Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 29 (szombat), 21:46

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 7704 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 155  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Sorozatfüggők Birodalma
HozzászólásElküldve: 2014 június 26 (csütörtök), 14:48 
Sztorihajhász

Nos, én nekiláttam a PLL negyedik évadának, és még mindig tetszik. Bár nem tudom, hogy hová fogják még húzni a hetedik évadig, ugyanis már előre berendeltek plusz két évadot az ötödik elején.

"Love is the most powerful magic of all."

"Every magic comes with a price."

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 június 26 (csütörtök), 14:16 
Tollforgató

TW: Hú, a mexikóis dolgon én is heherésztem, meg nekem még az is vicces, ahogy egy 17 évesekből álló banda megjelenik, hogy ők majd aztán szétrúgják mindenki s*ggét. Hát persze! Örülhetnek, hogy nem adták el a szerveiket etc.
Amúgy ha eltekintünk a logikátlanságtól, nekem tetszett a rész, a hangulat a sivataggal mindent vitt. Jó engem mondjuk a sivataggal mindig le lehet kenyerezni, ennek fejében meg még úgy is tűnik, hogy elveszik az aztékokat is, ez meg már nekem máris plusz 100 pont. Ajj, kíváncsi leszek na! A spanyol banda amúgy eddig abszolút bejövős. Érdekes a régi karakterek közül senki nem hiányzott nekem, túl sokan voltak már, tényleg kellett a ritkítás. Viszont szegény Maliát ki nem állhatom! Annyira unszimpi a csaj! Ezzel az "én kemény vagyok" felfogással. Duh $fal Meg higgyem is el, hogy pár hét alatt beilleszkedik a társadalomba, amikor évekig élt farkasként totál egyedül. Roppant hiteles.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 június 25 (szerda), 6:24 
Sztorihajhász

Orphan Black 2X10 kipipálva! Fantasztikus volt, tényleg beleadtak apait-anyait, és remélem, lesz harmadik évad. Az epizód vége olyan volt, amilyennek lennie kell. A négy nővér együtt, és az a tánc frenetikus volt, bár látszott, hogy Maslany szőke parókája kis híján leesett amikor Helenaként ropta. Calt meg egyre jobban megkedvelem, jó ember ő, vagy legalábbis annak tűnik. Rachelért nem fáj a szívem, bár az apját sajnáltam, hogy megölte magát.

És Mrs. S-nek igaza van, Sarah sosem fogja megbocsátani, hogy elvitték Helenát. Cosima meg reméljük, egy nap meggyógyul, mert rossz őt ilyen betegnek látni. Viszont édesek Kirával. Meg Helena is édes volt Kirával. Hiába, Helena sem egy elmebeteg őrült, csak családot akar, mint mindenki.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 június 24 (kedd), 13:47 
Tollforgató

Szerintem Scott onnan tudta, mi történet Kate-tel, hogy beugrott neki Chris meg Kate beszélgetése, és összerakta a dolgokat. Ugye ő hallotta Chris meg Kate beszélgetését (az első évadból), és bár ők akkor Jacksonra gondoltak, hogy ugye karmolással is átváltozhat valaki. Azt meg valszeg tudta, hogy Kate a karmolástól halt meg. ;)

Mondjuk ezt lehet, nem kellett volna nekem fehér mögé tenni, de hátha jönnek friss rajongók. :x

Nekem tetszett a rész, bár sokat fogtam rajta a fejem azért, de a vége mindent überelt. :-D :x

A 3B-ben megkaptuk a Stilinki-ikrek fanfic toposzt, ebben most a High Scool Sterek AU-t, remélem, az ötödik évadban az lesz, hogy Derek tanár lesz a Beacon Hills High-ban (pl. Sötét Varázslatok Kivédése :-P ), aztán persze, hogy a kisokos Stiles lesz a kedvence. :-D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 június 24 (kedd), 11:11 
Könyvmoly

Jaaaj, *first world problem :oops: * túl forró még a reggelim, nem tudom elkezdeni nézni a részt, de már minden lehetséges helyen elolvastam a tartalmat és a tumblrt is végigpörgettem... :-P

De tényleg vannak a végén
aztékok?? Mert akkor Kate komolyan nem vérjaguár lesz, hanem chupacabra, akárhogy is próbálják nevezni. =)) =))

szerk.:
Megnéztem... :|

Mi volt ez??

Simán kiutaztak 17 évesen
Mexikóba? Látom magam előtt, hogy a seriff és Lydia anyja mosolyogva csengeti ki az útiköltséget, és nem is érdekli őket, hogy MIÉRT akarnak odamenni a gyerekeik... :roll: (Melissa nővéri fizetéséről nem is beszélve, vagy arról, hogy Maliát* most engedték ki a pszichiátriáról, miért hagyhatja el az országot...??)

*az extrakönnyű szocializálódásán már fent sem akadok. Biztos jó bulikat tartottak Bambiékkal az erdőben, hogy így tud táncolni, és nem ijed halálra a hangos zenétől és tömegtől. (Az amerikai zászlós rövidnadrág pedig kifejezetten botorság volt egy mexikói útra... =)) )

Amúgy Scott honnan tudja, hogy mi történt Kate-tel? $?

Scott és a csaj között, akinek a nevére sem emlékszem, hát még arra, hogy korábban mikor szerepelt az a beszélgetés a katakombákban. :shock: Hogy volt az ott helyénvaló? Mi köze hozzá, hogy miért nem csókolta meg Kirát!?

Jahajjj, pici Derek! :x Milyen aranyoooos! Ez az egy tetszett az egészben.

Érdekes volt az egész rész, nem ilyen folytatást vártam, teljesen elvágták az előző szálat szerintem. Nekem éles volt a váltás a japán és az azték legendakör között. :-<

Kira annyira gyönyörű... 8->

Lydia "Stiles, focus!" kirohanása pedig a kedvencem volt az egész 40 percben.

szerk.:
Rájöttem, hogy mi a bajom ezzel a résszel. Nagyon elrugaszkodott a valóságtól már a sorozat, akkor jó igazán egy természetfelettis sorozat, ha az extra események szépen illeszkednek a való világba, itt meg minden realitást elveszített már a cselekmény. Mintha nem számítana, hogy 17 évesek, hogy pár hete halt meg az egyik legjobb barátjuk, hogy a másik elköltözött a városból... A szüleikről szó sem esett. A SPN-ben is ez a baj néha, hogy teljesen kiiktatják a valós dolgokat, de azért ott néha van rendes rendőrségi nyomozás ellenük, meg hitelkártya csalás, hogy legyen pénzük, meg legalább ők felnőttek.

Túl magasra tették a mércét a 2., a 3a és a 3b elejével. :-<

- Of what did she succumb?
- I drove a stake through her heart and cut off her head.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 június 24 (kedd), 11:06 
Billentyűzetgyilkos

Köszönöm, megnéztem anélkül végül :)

Most sokan utálni fognak, de nekem nagyon szimpatikus Malia. :D Utálom, hogy Kate újra itt van, és nekem Braeden sem a szívem csücske, de Malia tetszett. Braedennel valószínűleg csak annyi bajom van, hogy borzasztó erőltetettnek érzem az egészet, hogy felbukkan, amikor kell, mond egy-két titokzatos dolgot, aztán lelép megint, ez olyan... mehh. Láttuk már, ismerjük, minden hasonló sorozatban van ilyen, és nem, nem ettől lesz érdekes a karakter.

Azt meg nagyon szeretném tudni, hogy ennek a néninek meg a családjának miért ennyire fontos, hogy Derek hol van, meg hogy Kate él-e vagy sem. Mi az ő motivációjuk? Vagy csak az én figyelmemet kerülte el?

A vége meg tényleg csak wtf. : D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 június 24 (kedd), 10:53 
Billentyűzetgyilkos

Tania, angol felirat: http://data.hu/get/7824916/Teen_Wolf_-_ ... ed.com.srt
Nem tudom, mennyire jó, én sajna csak délután tudom megnézni :(

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 június 24 (kedd), 10:44 
Billentyűzetgyilkos

Eszembe sem jutott keresni hozzá x) De az általam ismert oldalakon egyelőre nem is látok =/

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 június 24 (kedd), 10:14 
Billentyűzetgyilkos

Luna, angol feliratot találtál hozzá, vagy anélkül nézted? (a spoileres részt még nem olvastam a hsz-edben, most fogom csak elkezdeni nézni *.*)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 június 24 (kedd), 9:36 
Sztorihajhász

Tania írta:
Na, mit szóltatok az Orphan Black évadzáróhoz? :D

Egyszerűen még mindig lenyűgöz, hogy képesek négy klónt egyszerre mutatni, hogy beszélnek egymással, meg érintkeznek, sosem fogom megszokni... És uuuh... Project Castor. Wow. Sejtettem, hogy sokkal jobb színész a csávó, mint amennyit a karakterén keresztül meg tud mutatni, de nyilván meg fog még lepni minket *.* Szegény Helena meg nem igaz, hogy nem kaphat egy napot, amikor minden rendben van :(

Nekem most jön lefelé a rész. Ha minden jól megy, ma meg is tudom nézni.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 június 24 (kedd), 9:29 
Billentyűzetgyilkos

Teen Wolf valaki? :D

A rövid véleményem annyi, hogy mi vaaaaaaaaan? :shock: :'D Egyébként egész jó rész volt, deee nem tudom, még szoknom kell ezt a felállást :/

Mondjuk ezt az évadot is egy ritka gáz jelenettel nyitották szerintem (megvalósítás szempontjából), de aztán Malia és Kira, háát oké, I ship it :D Látszik, hogy Maliával próbálnak kezdeni valamit, ami jó, bár gondolom, hogy sokaknak nem lesz szimptatikus : D Braeden-t én bírom, a vadász famíliától továbbra sem dobtam hátast, a vége meg wtf :"D Én várom a következőt, de azért remélem, hogy legalább szóba kerül Isaac, mert ez így azért elég fura, ha meg sem említik, hogy ja, ő amúgy lelépett. Plusz mivel Chris visszajön, felmerül ez a kérdés :"D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 június 23 (hétfő), 23:45 
Billentyűzetgyilkos

Igeeen, imádom őket. :D Zseniális egy páros.

Jaj, ne is mondd, úgy izgulok, te jó ég... Holnap reggel megnézem, csak nehogy feltévedjek tumblr-re előtte :'D tuti ellőnek minden spoilert az első két postban, amit meglátok.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 június 23 (hétfő), 23:14 
Tollforgató

Tania írta:
Én csak egyvalamit szeretnék látni a következő évadban, de azt nagyon:

Tony és Alison találkozását. :D

Fúúúú, na azzz nem lenne semmi, azt én is megnézném! :D (Amúgy Alison meg Felix milyen kis ari öri barik lettek. Meg az a fenékpacsi is a tánc közben. XD)

Jaaaaaj, hajnalban meg jön a Teen Wolf! :-SS :x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 június 23 (hétfő), 22:55 
Billentyűzetgyilkos

Én csak egyvalamit szeretnék látni a következő évadban, de azt nagyon:

Tony és Alison találkozását. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 június 23 (hétfő), 22:52 
Tollforgató

Luna Black írta:
Most fejeztem be az Orphan Black-et és Helenaaaa D: Indítványozom, hogy küldjük el szerencsétlent pár hónapra nyaralni az összes testvérével együtt, mert ez már kicsit sok(k) :D
Egyébként tetszett a rész főleg a klónparti :D, de a végén megijedtem rendesen a csávó fejétől :"D

Hú, én se köpni, se nyelni nem tudtam, nagyon jó volt a befejező rész, valahogy egyáltalán nem számítottam a fiúklónok megjelenésére, pedig, oké, logikus. Jaja, a végén az a csávó sokkal zakkantabbnak tűnt, mint pl. Helena úgy általában. :-D Rachelt valahogy nem sajnáltam. Időnként egy-két epizódban, nem is kevésszer, úgy tűnt, rendes is tud lenni, de ebben a részben már totál leírta magát nálam. :( Meg majdnem nagyon megijedtem, hogy Cosima ott meghal nekem! Nagyon várom a következő évadot! :-D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 június 23 (hétfő), 10:57 
Billentyűzetgyilkos

Most fejeztem be az Orphan Black-et és Helenaaaa D: Indítványozom, hogy küldjük el szerencsétlent pár hónapra nyaralni az összes testvérével együtt, mert ez már kicsit sok(k) :D
Egyébként tetszett a rész főleg a klónparti :D, de a végén megijedtem rendesen a csávó fejétől :"D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 június 23 (hétfő), 5:03 
Billentyűzetgyilkos

Na, mit szóltatok az Orphan Black évadzáróhoz? :D

Egyszerűen még mindig lenyűgöz, hogy képesek négy klónt egyszerre mutatni, hogy beszélnek egymással, meg érintkeznek, sosem fogom megszokni... És uuuh... Project Castor. Wow. Sejtettem, hogy sokkal jobb színész a csávó, mint amennyit a karakterén keresztül meg tud mutatni, de nyilván meg fog még lepni minket *.* Szegény Helena meg nem igaz, hogy nem kaphat egy napot, amikor minden rendben van :(

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 június 20 (péntek), 18:04 
Ó-nagy-admin "on stage"

clarey írta:
=)) =)) =)) Ez a valóság a kőszív mögött. Mi az a pólóóó. :)) :))

=)) =)) Baromira élvezhette, hogy mindenkit átvágott. :twisted:

Remélem azért tényleg látjuk majd valamikor Kőszívet. És hogy jobban megerőltetik majd magukat a kinézeténél, mint itt a 10. részben Brynden esetében.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 június 20 (péntek), 17:55 
Könyvmoly

Assa írta:
GoT 4x10:

Assa írta:
Ez a fordulat úgy tűnik, benne lesz.

És mégsem. Chö... Pedig annyira kíváncsi lettem volna rá. :-(

=)) =)) =)) Ez a valóság a kőszív mögött. Mi az a pólóóó. :)) :))

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 június 20 (péntek), 6:41 
Sztorihajhász

candlelight írta:
Andro írta:
A héten Orphan Black évadzáró! És még semmi hír, hogy berendelik-e a harmadik évadot.

Hát azért berendelhetnék igazán! :O Elég jó volt a második éved eddig, bár már jól megbonyolították. Örültem, hogy Gracie is el tudott onnan menekülni, a vén pasas meg megérdemelte Helena "kedvességét", felfordult tőle a gyomrom.

Szerintem ez csak formalitás, mivel a második évad nézettsége túlszárnyalta az elsőét.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 június 19 (csütörtök), 20:30 
Tollforgató

Andro írta:
A héten Orphan Black évadzáró! És még semmi hír, hogy berendelik-e a harmadik évadot.

Hát azért berendelhetnék igazán! :O Elég jó volt a második éved eddig, bár már jól megbonyolították. Örültem, hogy Gracie is el tudott onnan menekülni, a vén pasas meg megérdemelte Helena "kedvességét", felfordult tőle a gyomrom.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 június 19 (csütörtök), 18:59 
Sztorihajhász

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 június 18 (szerda), 9:34 
Könyvmoly

Na, végre megnéztem a kilencedik és a tizedik részt is... :) Húha, elég vegyes érzelmeim vannak utána.

A falas részben kellemeset csalódtam, annak ellenére, hogy nem rajongok annyira a Falért, ez nagyon jól össze volt téve. A kürtökkel meg a mamuttal (olifánttal xD) tiszta LOTR feelingem volt tőle. :D Nekem kicsit sok volt benne a nyál, főleg, hogy Ygritte-et átvitték a másik részbe is... :| És igazán itt látszódott, hogy eredetileg fiatalabbak a karakterek, mert Jon és Sam beszélgetése nyakig szakállas fiúk szájából finoman szólva is nevetségesnek hatott, ez inkább 14-16 éves korú srácoknál téma. :roll: Alliser tényleg tök szimpi volt, nagyon korrektül viselkedett Jonnal.
Technikailag meg tényleg eszméletlenül klassz volt, nagyon jó fényképezések és csatajelenetek voltak benne. :x :x

Az évadzáró... :-< Nem mondom, hogy szerintem rossz volt, de volt néhány pillanata, amikor eléggé wTF!? érzések fogtak el. De megyek sorban.
Szintén falas kezdés, jól csatlakozott az előző részhez. Mance, Stannis és Jon is tök jól működtek együtt, tetszett az egész hangulata.
Cersei és Tywin jelenete nagyon erős volt, de hát mindkét színész eléggé magasra teszi a mércét, ezen valahogy nem is lepődtem meg. :-P
Dany... Ehh. Dany végtelenül naiv és buta, borzalmas vezető, nem hallgat senki nála bölcsebbre, én egyáltalán nem sajnáltam őt, max a sárkányokat. :roll: Egyszerűen nem értem, hogy miért ő a "Láncok letörője", amikor még ő is mondja, hogy majd mennek a Makulátlanok, és rendet tesznek. Az meg rég nem szabadság, ahol katonai erők tartanak rendet... Remélem, amikor kiengedi majd a sárkányokat, akkor felfalják. :oops: :twisted:
Arya továbbra is az egyik
legfaszább karakter, J'aquen érméje beleviszi a jóságba. A Brienne/Véreb jelenet pedig... Öcséééém... Azért ezt a megalázást nem szántam volna Sandornak. Brienne ennyire nem terminátor, hogy 3-4×, vaskesztyűvel az arcába ütnek, és utána vígan pattog tovább. :roll:
A Bran-epizód totál Karib-tenger kalózai volt, még a zene is arra hajazatott, nagyon tetszett. :D :D A Jojen-ügy meglepett, egyáltalán nem számítottam rá. :shock: :shock:
Tyrion és Tywin pedig hozta a formáját. :) :) Shae kicsit "tisztán" távozott, egy ilyen akció után orrvérzést és szem alatti karikákat azért varázsolhatott volna rá a sminkes.

Kicsit olyan érzésem van az egésszel kapcsolatban, mintha a Harry Potter filmeket nézném könyvismeret nélkül. Oké-oké, állati klassz az egész, és még mindig az egyik legjobb sorozat, bár néha-néha eltűrnék még pár információt a háttérvilágról. De sajnos nem állhat 40 db 90 perces részből az évad. Pedig de jó is lenne... 8->

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 június 16 (hétfő), 16:39 
Sztorihajhász

GoT évadzáró valóban nagyon ott van. Kicsit nyugis, de azért voltak benne izgalmas pillanatok. És örülök, hogy Tyriont nem ölték meg, tönkrevágták volna vele az egész sorozatot.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 június 16 (hétfő), 12:27 
Ó-nagy-admin "on stage"

GoT 4x10:

Assa írta:
Ez a fordulat úgy tűnik, benne lesz.

És mégsem. Chö... Pedig annyira kíváncsi lettem volna rá. :-(

Tyrion szála kissé elkapkodott volt, bár a Tywinnal folytatott beszélgetése tetszett, és Varys nagyon durva, ahogy elindul a hajótól, aztán mikor félreverik a harangokat, inkább felszáll ő is. :D
Jaime nem értem, miért nem hajtotta el Cerseit - pláne a Fehér Toronyban, a Testőrség könyve mellett (erre csak úgy félrelöki... :roll: ), most ez az állomása jött volna a kapcsolatuknak.
Cersei és Tywin jelenete viszont az egyik kedvecem a részben.
A Fal és környéke: =D> Főleg magukhoz képest, de egyébként is. A Stannis-féle lovasroham nagyon hatásosra sikerült. Itt azt vártam, Stannis ajánlatával ér véget az évad, az jó kis cliffhanger lett volna, de sebaj.
Jóval a Falon túl: Jojen halála meglepett - igaz, hogy ezen a ponton a könyvben is nagyon érett neki, és ő maga is látta, hogy ez lesz, de azt hittem, a barlangig azért kihúzza. Viszont rendes volt a kislány-aki-nem-kislány, hogy elégette a testét. És Brynden! :-D Legalább ő, ha már Lady S. kimaradt.
Dany: :twisted: Jó, megsajnáltam a katakombás résznél, de jobban sajnáltam a földművest. Dany túl sokat hibázik.
Ki volt még...?
Arya szálán: aranyos volt a Véreb megjegyzése arról, hogy ő igenis védelmezi Aryát, nagyon jól sikerült a búcsújuk is. Meg előtte Arya és Brienne, ahogy felfedezik a hasonlóságukat. :)

Összességében: jó rész volt, bár kimondottan nyugis (talán túl nyugis) ahhoz képest, hogy évadzáró. Tyrion kutyafuttában lerendezett szökése kicsit lehúzta. Az persze nem gond, hogy a Tysha-sztorit nem rángatták elő, kár lett volna, ha az évad eddigi öcs-báty-jelenetei után haragban válnak el Jaimevel, de ha mondjuk belerakják a Shaevel folytatott párbeszédét, azzal lehetett volna lassítani, nem csak: fut ide, fut oda, felbukkan, vágás, vágás... Ettől még a kedvenc évadom marad a négyből.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 június 12 (csütörtök), 18:39 
Tollforgató

Assa írta:
Lena Headey spoilerével* ki találkozott már? :-D Ez a fordulat úgy tűnik, benne lesz.

*csak annak árulkodó a kép, aki olvasta a könyvet, vagy utánanézett a sztorinak

Juppí :D Erre vártam tavaly óta! Mármint anno azt hittem, hogy ez lesz majd az évad végi cliffhanger. Akkor nem volt, de majd most!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 június 12 (csütörtök), 14:31 
Tollforgató

clarey írta:
Assa írta:
Lena Headey spoilerével* ki találkozott már?

Erre vártam az évad eleje óta!!! :-SS 8-> $pray

Csatlakozom! :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 június 12 (csütörtök), 13:18 
Könyvmoly

Assa írta:
Lena Headey spoilerével* ki találkozott már? :-D Ez a fordulat úgy tűnik, benne lesz.

Erre vártam az évad eleje óta!!! :-SS 8-> $pray

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 június 12 (csütörtök), 13:05 
Ó-nagy-admin "on stage"

Luthien Lovemagic írta:
vidor írta:
Nem, de olvastam a könyveket, és tudom, hogy milyen fontos dolgok vannak még hátra. Ha csak nyomokban is tartják magukat az alapanyaghoz, jó lesz a rész. (Elég zsúfolt is, mert sok mindennek bele kell még férnie.)

Vagy pedig valamit átcsúsztatnak a következő évad elejére. Ez is benne van.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 június 12 (csütörtök), 11:57 
Sztorihajhász

Én pedig nekikezdtem a Pretty Little Liars harmadik évadának. Eddig nagyon tetszik, bár még csak az évadnyitón vagyok túl. Aztán meglátjuk.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 június 12 (csütörtök), 9:19 
Sztorihajhász

vidor írta:
Nem, de olvastam a könyveket, és tudom, hogy milyen fontos dolgok vannak még hátra. Ha csak nyomokban is tartják magukat az alapanyaghoz, jó lesz a rész. (Elég zsúfolt is, mert sok mindennek bele kell még férnie.)

Vagy pedig valamit átcsúsztatnak a következő évad elejére. Ez is benne van.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 június 12 (csütörtök), 9:04 
Tollforgató

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 június 12 (csütörtök), 6:12 
Sztorihajhász

vidor írta:
Andro írta:
vidor: Reméljük, az évadzáró kiváló lesz.

Ütni fog. Ezt megígérhetem! :D

Miért? Megkérdezted az illetékeseket, avagy megfenyegetted őket? :mrgreen:

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 június 11 (szerda), 21:15 
Tollforgató

Kyraper írta:
Nincs semmi baj! :) :-* Csak magamat okolhatom, hogy nem kezdtem el hamarabb, és így csúnyán le vagyok maradva Tőletek, de már rajta vagyok, hogy behozzam a lemaradást. ;)

A 3/8-at nézem épp, és részről részre egyre jobban imádom. :x

8-> Hát igen, lehet is imádni! :x Akkor hamarosan eljutsz a 3B-ig , az is nagyon klassz, oké megoszlanak a vélemények :-D , de nekem nagyon tetszett.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 június 11 (szerda), 19:00 
Tollforgató

Andro írta:
vidor: Reméljük, az évadzáró kiváló lesz.

Ütni fog. Ezt megígérhetem! :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 június 11 (szerda), 16:13 
Sztorihajhász

Eddy_ írta:
Egy rövid kis előzetes a GoT 4x10-hez.

Hamar legyen hétfő :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 június 11 (szerda), 13:35 
Billentyűzetgyilkos

Egy rövid kis előzetes a GoT 4x10-hez.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 június 11 (szerda), 12:41 
Fanfic-faló

candlelight írta:
Ó, fakk... Kyra, ezer bocsi! ~x(

Nincs semmi baj! :) :-* Csak magamat okolhatom, hogy nem kezdtem el hamarabb, és így csúnyán le vagyok maradva Tőletek, de már rajta vagyok, hogy behozzam a lemaradást. ;)

A 3/8-at nézem épp, és részről részre egyre jobban imádom. :x

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 június 11 (szerda), 12:26 
Tollforgató

Ó, fakk... Kyra, ezer bocsi! ~x( Mea culpa! :cry: Most mondanám, hogy ne aggódj, meg minden, de ez most akkor megint spoiler? Valahogy úgy vettem, hogy a színész távozása a negyedik évadra az köztudatban van, szóval ez nem fő spoiler vagy ilyesmi. De akkor tényleg megpróbálok csak általánosságokat írni (és azokat is fehérrel, mert kinek-mi az általános :-) ) Tudom, anno, mikor elkezdtem nézni, és pl. csak az első évadnál tartottam, nekem is rossz volt, ha valaki bekotyogott egy 3A évados dolgot, a tumblit mondjuk nagyon nem lehetett elkerülni... Nézd meg gyorsan, ami hátra van, nem fogod megbánni. <3

Szerk.: Oké, most látom, hogy Eddy már írt neked Isaacről, én is azt írtam itt a fehér alatt. :-D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 június 11 (szerda), 12:13 
Sztorihajhász

vidor: Reméljük, az évadzáró kiváló lesz. Legalábbis az előzetes alapján én úgy látom, összekapták magukat a GoT írói.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 június 11 (szerda), 11:18 
Tollforgató

GoT: Engem se nyűgözött le ez a rész. Untam. Hiába, én se vagyok nagy észak fan, de ettől függetlenül ezt a csatát a könyvben nagyon izgalmasnak találtam és totál lerágtam közbe a körmöm. Nem úgy, mint itt. Számomra hiányzott a részből a feszültség. A rendezés jó volt, a színészekkel nem volt baj, a koreográfia is ok, de itt látszott, hogy a forgatókönyv mennyire fajsúlyos tud lenni. Egyedül az alagutas esküszavalásnál éreztem, hogy én itt egy csatát nézek, és izgulni kell a karakterekért. És nem is arról van szó, hogy előre tudom, hogy mi lesz etc., mert az az előző részben is megvolt, ott mégis majd kiugrott a szívem, mert volt feszültség. Itt sajnos ez elmaradt. Kár. Meg azt vártam végig, hogy Jon mikor kezd el irányítani, aztán jó nagyot koppantam. Pedig annyira vártam! Ez az évad nekem amúgy is iszonyat nagy csalódás eddig. Oberynen kívül nem is nagyon tudnék pozitívumokat kiemelni. (Na jó, talán még Sansát. Az ő részei többé-kevésbé jól lettek megcsinálva.) Az első 2 rész iszonyat erős volt, aztán zuhanós lejtmenet, sajnos.

TW: Isaac nekem is nagyon fog hiányozni! A trailer amúgy nem hozott úgy igazán lázba, de majd meglátjuk. Kérem vissza a humort! Na meg több Stiles/Derek jelenetet! Ha ezek meglesznek, máris elégedettebb leszek.
Ja amúgy egyetértek veletek abban, hogy csökkenteni kéne a szálakat, mert csak káosz lesz a vége, mint az előző évadnál. Bőven elég 1-2 rejtély, ha azok szépen fel vannak építve.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 június 11 (szerda), 11:14 
Könyvmoly

Eddy_ írta:
de ha már Robbot és Catet is simán kinyírta George R.R. Martin, akkor Jont miért ne?
:-$

Kyraper írta:
*elmegy sírdogálni a sarokba*

Ne sírj, Kyra! :x Azt olvastam az S04 figyelőjén, hogy ő is és Colton is járt a forgatáson. Én gőzerővel reménykedem, hogy nem csak a potyakajáért ugrottak be. $pray $pray

Luna Black írta:
Teen Wolf: A "who is the benefactor" oldalra gondolsz, ahova a 16 jelszó kellett a trailerhez, vagy megint lemaradtam valamiről?

Neeem, erre gondoltam, ne aggódj, nincs újabb titkosügynök-képző szakkör. =)) Én olyan boldog voltam, amikor kiszúrtam benne, hogy Joseph Gatt lesz az egyik rosszfiú. A GoT-ban is kiszúrtam, a Star Trekben is sikoltoztam, amikor megjelent... :-P A Banshee első évadát csak miatta néztem meg... :oops: Nem egy szokásos fangirlöknek való alapanyag, de engem nagyon vonz, hogy ennyire creepy. :g

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 június 11 (szerda), 11:09 
Billentyűzetgyilkos

Kyraper írta:
Hát jó, de olvasás nélkül érdekes moderálni a fórumot. :'D Igen, köszi, azóta rosem is megnyugttott, úgyhogy nézem is tovább a sorit. ^^

Na, erről meg is feledkeztem :mrgreen: Melyik résznél jársz egyébként?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 június 11 (szerda), 10:58 
Fanfic-faló

Eddy_ írta:
Ezért nem szabad spoilert olvasni :D Egyébként, ha ez megnyugtat, Kyra, Isaac nem fog meghalni, nem úgy írják ki a sorozatból. :)

Hát jó, de olvasás nélkül érdekes moderálni a fórumot. :'D Igen, köszi, azóta rosem is megnyugttott, úgyhogy nézem is tovább a sorit. ^^

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 június 11 (szerda), 10:35 
Billentyűzetgyilkos

Kyraper írta:
Ez azért most durván padlóra küldött. :shock: :(( Így jár a szegény tudatlan, aki még csak a 3/5-nél tart, imádja Isaacet, és nem jutott eszébe, hogy bármi baja eshet. *elmegy sírdogálni a sarokba*

Ezért nem szabad spoilert olvasni :D Egyébként, ha ez megnyugtat, Kyra, Isaac nem fog meghalni, nem úgy írják ki a sorozatból. :)

GoT 4x9: Úúúúú! Nekem nagyon tetszett, hogy végre nem ugráltak öt percenként nyolc helyszín között, hanem végre csak egyet mutattak, meg egyébként is érdekelnek a Falnál történtek, és eddig nem sokat mutattak abból, úgyhogy duplán örülök :) Jon csajának a halálán (nem tudom a nevét, lusta vagyok megkeresni XD) először meglepődtem, aztán eszembe jutott, hogy mit is nézek, igazából várható volt... Mondanám, hogy reménykedek, hogy Jon nem fog meghalni, ha összecsap Mance-szel, de ha már Robbot és Catet is simán kinyírta George R.R. Martin, akkor Jont miért ne?
Tetszett egyébként a csatajelenet is maga, általában eltúlozzák, össze-vissza fröcsög a vér, és totál nem élethű az egész, de itt most nem panaszkodom, sztem remekül megcsinálták.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 június 11 (szerda), 8:13 
Fanfic-faló

candlelight írta:
Teen Wolf: Isaac (is) hiányozni fog azért.:(

Ez azért most durván padlóra küldött. :shock: :(( Így jár a szegény tudatlan, aki még csak a 3/5-nél tart, imádja Isaacet, és nem jutott eszébe, hogy bármi baja eshet. *elmegy sírdogálni a sarokba*

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 június 11 (szerda), 6:26 
Sztorihajhász

clarey írta:
[color=#000000]Ha egyben nézem a két részt, akkor tumblrön minden jelenetbe belefutok egy hét alatt gifset formájában. Emiatt nem túl nagy teljesítmény kivárni a jövő hétfőt... :-Ą

Nekem meg nincs tumblrölöm, vagy mim. De nem is hiányzik, elég a fészbúk. :)

candlelight: Igen, Tony! Azért Maslany elég fura volt szakállal, de szokható. XD

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 június 10 (kedd), 22:42 
Tollforgató

Teen Wolf: Hú, hát én nem is foglalkoztam a megfejtéssel, csak kivártam, míg felkerül a trailer. :D Várom nagyon az évadot, bár nem annyira, mint az előzőt, annyira másnak tűnik a hangulata, mint az összes eddig évadnak. Mindegy már, csak legyen sok Stiles meg Derek meg Lydia, és Kirát is eléggé megszerettem. Viccesebbre ígérik,mint a harmadik évadot. Isaac (is) hiányozni fog azért.:(

Orphan Black: a legutóbbi rész nekem nagyon tetszett, nagyon jó pörgős volt (az előző kettő nekem valahogy kicsit elült), az új szereplő, Tony meg fenomenális. XD Komolyan zseni ez a Tatiana Maslany!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 június 10 (kedd), 22:06 
Billentyűzetgyilkos

Teen Wolf: A "who is the benefactor" oldalra gondolsz, ahova a 16 jelszó kellett a trailerhez, vagy megint lemaradtam valamiről? :D Amúgy én nagyon kíváncsi vagyok az évadra, de kicsit félek tőle, hogy túl sokféle cselekményszálat akarnak belepréselni, aminek a fele aztán megint nem nagyon fut ki sehova, pedig tényleg tök jó dolgokat szednek elő... Persze a trailerből annyira még nem jön le, hogy a benne látott dolgok közül mi mivel és hogyan függ össze, de én mondjuk nem bánnám, ha néha inkább részletesen elmennének egy irányba, és nem így teljesen össze-vissza, mikor csak reménykedhetünk, hogy majd még előkerül ez-az, amit egyszer felhoztak, de aztán nem nagyon kezdtek vele semmit.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 június 10 (kedd), 21:11 
Könyvmoly

Ha egyben nézem a két részt, akkor tumblrön minden jelenetbe belefutok egy hét alatt gifset formájában. Emiatt nem túl nagy teljesítmény kivárni a jövő hétfőt... :-Ą

Az élmény mégis valahogy jobb úgy, a Vörös nász is nagyot ütött, akármennyire is tudtam, hogy mi lesz a részben. A legtöbb esetben "dupla epizódként" nézem az évadzárókat (a TW-nál és a SPNnél nem így volt), sokkal jobb várni még egy picit, és utána két részen át nézni akármit.
8->

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 7704 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 155  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra