Összesített nagy lista a ficuim állásáról, mert nekem ilyen is van... mostmár.
Slash:Snarry
Harajuku girls - (5/4fejezet) Összesen 1 fejezet van hátra, amin már serényen munkálkodom, de még sok idő lesz, mire azt mondom rá, hogyna ez igen, ez méltó befejezése lesz ennek a Pwpnek indult kis hülyeségnek. 1-2 hónapon belül befejezem
Fordítás:Blue Tranquilium: (5/3) A 4. fejezet szinte már teljesen le van fordítva, csak magyarosítanom kell, és keríteni egy angol nyelven is mayer bétát, aki átnézi a hibáim után
The Kiss: Ez egy egy fejezetes kis aranyos szösszenet, ez már olyan 3/4 részben lefordítva pihen a gépemen, de az engedélyem is meg van már rá az írónőtől :3
What a wanker: Ezt a napokban tökéletesítettem, és nemsoká fel is keresem az írónőt, hogy publikálhassam a kis drabblejét
Ron/Harry/PitonHappy place - (5/3) Ez a történetem teljesen új, még egy fejezete sem került fel, de ahogy haladok vele, még szerintem a héten befejezem. Ebből a történetből már holnap, vagy holnap után várható a kezdés
Harry/ScorpiusInterjú a hőssel - (~6) Fűűű nem tudom mikor lesz energiám, és kedvem felvenni ennek a történetnek a fonalát újra. Az az igazság, hogy jelenleg nem vagyok elég jó paszban, és csak két kapcsoló van rajtam: angst, gyilkolok szabdalok,és csecsemőket eszem; vagy fluff, röhögünk, és teljesen dilisek vagyunk... Ez a történet meg inkább az arany középutat képviseli az elmémben, pláne annak fényében, hogy mit tervezek a cselekményben a jövőben

Albus/ScorpiusCsak azért is - (6/6) Igazából ezt a történetemet már befejeztem, de tervezek írni hozzá pár vicces jövőbeni jelenetet, egyrészt mert megigértem a drága kritikaíróimnak (L), másrészt, mert eleve így terveztem xD csak azt nem tudom mikor kéne... pedig nagyon illenék már befejezi -.-'
Harry/Draco/Piton és Pansy/Ginny/Saját szereplőExiled: Pansy Parkinson - Hmmm. Hát ezt az írásomat valószínűleg nyárig elő sem veszem, pedig az előzményét a Perfect Bathot sokan szerették, bár a merire nem kerülhetett fel a kiskorúak miatt

De nincs elfelejtve!
Hetero:Snanger:Sötét Varázslatok Kivédése: (~2) Ez egy hosszabb hangvételű írás lesz, teli humorral, ami Snapefan kívánságüstös ötletére született, de ennek is most vettem fel a fonalát. Enne a történetnek is a napokban várhatjátok az első fejezetét ^^ Még sosem írtam het párossal... Hát kíváncsi leszek, hogy sül el a dolog! =D