:
Assa: A 2X16-os rész ment le. Nem a 17-es. XD

Hopsz, tényleg, nem tudom, honnan szedtem, hogy a 17. volt.

Belle meg akarja változtatni - vagyis vissza -, de ez tartósan vagy teljesen szerintem nem sikerülhet, amíg van mágia, és talán akkor se, ha a mágia eltűnne. Cora ellenben elfogadta olyannak, amilyen volt. (És igen, az is benne van, hogy valószínűleg csak olyannak fogadta volna el.)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 március 13 (szerda), 12:41 
Sztorihajhász

Assa: A 2X16-os rész ment le. Nem a 17-es. XD

Mellesleg, szerintem David még emészti, hogy van egy majdnem sógora. XD
Azért Rumple is nézett egy nagyot Cora azon kívánságán, hogy tanítsa meg őt aranyat fonni. Mellesleg, Cora ténylegesen a Sötét Úrhoz volt jó. Az ember Rumple-t valószínűleg ugyanúgy lenézte volna, ahogy őt lenézték. Cora mindig magasabbra akart jutni, és ezért mindent eldobott, a saját szívét is (szó szerint). Belle viszont meglátta Rumple-ben az embert is, nemcsak a Sötét Urat. Ezért más az ő kapcsolata Rumple-el, mint Corának. Két nő, két külön döntés. Belle visszament volna Rumple-hez, míg Cora egyszerűen eldobta őt, amikor kedve szottyant. Nem lehet azt mondani, hogy egyikük jobban illik hozzá, mint a másikuk. Mindketten illettek hozzá, ennek ellenére örülök Cora halálának.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 március 13 (szerda), 12:07 
Ó-nagy-admin "on stage"

OUAT, 16. rész:
A rész legjobb pillanata számomra Cora Reginának szóló arckifejezése volt, miután visszakapta a szívét. Ezért megérte megnézni, bár egyik szereplőt se kedvelem. A másik igazán jó mozzanat pedig Bae és Gold fél-kibékülős jelenete.
A mesevilágbeli szálon örültem Rose McGowannek, és jobban is tetszett a Cora-Rumpelstilskin duó, mint a Belle-Rumpelstilskin. A Dark One-hoz igazán Cora illett (együtt gonoszkodhattak volna :-D ), Belle az ember Rumpelstilskinhez lenne (lett volna) jó.
Amíg Goldnak hatalma van, nem hiszem, hogy akár a Belle-lel, akár a Neallel való kapcsolata tartósan rendeződni tud.
Ó, és végig azt vártam, David szól-e már valamit Nealhez, de aztán csak időről időre jól megbámulta. Reménykednék, hogy majd legközelebb, de valószínűleg túlságosan leköti a társaságot MM nyavalygása.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 március 11 (hétfő), 8:24 
Sztorihajhász

OUAT 2X16: Én azért örülök, hogy nem Rumple halt meg. Ha Snow nem trükközik a gyertyával, Cora lett volna a Dark One, és akkor aztán nem lett volna jó világ. Így talán jobban járt mindenki, de Reginától most már tényleg mindent elvettek. És most van oka gyűlölni Snow-t, bár Snow ahogy láttam, a végén rájött, mit is tett, és visszacsinálta volna. Csak elkésett. Bár némileg megértem Snow-t is, hiszen az anyja Cora miatt halt meg. A bosszú végül is jogos volt, ha úgy nézzük. Nekem Cora nem fog hiányozni, viszont kaptunk helyette egy bosszúszomjas Reginát, akivel jobb lesz vigyázni. És igen, végre visszatért Regina olyan sokáig hiányolt sötétebb énje.

Ezek szerint Cora és Rumple szerették egymást, de Cora végül a hatalmat választotta a szerelem helyett.

De Rum mekkorát nézett, mikor Cora megkérte, hogy tanítsa meg aranyat fonni. Szerintem kissé meglepte, hogy valaki alakítani akar az alkun, és tanulni akar tőle. XD

Rose kiváló fiatal Cora volt, méltó Barbara Hershey alakításához. Amúgy nem hiszem, hogy Rum később visszavette az aranyat, azért ennyire nem bosszúszomjas. De fura, hogy Corának mesélt a megaláztatásáról, amikor a fia előtt letérdeltették. Szerintem ennyire még Belle-nek sem nyílt meg. Belle a legjobbat hozza ki Rumból, Cora viszont tényleg úgy értette meg őt, ahogy senki, hiszen alapvetően egyazon társadalmi rangból jöttek mindketten. Belle viszont hercegnő volt.

Szerintem nagyon jó rész volt. A legérzelmesebb talán az volt, amikor Rumple és Bae beszélgettek. Szerintem Bae most már megérti, hogy az apja mindent feladott, hogy őt megtalálja, és szereti. Azt az összeborulást azért megkönnyeztem.

Amúgy annyira belemerültem a részbe, hogy észre sem vettem, hogy vége. Ebből is látszik, hogy milyen jó volt. Tele volt feszültséggel, drámával, akcióval, szóval mindennel, amit egy OUAT-fan elvárhat. És alig várom a kövi részt. *.*

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 március 07 (csütörtök), 13:26 
Ó-nagy-admin "on stage"

vidor írta:
Tényleg? :D Tökre szerettem olyan kis aranyos-vicces volt az a sorozat. Én mondjuk ezzel úgy vagyok, hogy szerintem a kor nem igazán függ össze a színészi teljesítménnyel - láttam már gyerekeket úgy játszani, hogy nem 1-2 felnőtt színész elbújhatott volna mögöttük. Mondjuk igen tény, hogy az csak egy kis gyerek sorozat volt, meg ott ugye tényleg nem számít ki milyen. (Bár azért szerintem a Maxet játszó fiú egész jó volt, és ő se sokkal idősebbként kezdte)

Szerintem se korfüggő, csak gyereknek könnyebb elnézni, ha rosszul játszik. Persze csak bizonyos műfajokban, és a vígjáték például ilyen.
De tényleg, a Waverlyben is érezhető volt a különbség "Max" és "Maxine" között.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 március 07 (csütörtök), 12:26 
Sztorihajhász

Egyébként Anger Managementet nézi valaki?

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 március 07 (csütörtök), 11:59 
Tollforgató

Assa írta:
Én is abban láttam először. :-D De ott még elment, amit művel, mert még kisebb volt, meg azt mégiscsak komédiasorozatnak szánták. De itt... :roll:

Tényleg? :D Tökre szerettem olyan kis aranyos-vicces volt az a sorozat. Én mondjuk ezzel úgy vagyok, hogy szerintem a kor nem igazán függ össze a színészi teljesítménnyel - láttam már gyerekeket úgy játszani, hogy nem 1-2 felnőtt színész elbújhatott volna mögöttük. Mondjuk igen tény, hogy az csak egy kis gyerek sorozat volt, meg ott ugye tényleg nem számít ki milyen. (Bár azért szerintem a Maxet játszó fiú egész jó volt, és ő se sokkal idősebbként kezdte)

Assa írta:
Andro írta:
Ha ez nem megható, és nem fájdalmasan szomorú, akkor mi az?

Az, amikor valaki tényleg el is tudja ezt játszani. :-D

=)) Fél órája ezen nevetek xD Na jó, de szegény kislány tényleg csapnivalóan borzalmas.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 március 07 (csütörtök), 11:52 
Sztorihajhász

A következő részből már kijött 3 Sneak Peek. Hát azt hiszem, sokkot fogok kapni attól a résztől, és jó értelemben. Meg amúgy is.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 március 07 (csütörtök), 11:03 
Ó-nagy-admin "on stage"

Andro írta:
Ha ez nem megható, és nem fájdalmasan szomorú, akkor mi az?

Az, amikor valaki tényleg el is tudja ezt játszani. :-D

De viccet félretéve: nem sírok se filmen, se sorozaton, soha. Meghatódni szoktam, de csak akkor, ha tényleg hitelesen adja át a színész a karakter érzéseit. Ahogy már írtam, kis Snow-nak nem tudtam elhinni semmit, se a fájdalmat, se a kétségbeesést, mert végig az járt a fejemben: mű, ripacs, mesterkélt...
Nem egy kislány volt, aki aggódik az édesanyjáért, aki vívódik, hogy azon az áron megmentse-e. Egy színészpalánta volt, aki megpróbálta eljátszani az aggódó, vívódó kislányt, de belebukott.

De hát igen, ízlések és pofonok.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 március 07 (csütörtök), 10:07 
Sztorihajhász

Azért Emma és Rumple is meglepődtek, hogy Bae tud kalózhajót kormányozni. Ezek után kizárt, hogy ő lenne Peter Pan, ahogy némelyek gondolják. Akkor gyerek lenne.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 március 07 (csütörtök), 8:21 
A Legnagyobb Fandomvadász

én nem tudom eldönteni, hogy a kislány rosszul játszik, vagy csak van benne valami, amit nem bírok, mert engem például annyira irritál, hogy nem tudtam átérezni a jeleneteit.

amúgy én azt bírtam nagyon a részben, hogy kaptunk egy kis morzsát abból, hogy Bae miért is ilyen fiatal, tudtam én, hogy nem stimmel ez, de így, hogy Sohaországban volt, mindjárt más a helyzet :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 március 07 (csütörtök), 8:17 
Sztorihajhász

Nekem semmi bajom a kis Snow-val. Én totál sírtam a jeleneteken. Nem tudom, ti hogy nem tudtatok, de engem komolyan meghatott, mikor aggódott a haldokló anyja miatt, és sírva kért bocsánatot, mert nem volt képes megölni valakit, hogy megmentse őt. Ha ez nem megható, és nem fájdalmasan szomorú, akkor mi az? Ennek a lánynak van színészi tehetsége, és itt meg is mutatta. Én remélem, még előveszik majd párszor a karakterét. De ugye ízlések és pofonok.

Mellesleg, én itt láttam először Bailee-t, azt sem tudtam kicsoda, mivel a Waverly-t, vagy mit nem néztem. De nekem itt hitelesnek tűnt.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 március 06 (szerda), 21:04 
Ó-nagy-admin "on stage"

vidor írta:
Igaz, hogy én időközben elkaszáltam az OUAT-ot, mert egyszerűen untam, ezzel viszont teljesen egyetértek. Az első évadban is szörnyen rossz volt, nem is értettem, mit akarnak vele, végig ripacskodott. Én ezt a kislányt először a Varázslók a Waverly helyből-ben (hogy kell ezt normálisan ragozni? $? ) láttam, ott is legalább ennyire rossz volt szegény, sőt lehet még talán rosszabb is, már ha ez egyáltalán lehetséges xD

Én is abban láttam először. :-D De ott még elment, amit művel, mert még kisebb volt, meg azt mégiscsak komédiasorozatnak szánták. De itt... :roll:
Én még elnézegetem, de ha véletlenül nem látnék hsz-t vele kapcsolatban itt-ott, elfeledkeznék róla, hogy közben jött új rész. Igazából jó ideje már csak azt akartam megvárni, mi lesz Henry apjával és Gold fiával, de nem tudom, hogy ez a szál a sorozatnál tud-e majd tartani a 3. évadra is.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 március 06 (szerda), 20:52 
Tollforgató

Assa írta:
...nagyon remélem, hogy kis Snow most szerepelt utoljára. Sajnálom, hogy ilyesmit írok, de szörnyű az a kislány. Semmi gyermeki, semmi természetes nincs benne, azonkívül hajlamos még ripacskodni is. Egyetlen olyan pillanat nem volt a jelenetei alatt, amikor elhittem neki, hogy azt érzi, amit mutatni próbál.

Igaz, hogy én időközben elkaszáltam az OUAT-ot, mert egyszerűen untam, ezzel viszont teljesen egyetértek. Az első évadban is szörnyen rossz volt, nem is értettem, mit akarnak vele, végig ripacskodott. Én ezt a kislányt először a Varázslók a Waverly helyből-ben (hogy kell ezt normálisan ragozni? $? ) láttam, ott is legalább ennyire rossz volt szegény, sőt lehet még talán rosszabb is, már ha ez egyáltalán lehetséges xD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 március 06 (szerda), 19:23 
Ó-nagy-admin "on stage"

OUAT, 15. rész:
Hááát... :? Azon kívül, hogy a Neal-Emma-Henry szál most épp elég érdekes (meg Neal úgy általában, főleg mert még új szereplő), annyi maradt meg a részből, hogy mennyire nagyon remélem, hogy kis Snow most szerepelt utoljára. Sajnálom, hogy ilyesmit írok, de szörnyű az a kislány. Semmi gyermeki, semmi természetes nincs benne, azonkívül hajlamos még ripacskodni is. Egyetlen olyan pillanat nem volt a jelenetei alatt, amikor elhittem neki, hogy azt érzi, amit mutatni próbál.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 március 05 (kedd), 7:34 
Sztorihajhász

Once Upon a Time 2X15: Hát nem volt egy akciódús epizód, de annál érzelmesebb volt. Kicsi Snow-t először nem bírtam, de aztán már sajnáltam. Komolyan, többször elsírtam magam az epizód alatt, annyira megható volt az egész, és annyira szomorú. Bailee Madison kiváló gyermek Snow White, jobbat nem is találhattak volna. Egyszer még nagy színésznő lehet a kislányból.

Mr. Goldért most aggódhatunk, de nyugi, nem fog meghalni. És örülök, hogy Hook - bár nem kedvelem -, ismét kapott egy nyúlfarok szerepet, bár megint kiütötték. Szerintem lassan rájön, hogy jobb lett volna nem eljönnie Sohaországból, ha folyton valaki kiüti. XD

Regina még mindig az anyjával tart, és bár szerintem már rájött, hogy anyuci nem neki akar jót, mégsem tud tőle szabadulni. Hát előbb, vagy utóbb csak az anyja ellen fordul. Én nagyon várom a kövi részt, mert végre előbukkan Snow sötétebb oldala is.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 február 26 (kedd), 11:34 
Billentyűzetgyilkos

De még ő is csak ijesztő. : D
Olvastam olyat is, hogy visszatér, de ugye nem? O.o

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 február 25 (hétfő), 23:39 
Billentyűzetgyilkos

Luna Black írta:

Ezt a múlt héten hallottam először és enyhe kifejezés, hogy nem örülök. x)

tumblin kering egy elég hosszú post az új karakterekről, hát kíváncsi lennék, miért akarják (fogják) többen is kicsinálni szegény Isaacet. O.o Az meg már kicsit idegesít, hogy az összes leírásában benne van, hogy handsome/beautiful az illető :D

ja, várok már egy csúnya karaktert, aki kifejezetten csúnya, csak egyet... :D jó, mondjuk Allison anyja, neki valami eszméletlen félelmetes arcberendezése van, erre kinyírták :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 február 25 (hétfő), 12:50 
Sztorihajhász

Most elkezdtem nézni a Red Widow c. ABC-sorozatot. Egy rész után nem sok mindent tudnék mondani. Adott egy nő, aki nem tudja, hogy a férje, a fivére, valamint a saját apja is bűnöző. Mikor a férjét lelövik, akkor szembesül a szörnyű valósággal, és úgy dönt, átveszi a családi bizniszt. Elsőre kissé érdekes alapkoncepció, hogy egy egyszerű háziasszony egy bűnszövetkezet feje legyen, de talán nem lesz bukta a sorozat. Az ABC idei újoncai ugyanis mind sorban csúfos kudarcot vallottak eddig. Még 1-2 részt tuti megnézek, hogy dönteni tudjak.

A másik sorozat, amit most nézek, egy brit sorozat, a Mr. Selfridge. 1909-ben járunk, Londonban, ahol az Amerikából érkezett Harry Selfridge nagyot álmodik. Az Oxford Street végén felépíti, és megnyitja a legnagyobb, és legjobb áruházat, amely arról híres, hogy először itt voltak kirakatok, és a vásárlók nézelődhettek is a kirakott áruk között. Harry álma az, hogy bemutassa a kor asszonyainak, hogy a vásárlás is lehet szórakoztató. Három részen vagyok túl, és nekem nagyon tetszik a sorozat. Jól felépített a történet, és nemcsak az áruház működésébe, a magasabb, valamint alacsonyabb rangú emberek életébe, de a kor társadalmába, divatjába is betekintést nyerhetünk. Szóval, csak ajánlani tudom.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 február 24 (vasárnap), 12:08 
Billentyűzetgyilkos

Tania írta:
Sőt, ha jól tudom, Erica sem lesz :(

Ezt a múlt héten hallottam először és enyhe kifejezés, hogy nem örülök. x)

tumblin kering egy elég hosszú post az új karakterekről, hát kíváncsi lennék, miért akarják (fogják) többen is kicsinálni szegény Isaacet. O.o Az meg már kicsit idegesít, hogy az összes leírásában benne van, hogy handsome/beautiful az illető :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 február 24 (vasárnap), 10:16 
Sztorihajhász

Lionela írta:
Andro írta:
Megszokott dolog, hogy egy színész/színésznő több filmben/sorozatban is játszik. Ez nem szokatlan jelenség.

Ezzel én is tökéletesen tisztában vagyok.

Csak én azt hittem, hogy Colton Haynes épp a Teen wolf 3. szezonját forgatja, és nem ér rá.
Erre megjelent az Arrowba...

.

Én egyik sorozatot sem nézem.. Az Arrow nem dobott fel az első rész után, vérfarkasos-vámpíros-tiniromantikás cuccoktól meg herótot kapok már.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 február 23 (szombat), 19:19 
Billentyűzetgyilkos

az író, Jeff Davies az, nem? Ő mondta ezt is, hogy what new girl...
Az biztos, hogy az a pasas az egyik kedvencem, feküdtem a válaszain múltkor :D és nem árulta el, hogy a szexjelenet Dannyhez kapcsolódik vagy sem, csak annyit mondott, hogy lesz olyan jelenet, amiben Danny hiányos öltözetben fekszik egy ágyon valaki mellett. : D Június 3... akkor minden kiderül. :D

De nagyon tetszik az is, hogy ennyire elismerik Sterek létezését, ez egészen egyedülálló. A sorozat készítői, a színészek, mindenki teljesen tisztában van vele, és még rá is játszanak, imádom :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 február 23 (szombat), 19:14 
Ó-nagy-admin "backstage"

Tania írta:
Amúgy nem tudom ez mennyire spoiler, azért fehérítem, sosem lehet tudni, de ugye állítólag Dereknek lesz egy vadiúj szerelme, és múltkor valaki kérdezte a sorozat íróját, hogy mit lehet tudni erről az új lányról, mire ő annyit kérdezett vissza, hogy "milyen új lányról?" szóval vagy régi lány, vagy régi fiú, vagy új fiú. :D

A sorozat egyik alkotója (most hirtelen nem tudom, hogy az írója, vagy a rendezője) ugye bevallottan meleg.

És a Sterek páros hatalmas fanbázissal rendelkezik, és miután megnyerték az Ultimate Slash Madness szavazást, állítólag komolyan gondolkodóba estek a készítők.
Reméljük ezen gondolkodás pozitív végkifejletet hoz a rajongók számára XDDD

Egy dolog már biztos: hónapok óta kering a neten, hogy a 3. szezonban tuti lesz legalább egy gay szexjelenet...
;)

Én bírtam Jacksont. Mindenhova kell egy seggfej is XDDD

Én a főszereplő sráctól másztam mindig falra. Ha nem lenne Stiles, nem is nézném a sorozatot, mert a főszáltól és a nagy vérfarkas-vadász lamúrtól szinte hányok.

Amúgy ha már Jacksont emlegetjük... A The Gates-est nem látta véletlen valaki?
Egy ideje szemezek vele, de nem tudom, érdemes-e belekezdeni.

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 február 23 (szombat), 19:09 
Billentyűzetgyilkos

ez igaz, de én azért sajnálom egy kicsit, esztétikailag sokat dobott a sorozaton :D
Amúgy nem tudom ez mennyire spoiler, azért fehérítem, sosem lehet tudni, de ugye állítólag Dereknek lesz egy vadiúj szerelme, és múltkor valaki kérdezte a sorozat íróját, hogy mit lehet tudni erről az új lányról, mire ő annyit kérdezett vissza, hogy "milyen új lányról?" szóval vagy régi lány, vagy régi fiú, vagy új fiú. :D

az jó, Isaac jó arc, őt szeretem. Jacksonnal viszont soha nem tudtam megbarátkozni, nem tehetek róla, nem bírtam elviselni.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 február 23 (szombat), 19:06 
Ó-nagy-admin "backstage"

Tania írta:
Hát igen, pont, amikor beindulhatott volna a dolog, és végre már majdnem megkedveltem én is... :D De azt hiszem, ez az ő döntése volt, nem a főnökségé. Sőt, ha jól tudom, Erica sem lesz :(

Ericát nem sajnálom. Nem bírtam a csajt, mert folyton rámászott Derekre, pedig mindannyian tudjuk, hogy Derek az Stilesé :P

De ha jól hallottam Isaac a 3. szezonban már az állandó szereplőgárda tagja lesz.

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 február 23 (szombat), 19:02 
Billentyűzetgyilkos

Hát igen, pont, amikor beindulhatott volna a dolog, és végre már majdnem megkedveltem én is... :D De azt hiszem, ez az ő döntése volt, nem a főnökségé. Sőt, ha jól tudom, Erica sem lesz :(

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 február 23 (szombat), 18:58 
Ó-nagy-admin "backstage"

Andro írta:
Megszokott dolog, hogy egy színész/színésznő több filmben/sorozatban is játszik. Ez nem szokatlan jelenség.

Ezzel én is tökéletesen tisztában vagyok.

Csak én azt hittem, hogy Colton Haynes épp a Teen wolf 3. szezonját forgatja, és nem ér rá.
Erre megjelent az Arrowba...

Emiatt nekiálltam utánanézni, és döbbenten olvastam hogy nem nem lesz Jackson a Teen wolfban. :shock: :shock: :shock: Miután egy komplett szezon szólt róla, és végre vérfarkas lett, és beállhatna a falkában szimplán elsétál, anélkül, hogy kiírnák (vagy kinyírnák XD) rendesen????

Ez valahol a pofátlanság és a hülyeség között lavírozik. Pláne hogy sok fanja volt a sorozat kedvelői közt.

Nem baj. Cserébe úgy hallottam Isaac lesz az új állandó vérfarkaska...

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 február 23 (szombat), 18:01 
Billentyűzetgyilkos

Most már tudjuk, hová ment Jackson Beacon Hills után : DDD Amúgy tutira össze fogják őket hozni -.-

ha már Arrow, kinek hogy tetszett? Emlékszem, hogy néztem a promót, és azon gondolkodtam, hogy hát, ez nem lesz túl izgi rész, aztán amikor megjelent Felicity abban a gyönyörű ruhában, egyből rájöttem, hogy azért gondoltam ezt, mert NEM ISMERTEM FEL :"DDD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 február 23 (szombat), 12:04 
Sztorihajhász

Lionela írta:

Mégis hogy vándorolt át a Teen Wolf Jacksonja az Arrowba? :shock:
.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 február 23 (szombat), 11:42 
Könyvmoly

Lionela írta:
Nagy nyugodtan elkezdtem nézni az Arrow aktuális, 15. részét. Közben szépen eszegetem, iszogattam, ahogy azt kell... Aztán hirtelen leköptem a monitorom.

Ráadásul ugyanúgy egy drámai sorsú seggfejet játszik :lol: :lol: :lol: :lol:

UI: Utánanéztem és legalább még 3 részen keresztül marad. De lehet hogy tovább.

óóóó én igencsak örültem neki, már alig vártam, hogy megjelenjen :D Csak arra nem számítottam, hogy pont Thea szálához csapják majd hozzá (nem mintha nem szeretném Theát, jó a karakter, csak na. jobban örültem volna Olivernek), kissé kiábrándító volt, mert így fennáll a veszélye, h klisésen összeboronálják őket...
Na de mindegy, legalább valamilyen sorozatban látni fogjuk, ha már a teen wolf 3. évadában már nem lesz benne ;___;

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 február 22 (péntek), 15:54 
Billentyűzetgyilkos

Én is néztem még nagyon az elején, de mostanra nem követem annyira. Úgy vagyok vele, majd ledarálom nyáron, vagy amikor vége az évadnak, mert így részről-részre nekem annyira nem izgi : D de nézd csak, nézzed, mert fognak még érni nagy meglepetések : D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 február 22 (péntek), 14:36 
Tollforgató

Lore írta:
Pár napja elkezdtem nézni a Pretty Little Liarst és gondoltam megkérdezem, innen ismeri-e valaki és ha igen, mi a véleménye róla.

Én néztem, az 1-2 évadot nagyon szerettem, tök jó is volt, viszont a 3. évad 5. része felé elkaszáltam, mert nekem túl sok lett a tinidráma/szappan benne, és a rejtély szál meg lecsökkent sajnos. Legalábbis az 1. és 2. évadban még olyan szépen egyensúlyba voltak a dolgok, aztán a 3.ban, meg kezdte szépen a szappan elnyomni az érdekes történéseket. Legalábbis szerintem.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 február 21 (csütörtök), 22:09 
Zöldfülű

Sziasztok! :)

Pár napja elkezdtem nézni a Pretty Little Liarst és gondoltam megkérdezem, innen ismeri-e valaki és ha igen, mi a véleménye róla.

Mindjárt befejezem az első évadot, jelenleg épp a 20. résznél járok. Nem egészen erre számítottam, mikor elkezdtem nézni, de nagyon megfogott. Mivel általában kerülök minden olyat, ami egy kicsit is félelmetes vagy hátborzongató, már az első résznél a körmeimet rágtam, de hiába, egyszerűen nem tudtom abbahagyni, azt hiszem, függő lettem. :D
Ráadásul most, hogy közeledünk az évad végéhez kezdenek nagyon beindulni az események, én meg majd meghalok, hogy végre megtudjam, végül is ki a gyilkos, meg ki is tulajdonképpen A.
Hogy őszinte legyek, tippem sincs egyik személyre se, bár abban szinte végig egész biztos voltam, hogy nem Toby ölte meg Alisont. Viszont számomra Jenna elég gyanús, igaz őt nem is igazán kedvelem, lehet, emiatt vannak vele baljóslatú előérzéseim. Úgy érzem, róla még vannak dolgok, amiket nem tudunk és ez bosszant, mert olthatatlan kíváncsiságom válaszokat követel, méghozzá azonnal. :D

Na, de holnap nézem is tovább, ha minden jól megy, be is fejezem az első évadot. Remélem, így pár kérdőjel eltűnik majd. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 február 21 (csütörtök), 21:23 
Ó-nagy-admin "backstage"

Nagy nyugodtan elkezdtem nézni az Arrow aktuális, 15. részét. Közben szépen eszegetem, iszogattam, ahogy azt kell... Aztán hirtelen leköptem a monitorom.

Ráadásul ugyanúgy egy drámai sorsú seggfejet játszik :lol: :lol: :lol: :lol:

UI: Utánanéztem és legalább még 3 részen keresztül marad. De lehet hogy tovább.

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 február 20 (szerda), 9:50 
Billentyűzetgyilkos

Tania, Clarey, nem tudom, hogy láttátok-e már a Valentin napi Glee-t, de tyűűűha, én imádtam :D Ebben a részben kimondottan tetszett Rachel, kivéve az utolsó képet, amikor hazudoztak egymásnak Brodyval, csak azért, mert ez "felnőtt kapcsolat". Mindig is szerettem R-t Finn mellett látni, örültem, hogy megint összejöttek. És ha már itt tartunk, Kurt és Blaine is aranyos volt, főleg Blaine, ahogy bizonygatja Kurtnek, hogy ettől függetlenül ők nincsenek együtt, de a tekintete mást mondott :-D Na meg Santana és Quinn kis kavarása? :mrgreen: Szóval, szerintem ez egy szuper rész lett, a zenék nagyon jók, a színészek igazán kitettek magukért, főleg Darren Chris és Blake Jenner (Ryder) :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 február 19 (kedd), 10:31 
Sztorihajhász

Revenge 2X14: Nos, volt megint kavarás, az tuti. Viszont ez az epizód szerintem nagyon izgalmas volt. Részben sajnáltam Amandát, amiért meghalt, de annyira nem fog hiányozni. Jack viszont ki fog borulni. És végre láttuk, hogy Emilynek is vannak érzései, nem egy kőszikla, ahogy mutatta eddig. Jó epizód volt, és várhatunk két hetet a folytatásra. Azért kíváncsi leszek, hogy rájönnek-e valaha is, hogy Victoria nyírta ki Helent, vagy sem. Most ügyesen Victoria Declanre terelte a gyanút, ha jól láttam. Bár szerintem igazából Amandára akarta, de hát ő ugye már...

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 február 18 (hétfő), 21:24 
Sztorihajhász

Once Upon a Time 2X14: Szerintem az évad legjobb epizódja volt. Végre megtudtuk, mi történt Rumplestiltskinnek az Ogre háborúban, hogy sérült meg, és hasonlók. Megtudtuk, hogy kicsoda Baelfire a mi világunkban, és hogy ez milyen érzéseket váltott ki mind Emmából, Goldból, Henryből, és Bae-ből. Egyszerűen fantasztikus epizód volt, érdemes volt megnézni. Reggel láttam, és még mindig a hatása alatt vagyok. Szerintem lesznek itt még meglepetések, sokkhatások, erős érzelmi jelenetek, főleg mert Bae eléggé be van rágva az apjára, ami nem csoda. Némileg érthető, de szerintem a pasas most csak játsza a keményfiút, de a szíve mélyén imádja az apját. Talán egyszer még meg is bocsát neki.

Nagyon tetszettek az EmmaXNeal, valamint a GoldXHenry jelenetek. Gold totálisan megnyílt Henry előtt, bár ez részben talán azért van, mert a kölyök olvasta a könyvet. Vagy mert Goldot Henry Bae-re emlékezteti. Mellesleg, hogy kicsoda Baelfire, sok néző számára már nem igazán volt titok. De attól még nagyot szólt, főleg Emma arckifejezése. Meg Goldé, amikor megtudta, hogy Henry az unokája.

Cora, Regina és Hook most háttérbe szorultak, volt kemény két jelenetük, de nem is baj, mert most nem ők voltak a főszereplők. A kövi epizód viszont nagyon várós, kár, hogy két hetet kell várni.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 február 11 (hétfő), 14:33 
Sztorihajhász

OUAT 2X13: Nos, ez is jó epizód volt. Bár sajnos, szerintem a CharmingXSnow jelenetek már nem ütnek akkorát, mint korábban. Viszont kiderült Charming valódi neve, amit én már olyan régóta tudtam. Szerintem tök logikus volt. XD

Az Antonos jelenetek, valamint a Gold-Emma-Henry jelenetek kiválóak lettek. Szegény Gold, most úgy megölelgettem volna, bár tuti én húztam volna a rövidebbet. Olyan rossz ilyen idegesen, rettegősen látni. Mintha nem is ő lenne.

Összességében egy kiváló epizódot kaptunk, amit érdemes volt megnézni. Alig várom a következő részt! *.*

Kép

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 7704 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 155  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra