Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 június 20 (szombat), 23:41

Időzóna: UTC + 1 óra

Fórum szabályok

Figyelem!
A Bétapiac - keres és a Bétapiac - kínál topicokban kötelező használni a bevezetett sablonokat. A sablon nélküli hozzászólásokat figyelmeztetés és értesítés nélkül töröljük.
Olvasd el az erre vonatkozó tutoriálokat!

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2166 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 44  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: BetaPiac - Keres
HozzászólásElküldve: 2014 július 23 (szerda), 13:30 
Zöldfülű

Sziasztok!

Egy fiatal író vagyok, ès egy kicsit tapasztaltabb bètát keresnèk. Egy James Sirius Potter/ saját szereplős regènyt írok, ès ahhoz keresnèk állandóra, tehát hogy vègig egy szemèly bètázza. Egy romantikus törtènet, főszerepben egy magyar lány. Lenne benne romantika, kavarás, titkolózás, ès persze itt ott nagyon rózsaszín jelenetek. Korhatár nèlküli, ès nem tervezem hosszabbnak húsz fejezetnèl. Előre is köszönöm a jelentkezőnek!
Az e-mail címem: erikamilak1@gmail.com
UI.: Ez az első írásom amit publikálni kèszülök!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 július 19 (szombat), 22:42 
Zöldfülű

Sziasztok!

Bétát keresek a történetem folytatásához. Merengőre már két fejezetet sikeresen feltöltöttem, de a bétámnak nyoma veszett, így elakadtam a történet folytatásában. Őrangyalok címen szerepel az oldalon. Leginkább a vesszőzéssel van gondom, nem mindig sikerül jó helyre kitennem őket, és előfordul elírás is néha, amit nem veszek észre, de csak ritkán. Szóismétlésre csak a figyelmemet kell felhívni és rögtön tudom korrigálni :) Én sajnos nem mindig veszem észre, amikor lendületben vagyok :P

Amit tudni kell:
- Fandom: Saját történetről van szó, saját szereplőkkel
- Műfaj: Én fantasy kategóriába sorolnám
- Figyelmeztetés és korhatár nélküli
- Hossz: Még nem tudom, folyamatosan íródik, 6 fejezet van kész, ebből 2 van feltöltve
- elérhetőség, e-mailben

Nagyon szeretném folytatni a feltöltést, ha valaki tud, akkor kérem segítsen nekem ebben.
Előre is köszönöm.

Üdv.:
Zeoni

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 július 15 (kedd), 21:26 
Billentyűzetgyilkos

Megvan az új rekord, már van is jelentkező :-D

Sziasztok!

A Pandora Szelencéje kihívásra készülő destiel ficemhez keresek egy olyan bétát, aki ismeri a Supernatural sorozatot, mert az esetleges elírásokon, helyesírási hibákon kívül szeretném, ha arra is tudna figyelni az illető, hogy sikerült-e karakterhűnek maradnom, illetve egy kis háttérinfó sem árt a sorozatról.
Mivel kihívásos ficről van szó, túl sok mindent itt nem árulhatok el a történetről, de ha jelentkezik valaki, privátban persze beszélhetek róla, illetve a kihívás lezárásáig a történet top secret, fontos a diszkréció :mrgreen:

Fandom: Supernatural
Műfaj: slash, akció/kaland
Figyelmeztetés: durva beszéd, gyilkosság
Korhatár: +18
Párosítás: Dean/Castiel
Várható hossz és frissítési idő: a vége 8.000-10.000 szó lesz, de írás közben ez a szám persze változhat, most nagyjából a felénél tartok; a leadási határidő pedig augusztus 8, legkésőbb egy héttel előtte szeretném véglegesíteni a történetet, akkor küldeném bétázásra is
Elérhetőség: edina714@gmail.com, illetve itt a fórumon is elértek privátban, ha bármilyen kérdés felmerülne jelentkezés előtt :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 július 11 (péntek), 13:57 
Fanficbúvár

Sziasztok!

Régóta dolgozom egy regényen, és úgy döntöttem, novemberre befejezem -- tapasztalt bétát keresnék, aki a meglévő 13 fejezetet átolvassa, véleményezi, illetve javítgatja (nem helyesírási, inkább stilisztikai, felépítési stb. szempontból).

Fandom: saját történet, saját szereplők
Műfaj: young adult (célcsoport mondjuk 15-22), általános
Figyelmeztetés: durva beszéd, említés szintjén: szexuális tartalom, erőszakos tartalom, gyilkosság (a mű 2. felében valószínűleg az akció és az erőszak testközelben is megjelenik majd)
Korhatár: 16, de csak mert 15-ös nem létezik
Várható hossz és frissítési idő: 20-22 fejezetes lesz, ebből eddig 12 és fél van meg, egyelőre nem szeretném feltenni, viszont november végére be szeretném fejezni, elsősorban olyan bétát keresek, aki a nyáron át tudná nézni a meglévő részeket

Rövid ismertető: E/1-es, az elbeszélő egy bostoni középiskolás lány, akinek családi és egyéni problémái is vannak. Gyerekkori traumákkal, lélektani kérdésekkel, illetve a boldogulással, fontossági sorrendekkel foglalkozó történet, a központi kérdés, hogy ki meddig megy el, meddig mehet el, hogy megvalósítsa a céljait, valóra váltsa az álmait, és ezek a tettek hogyan viszonyulnak a társadalmi elvárásokhoz. A családi gondok mellett szerepel benne a hadsereg és a maffia, mellékszálon nyomozás folyik.

Elérhetőség: giti.tigi@gmail.com

Cserébe tudok ajánlani viszontbétázást/lektorálást, emellett ha valaki végigszenvedi az egészet, annak nagyon szívesen írok egy novellát kívánság alapján, már ha ez bárkit is motivál.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 július 10 (csütörtök), 16:44 
Zöldfülű

Sziasztok!
Trónok harcás, modern korban játszódó fanficemhez keresnék, egy türelmes bétát, aki esetlegesen kreatív ötletekkel is ellát alkalom adtán. Ha ez a béta véletlenül még anygolul is tud, annak még jobban örülnék! :-)
Fandom: Trónok harca (A tûz és jég dala sorozat)
Figyelmeztetés: Durva nyelvezet, Erotikus tartalom
Jellemzõk: Romantikus, Akció/Kaland, Hurt/Comfort, AU
Páros: Sansa/Sandor
Korhatár: 16-18
Elérhetőségem: reni1230@windowslive.com

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 július 09 (szerda), 18:25 
Zöldfülű

Már nem kell

Sziasztok!
Egy rövid kis egy fejezetes történethez keresek bétát. Kicsit gondban vagyok a vesszőkkel, és sokat segítene, ha sántítana valahol elmondaná a véleményét, hogy mit kéne változtatni rajta.
Fandom: Thor
Figyelmeztetés: slash
Páros: Thor/Loki
Korhatár: 14 (slash miatt)
Elérhetőségem: yuukika31@gmail.com

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Hinamori 2014 július 11 (péntek), 8:43-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 július 08 (kedd), 16:02 
Zöldfülű

Sziasztok! :-D
Bétát keresek #Selfie című történetemhez! http://fanfic.hu/merengo/viewuser.php?uid=10543
Fandom: Privet Drive
Műfaj: általános, romantikus
Figyelmeztetés: SLASH
Korhatár: 16
Eddig, két fejezetem van fent, a harmadikat nem sikerül feltölteni. Háromszor próbáltam meg, emiatt van is nyolc nem számolt kritikám. :-( Többnyire, vesszőhibáim vannak, de azokkal komoly problémáim vannak. Akit, esetleg érdekelne a történetem bétázása, ezen az email címen elér: bence555@gmail.com

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 július 02 (szerda), 20:11 
Szárnybontogató

Sziasztok!

Hamarosan indul a Perselus Piton kihívás, amit a Hermione Granger* kihívás mintájára fogunk megrendezni.
Tanulva az első kihívásunk hibáiból, szeretnénk megkérdezni, hogy lenne-e néhány önkéntes jelentkező BÉTA posztra?
Szeretnénk, ha ezen a kihíváson, minden tekintetben kifogástalan történetek kerülnének az olvasók el, ezért érdeklődünk, hátha valaki magára vállalná a nemes feladatot.
Nagyjából 15 játékosra számítunk, az ő történeteiket kéne átolvasni, mielőtt publikáljuk őket. Ugyan követelmény, hogy a kihíváson résztvevőknek legyen saját bétája, de nem árt az óvatosság, egy második ellenőrzés csak az írók javára válhat.
Tehát nem a teljesen bétázatlan, nyers verziót kéne átnéznie az illetőnek, hanem, egy már lejavított változatot kéne újból átolvasnia.

Amennyiben érdekel a dolog, írj nekünk a perseluspiton.kihivas@gmail.com címre és bővebb információkat is megtudhatsz a játék időtartamáról stb...

*A Hermione Granger kihíváson kulcsokra kellett dolgozni, 5 kategóriából az író saját maga választott kategóriánként egyet.

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 július 02 (szerda), 12:08 
Fanficbúvár

Sziasztok! :-h

Mint minden erre tévedő, én is bétát keresnék. :)
Első komolyabb nagyregényem, egy több kötetes sorozat első részéről lenne szó.
Amit rólam tudni kell: Általában nincs velem sok gond, kezdő bétaként átfutottam már jó pár történetet, de valamiért, ha a saját írásaimról van szó, néha képes vagyok borzalmas hülyeséget is írni.

A történetről:
Fandom: Privet Drive
Műfaj: romantikus urban fantasy
Figyelmeztetések: erotikus tartalom, kínzás (nem annyira durva, érzékeny vagyok), szereplő halála, plusz lesz benne meleg pár is, tehát SLASH veszélyre fel, de alapvetően nem ők dominálnak a történetben ;)
Várható hossz és frissítési idő: a történet készülőben van egy ideje, lassan egy éve írom már, lassú is vagyok (az iskola meg az egyéb teendők mellett alig van időm írni), tehát leendő bétámtól sem várnám el, hogy rögtön javítsa. Nem vagyok az a követelődző típus, szépen, nyugodtan. ;) Ami fontos, hogy nem 2000 szavas fejezeteket írok, 3-4-6000 inkább, tehát hosszú.

Rövid tartalom:
Lucette Breeman négy éves volt, mikor elvesztette édesapját. A férfi az egyik pillanatról a másikra tűnt el, senki nem találta meg. Egy nap felbukkan egy Paul Warrington nevű fiú, aki azt állítja, hogy Tűzliliomok Birodalmának hercege, s csak Lucie segíthet rajtuk. Ezt tetézi, hogy azt mondja, Lucie édesanyja éveken át hazudott lányának.
A kétségbeesett lány ezért elindul, hogy felkeresse rég nem látott nagybátyját, anyjának ikertestvérét, aki talán meg tudja magyarázni, hogy mi is történik. Útja során akaratlanul is belekeveredik az árnyak és a boszorkányok között évszázadok óta dúló ellenségeskedés kellős közepébe, valamint az éppen kitörni készülő utolsó örökösödési háborúba...
Árnyak, boszorkányok, vérfarkasok, rókadémonok és a legkülönlegesebb misztikus lények, különböző dimenziók :)

Ha felkeltettem valakinek az érdeklődését, az elérhetőségem: dettanetta@gmail.com
Köszönöm! :)

Albus Perselus Potter mániás :x :x
Miért? mániás :x :x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 július 01 (kedd), 9:54 
Zöldfülű

Már tárgytalan

Sziasztok!

Kitartó bétát keresek történetemhez, első hosszabb lélegzetvételű írás, így minden javaslatra és kritikára nyitott vagyok :)
A történet:
Fandom: HP
Műfaj:általános
Figyelmeztetés: Slash
Párosítás: Draco/ Harry
Nem veszi figyelembe a 5 - 7. kötet eseményeit.

Ha felkeltettem az érdeklődésed, kérlek írj PÜ-ben.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Amera 2014 július 04 (péntek), 7:30-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 június 30 (hétfő), 23:16 
Zöldfülű

Sziasztok!

Egy, már feltöltött (eddig hét fejezet) történetemhez keresek bétát. Főleg vesszőhibáim vannak, néhol mondatszerkezetben és fogalmazásban is előfordul egy-két érdekes dolog, de azon tudok csiszolni (segítséggel). A helyesírásom jó, viszont elgépelések nálam is előfordulhatnak, hiába, emberből vagyok.

Fandom: Saját történet
Műfaj: Slash(!)
Figyelmeztetés: Durva nyelvezet, erotikus tartalom, de egyikből sem túl sok! Depresszív!
Korhatár: Háát, 18-asnak jelöltem be, de... igazából annyira húdenagyon nincsenek/lesznek benne olyan epizódok, csak néha egy-egy jelenet.
Várható hossz, frissítési idő: Minimum 15 fejezetes, de majd meglátjuk; általában próbálok hét napon belül előállni új fejezettel, de van olyan, hogy ez nem jön össze, és elhúzódik.
A történet maga

Kis negatív reklám: nem egy vidám történet, de nem minden fejezetben ezen van a hangsúly.
Egy olyan jófej bétát keresek, aki az előző fejezeteket is átnézi, esetleg javítaná is. Ez felőlem akármeddig tarthat (jó, nem örökké, de nem akarok senkit elhalmozni). :)

Ha esetleg vállalná valaki, elérhetőségem: lillycarver007@gmail.com
Köszönöm! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 június 26 (csütörtök), 11:00 
Zöldfülű

Tárgytalan!

Hali, bétát keresek!

Fandom: Lord of the Rings - Hobbit
Műfaj: általános, akció/kaland, humor, Mary Sue
Figyelmeztetés: Mary Sue főszereplő! Néha-néha csúnyán, esetleg érdekesem beszélnek benne, később durvábba és komolyabba megy át a sztori.
Korhatár: 14
Párosítás: Nem igazán van
Várható hossz és frissítési idő: 1-2 hónap, min. 15 fejezetesre tervezem.
Elérhetőség: ilovecoffee608@gmail.com

Nagyon hálás lennék a segítségért! Újonnan támadtak problémáim a hárompontos, a vesszős, a szóköz hiányos, párbeszédes helyesírással. Sokat segítene, ha valaki átnézné nekem ezeket.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Konek0 2014 július 17 (csütörtök), 19:54-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 június 25 (szerda), 11:03 
Zöldfülű

Megtaláltam a leendő bétám, szóval tárgytalan! :)

Sziasztok!

Olyan bétát keresnék, aki a leendő fordításomat átnézné főleg helyesírásilag vagy fura mondatszerkezetek miatt, és ha valamelyik kifejezés fordításában bizonytalan lennék, akkor esetleg tudna segíteni/ötletet adni. Ráadásul a kicsit durva szexjelenetektől, vérfarkasoktól és az MPregtől sem riad vissza, tehát a jelszó: Tudj angolul és légy bátor! :D

Műfaj: slash
Figyelmeztetés: lesz benne durva (kinek mi a durva ugyebár...) szexjelenet és vérfarkasok, az Mpregről se feledkezzünk meg, és azt hiszem inkább említés szintjén nemi erőszak is van benne.
Korhatár:mindenképpen 18
Párosítás: Fenrir Greyback/Harry Potter
Várható hossz és frissítési idő: egy 5 fejezetes kisregény az első rész, és egy 55 fejezetes, jó hosszú regény a második rész. Nem mondanám, hogy túl gyakran fogok frissíteni, publikálás előtt mindenképpen el akarok jutni jó pár fejezet lefordításáig, szóval, ha csak ritkán érsz rá, nekem az is megfelel. Azt hiszem, hogy én az a típus vagyok, aki 2-3 havonta egy fejezetet ad oda bétázásra, de akkor szeretem, ha gyorsan kész vagy vele. :D
Elérhetőség: slash.phoenixx@gmail.com

Ha még nem riadtál vissza, akkor megosztom a két történetet, aminek a fordítására már megkaptam az engedélyt Dinkeltől:
Basic Needs: http://hp.adult-fanfiction.org/story.php?no=600017424
Basic Wants: http://hp.adult-fanfiction.org/story.ph ... &chapter=1

Előre is köszönöm a segítséget, remélem vállalkozni fog valaki a feladatra. :)

Phoenix

A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára Slash Phoenix 2014 július 07 (hétfő), 12:11-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 június 24 (kedd), 19:24 
Zöldfülű

Műfaj: általános, romantikus
Figyelmeztetés: nincs
Korhatár: 12
Párosítás: Harry/Hermione
Várható hossz és frissítési idő: egy fejezetes novella
Elérhetőség: petl2014@citromail.hu

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 június 24 (kedd), 2:58 
Zöldfülű

Fandom: Saját történet, Harry Potter (ez a kettő)
Műfaj romantika, dráma (inkább)
Figyelmeztetés: vegyes, de ezek a legtöbbször: Slash, Femslash
Korhatár: vegyes
Párosítás: HP-ből - Drarry, Dramione, Sajátból - vegyes kitalált párosok
Várható hossz és frissítési idő: novellák, kisregények (max. 12 fejezetesek)
Elérhetőség: Itt a privát, majd pedig ott megadom az Email címem.

Továbbá:

A helyesírásom 'jó', de akadnak el írásaim és egyéb apró problémák. Nem szeretem a sablanos történeteket, sem az OOC karakterek, ha éppen Harry Potter témában írók, szóval ezzel nincsen gond.

Olyan bétát keresek aki 'keményen' megmondja a véleményét, és a segítségemre lesz, hosszabb időre :-D

Köszönöm előre is :roll:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 június 23 (hétfő), 21:34 
Zöldfülű

Sziasztok!

Szükségem lenne egy (türelmes) bétára. Olyan valakire, aki ért a vesszők nyelvén és aki átolvasná az irományaimat, hogy egyáltalán érdemes-e feltölteni őket.
Amiket írok:
versek, egypercesek
esetleg egy rövidebb regényféleség (saját szereplős, slash)

Elérhetőség: jadenhahn@gmail.com

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 június 21 (szombat), 16:02 
Zöldfülű

Sziasztok!
Karibian vagyok, és két legújabb történetemhez szeretnék egy kis segítséget kérni. Nem várom el, hogy mind a kettőt vállald, már az is nagy segítség lenne, ha csak az egyikben segítenél :)

Első:
Fandom: TeenWolf
Műfaj: (nem igazán ismerem a műfajokat, de fiú x fiú történet)
Figyelmeztetés:
Korhatár: 16-os
Párosítás: Sterek x Steper (azaz Peter x Stiles és Stiles x Derek, de a Steper dobinál jobban)
Várható hossz és frissítési idő:nem tudom hány fejezetes lesz, de 1 hetente tudnám a frisset küldeni.
Elérhetőség: uchihasakura@gmail.hu

Második:
Fandom: The Walking Dead
Műfaj: (nem tudom biztosra :/)
Figyelmeztetés: minimális vér található benne (egyébként nem ez lesz a jellemző). Ezen kívül még csúnya beszéd.
Korhatár: 16-os
Párosítás: Daryl/Merle, de ez nem fiú x fiú
Várható hossz és frissítési idő: csupán 1 fejezetes.
Elérhetőség: uchihasakura@gmail.hu

Hálás lennék a hibák javításáért (helyesírással nagyon nincs gondom esetleg imitt - amott vannak hibáim, inkább a vessző hiba az ami nem megy :/) és az esetleges logikai buktatókra való rámutatásért.

Előre is köszönöm, ha valaki esetleg vállalná.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Karibian 2014 június 28 (szombat), 7:56-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 június 16 (hétfő), 18:47 
Zöldfülű

Misi vagyok, és a legújabb történetemhez szeretnék egy kis segítséget kérni.
Fandom: Saját történet
Műfaj: Fantasy, romantika, dráma
Figyelmeztetés: Lesz benne véres rész és halál is, de nem ez dominál a történetemben.
Korhatár: 12
Párosítás: -
Várható hossz és frissítési idő: nagyjából 12 fejezetesre tervezem, és úgy két hetente szeretném frissíteni.
Elérhetőség: misike345@citromail.hu

Aki mindezek után úgy gondolja, hogy szívesen segítene, írjon nekem. Hálás lennék a hibák javításáért, és az esetleges logikai buktatókra való rámutatásért.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 június 15 (vasárnap), 12:20 
Zöldfülű

Már nem alkalmas, köszi!

Sziasztok bétát keresek!

Fandom: saját történet
Műfaj: romantikus és krimiszerű
Figyelmeztetés: durva nyelvezet (nem sok, de fiatalokról szól, így előfordulhat), erotikus tartalom (szintén nem ez fog dominálni, de tervezek bele egy két jelenetet)
Korhatár: 18+
Párosítás: kitalált szereplők, így sokat úgyse mondana, de több kapcsolat is szerepet játszana
Várható hossz és frissítési idő: 2000-2500 szó/ fejezet kb. és nagyjából hetente gondoltam frissíteni
Elérhetőség: kitti0116@freshfm.hu

Előre is köszi, ha akad, aki ír!

A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára kitti0116 2014 július 07 (hétfő), 17:11-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 június 13 (péntek), 16:05 
Zöldfülű

Már tárgytalan

Sziasztok!

Első történetes fordító lennék, szükségem lenne egy bétára, aki segítene nekem. Különös tekintettel a helyesírásra, vesszők használatára, helyesírási hibákra, esetleges magyartalanságokra.

Fandom BBC Sherlock
MűfajSlash
Figyelmeztetés Kemény angst, de (szerintem) az igényesebb fajtából. Testiség csak egy csók erejéig, az érzelmen van a hangsúly.
Párosítás Johnlock
Hossz kb 5400 szó, wordben 14 oldal
Elérhetőség eonicon@gmail.com

Előre is köszönöm, ha valaki erőt érez magában. :)

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Eon 2014 június 19 (csütörtök), 21:27-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 június 12 (csütörtök), 17:06 
Zöldfülű

[url]MÁR NEM AKTUÁLIS. VAN BÉTÁM![/url]

Halihó Merengősök!

Még új vagyok a merengőn, és el kéne pár segítség, mivel már nem egyszer próbálkoztam történeteim feltöltésével, csak a helysírás (főleg a vesszők) miatt valahogy sosem jött össze, ezért lenne szükségem egy bétára.

Fandom: saját történet - saját szereplőkkel
Műfaj: horror, sötét, angs
Figyelmeztetés: Egy-két trágár szó és két gyilkosság lesz benne. Elég véres, de nem olyan vészes.
Párosítás:-
Várható hossz és frissítési idő: novella és csak 1 fejezetes.
Elérhetőség: mrsmalfoy@hotmail.hu

Nem hosszú és nem olyan megerőltető... Ha akad aki segítene, nagyon örülnék neki. Köszönök mindent.
-A.Y. ;)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mrsmalfoy 2014 június 15 (vasárnap), 10:46-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 június 04 (szerda), 14:15 
Zöldfülű

ELHALASZTVA!!Helló!
Első történetes vagyok, még csak próbálgatom a szárnyaimat, szóval kéne valaki, aki elég türelmes, hogy helyesírási hibákat javítgasson. Pluszba megköszönném, ha rámutatna a logikai bakikra, vagy ilyesmi, és ha kedve van, véleményezhet is.
Fandom: Saját történet-saját szereplős
Műfaj: Igazából még én sem tudom pontosan. Általánosnak indul, valószínűleg lesz benne romantika és dráma is.
Korhatár: 12-es
Figyelmeztetés: néhány csúnya szó, de semmi durvább
Várható hossz és frissítési idő: a hosszában még nem vagyok biztos, de kétlem, hogy a 30-at meghaladná.Hetente küldeném.
Elérhetőség: jazzmin99@citromail.hu
Köszi ;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 június 04 (szerda), 10:49 
Szárnybontogató

TÁRGYTALAN!

Sziasztok!
Szeretném egy béta segítségét kérni!
Még sosem írtam semmit, ezért aztán olyan valaki segítségét kérném, aki tud segíteni: helyesírás, stilisztika témakörben, és az esetleges logikai bukfenceket is kiszűri.

Fandom: Trónok Harca, de nem kell ismerni hozzá a sorozatot, csak szereplők vannak átvéve, egyébként a mai korban játszódik.
Műfaj: romantikus, klasszikus szépség és a szörnyeteg sztori
Figyelmeztetés: durva nyelvezet, lesz benne 1-2 erőszakos jelenet, és lévén romantikus, szex is, de nem ezek vannak túlnyomó többségben
Korhatár: 18+
Párosítás: Sandor/Sansa
Várható hossz és frissítési idő: Novella. Eddig 14 fejezet van kész, és nagyjából még 2-3 várható. Fejezetenként kb. 2000-2200 szó. Első alkalommal az első két fejezetet szeretném feltölteni, után heti kettőt, vagy ahogy a bétám ráér, nem sürgős :)

Elérhetőség: mverzsebet@gmail.com

Előre is köszönöm a segítséget!

"Hova tűnnek a szavak, amiket kiradírozunk?"

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kokapu 2014 június 23 (hétfő), 20:31-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 június 01 (vasárnap), 14:17 
Zöldfülű

Bétát keresnék aki szépen fejbe vág csodálatos helyesírásom miatt az egyenlőre lassan haladgató történetemhez

Fandom: saját történet-saját szereplők
Műfaj: dráma, romantika, helyenként humor
Korhatár:16
Várható hossz: öhm, egyenlőre nem tudom megmondani, jeéenéeg, hat apró (pár bekezdéses) fejezetből áll
Frissítési idő: változó (heti-kétheti)
Elérhetőség: chocolatewatson@gmail.com

előre is köszönöm ˘˘

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 június 01 (vasárnap), 13:13 
Könyvmoly

Bétát keresnék egy készülőfélben levő fordításomhoz, mert sosem férek a bőrömbe.

Fandom: Harry Potter
Műfaj: románc, dráma, kis angst
párosítás: snarry - mi más :)
Hossz: 18 fejezet - 10-20 oldal közöttiek
Frissítés: nem tudom megmondani, elvileg havi 1 max. 2 fejezet (a többi fordításom függvényében)

Az angol nyelvtudás nem feltétel, de a jó és választékos magyar mindenképpen. Mivel fordításról van szó, inkább csak a helyesírás átnézése a lényeg. A történet eredeti írója magyar, ha esetleg megakadnék fordításügyileg, azt vele át tudom beszélni. Mivel a történet két férfi kapcsolatáról szól,mindenképpen nagykorú bétát keresek, olyat, aki tapasztaltabb.
jelentkezés privát üzenetben, vagy e-mailben.
herika001 kuk@c hotmail pont com

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 június 01 (vasárnap), 10:58 
Zöldfülű

Sziasztok!
Bétát keresnék az új történetemhez, Harry Potter lesz saját szereplővel, még Voldemort legelső felemelkedése alatt. A sztori Antonyin Dolohov fiáról, Dewey-ről szólna, aki belecsöppen a Halálfalók és jók harcába, de Voldemort természetesen őt is az ő oldalán akarja látni.

Fandom: Harry Potter (egy-két saját szereplővel)
Műfaj: dráma, sötét, kicsit talán horror
Figyelmeztetés: Sok vér és gyilkosság, kínzás, az egészet elég nyomasztó hangulatúra tervezem. Erotikus tartalom is előfordulhat benne a későbbiekben.
Korhatár: 18+ (esetleg 16+, de inkább a magasabbra rakom)
Párosítás: - (lesz benne a későbbiekben, de csak saját szereplőkkel)
Várható hossz és frissítési idő: Regény. Még nem tudom, nagyjából hány fejezetes lesz, talán 20-30. Frissíteni körülbelül hetente fogom terveim szerint.
Elérhetőség: cole.cyrodiil@gmail.com

Előre is köszönöm!
Night fury

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Night fury 2014 június 02 (hétfő), 18:13-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 május 28 (szerda), 21:01 
Zöldfülű

Sziasztok! Az új generációs HP ficemhez keresnék bétát. A főszereplő saját, és végigkísérjük a roxforti éveit.

Műfaj: romantika, dráma, humor
Párosítás: Nem szeretném lelőni :)
Várható hossz és frissítési idő: Pontos fejezetszámot még nem tudok, de biztosan hosszú lesz. Szigorúan heti egyszeri frissítés. :)
Elérhetőség: ocmemorie@gmail.com

Előre is köszi!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 május 28 (szerda), 19:41 
Zöldfülű

Már tárgytalan! Van bétám!

Sziasztok!
Meglehetősen kezdő író keres az első, alkotói fázisban levő regényéhez egy megbízható és őszinte bétát, aki tudna segíteni a hibák (mind logikai, mind helyesírási) kiszűrésében, és a stílus csiszolgatásában. :)

Fandom: saját történet-saját szereplőkkel
Műfaj: akció, dráma, egy kis romantika (nem nyálas) és humor
Korhatár:16
Várható hossz: 15-20 fejezetnél egészen biztosan nem lenne több.
Frissítési idő: kéthetente tudnám frissíteni.
Elérhetőség: hunter.of.stars8@gmail.com

Rövid történet: Freya tizennyolcadik születésnapjának éjszakáján egy rég nem látott barát érkezik a Holloway családhoz.
Weston jól foglalkoztatott fejvadász, most azonban egy egészen más jellegű munka vár rá. Meg kell védenie Freyát a rá leselkedő veszélytől, amiről a lánynak még csak fogalma sincs. Freya a nem túl bőbeszédű, előszeretettel cowboyként öltözködő Weston segédjévé válik. Először életében úgy érzi, hogy megtalálta a helyét a világban.
A hazugságok azonban nem maradhatnak rejtve örökre. A lány megpróbálja kideríteni, hogy mi is a teljes igazság az apja halálával kapcsolatban, de újra és újra falakba ütközik, és Weston sem segít neki az igazság megtalálásában.
A múlt kísértetei végül utolérik őket.
Vajon mi lesz az ára a sok hazugságnak? Végül minden kiderül, de Freya tényleg ezt akarta hallani? Képes lesz újra hinni Westonnak?

A szereplők emberek. :-)

Nagyon-nagyon boldog lennék, ha valaki elvállalna. Ha másért nem, hát azért, hogy megmondja, nem vagyok teljesen reménytelen eset. ;;)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bolyhos 2014 május 30 (péntek), 16:08-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 május 28 (szerda), 16:15 
Zöldfülű

Sziasztok! :)
S.E. Baihu vagyok és a Lidércnyomás című regényemhez és egy újabbhoz is keresnék egy lelkes Bétát. A történet már megtalálható a blogomon, de számtalan újraolvasás után is frissítenem kell a fejezeteket. Szeretném, ha tökéletes lehetne végre a történet. :) Maga a történet Private Drive-os kategória, szereplőim emberek és egy új faj, amivel még nem hinném, hogy találkoztatok más könyvekben... Legalábbis, nagyon remélem. ^^

Saját történetek - saját szereplőkkel ( Lidércnyomás; Randevúm egy Regényhőssel)
Lidércnyomásról:
Műfaj: urban-fantasy, romantikus, akció/kaland, dráma
Figyelmeztetés: vannak benne gyilkosságok, erőszakosabb harcjelenetek, de nem tartoznak 18-as karikába
Várható hossz és frissítési idő: 28 fejezet+ prológus, epilógus. A regény befejezett. Frissítés nagyjából 2-3 fejezet egy héten.

Elérhetőség: sarahevans.world@gmail.com

Aki úgy gondolja, hogy szívesen segítene, lécci, írjon nekem! Hálás lennék a javításáért, és az egyéb rosszaságok felkutatásáért! ;) Baihu

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 május 27 (kedd), 18:53 
Zöldfülű

Sziasztok!
Kezdő vagyok és az első írásomhoz keresnék segítséget.

Fandom: Teen Wolf
Figyelmeztetés: Derek x Stiles párosítás,csúnya a szavak, lesznek benne erőszakos jelenetek, de szereplő halála nem lesz.
Műfaj: romantika, dráma , humor, erotika, sötét,slash, misztikus
korhatár:16-18
Várható hossz és frissítés: 7-8 fejezetet tervezek, kb. 3000 szó, frissítési idő 1 hét, az első 3 fejezet készen van.
Elérhetőség: lucski@freemail.hu

A nogitsune elzárása után vagyunk, Stiles új dolgokat kezd észre venni magán, szüksége lenne legjobb barátjára,de Scottnak el kell mennie egy időre, ezért Dereket kéri meg, hogy vigyázzon barátjára. A történet alapja és váza már megvan.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 május 27 (kedd), 16:47 
Zöldfülű

Sziasztok!
Az első fanficemhez keresek egy bétát, remélem valaki kedvet kap hozzá! :)

Fandom: Éhezők Viadala, saját szereplőkkel
Figyelmeztetés: Mivel az Éhezők Viadaláról van szó, ezért gyilkosság természetesen előfordul benne.
Várható hossz és frissítési idő: Eddig 33 fejezet van készen, 40-45-re tervezem. Blogon eddig 22 van publikálva (frissíteni szeretném), ahova hetente kerül fel új fejezet, Merengőre pedig kéthetente tervezek megosztani új fejezetet.
Elérhetőség: horvathlejla3@gmail.com

Egy kis ismertető a történethez:
A 76. Éhezők Viadala közeleg. A Tizenkettedik körzetbeli Myra Mikealson retteg, hogy Kiválasztott lehet. Főleg, hogy nem tudhatja, a legjobb barátja is az arénában végzi-e. De ha a sors úgy hozza, hogy mindkettőjüknek részt kell venniük a viadalon, akkor sikerülne-e nekik a nagy változás közepette a barátság próbáján átmenniük, vagy esetleg megbuknának? Egyáltalán melyikük kerülne ki a halálos játékból élve?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 május 27 (kedd), 11:47 
Zöldfülű

Sziasztok! Kru vagyok, és az első történetemhez szeretnék egy megfelelő bétát keresni.
Fandom: Saját történet – saját szereplőkkel
Műfaj: misztikum, dráma
Figyelmeztetés: Vannak benne csúnya szavak, lesz erotikus tartalom/szex, van benne gyilkosság, verekedés leírások.
Korhatár: 18
Várható hossz: Egyelőre nem tudok biztosat, a történet váza megvan, de, hogy milyen hosszan tördelem az még kérdéses. Nagyjából 2-3 hetente jönne egy fejezet.
Elérhetőség: norbert.csik@citromail.hu

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 május 26 (hétfő), 18:50 
Zöldfülű

Tárgytalan
Sziasztok! Egy kis segítség kéne az egyik rövid történetemhez, ugyanis van egy kis problémám a gépeléssel. :(( Szeretném ha olyan vállalná el, aki esetleg látta az animét, vagy jártas a témában, és természetesen nem zavarja a slash téma. Előre is köszönöm a segítséget, Diza voltam ^^

Fandom: anime
Műfaj: slash (fiú×fiú)
Figyelmeztetés: Lesz benne szexjelenet, de nem erőszakos.
Korhatár: +18
Párosítás: Nezumi × Shion
Várható hossz és frissítési idő: Befejezett, egyfejezetes, 3000 szó alatt egy kicsivel.
Elérhetőség: diza98@freemail.hu

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Diza 2014 június 04 (szerda), 14:21-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 május 26 (hétfő), 15:31 
Zöldfülű

Sziasztok! Nem rég kezdtem egy ifjúsági regényt, de mivel még kezdő író vagyok, így szűkségem lenne egy kis segítségre. Olyan bétát keresek, aki tudna segíteni stílusban, és helyesírásban egyaránt.

Fandom: saját történet, PD
Műfaj: romantikus dráma, humoros
Rövid tartalom:
Kiss Alexandra sokat változott azóta, hogy kilencedik év végén otthagyta a Roosevelt Gimnáziumot költözködése miatt. Kiszépült, és ezt ő is észrevette magán, így nagy magabiztossággal kezdte el az új tanévet az Illyés Gyula Gimnáziumban. Hamar észreveszi, hogy akárhogy próbál barátkozni, nem nagyon sikerül neki, de szerencséjére szárnyai alá veszi a gyönyörű Kovács Bianka, aki egy új élet felé tereli a lányt, ami először hívogató és csodálatos, de egy idő után botrányossá, és katasztrofálissá válik.
Várható hossz és frissítési idő: szemszögben mérve kb 80 rész, fejezetekben pedig 30-40 fejezet. Hetente egy-két szemszög.
Elérhetőség: berram@citromail.hu
Egyéb információ: Két gimis lány szemszögéből íródott.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 május 24 (szombat), 15:44 
Könyvmoly

Tartózkodási hely: Quantico, Roxfort pincéje, Yggdrasil ágaira függesztett hintán lábat lóbálva
Aktualitását vesztette, köszönöm. :)

Üdv! :)

Egy nem túl hosszú, még alkotói szakaszban toporgó drarry történetemhez keresek egy kedves bétát. Mivel ez az első, 100 szónál hosszabb írásom a műfajban, szeretném, ha valaki madártávlatból letekintve a helyes irányba tudna terelni az esetleges logikai kereszteződéseknél és a karakterek jellemének labirintusában.

Műfaj: slash, könnyeden romantikus dráma, egy kis sötét krimis jelleggel megöntözve
Figyelmeztetés: gyilkosság leírása - de semmi brutális
Párosítás: Draco/Harry
Rövid tartalom: A háború után Harry és Draco neves aurorokká válnak a saját szakterületükön. Egy nap közös küldetést kapnak - mindkettejük felháborodására -, és meg kell tanulniuk csapatként együttműködni az ügy sikeres felgöngyölítésének érdekében. Úgy tartja a mondás, hogy Wales vidékein a levegő mágikus elemekkel telített, s a legtüzesebb bestiát is kedvesen pöfékelő házisárkánnyá varázsolja. Vajon minden sárkányra igaz ez...?
Várható hossz és frissítési idő: 2-3 közepes terjedelmű fejezetet tervezek; mivel készülő állapotban lévő írásról van szó, a frissítés kb. kéthetente lenne esedékes
Elérhetőség: slythay@gmail.com

Köszönöm.

"I'd consider myself a realist, alright? But in philosophical terms I'm what's called a pessimist."
There's no such thing as proper immortality. The universe will always take care of its nutcases.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 május 19 (hétfő), 19:02 
Zöldfülű

Sziasztok!
Egy Teen Wolf fanficten dolgozom és szeretnék egy bétát, aki esetleg ismeri a sorozatot.

Fandom:Teen Wolf + saját szereplők
Figyelmeztetés: Talán lesz benne pár 18-as rész, kifogom tenni a jelzést. Slasch, femSlash csak beszéd szinten fordul elő és akkor is, csak a szereplők piszkálódásában.
Várható hossz és frissítési idő: kb. két hetente jönnének a részek, attól függ, hogy van időm. Még nem tudom hány rész, de legalább 10
Elérhetőség: mariann.tigris.cica@gmail.com

Egy kis ismertető hozzá:
Brook Nixon nem született ugyan farkasnak, de annak a tudatában nőtt fel, hogy - mint mindenki a családjában -, egyszer ő is vérfarkassá válhat. Mikor ez végre megtörténik, Brook menekülni kényszerül otthonából és Beacon Hillsben találja meg magát újra. Össze gabalyodik a Beacon Hills-i srácokkal és együtt küzdenek meg egy hatalmas fenyegetéssel, amit Brook szabadít a város összes természetfeletti lényére.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 május 19 (hétfő), 18:22 
Zöldfülű

Sziasztok!
Van egy saját szereplős még készülőben levő történetem, amit szeretném, ha más is látna.

Fandom: saját történet, saját szereplőkkel
Műfaj: romantikus krimi
Figyelmeztetés: -
Várható hossz és frissítési idő: Úgy 20 fejezetesre tervezem, fejezetenként átlagban 6 oldal. Mostanában tudok vele foglalkozni, de elképzelhető, hogy a közeljövőben olyan sok időm nem lesz rá, mint szeretném, ezért nem tudom megmondani, hogy milyen gyakran tudom frissíteni.
Elérhetőség: zsozso11@citromail.hu

Egy kis ismertető hozzá:
"A 21 éves francia lány hajmeresztő tervvel áll elő: elraboltatja magát, hogy minél hitelesebben vethesse papírra élete első kiadandó könyvét. Otthagyja egyetemi tanulmányait, amik nem mennek jól neki, és ráveszi legjobb barátját, hogy segítsen neki és utána majd hozza ki a börtönéből. Ám nem alakul minden olyan jól, ahogy tervezte és az élete veszélybe kerül…"

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 május 19 (hétfő), 12:36 
Zöldfülű

Már nem aktuális, van bétám!

Sziasztok!
Egy sajátszereplős, még befejezetlen regény bétázására keresek kedves, segítőkész emberkét, aki nem riad vissza a tinédzserproblémáktól, a romantikától és egyéb dolgoktól, amit még kitalálok a történetbe :) Főleg stilisztikai hibákkal küszködök, de a történetvezetés és tartalmat is figyelő bétát keresek.

Fandom: saját történet - saját szereplőkkel
Műfaj: e-mail regény (olyan mint a levélregény, csak e-mailekből)
Figyelmeztetés: -
Korhatár: 16 (de inkább én 14-est mondanék, ha lenne ilyen)
Várható hossz és frissítési idő: Én szeretnék egy 30-40 fejezetes regényt kihozni belőle, eddig 12 fejezete van meg és sokszor hetekig nem is írok bele, tehát frissítési időt sem tudok konkrétan mondani. Ahogy jön.
Elérhetőség: daniellaszuliman@gmail.com

Egy kis ismertető hozzá:
"Két legjobb barátnő és egy nyár, amit nem tölthetnek együtt...
Vajon milyen az élet, ha elveszíted egyik feled és magadnak kell küzdeni?
A két barátnő örömére már kitalálták az internetet és így nem kell egymás nélkül tölteniük a nyarat, mégis... Amanda és Aisa tartják a kapcsolatot, de vajon egy-egy e-mail elég ahhoz, hogy megakadályozzák egymást a hülyeségekben?
Tinik, álmok, gondok, szerelmek és egy-két kirobbanó személyiség."

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Engel D White 2014 május 20 (kedd), 19:52-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 május 18 (vasárnap), 17:23 
Fanficbúvár

Már tárgytalan! Köszönöm! :)

Sziasztok! :-h Bétát keresek egy befejezett történetemhez, saját szereplős, de nem Mary Sue! (legalábbis véleményem szerint...) tehát:

Műfaj: Mp. Szerintem, ugyanis ez amolyan általános-romantikus-enyhén drámás valami, ja és AU
Figyelmeztetés: nincs (egy-két csúnya szó és egyedi káromkodás max)
Korhatár: nem korhatáros
Párosítás: George Weasley/saját szerepló
Várható hossz és frissítési idő: hossza három, másfél-két oldalas fejezet, frissíteni akkor frissítek, amikor a bétának megfelel (hetente ha kell, de naponta is, vagy egyhuzamban elküldöm akár)
Elérhetőség: pü, vagy itt: sybill.dumbledore@gmail.com
Rövidke tartalom: Adela egy ötödikes hugrabugos lány, Harry-ék évfolyamából, de nincs semmilyen kapcsolata a nagy roxforti trióval. Ez a lány már nagyon rég óta vágyik valaki után, nagyon szeretné végre érezni valaki ölelését... és ez a valaki nem más, mint George Weasley. A gond csak az, hogy a fiú látszólag észre sem veszi, és a Hugrabugról sincs valami jó véleménnyel, ami természetesen mélyen érinti Adelát. Valamint a lány többször is sétát tesz, miközben hangosan gondolkodik, eszébe sem jut, hogy ezt bárki is meghallhatja... kiváltképp a kiszemelt fiú.
Amiért AU: Fordul a helyzet, és az ikrek nem lépnek le a suliból, Umbridge viszont igen, tehát főinspektor megy, vörös ikerpár marad, Sirius pedig nem érdekel. *gonosz*
Gondom főleg a vesszőkkel és a párbeszédekkel akad, de sajna meglehetősen szűk szókincsem lévén néha szósimétlés is előfordul.

És még ha szabad - de úgysem szabad - lenne egy olyan nem is annyira aprócska kérelmem, amit persze nem muszáj betartani, hogy a nagyon durva őszinte véleményeket légy szíves egy kicsikét gyengédebben közölje a béta, ha ilyenje lesz neki, mert sajna nagyon érzékeny nem első fices iró vagyok :oops:
És van még valami: az utolsó bekezdés enyhén (erősen) fluff, de utána viszont nem tudom lezárni rendesen a sztorimat, úgyhogy ebben is kérnék tanácsot, ha lehet :oops:

Előre is köszönöm! :)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sybill Dumbledore 02 2014 május 19 (hétfő), 14:22-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 május 17 (szombat), 20:01 
Tollforgató

Sziasztok!

Egy hosszabb történetemhez keresnék bétát.

Műfaj: slash, főleg angstos eddig és némi "háztartási idill" :), de nagyjából minden van/lesz benne
Figyelmeztetés: nincs különösebb, szexjelenet várható, de nem 100%
Korhatár: 18+-osra tervezem, de ha nem lesz benne szex (attól függ, hogy alakul a történet), akkor szerintem csak 16. Szeretném, ha a béta 18 évesnél idősebb lenne.
Párosítás: Derek/Stiles
Várható hossz és frissítési idő: kisregény (talán), eddig nagyjából tízezer szót írtam, nem írok gyorsan, úgyhogy nem bombáznám nagyon gyakran a bétát, hetente kb. 5000 szóval, de valószínűleg inkább kevesebbel. A fejezetekre tagolás még folyamatban van, ezért nem tudom megmondani, hogy hány fejezetes eddig, vagy mennyi lesz összességében.
Elérhetőség: candlelight3@gmail.com

Előre is köszi!

Már jelentkezett is a béta, köszi szépen! :x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 május 15 (csütörtök), 13:18 
Zöldfülű

Sziasztok :) Kis segítséget szeretnék kérni a ficem ugyanis 3adszor dobják vissza Merengőről helyesírás miatt.

Fandom: Hp
Műfaj: Általános, Au
Párosítás: Draco/Saját karakter
Hetente tervezek frissítést

email: n.s.smethwyck@gmail.com
facebook: https://www.facebook.com/boglarka.daranyi

Ha van nektek is történetetek szívesen átnézem cserébe én is ha gondoljátok.
előre is köszi :) :-c

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 május 14 (szerda), 20:19 
Zöldfülű

Sziasztok! Bétát keresek! :-)
Párosítás: Stiles/Derek, kitalált szereplő
elérhetőségem: nyuszka95@gmail.com
Várható hossz: befejezett történet

Előre is köszönet mindenért! :-D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 május 14 (szerda), 12:34 
Zöldfülű

Sziasztok!
Egy megbízható, kitartó bétát keresünk! :)

Kétszemszöges, befejezett regényhez - amit ketten írtunk -, keresünk bétát hosszabb távra, aki mind helyesírás, mind történet (nyelvtani- és logikai felépítés, dramaturgia stb) szempontjából segít, illetve őszintén véleményezi a történetet is.

Fandom: Saját történet - saját szereplőkkel
Műfaj: fantasy, romantikus, humor, drámaelemeket vegyítő
Figyelmeztetés: durva nyelvezet, szereplő halála, erőszak, erotikus tartalom
Korhatár: 18
Várható hossz és frissítési idő: Durván egy 235 oldalas regényről lenne szó. Hetente egyszeri frissítés egy, maximum kettő fejezettel.
Elérhetőség: hellhunters2014@gmail.com

Cím: Pokoli Vadászok
Történet leírás:
Ellenségek, a sors mégis keresztezi az útjukat. Két vadász, akiket évek múltán egy közös ügy újra összehoz.
Wade több évvel ezelőtt kilépett Rina életéből, amikor megölte a nővérét, most mégis együttes erővel fognak össze, hogy legyőzzék a gonoszt. Hamarosan szembe kell nézniük vámpírokkal, démonokkal – közöttük a sajátjaikkal –, szellemekkel, régi legendákkal, és persze a saját és egymás érzéseivel is.
Rina Dracus vadászként éli mindennapjait, amikor véletlenül belefut a nővére gyilkosába. A gyűlölet és harag ellenére össze kell fogniuk, hogy legyőzzék a közös ellenségüket. Ráadásul egy ősi titokra derül fény, ami teljesen megváltoztatja Rina életét.
Wade O’Brien egy újabb szörny nyomába ered, védve az ártatlanokat, ám útjai régi otthonába, New Orleansba vezetik. Sok évvel ezelőtt elment innen, eldöntve, hogy nem tér vissza. Most mégis szembe kell néznie az itt hagyott problémákkal és az egyáltalán nem tökéletes családjával
Vajon sikerül félretenniük a régi sérelmeket és legyőzni az ellenséget? A külön életstílus, álmok és célok mennyire hátráltatják őket? Sikerül együtt szövetkezniük, vagy a közös munka többet árt, mint használ?

Előre is köszönjük annak, aki elvállalja! Nagy segítség lenne!
;;)

Üdv,
Móni és Lina

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 május 05 (hétfő), 21:18 
Zöldfülű

TÁRGYTALAN

Bétát keresek!
Elérhetőség: nacus18@freemail.hu
Várható hossz: még nincs ötlet, 7 fejezetesnél nem több, 2-3 hetente/havonta frissítenék.

Köszi előre is a jelentkezést! ;)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Doresz18 2014 június 28 (szombat), 12:52-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 május 05 (hétfő), 18:36 
Zöldfülű

Bétát keresek! :-)
Műfaj: általános, néha kicsit talán sötét, néha kicsit dráma.
Figyelmeztetés: durva nyelvezet, gyilkosság (nem véres), kínzás (ez sem véres :-D )
Korhatár: 12-14
Párosítás: Lily/James
Várható hossz és frissítési idő: elég hosszú lesz, várhatóan több, mint 30 fejezet. Frissítés kb. hetente lenne, de ez szerintem elég változó. :-D
Elérhetőség: ciccamicca25@gmail.com

Aki tudna segíteni, az írjon!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 május 03 (szombat), 19:43 
Szárnybontogató

Bétát keresek egy hosszabb (15-17 fejezetes) sztorihoz :)
Fandom:Privet Drive
Műfaj:Dráma,Akció,kaland
Egy fejezet kb 3000 szó körül mozog,teljesen PD a sztori,kitalált szereplőkkel :)
E-mail:gambitmark@hotmail.com
Előre is köszönöm a segítséget :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 április 23 (szerda), 21:28 
Zöldfülű

Sziasztok, egy kész íráshoz keresek bétát.
Korhatár: 14
Párosítás: Rose/Draco (Rose elmúlt 17) Hermione/Draco
A történet hossza: összesen 11 fejezet, egy fejezet 800-1000 szószám körül mozog
Elérhetőség: hernadikitti@gmail.com
;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 április 23 (szerda), 17:48 
Könyvmoly

Megtaláltam az áldozatot! :))

Üdvözletem!
Én a szöszgyáros :D bétát keresek első és azt hiszem utolsó hosszabb történetemhez.
Műfaj: severitus
Figyelmeztetés: nem tervezek, de mivel Pitont nem tudom könyvhűre írni, így OOC lesz szegény.
Korhatár: Nem tervezem 12-esnél többre
Párosítás: nincs
Várható hossz és frissítési idő: Eddig egy 5 oldalas fejezet van kész, a második írás alatt. Mivel nem sok időm van írni, így arra gondoltam, hogy akkor töltöm fel az oldalra, ha teljesen kész. Havi egy fejezet :))
Elérhetőség: Itt PÜ, vagy a borcsok{pont}erika1984@gmail{pont}com

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ero 2014 április 24 (csütörtök), 13:30-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 április 09 (szerda), 12:05 
Könyvmoly

Sziasztok!

"Régi" meris vagyok, egy ideje eléggé eltűntem az oldalról, de mostanában tervezgetek újra feltöltögetni. :) Na, de nem ezért vagyok itt, hanem, mert bétát keresnék egy teljes regényhez (eddig kb. a fele van meg.)

Fandom: modern, reál, tehát nem épül semmire
Műfaj: dráma, romantikus, humoros, egy csöpp krimivel és sporttal
Párosítás: -
Várható hossz: erről még nem tudok nyilatkozni, de előreláthatólag legkevesebb 160 oldal

Nem sietek sehová, szóval nem kell gyorsan átpörgetni az egészet, inkább azt szeretném, ha pontosabb lenne, minden hibát kielemezve, szétszedve. Egy olyan embert keresnék, akinek volna ideje az egészhez, elejétől a végéig, és a nyelvtan mellett (helyesírási hibám nincsen sok), a dramaturgiára, stbk, is figyelne.

Köszönöm mindenkinek! :)

Elérhetőségem:
nilla@citromail.hu

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 április 07 (hétfő), 21:23 
Zöldfülű

Sziasztok!
Chloé Saunders vagyok és egy bétát keresek, többszöri alkalomra és a mostani legújabb történetemhez. Leginkább vessző hibáim vannak, de van, hogy a párbeszédekkel is gondban vagyok, na meg a helyesírással is küszködöm.

Műfaj: Sötét, Dráma, Nemi erőszakra utalás, később Erotikus jelenetek
Korhatár: 16 későbbiekben 18
Párosítás: Sterek lesz valamikor
Várható hossz: max 10 fejezetesre tervezem de még nem biztos
Frissítési hossz: 2 hetente szeretném majd, de ez függ az ihlettől és az iskolámtól is mennyi lesz a dolgom

Elérhetőségem:
e-mail: sebok.bia@hotmail.com

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2166 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 44  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra