Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 június 20 (szombat), 23:07

Időzóna: UTC + 1 óra

Fórum szabályok

Figyelem!
A Bétapiac - keres és a Bétapiac - kínál topicokban kötelező használni a bevezetett sablonokat. A sablon nélküli hozzászólásokat figyelmeztetés és értesítés nélkül töröljük.
Olvasd el az erre vonatkozó tutoriálokat!

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2166 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 44  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: BetaPiac - Keres
HozzászólásElküldve: 2014 december 06 (szombat), 17:55 
Zöldfülű

Sziasztok! Az Adventi naptárhoz keresek bétát, aki megnézi az eddigieket is, és az utána következőket is.
Fandom: HP
Műfaj: slash
Figyelmeztetés:
Korhatár: 16
Párosítás: Draco/Harry
Várható hossz és frissítési idő: 24 napig naponta frissítem.
Elérhetőség: rsheraphine@gmail.com

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 december 06 (szombat), 16:14 
Zöldfülű

Hello~ Keresnék egy bétát a történetemhez c: Lukáról a kicsi, törékeny néma orosz lányról, és az őt terrorba tartó szadista Rayneról szólna majd.

Fandom: Saját Történet
Műfaj: dráma, sötét, romantikus
Figyelmeztetés: Várhatóan lesz benne erotikus, illetve szadista tartalom. De inkább a szadizmust helyezném előtérbe, az erotika úgymondd kiegészítő. Maximum párszor fordulna elő.
Korhatár: 18. a szadizmus miatt. Szóvaaal olyan irjon aki nem iszonyodik tőle ._.
Párosítás: LukaXRayne
Várható hossz és frissítési idő: A hosszát 12 fejezetesre terveztem és kéthetente vagy hetente kerülne fel új rész c:
Elérhetőség: kunmii899@gmail.com

A vesszőkkel akad gondom leginkább >> mármint előfordul hogy elfelejtem kitenni őket. A helyesírással egyébként nincs gondom hál'istennekxd

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 december 06 (szombat), 11:53 
Zöldfülű

Sziasztok!
Agana vagyok és az új HP slash történetemhez keresnék Bétát. ;;)

Műfaj: slash, romantikus
Figyelmeztetés: nem igazán lesz benne semmi durva, talán egy két jelenet erejéig 16-os karika a hevesebb ölelkezés, csók vagy egy-két káromkodás miatt. A komolyabb ágy trükkökön még tűnődöm. ;) :D
Párosítás: Drarry és saját szereplők
Várható hossz és frissítési idő: Regény. Hosszabb lélegzetvételű, de egy olyan 15-20 fejezetnél nem szeretném tovább húzni. Egyetem miatt csak 2 hetente jönne az új fejezet ami szerintem a bétázásra is elég és az írásra is. :)
Elérhetőség: ladyholdo@gmail.com

Akinek szimpatikus a dolog, írjon. :-c Elsősorban a nyelvtani hibák kijavítására keresnék embert, de az előolvasói véleményre is kíváncsi lennék. :)

"Ha halandzsázást akarok hallani valakitől, fecsegésfőzetet adok neki, Potter. Te meg, Crak, ne szorítsd annyira Longbottom nyakát, mert ha megfullad, nekem kell vesződni a papírmunkával..." /Severus Snape/

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 november 22 (szombat), 22:35 
Zöldfülű

Hello, mindenki, Kathleen Morgan vagyok és bétát keresek egy saját történethez.

Fandom: originalslash, azaz saját történetről van szó.
Műfaj: slash
Figyelmeztetés: Slashről van szó, azaz fiúxfiú szerelemről, szóval olyan bétát keresek akit ez nem undorít. Tervezek bele esetleges 18+os jeleneteket is.
Korhatár: 16, 18+
Párosítás: saját szereplős, saját párosokkal. (Névszerint KeithxNoah, a két főszereplő. :) )
Várható hossz és frissítési idő: Regény, körülbelül 10-15 fejezetre tervezem. Az első fejezet van kész. Körülbelül 2-3 hetente, max havonta frissítenék. Átlagosan 5-6-7 ezer szó szokott lenni egy fejezet, de ha nagyon elememben vagyok szokott tízezer fölé is menni.
Kis ismertető, hogy mi van a történetben:
Keith és Myra Langdon szülei meghaltak négyéves korukban, azóta a nagynénjük Faye Langdon gondoskodik róluk, aki az apjuk húga.
Keith csendes, visszahúzódó és kerüli a konfliktust míg Myra hangos, folyton beszél és imád másokkal balhézni. Keitht a tanárok és a diákok egyformán kedvelik, míg ő nem akar mást csak túlélni a középiskolát. Egyik nap éppen a tornaterembe megy le, hogy futással üsse el a lyukas óráját, amikor a fiúöltözőben rányit az egyik osztálytársára Noah Walkerre, miközben azt éppen leszopja egy másik srác. Noah megfenyegeti Keithet, többször is, mire Keithnek elege lesz, és beolvas a fiúnak és összeverekednek. Az igazgatóiban kötnek ki. Az igazgató eltekint az írásos figyelmeztetéstől, Faye kérésére, de a srácoknak egész évben együtt kell dolgozniuk minden iskolai feladatban, az órákon, meg mindenhol. Illetve két hét iskola utáni takarításra is ítéli őket, szintén kettesben. Keith a háta közepére se kívánja a másikat, de rá kell jönnie, hogy ő és Noah annyiban nem is különböznek. Tulajdonképpen szeret Noah közelében lenni. Szépen lassan beleszeret a másikba, és egyre közelebb kerülnek egymáshoz.
Keith és Myra ikrek. Noah nagyon badass. 16 évesek a srácok. Röviden ennyi. Ja igen és rockerek. Káromkodás, tilosban járás, fiatalkorú dohányzás bőven megtalálhatóak benne. Akit bármelyik undorít az kerüljön.
Előforduló hibák: Vesszőkkel van bajom és az összetett szavakkal. Ezen kívül többnyire nincs problémám a helyesírással. Esetleges félre gépelések fordulhatnak elő. :)
Elérhetőség: S.kate1208@gmail.com
Utóirat: Remélem nem hangzott nagyon sablonosnak maga a
sztori. Ha valakit érdekel, átküldhetem az első fejezetet, és utána is eldöntheti, hogy vállalja-e a bétázást.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 november 09 (vasárnap), 17:35 
Zöldfülű

Sziasztok!
Bétát keresek az irományom javításához.

Fandom: Harry Potter
Műfaj: angst
Figyelmeztetés: erotikus tartalom, durva nyelvezet
Korhatár: 16 és 18
Párosítás: Bellatrix Lestrange, Rodolphus Lestrange, Lord Voldemort, Halálfalók, Főnix Rendje
Rövid leírás: Az 1. Mágusháború előtt és alatt játszódik, Bellatrix, Rodolphus és Voldemort szereli háromszög a fő motívum.
Várható hossz és frissítési idő: kb.: 6-7 fejezet, hetente vagy kéthetente frissíteném.
Elérhetőség: sadangel9603@gmail.com

Előre is köszönet a jelentkezőknek!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 november 08 (szombat), 13:53 
Zöldfülű

Sziasztok, még új vagyok és egy tapasztalt bétát keresek!

Fandom: Fantasy, vérfarkasos
Műfaj: sötét
Figyelmeztetés: erotikus tartalom, véres, csúnya beszéd
Korhatár: 18
Párosítás: saját szereplők
Várható hossz és frissítési idő: 7 fejezet, 1 hetenete szeretném frissíteni
Elérhetőség: dabatasha03@gmail.com

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 november 08 (szombat), 13:46 
Zöldfülű

Sziasztok!
MÁR NEM AKTUÁLIS.
Főleg vesszővel, párbeszéddel nálam kevésbé hadilábon álló bétát keresek. Az élőző mondatom értelmes? Remélem az... Na pont erről beszélek.

Httyd történetet írok, és igen, tudom, hogy az első 1-2 fejezet fluffnak tűnik, de ez gyorsan meg fog változni. Nem igazán tervezem korhatárosra, szóval se vér, se erotika, se hasonló. Átlagos love story szerűség kicsit kevésbé nyálasan.

Teljesen kezdő vagyok, de ez ne riasszon el téged, hisz mindenki 0-ról indult. A történet még nem teljesen bontakozott ki a fejemben, de, hogy Tolkien 1. könyvének nyitómondatát idézzem: "Ez a mese egyre nőtt mesélés közben..."

Elérhetőség: vikingejfuria14@gmail.com

A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára zazakos 2014 november 11 (kedd), 16:14-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 november 07 (péntek), 18:04 
Fanficbúvár

Találtam, köszönöm! :)

Sziasztok!

Angolul jól tudó bétát keresek egy Snarry fordításhoz. A helyesírási hibákat, elírásokat már kiszűrtük egy másik bétámmal, meg a fordítást is nagyjából rendbe raktuk, most már főleg csak kisebb-nagyobb fordítási problémák megoldásában kérnék segítséget. Meg szóismétlés is mindig akad.

Műfaj: romantikus, dráma, angst, a nagy háború utáni eldurvult világ – kicsit olyan 1984 feeling, de csak egy kicsit
Figyelmeztetés: erotikus tartalom
Korhatás: 18
Párosítás: Perselus/Harry
Várható hossz és frissítési idő: 10 db, egyenként kb. 1600 szavas kis fejezet, hetente tölteném fel őket kettesével

Elérhetőség: hirondelle@citromail.hu

Előre is köszönöm! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 november 06 (csütörtök), 16:45 
Könyvmoly

Sziasztok!

Egy kész regényhez keresnék vállalkozó, őszinte és komoly bétát (már van egy, de a különböző nézőpontok rengeteget segítenek), a helyesírásom alapvetően jó, inkább logikai bukfencekre, karakterizálásra kéne odafigyelni.

Fandom: saját történet - saját szereplőkkel (mai világ, emberek)
Műfaj: romantikus
Figyelmeztetés: szexuális tartalmak, helyenként trágár kifejezések
Hossz: Regény, 160 oldal, nagyjából másfél hónapunk lenne rá
Elérhetőség: nilla@citromail.hu

Olyan(ok) jelentkezését várom, akik úgy érzik, tudnák ezt vállalni, nem riasszák el a "badass" karakterek, és van egy csöpp idejük, hogy segítsenek.

Köszönöm mindenkinek!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 október 29 (szerda), 8:59 
Zöldfülű

Tárgytalanná vált :)

Sziasztok!

Vesszőkkel ügyesen bánó bétát keresek :)

Fandom: saját világ, saját szereplők
Műfaj: fantasy/humor
Figyelmeztetés: Meztelenség van benne.
Korhatár: 16-os korhatár a meztelen jelenetek miatt (alulról súrolja a szintet, erotikát nem tervezek bele, se véres dolgokat)
Várható hossz és frissítési idő: 21 fejezet, 2 hét / fejezet tempóban készül el
Feladat: helyesírás ellenőrzés. Bármilyen tanácsot szívesen fogadok, de csak a helyesírás mellett, nem helyette.
Elérhetőség: maestebon@gmail.com

Aki esetleg látta az előző hirdetést, az is én voltam, csak azóta kifutottam a határidőből, mostantól csak saját megnyugtatásomra kellene a történet, szabadabb tempóban.

Arra kérnélek titket, csak akkor jelentkezzetek, ha komolyan gondoljátok. Május óta várom, hogy valaki segítsen rajtam. Azóta járt 3 bétánál, egyiktől sem érkezett vissza egyetlen fejezet sem. Hirtelen amint megkapták, nem értek rá. Kezdem megutálni a saját sztorimat annyit idegeskedtem miatta ~x( Az ilyenek kerüljenek el jó messzire, ha kérhetném... De tényleg!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zeulogus 2014 november 07 (péntek), 12:00-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 október 24 (péntek), 15:05 
Zöldfülű

Sziasztok!
Írtam egy három versszakkal rendelkező versikét, de nem igazán értek a versek helyesírásához. Ehez szeretnék segítséget kérni :)
Fandom: saját vers
Műfaj: lelki nyugtalanság, megkönnyebbültség
Figyelmeztetés: nincs figyelmeztetés
Korhatár: 12 (nem tudom, hogy ezalatt a kor alatt megértenék-e, de valójában nem igazán kell rá korhatár)
Párosítás: nincs
Várható hossz és frissítési idő: Már készen van, nem tervezek több versszakot
Elérhetőség: eszticicamica@citromail.hu

Előre is köszönöm a segítséget! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 október 22 (szerda), 22:07 
Zöldfülű

Köszönöm, találtam!

Saját történethez szeretnék egy bétát, aki segít a helyesírásban: legfőképpen a párbeszédekkel és vesszőhasználattal akadnak gondjaim. Nagyon szívesen veszem ezeken felül a saját véleményt, logikai és tartalmi alapokon is. :-)

Fandom: Saját történet
Műfaj: Akció/Kaland, romantikus, Humor, Dráma
Figyelmeztetés: 18-as tartalom, esetenként szitokszavak, szereplő halála
Korhatár: 18! (a biztonság kedvéért a romantikus szál miatt)
Várható hossz és frissítési idő: Sok mindent elterveztem már, akár 20 fejezet fölötti is lehet a tartalom, de lassú író vagyok, egy héten maximum egy fejezetet fogok feltölteni, s azok sem lesznek túl hosszúak.

Elérhetőség: mirtil.daita@gmail.com

Akit érdekel, írjon nekem, szorgalmasan figyelem majd a "postaládát". Hálás lennék a segítségért, mind a-mellett igyekszem én is fejlődni a témában.
Előre is köszönöm: MiDa

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MiDa 2014 november 26 (szerda), 10:52-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 október 19 (vasárnap), 13:42 
Tollforgató

Sziasztok!

Eljutottam addig a pontig, hogy talán jobb lenne felkeresnem egy bétát, aki biztosan megtalálja a hülyeségeimet, és nem nekem kell majd visszanézve fognom a fejem, hogy "jaj, ezt hogy nem vettem észre?" :roll: Sok hibám nem szokott lenni, úgy fejezetenként 7-8 hiba javítása szükségeltetik. A javítás mellett nagyon fontos lenne, hogy valaki hátsón rúgjon, ha fölöslegesen rizsázok, mert az szokásom, illetve tanácsokat is nagyon szívesen elfogadnék romantika, OOC-karakterek elkerülése, karakterfejlődés és logikus történetvezetés kapcsán. 8->

Műfaj: humor, romantika, akció (inkább az előző kettő)
Figyelmeztetés: erotikus tartalom, néhol durva nyelvezet (bár kinek mi a durva)
Párosítás: Fred/OC
Várható hossz és frissítési idő: Jelenleg a 31. fejezet íródik (nem kötelező elolvasni az előzőeket), és még csak most fogom elkezdeni az ötödik könyvet, szóval még legalább 20-30 fejezetre lehet számítani, hosszabbak (6-8000 szavasak), ám nagyon lassan frissítek, a havi egy már nagy szó, inkább másfél havonta
Elérhetőség: naomii66@freemail.hu

Előre köszönöm! ;;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 október 12 (vasárnap), 15:52 
Zöldfülű

Sziasztok!
Az első történetemhez keressek bétát. Aki segítene nekem a helyesírásban, és véleményezné is történetem.

Műfaj: romantikus, dráma,humor
Figyelmeztetés: nincs
Korhatár: 12
Párosítás: saját szereplők
Várható hossz és frissítési idő: Talán 2 hetente, de ebben nem vagyok biztos!
Elérhetőség: szamoca15@gmail.hu

A történet egy olyan lányról szól aki jó tanuló, okos és kíváncsi. És semmit nem tud a pasikról!
Nővére, a szép szőke oda költözik hozzájuk. Aki rögtön ősszejön a suli legnépszerübb fiujával,
a srác megcsalja őt egy másik bombázóval! (Egyik lány sem a másikról) A fiú nővérének már nagyon elege van bátyából így leleplezni a fiút. A két lány bosszút szeretne állni, és itt jön képbe a mi kíváncsi hősnönk. A két lány megkéri, csavarja el a srác fejét aztán pedig törje őssze a szívét.
És ugye menő srácnak menő csaj jár. Ezért a lányok teljesen ,,átprogrammozák őt". Vajon mi sül ki ebből :arrow:
u.i. Nagyon kezdő vagyok ;)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára urnő 2014 október 25 (szombat), 23:00-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 október 12 (vasárnap), 0:49 
Zöldfülű

Sziasztok!

Saori vagyok, és legújabb történetemhez keresek egy ügyes bétát. A vesszőkön, esetleges logikai bakikon, hibákon kéne segíteni. :)

Fandom: saját történet
Műfaj: slash, romantikus, dráma
Figyelmeztetés: (néhol) durva nyelvezet; erotikus tartalom (nem olyan sok, és nem annyira részletes); lesz benne gyilkosság, de nem véresen részletezve.
Várható hossz és frissítési idő: kb. 20 fejezet, de még nem tudok pontos adatot, kevés időm van írni, egyelőre az első fejezet van kész.
Elérhetőség: lillycarver007@gmail.com

Nagyon hálás lennék a segítségért! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 október 11 (szombat), 12:38 
Zöldfülű

Sziasztok!
Harriette Potter vagyok, és az első itteni fanfiction-ömhöz kéne egy ügyes béta segítsége!
A feladat az átolvasás és a kijavítás lenne, a vesszőkkel és a párbeszédekkel igen erős hadilábon állok!

HP történetről van szó
Műfaj: általános/Nagyterem kategória
Figyelmeztetés: erősen AU
Korhatár: egyenlőre nincs, aztán majd meglátjuk
Párosítások: Harriette Potter (más szereplő)/Draco Malfoy; Harriette Potter/Ronald Weasley; Ronald Weasley/Hermione Granger; Harry Potter/Ginny Weasley
A történet hossza: sokfejezetesnek tervezem, egyenlőre hattal vagyok kész
Elérhetőség: pulcsi.bubu@gmail.com/zsozsy.molly@gmail.com

Előre is köszönök mindent :-D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 október 10 (péntek), 9:48 
Zöldfülű

Kedves mindenki :)

Egy bétát keresnék, aki szívesen átolvasná a történetemet, és felhívná a figyelmemet az esetleges logikai hibákra, illetve a veszedelmes vesszőkre :)

Műfaj: általános /igazából egyik csoportba sem tudnám véglegesen besorolni/
Párosítás: Malfoy/Hermione
Várható hossz: nagyon sok fejezetre tervezem az írás, egyelőre azonban 2 rész van készen.
Elérhetőség: nikolett.k92@citromail.hu

ui: most kezdtem el írni, ezelőtt sosem csináltam még ilyet, így lehetséges, hogy egy-két dolgot jobban el kell magyarázni nekem. Ezért lehet, hogy az írásom itt-ott esetleg gyermeteg még.

Előre is köszönöm a segítséget :) :-D :-D 8)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 október 09 (csütörtök), 20:26 
Zöldfülű

Sziasztok. Keresek egy ügyes bétát, aki értelmezni tudná az írományaimat.

Fandom: Shameless US, igen ez ritka magyarul, de remélem van, aki szereti
Műfaj: dráma, slash, angst és néha romantikus
Figyelmeztetés: (nagyon) durva nyelvezet, esetleg erotikus tartalom, de nem olyan sok és mentális betegség
Korhatár: a nyelvezet és a történet miatt 18-as
Párosítás: Ian/Mickey
Várható hossz és frissítési idő: egypercesek gyűsjeményét tervezem írni és nem tudom még milyen gyakran frissíteném
Elérhetőség: dontstopbelieving0@citromail.hu

*Spoiler a 4. évad után játszódik.

Előre is köszönöm ♥

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 október 07 (kedd), 18:30 
Fanficbúvár

-

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Elza Tonks 2015 március 17 (kedd), 14:17-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 október 07 (kedd), 3:26 
Zöldfülű

Sziasztok!
ElizaandHiggins vagyok, és a fanficemhez szeretnék segítséget kérni.
Fandom: My Fair Lady-Pygmalion (elsősorban My Fair Lady)
Műfaj: romantikus regény, egy kis Hurt/Comforttal
Figyelmeztetés: esetleg Eliza egy kicsit OCC
Korhatár: néhány fejezet 12 karikás.
Párosítás: Eliza és Higgins professzor
Várható hossz és frissítési idő: összesen 4-10 fejezet, hetente frissítenék
Elérhetőség: majoros.maria@freemail.hu
Olyanoktól várnék segítséget, akik látták a filmet. Nem akarok ellaposodott, uncsi sztorit írni, OCC karakterekkel, vagy hogy a történetem eltérjen a film logikájáétól. Esetleg, ha valaki jártas az 1910-es évek Angliájában, megköszönném, de nem kötelező (divat, etikett, gondolkodásmód, beszédstílus)

Előre is köszi a segítséget!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 október 06 (hétfő), 22:53 
Fanfic-faló

Kedves leendő Bétakeresők!

Szeretnénk megkérni Benneteket, hogy használjátok a Bétakereső-tutorialt, amit a topicban kiemelt helyen találtok - nem véletlenül!
Segítségként állítottuk össze a szempontokat, hogy mindenki személyre szabottan, mégis rendszerezve kérhessen, illetve nyújthasson segítséget azoknak, akik igénylik. A Ti érdeketekben hoztuk létre ezt az "forma-adatlapot", hogy hamarabb és könnyebben Rátok találjon a megfelelő segítő személy!
Ha kisregényt írtok, a monoton szövegben elvesznek a lényeges információk és így elég sokáig eltarthat, mire rátermett, a témátokhoz értő bétát találtok.
A nem megfelelő formában beérkező segítségkérések továbbra is törlésre kerülnek; a törlésről privát üzenetben tájékoztatást küldünk.

Megértéseteket köszönjük!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 október 04 (szombat), 10:47 
Zöldfülű

Sziasztok! :)

Egy béta segítségét szeretném kérni nemrég megírt novellámhoz.

Fandom: saját történet - saját szereplőkkel
Műfaj: Nem tudnám besorolni nagyon sehová se. Leginkább talán lélektani novella.
Korhatár:nincs, de komolyabb hangvétele miatt jobb lenne, ha 15 éven felüli nézné át (Persze, fiatalabb sem akadály, ha úgy érzi, képes rá, hogy átnézze.)
Párosítás: -
Várható hossz és frissítési idő: novella 3 oldal A/4-es Wordben
Elérhetőség: andrasihanga@citromail.hu
Szerkezetét tekintve egy kicsit rendhagyó, főként ebben szeretném kikérni mások véleményét, hogy így megemészthető-e, vagy még csiszoljak rajta.

Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 szeptember 23 (kedd), 8:46 
Zöldfülű

Egy kis segítséget szeretnék kérni. Voltaképp nem bétát keresek, hanem tesztolvasót, azt is csak egyszeri alkalomra. Egy történetem első fejezetét kellene átolvasni, mi jó benne, mi nem, mennyire lehet/érdemes elindulni vele, mennyire van rosszul megírva (írástechnika, túlírás, stb), mi az ami abszolút hülyeség és meg se forduljon a fejemben, hogy beleírom, meg ilyenek. :D És egy kis útbaigazításért is nagyon hálás lennék, ha valami abszolút rossz. :)

Fandom: saját történet - saját szereplőkkel
Műfaj: fantasy
Figyelmeztetés: semmi brutálisat nem tervezek bele, de mivel csak az első fejezetről van szó, szerintem tárgytalan is (ami még a reál világban játszódik, csak a vége kezd áthajlani fantasyba)
Korhatár: 16-os (de csak mert 15-ös nincs XD)
Hossz: nálam Wordben hat és egy negyed oldal (remélhetőleg máshol sem lesz eltérés :D)

Bárkinek szívesen elküldöm véleményezésre, de szeretném, ha a visszajelzés jó cincálós lenne, azt sem bánom, ha vért kell izzadnom vele, csak tényleg könyörtelenül derüljön ki, hogy mi a rossz benne, min változtassak. :)

Akinek esetleg volna ideje/kedve/agya/mazochista hajlamú/netalán felkeltettem az érdeklődését, az írjon üzenetet itt, vagy akár facebookon is megkereshet (https://www.facebook.com/bettina.polyik), talán ma már kicsit könnyebb ott megvitatni dolgokat, mint e-mailben, de ha az szimpibb, ott is írhattok (synna1995@gmail.com). :)

Előre is köszönöm!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 szeptember 18 (csütörtök), 20:59 
Zöldfülű

Már tárgytalan, köszönöm! :)

Sziasztok!

Szeretném egy béta segítségét kérni első, önálló történetemhez. :-)

Fandom: Private Drive
Műfaj: (vér)farkasos fantasy, szigorúan vámpír mentesen, egy olyan korban, mikor az emberek már tudnak a farkasok létezéséről, sőt már a kormányban is van képviseletük
Figyelmeztetés: Terveim szerint lesz benne némi gyilok, de próbálok majd bizonyos határokon belül maradni, így nem fogom részletezni, hogy kiből hány méter bél lóg ki éppen, illetve csúnya beszéd is előfordulhat.
Korhatár: legalább 16
Várható hossz és frissítési idő: Most tíz oldalnál tartok, és folyamatosan tervezgetem, írogatom, de egyetem mellett előfordulhat, hogy hetekig nem lesz időm írni egy betűt sem.
Elérhetőség: zoeyzano@gmail.com

Előre is nagyon köszönöm a segítséget! :-D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 szeptember 18 (csütörtök), 17:20 
Zöldfülű

Már tárgytalan!
Sziasztok!

Szeretném egy béta segítségét kérni!

Még sosem írtam semmit, ezért aztán olyan valaki segítségét kérném, aki türelmesen tud nekem segíteni: Főleg helyesírási hibák, és az esetleges egy-két fogalmazása hiba kiszűréseben.

Fandom: Harry Potter, HP7 után
Műfaj: Romantikus
Figyelmeztetés: Erotikus tartalom (szex-jelenet, de semmi durva. Féltékenység, némi tagadás.
Korhatár: 18 (Erotikus tartalom miatt)
Párosítás: Perselus/Hermione
Várható hossz és frissítési idő: 34 fejezet, és nagyjából hetente egy frissítést tervezek. Vagy ahogy bétám ráér nem sürgős. :-)
Elérhetőség: figler-adri@freemail.hu

Aki mindezek után úgy gondolja, hogy elég türelmes, és szívesen segítene, írjon nekem. Hálás lennék a hibák javításáért, és az esetleges logikai buktatókra való rámutatásért.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 szeptember 17 (szerda), 11:54 
Írópalánta

Sziasztok!

Egyszeri alkalomra keresek bétát, aki vállalná egy pillanatnyi őrület hatására született rövid novella kigyomlálásának feladatát. :)

Fandom: Teen Wolf
Műfaj: fluff, falka dinamika
Figyelmeztetés: AU, falka dinamika, fluff (méghozzá a bolyhos-rózsaszín fajtából… ^.^) és egy minimális slash, ami nagyjából kimerül a hallgatólagos emlegetésben és egy csókban. :p
Korhatár: nincs
Párosítás: Derek Hale/Stiles Stilinski
Várható hossz és frissítési idő: A történet kész van, nagyjából ~2000 szó terjedelmű, szóval valóban nem egy hatalmas valami, inkább csak egy kis rózsaszín ujjtorna.
Elérhetőség: daemoon007[kukac]gmail[pont]com

Akinek sikerült felkeltenem az érdeklődését és szívesen segítene ne habozzon megkeresni akár privát üzenetben, akár e-mailben! :)

-----------------

FRISSÍTÉS!
A hirdetés máris tárgytalanná vált, köszönöm! :)

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 szeptember 09 (kedd), 19:59 
Könyvmoly

Én már írtam ide párszor, de itt az ideje újra próbálkozni! :)

Bétát keresnék egy nagyjából 200 A/4-es oldalszámú regényhez, amely:

*fandom: saját történet, de a "mában" játszódik, magyar helyszínen és szereplőkkel, plusz egy jó nagy adag sporttal,
*műfaját tekintve romantikus, icipicit akciós, New Adult (tehát van benne erotika is),
*korhatárt azt nagyjából 17-18 fölé mondanám,
*a hossz pedig húsz fejezet, váltott, női szemszögekkel. nagyjából úgy december közepére kellene késznek lenni vele.

Elérhetőségem: nilla@citromail.hu

köszönöm szépen, hálás lennék a segítségért :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 szeptember 08 (hétfő), 13:33 
Zöldfülű

Sziasztok!

Egy kérésem lenne a topik lakosaihoz. Nem akartam más topikba írni, mert akkor nem biztos, hogy mind olvassátok. Ha már van bétátok, akkor szerkesztéssel odabiggyesztenétek a kérés elejére? :) Jó lenne tudni, hogy kinek lehet még írni, nem szeretnék mindenkit feleslegesen zaklatni (látom, hogy többen is csináljátok, úgyhogy kinek nem inge... :) )
Remélem nem bántó, és alaptalan a kérésem!

Köszönöm, és sok sikert! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 szeptember 03 (szerda), 20:05 
eLit Auror

Sziasztok! Bétát keresek az első merengős történetemhez. Ott először publikálok, de egy ideje írok már, a történet pedig nagyjából megvan, remélem, nem okozok csalódást. Alapvetően romantikus, két művész nagy összetalálkozását mesélem el. ;)

Fandom: saját történet, saját szereplőkkel
Műfaj: romantikus-erotikus
Figyelmeztetés: erotikus tartalom, csúnya beszéd (imitt-amott), szereplő halála, angst (picit)
Várható hossz és frissítés: ha bejön, akkor hetente frissítem, hossz még bizonytalan. :)
Elérhetőség: darkangyal666@gmail.com

Előre is köszi!

We are the same~

https://kozepes-versek.tumblr.com/

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 szeptember 02 (kedd), 18:49 
Zöldfülű

Már nem fontos köszönöm :)

Sziasztok :)

Én is azért vagyok itt akárcsak a többiek. Keresnék egy bétát aki a kis vacak történetemet átnézné és ŐSZINTÉN elmondaná, hogy érdemes írnom tovább avagy bízzam a profikra a sztori szövést és maradjak az olvasgatásnál.

Téma: Harry Potter, azon belül Draco és Hermione, az ő szerelmük kibontakozásáról szól / ez de nyálasan hangzik így :) :D /

Műfaj: általános
Korhatár: 12 év
Várható hossz és frissítési idő kb 2 hetente.
elérhetőség: nikolett.k92@citromail.hu

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bíborka 2014 október 10 (péntek), 10:18-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 szeptember 02 (kedd), 17:46 
Ó-nagy-admin "backstage"

Úgy látszik, ismét szükséges nyíltan felhívni a figyelmet a BÉTAKERESŐ TUTORIAL-ra. Nem véletlenül készült! A célja az, hogy segítsünk nektek, és könnyebben egymásra találjon a béta és a bétázandó mű.
Legyetek szívesek használni az ott leírtakat, ugyanis értetek van!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 szeptember 02 (kedd), 16:15 
Zöldfülű

Sziasztok !

Bétát keresnék egy kis novellához Harry Potter témában. Kviddicsről szólna . Olyan bétát keresek aki szívesen elmondja a véleményét :-D . Email cím: olage1999@gmail.com Köszönöm várom válaszaitokat !

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 augusztus 27 (szerda), 17:06 
Zöldfülű

Sziasztok!

„Fekete gyémánt” című történetemhez keresnék bétát. A helyesírásommal nincs igazán gond, csak átolvasni kellene, és inkább esetleges tartalmi hibákra, logikai bukfencekre kellene felhívni a figyelmem. De örülnék egy véleménynek is, hogy jó-e a fejezet, avagy inkább gondoljam újra az egészet. A történetből eddig két fejezet van meg: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=116214

Részletek:
Műfaj: Dráma, akció, misztikum és némi romantika
Figyelmeztetés: Durva beszéd (nem sok), Gyilkosság
Várható hossz és frissítési idő: Változó, de egy héten belül nem lesz két friss. Nagyjából úgy harminc fejezetesre tervezem, de ez még változhat.
Elérhetőség: mgabo89@gmail.com
Ugyanakkor kölcsönbétázást vállalok, amennyiben az illető szeretné. Annyi megkötésem lenne csupán, hogy (számomra) túlzottan romantikus történetekhez nagyon nem tudok véleményt fűzni, illetve slasht egyáltalán nem olvasok.

A segítséget előre is köszönöm!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 augusztus 27 (szerda), 14:42 
Zöldfülű

Sziasztok!
Szeretnék egy türelmes bétát keresni írásaim átnézéséhez. Főleg a helyesírás javítására lenne szükségem, különösen a vesszőkkel van gondom. Van egy kész történelmi/romantikus időutazós novellám és egy Bosszúállók alapú írásom, amiből egy fejezet van meg, nem tudom milyen hosszú lesz. Véleményt is szívesen veszem, bár nem vagyok erős idegzetű, így a nagyon szigorú vélemény rosszul eshet. :roll:
Elérhetőségem: vanus944@gmail.com

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 augusztus 26 (kedd), 21:35 
Könyvmoly

Sziasztok!

Egy HP-s történetemhez keresnék bétát. A történet címe: Vinculum quaerere, és teljes egészében készen van, a barátnőm javította volna, de az ideje nem engedi, ezért keresek itt. Olyan bétát keresek (mivel a téma nem olyan egyszerű), aki tanácsokat tud adni, hogy esetleg min változtassak, hogy tökéletesebb legyen.
És akkor az adatok:

Műfaj: Slash
Figyelmeztetés: Szex jelenetek, nagyon enyhe domináns/szubmisszív kapcsolat.
Párosítás: Harry/Perselus
Várható hossz és frissítési idő: Elkészült, jelenleg nincsen fejezetekre bontva, 51,5 oldal és 32626 szó (részekben és nem fejezetekben gondolkodtam korábban, de hajlandó vagyok fejezetekre bontani, ha a béta azt tanácsolja). Olyan 1-2 hetente szeretnék frissíteni.
Elérhetőség: gaerielriniell@gmail.com

Köszi!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 augusztus 25 (hétfő), 18:49 
Zöldfülű

Sziasztok!
Életem legnagyobb titka... Örökké című írásomhoz keresek türelmes bétát. A helyesírásom javult mostanában, de még mindig nem az igazi, és a saját hibáimat sosem szúrom ki. Szívesen hallanám a béta véleményét is a fejezetről.

Műfaj: Romantikus
Figyelmeztetés: Durva nyelvezet, erotikus tartalom, MPREG
Párosítás: Scorpius/Albus
Várható hossz és frissítési idő: Mint láthatod lentebb, már a 7. fejezet feltöltésénél tartok. Már nincs sok hátra 4-5 fejezet, ha nem húzom nagyon el. Hetente szeretném frissíteni. Mivel egyetemre járok és bejárós vagyok, így nem biztos, hogy minden héten lenne friss fejezet, ha úgy alakul, de törekszem rá.
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=113280 Erről lenne szó.
Elérhetőség: p.losztrisz@freemail.hu

Köszi!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 augusztus 24 (vasárnap), 10:46 
Szárnybontogató

Sziasztok!

Nagyon-nagyon szeretnék egy olyan bétát, aki nem csak kijavítja a szerkesztési-helyesírási stb hibáimat, de a történetvezetésről is mond véleményt, és felhívja a figyelmem a logikai buktatókra! Különösen olyankor szorulok figyelmeztetésre, amikor nagyon elmegyek mesélésbe, és nyújtom az epizódokat mint a rétestésztát, közben meg jól elalszik az olvasó... :D

Egy kb négy éve íródó regényemhez keresek (ismét) bétát. Úgy gondolom, hogy az elején túl sok dolga nem lesz az illetőnek, mert olyan 80%-ban már lebétázta nekem valaki 2 éve. Inkább az említett "nyírbálásban" kelne el a segítség - kivenni/lerövidíteni a felesleges részeket.

Műfaj: AU!!! kaland, sok-sok titok meg összeesküvés-elmélet, mellékes szerelmi szálakkal, újragondolásokkal (Sirius bűnősségéről, Potterék haláláról, Dumbledore meg Voldi szerepéről stb, illetve ezt mind egy teljesen más világképbe helyezem)
Figyelmeztetés: nem nagyon van (SZERK.: oké, itt-ott egy nyílt lábszártörés befigyel, de azért durva harci sebesülések talán nincsenek... :) )
Korhatár: nem nagyon
Párosítás: Piton/Hermione, Draco/Harry, Ginny/Saját szereplő (ez utóbbi, ami tuti, a többi majd írás közben kiderül :D inkább csak említés szintjén, finom utalásokkal, szóval mondjuk azoknak sem "bántó", akik annyira nem csípik a slasht)
Várható hossz és frissítési idő: regény/trilógia. az első kötet kb kész van, de átírás alatt áll, ezért kb hetente tudnék új fejezetet küldeni, később meg még ritkábban. viszont rugalmas vagyok, nem sürgetek senkit :) (jómagam irtó rapszodikusan írok... :D) első blikkre a prológust és még 2 fejezetet küldenék, onnantól meg hetente egyet.
Elérhetőség: krisy.cs gmail.com

Remélem, tud nekem valaki segíteni :) valami csereügyleten is töröm a fejem, a konkrétumokat privátban megbeszélhetjük, hátha tudok cserébe én is segíteni valamiben.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Krisy 2014 szeptember 08 (hétfő), 16:24-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 augusztus 21 (csütörtök), 12:55 
Zöldfülű

Már nem aktuális !!!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Petronilla 2014 augusztus 24 (vasárnap), 18:05-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 augusztus 21 (csütörtök), 11:07 
Zöldfülű

Sziasztok! :-)

Egy alakulóban lévő D/Hr fanfictionhoz keresek nagyon türelmes bétát, aki figyelmeztetne a helyesírási hibákon kívül a logikai bukfencekre. Eddig 3 fejezet van feltöltve Merengőre, de kaptam pár olyan kritikát, amik erre figyelmeztettek, úgyhogy gondoltam keresek egy bétát :-)

Műfaj: romantikus, humor
Korhatár: 16-18
Figyelmeztetések: Erotikus tartalom, Csúnya beszéd
Párosítás: Draco/Hermione
Körülbelül 30 fejezet várható.

gyongyanna@freemail.hu emailcímen vagy itt üzenetbe el tudtok érni.
Előre is köszönöm :-)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 augusztus 19 (kedd), 18:00 
Zöldfülű

Már megoldódott, köszönöm!

Sziasztok!
Egy rövidke novellához keresek bétát, főként helyesírás miatt, de ötleteket, illetve tanácsokat is szívesen fogadok a történettel kapcsolatban. Igazán hálás lennék mindennemű segítségért.

Műfaj: romantikus, talán egy kicsit angst
Figyelmeztetés: -
Korhatár: nincs
Párosítás: Fred/saját szereplő
Várható hossz és frissítési idő: egy részes novella
Elérhetőség: lillymss@gmail.com

Előre is köszönöm. (:

We all change. When you think about it, we are all different people, all through our lives. And that's ok, that's good, you gotta keep moving, so long as you remember all the people that you used to be. I will not forget one line of this. Not one day...I swear. I will always remember when the Doctor was me.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára heybonnie 2014 augusztus 27 (szerda), 0:54-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 augusztus 13 (szerda), 22:28 
Zöldfülű

Sziasztok!
Regényemhez szeretnék bétát találni.

Műfaj: általános, későbbiekben sötét részekkel de főleg általános HP stílus
Figyelmeztetés: Szerelmi szálat nem nagyon szeretnék belevinni, gyilkosság
Korhatár: 16-os
Párosítás: -
Várható hossz és frissítési idő: körülbelül 30 fejezetesre tervezem, 1-2 hetente frissíteném, de későbbiekben folytatás is szeretnék
Elérhetőség: heak124124@gmail.com

Legfőképpen a helyesírás javításra lenne szükségem meg persze őszinte véleményekre.

Üdv, :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 augusztus 11 (hétfő), 12:18 
Zöldfülű

Sziasztok!

Mit kezd egymással egy több ezer éves, unatkozó démon és egy tizenhat éves, pszichopata fiú?

Fandom: saját történet, saját szereplőkkel
Műfaj: slash, horror
Figyelmeztetés: tényleg csak erős idegzetűeknek, erőszak, kínzás, durva nyelvezet, durva szex
Frissítési idő: előreláthatólag hetente szeretnék egy új fejezetet
Elérhetőség: adamvampir@gmail.com

Főleg elírások, helyesírás javítására lenne szükségem. :)

“I'm not psycho...I just like psychotic things.”
Gerard Way

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 augusztus 11 (hétfő), 0:17 
Zöldfülű

Sziasztok!
Bétát keresek, miután az adminok figyelmeztettek (egy elutasítót is kaptam emiatt), hogy nem nagyon megy a párbeszédek központozása (ritkán írok magyarul). A logikai bukfencek, stb. jelzéséért is nagyon-nagyon hálás leszek! Néztem a bétakínáló oldalt is, de olyan bétát keresek, aki szívesen elolvas és kommentel nekem egy, a következő leírásnak megfelelő történetet:
Fandom: Original kalózos
Műfaj: romantikus, kaland, humor
Figyelmeztetés: SLASH, de lassú és romantikára, barátságra épül (szóval senki ne várjon erotikus ágyjelenetet a két fiú között az első 5-10 fejezetben)
Korhatár: 14 (16-ra változhat)
Két fejezet már fent van, a címe Rummal öntözött margaréták, a Privet Drive SLASH kategóriárjában megtalálható, és nemrég lett frissítve. Ha egy kedves béta elolvasta (kell a további fejezetek megértéséhez) és szívesen segítene nekem, kérem, privátban jelezze!
Örök hálám!

KÖSZÖNÖM, TALÁLTAM BÉTÁT! (olvasóknak azért örülök.)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fomalhaut 2014 szeptember 27 (szombat), 1:01-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 augusztus 10 (vasárnap), 12:10 
Zöldfülű

Sziasztok!

Első komolyabb nagyregényem, egy több kötetes sorozat első részének megvalósításához keresek tapasztalt bétát. Eddig két fejezettel vagyok meg és készülőben van a harmadik is, viszont az egész történet skicc formában már létezik a fiókom/laptomom mélyén. :) Elég régóta írom – kb 10 éve -, így már sokszor változtattam magán a történetmeneten is, de leginkább a főszereplő jellemén.

Olyan bétát keresek, aki a meglévő fejezeteket átolvassa, véleményezi, illetve javítgatja (leginkább stilisztikai, felépítési stb. szempontból – akadnak persze elírások is, de ezeket próbálom magam is korrigálni).

Fandom: saját történet, saját szereplők
Műfaj: fantasy, young adult (célcsoport mondjuk 18-30), sötét, picit horror, romantikus, angst
Figyelmeztetés: gyilkosság, szereplő halála, természetfeletti
Korhatár: 18 (nem is annyira a gyilkosságok, inkább az olyan jelenetek miatt, amelyek egyesek lelki nyugalmát megzavarhatják)
Várható hossz és frissítési idő: a történet készülőben van egy ideje, mint korábban is említettem lassan 10 éve írom már. Volt, hogy évekig nem nyúltam hozzá – mondhatni írói válságban szenvedtem, de most újra felvettem a fonalat és be szeretném fejezni legalább az első kötetet még az idén. Leginkább a munkám miatt nincs időm/energiám írni, de a tűz újra lobog bennem és nagyon lelkes vagyok. ;;) Ezek alapján a leendő bétámtól sem várnám el, hogy rögtön javítsa.

Rövid ismertető: E/1-es, az elbeszélő egy 25 éves fiatal nő, aki éli nyugodt kis mindennapjait, mígnem egyik napról a másikra fenekestül felfordul az élete. Teljesen magára marad és az addig általa ismert világ szilánkjaira hullik. Ebben az új és borzalmakkal teli valóságban kell megállnia helyét és küzdenie az életben maradásért.

Elérhetőség: baloa89@gmail.com

Előre is köszönöm a segítséget! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 augusztus 05 (kedd), 10:54 
Zöldfülű

Sziasztok!

Fandom: Így neveld a sárkányodat
Műfaj: romantikus, kaland, végjáték
Figyelmeztetés: erotikus tartalom, csúnya beszéd
Párosítás: Hablaty/Astrid/saját szereplő
10 fejezet, 1 hetente frissítés
Elérhetőség: dabazsuzsi03@gmail.com

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 augusztus 03 (vasárnap), 21:13 
Zöldfülű

Tehát:
Műfaj: romantikus, sötét, dráma
Figyelmeztetés: lesz benne szex jelenet de nem akarok túlzásba esni
Korhatár: 18asra ítéltem az erotikus jelentek miatt :)
Párosítás: Piton-saját szereplő
Várható hossz és frissítési idő: Nincs beütemezve a frissítési idő, hetente, kéthetente, három naponta, ahogy összejön :). Legalább egy olyan tizen- huszonvalahányra tervezem, kétlem, hogy eltudnám húzni tovább , de ki tudja, ha belelendülök és lesz rá igény.
Elérhetőség: reny_sweet_dark@yahoo.com
Törénetről: Egy 17 éves, NEM DIÁK, lányról van szó, aki elmegyógyintézetben töltött éveket, de nem full rózsaszín történet. Bővebben majd elmesélem privátban, az első fejezet már kész is.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 augusztus 01 (péntek), 18:46 
Könyvmoly

Sziasztok!

Én egy kicsit talán rendhagyóbb, nehezebb kéréssel fordulok hozzátok.
Olyan bétát keresek, aki otthon van a jégkorong (hoki) és az irodalom terén is. Ez a legfontosabb dolog, sőt inkább a hokis részre keresnék vállalkozó szellemű jelentkezőt, írom a részleteket:

Fandom: saját történet, real regény, a napjainkban játszódik
Műfaj: romantikus, főleg, de emellett van benne egy cseppnyi akció is a vége felé, nem tudom, erre milyen kifejezés illik :)
Figyelmeztetés: van benne szex és erőszak is, de az csak kevésbé, kevésszer
Korhatár: 16-tól fölfelé - nem azért, mert kemény, véres, hanem mert komolyabb dolgokról szól
Várható hossz: egy kb 180 A/4-es ből álló regény. Nem sietek sehova, úgy nagyjából december elejére kéne elkészülni vele, de nyelvtani javítandó nincsen sok rajta.
Elérhetőség: nilla@citromail.hu

és nagyon szépen köszönöm! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 július 29 (kedd), 17:16 
Zöldfülű

Sziasztok!

Bétát keresek egy új történetemhez. Főleg helyesírási és fogalmazási hibákat kéne kijavítani, de ötleteket is szívesen meghallgatnék a folytatáshoz, ha nekem nem lenne. Ezenkívül persze őszinte véleményeknek is örülnék. :)

Műfaj: általános, romantikus
Korhatár: nem korhatáros
Párosítás: Lily/James
Várható hossz és frissítési idő: körülbelül 4-5 fejezetesre tervezem és nagyjából kéthetente szeretném frissíteni
Elérhetőség: secret43@freemail.com

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 július 27 (vasárnap), 22:48 
Zöldfülű

Sziasztok! :-)

Az új történetemhez szeretnék némi segítséget kérni. :)

Fandom: Így neveld a sárkányodat
Műfaj: romantikus, kaland, vígjáték
Figyelmeztetés: AU, OOC, illetve tervben van egy fejezet amiben biztosan lesz erotikus tartalom. Néhány fejezetben lehet előfordul majd csúnya beszéd, de gyilkosság biztosan nem lesz.
Korhatár: 16-os.
Párosítás: Hablaty/Astrid
Nagyjából tizenkét fejezetre tervezem, és hetente szeretném frissíteni.
Elérhetőség: stormfly94@gmail.com

Aki mindezek után úgy gondolja, hogy szívesen segítene, írjon nekem. Hálás lennék a hibák javításáért, és boldogan fogadok minden építő jellegű kritikát. :3

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 július 24 (csütörtök), 11:21 
Zöldfülű

Sziasztok!

Leredell vagyok, és egy szigorú tollú de jószívű bétát keresek. =)

Fandom: The Elder Scrolls V., Skyrim
Műfaj: kaland
Figyelmeztetés: elárulja a játék történetét, mivel azt dolgozza fel!
Nagyjából 20-25 fejezet várható (már 11 kész van), hetente-kéthetente tervezem feltölteni.

Aki szívesen vállalná, hogy átnézi a fejezeteket a feltöltés előtt, kérem jelentkezzen: naszvadianiko@gmail.com

Köszönettel,
Leredell =)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2166 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 44  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra