Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 április 30 (csütörtök), 18:46

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 166 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3, 4  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Mentségemre legyen mondva: Rémlassan Frissítő Susane írá
HozzászólásElküldve: 2018 április 02 (hétfő), 10:50 
Szárnybontogató

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: Mentségemre legyen mondva: Rémlassan Frissítő Susane írá
HozzászólásElküldve: 2016 december 03 (szombat), 20:51 
Zöldfülű

Szia!

Érdeklődnék a Harry Potter és a megfiatalodott bájitalmester 2. részéről. Olvastam a kritikáknál, hogy már van belőle lefordítva és fent van az oldaladon, de nem találtam
:cry: tervezed ide is feltölteni? Vagy tudsz adni egy linket hozzá? :D Lééééééégyszííííííííííííí :give: :D :shock:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 szeptember 12 (hétfő), 19:25 
Zöldfülű

Kedves Susane!

A Kívánj valamit! fordításáról és a Szárnyra kapó Fekete Főnixmadár folytatásáról érdeklődnék, mert lassan már pénzgyűjtésbe is kezdenék a számodra, ha az kell, csak írj! :china:
Kérlekkérlekkérlek!!!

Vagy várj! Annyi mindent tehetnék
Kicsit élni szeretnék! Tudni mindent
Mit nem tudok magamról még
Sose féltem igazán
Aki másképpen lát
Ki csak alszik az honnan is tudná, hogy álmodni jó?
A sok suttogott hazugság között csak elvész a szó.." (Kincses Bolygó)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 február 13 (szombat), 9:46 
Zöldfülű

Szia újra :)

Lenne egy kérdésem, a Harry Potter és a Mardekár medáljának van folytatása is? Vagy valami Epilógus? Csak mert már többször is végig olvastam, és sok lezáratlan szál maradt szerintem.

Seiya

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 február 10 (szerda), 23:23 
Zöldfülű

Szia

Jó ideje el vagy tűnve :( Nagyon sajnálom! A Kívánj valamit folytatása is elmaradt. ;( A másik ami érdekelne sokunkat az a Fekete Főnix. Mondjuk az az igazság, hogy bármelyik történet frissítésének örülnék. Várható a jövőben új fejezet?

üdv. Seiya

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 október 21 (szerda), 21:49 
Írópalánta

Üdv!

Nagyon rég írtam ide helyzetjelentést, így most pótolom a dolgot. :D

Mostanában leggyakrabban a Make a Wish, azaz a Kívánj valamit! című történet fordítását frissítem, mert a humora annyira magával ragad, hogy nem tudom nem fordítani. Emellett persze igyekszem más történeteimet is frissíteni, amikor időm engedi.

Az Ez háborút jelent! folytatása szintén hamarosan érkezik, picike türelmeteket kérem.

Saját ficjeim írását is tervezem a közeljövőben, de az ihletem jelenleg más irányba húz.

Ha esetleg kíváncsiak vagytok más jellegű írásaimra, mostanában elég sok friss novellát töltök fel a blogomra: http://dobozmelyi-tortenetek.blogspot.hu/ :#-)

KépKép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 október 21 (szerda), 21:42 
Írópalánta

Ero írta:
Szia!
Érdeklődési szinten érdeklődnék, hogy a Megfiatalodott bájitalmester 2. részét is lefordítod/feltöltöd valamikor a jövőben?

Szia!

Az elejét már lefordítottam, és valószínűleg folytatni fogom a fordítást, csak mostanában más történetekkel foglalkozok inkább.

KépKép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 június 07 (vasárnap), 12:18 
Könyvmoly

Szia!
Érdeklődési szinten érdeklődnék, hogy a Megfiatalodott bájitalmester 2. részét is lefordítod/feltöltöd valamikor a jövőben?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 május 23 (szombat), 9:59 
Írópalánta

Üdv!

Elnézést, jó régen jártam a fórumon. A kérdésekre válaszolva, folytatni fogom a Fekete Főnixet és a Bűntelen bűnhődést. Az utóbbit előbb, mint az előbbit, mert ahhoz már majdnem kész a folytatás.

Ezen kívül mostanában két fordítást töltök folyamatosan. Az első egy humoros Harry/Ginny romantikus történet, amely emailekre épül, és nagyon szerettem olvasni és fordítani is.

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=121454

Íme a bemutatója:
Eredeti cím: This Means War
Szerző: Jeconais
Párosítások: Harry/Ginny, Ron/Hermione stb. Nem igazán sorolom fel, majd meglátjátok.
Stílus: Akció/kaland, Humor, Romantikus
Elérhetőség: http://jeconais.fanficauthors.net/This_Means_War/index/
Figyelmeztetések: Helyenként csúnya beszéd, nyomokban erotikus utalások, levelekre és e-mailekre épülő történetvezetés (ezt tessék komolyan venni!), AU, OOC, slasht is tartalmaz, de lényegében csak említés szintjén. Tessék betartani a korhatár megjelölést. ^^
Történet: Amikor a Weasley fiúk beleavatkoznak Ginny és Dean kapcsolatába, életük legnagyobb hibáját követik el. A boszorkány úgy dönt, ideje bosszút állni, amelynek az első pontja az új pasi – Harry – megszerzése. A fordító előszava
Nem tudom, mennyire tudjátok rólam, de én alapvetően nem szeretem Ginnyt. Sohasem szerettem, és a Harry/Ginny páros sem volt igazán a kedvencem (oké, a canonban nem panaszkodok miatta, de na…). Ebben a történetben azonban mégis meg tudtam őt kedvelni, mert egyszerűen karakán, erős és érdekes karakter, ja, és ami nem utolsó: okos és ravasz is. Ami a legjobb: Jeconais történetében ugyanezek a tulajdonságok elmondhatóak Harryről is, és a korábbi fordításaimból nagyon tudjátok, hogy nekem ez az egyik gyengém. Nehezen tudok ellenállni az intelligens/erős Harry Potter történeteknek.

A második történet, amit most fordítok az a Make a Wish fordítása, amit mostanában elég sűrűn frissítettem.

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=121614

Eredeti cím: Make a Wish
Szerző: Rorschach’s Blot
Stílus: Akció/kaland, Humor
Jogok: A történetet a szerző engedélyével fordítom, semmilyen hasznom nem származik belőle, ahogy a szerző sem keresett pénzt vele.
Elérhetőség: https://www.fanfiction.net/s/2318355/1/
Történet: Harry megtudta a jóslat tartalmát, és nem hiszi, hogy egy diák legyőzheti Voldemortot, így úgy dönt, ha már úgy is meg fog halni, akkor előtte élni fog.
Fordító megjegyzése: Több olyan kérést kaptam, hogy fordítsam le ezt a történetet is (például itt a Merengőn Emily Cullentől), és mivel minden percét imádtam, és már végeztem A rúnák mesterével, engedélyt kértem a szerzőtől a munkára, aki ezt meg is adta nekem. A Make a Wish egy izgalmas kalandtörténet, tele olyan elemekkel, amelyek a legjobb kémes vígjátékokat is túlszárnyalják. Amint beindulnak az események, nem lehet abbahagyni, épp ezért igyekezni fogok sűrűn frissíteni, hogy ne kelljen sokat várnotok. A történet összesen ötven fejezetes, a részek általában nem annyira túl hosszúak (bár azért csak az első rész igazán rövid), de rengeteg izgalmat és humort tartalmaznak, így tehát saját felelősségre tessék elolvasni őket. Saját esetemet figyelembe véve figyelmeztetek mindenki: a történet fejezetről fejezetre függőséget okoz. Ha szeretnéd bejárni a világot, akkor ez a te történeted. Ha eredeti ötleteket szeretnél olvasni, vagy őrült kalandokat, akkor szintén jó helyen jársz.

Azt hiszem, egyelőre itt fejezem be a híradást, és megyek vissza államvizsgára készülni. :)

KépKép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 április 12 (vasárnap), 17:25 
Zöldfülű

Szia Susane :)

El vagy tűnve egy ideje. Mi a helyzet feléd? Jó már a géped?
Érdeklődnék én is, hogy a Fekete főnixet és a Bűntelen bűnhődést folytatod majd még valamikor? Mind kettő nagyon tetszik.

üdv. Seiya

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 11 (szerda), 21:38 
Zöldfülű

Szia!
Azt szeretném kérdezni, hogy a fekete főnixet végleg abba hagytad?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 november 20 (csütörtök), 23:49 
Zöldfülű

Szia!

Mi a helyzet veled? Sikerült valamit csinálni a gépeddel?

Seiya

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 augusztus 26 (kedd), 14:05 
Ó-nagy admin "Verem-úrnő"

Szurkolunk a gépednek! ;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 augusztus 25 (hétfő), 18:23 
Írópalánta

Sziasztok!
Azóta frissítettem a Mardekár medálját és A rúnák mesterét is, most viszont összeesküdött ellenem a technika: tönkre ment a külső winchesterem, 20%-os állapotú, és a rajta lévő 200 gigából elvileg 600 megát tudtak visszahozni nekem, de még nem tudom, hogy mit. Ezen nem akadtam volna fenn annyira: ez a biztonsági mentésem volt. Viszont szombatra meghalt az új - egy hónapos - laptopom is, amin minden adatom volt. Jelen pillanatban nagyjából egy évvel ezelőtti állapotban vannak meg a történeteim, a fordításaim, minden. Oda a 80%-os készenléti állapotú Fekete főnix, a két átnézésre váró Mardekár medálja fejezet, a novellám, a szintén csak átnézésre váró Rúnák mestere folytatás, az új fordításom első néhány fejezete... no meg a többi új írásom, amikkel az elmúlt évben dolgoztam.
Mindez egy héttel az újabb finnországi utam előtt.
Szóval előre is elnézést kérek, ha egy ideig nem frissítek, jelen pillanatban semmit sem tehetek. Elvileg két hét múlva megtudom, mi lesz az új gépemmel, illetve az azon lévő adatokkal. Szurkoljatok!
(Ó, és én akkor már odakint leszek, szóóóóval kb. még egy hét, mire kézhez kapom az adatokat, ha vissza tudják szerezni őket. ~x( )

KépKép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 augusztus 16 (szombat), 0:16 
Zöldfülű

Szia! Mikorra várható fojtatás valamihez? Csak mert már elég rég volt.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 július 27 (vasárnap), 14:14 
Zöldfülű

Szia Susane!

Mikor lesz új friss?

Seiya

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 június 11 (szerda), 15:45 
Írópalánta

Sziasztok!
Hamarosan frissítem megint a Mardekár medálját, illetve hétvégén tervezek egy újabb részt A rúnák mesteréből.
Addig is egy novella, ami pontosan leírja a mostani hangulatomat:
dobozmelyi-tortenetek.blogspot.com/2014/06/papirkupac.html

KépKép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 május 24 (szombat), 18:31 
Zöldfülű

Szia!

Csak érdeklődnék, hogy mikor jön új rész a Mardekár medáljához? :D

Seiya

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 május 13 (kedd), 20:11 
Írópalánta

Szia!
:D Holnap felteszem a következő részt, és hétvégén is lesz még egy.

KépKép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 május 13 (kedd), 19:41 
Zöldfülű

Szia!

Azt szeretném kérdezni, mikor jön a Mardekál medálja új része? Már régen volt belőle új fejezet, és alig várom, hogy mi következik! :D

üdv. Seiya

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 május 11 (vasárnap), 9:19 
Írópalánta

Sziasztok!
Elnézést kérek, amiért ilyen régen frissítettem. Jelenleg gőzerővel dolgozok a fordításokon, de még nem néztem át a kész fejezeteket. Amint átnézem őket, egymás után több részt olvashattok majd A rúnák mesteréből és a Mardekár medáljából is, de egyelőre a fordítással haladok, nem az átnézéssel.
Köszönöm a megértést és a türelmet.

KépKép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 április 11 (péntek), 14:44 
Írópalánta

Alda írta:
Ez mind nagyon szép, és nagyon jó, de .........és mi van a Fekete főnix-szel????? :(( $pray

A folytatás eleje van kész, de majd egyszer csak fel fogom tenni a következő fejezetet.

Egyelőre frissítve A rúnák mestere és a Mardekár medálja. :)

KépKép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 április 06 (vasárnap), 17:50 
Szárnybontogató

Ez mind nagyon szép, és nagyon jó, de .........és mi van a Fekete főnix-szel????? :(( $pray

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 április 06 (vasárnap), 14:04 
Írópalánta

Üdv!

Megint régen írtam ide, elnézést kérek. Ezúttal szeretném ajánlani a Scripsi, ergo sum! kihívás történeteit, az egyperceseket és a kihívás történeteit is.

Saját egypercesemet a kihíváson itt találhatjátok:
http://www.scripsi.gportal.hu/gindex.php?pg=36230824

Minden versenyző nevében nagyon várjuk a pontjaitokat. Biztos vagyok benne, hogy igazán eredeti történetek születtek, már csak a kulcsoknak köszönhetően is. :)

Hogy ne csak erről írjak:
Igyekszek a fordítások frissítésével, ami mostanában egy kicsit lassabb volt, mint szerettem volna. Az egyetemi munkák miatt heveny gépelésundorom van már napok óta, így a kézzel írtakat még mindig nem gépeltem be. Elnézést, tényleg igyekezni fogok.

Ha van kedvetek más jellegű történeteket is olvasni tőlem, például az írótréningen készült kedvenc novellámat, A szomszédom, az a disznó... címűt, itt megtehetitek:
http://dobozmelyi-tortenetek.blogspot.h ... iszno.html
Mostanában a blogomat sűrűbben frissítettem, mint a Merengős történeteket. :-Ą

KépKép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 február 17 (hétfő), 21:55 
Írópalánta

Sziasztok!

Az utóbbi időben leginkább a fordításaimat frissítettem a nyelvvizsgám miatt (ami remélhetőleg sikerült is, majd hamarosan kiderül).

Íme a Mardekár medálja 41. fejezete: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=113107&i=1

Terveim szerint holnap vagy holnapután kaptok belőle egy újabb fejezetet (kész van, csak át kell olvasni), illetve A rúnák mesteréből is nem soká feltöltök egy részt.

Ó, és ha kíváncsiak vagytok egy interjúra velem, azt itt olvashatjátok:
http://www.scripsi.gportal.hu/gindex.php?pg=36213511

Ahogy egy egypercesemet is megtalálhatjátok a Mi, aranyvérűek játék történetei között, azaz... itt:
http://www.scripsi.gportal.hu/gindex.php?pg=36230824

Ez a történet is fel fog kerülni a Merengőre, de csak a kihívás után. :) Jó olvasást, remélem, elnyeri a tetszéseteket.

KépKép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 február 10 (hétfő), 21:17 
Írópalánta

cica19 írta:
szia
szeretnek rakerdezni h lesz e lassan valtozas a ficiben
most olvastam el ujra es mar nagyon varom a folytatast
koszi

Szia!
Huh, azóta ezt a történetet még nem folytattam, de a kész fejezeteket fel tudom tenni, ha nagyon szeretnéd. Az a helyzet, hogy mostanában szívesebben fordítom A rúnák mesterét és a Mardekár medálját, illetve más ötleteim is lesznek a jövőre.

KépKép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 február 08 (szombat), 19:02 
Szárnybontogató

Susane írta:
cica19 írta:
sya
érdeklődnék h a Harry Potter és a megfiatalodott bájitalmester 2. évadát nem fordítod??

Szia!
Az első öt fejezet le van fordítva, de nem nagyon lenne időm rendszeresen frissíteni... a most folyamatban lévő történeteket sem tudom rendszeresen frissteni, ezért nem kzdtem még el a feltöltést. Ha nagyon szeretnéd, megtehetem, de a frissítést egyáltalán nem tudom garantálni, amíg ennyi dolgom van.

szia
szeretnek rakerdezni h lesz e lassan valtozas a ficiben
most olvastam el ujra es mar nagyon varom a folytatast
koszi

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 január 09 (csütörtök), 20:17 
Írópalánta

Sziasztok!
Feltettem a Mardekár medálja következő fejezetét. Jó szórakozást hozzá, amint felkerül, beteszem nektek a linket. ;)

KépKép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 december 15 (vasárnap), 11:02 
Írópalánta

Sziasztok!

Gondoltam megírom végre, hogy mi minden frissült az utóbbi időszakban.

Fent van a Bűntelen bűnhődés 7. fejezete: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=111735&i=1

Az Évszak epigrammáim első négy verse:http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=111612
(örülnék egy-két véleménynek :mrgreen: )

A Mardekár Medálja immár a 35. fejezetnél tart: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=111796&i=1

És az Időkapszulába is kerültek fel versek: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=94191

:mrgreen:

A frissítések mellett egy hírem is van: ha minden jól alakul, akkor jövő hét keddtől majdnem minden nap fel fogok tenni valamit nektek. Frissíteni fogom a Mardekár medálját, A rúnák mesterét, és talán mást is. Amolyan előkarácsonyi ajándékként.

KépKép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 november 16 (szombat), 20:37 
Írópalánta

Sziasztok!

Jó régen írtam le, hogy mi mindent frissítettem, de most mindenképp bejelentkezek. Bár még nem kerültek fel a fejezetek, tegnap feltöltöttem a Mardekár medálja újabb fejezetét, az Időkapszula legújabb versét, ma pedig A rúnák mestere folytatását.

Az elkövetkező héten nem fogok tudni se fordítani se írni, mert egész héten Lappföldön leszek. :D Egészen pontosan pár óra múlva indulok. ;)

A következő frissítésem ebből kifolyólag nem tudom, mikorra várható, mert hamarosan kezdődnek a vizsgáim is, illetve rengeteg beadandót kell majd írnom. Azért megpróbálok majd igyekezni, és ha mást nem, akkor a Mardekár medálját igyekszek majd rendszeresen frissíteni. Bár még nem módosítottam az oldalon: valószínűleg inkább hétvégénként fogok új fejezetet feltenni, és nem csütörtökön, mert az a nap elég hektikus mostanában.

Mindenesetre, ha kíváncsiak vagytok a lappföldi kalandjaimra, akkor a finnországi blogomon olvashattok majd róla... remélem tudok majd bejegyzéseket írni ott is, ha pedig nem, akkor majd azután, hogy hazajöttem.

http://lukuvuosisuomessa.blogspot.fi/

KépKép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 október 21 (hétfő), 15:29 
Írópalánta

Ó, igen, 31. XD No, de csütörtökön fent lesz a 32. is, addig nem nyugszom. ;)

Felkerült A rúnák mestere 5. fejezete.
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=110841&i=1
Jó szórakozást hozzá!

Igyekszek még ma feltenni egy verset is,mert még van jó néhány, csak valahogy lusta voltam frissíteni. :D

KépKép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 október 19 (szombat), 8:36 
Szárnybontogató

Még csak 31. :-D De nagyon köszönjük!!!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 október 18 (péntek), 17:01 
Írópalánta

Sziasztok!

Felkerült a Mardekár medálja 32. fejezete. Igyekszek, hogy hétvégén frissíteni tudjam A rúnák mesterét.

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=110750&i=1

Jó szórakozást!

KépKép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 október 12 (szombat), 20:40 
Írópalánta

Sziasztok!

Sajnos ezen a héten nem nagyon volt időm és lehetőségem frissíteni, de feltettem nektek egy kísérleti novellát. Remélem tetszeni fog annak ellenére, hogy nem egészen a szokásos történeteim közé tartozik.

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=110638

Ha minden jól megy, holnapra kész lesz a Mardekár medálja folytatása, de megyek is vissza dolgozni... csak mg iszok egy pohár kakaós tejet...

KépKép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 szeptember 23 (hétfő), 17:16 
Írópalánta

Sziasztok!

Szóóóóval nem tudom máshogy kifejezni a hangulatomat, mint egy rakás vigyorgó zöld fejjel: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nem, most komolyan: hosszú idő és rengeteg újraírás után végre frissítettem a régen várt Harry Potter és a szárnyra kapó Fekete Főnixmadár című történetemet.

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=110292&i=1

Jó szórakozást a fejezethez! Remélem, hogy tetszeni fog. :D

Ezen kívül nem maradt el A rúnák mestere folytatása sem, íme:

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=110310&i=1

Ehhez is jó szórakozást, két hét múlva ha minden jól megy, felteszem az 5. fejezetet is.

Ma még egy verset is felteszek nektek, miután kipihentem a mai finn óráimat. Ezt követően csütörtökön újabb Mardekár medálja fejezettel jelentkezek, még akkor is, ha egész éjszaka fordítanom kell.

* Susy pörög, pörög, pörög! *

KépKép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 szeptember 22 (vasárnap), 16:16 
Írópalánta

Sziasztok!

Felkerült a Merengőre a második Nagini egyperces Sorsszerű találkozás címen.

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=110268&i=1

Jó szórakozást, remélem tetszeni fog. ;)

Az utolsó simításokat végzem A rúnák mestere folytatásán. Reményeim szerint még ma este fel tudom tenni a fejezetet. A Fekete Főnix folytatása is majdnem kész. :mrgreen: :mrgreen:

KépKép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 szeptember 21 (szombat), 16:15 
Írópalánta

Sziasztok!

Elnézést kérek a kis kimaradás miatt, de idekint zajlik az élet, és nem mindig van időm és energiám fordítani.

Mindenesetre itt a Mardekár medálja folytatása:
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=110254&i=1

Ezen kívül ma feltöltöttem egy újabb novellát a Nagini egypercesek közé,azonban ez még nem került fel. Kérlek, legyetek türelemmel, és ne törjétek fel!

Haladok A rúnák mestere folytatásával, mert azt ígértem, hogy két hetente frissítem, és egy kicsit azzal is elcsúsztam, illetve gőzerővel dolgozok a Fekete Főnixen, mert nagyon esedékes. Ha minden jól megy, akkor ebből a kettőből hamarosan lesz friss, remélhetőleg még most a hétvégén.

Hyvää luettavaa! Voi, anteeksi, puhun paljon suomea nyt. :)

KépKép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 szeptember 02 (hétfő), 23:00 
Írópalánta

Sziasztok!

Úgy látszik, a héten mégis tudok feltölteni, mert az előre beharangozottal ellentétben fél órával a regisztráció után bekapcsolták az internetet, így tudok majd feltölteni. Azonban mégis a türelmeteket kérem, mert az az első hét elég sűrű lesz (Erasmus orientációs hét, tárgyfelvétel, minden finomság). Ha lesz annyi időm azért megpróbálom felrakni nektek a Mardekár medálja folytatását, bár lehet, hogy a szokásostól eltérően csak a hétvégén lesz rá alkalmam.

KépKép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 szeptember 01 (vasárnap), 8:26 
Írópalánta

Sziasztok!

Tegnap este felraktam A rúnák mestere folytatását, de még nem került fel. :) Remélem hamarosan olvashatjátok.

Ezen kívül feltettem nektek még egy Naginis novellát összesen 300 szóban. :)
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=109863
Remélem tetszeni fog, mert még tervezek ilyeneket írni.

Ezen kívül szurkoljatok, mert a Mardekár medálja folytatásából már csak 2,5 oldal hiányzik. Ha azt be tudom fejezni, akkor még az indulás előtt feltöltöm nektek.

Akarui:
Amint lesz internetem a kollégiumban, folytatni fogom a feltöltést. Odakint is szeretnék pihenésképp fordítani, így nem fogok leállni a frissítésekkel.

Szerk. 19:53

Sziasztok!

Itt A rúnák mestere 3. fejezete: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=109867&i=1

Itt pedig a legelső versemet olvashatjátok, amit még 2006-ban írtam.
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=109887&i=1

Ha esetleg kíváncsiak lennétek arra, hogy mi történik velem Finnországban meg ilyesmi, akkor itt megtalálhatjátok a blogomat is:
http://lukuvuosisuomessa.blogspot.hu/

KépKép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 augusztus 31 (szombat), 18:55 
Zöldfülű

Szia!
Végre, már alig várom (ez de hü**e kifejezés) A rúnák mestere következő fejezetét, annyira kár, hogy a kövi héten nem tudsz frissíteni. De remélem, hogy utána visszaállsz vagy legalábbis megpróbálsz visszaállni a heti frissekhez.
Előre is köszi!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 augusztus 31 (szombat), 17:24 
Szárnybontogató

De jó!!! :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 augusztus 30 (péntek), 12:26 
Írópalánta

Sziasztok!

Huh, régen írtam, de most pótolom.

Hétfőn (vagyis vasárnap) feltettem egy régi versemet, és még a hétvégén fel fogok tenni még egyet, mert hétfőn már nem lesz rá lehetőségem (repülök Finnországba, ahol előreláthatóan egy hétig nem lesz internetem).

Csütörtökön felkerült a Mardekár medálja 26. fejezete.
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=109792&i=1
Jó szórakozást hozzá! (Megpróbálok nagyon igyekezni a folytatással, de nem hiszem, hogy fel tudom majd tenni az indulás előtt, így várni kell majd szeptember második hetéig.)

Tegnap az orvosnál sorban állva írtam egy pontosan ezer szavas novellácskát Naginiről (érdekes, a Merengő szószámolója sokkal többnek mutatja). Már fel is került, így ezt is el tudjátok olvasni, amíg nem jelentkezek. Remélem tetszeni fog a szösszenet... bár azt hiszem, a tegnapi ramaty közérzetem íratta velem... na mindegy, jó szórakozást hozzá!
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=109813

Holnap, de lehet, hogy csak holnapután felteszem A rúnák mestere harmadik fejezetét. Már majdnem kész, igazából át kellene olvasni, csak most nem igazán érzem úgy magam. Remélem holnapra már jobban leszek.

Jó olvasgatást, és köszönöm a kritikáitokat. Igyekezni fogok a válaszokkal, mert már megint kezdek lemaradni velük.

KépKép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 augusztus 22 (csütörtök), 8:01 
Írópalánta

Sziasztok!

Először is: köszönöm, G Larmo. :)

Ma fel fogom tölteni a Mardekár medálja következő fejezetét, de van egy nem túl jó hírem. Szeptember első hetében biztos, hogy nem tudok majd frissíteni,mert a kollégiumban nem lesz internetem, és diákigazolvány nélkül elvileg a könyvtári gépeket sem használhatom. Most folyamatosan dolgozok a fordításokon, így remélhetőleg akkor is tudok majd frissíteni, ha egy kicsit el leszek havazva a rengeteg új élménnyel odakint. Jelenleg egy fejezettel járok előrébb a Mardekár medáljából, de már majdnem kész a következő is. Már csak át kell nézni őket, de csak akkor töltök fel hetente több fejezetet, ha lesz elég tartalék fejezet. :D Nem szeretnélek benneteket olvasnivaló nélkül hagyni, csak azért, mert Finnországban leszek.

A lényeg: szeptember 2-ig igyekszek a megígért tempóban feltölteni, de utána egy hétig biztos nem lesz friss.

KépKép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 augusztus 17 (szombat), 23:58 
Ó-nagy-admin "backstage"

Kritika a helyén. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 augusztus 17 (szombat), 21:31 
Írópalánta

Sziasztok!

Fent van A rúnák mestere 2. része. Ha jót akartok szórakozni Draco rovására, akkor csak rajta! Ez a ti történetetek!
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=109504&i=1

KépKép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 augusztus 16 (péntek), 23:10 
Írópalánta

Sziasztok!

Már fel is került a kihívásos novellám. Jó olvasást kívánok!
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=109458

Holnap anyu névnapi meglepetése után, valamikor feltöltöm A rúnák mestere következő fejezetét, mert már most készen vagyok vele.

Hétfőn újra felkerül egy régi vers, éééés lehet, hogy kedden már olvashatjátok is a Mardekár medálja folytatását (legkésőbb csütörtökön, amikor mindenképp frissítek, ha esik, ha fúj, ha kék, ha zöld). :D Úgy tűnik, mostanában elég jól haladok ezzel a történettel. Nagyon szeretném minél hamarabb befejezni a 77 fejezetet, mert magát a történetet nagyon régen kezdtem fordítani.

KépKép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 augusztus 15 (csütörtök), 22:26 
Írópalánta

c.l.a.r.e.y írta:
Szia Susane!

Neked is szívből gratulálok a szép helyezésért a Nagy a Roxfort állatkertje kihíváson! $rose =D> $star
A Te esetedben is várom, hogy Norbert tiszteletét tegye a Merin, mert bérelt helye van a kedvenceim között! ;;)
Szép napot!

:-h
C

Nagyon szépen köszönöm. Szerintem már holnap fel fogom tölteni a történetet. :) Örülök neki, hogy tetszett a történet. :D :D

KépKép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 augusztus 15 (csütörtök), 20:23 
Könyvmoly

Szia Susane!

Neked is szívből gratulálok a szép helyezésért a Nagy a Roxfort állatkertje kihíváson! $rose =D> $star
A Te esetedben is várom, hogy Norbert tiszteletét tegye a Merin, mert bérelt helye van a kedvenceim között! ;;)
Szép napot!

:-h
C

- Of what did she succumb?
- I drove a stake through her heart and cut off her head.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 augusztus 15 (csütörtök), 0:15 
Írópalánta

Sziasztok!

Ahogy ígértem, fel fogom tölteni a mai nap folyamán a Mardekár medálja következő fejezetét, de addig is, itt a héten korábban feltöltött meglepetésfejezet.

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=109358&i=1

Szerk.: Már fel is engedték az új fejezetet.
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=109431&i=1
Jó szórakozást kívánok!

Ezen kívül feltöltöttem a Fantasy Boom novellapályázatra írt novellámat is. Remélem tetszeni fog.

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=109403

Jó olvasást kívánok, és hamarosan újabb fejezettel jelentkezek. :) :)

KépKép

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Susane 2013 augusztus 15 (csütörtök), 22:28-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 augusztus 11 (vasárnap), 22:18 
Írópalánta

Sziasztok!

Mivel sikerült befejezni a Mardekár medálja következő fejezetét, már fel is töltöttem nektek egy részt. Ez nem jelenti azt, hogy csütörtökön elmarad majd a frissítés. :D Ó, igen:akkor is jön egy újabb fejezet. Ha felkerül, ide is berakom a fejezet linkjét. :D

Hétfőn felteszem majd az egy régi versemet is, remélem, tetszeni fog :) .

Ezen kívül már majdnem kész A rúnák mestere következő része.

Ezen kívül megírtam ma 500 szót a Bűntelen bűnhődés folytatásából, és szeretném a saját történeteimet is minél hamarabb frissíteni. Elkezdtem megválaszolni a régebben született kritikákat is. Szeretném az elkövetkező napokban az összes véleményeteket megköszönni és megválaszolni. :x :x

KépKép

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 166 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3, 4  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra