Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 29 (szombat), 21:11

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 7704 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 155  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Sorozatfüggők Birodalma
HozzászólásElküldve: 2014 augusztus 11 (hétfő), 8:54 
Sztorihajhász

The Lottery-t néz valaki itt rajtam kívül? Sokan szidják a sorozatot, de szerintem simán nézhető. Már kijött a negyedik epizód (amit még nem néztem meg) is.

"Love is the most powerful magic of all."

"Every magic comes with a price."

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 augusztus 10 (vasárnap), 21:02 
Zöldfülű

Naomii: Ja, így már értem! :D Ez jónak hangzik, mármint, hogy nem válik egyik napról a másikra badass karatemesterré. Az néha engem is zavar :D Köszönöm a választ! :)

Candlelight: Akkor csak az első pár részen kell átverekednem magam, és onnantól már nem lesz vele problémám. :) Amúgy tényleg adhattak volna neki más címet, habár illik hozzá, hiszen ezek szerint tini is, meg farkas is, csak manapság rögtön az ugrik be, hogy akkor biztos "megcsaltál Armandóval, én meg ellened fordítottam Alexandrát, csak te nem tudtad, hogy én voltam" típusú drámázásra gondol. Szóval remélem tényleg nem ilyen lesz, már le is szedtem az első évadot, még a héten nekikezdek. :) Köszönöm a részletes választ!!

Assa: Szemeztem vele, lehet, hogy belenézek, köszönöm, hogy eszembe juttattad! :)

Azt is nagyon szeretem, tök jó, hogy nem csináltak belőle ilyen tinidrámát, hogy ki kivel van, nagyon jól összerakták szerintem, hogy ugyan Clarke-ot bántotta Finn csajának betoppanása, mégis együtt tudott dolgozni vele. Octavia engem a kezdetektől irritált, szóval engem Lincoln is idegesített egy kicsit, de maradt karakterben, és nem olvadozott.
Szerintem azért tudományos szempontból sem volt annyira gázos, bár tény, hogy bele lehetne kötni, de nem zavaró. Bellamyt néha utálom, néha viszont kifejezetten a kedvencem, nekem az egész leosztásból ő a legszimpatikusabb.
Nagyon várom már a második évadot! Októberben jönnek végre a jó sorozatok! ^^

Kétfejű szarvas foreva'!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 augusztus 10 (vasárnap), 17:29 
Ó-nagy-admin "on stage"

Saori írta:
Sziasztok! :)

Odaát pótlókat keresek amíg nem jön az új évad, a Sleepy hollow, Grimm, Haven, WH13 már megvoltak. Penny Dreadful a listán van, csak félek tőle, hogy csalódni fogok benne... Ha van esetleg valakinek ötlete, azt hálásan fogadnám! :)

Természetfeletti... Witches of East End? Az első évad nagyon jó volt, a második is biztatóan indult.
Vagy igen, a Teen Wolf, tényleg érdemes adni neki néhány résznyi esélyt, már leírták előttem, hogy miért.

Más:
A The 100-ot nézte valaki? :-D Meglepően jó évadot hoztak össze. Minimális romantikával (jó, Octavia rontotta az átlagot, de ő se volt annyira vészes, és szerelmi háromszög résztvevői se nyavalyogtak feleslegesen), aminek örülök, mert nem vette el az időt arról, amiről igazán szólnia kell a sztorinak.
Tudományos oldalról biztosan kismillió dologba bele lehetne kötni, de a feszes történetvezetés, a fordulatok és a karakterek a néhány gyengeséggel együtt is (kissé légből kapott szálak pl.) simán elvitták ezt a 13 részt.
A földi és az űrbeli események is izgalmasak, nem is beszélve egy-egy karakter jellemfejlődéséről. (Pl. a leküldött csoport önjelölt vezetője.)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 augusztus 10 (vasárnap), 12:19 
Tollforgató

Saori írta:
Kicsit tartok ettől a tini vonaltól, biztos össze-vissza megy majd a kakikeverés, ezért nem mertem még nekikezdeni. AHS-t azért nem nézem, mert prűd vagyok, amikor már a második percben csak a szex megy, az nekem felejtős... Mint a DaVinci démonaiban :/ De azért köszönöm az ajánlást, lehet, hogy mégis nekikezdek a Teen Wolfnak :)

A "tini-vonaltól" a TW-ben szerintem tényleg nem kell különösebben tartani, az első évadnak mondhatni a központi témája egy kicsit Rómeó-Júlia szerű románc, de ahogy évadról-évadra megy előre a történet, valami teljesen más lesz a lényeg, és szerintem meg is fogsz lepődni nagyon sok mindenen. Az elején, az első pár rész valóban tinirománcosnak tűnik, de később meglátod, hogy minden, csak nem egy sablon tinis sorozat. (Sokan azt mondják, hogy az a baj a Teen Wolffal, hogy ilyen hülye címet adtak neki, ez sok embert "megfélemlít", :-D , közben meg tök jó.) Az is mutatja, hogy mennyire más a sorozat, hogy azt hinnéd, főleg tinik nézik, de közben meg kb. ugyanolyan arányban jóval idősebbek is.

Szerintem nem az van, hogy itt mindenki oda van a TW-ért, hanem csak az, hogy aki szereti, az nagyon elkötelezett, és valóban NAGYON szereti. ^^ Igaziból azt lehet mondani rá, hogy addiktív, nem bírod abbahagyni a nézését. (Ja, és nem szexelnek folyton, nem ez a lényege, persze azért olyan 14 karikás módon van benne egy-két dolog, de nem olyan sűrűn talán. :-) - szerintem inkább olyan, mint egy misztikus krimi, minden évadban egy-egy rejtélyre derül fény, és nagyon pörgős-izgalmas, nem kiszámítható.) A CGI-n azért lehetne javítani XD, viszont, ami nagyon jóvá teszi, azok a karakterek, és az őket megformáló színészek. (A 3B évadra Dylan O'Brien kaphatott volna igazán egy Emmy-t, mert valami fantasztikusan jó volt.) Ahogy megy előre a történet, úgy lesz egyre komolyabb, darkosabb, de egyszersmind egyre jobb is. ;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 augusztus 10 (vasárnap), 11:23 
Tollforgató

Az apokalipszist szeressük, amíg nem a valóságban történik, szóval *megy és felírja a MUST watch listájára*

Nem-nem, talán rosszul fogalmaztam, szóval, a tini-dolgot úgy értettem, hogy tiniproblémáik vannak a fő vonalon kívül, nem a számlák befizetése miatt aggódnak, hanem a suli meg hasonlók miatt :) Talán épp ezért is élvezetes, szerintem jól oldották meg az átvezetést; vannak olyan sorozatok és filmek, amiknél hopp! A főszereplő hirtelen megtudja, hogy nem csak az létezik a világban, amiket eddig gondolt, legyenek azok vérfarkasok, szellemek vagy akármik, és másnap máris badass-karatemester módjára védi az univerzumot - itt azért akadnak problémák a kettő világ közti egyensúlyozással, titkolózással, satöbbi. Szerintem kezdj bele, aztán legfeljebb nem tetszik, nincs mit veszítened. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 augusztus 10 (vasárnap), 10:59 
Zöldfülű

Már lement angolul az első évad (csak nyolc rész :( ), nemtudom, hogy itthon fogják-e adni, én torrenteztem :D A Légió nekem is az egyik kedvenc filmem :D Egyébként hasonlít, és ugyanúgy tele van badass csatajelenetekkel, olyan postapokaliptikus világ, Michael <3, szóval nagyon állat.

Kicsit tartok ettől a tini vonaltól, biztos össze-vissza megy majd a kakikeverés, ezért nem mertem még nekikezdeni. AHS-t azért nem nézem, mert prűd vagyok, amikor már a második percben csak a szex megy, az nekem felejtős... Mint a DaVinci démonaiban :/ De azért köszönöm az ajánlást, lehet, hogy mégis nekikezdek a Teen Wolfnak :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 augusztus 10 (vasárnap), 10:01 
Tollforgató

Jé, a Dominion már el is kezdődött?:O Ejha, nagyon le vagyok maradva... A Légiót imádtam (bár persze eléggé kritizált film, de mégiscsak Paul Bettany szárnyakkal), gondoltam, hogy ebbe is belekezdek, de akkor megkérdezem - hasonlít valamennyire a filmre? Mármint, értem, hogy mások a szereplők (pedig megnéztem volna egy Gabriel-Audrey haverkodást), csak úgy történésileg gondoltam :)

A Teen Wolfról azt lehet mondani, hogy fantasztikus :D Tényleg, először nem volt szimpi, de a barátnőim addig áradoztak róla, hogy belenéztem, és nem tettem rosszul, három nap alatt megnéztem az első két évadot, plusz a 3A-t... Szerintem remek kombinációja az akciónak, fantasztikumnak és humornak, bár persze attól függ, hogy áll hozzá az ember. Tinikről szól, ami vagy tetszik valakinek, vagy nem :) Csak ajánlani tudom, ahogy esetleg az American Horror Storyt is - nem épp Odaát, de szellem az van benne, esti borzongatásnak jó, bár csak az első évadot néztem meg, a másik kettő szinte külön sztorinak számít, ha jól tudom. :-D

(Egyébként eljutottam végre addig az Agents of S.H.I.E.L.D.-ben, hogy a Coulson-dolog nagy része kiderült... Wow. :o )

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 augusztus 09 (szombat), 19:34 
Zöldfülű

Sziasztok! :)

Dominiont néz valaki? Szerintem iszonyú jó :D Még csak a harmadik résznél tarok, de nagyon tetszik *.*

Another question: Látom, hogy itt mindenki odáig van a Teen wolfért. Mit tudnátok nekem mondani róla, hátha kedvet kapok hozzá?
Odaát pótlókat keresek amíg nem jön az új évad, a Sleepy hollow, Grimm, Haven, WH13 már megvoltak. Penny Dreadful a listán van, csak félek tőle, hogy csalódni fogok benne... Ha van esetleg valakinek ötlete, azt hálásan fogadnám! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 augusztus 08 (péntek), 22:30 
Billentyűzetgyilkos

Szeptember 23-án jön a második évad, ha minden igaz :) Na, pl. a tahitis dolog is olyan, h csak vártam és vártam és vártam, h végre MINDEN kiderüljön, de nem, folyton csak egy-egy morzsát kaptunk, de az évad végére - úgy nagyjából - minden kiderül azzal kapcsolatban :mrgreen:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 augusztus 08 (péntek), 21:24 
Tollforgató

No, túljutottam az első négy részen - mit is mondjak? Nem rossz, nem rossz, bár lehet, hogy ha nem lennék hatalmas MARVEL-fan és nem vágynék minél több infóra, abbahagytam volna. Egyelőre kissé unalmasnak tűnik (Fogalmam sincsen, miért), de a tudóspáros egyszerűen Epic, fenomenális, May ügynök pedig badass. Bírom :D Ellentétben a főszereplő csajjal... Ő maradt antipatikus. Coulson Tahitiére meg már nagyon kíváncsi vagyok, az az üdülési-ügynök duma, amit lenyom... :lol: Mindenesetre, holnap folytatom :) Lesz második évad is, Ugye? Mert ez a pár rész rövidke, mint a TW első évadai.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 augusztus 08 (péntek), 16:56 
Billentyűzetgyilkos

Nem a világot menti meg, csak a repülőn lévőket :-D Szerintem egyáltalán nem Mary Sue (habár az árvaházban a Mary Sue Poots nevet kapta =)) =)) ), nekem az első részben se tűnt annak :o Igen, a Fitz-Simmons a tudós páros, és imádnivalóak, együtt is, külön-külön is (Fits és a majom-mániája :mrgreen: ). Mindenképp írj majd, hogy hogy tetszett, ha már túl vagy pár részen :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 augusztus 08 (péntek), 16:51 
Tollforgató

Hm, értem. A szerelmi szál alapból nem zavar, persze, minden sorozatban van, de nem mindegy, milyen formában - Bonesban kifejezetten IMÁDTAM Booth és Brennan kapcsolatát ( :x ) , ugyanígy a Castle-ben a Caskettet, de ebben főleg azzal volt bajom, hogy azon rész alapján nem volt túl szimpatikus a női főszereplő... Nagyon, nagyon nem, amolyan kifordított Mary Sue. Valami olyasmi volt, hogy egy repülőn verekedtek, meg kilyukadt az oldala, a csaj meg úgy menti meg a világot, hogy odadobja a felfújható gumicsónakot... :roll: :D Érdekes. A Fitz-Simmons az a két tudós volt, ugye? Mert ők tényleg szimpik voltak, Coulson pedig már a filmekben is tetszett :) Azt hiszem, megpróbálom, végül is, nem veszthetek vele, legfeljebb időt. Köszönöm. :-*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 augusztus 08 (péntek), 16:38 
Billentyűzetgyilkos

Naomii írta:
Marvel: Agents of S.H.I.E.L.D.

Én néztem végig, nagyon szeretem a sorozatot. A Skye/Ward nem lesz túl központi téma, és nem akarok spoilerezni, de egyáltalán nem olyan lesz végül, mint amire az elején számítani lehet :mrgreen: Szval az ne riasszon el, h az első részben egyértelmű, h lesz köztük valami - mondj egy valamire való sorozatot, amiben nem lejövős már az első találkozásnál, h x és y össze fognak jönni. Amúgy szerintem baromi jól fel van építve a cselekmény, Coulson szokás szerint nagyot alakít benne, az új karakterek - és a háttértörténetük - is izgalmasak, nekem személy szerint (Coulson után) a Fitz-Simmons "páros" a kedvencem. Én mindenképp azt javaslom, hogy adj a sorozatnak egy esélyt ;;) Arra mondjuk már most figyelmeztetlek, hogy van egy rohadt idegesítő része a SHIELD-nek, méghozzá az, hogy az egyik részben felmerül egy kérdés, amire választ várunk a következő epizódban, de NEM fogják megmagyarázni, helyette jön még négy másik dolog, ami miatt izgulhatsz, és találgatsz majd, hogy na ezt most miért és hogy meg egyébként is... Viszont fenntartja legalább az érdeklődést, legalábbis nekem eszembe se jutott, h inkább kaszáljam, amiért minden fontos dolgot elhúznak sok-sok résszel későbbre. Én inkább voltam izgatott miatta, mint dühös, csak sokszor tényleg ott tartottam, h öt-hat dologra vártam, h magyarázatot kapjak, viszont van olyan érdekes minden rész, h ez ne zavarjon különösebben, és ne akarjam félbehagyni a sorozatot emiatt.
De persze ízlések és pofonok :mrgreen:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 augusztus 08 (péntek), 15:59 
Sztorihajhász

Naomii írta:
Sziasztok!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy látta-é valaki ezt a Marveles sorozatot, a Marvel: Agents of S.H.I.E.L.D.-et? Néztem, hogy a Viasat el kezdené vetíteni, Egyszer belenéztem egy részbe, amit valamelyik barátnőm nézett, és csak az jött le, hogy van benne egy hackercsaj, aki húdeatommenő, meg van a kemény lelkű katona-ügynök-valami, és köztük persze románc bimbódzik kifelé, mint a matyó-hímzés a ketchupös dobozból... :roll: Az az egy rész volt ilyen, vagy tényleg erről szól? Hatalmas MARVEL-fan vagyok, szívesen olvasok-nézek mindent, ami hozzájuk kapcsolódik, de nem szeretném elrontani a jó benyomást :D Vélemények?

Én a pilot után kukáztam. Nem volt egy nagy eresztés szerintem, bár alapból nem vagyok egy hatalmas Marvel-fan.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 augusztus 08 (péntek), 14:48 
Tollforgató

Sziasztok!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy látta-é valaki ezt a Marveles sorozatot, a Marvel: Agents of S.H.I.E.L.D.-et? Néztem, hogy a Viasat el kezdené vetíteni, Egyszer belenéztem egy részbe, amit valamelyik barátnőm nézett, és csak az jött le, hogy van benne egy hackercsaj, aki húdeatommenő, meg van a kemény lelkű katona-ügynök-valami, és köztük persze románc bimbódzik kifelé, mint a matyó-hímzés a ketchupös dobozból... :roll: Az az egy rész volt ilyen, vagy tényleg erről szól? Hatalmas MARVEL-fan vagyok, szívesen olvasok-nézek mindent, ami hozzájuk kapcsolódik, de nem szeretném elrontani a jó benyomást :D Vélemények?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 augusztus 07 (csütörtök), 18:02 
Szárnybontogató

Nekem most (ismét) nagy szerelem a Twin Peaks, amit az M1 újra ad. Még most is imádom, szinte az egyetlen sorozat, aminek a nézése közben nem csinálok mást (horgolás, netezés, stb.)

És, hogy milyen öreg vagyok: már akkor is láttam, amikor először adták. Emlékszem, gimis voltam, és mikor vége lett egy-egy résznek, utána sprinteltem be a szobámban a megvetett ágyba, annyira féltem :D

"Hova tűnnek a szavak, amiket kiradírozunk?"

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 augusztus 05 (kedd), 23:03 
Zöldfülű

Sziasztok :) Lily Potteri mérhetetlen rajongását látva elkezdtem nézni a Merlint, és ATYA VILÁG MICSODA FINOM KIS GYÖNGYSZEM AZ A SOROZAT!!!!! Nagyon szépen köszönöm hogy rávett az a sok ember, aki a táborban annyira szerette, mert hihetetlenül tetszett. Főleg ahogy halálra szekálták egymást, kicsit emlékeztetett magamra és a nővéremre :D Mondjuk az elején még kicsit unalmas volt a gonosztevő szervezkedése - baleset - Merlin talál/lát valamit amit nem kellene - megoldás kitervelése - hiba a tervben - fenomenális végkifejlet forma amit kb MINDEN RÉSZBEN eljátszottak nem is tudom hány évadon át, nem beszélve arról, hogy ha hasba szúrtak valakit, az nem volt hajlandó vérezni. Mert **** the system. And biology. Jó, jó, tudom hogy mese... De annyira szép volt az, ahogy kifejlődtek az emberek személyiségei, ahogyan változtak, ahogyan felnőttek a történet előrehaladtával. Kár hogy ismertem már Arthur legendáját ezelőtt, így az utolsó résznél már előre sírtam, mert tudtam mi fog történni.......... Szép volt de azért na.... :cry: Az lenne a kérdésem/kérésem hogy tudna e valaki javasolni valami ehhez hasonló fantasy sorozatot? Nem túlzottan sok romantikával, és bőséges jellemfeljődéssel ;;)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kverty 2014 augusztus 10 (vasárnap), 22:52-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 július 24 (csütörtök), 13:39 
Tollforgató

candlelight írta:
Teen Wolf: Fú, én nagyon remélem, hogy már a következő részben megtudjuk, hogy Parrish micsoda! 8->

Azt én is! Van tippem rá :)

Eddy_ írta:
Én egyébként ahhoz képest, ahogy az első rész után hozzáálltam az évadhoz (akkor még az is megfordult a fejemben, hogy ha nem lesz jobb/értelmesebb - Malia... -, kaszálom a sorozatot), kellemesen csalódtam az utóbbi pár részben (az e hetit még nem láttam). Annyira nem erős szerintem, mint a 3. évad (főleg a 3B) volt, nem is nagyon sietek, hogy lássam az új részeket, a múlt hetit is pénteken néztem csak meg, de tetszik nekem is :)

Nekem pont a 3B tetszett eddig a legkevésbé. A 3A nálam a csúcs, az nagyon adta, főleg a kelta vonal miatt. Én imádom az ilyen rejtélyszálakat, nekem főként az ilyen vonalon mozgó dolgok jöttek eddig be a tw-n belül. Azért is tetszik eddig ez az évad ennyire, mert ez az egész halállistás, jelszós, vérdíjas dolog, iszonyat izgi :D Na meg azért is, mert visszakaptuk a régi Stilest, az előző évadban nekem nagyon hiányzott, talán azért se tetszett annyira, nem tudom. Nem talált be nekem az egész kitsune/nogitsune sztori. Valahogy többet vártam tőle, hogy izgalmasabban bontják majd ki az egészet az onikkal, az álmokkal, meg a Nemetonnal de sajna nekem csalódás volt.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 július 24 (csütörtök), 6:07 
Sztorihajhász

A The Lottery pilotját nézte valaki rajtam kívül? Szerintem nem lett olyan rossz, bár elég kiszámítható, de nekem tetszett.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 július 23 (szerda), 16:36 
Tollforgató

Teen Wolf: Fú, én nagyon remélem, hogy már a következő részben megtudjuk, hogy Parrish micsoda! 8->

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 július 23 (szerda), 12:34 
Billentyűzetgyilkos

vidor írta:
Apropó Danny... hova tűnt? Semmi szó nem esett arról, hogy ő is kiszáll, de úgy tűnik felszívódott.

Volt róla pár cikk, hogy őt teljesen kiírták a sorozatból, nem kapunk választ arra, hogy miért ment el a karakter, esetleg lelépett a városból/az országból, mint anno Jackson, vagy sulit váltott, vagy a színész akart továbblépni, vagy bármi, sztem nem is nagyon lehet számítani rá. Sajnálom, mert Dannyt bírtam, az meg plusz rátesz egy lapáttal, hogy pont azután írták ki, hogy közölte, tud a vérfarkasokról... :-(
Én egyébként ahhoz képest, ahogy az első rész után hozzáálltam az évadhoz (akkor még az is megfordult a fejemben, hogy ha nem lesz jobb/értelmesebb - Malia... -, kaszálom a sorozatot), kellemesen csalódtam az utóbbi pár részben (az e hetit még nem láttam). Annyira nem erős szerintem, mint a 3. évad (főleg a 3B) volt, nem is nagyon sietek, hogy lássam az új részeket, a múlt hetit is pénteken néztem csak meg, de tetszik nekem is :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 július 23 (szerda), 12:26 
Tollforgató

Teen Wolfról vélemények? :) Nekem eddig ez az évad nagyon bejön. Kíváncsi vagyok, ki lesz a Benefactor, nagyon birizgálja a fantáziámat, meg nem csak az, hogy ki, hanem, hogy miért. Persze tippem van, de jó lenne meglepődni :D Ja am. Liam és a barátja, meg egy az egyben olyanok, mint Jackson és Danny xD Apropó Danny... hova tűnt? Semmi szó nem esett arról, hogy ő is kiszáll, de úgy tűnik felszívódott.
Ja amúgy szegény Derek! De tuti van valami összefüggés az egész alfa-béta-omega dologgal. Ja a csaj, akit kinyírtak ennek a résznek az elején szintén egy 3ast sorolt fel; "The sun, the moon, the truth" - szerintem lesz itt összefüggés. Peter meg nagyon mesterkedik valamiben, vaj van a füle mögött, tuti.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 július 14 (hétfő), 11:10 
Könyvmoly

vidor, én Ramseyt jelöltem volna, igaz, hogy csak nyúlfarknyi szerepe volt, és nem is néztem most meg, melyik részek voltak felterjesztve Emmyre, és persze Charles Dance, akinek nem igazán lesz esélye az elkövetkezendő évadokban, pedig ha valaki nagyon jól játszik, az ő. Nőiből Arya a favorite, bár elég fiatalka, lehet, emiatt nem jelölhető még.

- Of what did she succumb?
- I drove a stake through her heart and cut off her head.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 július 12 (szombat), 16:45 
Tollforgató

candlelight írta:
Emmy: Nem mondod, hogy Tatiana Maslanyt nem is jelölték? :-O Azért ez nagyon durva. Aaron Paulnak én is örülök, én a hangját is nagyon szeretem a színésznek, mert volt egy rajzfilmsorozat a Tron Uprising (elkaszálták, pedig egy hihetetlenül magas színvonalú, nagyon jól rajzolt, innovatív dolog volt, dehát a Disney sem komplett... :? ), és abban volt az egyik karakternek, Cyrusnak a hangja (amúgy egy eléggé őrült karakter volt :-D )

Dylan O'Brient is jelölhették volna igazán (kicsit azért reménykedtem), biztos csak azért nem, mert "jaj, MTV-s sorozat, és azt ne" :-( , mert eléggé osztályon felüli volt a 3B-beli alakítása. Nem baj, majd egyszer úgyis kap Oscart. ;) :x

Nekem hiányzik Allison most is. :-( (Malia nekem nem helyettesíti, soha nem is fogja, Kirát mondjuk szeretem.)

Oda és vissza vagyok a hangjáért! Eltudnám hallgatni naphosszat... Mielőtt nem néztem BB-t sose értettem az imádatot körülötte, aztán meghallottam a hangját és elvesztem :x Amúgy most megint adja egy rajzfilmfigurának, BoJack Horseman lesz a címe, és onnan lesz az egyik mellékkarakter. Szerintem még nem kezdődött el, de tuti belenézek majd ha igen.

Hát azért Dylannek szerintem még van hova fejlődni, de kétségtelenül tehetséges. Azért jelölni én se jelöltem volna, most még semmiképp, majd eljön az ideje.

Nekem nem :oops: Mondjuk más sem, nemcsak ő nem. Maliáról meg minden rosszat visszaszívok, amit írtam, kezdem nagyon megkedvelni, a matekórás húzása iszonyat nagy volt! :D

Clarey; te kikez jelöltél volna helyettük a GoT-ból? :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 július 10 (csütörtök), 18:58 
Sztorihajhász

Hivatalosan is berendelték az Orphan Black harmadik évadát! Hurrá! :mrgreen:

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 július 10 (csütörtök), 17:49 
Tollforgató

Járok egy (ECDL) tanfolyamra, alatta írtam Eddynek, hogy: "már annyiszor hallottam ma a Winchester szót, hogy most már tényleg elkezdem nézni a Supnatot." :-D

Emmy: Nem mondod, hogy Tatiana Maslanyt nem is jelölték? :-O Azért ez nagyon durva. Aaron Paulnak én is örülök, én a hangját is nagyon szeretem a színésznek, mert volt egy rajzfilmsorozat a Tron Uprising (elkaszálták, pedig egy hihetetlenül magas színvonalú, nagyon jól rajzolt, innovatív dolog volt, dehát a Disney sem komplett... :? ), és abban volt az egyik karakternek, Cyrusnak a hangja (amúgy egy eléggé őrült karakter volt :-D )

Dylan O'Brient is jelölhették volna igazán (kicsit azért reménykedtem), biztos csak azért nem, mert "jaj, MTV-s sorozat, és azt ne" :-( , mert eléggé osztályon felüli volt a 3B-beli alakítása. Nem baj, majd egyszer úgyis kap Oscart. ;) :x

Nekem hiányzik Allison most is. :-( (Malia nekem nem helyettesíti, soha nem is fogja, Kirát mondjuk szeretem.)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 július 10 (csütörtök), 17:35 
Tollforgató

Eddy_ írta:
Ha van értelme, akkor engem sem zavar, de pl. Allisont miért kellett megölni? Mert a színésznő, aki játssza, ki akart szállni, de (szerintem) amúgy semmi oka nem volt, hogy meghalt.

Mondjuk én személy szerint kifejezetten örülök neki, mert én nagyon nem bírtam. Maga a karaktert lehet szerettem volna, ha más játssza, de így egyszerűen képtelen voltam megkedvelni. Nálam egy rossz színészi játék egyszerűen képes megutáltatni egy karakter. Ennek mondjuk a fordítottja is igaz legalább :)

Kijöttek az Emmy jelöltek! Vélemények?
Tatianát sajnos megint hanyagolták... egyszerűen nem értem! Mit kéne még tennie, hogy kapjon egy jelölést? Amúgy engem nem ért meglepetés, talán csak Lena Headey jelölése. Ez pozitív értelemben. De a kategóriában akkor is Anna Gunn-nak szorítok, mert amit leművelt az utolsó évadban, azt díjazni kell!
Nem értem amúgy ezt a Downtown Abbey mániát a jelöléseknél... ennyire nem jó az a sorozat! A kosztüm mondjuk mindent visz, de a színészek meg a történet egyáltalán nem indokolja ezt a sok jelölést szerintem.
Dean Norrist kicsit hiányolom, azt hittem simán jelölik, Aaron Paulnak viszont örülök. Peter Dingale-nek szintén - ezúttal jogosan van ott, megérdemelt, ez az évad tényleg az övé volt.
Leading actor kategória idén a legerősebb szerintem, érdekes lesz ez így. True Detective vs Breaking Bad párharcokat várok főként, aztán majd meglátjuk. A comedy kategóriáról nem tudok nyilatkozni, az hideg hagy, meg nem is nézek onnan semmit.

szerk.: Clarey: én azért azon nevetgéltem pár sort, hogy egymás ellen mennek Martin Freemannal :)) Gonosz vagyok tudom! :D Mondjuk Sherlockot nem nézek, és ha kényszerítenének rá se néznék, elvből ellene vagyok a BC hype-nak - bocsi :oops: Sose értettem és sose fogom, pedig láttam már az ipsétől filmet.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 július 10 (csütörtök), 17:29 
Könyvmoly

Mit szóltok az Emmy jelölésekhez? :shock: Nagyon erős a drama kategória, de BB vagy TD lesz a díjazott szerintem. Furcsa, hogy GoT szereplő nem lett jelölve egyáltalán.

szerk.: majdnem sikerült végigolvasni... =)) oké, akkor megnyugodtam, bár én nem őket jelöltem volna, de hát nem rajtam múlik.

Az fura, hogy a shameless comedy kategóriában indult, az előtt pedig értetlenül állok, hogy Maslany miért nem kapott jelölést megint.

Benedict Cumberbatch jelölése pedig... WTF!? :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 július 09 (szerda), 19:37 
Billentyűzetgyilkos

vidor írta:
Ha a történtet és a karakterek célját szolgálja a változás/halál, akkor én fejet hajtok előtte. Inkább hulljon el 1-2 karakter, minthogy ne féltsem őket, mert tudom, hogy úgyse merik őket kiírni.

Ha van értelme, akkor engem sem zavar, de pl. Allisont miért kellett megölni? Mert a színésznő, aki játssza, ki akart szállni, de (szerintem) amúgy semmi oka nem volt, hogy meghalt.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 július 08 (kedd), 20:14 
Sztorihajhász

Nos, nekiláttam a PLL ötödik évadának, és nekem tetszik. Bár valahogy már régóta annyira egyértelmű volt, hogy Alison él, Melissa is az A csapat tagja, valamint hogy Mona még mindig ügyködik. És mivel Ali anyja megmurdelt, őt is kihúzhatjuk, mint csapatkapitányt. Én egyébként most vagy Jasonre, vagy Melissára voksolok, hogy ő az igazi "A". Ezra meg jobban tette volna, ha elpatkol, sosem volt túl szimpi. Toby meg tök fura azzal a hajjal, de jól áll neki. És VISSZA Calebet! Travis túl nyomi!

Még két epizód van hátra, aztán nekiállhatok hetiben nézni.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 július 06 (vasárnap), 12:13 
Tollforgató

Eddy_ írta:
Senki?! :o

Senki. Tényleg nem. Feleslegesnek is tartom keseregni azon, hogy hullanak/cserélődnek a szereplők. Engem ezek sose zavartak különösebben. Persze nekem is van olyan, ahol nem tudok túllépni 1 vagy 2 haláleseten, de ez elenyésző. Ha a történtet és a karakterek célját szolgálja a változás/halál, akkor én fejet hajtok előtte. Inkább hulljon el 1-2 karakter, minthogy ne féltsem őket, mert tudom, hogy úgyse merik őket kiírni. Sokkal jobban szeretem azokat a történeteket, ahol izgulhatok ténylegesen 1-2 szereplőért.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 július 03 (csütörtök), 11:43 
Könyvmoly

Penny Dreadful valaki? Esküszöm, ennyire nem tetszett még sorozat, pedig egy 100+ lista áll a hátam mögött! :x :x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 július 03 (csütörtök), 8:03 
Billentyűzetgyilkos

vidor írta:
Nekem megmondom őszintén, igazából senki nem hiányzik, azok közül, akik elmentek...

Senki?! :o
Nekem is Maliára totál ez volt a reakcióm (tegnap tudtam megnézni az új részt). Ha nincs Stilesszal közös jelenete, még egész elviselhető lenne (na persze akkor is ott van még, hogy teljesen logikátlan a karaktere, de közel sem olyan idegesítő). Ó, én Petert imádtam (jól láttam, hogy felszedett pár kilót? :mrgreen: ), ahogy ránézett Maliára, amikor Scott bemutatta neki, könnyek a szemében, hogy először látja a lányát, aztán fapofa újra XD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 július 02 (szerda), 11:06 
Tollforgató

Nekem megmondom őszintén, igazából senki nem hiányzik, azok közül, akik elmentek... Eddig mind szépen pótolható volt, vagy csak alapból nem tűnik fel a hiányuk.
Kirát imádom! :D Amúgy ebben a részben jöttem rá, hogy igazából Malia úgy egymagában egyáltalán nem idegesít - csak ne menjen Stiles közelébe! xD Jaj, Sterek shipperként ez a rész maga volt a paradicsom! Visszahozták Miguelt :D :x =)) Imádtam baby Dereket! Creditet a kissrácnak! :D Nagyon ügyes volt :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 július 01 (kedd), 12:16 
Billentyűzetgyilkos

candlelight írta:
Jaj, a jelenlegi felálláson a Stiles/Maliát értettem, mert amúgy Kira Scottal is aranyos. (Kb. mindenkivel ^^)

Jaj, bocsi, a vége fölött már elsiklott a tekintetem. Így már totál egyetértek: bárki, csak ne Malia :mrgreen:
Ericának voltak jó pillanatai, de én annyira nem kedveltem. Igazából ő csak azért hiányzik, mert úgy érzem, hogy lassan az összes régi szereplőt lecserélik, vagy szimplán kiírják. Hiányzik a régi csapat :(

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 július 01 (kedd), 12:11 
Tollforgató

Eddy_ írta:
candlelight írta:
Malia a Maugli

=)) =)) =))
Kira szerintem aranyos egyébként Scottal, és még ha nem is lesz annyira jó Allison helyett (mégis csak ő Scott első szerelme), jól megoldották ezt, nem úgy, mint Stiles nőjét... :evil:
Amúgy tényleg, milyen igazad van, Stiles valahogy mindig ilyen csajokat kap :-D Corával szerintem nagyon jól működött volna a dolog, talán ő lett volna a legjobb választás mellé. Sajnálom, hogy olyan hamar kiírták, őt nagyon szerettem, erős női karakter volt, nekem hiányzik.

Maugli nagyon magas labda volt, nem bírtam volna kihagyni. =))

Jaj, a jelenlegi felálláson a Stiles/Maliát értettem, mert amúgy Kira Scottal is aranyos. (Kb. mindenkivel ^^)
Igen, Cora nekem is hiányzik, meg igaziból Erica is.:( Bár Kirát jó, hogy kaptuk. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 július 01 (kedd), 12:07 
Billentyűzetgyilkos

candlelight írta:
Malia a Maugli

=)) =)) =))
Kira szerintem aranyos egyébként Scottal, és még ha nem is lesz annyira jó Allison helyett (mégis csak ő Scott első szerelme), jól megoldották ezt, nem úgy, mint Stiles nőjét... :evil:
Amúgy tényleg, milyen igazad van, Stiles valahogy mindig ilyen csajokat kap :-D Corával szerintem nagyon jól működött volna a dolog, talán ő lett volna a legjobb választás mellé. Sajnálom, hogy olyan hamar kiírták, őt nagyon szerettem, erős női karakter volt, nekem hiányzik.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 július 01 (kedd), 12:00 
Tollforgató

Azt figyeltem meg, hogy Stilest mindig olyan "vad" csajok mellé teszik be a sorozatban. :-D Erica ugye szerelmes volt belé, és Stiles ugyan nem, de azért mondott neki ilyeneket, hogy: "lennék a Batmaned" meg hasonlók. :) Aztán Corával is egészen elképzelhető volt (ő ráadásul tényleg nagyon olyan volt, mint Derek, csak lányban. :D) Most meg itt van Malia a Maugli. Szóval érdekes, hogy mintha lenne az íróknak egy olyan koncepciójuk, hogy Stiles vonzódik a vad vérfarkasokhoz (Derek erre a szerepre tökéletese lenne), nem tudom, hogy ezzel a Stereket akarták (volna) kiváltani, vagy csak véletlenül alakult így (szerintem csak véletlenül). Ugyanakkor meg ott van ugye a Lydia-dolog is, ami egy eléggé bálványimádó kapcsolat (amiknek sosem szokott jó végük lenni, így igazból Lydia kifejezetten rendes, hogy nem bátorította Stilest, ha egyszer nem akar vele járni, mert ez Stilesnak nem lett volna jó. Bár az a a csók butaság volt tőle azért, ennek fényében...) Ha átalakul előbb barátsággá (és már tulképp átalakult), akkor viszont lehetne belőle valami. A Stydia szerintem is sokkal hihetőbb, mint bármelyik más hetship Stilesszal. Azért, mert már ismerik egymást, megvan a közelség, a bizalom.

Azért én megnéznék egy Stiles/Kirát is. Kár, hogy nem őket közelítették egymáshoz, jobban örülnék neki, mint a jelenlegi felállásnak; érdekes lenne.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 június 30 (hétfő), 19:31 
Billentyűzetgyilkos

Én meg pont hogy maximum Lydiával tudnám elképzelni (de szigorúan csak a második, de inkább harmadik évad eleje-közepe tájától, amikor már Stiles nem a tökéletes-Lydiát látta), de hú, Ericával... most belegondoltam, de nagyon nem tetszik :D Caitlin még tényleg szóba jöhetett volna, ha nem úgy történnek a dolgok, ahogy, illetve ha rendesen megismerjük a karaktert, mert azért nem sok mindent lehetett megtudni róla abban a két perces kis jelenetben. Ok, azt el lehetett dönteni, hogy szimpi vagy nem, de köbö ennyi. De még mindig jobb lenne ő, mint Malia...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 június 30 (hétfő), 18:45 
Tollforgató

Luna Black írta:
vidor írta:
vagy Christinával

Ő kicsoda? :shock:

Ó, bocsi, Caitlin, nem Christina, látszik hogy fejből írtam, nem néztem utána. Az a lány, akivel a partyn volt Stiles, a 3x16-os részben.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 június 30 (hétfő), 17:33 
Billentyűzetgyilkos

vidor írta:
vagy Christinával

Ő kicsoda? :shock:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 június 30 (hétfő), 12:45 
Tollforgató

candlelight írta:
:x
Mostanában azon gondolkodtam, hogy igaziból Derek az, akihez senki más nem illik, csak Stiles. Főleg neki van/lenne szüksége egy olyan személyiségű partnerre, mint Stiles. Pl. eszembe jutott, hogy működne-e a dolog, ha Stiles lány lenne, és arra jutottam, hogy akkor is simán: Dereknek Stilesra van szüksége egyszerűen, hogy ki tudjon teljesedni az életben, hogy "meg tudjon gyógyulni", stb. Stiles még lehetne éppen mással is működőképes (de én azt meg csak simán nem akarom :-D), de Derek egyszerűen nem.

Hú ezen még sose gondolkodtam! Tök érdekes megközelítés. Főleg a ha Stiles lány lenne dolog gondolkodtatott el nagyon, és megpróbáltam elképzelni a helyzetet fordított szituban is - mm Dereket lányként -, és még úgyis működőképesnek látom ezt a párost.
Viszont én Stilest tényleg nem nagyon tudom összeegyeztetni se Lydiával, se Maliával. Talán ha lányt kéne mondani, akkor működhetett volna Heatherrel, Ericával vagy Christinával, ha nagyon megerőltetem magam és elakarok Dereken kívül képzelni mellé mást, de inkább ne :D Meg hát szegény Heather és Erica is már alapból kiesett.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 június 29 (vasárnap), 12:15 
Billentyűzetgyilkos

candlelight írta:
Mostanában azon gondolkodtam, hogy igaziból Derek az, akihez senki más nem illik, csak Stiles. Főleg neki van/lenne szüksége egy olyan személyiségű partnerre, mint Stiles. Pl. eszembe jutott, hogy működne-e a dolog, ha Stiles lány lenne, és arra jutottam, hogy akkor is simán: Dereknek Stilesra van szüksége egyszerűen, hogy ki tudjon teljesedni az életben, hogy "meg tudjon gyógyulni", stb. Stiles még lehetne éppen mással is működőképes (de én azt meg csak simán nem akarom :-D), de Derek egyszerűen nem.

Ez nagyon szép gondolatmenet. Én is így vagyok vele. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 június 29 (vasárnap), 6:25 
Sztorihajhász

Nem tudom, ki látta már az új ausztrál sorozat, a Love Child pilotját. A történet 1969-ben, a szexuális forradalom idején játszódik Sidney-ben, és olyan lányokról szól, akik teherbe estek, és emiatt a családjuk, a társadalom kitaszítja őket. A történet maga egy intézetben játszódik, ahol ezek a lányok élnek, amíg megszülik a gyermeküket, akiket sokszor elég brutális, illegális módszerekkel vesznek el tőlük. Egy rész alapján nekem nézős, mert nemcsak dráma van benne, hanem sokszor amolyan keserédes humor is, hiszen ezek a lányok többnyire 15-17 évesek, akik élni akarnak, bolondoznak, barátságokat kötnek, de igazából csak saját magukra számíthatnak, mert mindenki bűnösként tekint rájuk. Én csak ajánlani tudom, hogy nézzétek meg. 8 epizódos lesz az első évad, és már berendelték a második évadot.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 június 29 (vasárnap), 0:08 
Tollforgató

vidor írta:

Én alapból utálom Stilest bárkivel, aki nem Derek, mert egyszerűen nem való máshoz és kész :-P És még csak nem is vagyok slasher

:x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 június 28 (szombat), 23:21 
Tollforgató

Eddy_ írta:
Igen, részben ezért is reménykedek benne, hogy végül nem ő lesz a lánya.

Ebben én is. Alapból ez az előhúzunk egy gyereket, akiről nem tud az apja téma a halálom, egyszerűen annyira erőltetett, hogy az fáj.

Én alapból utálom Stilest bárkivel, aki nem Derek, mert egyszerűen nem való máshoz és kész :-P És még csak nem is vagyok slasher

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 június 26 (csütörtök), 20:00 
Billentyűzetgyilkos

candlelight írta:
Amúgy is, milyen hülyeség, hogy egy farkasnak prérifarkas gyereke legyen. ~x(

Igen, részben ezért is reménykedek benne, hogy végül nem ő lesz a lánya.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 június 26 (csütörtök), 19:42 
Tollforgató

Eddy_ írta:
Örülök, hogy segíthettem, Rey ;;) >:D< Peter nekem is hiányzik nagyon, a 3. évadban nem kapott sok szerepet, de remélhetőleg most, hogy kiderült, hogy van egy gyereke (én még mindig reménykedem, hogy nem Malia az), többet fogjuk látni :) És Christ is szeretném sokat látni :x Róla tudtok valamit? Ő nem hagyta ott Beacon Hillst, mint Isaac, ugye? És ha már felnőttek, szeretnék sok-sok sheriff-mama McCall jelenetet is, Jeff! :-P

Amúgy tényleg... most, ha belegondolok, még mindig meg lehetne oldani, hogy ne Malia legyen Peter gyereke, bár attól tartok, Jeff nem ennyire kidolgozott, mint azt már sajnos tapasztaltuk. :'D Pedig sokkal érdekesebb lenne, ha az eredeti elképzelés szerint Jacksont hoznák vissza. Amúgy is, milyen hülyeség, hogy egy farkasnak prérifarkas gyereke legyen. ~x(

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 június 26 (csütörtök), 18:45 
Billentyűzetgyilkos

Örülök, hogy segíthettem, Rey ;;) >:D< Peter nekem is hiányzik nagyon, a 3. évadban nem kapott sok szerepet, de remélhetőleg most, hogy kiderült, hogy van egy gyereke (én még mindig reménykedem, hogy nem Malia az), többet fogjuk látni :) És Christ is szeretném sokat látni :x Róla tudtok valamit? Ő nem hagyta ott Beacon Hillst, mint Isaac, ugye? És ha már felnőttek, szeretnék sok-sok sheriff-mama McCall jelenetet is, Jeff! :-P

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 június 26 (csütörtök), 18:32 
Könyvmoly

vidor írta:
Viszont szegény Maliát ki nem állhatom! Annyira unszimpi a csaj! Ezzel az "én kemény vagyok" felfogással. Duh $fal Meg higgyem is el, hogy pár hét alatt beilleszkedik a társadalomba, amikor évekig élt farkasként totál egyedül. Roppant hiteles.

Azóta lerendeztem magamban, egy kis segítséggel (köszi, Eddy! :x ), hogy tovább kell siklani a rész logikátlanságai felett, hogy élvezhető legyen. :roll: (Pl.: babyDerek hogyan jön vissza Mexikóból iratok nélkül és egyéb nyalánkságok...)

Nekem hiányoztak a felnőttek viszont, főleg Peter, nagyon tinisorozat nélkülük, és eléggé komolytalannak hat tőle.

Malia nálam sem nyerő, ezen tegnap óta szakadok a röhögéstől:
"Here is a list of Stiles-ships I prefer over Stalia:
Stydia
Sterek
Sciles
Stiles x Melissa
Stiles x the Sheriff
Stiles x distant relationship-Jackson
Stiles x his Jeep
Stiles x The Benefactor
Stiles x Peter
Stiles x a rock
Stiles ending up all alone."

GoT könyves spoileres, elszomorító cikk: http://www.huffingtonpost.com/2014/06/2 ... lp00000592 :-<

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 7704 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 155  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra