Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 29 (szombat), 23:24

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 7704 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 155  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Sorozatfüggők Birodalma
HozzászólásElküldve: 2014 január 10 (péntek), 22:47 
Szárnybontogató

clarey írta:
vidor írta:
Hehe, kb. én is így voltam a résszel. Jaj, Melissát imádom! Akkora forma! Amúgy Stiles szobájában az ajtó melletti firka nektek is feltűnt? Tök úgy néz ki, mint a Nemeton felülnézetből. Tuti lesz még jelentősége. Az új csaj meg eddig tök szimpi - nagyon kíváncsi vagyok merre viszik ezt az évadot! Csak lenne már itt a kövi rész! :D

Eddy_ írta:

Már csak azon aggódok, hogy kit fognak kiírni a főszereplők közül, mert ugye Jeff mondta, hogy valamelyiküket kinyírja.

Ó, azt a rajzot én is néztem, hogy mi lehet!! Biztos nem véletlenül van ott!!

*Először is RoseM öröm táncot lejt, mert felfedezte ezt a toppikot, és kérdő fejet vág, hogy még is, hogy lehet, hogy csak 4 év után???* =D>

Aztán jön a reakcióm arra amit írtatok, Melissa egyszerűen best szereplő nálam, mindig akkora szövegei vannak, komolyan én bírnék egy "komoly" beszélgetést közte és Stiles között.

Az új csaj nekem is szimpi, és Scottnak úgy tűnik, hogy az új csajok a zsánerei :) Viszont
nem tudom, hogy ő lesz e a kitsune, mert Scott a végén az eltűnt csaj nevét mondja nem?

Ja és valóban kicsit horroros, de sztem ez azért még bele fér, szerintem mikor ott feljött az aknából fel lehetett rá készülni, hogy lesz valami, annyira lassan történt, ha igazán horrorosra fogták volna, akkor egyből kiugrott volna, mikor Alison belelesett.

És a végére a
ki írásról :( Nem akarok senkit sem elveszteni, de egyet értek, ha valakinek mennie kell, akkor az legyen Alison, ha ki meri írni Jeff Stilest vagy Dereket én esküszöm megkeresem és egyesével szedem ki a csontjait. Mindezt mosolyogva :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 január 10 (péntek), 11:52 
Könyvmoly

vidor írta:
Hehe, kb. én is így voltam a résszel. Jaj, Melissát imádom! Akkora forma! Amúgy Stiles szobájában az ajtó melletti firka nektek is feltűnt? Tök úgy néz ki, mint a Nemeton felülnézetből. Tuti lesz még jelentősége.
Az új csaj meg eddig tök szimpi - nagyon kíváncsi vagyok merre viszik ezt az évadot! Csak lenne már itt a kövi rész! :D

Eddy_ írta:
A Kate-es jelenet nekem kicsit túlságosan horroros volt, ennyire azért nem kéne elmenni ebbe az irányba...

Ó, és ami még nagyon tetszett, hogy Scott mennyire kiakadt az apjára Stiles miatt. "My best friend's father..." és ahogy kihangsúlyozta, hogy a LEGJOBB BARÁTOMRÓL VAN SZÓ, mégis mit képzelsz magadról, te seggfej?!

Már csak azon aggódok, hogy kit fognak kiírni a főszereplők közül, mert ugye Jeff mondta, hogy valamelyiküket kinyírja.

Ó, azt a rajzot én is néztem, hogy mi lehet!! Biztos nem véletlenül van ott!!

Nagyon szimpi az új csaj,
elvileg ő lesz a kitsune, nem? $?

Scott faterjában volt valami, ami szörnyen zavart, de még nem jöttem rá, hogy micsoda. :roll:

Hát, az első Kate-es résznél azért meglepődtem egy kicsit, hogy most éppen melyik sorozatot is nézem. :shock:

Na és persze aminek hangot adtam a fészes csoportban is: hogy nem merült le 8 év alatt a babában az elem?! =))

!!Ha valakinek mennie kell, akkor Allison legyen az $pray , annyira vérszegény még mindig az egész, olyan, mintha alvásból kelne fel folyton, nincs semmi élet abban a színésznőben. Dereknek maradnia kéne, mert hát na... :-P Isaac meg túléli Ali nélkül, Scott pedig addigra az ázsia lánnyal lesz, akinek nem emlékszem most a nevére. Stiles meg Lydia pedig túl biztos humorforrás, hogy kiírják őket, kell valami lazítás is az egyre sötétedő sorozatba.!!

- Of what did she succumb?
- I drove a stake through her heart and cut off her head.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 január 10 (péntek), 9:07 
Billentyűzetgyilkos

vidor írta:
Szerintem felesleges ezen agyalni. Én azért se teszem, mert ad 1; szeretek meglepődni, ha nagyon rágörcsölök és ezen agyalok, akkor meg előbb-utóbb úgyis ráhibázom sajnos, és akkor oda a meglepi, ad 2; amikor beharangoznak egy szereplő halált, általában mindig egy huszadrangú mellék akárkicsoda távozik, akit egy vállrándítással elintézek xD Amúgy én meg abszolút a gyilkoljunk főszereplőket mellett vagyok, mert így legalább kirángatnak minket a megszokottból kicsit. Meg a GoT után már tényleg vállrándítással intézem a "meghal valaki, jaj, most mi lesz" típusú dolgokat.
Úgyhogy felőlem hajrá, lepjenek meg! :D Még akkor is ha olyat akarnak, aki kedvenc - tudom, egy szívtelen dög vagyok muhahahaha! De mindent egy jó sztoriért! xD

Az ad2-vel most lehet kötözködni, mert Jeff megmondta, hogy főszereplő fog menni, de ha mellékszereplő lenne, az engem sem izgatna persze :D Jacksont se sirattam meg, Boydot és Ericát se túlzottan. Én túlságosan főszereplő-függő vagyok, nekem úgy már nem az igazi a sorozat, ha valakit, aki már a kezdetektől velünk van, megölnek/kiírnak. Fáj a szívem értük, aztán meg már emiatt nem tudom úgy élvezni a sztorit. De tény, hogy kár idegeskedni miatta, majd kiderül, ha kiderül :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 január 09 (csütörtök), 23:35 
Tollforgató

Eddy_ írta:
Már csak azon aggódok, hogy kit fognak kiírni a főszereplők közül, mert ugye Jeff mondta, hogy valamelyiküket kinyírja. Félek, hogy Derek lesz az... :( Mert most vegyük sorra: Scott egyértelműen tabu, mégis csak ő a fő-főszereplő. Allison és Isaac most fognak összejönni, ők már csak ezért is maradni fognak. Lydia az Lydia, ő mindenkit túlél :mrgreen: Stiles is egy központi szereplő Scott mellett, és ő mondja fel a részek elején a bevezetőt, most is ő kapta a legelső jelenetet, és szerintem többet is szerepel a showban, mint Scott, ami azért elmond valamit... Szóval maradt Derek és Peter. Peter most lett újra "nagy-gonosz-alfa", vszeg ő lesz az egyik új-régi főgonosz. Derek meg már egyszer lelépett, és oké, hogy most visszahozták, de mi van, ha ez már egy kis felkészítés, hogy ő fog végleg elmenni? :((

Szerintem felesleges ezen agyalni. Én azért se teszem, mert ad 1; szeretek meglepődni, ha nagyon rágörcsölök és ezen agyalok, akkor meg előbb-utóbb úgyis ráhibázom sajnos, és akkor oda a meglepi, ad 2; amikor beharangoznak egy szereplő halált, általában mindig egy huszadrangú mellék akárkicsoda távozik, akit egy vállrándítással elintézek xD Amúgy én meg abszolút a gyilkoljunk főszereplőket mellett vagyok, mert így legalább kirángatnak minket a megszokottból kicsit. Meg a GoT után már tényleg vállrándítással intézem a "meghal valaki, jaj, most mi lesz" típusú dolgokat.
Úgyhogy felőlem hajrá, lepjenek meg! :D Még akkor is ha olyat akarnak, aki kedvenc - tudom, egy szívtelen dög vagyok muhahahaha! De mindent egy jó sztoriért! xD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 január 09 (csütörtök), 10:39 
Billentyűzetgyilkos

clarey írta:
Nekem a Draculához sajnos nem volt elég JRM, hogy megtartsam... :(

Most SupNatet darálok (erről is kéne morfondírozni egy sort valamikor), de megszakítottam a TW-évad folytatásával... :-O :-O Hát ez mi ez volt!? Kinőtte magát a sorozat az MTV-ről, kérek neki nagyobb keretet, és legyen jobb a CGI-je is, hogy olyan lehessen, mint a sztori. Nem térek napirendre fölötte,
a hullaházas, csőben mászós jelenet... Nem számítottam rá. :shock: Mi lesz itt még, miért csak heti egy!? Kérem Netflixre az egész évadot... :-t Képtelen vagyok még értelmesen fogalmazni, azt hiszem. :-P Valaki még? Eddy? vidor? Lio?

A face-e csoportban már leírtam nagyjából a reakcióimat, de akkor itt is egy kis összegzés, illetve, amit oda nem írtam: A Kate-es jelenet nekem kicsit túlságosan horroros volt, ennyire azért nem kéne elmenni ebbe az irányba, de úgy egyébként nagyon jól megoldották mindhármuknál az áldozatuk következményeinek bemutatását.
Dylan valami iszonyat jól játszotta az elején az ágyban üvöltözős részt, meg úgy egyáltalán az összes jelenetét, eszméletlen jó színész szerintem, tökéletes Stilesnak.
Azon a két Scott-Isaac részen én is szakadtam a röhögéstől, vagy háromszor visszapörgettem őket, hogy újranézzem =)) Kellett egy kis humor bele, mert úgy általánosságban elég komor rész lett.
Mama McCallt egyre jobban szeretem, hiába a természetfeletti világ, nyugodt, határozott tud maradni. Stiles nem tudta lecsendesíteni az alfát Scottban, de mama McCallnak egyből sikerült. És ez a duma, hogy legyél a saját anchorod!! :o Nagyon badass ez a nő :D
Ó, és ami még nagyon tetszett, hogy Scott mennyire kiakadt az apjára Stiles miatt. "My best friend's father..." és ahogy kihangsúlyozta, hogy a LEGJOBB BARÁTOMRÓL VAN SZÓ, mégis mit képzelsz magadról, te seggfej?! :mrgreen:
Tegnap én is újranéztem magyar felirattal (kedden nem bírtam tovább várni, simán angolul megnéztem, de azért kellett még egyszer magyarul is, hogy mindent megértsek), és köbö ugyanúgy földhöz vágtak azok a dolgok, mint első nézésre is. Iszonyat jó, nagyon erős félévadnyitót hoztak össze a srácok.
Már csak azon aggódok, hogy kit fognak kiírni a főszereplők közül, mert ugye Jeff mondta, hogy valamelyiküket kinyírja. Félek, hogy Derek lesz az... :( Mert most vegyük sorra: Scott egyértelműen tabu, mégis csak ő a fő-főszereplő. Allison és Isaac most fognak összejönni, ők már csak ezért is maradni fognak. Lydia az Lydia, ő mindenkit túlél :mrgreen: Stiles is egy központi szereplő Scott mellett, és ő mondja fel a részek elején a bevezetőt, most is ő kapta a legelső jelenetet, és szerintem többet is szerepel a showban, mint Scott, ami azért elmond valamit... Szóval maradt Derek és Peter. Peter most lett újra "nagy-gonosz-alfa", vszeg ő lesz az egyik új-régi főgonosz. Derek meg már egyszer lelépett, és oké, hogy most visszahozták, de mi van, ha ez már egy kis felkészítés, hogy ő fog végleg elmenni? :((

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 január 09 (csütörtök), 10:23 
Tollforgató

clarey írta:
Lionela írta:
Hát tőlem aztán értelmeset ne várjál. XDDD

Az egész epizód alatt a következőek voltak tapasztalhatóak nálam:

Stiles! Stiles! Stiles!!! STILES!!!! Hé Lydia húz onnan! Oké... Stiles! Stiles! Stiles! Oh, Scott és Isaac =)) =)) =)) =)) Stiles! Stiles! Stiles!!! Scott és Isaac =)) =)) =)) =)) Stiles! Stiles! Hajrá Scott mama! Gyerünk Scott tépd ki a torkát! Stiles! Stiles! Derek??? DEREK!!!!

Isaac... :shock: Kinőtte magát, csak úgy pillogtam, hogy ejnye no... Eddig 3× néztem meg, de tervben van még egy negyedik is. MIKOR jön már az új rész!?
A beszt mondat evör pedig Scott-mama beszólása volt a házra vonatkozó 'supernatural ability to heal' résznél. :D :D
[/color] :-P :-P

Hehe, kb. én is így voltam a résszel. Jaj, Melissát imádom! Akkora forma! Amúgy Stiles szobájában az ajtó melletti firka nektek is feltűnt? Tök úgy néz ki, mint a Nemeton felülnézetből. Tuti lesz még jelentősége.
Az új csaj meg eddig tök szimpi - nagyon kíváncsi vagyok merre viszik ezt az évadot! Csak lenne már itt a kövi rész! :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 január 08 (szerda), 22:40 
Könyvmoly

Lionela írta:

Stiles! Stiles! Stiles!!! STILES!!!! Hé Lydia húz onnan! Oké... Stiles! Stiles! Stiles! Oh, Scott és Isaac =)) =)) =)) =)) Stiles! Stiles! Stiles!!! Scott és Isaac =)) =)) =)) =)) Stiles! Stiles! Hajrá Scott mama! Gyerünk Scott tépd ki a torkát! Stiles! Stiles! Derek??? DEREK!!!!

Isaac... :shock: Kinőtte magát, csak úgy pillogtam, hogy ejnye no... Eddig 3× néztem meg, de tervben van még egy negyedik is. MIKOR jön már az új rész!?
A beszt mondat evör pedig Scott-mama beszólása volt a házra vonatkozó 'supernatural ability to heal' résznél. :D :D

Kyraper írta:

Oh, végre már! ^_^ Elképesztően imádom, nagyon hiányzott már. Olyannyira, hogy kínomban elkezdtem nézni a Bates Motel - Pszicho a kezdetektőlt. :'D És a legszánalmasabb, hogy kb. két nap alatt bedaráltam az első évadot, most meg várhatom a másodikat, mert végül is tetszett. xD Oké,mondjuk ez a tetszés nagyban köszönhető a Mike Vogel nevezetű úriembernek. 8->

Akkor tényleg betaláltam a hsz-szel a kép alatt, amit kitettél... =)) Nagyon várom abból is az új évadot - kivételesen abban női karakterbe vagyok belezúgva (Vera Farmiga). 8-> Annyira jól játszik, miatta néztük meg a The Conjuringot, de jó nagy csalódás volt a film. :roll:
Akkor most jöhet a Hannibal, szükségem van még hannigram shiperrekre.
:-P :-P

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 január 08 (szerda), 18:05 
Sztorihajhász

Intelligence 1X01: Megnézve, és nekem bejövős. Nemcsak Meghan Ory miatt, hanem már maga az alapszituáció is érdekes. Érdekel, hogy mit fognak kihozni belőle, mert engem az első rész megvett kilóra. Tehát nézős.

"Love is the most powerful magic of all."

"Every magic comes with a price."

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 január 08 (szerda), 16:57 
Fanfic-faló

clarey írta:

Kyra, ma már lesz megint AHS!! 8-> [/color]

Oh, végre már! ^_^ Elképesztően imádom, nagyon hiányzott már. Olyannyira, hogy kínomban elkezdtem nézni a Bates Motel - Pszicho a kezdetektőlt. :'D És a legszánalmasabb, hogy kb. két nap alatt bedaráltam az első évadot, most meg várhatom a másodikat, mert végül is tetszett. xD Oké,mondjuk ez a tetszés nagyban köszönhető a Mike Vogel nevezetű úriembernek. 8->

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 január 08 (szerda), 16:15 
Ó-nagy-admin "backstage"

clarey írta:
Képtelen vagyok még értelmesen fogalmazni, azt hiszem. :-P Valaki még? Eddy? vidor? Lio?

:D :D :D :D :D :D

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 január 08 (szerda), 10:30 
Sztorihajhász

Most jön lefelé az Intelligence első epizódja. Amint megnéztem, írok róla. Meghan Ory miatt azt hiszem, kötelező darab.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 január 08 (szerda), 10:20 
Könyvmoly

Andro írta:
Én meg eleve nem miatta, hanem a történet miatt nézem, mert megfogott. Amúgy JRM-et csak a Tudorokból ismerem, és mivel számomra alig ismert színész, a neve nem nyomott semmit a latba.

Nem (csak) miatta kezdtem nézni, érdekelt a sztori is, meg persze az, hogy itthon forgatták, de sajnos engem nem kötött le annyira, pedig szerettem volna szeretni. :(
Azért írtam, hogy JRM nem volt elég a maradáshoz... :-P

Kyra, ma már lesz megint AHS!! 8->

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 január 08 (szerda), 9:37 
Fanfic-faló

Andro írta:
Draculát nézi még valaki? A mostani rész szerintem nagyon jó volt. Kezdenek nagyon bonyolódni a szálak Harker bevonásával a Sárkányrendbe. Bár kérdés, hogy pontosan mit akarnak vele. Mina meg egyre jobban belezúg kedvenc vámpírunkba, míg Lucy és az a vámpírvadász nőszemély pedig Harkert és a többieket akarja becserkészni. És vajon a Sárkányrend sejti, hogy Alexander valójában Drakula? Mert a festmény erre enged következtetni, ami sajnos nem vámpírunknál landolt.

Már csak három epizód és vége. :(

Igen, naná, hogy nézem! *-* Emlékszel, hogy beszéltük még az elején, hogy a vámpírvadász csaj mennyire unszimpi? Érdekes, hogy egész megkedveltem, nem tudom, hogy csinálta, de már bírom. :D ÉS igen, nagyon bonyolódnak a szálak, egyre izgalmasabb a sorozat, nagyon szeretem. A festmény miatt nagyon pipa voltam, és most tűkön ülök, hogy mi lesz a folytatásban.

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 január 08 (szerda), 8:21 
Sztorihajhász

clarey írta:
[color=#000000]Nekem a Draculához sajnos nem volt elég JRM, hogy megtartsam... :(

Én meg eleve nem miatta, hanem a történet miatt nézem, mert megfogott. Amúgy JRM-et csak a Tudorokból ismerem, és mivel számomra alig ismert színész, a neve nem nyomott semmit a latba.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 január 07 (kedd), 23:35 
Könyvmoly

Nekem a Draculához sajnos nem volt elég JRM, hogy megtartsam... :(

Most SupNatet darálok (erről is kéne morfondírozni egy sort valamikor), de megszakítottam a TW-évad folytatásával... :-O :-O Hát ez mi ez volt!? Kinőtte magát a sorozat az MTV-ről, kérek neki nagyobb keretet, és legyen jobb a CGI-je is, hogy olyan lehessen, mint a sztori. Nem térek napirendre fölötte,
a hullaházas, csőben mászós jelenet... Nem számítottam rá. :shock: Mi lesz itt még, miért csak heti egy!? Kérem Netflixre az egész évadot... :-t Képtelen vagyok még értelmesen fogalmazni, azt hiszem. :-P Valaki még? Eddy? vidor? Lio?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 január 07 (kedd), 20:41 
Sztorihajhász

Draculát nézi még valaki? A mostani rész szerintem nagyon jó volt. Kezdenek nagyon bonyolódni a szálak Harker bevonásával a Sárkányrendbe. Bár kérdés, hogy pontosan mit akarnak vele. Mina meg egyre jobban belezúg kedvenc vámpírunkba, míg Lucy és az a vámpírvadász nőszemély pedig Harkert és a többieket akarja becserkészni. És vajon a Sárkányrend sejti, hogy Alexander valójában Drakula? Mert a festmény erre enged következtetni, ami sajnos nem vámpírunknál landolt.

Már csak három epizód és vége. :(

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 január 04 (szombat), 12:08 
Fanficbúvár

A Sherlock évadnyitóját látta valaki esetleg? :)
Olvastam egy-két negatív véleményt is róla, de szerintem nagy általánosságban klassz rész volt. Mondom mindezt azután, hogy nem bírtam kivárni a magyar feliratot, tehát gyártottam egyet magamnak (könnyed kis hat órányi meló volt :D ), és még mindig meg bírtam nézni utána egy párszor, ez már minőséget jelent! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 december 26 (csütörtök), 20:39 
Ó-nagy-admin "on stage"

FuraMark írta:
Doctor Who fanok vannak errefelé?Esetleg olyanok,akik látták a legújabb karácsonyi részt?

SPOILER

Tetszett,azt kell hogy mondjam.

Én nem voltam tőle elragadtatva. Talán az is közrejátszott, hogy tudtam, hogy ez lesz a regeneráció része (amit tényleg furán oldottak meg), és valahogy nem tudtam összeegyeztetni ezt a karácsonyi hangulattal. Az pedig egészen biztos befolyásolta a véleményemet, hogy az első tíz percről (online néztem tegnap) sikeresen lemaradtam, és utána beletelt egy kis időbe, mire megértettem, mi is a helyzet.
Voltak nagyon jó jelenetek, nem arról van szó, csak úgy összességében valahogy nem az igazi, nem az, amit vártam.
Az évfordulós rész sokkal jobban tetszett. (Bár az az epizód amúgy is előnyben volt ehhez képest, mivel nekem az újabb Doctorok közül a Tennant-féle a favorit. :-D )
Capalditól én is egy más típusú figurát várok, a legutóbbi két Doki úgyis elég sok vonásában hasonlított, jó lenne ezúttal valami új.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 december 25 (szerda), 22:55 
Szárnybontogató

Doctor Who fanok vannak errefelé?Esetleg olyanok,akik látták a legújabb karácsonyi részt?

SPOILER

Tetszett,azt kell hogy mondjam.Zseniálisan volt kiépítve a sztori,jól volt megrendezve...DE!A regeneráció iszonyat rossz lett.Nagyba készülök a zsepivel,hogy elmegy Matt Smith és nagyon epic lesz az átváltozás...erre mit kapunk?Egy szempillantás alatt vége lett az egésznek.Mondom ez meg mi a fene volt?Moffat...komolyan?Így búcsúzzak el a személyes kedvencemtől?Te idióta...

Amúgy kiváncsi vagyok Capaldira,tuti jó lesz,egy picit vicces volt mikor megkérdezte Claratól:"Do you know how to fly this thing?"

Szóval Matt Smithnek nagyon köszönöm az eddigi munkáját,imádtam.Capaldi,üdv a fedélzeten :) Azt várom Capalditól,hogy legyen szigorú,de legyen humorérzéke :) Ha olyan energiabomba lenne,mint Matt Smith volt,azt hiszem az teljesen összetörné a róla alkotott képem :)

SPOILER VÉGE

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 december 24 (kedd), 16:30 
Könyvmoly

Azt hiszem, a sorozatfüggők karácsonya az egyik legboldogabb. Kitette a BBC a youtube profiljára a Sherlock mini-epizódját!! :x
Many Happy Returns - 7 perces, és áááá.... legyen már január 1.!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 december 18 (szerda), 10:21 
Billentyűzetgyilkos

Igen, Hook lemondott róla, és a csók sem működött, mint a többi párnál, de én azért reménykedtem még benne, de ezután egyértelmű, hogy Nealnél fog kikötni. Őszintén szólva, én nem kedvelem túlzottan Nealt, eddig nekem olyan "semmilyen-karakternek" tűnt, nálam ez tipikusan olyan, hogy nem igazán érdekel, hogy szerepel-e vagy sem, Hook viszont... őt nagyon szeretem, úgyhogy nem csoda, hogy neki szurkoltam :)
Interjúkat én nem szoktam olvasni a sorozatokról, pont azért, hogy véletlenül se olvassak spoilert, és ha nem tudom biztosra, hogy Rumple visszajön-e vagy sem, akkor sokkal izgalmasabb lesz az egész, részről részre izgulhatok, hogy na most mi lesz. (De azért megnyugtató, hogy tényleg vissza fog jönni.)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 december 18 (szerda), 9:59 
Sztorihajhász

Eddy_: Rumple-t nem fogják kinyírni, mivel Eddy és Adam több interjúban is megerősítette, hogy Rumple-nek és Belle-nek lesz happy endje, és hogy az évad második felében sokat lesznek ugyanabban a világban mindketten. Ezek után azt el tudom képzelni, hogy Rumple elteleportálta magukat valahová, vagy elveszítette az erejét és eltűnt az apjával együtt. És szerintem sem Hook Emma igazi szerelme (hála égnek!), hanem Neal. Ha Hook lenne, akkor a csók ugyanúgy működött volna, mint anno Charming és Snow esetében is működött, amikor Snow gonosz volt, és a csók visszaadta az emlékeit a hercegről. De ugye ez a dolog Emma esetében most nem működött. Ha Neal csókolta volna meg, talán működött volna, hiszen maga Emma is bevallotta Nealnek, hogy mindvégig szerette őt. És bár megcsókolta Hookot, az inkább csak amiatt lehetett, mert mindketten magányosak voltak. Legalábbis Emma biztosan, Hook meg szerelmes. És ha jól emlékszel, miután visszatértek Storybrooke-ba, Hook kész volt lemondani Emmáról Neal javára.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 december 18 (szerda), 9:28 
Billentyűzetgyilkos

Andro írta:
OUAT 3X11: Úristen! Úristen, úristen, úristen! És jó értelemben mondom, hogy úristen, mert a félévadzáró minden volt, csak nem unalmas...

Nekem csak tegnap volt időm megnézni a 10-11. részt, de váúúú, egész végig leesett állal néztem, mindkét rész valami fantasztikus volt! A félévzáró nagyon ütős lett, nagyjából azokat tudnám én is csak elmondani, amit te is, Andro, úgyhogy csak kiegészíteném egy-két megjegyzéssel. Nekem két dolog nem tetszett. Egyrészt Bae reagálása Rumple "halálára", csak állt ott lefagyva - ami persze érthető -, de tőle is egy érzelmesebb reakciót vártam volna, mint Belle-től. Az egyébként szerintem is lehetetlen, hogy Rumple tényleg meghaljon, ő az egyik legerősebb, legfontosabb, legközpontibb szereplő: nem fogják kiírni a sorozatból, legalábbis nagyon remélem, hogy így vagy úgy, de visszakapjuk őt. Én egyébként Pánnak is örülnék, szerettem, mint főgonoszt, de csak akkor, ha Robbie Kay fogja alakítani.
A másik a legvégén, amikor Hook elment Emmához. Amikor megcsókolta, és Emma nem kapta vissza az emlékeit, én csak arra tudtam gondolni, hogy kit érdekel, hogy a többiek halálos veszélyben vannak, amikor nem Hook Emma "igaz szerelme"?! Pedig én annyira, de annyira bíztam benne, hogy végül Hook mellett köt ki (azóta nekik szurkolok, hogy Hook megjelent), de ezután nem hiszem, hogy akár később még össze fognak jönni, mert ha most nem szereti, később se fogja. És tény, hogy úgy lenne igazából happy end, ha Emma Henry apjával jönne össze végül :( Ettől függetlenül ezt a részt sajnáltam.
Egyébként meg a végén csak ültem, és legszívesebben üvöltöttem volna, hogy HÓNAPOKIG kell várni a következő részre XD Úgy nem szeretem, amikor a felénél hagynak pár hónapos szünetet, és persze egy remek kis függővéggel hagynak ott minket.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 december 17 (kedd), 17:21 
Betűmániákus

követi esetleg valaki a Grace klinikát? :) azon belül is a 10. évadot? :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 december 17 (kedd), 17:19 
Fanficbúvár

Luthien Lovemagic írta:
Gigi685 írta:

Amúgy: Van itt valaki, aki annyira tűkön ülve bárja a Sherlock 3. évadot, mint én? (Biztos van, az egyik legjobb sorozat a világon!)

Én :D

Rég voltam már ennyire megszállott, de ez a sorozat elérte nálam, hogy az legyek. Cumberbatch pedig álmaim férfija. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 december 17 (kedd), 0:06 
Sztorihajhász

Gigi685 írta:

Amúgy: Van itt valaki, aki annyira tűkön ülve bárja a Sherlock 3. évadot, mint én? (Biztos van, az egyik legjobb sorozat a világon!)

Én :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 december 16 (hétfő), 17:26 
Fanficbúvár

vidor írta:
Emily Cullen írta:
Hmm... romantikus, vagy csak simán könnyed, szórakoztató, nem horrorisztikus. Ha erotikusabb az sem baj és legyen benne helyes pasi, akiért nyáladzani lehet. Semmi komoly. Valami olyasmi, amin sokat lehet nevetni és magával tud ragadni.

Egyetértek Assával. Merlin és a Hart of Dixie mindkettő jó, ha ilyesmit keresel. Vagy én még a New Girlt is mondanám, az alapból sitcom, tehát vicces/könnyed, és van benne romantika is :) Vagy ha régiek/befejezettek is jók, akkor a Gilmore Girlst. Bár nem hiszem, hogy van olyan igazi sorozatjunkie, aki azt ne nézte/látta volna :D

Azért Merlin és a New Girl egy kicsit más világ, de azt meg tudom erősíteni, hogy a New Girl zseniális sorozat, mellé nem lőhetsz vele. (Meg persze a Gilmore Girls is imádatom egy régi tárgya, félreértés ne essék)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 december 16 (hétfő), 11:45 
Tollforgató

Emily Cullen írta:
Hmm... romantikus, vagy csak simán könnyed, szórakoztató, nem horrorisztikus. Ha erotikusabb az sem baj és legyen benne helyes pasi, akiért nyáladzani lehet. Semmi komoly. Valami olyasmi, amin sokat lehet nevetni és magával tud ragadni.

Egyetértek Assával. Merlin és a Hart of Dixie mindkettő jó, ha ilyesmit keresel. Vagy én még a New Girlt is mondanám, az alapból sitcom, tehát vicces/könnyed, és van benne romantika is :) Vagy ha régiek/befejezettek is jók, akkor a Gilmore Girlst. Bár nem hiszem, hogy van olyan igazi sorozatjunkie, aki azt ne nézte/látta volna :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 december 16 (hétfő), 9:43 
Sztorihajhász

OUAT 3X11: Úristen! Úristen, úristen, úristen! És jó értelemben mondom, hogy úristen, mert a félévadzáró minden volt, csak nem unalmas. Sok minden történt, sok minden kiderült, pl. hogy hogyan is kapta Henry a könyvet, hogyan találkozott össze Hook és Csingiling, valamint hogy Pan sosem szerette Rumple-t, mert "akadályozta az életében". És hogy Rumple mégis szerette az apját, akármilyen is volt. Ja, és a Kék tündér is feléledt, mert Pan árnyéka elfüstölt. Szó szerint. És most jó kérdés, hová tűnt Rumple és az apja, mert szerintem nem haltak meg. Eddyék mondták is egy interjúban, hogy Rumple és Belle megkapja a happy endjét, függetlenül attól, hogy hol lesznek. Szóval, látjuk mi még kedvenc Sötét Urunkat. De akkor is rossz volt látni, amit köddé váltak, és Belle a földre borulva sírt. Az is szomorú volt, hogy Emmáéknak megint el kellett válniuk mindenkitől és Regina is elveszítette Henryt. Bár fogadjunk, nem örökre. Most jó kérdés lesz, hogy vajon Emma hogyan fog megint hinni, ha ezúttal ő és Henry kaptak hamis emlékeket. De hát ezért van ott Hook, aki valahogy csak tudott utazni a világok között. De hát most várhatunk márciusig, hogy kiderüljön.

A félévadzáró egyébként egy rendes évadzáróhoz is méltó volt, szóval nagyon meg vagyok elégedve a készítőkkel, írókkal, színészekkel, meg az egész stábbal. Jó munkát, sőt, kitűnő munkát végeztek. Most kaparhatom a monitort három hónapig.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 december 15 (vasárnap), 18:07 
Sztorihajhász

Emily Cullen írta:
Sziasztok!
Nagy dilemmában vagyok most... Mert nem tudom eldönteni, hogy megnézzem-e a Merlin kalandjai-t vagy inkább keressek valami mást. Az összesen 65 epizód kissé megrémiszt, ugyanakkor tudom, hogy egy darabig lenne akkor mit néznem... (a naruto-tól sem riadtam vissza, éljen az 520 megnézett epizód) De ha van valami, amit érdemesebb a Merlinnél előbb, vagy a helyett megnézni, akkor jó lenne tudni róla.

Give me some advice, please!

Nekem nem tetszett a Merlin. Szerintem elég semmilyen sorozat. Másfél évad után kaszáltam. Megjegyzem, a Narutot meg egyenesen rühellem.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 december 15 (vasárnap), 18:01 
Ó-nagy-admin "on stage"

Emily Cullen írta:

Akkor a Merlin legalább kipróbálás szintjén pont jó. Bár a romantika mérsékelt.

Amit én most nagyon szeretek, és van benne romantika, szórakoztató is (nem fetrengve nevetős, de szórakoztató), az a Witches of East End. Horrorisztikus részek nincsenek (csak néha egy ici-pici vér), és egyelőre egy évad az egész, 10 rész. Ha minden igaz, ma kerül adásba az évadzáró Amerikában.
Vagy a Hart of Dixie. Aranyos, vicces, romantikus, kisvárosi hangulattal. Tipikusan az a fajta sorozat, amire a feelgood kifejezést szokás használni.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 december 15 (vasárnap), 17:41 
Szárnybontogató

[quote="Assa"
Az attól függ, milyen típusú sorozatra vágysz :wink:[/quote]

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 december 15 (vasárnap), 17:13 
Ó-nagy-admin "on stage"

Emily Cullen írta:
Sziasztok!
De ha van valami, amit érdemesebb a Merlinnél előbb, vagy a helyett megnézni, akkor jó lenne tudni róla.

Az attól függ, milyen típusú sorozatra vágysz. Szerintem mindenki fel tudná sorolni 5-6 kedvenc sorozatát, meg a Merlin rajongók is a másik 4-5 kedvenc sorozatukat, hogy nézd azt, ezért kellene valami támpont, mert anélkül nehéz lenne azt mondani, hogy ezt vagy azt érdemesebb.

Amúgy ha valami döntően könnyed, humoros fantasyt szeretnél, akkor nyugodtan kezd el a Merlint.
Ha pár rész után nem tetszik, annyi baj legyen, a maradék hatvanegynéhány úgysem kötelező. :wink:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 december 15 (vasárnap), 15:48 
Szárnybontogató

Sziasztok!
Nagy dilemmában vagyok most... Mert nem tudom eldönteni, hogy megnézzem-e a Merlin kalandjai-t vagy inkább keressek valami mást. Az összesen 65 epizód kissé megrémiszt, ugyanakkor tudom, hogy egy darabig lenne akkor mit néznem... (a naruto-tól sem riadtam vissza, éljen az 520 megnézett epizód) De ha van valami, amit érdemesebb a Merlinnél előbb, vagy a helyett megnézni, akkor jó lenne tudni róla.

Give me some advice, please!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 december 05 (csütörtök), 13:52 
Billentyűzetgyilkos

clarey írta:
Az új részt csak telefonon láttam, de...

Időközben eltelt egy hét, én még nem láttam azt a részt, amiről te beszélsz, de ma-holnap túlesek rajta. Azt hittem, a The Fox még az előző részben lesz benne, de csalódottan láttam, hogy nem, úgyhogy örülök, hogy végre láthatom, vártam már nagyon :) És azt is örömmel hallom, hogy Adam is megint szerepelni fog, már csak miatta is minél előbb meg akarom nézni a részt.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 december 04 (szerda), 10:19 
Könyvmoly

vidor írta:
Amúgy tényleg TW promokat látta valaki?

Nagyon várom már a TW folytatását. ezek a promók teljesen besóztak... 8->

Eddy_ írta:
Clarey, láttad a legújabb Glee-t?

Az új részt csak telefonon láttam, de... nem is nézem meg nagyban, mert azoktól a báboktól sikítófrászt kapok. Főleg, amikor "Kurt" felült Sue asztalán, akkor azt hittem elájulok. Pedig alapvetően jobb rész volt, mint az előző - főleg Jake videoklipje tetszett benne. Evanberry nekem is egy kicsit furinak tűnik, mint lehetséges páros... Csak nem lesz ilyen. Adam Lambert pedig minden elképzelésem felülmúlja, annyira szerényen és aranyosan játszik. :x Marley pedig... szerintem rettentően unalmas karakter, valamivel felpörgethetnék, mert minden jeleneténél elfog az álmosság. Tinát pedig tüntessék már el valahová, mert csak vergődik. A Fox pedig a végén... nem tudtam, hogy ebben a részben lesz.
Viszooont kijött az új karácsonyi album, meg láttam képeket az idei részből, hát mindennél cukibb benne Kurt, Santana és Rachel. ;;)

Éééés, kedves Sherlock rajongók. Az egy dolog, hogy az új évad 01.01., viszont karácsonykor lesz egy miniepizód is, itt a hír róla.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 december 02 (hétfő), 9:48 
Sztorihajhász

OUAT 3X09: Nekem nagyon tetszett, és örülök, hogy Neal végre megbocsátott az apjának és újra egy család. A pici Henry is édes volt, és ha nem értettem félre, Regina tudott róla, hogy ki Henry anyja. Csak később a varázslötyi miatt elfelejtette, amit megivott. De nagyon édes volt, hogy Regina próbált jó anya lenni, és törődött a pici kölyökkel. Hát igen, betöltötte az űrt a szívében a gyerek. A rész végén meg szinte tudtam, hogy Pan helyet cserélt Henryvel. Na, kivi leszek, hogy Emmáék mit tesznek, ha kiderül, illetve, hogy hinni fognak-e a Pan bőrében levő Henrynek. Összességében fordulatos epizód volt. Már csak azt szeretném tudni, miért hisz olyan vakon Felix Panban. Biztos van valami oka, hogy csak őt nem tudták még meggyőzni.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 december 01 (vasárnap), 17:39 
Tollforgató

Lionela írta:
Hát igen. Ahhoz képest, hogy egy nyálas tinidrámából indultunk ki, amiben úgy mellékesen még vérfarkasok is voltak, eljutottunk a kemény horrorig, amiben mellékesen van tinidráma is XDDDD

Na igen, elég durva dolgok voltak azért már a 3. évad első felében is (moteles rész pl.). Nagyon kíváncsi leszek, milyen lesz ez a B rész, alig várom már. De már nem is olyan soká, és itt van :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 november 27 (szerda), 9:51 
Sztorihajhász

Sleepy Hollow 1X09: Nos, ez egy olyan felemás epizód volt. Nem túl érdekes, de megismerkedtünk a rendőrfőnök családjával, valamint megtudtuk, hogy Abbynek is köze van Ichabod múltjához. Csak jó kérdés, hogy akkor mi történt Ichabod kisfiával, akit Abby elődje segített a világra. Meghalt, vagy mi van? Vagy Moloch őt is elvitte? Reméljük, kiderül. A visszaemlékezős részek kifejezetten jók lettek, a többi meg elhanyagolható. Közepes epizód lett, de ettől a sorozat még nézős.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 november 27 (szerda), 9:32 
Billentyűzetgyilkos

Clarey, láttad a legújabb Glee-t? Tegnap néztem meg, meg is könnyebbültem, hogy az előző iszonyat béna részhez képest ez nagyon jó volt. Samet tényleg kezdem egyre jobban kedvelni, de ha összehozzák Rachellel - amire volt egy-két utalás; azok a pillantások köztük! :shock: -, én megőrülök.
Rachelnek Finn után azért csak egy komolyabb hapsi kéne, nekem az is eszembe jutott, hogy a Funny Girl rendezőjével, Rupert Campionnal jó párost alkotnának. A napokban meg régi glee-s videókat néztem, és még arra gondoltam, hogy én személy szerint Jesse-nek is örülnék, nagyon szerettem őt, Rachellel is jók voltak, úgyhogy kérem vissza Jesse-t! :D
Amit nem tetszett, ahogy előadták az a Marley-Jake-Rydan háromszöget. A Marley-s jeleneteknél nekem tökre az jött le, hogy igazából nem szereti Jake-et, de azért persze fáj neki, hogy megcsalta, de mintha a nagy szerelem, ami volt köztük, az hip-hop eltűnt volna... Rydan meg túlságosan fut Marley után, egyből letámadta, amit valahol még meg is lehet érteni, elég sokat várt a lányra, és az a jelenet, ahol elsorolta, hogy miért kéne őt választania, tényleg jó volt, viszont a randi után ahogy körülrajongta... :?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 november 24 (vasárnap), 16:44 
Sztorihajhász

Lionela írta:
vidor írta:
Amúgy tényleg TW promokat látta valaki? Mit szóltok hozzá? Szerintem nagyon ütősek lettek, totál hidegrázós mind a 3. Bár nekem még mindig a Stilesos a kedvencem, de az Allisonos se semmi.

Hát igen. Ahhoz képest, hogy egy nyálas tinidrámából indultunk ki, amiben úgy mellékesen még vérfarkasok is voltak, eljutottunk a kemény horrorig, amiben mellékesen van tinidráma is XDDDD

Vagyis most már nem horrorra hajazó tinidráma, hanem tinidrámára hajazó horror? :mrgreen:

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 november 24 (vasárnap), 16:19 
Ó-nagy-admin "backstage"

vidor írta:
Amúgy tényleg TW promokat látta valaki? Mit szóltok hozzá? Szerintem nagyon ütősek lettek, totál hidegrázós mind a 3. Bár nekem még mindig a Stilesos a kedvencem, de az Allisonos se semmi.

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 november 24 (vasárnap), 13:40 
Tollforgató

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 november 22 (péntek), 21:09 
Ó-nagy-admin "on stage"

Sleepy Hollow 1x08: Ajjaj. Még mindig nézős, de ez nem volt valami erős rész.
Abrahamről üvöltött, hogy miért is hozták be a sztoriba, ettől pedig az egész flashback-szál és így a jelenbeli felfedezés is olyan steril lett, teljesen lélektelen. Na meg, Crane és Abraham barátságából semmi nem látszott. Mindketten Katrinával voltak elfoglalva, nem érződött, hogy egymásnak különösebben sokat jelentenének.
És minden részben akadnak kisebb-nagyobb következetlenségek, de akkor is:
Hogy adta be Irving a kommandósoknak, hogy magukkal visznek egy civilt, és fegyvert adnak olyasvalaki kezébe, aki előző nap még elmegyógyintézetben volt? (Előtte ráadásul Jenny a boltot is összetapogatta, pedig bűnügyi helyszín volt.) Ő a főnök, de bármit azért nem tehet meg.
Miért nem gondolt rá senki (vagyis Crane oké, de Irving vagy Abby), hogy külön áramforrást biztosítsanak a Jefferson-féle hiper-szuper démoncsapdának? Végül is nem kell erőművet robbantani egy áramszünethez...
Crane végig a lovast bámulta, akkor hogy nem vette észre mit művel Brooks?

A lovast meg nem tudom komolyan venni. EZ az Apokalipszis egyik lovasa? Ne vicceljünk már. Nem fenyegető, inkább komikus. Ezzel a Katrina-üggyel meg pláne. És ráadásul egy démon ugráltatja.
Az Odaát-beli Halál (amikor még réges-rég szerettem és néztem a sorozatot :( ) sokkal hitelesebb volt, nála tényleg érződött, mekkora hatalom van a kezében, és milyen fontos alkotórésze a világvégének.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 november 22 (péntek), 11:50 
Tollforgató

clarey írta:
Az első négy évadot végignéztük...

Ja, mondjuk a 4. évad fináléja elég lezárt lett, amolyan "egy korszak vége". Talán nekem az is volt a kedvenc finálém, bár a 3. évadé is csak egy hajszállal marad le utána. Annál viszont nagyon rossz lehetett anno, és hogy 1 évet kellett ugye várni a folytatásra egy ilyen cliffhanger után. Még jó, hogy nekem nem kellett, kikészültem volna xD

clarey írta:
(Ha egyedül folytatnám, abból sajnos hiszti lenne, emiatt kell várnom.)

Na én többek között ezért nem nézek együtt senkivel semmit.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 november 22 (péntek), 8:33 
Sztorihajhász

Sleepy Hollow 1X08: Hát meglepő fordulatok voltak. Főleg, mikor kiderült, hogy ki is valójában a fej nélküli lovas. Mindenre gondoltam, de erre a csavarra nem. Egyébként sem Ichabod hibája volt, hogy Kathrina nem Abrahambe volt szerelmes. De hát a férfiak - meg a nők is - sokszor ezt a dolgot elég rosszul tűrik. Élveztem a visszaemlékezéseket, mert végre fény derült pár titokra, de még így is fenn maradt sok kérdés. Pl. hogy akkor most hogyan szerzik meg Ichabodék Kathrinát, ha ő kell a lovasnak. Meg mit is akar pontosan Moloch. Meg egyebek. Hú, nagyon várom a kövi részt! *.*

Dracula 1X04: Mit ne mondjak, ez a sorozat is egyre jobban tetszik. Bár a szőke csajt még mindig nem bírom, és nekem Mina barátnője is picit fura. Mintha enyhén leszbikus hajlamai lennének és nem mintha ő is titkolna valamit. Szegény Draculánk meg még mindig nem tud a napon járni, viszont feláldozta a haverját, hogy ő élhessen. És most felmerül a kérdés, hogy mit akarnak azok az emberek Renfieldtől? Vajon az elrablói tudják, hogy kicsoda Dracula valójában? Érdekes dolgok jönnek még.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 november 20 (szerda), 11:18 
Fanfic-faló

clarey írta:

Más: megnéztem az American Horror Story első évadát, és ezzel végleg megvett a sorozat kilóra. Nem bírok betelni vele, annyira tetszik, mint nagyon kevés más. Nem is annyira a témával fogott meg, hanem ahogy a készítők hozzányúltak. Persze a sztorija is klassz, a klisék ellenére is, de... nem, nem tudok róla értelmesen beszélni. Szerintem gyönyörű a sorozat képi világa. 8->

Woah, végre egy AHS rajongó! :x Az első két évadot a múlt héten daráltam be, rám is igaz, hogy kilóra megvett. :)) Egyszerűen zseniális az egész, imádom a storyt, azt a rengeteg zseniális kis csavart, amin hangosan visongok, mint egy öt éves, aki épp megpillantja a karácsonyfa alatt a várva várt ajándékát. A színészgárda csúcs, a forgatókönyv remek, a betétdalok és főleg az opening csúcs! *-* Mindkét évad záróepizódját végigbőgtem, iszonyat megható volt szerintem. Mondjuk az első évadzáró epizód kicsit ilyen sírva röhögős volt, mert hát azért valahol vicces volt, hogy egy nagy, boldog családként élnek a szellemek a házban. :'D De ez is lenyűgözött. A harmadik évadra most viszont nincs időm, még csak az első két részt néztem meg, de nem veszített a sorozat semmit a varázsából, szóval nézni fogom, csak legyen végre újra egy kis szabadidőm. ^^

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 november 20 (szerda), 7:59 
Sztorihajhász

OUAT 3X08: Nekem nagyon tetszett az epizód. A csavar, hogy Pan valójában Rumple apja nagyon meglepett, jó húzás volt, mert mindenre gondoltam, csak erre nem. A flashback is jó lett, végre kiderült, hogy hogyan is volt az, hogy apuci elhagyta kicsi Rumple-t. Pan meg egy szemét dög, most jobban utálom, mint eddig bármikor.
Az nekem is fura volt, hogy Henry hogyhogy nem hallotta, hogy Pan és Rumple mit dumálnak, de ez legyen a kisebbik gond. Emma meg végre úgy tűnik, tud varázsolni. Már úgy értem, rendesen. Henry meg most vagy hülye, vagy vagyon tisztaszívű, vagy rettentően naiv, nem tudom, mit gondoljak. Bár ő csak azt tette, ami szerinte a legjobb. De ha már hárman állítják, hogy Pan gonosz, akkor abban lehet valami. De hát Henry már csak Henry, és reméljük, nem hal meg. Bár tuti nem, és megmentik. És reméljük Rumple-t is hamar kiszedik a dobozból. Én várom a folytatást.

Sleepy Hollow 1X07: Kifejezetten jó epizód volt. Abby végre tökösebb csaj, a főnöke is végre hisz, és a Halál lovasa is megkapta, amit érdemelt.
Szegény Ichabod meg szenvedett a nettel, és úgy tűnik, a világháló nem neki való. :D
Most még hátravan egy nézős rész, de majd sort kerítek rá. :)

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 november 19 (kedd), 12:00 
Könyvmoly

vidor írta:
Én nem bírtam nem tovább nézni - és hol tartasz vele?

Az első négy évadot végignéztük, de az történt, hogy közbeszólt az American Horror Story, és azóta semmi más nem létezik szinte.
De most a BB folytatása a következő a listán, remélem, nem jön közbe semmi új felfedezett kincs. (Ha egyedül folytatnám, abból sajnos hiszti lenne, emiatt kell várnom.)

Ami részemről kihagyhatatlan hetiben továbbra is, az a Glee, és amennyire tetszett az előző rész, ebben a mostaniban akkorát csalódtam.
Semmi értelmes nem volt benne, WC-forradalom, komolyan?!?! :roll: A számokat nem is értettem, egyszerűen semmi élvezhető nem volt bennük (kivéve a Funny Girl részt és a Wrecking Ballt - azt a számot szeretem, ha nem kell látnom a klipjét).
A következő résztől pedig előre félek, nem bírom a bábokat, nem tudom, miért kell ilyet belerakni.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 november 18 (hétfő), 12:43 
Ó-nagy-admin "on stage"

OUAT 3x08: WTF?! Ez... ez... beteg. Komolyan. Eddig se volt semmi ez a banda kapcsolatilag, de így? $sick Rumple-papa már felnőtt emberként is elég hátborzongató figura volt.
Bár alma a fájától... Rumpelstilskin az élményei ellenére ugyanúgy mások ellen használta a hatalmát, szinte minden esetben, és ugyanúgy elhagyta a saját fiát.
A két nő olyan benyomást keltett, mint akik gyanútlan gyerekeket főznek meg vacsorára.
Henry IDIÓTA. ~x( És hogy a fenébe nem hallotta, hogy egy sziklával arrébb Pan és R. miről beszélget? Ha nem látlak, nem is hallak (mint mikor a kisgyerek eltakarja a szemét, és azt hiszi, akkor nem is látják)?
És naná, hogy R. mostanra kidolgozott egy gyógymódot. Mert miért is kellene Snow-nak és Charmingnak nehéz végleges döntést hozni, és vagy egymást (ha Snow elmegy) vagy Emmát (ha nem) feláldozni? :-w Tudom, mese, de ha soha nem történik pozitív szereplőkkel semmi visszafordíthatatlan, ha mindenkit boldoggá kell tenni, akkor semminek nem lesz valódi tétje, és csak görgetik tovább ezt a karaktertömeget évadokon át, anélkül hogy egyiknek-másiknak valódi funkciója lenne a történetszálon, ahova épp beleerőltetik. De hát mert ott vannak, kell nekik a játékidő, és átsiklanak olyasmin, ami sokkal érdekesebb lehetne, mint S. vagy Ch. ötszázadik szerelmi vallomása. Pl. Neal és Hook viszonya. Foglalkoztak vele úgy igazán? Nem.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 7704 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 155  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra