Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 05 (szerda), 19:50

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 204 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Kyraper Slash Szentélye
HozzászólásElküldve: 2014 június 09 (hétfő), 9:59 
Fanfic-faló

Sziasztok! :)

A két születésnapi történet közül az egyikkel el is készültem. Ezzel a kis aprósággal kívánok boldog születésnapot Neked, drága rosem! <:-P :x A történet a Teen wolf fandomban, azon belül is természetesen Sterek párosításban íródott, ha egyszer már ez a Te ajándékod. :) Még csak az első két évadot láttam, remélem, elnézed nekem, ha túl OOC-k lettek. :#-)

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 május 29 (csütörtök), 19:20 
Fanfic-faló

G Lamaro írta:
Nem plagizáljuk a módszereket! :D Ezen a módszeren (főleg, ha jelentős késéssel párosul) rajta van Copyright by Gyoka. :)

=))

Persze, hogy rajta van, csak a muglik számára láthatatlan. Nézd csak meg jobban. Na, ugye, mondtam én, hogy odaírtam a copyright by Gyokát. :g

Közben nézegettem a feltöltött történeteimet, és elborzadva láttam, hogy jó pár történetem befejezésre, továbbírásra vár. Tudtam, hogy van egy-kettő, de ez egy picikét több. :-t

Az első: Tartozom a második fejezettel, aminek már a fele megvan, úgyhogy összekapom magam, és holnap délelőtt befejezem végre.

A Megváltás című drarrym szintén a befejezésre vár, fejben szépen megvan, már csak papírra kéne vetni. Azt hiszem, erre a célra izzítom majd a személyes hajcsáromat, nagyon hatékony tud lenni. :D Szeretem ezt a történetet, ráadásul most megint visszataláltam a drarryhez, úgyhogy addig kell ütnöm a vasat, amíg meleg.

Az Ezüst nyár viszont már problémás lesz. Ez a Dracon (Draco/Ron) párosítású történeteim egyike, beleolvastam, és bár már csak egy fejezet van hátra, amit anno már elkezdtem írni, a stílusa jelenleg nem áll a kezemre. :'( 2012-ben kezdtem el írni, és ezen a történeten most pontosan látom, miért veszélyes elkezdeni feltölteni egy be nem fejezett sztorit. Át kell gondolnom, nem mondom, hogy törlöm és többé nem foglalkozom vele, de ez így, ebben a formájában nem biztos, hogy megmarad majd.

Az Évszázadokon át című merthurom viszont nagyon kedves a szívemnek, érdekes módon a stílusával sincs (nagy) bajom, pedig ezt sem tegnap kezdtem el írni. Valószínűleg hamarabb nyúlok majd hozzá, mint a fenti Draconhoz, de ebben a hónapban már biztos nem.

Nem tudom, hogy várjátok-e még a fenti történetek közül bármelyik befejezését, mindenesetre ezek a terveim velük, az első két drarrym biztos, hogy befejezésre kerül egy hónapon belül. :#-) Ha bármilyen kérdésetek, kérésetek van, állok továbbra is a rendelkezésetekre. ;)

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 május 29 (csütörtök), 18:07 
Ó-nagy-admin "backstage"

Nem plagizáljuk a módszereket! :D Ezen a módszeren (főleg, ha jelentős késéssel párosul) rajta van Copyright by Gyoka. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 május 29 (csütörtök), 16:32 
Fanfic-faló

Mariann írta:

Részemről ráérsz a válasszal, az újraolvasásnál (12. fejezetnél) tartok :D
majd, ha végeztem, majd írok még hosszabbat is! :-*

Végre csak eljutottam a válaszadásig, szép sorban haladok, érkeznek a többi kritikusaimnak is a válaszok hamarosan, és itt is nagyon köszönöm a friss és a régi véleményeket is! >:D<

Egyelőre két drarryn dolgozom, mikor melyikhez van ihletem, plusz készül egy ajándék is Valakinek, akinek hamarosan szülinapja lesz, úgyhogy ezt a történetet fedje most teljes homály, hogy valódi meglepetést okozzon. (Még nekem is. :)) )

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 május 16 (péntek), 9:47 
Írópalánta

Kyraper írta:

>:D< :x Jaj, Drága, nagyon-nagyon köszönöm! Még ma válaszolok Neked és a többieknek is a kapott kritikákra, amiket hálásan köszönök! ^^

Részemről ráérsz a válasszal, az újraolvasásnál (12. fejezetnél) tartok :D
majd, ha végeztem, majd írok még hosszabbat is! :-*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 május 16 (péntek), 7:29 
Fanfic-faló

Mariann írta:

IDE is megírom:
tökéletes lett _U_ :x
lesz mit újraolvasni, sőt lementeni :)

>:D< :x Jaj, Drága, nagyon-nagyon köszönöm! Még ma válaszolok Neked és a többieknek is a kapott kritikákra, amiket hálásan köszönök! ^^

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 május 15 (csütörtök), 17:50 
Írópalánta

Kyraper írta:
Sziasztok!

AKkor jöjjön, aminek jönnie kell, amit már ezer éve ígérek. Feltöltésre került a Játékkatonák utolsó fejezete. <:-P Nagyon köszönöm Mindenkinek, aki velem tartott, kritikájában megfogalmazta, mi tetszett neki nagyon, mi kevésbé, biztatott és várta a folytatást. Nélkületek soha nem fejeztem volna be. >:D< :x

Kellemes olvasást!

IDE is megírom:
tökéletes lett _U_ :x
lesz mit újraolvasni, sőt lementeni :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 május 14 (szerda), 9:07 
Fanfic-faló

Sziasztok!

AKkor jöjjön, aminek jönnie kell, amit már ezer éve ígérek. Feltöltésre került a Játékkatonák utolsó fejezete. <:-P Nagyon köszönöm Mindenkinek, aki velem tartott, kritikájában megfogalmazta, mi tetszett neki nagyon, mi kevésbé, biztatott és várta a folytatást. Nélkületek soha nem fejeztem volna be. >:D< :x

Kellemes olvasást!

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 május 11 (vasárnap), 17:12 
Fanfic-faló

Sziasztok, erre járó Nyuszik! ^^

Újság van végre. :3 Hosszú-hosszú kihagyás után kikerült a vége tábla a sokatok által nagyon várt Játékkatonák befejező fejezetének végére. Többszöri átolvasás után ma végre átküldtem drága bétámnak is ellenőrzésre, amint visszakapom, feltöltöm és jelezni is fogom. Ne így terveztem, igazából azt gondoltam, hogy egy tíz fejezetes történetecske lesz, aztán végül tizennyolc fejezetre nőtte ki magát a történet. :) Átolvastam az egészet, ma már sok mindent másképp írnék, egyes szálakat is másképp mozgatnék, de nem akarom leszedni és újraírni. Elkezdtem egy stílusban két és fél éve, tudom, hogy az utolsó pár fejezet nem is igazán illeszkedik talán stílusban bele, de igyekeztem. Most úgy érzem, nem lesz akkora durranás, mint amekkorát vártok, minden eddiginél jobban is izgulok, de a véleményeteket nagyon fogom várni. 8-> A lezárás sosem könnyű, pláne nem egy olyan történetnél, amit az ember megálmodott, de több év múlva jut csak a végére. Nem is igazán tudom, hogy anno milyen lezárást terveztem, azt biztosan tudom, hogy nem ilyet. :)) Megvannak az akkori feljegyzéseim, vázlataim, de nem igazán tértem ki a végére, azt a részt valahogy nem boncolgattam, igaz, írás közben sok helyen durván el is tértem a megszabott történetvezetéstől, aztán fogtam is a fejem, hogyan gabalyodok majd ki belőle. =)) Talán sikerült, lehet, hogy maradtak benne hiányosságok, amik elkerülték a figyelmemet, de mégis abban bízok, hogy szeretni fogjátok a befejezést.

Hamarosan jelentkezem! ;) Ölelés Nektek! >:D<

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 február 28 (péntek), 10:36 
Fanfic-faló

De drága vagy, Viki! >:D< Igyekszem, mert engem is dühít, hogy nem vagyok képes már hozni azt a bizonyos utolsó fejezetet. ~x( Közben meg van egy (egy?!) újabb ötletem, amit már fél éve írni szeretnék már, szétfeszít belülről, de megtiltottam magamnak, mert amíg nem zárom le a Katonákat, addig nem szabad újabb ilyen hosszú ficbe belevágnom. :D Köszönöm, hogy jelezted, még nem felejtettél el. :-*

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 február 27 (csütörtök), 21:14 
Szárnybontogató

Kedves Kyra!
Ne beszélj butaságokat, én még mindig türelmetlenül várom a Játékkatonák folytatását, és biztos lehetsz benne, hogy nem felejtettem el. :) Ebbe az új töridbe még nem olvastam bele, viszont ami késik, nem múlik. Csak megfelelő hangulatba kell magamat hozni. :)
Szóval hajrá, hajrá!

Viki

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 február 21 (péntek), 21:21 
Fanfic-faló

Halihó! ;;)

Nem szóltok, hogy jó pár történetem frissítésre vár, én meg tespedek a semmittevés édes kis mocsarában, mint akinek semmi dolga. Vagy egyszerűen csak nem is hiányzom senkinek? $! Jól van, rájöttem, hogy csak ez lehet. No, mindegy, azért hoztam egy kis frisst, hátha valaki nagyon unatkozik, és rám, jobban mondva a Megváltás című drarrym friss fejezetére fanyalodik. Mellesleg a blogomon is folyamatosan zajlik a történetek feltöltése, de oda főleg csak azok kerülnek fel majd, amelyek nem kompatibilisek a Merengővel, úgyhogy vigyázat, a korhatár ezeknél a történeteknél erősen a 18-as korhatár fölé csúszik, úgyhogy csak óvatosan. Véleményt, üzenetet, kritikát hagyni mindenhol ér, nem harapok a negatív véleményért sem. Csak lefejezek. >:)

Kellemes olvasást, a véleményeket előre is köszönöm! >:D<

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 február 01 (szombat), 8:47 
Fanfic-faló

Lezárult a Pattes-d' Araignée PWP kihívás, ahova írtam egy rövidebb karácsonyi szöszt, amit már Not my Baby! címmel fel is töltöttem. Kellemes olvasást hozzá! ;)

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 január 07 (kedd), 10:35 
Fanfic-faló

Véget ért a Kívánság Üst, amire Rii chan három kívánsága közül kiválasztottam egyet, de mivel láttam, hogy nem készülök el időben, így végül egy másikat valósítottam meg, azonban az első történetet sem szeretném veszni hagyni, és már el is készültem vele. Az egyik történetet Kínos címen, míg a másikat Megváltás cím alatt olvashatjátok. Jó szórakozást hozzájuk! :)

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 december 31 (kedd), 8:53 
Fanfic-faló

Sziasztok! ^^

Sajnos véget ért a Weasley Kihívás, ahol bíraként, a hét főbűn egyikeként vehettem részt. Kellemes időszak volt, jó érzéssel gondolok vissza minden percére. A kihívásra minden bíra írt adott kulcsokra egy-egy történetet, íme az enyém. Egyszerű, rövidke, a tőlem megszokott fluffyval, Harry/Charlie páros köré építve,Viszlát, Magány! címmel. Fogadjátok egyfajta utó-karácsonyi ajándékként. :) Kellemes olvasást hozzá!

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 december 21 (szombat), 7:45 
Fanfic-faló

Rég publikáltam bármit is, de ez nem jelenti azt, hogy nem írok. ;) Íme az egyik történet, ami a Supernatural fandomon belül, Destiel párosításban íródott, karácsony témában. Ezzel a novellával szeretnék boldog karácsonyt kívánni Mindenkinek! ^^

A történetet Egy darabka mennyország címmel találjátok meg, kellemes olvasást hozzá! :)

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 december 02 (hétfő), 8:17 
Sztorihajhász

Kyraper írta:
stoobie írta:
Szia, Kyra!

Eljött hát a nap, amire vártál... *visszavesz a pátoszból*
szóval... feltöltöttem neked a Drogo/Viseryst. :)

Itt leled:

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=111622&i=1

Jó olvasást! :)

Sziaaaaaaaaaaa!

Ááááá, úristen, úristen! *-* Szerintem észre sem vettem volna, ha nem szólsz itt. Köszönöm előre is, máris megyek, aztán majd kapsz ott rá véleményt, de tudom, hogy imádni fogom. >:D<

Vélemény megválaszolva. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 december 01 (vasárnap), 13:54 
Fanfic-faló

stoobie írta:
Szia, Kyra!

Itt leled:

Sziaaaaaaaaaaa!

Ááááá, úristen, úristen! *-* Szerintem észre sem vettem volna, ha nem szólsz itt. Köszönöm előre is, máris megyek, aztán majd kapsz ott rá véleményt, de tudom, hogy imádni fogom. >:D<

Egyébként köszönöm Nektek az érdeklődést, igyekszem nagyon a folytatásokkal, még idén mindenképpen szeretném befejezni a Játékkatonákat, talán karácsonyi ajándék lesz. :)

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 december 01 (vasárnap), 10:00 
Sztorihajhász

Szia, Kyra!

Itt leled:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 november 09 (szombat), 0:42 
Szárnybontogató

stoobie írta:
Szia!

Jöttem megint rugdosni Az első c. fic kapcsán.

Szia!
Jöttem segíteni, és persze a JK-ról sem feledkeztem ám meg. ;;) Hajrá, Kyra! ;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 november 08 (péntek), 21:56 
Sztorihajhász

Szia!

Jöttem megint rugdosni Az első c. fic kapcsán.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 október 02 (szerda), 9:42 
Fanfic-faló

stoobie írta:
Szia!

Kíváncsiskodnék: mi van Az első c. ficed folytatásával?

Szia! ^^

Fejben teljesen kész, szóval ha már végeztél a gondolatolvasói képzésen, akkor Te már olvashatod is. :-P Viccen kívül tényleg kész a vázlat, valamint a fejezet több,mint fele meg is van írva, csak mostanság valahogy a szokottnál is kevésbé vagyok megelégedve minden szóval, amit leírok. Valahogy... nem tudom. Eddig sem tartottam magam valami különleges ficírónak, de most baromi kritikus lettem magammal a Shiva-Lingam Kihívás óta, de majdcsak elmúlik ez állapot. Erőltetni meg nem fogom. Nincs olyan nap, hogy ne írnék, mindig ahhoz a történethez firkálok pár sort, gondolatot, amihez éppen van valami ötletem, aztán így előbb-utóbb elnyeri mindegyik a végleges formáját. :) Örülök, hogy érdekel a folytatás, jól esik. Tudom, még adós vagyok az első fejezetnél is a válasszal, hamarosan pótolom, aztán ki tudja? Még az is lehet, hogy hamarabb töltöm fel a fejezetet, mint megkapnád a választ, nálam bármi előfordulhat. :lol: Tény, hogy a shivás történetemre érkezett kritikát nagyon legyezgetik az írói vénámat, és nagy kedvet adtak ismét az íráshoz, de nyugtával dicsérem a napot, ugyanis feltöltöttem a befejezést, és.. hát, na, megvárom a véleményeket, aztán annak tükrében kiderül, hogy milyen sorsra is jutnak a kis történetecskéim, szóval drukkolj! 8-> Köszönöm, hogy benéztél! :-*

Ó, és igen, tartozom egy linkkel, mégpedig a "Nélkülem, nélküled..." című drarrym befejező fejezetével, amit már olvashattok Várni Rád... címmel és a hozzá tartozó "Nélküled..." című epilógussal.

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 október 02 (szerda), 7:16 
Sztorihajhász

Szia!

Kíváncsiskodnék: mi van Az első c. ficed folytatásával?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 október 01 (kedd), 9:27 
Fanfic-faló

A folytatás már olvasható, Féktelenül címmel. Köszönöm az eddigi kritikákat, a válaszok hamarosan érkeznek. :-*

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 szeptember 27 (péntek), 12:44 
Fanfic-faló

A Shiva Kihívásra írt történetem második fejezete Múltba zuhanva címmel már olvasható.

Jó szórakozást hozzá!

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 szeptember 22 (vasárnap), 18:20 
Fanfic-faló

Kedves Viki! ^^

Csak ma vettem észre a bejegyzésed, rohantam is elolvasni a kritikádat, amit hálásan köszönök! Öröm volt látni azt a gyönyörű, hosszú, mindenre kiterjedő véleményt, és a válasz is érkezni fog a napokban, csak külön ihletmanó kell hozzá. :)) Készülget a befejező fejezet, csak amíg nem leszek maximálisan elégedett vele, nem látom, hogy minden szálat elvarrtam, mindenre megfelelő választ adtam, addig még csinosítgatom, javítgatom, és meg kell mondjam, a kritikádban volt egy-két dolog, amit kiemeltél, és így eszembe juttattad, hogy bizony erre még választ kell adnom, úgyhogy ezt is köszönöm! Szóval, igen, haladgatok vele, hamarosan érkezik is majd, de pici türelmet kérnék még Tőled és azoktól, akik várják a befejezést. Addig is ajánlanék egy másik, BEFEJEZETT Drarryt, amit a SHiva-Lingam kihívásra írtam. Nélküled, nélkülem... címmel már olvasható az első fejezet, de itt is kihangsúlyoznám még egyszer, hogy a figyelmeztetéseket tessék komolyan venni.

A kihíváson Harryt gonosszá kellett tennünk, egy ravasz, számító fiút/férfit kellett faragnunk belőle, aki a nagyobb jóért küzd, nem nézi, kit kell ki-és felhasználnia ennek a célnak az eléréséért, de fontos szempont volt, hogy végül megmenthettük őt, visszavezethettük a helyes, a jó útra.

A tartalomból: Tíz év hosszú idő. Ennyi év után újra találkozni azzal, akit régen igazán, őszintén szerettél, aki azóta is mélyen a szívedben él, képes feltépni a régi sebeket. Ott állni egymással szemben, a másik szemébe nézve, miközben fejedben számtalan kusza kérdés kavarog, de mind közül egy a legélesebben: miért? Vajon jó-e, ha erre választ kapsz, számít-e még? Jobb a biztos rossz a bizonytalannál? Képes begyógyítani az igazság az egy évtizede hordozott sebeket? Számít-e még, hogy milyen volt az életed nélküle, és akarod-e tudni, hogy milyen volt az övé nélküled?

Kellemes olvasást azoknak, akik adnak egy esélyt a történetnek. :)

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 szeptember 02 (hétfő), 13:52 
Szárnybontogató

Kedves Kyraper!
Nemrég - pontosabban tegnap - sikerült elolvasnom a Játékkatonák című írásodat, amivel már egy ideje szemeztem, és végül csak eljutottam az olvasásához is. :) Írtam is egy hosszú - tényleg az - véleményt, mert ez a történet mindenképpen megérdemelte, hogy írjanak hozzá. :) Olvastam, hogy most egy másik történettel foglalatoskodsz, de szerettem volna ide is leírni, hogy nagyon várom, mikor érkezik majd ebből az írásodból frissítés (lentebb olvastam, hogy a nyaggatás pozitívan hat rád :D ).
Addig is minden jót és sok ihletet kívánok a további írásaidhoz. :)

Viki

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 augusztus 01 (csütörtök), 18:46 
Fanfic-faló

Sziasztok! ^^

Szerencsésen véget ért a Shiva-Lingam Kihívás alkotói szakasza, ma kezdődik a publikálás, így felszabadultam végre. Visszatértem a megkezdett történeteimhez, és most egy olyannal haladok, amit még nem kezdtem el publikálni, és csak akkor fogom, ha már kész lesz az egész. Ez hamarosan meg is történik, nagyon bennem van ez a történet, hónapok óta szeretném már írni, úgyhogy most gőzerővel teszem. :) Íme az ihletet adó kép, ami a sztori alapját szolgálja. Természetesen Drarry lesz, mert imádom még mindig őket. ^_^ Remélem, sikerül úgy megírnom, ahogy szeretném, és lesznek, akiknek tetszeni fog.

További szép nyarat Mindenkinek, hamarosan jelentkezem! ;)

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 július 08 (hétfő), 15:09 
Fanfic-faló

Nagyjából kinyaraltam magam, mától ismét belevetem magam az írásba. A legfontosabb most a Shiva-Lingam Kihívás, de amellett, hogy ez a ficem élvezi most az elsőbbséget a leadási határidő miatt, azért a többi írásomról, különösen a Játékkatonákról sem feledkezem azért meg. Igyekszem azokat is megírni, mert már most látom, hogy a július vége, augusztus első két hete egy kisebb nyaralás, két vizsga és egy esküvő (nem az enyém :))) miatt húzós lesz, alkalmatlan az írásra. :(

Addig is, ha valaki szeretne olvasni tőlem, akkor itt tud szemezgetni: Kyra. Hátha talál még olyat, amit nem olvasott el. ;) Bátran nyaggassatok folytatásokért, újabb történetekért, az sokat szokott dobni a ficírói kedvemen. :D

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 június 17 (hétfő), 7:15 
Fanfic-faló

Nem kicsit megcsúszva, de csak ideértem a Játékkatonák friss fejezetével, kellemes olvasást kívánok hozzá! ;;)

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 június 10 (hétfő), 8:32 
Fanfic-faló

Sziasztok!

Ma van az én drága barátnőm, rosemalfoy születésnapja, így arra gondoltam, hogy meglepem egy egyszerű, könnyed, két fejezetes Drarryvel. Boldog születésnapot, Drága! <:-P <:-P
A másik hírem pedig, hogy elkészült a Játékkatonák új, utolsó előtti fejezete, amit épp most olvasok át, aztán biztos, ami biztos alapon még átküldöm átolvasásra Pollynak, utána megkapjátok azt is. :)

A rosemnek írt történetem itt találjátok:
Az első

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 április 29 (hétfő), 10:26 
Szárnybontogató

Kyraper írta:

Eddy,
köszönöm szépen! :-* Innentől pedig neked is szól, Zoim, egyelőre semmivel sem haladok, sajnos. :( Írásra mostanság nem nagyon van és lesz időm, talán majd csak valamikor július végén. :( Szeretnék írni, de az idő és sok egyéb más tényező kegyetlenül dolgozik ellenem, olvasni sem nagyon van időm. :(

Addig viszont feltöltöttem a Pandora Kihívására írt Merthur történetem, talán érdekelni fog valakit. :) Már olvasható is, itt: Örvény

Pusz Mindenkinek!

:x Drága, Kyrám! Ezt fájó szivvel hallom
De természetesen megyek olvasni a Merthurodat :D
Puszillak

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 április 29 (hétfő), 8:14 
Fanfic-faló

Eddy,
köszönöm szépen! :-* Innentől pedig neked is szól, Zoim, egyelőre semmivel sem haladok, sajnos. :( Írásra mostanság nem nagyon van és lesz időm, talán majd csak valamikor július végén. :( Szeretnék írni, de az idő és sok egyéb más tényező kegyetlenül dolgozik ellenem, olvasni sem nagyon van időm. :(

Addig viszont feltöltöttem a Pandora Kihívására írt Merthur történetem, talán érdekelni fog valakit. :) Már olvasható is, itt: Örvény

Pusz Mindenkinek!

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 április 25 (csütörtök), 21:49 
Szárnybontogató

Drágám! :x

Játék katonák folytatásról lehet már valamit tudni?

;;) ;;) ;;)

Mert nagyon olvasnám már, és nem én vagyok vele egyedül ~x(

Puszillak drágám 8->

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 április 04 (csütörtök), 8:42 
Billentyűzetgyilkos

A díjhoz gratulálok, Kyra, igazán megérdemled :) A Draco/Blaise-re pedig naaagyon kíváncsi vagyok, egy olvasóra/kritizálóra már biztos számíthatsz ;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 április 04 (csütörtök), 6:47 
Fanfic-faló

Szeretném megköszönni Mindenkinek, aki jelölt és szavazott rám az Arany Főnixen! Már maga a jelölés is mindig iszonyatosan megtisztelő, de az, hogy végül díjra is váltjátok nekem hihetetlen a számomra, de nagyon-nagyon köszönöm! >:D<
Most épp új történettel nem szolgálhatok, de bőszen írok két új novellát, az egyik egy Perwaine történet a Merlin című sorozatból, a másik pedig egy Draco/Blaise lesz, de természetesen nem feledkezem meg a már megkezdett Drarry és Merthur történeteimről sem. Amíg nem készülök el velük, addig szemezgessetek a már felkerült történeteim között, hátha találtok olyat, ami eddig elkerülte a figyelmeteket. :)
Adatlapom: Kyraper

Szép napot Nektek!

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 március 21 (csütörtök), 20:22 
Fanfic-faló

Tegnap annyira gyönyörű idő volt, hogy írnom kellett egy könnyed Drarryt. Valahogyan - nem is értem, hogyan :P - egy röpke jelenet erejéig belekerült egy csipetnyi kis Merthur is. A történetet Édes álom címen találjátok.

Kellemes olvasást hozzá! ^^

Ó, és ígérem, hogy hamarosan érkezik a többi történetem folytatása is. ;;)

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 február 27 (szerda), 19:47 
Fanfic-faló

Az Évszázadokon át című Merthur történetem második fejezete feltöltve, kellemes olvasást hozzá! :) Továbbra is szeretettel várunk minden Merlin, de főleg Merthur rajongót a facebookos csoportunkba, melyet ide kattintva érhettek el: Merthurt a népnek!

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 február 26 (kedd), 17:22 
Fanfic-faló

Ahogy ígértem, meg is hoztam végre a Játékkatonák folytatását, köszönöm a türelmeteket! ^^ Remélem, lesz még olyan, akit még érdekel. :)

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 február 25 (hétfő), 7:57 
Fanfic-faló

Egy újabb, ezúttal egy több fejezetes merthur történetet hoztam, itt a közvetlen link hozzá Évszázadokon át ~ 1. fejezet
Tartalom: Arron Pendragon egy gazdag, befolyásos férfi, aki gondtalanul igazgat egy hatalmas nagyvállalatot. Gyermekkori barátja és titkára, Martin mindig mellette van, vigyáz rá, ám egy szerencsétlen autóbalesetet ő sem tud kivédeni, Arron kómába esik. Míg barátai a kórházban aggódnak érte, Arron egy múltbéli világba zuhan, ahol ő Arthur Pendragon, Camelot hercege, majdani királya, Martin pedig nem más, mint hű szolgája, Merlin, aki mágikus képességekkel bír. Vajon hogyan hatnak majd a kómában megélt események Arron további életére, mikor magához tér? Ki fogja neki elhinni, hogy amit „álmodott”, az maga a színtiszta valóság?

Drága Nikki és Mariann!

Ma rendbe vágom a katonák következő fejezetét, aztán ahogy Pollym is átolvastam hozni is fogom, ígérem! Nagyon jó érzés, hogy ennyire várjátok, köszönöm! >:D< :x

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 december 03 (hétfő), 8:34 
Írópalánta

Nikki Blue írta:
Szia!

Nem akarlak zargatni :oops: csak egy kérdésem volna. :) Már egy ideje a Játékkatonák végére értem, és nagyon érdekelne, hogy lesz-e folytatása, ha igen, mikor? :roll: Tudom, sok dolgod lehet, de már tényleg nagyon várom! :)

A választ, előre is köszönöm!

LOL
Drága ne szégyelld magad, az arckönyvön is nyúzzuk érte :D
(és én is várom )

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 december 02 (vasárnap), 14:34 
Írópalánta

Szia!

Nem akarlak zargatni :oops: csak egy kérdésem volna. :) Már egy ideje a Játékkatonák végére értem, és nagyon érdekelne, hogy lesz-e folytatása, ha igen, mikor? :roll: Tudom, sok dolgod lehet, de már tényleg nagyon várom! :)

A választ, előre is köszönöm!

Kép Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 november 02 (péntek), 21:39 
Fanfic-faló

Vártam rád ~ 3. fejezete feltöltve, ezzel a történet végéhez érkeztünk. Kellemes olvasást hozzá! ;)

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 28 (vasárnap), 14:38 
Fanfic-faló

Vártam rád ~ 2. fejezete feltöltve, kellemes olvasást hozzá az érdeklődőknek. :)

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 26 (péntek), 13:28 
Fanfic-faló

Mariann írta:

DE UGYE nem nagyon???
:cry:
Én imádtam azt a kis csillagfiú Dracót, tudod, megírtam.
(akkor legalább megkaphatom privátban az originált?)

Csillagfiú Draco tényleg cuki, azt hiszem, mivel többen is mondták. :D Nyugi, a meglévő szöveget bővítem ki, nem írom át totálisan az egész ficet, így azok a részek megmaradnak, amiket annyira szerettél és a leleplezés után ki is emeltél. :x Épp most olvasom át, és repül is majd fel az első fejezet, remélem, rajtad kívül is akad majd azért egy-két ember, akinek tetszeni fog ez a kis mese. :)

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 26 (péntek), 9:43 
Írópalánta

Kyraper írta:
Feltöltöttem a VII. WS-re készült vámpíros drarrym első fejezetét, kellemes olvasást hozzá. Vártam rád
A kihívásra írtam egy póttörténetet is, hamarosan azt is hozom, de jelenleg még átírás alatt van, dolgozom még rajta egy kicist, mert az eredeti két nap alatt íródott, meg is látszik rajta...

DE UGYE nem nagyon???
:cry:
Én imádtam azt a kis csillagfiú Dracót, tudod, megírtam.
(akkor legalább megkaphatom privátban az originált?)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 25 (csütörtök), 17:21 
Fanfic-faló

Feltöltöttem a VII. WS-re készült vámpíros drarrym első fejezetét, kellemes olvasást hozzá. Vártam rád
A kihívásra írtam egy póttörténetet is, hamarosan azt is hozom, de jelenleg még átírás alatt van, dolgozom még rajta egy kicist, mert az eredeti két nap alatt íródott, meg is látszik rajta...

Nikki,
Neked pedig nagyon szépen köszönöm, hogy nem csak elolvastad, de véleményezted is a Játékkatonák elsú fejezetét. Igyekszem a napokban válaszolni Neked is, sajnos csúnyán el vagyok úszva mostanság mindennel én is, a többieknek sem válaszoltam még... :oops: Arról nem beszélve, hogy a folytatással is tartozom még, ami röhej, mert már hetek óta kész van, csak át kellene olvasnom... Szükségem lenne egy időnyerőre, valaki igazán megdobhatna eggyel. :mrgreen:

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 22 (hétfő), 1:23 
Írópalánta

Szia, Kyra! :)

Gondoltam benézek és jelzem, hogy sikerült elkezdenem a Játékkatonák című írásod olvasását, már az első fejezet után hagytam egy hosszú kritikát. Remélhetőleg még ma tudom folytatni az olvasását, bár már jó késő van *az órára néz, amin hajnali kettő múlt*. :)

Ne haragudj, hogy eddig tartott a történet elkezdése, de sok dolgom volt ebben a hónapban! :oops: *ásít, valóban fáradt vagyok már XD*

Mentem is, jó éjt. :-h

Kép Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 szeptember 21 (péntek), 16:47 
Fanfic-faló

Játékkatonák friss fejezete már olvasható Avada kedavra! címmel. Körmöt rágva várom a véleményeteket, nem kicsit izgulok, hogy mit szóltok majd a leleplezéshez... :oops:

Kellemes olvasást!

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 szeptember 20 (csütörtök), 8:14 
Fanfic-faló

Tudom, már csütörtök van, de még nem frissítettem a
Játékkatonákat. Elkészült a folytatás, ami ezúttal extra hosszú lett a maga kis 5600 szavával. Ma végre elnyerte a végleges formáját, de még egy kis türelmet kérnék, mert szeretném, ha a bétám átfutná, ugyanis a saját írásaimban hajlamos vagyok nem észrevenni a legalapvetőbb hibáimat sem. :oops: Amíg várakoztatlak Benneteket, íme egy kis ízelítő a friss fejezetből:

"A Purgall & Mattel Ltd. áruházhoz érve egészen közel hajolt a kirakatban ácsorgó próbababához, és határozottan suttogta el nevét, jövetelének célját, és azonnal bebocsátást nyert. Vetett egy utolsó, elégedett pillantást a kirakat üvegében tükröződő képmására, majd belépett a varázslók számára fenntartott intézménybe. A Szent Mungóban ezen a kései órán minden beteg, de még az ápolók és gyógyítók is az igazak álmát aludta. Tehették, a kihelyezett riasztóbűbájok azonnal felébresztették őket, ha bármelyik beteg állapotában bárminemű változás állna be. Így hát senki sem állta útját a kihalt, rosszul megvilágított folyosókon, miközben határozott léptekkel haladt a harmadik emelet kórterme felé. Cipőjére még az utcán kopogás gátló bűbájt szórt, így történhetett, hogy a szoba előtt őrt álló aurorok nem figyeltek fel jöttére. Mikor pedig észrevették, már túl késő volt; a kábító átok azonnal leterítette őket. Miután megszerezte a varázspálcáikat, egy gyors lebegtető bűbájjal bevitte a két ájult testet a mellékhelyiség egyik fülkéjébe, gondosan rájuk reteszelte az ajtót és némító bűbájt szórt köréjük.

Innentől minden óvatosságot mellőzve tárta ki a kórterem ajtaját, ahol egy vörös hajú, beesett arcú fiú feküdt öntudatlanul a hófehér ágynemű között. Kezét szorongatva, a mellkasára hajolva egy barna, göndör hajú lány aludt, míg a fiú szülei egy-egy fotelben ültek csendesen beszélgetve. Az ajtó nyílására felkapták fejüket, Molly azonnal felugrott, és az érkező elé sietett..."

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 204 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra