Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 29 (szombat), 23:20

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 7704 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 155  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Sorozatfüggők Birodalma
HozzászólásElküldve: 2014 április 22 (kedd), 16:15 
Sztorihajhász

Orphan Black: Imádom a második évadot, és Helena visszatérése szerintem tök logikus lépés volt. Vétek lett volna kiírni a karaktert, sokat veszített volna vele a sorozat. Az epizód pedig méltó egy évadkezdéshez és szépen folytatja az első évadot. Egyedül Felix irritál az egészben, akit ha kiírnának, nem hullatnék utána könnyeket.

Bates Motel 2X08: Pont ma néztem meg, és meg kell mondanom, megérte. Az évad egyre fordulatosabb most, hogy előkerülnek a filmből is ismert dolgok. Dylan továbbra is nagy kedvenc, de Norman és Norma jelenetei is kiválóak. Most jó kérdés, ki irányít kit, anya a fiát, vagy éppen fordítva? Remek volt, amikor Norman elkezdett lázadozni, majd bezárta magát a szobába. És a fejemet rá, hogy ez az ügyvéd az a pasi, akit a filmben is említenek Norma pasijaként. Akit Norman megölt, mert féltékeny volt.

OUAt3X18: Hát... gyengus volt, legalább annyira, mint az előző heti, ha nem jobban. Cora szelleme egy vicc volt, a fiatal Corás visszaemlékezés meg semmi pluszt nem adott az egészhez. De legalább Snow és Regina kibékültek, Regina meg összejött Robinnal. Ez a jelenet pl. tetszett. Emma is jó volt, ahogy varázsolt, és megtréfálta Hookot (akit még mindig nem szeretek), valamint tetszett a Rumple és Zelena jelenet is. Igen, a csók is. Ha nem Belle lenne a manó mellett, Zelena is illene hozzá. De az epizód ennek ellenére vontatott volt, mintha a készítők kezdtek volna kimerülni, és ezt a nézettség is alátámasztja, ami a múlt hét óta ismét hatalmasat zuhant.

Devious Maids 2X01: Nos, mivel a Dallas augusztusig pihen, és visszatért a Született Feleségek-szerű sorozat, ezt is nézem. Az évadkezdés érdekes volt, mit ne mondjak. Marie Sol menyasszony lett, Rosie visszatért (régi gazdasszonya nem örül neki, a férje viszont annál inkább), Valentina szakított a pasijával (és munkába állt egy rivális családnál, mert "ő már nagykislány és független akar lenni"), Carmen meg "barátnőt" játszik Alejandro mellett. És kiderült, hogy Marie Sol vőlegényének a volt felesége "öngyilkos" lett. Amúgy nem, de ő úgy tudja. Jó epizód volt, várom a folytit!

"Love is the most powerful magic of all."

"Every magic comes with a price."

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 április 22 (kedd), 14:08 
Tollforgató

Assa írta:
Hát nem tudom... Én a kiakadással azért megvárom a jövő hetet, és hogy Cerseiék (és az írók) hogyan/minek kezelik a történteket. :-?
Mert lehet persze, hogy én láttam rosszul, de Cersei viselkedése nem egyértelmű a jelenet alatt - nem az, amit mond, hanem egyik-másik mozdulata, van, amivel nem próbálja eltaszítani Jaimet, hanem épp ellenkezőleg.
Valaki említette egy másik fórumon, hogy a korábbi közös jeleneteikben is volt jó adag durvaság. (Nekme csak egy rémlik, szóval, nem tudom, ez mennyire igaz.)
Ha viszont erőszakként tekintenek majd rá a szereplők, akkor tényleg borzasztó pocsék változtatás.

Miután többször elhangzott a "Stop it", amire a válasz aztán "I don't care" volt, itt egyértelműen erőszak történt. Számomra ezt semmivel nem tudják "feljavítani", és miután Martin papa üzenetét is olvastam, itt egyértelmű a kár, amit okoztak. D&D-nek és a rendezőnek is nagyon el kéne egy hatalmas seggberúgás ezek után. A családom és a barátaim is, akik nem olvasták a könyveket, egyértelműen úgy gondolják, hogy ez erőszak volt. Sőt a nézők 90% is, ami azért szerintem elég sokat mond. Sajnos nem tudok úgy tenni, mintha meg se történt volna, pedig szívem szerint ignorálnám az egészet, de sajnos nem tudom. És ezek után számomra nem csak a karaktert tették tönkre, hanem Jaime és Brienne kapcsolatát is. Innentől a következő résznek semmi súlya nem lesz. Úgyhogy én nagyon kivagyok akadva.

clarey írta:
Igen, a hogyanra gondoltam, mert eléggé meglepő volt az eddigiekkel szemben, de akkor most már értem, hogy ez nem pont így volt a könyvben, meg azt a közleményt is olvastam, amit Martin adott ki. Remélem, azért megmentik a helyzetet valahogy a következő részben. :(

Orpahn Black második évad, valaki?
Nekem nagyon tetszett a rész, még mindig elképeszető, amit Maslany művel. :shock: És továbbra is nagyon izgalmas a sztorija, Fe pedig hozza a vicces részeket is.

Sajnos szerintem ezt sehogy sem lehet menteni. Ez úgy lett elcseszve, ahogy volt. Minden rossz a jelenetben a rendezéstől kezdve a szövegen át, még a színészek is. Olyan, mintha mindenki össze lenne zavarodva, hogy most itt mi a jó isten történik, mit kéne csinálni. Ezt max azzal tudnák kicsit kompenzálni, ha bevallanák, hogy elbaszták. Legalább nézzenek szembe a következményekkel, és ismerjék be, hogy ez az egész egy rossz "vicc" volt. De ilyen valószínűleg úgyse fog történni. A kár pedig sajnos már megtörtént.

Orphan Black: Tetszett a rész, kivéve a vége. Az, hogy Helena mégse halt meg, iszonyat gyenge húzás volt, tipikus visszahátrálást láthattunk. Ki nem állhatom, ha ezt csinálják az írók.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 április 22 (kedd), 12:06 
Könyvmoly

Igen, a hogyanra gondoltam, mert eléggé meglepő volt az eddigiekkel szemben, de akkor most már értem, hogy ez nem pont így volt a könyvben, meg azt a közleményt is olvastam, amit Martin adott ki. Remélem, azért megmentik a helyzetet valahogy a következő részben. :(

Orpahn Black második évad, valaki?
Nekem nagyon tetszett a rész, még mindig elképeszető, amit Maslany művel. :shock: És továbbra is nagyon izgalmas a sztorija, Fe pedig hozza a vicces részeket is.

- Of what did she succumb?
- I drove a stake through her heart and cut off her head.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 április 21 (hétfő), 18:44 
Ó-nagy-admin "on stage"

Hát nem tudom... Én a kiakadással azért megvárom a jövő hetet, és hogy Cerseiék (és az írók) hogyan/minek kezelik a történteket. :-?
Mert lehet persze, hogy én láttam rosszul, de Cersei viselkedése nem egyértelmű a jelenet alatt - nem az, amit mond, hanem egyik-másik mozdulata, van, amivel nem próbálja eltaszítani Jaimet, hanem épp ellenkezőleg.
Valaki említette egy másik fórumon, hogy a korábbi közös jeleneteikben is volt jó adag durvaság. (Nekme csak egy rémlik, szóval, nem tudom, ez mennyire igaz.)
Ha viszont erőszakként tekintenek majd rá a szereplők, akkor tényleg borzasztó pocsék változtatás.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 április 21 (hétfő), 18:33 
Tollforgató

clarey írta:
Ööööö... $? Könyv-olvasók... Ilyen a könyvben is volt?

Nem, nem volt. A könyvben is szexelnek Joffrey hullája mellett, de szó sincs erőszakról! Jaime és az erőszak a könyvben kb. tűz és víz. Azon kevés karakterek egyike, akik szívből megvetik az erőszakot.
Én most emiatt amúgy olyan dühös vagyok, mint még soha! Eddig mindig védtem a változtatást, meg, hogy D&D nem olyan rossz etc. Hát most kiderült, hogy igen. Az összes Jaime fan, aki olvasta a könyvet ki van akadva - legalábbis ahol eddig láttam, mindenki kivolt. Én is, ez kb. olyan, mintha Arya vagy Jon megölnék egymást. Borzalmas volt az egész jelenet, a könyvben se szép, elég beteg ott enélkül is az egész, de nincs erőszak. Egyszerűen szerintem az egész dolog egy vicc volt. Ez a legnagyobb OOC amit valaha láttam :S Kb. kihajították az előző évad karakterfejlődését az ablakon. Szóval most először gondolkodtam el rajta, hogy abbahagyom a sorozatot, mert ez a változtatás mindennek a teteje! X-( $fal

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 április 21 (hétfő), 16:55 
Ó-nagy-admin "on stage"

clarey írta:
Ööööö... $? Könyv-olvasók... Ilyen a könyvben is volt?

Pontosan mire gondolsz? Arra, ami történt, vagy arra, ahogy?

Maga az esemény a könyvben is megtörténik, csak kicsit más körülmények között. Ott Jaime csak akkor ér vissza Királyvárba, szóval erősen közrejátszik - Cersei részéről is - a viszontlátás öröme. Meg nincs köztük feszültség, mint itt, Cersei elutasító viselkedése miatt.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 április 21 (hétfő), 16:32 
Könyvmoly

Ööööö... $? Könyv-olvasók... Ilyen a könyvben is volt? Vagy csak kimaradt valami infó a sorozatból? Miért változott Jaime hozzáállása a dolgokhoz? Nekem ez nem teljesen tiszta... :| :-/

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 április 17 (csütörtök), 9:21 
Könyvmoly

vidor írta:
Hogy MI? Nekem a szitu inkább csak olyan poén faktor volt a részben, sose tudnám venném komolyan ezt a párost.

Áááá, szerintem a fangirlingeléshez még csak közös jelenet/fejezet sem feltétlen szükséges. Ez a leheletnyi, komolytalan utalás pedig felért egy sokkötetes lexikonra rúgó ficáradattal. Úgy tűnik, hogy a GoT stábja jártas az interneten, és tudja, hogy mi kell a tumblr felhasználóknak. :))

Kyraper írta:
Ehhez én is! ^^ Vinnyogva tapsikolva ordítottam, hogy igenigenigenIGEEEN! Akarom ezt a párost, a Renly/Lorast is szerettem, és úgy voltam vele, hogy Loras csak vele cuki, de most rá kellett jönnöm, hogy nem, van élet szegény Renly után is. :))

Sejtetteeem! >:D<

Luna Black írta:
úúú pacsi, hasonló a sorrend nálam is :D pedig ha valaki az elején azt mondja, hogy egyszer Mickey lesz a kedvencem, biztos kiröhögtem volna :D rettenetesen sajnáltam néha, főleg amikor Ian ultimátumot adott neki, mert oké, hogy neki elege volt, nincs is jól (hah, enyhe kifejezés) és a végén nagyjából jól sült el a dolog, de azért szerencsétlen gyerek rendesen életveszélyben volt abban a családban, és látszott rajta, hogy mennyire félt...
de "what you and i have makes me free" :x

a vége valamiért nem lepett meg O.o

amit meg még mindig nem bírok felfogni az az, hogy ő idősebb nálam...

Mickey amilyen fejlődésen ment át a pár évad alatt, hihetetlen. Jelenleg ők az egyik kedvenc sorozatos (canon) szerelmespárom. :x Szegény Mandyt sajnálom, nem is értem, miért nem hagyta, hogy helyretegyék a barátját. Bár elviselt ő már nagyobb terheket is az apjától. Remélem, lassan kiírják azt a karaktert, az egész Milkovich családnak jót tenne. 8-| :-<
Nem gondoltam volna, hogy pont Ian lesz, akin kijön ez a dolog. Kíváncsi leszek, hogy összeszedi-e magát.

Engem meglepett - vagyis gondoltam, hogy nem lehetett ennyi, és úgy lezárt az a dolog, de ott és akkor, főleg a Frank-Carl jelenet után, aminek még a hatása alatt voltam, és azt sem tudtam, hogy hol vagyok... Na akkor beütött. :shock:

Jaa, hát ez hihetetlen!! Azon gondolkoztam, hogy ezek szerint, amikor a Love Actuallyt forgatták, akkor én milyen gyyerek voltam még. Pedig az egy olyan friss filmnek tűnik - nem értem, miért gondolom ezt, mert emberemlékezet óta minden karácsonykor megnézem többször is. :oops:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 április 17 (csütörtök), 7:53 
Fanfic-faló

Luna Black írta:

GoT: csatlakoznék az Oberyn + Loras rajongók táborához :D

Ehhez én is! ^^ Vinnyogva tapsikolva ordítottam, hogy igenigenigenIGEEEN! Akarom ezt a párost, a Renly/Lorast is szerettem, és úgy voltam vele, hogy Loras csak vele cuki, de most rá kellett jönnöm, hogy nem, van élet szegény Renly után is. :))

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 április 16 (szerda), 20:48 
Tollforgató

Assa írta:
Ebben a figurában egyetlen dolgot szerettem: ahogy a színész eljátszotta.

Detto - bár nekem hiányozni fog, de csakis amiatt, mert imádtam utálni xD

Oberynt imádom! "Hello -Hello -Not you" :)) Pedig annyira nem ilyennek képzeltem, de el kell ismernem Pedro Pascal tökéletes a szerepre!
clarey írta:
A nagypapájáért is fogok könnyeket hullajtani.

Én a színész miatt fogom őt is sajnálni, bár a karakter halála egyáltalán nem fog megviselni xD
Luna Black írta:
GoT: csatlakoznék az Oberyn + Loras rajongók táborához :D

Hogy MI? Nekem a szitu inkább csak olyan poén faktor volt a részben, sose tudnám venném komolyan ezt a párost. Amúgy Loras nagy volt, ahogy leoltotta Jaime-t :D Talán most először éreztem őt is könyvhűnek - mm Lorast.
Bírtam a Cersei-Brienne beszélgetést, bár ennél a pontnál talán korai volt a kijelentés, legalábbis a könyvhöz képest. De most legalább a teljes tagadásban élők is felfogják végre fogni, így hogy az arcukba lett tolva, hogy mi a szitu. Könyvben is egyértelmű, csak nincs így totál kimondva. Örülök, hogy itt ki lett, ráadásul GRRM által. Azt se értettem, hogy egyesek fel voltak akadva az Oberyn biszex dolgon, amikor az is benne volt a könyvben. Ilyenkor elgondolkodom, hogy aki nem érti meg mit olvas, miért csinálja.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 április 16 (szerda), 10:30 
Billentyűzetgyilkos

clarey írta:
Jaj, de jó! >:D<
Nálam Mickey (+Ian), Mandy és Carl a favorit, utánuk pedig szorosan jön Lip. Fiona egy kis csalódás volt ebben az évadban, bár nagyon szépen volt felépítve a szála, Frank pedig a végén... AHW, imádom azt a 3 és fél percet. 8->
A +1 jelenet pedig eléggé ledöbbentett. :-O De nem csak engem, hanem a szereplők sem tudták, mindegyik kiírta a twitterjére, hogy WTF. :D
Rémesen sok nap van még az 5. évadig. :-<

úúú pacsi, hasonló a sorrend nálam is :D pedig ha valaki az elején azt mondja, hogy egyszer Mickey lesz a kedvencem, biztos kiröhögtem volna :D rettenetesen sajnáltam néha, főleg amikor Ian ultimátumot adott neki, mert oké, hogy neki elege volt, nincs is jól (hah, enyhe kifejezés) és a végén nagyjából jól sült el a dolog, de azért szerencsétlen gyerek rendesen életveszélyben volt abban a családban, és látszott rajta, hogy mennyire félt...
de "what you and i have makes me free" :x

a vége valamiért nem lepett meg O.o

GoT: csatlakoznék az Oberyn + Loras rajongók táborához :D plusz amilyen oltások repkedtek a részben, hát hatalmas volt :D
és a könyveket nem olvasóként rájöttem, hogy figyelmesebben kéne néznem a sorozatot, mert elsőre teljesen átsiklottam afelett, hogy hogyan történt, ami történt.

amit meg még mindig nem bírok felfogni az az, hogy ő idősebb nálam...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 április 15 (kedd), 23:00 
Könyvmoly

Baylon írta:
Oberyn életem szerelme. :#-) Tanítani kéne az intrikaképzőben, ahogy leoltotta Tywint és Cerseit, hangosan nevettem, amikor az arcukra fagyott a mosoly. Én többet szeretnék belőle, ennél is sokkal, sokkal többet, őt, végig az ötvenöt percben! 8->

Zárójel: ha az összes szereplő esetében meg tudták oldani, hogy ne látszódjon rajtuk, hogy egy-egy évad forgatása közben évek telnek el, akkor miért pont Isaac Wright (Bran) maradt ki? Nagyon látszik az arcán, hogy idősebb; Maisie Williams, vagy Jack Gleeson esetében ez egyáltalán nem feltűnő.

Ja, és a kedvencem:A toast to the proud Lannister children: The dwarf, the cripple and the Mother of Madness.

Én Oberynt és Lorast akarom 50 percen keresztül nézni, olyan fangirlcsöm van tőlük, mint Deantől se soha. =))

Igazándiból Jack Gleeson nem olyan fiatal már, mint Bran, mert Isaac most kezd kamaszodni, de Jack az angyalarca ellenére '92-es, ami nagyon meglepő, mert tényleg kisfiúnak tűnik.

Ez azért elég ironikus, mivel
The Cripple = The Father of Madness, szóval ő hátrányosan halmozott helyzetű. :-P

Luna Black írta:
énénén! :D amikor tavaly elkezdtem nézni, nem gondoltam volna, hogy ennyire fogom szeretni, és főleg nem azokat a karaktereket, akik most a kedvenceim. és megint olyan hamar vége lett egy évadnak :(

Jaj, de jó! >:D<
Nálam Mickey (+Ian), Mandy és Carl a favorit, utánuk pedig szorosan jön Lip. Fiona egy kis csalódás volt ebben az évadban, bár nagyon szépen volt felépítve a szála, Frank pedig a végén... AHW, imádom azt a 3 és fél percet. 8->
A +1 jelenet pedig eléggé ledöbbentett. :-O De nem csak engem, hanem a szereplők sem tudták, mindegyik kiírta a twitterjére, hogy WTF. :D
Rémesen sok nap van még az 5. évadig. :-<

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 április 15 (kedd), 18:12 
Billentyűzetgyilkos

clarey írta:
Amúgy Shameless még mindig senki? :D

énénén! :D amikor tavaly elkezdtem nézni, nem gondoltam volna, hogy ennyire fogom szeretni, és főleg nem azokat a karaktereket, akik most a kedvenceim. és megint olyan hamar vége lett egy évadnak :(

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 április 15 (kedd), 17:54 
Zöldfülű

Hűha. Megnéztem a második részt. :shock:

Nem King's Landing miatt követtem eddig a sorozatot, de azt hiszem, tekintve az eseményeket, ezek után ezért éri majd meg. A mindenit, mit alkottak a színészek! Az a rengeteg feszült pillanat, a faarcok, elfojtott nagy sóhajok, összenézések, és Jack Gleeson remekel köztük, hogy nem vesz észre semmit! ~x( Persze, én sem voltam a Joffrey Fan Club oszlopos tagja, de imádtam, ahogy a színész hozza a karaktert, egyszerűen zseniális volt, és egyértelműen ez a csúcspontja. Kár, hogy vége van. Fantasztikus volt, hiába tudtam, mi fog történni, csak kapkodtam a fejemet, elkerekedtek a szemeim, és a fejemet csóválva mosolyogtam. Ja, és az ominózus jelenet után döbbenten vettem észre, hogy még a stáblista után is fehéredő ujjakkal szorongatom a szék karfáját...

Oberyn életem szerelme. :#-) Tanítani kéne az intrikaképzőben, ahogy leoltotta Tywint és Cerseit, hangosan nevettem, amikor az arcukra fagyott a mosoly. Én többet szeretnék belőle, ennél is sokkal, sokkal többet, őt, végig az ötvenöt percben! 8->

Most is, és az előző részben is azokat szerettem, akiket szeretek utálni, és azokat nem, akiket amúgy szeretek. Észak unalmas, Dany úgyszintén, bár ő nem tehet arról, a szál a könyvben is ilyenre van írva. Imádom, hogy a fél világ azon csámcsog, hogy a szőke p*csa csináljon már valamit a nagyra nőtt gyíkjaival, mert boring, hogy sétál egyik sivatagból a másikba, de könyörgöm, abszolút jól hozza a könyvbeli hőskomplexumos, teátrális feministát. Neki drukkolok, más kérdés, hogy nem konkrétan a személye miatt, inkább a Targaryen-családért.

Arya libabőrözős volt Clegane-nel, Tyrion szárnyalt, mint mindig. Jaime-ből nekem is hiányzik a cinizmus, idegen tőle az önsajnálós-jófiúskodós viselkedés. A Töviskirálynő szintén hibátlan, megint csak mindig. :)

Zárójel: ha az összes szereplő esetében meg tudták oldani, hogy ne látszódjon rajtuk, hogy egy-egy évad forgatása közben évek telnek el, akkor miért pont Isaac Wright (Bran) maradt ki? Nagyon látszik az arcán, hogy idősebb; Maisie Williams, vagy Jack Gleeson esetében ez egyáltalán nem feltűnő.

Konklúzió: összetehetjük a két kezünket ezért a nyitányért. =D> Ha a negyedik évad ilyen marad, akkor pedig zarándokolnunk kell valahová hálát adni.

Ja, és a kedvencem: A toast to the proud Lannister children: The dwarf, the cripple and the Mother of Madness.

- Mi ma az ebéd?
- Sz@r rizzsel.
- Rizzsel? Miért rizzsel?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 április 15 (kedd), 13:50 
Sztorihajhász

clarey írta:
nagypapájáért is fogok könnyeket hullajtani.

Őt én is szeretem :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 április 15 (kedd), 13:38 
Könyvmoly

Ááá, én nem kövezek senkit, tisztában vagyok vele, hogy abba a 0,01%-ba tartozom, aki tényleg szerette a karaktert. :-< De nem tudom nem szeretni, mert annyira jól volt felépítve, szerintem indokolt, hogy ilyen lett, és... És hát tehetséges színészi előadás nálam a legutálatosabb szereplőből is szimpatikusat csinál. A nagypapájáért is fogok könnyeket hullajtani. :oops:
Már annyi gifsetet láttam az epizódról, hogy nem is látom értelmét halogatni, szerintem este megnézem. :-S 8-|
Ez pedig egy tök mókás összeállítás.

Amúgy Shameless még mindig senki? :D Olyan gyönyörű jelenet volt a 4. évad fináléja végén, hogy azért valami díjat érdemel a rendező/operatőr/vágó... Na meg a színészek is. Szájtátva bámultam, és vagy 3× megnéztem egymás után. 8-> Itt meg is tekinthető.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 április 15 (kedd), 9:04 
Ó-nagy-admin "on stage"

Osztozhatunk a köveken, mert én is nagyon vártam a Purple Weddinget.
Ebben a figurában egyetlen dolgot szerettem: ahogy a színész eljátszotta.
Amúgy az az utolsó (mennyi is, húsz perc?) zseniális volt a lassan fokozódó feszültséggel.

Theon meg egész konszolidált (főleg kinézetre) ahhoz képest, ahogy leírás alapján elképzeltem.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 április 15 (kedd), 7:34 
Sztorihajhász

Hát, lehet, hogy most megköveztek, de én vártam már, hogy bekövetkezzen a GOT-ban az a rész megfilmesítve. Nem szerettem a karaktert, szóval én mosolyogva nézem végig azt a jelenetet. *elvonul, mielőtt megdobálják*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 április 14 (hétfő), 16:00 
Könyvmoly

Kyraper írta:
Engem kiborít ez a dolog. :'( Már maga a tény is sokkolt, amikor múlt héten megláttam az előzetesben, hogy konkrétan már az új évad második részében meg fog történni a dolog, konkrétan üvöltöttem és hevesen ráztam a fejem, miközben skandáltam: Nemnemenemnemenem!!! Egészen a mai napig tagadásban éltem, most fejeztem be a részt, és épp a sarokban gubbasztva ülök, meredten bámulok magam elé, miközben a kispárnám csücskét harapdálom. Mert ez így milyen már? :'( Követelem őt vissza, ahogy Drogót meg Viseryst és Jorah aput. Gyásznap a mai nekem, de vigaszt nyújt, hogy megoszthatom valakivel ezt a gyászt, aki megért. <3 :))

Jaaaj, szegényke! :x Én még mindig nem tudtam megnézni, de már kaptam rá ígéretet, hogy kapok ajándékba egy doboz epres Häagen-Dazst, hogy túléljem az epizódot. Szerintem kell majd egy 100-as csomag, pihe-puha Kleenex is. :(
Az egyetlen vigaszom előre is a gifset, amit kiszúrtam tumblrön, és egy
Loras×Oberyn összekacsintás van benne, őket meg legalább úgy shipelem, mint Normát és a seriffet a Bates Motelben ~az pedig elviselhetetlen mértékű. ;;) Igeeen, Viseryst és Drogót is vissza (lehetőleg együtt xD). De én megértelek, mert nekem is a szívemhez nőtt a <):)
És utálom, hogy az internet többi része pedig ding-dong the witch is deadet énekel kb... :(( :((

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 április 14 (hétfő), 13:21 
Fanfic-faló

clarey írta:
GoT402 - nem vagyok hajlandó megnézni. [-( Csak majd ha A jelenet minden spoilere szembejött már velem, mert én szeretem (igen, tényleg, nem a színészt, hanem a karaktert is) :oops: Őt.
És tudom, hogy nem vagyok vele egyedül: Kyraper, hogy viseled? :-P

Engem kiborít ez a dolog. :'( Már maga a tény is sokkolt, amikor múlt héten megláttam az előzetesben, hogy konkrétan már az új évad második részében meg fog történni a dolog, konkrétan üvöltöttem és hevesen ráztam a fejem, miközben skandáltam: Nemnemenemnemenem!!! Egészen a mai napig tagadásban éltem, most fejeztem be a részt, és épp a sarokban gubbasztva ülök, meredten bámulok magam elé, miközben a kispárnám csücskét harapdálom. Mert ez így milyen már? :'( Követelem őt vissza, ahogy Drogót meg Viseryst és Jorah aput. Gyásznap a mai nekem, de vigaszt nyújt, hogy megoszthatom valakivel ezt a gyászt, aki megért. <3 :))

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 április 14 (hétfő), 12:55 
Sztorihajhász

OUAT 3X17: Egy szót tudok mondani a mostani epizódra. Unalmas! Szerintem az eddigi legrosszabb epizód volt, és ezt OUAT-fanként mondom, alig vártam hogy vége legyen. Az egyetlen dolog, ami tetszett, amikor Regina varázsolni tanította Emmát, meg amikor David vezetni hagyta Henryt. De igazából az egész Hook-Emma-Ariel-Feketeszakáll cucc hidegen hagyott. Hook sokkal jobb volt, amikor még nem akart nyálas jófiú lenni, mivel most kifejezetten irritáló és unalmas. Ha megjelenik a képernyőn, már ásítok. Szegény Colin nagyon erőlködik, de jobb lett volna Hookot rosszfiúnak hagyni, úgy még kifejezetten szimpatikus volt.

És könyörgöm, Feketeszakáll egyszerűen szánalmas volt. Egy ilyen karakterből többet is ki lehetett volna hozni, de annyi erő sem volt benne, mint egy marék szárított lepkében. A színész inkább erőlködött, mint játszott, a karakter pedig laposabb nem is lehetett volna. Kár érte. Az a két percig tartó "küzdelem" röhejes volt, nem tudtam, sírjak-e vagy nevessek. Végül kínomban elhúztam a szám. Úgy tudtam, hogy a végén Hook úgymond elengedi, annyira kiszámítható volt.

Arielről... valahogy gondoltam, hogy Zelena megint bekavar, és a fejemet rá, hogy Hook nem smárolja le Emmát. Bár se így, se úgy nem lesz neki happy end. Elvégre Emma az egyetlen esély a sikerre, és egy csókkal ugye elveszítené az erejét. De hát majd meglátjuk, hogy az alkotók mit hoztak össze. Reméljük, a mostani epizódnál jobbat, már a következő rész előzetesét elnézve - Cora feltámasztása - kezdek félni.

Kép

Kép

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Andro 2014 április 14 (hétfő), 14:07-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 április 14 (hétfő), 12:53 
Könyvmoly

GoT402 - nem vagyok hajlandó megnézni. [-( Csak majd ha A jelenet minden spoilere szembejött már velem, mert én szeretem (igen, tényleg, nem a színészt, hanem a karaktert is) :oops: Őt.
És tudom, hogy nem vagyok vele egyedül: Kyraper, hogy viseled? :-P

Viszont, Jóbarátok "maratont" tartok. =)) Ez a sorozat még ennyi év után is az egyik legjobb.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 április 11 (péntek), 6:51 
Sztorihajhász

Aki nézi a Sleepy Hollow-t magyarul, annak szólok, hogy végre feltolták a 9. részt is online. Csak két hét kellett hozzá. -.-"

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 április 10 (csütörtök), 6:57 
Sztorihajhász

Bates Motel 2X06: Hát nem volt semmi egy epizód, főleg a vége, amikor Norman nekiugrott Cody apjának és véletlenül megölte. Szerintem legalábbis a pasas meghalt, mert úgy nézett ki, mint akinek kitört a nyaka. Bírom, ahogy Norman próbál lázadni Norma ellen, aki meg próbálja rövid pórázon fogni a fiát. Ebből még baj lesz. És szerintem Norman táplál némi érzéseket Emma iránt, aki meg azzal a másik sráccal jár. Érdekes volt Dylan és annak a nőnek esete is, aki most bújtatja őt. Ebből szerintem lesznek még bonyodalmak. Norma meg hát minden követ megmozgat, hogy elérje, amit akar, magyarán, hogy ne épüljön meg a bekötőút, és talán sikerrel is jár most, hogy bekerült a Tanácsba.
Az meg igazán jó húzás volt, hogy nem engedi Normant jogsihoz jutni, bár valahogy ezt a lépést sejtettem. Meg azt is, hogy pont Emma lesz az, aki lebuktatja a fiút annak ellenére, hogy Cody megkérte, ne szóljon senkinek. Szóval bonyolódnak a dolgok.

Dallas 3X07: Hát itt is bonyolódnak a dolgok. Úgy tudtam, hogy Sue Ellent kiengedik az elvonóról, ami keresztül hozza John Ross terveit. Ez annyira átlátható volt. Meg az is, hogy Elena a Pamela iránti barátsága miatt nem akarja lebuktatni John Rosst, mikor Emmával kavar. Nicholas meg egy szemét dög, aki csak tönkre akar tenni mindenkit. Szerintem most, hogy Drew visszajött, lesznek még bajok, elvégre ő tudja, hogy Nicholast örökbe fogadta Elena családja. És ha az kipattan... Christopher meg nagyon édes, ahogy afféle apukát alakít a kisfiú mellett. Bobby meg megmutatta az erősebb és határozottabb oldalát, és jól tudja, hogyan kell elbánni John Ross-szal. Kérdés, hogy ez hová fog vezetni.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 április 09 (szerda), 18:13 
Billentyűzetgyilkos

Andro írta:
Eddy_: Ha észrevetted itt szinte mindenki mindenkinek a rokona valamilyen szinten. Egy nagy család. XD

Feltűnt :D Vagy ha nem is rokon, de valahogy mindenki kapcsolódik a másikhoz.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 április 09 (szerda), 18:12 
Sztorihajhász

Eddy_: Ha észrevetted itt szinte mindenki mindenkinek a rokona valamilyen szinten. Egy nagy család. XD

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 április 09 (szerda), 14:50 
Billentyűzetgyilkos

Andro írta:
A féltékenységről és a zöld színről tudni kell,

Azt tudom, hogy a féltékenység színe, nem ezzel volt gondom, hanem hogy a féltékenysége miatt változott át "fokozatosan", és nem úgy született. Vagy ha már nem is úgy született, ennél szerintem azért izgisebben is megoldhatták volna, egy átok is jobb lett volna. Jaj, Snowt ne keverjék bele ennyire, elég nekem, hogy Regina a húga :D De az még tényleg esélyes, hogy Rumple lesz az apja, annál a jelenetnél nekem is feltűnt, hogy nem csak amiatt lepődött meg, hogy Zelena Regina nővére, volt ott még valami a háttérben.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 április 09 (szerda), 14:20 
Sztorihajhász

Eddy_ írta:
Andro írta:
OUAT 3X16: Hát, nem semmi rész volt.

Én csak két dolgot emelnék ki: az abszolút kedvenc jelenetem az utolsó pár perc, amikor Regina visszament az erdőbe Robinhoz ;;) Ami viszont nem tetszett, hogy mint kiderült, Zelena a féltékenysége miatt változott zölddé, eredetileg viszont már úgy született. Ezt bénán oldották meg szerintem. Ja, meg a másik, amit nem értek, hogy Zelena teljesen ki van akadva Corára meg Reginára, de mi van az apjával? Az nem is érdekli? Az apja is ugyanúgy elhagyta, ahogy Cora, mégse próbálta megtudni, hogy ő ki és őt is megbüntetni. Ki fog derülni egyáltalán, hogy ki az apja, vagy ez a szál totál lényegtelen?

A féltékenységről és a zöld színről tudni kell, hogy az angoloknál az ember nem sárga lesz, hanem zöld, ha irigy. "Green with envy", tehát nem oldották meg bénán. És szerintem Zelena apja lehet Rumple, mert mikor a manó megtudta, hogy a boszi Cora lánya, vágott egy érdekes arcot. De aztán ki tudja. A készítők sem mondtak semmit arról, hogy megtudjuk-e, ki Zelena valódi apja. Egyes elméletek szerint Lipót király (Hófehérke apja), és Eva talán emiatt pikkelt Corára. Mert a leendő férje másnak nemzett gyereket, egy egyszerű parasztlánynak.

A Regina és Robin jelenet tényleg jó lett. :)

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 április 09 (szerda), 13:53 
Billentyűzetgyilkos

Andro írta:
OUAT 3X16: Hát, nem semmi rész volt.

Én csak két dolgot emelnék ki: az abszolút kedvenc jelenetem az utolsó pár perc, amikor Regina visszament az erdőbe Robinhoz ;;) Ami viszont nem tetszett, hogy mint kiderült, Zelena a féltékenysége miatt változott zölddé, eredetileg viszont már úgy született. Ezt bénán oldották meg szerintem. Ja, meg a másik, amit nem értek, hogy Zelena teljesen ki van akadva Corára meg Reginára, de mi van az apjával? Az nem is érdekli? Az apja is ugyanúgy elhagyta, ahogy Cora, mégse próbálta megtudni, hogy ő ki és őt is megbüntetni. Ki fog derülni egyáltalán, hogy ki az apja, vagy ez a szál totál lényegtelen?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 április 09 (szerda), 13:24 
Könyvmoly

vidor írta:
Clarey: Amúgy a könyvben szinte mindenki fiatalabb, például Sandor csak 28, Tyrion meg még nála is fiatalabb pár évvel.

Jah, elkezdtem olvasni, mert nem bírtam ezt a feszültséget, és már az első fejezetben kiderül, hogy Ned 35. :D

Glee - maradtam NYC miatt.
Sam és Mercedes nekem nagyon nem szimpi páros. Rachel pedig egy idióta. Pofára fog esni nagyon, hogy kilépett a NYADA-ról... :roll: Utálom, amikor ennyire öntelt. Hogy beszélt már Kurttel is. ~x( Le is kellett állítanom a részt, és inni egy teát. Nem gondoltam volna, hogy ennyire fel tud idegesíteni egy fiktív karakter. :shock: Na persze, utána sem lett jobb, amikor megverték Kurtöt. De az apjával közös jelenet, jaj. :x Csak az ő számát hallgattam végig, a többit áttekertem.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 április 09 (szerda), 12:42 
Tollforgató

Assa beelőztél :D És igen, az Arya-Véreb 2ős is ütött :) "What the fuck's a Lommy?" xDDD Most éreztem azt, hogy Sandor egy az egyben olyan, mint a könyvekben.

Baylon írta:
Na, ha már így belemerültünk, akkor megkérdezem:

Cersei elvileg 34, ezek szerint Rhaegar min. tíz évvel lenne idősebb nála. Robert Rhaegarnál fiatalabb, nem? Cersei miért kifogásolja mindig a korát?

Amúgy én nem emlékszem arra, hogy Cersei panaszkodott volna Robert korára... Az iszákosságára igen, meg a durvaságára, de a korára...?

Clarey: Amúgy a könyvben szinte mindenki fiatalabb, például Sandor csak 28, Tyrion meg még nála is fiatalabb pár évvel.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 április 09 (szerda), 9:47 
Sztorihajhász

OUAT 3X16: Hát, nem semmi rész volt. És volt végre RumBelle, igaz, hogy Zelena bezavart a dologba, de Belle tényleg hisz abban, hogy képes lesz megállítani a szerelmét. Olyan érzelmes jelenet volt. Regina pedig nem ostoba, és szerintem kezd bízni Robin Hoodban, amikor rábízta a szívét. Zelena múltja érdekes volt, és valahogy megértem az indítékait, hogy szeretne egy második esélyt, ahol Cora vele foglalkozik. Viszont ez azt jelentené, hogy a múlt megváltoztatásával Regina nem születne meg. Tetszett, hogy a Varázsló (úgy tudtam, hogy Walsh lesz az) a cipellőket Zelenának adta. Mellesleg, az eredeti regényben is a cipellő nem piros, hanem ezüst színű, mint az epizódban is volt. Én őszintén szólva kissé sajnálom a boszit, hiszen végül is nem az ő hibája, hogy nem felelt meg Cora terveinek. Meg lehet érteni, hogy gyűlöli Reginát, és szerintem valamilyen módon kötődik Rumple-hez, elvégre az ő kapcsolatuk eléggé... belsőséges, ha lehet így mondani.
Most kivételesen Hook is tetszett, amiért segített Emmának és beszélt egy kicsit Nealről Henrynek. Szerintem nem akar Henry apja lenni, de mivel a fiú Neal fia, valahogy kötődik hozzá.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 április 08 (kedd), 19:27 
Ó-nagy-admin "on stage"

Baylon írta:

Cersei elvileg 34, ezek szerint Rhaegar min. tíz évvel lenne idősebb nála. Robert Rhaegarnál fiatalabb, nem? Cersei miért kifogásolja mindig a korát?

Robert három évvel volt idősebb Cerseinél, Rhaegar héttel.

Ezen az oldalon szerepelnek a születési dátumok, a könyves infók alapján kiszámolva.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 április 08 (kedd), 19:13 
Zöldfülű

- Mi ma az ebéd?
- Sz@r rizzsel.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 április 08 (kedd), 18:24 
Sztorihajhász

OUAT-fanoknak szólok, már szinte biztos, hogy lesz 4. évad, és elvileg új főgonosz is lesz benne. :mrgreen:

A Bates Motelből pedig berendelték a 3. évadot! :mrgreen:

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 április 08 (kedd), 18:21 
Ó-nagy-admin "on stage"

Baylon írta:

Jaime pedig (elvileg) nincs még negyven.

34. Tizenhét volt, mikor Aeryst megölte, harminckettő vagy harminchárom a Trónok harca elején, tizenöt évvel a lázadás után, a Kardok viharáig meg újabb max másfél év telik el.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 április 08 (kedd), 16:47 
Könyvmoly

Köszönöm a közreműködéseket. ;;)
Közben rájöttem, hogy a Google-t is segítségül hívhattam volna. ^^ Kiderítettem magamnak, hogy Oberyn 8 évvel idősebb csak Jaime-nél (Pedro viszont 4-gyel fiatalabb NCW-nél), amin viszont megdöbbentem, hogy Ned csak 3 évvel idősebb Jaime-nél. :shock: Én azt hittem, köztük sokkal több a különbség. Trükkös ez a sorozat szempontjából, jól behúz a színészek életkora a csőbe - SB 11 évvel idősebb NCW-nél. Most már muszáj lesz elolvasni, mert zavar ez a sok vakfolt.
Amúgy nem emlékszem, mint mondott Oberyn pontosan, nekem a "sister" valamiért automatikusan húg. :-Ą :oops:

Ez meg American Horror Story nézőknek szól. Én teljesen lázba jöttem tőle. 8-> 8->

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 április 08 (kedd), 16:15 
Zöldfülű

clarey írta:
Öööö... :oops: Ti könyvesek, segítenétek nekem egy picit? ;;) Végignéztem megint a részt, és valami elgondolkoztatott. $? Amikor Oberyn mondja Tyrionnak, hogy a húgát Rhaegar vette el... Akkor miért kb Jaime korú Oberyn? Nem kéne idősebbnek lennie?

Én még nem néztem meg a részt, de akkor rosszul mondták. Oberyn a legfiatalabb a Martell-testvérek között, Elia nála egy évvel idősebb. Viszont Jaime meg fiatalabb nála valamivel, néhány évvel legalábbis annak kéne lennie. Cersei ugyanis biztos, hogy jóval fiatalabb Rhaegarnál - aki meg egykorú Oberynnel, sacc/kb -, van köztük pár év, egyrészt, másrészt Oberyn legidősebb lánya túl van a húszon, majdnem harminc, és Obi drága tizenöt, vagy tizenhat volt, amikor nemzette. ;;)

A Kardok vihara alatt Oberyn 43 éves, Jaime pedig (elvileg) nincs még negyven.

- Mi ma az ebéd?
- Sz@r rizzsel.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 április 08 (kedd), 16:11 
Ó-nagy admin "Verem-úrnő"

Oberyn kb. Jaime-vel egykorú, mindketten negyven körül vannak.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 április 08 (kedd), 10:29 
Könyvmoly

Öööö... :oops: Ti könyvesek, segítenétek nekem egy picit? ;;) Végignéztem megint a részt, és valami elgondolkoztatott. $? Amikor Oberyn mondja Tyrionnak, hogy a húgát Rhaegar vette el... Akkor miért kb Jaime korú Oberyn? Nem kéne idősebbnek lennie? :shock: Na semmi bajom a szekszi-akcentusú Pedro Pascallal, csak ez egy kicsit megzavart. Persze azt tudom, hogy Dany vagy Sansa is fiatalabb a könyvben, de a fiatalabb színésznők nem vállalhatnák sok jelenetüket. :-P De azért egy felnőtt férfi esetében ez nem áll fent. (Bár arra kíváncsi leszek, hogy lesz a 22 éves testépítő srác (Mountain) idősebbre maszkírozva, mint a Hound. Mármint nem arra, hogy sikeresen-e, mert nyilván, csak a hogyanjára. ^^)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 április 07 (hétfő), 18:52 
Ó-nagy-admin "on stage"

Csatlakozom, remek kezdés volt. Illetve Oberynhez és Jaimehez még hozzátenném Aryát és Sandort. Szórakoztató kis páros. Amit pedig Arya művelt a kocsmában az hátborzongató volt. :shock: Olvasva is durva, de az az arckifejezés hozzá...

Ami pedig Jont illeti, ahhoz képest, amit vártam:

Idézet:
szokásukhoz híven tovább gyalázzák az egyik kedvencemet, pedig ez jó időszaka lehetne. :-w
(De már beletörődtem, hogy a sorozatos karakter köszönőviszonyban sincs az eredetivel, nem várok tőle semmit, szóval innentől már csak felfelé vezethet az út.)

Ebben a részben tényleg megtette az első lépést felfelé, alig akartam elhinni. Csak ebben a szellemben tovább, és még jól is alakulhat. $pray

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 április 07 (hétfő), 18:05 
Tollforgató

clarey írta:
Könyv-nem-olvasóként azt mondhatom a részről, hogy kjhjklcmlnshjvbskjnlvmn. ;;) Már nagyon hiányzott ez a sorozat, és minden pillanatát élveztem, és tele volt poénnal... Rég nevettem ennyit szerintem a GoT-on. :D

Könyvolvasóként is detto :D Csak ismételni tudom, amit írtál. Eddigi legerősebb évadnyitó - toronymagasan! Nálam Jaime és Oberyn lopták a showt, de mindenki jó volt, nem panaszkodom :D Talán egyedül Shae hisztijét hanyagolhattuk volna, de egye fene, semmi nem tökéletes. Nagyon hiányzott már, megyek is szerintem meg is nézem még 1x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 április 07 (hétfő), 17:14 

clarey írta:
Chris írta:
Rey, honnan nézted? ;;)

Az HBO Go-n meg lehet nézni regisztráció nélkül.

Köszönöm szépen! Már úgy vártam, olyan jó volt. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 április 07 (hétfő), 15:44 
Könyvmoly

Chris írta:
Rey, honnan nézted? ;;)

Az HBO Go-n meg lehet nézni regisztráció nélkül.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 április 07 (hétfő), 15:36 

Rey, honnan nézted? ;;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 április 07 (hétfő), 14:51 
Könyvmoly

Könyv-nem-olvasóként azt mondhatom a részről, hogy kjhjklcmlnshjvbskjnlvmn. ;;) Már nagyon hiányzott ez a sorozat, és minden pillanatát élveztem, és tele volt poénnal... Rég nevettem ennyit szerintem a GoT-on. :D Bronn mindent visz, az egyik kedvenc karakterem, Martell"ék" pedig felejthetetlenek voltak. ^^ Az új Daario sokkal szimpatikusabbá tette Daariót, minta régi, viszont azok a virágok szörnyen gagyira sikeredtek. :roll: Kár, hogy Jorah ilyen keveset beszélt, felőlem akár a telefonkönyvet is felolvashatná, csak hadd halljam a hangját. Arya és a Hound nagyon jók együtt, Jon pedig végre tud valamit...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 április 05 (szombat), 18:00 
Tollforgató

Assa írta:
Elsősorban arra, hogy szokásukhoz híven tovább gyalázzák az egyik kedvencemet, pedig ez jó időszaka lehetne. :-w
(De már beletörődtem, hogy a sorozatos karakter köszönőviszonyban sincs az eredetivel, nem várok tőle semmit, szóval innentől már csak felfelé vezethet az út.)

Igazából kicsit aggódom, mi várható. Annak alapján, melyik szál hol tart, mit hoztak előbbre (miközben mást még jól elhúznak), mennyire nyúlnak bele a következő kötetekbe és egyáltalán kinek a sztorijából mennyi már megírt esemény van hátra, rengeteg hely marad, amit a készítőknek kell kitölteni, és a változtatásaik/plusz dolgaik nem mindig sültek el jól. Sőt... néha szinte katasztrofálisan sikerültek. (Nem is feltétlenül könyvolvasó szemmel, hanem csak a sorozatot nézve.)

Kerekedhet ebből remek évad, de rettenetesen szétfolyó és vontatott is. :? Akárhogy is, ide vele minél hamarabb. :-D

Oberynre B-) nagyon kíváncsi vagyok.

Oberyn! :D IGEN - őt, meg Ellariát várom a legjobban a 4. évadban. Nagyon kíváncsi leszek, végre a Martellek is színre lépnek! :) (Illetve ez esetben egyelőre csak 1... de én már vele is nagyon elégedett vagyok.)
Én próbálok pozitív lenni, de néha nagyon nehéz. Sokszor kicsit sajnálom, hogy előre olvastam, mert akarva-akaratlanul is jön az összehasonlítás és egyszerűen nem tudom úgy élezni, mint egy random sorozatnéző, hiába próbálom.
Amúgy a kronológiai katyvasz a könyvben is jelen van szerintem, csak ott egyszerűen megoldható az, ami a sorozatnál nem, úgyhogy igen, ebből még komoly problémák adódhatnak, sajnos. De azért remélem sikerül majd megoldani valahogy.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 április 04 (péntek), 21:51 
Sztorihajhász

Már én is nagyon várom a GOT 4. évadot. Az érdekes kérdés, hova lyukadnak ki az egyes szereplők szálai, kíváncsian várom :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 április 04 (péntek), 19:49 
Ó-nagy-admin "on stage"

Baylon írta:
Halihó minden függőnek! :-h

Érdeklődésképpen: ugye nem csak én várom már tűkön ülve a vasárnap estét/hétfő délelőttöt? Végre-valahára, hosszú egy év után, GoT negyedik évad! 8->

Ki mire számít?

Elsősorban arra, hogy szokásukhoz híven tovább gyalázzák az egyik kedvencemet, pedig ez jó időszaka lehetne. :-w

Igazából kicsit aggódom, mi várható. Annak alapján, melyik szál hol tart, mit hoztak előbbre (miközben mást még jól elhúznak), mennyire nyúlnak bele a következő kötetekbe és egyáltalán kinek a sztorijából mennyi már megírt esemény van hátra, rengeteg hely marad, amit a készítőknek kell kitölteni, és a változtatásaik/plusz dolgaik nem mindig sültek el jól. Sőt... néha szinte katasztrofálisan sikerültek. (Nem is feltétlenül könyvolvasó szemmel, hanem csak a sorozatot nézve.)

Kerekedhet ebből remek évad, de rettenetesen szétfolyó és vontatott is. :? Akárhogy is, ide vele minél hamarabb. :-D

Oberynre B-) nagyon kíváncsi vagyok.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 április 04 (péntek), 15:32 
Zöldfülű

Halihó minden függőnek! :-h

Érdeklődésképpen: ugye nem csak én várom már tűkön ülve a vasárnap estét/hétfő délelőttöt? Végre-valahára, hosszú egy év után, GoT negyedik évad! 8->

Ki mire számít? Könyveketisolvasós-gonoszultöbbieknekspoilerezős mivoltomat most pihentetni szándékozom. O:-)

- Mi ma az ebéd?
- Sz@r rizzsel.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 7704 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 155  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra