Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 április 30 (csütörtök), 15:37

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Tressa - mentegetőzések és mentségek
HozzászólásElküldve: 2014 július 10 (csütörtök), 10:42 
Zöldfülű

Üdv, a pokol mélyéről!

Na, és akkor jöhet is az első magyarázkodás… Igen, én kis naiv, azt hittem, hogy majd munka mellett is éppen annyi időm lesz írni, mint máskor (há… há… há…) Sajnálom, de miközben folyamatosan azt kell mondogatnom magamnak, hogy „Én most pénzt csinálok!”, nem sok időm, és ihletem marad. Hacsak nem akartok olyan dolgokat olvasni tőlem, mint: Senki sem ért meg, senkit sem értek meg; Vagy angolul mond, vagy sehogy; A nevem nem Ula; A dobozok bosszúja; Vért vagy ragasztószalagot;

Szóval igen… a tini kislány drámája (há… há… há… milyen édes a kicsike) Esetleg az Életre ítélve hangulatához tudnék bekapcsolódni, de ahhoz is csak annyira, hogy kicsit részletesebben leírom a rabszolgaságban töltött idejét.

Amint elkezdődik a suli, már újult erővel (há… há… há…) tudok majd folytatni mindent, amit elkezdtem, és mindent mindenkinek megcsinálni, amit ígértem. Addig is megyek vissza a szalag mellé, és mondogatom magamban a kis mondókámat. Én most pénzt csinálok. Én most pénzt csinálok! ÉN MOST PÉNZT CSINÁLOK!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Tressa - mentegetőzések és mentségek
HozzászólásElküldve: 2014 május 19 (hétfő), 19:03 
Zöldfülű

Sziasztok!

Végre rászántam magam, hogy nekem is legyen egy olyan saját kis kuckóm, ahol értesíthetem az embereket, mindenféle újdonságról. Na, szóval akkor! Hogy s mint? Merre? Mikor? Hogy?

Először is, vegyük szépen sorban a történeteimet!

Életre ítélve: tudom, tudom... már lassan több mint egy hónapja nem frissítettem, és valószínűleg a közeljövőben nem is fogom. Befejezhetném pár fejezettel is akár, de az nem lenne olyan, mintha elölről átdolgoznám az egészet, és úgy tennék pontot a végére. Viszont ha mégis lenne valaki, aki nem bír magával, és mindenképpen szeretné megtudni a végét, az írjon rám, és szívesen megosztom vele.

Kéretlen bűnök: ez az a történet, amiben most tényleg benne vagyok. A negyedik fejezet hamarosan fent lesz, és talán fogom tudni tartani a nagyjából két hét/fejezet tempót (feltéve, ha egy heveny röhögőgörcs közepette nem fejelek le valamit...)

Azt hiszem, ennyi volt az első helyzetjelentésem. Bárki, bármivel nyugodtan zaklathat.

Tressa

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 1 óra