Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 05 (szerda), 16:58

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 607 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Eddy_ szösszenetei
HozzászólásElküldve: 2013 szeptember 26 (csütörtök), 7:20 
Billentyűzetgyilkos

Naná, hogy egyik elkezdett történetemet sem folytatom, hanem újba kezdek bele... :D Ezúttal egy dramione novella lesz; tegnap olvastam egy nagyon jó dramionét, ami sajnos nem kapott heppi endet, de ez pont így volt jó... na de a lényeg, hogy olyan szépen meg volt írva, hogy én is kedvet kaptam egy új dramionéhoz, aminek most neki is látok, aztán meglátjuk, meddig jutok vele :)
Ami biztos: a hatodévben játszódik, Szükség Szobája jelenet lesz, Draco jófiú, Hermione viszont ezt még nem tudja :mrgreen:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 szeptember 17 (kedd), 9:01 
Billentyűzetgyilkos

Végre rászántam magam, hogy megválaszoljam a felgyülemlett kritikákat, utólag is elnézést, hogy eddig tartott a dolog :oops:

Az Első lépés folytatását egyelőre csak vázlatolom, igazából még semmi ötletem nincs a kidolgozást illetően, úgyhogy arra még várni kell majd, előbb mindenképpen a Harry/Ront akarom befejezni. Amikor a napokban elővettem, olyan szépen haladtam vele, aztán persze félbe kellett hagynom, utána meg már nem ment úgy az írás, mint az elején, de a héten-jövőhéten szeretnék elkészülni vele.

Utána jön majd a severitus, amihez viszont újra kéne olvasnom a Főnix Rendjét, ugyanis a cselekmény az ötödévet fogja felölelni, és szeretnék könyvhűen haladni a történésekben, ahhoz viszont kéne egy kis emlékeztető - túl rég olvastam azt a részt, nem csoda, hisz Sirius halála miatt borzasztó nehéz nekem, de most muszáj lesz rávennem magam, hogy elkezdjem. A történetet elég drámaira terveztem, ezért előbb minden mást szeretnék befejezni, és csak akkor elkezdeni magát a severitust, hogy csak ezzel kelljen foglalkoznom, és minden mást háttérbe tudok szorítani.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 szeptember 16 (hétfő), 18:40 
Billentyűzetgyilkos

Első lépés az alábbi linken olvasható: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=110175

Szeretnék írni hozzá egy második részt is, azt Ron és Hermione szemszögéből, szépen leírom pontról pontra, hogy Dracónak hogy sikerült őket rávennie, hogy segítsenek neki becserkésznie Harryt. Először azonban a Harry/Ron paródiát akarom befejezni, ezzel majd csak utána kezdek foglalkozni.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 szeptember 16 (hétfő), 8:54 
Billentyűzetgyilkos

A részek rövidsége miatt újra fel kell töltenem a történetet - egyben az egészet, mert külön-külön nem éri el a kötelező szószámot. Remélem, a helyesírással nem lesz gond, és akkor vszeg már ma olvasható Merengőn is az Első lépés :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 szeptember 15 (vasárnap), 18:13 
Billentyűzetgyilkos

Első lépés prológusa Merengőre feltöltve, engedélyezésre vár :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 szeptember 13 (péntek), 11:01 
Billentyűzetgyilkos

Mégse a severitust kezdem el, viszont tényleg egy régebbi novellát veszek elő - méghozzá egy Harry/Ron paródiát, amiben fontos szerepet kap egy bizonyos mardekáros szépfiú viszonzatlan szerelme is. A visszautasítást természetesen meg kell bosszulni, és hát mi lehet eredményesebb egy jó kis szerelmi bájitalnál? :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 szeptember 12 (csütörtök), 8:49 
Billentyűzetgyilkos

Első lépés LJ-n olvasható: http://seddie68.livejournal.com/2466.html

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 szeptember 11 (szerda), 15:18 
Billentyűzetgyilkos

Első lépés befejezve, tíz oldal lett végül, kicsit több, mint terveztem, de most hosszú idő után megint úgy éreztem az utolsó betűk leütésénél, hogy "igen, ez most jó lett" :)
Verónak elküldve, a napokban töltöm fel (vszeg LJ-re is, de azt is legkorábban csak holnap), hozom majd a linket.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 szeptember 11 (szerda), 14:45 
Billentyűzetgyilkos

Helyzetjelentés:

Egész jól haladtam az említett drarryvel, aminek nagy valószínűség szerint Első lépés lesz a címe, Veró bevállalta a tesztolvasást és a bétázást is, úgyhogy a javítás része hamar meglesz, csak sajna tegnap abba kellett hagynom délután, azóta épp hogy csak tudtam vele haladni, de a héten elkészülök vele, és vszeg hétvégén töltöm is fel.

Ez után egy régebben elkezdett sterek fordítást akarok befejezni, nagyjából a felével lettem kész anno, de aztán a vége túl sokkoló volt, hogy megcsináljam, pedig tudtam én, hogy mire vállalkozok, amikor elkezdtem. Lényeg a lényeg, azt is szeretném hozni a napokban, jövőhéten esetleg.

Aztán vagy a severitusnak állok neki, aminek folyton csak a vázlatával haladok, de ténylegesen nem írtam még meg belőle semmit, vagy egy másik régebben elkezdett novellát fejezek be - van miből válogatni, elhihetitek :D

Szeretném még idén elkezdeni valamelyik saját univerzumú történetemet, a vázlatok csak gyűlnek, van már mindenféle-fajta - romantikus-fantasy; krimi; "sima"-romantikus (a három legfontosabb ez lenne). Oooolyan jó lenne már legalább a felénél járni, hogy elkezdhessem feltölteni (azokat új nicknéven fogom, ficblog viszont csak ez az egy lesz, de szeretném különválasztani a fanficeket a saját szereplősöktől). Tehát ha minden jól megy és lesz rá időm/affinitásom, idén jön az első saját történet :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 szeptember 10 (kedd), 12:10 
Billentyűzetgyilkos

Az Egy segítő kezet egyelőre félretettem, nagyon gondolkodom rajta, hogy folytassam-e egyáltalán, hiába van már nagyjából kész a vázlat, de most úgy érzem, hogy ez úgy jó, ahogy van. Egyébként is novellára terveztem, úgyhogy most nem is foglalkozom vele egy darabig.

De!

Van egy pár hónapja elkezdett másik drarrym - bevezetés, plusz két rövidebb fejezet; már csak az utolsó rész kéne, szeretném ezt ma befejezni, végre van kedvem folytatni, úgyhogy ha minden jól megy, még ma küldöm ki az egész bétázásra, aztán részenként töltöm fel :) (Cím? Naná, hogy nincs még :mrgreen: )
Jellemzők: +12, humor, romantika. Csak egy könnyed kis olvasmány, igazán semmi extra.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 augusztus 19 (hétfő), 18:38 
Billentyűzetgyilkos

Egy segítő kéz első fejezete már olvasható Merengőn :) Katt IDE érte.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 augusztus 19 (hétfő), 11:08 
Billentyűzetgyilkos

Egy segítő kéz - drarry preslash, severitus szál - LJ-n már elérhető: http://seddie68.livejournal.com/2179.html

Egyelőre novella, de idővel szeretnék még pár fejezetet hozzácsapni, de amíg nem haladok vele, így egymagában is megállja a helyét. Bétázás után Merengőre is felkerül.

Szerk.: Merengőn engedélyezésre vár :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 augusztus 16 (péntek), 15:23 
Billentyűzetgyilkos

Fordítás: ismét két bekezdés; nagyon jó vagyok, mi? :mrgreen:

Elkezdtem egy Harry/Draco novellát, preslash, szóval nem drarry :D Szerintem mindenki emlékszik arra a bizonyos jelenetre a hatodik kötetből, amikor Draco Hisztis Myrtle mosdójában bújik el, amikor úgy érzi, nem fogja tudni teljesíteni a Voldemort által rábízott feladatát. A két fiú párbajozik, és Harry gondolkodás nélkül a Sectumsemprával támad Dracóra; de mi van, ha a párbaj elmarad? Ha egyszerűen csak beszélgetnek? Ha Harry próbálja rávenni a mardekárost, hogy álljon át az ő oldalára? Draco vajon elfogadja a segítő kezet? A novellából kiderül :) Nem tervezem 5-6 oldalnál hosszabbra, de majd meglátjuk.

Szerk.: Pár apróság: severitus szál is lesz benne, Sirius él, Voldemort nem szállta meg Harryt ötödévben a Minisztériumban.

Szerk. 2: Utolsó pár bekezdés... ;)

Szerk. 3: Ééééés elküldve bétázásra - el se hiszem, hogy sikerült befejeznem, és nem hagytam félbe :D -, a napokban töltöm fel. LJ-re vszeg még a bétázatlan megy fel, de az is legkorábban csak vasárnap, ma-holnap már nem leszek gépnél.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 augusztus 06 (kedd), 10:12 
Billentyűzetgyilkos

Kicsit megkésve, de az új kritikákra válaszoltam.

A fordítással haladtam kemény két bekezdést, most valahogy nem tudok vele foglalkozni, csak szenvedek vele, úgyhogy pár napra félreteszem; bétázok, meg előveszem a már említett severitust.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 július 29 (hétfő), 13:00 
Billentyűzetgyilkos

A fordítással csúszok; a hétvége kicsit zűrösebben telt, mint képzeltem, tegnap is csak annyira jutottam géphez, hogy bétázzak - kihívásos történetről van szó, jövőhéten van a határidő, úgyhogy jelenleg muszáj arra koncentrálnom, a sajátjaimat egyelőre félretettem, de amint vége a kihívásnak, befejezem a sterek fordítást, és végre elkezdem a severitust is :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 július 25 (csütörtök), 15:11 
Billentyűzetgyilkos

A sterek fordításnak a felén már túl vagyok, viszont lassan el kell indulnom, úgyhogy a befejezést estére hagyom, aztán megy bétázásra, és valószínűleg hétvégén már töltöm is fel. Senki ne örüljön, kegyetlen a vége - szokás szerint :(( De úgy szeretem TDD írásait, muszáj másokkal is megosztanom, meg néha egyébként is jól esik a pici lelkünknek egy jó nagy adag angst ;;) Aztán szemezgetek még az oldalával, hátha van olyan sterekje, amit még nem olvastam, és talán hozok még fordítást tőle.

Aztán ráfekszem a Slipping Away-re. Ha bárkinek van ötlete, hogyan vigyük át magyarba a "Peter the creeper"-t, vagy a "sourwolf"-ot, szóljon! :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 július 24 (szerda), 11:39 
Billentyűzetgyilkos

Fordítások:

Slipping Away majdnem kész, még pár kifejezés maradt benne, amivel eddig nem tudtunk mit kezdeni, plusz a bétázás, egy tesztolvasás, úgyhogy lassan feltölthető állapotban lesz.

Épp most találtam meg TheDevilsDuchessnek egy új sterek novelláját, ami eddig kimaradt az életemből, engedélyt már régebben ugye kaptam tőle, hogy az írásait fordítsam, szóval most szépen kisírom magam (naná, hogy nem heppi end, TDD-től ne is várjon mást az ember =(( ), utána nekikezdek a fordításnak. Elég rövid, a szöveg se nehéz, úgyhogy ma-holnap elkészülök vele, bétázás, aztán töltöm fel Teen Wolf novellagyűjteményhez.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 július 24 (szerda), 8:37 
Billentyűzetgyilkos

Most kezdtem bele egy új történetbe, severitus lesz, talán nem is írtam még ilyen témában, legalábbis befejezett történetem biztos, hogy nincs belőle. A történet a harmadév elejétől az ötödév végéig fog tartani, mindenképp több lesz tíz fejezetnél. Jó szokásomhoz híven a történet befejezése már fejben készen van, már csak szép lassan el kell jutnom odáig, de sokkal könnyebb úgy dolgozni, hogy már tudom, mi lesz a lezárás.

A cselekmény ott kezdődik, hogy a harmadév előtti nyáron Dursleyék bezárják Harry cuccait a lépcső alatti gardróbba, hogy ne tudjon mágiával foglalkozni, amíg ott van. Harrynek viszont el kellene készítenie egy főzetet Pitonnak a nyári szünet alatt, amit érthető okokból nem tud megcsinálni - és ez bizony nem fog tetszeni a drága professzornak.

Kivételesen nem lesz benne slash, még csak utalás szinten sem (na ilyet sem írtam még :mrgreen: ), a korhatár 16-nál nem megy feljebb, viszont lesz benne szereplő halála, úgyhogy nem vagyok benne biztos, hogy nem kell majd a 18-as néhol. Ennek még addig utánajárok. A párok maradnak az eredetiek - Ron-Hermione, Harry-Cho egy darabig, és lehet hogy a Harry-Ginnyt előrehozom, mert időben nem fogunk eljutni a hatodik részéig, hogy ténylegesen összejöjjenek -, próbálok nem OCC karaktereket írni, meglátjuk, mennyire fog sikerülni.

Hát, asszem most így hirtelen ennyit a történetről :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 július 23 (kedd), 11:13 
Billentyűzetgyilkos

Szakíts, ha bírsz!-szal még szenvedek, jövőhéten szabin vagyok (yeeeeah <:-P ), úgyhogy szeretnék rászánni majd pár órát, és végre befejezni, plusz egy új sterek novellán is dolgozom majd, esetleg pár régebbi drarryt és snarryt előveszek, úgyhogy a jövőhét folyamán várható valami új.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 július 12 (péntek), 11:10 
Billentyűzetgyilkos

Időközben Merengőn is engedélyezték: ide katt érte :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 július 04 (csütörtök), 14:07 
Billentyűzetgyilkos

Újabb sterek novellával bővült a gyűjtemény, Merengőn még elbírálás alatt van a történet, LJ-n viszont már olvasható :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 július 04 (csütörtök), 9:14 
Billentyűzetgyilkos

Slipping Away fordításának véglegesítése folyamatban :) Az elejével nem lesz gond, de a végén elég sok angol kifejezés maradt, amivel egyelőre nem tudtunk mit kezdeni, de még legalább egy-másfél hét, mire oda is elérünk, úgyhogy azzal ráérünk akkor foglalkozni.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 július 02 (kedd), 6:41 
Billentyűzetgyilkos

And They Lived engedélyezve, ITT találjátok. Az eddigi kritikák megválaszolva, köszönöm azoknak, akik írtak :-*

A betegszabim örömére befejezem az egyik drarry novellámat, már nagyon a végén járok, de eddig valahogy sose sikerült befejeznem, de most szeretném végre lezárni, aztán átnézegetem a többi félbehagyott dolgomat is, hátha jön az isteni szikra, és találok olyat, amit tudok folytatni :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 június 30 (vasárnap), 19:50 
Billentyűzetgyilkos

And They Lived snarry novella fordítás feltöltve, engedélyezésre vár.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 június 27 (csütörtök), 8:11 
Billentyűzetgyilkos

Az öregedés első látható jelei LJ-n elérhető; Merengőre bétázás után kerül fel.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 június 27 (csütörtök), 6:44 
Billentyűzetgyilkos

Snarry one-shot: megálmodva, megírva. Szó szerint álmomból jött az ötlet, és hát ilyenkor mit lehet tenni? Háromnegyed hétkor magadhoz veszed a laptopodat, és gyorsan leírod, mielőtt elfelejtenéd. Két oldalas kis fluff-szerűség, bár inkább szimplán megmosolyogtató és aranyos, mint cuki, de azért határozottan fluff - asszem. Küldöm bétázásra, aztán vszeg még a délelőtt folyamán töltöm fel :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 június 25 (kedd), 14:22 
Billentyűzetgyilkos

A Slipping Away fordításával lassan végzünk, utána még párszor átbeszéljük, bétázzuk, aztán kész :)

Mostanában túl sok angstot kell bétáznom, úgyhogy muszáj volt valamivel feldobnom a hangulatomat. Pár hónapja találtam egy aranyos kis snarry egypercest, aminek a fordítására most kaptam meg az engedélyt, úgyhogy gyorsan meg is csináltam :) Az író a dráma és angst kategóriát jelölte be, de szerintem szimplán csak cuki :D Elküldtem átnézésre, úgyhogy amint visszakapom, töltöm fel.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 június 18 (kedd), 10:08 
Billentyűzetgyilkos

Megkaptuk az engedélyt a Slipping away (sterek) fordítására, már el is kezdtük Veróval, úgyhogy remélhetőleg két héten belül megleszünk mindennel, a fordítással, a letisztázással, a bétázással, és töltjük fel Merengőre :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 június 12 (szerda), 21:22 
Billentyűzetgyilkos

Várakozás engedélyezve. ITT éritek el :)

Holnap neki látok egy új sterek fordításnak Veró segítségével. Elég hosszú, wordben 26 oldal, úgyhogy 3-5 részben lesz feltöltve, de előbb szeretnék az egésszel végezni, mielőtt feltöltöm. A szöveg nem túl nehéz, azzal nem lesz gond, de mivel hosszú, el fog tartani egy darabig, míg elkészülünk. Angst, nagyon durván, vannak benne megmosolyogtató részek, de azok közben is sír az ember... :mrgreen: Hangulat is kell hozzá, mert - ahogy Veró is mondta - érzelmileg bele fogunk pusztulni, szóval még az is lehet, hogy egy-két hétig pihentetni is kell majd a dolgot. De a lényeg, hogy ez a következő, amibe belefogok, amikor a sajátjaimmal épp nem tudok haladni - vagyis most :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 június 11 (kedd), 10:49 
Billentyűzetgyilkos

Feltöltöttem az első novellámat LJ-re, méghozzá az előző stereket, aminek eddig nem találtam címet, de most elneveztem Szükséges hazugságnak. Szóval már nem csak Merengőn, hanem ott is olvasható.

Lassan elkezdem feltöltögetni az összes eddigi írásomat, heti két-hármat, amíg el nem fogynak, aztán ha haladok az újakkal, azok is mennek fel.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 június 11 (kedd), 8:40 
Billentyűzetgyilkos

Várakozás bétázva, feltöltve, engedélyezésre vár :)

Tegnap este elmaradt a bétázás, kicsit elhúzódott a vásárlás meg a főzés, úgyhogy annak most állok neki, így viszont a drarryre nem lesz időm napközben, de legalább addig át tudom gondolni, hogy pontosan mit is akarok leírni.

Gondolkodom rajta, hogy mégse kezdek bele most új sterekbe, hanem előveszem a régi megkezdett novelláimat, regényeimet, és szép lassan befejezem mindent. Van köztük drarry, snarry, dramione, sirius/remus, szóval tényleg mindenféle, és van amihez már a teljes vázlat megvan, csak a kidolgozással szenvedtem. Jó lenne már befejezni őket, úgyhogy asszem azokkal foglalkozom majd, ha kész vagyok a fent említett drarryvel (aminek MÉG MINDIG NINCS címe :mrgreen: ).

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 június 10 (hétfő), 15:30 
Billentyűzetgyilkos

A második sterek novella elkészült, a címe egyelőre Várakozás, de ez még változhat. Elküldtem bétázásra, amint visszakapom, töltöm fel, és kezdem a következőt :)

A drarryvel is haladtam, legalábbis annyival, hogy mrsppiton segítsége után már tudom, hogyan fogom befejezni :D Ma este nem lesz rá időm, van egy rakás bétáznivalóm, meg főzni sem ártana, de holnap talán már neki ülök, és megírom annak is a lezárását. Már csak a szembesítés és a heppi end van hátra :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 június 07 (péntek), 13:11 
Billentyűzetgyilkos

Új rekord, percek alatt megkaptam az engedélyező mailt, úgyhogy már lehet olvasni az egypercest, méghozzá ITT.

A novellának most gőzerővel neki álltam, szeretném egy órán belül befejezni, hogy küldhessem bétázásra, és vasárnap-hétfőn tölthessem fel. Lehet hogy LJ-re is elkezdek végre posztolni, és akkor ezzel a novellával kezdek, ott korábban olvasható lesz majd, vszeg a bétázatlan verzió kerül fel.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 június 07 (péntek), 12:30 
Billentyűzetgyilkos

Haladtam a sterek novellával, de még nincs teljesen kész, valószínűleg ma már nem is lesz, ezért helyette írtam egy egypercest, amivel tudtam, hogy elkészülök :) Megy bétázásra, aztán töltöm fel.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 június 06 (csütörtök), 19:03 
Billentyűzetgyilkos

Helyzetjelentés: két és fél oldal kész, szerintem maximum négy lesz, és úgy néz ki, hogy holnap az irodában be is tudom fejezni, szerintem bőven lesz annyi szabadidőm :)
Szóval holnap megy bétázásra, vasárnap-hétfőn pedig töltöm fel Merire :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 június 06 (csütörtök), 15:07 
Billentyűzetgyilkos

Elkezdtem egy új stereket, novella lesz, maximum 5 oldalra tervezem, mindjárt végzek az elsővel. Nem lesz heppi end, de nem is lesz szomorú, lényegében függővéget kap, de mégis csak befejezett lesz. (Érthető ez? :D) Van még egy órám, az alatt biztos nem fogok vele végezni, utána viszont legközelebb vszeg vasárnap napközben leszek gépközelben, úgyhogy próbálok minél előrébb haladni a cselekménnyel, mert ha túl sok marad hátra, szokás szerint nem fogok vele foglalkozni :D

Jövőhét elejére várható a feltöltés :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 június 05 (szerda), 12:45 
Billentyűzetgyilkos

Elővettem egy félbehagyott drarryt, amit pár hete kezdtem el írni. A bevezetés és az első fejezet kész, a másodiknak most kezdek neki, vszeg az lesz a befejező is egyben. Drarrynél nálam megszokott a komolyabb hangnem, de most kicsit viccesebbre vettem a dolgokat, inkább csak ilyen megmosolyogtató-komolysággal találkozhatunk majd a történet során.

Címe - szokás szerint - még nincs... Azt hiszem, előolvastatom valakivel, és kérek a címadáshoz egy kis segítséget.

Amint kész vagyok az egésszel, küldöm bétázásra, és töltöm fel a bevezetést :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 június 03 (hétfő), 13:34 
Billentyűzetgyilkos

mrsppiton írta:
Nekem pedig röppent is a véleményem a Harry Potter könyvekhez. :) Jó kis hétfő délutáni kikapcsolódás volt, köszi az élményt itt is! ;)

Köszönöm szépen, mindjárt válaszolok :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 június 03 (hétfő), 12:55 
Írópalánta

Nekem pedig röppent is a véleményem a Harry Potter könyvekhez. :) Jó kis hétfő délutáni kikapcsolódás volt, köszi az élményt itt is! ;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 június 03 (hétfő), 10:22 
Billentyűzetgyilkos

Kritikák megválaszolva :) Elnézést, hogy csak most, de múlt héten nem nagyon voltam gépnél.

Ahogy az lenni szokott, nem úgy sikerült a múlt hetem, mint ahogy elterveztem, semelyik novellával nem haladtam, illetve ahogy mrsppitonnal folytatott beszélgetésből kiderült, a Szakíts, ha bírsz!-ből sincs kész az utolsó fejezet. Minél jobban erőltetem, annál kevésbé jönnek az ötletek, úgyhogy most kicsit félreteszem, és mással foglalkozom - mondjuk az egyik korábban említett merthurral, illetve láttam egy tök aranyos videót a Tekergőkről, amitől kedvet kaptam egy rövidke kis Remus/Siriushoz :)

Azért a Szakíts, ha bírsz!-ről sem fogok megfeledkezni, hamarosan befejezem.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 június 03 (hétfő), 8:21 
Billentyűzetgyilkos

mrsppiton írta:
Igen, ez elég érdekes látvány lehet, pláne, hogy a mostani történetemben miként írok Astoriáról. :-)

Ha kis időre félretetted, akkor aztán végképp azt hagyom utoljára, de amint folytatod, elkezdem :)
Ó, én nagyon sok féle-fajta párosítást elolvasok/szeretek. A snanger régen volt nagy kedvenc, aztán "átpártoltam" a dramionéhez, de még most is olvasok mindkettőből ficeket :)

Igen, kap sajátot, mert az elején még úgy terveztem, hogy már ő is megkapja a hepi endjét a Szakíts, ha bírsz! végén, de rájöttem, hogy azt nem tudnám ebben a történetben kihozni, viszont kezd a szívemhez nőni a karaktere, úgyhogy szeretném neki is "szépen" befejezni :) Valamint a Ron-Hermione vonalat is akarom folytatni, egyelőre úgy tervezem, hogy az esküvőjükig írom meg hasonló stílusban, szintén 5-6 fejezetben :)

Szerintem mindenkivel megesett már :) Nálam legalábbis ez szokványos dolog, mindig a lezárásokkal szenvedek, általában arra várni kell, de megfogadom a tanácsodat, pihentetem a dolgot, aztán majd megvilágosodom :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 június 02 (vasárnap), 18:07 
Írópalánta

Eddy_ írta:
Veled egyébként most "bajban vagyok". Nagyon tetszik a stílusod, remekül írsz, de... Draco és Astoria? :?

Igen, ez elég érdekes látvány lehet, pláne, hogy a mostani történetemben miként írok Astoriáról. :-) Én sem foglalkoztam velük sokáig, aztán elkezdett motoszkálni a fejemben, hogy vajon hogy kezdődhetett a kapcsolatuk, amiből végül házasság lett, és megszületett egy történet a fejemben. Aminek nagy része sajnos még mindig csak a fejemben van. :D
Most le is álltam vele, mert kettőt írni egyszerre nem lenne könnyű, pláne, hogy ennyire másként ábrázolom őket a két történetben. Viszont egyszer szeretném folytatni, de hogy mikor...? Szóval szerintem most nem is érdemes belekezdeni, mert csak három fejezet van fent, és az utolsót egyébként is át akarom írni. :)
Nem is tudtam, hogy szereted a Snangert! :) Nekem ők a kedvenceim a Dramione mellett, de a Drarryt sem vetem meg, hamarosan nálam is sorra fog kerülni minden történeted, ez tuti biztos. ;) Csak legyen végre vége a vizsgaidőszaknak. :D

Hű, Szakíts, ha bírsz! kulisszatitkok, ezt már szeretem! :-) Komolyan fogsz saját történetet írni Lavendernek? Ez nagyon izgalmasan hangzik, egy olvasód biztosan van már. ;) Én is voltam már így befejezéssel egyébként, szerintem ne görcsölj rá, csak hagyd, mi úgyis türelmesen várunk, aztán jön az magától, csak az isteni szikra hiányzik. De ami késik, nem múlik, szóval hajrá! ;) ;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 május 30 (csütörtök), 10:55 
Billentyűzetgyilkos

Veled egyébként most "bajban vagyok". Nagyon tetszik a stílusod, remekül írsz, de... Draco és Astoria? :? Még nem vettem rá magam, hogy elkezdjem. Nálam Draco vagy Hermionéval vagy Harryvel legyen együtt, nem szeretem másokkal látni, de azt hiszem, nálad kivételt teszek ;) Azért is olvastam előbb a snangeredet - még erőt gyűjtök :D Meg előbb-utóbb végigmegyek majd az összes írásodon, de akkor már előre veszem a kedvenc párosokat :)

Hú, Szakíts, ha bírsz!... Már csak a befejezés van hátra, de fogalmam sincs, hogy írjam meg. Először Lavendernek is heppi endet szántam, de aztán rájöttem, hogy ahhoz még legalább ennyi fejezet jönne, úgyhogy ő saját történetet kap, viszont ezt úgy akarom lezárni, hogy itt már találkozik az igazival, és a következő történetben azt a szálat folytatom. De nem tudom, hogy csempésszem bele az új szereplőt :-? De próbálkozom, sőt, tanácsot is szívesen fogadok az olvasóktól, hátha ti rá tudtok vezetni :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 május 29 (szerda), 19:49 
Írópalánta

Hú, ez nagyon jól esik! :oops: Ami azt illeti, nekem is van behozni valóm nálad! ;) Ha pedig már témánál vagyunk, mikorra várható a Szakíts, ha bírsz! következő fejezete? Eszem ágában sincs siettetni, de... :-)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 május 29 (szerda), 15:49 
Billentyűzetgyilkos

mrsppiton írta:
Szia! :)

Tényleg elolvastad? :) Nagyon köszönöm, ezt szuper érzés olvasni, főleg azért, mert azt hittem, hogy olyan régi történetet már senki nem vesz észre. :-)
A napokban sort kerítek a történetedre, csak most gőzerővel készülök holnapra. Pedig nagy a kísértés, hogy hagyjam az anyagot a fenébe... :D

Szia!
Naná, és nagyon tetszett :) A kritikával még mindig lógok, de az utóbbi napokban nem igazán jutottam géphez, de pótlom majd :) Ha épp nincs új fejezet a kedvenc történeteimből (köztük a Bérmenyasszonyból ;) ), akkor általában neki látok, és a kedvenc íróimnak elolvasom a régebbi műveit, vagy amit még nem olvastam tőlük. Tőled szerintem csak a Bérmenyasszonyt, és a Pettyes hátút olvastam, úgyhogy van mit behoznom :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 május 28 (kedd), 12:54 
Írópalánta

Tényleg elolvastad? :) Nagyon köszönöm, ezt szuper érzés olvasni, főleg azért, mert azt hittem, hogy olyan régi történetet már senki nem vesz észre. :-)
A napokban sort kerítek a történetedre, csak most gőzerővel készülök holnapra. Pedig nagy a kísértés, hogy hagyjam az anyagot a fenébe... :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 május 24 (péntek), 11:03 
Billentyűzetgyilkos

mrsppiton írta:
Szió! :)

Csak azért írok, mert láttam a A Harry Potter könyvek című történetedet, és bár még csak az első pár bekezdést tudtam elolvasni időhiány miatt, mindenképpen le akartam írni, hogy eddig nagyon tetszik, szuper, hogy kitaláltál egy ilyet! :-)

Igazából nem is több, mint pár sor, de örülök, hogy az eleje tetszett. Kíváncsi vagyok a véleményedre a többi részével kapcsolatban is ;) Most el kell ugranom, de aztán megyek hagyom kritikát neked Hullámtörésnél. Tegnap elolvastam, és i-mád-tam :) (Csak már nem volt időm véleményt írni, de ezt ma pótolom.)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 május 23 (csütörtök), 17:42 
Írópalánta

Szió! :)

Csak azért írok, mert láttam a A Harry Potter könyvek című történetedet, és bár még csak az első pár bekezdést tudtam elolvasni időhiány miatt, mindenképpen le akartam írni, hogy eddig nagyon tetszik, szuper, hogy kitaláltál egy ilyet! :-)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 május 23 (csütörtök), 12:11 
Billentyűzetgyilkos

Nézegettem a félbehagyott történeteimet, és találtam három merthurt is, amit szeretnék a közeljövőben befejezni. Lesz egy humoros, egy dráma és egy angst. Mindhárom novella, legalábbis annak terveztem, aztán majd meglátjuk. Jövőhéten szabin leszek (juhééé!), úgyhogy szeretnék egész héten ezeken dolgozni, plusz befejezni a Szakíts, ha bírsz!-t.

Ha valamelyik merthurral elkészülök, kipróbálom az LJ-t, és először oda töltöm fel :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 május 22 (szerda), 12:19 
Billentyűzetgyilkos

Na, regisztráltam LJ-n is, lassan kezdem majd oda is feltölteni a történeteimet/fordításaimat, de kezdetnek ismerkedem az oldallal, mert kicsit még magas nekem :D

seddie68 néven megtaláltok ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 607 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra