Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 június 20 (szombat), 23:39

Időzóna: UTC + 1 óra

Fórum szabályok

Figyelem!
A Bétapiac - keres és a Bétapiac - kínál topicokban kötelező használni a bevezetett sablonokat. A sablon nélküli hozzászólásokat figyelmeztetés és értesítés nélkül töröljük.
Olvasd el az erre vonatkozó tutoriálokat!

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2166 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 44  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: BetaPiac - Keres
HozzászólásElküldve: 2014 április 06 (vasárnap), 16:48 
Zöldfülű

Sziasztok! Bár még van befejezetlen írásom, valahogy megszállt az írhatnék, úgyhogy írtam egy rövid, kb. kétoldalas egypercest.

Fandom: Hősök (Heroes)
Műfaj: Általános, romantikus, dráma
Figyelmeztetés: Gyilkosság
Korhatár: 12
Párosítás: Konkrétan nincs, bár van egy pici Heidi/Nathan
Várható hossz és frissítési idő: Egyrészes és kész, úgyhogy nincs.
Elérhetőség: sybill.dumbledore@gmail.com

Ha van, aki ismeri a sorozatot és/vagy szívesen segítene, kérem írjon levélben. Nagyon hálás lennék a hibák javításáért, vagy még jobban a megoldásra való rámutatásért. Előre is köszönöm :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 március 26 (szerda), 18:23 
Zöldfülű

Sziasztok!
Pár napja belekezdtem egy Private Drive történetbe, viszont így az elején úgy gondolom, hogy szükségem lenne egy bétára, aki mint a harmadik szemem, leellenőrzi és kijavítja a dolgokat, esetleg épkézláb tanácsokkal lát el.

Fandom: Private Drive
Műfaj: Romantikus, dráma
Figyelmeztetés: Illegális szerek használata, talán egy kis szex jelenet, de nem ez jellemzi majd a történetet.
Korhatár: 16+
Párosítás: Saját szereplő
Várható hossz és frissítési idő: Erre még nem tudok mit mondani. Max 20 fejezetről lenne szó. Heti egyszer mindenképp szeretnék új résszel jelentkezni.
Elérhetőség: heaven.coyer@gmail.com
Megjegyzés: Ez a történet még nem került ki a merengőre, sem pedig más oldalakra.

Előre is köszönök mindent!

Üdv,

Heaven

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 március 26 (szerda), 11:30 
Zöldfülű

Név: Vica Caroline Evans
Cím: A vörös asszony ura
Fandom: Harry Potter
Műfaj: Főként romantikus, iskolai élet, de jönnek majd a drámai jelenetek is.
Figyelmeztetés: Gyilkosság, folyik a vér, szex jelenet és még ami jön.
Korhatár: A szex jelenet miatt tuti +18 lesz.
Párosítás: Mindenki kavar mindenkivel. A főhősnő pedig (saját szereplő)/ sajátszereplő lesz.
Várható hossz és frissítési idő: Azt hiszem novella és azt hiszem hetente két fejezet lenne. De ez sok mindentől függ, a heti egyet mindenképp beakarom tartani.
Elérhetőség: volfsun@vipmail.hu
Megjegyzés: Ez a történet már megtalálható a merengőn, de most szeretném átírni, feljavítani a történetet és természetessen befejezni.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 március 25 (kedd), 22:38 
Zöldfülű

Sziasztok! :)

Kétszemszöges történethez - amit ketten írunk -, keresünk bétát hosszabb távra, aki mind helyesírás, mind történet szempontjából segít, illetve őszintén véleményezi a történetet.

Fandom: Saját történet - saját szereplőkkel
Műfaj: fantasy, romantikus, humor, drámaelemeket vegyítő
Figyelmeztetés: durva nyelvezet, szereplő halála, erőszak, erotikus tartalom
Korhatár: 16 (vagy 18, ezt még kitaláljuk)
Párosítás: -
Várható hossz és frissítési idő: Regény, ami nem lesz rövid, de egyelőre nem tudni, hol lesz a vége. Hetente egyszeri frissítés, 1 maximum 2 fejezettel.
Elérhetőség: vizililiom@gmail.hu és dada.fanfiction@gmail.hu címekre írhattok.

Történet leírás:
Ellenségek, a sors mégis keresztezi az útjukat. Két vadász, akiket évek múltán egy közös ügy újra összehoz.
Wade több évvel ezelőtt kilépett Rina életéből, amikor megölte a nővérét, most mégis együttes erővel fognak össze, hogy legyőzzék a gonoszt. Hamarosan szembe kell nézniük vámpírokkal, démonokkal – közöttük a sajátjaikkal –, szellemekkel, régi legendákkal, és persze a saját és egymás érzéseivel is.
Rina Dracus vadászként éli mindennapjait, amikor véletlenül belefut a nővére gyilkosába. A gyűlölet és harag ellenére össze kell fogniuk, hogy legyőzzék a közös ellenségüket. Ráadásul egy ősi titokra derül fény, ami teljesen megváltoztatja Rina életét.
Wade O’Brien egy újabb szörny nyomába ered, védve az ártatlanokat, ám útjai régi otthonába, New Orleansba vezetik. Sok évvel ezelőtt elment innen, eldöntve, hogy nem tér vissza. Most mégis szembe kell néznie az itt hagyott problémákkal és az egyáltalán nem tökéletes családjával
Vajon sikerül félretenniük a régi sérelmeket és legyőzni az ellenséget? A külön életstílus, álmok és célok mennyire hátráltatják őket? Sikerül együtt szövetkezniük, vagy a közös munka többet árt, mint használ?

Előre is köszönjük annak, aki elvállalja! Nagy segítség lenne! :)

Üdv,
Móni és Lina

A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára catbones22 2014 április 16 (szerda), 18:08-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 március 25 (kedd), 12:41 
Zöldfülű

Sziasztok!
Nem bétát keresek, hanem egy olyan merengőst, aki némileg járatos a lélektanban, és hajlandó lenne segíteni nekem az egyik írásomnál. A történetről röviden: Pszichológus és betege közti beszélgetések. Gyilkosságokról, szexről és hasonlókról. Mivel nem szeretném, hogy a pszichológus ostoba kérdéseket tenne fel végig, ezért szükségem lenne egy kis segítségre ezzel kapcsolatban. Alapvetően nem szeretnék a két szereplő közt formális kapcsolatot. A történet nem veszi figyelembe azt, hogy a terapeuta és a páciens közötti szexuális kapcsolat teljességgel tiltott dolog.
Ha érdekel, akkor írj nekem a fejer.aniko@gmail.com e-mail címre. Köszi!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 március 24 (hétfő), 20:54 
Zöldfülű

Sziasztok!
Dorothy vagyok, és egy bétát keresek, többszöri alkalomra a legújabb történetemhez. Leginkább vessző hibáim vannak, de van, hogy a párbeszédekkel is gondban vagyok.

Fandom: saját történet - saját szereplőkkel
Műfaj: általános, humor, romantikus
Korhatár: hát, ezt még nem igazán tudom, de legyen a biztonság kedvéért 16
Párosítás:-
Várható hossz és frissítési idő: Regény. Ez sincs még meg pontosan, de 10 fejezetnél biztosan több lesz. Frissíteni kb hetente szeretnék, persze ez ihlet hiányában lehet két hétre tolódna.
Elérhetőség: dorothy.smith@citromail.hu

Nagyon hálás lennék a segítségért, és az esetleges buktatók, hibák kiküszöböléséért. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 március 20 (csütörtök), 10:53 
Szárnybontogató

Sziasztok!
Elég rendhagyó kéréssel fordulok hozzátok...
Nem egészen bétázásról van szó - néhányan ismerhetik a Tökéletes Idegen című novellagyűjteményemet.

Ehhez várok BORÍTÓ ötleteket! (Ha esetleg van grafikai készséged is, akár el is készítheted, de ha csak a fantáziád indult be, annak is örülök, ha megosztod velem az elképzelésedet :)

ezen az email címen elértek: krisyke [kukac] msn.com
Köszike! :)

ui: erről a sztoriról van szó: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=105024

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 március 17 (hétfő), 17:42 
Zöldfülű

Sziasztok!
Egy rutinos, gyakorlott bétát keresek, nem csak egyszeri alkalomra.
A történet több részes lenne, de sajnos eléggé kezdő vagyok Merengőre feltöltés terén, és már eléggé sokszor visszautasítottak.
Tehát:
Fandom: Vámpírnaplók
Műfaj: Romantikus
Figyelmeztetés: Szereplő halála
Korhatár: 12-16
Párosítás: Kol/saját szereplő
Várható hossz és frissítési idő: Körülbelül hetente fogom frissíteni.
Elérhetőség: abelana455@citromail.hu vagy a Merengőn Sonnie néven.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sonnie 2014 március 24 (hétfő), 21:14-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 március 13 (csütörtök), 21:13 
Fanficbúvár

tárgytalan
Sziasztok!

Kifejezetten haladó/rutinos bétát keresek egyszeri alkalomra, viszont sürgősen.

Erre a pályázatra szeretnék beadni egy nagyjából 700 szavas írást, de nem tudom, érdemes-e, témájában kellőképpen kapcsolódik-e, így szeretnék legalább egy véleményt hallani.

Fandom: PD
Műfaj: nem tudnám megmondani, főleg iskolai és magánéleti jellegű problémák kerülnek terítékre
Figyelmeztetés: --
Korhatár: --
Párosítás: --
Várható hossz és frissítési idő: momentán 725 szó, ez kis mértékben változhat

Elérhetőség: giti.tigi@gmail.com

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tigi 2014 április 06 (vasárnap), 14:22-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 március 09 (vasárnap), 0:20 
Zöldfülű

Sziasztok,

Angol nyelvű történethez keresnék bétát.

Fandom: Hobbit

Műfaj: akció, dráma

Figyelmeztetés: Csatajelenet előfordul, de semmi nagyon részletes (és véres)

Párosítás: Thorin/fem!Bilbo

Várható hossz és frissítési idő: 15 fejezet, elég lassan írok, kb. kéthetente lenne új fejezet

Elérhetőség: spirci@gmail.com

Csak olyan valaki kellene, aki átnézi és felhívja a figyelmemet az esetleges elgépelésekre, apró hibákra. Elég magas szintem tudok angolul, de mivel nem az angol az anyanyelvem ezért biztosabb, ha valaki vet rá egy pillantást.

Köszi: Arisa

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 március 03 (hétfő), 22:18 
Zöldfülű

Üdv!
Egy régebbi, befejezett történethez keresek bétát. A III. Malfoy Kihívásra íródott annak idején, de egy bő éve a "ficc-rombolásom" áldozata lett, ezért nem került fel a merengőre. Most rájöttem, hogy tök zizi vagyok, mert a Kihívás oldalán fenn van (ezúton is hálás köszönet ezért a szervezőnek *-*) úgyhogy ha valaki bevállalná a bétázást azért nagyon hálás lennék. :)

Műfaj: angst, romantikus
Figyelmeztetés: SLASH, AU történet, ami a hetedik könyvet és az azutáni eseményeket nem veszi figyelembe, Harry hatodikban legyőzte Voldemortot
Korhatár: 18
Párosítás: Drarry
Várható hossz és frissítési idő: Kész történetről van szó, összesen hat fejezet (nagyjából hetven oldal) hosszú. A frissítés azon áll, aki bevállalja a bétázást, de persze nem várom el, hogy egy szuszra olvassa át az egészet. :D Én olyan hetenkénti frissítést gondolnék reálisnak, aztán megbeszéljük. ;)
Elérhetőség: itt fórumon privát üzenet útján vagy a rizanne.chan@gmail.com címen tud elérni az, akinek esetleg sikerült felkeltenem az érdeklődését. :)

Történet leírása:
Ugyan ki sejtené, hogy Draco Malfoy lelkében pusztító vihar tombol, mióta tudja: Sorsát már jóval születése előtt eldöntötték. Hiába lángol szívében az olthatatlan szerelem, hiába sikít minden porcikája tiltakozva a házasság ellen, amibe családja hagyományai kényszerítik, esélye sincs büntetlenül szembeszegülni Végzetével.
Mert nincs, aki jobban tudná Dracónál, milyen hatalmas az ára annak, hogy valaki kitörjön a rászabott szerepből, és egy pillanatig szabadon szárnyaljon a keserű zuhanás előtt.
De vajon tényleg zuhanni kell? Nem lehet máshogy szárnyalni, szabadon, szeretve?
Próbatétel vagy csábítás az utolsó esély, amit Fortuna tenyerén nyújt gyermeke felé, mielőtt a családi múlt végleg elvenné jövőjét.

"Van egy ilyen szelíd nyári világ, málnaszörppel, aludttejjel, citromos vízzel. Aztán van egy másfajta, tűzvésszel, vérrel, kéjgyilkossággal. Valahol a két világ között élek, málnaszörpöt szopogatok, s közben várom a tűzoltókat vagy a detektíveket." //Márai Sándor//

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 március 02 (vasárnap), 10:51 
Zöldfülű

Fandom: (HP
Műfaj:dráma, sötét,
Figyelmeztetésocc karkter Au Durva nyelvezett
Korhatár: 14nehol16
Várható hossz és frissítési idő: 22-25fejezett honaponta
Elérhetőség: Sziszihugi12@gmail.com

Azért keresek betát mert ez lesz az első olyan fanficem amit közönség ellé merek tárni. S mivel diszgráfiás vagyok sokszor nem veszem eszre a hibáim-matt. Illetve egy külső szemlélő vélelemmeny e is érdekel
részletA 7éves Harry Pottert Kitették az utcára privetDrivet4 lakói megmondták neki, hogy náluk nem maradhat. Csak azt a könyvtárat ismerte ahová beiratkozott ismerte ahová bár sosem vett ki könyvet, de ennek ellenére sokszor volt ott, hogy regényeket tudományos a könyveket olvasson illetve a könyvtári gépeken csinált meg sok házit is. Ezért úgy döntött elmegy oda, hogy utána nézzen hová tudna menni órákig kutatott az adatárba. Természetesen, mint midig, amikor könyvtárba ment most és is kiürítette a fejét. Egy könyvbe olvasott róla 2 honapja ember, hogy h

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 február 28 (péntek), 10:07 
Zöldfülű

Sziasztok.
Fandom: Prince Harry,a kedvenc férjem :roll:
Műfaj: nem is tudom,ami nem lesz benne: slash és horror.Talán leginkább romantikus,de mivel 13 éves kisgyerekről szól,asszem,ez nem egészen jó szó rá.
Elérhetőség: Itt vagy Merengőn,esetleg Starity-n.
Várható hossz:12 rész
Frissítési idő: hetente új rész
Blog linkje: http://augusztusharmincegy.blogspot.hu/

Ennyi lenne...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 február 27 (csütörtök), 16:08 
Szárnybontogató

Üdv! :)
Nagyon halas lennék egy bétànak,két sztori is van,amit szeretnék átnézetni :)

Fandom:Harry Potter
Műfaj:Ezt nem tudom pontosan behatárolni,valahol a romantika és a horror között van :)
Figyelmeztetések:SLASH,Erotikus tartalom,Durva nyelvezet,Gyilkosság,Szereplő halála
Korhatár:18
Párosítás:Drarry (Draco & Harry)
Elérhetőség:Itt,privát üzenetben vagy a gambitmark@hotmail.com címen :)

Igazából azért keresek bétát,mert sajna a laptopom billentyűzete igencsak rakoncátlan mostanában és sok elírást csinál :/ Nagyon szépen megköszönném,ha valaki javítana nekem :)

A második sztori:

Fandom:Doctor Who
Műfaj:Akció/Kaland
Figyelmeztetések:-
Korhatár:12
Párosítás:-

A sztori a Tizenkettedik Doktor idejében játszódik,Clara még mindig mellette van :)

Köszönöm,ha valaki el tudna vállalni :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 február 25 (kedd), 18:16 
Zöldfülű

Helló világ! :-h
Reni -vagyok és bétát keresek az első történetemhez aki elsősorban javítaná helyesírásom
Fandom:saját történet - saját szereplőkkel,
Műfaj:dráma, $dead romantic
Figyelmeztetés:nincs
Korhatár: nem korhatáros
Elérhetőség:renatalevai@freemail.hu
Várható hossz: 5 vagy 7 fejezetesre tervezem, de talán lesz több is!

A történet egy egy csajrol fog szolni, akit kineveznek kapítánynak, így a suliban egy csapásra népszerü lesz!
De csak akkor kezdödnek a bajok amikor kiderül rola hogy ki valojában...
aki ezek után ugy gondolja segítene az jelentkezen a következő e mail címen :-c

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 február 23 (vasárnap), 19:15 
Zöldfülű

Sziasztok, Caty vagyok!

Egy új regényemhez szeretnék egy bétát, aki átnézné nekem. Főleg veszőhibáim vannak, de minden építő jellegű kritikát szívesen fogadok.

Fandom: Thor
Műfaj: Slash
Figyelmeztetés: Erotikus tartalom
Párosítás: Thor/Loki
Hosszúság: regény, kb. 20 fejezet, de lehet több.
Frissítés: Mivel dolgozok, ezért a frissítés, hetente vagy kéthetente lenne, ahogy az időm engedi.
Elérhetőség: h.andi.@freemail.hu

Előre is köszönöm a segítséget. Várom a jelentkezőket.

Caty

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 február 23 (vasárnap), 18:14 
Zöldfülű

Sziasztok. :)
Fandom: Bétát keresek egy saját történethez. Az alapokat, azaz a farkasok kinézetét a Teen Wolf c. sorozat ihlette, illetve kiragadtam három szereplőt – név szerint Dannyt, Ethant és Aident - az eredeti történetből, és eköré írtam egy saját történetet. Nem Beacon Hillsben vagyunk, és nem Scott a főszereplő.
Műfaj: slash, esetleges szereplő halál, de nem főszereplőé, illetve erotikus tartalom.
Figyelmeztetés: romantikus, a humor és a dráma. Az első kettő inkább, mint az utóbbi. Illetve néha fluff, de nem vagyok nagyon nyálas alkat, úgyhogy ez miatt nem nagyon kell aggódni.
Korhatár: mivel a legtöbb fejezet Danny „szemszögéből” ( E/3-ban írom, viszont Danny éli meg a dolgokat) írom, így ez határozottan SLASH, szóval olyan valakit keresek, akit ez nem zavar, ill nem undorít. Így a Korhatár az a slash illetve az esetleges erotikus tartalom miatt 16-os.
Párosítás: Danny/Ethan, illetve Aiden/saját szereplő (lány)
Várható hossz és frissítési idő: Ez egy regény lesz, és úgy körülbelül 20-21 fejezetesre tervezem. A fejezetek átlagos hossza 12 oldal, plusz mínusz, de inkább plusz. Ez olyan 5-6000 szó. Eddig két fejezet van meg belőle, és készül a harmadik. Körülbelül egy hét alatt van meg a fejezet, azaz neki állok hétfőn, és körülbelül szombatra meg van az új fejezet. (Ezt külső tényezők tudják befolyásolni, mivel nem minden héten tudok egyformán a géphez ülni, ilyenkor füzetbe írok, de azt meg ugye be is kell másolni.)
Elérhetőség: S.kate1208@gmail.com
Egyéb megjegyzések: Nem hátrány, ha a béta szereti azt a sorozatot, de az sem baj, hogyha nem is ismeri, mivel minden el van magyarázva. A történet az egyik legjobb barátnőm születésnapjára készült, aki egyáltalán nem nézi a sorozatot, és mivel ő a #1 olvasóm, így miatta az alapoktól kezdve el van magyarázva (persze nem szájbarágósan), minden.
Főleg elgépelési, félre fogalmazási hibáim vannak. Szívesen várok bárkit, aki átnézné nekem, vagy csak elolvasná, és véleményezné (pl. hogyha valami nagyon nem világos, de nekem nem tűnik fel, mivel én írói szemmel nézem, ő meg nem) nekem.
Szóval, kedves béta, akit keresek, amennyiben létezel, és érdekel a történet (küldhetek belőle „mintát” és ha tetszik nagyon szívesen várlak), akkor keress meg a fent megadott címen. :)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kathleen Morgan 2014 február 24 (hétfő), 15:51-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 február 22 (szombat), 23:05 
Írópalánta

Sziasztok!
Meglepő módon én is bétát keresek, aki egy spontán ötletből született, jelenleg is írás alatt álló sötét hangulatú kisregény bétázását bevállalná. :) Íme a pontos paraméterek.

Műfaj: AU, sötét, hurt/comfort, némi SLASH említése (múltbeli)
Figyelmeztetés: A történet AU tehát OC karakterekkel is számolni kell, ezenkívül 18-as korhatárral, ami a második fejezetben lesz lényeges egy kínzás jelenet miatt. Ha ezt valakinek a gyomra nem veszi be, de egyébként elvállalná, akkor más biztosan meg tudja nézni azt a pici részt, egy legfeljebb 2 oldalas jelentet tervezek csak a hangulat végett. (Hiszen az értelmetlen vérengzés nem célom, de mégiscsak halálfalókról beszélünk...)
Korhatár: A második fejezetben 18-as a többiben talán a 16-ot megüti, de inkább 14.
Párosítás: Múltbeli Lucius/Sirius (említés szintjén) és jelenbeli kihűlt Lucius/Narcissa
Várható hossz és frissítési idő: Nem tervezem nagyon hosszúra a történetet, három (maximum négy) fejezetes lesz szerintem, amit nem szeretnék nagyon elhúzni. Épp ezért azt mondanám, hogy hetente egy fejezet fog elkészülni, aztán meglátom, hogy tudom-e egyéb elfoglaltságok és íráskedv függvényében tartani ezt a tempót. :)
Elérhetőség: daemoon007[kukac]gmail[pont]com

Akinek sikerült felkeltenem az érdeklődését és szívesen segítene ne habozzon baglyot küldeni! :)

-----------------------------------------------

FRISSÍTÉS!
A hirdetés máris tárgytalanná vált, megtaláltam akit kerestem, nagyon köszönöm Clarey. _U_ :D

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 február 12 (szerda), 15:40 
Zöldfülű

Hellobello!

Bétát keresek saját ötletű slash írásomhoz!

Fandom: saját
Korhatár: 18 (testiség)
Műfaj: leginkább dráma
Várható hossz és frissítés gyakorisága: nem tudni
Figyelmeztetés: Garantált durva beszéd!
Stilisztikai és helyesírási hibák is előfordulhatnak.

Kétmondatos összefoglaló: Adon egy viharos elválást követően visszatér Japánba, hogy megkeserítse mostohatestvére életét. Seth Kouro türelmes és megpróbálja rehabilitálni öccse életét, miközben saját problémáival is meg kell küzdenie.

Részlet:
– Egy ilyet kérek - int a megszeppent pultosnak, aki a levegőben felszaporodott szikrától ijedtében egy éppen tisztára törölt poharat is gyorsított leszállópályára állít.
– Lehengerlő egyéniség vagy pajtás - nyújt kezet a másik szomszéd. - Blake vagyok, akinek egyébként jössz egy igen drága itallal.
– Adon vagyok, a kibaszottul ijesztő - visszhangzik immár a pohárban.

Évek óta forgatom a tollat, fontos nekem ez a sztori. Kérlek titeket, csak akkor jelentkezzetek, ha tényleg tudtok időt szakítani a munkálatokra! A történetet folyamatosan írom, egyelőre kb. két fejezetnyi anyag áll rendelkezésre.
Kedves leendő Bétám! Ha kedved lesz időközben betársulni az írásba, szívesen tanulok tőled!

Kérlek, ha felkeltettem az érdeklődésedet, privátban írj!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 február 10 (hétfő), 14:12 
Zöldfülű

Sziasztok Ria vagyok. Bétát keresek egy félig elkezdett történethez.
Fandom:Twilight
Műfaj: Romantikus, Dráma Akció/Kaland
Figyelmeztetés: Gyilkosság, erotikus tartalom, durva nyelvezet
Párosítás: Ed/Bella
Várható hossz és firssítési idő: még nem nagyon tudom de szerintem 20 fejezet minimum lesz, a frissítés pedig egy két hetente attól függ hogy lesz időm írni.
Az email címem: Vicria13@gmail.com
Négy fejezet már fenn van a merengőn, illetve még több a gépemen. Nem vagyok jó helyesíró, ezért szükségem lenne segítségre ahhoz, hogy feltölthessem.
Szép napot :-D
Ria

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 február 06 (csütörtök), 14:34 
Zöldfülű

Köszönöm szépen, megtaláltam a bétámat.
Sziasztok!
Zoe vagyok, és bétát keresek hosszabb távra. :)
Fandom: saját történet, saját világgal és szereplőkkel
Műfaj: humor, dráma, romantikus
Figyelmeztetés: durva nyelvezet, szexuális jelenetek és néha-néha slash
Korhatár: 16
Várható hossz és frissítési idő: körülbelül húsz fejezetesre szeretném, hetente frissítve
Elérhetőség: zoe.volient@gmail.com
Tudom, hogy elég rémisztően hangzik a húsz fejezet, de remélem lesz, aki elvállalja. Elég rugalmas és megértő vagyok. :)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zoe Volient 2014 május 24 (szombat), 13:56-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 február 02 (vasárnap), 13:41 
Zöldfülű

mod. szerk.

Sziasztok! :-h
Reni vagyok és bétát keresek aki átnézné az első tőrténetem és javítaná is a helyesírásom!
Fandom:, saját történet - saját szereplőkkel,
Műfaj: humor, dráma, romantikus
Figyelmeztetés: durva nyelvezett
Korhatár:nem korhatáros L-)
Párosítás: saját szereplők
Várható hossz és frissítési idő: kb. 5 fejezetesre tervezem, és hetente frisiteném :-w
Elérhetőség: renatalevai@freemail.hu
Aki ezek után ugy gondolja szívesen átnézné történetem, az jelentkezen :-c.

ui: ~Jó néha a sötétben a Holdat nézni, hosszan egy távoli csillagot idézni, jó néha fázni, a semmin elmélázni, tavaszi esőben olykor bőrig ázni, jó néha magamat csak úgy elnevetni, sírni, ha fáj, remegni, ha félek..olyan jó néha érezni, hogy élek..!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 január 27 (hétfő), 20:29 
Zöldfülű

Sziasztok!
Bétát keresek a Váratlan szerelem című történetemhez. Még csak néhány fejezet van kész, suli mellett lassan haladok, de igyekszem velük. Főleg a párbeszédek formázásában lenne szükségem segítségre. Szeretném, ha őszinte kritikát kapnék és ha van jobb ötlet a szöveggel kapcsolatban, nagyon boldogan venném. Ezért előre megköszönöm annak, aki elvállalja, hogy segít nekem.
Fandom: Saját történet - saját szereplőkkel
Műfaj: romantikus, általános
Várható hossz és frissítési idő: Havonta 1-2 fejezet.
Elérhetőség: fancsitoth98@freemail.hu
Várom a lelkes jelentkezőt, aki elvállalja! :-)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 január 26 (vasárnap), 21:02 
Zöldfülű

Sziasztok!

Egy írásban tapasztalt bétát keresek, az Életre ítélve című történetemhez. Nem a helyesírás a problémám, hanem tanácsot szeretnék kérni, a további kivitelezéssel kapcsolatban. Olyan emberre van szükségem, aki tud segíteni a könyv szerkezetének kialakításában, és véleményezi a fejezeteket.

Fandom: saját történet, saját szereplőkkel
Műfaj: dráma, sötét, romantikus
Figyelmeztetés: van benne pár verés és elég durva a világ, ahol játszódik, de inkább lelket püfölő dolgok fordulhatnak elő, de azok bőven
Várható hossz és frissítési idő: maximum 10-15 fejezetes regény, heti egyszeri frissítéssel
Elérhetőség: morzsalma@gmail.com

Előre is köszönöm:
Tressa

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 január 26 (vasárnap), 16:38 
Zöldfülű

Helló világ!
Renike vagyok és bétát keresek az első történetemhez. Leginkább a a helyesirásommal van baj...
Fandom: saját történet saját szereplőkkel
Műfaj: humor,romantikus,dráma
Figyelmeztetés: nincs, legfeljebb néhány csok jelenet
Korhatár: kb.12 nem tudom ezt biztosan
Várható hossz és frissítési idő: --

Egy csinos kis kamasz lányrol fog szolni.A győzelmeiről, a tehetségéről eszéről. Uj suliba kerül és kissé idegen neki a kőrnyezett senkit nem kedvel. A hat plázacicával kerül szembe, akik mindent megtesznek azért hogy keresztbe tegyenek neki. De ő elenál és csak azután jőnnek a váratlan fordulatok...- Nagyon őrülnék neki ha a bétám, hetente jelentkezne 8) Ne tünjön el egy honapra! És ismétlem leginkább a helyesirásommal van baj.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 január 25 (szombat), 19:02 
Zöldfülű

Sziasztok!
Bétát keresek Alkony cimű ficemhez, sok türelemmel, mivel elég sok fejezetet fog tartalmazni. Nagyon nagy szükségem lenne segitségre, az se zavar ha a folytatásban besegit, szivesen meghallgatom, és ha tetszik, akkor megirom.

Fandom: Twilight
Műfaj: romantikus, általános, humor,fantasy
Párosítás: Bella, Edward és vannak saját szereplők is
Elérhetőség: tasi_bella@yahoo.com

Előre köszi annak aki elválallja !!!!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 január 25 (szombat), 15:28 
Zöldfülű

Sziasztok!

Ráchel vagyok és bétát keresek hosszabb távra, sok türelemmel és kitartással a Percy Jackson témájú ficemhez, amit ma kezdtem el. Sajnos lassan dolgozok, mert suli mellett nem egyszerű, de igyekszem a fejezetekkel. Ezért előre megköszönöm annak, aki elvállalja, hogy segit nekem.

Fandom: Percy Jackson
Műfaj: romantikus, általános, humor,fantasy
Párosítás: Percy - saját szereplő (és persze a többi szereplő párosítások)
Elérhetőség: szalayrachelkatalin@gmail.com

Azt még megemlíteném, hogy a történetben a saját szereplőm és Percy testvérek, de egyben házasok is lesznek.
Ha Valaki ezek után úgy gondolja szívesen átnézné a történetem, jelentkezzen a fent látható e-mail-en.
Előre is köszönöm szépen! :-)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rachel6 2014 január 30 (csütörtök), 18:50-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 január 21 (kedd), 0:30 
Zöldfülű

Sziasztok!

Bella vagyok és bétát keresek Alkony cimű fanficemhez.Elég sok fejezetet fog tartalmazni, ezért előre megköszönöm annak, aki elvállalja, hogy segit nekem abban, hogy átnézi és kijavitja a hibákat, elgépeléseket.

Fandom: Twilight
Műfaj:Általános, Fantasy, Romantikus, humor
Figyelmeztetés: vámpirok megőlése, talán később más is.
Korhatár: 14 később 16
Párosítás: saját szereplők de a főszereplő Bella és Edward
Várható hossz és frissítési idő: Eddig 9 fejezet van, de legalább 20-30 fejezet lesz. (min.)tehát nem lesz rövid. frissités :minden héten 2-3 fejezet
Elérhetőség: tasi_bella@yahoo.com

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 január 20 (hétfő), 21:57 
Zöldfülű

Sziasztok!
Bétát keresek az Életem kis története című történetemhez. Már elég sok fejezetet feltöltöttem belőle.
Fandom: HP
Műfaj: romantikus, általános, humor
Figyelmeztetés: előfordult már benne halál
Korhatár: 14
Párosítás: Lily P., James P.
Várható hossz és frissítési idő: új fejezetek két-három hetente. Eddig 19 fejezet van feltöltve belőle, és úgy néz ki kb. 6-9 várható még.
Elérhetőség: jberni@freemail.hu

Előre is köszönöm! :-D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 január 20 (hétfő), 13:41 
Zöldfülű

Sziasztok!
Bétát keresek az Enyém című történetemhez. A történet még nincs befejezve, de egész gyorsan haladok vele. :)

Műfaj: Általános, Humor, főleg Romantikus
Figyelmeztetés: Trágár nyelvezet, Erotikus tartalom
Várható hossz és frissítési idő: körülbelül hetente. A hossz még függőben, kb 10 fejezet.
Elérhetőség: p.loszrtisz@freemail.hu

Előre is köszi! :D

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Losztrisz 2014 február 01 (szombat), 12:54-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 január 19 (vasárnap), 16:49 
Zöldfülű

Béta megtalálva :)

Sziasztok! Én az Ellenségből szerető című történetemhez keresek Bétát. Főleg helyesírás ellenőrzésről lenne szó, de akad egy-két egyéb dolog is. :) A mű főleg lélektani, de bőven akad benne erotika is. Igyekszem könyv hű lenni, persze, amiről Rowling néni nem sokat írt, ott sok minden történhetett a háttérben...

Műfaj: Slash, romantikus
Figyelmeztetés: Erotikus tartalom, néhol káromkodás, ici-pici kínzás, de ez elhanyagolható
Párosítás: Perselus Piton/Sirius Black
Várható hossz és frissítési idő: A történet készen van, Kb 80 oldalas, ami ebből még ellenőrizetlen az kb 15 oldal. Szívemhez nőtt ez a kisregény, ezért úgy tervezem, hogy lesz második része is, szóval a béta keresés arra is áll :)
Elérhetőség: birogina91@gmail.com

Várom a lelkes jelentkezőt, aki elvállalja :).

Kép

A hozzászólást 5 alkalommal szerkesztették, utoljára Melissa Cole 2014 január 25 (szombat), 15:57-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 január 17 (péntek), 17:44 
Zöldfülű

Szaisztok! Bétát keresek a Domb c. irományomhoz. Még új vagyok a témában, mármint ebben az írógatós témában, és jó lenne, ha lenne valaki, aki esetenként kijavítgatna. Helyesírás és a felbukkanó estleges logikai bukkanókkal van gondom.

Műfaj: Általános, Fantasy, Humor, elvétve Romantikus
Figyelmeztetés: Trágár nyelvezet
Várható hossz és frissítési idő: körülbelül 20 fejezet, frissítés 2-3 hetente
Elérhetőség: bicska22@gmail.com

Előre is köszi, ha valaki megkönyörül rajtam :-)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 január 17 (péntek), 16:43 
Zöldfülű

Köszönöm, már találtam bétát!

Helló! Bétát keresek Mardekár örököse c. irományomhoz. Még új vagyok a témában, jó lenne, ha lenne valaki, aki esetenként kijavítgatna.
Műfaj: Általános, itt-ott romantikus
Figyelmeztetés: Szereplő halála, OOC karakter, néhol eltérhet a könyv cselekményétől
Párosítás: Perselus/saját szereplő
Várható hossz és frissítési idő: körülbelül 40-50 fejezet, frissítés 1-2 hetente
Elérhetőség: -e-mail: cs_orsolya@freemail.hu
-oldal: cassiope.gportal.hu

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Cassiope 2014 január 20 (hétfő), 21:36-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 január 16 (csütörtök), 21:47 
Zöldfülű

Sziasztok!
Írtam egy oldalas cselekménytervet egy regényről és örülnék, ha valakinek lenne kedve véleményezni azt.
Műfaj: dráma
Figyelmeztetés:-
Korhatár: -
Várható hossz és frissítési idő:1 oldal
Elérhetőség: nopara@hellokitty.com

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 január 14 (kedd), 22:58 
Zöldfülű

Sziasztok. Juli vagyok, és már van egy megkezdett történetem a merengőn. Sajnos a bétámmal magánjellegű gondok miatt elváltunk, és így magamra maradtam a helyesirási hibáimmal. Muglivilág varázsszemmel. Eddig 9 fejezetem van.

Műfaj: általános, humorosnak szánt
Figyelmeztetés: néha csúnyán beszélnek, de ez elenyésző, valamint előfordulhat pár haláleset.
Korhatár: 16-os
Párosítás: nem szerelmi story, de Piton a főszereplője.
Várható hossz és frissítési idő: több fejezetesre, akár 30, vagy többre tervezem, és a fejezetek közti időszak nagyon ingadozik, mert egyrészt lusta vagyok, másrészt meg sokszor nemjön az ihlet, hiába várom.
Elérhetőség: nekton@freemail.hu

Ha valakinek felkeltettem az érdeklődését, légyszi, írjon. Nem garantálom, hogy olyan gyorsan ontom magamból a fejezeteket, hogy levegőhöz jutni sem lesz ideje, de azért biztonságban érezném magam, ha mihamarabb magamnak tudhatnám egy béta figyelmét. Köszönöm.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 január 11 (szombat), 18:41 
Zöldfülű

Sziasztok! Renike vagyok és bétát keresek.

Fandom: Saját történet, saját szereplőkkel
Műfaj: Humor,Dráma,romantika
Figyelmeztetés: nincs(de talán lesz valami)
Várható hossz és frissítési idő: kb.10 fejezet de nem biztos

A történet szereplői mindenféle lények: vampir,vérfarkas, tündér,angyal,démon,zombi, boszorkány stb.
Azon belül is egy Sandra nevű csajról aki most kerül uj iskolájába :roll: és hamar népszerű-vé válik.
De a lány nagyon zárkozott és senkit nem enged nagyon magához közel a lányok hiába legyeskednek körülőtte :) ő nem kiváncsi rájuk. A fiuk brobálják randira hivni de ő egyikből sem kér :oops:
Aztán jőnnek csak a váratlan fordulatok. :twisted:
Ha Valaki ezek után úgy gondolja szívesen átnézné történetem jelentkezen a fent látható e mail-en. :-c
u.i. VIGYÁZZ! Van egy kis probláma a helyes írásommmal. ~x(

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 január 05 (vasárnap), 13:27 
Zöldfülű

Köszönöm, meglett a bétám.

Üdv mindenkinek!

Bétát keresnék hosszabb távra, sok türelemmel és kitartással, alább az információk:

Kategória: abszolút PD, semmi kötődés fandomokhoz. Középkori fantasy, saját világban, aminek az alapjai készen vannak, társadalmi berendezkedéstől a vallásig nagy vonalakban. Főszereplőnk egy fattyú tolvaj, az ő történetén keresztül mutatnám be egy babonákkal és ősrégi szokásokkal átitatott földrész városainak vetélkedését.
Figyelmeztetés: 16-os karika, az egészre, főként a néhol megjelenő vér miatt. 18+ nem várható.
Amiben segíteni kéne: A helyesírással egyáltalán nincs gondom, inkább elméleti szinten lenne szükségem segítőre, afféle szerkesztőre-tanácsadóra. Ilyesmikre gondoltam: elvi kérdések (vallás, szokások, jog- és igazságszolgáltatás), csaták, háborúk logikája, ilyesmi.

A munka grandiózusságára, és a gondolataim olykor-olykor előforduló túlcsordulására való tekintettel lenne szükségem bétára, mert hajlamos vagyok elkalandozni. Ha van olyan, akit nem riasztottam el, írjon bátran, a Merin megtalál. ;)

Baylon

- Mi ma az ebéd?
- Sz@r rizzsel.
- Rizzsel? Miért rizzsel?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 január 04 (szombat), 16:49 
Zöldfülű

Helo, mindenki! :) Kathleen Morgan vagyok, és az első hosszabbra tervezett történetemhez kellene egy kis segítség. Szükségem lenne valakire, aki átnézi nekem a hibák miatt, és őszintén véleményezi a történetet. Gondjaim vannak a veszőkkel, és a szóismétlésekkel, illetve néha előfordul, hogy ugrálok a múlt-és jelen idő között. Fogalmazási hibák is előfordulhatnak.
Fandom: Privet drive-os, saját történet, saját szereplőkkel. A történet alapja vámpíros (ebbe beletartoznak a vérfarkasok is, és egy általam kitalált faj, az alakváltók). Ha van valaki, aki lelektorálná nekem, viszont nem biztos benne, annak elküldhetem az első fejezetet, és a másodikat. Amennyiben tetszik neki, szeretettel várom. :)
Műfaj: leginkább akció/kaland, némi romantika, de nem ez a fő szál benne. Dráma, humor, és néhol kicsit sötét, de nem nagyon, nem kell megijedni. :D
Figyelmeztetés: A legfőbb figyelmeztetés az a szereplő halála, durva nyelvezet. előfordulhat benne slash is, viszont nem a főszálon, úgyhogy maximum olyan említési szinten, hogy x férfi összejött y férfival. :)
Korhatár: 16-18
Várható hossz és frissítési idő: Regényről van szó. A fejezetek körülbelül 8-9-10 oldalasak (4-5000 szó), de ez változó. Nem tudom, hogy milyen hosszú lesz, mivel általában csak két fejezetre előre van meg a fejemben a történet. Eddig meg van két fejezet, és a harmadik fele. Frissíteni 2-3 hetente tervezek, maximum havonta, de szintén változó, mivel hihetetlenül lusta tudok lenni. :D
Elérhetőség: E-mail: S.kate1208@mail.com. Itt el tudom küldeni a fejezeteket, viszont néha kellene valamilyen „személyes” megbeszélés is, pl. Skype-on, amikor rögtön tudunk egymásnak válaszolni, és nem kell rá napokat várni. Itt a béta rögtön eltudja mondani a hibákat, és én rögtön tudok válaszolni. :)
Aki elvállalja, annak előre is nagyon köszönöm! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 január 02 (csütörtök), 10:48 
Fanficbúvár

Elkeltem! :)

Sziasztok!

Bétát keresek most induló művem ellenőrzésére. :) A helyesírásommal általánosságban véve nincsen gond, apróbb gépelési hibákat szoktam véteni, illetve az a fránya szóismétlés ne lenne. :) Fogalmazás szempontjából is jól jönne a segítség, mert képes vagyok olyan szerkezeteket alkotni, amitől lehet, egyeseknek égnek áll a haja. :D Szükségeltetik továbbá, hogy a béta otthon legyen a HP és a Merlin kalandjai fandomban is.

Fandom: HP és Merlin kalandjai crossover
Műfaj: általános, kaland, dráma, + egy kevés romantika is belefér majd
Figyelmeztetés:szereplő halála előfordul majd
Párosítás: Harry Potter, Albus Dumbledore + HP szereplők az 5. kötet után, Arthur Pendragon és Merlin
Várható hossz és frissítési idő:Várható hossz még nem látható. Két könyvre tervezem, könyvenként minimum 12-20 fejezettel. Frissítés hetente várható szerdánként.
Elérhetőség: viraghka@indamail.hu

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Katja 2014 február 06 (csütörtök), 21:26-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 december 30 (hétfő), 11:59 
Zöldfülű

Sziasztok!

Egy Beta segítségét kérném, aki segít a helyesírásom és egyéb apróbb hibák kiküszöbölésében.
A történetem nem lesz hosszú, de ezt előre még nem tudom megmondani, jelenleg csak az első fejezet van készen. Szóval nem kell kapkodni! :D

Műfaj: romantikus, általános, (nem slash)
Figyelmeztetés:egyenlőre semmi
Párosítás: Perselus/más szereplő
Várható hossz és frissítési idő:új fejezetek két-három hetente, max. havonta (ahogy időm engedi) előre láthatóan 20-24 fejezet.
Elérhetőség: korosi.zsofi@gmail.com

Előre is köszönöm!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 december 28 (szombat), 23:27 
Zöldfülű

Sziasztok!!

Újra én volnék...Azaz Shin És még mindíg, azaz már megint bétát keresnék.... :-)

Elsősorban most egy konkrét történethez, de esetleg ha valaki vállalná, akkor majd a későbbiekben más - még készülő félben lévő - történetekhez is kéne egy kis segítség.
Nem szoktam nagyon hosszúakat írni, úgyhogy emiatt nem kell agódni. :-)

A mostaniról csak annyit:

Fandom: Ázsiai pop/rock
Műfaj: Slash
Páros: Ruki x Reita (the Gazette)
Figyelmeztetés: erotikus tartalom
Hossz: 1 fejezet ( one shot)

A készülőekről csak annyit, hogy jelenleg csak két one shot-om van, még nem teljessen meghatározott párokkal, de hasónló stílusban. Annyi biztos, hogy az egyik csak 12 max. 14- es korhatáros lesz.... Elöljáróban csak ennyit mondanék.
Remélem valakit érdekel! :-)

Elérhetőségem: shinichan@freemail.hu :)]

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 december 28 (szombat), 4:10 
Zöldfülű

Sziasztok!
Bétát keresnék, mint errefelé mindenki. Elsősorban privet drive, azon belul is slash kategóriában írok, de néha előfordul egy két novella is, de olyankor előre szólok.
Eléggé kező vagyok még az írás terén, ezért bármilyen segítség jól jonne..!!

Fandom: -
Műfaj: romantikus, slash
Figyelmeztetés: Néhol durva nyelvezet és talán(?) erotikus tartalom.
Korhatár: 14+
Várható hossz és frissítés: Prológus + 30 Fejezet + Epilógus. Havi kétszer szeretnék frissíteni, az az 2 hetente. Hó közepén és hó végen.

Elérhetőség: heaven.coyer@gmail.com

Előre is köszönöm!

Amandaa

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 december 26 (csütörtök), 19:04 
Zöldfülű

köszönöm mindenkinek, de már erre repült egy Fufu nevezetű aranycikesz, akit én sikeresen el is kaptam!
Halihó!
Egy Lunald (Luna-Ron) történethez keresek bétát. Nem a helyesírás miatt van szükségem bétára, a szóismétlések és a hülyén fogalmazás rabja vagyok.
Nem kell elsietni, még az első fejezet sincs kész. Eddig csupán az alapötlet és 500 pár szó van meg, úgyhogy csak nyugodtan.

Fandom: HP, mint mindig
Műfaj: romantikus, néhol enyhe fluff-beütés
Figyelmeztetés: semmi (előre láthatóan)
Korhatár: esetleg 12-es, amúgy nincs
Párosítás: Ron/Luna (imádom őket, olyan aranyosak)
Várható hossz és frissítési idő: max. 12 fejezet, új fejezetek két-három hetente
Elérhetőség: buganflora@gmail.com illetve PÜ-ben is elérhető vagyok, de az email biztosabb.

Előre is köszönöm!
Alexis Byrd

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 december 20 (péntek), 22:28 
Zöldfülű

Sziasztok!

Egy már befejezett Snarry-hez keresek bétát. Főleg logikai és fogalmazásbeli hibák kijavítására, de egy-két elgépelés is be szokott csúszni :) Első fanficem, szóval mindenféle dörgedelmeket szívesen fogadok :D

Műfaj: humor, OOC karakter(ek), romantika
Figyelmeztetés: pocsék humor, SLASH
Korhatár: 18 - részletes szexjelenet nincs
Párosítás: Snarry
Várható hossz: 2000 szó alatt
Elérhetőség: tiasletters@gmail.com vagy PÜ

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 december 18 (szerda), 7:59 
Zöldfülű

már tárgytalan!

Sziasztok!

Szükségem lenne némi béta segítségre (elgépelések, értelmetlen mondatok, ilyesmi), még ezen a héten, ha lehetséges. ^^

Fandom: Korongvilág/Elveszett próféciák crossover
Műfaj: humor (? talán)
Figyelmeztetés: pocsék humor
Korhatár: 12 - csak a biztonság kedvéért
Párosítás: hát, a háttérben némi Crowley/Azirafael, de lényegében csak annyira, mint a könyvben, egyébként meg Gen fic, szóval nem kell megijedni a slashtől :D
Várható hossz: 1500-2000 szó
Elérhetőség: kishalavizben@gmail.com (vagy PÜ-ben, ha az szimpatikusabb)

Előre is köszönöm! <3

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 december 15 (vasárnap), 18:15 
Zöldfülű

Sziasztok!

Aevum című történetemhez szeretnék találni egy bétát (az eddigi bétámnak sajnos tönkre ment a gépe T_T ).

Fandom: saját fantasy történet, saját szereplőkkel

Műfaj: romantikus, dráma, sötét, akció/kaland

Elérhetőség: the_silhouette@freemail.hu

Tanácsokat, építő jellegű kritikát szívesen fogadok.
Előre is köszönöm, ha valaki elvállalja ^^

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 december 08 (vasárnap), 19:49 
Zöldfülű

Sziasztok! Olyan személyre lenne szükségem, aki hajlandó elmondani a történetem előnyös és hátrányos vonásait, főleg tartalmilag (ha valahol nem olyan a megvalósítás, amilyennek lennie kellene, azért különösen várom az intést), illetve stilisztikailag is át kellene ellenőrizni (bár erre kisebb szükség van). Jelentkezőket várok :)

Fandom: saját történet saját szereplőkel

Műfaj: akció, kaland, romantikus

Figyelmeztetés: nincs

Korhatár: nincs

email: david9503@citromail.hu

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 december 08 (vasárnap), 13:28 
Zöldfülű

Szaisztok!
Kezdő író vagyok, és bétát keresek a készülő művemhez, aki helyesírásilag átnézné a történetem szövegét. Szükségem lenne tanácsokra és javaslatokra, amikkel javíthatnék a helyesírásomon is.

Fandom: saját történet saját szereplőkel

Műfaj: romantikus, dráma, humor

Figyelmeztetés: Durva nyelvezet

Várható hossz és frissítési idő: regény, hetente frissítés :-D

A történet néhány kamaszról szól az ő mindennapjait mesélem el , időnként más szemszőgekből.
Jó hosszura tervezem, ha valakai ugy gondolja hogy segítene írjon erre az e mail cimre
Nagyon nagy szükségem lenne egy bétára...

Elérhetőség: renatalevai@freemail.hu :-c

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 december 04 (szerda), 14:33 
Zöldfülű

Sziasztok ! :)

Ismét Bétát keresnék a következő történetemhez :

Fandom: Saját fantasy történet

Műfaj: Humor, Horror, Fantasy, Akció,

Figyelmeztetés: Szereplő halála, Durva nyelvezet (inkább a későbbiekben lesz jellemző )

Korhatár: A későbbiek miatt én 16-osnak jelöltem

Gyakori hibáim : Vesszőhibák , angol neveknél toldalékolási hibák

Várható hossz és frissítési idő: A történetet minimum 20 fejezetesre tervezem, a frissítési idő változó, de szabad időmben igyekezni fogok az írással. Lehet, hogy eleinte gyakrabban, később ritkábban tudok majd írni (pl. suliidőben ). Legrosszabb esetben is 1-2 hetente biztosan tudok új fejezetet írni.

Elérhetőség: secret_of_moonarcre@citromail.hu

Előre is köszönöm a segítséget ! Tanácsokat és építő jellegű kritikákat is szívesen fogadok ! :)

További szép napot ! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 december 03 (kedd), 15:37 
Szárnybontogató

Fandom: saját
Műfaj: romantikus, dráma, sötét, thriller, lélektani
Figyelmeztetés: lesz benne erotikus jelenet, és thrilleresebb, lelkileg megrázó részek
Korhatár: 18 év
Várható hossz és frissítési idő: nem tudom egyelőre, milyen hosszú lesz, és a frissítés is sok mindentől függ. Jobb esetben 2 hetente lesz egy fejezet, annál gyakrabban nem hiszem.
Elérhetőség: spiritbliss24@gmail.com

Mivel lehet, hogy végül ez a történetem is kiadásra kerül, ezért olyasvalakit keresek, aki nem kezdő, elég járatos a bétázásban, jó a helyesírása, de nemcsak a helyesírási hibákat tudja kijavítani, hanem részletes véleményt is tud mondani a fejezetekről, velem együtt tudja elemezni a történetet és a karaktereket is, vagyis valódi segítséget tud nyújtani a történet írása közben, hogy az minél jobbá váljon.
Fontos elvárás a diszkréció, vagyis senkinek ne adja tovább a történetet olvasásra, hacsak én külön nem engedélyezem. Valamint az is fontos lenne, hogy ne üljön heteket egy-egy fejezeten, szóval, olyasvalaki jelentkezzen, aki rendelkezik elég szabadidővel.

És ha az elvárások után még hajlandó valaki jelentkezni, akkor szeretettel várom az e-mailjét. :lol: :D

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2166 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 44  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra