Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 29 (szombat), 23:25

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 7704 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 155  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Sorozatfüggők Birodalma
HozzászólásElküldve: 2013 november 16 (szombat), 12:41 
Tollforgató

clarey írta:
A Ripper Street átívelő szála inkább a szereplők hátterére vonatkozik, nem olyan, mint a Killing, de ezt a heti nyomozást ne úgy képzeld, mint egy CSI-ban, hogy mind egy kaptafa, aztán felpöccinti a kalapját a nyomozó úr, és benyög egy frappánsnak szánt kommentárt, amíg a többiek atomjaira szedik a helyszínt.
Tényleg érdekes témákat dobnak fel (csak nem akarok spoilerezni), a világ pedig nagyon jól van visszaadva. Értelemszerűen van egy kis Guy Ritchie-féle Sherlock feelingje. Én nem igazán éreztem közben, hogy nyomozós sorozatot nézek.

A BB-ről csak ennyit tudok nyilatkozni:
k*rva jó. _U_ Még nem néztem végig, de be lesz fejezve - nem rajtam múlik, nem egyedül nézem. :roll:

Haha, azért gondoltam, hogy nem olyan :D Majd legfeljebb belenézek, aztán majd utána döntök - bár most lemaradásban vagyok szinte mindennel, túlságosan is a BBn jár még az agyam, meg miközben daráltam nem is néztem mást, most meg nincs is kedvem már máshoz xD Még fel kell dolgoznom. Én nem bírtam nem tovább nézni - és hol tartasz vele?

Luna Black írta:
Ezzel a sorozattal már szemezek egy ideje. Annyian mondják, hogy nagyon jó (és biztos az is), hogy így tanév közben nem is merek belekezdeni :D (Viszont annak ellenére, hogy tumblrön rengeteg embernél látom, hogy nézi/nézte, az alapfelálláson kívül még mindig fogalmam sincs, hogy mi történt az 5 évadban, ami azért nem sűrűn fordul elő, általában gifek alapján nem nehéz követni általam nem nézett sorozatokat sem, de ez valahogy továbbra is rejtély : D)

Én is detto így voltam vele, hogy csomó gifet láttam, elkönyveltem BB oks, de nem voltam képben :) Bár amikor nem nézett sorozatok bukkannak fel a dashemen, sose tudom mi van, TW-vel is így voltam, csomó gifet láttam, de nem fogtam fel mi történik, vagy inkább ignoráltam/nem figyeltem. Jobb így szerintem, hogy rejtély, nekem legalábbis mindenképp jobb úgy nézni valamit, hogy fogalmam sincs merre megy :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 november 15 (péntek), 11:01 
Könyvmoly

Luthien Lovemagic írta:
Én már alig várom, mert nagyon jó volt az előző is. Láncfűrész rulez.

Agents of S.H.I.E.L.D-et esetleg nézed?

Annyira jó volt az a rész, mind a darabolós, mind az égetős jelenetek a kedvenceim. :x Már megvan az új rész, csak még nem volt érkezésem megnézni... megesz az izgalom.
Sajnos még nem, pedig a listán van, csak most minden időmet lefoglalja az AHS, rég nem tetszett ennyire semmi. (Jó, ez nem igaz, mert a Glee-t is megnéztem, de annak ugyan az a készítője, meg a Kuroshitsuji is az új kedvencek között van, de az meg csak 20 perc - és nem is beszélek itt róla többet, mert meg leszek lincselve, hogy az nem sorozat.)

vidor írta:
Én szemeztem ezzel a sorozattal, de amint megtudtam, hogy nyomozós lemondtam róla....

Éééés végre ledaráltam a Breaking Badet...

A Ripper Street átívelő szála inkább a szereplők hátterére vonatkozik, nem olyan, mint a Killing, de ezt a heti nyomozást ne úgy képzeld, mint egy CSI-ban, hogy mind egy kaptafa, aztán felpöccinti a kalapját a nyomozó úr, és benyög egy frappánsnak szánt kommentárt, amíg a többiek atomjaira szedik a helyszínt.
Tényleg érdekes témákat dobnak fel (csak nem akarok spoilerezni), a világ pedig nagyon jól van visszaadva. Értelemszerűen van egy kis Guy Ritchie-féle Sherlock feelingje. Én nem igazán éreztem közben, hogy nyomozós sorozatot nézek.

A BB-ről csak ennyit tudok nyilatkozni:
k*rva jó. _U_ Még nem néztem végig, de be lesz fejezve - nem rajtam múlik, nem egyedül nézem. :roll:

- Of what did she succumb?
- I drove a stake through her heart and cut off her head.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 november 14 (csütörtök), 20:43 
Billentyűzetgyilkos

vidor írta:
Éééés végre ledaráltam a Breaking Badet...

Ezzel a sorozattal már szemezek egy ideje. Annyian mondják, hogy nagyon jó (és biztos az is), hogy így tanév közben nem is merek belekezdeni :D (Viszont annak ellenére, hogy tumblrön rengeteg embernél látom, hogy nézi/nézte, az alapfelálláson kívül még mindig fogalmam sincs, hogy mi történt az 5 évadban, ami azért nem sűrűn fordul elő, általában gifek alapján nem nehéz követni általam nem nézett sorozatokat sem, de ez valahogy továbbra is rejtély : D)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 november 14 (csütörtök), 18:48 
Sztorihajhász

Eddy_ írta:
Luthien Lovemagic írta:

derüljön már ki, hogy mi történt/nem történt Tahitin!

Szerintem meggyógyították Asgardban és a Haiti csak kamu, ez az én teóriám csak.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 november 14 (csütörtök), 15:21 
Billentyűzetgyilkos

Luthien Lovemagic írta:

Én igen :) Skye-t nagyon bírom benne, Coulson titka meg halálra idegesít, derüljön már ki, hogy mi történt/nem történt Tahitin! Az első pár résznél a Skye/Grant párosnak szurkoltam, de az (azt hiszem) utolsó rész után rákattantam a Skye/Fitzre :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 november 14 (csütörtök), 14:33 
Tollforgató

clarey írta:
Ó, most jött ki a második évad, de nem is tudom, hogy errefelé nézte-e valaki: Ripper Street.
Nagyon ajánlom, igaz, hogy "heti-nyomozós", mégis van benne egy óriási plusz amiatt, hogy kosztümös, nekem nagyon tetszenek a díszletek, jelmezek, karakterek, történetek. Van átívelő szál is, és Trónok harca fanoknak szinte kötelező, nem egy szereplő megfordul benne, lévén, hogy brit gyöngyszemről van szó. Sajnos kevés rész, de azok legalább hosszúak és igényesek, ahogy az már megszokott az angolok esetében. ;;) És most végre van új évad, bele is kéne vetni magam... Arra nem is gondolok, milyen lemaradásaim vannak, szükségem lenne egy időnyerőre, mert még a függőségem is el van hanyagolva... :D :D

Én szemeztem ezzel a sorozattal, de amint megtudtam, hogy nyomozós lemondtam róla. Egyedül a Merlint bírtam végignézni, ami ilyen epizódikus volt, a többi ilyet mind dobtam. Itt mennyire erős az átívelő szál? Mert ahogy meg írtál róla tök érdekesnek tűnik, amúgy is imádom a Hasfelmetsző Jackes feldolgozásokat, egyik kedvenc témám. Mert érdekelne, viszont a nyomozós sorozatoktól egyszerűen kiver a víz xD

Éééés végre ledaráltam a Breaking Badet... Örülök, hogy vártam vele, és egybe néztem végig, úgy érzem, ha 1 vagy 2 évvel ezelőtt kezdtem volna neki, talán nem lettem volna elég fogékony rá, de most annyira nagyon betalált, hogy ihaj.
Egy biztos, ezt a sorozatot tényleg látni kell. Bár kicsit úgy érzem, hogy túl nagy a hype körülötte, de totál elismerem az érdemeit, mert tényleg rengeteg van neki. Irdatlan erős érzelmi sokkot tudott okozni, amit a képi világa csak fokoz, és még rádob egy lapáttal. Az 5 évad alatt rengeteg olyan erős jelenet volt, ami beleégett a fejembe, biztos vagyok benne, hogy ezeket soha nem fogom elfelejteni. A színészek pedig tényleg zseniálisak! Bár Bryan Cranston esetében azért túlzásnak tartom azt a 3 Emmyt, viszont Aaron Pauléban azt a 2t abszolút nem. Sőt szerintem 2jük közül ő az erősebb színész, ahogy Jesse-t megformálta, az valami fenomenális! Bekapcsolt a fangirl üzemmódom xD De tényleg, kitépte a szívemet úgy játszott, főleg az utolsó évad 2. felében. A többiekre sem lehet semmi panasz, mindenki nagyon jó. A karakterek gyönyörűen kidolgozottak, a történet szintén, de a dráma, ami tényleg az uralkodó végig. A humor is nagyon jó, az első 4 évadban pont tökéletes mennyiségben is szerepel, talán az 5. évadban van kevesebb belőle, az már igazán sötétre sikerült. Nem tudom mit írhatnék még róla, tényleg szerintem egyszerűen muszáj látni. Mindenkinek ajánlani tudom, de készüljetek fel az érzelmi sokkra!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 november 14 (csütörtök), 12:36 
Sztorihajhász

clarey írta:

Éééés ma csütörtök van! Az azt jelenti, hogy lesz új American Horror Story rész.[/color]

Én már alig várom, mert nagyon jó volt az előző is. Láncfűrész rulez.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 november 14 (csütörtök), 11:41 
Könyvmoly

anneelliot írta:
Még mindig nem vett rá a lélek, hogy megnézzem, de még angyon hosszú a ma éjszaka is úgy érzem, és ha nem alvásra, akkor sorozatokra használom. :mrgreen:

Majd szólj, ha megnézted, Anne! ;;) Én azóta megnéztem még egyszer, mert jahj... nekem nagyon bejött ez a rész. :oops: Nem is gondoltam volna...
Egyre jobban vonz a szívem egy Elliot/Kurt shippelés felé. :x

Éééés ma csütörtök van! Az azt jelenti, hogy lesz új American Horror Story rész.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 november 13 (szerda), 21:57 
Szárnybontogató

Még mindig nem vett rá a lélek, hogy megnézzem, de még angyon hosszú a ma éjszaka is úgy érzem, és ha nem alvásra, akkor sorozatokra használom. :mrgreen:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 november 13 (szerda), 9:25 
Billentyűzetgyilkos

anneelliot írta:
Adam L.-ből csak a férfi gagás részt láttam, amitől kicsit, uh.

Igen, az tényleg csöppet túlzás volt, de direkt túlozták el ennyire, a végén, amikor közösen énekelnék, ott már sokkal jobb lesz :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 november 12 (kedd), 18:31 
Szárnybontogató

*bekukucskál a sorozatfüggőkhöz, és nolám mit lát*

Én mostanában óvatosabb vagyok a glee részekkel révén, hogy az előzőtől még két nap után is elpityeredtem elvétve, bár azon vitatkozhatunk, hogy mennyire volt epizódértékű. Ennek a résznek még csak az elejét láttam, mert a szülinapom után reggel nyolckor akarták velem megnézetni, úgy hogy én még fél négykor fel-alá mászkáltam mindenfelé, de most meghoztátok a kedvesm. Adam L.-ből csak a férfi gagás részt láttam, amitől kicsit, uh. Glee, ezt ne tedd velem, érzésem volt.

Kittyt én is egyre jobban szeretem epizódról epizódra, bár nekem Quinn is nagy szerelmem volt. Kicsit megnyugodtam, hogy nem én vagyok az egyedüli ember, aki még mindig hétről hétre nézi. :oops:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 november 12 (kedd), 15:55 
Billentyűzetgyilkos

clarey írta:
Elliotként nekem is nagyon tetszett, szerény volt - és imádom Santanával együtt énekelni, remélem, sokat fognak még.
A jelentkezős dal nagyon sok volt, ha csak hallgattam, beleborzongtam, de amikor néztem is... akkor kirázott a hideg. :D :D Bár a csilláron hintázást jó lehetett eljátszani.

Ja, ami kimaradt... Hát én nagyon csípem Samet és a nővérkét együtt. Nagyon tündériek. Remélem, nem jön vissza Samnek a "buta vagyok, mint Brittany" karaktere, mert az nagyon idegesített.

Kitty... ő nagyon jó szereplő lett, sokkal emberibb, mint Quinn. Szeretem én is, remélem, nem szúr ki Artie-val.

Haha... Vigyázz, Blaise a szexi Draco-szárnysegéd! ;) Bár megnézném vele Kurtöt. *-* (Blaine).
Igen, a megcsalás már visszatérő motívum lenne... :(
Még ami eszembe jutott (mert nem derült ki, milyen a beállítottsága), hogy esetleg Rachelnek segít feldolgozni Finn elvesztését. (Bár Leával szemben az elég kegyetlen lenne.)
Legjobban annak örülnék, ha Santanából hozná ki a régi énjét, de arra kicsi az esély... (Pedig már Brodynak is szurkoltam emiatt.)

Jaj, igen, az nagy poén volt :D És ahogy Santana bámulta, hogy úristen, ez mindjárt leszakad :D
Tényleg kis cukik együtt, és most Sam is tetszett a részben; határozott volt, komolyabb, mint szokott lenni. Samet még az elején szerettem, mielőtt összehozták Brittanyval, akkor tényleg elbutult a karaktere, de most megint kezd kedvelhető lenni.
Ha végül szét is mennek, Kitty és Artie, nem hiszem, hogy Kitty miatt lesz. Egyrészt túl sok drámázás volt már a párok közt, meg Kitty elég határozottnak látszik azzal kapcsolatban, hogy őt nem érdekli mások véleménye, és tényleg szereti Artie-t :)
Nekem eléggé úgy jött le, hogy meleg, legalábbis a többiek reakcióiból, mondataiból, bár tény, hogy konkrétan senki nem mondta ki, és Elliot sem utalt rá. Rachelnek még nagyon friss lenne egy új kapcsolat szerintem, biztos várni fognak még jó pár részig, talán az évad végéig is akár (és nem csak Lea miatt), hogy összehozzák valakivel. Starchild/Elliot nekem már csak azért se tetszene Rachel mellé, mert hozzá valaki visszafogottabb, érettebb férfi kéne, azon se csodálkoznék, ha egy idősebb palival hoznák össze. Santanát én szeretem így, kicsit lenyugodott, már nem olyan badass csaj, mint volt, kedvesebb, de azért még tudja hozni a tipikus Santanát, ha kell :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 november 12 (kedd), 13:21 
Könyvmoly

Eddy_ írta:
Nagyjából ugyanezt tudom én is elmondani.

Elliotként nekem is nagyon tetszett, szerény volt - és imádom Santanával együtt énekelni, remélem, sokat fognak még.
A jelentkezős dal nagyon sok volt, ha csak hallgattam, beleborzongtam, de amikor néztem is... akkor kirázott a hideg. :D :D Bár a csilláron hintázást jó lehetett eljátszani.

Ja, ami kimaradt... Hát én nagyon csípem Samet és a nővérkét együtt. Nagyon tündériek. Remélem, nem jön vissza Samnek a "buta vagyok, mint Brittany" karaktere, mert az nagyon idegesített.

Kitty... ő nagyon jó szereplő lett, sokkal emberibb, mint Quinn. Szeretem én is, remélem, nem szúr ki Artie-val.

Haha... Vigyázz, Blaise a szexi Draco-szárnysegéd! ;) Bár megnézném vele Kurtöt. *-* (Blaine).
Igen, a megcsalás már visszatérő motívum lenne... :(
Még ami eszembe jutott (mert nem derült ki, milyen a beállítottsága), hogy esetleg Rachelnek segít feldolgozni Finn elvesztését. (Bár Leával szemben az elég kegyetlen lenne.)
Legjobban annak örülnék, ha Santanából hozná ki a régi énjét, de arra kicsi az esély... (Pedig már Brodynak is szurkoltam emiatt.)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 november 11 (hétfő), 19:41 
Billentyűzetgyilkos

clarey írta:
Te hogy állsz vele/hozzá?

Nagyjából ugyanezt tudom én is elmondani. Starchild túlzás volt, de ha csak Elliottként marad, vagy valahogy a kettő keveréke, akkor minden okés lesz. Korábban ugye mondtam, hogy féltem attól, hogy behoznak sztárokat is a sorozatba, de így utólag visszanézve nem kellett volna aggódnom, imádtam Adamet a részben :) A jelentkezésnél a dalát kicsit túljátszotta, a végén az a földön fetrengős dolog már nem jött be, de maga az ének tökéletes volt.
A Gaga szám nekem se jött be, a Katy annál inkább, illetve az utolsó, közös számot is jól összehozták. Jake-en én annyira nem lepődtem meg, számítottam valami ilyesmire tőle az évadban, nem lehet, hogy zökkenőmentes legyen a kapcsolatuk Marleyval, és valami nagyon szemét húzásnak kell jönnie, hogy Marley kiábránduljon Jake-ből. Én azt is el tudom képzelni, hogy a végén Ryder mellett köt ki (de azért Jake-nek drukkolok).
Kittyt egyre jobban megkedvelem egyébként, pedig azt hittem, hogy Quinn2-t nem fogom szeretni, ahogy Quinnt se szerettem anno, de Kittyn most kezd látszani, hogy ő egészen más.

Ja, amit még elfelejtettem. Én is szívesen látnék egy kis Elliott/Kurtöt, de miután Blaise már eljátszotta a megcsalás kártyát a sorozatban, nem hiszem, hogy Kurtnél is előveszik ezt. Plusz korábban Kurt is "kavart" egy másik sráccal, sms-ben mondjuk, de Blaise-nek már ennyi is elég volt, és ő megcsalásnak vette, úgyhogy szerintem ennyiszer azért nem fogják eljátszani ezt a dolgot egy párosnál. De aranyosak lennének együtt! :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 november 11 (hétfő), 15:07 
Billentyűzetgyilkos

clarey írta:
Hmmm, nem bírtam ki, megnéztem az új Glee részt, Eddy_, Te hogy állsz vele/hozzá?
WoW, azta... egy vérszegény részre számítottam, de kellemeset csalódtam. Rég láttam ilyen jó epizódot. Starchild első felbukkanásánál megijedtem, azonban amikor már lesminkelt, megnyugodtam. Ha úgy folytatja, akkor tetszeni fog. (Van bennem egy gonosz gondolat, hogy kedvemre tenne, ha kicsit bekavarna a felbukkanása az eljegyzésbe...) Ez volt a kedvenc jelenetem. ^^
Hűha, Jake húzásán jól meglepődtem, nem számítottam volna erre tőle, de hát a Puck-gének feltörnek nála is.
A Gaga előadás nekem nem jött be annyira, de a Katy Perry szám nagyon tetszett (Tina és Unique ellenére is). A végén pedig a közös szám, New Yorkkal együtt... ahh, hát ez egy új Glee-kedvenc! :x

Tegnap elkezdtem nézni, Clarey, de még nem volt hozzá magyar felirat, az angolhoz meg nem volt most agyam, köbö négy perc mehetett le, amikor kikapcsoltam, de időközben már van fent hosszupuskán felirata, úgyhogy este szerintem már megnézem, és akkor érdemben hozzá is tudok szólni :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 november 11 (hétfő), 14:26 
Könyvmoly

Hmmm, nem bírtam ki, megnéztem az új Glee részt, Eddy_, Te hogy állsz vele/hozzá?
WoW, azta... egy vérszegény részre számítottam, de kellemeset csalódtam. Rég láttam ilyen jó epizódot. Starchild első felbukkanásánál megijedtem, azonban amikor már lesminkelt, megnyugodtam. Ha úgy folytatja, akkor tetszeni fog. (Van bennem egy gonosz gondolat, hogy kedvemre tenne, ha kicsit bekavarna a felbukkanása az eljegyzésbe...) Ez volt a kedvenc jelenetem. ^^
Hűha, Jake húzásán jól meglepődtem, nem számítottam volna erre tőle, de hát a Puck-gének feltörnek nála is.
A Gaga előadás nekem nem jött be annyira, de a Katy Perry szám nagyon tetszett (Tina és Unique ellenére is). A végén pedig a közös szám, New Yorkkal együtt... ahh, hát ez egy új Glee-kedvenc! :x

Más: megnéztem az American Horror Story első évadát, és ezzel végleg megvett a sorozat kilóra. Nem bírok betelni vele, annyira tetszik, mint nagyon kevés más. Nem is annyira a témával fogott meg, hanem ahogy a készítők hozzányúltak. Persze a sztorija is klassz, a klisék ellenére is, de... nem, nem tudok róla értelmesen beszélni. Szerintem gyönyörű a sorozat képi világa. 8->

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 november 08 (péntek), 13:57 
Sztorihajhász

Nálam egy 40 perces epizód megnézése 40 percig szokott tartani. Kivéve ha megzavarnak közben.

"Love is the most powerful magic of all."

"Every magic comes with a price."

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 november 08 (péntek), 11:49 
Könyvmoly

Andro írta:
Én mindig másnap szedem a friss részeket, hogy megnézhessem. Nem tudok 2-3 napokat várni.

Ahhoz képest, hogy alig van kötelezettségem, valahogy nem jut erre időm mindig. :( Bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy nálam egy 40 perces sorozat megnézése másfél-két órát vesz igénybe, pilot esetében volt már, hogy elérte a négy órát is. De hát nincs mit tenni, imádok utánaolvasni a rendezőknek, színészeknek, íróknak, operatőröknek... minden kis háttérdolognak. Szeretem túrni az IMDB-t, listákat írni, hogy kitől mit kell megnézni még, mert megtetszett egy fényképezés vagy játék. A rendezők és készítők munkájába pedig egyenesen szerelmes tudok lenni. :x :-P

Tudom, hogy nem nagyon nézitek, de vééégre előjött az American Horror Storyban, amire az eleje óta várok: zombik és nyolcvanas évekbeli zombifilmes láncfűrészes hentelés és darabolás. Annyira ciki, és annyira imádom. Még a technika is arra hajazott, ahogy a régi filmekben van, egy csomó részt visszatekertem. =)) A WD/zombi fanoknak mindenképp ajánlom ezt az epizódot. (s03e05)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 november 08 (péntek), 8:13 
Sztorihajhász

Én mindig másnap szedem a friss részeket, hogy megnézhessem. Nem tudok 2-3 napokat várni. :mrgreen:

És igen, az OUAT Wonderland-et dobtam. Három epizód után elegem lett belőle. Kapott esélyt, de nem váltotta be nálam a reményeket.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 november 07 (csütörtök), 21:44 
Ó-nagy-admin "on stage"

Andro írta:
Bár, ha nem jön be az évad, talán nem lesz értelme próbálkoznod.

Eddig jól alakult az évad, szóval megnézem majd, csak ahhoz képest, hogy eddig a külföldi sugárzás után 1-2 nappal néztem a részeket, el vagyok maradva. De vártam már a Neallel való találkozásukat, most is kíváncsi vagyok rá.

Sleepy Hollow: Tehát Crane szabadkőműves. Miért is nem lep meg? :-D Elég könnyen beleegyeztek az újdonsült barátai - érdekelt volna, hogyan meg miért -, hogy Abbie módszerét alkalmazzák, pedig az ő céljaikat Crane és vele a lovas halála szolgálta volna igazán.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 november 07 (csütörtök), 15:42 
Sztorihajhász

Sleepy Hollow 1X06: A sorozat visszatért, és az epizód is fantasztikus volt. Bár Ichabod ruháját már végre lecserélhetnék, mert kissé idegesítő, hogy már hat epizód óta ugyanabban a ruhában jár. Viszont a poénok megint ütöttek, tetszett, hogy Abby elvitte Ichabodot baseball meccset nézni. Az nagyon jó volt. Az epizód izgalmas volt, kiderült a teljes kapcsolat a Halál lovasa és kedvenc karakterünk között, ami szépen meg is lett végül szakítva. És van valami titkos szekta is, aminek Ichabod is a tagja, és akikről reméljük, többet is megtudunk majd.

Dracula 1X02: Szerintem ez az epizód még jobb lett, mint az előző. Egyedül a bögyös szőke csaj irritál, de ő nagyon. Volt vér, harc, szenvedély, kis megvesztegetés, és jön a szerelmi háromszög is. Szóval maradok.

Assa: Pedig az friss OUAT rész nagyon jó lett. Regina mint Ursula egyszerűen a hab a tortán. Ariel fantasztikus, Eric herceg sajnos gyenge. És Neal kiszabadul végre, és a vallomások! Úristen, elbőgtem magam rajtuk. Szóval nézd meg mindenképpen! Bár, ha nem jön be az évad, talán nem lesz értelme próbálkoznod. Pedig a nézettség is nőtt, tehát egyre jobb az évad. Mondjuk, nekem eddig is tetszett.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 november 07 (csütörtök), 15:16 
Ó-nagy-admin "on stage"

Az elmúlt két hét termése. :-D

Witches of East End: Eddig nem nagyon érdekelt Adam, persze sajnáltam a negyedik rész végén, de hát várható volt, hogy végül ő lesz az ára Ingrid varázslatának. De a legutóbbi a legutóbbi részben már komolyan bántam, hogy nem marad, szórakoztató volt így, hogy megtudta a titkot. (Bár legalább nem húzták az "egyik boszi+a rendőr" szálat egy évadon át, mint anno a Charmedban.)
Lehet, hogy Dash jobban bosszant, mint Freya... Részben, mert néha kicsit feleslegesnek tűnik, mintha csak azért kellene, hogy legyen egy akadály Freya és Killian között, de talán ezzel a nyomozgatásával... (Plusz a két testvér viszonya és múltja jobban érdekel, mint Freya kapcsolata akármelyikükkel.) Az anyjuk meg valamiért gyanús.

Reign: Még mindig semmi köze a történelemhez, és még mindig hál'Istennek, hogy így van. Colin felesleges volt, a második kör a halála körül csak még feleslegesebb, de legalább Francisék szívtak egy kis friss levegőt az erdőben, meg behoztak egy újabb szálat (amit azért lehetett volna ennél okosabban is). Mary ruhái egy dolog - a Lovagregénynél, mint példánál maradva, ott is adtak a környezetből "kissé" kirívó cuccokat Jocelynra -, de Francis kötött pulcsija kicsit erős.
(Az udvarhölgyek mehetnének a süllyesztőbe, dobna a színvonalon.)

The Originals: Félve álltam neki, nem véletlenül hagytam ott a TVD-t sem a harmadik évad elején, de egyelőre megdöbbentően jó. Bejött New Orleans mint helyszín, nincsenek (még) idegesítő szereplők. +Mikaelsonék Tetszik. :-D
A TVD-ben úgyse tudtak volna mit kezdeni velük. Újra és újra belesétáltak (belesétálnak?) ugyanabba a hibába: behoznak egy (fő)gonoszt, aki aztán sokkal izgalmasabb, színesebb, stílusosabb karakter lesz, mint az állandó szereplők, ezért nem merik megölni, hanem kreálnak egy erősebb ellenséget, akivel lejátsszák ugyanezt. Ez ment Katherine-nel, Elijah-val, Klausszal...

The Almighty Johnsons: Elkezdtem a harmadik évadot is. (Az Axl-féle átváltozós rész az eddigi kedvencem. =)) ) Jó, hogy Anders megszabadult a szakálltól, bár már kezdtem megszokni. És mostantól tapasztalom meg én is a felirat-problémákat, úgy látom. :?

OUAT: Valahogy semmi késztetést nem érzek, hogy megnézzem az új részt. Pedig az előző még jó is volt. Bár Hook beszéde a végén... :roll: És persze az egész legénység rögtön vígan vállalja a kalózkodást, eldobva mindent. Ja persze. Nem komoly lélektani drámát vártam, de ennél lehetett volna ügyesebben, sántított az a jelenet.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 november 07 (csütörtök), 14:00 
Sztorihajhász

Tudom, hogy miről szól a Ripper Street, listán van valamikorra, amikor majd nem akad néznivalóm.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 november 07 (csütörtök), 11:03 
Könyvmoly

Hát, eléggé más kategória a kettő, ugye az misztikusabb, plusz ugye negyven percesek a részek. A Ripper Street (tulajdonképpen csak a sztorijáról felejtettem el írni ^^") 1860-as évek környékén játszódik, a főszereplő egy nyomozó, akinek ugye van valami titok a múltjában, hozzá jön a leszerelt katona rendőrtiszt (GoTosok: Bronn! *-*), és egy kísérletezgető kórboncnok - aki szintén egy furcsa figura. Az első rész témája Hasfelmetsző Jack, de utána egészen különleges és jó minden részben a megoldásra váró bűntény, ami szépen kitölti a 8×60 percet, amit rászántak a britek igényes, színvonalas szórakoztatást gyanánt. Természetesen helyet kap benne egy bordélyház is, ami a kor elengedhetetlenje, de a sok "klisésnek" tűnő húzás ellenére sem lesz unalmas, sablon sorozat - már csak a környezet miatt sem, ami dob rajta egy nagyot.
A casting pedig mesés:
A nyomozó korábban A katedrálisban és az MI-5-ban játszott: Matthew Macfadyen.
Ugye fentebb említettem Jerome Flynnt, aki teljesen más karaktert játszik, de tökéletesen.
A Madame-ot például a Downoton Abbeyben láttam már, de feltűnik évad közben a Misfits Rudyja, a GoTosoknak mondom: Ser Jorah ( :x ), Ser Barristan, HODOR!, Benjen Stark, Roose Bolton, Blackfish Tully, és a Boardwalk Empire sem maradhat ki: Ignatius D'Alessio.
Szóval ha valakinek üres járata van, és valami jóra vágyik, szívből ajánlom, mert érdemes. :-)V

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 november 07 (csütörtök), 8:42 
Sztorihajhász

Heti nyomozósnak nekem elég a Sleepy Hollow. Az most tért vissza, és imádom!

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 november 06 (szerda), 20:48 
Könyvmoly

Ó, most jött ki a második évad, de nem is tudom, hogy errefelé nézte-e valaki: Ripper Street.
Nagyon ajánlom, igaz, hogy "heti-nyomozós", mégis van benne egy óriási plusz amiatt, hogy kosztümös, nekem nagyon tetszenek a díszletek, jelmezek, karakterek, történetek. Van átívelő szál is, és Trónok harca fanoknak szinte kötelező, nem egy szereplő megfordul benne, lévén, hogy brit gyöngyszemről van szó. Sajnos kevés rész, de azok legalább hosszúak és igényesek, ahogy az már megszokott az angolok esetében. ;;) És most végre van új évad, bele is kéne vetni magam... Arra nem is gondolok, milyen lemaradásaim vannak, szükségem lenne egy időnyerőre, mert még a függőségem is el van hanyagolva... :D :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 november 05 (kedd), 8:17 
Sztorihajhász

OUAT 3X06: Nos, megjelent Ariel, és szerintem fantasztikus volt. Eric herceg már kevésbé. Tetszett, hogy Rumple és Regine összeteamelt, és tetszett Regina is Ursulaként (bár csak hamis Ursula volt). Rumple és Pan kis eszmefuttatása is kiváló volt, ahogy az Emma-Neal-Hook jelenet is. Megkönnyeztem Emma vallomását Nealnek, és Hook vallomását Emmának, bár tudtuk a végkifejletet. És igen, végre Neal szabad, szóval mehetnek Henryt menteni. A részben egyébként sok volt a Disney-féle Kis hableányból, pl. a villa, vagy a hang elvétele, és a lábak is. Én várom a folytatást.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 november 01 (péntek), 7:45 
Sztorihajhász

Kyraper írta:
Jelentem, tegnap sikerült megnéznem a Dracula első részét, és már most szeretem. *-* Ha ezt a vonalat viszik tovább, ha ilyen marad a színészi játék, nem csak JRM részéről, akkor elmondhatom, hogy még egy sorozattal bővült a kedvenceim listája. Szerettem azt a váratlan fordulatot Van Helsinggel, imádom a jelmezeket, az egész rész hangulatát, engem kilóra megvett ez a rész. :) Mondjuk az a bokszzsákos jelenet tényleg szánalmas volt, de na, ez legyen a legkevesebb. :))

Legalább nem én vagyok az egyetlen. És mivel JRM-et maximum a Tudorokból ismerem, nem oszt, nem szoroz nálam, hogy ő Dracula.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 november 01 (péntek), 5:40 
Fanfic-faló

Jelentem, tegnap sikerült megnéznem a Dracula első részét, és már most szeretem. *-* Ha ezt a vonalat viszik tovább, ha ilyen marad a színészi játék, nem csak JRM részéről, akkor elmondhatom, hogy még egy sorozattal bővült a kedvenceim listája. Szerettem azt a váratlan fordulatot Van Helsinggel, imádom a jelmezeket, az egész rész hangulatát, engem kilóra megvett ez a rész. :) Mondjuk az a bokszzsákos jelenet tényleg szánalmas volt, de na, ez legyen a legkevesebb. :))

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 október 31 (csütörtök), 20:09 
Sztorihajhász

Én most a The Walking Deaddel próbálkoztam be, de a piloton majdnem elaludtam. Unalmas volt, és teljesen kiszámítható. A színészi játék sem egy nagy durranás sajnos, a zombiktól meg nem fogok rosszat álmodni. Egy picit sem ijesztő. Szóval, számomra a sorozat ennyi is volt. Nem fogott meg, pedig sokan ajnározzák.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 október 30 (szerda), 17:17 
Fanfic-faló

clarey írta:
annyit tudok mantrázni, hogy Jonathan Rhys Meyers... ;;) :x

Ezzel csak tökéletesen egyetérteni tudok. :x :x :x

vidor írta:
[
TVD-t én tavaly kaszáltam, sajnos szerintem már annyira rossz lett, meg egyfolytában ment a szerelmi nyáladzás, hogy már nem bírtam elviselni. Az első 2 évadot és a 3. elejét pedig nagyon szerettem, és az jó is volt, pörgött, voltak benne meglepő fordultatok, akkor még vámpírjaink vámpírként is viselkedtek. Akkor kezdődtek a gondok, mikor Kevin Williamson lelépett. Nem tudom mennyire szeretted meg TVD alatt az Originalokat, de ugye elkezdték a spin-offot, aminek a backpilotjától sikítófrászt kaptam, és úgy voltak vele, hogy nem és nem, ezt se fogom nézni, de aztán adtam esélyt a rendes pilotnak, és abszolút pozitív csalódás. Az egész gyerek dolog, még mindig idegesít kicsit, de egész szépen megmagyarázták, na meg ami még hatalmas pozitívum, hogy eddig abszolút semmi nyáladzás nincs benne. Klaus egészen visszavedlett saját magává, Elijah mindig jó, Rebekah szintén, és az új karakterek is egészen helyén vannak. Sőt még Phoebe Tonkint is elviselem, nem idegesít, ami nagyon nagy szó! Szóval eddig működik a sorozat, szerencsére.

Az Originalst sem kezdtem el nézni, a TVD friss évadának siralmas első része miatt, de akkor felveszem a listára. :) Klaust és Eliajh-t imádom, miattuk nagyon akartam nézni, és nagyon örülök, hogy azt írod, hogy Phoebe egész elviselhető, mert a TVD-ben konkrétan falra másztam tőle. -.- (Igaz, a H2O-ban sem ő volt a kedvencem. :)) ) Ma már nem lesz semmire ideőm, de holnap akkor a Draculával indítok, aztán jöhet a The Originals végre. ^^ Köszönöm az infókat nektek! :-*

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 október 30 (szerda), 13:35 
Tollforgató

Kyraper írta:

Hű, most nagyon meghoztad a kedvem a Draculához! ^^ Napok óta kerülgetem, mert bár imádom Jonathan Rhys Meyerst, valamiért mégis nehezen állok neki ennek a sorozatnak, de akkor ma délután nekiesek. :) Remélem, én sem fogok csalódni benne, legalábbis nem annyira, mint a The vampire diaries új évadának első részében, az számomra akkora csalódás, hogy azóta képtelen vagyok folytatni. :-( Van valaki, aki nézi az új évadot? Érdemes esélyt adnom neki?

TVD-t én tavaly kaszáltam, sajnos szerintem már annyira rossz lett, meg egyfolytában ment a szerelmi nyáladzás, hogy már nem bírtam elviselni. Az első 2 évadot és a 3. elejét pedig nagyon szerettem, és az jó is volt, pörgött, voltak benne meglepő fordultatok, akkor még vámpírjaink vámpírként is viselkedtek. Akkor kezdődtek a gondok, mikor Kevin Williamson lelépett. Nem tudom mennyire szeretted meg TVD alatt az Originalokat, de ugye elkezdték a spin-offot, aminek a backpilotjától sikítófrászt kaptam, és úgy voltak vele, hogy nem és nem, ezt se fogom nézni, de aztán adtam esélyt a rendes pilotnak, és abszolút pozitív csalódás. Az egész gyerek dolog, még mindig idegesít kicsit, de egész szépen megmagyarázták, na meg ami még hatalmas pozitívum, hogy eddig abszolút semmi nyáladzás nincs benne. Klaus egészen visszavedlett saját magává, Elijah mindig jó, Rebekah szintén, és az új karakterek is egészen helyén vannak. Sőt még Phoebe Tonkint is elviselem, nem idegesít, ami nagyon nagy szó! Szóval eddig működik a sorozat, szerencsére.

Dracula: Hát nekem ez eddig nagyon so-so... Nem vagyok elájulva, sőt... ennél azért többre számítottam. Mondjuk éppen csak felvázolták merre tovább, ebből még lehet valami nagyon jó, de nagyon rossz is. Még nézni fogom, hátha felpörög, na meg JRM miatt is. És ha már statisztáltam benne, vannak jelenetek amikre nagyon kíváncsi leszek, hogy fognak majd mutatni. Az a szőke vadásznő, viszont valami ritka borzalmas, a hitelessége meg nullával egyenlő. Mind1, majd kiderül, merre viszik a sorozatot, és hogy maradok e, egyelőre igen, aztán majd meglátjuk.

szerk.: ja és a Witches of East End 4 rész után, abszolút megvett. Főleg ez a 4. rész adta nagyon, nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar megölik a rendőr pasit, ez hatalmas pluszpont. Johanna is kezd magára találni, elég badass volt ebben a részben. A 2 lány szála talán, ami gyengébb, de eddig nagyon tetszik a sorozat, remélem megmarad és nem kaszálják el.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 október 30 (szerda), 12:51 
Könyvmoly

Én még nem tudok nyilatkozni a Draculáról, egyelőre nem billentem még át a fangirl üzemmódon, és csak annyit tudok mantrázni, hogy Jonathan Rhys Meyers... ;;) :x

(De majd lecseng, és akkor hozom a véleményem.)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 október 30 (szerda), 12:41 
Sztorihajhász

Kyraper írta:

Hű, most nagyon meghoztad a kedvem a Draculához! ^^ Napok óta kerülgetem, mert bár imádom Jonathan Rhys Meyerst, valamiért mégis nehezen állok neki ennek a sorozatnak, de akkor ma délután nekiesek. :) Remélem, én sem fogok csalódni benne, legalábbis nem annyira, mint a The vampire diaries új évadának első részében, az számomra akkora csalódás, hogy azóta képtelen vagyok folytatni. :-( Van valaki, aki nézi az új évadot? Érdemes esélyt adnom neki?

Nekem már az pozitívum volt, hogy Dracula nem jár a napon - inkább szépen égni kezd tőle, nem csillogni - vér szlapál és a keresztet sem igen csípi. És igazi éjjeli madár... akarom mondani lény, akiben még él az ősi vadászösztön, ami a XXI. századi vámpírokból kiveszett. Plusz kaptunk pici háttér információt is, miért is olyan zabos kedvenc vámpírunk arra a csúnya sárkányos rendre, akik olyan ronda dolgot mernek tenni, hogy üldözik. Sőt, meg akarják ölni őkelmét. JRM-et én csak a Tudorokból ismerem, engem inkább az érdekelt, össze tudnak-e végre hozni egy igazán ütős vámpíros sorozatot a legutóbbi nyálas "vámpírok" és "vérfarkasok" után. Úgy tűnik, eddig jó úton haladnak.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 október 30 (szerda), 11:36 
Fanfic-faló

Andro írta:

Dracula 1X01: Nos, belenéztem, vagyis megnéztem a pilotot, és engem berántott. A zenék, a jelmezek, a történet mind nagyon korrekt. A színészi játék is a helyén van, egy-egy színésznél tapasztalható kisebb "nem vagyok még karakterben" dolog, de szerintem javulni fog. Nem volt egy akciódús epizód, attól a kb. fél perces akciótól eltekintve. Dracula itt a jófiú, legalábbis abban az értelemben, hogy vannak nála rosszabbak is. Van Helsing idegesít egyedül, meg a szőke bögyös csajszi. A homokzsákos edzésen a fejem fogva röhögtem, az béna lett. De mindent egybevetve, nézős sorozat.

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 október 30 (szerda), 9:12 
Sztorihajhász

OUAT 3X05: Bár már pár napja megnéztem (pontosabban hétfőn), de csak most írok róla. Szerintem fantasztikus epizód volt, bár hiányzott belőle Rumple. De azért Hook előtörténete valamelyest kárpótolt, ami nagyon korrekt lett. És Hook, vagyis akkor még Killian Jones nagyon jól festett nem kalózként is. Jól áll neki a kék-fehér színösszeállítás. :-D
Ráadásul előjött Hook úriember oldala, amikor segíteni akart Charmingnak és nem ölte meg őt. Pedig Pan nagyon ezt akarta. És Charming megmenekült, sőt, Henry is megtudta, hogy Emmáék a szigeten vannak és mennek érte. Szegény Neal meg most fogságban van valakivel együtt, akiről nem derült ki, kicsoda.

Dracula 1X01: Nos, belenéztem, vagyis megnéztem a pilotot, és engem berántott. A zenék, a jelmezek, a történet mind nagyon korrekt. A színészi játék is a helyén van, egy-egy színésznél tapasztalható kisebb "nem vagyok még karakterben" dolog, de szerintem javulni fog. Nem volt egy akciódús epizód, attól a kb. fél perces akciótól eltekintve. Dracula itt a jófiú, legalábbis abban az értelemben, hogy vannak nála rosszabbak is. Van Helsing idegesít egyedül, meg a szőke bögyös csajszi. A homokzsákos edzésen a fejem fogva röhögtem, az béna lett. De mindent egybevetve, nézős sorozat.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 október 28 (hétfő), 20:11 
Sztorihajhász

Fufu írta:
Oksa, majd meglátom még, hogy milyen kedvem van :)

Oké. :)

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 október 28 (hétfő), 19:03 
Szárnybontogató

Oksa, majd meglátom még, hogy milyen kedvem van :)

Dramione :x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 október 28 (hétfő), 7:26 
Sztorihajhász

Fufu írta:
Hajj, nagyon várom már a szünetet. Sorozat maratont rendezek majd, Once Upon a Time lesz az alap, aztán ki tudja, hogy még mit találok a neten, amit megnézek :D

Az OUAT Wonderland-et nem ajánlom. De ha szereted a misztikusat, akkor ajánlom a Sleepy Hollow-t, vagy ha olyanra van kedved, akkor a Bates Motelt, vagy a Hannibalt.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 október 27 (vasárnap), 21:17 
Szárnybontogató

Hajj, nagyon várom már a szünetet. Sorozat maratont rendezek majd, Once Upon a Time lesz az alap, aztán ki tudja, hogy még mit találok a neten, amit megnézek :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 október 26 (szombat), 20:25 
Sztorihajhász

Én most azt várom, hogy legyen új Sleepy Hollow rész.

Egyébként a legutóbbi Once Upon a Time in Wonderland rész egy vékony hajszállal jobb volt, mint az előzőek. Nem mondom, hogy jó volt, mert Alice, Cyrus meg a Vörös királynő még mindig rettentően irritálnak. Viszont volt Robin Hood, és kiderült, hogy a Bubi valójában Will Scarlet (aki egyes verziókban Robin Hood öccse, vagy unokatestvére). És kiderült a Vörös királynő kiléte, aki valójában a sokat emlegetett Anasztázia (nem a hercegnő!). Maleficent ugyan csak hangilag volt jelen, de örültem neki. A flashback részek szerintem jók lettek, a jelenbeli Csodaországos részek viszont rettentően gagyik. A Bandersnatch kb. olyan volt, mint egy ronda vadkan, kicsit sem volt félelmetes. És Alice-ék kb. fél perc alatt elbántak vele, pedig "jaj de erős, meg veszélyes dög". A Grendalt sajnáltam, hogy a végén meghalt, meg azt is, ami a múltban történt vele.
Az effektek még mindig olyanok, mintha valami gagyi videójátékban járkálnának a karakterek. Rohadt idegesítő. Kb. a Super Mario szintjén van.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 október 26 (szombat), 20:16 
Sztorihajhász

natali_t írta:
Be van rendelve, szerintem már rég el is kezdték forgatni, és ha minden igaz januárban jön :)

Oh, köszönöm szépen. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 október 26 (szombat), 16:55 
Zöldfülű

Kathy írta:
Nem tudjátok a Following című sorozatnak lesz második évada? :)

Be van rendelve, szerintem már rég el is kezdték forgatni, és ha minden igaz januárban jön :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 október 25 (péntek), 12:25 
Sztorihajhász

Nem tudjátok a Following című sorozatnak lesz második évada? :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 október 25 (péntek), 8:13 
Sztorihajhász

Fufu írta:
Amúgy én nagy Once upon a time rajongó vagyok :)

Üdv a klubban! :)

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 október 24 (csütörtök), 17:25 
Szárnybontogató

Amúgy én nagy Once upon a time rajongó vagyok :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 október 24 (csütörtök), 7:41 
Sztorihajhász

Assa írta:

Én is arra gondoltam, hogy az a bizonyos végzet inkább az ereje elvesztése lehetne - bár szerintem az ő nézőpontjából az van olyan rettenetes, mintha meghalna.
És pont emiatt lesz nehéz bebizonyítania, hogy komolyan gondolja, amit mond Nealnek mondott. Mert valahányszor választania kellett egy szerette meg a hatalma között, mindig az utóbbihoz ragaszkodott jobban. Legjobb esetben is úgy volt vele, hogy is-is, kell mindkettő.
Aztán meg, ha idővel elkezd rendeződni a viszonyuk és közelebb kerülnek egymáshoz, valaki - Hook vagy Pan akár - majd bedobja az "És azt tudod-e, ki ölte meg anyádat?"-kártyát. Mert Neal azt a sztorit még nem hallotta. (Vagy rosszul emlékszem?) És kezdődhet újra az egész.[/quote]

Neal tudja, hogy Rumple ölte meg Milah-t, azt Hook elmondta neki. Ahogy Neal azt is tudja, hogy Hook csábította el Milah-t. Szóval márcsak ezért sem rokonszenvezik mostanában Hookkal. Egyébként szerintem Pan a fiú, akiről a Látó mesélt. Magyarán, ahhoz, hogy legyőzzék, Nealnek és Rumple-nek bíznia kell egymásban, és egy családként kell harcolniuk. Bár előtte szerintem jót tenne nekik egy családterápia Archie-nál.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 október 23 (szerda), 18:45 
Ó-nagy-admin "on stage"

Gaeriel írta:

én igen :D Dean O'Gorman miatt kezdtem el nézni, és nekem amúgy bejött, csak mivel alig találni hozzá feliratot egy kicsit nehéz nézni, elég erős az akcentusuk. a második évad tetszett nagyon, a harmadiknak meg még mindig nem néztem meg az utolsó részét, mert az előzőnek nem vagyok halandó elfogadni a végét :'D

Nekem az istenes-mitológiás téma tetszett meg, azért néztem bele, miután először hallottam róla, hogy van ilyen sorozat. És ott ragadtam előtte. :-D
Felirat tényleg nem árt hozzá. Szokatlan ez az akcentus. Az első részt még angollal néztem, aztán áttértem a magyarra. Az elmúlt egy-másfél hétben eléggé belehúztak a feliratokkal. Ahogy néztem a feltöltési dátumokat, naponta vagy párnaponta jöttek az újak, bár még csak a második évadnál tart a dolog.

Andro írta:

Most viszont Rumple keményen dolgozik azon, hogy jobb ember legyen. De a régi szokásokat nem olyan könnyű levetni. Végül is, ha azt nézzük, a maga módján próbálta megvédeni a fiát, csak éppen azt nem vette észre, hogy ezzel el is veszítette. Azért én remélem, hogy egy nap Neal megbocsát az apjának, és mindketten túl tudnak lépni a múlton. Viszont ez sok időt fog igénybe venni. Kemény menet lesz.

Én is arra gondoltam, hogy az a bizonyos végzet inkább az ereje elvesztése lehetne - bár szerintem az ő nézőpontjából az van olyan rettenetes, mintha meghalna.
És pont emiatt lesz nehéz bebizonyítania, hogy komolyan gondolja, amit mond Nealnek mondott. Mert valahányszor választania kellett egy szerette meg a hatalma között, mindig az utóbbihoz ragaszkodott jobban. Legjobb esetben is úgy volt vele, hogy is-is, kell mindkettő.
Aztán meg, ha idővel elkezd rendeződni a viszonyuk és közelebb kerülnek egymáshoz, valaki - Hook vagy Pan akár - majd bedobja az "És azt tudod-e, ki ölte meg anyádat?"-kártyát. Mert Neal azt a sztorit még nem hallotta. (Vagy rosszul emlékszem?) És kezdődhet újra az egész.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 október 22 (kedd), 19:03 
Könyvmoly

Na, végre megnéztem a Coven első két részét. Az AHS-nak amúgy csak az Asylum szakaszát láttam korábban, de egyre biztosabb vagyok benne, hogy megnézem majd az első évadot is.
Nem bírok betelni ennek a sorozatnak a fényképezésével, rendezésével, színeivel. Annyira brutálisan jó kameraállások vannak néha benne, hogy meg is szoktam állítani a lejátszót, és ámuldozom egy sort. 8-> (Felesleges volt utólag megnézni, mert sütött róla, hogy Alfonso Gomez-Rejon rendezte a "pilotot". Hogy én mennyire imádom őt, a Glee epizódjai is kiemelkedőek. Mondjuk a második részt meg az rendezte, aki a Hannibalból is készített párat, úgyhogy az is igazán a kedvemre tett.)
És a színészek is elképesztően klasszul játszanak. Jessica Lange hihetetlen, minden csak nem 64 évesnek kinéző. Lily Rabe a másik nagy kedvencem, amilyen fejeket tud vágni... :D Ami talán nem bejövős, az Emma Roberts, ő sosem volt szimpatikus. A Covent történetileg egyelőre inkább humorosnak találtam, mint horrornak, jókat nevetgéltem rajta, kíváncsi leszek, hová tart az évad, de mindenképpen maradok. Az opening megint különleges és remek.
(Úgy szeretném, ha Ryan Murphy egyszer összeállna Bryan Fullerrel... azok ketten mit művelnének. O.o)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 október 22 (kedd), 16:43 
Sztorihajhász

Assa írta:
OUAT: Amikor visszaüt a múlt... De ki kellett mondani ezeket a dolgokat - ha már Snow-ék is rendre megkapják a magukét, szintén megérdemelten -, és Neal kétségei abszolút jogosak. (Jó, persze pórul járt a döntésével, de Rumpelstilskin megdolgozott azért, hogy ne bízzon benne.)

Most viszont Rumple keményen dolgozik azon, hogy jobb ember legyen. De a régi szokásokat nem olyan könnyű levetni. Végül is, ha azt nézzük, a maga módján próbálta megvédeni a fiát, csak éppen azt nem vette észre, hogy ezzel el is veszítette. Azért én remélem, hogy egy nap Neal megbocsát az apjának, és mindketten túl tudnak lépni a múlton. Viszont ez sok időt fog igénybe venni. Kemény menet lesz.

Egyébként pont az jutott eszembe, hogy mi van, ha a Látó annak idején egy másik fiúra gondolt, és csak mi hisszük azt, hogy Henry Rumple végzete. Mi van, ha a fiú maga Peter Pan? Hiszen a Látó nem mondta azt, hogy Rumple mikor és hol egyesül a fiával, valamint a végzet sem jelent feltétlenül halált (bár Rumple így értelmezte a dolgot). Mi van, ha az egész "a fiú lesz a végzeted" dolog annyit jelent, hogy Rumple elveszíti a hatalmát, és újra halandó lesz?

Más! Friss Sleepy Hollow rész csak november 4.-én lesz. Sem ezen a héten nem volt új rész, sem a jövő héten sem lesz.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 7704 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 155  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra