Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 29 (szombat), 23:25

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 7704 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 155  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Sorozatfüggők Birodalma
HozzászólásElküldve: 2014 március 06 (csütörtök), 8:36 
Fanfic-faló

Eddy_ írta:
Supernatural 9x15 Na, az ilyen részekért megérte átszenvedni a 6-7. és a 8. évad nagy részét is! Végre újra season 1 feeling, nem bonyolítják túl a sztorit, nincsenek démonok, nincsenek angyalok, csak egy érthetetlen ügy, aminek a végén kiderül, hogy már megint "csak" sima, pszichopata emberekkel van dolguk a srácoknak. Meg persze a Ghostfacers! Imádom az ő részeiket, azokat mindig nagyon jól összehozzák, ezért is olyan szomorú, hogy ők is elváltak, ahogy Sam és Dean is. Azért remélem, hogy ezzel nem azt akarták mondani, hogy Deanéknél sincs remény... :(

Bízom abban, hogy nem az volt az üzenet, hogy nincs remény a számukra, de ettől engem aggaszt az egész irány, amerre tartunk. :( Azzal, hogy Dean gyilkossá vált (ahogy a Sherlockban Sherlock is, az is ennyire dühít és elkeserít ~x( :evil: ), elég ijesztő, és cseppet sem örülök ennek a fordulatnak. Oké, Káin pecsétje ott van a karján, figyelmeztette is rá Káin, hogy milyenné válhat, de akkor valahogy mégsem gondoltam bele, hogy esetleg megtörténhet, hogy ő is érzéketlen lesz, mindegy, kit öl meg, végül élvezni fogja, hát nagyon remélem, hogy idáig nem jutunk el. Érdekes, hogy mostanság cas emberibb vonásokat kezd mutatni, mint Dean. A másik meg, hogy jelenleg nagyon úgy érzem, azt vetítik előre az írók, hogy Deannek meg kell tanulnia Sam nélkül élni, mert végül külön utakon kell folytatniuk az életüket, csak abban bízom, hogy testvérként, kibékülve válnak el. Amúgy gondolj csak bele, Samnek ez mindig sikerült. Sikerült, amikor Dean a purgatóriumban volt, és sikerült akkor is, amikor - jó, lélek nélkül, ed akkor is! - Dean úgy tudta, a pokolban ragadt. Biztos velem van a baj, de én most mindent sötéten látok velük kapcsolatban. :-(

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 március 05 (szerda), 19:43 
Sztorihajhász

Én most csak az OUAT-t várom, vasárnap már új rész, hétfőn meg nézhetem is. :)

"Love is the most powerful magic of all."

"Every magic comes with a price."

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 március 05 (szerda), 19:12 
Billentyűzetgyilkos

Supernatural 9x15 Na, az ilyen részekért megérte átszenvedni a 6-7. és a 8. évad nagy részét is! Végre újra season 1 feeling, nem bonyolítják túl a sztorit, nincsenek démonok, nincsenek angyalok, csak egy érthetetlen ügy, aminek a végén kiderül, hogy már megint "csak" sima, pszichopata emberekkel van dolguk a srácoknak. Meg persze a Ghostfacers! Imádom az ő részeiket, azokat mindig nagyon jól összehozzák, ezért is olyan szomorú, hogy ők is elváltak, ahogy Sam és Dean is. Azért remélem, hogy ezzel nem azt akarták mondani, hogy Deanéknél sincs remény... :(

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 március 05 (szerda), 14:43 
Sztorihajhász

Hannibalnál nekem tetszett a friss epizód eleje, ami egyébként az évad végi eseményeket vetíti elő. Nekem maga a rész valahogy kissé üres volt. De reméljük, lesz még jobb is.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 március 05 (szerda), 14:31 
Fanfic-faló

Andro írta:
Engem a Hannibal második évadának évadnyitója annyira nem nyűgözött le. Valami hiányzott belőle, de nem tudnám megmondani micsoda. De hiányérzetem van. Majd meglátom, hogy alakul az évad.

Én az egész első évadot tegnap daráltam be, ma délelőtt néztem meg az új évad első részét, és szerintem jó volt. Igaz, nekem az nem tetszett, hogy indítottak egy konfliktussal, aztán benyomták a "12 héttel ezelőtt" szöveget. :( Izgalmasabb lett volna, ha nem látjuk, mi fog történni Hannibal és Jack között.

Andro írta:

Bates Motel 2X01: Ez viszont ott van a szeren. Nagyon jól folytatták a sztorit, igaz, pár hónapot ugrunk az időben (egész pontosan 4 hónapot), és bezony már kavarognak a szálak. Bradley nem is olyan hülye kiscsaj, mint hittem, egész jól bánik a pasikkal, és a fegyverekkel. És nagyon akar valamit. Norma igazi anya, aki minden áron védi a fiát, Norman pedig kezd olyan lenni, mint a filmben. Bátyuska meg még mindig mariskát csomagol, és jószerivel szerintem ő lesz a családfenntartó, ha a bekötőút megépül.

Elkezdődött az új évad ebből is? :shock: De szuper! Köszi, hogy hoztad az infót, ki tudja, mikor jutott volna eszembe megnézni, hogy kijött-e már az új rész. ^^ *repül BM-et nézni*

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 március 05 (szerda), 11:32 
Sztorihajhász

Engem a Hannibal második évadának évadnyitója annyira nem nyűgözött le. Valami hiányzott belőle, de nem tudnám megmondani micsoda. De hiányérzetem van. Majd meglátom, hogy alakul az évad.

Bates Motel 2X01: Ez viszont ott van a szeren. Nagyon jól folytatták a sztorit, igaz, pár hónapot ugrunk az időben (egész pontosan 4 hónapot), és bezony már kavarognak a szálak. Bradley nem is olyan hülye kiscsaj, mint hittem, egész jól bánik a pasikkal, és a fegyverekkel. És nagyon akar valamit. Norma igazi anya, aki minden áron védi a fiát, Norman pedig kezd olyan lenni, mint a filmben. Bátyuska meg még mindig mariskát csomagol, és jószerivel szerintem ő lesz a családfenntartó, ha a bekötőút megépül.

Dallas 2X02: Olajoséknál is nagyon mennek a dolgok, szerintem a fiatalokkal is jól müxik a sorozat. Viszont most hogy Harris és az anyja is előkerültek (megint), lesznek még bonyodalmak. Emma kicsike is két térfélen játszik, de vajon tudja, hogy apuka a CIA-nek kémkedik? John Ross meg nem lenne apja fia, ha nem csalná meg a menyasszonyát. Elena és a pasija meg... nos kérdés hogy Cliff mit akar valójában. Érdekes évad lesz ez megint.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 március 05 (szerda), 11:06 
Billentyűzetgyilkos

Mondhatni "rákényszerültem", hogy elkezdjem nézni a Hannibalt, három részen túl vagyok. Milyen egy beteg sorozat! Persze a jó értelemben :D Hannibal és Will szerepére is nagyon jó színészeket találtak. Willt, mint karaktert nagyon megszerettem, jobban mint Hannibalt, pedig a könyvekben Hannibalt imádtam! (Újra is kéne már olvasnom a Hannibal-sorozatot.) Ami még bejött a sorozatban, hogy az első részben lévő gyilkosságok viszik a főszálat, illetve Abigail is több részben is benne van (és gondolom még lesz is, tekintve, hogy Hannibal szemébe mondta, hogy tudom, hogy te vagy a másik gyilkos), és nem úgy, mint sok más sorozatnál, hogy minden részben újabb és újabb ügyeket kapnak, és szépen meg is feledkeznek a korábbiakról.

És ha már reklámozunk is: a héten (talán pont ma?) jön ki a SHIELD új része, és ha jól emlékszem, a Suits is a hónapban folytatódik a majd fél éves szünete után - végreeee! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 március 04 (kedd), 9:42 
Sztorihajhász

Bates Motel-fanok, elindult a második évad! Én most töltöm az első részét, és alig várom, hogy láthassam. :mrgreen:

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 március 01 (szombat), 9:50 
Sztorihajhász

Elindult a Hannibal 2. évada! Gondoltam szólok. Most szedem az első részt, és alig várom, hogy láthassam. :mrgreen:

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 február 26 (szerda), 10:44 
Sztorihajhász

Eddy_ írta:
Andro írta:
Jobb, mintha az lenne, mint a második évadkor, hogy két epizódonként három hét szünet. Így egyben lemegy 11 epizód.

Az milyen idegesítő volt ~x( Persze, jobb ez így, de a legjobb talán mégis az lenne, ha egybe adnának le egy évadot, után egy hónap szünet és jöhet a következő évad... :D Lényeg a lényeg, jó lesz végre, ha megint beindul :)

Minden egész évados sorozatnál ezt csinálják, ami ősszel indul. Mindnél van karácsonyi szünet, ami részben azért is hasznos, mert sokszor az évad alatt még folynak a castingok és a forgatókönyvek írásai is. Ez a szünet amúgy egységes dolog.

Más! Megnéztem a Dallas 3X01-et és nekem bejött. Szerintem jól viszik tovább a történetet, bár Jockey hiánya érezhető, de a szelleme még mindig jelen van a sorozatban. Sok-sok bonyodalom, kitúrás, egy lánykérés (Johnny igazán lovagiasan kérte meg Pamela kezét), ármány, romantika, megcsalás lesz itt még. A "szende" kis Elena sem olyan jókislány, mint látszik, és Cliff is erősen irányít a börtönből. Bobby pedig végre mert olyan merész és kemény lenni, amilyennek még sosem láttuk. Még Jockey drága fiacskáját is megfenyegette, ami szép volt tőle. Szóval, nekem bejött az évadkezdés, jöhet a folytatás.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 február 26 (szerda), 9:35 
Billentyűzetgyilkos

Andro írta:
Jobb, mintha az lenne, mint a második évadkor, hogy két epizódonként három hét szünet. Így egyben lemegy 11 epizód.

Az milyen idegesítő volt ~x( Persze, jobb ez így, de a legjobb talán mégis az lenne, ha egybe adnának le egy évadot, után egy hónap szünet és jöhet a következő évad... :D Lényeg a lényeg, jó lesz végre, ha megint beindul :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 február 25 (kedd), 17:46 
Sztorihajhász

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 február 25 (kedd), 15:42 
Billentyűzetgyilkos

Andro írta:
Plusz, jövő hét vasárnap végre visszatér a Once Upon a Time harmadik évada is! Úristen, azt is annyira várom! :mrgreen:

Ó, azt már én is nagyon várom! :-D Persze pont a legjobb résznél kellett abbahagyniuk az előző részt... :roll: De már kezdek hozzászokni, hogy évad közbeni fél éves szüneteket tartanak, és persze függővéget kapunk.
Amit én még várok a héten, az a SHIELD és az Arrow, mindkettőben volt két-három hét szünet, meg lassan jön az új Glee is, ami asszem tavaly óta nem volt, valamikor decemberben volt talán az utolsó - karácsonyi - rész, plusz TVD és The Originals, ami szintén szünetelt...
És amíg vártam, hogy újra beinduljanak ezek, elkezdtem nézni a Hetedik mennyországot, meg folytattam az Isteni sugallatot is, abból már csak pár rész van hátra, a Hetedik mennyországból viszont 11 évad :mrgreen:
Ó-ó, és még a Suits következő évada is jön tavasszal! Bár félek, hogy ezzel is úgy leszek, mint a Person of Interesttel, hogy túl sokat kellett várni két évad között, és már annyira nem érdekelt az egész, mire eljutottunk a következőhöz... :?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 február 25 (kedd), 10:39 
Sztorihajhász

Végre, végre, végre! Dallas Season 3 pilot! És most töltöm, alig várom, hogy megnézhessem, még ha Jockey nélkül nem is lesz olyan igazi, de azért kíváncsi vagyok rá. :mrgreen:

És kezd bonyolódni a Mr. Selfridge második évada is. Hú, kíváncsi vagyok, mit fognak még kitalálni, mert a mostani epizód szerintem igencsak izgalmas volt, főleg a vége.

Plusz, jövő hét vasárnap végre visszatér a Once Upon a Time harmadik évada is! Úristen, azt is annyira várom! :mrgreen:

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 február 22 (szombat), 13:28 
Tollforgató

clarey írta:
Lehet, rájuk is keresek ff.neten, biztos sokan shipelik még őket... ;;)

Olyan jó volt a TD pilot hangulata, hogy tudom, hogy másnak is tetszene, szóval betolakszik a BB elé ez is. Meg kell nézni. Az AHS-t végre befejeztük, én meg a Supnatet is behoztam hetire (jézus, dec 26-án kezdtem... O.o), úgyhogy tényleg semmi nem állt már a BB útjában, de Matthew Mcconaughey prioritást élvez a Wall Street óta. :-P

...openingje is megadja az alaphangulatot, van, amit mindig áttekerek, de ezt rendszeresen végignézem, mert kell hozzá.

Én már megtettem :D Sajna elég kevés van a témában, mm elég kevés, ami jó is lenne, fel is adtam a kutatást... Egyszerűen nem volt kedvem átmenni 100 rosszon 1 jóért... De ha találsz valamit szólj, mert vevő lennék rá! :D

TD vagy BB, mindkettővel jól jársz :D Tény, hogy mások, de annyira mégsem, egy kis apró átfedés van köztük. Talán ezért is tölti be nálam a TD a BB utáni űrt nagyon jól, éhezem hasonló hangulatú cuccokra.

Én amit szeretek openinget sose tekerem át. TDnél mindig hagyom végigmenni, ahogy a TWnél vagy a GoTnál is. A Tudorsét is mindig végignéztem anno. Szeretem a jó openingeket :) Örülök, hogy megint jönnek vissza, mert egy időben nagyon rá voltak állva az ilyen fél perces főcímre - mint a BBnél, valahol még annyi se -, úgyhogy nálam abszolút nyerő egy jó opening. Mondjuk a zene választás is legalább annyira hozzáad. Például én a True Bloodot sose szerettem, a sorozat maga sose tetszett, de az opening ott is valami istenkirály :D Az HBO nagyon tud valamit, na xD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 február 21 (péntek), 14:20 
Könyvmoly

Eddy_ írta:
Asszem az már a harmadik évadban volt, akkor te már nem láttad, hogy egy darabig eljátszották, hogy egy pár, volt a nagyközönség előtti csókolózás, kézen fogva jártak, becézgették egymást (de nézőként egyértelmű volt, hogy kamu az egész). Wade amiatt ment bele, hogy megmutassa Zoe-nak és a városnak, hogy már nem érdekli a lány, túl van rajta, Lemon viszont... már nem emlékszem, ő miért kezdte el ezt az egészet :?: Ez a "kapcsolat" néhány részig kitartott, de aztán "szakítottak", bár már azt se tudnám megmondani, hogy hogyan és hogy milyen okokra hivatkoztak.

Ennyi? :( Én szurkoltam nekik végig, de hát... Nem én írom a forgatókönyvet. :D :D Mennyivel jobban tetszett volna nekem a sorozat... Kiírtam volna belőle Zoet. =))

vidor írta:
Peter és Lydia - IGEN! Ők a guilty pleasure shippem, meg úgy amblokk, tök jók a jeleneteik. Allison annyira idegesített, ahogy ott pattogott, hogy menjenek. Tök zavaró volt az ottléte xD

És ez még lesz jobb is! Komolyan a TD minden résszel eddig felülmúlta önmagát. Össze-vissza olvadozom tőle. Kellően sötét, kellően depresszív, totál hátborzongató, és mindez abszolút jó értelemben. Bekúszik a bőröd alá, vagy nem is tudom, hogy mondjam.

Én egyszer-kétszer elkaptam még anno a Viaston és el is döntöttem, hogy el kéne kezdeni nézni. Azóta is ebben maradtam xD De mostanában egyre többször eszembe jut, hogy le kéne szedni. A BB-t is addig halogattam, amíg vége nem lett xD Bár akkor már azt direktbe bevártam. Lehet a Shameless-el is így leszek.

Nagyon belezavart Ali az idillbe, pedig tényleg ott a kémia a két karakter között - vagy a színészek között, én nem tudom, de olyan jól passzolnak. Lehet, rájuk is keresek ff.neten, biztos sokan shipelik még őket... ;;)

Olyan jó volt a TD pilot hangulata, hogy tudom, hogy másnak is tetszene, szóval betolakszik a BB elé ez is. Meg kell nézni. Az AHS-t végre befejeztük, én meg a Supnatet is behoztam hetire (jézus, dec 26-án kezdtem... O.o), úgyhogy tényleg semmi nem állt már a BB útjában, de Matthew Mcconaughey prioritást élvez a Wall Street óta. :-P

Nagyon ajánlom a Shamelesst, most kezdett a negyedik évad, én csak az US-t nézem, a UK-ból viszont van már egy csomó. Pedig általában jobban szeretem a brit verziókat, de ebből valamiért az amerikai jobban bejött. Ebben a sorozatban van az egyik kedvenc shipem, Mickey és Ian :x , nagyon nehezemre esik nem teleszemetelni velük a tumblröm. :oops:
Szerintem az
openingje (ez link, kicsit 16+) is megadja az alaphangulatot, van, amit mindig áttekerek, de ezt rendszeresen végignézem, mert kell hozzá.
És elég érdekesek benne a jellemfejlődések, plusz mindenkinek van valami piszkos kis titka. :twisted:

Eddy_ írta:
Fú, én most a The Carrie Diariest, meg a Star-Crossed-ot akarom elkezdeni nézni. Ti nézitek? Vélemény? A TCD-ről tudom, hogy volt szó korábban, és tetszett itt a népeknek, de a Star-Crossedról nem igazán olvastam még, sőt, két napja tudtam csak meg, hogy létezik ilyen is :D

Én néz(t)em a TCD-t, vagyis az első évadot azt hetiben, kb 152× limonádébb dologra számíts, mint a Hod vagy GG, szerintem erről mindent elmond, hogy a CW-n megy. Szinte semmi köze nincs a SATC-hez, még csak alapvető dolgokban sem. (Elvileg Carrie azért lett olyan, amilyen, mert nem volt előtte apa-figura, erre itt meg az anyja meghalt, ő pedig az apjával él... Wtf!? A másik meg Carrie maga, mert ugye ott van SJP, akinek hát... Nincs mit szépíteni, eléggé ló-szerű az arcformája, erre castingolnak egy szabályos O-alakú arcú lányt. Furcsa. Samatha viszont teljesen Samantha.) De egy teljesen független, buta tinisorozatnak nézni szórakoztató. A második évadból megnéztem már pár részt a héten, amikor beteg voltam, de nem nagyon érzem azt, hogy mindent félredobva loholni akarok a folytatásért. Candy Crush-ozás alá pont megfelel aláfestésnek. (Sebastian viszont eléggé eyecandy... :D :D) De jók benne a ruhák és a zenék, na meg persze New York... Az Elementaryban is NYC a húzóerő, pedig Sherlock-gyalázás az egész, de betegesen keresem az ott játszódó sorozatokat. :roll:

- Of what did she succumb?
- I drove a stake through her heart and cut off her head.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 február 21 (péntek), 13:31 
Billentyűzetgyilkos

vidor írta:
Azóta ezt az elvet követem, mert jól működik nálam.

Lehet, hogy nekem is rá kéne végre szánnom magam, hogy abbahagyom az ilyen sorozatokat, de azért néha egy-egy részért érdemes tovább nézni. A PLL-ben is volt néhány jelenet, amiért azt mondtam, hogy na, ezért érdemes volt végigszenvedni az elmúlt 5 részt, meg a Supernaturallal vagyok így. A borzalmas 6-7. évad után tök jól beindult a 8. évad, a 9. évad már egész jó, kezdi hozni a régi szintjét, úgyhogy itt pl. egyáltalán nem bántam meg, hogy nem kaszáltam a sorozatot.

Fú, én most a The Carrie Diariest, meg a Star-Crossed-ot akarom elkezdeni nézni. Ti nézitek? Vélemény? A TCD-ről tudom, hogy volt szó korábban, és tetszett itt a népeknek, de a Star-Crossedról nem igazán olvastam még, sőt, két napja tudtam csak meg, hogy létezik ilyen is :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 február 21 (péntek), 13:23 
Tollforgató

clarey írta:

Viszont több Peter/Lydia jelenetet akarok, annyira szeretem őket együtt...

Megnéztem a pilotot, reflektálok a véleményedre:
Már mindent értek.

Ti a Shamelesst nem nézitek? Abban aztán tényleg jók a színészi alakítások, komolyan nem tudom elképzelni a szereplőkről, hogy jól kereső színészek, hanem tényleg tökéletesek a lecsúszott, elszegényedett, alkoholista, bűnöző, akármi életmódra. És nagyon jó dramedy, élesek a váltások a két stílus között, és percek alatt történik szakadéknyi hangulatingadozás.

Peter és Lydia - IGEN! Ők a guilty pleasure shippem, meg úgy amblokk, tök jók a jeleneteik. Allison annyira idegesített, ahogy ott pattogott, hogy menjenek. Tök zavaró volt az ottléte xD

És ez még lesz jobb is! Komolyan a TD minden résszel eddig felülmúlta önmagát. Össze-vissza olvadozom tőle. Kellően sötét, kellően depresszív, totál hátborzongató, és mindez abszolút jó értelemben. Bekúszik a bőröd alá, vagy nem is tudom, hogy mondjam.

Én egyszer-kétszer elkaptam még anno a Viaston és el is döntöttem, hogy el kéne kezdeni nézni. Azóta is ebben maradtam xD De mostanában egyre többször eszembe jut, hogy le kéne szedni. A BB-t is addig halogattam, amíg vége nem lett xD Bár akkor már azt direktbe bevártam. Lehet a Shameless-el is így leszek.

Eddy_ írta:
...de ha már túljutottam két-két és fél évadon, akkor már végig kitartok...

Eleinte ezzel én is így voltam, aztán a gossip girl már odáig juttatott, hogy minden résznél téptem a hajam és kb. ordítoztam a képernyőmmel xD Szegény régi laptopomat is megcsapkodtam néha - kiderült ezt nem kellett volna. Aztán úgy voltam vele, hogy ennek így már semmi értelme, már egyetlen percét se élvezem, ideje a kaszának. Először nehéz volt, de mostanra már belejöttem, ha valami romlik minőségileg én kihajítom xD Ha esetleg jókat olvasnék a folytatásról, akkor lehet folytatnám, de ez eddig nem fordult elő, mindig jó döntés volt, amitől épp megváltam. Azóta ezt az elvet követem, mert jól működik nálam.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 február 21 (péntek), 10:16 
Billentyűzetgyilkos

vidor írta:
Igen, értem mit mondasz, de...

A GG tényleg erős sorozat volt, márpedig ahogy te is mondod, nehéz egy ilyen stílusú sorozatot jól összehozni. A HoD-nek érezhetően süllyedt a színvonala, mind történet, mind a karakterek/színészi játék terén, de mint már korábban említettem (most már nem tudom, hogy ez mennyire jó, vagy inkább rossz szokás nálam... :D), én nem hagyok abba egy sorozatot sem, amit egyszer elkezdek nézni. Olyan volt már, hogy 1-2 rész után kaszáltam, mert annyira nem érdekelt a dolog, de ha már túljutottam két-két és fél évadon, akkor már végig kitartok. A nem rég kitárgyalt Gossip Girlt is csak végignéztem, a Pretty Little Liarst is folyamatosan nézem (azt hiszem, ez már az utolsó évada lesz?), úgyhogy a HoD mellett is kitartok - legalábbis egy darabig még biztosan :D

Sajnos tényleg érezhetően kevesebb humor van a TW-ben, de amellett, hogy én imádom az ilyen drámai-angstos részeket, azért hiányzik néha egy jó kis nevetés. Viccek/humor terén én annyira Stilesra koncentráltam, hogy meg is feledkezek róla, hogy a többieknek is voltak azért jó megmozdulásaik. Couch-ot nagyon szeretem, őt tényleg lehetne többször hozni egy kis hangulatoldásként, Jacksont én nem hiányolom, nem szerettem a karakterét (az elején azt hittem, magával a színésszel van bajom, de aztán megjelent az Arrowban Colton Royként, és ott belopta magát a szívembe, úgyhogy kijelenthetem, hogy tényleg a karakter nem állt hozzám közel). Hehe, Peter... XD Jól megkavarták az életét szegénynek :D Ha nem is Peter, de a többiek biztosan fognak ezen poénkodni :mrgreen:

clarey írta:
(Kérdés: volt valami végül Lemon és Wade között? Nagyon shippeltem őket, erre kíváncsi lennék, bejött-e a vágyam.)

Asszem az már a harmadik évadban volt, akkor te már nem láttad, hogy egy darabig eljátszották, hogy egy pár, volt a nagyközönség előtti csókolózás, kézen fogva jártak, becézgették egymást (de nézőként egyértelmű volt, hogy kamu az egész). Wade amiatt ment bele, hogy megmutassa Zoe-nak és a városnak, hogy már nem érdekli a lány, túl van rajta, Lemon viszont... már nem emlékszem, ő miért kezdte el ezt az egészet :?: Ez a "kapcsolat" néhány részig kitartott, de aztán "szakítottak", bár már azt se tudnám megmondani, hogy hogyan és hogy milyen okokra hivatkoztak.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 február 20 (csütörtök), 13:30 
Könyvmoly

Én a HoD-ot a második évad utolsó két része előtt kaszáltam. Akkor egyben akartam megnézni a fináléval az utolsó előtti részt, aztán gondoltam majd átcsúsztatom a harmadik évad nyitójához... És azóta hozzá sem nyúltam, és ingerem sincs hozzá. Pedig az első évad olyan kis cuki volt. ^^ (Kérdés: volt valami végül Lemon és Wade között? Nagyon shippeltem őket, erre kíváncsi lennék, bejött-e a vágyam.)

TW:
Annyira nem voltam elájulva a résztől... Nekem tetszik az új Stiles, tök jó munkát végzett a sminkes meg persze Dylan is. Mondjuk az kicsit fura volt, hogy senkit nem rázott meg a sok civil közül, hogy
Kira csak úgy simán megfogja a vezetéket, és kiszippantja belőle az áramot. Ahhoz képest, hogy a mamája azt mondta, erősebb Onikat idéz meg, Kira és Scott elég hamar leverte őket. (Szerintetek Kira nem olyan, mint ez a Pokemon? :D) Viszont több Peter/Lydia jelenetet akarok, annyira szeretem őket együtt, és meglepő módon Chris és Derek is működőképes. Éééés nagyon izgulok Isaacért, remélem, hogy semmi baja nem lesz. :-<

vidor írta:
Amire én most folyamatosan nyáladzom az a True Detective :x Tudom, említettem már párszor, de egyszerűen összehasonlíthatatlan kategória. Minden perce tökéletes, egyszerűen valami fenomenális! Megzakkanok, hogy 1 hétre csak 1 rész jut.

Megnéztem a pilotot, reflektálok a véleményedre:
Már mindent értek.

Ti a Shamelesst nem nézitek? Abban aztán tényleg jók a színészi alakítások, komolyan nem tudom elképzelni a szereplőkről, hogy jól kereső színészek, hanem tényleg tökéletesek a lecsúszott, elszegényedett, alkoholista, bűnöző, akármi életmódra. És nagyon jó dramedy, élesek a váltások a két stílus között, és percek alatt történik szakadéknyi hangulatingadozás.

Ó, és nem tudom, mennyire tartozik a topicba, mert színdarab, de a sorozatfüggésről szól... Megnéztem az "A teljes tizedik évad" című darabot, és hűha... Elég durva, de nagyon jó. Nem tudom, hogy lesz-e még műsoron, a Bárka színházban ment, de ha van rá lehetőségetek, mindenképp javaslom, mert elég görbe tükröt mutat a sorozatoknak, és valami fenomenális az egész darab. Sajnálom, hogy nem film, mert megnézném sokszor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 február 20 (csütörtök), 12:52 
Tollforgató

Eddy_ írta:
Ebben a sorozatban szerintem pont az az egyik legjobb dolog, hogy a karakterek el vannak túlozva, és néhány rész után úgy érzi az ember, hogy vicc ez az egész. Én személy szerint szeretem az ilyeneket, ahol ha épp nincs rendesen kidolgozva a cselekmény, akkor is megnevettet és kikapcsol a sorozat :)

Ó, igen, a TW-ből tényleg érezhetően hiányzik a humor, de ne csodálkozzunk rajta, ha épp Stilest szállták meg.

Igen, értem mit mondasz, de van az a bizonyos vékony vonal, amikor már ripacskodásnak számít, és pont ezért nehéz ezeket az eltúlzott karaktereket hihetően hozni. De tudok mondani rögtön egy ellenpéldát, pl.: Gilmore Girls - ott is ugyanúgy elvan túlozva 1-1 karakter, és mégis jól oldják meg a színészek szerintem :) Ezért is nehezebb kategória a vígjáték, vagy nem is tudom mi a műfaja, mert nem is igazán vígjáték, nem is sitcom, de a drámától is mérföldekre van. Talán dramedy? Bár ahhoz meg nem elég szofisztikált. Hát nem tudom. A lényeg az, hogy nem a témájával van bajom, hanem a megvalósítással. De az első évadot tényleg szeretem, meg a 2. első fele is elmegy még, mert hozott vicces dolgokat, csak valahogy nekem már erőltetetté vált az egész, pont azt a könnyedséget hiányoltam belőle a későbbi részeknél, ami még az elején megvolt :)

Igen, persze nem is csodálkozom, meg tudtam is előre, hiszen el lett mondva interjúkban, hogy nem lesz annyi vicces Stiles, de azért nem csak ő nevettetett meg az előző évadok folyamán. Meg lehet valami úgy is komoly, hogy közbe megtartja a humort. Na mind1, Peter visszajött, ő a másik nagy humor faktor - bár ezek után nem hiszem, hogy túl sok kedve lenne vicceskedni xD Isaac humora is jó, de most meg ő is parkoló pályán van, sajnos. Bárgyú Scott se maradt meg ugye, pedig rajta is nagyokat nevettem :D Vagy épp Jackson önimádatán, de már ugye ő sincs. De még szerencsére van nekünk Kira apukája, aki egy nagy troll, a félévad elején simán ő volt a legviccesebb xD Vagy még ott van Couch - csak ugye nem szerepelnek annyit.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 február 19 (szerda), 9:38 
Billentyűzetgyilkos

vidor írta:
Egyszerűen a sok minőségibb sorozat után iszonyat zavaró például egy-egy rosszul megírt szöveg...

Ebben a sorozatban szerintem pont az az egyik legjobb dolog, hogy a karakterek el vannak túlozva, és néhány rész után úgy érzi az ember, hogy vicc ez az egész. Én személy szerint szeretem az ilyeneket, ahol ha épp nincs rendesen kidolgozva a cselekmény, akkor is megnevettet és kikapcsol a sorozat :)
Ó, igen, a TW-ből tényleg érezhetően hiányzik a humor, de ne csodálkozzunk rajta, ha épp Stilest szállták meg. Remélem, a következő évadban visszatér majd a régi Stiles, vagy legalábbis az árnyéka - mert a nogitsune után nem lesz minden hipp-hopp elfelejtve... - és kapunk olyan részeket, mint az első két évadban. De úgy érzem, egyre "komolyabb" és "érettebb" lett a sorozat, szval sztem már marad ez a stílus a továbbiakban. Peterrel kapcsolatban olvastam egy másik fejtegetést is, amit már nem fogok tudni visszakeresni tumblr-n, de az volt a lényeg, hogy lesz egy új srác a negyedik évadban (http://remotecontrol.mtv.com/2014/02/04 ... prayberry/), aki évben pont passzolna Peter fiának - Lydia ugye nem tudtam megmondani, hogy lány vagy fiú a gyerek -, hasonlít is Peterre (tumblr-n olyan jól össze volt rakva az egész képekkel meg mindennel!), és Malia werecoyote, nem werewolf, szval még az is meglehet, hogy tényleg nem ő lesz a gyereke, csak Jeff akarja elhitetni velünk, hogy még nagyobb durranás legyen, amikor kiderül, hogy majd az új srác lesz, akiről ugye még senki nem tud semmit, ezért Lydiáék nem is találhatták volna meg.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 február 18 (kedd), 19:05 
Sztorihajhász

Oké, asszem a Star Crossed nem lesz nálam nézős. Az első epizódot is nyögvenyelősen néztem végig, és az igazat megvallva, ebben a műfajban vannak nála sokkal, de sokkal jobbak is. Az alapötlet elég sablonos, ami még nem is lenne baj, de a pilotból egyértelmű, hogy ki kivel fog összejönni, miféle konfliktusok lesznek, stb. Tipikus, tiniknek való sorozat, csak beraktak pár földönkívülit is plusszba. Szóval, én egy epizóddal kaszáltam is.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 február 18 (kedd), 18:59 
Tollforgató

Eddy_ írta:
Hart of Dixie Többiek? Nézi valaki a 3. évadot? Vélemény?

Én feladtam azt hiszem a 3. évad 2. részénél. Megtaláltam végére azokat a sorozatokat, amiktől nem tépem a hajam, teljesen más élmény, összehasonlítani nem lehet a HoD féle kategóriával. 1. évad jó volt, 2. eleje is szórakoztatott, de most már nem tudok nézni hasonlót.
Egyszerűen a sok minőségibb sorozat után iszonyat zavaró például egy-egy rosszul megírt szöveg, vagy egy-egy színész feltűnő bénázása, és valljuk be a HoD színészek téren nem túl erős kategória. Már a TWben is nagyon zavarnak a "bénázások" például Holland vagy Crystal vagy épp Tyler Posey "játéka"... de ott azért szerencsére vannak jók is, meg a sztori is érdekes maradt, bár nekem a mostani részekből iszonyat hiányzik a humor. Ezt a Stilest pedig utálom, kérem vissza a régit! Ja meg, ami még nagyon hiányzik nekem az a Stiles/Derek team upolások. Na mind1, legalább Peter visszajött és azt is megtudtuk végre, hogy került a sztoriba a csajszi a félévad elejéről.

Amire én most folyamatosan nyáladzom az a True Detective :x Tudom, említettem már párszor, de egyszerűen összehasonlíthatatlan kategória. Minden perce tökéletes, egyszerűen valami fenomenális! Megzakkanok, hogy 1 hétre csak 1 rész jut.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 február 18 (kedd), 15:03 
Billentyűzetgyilkos

Hart of Dixie 3x13: csak nekem kezd egyre értelmetlenebb lenni? Miután véget ért úgy a második évad, hogy Wade szerelmet vallott Zoe-nak, a lány fogja magát, és visszautazik New Yorkba a nyárra, és az ott töltött idő alatt egyáltalán nem beszél Wade-del, aztán beállít a nyár végén Bluebellbe egy tök random sráccal, aki a pasija, és vesznek egy házat... miközben Wade, aki totál túltette magát Zoe-n - mikor is??? -, összejön Zoe unokanővérével, akit egész életében ismert, de eddig észre sem vett... Lemon teljesen eltűnt, AB és Lavon szakítanak, George és Tansy NEM jönnek össze, pedig "tökéletesen összeillenek", ahogy George is megjegyezte a rész végén, plusz Zoe anyja pedig szintén Bluebellbe költözik, hogy közelebb legyen a lányához, akivel szinte nem is beszélnek. Minél több részt adnak le, annál csalódottabb vagyok, pedig az első két évadot iiimádtam. Lassan tényleg ott tartok, hogy félreteszem az egészet, és amíg nem látok egy olyan spoiler posztot, aminek kicsit is van értelme, addig nem is fogom folytatni a sorozatot... Többiek? Nézi valaki a 3. évadot? Vélemény?

The Muskeeters 1x3: végre találtam magyar feliratot! Egyre jobban bejön a sorozat, és ami a legjobb benne, hogy nincsenek felesleges scene-ek, csak a tömény akció, pörögnek az események, már a harmadik részben megtudtuk Athos háttértörténetét, a következő részben pedig D'Artagnan és Constance együtt lesznek, legalábbis a rész végén látható bejátszásból az jött le. Annyira eseménydús az egész, hogy teljesen olyan érzésem volt a harmadik rész végén, mintha már legalább az évad felénél járnánk. ...most kerestem rá, 10 részes lesz az első évad, úgyhogy nagyon nem is húzhatnák a dolgokat :-D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 február 10 (hétfő), 15:13 
Billentyűzetgyilkos

vidor írta:
TW 3x17 valaki?

Az nekem is fura, és nem is tetszik, hogy ennyi szálon fut a történet. Túl sok ez így egyszerre, egy negyvenakárhány perces részben nincs idő rendesen kifejteni mindent, én sokkal jobban szeretem, amikor egy téma kap egy epizódot, nem belesűrítenek mindent egybe.
Peter tényleg nagyon eltűnt, Derek se szerepelt túl sokat, eddig csak az epizód végén épp hogy beesett, hogy "Hé, én is itt vagyok ám!", kivéve persze, amikor az anyjával beszélt. Amiről SEMMIT nem tudni! Azzal is mi van? Mi történt, mit mondott el neki Talia? És hogy kötődik Peterhez? Mit csinált az a kis gonosz mitugrász?
A Stiles-vonaltól nagyon tartok, egyrészt ott van az, hogy mint kiderült, az anyjának is ugyanez a baja volt. Nekem még az is eszembe jutott, vidor, azon kívül, hogy esetleg őt is megszállta valami, és ezt nem élte túl, hogy ez Claudiánál egy "szimpla" betegség volt, szval semmi természetfeletti, és Stiles is örökölte, csak eddig lappangott a dolog, de a Nemeton most előhozta. Persze az úgy poénabb lenne, ha kiderülne, hogy Claudia is benne volt a természetfeletti dolgok közepében, és mondjuk ismerte is Taliát, tudott a farkasokról, stb. Másrészt ez a megszállásos dolog biztos, hogy nem fog jól elsülni. Az eddigi részek alapján nem tudok elképzelni Stilesnak happy endet, amiben valaki megszabadítja a démontól, anélkül, hogy őt meg kelljen ölni a folyamat közben.
Clarey, Isaacen az öltöny nagyon jól állt, de az a szemüveg borzasztó volt :mrgreen: Az a jelenet jó volt amúgy, főleg, amikor Isaac megszólalt, hogy "nekik is van vérfarkasuk" :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 február 07 (péntek), 15:28 
Könyvmoly

vidor írta:
TW 3x17 valaki?

Véleményem a részről:
Isaac
...öltönyben...
...és napszemüvegben.

:oops: :x :-O 8->

(Amúgy mindenben egyetértek veled, volt benne néhány wtf!? pillanat, na meg reménykedem, hogy a végén Kira, aki ezek szerint a jó rókalány, harcolni fog Stilesszal, a rossz rókafiúval, az tiszta Pokemon lenne. )

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 február 07 (péntek), 13:47 
Tollforgató

TW 3x17 valaki? Nekem ez a rész sajna most nem jött be. Amúgy vicces, hogy pont a múltkor írtam, hogy sose leszek Derek fan, erre az utolsó 2 részben pont ő tetszett a legjobban. Ami még jó volt, és wtf pillanat is, az hogy Stiles anyjának is ugyanez volt a baja. Talán őt is megszállta valami? Nem tetszik a "gonosz" Stiles sem, és egyre biztosabb vagyok abban, hogy köze van az 1. részben látott kis Nemeton firkához a szobája falán, az ajtó mellett. Valószínű akkor történhetett valami, mikor bement azon az ajtón, mikor Lydia - aki ugye a visszahúzó embere volt anno (szerintem ez se véletlen) -, figyelmeztette, hogy ne menjen be.
Amit nem értek, hogy Peter mégis hova tűnt. Ja meg, Derek valószínű megtudott valamit fontosan az anyjától, és most azzal mi lesz?
Mintha benne se lett volna, egyik pillanatban hopp, vége. Fura. Remélem ez összeköthető Peter eltűnésével, és megfogjuk tudni a következő részből. Most még nagyon nem állnak össze a szálak, elég sok párhuzamos dolog történik, amiknek egyelőre nincs semmi összefüggésük. 1-2 kérdést igazán megválaszolhatnának már :D Csak gyűlnek és gyűlnek, a válaszok meg sehol.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 február 06 (csütörtök), 11:49 
Sztorihajhász

Nézi valaki a Mr. Selfridge második évadát, vagy én vagyok az egyetlen, aki ilyen nyugis, részben történelmi sorozatokat néz?

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 február 04 (kedd), 12:38 
Billentyűzetgyilkos

vidor írta:
Én végig se néztem, mert nagyon besokalltam az 5. évad fináléjától...

Én pár hete kezdtem újra az első évadtól, mert nagyon sok mindent elfelejtettem belőle. Láttam egy Blair/Chuck képet tumblr-ön, és onnan jutott eszembe, hogy hé, én anno ezt szerettem. A negyedik évad elejénél tartok, de már nagyon nyögvenyelősen megy pár rész óta. Az eleje még érdekes, izgalmas, de aztán nagyot esett a színvonal, azt már meg nem mondom, hogy honnan, de talán kábé onnan, amikor Serena és Dan "végleg" szakítottak, asszem az még a második évadban volt talán, vagy harmadik eleje. Szóval igen, a vége már szenvedős, de végig akarok menni rajta, ha már elkezdtem. Visszagondolva, kicsit úgy érzem, hogy a forgatókönyv írók se tudták, hogy ki Gossip Girl, mert ahogy úgy nézem a sorozatot, hogy tudom, mi lesz a végkifejlet, nem hogy csak utalás nincs rá, de értelme sincs, hogy Dan tenné közzé a "híreket".

Assa írta:
The Musketeers 1x01

Ez jólesett. :)

Én most néztem meg a hétvégén az első két részt (egyelőre csak ezekhez találtam feliratot). Tetszett, jó színészeket választottak, (Santiago Cabrerán meglepődtem első látásra, pedig emlékszem, hogy amikor rákerestem, akkor láttam, hogy ő is játszani fog benne, Luke Pasqualinónak viszont nagyon örülök, őt imádtam a Skinsben), és habár én a regényt nem ismerem, de anno néztem filmeket/sorozatokat ebben a témában, és a főszálakra emlékszem, azt látom, hogy maradnak az eredetinél, eddig nem lett AU, persze még csak három rész ment le, úgyhogy nem kiabálok el semmit :D Ahogy te is mondtad, Assa, pont annyi poén volt benne, amennyi kell, inkább maradtak a drámánál, amit oldanak egy kis nevetéssel. Amire kíváncsi leszek, az a Constance/D'artagnan páros, máris egyértelmű, hogy megvan köztük a szikra, de persze, amíg Constance férjnél van, a lopott csókoknál többet nem várok (de azért remélem, happy endet kapnak végül).

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 január 30 (csütörtök), 16:50 
Tollforgató

Eddy_ írta:
clarey írta:
Szerintem a Gossip Girlön kívül nem néztem még végig cw sorozatot. Az is, miért...?

Csak szerintem volt oltári baromság, hogy Dan (illetve Jenny) lett Gossip Girl? Amikor eljutottam odáig, én nagyon kiakadtam. Mintha végig se gondolták volna az egészet, csak nem tudtak jobbat kitalálni, de akartak egy lezárást, hogy bedobtak nekünk egy nevet...

Én végig se néztem, mert nagyon besokalltam az 5. évad fináléjától. A 6. évadból azt hiszem, láttam 3 részt és ennyi, nem bántam meg, és valószínű már soha nem is fogom megnézni. Borzalmas mit műveltek a végére azzal a sorozattal! Az meg, hogy végül ki lett gg a jéghegy csúcsa! Nevetséges és irracionális húzás volt. Szerintem amúgy ha most kezdeném el nézni, már a 3. évadon se jutnék tovább, de lehet, hogy már a másodikon se... Szép emlék, mert mégiscsak a gg vett rá a letöltögetésre, több sorozatra, jobb angolra etc., de a több sorozattal tágult a látásmódom, és az elvárásaim is. Most már képtelen lennék hasonló sorozatot nézni, egyszerűen többre vágyom, már egész mást keresek.

clarey írta:
Az opening, ahw... Istenkirály volt így dubstep verzióval, jó lenne, ha maradna. Bár szerintem csak a Bloody Beatroots miatt volt ilyenre megcsinálva, én voltam az ő partyjukon, és tényleg állati klassz. De szépek voltak a színek a neonos jelenetekben. :x Derek. =)) Aki cukorkát osztogat, candyman. ;;) Kicsit sok volt a romantikázós pillanat, remélem, nem tér vissza a régi önmagához, és lesz fullon tinidrámával... Ezek a maszkosok nagyon érdekesek, kíváncsi leszek, kik ők, és mit jelentenek a tetoválások... Meg hogy mi lett Peterrel, és mi lesz Chrisszel. :shock: A verekedős jelenet túl megrendezett (ciki) volt szerintem... :-< Nagyon várom az új részt!
Ja, hát Lydia kutyás pulcsija... Ahhoz verset kéne írni, hogy mennyire csúnya. De Kira leggingsje nagyon tetszett.

Most már tuti megnézem a TD-t, láttam Matthew McConaugheyt a Wolf of Wall Streetben (Ó, ez a film, de kár, hogy sorozatos a topik, pedig áradoznék róla. Scorese és Leo együtt legyőzhetetlen. <3), és igaz, csak tíz perces szerepe volt, de nagyon tetszett benne. Én eddig azt hittem, ő i ilyen romkom színész, de hát ezek szerint nem.

A negyedik évadig faltam a SupNatet, de mostanra kicsit lelapult, ahogy az cw esetében szokás. Szerintem a Gossip Girlön kívül nem néztem még végig cw sorozatot. Az is, miért...? 8-|

Sajnos a BBvel sem, de nem baj... Kivárom, megéri. :oops: Elvagyok addig más sorozatokkal és teendőkkel. :)

Igen, láttam! Köszönöm! Nem baj az, én spoiler-hajhász vagyok, nem szeretek izgulni. ;)

Hú nekem nem tetszett az opening, remélem ez csak most ilyen különlegesség volt, és visszaállnak a régire. (Pedig nincs bajom a dubsteppel, sőt néha kell - bár akkor se túl sokáig, mert egy idő után már kifolyik tőle az agyam.)

MM az volt, aztán nézd meg most! Újraindította a karrierjét, és Oscarra is jelölik, így kell ezt csinálni! Már most megmondom, hogy szerintem az idei Emmyn is tuti lesz jelölve, meg lennék lepve - na meg csalódott is lennék -, ha nem.

Mondjuk így legalább az élmény is elnyújtódik kicsit, irigyellek, hogy ilyen jól bírod :D Én a 2. évad után már képtelen voltam vele leállni. Hiába néztem meg már többször (igen, tényleg ennyire tetszett), a legintenzívebb élményt akkor is az elsőre nézés adja.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 január 30 (csütörtök), 9:27 
Billentyűzetgyilkos

clarey írta:
Szerintem a Gossip Girlön kívül nem néztem még végig cw sorozatot. Az is, miért...?

Csak szerintem volt oltári baromság, hogy Dan (illetve Jenny) lett Gossip Girl? Amikor eljutottam odáig, én nagyon kiakadtam. Mintha végig se gondolták volna az egészet, csak nem tudtak jobbat kitalálni, de akartak egy lezárást, hogy bedobtak nekünk egy nevet...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 január 29 (szerda), 19:00 
Könyvmoly

vidor írta:
Igen, csak 3 meg most 2 hét szünet is lesz a superbowl miatt :-w
SPNt volt egy idő mikor elakartam kezdeni, de végül úgy döntöttem, hogy nem, mert én amúgy nem bírom az ijesztgetős dolgokat, meg aztán már úgy voltam, hogy cws sorozatot, soha többet, mert egy idő után mindegyik borzalmas lesz, egyszerűen a cw nem tudnak szinten maradni soha.

Júj, én meg nem tudnám mondani milyen cucc volt rajta a mostani részben, csak az előző outfitje rémlik, azzal a borzalmas kutyás pulcsival. Nekem a mostani részben Derek vitte a pálmát, mekkora troll volt már a gyerekekkel :)) Éééééés a hint arról, hogy Stiles bi OMG! EZ AZ! Mondjuk az a party milyen jó lehetett már! Egyszer úgy elmennék ilyen helyre bulizni xD

Nekem a Hannibal az már sok, nem bírom az ilyesmit. A kannibalizmus nálam már nem játszik, ahogy Mads Mikkelsen sem, egyszerűen sajnos tényleg kivagyok attól a pasastól, kiborít.

Na igen, én ezért is vagyok a híve az egyedül sorozatozásnak. Gondolom akkor BBvel se haladtatok.

Jaj, az te voltál!? Vissza is követtelek, csak vigyázz velem, mert sok spoilert posztolok, és tele van a blogom BBvel, GoT-tal és most már TDvel is

Az opening, ahw... Istenkirály volt így dubstep verzióval, jó lenne, ha maradna. Bár szerintem csak a Bloody Beatroots miatt volt ilyenre megcsinálva, én voltam az ő partyjukon, és tényleg állati klassz. De szépek voltak a színek a neonos jelenetekben. :x Derek. =)) Aki cukorkát osztogat, candyman. ;;) Kicsit sok volt a romantikázós pillanat, remélem, nem tér vissza a régi önmagához, és lesz fullon tinidrámával... Ezek a maszkosok nagyon érdekesek, kíváncsi leszek, kik ők, és mit jelentenek a tetoválások... Meg hogy mi lett Peterrel, és mi lesz Chrisszel. :shock: A verekedős jelenet túl megrendezett (ciki) volt szerintem... :-< Nagyon várom az új részt!
Ja, hát Lydia kutyás pulcsija... Ahhoz verset kéne írni, hogy mennyire csúnya. De Kira leggingsje nagyon tetszett.

Most már tuti megnézem a TD-t, láttam Matthew McConaugheyt a Wolf of Wall Streetben (Ó, ez a film, de kár, hogy sorozatos a topik, pedig áradoznék róla. Scorese és Leo együtt legyőzhetetlen. <3), és igaz, csak tíz perces szerepe volt, de nagyon tetszett benne. Én eddig azt hittem, ő i ilyen romkom színész, de hát ezek szerint nem.

A negyedik évadig faltam a SupNatet, de mostanra kicsit lelapult, ahogy az cw esetében szokás. Szerintem a Gossip Girlön kívül nem néztem még végig cw sorozatot. Az is, miért...? 8-|

Mads Mikkelsen nekem valamiért nagyon begyere. :-O Pedig elvileg nem kéne, de a kisugárzása vagy valami, az tetszik, hogy olyan creepy. Meg mert stílusosan tudja hordani az öltönyt... :-P Olyan, mint Chuck.
Bryan Fuller meg csak szimplán levesz a lábamról a munkásságával és a rendezési stílusával. 8->

Sajnos a BBvel sem, de nem baj... Kivárom, megéri. :oops: Elvagyok addig más sorozatokkal és teendőkkel. :)

Igen, láttam! Köszönöm! Nem baj az, én spoiler-hajhász vagyok, nem szeretek izgulni. ;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 január 29 (szerda), 8:19 
Sztorihajhász

Én is egyedül nézek sorozatot, akkor legalább úgy haladok, ahogy nekem tetszik. :)

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 január 28 (kedd), 19:07 
Tollforgató

clarey írta:
Jaa, csak 3 rész? Akkor még a héten igyekszem bepótolni, kedvet csináltál hozzá. ;;) Úgyis kezd egy kicsit vontatott lenni a Supnat, eléggé zavar, hogy akárki meghal, megsérül, az úgyis rendbe jön... :roll: Plusz a tündérek/sárkányok már túúúúúl sokak voltak nekem. Ettől függetlenül valami (Jensen) miatt végig akarom nézni.

Lydiának a szája kicsit sok, mintha túlartikulálna, vagy én nem is tudom. De a mostani részben a szoknyája...?! öve! :shock: volt az, ami teljesen lesokkolt. Várom az új részt, remélem, lesz bővebben is szó Kira képességéről.

Ó, a GoT trailerek fizikailag fájnak. Nem bírom én ezt a stresszfaktort. :D :D Rémesen messze van még április. :-w

A másik nagy kedvencem meg a Hannibal, annak is de hangulatosak az új promói, a képek és a videók is. Szerencsére az már csak egy hónap. :-P

És most teljes stresszben vagyok, az American Horror Story új évadának második felét még nem láttam egyáltalán, és csomó negatív kritikát olvastam róla. :-< Tényleg nem jó ez az "együtt-sorozatnézés". ~x( Én haladnééék...

Ó, és bekövettelek tumblr-ön, jó képek reményében. 8->

Igen, csak 3 meg most 2 hét szünet is lesz a superbowl miatt :-w
SPNt volt egy idő mikor elakartam kezdeni, de végül úgy döntöttem, hogy nem, mert én amúgy nem bírom az ijesztgetős dolgokat, meg aztán már úgy voltam, hogy cws sorozatot, soha többet, mert egy idő után mindegyik borzalmas lesz, egyszerűen a cw nem tudnak szinten maradni soha.

Júj, én meg nem tudnám mondani milyen cucc volt rajta a mostani részben, csak az előző outfitje rémlik, azzal a borzalmas kutyás pulcsival. Nekem a mostani részben Derek vitte a pálmát, mekkora troll volt már a gyerekekkel :)) Éééééés a hint arról, hogy Stiles bi OMG! EZ AZ! Mondjuk az a party milyen jó lehetett már! Egyszer úgy elmennék ilyen helyre bulizni xD

Nekem a Hannibal az már sok, nem bírom az ilyesmit. A kannibalizmus nálam már nem játszik, ahogy Mads Mikkelsen sem, egyszerűen sajnos tényleg kivagyok attól a pasastól, kiborít.

Na igen, én ezért is vagyok a híve az egyedül sorozatozásnak. Gondolom akkor BBvel se haladtatok.

Jaj, az te voltál!? Vissza is követtelek, csak vigyázz velem, mert sok spoilert posztolok, és tele van a blogom BBvel, GoT-tal és most már TDvel is

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 január 28 (kedd), 17:50 
Sztorihajhász

Bizony, Hannibal 2. évadig már csak egy hónap! :mrgreen:

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 január 28 (kedd), 16:07 
Könyvmoly

vidor írta:
Szerintem érdemes addig a 3 részig "szüneteltetni a SPNt, amíg megnézed a TD, mert valami eszméletlen jó! Még az HBOs szinthez képest is minőségibb, ha mondhatok ilyet :oops:

Scott szerencsétlen akkora egy nyomi :)) Szerintem Lydia képessége sok potenciát rejt, úh. nagy kár lenne, ezt most így ennyiben hagyni számára. Én is csípem amúgy, csak Holland annyira túljátssza, hogy már nekem az nagyon sok. Kár, mert amúgy a karaktert kedvelem, de nagyon sokat tud rontani egy rossz színész egy jó karakteren.
Én se értem, hogy ők most, hogy jönnek a sztorihoz, bár ha tippelni kéne, Derek most valami olyat tudhatott meg, ami hatással lesz a többiekre, lehet, hogy a maszkosokkal kapcsolatos, akik elvitték Isaacet

Tényleg GoT előzetesekhez mit szóltok? Kegyetlenség ennyivel előbb húzni az emberek agyát! Tökre felcsigáztak, már most megvagyok lőve áprilisig...

Jaa, csak 3 rész? Akkor még a héten igyekszem bepótolni, kedvet csináltál hozzá. ;;) Úgyis kezd egy kicsit vontatott lenni a Supnat, eléggé zavar, hogy akárki meghal, megsérül, az úgyis rendbe jön... :roll: Plusz a tündérek/sárkányok már túúúúúl sokak voltak nekem. Ettől függetlenül valami (Jensen) miatt végig akarom nézni.

Lydiának a szája kicsit sok, mintha túlartikulálna, vagy én nem is tudom. De a mostani részben a szoknyája...?! öve! :shock: volt az, ami teljesen lesokkolt. Várom az új részt, remélem, lesz bővebben is szó Kira képességéről.

Ó, a GoT trailerek fizikailag fájnak. Nem bírom én ezt a stresszfaktort. :D :D Rémesen messze van még április. :-w

A másik nagy kedvencem meg a Hannibal, annak is de hangulatosak az új promói, a képek és a videók is. Szerencsére az már csak egy hónap. :-P

És most teljes stresszben vagyok, az American Horror Story új évadának második felét még nem láttam egyáltalán, és csomó negatív kritikát olvastam róla. :-< Tényleg nem jó ez az "együtt-sorozatnézés". ~x( Én haladnééék...

Ó, és bekövettelek tumblr-ön, jó képek reményében. 8->

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 január 27 (hétfő), 20:23 
Tollforgató

clarey írta:
Nem próbáltam még be idén egy újoncot sem, de csalogató az ajánlásod. Bele kell húzni a Supnatbe, mert nem lesz ez így jó, hogy lemaradok mindennel miatta. :-P

Nagyon nevettem a wasabis résznél, szegény Scott, sajnáltam
Örülök, hogy Lydia 'tikkje' is kapott végre szerepet, remélem, még előjön valahogy. Szeretem a karakterét. 8->
Nem igazán tudom még hova tenni a Derek-Peter vonalat, kicsit kiesik az egész sztoriból. $?

Szerintem érdemes addig a 3 részig "szüneteltetni a SPNt, amíg megnézed a TD, mert valami eszméletlen jó! Még az HBOs szinthez képest is minőségibb, ha mondhatok ilyet :oops:

Scott szerencsétlen akkora egy nyomi :)) Szerintem Lydia képessége sok potenciát rejt, úh. nagy kár lenne, ezt most így ennyiben hagyni számára. Én is csípem amúgy, csak Holland annyira túljátssza, hogy már nekem az nagyon sok. Kár, mert amúgy a karaktert kedvelem, de nagyon sokat tud rontani egy rossz színész egy jó karakteren.
Én se értem, hogy ők most, hogy jönnek a sztorihoz, bár ha tippelni kéne, Derek most valami olyat tudhatott meg, ami hatással lesz a többiekre, lehet, hogy a maszkosokkal kapcsolatos, akik elvitték Isaacet

Tényleg GoT előzetesekhez mit szóltok? Kegyetlenség ennyivel előbb húzni az emberek agyát! Tökre felcsigáztak, már most megvagyok lőve áprilisig...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 január 26 (vasárnap), 9:13 
Sztorihajhász

Dracula 1X10: Nos, az évadzáró fantasztikus volt, a rész vége meg üvölt egy második évad után. Ugyanis úgy lett lezárva, hogy nem lett lezárva. Dracula és Mina egymáséi lettek, Jonathan szövetkezett Helsinggel (akiről kiderült, mit is akar valójában), Renfield valószínűleg meghalt (R.I.P.), ahogy a szőke vámpírvadász nőci is, akiért egyáltalán nem kár. A Sárkányrend főipséje is kiiktatva (hurrá!), akit szintén nem könnyeztem meg. Jonathannak meg legalább kinyílt a szeme, hogy a Rend mennyi ártatlan életet tesz kockára egy személy miatt. Azt becsülöm, hogy meg akarta ezt akadályozni, de most fűti a bosszúvágy. Ami Lucyt illeti, hatalmas ziccert hagytak ki, hiszen bár Dracula vámpírt csinált belőle, azon kívül, hogy a csaj kinyírta a saját anyját, nem volt szerepe. Viszont ezek az elemek már a klasszikus Dracula-történet elemei voltak, és remélem, lesz második évad. Én örülnék neki, mert vétek lenne ennyi ki nem használt, potenciális lehetőséget veszni hagyni.
És igen, szegény Dracula gyára felrobbant, bár a látvány fantasztikus volt, a látványtervezők apait-anyait beleadtak, ezt lehetett látni.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 január 22 (szerda), 17:54 
Könyvmoly

vidor írta:
True Detective tényleg senki? Pedig valami istenkirály! :D A hangulat, a színészek, a hely, a karakterek etc. Egyszerűen számomra tökéletes. Az a sorozat, ahol minden egyes szónak jelentősége van. Számomra most a BB utáni űrt tökéletesen ki is tölti. Telibe trafál. Tényleg csak ajánlani tudom.

A TW-t még nem néztem meg, nem volt rá időm, majd azt is lereagálom este. :)

Nem próbáltam még be idén egy újoncot sem, de csalogató az ajánlásod. Bele kell húzni a Supnatbe, mert nem lesz ez így jó, hogy lemaradok mindennel miatta. :-P

Ami most nagyon érdekel, az az A Young Doctor's Notebook, valakinek nincs róla infója? Nagyon tetszenek a kritikák, és Jon Hammet szerettem is a Mad Menben. Csak ha valakinek lenne élménybeszámolója, az megkönnyítené a döntést...;;)

szerk.:
Na, közben már meg is néztem. Nahát, kíváncsi leszek,

mi Kira képessége, vagyis inkább, hogy mit takar ez a képesség. :shock: Nagyon nevettem a wasabis résznél, szegény Scott, sajnáltam - a múltkor vettem Lay's wasabis csipszet, és ehetetlenül csíp, átéreztem a problémáját, pedig a Chio finom. ^^
Ó, Chris jelenete tényleg nagyon vicces volt =)) Reménykedem, hogy
semmi baja nem lesz Isaacnek, mert az igen szomorú lenne, várom a következő epizódot, mert nagyon rossz pillanatban lett vége. :-S
Örülök, hogy Lydia 'tikkje' is kapott végre szerepet, remélem, még előjön valahogy. Szeretem a karakterét. 8->
Nem igazán tudom még hova tenni a Derek-Peter vonalat, kicsit kiesik az egész sztoriból. $?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 január 22 (szerda), 12:06 
Sztorihajhász

Sleepy Hollow 1X12-13: Hú, hát ez nagyon ott volt, mindkét rész. Egyébként egyben adták el, vagyis én egyben néztem meg, ami másfél óra volt. És meg kell mondanom, máris hiányzik. A készítők beleadtak apait-anyait, szóval remélem, hogy a második évad is ilyen izgalmas lett. Nekem a legnagyobb meglepetést Henry Parrish okozta, álmomban sem gondoltam volna, hogy ő Ichabod és Katrina fia, ráadásul a második lovas, a Háború is. Ez komolyan ledöbbentett, mert nem vártam ezt a húzást az íróktól, de nagyon hatásos lett. Abbie átkerült a Purgatóriumba, Katrina "feltámadt", és most mindenki nagyon fél. Abbie menekül Moloch elől, Jenny éppen úgy tűnik haldoklik (miután megtudta Henry titkát), két lovas is felbukkant, szóval van itt izgalom, kérem. És kiderült, hogy lehet ám halottat feltámasztani, nem is akármilyen módon. Sok mindent belezsúfoltak az évad utolsó két részébe, de nem is baj. Nekem nagyon tetszett, várom a második évadot. *.*

Intelligence 1X03: Nem volt rossz, bár szerintem az első kettőnél lényegesen gyengébb rész volt. Mindössze annyi érdekesség volt benne, hogy a másik chip - amit szintén ugyanaz a tudós készített - modernebb, mivel Mei Chan képes volt belépni vele Gabriel tudatába. De amúgy szerintem az epizód nem volt egy nagy szám. Nem azt mondom, hogy rossz volt, de kissé laposka. Meghan Ory még mindig gyönyörű, a Gabrielt alakító színész sem rossz, de valahogy mintha a készítők nem igazán tudnák, mit kezdjenek a történettel és a benne rejlő lehetőségekkel. Pár epizódig még biztosan maradok, már csak Meghan miatt is.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 január 22 (szerda), 11:40 
Tollforgató

clarey írta:
Szegény Kira, úgy sajnáltam... =)) Remélem, azért neki is van valami képessége vagy extrája, mert olyan nincs, hogy új karakter/városlakó csak ember legyen. :-P
Az egy dolog, hogy ki babrált a Nemetonnál, de azt észrevettétek,
hogy a végén a bogarak 3 ember sziluettjében röpködtek? :shock: Vagy csak beleláttam?
Isaaaac. :x :x Nagyon adja, kezdi átvenni a sorozatban a fangirl-faktor szerepét nálam Derektől. Persze Stiles beszólásai mindent visznek, miért utálja ennyire? :(

Na igen, ki is derült, hogy nem sima ember xD :D Kíváncsi vagyok, hogy most ez az egész, hogy kapcsolódik a főszálhoz.
Nem, nem láttad bele, az tisztán kivehető volt.
Én sose voltam Derek fan, szerintem nem is leszek már xD Nálam Peter és Chris a nyerő felnőtt vonalon. Chris akkora volt megint, mikor rányitott Allisonékra LOL
Én nem hiszem, hogy Stiles utálja Isaacet, inkább csak még mindig pipa rá. Ha visszagondolunk a 2. évadra, amikor még Derek bandájába nyomult, nem csodálom, hogy nem rajong érte - rajongok én helyette is xD

True Detective tényleg senki? Pedig valami istenkirály! :D A hangulat, a színészek, a hely, a karakterek etc. Egyszerűen számomra tökéletes. Az a sorozat, ahol minden egyes szónak jelentősége van. Számomra most a BB utáni űrt tökéletesen ki is tölti. Telibe trafál. Tényleg csak ajánlani tudom.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 január 21 (kedd), 8:22 
Sztorihajhász

Nem tudom, ki tudja, ki nem, de ugye most volt - mára virradóra - a Sleepy Hollow dupla epizódos évadfináléja. Én éppen most szedegetem lefelé, és már előre izgulok, vajon mit tartogatnak a részek. És most igen, várhatunk fél évet a második évadra.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 január 20 (hétfő), 21:34 
Ó-nagy-admin "on stage"

The Musketeers 1x01

Ez jólesett. :) Rettentően vártam már ezt a sorozatot és talán emiatt (és Anglia és a szereplők miatt) elfogult vagyok, de az első rész nagyon tetszett. Hangulatos volt a saras-havas környezet, megmosolyogtató a humor (nem vitték túlzásba, de a poénok működtek), a karakterek is hozták az ismert jellemzőket Aramistól a Miladyn át a királyig, a történet pedig néhány szokott elemet, de összességében mégis valami új, valami más lett, ahogy kell. Remélem, egy igazán élvezetes feldolgozás kerekedik ebből a sorozatból. :)
Kicsit hiányoltam a klasszikus párbajra-hívós találkozást, de az előzmények miatt az nem működött volna, és végeredményben ez a verzió is megállta a helyét.
Kíváncsi vagyok, milyen irányba viszik el, lesz-e valami hangsúlyosabb átívelő szál vagy inkább epizodikus marad, és mennyire követi majd a sztori a regény eseményeit.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 január 18 (szombat), 16:19 
Sztorihajhász

Dracula 1X09: Avagy finálé előtt az évad, és szerintem a sorozat is. *Andro szomorú, mert szereti a Dracula sorozatot* Az epizód egyébként nagyon jó lett. Mina és Jonathan végre szakítottak (ideje volt már), Lucy rájött, hogy Minát is szereti és Jonathant is (mekkora ribanc, amúgy mindig utáltam), Jonathan végérvényesen is Sárkányrend tag lett, Dracula meg úgy-ahogy bevallotta az érzéseit Minának. És láttuk, hogy a doki sem képes megölni a főfőnök gyerekeit, hiába nyiffantotta ki annak idején az övét. Hát igen, a bosszú sem mindig jön be. És végre kezd mindenki rájönni, hogy Alexander valójában Dracula. Ideje volt már 9 epizód után. És igen, Lucyből is vámpír lett, ha már "úgy szereti a sötétséget", mondta kedvenc vérszívónk, mielőtt átváltoztatta a csajt. Szóval, beleadtak apait-anyait az évadzáró előtti epizódba. Kíváncsi vagyok az utolsó epizódra, de a sorozat nagyon hiányozni fog.

10/10

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 január 17 (péntek), 10:44 
Sztorihajhász

Nos, Mr. Selfrigde második évad kezdett. De mivel most nem tudom leszedni, majd holnap megnézem a 2X01-es epizódot. Az előzetes alapján nem lesz rossz évad. :)

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 január 16 (csütörtök), 19:57 
Könyvmoly

vidor írta:
TW 3x14? Nekem még jobban tetszett, mint a nyitó. Kira apja haláli xD Kíváncsi vagyok ki babrált a Nemetonnál Stiles ráoltásai Isaacre a sállal - LOL, na meg Isaac maga, hát én nagyon imádom. Christ viszont hiányolom egy kicsit. Amikor az a nő lecsapta Peter ujját, csak lestem, meg Allison hallucinációja OMG :shock:

Szegény Kira, úgy sajnáltam... =)) Remélem, azért neki is van valami képessége vagy extrája, mert olyan nincs, hogy új karakter/városlakó csak ember legyen. :-P
Az egy dolog, hogy ki babrált a Nemetonnál, de azt észrevettétek,
hogy a végén a bogarak 3 ember sziluettjében röpködtek? :shock: Vagy csak beleláttam?
Isaaaac. :x :x Nagyon adja, kezdi átvenni a sorozatban a fangirl-faktor szerepét nálam Derektől. Persze Stiles beszólásai mindent visznek, miért utálja ennyire? :(
Uhh, a spanyolok, na, a néni nem szívbajoskodott. O.o Amúgy úgy emlékszem, ő volt Santana nagymamája is a Gleeben. ^^ Allison
"műtétje" meg... Nos, meglepődtem, mit ne mondjak. :-O

Andro írta:
Néz valaki Intelligence-t?

Újoncokat most skipelem még, meg úgy szinte mindent a SupNat darálás miatt. Egész lassan haladok így is, még csak 5. évad, pedig karácsonykor kezdtem... :roll:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 január 16 (csütörtök), 18:35 
Sztorihajhász

Néz valaki Intelligence-t?

Amúgy Meghan Ory előreláthatólag rövid időre visszatér a Once Upon a Time-ba! :)

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 január 16 (csütörtök), 18:04 
Tollforgató

TW 3x14? Nekem még jobban tetszett, mint a nyitó. Kira apja haláli xD Kíváncsi vagyok ki babrált a Nemetonnál Stiles ráoltásai Isaacre a sállal - LOL, na meg Isaac maga, hát én nagyon imádom. Christ viszont hiányolom egy kicsit. Amikor az a nő lecsapta Peter ujját, csak lestem, meg Allison hallucinációja OMG :shock:

True Detective 1x01 valaki? Engem már az első rész megvett kilóra. Sose gondoltam volna, hogy M. McConaugheyt valaha is látni fogom így játszani. Remek indítás, a karakterek máris érdekesek, a történetnek is szépen megágyaztak. Na és az opening - valami isteni! Alig várom már a hétfőt, hogy nézhessem a kövi részt. Viszont a déli akcentus az gyilkos.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 január 13 (hétfő), 15:14 
Billentyűzetgyilkos

rosemalfoy írta:
*Először is RoseM öröm táncot lejt, mert felfedezte ezt a toppikot...

Ó, azt a beszélgetés mama McCall és Stiles között én is nagyon bírnám! :o Nem volt sok közös jelenetük, de nagyon jók együtt (Stiles kivel nem jó párosítás...?! :D)
Kirával nekem annyi a gondom, hogy gyanúsan sokat mosolyog. Mikor a démonokról beszélt, végig fülig ért a szája, ami szerintem nem normális dolog... De egyébként kíváncsian várom, hogy ki lesz ő, mi lesz ő, meg úgy egyáltalán, hogy megismerjük a karakterét :) És igen, RoseM, Scott a végén a Malia nevet mondja, úgyhogy ő lesz a kitsume, de ettől függetlenül még Kira is lehet az, bár valószínűtlen. A másik meg: Stiles és Derek is túlságosan központi szereplő ahhoz, hogy bármelyiküket kiírják, de Jeff szadizmusra való hajlamát ismerve semmilyen kijelentést nem merek már megkockáztatni :D

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 7704 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 155  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra