Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 február 17 (kedd), 22:42

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2281 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 46  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Kritikát ide!!!
HozzászólásElküldve: 2013 július 19 (péntek), 18:11 
Szárnybontogató

Sziasztok! A kihívásomra írt történetekhez szeretnék kérni néhány értékelést:
Nagy a Roxfort állatkertje
A felkerült tíz történet linkjei egyesével:
A Potter család macskája: Egy macska krónikája
Lee Jordan tarantulája: Mese a pókról, aki túlélte...
Agyar, Hagrid kutyája: Az ember legjobb barátja
Arnold, a törpegolymók: Arnold titkos élete
Bolyhoska, a háromfejű kutya: A legjobb barát
Nagini, Voldemort kígyója: A legsötétebb memoár
Pulipinty, Ron baglya: Mi történt Pulival?
Norbert: Rendbontó a Rezervátumban
Fawkes: Felelsz vagy mersz?
Csikócsőr: Nincs benne semmi oroszlán

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 július 18 (csütörtök), 11:29 
Zöldfülű

Sziasztok!

Új vagyok a Merengőn, de az ide felkerült történetem már régi. Hatodik éve írom, s remélhetőleg ez lesz az utolsó verzió :)
Nem szeretek kritika után kuncsorogni, azonban kíváncsi vagyok a Merengő tagjainak a véleményére is. Ha valakinek ideje engedi, látogassa meg az írásomat :)

Magáról a történetről:

Fantasy, kváziközépkor időutazással és mágiával. A világot meghatározó két erő - Teremtés és Pusztítás - küldöttei emberi testet öltve döntik el a világ sorsát. A Pusztító a középkor világában hatalmas király, míg a Teremtő egy tohonya lány a 21. századból. A világégést megelőzvén a Teremtő követői egy védelmezőt küldenek a lányért, s a bonyodalmak kezdetét veszik.

Van itt szerelem és bajlódás, de nem a csöpögős, szappanopera-féle, harc, gyilkosság, Trónok harcát kedvelők meg ne ijedjenek, nem nyírok ki mindenkit :D Aki szereti a középkori nyelvezetet és világot, az szeretni fogja ezt is. Illetve remélem, hogy így lesz :)

A Teremtõ Krónikái - Elsõ Könyv: Megszületés

Köszönöm az időtöket! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 július 17 (szerda), 11:16 
Zöldfülű

c.l.a.r.e.y írta:
Dense T Harding írta:
Kritikát szeretnék kérni tőletek A Neopolisz gyermekei című, sötét hangvételű novellámra, itt található:
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=108386
Szia! Azta, hűhh! Ment a kritika, zseniális, másnak is nagyon és szívből ajánlom!!!! _U_

Atrix Wry írta:
Sziasztok! Clareynek igaza van (írtam is kritikát), melegen ajánlom mindenkinek!!!!!!!!!!!!!! ;)

Igazán köszönöm a visszajelzéseteket, mindkettőtöknek válaszoltam a történet alatt is!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 július 16 (kedd), 8:44 
Szárnybontogató

Sziasztok!

Először írok ide, a legújabb írásomra szeretném felhívni a figyelmeteket. Ha szeretitek a hétköznapi történeteket, akkor szerintem tetszeni fog nektek. Egy fiúról és egy lányról szól, akik sok csalódás közepette szeretnék megérteni az életet, és egymást. Persze romantikából sem lesz hiány, de véleményem szerint a történet néhol nyers, akár csak a valóság. Főleg Budapesten játszódik, lesz szó barátságról, szerelemről, sportról, családi kapcsolatokról, szóval mindenről, ami általában az életben előfordul. Be van fejezve a történet, úgyhogy nem kell attól tartani, hogy nem lesz folytatás.

Címe: A bajnok, ezen a linken megtalálhatjátok: http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=104942

Véleményeket is szívesen fogadok :)

Lindsay

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 július 15 (hétfő), 18:20 
Szárnybontogató

c.l.a.r.e.y írta:
Dense T Harding írta:
Sziasztok,

Kritikát szeretnék kérni tőletek A Neopolisz gyermekei című, sötét hangvételű novellámra, itt található:

Leírás:
A világ gyorsan változott, az emberek élete nehezebb lett. Túlnépesedett városokba kényszerültek, ahol még volt iható víz egy-egy tisztító nagyvállalatnak köszönhetően, míg más területek elnéptelenedtek. Az átlagember életszínvonalán a technológia fejlődése sem tudott javítani. Spekulatív fikció egy sötét jövőben. – A föld tovább forgott, gyerekek születtek és váltak felnőtté. De hogyan?

Szia! Azta, hűhh! Ment a kritika, zseniális, másnak is nagyon és szívből ajánlom!!!! _U_

Sziasztok! Clareynek igaza van (írtam is kritikát), melegen ajánlom mindenkinek!!!!!!!!!!!!!! ;)][size=85][quote=

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 július 15 (hétfő), 12:55 
Könyvmoly

Dense T Harding írta:
Sziasztok,

Leírás:
A világ gyorsan változott, az emberek élete nehezebb lett. Túlnépesedett városokba kényszerültek, ahol még volt iható víz egy-egy tisztító nagyvállalatnak köszönhetően, míg más területek elnéptelenedtek. Az átlagember életszínvonalán a technológia fejlődése sem tudott javítani. Spekulatív fikció egy sötét jövőben. – A föld tovább forgott, gyerekek születtek és váltak felnőtté. De hogyan?

- Of what did she succumb?
- I drove a stake through her heart and cut off her head.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 július 14 (vasárnap), 20:19 
Könyvmoly

Sziasztok!
Hosszabb hallgatás után visszakeveredtem ide, és gondoltam, hogy kicsit belelendüljek, megpróbálok pár kritikát szerezni néhány régebbi irományomhoz. ;;)

Először ajánlanám a WVV kategóriát kedvelők számára a Forró bádogtető című, Csámpás témájú írásomat, de ha csak pár másodperszet szánna rám valaki, az az Anyák napja drabble-ben is kedvét lelheti.

Ezután szólnék a Sötét Varázslatok téma fanjaihoz, itt a Mrs. Malfoynak lenni és az Unsent Letters című ficet emelném ki, az első egy komor hangvételű párperces, míg a második cím hat rövid levelet rejt, melyeket elhunyt szeretteiknek írnak a különböző szereplők.

Végül, hogy a romantikát se hagyjam ki, Madam Puddifoot kávézójában szereplő történeteket is hirdetnék. Egy rövidke Fleur/Bill fluffot, L'amour Toujours címmel, illetve természetesen a Variációk egy témára: Pansy Parkinson-t, ami eddig öt, egymástól független epizódból áll, de remélem, a közeljövőben még bővülni fog.

(Persze a többi fent lévő ficemhez érkező véleménynek is örülök.)

Előre is köszönöm, ha valaki úgy érzi, megérdemlek tőle egy kritikát!

_U_ :-h
C

- Of what did she succumb?
- I drove a stake through her heart and cut off her head.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 július 14 (vasárnap), 18:40 
Zöldfülű

Életem első történetéhez kérnék szépen véleményeket: http://jacobssie.blogspot.hu/

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 július 14 (vasárnap), 17:06 
Zöldfülű

Sziasztok!:-)
A kritikakuncsorgás nem az én asztalom, de látva, hogy két legújabb történetemre igencsak kevés vélemény érekezett (mindössze 1, mindkettőre), rászántam magam, hogy megosszam veletek:)
Mindkét történetem Éhezők Vidala fic.

Az első fic a legelső Viadalt mutatja be Anice Marlowe, tizenkettedik körzeti lakos életén keresztül.
Itt is van a link: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=108567

A második Katniss és Gale szereplésével egy rendkívüli vadászást mutat be az erdőben... Felfedezik az erdőt... De csak azt? :P Aki Team Gale, annak szeretettel ajánlom!:)
Link: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=108568

Akinek van kedve és ideje, nyugodtan kukkantson be! Kritikáért nem harapok!
Üdv, Bonnie.:)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 július 13 (szombat), 23:33 
Zöldfülű

Kérdés: úgy is lehet kritikát kérni, hogy nem a merengőn van az írás? Mert ide nem akarják felenni az adminork, pedig egy történetem már fent van, bár mungós (Draco KONTRA Hermione). Ha lehet, akkor itt a link a fanfictionnetes oldalamhoz: http://www.fanfiction.net/u/4855420/Zirmus

A történet címe "Harry Potter méhészete", és egy kalandos történet. De most mungóba sem akarják feltenni, pedig szerinte sokat javulám.

Amennyiben pedig nem lehet kritikát kérni külsős fichez, kitörölhetjétek vagy szóljatok és kitörlöm és elnézést.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 július 13 (szombat), 11:29 
Zöldfülű

Sziasztok,

Kép

Leírás:

A történetet itt találjátok:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 július 09 (kedd), 19:51 
Zöldfülű

Sziasztok!

Felkerült a legújabb Drarrym, a Flash első fejezete. :) Mint mindenki, én is örülnék néhány kósza kritikának! ;;) Előre is köszönöm annak, aki bekukkant hozzám. :3

Leírás: Három év telt el a Háború óta, s Kingsley Shacklebolt lemond miniszteri posztjáról, de korántsem visszhangmentesen. Az egykori miniszter, a Kis Túlélőt, Harry Pottert jelöli utódjául, aki ugyan ódzkodik a helyzettől, de viszonozni akarja Kingsley háborúban nyújtott segítségét, így belemegy. Viszont tervei, hogy hogyan tegye jobbá a társadalmat, nem mindenkinek tetszik, köztük Draco Malfoynak sem.

Itt érhetitek el: Flash - Első fejezet: Kezdetek

További szép estét. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 július 09 (kedd), 18:46 
Zöldfülű

Én még új vagyok itt a Merengőn, nemrég vágtam bele egy új ficbe, és kíváncsi vagyok a véleményetekre. Integrálás a címe, itt a link: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=107212
Köszi :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 július 08 (hétfő), 19:09 
Sztorihajhász

Bár tudom, hogy az X-men Evolution nem igazán népszerű, sőt, semennyire sem népszerű az oldalon. Mégis, szeretnék kritikát kapni új ficem az "Elfelejtettél engem?" első fejezetére.

A tartalom röviden: Két hónap telt el az Apokalipszis elleni küzdelem óta, és az élet visszazökkent a megszokott kerékvágásba. Ám egy nap Kurt Wagner furcsa üzenetet kap valakitől, akihez közel állt, ám az illető öt évvel ezelőtt nyomtalanul eltűnt. Vajon ki küldte az üzenetet? Mi történt öt évvel ezelőtt azon a végzetes napon? Ahogy Kurt és az X-csapat többi tagja a nyomokat kutatja, feltárul Kurt eddig nem ismert múltja. Vele együtt pedig egy olyan eset, amely mindenkit gondolkodásra késztet.

Itt olvasható: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=108489

"Love is the most powerful magic of all."

"Every magic comes with a price."

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 július 08 (hétfő), 0:06 
Szárnybontogató

Két novellám van, amire nagyon szeretnék kritikát kapni: ;;)
az egyik Lily és Piton gyerekkorában játszódik, a Roxfortba kerülésük előtti nyáron. Azt a bizonyos jelenetet dolgoztam fel benne, amikor Lily és Piton átkutatja Petunia szobáját.
Bagolyposta Evanséknél
A másik egy ennél rövidebb novella, Hermionéról és Csámpásról:
Az öreg kandúr hagyatéka
Előre is köszönöm!
Zsuzsi

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 július 04 (csütörtök), 19:46 
Zöldfülű

Sziasztok!

Ismét jöttem kritikáért kuncsorogni! :)
Saját történet, immáron 3 fejezet elérhető, és töltöm már a negyediket is. Minden észrevétel fontos lenne számomra!

Itt a történet linkje: Életlenek

Köszönöm szépen!
Coyote :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 július 02 (kedd), 9:17 
Zöldfülű

oops, véletlenül rossz helyre másoltam :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 július 01 (hétfő), 20:16 
Zöldfülű

andra925 írta:
Sziasztok!

A nemrég feltölteni kezdett történetemhez keresnék bétát. Kicsit akciódús, rejtélyes, romantikus.

Tartalom:
Robin Drace egykor tehetséges nyomozó volt, abban bízott, hogy az FBI-nak is dolgozhat. Egy magánéleti tragédiát követően viszont lefokozzák, így az izgalmas bűnügyek helyett egy hevesen udvarló kollégája és a bélyegző kezelése marad rá.

Kilátástalan helyzetén a véletlen segít: miután lát egy színésznőt kiesni a lakása ablakából, úgy dönt, bebizonyítja, hogy gyilkosságról van szó, és visszaállítja a hírnevét. Ám alig lép be a függöny mögé, máris olyan akadályokba botlik, amiket egyedül a jóképű, közismert színész, Samuel Withmore háríthat el - a férfi azonban busásan megkéri a segítség árát. Robin döntésre kényszerül: fel kell áldoznia vagy a nyomozást vagy a tisztességét… ugyanis ha előre akar haladni, mindkettőhöz nem ragaszkodhat.

Itt találjátok: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=107961

Előre is köszönöm :)

Szia!

Itt kevés az esély, hogy találsz, de van a fórumon egy kifejezetten erre használható részleg, a bétapiac.
Itt találod: viewforum.php?f=15
:)

Szép estét. :)

KépKép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 július 01 (hétfő), 15:48 
Zöldfülű

Sziasztok!

Felkerült az első Drarrym, a Keserédes döntések utolsó előtti, azaz 5. fejezete. Örömmel fogadnék kritikákat, hisz mint említettem, az első történetem róluk, és kíváncsi vagyok a véleményekre. ;;)

Az egész történet tartalma: Ellenségből lehet barát? Barátból szerelem? Bárhogy is döntesz, mindig érezni fogod a keserédes ízt. A történet négy évvel a Háború után játszódik. Harry ekkor már két éve auror, s egyik nap összehozza a szerencse Draco Malfoyjal, aki éppen a húgát kíséri a Szent Mungóba. Harry nem is sejti, de itt kezdődik el minden... A történet annyiban AU, hogy Draco mindkét szülője meghalt, illetve van egy húga. Harry pedig nincs együtt Ginnyvel.

Ebben a fejezetben pedig kiderül, hogy nem mindenki az, akinek mutatja magát...

Itt érhetitek el: Keserédes döntések - 5. fejezet - Inferno

Előre is köszönöm a kritikákat/olvasást! :oops:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 június 29 (szombat), 18:43 
Zöldfülű

Sziasztok!
Hát eddig még nem voltam itt, de most úgy érzem, eljött az idő. :)

Már egy ideje íródik Perselus Piton/saját szereplős romantikus stílusú történetem, aminek az írását nagyon élvezem, de még rengeteget kell fejlődnöm.
Bár nagyon örülök - és mindig megmelengetik a szívemet - a "nagyon tetszett", "várom a folytatást", és "jó, tetszik" kritikáknak, de ezek még nem elegek ahhoz, hogy fejlődhessek.
Szeretném, ha egy páran írnának arról is, hogy mi az ami tetszik benne, mi az, ami nem, melyik részét élvezik a legjobban, melyiket érzik unalmasnak, mi lehet a történet alapján az erősségem és min kellene sokat csiszolnom stb. Nagyon örülnék neki, ha néhányan írnának nekem, mert ez elengedhetetlen a fejlődéshez.
A fic címe : Én és a Hercegem, a linkje pedig: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=95520

Előre is köszönöm azoknak, akik veszik a fáradtságot és megajándékoznak egy-két építő jellegű kritikával! :) :oops:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 június 24 (hétfő), 10:33 
Zöldfülű

Sziasztok!

A nemrég feltölteni kezdett történetemhez keresnék bétát. Kicsit akciódús, rejtélyes, romantikus.

Tartalom:
Robin Drace egykor tehetséges nyomozó volt, abban bízott, hogy az FBI-nak is dolgozhat. Egy magánéleti tragédiát követően viszont lefokozzák, így az izgalmas bűnügyek helyett egy hevesen udvarló kollégája és a bélyegző kezelése marad rá.

Kilátástalan helyzetén a véletlen segít: miután lát egy színésznőt kiesni a lakása ablakából, úgy dönt, bebizonyítja, hogy gyilkosságról van szó, és visszaállítja a hírnevét. Ám alig lép be a függöny mögé, máris olyan akadályokba botlik, amiket egyedül a jóképű, közismert színész, Samuel Withmore háríthat el - a férfi azonban busásan megkéri a segítség árát. Robin döntésre kényszerül: fel kell áldoznia vagy a nyomozást vagy a tisztességét… ugyanis ha előre akar haladni, mindkettőhöz nem ragaszkodhat.

Itt találjátok: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=107961

Előre is köszönöm :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 június 22 (szombat), 21:56 
Zöldfülű

Sziasztok!

Nem sűrűn járok erre, de úgy érzem a srácaim megérdemlik :) Szóval az ő érdekükben, csakis és kizárólag az ő kedvükért :)
Tehát: PD, slash, dráma, 18 éven felülieknek és itt található:
Örvényben

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 június 17 (hétfő), 18:01 
Zöldfülű

Sziasztok!

Felkerült egy Sirius-Remus novellám, és nagyon örülnék egy-két kritikának. :)
Hogyan mondta volna el Remus, legjobb barátjának, hogy megkérte Tonks kezét? És hogyan reagált volna Sirius?
Semmi slash, színtiszta barátság!
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=107991

Köszi!! ;)

Shalimar

Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is. "

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 június 14 (péntek), 19:28 
Zöldfülű

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=105128

Sziasztok!
Újabb fejezet a Sacrifice - Áldozat című regényemben. (: Voldemort/Tom Denem rajongók figyelmébe ajánlom a történetet, és akik kíváncsiak a Sötét Nagyúr életének minden egyes pillanatára.

Leírás:
Tom Denem élete.
A kezdettől a legutolsó lélegzetvételéig. Vajon hogy teltek a fiatal Voldemort mindennapjai a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában? Hogyan szerezte meg állását a Burgin & Burksben? Mikor jött el az a pont az életében, amikor elkezdett letérni a jó útról? Kiszámítható volt, vagy senki nem látta a közelgő gonoszt sötét fellegként közeledni?

Történetemben az ő illetve egy lány, Catherine Isgar történetét mesélem el tizenegy éves koruktól kezdve. (Figyelem! Kapcsolatuk kicsit sem romantikus, kicsit sem rózsaszín, tehát egy karakterhű Tomot próbálok megformálni a regényben.)

Kígyók, erőszak, sötét varázslatok, halálfalók, gyilkosság, világuralom, Gomoldék, horcrux.. és egy bizonyos , amelynek nagy szerepe van Tom, illetve Catherine sorsának alakításában.

Ki a jó, és ki a rossz? Néha már nem lehet megállapítani; néha már elmosódik a határ. És végül, ki az áldozat? A regény olvasása után mindenre fény derül.
Remélem, tetszeni fog, és hagytok egy-két sort, hogy megtudjam, mi a véleményetek a történetről. Nagyon motiváló, és egyben segítő is tud lenni. (:
E/1 személyben íródott, Tom, illetve Catherine szemszögéből.
To know the future, return to the past.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 június 12 (szerda), 20:34 
Szárnybontogató

Jöttem pár kritikáért! Könnyed, cuki, és romantikus drarry. Köszönöm ;;) :D ;;) :D

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=107876

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 június 09 (vasárnap), 14:14 
Zöldfülű

Sziasztok!

Ilyet még úgysem csináltam, szóval épp itt az ideje. :)
Felkerült egy rövidke novellám, és kritikáért könyörgök.
Privet Drive, és most semmi Drarry... :)

Az alany itt található: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=107780

Köszönöm a segítségetek! ;) :)

KépKép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 június 09 (vasárnap), 12:13 
Szárnybontogató

Megjelent a Fekete szív első fejezete,ez a fic Bellatrix életéről fog szólni,ő a kedvenc Halálfalóm és le akarom írni,hogy lett a szende kislányból Voldemort legvérszomjasabb követője :D Kritikát írni ér :D
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=107716

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 június 07 (péntek), 17:57 
Szárnybontogató

Sziasztok! Hosszú idő után megint irkáltam, és már olvasható is a legutóbbi, humorosnak szánt volterrai egypercesem. Üres kritikám már van, szeretnék igazit is! Előre is köszi mindenkinek!
Itt található az Unalmas örökkévalóság:
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=107778&i=1

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 június 06 (csütörtök), 8:01 
Zöldfülű

Helló :) Nem tudom hányan vagytok Teen Wolf nézők, de ha előfordultok, illetve érdekel titeket egy fanfiction...

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=107185

A címe a The Phoenix, de ez igazából csak az első novella címe. Összefüggő novellasorozatról van szó, ami a második évad után eltér a sorozattól - bár nem tartom kizártnak, hogy később a sorozat bizonyos elemei megjelennek majd még jobban :)
Öt novellából áll jelenleg, ebből egyelőre csak négy került fel (az elsőt két részben kellett feltöltenem), az ötödik elbírálás alatt áll.
Eddig a fő narrátorom Stiles, de ahogy haladok előre, egyre inkább belelépek mások szemszögébe is.
Párosítások: Stiles/Derek, Scott/Allison/Isaac, Peter/Chris, az, hogy a többiekkel mi lesz, az még a jövő zenéje :) Tehát SLASH és poly-kapcsolat egyaránt megtalálható. És bár nagy szerepet játszik a románc, azért igyekszem nem nagyon átvinni romantikus komédiába az egészet, igyekszem megtartani az egyensúlyt a történések, a veszély, a baráti kapcsolatok és a romantika között.

Ha úgy döntötök, hogy elolvassátok, remélem élvezni fogjátok :)

Szerk: És már olvasható a legújabb fejezet :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 június 06 (csütörtök), 5:54 
Sztorihajhász

Halihó!

Nos, előre tudom, hogy a kutyát nem fogja érdekelni, de szeretnék kritikát kapni az Ez vagyok én c. X-men Evolution novellafordításomra. Elég depressziós, most szólok! Kurt Wagner/Árnyék központú novella.

Itt olvasható, ha valakit egyáltalán érdekel: http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=107738

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 június 05 (szerda), 22:59 
Szárnybontogató

Jöttem reklámozni! :-h

Egy drarryvel térek vissza (micsoda meglepő fordulat) :D :D :D
Ezuttal egy kicsit romantikusabb és drámaibb irással jelentkezünk Endra barátnőmmel. Minden kritikának örülünk ;) ;)
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=107735

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 május 29 (szerda), 21:00 
Zöldfülű

Annie95 írta:

Ment a kritika, tetszik a történeted! (:

Köszönöm, írtam vissza! Azóta felkerült a második fejezet is! Kíváncsian várom a véleményed! :)

(És persze másét is! :) )

Köszönöm, jó olvasást!
Coyote

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 május 29 (szerda), 16:10 
Sztorihajhász

Halihó!

Gondolom, már nagyon untok, de ismét kritikáért kuncsorgok. Ugyanis ez a kis Once Upon a Time szösszenetem még nem kapott kritikát. Egy darabot, de még csak egy felet sem. RumplestiltskinXfiatal Cora párosítás, a címe pedig "Ha másképp történt volna".

A sztori röviden: Amikor Corának választania kell Rumplestiltskin és Henry herceg között, nem úgy dönt, mint ahogy mindenki várná.

Itt olvasható: http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=105580

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 május 28 (kedd), 19:59 
Zöldfülű

Sziasztok!

Felkerült a HarryxDraco párosítású történetem negyedik fejezete. :) Nagyon boldoggá tennétek, ha megtisztelnétek a kritikáitokkal! ;;)

A történetet itt éritek el: Keserédes döntések
A fejezet leírása: Lassan a történet végéhez érünk. Draco egyre jobban kezd megnyílni, megmutatja az érző oldalát, Harry pedig éppen a saját érzésein lepődik meg. Ezen felül Draco meglehetősen váratlan lehetőséget kap, hogy az életén változtasson.

Előre is köszönöm annak, aki benéz. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 május 28 (kedd), 7:23 
Zöldfülű

Coyote írta:
Sziasztok!

Szeretnék kritikát kérni az új történetemhez, az Életlenekhez.
Ez egy saját sztori, ami vámpírvadászokról szól. Nagyon nagy szükségem lenne pártatlan visszajelzésre!

Előre is köszönök minden megtekintést és hozzászólást! :)

Coyote

Ment a kritika, tetszik a történeted! (:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 május 26 (vasárnap), 15:28 
Zöldfülű

Sziasztok!

Szeretnék kritikát kérni az új történetemhez, az Életlenekhez.
Ez egy saját sztori, ami vámpírvadászokról szól. Nagyon nagy szükségem lenne pártatlan visszajelzésre!

Előre is köszönök minden megtekintést és hozzászólást! :)

Coyote

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 május 25 (szombat), 10:55 
Zöldfülű

Sziasztok!
Három fejezet van fent új történetemből, a címe Megbolygatott múlt.
Van két, mindenre elszánt, aranyos olvasóm, akik biztatnak a hozzászólásaikkal (ezúton is köszönet Nekik, ha erre járnak).

Emellett nagyon örülnék egy-két komolyabb (értsd: akár kritikusabb) kritikának!

Slash történet, nem az erotika, vagy a lelkizés van középpontban, inkább könnyedebb, pergő eseményekkel.

Nagyon köszönöm! :lol:

DaRi

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 május 25 (szombat), 6:02 
Sztorihajhász

Hát, tudom, hogy az X-men, főleg az X-men Evolutionnek nincs nagy divatja itt, de szeretnék kritikát kérni erre a ficemre. A címe Emily és egy Kurt Wagner/Árnyék és saját szereplős hosszabb ficemről van szó. Már három fejezet kész van.

Itt olvasható: http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=107091

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 május 24 (péntek), 21:15 
Zöldfülű

Sziasztok! :oops:
Ismét szeretnék tőletek egy kis bátorítást kérni, :oops: :oops: ugyanis az anyák napjára írt fanficemre (ami még vasárnap felkerült, hála egy arra járó adminnak) már a jeles nap óta nem érkezett egyetlen kritika sem :( Most végre vettem a bátorságot, hogy hozzátok forduljak (végső elkeseredésemben)

A történet - mint azt gondolom kitaláltátok - az anyák napjáról szól. :) Lily Luna Potter nagy gondba kerül, mert nem tudja, mit adhatna a világ legjobb anyukájának, ami legjobban kifejezi, mennyire szereti őt ;;)

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=106994

A leírás, amit a történethez írtam:
"Boldogan ugrándoztam a Roxfort folyosóin, magamban énekelve, hogy „Ajándékot adok, anyukámnak!”, „Ajándékot adok, anyukámnak!”, ám egy hirtelen gondolattól kihullott a kezemből az összes gondosan írt pergamenpapír:

Mégis mit?

Milyen ajándék fejezhetné ki legjobban, hogy mennyire szeretem? Nem volt mit tenni, elhatároztam, felkeresem a kastélyban tartózkodó unokatestvéreimet, hogy kikérjem a véleményüket."

Lily Luna Potter és a következő nemzedék segít nekem abban, hogy kifejezzem, mennyire szeretem az anyukámat :) Előre is köszönök mindent! Theodora

:) J.K.Rowling

KépKép
Hugrabug Helga :) és Tyrion :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 május 22 (szerda), 16:45 
Zöldfülű

Sziasztok!

Felkerült a legújabb történetem, ami SiriusxRemus párosítású. Egy fejezetes, romantikus egyperces, amit Bobby Vinton - Sealed with a kiss c. dala ihlette.

Tartalom: A fiúk az utolsó, roxforti évüket töltik, Sirius pedig meglepetéssel készül Remusnak a karácsonyi bálon.

Nagyon boldoggá tennétek, ha megdobnátok néhány kritikával. ;;) Köszönöm!!!

A történetet itt éritek el: Csókkal pecsételve

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 május 22 (szerda), 10:47 
Sztorihajhász

Felkerült egy Mass Effect számítógépes játékhoz íródott fanfictionöm.

Tartalom: A Normandyt egy ismeretlen űrhajó támadja meg. A legénység menekülni kényszerül, de a hajó parancsnokának nincsen szerencséje…

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=107413

Örülnék néhány kritikának, bár tudom nagyon ritka fandom. Előre is köszi.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 május 21 (kedd), 22:52 
Zöldfülű

Sziasztok!

Elkezdtem írni egy Trónok harca fanficet Sandor Clegane-Sansa Stark párosítással. A "körítés" eléggé AU, mert a modern korokban játszódik, de remélem, ez senkit sem fog visszariasztani, mert megpróbáltam megtartani a szereplők jellemét.
Örülnék a kritikáknak :)

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=106714

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 május 21 (kedd), 21:29 
Szárnybontogató

Sziasztok!

Jöttem újra kritikáért könyörögni, mégpedig a napokban felkerült, immáron befejezett ficemhez, ami az Októberi melankólia címet kapta.

A párosítás szokásomhoz híven furcsa: Remus/Ginny; 2 fejezetes.
A történet a háború után játszódik, szomorkás hangulatú, és arról szól, hogy főszereplőink hogyan találnak egymásra ezekben a viszontagságos időkben.

Figyelmeztetés: AU (mivel itt Remus él; Harry és Ginny között nincs semmi, ahogy Tonks és Remus között sem volt)

Nagyon köszönöm mindenkinek, aki benéz hozzám, és hagy maga után véleményt; és köszönöm azoknak is, akik már ezt megtették!

Szép napot!
DoroThya

<3 Fred, George, Sirius, Remus <3 - imádó ^^

Profil||Ficblog

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 május 21 (kedd), 21:26 
Szárnybontogató

Amikor két hibbant elme unatkozik, akkor születnek meg a gyöngyszemek! Összeálltunk néhány fic erejéig Endra barátnőmmel. Mind drarry (ergo slash), és egyéb párosokkal fűszerezve!
:wink:

http://fanfic.hu/merengo/viewuser.php?uid=16318
Erősen WV-s történeteket alkottunk. Kritikákat is nagy örömmel olvasunk :D
köszönöm

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zoisit 2013 május 21 (kedd), 21:46-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 május 21 (kedd), 9:40 
Szárnybontogató

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=107210&i=1
Megjöttem a Másnaposok nyolcadik fejezetével,kritkákat elfogadok :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 május 20 (hétfő), 20:44 
Írópalánta

Sziasztok!
Bár mostanában nincs túl sok időm írni, fordítani... élni... de nemrég feltöltöttem egy végre befejezett történetemet, szeretném azt ajánlani nektek, illetve örülnék néhány kritikának. :) Rövid, humoros történetről van szó Voldemort "mentális romlásba döntéséről".

A történet Voldemort születésnapi ajándékáról szól, amelyben - természetesen - nincs köszönet.

Figyelmeztetés: Főszerepben Őrült Voldemort, Kissé Sunyi Mardekár és Agyalágyult Nagini. Semmi esetre se vegyétek komolyan a történetet! Sőt, ha javasolhatom: egyetlen szót se vegyetek komolyan abból, amit leírtam, mert egyes bekezdéseket én is úgy írtam, hogy közben majd megfulladtam a röhögéstől. Épp ezért étel és ital fogyasztása a történet olvasása közben nem ajánlott. Az étkezés következtében bekövetkező fulladásos halálért felelősséget nem vállalok, ahogy az esetlegesen felmerülő rekeszizom sérülésekért sem.

Röviden: Jó szórakozást!

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=105198

KépKép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 május 18 (szombat), 19:15 
Szárnybontogató

Kedves olvasók!
Legfontosabb a bizalom című regénykém lassan, de biztosan közeledik a vége felé, ami így lassan hat év után érik. Ezen ok miatt bátorkodom figyelembe ajánlani.
A történet AU, az első hat kötetet veszi figyelembe, de nincsenek horcruxok. Vajon milyen élete lehet egy olyan lánynak, akinek Remus Lupin az édesapja? Kelly az édesanyjával él Bristolban. Kislánykori vágya, hogy megismerje az apját, akit eddig nélkülöznie kellett! Egy tragikus baleset következtében teljesül a vágya - de vajon még mindig él Kellyben az a kislány, aki egykoron volt?

A történet az érzelmekre hegyezi ki a hangsúlyt, így akciósabb jelenetekre nem igen lehet számítani - eddig.

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=24164

Az arra járóknak kellemes olvasást, véleményeket szívesen fogadok. :)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Cartwright 2013 június 06 (csütörtök), 12:28-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 május 18 (szombat), 15:08 
Zöldfülű

Sziasztok!

Felkerült a Drarry történetem harmadik fejezete! Ebben a részben leginkább az érzelmeken van a hangsúly, ahogy Harry igyekszik magában helyrerakni a Dracoval történteket, ennek ellenére elbújt benne egy csipetnyi humor is, no de a szenvedély is megjelenik. :) Ezúton is szeretnék kritikákat kérni, s aki megteszi, annak nagyon köszönöm! :D :)

Keserédes döntések - 3. fejezet: Melankólia

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 május 17 (péntek), 17:46 
Írópalánta

Sziasztok!

Elsősorban SLASH-olvasók figyelmébe ajánlanám a novellámat, eléggé angstos, cselekmény pedig nem nagyon van benne, olyan "emésztjük magunkat"-típusú. Itt megtaláljátok: Isten veled.

Előre is köszönöm szépen!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 május 16 (csütörtök), 14:50 
Zöldfülű

Sziasztok!
Új fejezet a Sacrifice - Áldozat című regényemben, szám szerint a tizenhetedik.
(Tom Denem, illetve Voldemort életéről szól, így a rózsaszín felhők természetesen messziről elkerülik a történetemet. :D)
Bízom benne, hogy elolvassátok, és írtok néhány kritikát! (:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2281 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 46  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra