Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 29 (szombat), 23:48

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 7704 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 155  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Sorozatfüggők Birodalma
HozzászólásElküldve: 2013 szeptember 27 (péntek), 16:01 
Sztorihajhász

Andro írta:
Ez a Márveles sorozat nekem nem nagyon jött be. Valami jobbat és többet vártam. Nem hiszem, hogy nézni fogom. :(

Ez még csak a pilot, az meg nem mindig szokott jó lenni, én bizakodom. Meg nálam, ahol ott van Phil Coulson, az már rossz nem lehet :D *fangirl on*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 szeptember 27 (péntek), 15:59 
Sztorihajhász

Ez a Márveles sorozat nekem nem nagyon jött be. Valami jobbat és többet vártam. Nem hiszem, hogy nézni fogom. :(

Viszont a Sleepy Hollow nagyon jó még mindig. Az nézős. :mrgreen:

Az OUAT egyébként magyarul jövő hét szombattól lesz. Bár a tévéújságban még két hétig szerdán szerepel. Azért majd nem árt megnézni a teletexet sem, mert ki tudja már.

"Love is the most powerful magic of all."

"Every magic comes with a price."

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 szeptember 27 (péntek), 14:06 
Könyvmoly

Andro írta:
Most annak szólnék, aki magyarul nézi a Once Upon a Time-ot. A sorozat ezentúl szombatonként, délután 16:50-kor lesz. A hírt a Port.hu-ról hoztam. Gondoltam szólok.

Köszi, szóltam Nagyimnak, nagyon örült az infónak, mert különben lemaradt volna! ;)

vidor írta:
Hát igen, attól aztán fel lehet ébredni xD Szerintem is jól működött, bár sokaknak nagyon nem tetszett, de szerintem abban benne lehet az is, hogy volt valami gebasz az egyik verzióval, amin előbb jött a zene. Szerencsére én nem azt töltöttem, úh. nálam működött pedig tudtam, hogy mi fog történni, de így is ütött, jól megcsinálták.
Na én ettől nem félek, Martin elég határozott, és megmondta, hogy az írás nem demokrácia, és hogy nem fog változtatni az elképzelésein semmiféle hatásra sem. Mondjuk igaz, ami igaz a nyomás nagy lehet rajta is, de nekem nem úgy tűnik mintha túlságosan érdekelné a dolog. Bár így is megvagyok győződve róla, hogy előbb fogjuk megtudni a sorozatból a folytatást, mint a könyvekből, annyira lassan ír Martin.
Sansával nekem nincs bajom, az első könyvben/évadban utáltam csak, mostanra meg már egészen meg is kedveltem. Én leginkább sajnálom őt, mert szinte mindenki kihasználja a természetét, azt, hogy arra nevelték, hogy legyen kedves/udvarias igazi hölgy. Remélem megfogja lassan tanulni, hogy ezt a saját hasznára legyen képes fordítani, és végre a talpára áll, én szorítok neki. És szinte biztos vagyok benne, hogy a végén királynő lesz majd belőle.

Vikings csak 9 részes, szóval hamar le lehet darálni, viszont várni kell a folytatásra. A Merlin meg igaz több évad, viszont kerek és egész :) Jó döntés a Merlin, szerintem kihagyhatatlan darab, főleg, ha szereted a fantasyt.

Ezt nem is tudtam, hogy két verzió kering a neten, mert én akkor a jót néztem, emlékszem is, hogy volt egy minimális hatásszünet, és utána a zene. Tudtam, hogy lesz egy ilyen jelenet, de akkor nem esett le, hogy ez az lesz, és csak úgy pislogtam. Lefagytam egy pár másodpercre, utána meg vissza is tekertem, hogy megnézzem megint.
Csak írjon!! :D Attól félek még, hogy ő már eléggé benne jár a korban... de csak nem! Ezt más nem fogja tudni befejezni helyette.

Most a 9 rész is soknak tűnik, annyira nincs hangulatom sorozatot nézni, pedig le is vagyok maradva egy csomó mindennel... :( :( Nem is értem, mi van velem.

Na majd a Glee mindjárt visszahozza a kedvem! ^^

- Of what did she succumb?
- I drove a stake through her heart and cut off her head.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 szeptember 26 (csütörtök), 13:45 
Sztorihajhász

Most annak szólnék, aki magyarul nézi a Once Upon a Time-ot. A sorozat ezentúl szombatonként, délután 16:50-kor lesz. A hírt a Port.hu-ról hoztam. Gondoltam szólok.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 szeptember 25 (szerda), 19:51 
Ó-nagy-admin "on stage"

Na igen, arra is nagyon kíváncsi vagyok. Remélem, a humoruk a régi. :-D

És szintén BBC:
Death Comes to Pemberley
Karácsonykor, ha minden igaz.
Hogy ebből vajon mi fog kisülni? :-? (Bár a Lost in Austen is jó kis mini volt.)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 szeptember 25 (szerda), 19:03 
Ó-nagy-admin "backstage"

És a Merlin készítőgárda új sorozatát se felejtsétek el, az Atlantist :D ;;) Most szombaton lesz az első része :)

http://www.youtube.com/watch?v=_itzsxNOfFM

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 szeptember 25 (szerda), 18:15 
Ó-nagy-admin "on stage"

vidor írta:
Erről még nem is hallottam, de rögtön felkeltetted az érdeklődésem :D Lehet tudni valami mást is róla, vagy egyelőre csak ennyi?

Nem sokat. Egyelőre tíz részes lesz, és a BBC össz-sorozatos csatornapromójában látni néha egy-egy jelenettöredéket.
Ha már szóba került a Merlin is, Santiago Cabrera lesz Aramis. :-D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 szeptember 25 (szerda), 16:30 
Sztorihajhász

c.l.a.r.e.y írta:
Még az első részre sem volt időm. :(

Most amúgy is meg vagyok sértődve a sorozatokra, nem járt annyira a kedvemben az Emmy.
:-P

Én meg nem nézek ilyen hülye díjátadókat. Úgyis előre el van döntve ki fog nyerni, és azok nagyjából mindig ugyanazok.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 szeptember 25 (szerda), 13:08 
Tollforgató

Assa írta:
Az én igazán várt sorozataim el se kezdődnek idén, csak 2014-ben (pl. a BBC-féle Három testőr feldolgozás :x remélem, jó lesz, majd egyszer... jó sokára... :( ).

Erről még nem is hallottam, de rögtön felkeltetted az érdeklődésem :D Lehet tudni valami mást is róla, vagy egyelőre csak ennyi?

c.l.a.r.e.y írta:
Ébresztőnek, ami hatásos még a The bear and the maiden fair, persze az a változat, ami a végén volt. Na, az kilök az ágyból. (Mondjuk spec nekem az nagyon működött a sorozatban is, volt a döbbenet Jaime kézlevágós jelenete miatt, majd utána a sokkomba belecsapott ez az ír rock.)
Nem szabad nagyon kapkodni a sorozattal sem, mert aztán ezeknek a könyveknek is az lesz a sorsa, mint a HP-nek, hogy a filmesek nyomására kicsit el lesz kapkodva a vége. Nehéz ez a várakozás, de legalább türelemre edz. :D :D Sansát én sem kedveltem, egészen eddig a ficig.

Jól feldobtad a labdát... Merlin vagy Vikings. Főleg, hogy jön az ősz, indulnak az új szezonok.
De olyan kedvet kapok hozzá az alapján, ahogy mesélsz róla... :D
Legyen a Merlin... :P

Hát igen, attól aztán fel lehet ébredni xD Szerintem is jól működött, bár sokaknak nagyon nem tetszett, de szerintem abban benne lehet az is, hogy volt valami gebasz az egyik verzióval, amin előbb jött a zene. Szerencsére én nem azt töltöttem, úh. nálam működött pedig tudtam, hogy mi fog történni, de így is ütött, jól megcsinálták.
Na én ettől nem félek, Martin elég határozott, és megmondta, hogy az írás nem demokrácia, és hogy nem fog változtatni az elképzelésein semmiféle hatásra sem. Mondjuk igaz, ami igaz a nyomás nagy lehet rajta is, de nekem nem úgy tűnik mintha túlságosan érdekelné a dolog. Bár így is megvagyok győződve róla, hogy előbb fogjuk megtudni a sorozatból a folytatást, mint a könyvekből, annyira lassan ír Martin.
Sansával nekem nincs bajom, az első könyvben/évadban utáltam csak, mostanra meg már egészen meg is kedveltem. Én leginkább sajnálom őt, mert szinte mindenki kihasználja a természetét, azt, hogy arra nevelték, hogy legyen kedves/udvarias igazi hölgy. Remélem megfogja lassan tanulni, hogy ezt a saját hasznára legyen képes fordítani, és végre a talpára áll, én szorítok neki. És szinte biztos vagyok benne, hogy a végén királynő lesz majd belőle.

Vikings csak 9 részes, szóval hamar le lehet darálni, viszont várni kell a folytatásra. A Merlin meg igaz több évad, viszont kerek és egész :) Jó döntés a Merlin, szerintem kihagyhatatlan darab, főleg, ha szereted a fantasyt.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 szeptember 25 (szerda), 11:43 
Könyvmoly

Még az első részre sem volt időm. :(

Most amúgy is meg vagyok sértődve a sorozatokra, nem járt annyira a kedvemben az Emmy.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 szeptember 25 (szerda), 11:15 
Sztorihajhász

Sleepy Hollow 1X02 és Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. 1X01 kinn! Lehet nézni, szedni emberek! :)

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 szeptember 21 (szombat), 18:36 
Sztorihajhász

Assa írta:
White Queen: dettó. Valami Tudorokhoz hasonlót vártam, de az első rész jó pocsék volt. Eredetileg úgy voltam vele, hogy kap még egy-két résznyi esélyt, de azóta se tudtam rávenni magam, hogy belenézzek legalább csak a másodikba.

Reign: Pontosan. :D "Call me Mary." :roll: Muszáj látnom, mi lesz ebből, egy részt kibírok.
Nem is az a bajom, hogy nem lesz történelemhű, hanem a körítés. Mert van az hangvétel és stílus, aminél nem zavarna, hogy a kor és a nevek inkább csak díszletek és az egész modernebb a kelleténél, de ez pont nem az a fajta lesz a trailer alapján (meg mert CW).
De talán, aki tényleg várja, az nem fog csalódni benne.

Na igen, a CW maradjon annál, amihez ért. De ne próbálkozzon meg a történelminek látszó dolgokkal, ha nem az a fő profiljuk. Ez a "Call meg Mary" nálam kiverte a biztosítékot. Egy hercegnő nem fogja azt kérni, hogy nyugodtan tegezzék le, mint holmi utolsó kis parasztlányt a faluból. A CW-s sorozatokkal alapvetően nem sok bajom van, de ez nem is illik a csatorna profiljába.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 szeptember 21 (szombat), 17:55 
Ó-nagy-admin "on stage"

White Queen: dettó. Valami Tudorokhoz hasonlót vártam, de az első rész jó pocsék volt. Eredetileg úgy voltam vele, hogy kap még egy-két résznyi esélyt, de azóta se tudtam rávenni magam, hogy belenézzek legalább csak a másodikba.

Reign: Pontosan. :D "Call me Mary." :roll: Muszáj látnom, mi lesz ebből, egy részt kibírok.
Nem is az a bajom, hogy nem lesz történelemhű, hanem a körítés. Mert van az hangvétel és stílus, aminél nem zavarna, hogy a kor és a nevek inkább csak díszletek és az egész modernebb a kelleténél, de ez pont nem az a fajta lesz a trailer alapján (meg mert CW).
De talán, aki tényleg várja, az nem fog csalódni benne.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 szeptember 21 (szombat), 13:39 
Sztorihajhász

Én a White Queennel fürödtem be így. Az első két epizód után dobtam is. Azt hittem, lesz olyan jó, mint pl. a Tudors, de messze alulmúlta a várakozásaimat.

A Reign nem érdekel, nekem túlságosan modernnek tűnt az előzetes alapján. De ha majd jó kritikákat hallok róla, talán bele fogok nézni.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 szeptember 20 (péntek), 20:18 
Ó-nagy-admin "on stage"

Az én igazán várt sorozataim el se kezdődnek idén, csak 2014-ben (pl. a BBC-féle Három testőr feldolgozás :x remélem, jó lesz, majd egyszer... jó sokára... :( ).
De belenézegetek a pilotokba, hátha akad valami.
A Reignnek biztos nem tudok majd ellenállni, de ez inkább amolyan perverz kíváncsiság, mert a trailer nálam annyira elrettentő volt. :-D Sokkal jobban jártak volna szerintem, ha kitalálnak egy saját országot a sorozathoz, mint pl. a Neveletlen hercegnőben, csak itt a múltba helyezve, mint hogy úgy állítják be, mintha bármi köze lenne a történelemhez. (Remélem, a neveken túl nem is próbálkoznak majd ezzel.)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 szeptember 20 (péntek), 10:32 
Könyvmoly

Ó, azt tudom, csak már volt emiatt kavarodás, hogy kinti dátumot mondtam valakinek, és félreértette, aztán a csak itthonival is volt már probléma, szóval nekem ez a legtisztább! ^^

Hű, elég sok mindent várok... első sorban azt, hogy végre meg tudjam nézni a Sleepyt... :D
De a Marvelt és a Wonderlandet én is megnézem biztos, az újoncok közül még a Reign és a Dracula várós nagyon.

Meg persze az új évadok...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 szeptember 20 (péntek), 10:14 
Sztorihajhász

Tisztában vagyok az időeltolódással, hogy nálunk az amerikai sorozatok csak másnap elérhetőek. De köszönöm! Már csak pár nap és Marvel! És alig pár hét és OUAT Wonderland! Nekem az az év maga a Mennyország lesz sorozatügyileg! :mrgreen:

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 szeptember 19 (csütörtök), 19:47 
Könyvmoly

vidor írta:
Nekem is az openingre cseng, ébresztő pedig a Rains of Castamere (nem a szöveges, hanem csak az intro, ami a 3x07 végén volt)
Igen, ismerem a fanartjait, tényleg jók - ellett találva szinte mindenki.
Hát igen, kár, hogy ilyen kevés, de inkább legyen kevesebb, de jobb minőségű, szerintem. Csak a szünetek ne lennének ilyen hosszúak! Hú, én valahogy nagyon nem bírom a Sansa párosításokat, legyen szó bárkiről. Sandorral meg különösen nem... egyszerűen csak nem. Szegény lány, hagyják már békén, szinte csak apja korabeliek/2x illeve 3x annyi idősek nyomulnak rá, meg úgymond ő a "joker" a fandomban, akit bárkivel össze lehet írni...

Nem, határozottan nem az. (...)
Mindenképp megéri megnézni, mert sok-sok vicces pillanat van benne (és ami vicces az igazán NAGYON vicces), meg megannyi szívszorító is. Nekem mindenesetre bekerült az all time favoutite sorozatok közé.

Én most az Emmyről lemaradtam, vagy nem tudom, de a jelöltek kihirdetése után már nem is nagyon vagy rá kíváncsi - még mindig felháborítónak tartok 1-2 döntés

Ébresztőnek, ami hatásos még a The bear and the maiden fair, persze az a változat, ami a végén volt. Na, az kilök az ágyból. (Mondjuk spec nekem az nagyon működött a sorozatban is, volt a döbbenet Jaime kézlevágós jelenete miatt, majd utána a sokkomba belecsapott ez az ír rock.)
Nem szabad nagyon kapkodni a sorozattal sem, mert aztán ezeknek a könyveknek is az lesz a sorsa, mint a HP-nek, hogy a filmesek nyomására kicsit el lesz kapkodva a vége. Nehéz ez a várakozás, de legalább türelemre edz. :D :D Sansát én sem kedveltem, egészen eddig a ficig.

Jól feldobtad a labdát... Merlin vagy Vikings. Főleg, hogy jön az ősz, indulnak az új szezonok.
De olyan kedvet kapok hozzá az alapján, ahogy mesélsz róla... :D
Legyen a Merlin... :P

Még csak a kreatív Emmyket szórták ki, abból a magyar jelmeztervezőnek nagyon örültem. A többit nem olvasgattam át annyira figyelmesen, megvárom a másik adagot is, aztán majd áttanulmányozom.
Igen, néhány kategóriában csak reménykedni lehet, hogy a két rossz közül a kevésbé rosszat választják. ^^

Andro írta:
A Marvel úgy tudom októberben jön az USA-ban. Én amit még várok a Once Upon a Time in Wonderland, ami szintén októberben kezd.
(...)
A Devious Maids hajaz a Desperate Housewifes-ra, hiszen ugyanaz készíti, csak itt feleségek helyett háztartási alkalmazottak (bár a maid cselédlányt is jelent) a főszereplők...

A Marvel szeptember 24. kint, szóval nekünk másnap reggel lesz csak elérhető.
OUAT WL pedig október 10, tehát 11.

Jaj, nekem a végére a DH-ban is sok volt a kavarás, nem tudom, hogy be tudnék-e vállalni még egy ilyet. Talán, ha nem lesz olyan sok évad...

Eddy_ írta:
Nem lesz benne? :O Szerintem mindenki fog sírni egy sort azon a részen, én biztosan...
Én nem örülök neki, hogy szerepet kapott, és annak sem, hogy Adam Lambert is szerepelni fog. Szeretem mindkettejüket egyébként, de a Glee-ben pont az volt az egyik jó dolog, hogy tele van ismeretlenekkel, és csak vendégszereplőként jött be egy-egy híresség egy-két rész erejéig, de amúgy meg jóformán új színészekből/énekesekből rakták össze a csapatot, és most ha tele teszik "sztárokkal", félek, hogy csak lerontják az egész hangulatát :?

Jjjja, nem lesz benne, ami nem tudom, hogy Dianna ötlete volt-e vagy Ryanéké, de engem kicsit felháborít. De elvileg az évadban sem biztos, hogy kap szerepet.
Demire kíváncsi leszek, főleg a Santana vonal miatt, de Adam Lambertnek én sem örülök, mert ő tényleg túl celeb ehhez. Persze SJP is aranyos volt a szerepében, de túl sok. Na meg persze az első évadban még NPH... ^^ Imádtam a Dream On duettet, amit énekeltek.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 szeptember 18 (szerda), 21:35 
Tollforgató

c.l.a.r.e.y írta:
Nekem most megint az openingre csörög/ébreszt a telefonom. :D :D Én most belezúgtam Moshi-Kun fanartjaiba, annyira jól ábrázolja a szereplőket... Bronn egyszerűen felülmúlhatatlan lett. =))
(A másik új kedvencem Xiliana: Sandor és Sansa fice.)
Nagyon várom az új évadot én is... Aztán eszembe, jut, hogy csak 10 rész lesz megint, és elszomorodok. Mennyivel jobb lenne minden este 2×10perc, mint a Barátok Köztből.

Limonádé? Hmmm, néha jól jön az is, na majd ezt is beiktatom, ha lesz rá érkezésem... Azért remélem, nem sok alapja van benne a fanficvilág rengetek merthurjának.

Most teljesen össze vagyok kavarodva... Úgy emlékeztem, hogy ma lesz az Emmy, de jövő héten?! Pedig már úgy rákészültem...
$?

Nekem is az openingre cseng, ébresztő pedig a Rains of Castamere (nem a szöveges, hanem csak az intro, ami a 3x07 végén volt)
Igen, ismerem a fanartjait, tényleg jók - ellett találva szinte mindenki.
Hát igen, kár, hogy ilyen kevés, de inkább legyen kevesebb, de jobb minőségű, szerintem. Csak a szünetek ne lennének ilyen hosszúak! Hú, én valahogy nagyon nem bírom a Sansa párosításokat, legyen szó bárkiről. Sandorral meg különösen nem... egyszerűen csak nem. Szegény lány, hagyják már békén, szinte csak apja korabeliek/2x illeve 3x annyi idősek nyomulnak rá, meg úgymond ő a "joker" a fandomban, akit bárkivel össze lehet írni...

Nem, határozottan nem az. Pont ma fejeztem be a Merlint, és ugye írtam, hogy lassan indul be, de szerintem csak az 1. évad lassabb, a 2.tól engem már totál levett a lábamról, és sajnálom is, hogy ilyen gyorsan végeztem vele... Próbáltam húzni, de egyszerűen nem bírtam, néznem kellett. Kicsit meg is szakadt a szívem a végére, most youtube-on a vicces jelenetekkel próbálom magam kúrálni :D Szerencsére működik.
Hát Mertur... Nem mondom, hogy nincs alapja, a fináléban már én is nagyon durván éreztem, de én személy szerint jobban kedvelem a bromance-üket. Amúgy talán még mindig ez a ship a legjobb az összes közül. Bár ebben a sorozatban megtörtént az, ami velem még soha, nem shippeltem egy párost sem romantikusan :shock: Hacsak nem számít az az 1 epizód, amiben Freya szerepelt. Merlint és Freyát shippeltem, persze, hogy szegény csaj meghalt. Amúgy azt se hiszem el, hogy Gwaint megölték - miért kellett? :(( Már Lancelotnál is megszakadt a szívem.
Mindenképp megéri megnézni, mert sok-sok vicces pillanat van benne (és ami vicces az igazán NAGYON vicces), meg megannyi szívszorító is. Nekem mindenesetre bekerült az all time favoutite sorozatok közé.

Én most az Emmyről lemaradtam, vagy nem tudom, de a jelöltek kihirdetése után már nem is nagyon vagy rá kíváncsi - még mindig felháborítónak tartok 1-2 döntést

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 szeptember 18 (szerda), 20:18 
Sztorihajhász

A Marvel úgy tudom októberben jön az USA-ban. Én amit még várok a Once Upon a Time in Wonderland, ami szintén októberben kezd.

Én egyébként ha már rejtélyes sorozat, maradok a Fringe-nél, aminek most tartok a harmadik évadjának a végénél. És már csak két évad. T_T

És ott a Dallas, aminek jövőre jön a harmadik évada. Sajnos most már Larry Hagman nélkül. De én nézem majd!

A Devious Maids hajaz a Desperate Housewifes-ra, hiszen ugyanaz készíti, csak itt feleségek helyett háztartási alkalmazottak (bár a maid cselédlányt is jelent) a főszereplők. Persze megint van egy rejtélyes haláleset (mi más?), titkok, bonyodalmak, románcok, megcsalás, kibékülés, amit akartok. De nekem nagyon bejön, jól eltalált sorozat, érdemes nézni. Már az évad felénél berendelték a második évadot 13 epizóddal. Az első évad 12 rész.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 szeptember 18 (szerda), 15:34 
Billentyűzetgyilkos

Nem lesz benne? :O Szerintem mindenki fog sírni egy sort azon a részen, én biztosan...
Én nem örülök neki, hogy szerepet kapott, és annak sem, hogy Adam Lambert is szerepelni fog. Szeretem mindkettejüket egyébként, de a Glee-ben pont az volt az egyik jó dolog, hogy tele van ismeretlenekkel, és csak vendégszereplőként jött be egy-egy híresség egy-két rész erejéig, de amúgy meg jóformán új színészekből/énekesekből rakták össze a csapatot, és most ha tele teszik "sztárokkal", félek, hogy csak lerontják az egész hangulatát :?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 szeptember 18 (szerda), 15:25 
Könyvmoly

Nagyon várom ezt az évadot, főleg, hogy Demi Lovato lesz Santana barátnője, kíváncsi leszek rá, milyen karaktert kap. Meg amúgy is... hiányoznak az új Glee-dalok.
Amiatt kicsit nagyot néztem, hogy Quinn nem lesz benne a Finnt búcsúztató részben... Már előre látom, hogy fogok sírni rajta.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 szeptember 18 (szerda), 11:21 
Billentyűzetgyilkos

Ó, igen, erre mondjuk számíthattam volna. Azt olvastam, hogy vszeg a harmadik rész lesz, amiben Finnt kiírják a sorozatból, és itt lesz is egy megemlékezés, de a csúszásról lemaradtam.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 szeptember 18 (szerda), 11:00 
Könyvmoly

Eddy_ írta:
A Glee-t eltolták? :o Amikor én utoljára néztem a premierek dátumát, a sorozatjunkie-n még szept. 19-et írtak.

Igen, Cory/Finn halála miatt csúszik egy hetet. :( Úgy tudom, 3 rész lesz, ebből egy Beatles, és egy megemlékezős, de utána nem biztos, hogy rögtön folytatódik. Előfordulhat, hogy lesz szünet, amíg Ryanék kitalálják, hogy legyen a folytatás...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 szeptember 18 (szerda), 10:45 
Billentyűzetgyilkos

c.l.a.r.e.y írta:
Ha valaki esetleg nézi: Glee 09.26. ^^"[/color]

A Glee-t eltolták? :o Amikor én utoljára néztem a premierek dátumát, a sorozatjunkie-n még szept. 19-et írtak.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 szeptember 18 (szerda), 9:40 
Könyvmoly

Jaj, még mindig nem volt időm megnézni a Sleepyt... Pedig most már nagyon érdekelne, hogy így dicséritek... :(

A Marvel pilotja szeptember 24-én megy le kint, szóval nekünk jövő hét szerda, amikor láthatjuk végre.

SupNat... hű, én azt egy kihívás miatt daráltam le, mert sorozatokkal foglalkozó volt a kihi, és volt olyan fandom, amit nem néztem (pl a SupNat, Doctor Who), aztán a pontozás miatt szükségem volt rá, hogy megismerjem. :D

Grimm: második évad feléig kb, az első még egészen bejött, de utána már nem.

Uhh, Andro, láttam, hogy jön a Bates Motel a Viasatra! Azt hiszem, megnézem még egyszer, kíváncsi leszek a hangokra... :D :D

Devious Maids jó volt? Nem nagyon Desperate Housewives? :\

Ha valaki esetleg nézi: Glee 09.26. ^^"

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 szeptember 18 (szerda), 8:41 
Billentyűzetgyilkos

Assa írta:
Ééés ott kellett volna abbahagyni szvsz. A hatodik évadot végigszenvedtem, mondván hátha... hátha... de nem. Így aztán búcsút vettünk egymástól; könnyű volt, azután amit abban a 22 részben műveltek. :||

Én is így vagyok a spn-tal, bár én végignéztem az utolsó három évadot, és a kilencediket is szándékomban áll "végigszenvedni" :D A hetedik-nyolcadik évadban azért voltak már olyan részek, amik nagyon hajaztak az első két-három évadra, könnyed kis vadászat egy kedves kis szörnyike ellen, semmi egetrengető, de határozottan élvezhető dolog, úgyhogy már csak ezért is néztem folyamatosan. Hiába voltak olyan részek, amiknek a végén már a fejemet fogtam, azért évadonként volt átlag 3-4 rész, aminél viszont visszajött az első pár évados feeling, és nekem már csak ezért is megérte :)

A Grimm eleje tényleg döcögősen ment, én is pár rész után hanyagoltam, de aztán pár héttel később újra neki kezdtem, és utána néhány nap alatt ki is végeztem, utána már nagyon bejött nekem, asszem csak rá kellett hangolódnom.

Az OUAT-ot én is nagyon várom (a spinoffot nem annyira, de biztos az is érdekes lesz); a Marvelről lehet tudni, hogy kb. mikor hozzá ki?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 szeptember 17 (kedd), 20:00 
Ó-nagy-admin "on stage"

Pedig a SupNat jó volt. :-D Bár én főleg az első két évadot szerettem, a heti ügyekkel, és a csak háttérben bonyolódó főszállal. De nagyon tetszett a harmadik-negyedik is, az ötödik már kevésbé, de azzal együtt lett kerek a történet. (Ott is az Apokalipszis téma ment.)
Ééés ott kellett volna abbahagyni szvsz. A hatodik évadot végigszenvedtem, mondván hátha... hátha... de nem. Így aztán búcsút vettünk egymástól; könnyű volt, azután amit abban a 22 részben műveltek. :||

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 szeptember 17 (kedd), 19:41 
Sztorihajhász

Én Supernaturalt sosem néztem, a Grimm meg öt epizódig húzta nálam, aztán feladtam. Pedig sokan dicsérték, de nekem nem jött be. Unalmasnak tartottam.

Most az OUAT harmadik évadja ami igen várós, na meg a Marvel Agents of S.H.I.E.L.D.

Devious Maids meg jövőre folytatódik a második évaddal, mivel ugye most ért véget az első évad. Jövő hónapban meg jön Viasat3-ra (asszem oda) a Bates Motel. Aki nem látta, ne mulassza el!

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 szeptember 17 (kedd), 18:24 
Ó-nagy-admin "on stage"

Sleepy Hollow: ez tényleg jó lett. Bár kicsit döcögős volt az elején. Háború: tök jó, hangulatos. Sír, 21. század: még mindig oké. De aztán szívesen vettem volna, ha ezen a vonalon megy tovább a rész, nem örültem a hirtelen váltásnak seriffékre, még szerencse, hogy hamar összeértek a szálak.
Egyelőre nézős, remélem, jó irányba halad majd. (És hogy Crane-nek még hosszú ideig okoz meglepetéseket a modern világ. A többi szereplőnek meg ő. Azok a jelenetek most is különösen tetszettek. :D )
Hiányzott már egy ilyen típusú sorozat, mióta a Supernaturalt úgy elszúrták. :( A Grimm nekem valahogy nem volt az igazi, de talán majd ez.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 szeptember 17 (kedd), 11:37 
Sztorihajhász

A Sleepy Hollow nézős lesz, úgy nézem. Az első rész nagyon ütős lett, izgalmas, mozgalmas, akciódús, ahogy azt el is vártam. És még egy kis misztikumot, boszorkányságot is csepegtettek bele, elvégre fej nélküli lovas, meg Apokalipszis és egyéb nyalánkságok is a terítékre kerültek rögtön az első részben. Meg egy pár levágott fej, ha már itt tartunk, mert lovasunk igencsak szereti lefejezni az embereket azzal a hatalmas fejszéjével. Meg kaptunk egy rakás kérdést is, amin lesz mit törni a buksinkat, egy rakás rejtélyt a mai Sleepy Hollow-ban. És persze izgulhatunk Icaboth-ért, hogy hogyan sikerül majd beilleszkednie a 21. századba. Bár egyet sajnálok, hogy már lelőtték, hogy a csajszinak is köze van valahogy a városkában zajló dolgokhoz. De legalább nem árultak el túl sokat, lesz miért izgulni.

Én tuti maradok az évad végéig. Csak ne laposodjanak el a dolgok. Szóval, ajánlom mindenkinek aki szereti az akciódús, misztikus sorozatokat.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 szeptember 17 (kedd), 9:26 
Könyvmoly

Andro írta:
Már jön lefelé az első rész. Másfél órácska és nézhetem is. :mrgreen:

Majd kérhetek szépen véleményt? ;;) ;;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 szeptember 17 (kedd), 8:55 
Sztorihajhász

c.l.a.r.e.y írta:
Andro írta:
Márcsak két hét és OUAT harmadik évad! Már alig várom! *.*

[color=#000000]Ma lesz a Sleepy Hollow premierje, szóval addig azzal csillapíthatod az OUAT utáni vágyadat majd! :D Remélem, jó lesz, mert a filmet imádom...

Már jön lefelé az első rész. Másfél órácska és nézhetem is. :mrgreen:

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 szeptember 16 (hétfő), 12:45 
Könyvmoly

Andro írta:

Ma lesz a Sleepy Hollow premierje, szóval addig azzal csillapíthatod az OUAT utáni vágyadat majd! :D Remélem, jó lesz, mert a filmet imádom...

Váááááá!!!!
Magyar jelmeztervező kapta az Emmyt! Hommonay Gábor, aki a Borgias jelmeztervezője. Ez annyira jó, én nagyon boldog lettem ettől. <:-P =D> _U_ $star

Na, meg a South Park is kapott megint, ráadásul egy olyan részért, amiért tényleg megérdemelte. Arról van benne szó, hogy mennyire lesüllyedt a színvonal a TV világában, és például Honey Boo Boot meg a Jabba-szerű anyját parodizálják benne ki. $sick (A baj a South Parkkal, hogy itthon egy trágár, ponyva sorozatként jön át, pedig eredetileg nem káromkodnak benne ennyit, sőt, inkább egy szatíra, ami nagyon sarkítva, de jól mutatja be a társadalmi helyzeteket, és tele van értelmes gondolatokkal - mondom ezt úgy, hogy imádom a szinkronját. :oops: )

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 szeptember 15 (vasárnap), 6:56 
Sztorihajhász

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 szeptember 14 (szombat), 17:50 
Könyvmoly

vidor írta:
Amit én eddig láttam belőle a forgatási képekről, szerintem nem lesz az sőt... szerintem irtó jó lesz, telitalálat, mint Hegy. Alig várom már ezt az új évadot! Szörnyű, már most alig bírom, pedig még csak szeptember van - ugrom minden kis morzsa hírre, hátha csillapítja az "étvágyam", de csak rosszabb lesz tőlük xDD

Hú, szerintem ne nézd meg szinkronosan, nekem elég volt csak a promot hallanom, és elborzadtam. Hujbert Ferenc nagyon-nagyon-nagyon rossz választás Ragnarnak, pedig alapból semmi bajom vele, de ez most nagyon nem.

Nekem most megint az openingre csörög/ébreszt a telefonom. :D :D Én most belezúgtam Moshi-Kun fanartjaiba, annyira jól ábrázolja a szereplőket... Bronn egyszerűen felülmúlhatatlan lett. =))
(A másik új kedvencem Xiliana: Sandor és Sansa fice.)
Nagyon várom az új évadot én is... Aztán eszembe, jut, hogy csak 10 rész lesz megint, és elszomorodok. Mennyivel jobb lenne minden este 2×10perc, mint a Barátok Köztből.

Nem jó Hujber Feri? Nahát, pedig ő alapvetően jó szokott lenni a szinkronokra... Persze ő sem passzolhat mindenhol. Végül nem volt időm megnézni, de most már annyian mondják, hogy jó, hogy muszáj leszek rákukkantani. (Eddig Te vitted be a legjobb érvet, a kék szemmel...
:#-) )

Andro írta:
Én a Merlint másfél évadig bírtam. Ott adtam fel. Pedig szeretem a Merlin-Arthur mondakört, de ez a feldolgozás nagyon nem jött be.

vidor írta:
Merlin meg pont olyan, hogy szerintem az elején még ilyen kis "cuki" meg van egyfajta bája, az összes hibájával együtt, de szerintem érdemes elkezdeni. Nem az a tipikus sorozat, ami egyből beránt szerintem, kell neki egy kis idő.

Limonádé? Hmmm, néha jól jön az is, na majd ezt is beiktatom, ha lesz rá érkezésem... Azért remélem, nem sok alapja van benne a fanficvilág rengetek merthurjának.

vidor írta:
Én ezek közül csak a Pushing Daisies-t ismerem, láttam pár részt a Viasaton, meg tumblr-ön gifeket. Annyira nem érdekel, hogy én most elkezdjem "rendesen", de ha látom, hogy megy akkor meg nézem. Olyan aranyosan creepy - nem is tudom, hogy fér össze ez a 2 jelző, de ez a sorozat határozottan ezt az érzést váltja ki belőlem.

Iiiigen! Pont emiatt a groteszk, morbid vonala miatt szeretem Bryan Fullert. A PD színei és díszlete ráadásul annyira abszurd, és úgy elüt a témától.
A Dead like me, ha jól emlékszem, Haláli hullák címen futott itthon, az is fekete humor a javából.
A Wonderfalls pedig egy jó kis kikapcsolódás.

Most teljesen össze vagyok kavarodva... Úgy emlékeztem, hogy ma lesz az Emmy, de jövő héten?! Pedig már úgy rákészültem...
$?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 szeptember 13 (péntek), 12:55 
Sztorihajhász

Én a Merlint másfél évadig bírtam. Ott adtam fel. Pedig szeretem a Merlin-Arthur mondakört, de ez a feldolgozás nagyon nem jött be.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 szeptember 13 (péntek), 12:43 
Tollforgató

c.l.a.r.e.y írta:

Iiiigen, ez később nekem is leesett. :oops:
Azért reménykedem benne, hogy valamiért mégis kiválasztották azt a testépítőt, és nem lesz természetellenes kamera előtt. Nagyon kíváncsi leszek rá.

Sok jót hallottam a Vikingsről, de valamiért nem vonz. Pedig így voltam a Killinggel is, aztán nagyon berántott... Lehet, megnézem majd az első részt magyarul, úgyis jön a Viasatra pénteken.
A Merlinnel dettó ez a helyzet, valami miatt nem bírom magam rávenni, pedig még érdekelne is.

Én most Bryan Fuller maratont tartottam: Pushing Daisies, Dead Like Me, Wonderfalls volt terítéken. Nagyon elborult fantáziája van az emberkének... :-P

Amit én eddig láttam belőle a forgatási képekről, szerintem nem lesz az sőt... szerintem irtó jó lesz, telitalálat, mint Hegy. Alig várom már ezt az új évadot! Szörnyű, már most alig bírom, pedig még csak szeptember van - ugrom minden kis morzsa hírre, hátha csillapítja az "étvágyam", de csak rosszabb lesz tőlük xDD

Hú, szerintem ne nézd meg szinkronosan, nekem elég volt csak a promot hallanom, és elborzadtam. Hujbert Ferenc nagyon-nagyon-nagyon rossz választás Ragnarnak, pedig alapból semmi bajom vele, de ez most nagyon nem.
Merlin meg pont olyan, hogy szerintem az elején még ilyen kis "cuki" meg van egyfajta bája, az összes hibájával együtt, de szerintem érdemes elkezdeni. Nem az a tipikus sorozat, ami egyből beránt szerintem, kell neki egy kis idő.

Én ezek közül csak a Pushing Daisies-t ismerem, láttam pár részt a Viasaton, meg tumblr-ön gifeket. Annyira nem érdekel, hogy én most elkezdjem "rendesen", de ha látom, hogy megy akkor meg nézem. Olyan aranyosan creepy - nem is tudom, hogy fér össze ez a 2 jelző, de ez a sorozat határozottan ezt az érzést váltja ki belőlem.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 szeptember 12 (csütörtök), 16:50 
Sztorihajhász

Pedig érdemes. Én töltögetem lefelé az epizódokat, és már a harmadik évad közepén is túl vagyok. :mrgreen:

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 szeptember 11 (szerda), 20:09 
Könyvmoly

Andro írta:
Valaki ismeri innen a Fringe (A rejtély) c. sorozatot? Én totálisan belezúgtam.

Apukám teljesen bele van bolondulva, én csak fél szemmel láttam belőle részleteket. A leírás alapján elég érdekesnek tűnt mindig is, de valamiért ihletésem nem volt még, hogy nekiüljek...

vidor írta:
Hát mivel eredetileg dán, szerintem dánul van. Hú, mondjuk én nem tudom miért, de azt a pasit valahogy nem bírom, meglátom és kiráz tőle a hideg - ő az oka, hogy nem nézem a Hannibalt, pedig érdekelne...

Szerintem inkább az északi szálon lesz valaki, én Styr-re tippelek személy szerint. Biter/Maró már van, elvileg a második évadban volt, valamelyik a 2 közül, akik Jaqennel voltak bezárva. Elvileg vissza is jön a 4. évadra... Hát a Hegynek igazából nem is kell sok színészi tehetséggel rendelkeznie, elég, ha morcosan néz és kész xDDD

... Viszont a Vikings-t ledaráltam, nekem bejött nagyon...

Meg a Merlint kezdtem el, mert azt lehet nézni egészbe, nem kell várni a folytatásra...

Nekem pont ez a bizarr kisugárzás jön be a pasiban. :D Néztem a Hannibalból "bakikat", ahol nevet... Annyira abszurd volt mosolyogni látni, teljesen kirázott tőle a hideg. :|

Iiiigen, ez később nekem is leesett. :oops:
Azért reménykedem benne, hogy valamiért mégis kiválasztották azt a testépítőt, és nem lesz természetellenes kamera előtt. Nagyon kíváncsi leszek rá.

Sok jót hallottam a Vikingsről, de valamiért nem vonz. Pedig így voltam a Killinggel is, aztán nagyon berántott... Lehet, megnézem majd az első részt magyarul, úgyis jön a Viasatra pénteken.
A Merlinnel dettó ez a helyzet, valami miatt nem bírom magam rávenni, pedig még érdekelne is.

Én most Bryan Fuller maratont tartottam: Pushing Daisies, Dead Like Me, Wonderfalls volt terítéken. Nagyon elborult fantáziája van az emberkének... :-P

(Plusz számolom vissza a perceket az új Glee részig!)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 szeptember 11 (szerda), 19:06 
Sztorihajhász

Valaki ismeri innen a Fringe (A rejtély) c. sorozatot? Én totálisan belezúgtam.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 szeptember 10 (kedd), 15:19 
Tollforgató

c.l.a.r.e.y írta:
A Killingből az amcsit néztem, mert nem tudom, hogy az eredeti milyen nyelven van. Ha angolul, akkor majd lehet, ránézek, mert pl. Mads Mikkelsen angolját imááádom, ha a többi dán is úgy beszélne, akkor tetszene.

Remélem azt játssza majd
, akit Gendry nyakon szúr... Az ő közös jelenetüket megnézném. Daarionak én is örülök, de a Hegy másodszorra lesz cserélve. Néztem a bácsit, aki játssza majd... Engem zavar, hogy nem színész, hanem egy bodybuilder. Na mindegy... Sokat úgysem monologizál.

Én azt suli után néztem mindig... :D Ha már van tv, akkor miért ne menjen alapon. Mióta nem tévézek, én sem néztem Tuti Gimit... mijjeezacííím. =)) =)) Hahahahahaha.... az a videó! Azon könnyesre röhögtem magam.

Most reménykedem, hogy a Reign majd átveszi a GG limonádé helyét. Többet nem várok tőle, nem hiszem, hogy túl történelmi lenne majd. Majd nem online pletykálnak, hanem levélben.

A Teen Wolffal én úgy voltam, hogy megnézem a pilotot, hogy nevethessek egy jót, aztán azon kaptam magam, hogy az eslő évadod ki is végeztem. Azóta pedig minden kis butaságával együtt imádom. Éééés persze Tyler Hoechlin fan vagyok.

Hát mivel eredetileg dán, szerintem dánul van. Hú, mondjuk én nem tudom miért, de azt a pasit valahogy nem bírom, meglátom és kiráz tőle a hideg - ő az oka, hogy nem nézem a Hannibalt, pedig érdekelne...

Szerintem inkább az északi szálon lesz valaki, én Styr-re tippelek személy szerint. Biter/Maró már van, elvileg a második évadban volt, valamelyik a 2 közül, akik Jaqennel voltak bezárva. Elvileg vissza is jön a 4. évadra... Hát a Hegynek igazából nem is kell sok színészi tehetséggel rendelkeznie, elég, ha morcosan néz és kész xDDD

Közbe letöltöttem a TW-t, de még nem kezdtem bele. Viszont a Vikings-t ledaráltam, nekem bejött nagyon. A hangulata úgy beszippantott, még ha nem is történt egyelőre benne semmi olyan, amire nem lehetett számítani, engem megvett. (Na meg a főszereplő hihetetlen kék szemei :#-) :x ) Meg szerintem a női karakterek is elég jók benne, végre! Lagerthát bírom nagyon, de mégse ő a kedvencem, hanem Siggy - nem tudom miért, szerintem ő kicsit összetettebb, de még persze nyugodtan lehetne rajta mélyíteni - meg igazából mindenkin lehetne még egy kicsit

Meg a Merlint kezdtem el, mert azt lehet nézni egészbe, nem kell várni a folytatásra. Már 6 részt megnéztem, eddig a 4. tetszett a legjobban. Olyan kis aranyos eddig :) Uthert ki nem állhatom, Gaius idegesít még nagyon, meg Gwen is egy kicsit - de a többieket mind jók. Sajnáltam mikor Lancelot olyan hamar elment, de gondolom, majd lesz még később. Majd a Merlin után kezdek neki a TW-nek.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 szeptember 08 (vasárnap), 19:19 
Könyvmoly

vidor írta:
Igen, a The Killingről meg A hídról én is hallottam, hogy jók, én úgy tudom eredetileg mindkettő dán, de persze az amcsik lenyúlták az ötletet, mint mindig... én ha el is kezdem, tuti, hogy az eredetivel fogok próbálkozni :)

Nekem van egy tippem, kit fog játszani, kíváncsi vagyok, bejön e majd. Amúgy most elég sok casting hírt kaptunk, és például recastok is vannak. Daariot lecserélik, meg a Hegyet is - mondjuk én mind2nek örülök, aztán kíváncsian várom, mit alakítanak.

Én a OTH-t nem néztem, csak pár részt láttam az rtl-en, meg ezt a csoda videot: http://www.youtube.com/watch?v=WzPDEirVTZk Ennyi elég is volt belőle nekem :D

Nem csodálom, hogy ráuntál, én már nem tudom mióta rá se néztem a sorozatra, csak youtube-on szoktam néha Dair videókat nézni, aztán annyi a max. A 4.ik és 5ik évad is csak a Dair szál miatt ér valamit.

Teen Wolf is be van tervezve, mint megnézendő sorozat, sok jót hallottam róla :)

A Killingből az amcsit néztem, mert nem tudom, hogy az eredeti milyen nyelven van. Ha angolul, akkor majd lehet, ránézek, mert pl. Mads Mikkelsen angolját imááádom, ha a többi dán is úgy beszélne, akkor tetszene.

Remélem azt játssza majd
, akit Gendry nyakon szúr... Az ő közös jelenetüket megnézném. Daarionak én is örülök, de a Hegy másodszorra lesz cserélve. Néztem a bácsit, aki játssza majd... Engem zavar, hogy nem színész, hanem egy bodybuilder. Na mindegy... Sokat úgysem monologizál.

Én azt suli után néztem mindig... :D Ha már van tv, akkor miért ne menjen alapon. Mióta nem tévézek, én sem néztem Tuti Gimit... mijjeezacííím. =)) =)) Hahahahahaha.... az a videó! Azon könnyesre röhögtem magam.

Most reménykedem, hogy a Reign majd átveszi a GG limonádé helyét. Többet nem várok tőle, nem hiszem, hogy túl történelmi lenne majd. Majd nem online pletykálnak, hanem levélben.

A Teen Wolffal én úgy voltam, hogy megnézem a pilotot, hogy nevethessek egy jót, aztán azon kaptam magam, hogy az eslő évadod ki is végeztem. Azóta pedig minden kis butaságával együtt imádom. Éééés persze Tyler Hoechlin fan vagyok.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 szeptember 05 (csütörtök), 18:20 
Tollforgató

c.l.a.r.e.y írta:
Nyomozós sorozatok közül van, amit szeretek, főleg olyat, amiben nem heti ügy van, hanem átível a nyomozás. Meg a briteket. A brit sorozatok alapból jobban bejönnek. (Pl a The Killing)

Húhh, most néztem, hogy a GoT új évadában vendégszerepelni fog Joseph Gatt, hát őt már másban is néztem, hogy nagyon para. Kíváncsi leszek, kit játszik majd. Kifejezetten ijesztőnek tartom. :-SS :-S :-<

A HoD-ban pedig a One Tree Hilles Clayton lesz szereplő... Várom már az új évadot, mert jólesne valami limonádé sorozat.

Ennyire megtetszett nekik Taylor stílusa? Jó indok volt vele kiírni... Amúgy nem sikerült újra végignézni, a negyedik évadig jutottam, aztán ráuntam.

Most a Teen Wolf szünet miatt fogok szomorkodni, eléggé felhúzta az MTv a tinisorozat mivoltát. Kár, hogy nem nagyobb a költségvetése, mert így elég gagyi. Néhány felesleges reality helyett áldozhatnának erre.

Igen, a The Killingről meg A hídról én is hallottam, hogy jók, én úgy tudom eredetileg mindkettő dán, de persze az amcsik lenyúlták az ötletet, mint mindig... én ha el is kezdem, tuti, hogy az eredetivel fogok próbálkozni :)

Nekem van egy tippem, kit fog játszani, kíváncsi vagyok, bejön e majd. Amúgy most elég sok casting hírt kaptunk, és például recastok is vannak. Daariot lecserélik, meg a Hegyet is - mondjuk én mind2nek örülök, aztán kíváncsian várom, mit alakítanak.

Én a OTH-t nem néztem, csak pár részt láttam az rtl-en, meg ezt a csoda videot: http://www.youtube.com/watch?v=WzPDEirVTZk Ennyi elég is volt belőle nekem :D

Nem csodálom, hogy ráuntál, én már nem tudom mióta rá se néztem a sorozatra, csak youtube-on szoktam néha Dair videókat nézni, aztán annyi a max. A 4.ik és 5ik évad is csak a Dair szál miatt ér valamit.

Teen Wolf is be van tervezve, mint megnézendő sorozat, sok jót hallottam róla :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 augusztus 23 (péntek), 19:18 
Könyvmoly

vidor írta:
Nyomozós sorozatokat sose szerettem, az összes 1 sémára készült, 1et látsz, láttad az összeset. Ugyanazok a karaktertípusok, ugyanazok az esetek etc. Engem sose tudott lekötni.
GoT-nál meg legalább a sorozatnál tudod, hogy jön az új évad minden évben biztosan, de a könyveknél... 5-6 éves kihagyások :cry: ráadásul Martin bácsi szereti a függővégeket is :evil: $fal

Én sem. Jaj, meg ahogy beszélt is...! Komolyan kínzás volt nézni, amíg képernyőn volt.

Jaja, szerintem is kifogja. Én úgy tudom Taylor ihlette Jenny stílusát, ahogy Taylor változott, úgy változott Jenny is.

Nyomozós sorozatok közül van, amit szeretek, főleg olyat, amiben nem heti ügy van, hanem átível a nyomozás. Meg a briteket. A brit sorozatok alapból jobban bejönnek. (Pl a The Killing)

Húhh, most néztem, hogy a GoT új évadában vendégszerepelni fog Joseph Gatt, hát őt már másban is néztem, hogy nagyon para. Kíváncsi leszek, kit játszik majd. Kifejezetten ijesztőnek tartom. :-SS :-S :-<

A HoD-ban pedig a One Tree Hilles Clayton lesz szereplő... Várom már az új évadot, mert jólesne valami limonádé sorozat.

Ennyire megtetszett nekik Taylor stílusa? Jó indok volt vele kiírni... Amúgy nem sikerült újra végignézni, a negyedik évadig jutottam, aztán ráuntam.

Most a Teen Wolf szünet miatt fogok szomorkodni, eléggé felhúzta az MTv a tinisorozat mivoltát. Kár, hogy nem nagyobb a költségvetése, mert így elég gagyi. Néhány felesleges reality helyett áldozhatnának erre.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 augusztus 21 (szerda), 19:17 
Tollforgató

c.l.a.r.e.y írta:
Ááááá, én halálba stresszelném magam, ha nem tudnám a főbb szálakat. Most a Teen Wolfnál a körmöm rágom tövig, alig bírok magammal. A GoTnál ez talán még hatványozódna is. Nyomozós sorozatot már nem sokat nézek, mert ráérzek ki a gyilkos... Kicsit megcsömörlöttem belőle.

Nem találkoztam még olyannal, akinek Ruby szimpi lett volna, minden megszólalása kiborított. Nem tudom, hogy sikerült a készítőknek egy ennyire ellenséges karaktert összehozni, de a színésznő is rátett egy lapáttal az biztos. Pedig alapvetően nem egy negatív szereplő, de mégis viszketett a tenyerem...

Biztos kinövi Taylor ezt a korszakot... A legtöbb embernek van sötét tinikora, amire fejfogva gondol vissza később. Csak neki ezt sikerül nyilvánosan hoznia. :D :D :D De érdekes, hogy a sorozatba is behozták neki ezt a stílust, kíváncsi lennék, hogy melyik ihlette melyiket.

Nyomozós sorozatokat sose szerettem, az összes 1 sémára készült, 1et látsz, láttad az összeset. Ugyanazok a karaktertípusok, ugyanazok az esetek etc. Engem sose tudott lekötni.
GoT-nál meg legalább a sorozatnál tudod, hogy jön az új évad minden évben biztosan, de a könyveknél... 5-6 éves kihagyások :cry: ráadásul Martin bácsi szereti a függővégeket is :evil: $fal

Én sem. Jaj, meg ahogy beszélt is...! Komolyan kínzás volt nézni, amíg képernyőn volt.

Jaja, szerintem is kifogja. Én úgy tudom Taylor ihlette Jenny stílusát, ahogy Taylor változott, úgy változott Jenny is.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 augusztus 16 (péntek), 14:57 
Könyvmoly

vidor írta:
Én imádom, ha fogalmam sincs arról hova megy a sztori :) Szeretem, ha meglep az író - legyen szó könyvről, sorozatról vagy filmről -, mert általában mindig beletrafálok abba, mi fog történni/ki áll a dolgok hátterébe/ki a gyilkos és társai, és ezt már kezdem unni xD Azt szeretem, ha sikerül meglepniük, ha úgy tényleg leesik az állam 1-2 csavarnál. Ezt a Trónok harca könyveknek - előtte pedig a sorozatnak - sikerült elérnie. Bár azért itt is volt 1-2 dolog, amire magamtól rájöttem, de szerencsére volt bőven olyan is, amire nem.

Hahaha :)) Na igen
Dolly Partont megzabáltam, kis édi ^^ Rubyt én is utáltam, mint a **** :D Borzalmas egy nőszemély volt - alig vártam, hogy elhúzzon xD

Én szeretem a számait, meg is van az egész albuma, de ez az irány stílusban borzasztó - volt még a nagyon erős panda smink előtti korszaka, ahol rock'n rollos volt a stílusa, de mégse közönséges. Épp tökéletes összhangban.
Ja, az nekem is durván feltűnt anno, mikor újranéztem

Ááááá, én halálba stresszelném magam, ha nem tudnám a főbb szálakat. Most a Teen Wolfnál a körmöm rágom tövig, alig bírok magammal. A GoTnál ez talán még hatványozódna is. Nyomozós sorozatot már nem sokat nézek, mert ráérzek ki a gyilkos... Kicsit megcsömörlöttem belőle.

Nem találkoztam még olyannal, akinek Ruby szimpi lett volna, minden megszólalása kiborított. Nem tudom, hogy sikerült a készítőknek egy ennyire ellenséges karaktert összehozni, de a színésznő is rátett egy lapáttal az biztos. Pedig alapvetően nem egy negatív szereplő, de mégis viszketett a tenyerem...

Biztos kinövi Taylor ezt a korszakot... A legtöbb embernek van sötét tinikora, amire fejfogva gondol vissza később. Csak neki ezt sikerül nyilvánosan hoznia. :D :D :D De érdekes, hogy a sorozatba is behozták neki ezt a stílust, kíváncsi lennék, hogy melyik ihlette melyiket.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 augusztus 15 (csütörtök), 21:08 
Tollforgató

c.l.a.r.e.y írta:
Én bevallom őszintén, nem igazán bírom a feszültséget. :D :D :D Végig nem olvastam a könyveket még, emiatt viszont néha volt olyan rész, ami után pánikba hívtam olvasott ismerősömet, hogy akkor most itt mi lesz, mert kihullik a hajam a stressztől. Persze tudom, hogy így kicsit romlik az élmény... De inkább az, mint a lerágott köröm. :oops:

Leginkább NYC közös bennük, de hát ha mindenkibe belezúgnék, aki budapesti, kicsit elfoglalt lennék.
Tansy nagyon imádnivaló, én bírom, persze nem túl bonyolult, de jólelkű és kedves, és Dolly Parton meg halál aranyos kutyus.
Húú, akit még nem szerettem az Ruby volt, annyira antipatikus volt minden moccanása, hogy néha le is állítottam, mert ideges lettem tőle. ~x(

Amúgy fura, mert vannak számai, amik nagyon nagyon tetszenek, jó hangja van, de ez a hardcore-panda smink, amit hord, meg a villantásai 8-| ... Pedig milyen aranyos volt a Grincsben. :D
De amin meglepődtem, hogy Blair mamája más volt az első részben.

Én imádom, ha fogalmam sincs arról hova megy a sztori :) Szeretem, ha meglep az író - legyen szó könyvről, sorozatról vagy filmről -, mert általában mindig beletrafálok abba, mi fog történni/ki áll a dolgok hátterébe/ki a gyilkos és társai, és ezt már kezdem unni xD Azt szeretem, ha sikerül meglepniük, ha úgy tényleg leesik az állam 1-2 csavarnál. Ezt a Trónok harca könyveknek - előtte pedig a sorozatnak - sikerült elérnie. Bár azért itt is volt 1-2 dolog, amire magamtól rájöttem, de szerencsére volt bőven olyan is, amire nem.

Hahaha :)) Na igen
Dolly Partont megzabáltam, kis édi ^^ Rubyt én is utáltam, mint a **** :D Borzalmas egy nőszemély volt - alig vártam, hogy elhúzzon xD

Én szeretem a számait, meg is van az egész albuma, de ez az irány stílusban borzasztó - volt még a nagyon erős panda smink előtti korszaka, ahol rock'n rollos volt a stílusa, de mégse közönséges. Épp tökéletes összhangban.
Ja, az nekem is durván feltűnt anno, mikor újranéztem

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 augusztus 08 (csütörtök), 8:43 
Könyvmoly

vidor írta:
Hú, én biztos nem bírtam volna - ezért is olvastam előre rögtön a darám után. Így nem fenyeget a veszély, hogy ellőnek nekem valamit, amit nem szeretnék tudni :D

Én egyenesen utálom azt a párost $fal Olyan fárasztóak, azért mert hasonló az ízlésviláguk még nem jelenti azt, hogy egymáshoz valók 8-| George és Tansy tök jók voltak, meg George-ot még kedveltem is, amikor vele volt, mert előjött egy spontán oldala.
Ú, őket én is szívesen látnám együtt, olyan jó kis dinamikusak, viccesek és ellentétesek - mégis tök jól megvannak együtt. Én bírom Magnoliát :D Mindenki idegrángást kap tőle, de én kedvelem a karaktert.

Jaj, igen, hát kissé más világ lett Taylor Momsen, de én még reménykedem benne, hogy ezt kinövi xD

Én bevallom őszintén, nem igazán bírom a feszültséget. :D :D :D Végig nem olvastam a könyveket még, emiatt viszont néha volt olyan rész, ami után pánikba hívtam olvasott ismerősömet, hogy akkor most itt mi lesz, mert kihullik a hajam a stressztől. Persze tudom, hogy így kicsit romlik az élmény... De inkább az, mint a lerágott köröm. :oops:

Leginkább NYC közös bennük, de hát ha mindenkibe belezúgnék, aki budapesti, kicsit elfoglalt lennék.
Tansy nagyon imádnivaló, én bírom, persze nem túl bonyolult, de jólelkű és kedves, és Dolly Parton meg halál aranyos kutyus.
Húú, akit még nem szerettem az Ruby volt, annyira antipatikus volt minden moccanása, hogy néha le is állítottam, mert ideges lettem tőle. ~x(

Amúgy fura, mert vannak számai, amik nagyon nagyon tetszenek, jó hangja van, de ez a hardcore-panda smink, amit hord, meg a villantásai 8-| ... Pedig milyen aranyos volt a Grincsben. :D
De amin meglepődtem, hogy Blair mamája más volt az első részben.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 augusztus 05 (hétfő), 19:59 
Tollforgató

c.l.a.r.e.y írta:
Hát... azért teljesen nem voltam tudatlan az eseményeket illetően, de a megvalósításra meg az utána várható postokra nem voltam kíváncsi, szóval csak mértékkel nézelődtem. (Sokat segített, hogy kézzel-lábbal tiltakozom a facebook ellen. :D ) Nehezebb volt saját magamat legyőzni, hogy ne nézzem meg, hihetetlenül büszke is vagyok magamra. :D :D :D

Én nem bírom a Zoe-George párost, annyira aranyos volt Tansyvel. Nagyon örülnék valami Wade-Lemon szálnak, ők tök jól működhetnének. Annabeth nagyon jó tényleg, mióta hangsúlyosabb szerepet kapott - kicsit idegesít a hangja. Tom nekem kicsit sok(k). Magnolia az, akitől teljesen a falra mászom, pedig kedvelni szoktam az ő-féle karaktereket.

Amúgy most ismétlem a Gossip Girlt... és látom én a hibáit, de annnnyira leköt és feldob. :-P :-P Jenny milyen kis ártatlan volt az elején, most meg... cicit/bugyit villant a koncertjein. :-S

Hú, én biztos nem bírtam volna - ezért is olvastam előre rögtön a darám után. Így nem fenyeget a veszély, hogy ellőnek nekem valamit, amit nem szeretnék tudni :D

Én egyenesen utálom azt a párost $fal Olyan fárasztóak, azért mert hasonló az ízlésviláguk még nem jelenti azt, hogy egymáshoz valók 8-| George és Tansy tök jók voltak, meg George-ot még kedveltem is, amikor vele volt, mert előjött egy spontán oldala.
Ú, őket én is szívesen látnám együtt, olyan jó kis dinamikusak, viccesek és ellentétesek - mégis tök jól megvannak együtt. Én bírom Magnoliát :D Mindenki idegrángást kap tőle, de én kedvelem a karaktert.

Jaj, igen, hát kissé más világ lett Taylor Momsen, de én még reménykedem benne, hogy ezt kinövi xD

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 7704 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 155  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra