Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 29 (szombat), 23:46

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 7704 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 155  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Sorozatfüggők Birodalma
HozzászólásElküldve: 2013 augusztus 02 (péntek), 20:44 
Könyvmoly

vidor írta:
Wow, és megúsztad, hogy spoilerbe fuss a GoT-nál? :-O =D> Wow, ez aztán a teljesítmény :D Én anno azért is igyekeztem eszementem elolvasni a könyveket is, nehogy valaki lelőjön nekem valamit.

RB mint orvos, hát tényleg elég hitetlen, de nem is azért nézem a HoD-ot, mert hitelességre vágyom :D Nekem is Lemon és Wade a kedvenceim, bár még Annabeth is ott van közvetlen mögöttük. Tom és Wanda is aranyosak, bár ők azért már néha fárasztóak is xD Zoe-t meg az első évadban bírtam, bár néha ő is idegesített, de most a 2.ban már agyvérzést kaptam tőle - ettől a George mániájától felmegy a vérnyomásom xD

Hát... azért teljesen nem voltam tudatlan az eseményeket illetően, de a megvalósításra meg az utána várható postokra nem voltam kíváncsi, szóval csak mértékkel nézelődtem. (Sokat segített, hogy kézzel-lábbal tiltakozom a facebook ellen. :D ) Nehezebb volt saját magamat legyőzni, hogy ne nézzem meg, hihetetlenül büszke is vagyok magamra. :D :D :D

Én nem bírom a Zoe-George párost, annyira aranyos volt Tansyvel. Nagyon örülnék valami Wade-Lemon szálnak, ők tök jól működhetnének. Annabeth nagyon jó tényleg, mióta hangsúlyosabb szerepet kapott - kicsit idegesít a hangja. Tom nekem kicsit sok(k). Magnolia az, akitől teljesen a falra mászom, pedig kedvelni szoktam az ő-féle karaktereket.

Amúgy most ismétlem a Gossip Girlt... és látom én a hibáit, de annnnyira leköt és feldob. :-P :-P Jenny milyen kis ártatlan volt az elején, most meg... cicit/bugyit villant a koncertjein. :-S

- Of what did she succumb?
- I drove a stake through her heart and cut off her head.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 augusztus 02 (péntek), 15:18 
Tollforgató

c.l.a.r.e.y írta:
A HoD-nek nem láttam az utolsó két részét, finálé előtt soha nem nézem meg az utolsó előtti részt, és évadzárókor egyben a kettőt (hú, a GoT-nál milyen durva spoiler-karanténben mozogtam, alig mertem netezni!), de most ennél elmaradt valamiért. Majd ha kezd a 3. évad, akkor ezt is hozzácsapom. Nekem nem túl hiteles Rachel Bilson orvosként, de vitathatatlanul van egy bája a sorozatnak. Jaime Kinget (Lemon) meg imádom, azonkívül Wade jelenléte is dob egyet a hangulaton.

Wow, és megúsztad, hogy spoilerbe fuss a GoT-nál? :-O =D> Wow, ez aztán a teljesítmény :D Én anno azért is igyekeztem eszementem elolvasni a könyveket is, nehogy valaki lelőjön nekem valamit.

RB mint orvos, hát tényleg elég hitetlen, de nem is azért nézem a HoD-ot, mert hitelességre vágyom :D Nekem is Lemon és Wade a kedvenceim, bár még Annabeth is ott van közvetlen mögöttük. Tom és Wanda is aranyosak, bár ők azért már néha fárasztóak is xD Zoe-t meg az első évadban bírtam, bár néha ő is idegesített, de most a 2.ban már agyvérzést kaptam tőle - ettől a George mániájától felmegy a vérnyomásom xD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 július 30 (kedd), 13:05 
Könyvmoly

vidor írta:
Na igen, többek közt nekem ezért is lett elegem a hasonló fajta sorozatokból. Ami ilyen, már csak a Hart of Dixie maradt meg nekem, de sajnos ott is kezdenek kb. ugyanarra menni, mint a GGben.

A Lost meg egy darabig nagyon érdekes volt, de aztán szerintem kezdtek átesni a ló túloldalára. Anno ezt még tvben kezdtem el követni, és megmondom őszintén, iszonyat sok minden kieset 2 szezon közt, így néha tényleg nehezemre esett megmondani, hogy most igazából mi a Jóisten történik (amikor például felbukkan egy cameora az x. percen látott 100ad rangú mellékszereplő - akit elvileg már láttunk valamelyik főszereplő visszaemlékezésében 8-| )

A GG-ben még a mellékszereplők is több viszonylatban feltűntek (Carter, Damian, Aaron, Trip, stb...) - tényleg mindenkinek köze volt mindenkihez valamilyen módon (üzleti, családi, érzelmi, szexuális - és ezek kombinációi). Visszagondolva nem is értem, mit szerettem ennyire benne, talán a ruhákat, zenéket meg az életérzést? (Na, majd holnap megyek nyaralni, aztán kiderítem, birom-e nézni megint.)

A HoD-nek nem láttam az utolsó két részét, finálé előtt soha nem nézem meg az utolsó előtti részt, és évadzárókor egyben a kettőt (hú, a GoT-nál milyen durva spoiler-karanténben mozogtam, alig mertem netezni!), de most ennél elmaradt valamiért. Majd ha kezd a 3. évad, akkor ezt is hozzácsapom. Nekem nem túl hiteles Rachel Bilson orvosként, de vitathatatlanul van egy bája a sorozatnak. Jaime Kinget (Lemon) meg imádom, azonkívül Wade jelenléte is dob egyet a hangulaton.

Nekem a Lost nagyon zavaros lett egy idő után, pedig én is TVben követtem eleinte, de feladtam, pont az ilyen cameok miatt. :D :D

Amin teljesen kivagyok, az a Teen Wolf. Szkeptikusan kezdtem bele az első évadba még anno, hogy MTv-s sorozat... hagyjuk már! Aztán úgy beszippantott, hogy el sem hittem. Mostanra meg nagyon durva lett, a mai (tegnapi) rész egyenesen megijesztett. :oops: Remélem, nem mutogatják sokat a jövőben ezt a Darachot, mert igencsak bántja a szépérzékem - vagy akkor Derek kapjon dupla annyi képernyőidőt, hogy kiegyenlítse. :-P :-P

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 július 30 (kedd), 11:15 
Tollforgató

c.l.a.r.e.y írta:
Tényleg... Nate és Little J is kavartak... el is felejtettem már. :D Bár... ebben a sorozatban minden lehetséges shipet kilőttek szerintem.

A Losttal én is így voltam, egy ideig csak miatta néztem, amikor meg már túl sok lett, akkor könnyesen, de búcsút vettem tőle.

Na igen, többek közt nekem ezért is lett elegem a hasonló fajta sorozatokból. Ami ilyen, már csak a Hart of Dixie maradt meg nekem, de sajnos ott is kezdenek kb. ugyanarra menni, mint a GGben. Bár, amíg a HoD megnevettet és nem idegesít fel nagyon, addig nem fogom kaszálni, mert olyan kis aranyos sorozat - néha szükségem van hasonlóra.
Meg én amit a Gossip Girlben anno nagyon szerettem, az a divat meg a popkultúrális utalások voltak, sajnos a végére már abból se maradt szinte semmi.

A Lost meg egy darabig nagyon érdekes volt, de aztán szerintem kezdtek átesni a ló túloldalára. Anno ezt még tvben kezdtem el követni, és megmondom őszintén, iszonyat sok minden kieset 2 szezon közt, így néha tényleg nehezemre esett megmondani, hogy most igazából mi a Jóisten történik (amikor például felbukkan egy cameora az x. percen látott 100ad rangú mellékszereplő - akit elvileg már láttunk valamelyik főszereplő visszaemlékezésében 8-| )

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 július 27 (szombat), 20:34 
Könyvmoly

vidor írta:
Nate-Serena fan meg azért nem voltam, mert Nate-et mindig is Jenny-vel akartam látni :oops: :) (ez se jött össze xD)
Na azt a jelenetet pont megnéztem youtube-on, mert tele volt vele tumblr - szétröhögtem rajta magam.

Újak közül én a Draculára leszek kíváncsi, meg Josh Holloway új sorozatára - Lostban ő volt kb. az egyetlen ok, amiért nem kaszáltam, csak az utolsó évad előtt xD

Tényleg... Nate és Little J is kavartak... el is felejtettem már. :D Bár... ebben a sorozatban minden lehetséges shipet kilőttek szerintem.

Én első körben nem bírtam röhögni rajta, :-O @-) :shock: :shock: Kb így néztem. Aztán jött a facepalm #-o ... és utána a megállíthatatlan: :-)P =)) =)) :-)P .

A Losttal én is így voltam, egy ideig csak miatta néztem, amikor meg már túl sok lett, akkor könnyesen, de búcsút vettem tőle.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 július 25 (csütörtök), 19:28 
Tollforgató

c.l.a.r.e.y írta:
Én is az utolsó évadra teszem ezt a döntést, de az egyik rész után már biztos voltam benne, hogy Ő lesz GG. Chuckot teljesen kiherélték az utolsó évadra, pedig nagyon szerettem az elején. :-< Nate szerepe meg végtelenül unalmas lett a végére, mintha nem tudtak volna vele mit kezdeni. Én mindig Serena-Nate fan voltam, sokkal jobban illett volna hozzá, mint Danhez - a Dair párost egy másodperc alatt szerettem meg, tök jól működtek. Valahogy várható volt Savage-től az ilyen befejezés, szerintem az OC is elég limonádé volt, és ahhoz is elég sok köze volt. (Aztán most megnéztem, még mihez: a Hart of Dixie és a Carrie Diaries alapján pláne érthető!) Én majdnem akkor kaszáltam, amikor Bartot felélesztették, attól a húzástól teljesen kiborultam - a tetős jelenet pedig utána végtelenül ciki volt.
Jenny volt az egyik kedvenc szereplőm, mindig olyan jól bekavart, de az abszolút favorit az Georgina. Michelle Trachtenberg annyira jól hozta azt a karaktert, imádtam - a legviccesebb beszólásokat kapta minden évadban. :D (Na, vele is szerettem Dant!)

Az újak közül, amit felkeltette az érdeklődésem: Dracula, Black Sails, Crossbones, About a Boy meg talán a Mixology. Aztán majd kiderül, bejön-e egyáltalán valamelyik. :-/

Ú, én Chuckot konkrétan megutáltam. Dairt nem lehetett szerintem nem megszeretni, annyira szépen volt felépítve a kapcsolatuk, hogy az 5. évadot már tényleg csakis miattuk néztem végig. Nate-Serena fan meg azért nem voltam, mert Nate-et mindig is Jenny-vel akartam látni :oops: :) (ez se jött össze xD)
Na azt a jelenetet pont megnéztem youtube-on, mert tele volt vele tumblr - szétröhögtem rajta magam.
Oh, Georginát imádtam én is :D Akkora forma volt - Michelle tényleg jól hozta.

Újak közül én a Draculára leszek kíváncsi, meg Josh Holloway új sorozatára - Lostban ő volt kb. az egyetlen ok, amiért nem kaszáltam, csak az utolsó évad előtt xD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 július 25 (csütörtök), 17:38 
Zöldfülű

Annak ellenére, hogy Serena-Dan páros fanja vagyok, nekem is fura volt a váltás. Dant én is bírtam az elején, tényleg nem volt az a cselszövő mint az Upper East Side lakosai, de a végére szerintem sokkal rosszabb volt náluk... :D Chuck, hát tényleg eléggé elpuhult, és valahogy odaveszett a rossz oldala.
A Blair-Dan páros nekem nagyon nem jött be :S

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 július 24 (szerda), 10:17 
Könyvmoly

vidor írta:
Megmondom neked mikor döntötték el; az utolsó évad kb. utolsó részében kb., meg miután Josh Safran lelépett, mint showrunner. Látszott, h. Safran végig Dair véget tervezett, főleg ha visszanézed a sorozatot az elejétől - csak a picsogók miatt leváltották és benyomták Stephanie Savage-t, aki totál elcseszte még jobban. Chuckból szentet csinált, Danből szemetet, Dairt szétzúzta és visszatáncolt a lerágott csont párokhoz; Derena, Chair. Serena-Blair barátsággal kellett volna zárni és nem béna esküvőkkel. Én szívből gyűlöltem ezt a véget, az utolsó évadot nem is vagyok hajlandó megnézni. Az meg, hogy Danből gossip girlt csináltak mindennek a teteje :evil: ~x( Nézz meg egy-két interjút Pennel, látszik, hogy ő is viccnek gondolja az egészet - igaza is van.
Jennyt én is bírtam, tök sajnáltam mikor elment.

Én is az utolsó évadra teszem ezt a döntést, de az egyik rész után már biztos voltam benne, hogy Ő lesz GG. Chuckot teljesen kiherélték az utolsó évadra, pedig nagyon szerettem az elején. :-< Nate szerepe meg végtelenül unalmas lett a végére, mintha nem tudtak volna vele mit kezdeni. Én mindig Serena-Nate fan voltam, sokkal jobban illett volna hozzá, mint Danhez - a Dair párost egy másodperc alatt szerettem meg, tök jól működtek. Valahogy várható volt Savage-től az ilyen befejezés, szerintem az OC is elég limonádé volt, és ahhoz is elég sok köze volt. (Aztán most megnéztem, még mihez: a Hart of Dixie és a Carrie Diaries alapján pláne érthető!) Én majdnem akkor kaszáltam, amikor Bartot felélesztették, attól a húzástól teljesen kiborultam - a tetős jelenet pedig utána végtelenül ciki volt.
Jenny volt az egyik kedvenc szereplőm, mindig olyan jól bekavart, de az abszolút favorit az Georgina. Michelle Trachtenberg annyira jól hozta azt a karaktert, imádtam - a legviccesebb beszólásokat kapta minden évadban. :D (Na, vele is szerettem Dant!)

Andro írta:
Amúgy a harmadik évad szeptember 29-én kezd, október 10-én meg jön a Once Upon a Time in Wonderland (azaz a spinoff). Várjuk! *.*
Meg amit még várok az az Intelligence (Meghan Ory új sorozata), Sleepy Hollow és a S.H.I.E.L.D. vagyis a Marveles sorozat. És mind szeptemberben kezd! Szép őszöm lesz, alig várom. *.*

Ami nekem mostanában ugye bejött, az a Bates Motel, Hannibal és az Orphan Black. Utóbbi kettőnél kellett néha nagyon figyelni a szövegre, hiszen vannak benne szakszövegek is, amiket én sem mindig értek meg teljesen. De nem baj, majd idővel. Addig is gyakorlom az amúgy már tök jó angolomat.

Az OUAT in Wonderlanddel én is szemeztem, arra nagyon kíváncsi leszek.

A Sleepy Hollow is izgatja a fantáziám, meg a SHIELD is, csak ott még nem békültem ki vele, hogy feltámasztják Coulsont. 8-|

Az újak közül, amit felkeltette az érdeklődésem: Dracula, Black Sails, Crossbones, About a Boy meg talán a Mixology. Aztán majd kiderül, bejön-e egyáltalán valamelyik. :-/

Az Orphan Black iszonyatosan jó, nem is értem miért nem jelölték Tatianat Emmyre, az összes női dráma kategóriában jelölhető lett volna. :D :D Ha meg nem lennék lány, biztos szerelmes lennék Vera Farmigába, olyan jól játszik - így viszont maradt Mads Mikkelsen akcentusa. :-P :x

Most leginkább az október végét várom, mert akkor jön ki a BBC-s Sherlock új évada. :-SS <:-P

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 július 23 (kedd), 20:43 
Sztorihajhász

Én lassan mindenkit OUAT-függővé teszek, akinek megmutatom a sorozatot. Egyedül még húgomat nem sikerült, de ő most sok mindent néz, erre még nem volt ideje. Pedig most nála van mindkét évad. XD

Amúgy a harmadik évad szeptember 29-én kezd, október 10-én meg jön a Once Upon a Time in Wonderland (azaz a spinoff). Várjuk! *.*
Meg amit még várok az az Intelligence (Meghan Ory új sorozata), Sleepy Hollow és a S.H.I.E.L.D. vagyis a Marveles sorozat. És mind szeptemberben kezd! Szép őszöm lesz, alig várom. *.*

Anyumnak tetszett az első OUAT évad, várja a másodikat is magyarul. Sajnos angolul nem tud, a feliratosat pedig nem szereti.

GoT-ot kaszáltam az első évad felénél. Nem az én világom, meg nem is jött be az egész úgy ahogy van. A könyvek sem érdekelnek belőle.

Ami nekem mostanában ugye bejött, az a Bates Motel, Hannibal és az Orphan Black. Utóbbi kettőnél kellett néha nagyon figyelni a szövegre, hiszen vannak benne szakszövegek is, amiket én sem mindig értek meg teljesen. De nem baj, majd idővel. Addig is gyakorlom az amúgy már tök jó angolomat.

"Love is the most powerful magic of all."

"Every magic comes with a price."

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 július 23 (kedd), 16:01 
Tollforgató

c.l.a.r.e.y írta:
Én a DA-t csak azért néztem meg, mert néhány napig nem volt netem, és csak az az egy sorozat volt meg... Amúgy magamtól nem vágtam volna bele. Nem rossz, de azért nem is tartozik a kedvenceim közé.
(OUAT pedig első évad felénél kasza volt részemről, valahogy nem rántott be. :oops: )

Öcsémet úgy szippantotta be a GoT, hogy két nap alatt ledarálta, nem volt élete kb, amíg nézte. :D

Nagyon sokat fel lehet szedni a sorozatokból, és az a fura, hogy jobban meg is marad, mint amit a tanárok próbáltak a fejembe verni. Meg mégiscsak jobb anyanyelven beszélő emberek angolját hallgatni, mint egy (akármennyire is jó) tanárét. (Ráadásul én még angol Cartoon Network generáció vagyok, szóval valahogy azt szoktam meg, hogy idegen nyelven nézem a dolgokat. :-P )

Majd a nyaralásra tervezem, hogy újra elkezdem a Gossip Girlt nézni a
Dan információ ismeretében. Kíváncsi leszek, hogy kb melyik volt az az évad, ahol eldöntötték ezt. Meg amúgy is szerettem azokat a részeket, amikben még volt Taylor Momsen.

Az OUAT engem se igazán rántott be, de ledaráltam anno az 1. évadát, mert unatkoztam és mert annyira dicsérték - aztán kaszáltam is a második évad pár része után. Nem volt az én világom, a karakterek közül meg alig volt, akit megszerettem, a legtöbb inkább idegesített - legfőképp a főszereplő. Szüleim még nézik, én nem.

GoT-tal én is így voltam, utána meg neki is álltam a könyveknek, amik hatására csak még nagyobb rajongó lettem, most meg szenvedek, mert se új könyv nem jön egy ideig (akkor már szerencsések leszünk, ha Martin papa 2 év múlva kijön a Winds of Winterrel), se új évad. Minden kis információmorzsára ugrom, legyen szó a regényekről vagy a sorozatról. Fanficekkel próbálom lekötni az időt, de azokra meg nagyon finnyás vagyok, alig van, ami igazán jó. Meg a frissítéssel se igyekeznek az írók - mert, amit meg tényleg szeretek az persze, hogy nem frissül hamar sajnos.

Én is az a generáció vagyok, szóval tudom :D

Megmondom neked mikor döntötték el; az utolsó évad kb. utolsó részében kb., meg miután Josh Safran lelépett, mint showrunner. Látszott, h. Safran végig Dair véget tervezett, főleg ha visszanézed a sorozatot az elejétől - csak a picsogók miatt leváltották és benyomták Stephanie Savage-t, aki totál elcseszte még jobban. Chuckból szentet csinált, Danből szemetet, Dairt szétzúzta és visszatáncolt a lerágott csont párokhoz; Derena, Chair. Serena-Blair barátsággal kellett volna zárni és nem béna esküvőkkel. Én szívből gyűlöltem ezt a véget, az utolsó évadot nem is vagyok hajlandó megnézni. Az meg, hogy Danből gossip girlt csináltak mindennek a teteje :evil: ~x( Nézz meg egy-két interjút Pennel, látszik, hogy ő is viccnek gondolja az egészet - igaza is van.
Jennyt én is bírtam, tök sajnáltam mikor elment.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 július 23 (kedd), 12:49 
Könyvmoly

vidor írta:
Én is megfertőztem a szüleimet a sorozatokkal. Nézik az OUAT-ot, a Downtown Abby-t (én ezzel is le vagyok maradva - 1. évadig képben vagyok, meg a 2. évadból láttam még 1 részt azt hiszem, de valahogy nem szippantott be annyira, úh. pihentetem) és a GoT-ot is.

Ezt aláírom, én a sorozatoknak köszönhetően tanultam meg rendesen angolul.

Én a DA-t csak azért néztem meg, mert néhány napig nem volt netem, és csak az az egy sorozat volt meg... Amúgy magamtól nem vágtam volna bele. Nem rossz, de azért nem is tartozik a kedvenceim közé.
(OUAT pedig első évad felénél kasza volt részemről, valahogy nem rántott be. :oops: )

Öcsémet úgy szippantotta be a GoT, hogy két nap alatt ledarálta, nem volt élete kb, amíg nézte. :D

Nagyon sokat fel lehet szedni a sorozatokból, és az a fura, hogy jobban meg is marad, mint amit a tanárok próbáltak a fejembe verni. Meg mégiscsak jobb anyanyelven beszélő emberek angolját hallgatni, mint egy (akármennyire is jó) tanárét. (Ráadásul én még angol Cartoon Network generáció vagyok, szóval valahogy azt szoktam meg, hogy idegen nyelven nézem a dolgokat. :-P )

Majd a nyaralásra tervezem, hogy újra elkezdem a Gossip Girlt nézni a
Dan információ ismeretében. Kíváncsi leszek, hogy kb melyik volt az az évad, ahol eldöntötték ezt. Meg amúgy is szerettem azokat a részeket, amikben még volt Taylor Momsen.

Lionela írta:
Hát olyan vége van, mint minden sorozatnak. Azaz felfoghatod utolsó résznek is, de ott a lehetőség, hogy ha esetleg lenne második szezon, ne legyen gond :lol: :lol: :lol:

Ergo vége is van, meg nem is. A fanfic-írók álma XDDD

Köszi, Lio! Akkor ezt is felteszem a listára. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 július 22 (hétfő), 19:47 
Tollforgató

c.l.a.r.e.y írta:
Meg az öcsémet is kezdem fertőzni...

Bár akárki akármit mond, szerintem nagyon jó nyelvtanulásra is. Egyre kevesebb sorozatnál érzem azt, hogy kell a magyar felirat, max ahol nagyon gyorsan beszélnek vagy valami nagyon (kamu)szaknyelvet.

Én is megfertőztem a szüleimet a sorozatokkal. Nézik az OUAT-ot, a Downtown Abby-t (én ezzel is le vagyok maradva - 1. évadig képben vagyok, meg a 2. évadból láttam még 1 részt azt hiszem, de valahogy nem szippantott be annyira, úh. pihentetem) és a GoT-ot is.

Ezt aláírom, én a sorozatoknak köszönhetően tanultam meg rendesen angolul.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 július 21 (vasárnap), 21:28 
Ó-nagy-admin "backstage"

c.l.a.r.e.y írta:
És ha már a végére értél esetleg... :oops: Rendesen lezárt vége van, vagy csak úgy pufff... vége?

Hát olyan vége van, mint minden sorozatnak. Azaz felfoghatod utolsó résznek is, de ott a lehetőség, hogy ha esetleg lenne második szezon, ne legyen gond :lol: :lol: :lol:

Ergo vége is van, meg nem is. A fanfic-írók álma XDDD

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 július 21 (vasárnap), 21:06 
Könyvmoly

vidor írta:
Am. én végre elszeretném kezdeni nézni a Merlint, meg a Vikingst (bár lehet ezt fogom előbb, mert ez csak 1 évad azon belül is elég kevés része van) majd a Breaking Bad a következő a listán. Ja meg a Sopranos, New girl etc. Jaj, annyi sorozat van még, amit néznék, de a gépem egy kaki, aztán nem lehet rajta :S Na majd szép sorban, csak-csak :)

Nekem is rengeteg sorozat van, amire kíváncsi lennék, de így is annyit küldtem el "parkolni", mert tényleg érdekelne, de egyszerűen nem fér már bele az időmbe.
A Sopranos és a BB is félre van téve, annak ellenére, hogy mindkettőt nagyon szerettem, de vannak előbbiek a listán.
Részemről a New Girl az hétről hétre nézős volt, nagyon kevés sitcomot viselek el, de ez kihagyhatatlan.
De így is szégyellem már a listát, olyan hosszú, és ha megmutatom valakinek, az elszörnyed.(
Nézős: 40 Parkol: 16 Kész: 24 Kasza: 50 :oops: ) Legalább egy ember van a közvetlen közelemben, aki ezt értékeli, és mindig kikéri a véleményem. ;;) Meg az öcsémet is kezdem fertőzni...
És azzal nyugtatom magam, hogy nem csak úgy nézem a nagyvilágba, hanem utánaolvasok, rendezők, írók, operatőrök, satöbbik.... szóval ez érdekel úgy igazán.
Bár akárki akármit mond, szerintem nagyon jó nyelvtanulásra is. Egyre kevesebb sorozatnál érzem azt, hogy kell a magyar felirat, max ahol nagyon gyorsan beszélnek vagy valami nagyon (kamu)szaknyelvet.

Lionela írta:
Igen, sajna csak egy évad. Aminek ráadásul mindjárt a végére is érek... :(

Nem értem, miért nem folytatták. Nagy potenciál van benne, és ezerszer jobb mint a True Blood és társai...

És ha már a végére értél esetleg... :oops: Rendesen lezárt vége van, vagy csak úgy pufff... vége?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 július 21 (vasárnap), 17:53 
Tollforgató

c.l.a.r.e.y írta:
Majd szeptemberben kiderül, hogy mekkora hátszele van Danynek. :-P (Na persze nem azon a kahl drogós módon!!!) :twisted:
Igeeen, én is jókat nevettem az ilyen postokon anno és most is. :D :D Ez régebbi, de nekem még mindig az egyik kedvenc képem.

Remélem nem sok xD
Haha, igen ez is jó, bár ehhez hasonlóból nekem ez a kedvencem: http://24.media.tumblr.com/58b8de506fde ... o1_500.jpg
A shipper énem miatt is :oops:

Am. én végre elszeretném kezdeni nézni a Merlint, meg a Vikingst (bár lehet ezt fogom előbb, mert ez csak 1 évad azon belül is elég kevés része van) majd a Breaking Bad a következő a listán. Ja meg a Sopranos, New girl etc. Jaj, annyi sorozat van még, amit néznék, de a gépem egy kaki, aztán nem lehet rajta :S Na majd szép sorban, csak-csak :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 július 21 (vasárnap), 12:09 
Ó-nagy-admin "backstage"

c.l.a.r.e.y írta:
Lionela írta:
Totál véletlen rábukkantam egy sorozatra, amelyet most nem tudok abbahagyni és zsinórban nézem XDDD

A sorozat címe: Moonlight...

Lio, ez csak egy évad, ugye? :( Pedig elég szimpinek tűnik...

Igen, sajna csak egy évad. Aminek ráadásul mindjárt a végére is érek... :(

Nem értem, miért nem folytatták. Nagy potenciál van benne, és ezerszer jobb mint a True Blood és társai...

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 július 21 (vasárnap), 11:46 
Könyvmoly

vidor írta:
Na igen... csak aztán nehogy megkapja... az nagyon ciki lenne, szerintem tuti összetörnék valamit xD
Iwantól én többet vártam. Nekem nem hozta azt a pszicho Ramsay-t, akit én a könyvek alapján elképzeltem. Nem undorodtam tőle, inkább "vicces" volt, mint úgy valóban zsigerből gusztustalan.
Jó, ez igaz - de akkor is! Csak az bánt, h. a kövi szezon megint Peteré lesz, ezt most egy igazságos világban nem neki kellett volna kapnia, de ez van.
Leonardo Dicaprioról és G. Olmanről jut eszembe, mennyi vicc kering tumblr-ön, h. még nem kapott egyik se díjat. Most ugyanez megy Nikolajjal és Michelle-lel pl.:
http://25.media.tumblr.com/tumblr_mau4v ... r1_500.png
http://24.media.tumblr.com/tumblr_mau4v ... r1_500.gif
egymás után kell nézni, ez így egy posztba volt téve xD
de van még ez is
"emmy awards ceremony. the night is fabulous. suddenly all the doors are locked.
the rains of castamere starts playing
"
a biztonság kedvéért kifehérítettem - meg még hasonló szépségek xD

Majd szeptemberben kiderül, hogy mekkora hátszele van Danynek. :-P (Na persze nem azon a kahl drogós módon!!!) :twisted:
Igeeen, én is jókat nevettem az ilyen postokon anno és most is. :D :D Ez régebbi, de nekem még mindig az egyik kedvenc képem.

Lionela írta:
Totál véletlen rábukkantam egy sorozatra, amelyet most nem tudok abbahagyni és zsinórban nézem XDDD

A sorozat címe: Moonlight...

Lio, ez csak egy évad, ugye? :( Pedig elég szimpinek tűnik...

Nekem a legújabb kedvencem, és főleg a Castle/Bones fanoknak tudom javasolni, az a The Glades - szintén olyan, hogy minden rész új ügy, átívelő szeret-nem szeret szállal, de valahogy jobban bejött, mint az a kettő, ami itthon is megy. Van a főszereplőnek egy bicskanyitogató stílusa, de nekem emiatt tetszik. Ja, és szerintem elég gyorsan beszélnek benne, szóval kicsit figyelni kell, hogy mi is történik.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 július 20 (szombat), 20:06 
Tollforgató

c.l.a.r.e.y írta:
Emilia szemöldöke érdemel egy külön díjat, amit azzal néha levág... Amúgy tényleg értetlenkedve állok én is a jelölése előtt - a évadzárójelenet kifejezetten ciki volt. De legalább így borítékolható, hogy nem ő kapja meg. :-Ą
Alfie-ról jut eszembe (Amúgy nem rég esett le, hogy a Lily Allen Alfie című száma róla szól!), szerintem Iwan Rheon is nagy király volt az évadban. Na mindegy... Tyrionnak nagy a hype-ja, valahogy nem lepődtem meg. Nem aggódom Nikolaj miatt, sem Gary Oldman, sem Leo DiCaprio nem kapott még Oscart, de nekik is eljön az idejük! ^^
Most, hogy mondod tényleg eléggé hanyagolt volt a főbb kategóriákban a BE, 10 jelölést kapott összesen, ha jól számolom.

Na igen... csak aztán nehogy megkapja... az nagyon ciki lenne, szerintem tuti összetörnék valamit xD
Iwantól én többet vártam. Nekem nem hozta azt a pszicho Ramsay-t, akit én a könyvek alapján elképzeltem. Nem undorodtam tőle, inkább "vicces" volt, mint úgy valóban zsigerből gusztustalan.
Jó, ez igaz - de akkor is! Csak az bánt, h. a kövi szezon megint Peteré lesz, ezt most egy igazságos világban nem neki kellett volna kapnia, de ez van.
Leonardo Dicaprioról és G. Olmanről jut eszembe, mennyi vicc kering tumblr-ön, h. még nem kapott egyik se díjat. Most ugyanez megy Nikolajjal és Michelle-lel pl.:
http://25.media.tumblr.com/tumblr_mau4v ... r1_500.png
http://24.media.tumblr.com/tumblr_mau4v ... r1_500.gif
egymás után kell nézni, ez így egy posztba volt téve xD
de van még ez is
"emmy awards ceremony. the night is fabulous. suddenly all the doors are locked.
the rains of castamere starts playing
"
a biztonság kedvéért kifehérítettem - meg még hasonló szépségek xD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 július 20 (szombat), 16:16 
Ó-nagy-admin "backstage"

A sorozat címe: Moonlight

http://www.imdb.com/title/tt0955346/?ref_=fn_al_tt_1

És igen, egy újabb vámpíros sorozat. :lol: :lol: :lol:
De kifejezetten jól sikerült, habár néhol esetlen, de szerintem abszolút élvezhető.
Végre egy vámpíros sorozat, ahol a vámpírok nem romantikus nyálgépek, hanem az éjszaka (és a nappal XD) vadászai.

Egészen új módon közelíti meg a vámpírokat, ráadásul ez a mód nekem tökre tetszett. (kicsit így képzelem el magam is, hogy mi van ha tényleg vannak vámpírok, és jelen korunkban kell élniük, beilleszkedve a modern társadalomba)

Az egész sorozat krimi, dráma, akció, enyhe romantika, és jól adagolt humor egyvelege (imádom ahogy Mick magában kommentál dolgokat).

Ha nagyon muszáj lenne hasonlítani valamihez, akkor leginkább az Angel-re hajaz leginkább. Csak egy fokkal kevésbé tinilányos :D :D :D

A főszereplő hapsi kellően tetszetős, és drámai, hogy elhiggyem neki, hogy vámpír. A legjobb haverja valami hihetetlen...
És végre egy sorozat, ahol nem akarom megfojtani a főszereplő csajt, akárhányszor megjelenik a képernyőn. :lol: :lol: :lol:

Szóval abszolút ajánlom, ha valakinek van egy unalmas hétvégéje.

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 július 19 (péntek), 16:21 
Könyvmoly

Emilia szemöldöke érdemel egy külön díjat, amit azzal néha levág... Amúgy tényleg értetlenkedve állok én is a jelölése előtt - a évadzárójelenet kifejezetten ciki volt. De legalább így borítékolható, hogy nem ő kapja meg. :-Ą
Alfie-ról jut eszembe (Amúgy nem rég esett le, hogy a Lily Allen Alfie című száma róla szól!), szerintem Iwan Rheon is nagy király volt az évadban. Na mindegy... Tyrionnak nagy a hype-ja, valahogy nem lepődtem meg. Nem aggódom Nikolaj miatt, sem Gary Oldman, sem Leo DiCaprio nem kapott még Oscart, de nekik is eljön az idejük! ^^
Most, hogy mondod tényleg eléggé hanyagolt volt a főbb kategóriákban a BE, 10 jelölést kapott összesen, ha jól számolom.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 július 19 (péntek), 10:41 
Tollforgató

Én inkább nem is mondok semmit...
Emila Clark kap jelölést? Emilia Clark? Ez egy vicc - én naivan azt hittem, hogy a színészi teljesítmény kapja a jelölést, nem a karakter népszerűsége. A castból szinte bármelyik másik színésznő jobb nála.
Peter detto... népszerűség dönt, nem a teljesítmény. Most nem azért, imádom, szeretem mind őt, mind a karakterét, tavaly és tavaly előtt megérdemelten is volt a listán (bár tavaly Alfie Allen is lehetett volna helyette), de idén NEM. Idén neki ez egy gyenge évada volt, mind színészileg, mind a karakter szempontjából. NCW-nek kéne ott lennie helyette. Ebben a kategóriában, így esélye sincs a GoT-nak, és nem is érdemelné meg, ha elvinné a díjat. Én most így Bobby Cannavale-nek szurkolok - bár van egy megérzésem h. úgyis Aaron Paul viszi megint. Viszont a BE-t hiányolom a többi kategóriából - idén nagyon hanyagolták...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 július 18 (csütörtök), 14:39 
Könyvmoly

Na, ez is megvolt.. azért itt-ott döbbentem... De megyek sorban. ^^

Dráma:
A jelölt sorozatokon valahogy nem lepődtem meg, én is ilyesmire számítottam, bár a Mad Men új évada szerintem egy mélyrepülés volt. A férfi főszereplők közül úgy érzem, Kevin Spacey és Bryan Cranston a nagy esélyes, női oldalon természetesen halálos Vera Farmiga fan vagyok. Mellékszereplőknél, ismét Peter Dinklage kapta a GoT jelölést, pedig tényleg jobb volt NCW évadot tekintve, Emilia Clarke jelölését meg abszolult nem értem, mert a "Dracarys" jeleneten kívül szinte végig ugyan úgy játszott. Christina Hendricksnél reménykedem, hogy végre meg is nyeri, nem csak jelölik, de a Downton Abbey egyetlen indokolt jelölését Maggie Smithnél látom, neki a kisujjában van a karakter. Vendégszereplők közül a legnehezebb választani, szerintem náluk mindig erős a mezőny.

Hát... elég szép leköszönés a Breaking Badnek az a "néhány" jelölés, amit kapott.
Hannibalt, Orphan Blacket hiányoltam nagyon

Komédia:
Azokért annyira nem vagyok oda, a Girls meg szerintem kifejezetten nem vicces. Akiknek itt örültem, az talán Amy Poehler és Don Cheadle (bár őt filmekben is csípem). Jane Lynch karaktere pedig sokkal kevésbé volt hangsúlyos, mint az előző években. Nemértem...

TV-film/minisori:
Itt bajban vagyok, mert nem vagyok minddel tisztában... az American Horror Story: Asylum, a Phil Spector és a Top of the Lake, amit ismerek, de a színész jelölések közül az ezekből kikerültekkel mind egyetértek.

A South Parkon pedig meglepődtem nagyon, tavaly nem volt jelölt se.

Kíváncsi leszek az átadóra... NPH biztos nagyot alakít idén is. ;;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 július 17 (szerda), 12:47 
Tollforgató

c.l.a.r.e.y írta:
A fürdős jelenet tényleg nagyon jó volt, bár nálam az évadban az a bizonyos "székhúzás" vezet. Azt ahogy előadta Peter Dinklage... többször is megnéztem egymás után. Cat nálam valahogy soha nem volt a topon, pedig tényleg jó. Részemről Joe Dempsie, aki csillagos-matricás ötöst kap minden rezdüléséért, de ezt nem csak a GoT alapján gondolom, már a Skinsben is néztem, hogy ez a srác vagy totál kattant, vagy nagyon jól játszik, aztán láttam a The Fadesben, és ott eldőlt, hogy :-O :-O , ha csak csendben áll, akkor is övé a jelenet. ;;) 8->

... de nekik mind örülnék), Dan Byrd, Natalie Dormer... :-t :-P

Ja, és persze nagyon remélem, hogy lesz valami illő megemlékezés Cory Monteith haláláról. :( :(

Igen, a székhúzós jelenet is nagyon jó volt, de nálam a fürdős azt simán ütötte. És bármennyire is imádom Peter Dinklage-t, szerintem ez nem az ő évada volt, nekem ő jobban tetszett az előző 2ben. Mondjuk tény, h. ebben az évadban nem is volt annyi lehetősége csillogni, de ahol lehetett volna - esküvőn mikor részeget játszott -, ott őszintén engem nem nyűgözött le annyira, míg NCW végig hozta nálam a szintet, és a fürdős jelenet meg még azon is túltett.
Joe Dempsie nekem semmi extra, mondjuk én nem is láttam másban, de Gendryként nekem semmi maradandót nem adott eddig.
Charles Dance-t viszont nagyon hiányolom a jelöltek közül, Kit helyett simán mehetett volna. Kicsit vicces is, h. Kitet indították C.D.-t meg nem (jó, nem mintha Kitnek lenne esélye)
Cat nálam sincs a toppon, sőt kifejezetten utálom a karaktert, de Michelle szerintem a 3x09ben totál borzongósan játszott, szóval így még totál objektív is vagyok vele szemben.

Natalie-t indították? Csak mert nekem úgy rémlik nem, de ha igen, az csak jó :) Én még Diana Riggnek is szorítok, viszont Ciaran Hinds helyett, én simán Noah Taylort jelöltem volna vendégszereplőként.

Tuti lesz megemlékezés szerintem, nagyon meglepődnék ha nem lenne.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 július 16 (kedd), 15:28 
Sztorihajhász

c.l.a.r.e.y írta:

Nálam még a Bates Motel volt befutó, abból is nézős lesz a kövi évad az biztos.

Igen, igen Bates Motel második évad is várós nagyon.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 július 16 (kedd), 11:10 
Könyvmoly

vidor írta:
Igen, én is nagyon várom már :) Én nagyon szurkolok NCW-nek, hogy kapjon legalább egy jelölést, mert a fürdős jelenet valami fenomenális lett, egyik legjobb jelenet lett az egész sorozatból. Na meg ha már GoT ott van még Michelle Fairley is. Várom már azt a jelölt listát nagyon :D

A fürdős jelenet tényleg nagyon jó volt, bár nálam az évadban az a bizonyos "székhúzás" vezet. Azt ahogy előadta Peter Dinklage... többször is megnéztem egymás után. Cat nálam valahogy soha nem volt a topon, pedig tényleg jó. Részemről Joe Dempsie, aki csillagos-matricás ötöst kap minden rezdüléséért, de ezt nem csak a GoT alapján gondolom, már a Skinsben is néztem, hogy ez a srác vagy totál kattant, vagy nagyon jól játszik, aztán láttam a The Fadesben, és ott eldőlt, hogy :-O :-O , ha csak csendben áll, akkor is övé a jelenet. ;;) 8->

Idén azért izgulok, hogy Vera Farmiga kapjon jelölést/szobrot, mert teljesen elhittem, hogy Norma Bates és nem egy színésznő.
Meg még vannak egy páran..... Összegyűjtöttem a jelölhetőek listájáról az én Emmy jelölés névsoromat, de egyszerűen sehol sem találom, pedig csütörtökre meg kell lennie, mert össze akarom hasonlítani, bár tudom, hogy sok helyen elfogult vagyok. Egy kettőre emlékszem; Tatiana Maslany, Hugh Dancy, Mads Mikkelsen, Freddie Highmore (na persze itt-ott ütik egymást a jelölések, de nekik mind örülnék), Dan Byrd, Natalie Dormer... :-t :-P

Ja, és persze nagyon remélem, hogy lesz valami illő megemlékezés Cory Monteith haláláról. :( :(

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 július 16 (kedd), 10:24 
Tollforgató

c.l.a.r.e.y írta:
Vidor, júli 18. a bejelentés, és 9.22 a díjkiosztó. Az "önjelölések" listája már nyilvános volt, de én is nagyon várom már a hivatalos jelöltek listájást!! ;;)

Igen, én is nagyon várom már :) Én nagyon szurkolok NCW-nek, hogy kapjon legalább egy jelölést, mert a fürdős jelenet valami fenomenális lett, egyik legjobb jelenet lett az egész sorozatból. Na meg ha már GoT ott van még Michelle Fairley is. Várom már azt a jelölt listát nagyon :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 július 16 (kedd), 10:17 
Könyvmoly

vidor írta:
Hú, de rég jártam már erre...

Nem tudom ez ide vág e, de mivel az Emmy sorozatos díj, gondolom igen, szóval remélem nem számít offnak.
Nem tudja valaki mikor hozzák nyilvánosságra a jelöltek névsorát? Csak mert én totál július 15-re emlékeztem, de nem találok semmit, szóval valószínű nagyon benéztem valamit.

Vidor, júli 18. a bejelentés, és 9.22 a díjkiosztó. Az "önjelölések" listája már nyilvános volt, de én is nagyon várom már a hivatalos jelöltek listájást!! ;;)

Andro írta:
Mindkét sorozatot imádom, és jön mindkettőnek jövőre a második évadja. Szóval nem lett egyik sem elkaszálva.

Jelenleg amúgy Alcatrazt és Devious Maids-et nézek, ősszel meg várom az ilyeneket, mint Intelligence és Sleepy Hollow. Szóval van és lesz is mit nézni. És persze szeptember végétól Once Upon a Time harmadik évad.

Jaj, igen, tudom, hogy lesz 2. évad, csak hülyén fogalmaztam. Várom is! :-P
A Sleepy Hollow sorira én is kíváncsi leszek, mert a filmet szeretem... (akármennyire vicces is néha).
Nálam még a Bates Motel volt befutó, abból is nézős lesz a kövi évad az biztos.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 július 16 (kedd), 10:08 
Tollforgató

Hú, de rég jártam már erre...

Nem tudom ez ide vág e, de mivel az Emmy sorozatos díj, gondolom igen, szóval remélem nem számít offnak.
Nem tudja valaki mikor hozzák nyilvánosságra a jelöltek névsorát? Csak mert én totál július 15-re emlékeztem, de nem találok semmit, szóval valószínű nagyon benéztem valamit.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 július 15 (hétfő), 20:20 
Sztorihajhász

c.l.a.r.e.y írta:
[color=#000000]Ó, látom egy picit leült ez a topic. :(

Andro, látom Te is Hannibal és Orphan Black fan voltál, tényleg mindkettő nagyooon jó sorozat volt. Mads Mikkelsen iszonyatosan jól hozza a pszichopatát (szerintem). És az akcentusáért teljesen megőrülök, annyira tetszik az angolja. Az Orphan Blackben pedig, amit Tatjana játszik az egyszerűen zse-ni-á-lis. Ahogy előadja azt az 5-6 karaktert, néha teljesen elfelejtettem, hogy egy színésznőről van szó.

(

Mindkét sorozatot imádom, és jön mindkettőnek jövőre a második évadja. Szóval nem lett egyik sem elkaszálva.

Jelenleg amúgy Alcatrazt és Devious Maids-et nézek, ősszel meg várom az ilyeneket, mint Intelligence és Sleepy Hollow. Szóval van és lesz is mit nézni. És persze szeptember végétól Once Upon a Time harmadik évad.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 július 15 (hétfő), 19:07 
Könyvmoly

Ó, látom egy picit leült ez a topic. :(

Andro, látom Te is Hannibal és Orphan Black fan voltál, tényleg mindkettő nagyooon jó sorozat volt. Mads Mikkelsen iszonyatosan jól hozza a pszichopatát (szerintem). És az akcentusáért teljesen megőrülök, annyira tetszik az angolja. Az Orphan Blackben pedig, amit Tatjana játszik az egyszerűen zse-ni-á-lis. Ahogy előadja azt az 5-6 karaktert, néha teljesen elfelejtettem, hogy egy színésznőről van szó.

Hú, és látom, hogy a Teen Wolfnak is van rajongói köre. :-P Nekem nagyon tetszik az új évad, hogy nincs benne a folyamatos szappan, és inkább az akcióról szól a dolog. A moteles rész szerintem kifejezetten hori volt, a végén pedig az a flash a füstben, ezentúl lámpafénynél nézem kizárólag.
A néni, akire ráférne egy pedikűr, pedig teljesen kiborít. Annyira nem kicsi a TW költségvetése, hogy ne fussa még egy pár cipőre. ~x(
Stiles meg az egyik legjobb karakter, amit valaha láttam. Nagyon szeretem őt. >:D<

És úgy emlékszem, van errefelé néhány G L-) ee fanatikus is. Ez annyira nem jó dolog, de ezt tegnap olvastam. Nem tudom elképzelni Finn nélkül a sorozatot, abba meg bele sem merek gondolni, Lea min mehet most keresztül.
:(( :(( :((

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 június 16 (vasárnap), 6:55 
Sztorihajhász

Még pár nap és Hannibal évadzáró. Vegyes érzelmekkel várom. Egyrészt örülök a friss epizódnak, másrészt szomorú vagyok, mert majdnem egy évig nem lesz új rész. De azok alapján, amiket az 1X12-es epizódban láttam, főleg a végén, szerintem az évadhoz méltó finálét fogunk látni.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 június 14 (péntek), 17:40 
Zöldfülű

Nevezheted megérzésnek, de nekem az első spoilerektől kezdve gyanús ez a hirtelen megjelenő gyerekkori barát, aki hirtelen rá akar mászni Stilesra. Nem lepne meg, ha nem lenne valódi, hanem csak egyféle... hamis emlék. Mint a Buffyban volt Dawn. Ezzel kapcsolatban sajnos Corától is félek, hogy ő is hamis emlék. Bár be kell vallanunk, hogy ha Derek volt a középső gyerek, az rohadt sokat megmagyaráz Derek jelleméről, hehe.

Amitől még félek, hogy Stilesnak előbb utóbb meggyűlik majd baja a törvénnyel, és az apjának talán le is kell majd tartóztatnia. Ha végiggondolunk mindent, ahol Stiles megfordult, bűntények helyszínén, minden, amit a Sheriff tudhat az egészről... nem lenne meglepő, ha a Sheriff arra gondolna, hogy Stilesnak köze van a bűntényekhez. És bele fog szakadni a szívem.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 június 14 (péntek), 15:18 
Billentyűzetgyilkos

iiigen, szerintem is.
Miért gondolod, hogy nem létezik?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 június 14 (péntek), 9:33 
Zöldfülű

Én is imádok okos blogokat követni, tőlük beindulnak az én fogaskerekeim is :D A kedvenceim qhuinn, ladyw1nter, suaine. Meg még lishiyo, bár őnála 2. évadig vannak, ő mostanság inaktív.

Istenem az a "they are here" engem is kiakaszt. Meg Heather. Szerintem ugyanaz a "they", aki elvitte Heathert. Már ha Heather tényleg létezett, mert ebben nem vagyok biztos.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 június 13 (csütörtök), 23:46 
Billentyűzetgyilkos

Áááá szeretem az ilyeneket, úgyhogy jó, hogy linkelted^^ Hmm... Derek explodes out of the dark, oké... de közben meg folyamatosan tűnik is el...? Mindenesetre a legjobb opening, amit valaha láttam éééés még tudták fokozni.

Lehet, hogy igazad van, én mondjuk eddig a teasert konkrét eseményhez kötöttem, ami változásra kényszeríti, vagy amikor megváltozik, nem ahhoz, amilyen most alapból. Azért valamennyire érdekli, hogy kivel mi van, de így fura az egész, hogy most ő volt az, akitől mindenki visszatartotta az infókat. Plusz ki tudja, konkrétan hogy telt az a 4 hónap... Az látszik, hogy jobban mérlegel mindent, de hogy ennek pozitív vagy negatív alapja van, azt én pl. nehezen tudom még eldönteni. Meg elég ritkán van igazam, úgyhogy mindegy. És most elbizonytalanítottál, szóval ehh. : D Meg akkora káosz ez az egész, ha lenne időm, hatszázszor újranézném a részeket, hogy rendesen feltűnjenek a részletek. I see but I do not observe x)

Jobban izgat az, hogy mi készül még "pluszban", mint maga az alpha pack. Pl. a jeges jelenetben a lámpavillogás mi volt, meg hogy a "they are here" kikre vonatkozott, mert akárhányszor visszanézem, mindig mást gondolok.

Ahh jézusom, én nem tudok "logikusan" sorozatot nézni, inkább meghagyom az okosoknak :'D Nem mellesleg tőled hallok ilyen kételkedést először, pedig elég sok ember véleményét nyomon követem... Szóval érdekes mindenképp.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 június 13 (csütörtök), 19:23 
Zöldfülű

Én rá vagyok kattanva Deucalionra. Kicsit nagyon belezúgtam <3 Meg nekem az ikrek is bejönnek. Meg Ennis. Meg Kali. Nekem mindenki :D De gondolom ez ízlések és pofonok esete. Mondjuk nekem eddig nem volt olyan vérfarkas, aki nem jött volna be. Ne, ezt húzzuk ki: még nem volt olyan karakter aki ne jött volna be külsőleg.
Ja, de, Gerard. Meg Isaac apja.

Lydia meg... ha igaz az a teória ugrálni fogok és tapsikolni örömömben.

Én Erica halálával kapcsolatban is befogom a füleimet, és salalázok. Nem érdekel, hogy Gage elvileg hivatalosan elment, nem érdekel, hogy láttuk a holttestét nem hiszem el. Ha Peter, ha Jackson visszajöttek a halálból Erica is visszajöhet.

Most gondolkozás, merengés következik, főleg Scottról, mert fú.

És egyre inkább olyan érzésem van, hogy valami nagyon nem stimmel. Valami, valami nagyon készülődik, az Alfákon kívül, és nagyon bizarr az egész. Heather főleg, minden, ami vele történt.
Ebben az évadban szerintem át fogok menni Peeta Mellarkba. Igaz vagy nem igaz, valós vagy nem valós.
Főleg Scott. Scottal valami NAGYON nem stimmel, nem is tudom igazán megfogalmazni, de például mi az, hogy nem tudta, hogy Boyd és Erica eltűntek? Miért nem aggódott miattuk? Scott az elmúlt két évadban az egyik legegyüttérzőbb, másokkal leginkább törődő karakter volt. (Már ha nem Derekről van szó.)
Valami történik vele. Persze, változik, "új emberré" válik, igyekszik, hogy mindenből jobb legyen, és ezzel kapcsolatban mindenki veregeti a vállát, hogy jól van fiam.
De. De az első teaser az évadról arról szólt, hogy tetovált!Scott vízbefojtja régi!Scottot. Ha ennyire pozitív ez az egész változás, akkor miért ilyen brutálisan mutatták meg nekünk?
Szerintem a készítők mutatják nekünk, hogy ez az egész változás Scottal kapcsolatban nem olyan pozitív, mint hisszük...

És ha úgy vélitek, hogy túlbonyolítom:
http://osointricate.tumblr.com/post/247 ... ing-and-am
A második évad openingje gyakorlatilag előrevetített sok fontos történetszálat az adott évadból, a karakterekről. Jeff Davis szeret az ilyen szimbólumokkal játszani, előrevetíteni nekünk dolgokat.

Peter meg *rábök az avatárképre*. Nekem nincs gond a "sassy uncle" megnevezéssel. Mert... sassy és uncle. De valahogy mégis minden rondasága ellenére a kedvenceim közé tartozik és levegőbe boxoltam, amikor megláttam, hogy kékek szemei, mert TUDTAM. Erre is olyan teóriát láttam tumblr-ön, hogy csak húha... és őszintén szólva szívesen látnám őt egy redemption-szálban. Persze úgy, hogy többen az arcába csapják az ajtót, hogy na menj a francba, nem bocsátok meg (főleg Lydia), de na. De tisztában vagyok benne, hogy a narratívában nem ez lesz a szerepe. (És ez vajon megállít-e attól, hogy írjak neki történetet, ahol "megjavulhat", noná, hogy nem.) De... na. Szeretem az olyan szereplőket, akiknek nem lehet kiszámítani a következő lépését, és rohadtul élvezem, hogy gőzöm sincs, Peter mit tervez :D Szeretem azt a rohadékot.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 június 12 (szerda), 21:04 
Ó-nagy-admin "backstage"

Luna Black írta:
Ha az ikrekre gondolsz, ott azért nem volt túl nagy választék :D

Nem csak rájuk. Nem hiszem el, hogy az egész alfa falkában egy darab jóképű hapsi sincs.
Most komolyan, hol vannak azok a híres alfagének? (vagy ez csak a Hale falkában igaz? XDDD)

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 június 12 (szerda), 18:51 
Billentyűzetgyilkos

Ha az ikrekre gondolsz, ott azért nem volt túl nagy választék :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 június 12 (szerda), 17:40 
Ó-nagy-admin "backstage"

A francba... Tudtam, hogy ne fogom kibírni, de akkor is... Hogy lehetek ilyen hülye? XDDDD

Kész, nem bírtam ki. Megnéztem a Teen Wolf első két részét.

Röviden: OMG! :shock:
Kb. ilyen fejem volt végig (ok néha ilyen is: =)) )

Stiles még mindig viszi a prímet, Isaac továbbra is cuki, és... Sosem hittem hogy ezt fogom mondani, de kifejezetten kezdem megkedvelni Scottot. Egy hajvágás, és némi testedzés csodákra képes. :D Viszont ha visszatérünk a lovesick puppy felálláshoz, tuti megint megutálom :lol: :lol: :lol:

Az új farkasokról egyelőre nincs sok véleményem, csak annyi, hogy jóképűbb fiúkat nem találtak? :roll: :roll: :roll:

És most megyek verni a fejem a falba, amiért nem tudtam várni, és emiatt még jobban hergelem magam, hogy mi lesz legközelebb @-) @-) @-) És innentől hétről-hétre ez lesz... :|

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 június 12 (szerda), 12:12 
Billentyűzetgyilkos

Phoebe, ugyanígy vagyok, irgalmatlan hosszúnak tűnik egy hét két rész között :D

Teen Wolf 3x02

Stiles jeleneteinél többször is le kellett állítanom, fogtam a fejem és vinnyogtam... Szegény leányzót meg sajnáltam, hogy belekeveredett ebbe az egészbe.
Scott :x Én mondjuk eddig is szerettem, de most aztán végképp.
Szerencsétlen Isaac, nem szenvedett még eleget... az ilyen gifeken meg csak nyüszögök, imádom őket. Kész. Végem. Éééés szerelmes vagyok Daniel Sharmanba.
Derek most "derekesebb" volt, mint az első részben, és az oké, hogy Allisonra ki van akadva, de az nem tetszett, hogy beszólt Lydiának, mert még ha ő nem is tudja, hogy Peter manipulálta és gyakorlatilag megszállta az agyát, azért az csak leeshetne neki, hogy nem túl valószínű, hogy egy tizenéves lány mindenfajta motiváció nélkül feltámaszt egy vérfarkast, aki majdnem megölte... Meg számomra az is teljesen értelmetlen volt, hogy élből elutasította, amit a lányok mondtak.
Én Petert nem szeretem, nem hiányzott, és nem bírom, mikor a fandom elkönyveli "sassy uncle"-nek, mert azért elég ronda dolgokat művelt.
Azt egyelőre nem vagyok hajlandó elhinni, hogy Erica meghalt. De ha tényleg, akkor remélem, legalább flashbackek lesznek róla, mert ha nem, akkor Jeff óriásit hazudott nekünk és nagyon fogom utálni :'D
Ms Morrell WTF, mondjuk inkább azon lepődtem meg, hogy Allisonnak segített, az sejthető volt, hogy ő nem a "jó" oldalon áll.
Coraaa!! Rá nagyon kíváncsi vagyok.
Boyd meg... hát várom, hogy többet megtudjunk róla is.
Scott meg már elmondhatná Allisonnak, hogy mi történt, mert ez így egyre rosszabb...

Alpha pack: Én bírom Kalit, de a lábkarmaitól kiráz a hideg :'D Meg tényleg senkinek nem tűnt fel, hogy így mászkált az első részben a kórházban? Deucalionról meg olvastam egy teóriát, kíváncsi vagyok, bejön-e.
Ikrek: az első részben a belépőjük szörnyű volt, mondjuk főleg a pocsék CGI miatt, de akkor is. A Danny-Ethan Lydia-Aiden párosokra kíváncsi leszek, Danny kis aranyos volt ott a könyvtárban :D

Lydia... Valakiknek már sikerült kitalálni, hogy ő micsoda. Az a sikoltozás nagyon durva.

Már megint annyi mindent elindítottak, hogy azt se tudom, hová kapjam a fejem...

Amúgy a motoros csaj 99% hogy még él.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 június 11 (kedd), 14:12 
Sztorihajhász

Phoebe Murdivine írta:
Az milyen? Egyáltalán nem ismerem, csak a címét hallottam.

Ha érdekelnek a rejtélyek, a kalandok, az akció, akkor neked való. Így nem tudok róla írni, mert minden, amit írnék, spoiler lenne. Inkább adok egy kis ismertetőt hozzá.

Cím: Orphan Black

Ország: Kanada

Hossz: 10 epizód (1 évad) eddig

Műfaj: dráma, akció, sci-fi

TV-adó: Space BBC America

Sugárzás: 2013. március 30-tól

Tartalom:

Sarah Menning kisstílű életet élt, és éppen hazatér szülővárosába, amikor szemtanúja lesz annak, hogy egy nő a vonat elé veti magát. Ami felkelti Sarah érdeklődését az az, hogy a nő teljesen úgy nézett ki, mint ő. Hamarosan kiderül, hogy a nő neve Elizabeth „Beth” Childs volt, és miután Sarah a bőrébe bújik, rá kell jönnie, hogy Beth gyilkossági nyomozó volt. Hamarosan pedig több olyan nő is felbukkan, mint Sarah, ráadásul valaki az életére tör. Sarah pedig hamarosan olyan dologban találja magát, ahol senki másra nem számíthat, csak saját magára. De vajon ki a többi nő, és miért néznek ki úgy, mint Sarah? Ki és miért vadászik ezekre a nőkre? Na, és persze kicsoda valójában Beth barátja, Paul? Aki megnézi a sorozatot, megtudja.

Főbb szerepekben:

Tatiana Maslany mint Sarah Menning, Elizabeth „Beth” Childs, Alison Hendrix, Cosima, Helena, Katja Obinger, Danielle Fournier, Janika Zingler és Aryanna Giordano

Dylan Bruce mint Paul

Jordan Gavaris mint Felix

Kevin Hanchard mint Arthur „Art” Bell

Michael Mando mint Vic

Maria Doyle Kennedy mint Mrs. Siobhan Sadler

Skyler Wexler mint Kira

Kristian Bruun mint Donnie Hendrix

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 június 11 (kedd), 8:10 
Zöldfülű

Az milyen? Egyáltalán nem ismerem, csak a címét hallottam.

Teen Wolf D: Oh god. Még mindig sokkban vagyok.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 június 04 (kedd), 13:29 
Sztorihajhász

Orphan Black-et nézte valaki? Jön a második évad, igaz, nem idén.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 június 04 (kedd), 8:13 
Zöldfülű

Teen Wolf 3x01 ÚRJÉZUS.

Kezdésnek megemlíthetem, hogy borzasztó érzés, hogy kábé egy hét alatt ledaráltam első két évadot az év elején, most meg egy rész után VÁRNOM KELL?! (Ezt minden sorozatnál eljátszom magammal szinte, és sose szokok hozzá.)

Az ikrek igazán beszélhetnének
Deucalionba és Kaliba már most szerelmes vagyok
Derek és a jellemfejlődése istenem, hagy öleljem meg
Lydia még mindig királynőm
Chris, te nem nézel Supernaturalt, a vadászok sose tudnak kilépni, oké? Oké.
Scallison shipper szívem megszakadt végig, dettó a Jydia shipper szívem
Isaac átment kiskutyába, de végleg. Scott meg felnőtt <3
Bírom Ms Blake-et eddig.
Stiles még mindig fénypont
AZ A LÁNY MEG NEM LEHET HALOTT, OKÉ? OKÉ.
Viszont túl kevés Peter volt benne az én ízlésemnek. Na majd jövő héten.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 május 31 (péntek), 9:36 
Sztorihajhász

Cara írta:
On May 30, 2013, Hannibal was renewed for a second season of 13 episodes, expected to air on 2014
Ennyi :D

Én is erre keltem reggel. Jól indult a napom. XD

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 május 31 (péntek), 7:34 
Zöldfülű

Cara írta:
On May 30, 2013, Hannibal was renewed for a second season of 13 episodes, expected to air on 2014

Én is most olvastam, és úgy kellett visszafognom magam, hogy ne ébresszem fel véletlenül a szobatársaimat lelkesedésemben :D Yaaay

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 május 31 (péntek), 5:49 
Könyvmoly

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 május 24 (péntek), 5:09 
Sztorihajhász

Cara írta:
Én úgy tudom, hogy az NBC hivatalosan nem kaszálta még el a Hannibalt, szal nem kell elkapkodni semmit :D:D Egyenlőre még bizonytalan a sorsa, de elvileg egy másik csatorna már érdeklődik a sorozat iránt, úgyhogy még nincs veszve semmi :) Legalábbis én akkor hiszem el, hogy elkaszálták, ha az NBC tesz egy official bejelentést :)

Mindenesetre hivatalosan nem kapott második évadot.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 május 23 (csütörtök), 20:58 
Könyvmoly

Én úgy tudom, hogy az NBC hivatalosan nem kaszálta még el a Hannibalt, szal nem kell elkapkodni semmit :D:D Egyenlőre még bizonytalan a sorsa, de elvileg egy másik csatorna már érdeklődik a sorozat iránt, úgyhogy még nincs veszve semmi :) Legalábbis én akkor hiszem el, hogy elkaszálták, ha az NBC tesz egy official bejelentést :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 május 22 (szerda), 10:59 
Sztorihajhász

Phoebe Murdivine írta:
Nem lesz Hannibal második évad? D:
Neeeeeeeeeeeeee

Nem lesz. Állítólag mivel "túl véres volt", elkaszálták. Valami vallási felekezet tiltakozott. Mégis mit vártak? Rózsaszín nyuszikákat, meg cukorfelhőket? -.-"

Kép

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 7704 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 155  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra