Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 június 11 (csütörtök), 16:32

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1948 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 39  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: OFF-SZTRÁDA
HozzászólásElküldve: 2014 november 12 (szerda), 15:18 
Szárnybontogató

Apukám a HP-t is hülyeségnek tartja (de elolvasta!), anyukám pedig a bétám szokott lenni (illetve az eddigi szerény két darab kihívásos ficemet ő bétázta :) ).
De a család minden további nélkül átengedte az egyetlen gépet minden este a leadás előtti héten.
Az öcsém pedig a logikai buktatókat gyomlálta ki, amikor elmeséltem neki az ötletemet.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 november 12 (szerda), 8:08 
Könyvmoly

Tartózkodási hely: Quantico, Roxfort pincéje, Yggdrasil ágaira függesztett hintán lábat lóbálva
Hát, ha csak szimplán kulcsosztásként emlegeted, lehet, hogy nem értik körülötted, hogy mire is kell az.
Nekem is mindig gyorstalpalót kell tartanom a fanfices dolgaimból, ha meg akarom értetni a családdal, hogy sorry, két nap múlva történetleadás, és fél oldalnál járok, szóval nem megyek rokonlátogatóba, és legfőképp, senki ne szóljon hozzám! XD
Nagyjából már megszokták az ilyesmit, attól függetlenül, hogy felesleges időpocsékolásnak tartják a fanfic-életem. 8-| De nem érdekel, az a lényeg, hogy én értsem, miért kell ez nekem. ^^

És Sybill, ne legyél ennyire pesszimista. :)

"I'd consider myself a realist, alright? But in philosophical terms I'm what's called a pessimist."
There's no such thing as proper immortality. The universe will always take care of its nutcases.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 november 11 (kedd), 22:58 
Fanfic-faló

elég furcsa felfogásúak a szüleid :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 november 11 (kedd), 18:41 
Fanficbúvár

Nem jelöltem :shock: nem is fogom :P kéne még. Viszont megkérdezte tőlem, hogy szerintem nem flúgos dolog-e egy "kicsit" az, hogy 'kulcsosztás lesz a kihíváshoz'?Szerinte minden flúgos... Bolond dolog... Még szerencse, hogy ellenetek nem tudok nyerni, mert akkor azért is bolond lennék :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 november 11 (kedd), 18:23 
Fanfic-faló

ha bejelölted, akkor valszeg képes :DDD kellemetlen xd

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 november 11 (kedd), 16:55 
Fanficbúvár

Kéne... :D de ott leszek, mégha titokban is... csak azt nem tudom, informatikus apám képes-e követni engemet a facebookon, hogy fent vagyok-e? De mindegy... amúgy ide mindig be vagyok jelentkezve :D de mentem is latint fordítani... óőű...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 november 11 (kedd), 16:43 
Fanfic-faló

Hallod-e, kisasszony! Tanuljál, ha nem leszel kész hétre, lesz sírás a kulcsosztásnál :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 november 10 (hétfő), 15:58 
Fanficbúvár

Okés :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 november 10 (hétfő), 15:53 
Fanfic-faló

váltsunk face privátra ;) írok.
illetve írnék, csak nem tudok, úgyhogy jelöltelek :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 november 10 (hétfő), 15:41 
Fanficbúvár

Akkor jó :D már csak azt nem tudom, hogy mi az amit meg kell csinálnom... de igyekszem rájönni, szóljatok rám vagy billentsetek finoman fenékbe ha bénázok :D
Szerk.: ja igen, tud valaki segíteni nekem hogy hol és hogy keressek bétát? Csakmert ha én ide kiírom a párosítást, tartalmat, fandomot ilyesmit, akkor tuti tudni fogjátok, hogy én írtam és azt nem szabad és nem szeretném :oops: ti hogy csináljátok? Vagy inkább át kéne költöznöm innen máshová ezekkel a kérdéseimmel? :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 november 10 (hétfő), 15:29 
Fanfic-faló

Na, ha sikerült a regisztráció, akkor remek :)
Dehogy, miért vennénk hazugságnak? :D ugyan, nincs okod mentegetőzni ^^ örülünk, hogy sikerült!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 november 10 (hétfő), 15:12 
Fanficbúvár

Bocsi, időközben korábban meg tudtam csinálni :oops: nem akartam hazudni, csak így jött össze és türelmetlen voltam :oops:
Viszont ha minden igaz, jelentkeztem és hamarosan tagja leszek a fb csoportnak. Amúgy időközben rájöttem, hogy ma elmarad a hittan #-o Jó vagyok :D Amúgy sikeresen elfelejtettem a jelszavamat, de kértem újat, szóval itt is jó vagyok. Tényleg, hogy lehet bejelentkezetlenül, vendégként írni? Nekem nem engedi.
Szerk: Amúgy köszi lányok, kezdek kicsit megnyugodni :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 november 10 (hétfő), 14:54 
Fanficbúvár

Sybill, én 7-8.-os koromban a szemetet se tudtam megfelelően kidobni a szemetesvödörbe, szóval ezt a fotelhuzat-problémát átérzem. :D Örülök, hogy jössz, és még FB-od is lett, 2 legyet egy csapásra ;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 november 10 (hétfő), 14:32 
Fanfic-faló

Ne is törődj vele, ez még nagyobb húzóerő lesz, én is tapasztaltak között kezdtem :)
Rendben, jeleztem a szervezőknek, hogy 4-5 körül érkezel

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 november 10 (hétfő), 13:40 
Fanficbúvár

Köszi :) hittan utána regisztrálok, négy-öt között számítsatok rám ;) Gish viszont még mindig nem rémlik, de majd ha lesz tavaszi tali és mindketten megyünk, akkor csak összefutunk :D Most viszont hogy így írok, kezdek kicsit félni, hogy sok régi-motoros és profi mellé leszek bedobva :-SS de majd meglátjuk. Hogy írok én ilyen keveset? :shock: na mindegy :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 november 09 (vasárnap), 21:35 
Fanfic-faló

egyeztettem a lányokkal, várunk Téged facebookra szeretettel :) nem kezdünk el semmit, míg meg nem szokod a dolgokat, kedden kora este lesz a kulcsosztás. ha bármiben tudok majd segíteni, szólj!

Gish velünk érkezett a talira, magas, göndör hajú, kék szemű mosolygós srác; korábban nem volt tagja a csapatnak, én vezettem be a társaságba :)

Emlékeim szerint a Nemek Harca kihíváson kezdtem a kihívásos pályafutásom 2012 elején. Azóta számos kihíváson indultam már, az utóbbi időben egyre több sikerrel :) Voltak mellényúlásaim, kevésbé elkapott karaktereim, de ezek a barátságos versenyek pont erre is jók, hogy megtudd, mennyire tudsz alkalmazkodni a teremtett körülményekhez, kivel/mivel érdemes dolgoznod, ha választhatsz, illetve hogy kimozdulj a komfort zónádból. Hasznos játék, és építő jellegű véleményekkel segítenek az előrehaladásban :) Nem kell aggódnod, remek lesz ^^
A mostani csapat kifejezetten tapasztalt írókból áll, szinte már mindegyikkel versenyeztem együtt korábban, ha kérdésed lenne, úgy gondolom, mindenki szívesen segít :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 november 09 (vasárnap), 21:05 
Fanficbúvár

Igen, én is kaptam mailt, holnap ha kihagyom a hittant (hű de jó lenne pedig ott lenni :shock: ) akkor patakozás után regelek is :D És igen, rá gondoltam :) és fura, de kábé tudom kikről beszélsz, csak Gish-t nem ismerem. Tényleg, te hol kezdted? Én mindenízű drazséval szemeztem még, csak aztán kisült, hogy 18+ :shock:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 november 09 (vasárnap), 20:56 
Fanfic-faló

Már meg is vagyunk 12-en :) ne ijedezz, ezek mindig így mennek, hamar betelnek a helyek. Már kiküldték az értesítőket a jelentkezés hitelesítéséről, ha minden igaz, Te is kaptál emailt, hogy elfogadták a jelentkezésed. Mindenki kezdi valahol, ezen ne aggódj :) Ha úgy érzed, nem jó a helyesírásod, keress egy megbízható bétát a verseny idejére.
Ne legyél kishitű, egyszerűen csak engedd szabadjára a képzeleted, ne görcsölj :)

heloise-ra gondolsz? ő is kis pöttöm, igen, hasonlítunk :D vizsga lehetett, amire emlékszel, az biztos, mert már ő is egyetemista :) ő csocsózott, én a szünetekben dohányozni voltam a földszinti lépcsőknél :D Clareyvel jöttem-mentem, meg Gish-sel.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 november 09 (vasárnap), 18:06 
Fanficbúvár

Leadtam, de ha tudnád mennyire megijedtem, hogy máris mennyien vannak :shock: most éppen azon stresszelek, hogyha megnézik a meris profilomat vagy már megnézték, félni fognak attól, hogy reménytelenül szar minőségű munkát adnék ki majd a kezeim közül és ezért nem fogadják el majd a jelentkezésemet. A helyesírásom se jó, nem is voltam még versenyen, nem is írtam humoros sztorit meg nincs még fb-m se (rajta vagyok) és ahh... félek :-S stresszes vagyok XD
Amúgy nem, nem keverlek össze én ám senkivel, még Heliose-zal (jól ejtem? :shock: ) se, pedig tökre hasonlít rád :D emlékszem, ott voltál és csak nézted, talán egyszer beálltál, de ebben így már nem vagyok olyan biztos. Tudod, ott volt a vécé előtt és amíg vártunk egymásra nekikezdtünk. Vagy én vagyok ennyire hülye? :D (és szép beszédű :roll: )
Akkor vizsgát mondtál és nem érettségi, összekevertem. Nem baaaj... nekem még van pár évem, de néha már parázhatnékom van az érettségi miatt és hogy milyen egyetemre is akarok én menni :D
Szerk.: asszem rájöttem, talán Héliosznak ejtik. Ugye? :lol: meg kéne kérdeznem.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 november 09 (vasárnap), 16:41 
Fanfic-faló

leadtad már a jelentkezést a kihívásra? :) már 10-en vagyunk, még minimum 2 maximum 4 személyt várunk - ha nem adtad le, siess :D (azért is jó lenne, ha lenne facebook-od, mert ha betelik a létszám, facen lesz a titkos kulcsok kiosztása, nehogy lemaradj!)

hogy éééén? :D összetévesztesz valakivel :) utálok csocsózni, a műkörmeim miatt nem is tudok :D
ötödéves egyetemista vagyok már, rég volt az az érettségi :) azt kívánom minden vizsgaidőszakban, bárcsak érettségiznem kéne :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 november 09 (vasárnap), 13:33 
Fanficbúvár

Jaa, így már mindet értem. Köszi :) :-* Amúgy jogos volt, mert elég nagy adagokat most, öten vagyunk itthon és én meg nagy okosan ráültem a huzatra, mielőtt még felhúztam volna... XD de majd most ebédnél nyaggatózok majd. Már fáj a gyomrom is... hülye reflux.
Amúgy mizu veled, asszem tavaly érettségiztél - talán beszéltetek erről talin a csocsónál -, most mit csinálsz? :) *Sybill nagyon dumálni akar, tessék lelőni* :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 november 09 (vasárnap), 13:21 
Fanfic-faló

átvitt értelemben értettem a nyerést :D

már jelentkeztem, igen :) bemutatkozáshoz az írással kapcsolatos tapasztalataimat írtam magamról, hogy voltam már korábban is kihíváson, van publikált művem, hivatásos béta vagyok, ilyesmiket :) írhatsz arról, milyen műfajban vagy a legjobb, kikkel szeretsz dolgozni, ehhez hasonlók :)

lecseszett, amiért összegyűrted a huzatot?! :'D jézuskám, gyere le! de hát miért?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 november 09 (vasárnap), 12:39 
Fanficbúvár

Fogok is, ne aggódj, jó beszélőkém van :D amúgy most pont nem merek engedélyt kérni anyámtól fb ügyben, mert jól le lettem cseszve amiért összegyűrtem a fotelom huzatját :lol: És már értem a faházas dolgot is, csak azt nem, hogy miben nyertetek akkor? Borzasztóan nehéz a felfogásom, ehhez velem hozzá kell szokni :D ööö... te amúgy ejelentkeztél már a Winter Wonderland Challenge-re? Van fogalmad róla, hogy mi a szöszt kell beírni bemutatkozás pont alatt? Nyilván nem a nyuszijaim nevére kíváncsiak, ezért kérdezem... :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 november 09 (vasárnap), 12:16 
Fanfic-faló

Mesélj csak, érdekel az is, meg az opera is :)
Ne is mássz ki az ablakon, nem szabad :D én égetni való kölök voltam, külön kategória :D

Iiiiigen, velem voltál gyümölcsevő vámpír :D xD
A faházas dolog annyit tesz, hogy faházakban voltunk elszállásolva egy balatoni kiskempingben :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 november 08 (szombat), 22:13 
Fanficbúvár

Sorstárs :D és nyugi, nem mászok én ki az ablakon... a másodikon van :twisted: ami a ferde talaj miatt csak első emeletnek számít, szóval még nem halálos :D
Azmiazmiaz az a faházas dolog? *Sybill fáradt, majdnem halálosat írt a faházas helyett* én már a Meri Tali hangulatát is nagyon szerettem. Tényleg, veled voltam gyümölcsevő denevér, nem igaz? Kár, hogy most ősszel nem volt.
Operában pedig a Carment nézzük :) anya és a gyógytornász szerint is nagyon jó, szóval reménykedek. Bár ha spanyolul lesz, akkor nem valószínű, hogy szegény szemüveges szemecském végig bírni fogja a felirat olvasását, de nem baj :D
A töris programról meg ha gondolod utólag mesélek :) (ha nem, valószínűleg akkor is :twisted: )

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 november 08 (szombat), 21:53 
Fanfic-faló

Megértem, mikor én 13-14 voltam, engem is eléggé féltett az Édesanyám, átérzem, milyen ez :) sok mindent megengedett, de általában, amit legjobban szerettem volna, ott korlátba ütköztem :D aztán 16 éves koromtól már mindegy volt, ha kellett, kimásztam az ablakon xd (nem követendő példa!!!) ha valamit eldöntöttem, megkérdeztem ugyan, hogy "rám ne mondhassanak semmit", de lényegében irreleváns volt a válasz :D :twisted:

Voltam már táborban, de még régebben, a tavalyit sajnos munka miatt ki kellett hagynom :( roppantul élveztem a programokat és remek volt a társaság is :) miénk volt a best of faház másik három meris lányzóval, Darliával, Taniával és Joan Potterrel :D ők már sajnos egyáltalán nem fórumoznak, illetve Tania nagy ritkán benéz. akárki betévedt hozzánk, mind visítva-röhögve távozott :D
egészen más egy meris tábor hangulata számomra, mint mondjuk egy iskolai táboré; összeköt mindenkit a közös rajongás és a közös játék élménye :) Ha tehetném, minden nyáron mennék!

Operába? ejjha :) Melyik előadásra mész? A Habsburgos program nagyon izgalmasnak hangzik, imádom a történelmet :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 november 08 (szombat), 21:11 
Fanficbúvár

Köszi, neked is :)
Meri táborba se engedtek el... mondván, hogy féltenek a nagyobbaktól :D egen... az én családom :D ha tudnád, mennyire paranoidok tudunk lenni, de nem panaszkodhatok, sok mindent megengednek azért :) csak az fb-t egyelőre nem kockáztatom - talán -, mivel most engedtek el egy modernizált Habsburgokról szóló interaktív programra kedden, egy operába szerdán és holnapi misére, szóval rendesen kimerítettem engedékenységüket, de próba cseresznye :D
Viszont visszatérve facebookra, többen hoztak már fel hasonló érveket és én is kezdek megbékülni iránta :)
Tééényleg, te voltál táborban? Semmi infót nem találtam utólag róla, ha voltál milyen volt? :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 november 08 (szombat), 20:47 
Fanfic-faló

Nem hinném, hogy ezzel túl sokat elárultál volna :) Klassz, hogy már van elképzelésed, sok sikert kívánok! :)

Hát, elég érdekesnek tartom, hogy a szüleid ennyire próbálnak távol tartani a facebooktól, azért nem olyan rossz az, mint amilyennek gondolják, sőt :) nagyon sok ismeretterjesztő, érdekes és kreatív motyó van fent, rengeteg információ, és a kapcsolattartásban sem utolsó. Én például rengeteg egyetemi anyagot onnan szerzek megbízható forrásból, barátokkal akár privátban, akár nagyobb baráti csoportban kapcsolatot tudok tartani folyamatosan és a rajongásom is kiélhetem, legyen szó akármiről :D
Egy próbát megér, hátha :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 november 08 (szombat), 19:26 
Fanficbúvár

Asszem értem, csak nem tudom mivel kérdeztem erre rá :shock: de most már tudom :) A facebookkal viszont nem tudok megbarátkozni, mert szüleim nem engedik. Hm... :-? majd rábeszélem őket, de félek, ezt már nem engednék meg, minden az "időhiányra" fognak :roll:
Ötletem viszont van már, AU és canon egyszerre, szóval király vagyok :D csak azt nem tudom, hogy változtassam meg és mivel hogy értelmesen beleilljen a cselekménybe, de sebaj. (Remélem ezzel nem árultam el államtitkot :-$ ) Neked van már ötleted? :) (hűdesokaszmájli)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 november 08 (szombat), 19:05 
Fanfic-faló

Nem törekszik világhatalomra, ugyan :) DEHOGYISNEM! :D

A Hírverő, avagy Kihívások Tárhelye nevű csoportban is reklámozzák a meris kihívásokat, ott azért hamarabb észreveszi az ember fia/lánya, van aki kevesebbet fórumozik. A Pályázatos topicban csak visszatérő kihívások kapnak külön topicot, minden más ömlesztve megy, így sokkal könnyebb és átláthatóbb, ha egy vezérbejegyzés alatt megy az ötletelés, kommentelés, problémabejelentés, mintha mindezt itt intéznék. Facen korlátlanul nyithatók csoportok, témák, a fórum átláthatatlan és ellenőrizhetetlen lenne tőlük.

Érdemes lenne facebook-os felhasználónevet csinálnod, sokszor nem külön honlapokon megy a csoportverseny, mert egyszerűbb a face - enélkül sok mindenről lemaradhat az ember.

Én is a Winter Wonderlandra gondoltam, példának okáért az egyeztetések és megbeszélések mind facen folynak, a szabálymódosításokról is ott ment a kompromisszumkeresés :) Jelenleg a honlapon található tájékoztató bizonyos részei nem helytállóak, ma este kerül frissítésre a komplett leírás.

Érdemes lesz rá jelentkezni, én már nagyon várom a holnap délelőttöt :) Van már valami elképzelésed, miről írnál, vagy komolyabban még nem gondolkodtál rajta, csak megtetszett? Ha van ötlet, ne részletezd le, kötni fog majd a titoktartás! :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 november 08 (szombat), 15:15 
Fanficbúvár

Éljen, még valaki! :) én a Winter Wonderland Challenge-dzsel (ugye jól ejtem?) szemezek, nagyon jónak néz ki :) igaz, hogy mellette épen társírok, de azzal is tudok haladni, úgyhogy gondolom belefér. Elsőként ott akadtam el, hogy mi az a fedőlap :D béna vagyok és így akarok indulni :lol: Az meg már mellékes, hogy nincs fb-m se, de azt írták e-mail is elég, remélem. Az fb amúgy világhatalomra törekszik? Még az ásványvizeknek is van csoportjuk :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 november 08 (szombat), 14:58 
Fanfic-faló

nocsak :)
melyiket nézted ki magadnak? :) én is épp egy jelentkezésen töröm a fejem, talán egyre gondolunk :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 november 08 (szombat), 13:37 
Fanficbúvár

Halihó megint! *integet* :) egy hülye kérdés részemről: valaki nem akar velem kihívásokról társalogni? :oops: most szemezek eggyel és gondoltam az OFF sztrádán jobb helyem van, mint a kihívásos topikban otrombulni :-D (de gorombítsatok le, ha megint rossz helyen járok :oops: )

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 október 20 (hétfő), 15:18 
Fanficbúvár

Még egyszer köszi mindenkinek >:D< >:D<

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 október 20 (hétfő), 6:14 
Írópalánta

Sybill Dumbledore 02 írta:
Te most nagyon fölemeltél engemet :shock: még jó, hogy megnéztem, ha már egyszer megtaláltam :)
Amúgy most veszem észre újfent, hogy már nem zöldfülű van a nevem alá írva :shock: ez a micsoda a hozzászólások számától függ?

Ahamm, minél több a hozzászólás, annál magasabb a rang :)

Tigi megelőzött :D ezt akartam mondani :3

You hate everything about me, why do you love me?"

Hős a sötétben ficblog profil

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 október 19 (vasárnap), 21:35 
Fanficbúvár

http://fanfic.hu/merengo/viewuser.php?uid=13208

Ez a meris profilja, ott van a neve mellett az üzenetküldés gomb (ha nem akarsz a rendszeren keresztül üzenni, tartsd az egeret az üzenet gomb felett, és a bal alsó sarokban (legalábbis Chrome-nál ott) megjelenik az e-mail címe).

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 október 19 (vasárnap), 20:11 
Fanficbúvár

Óh, értem, ismét köszi :) már csak azt kell kitalálnom, hol keressen meg? *reménytelen eset* :oops:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 október 19 (vasárnap), 17:42 
Fanficbúvár

Szerintem nem zaklatás, az emberek örülni szoktak, ha érdeklődnek a dolgaik iránt :)

Igen, a hozzászólások számától függ a rangod, ha a Taglistára mész, és a lap alján hozzászólások száma szerint csökkenőre rendezed a tagokat, meg tudod nézni, hogy nagyjából hol vannak a határok ;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 október 19 (vasárnap), 16:21 
Fanficbúvár

Te most nagyon fölemeltél engemet :shock: még jó, hogy megnéztem, ha már egyszer megtaláltam :)
Amúgy most veszem észre újfent, hogy már nem zöldfülű van a nevem alá írva :shock: ez a micsoda a hozzászólások számától függ?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 október 19 (vasárnap), 14:55 
Írópalánta

Sybill Dumbledore 02 írta:
Sziasztok :) jöttem ide én is :D Halenka, láttam majdnem teljesen a videóidat, nekem picit (túl gyorsaságmániás vagyok) lassú volt, de amúgy tökre hangulatosak :)
Viszont ezek a képek már engem is érdekelnek, csak nincs fb-m. Így hogyan tudom megnézni őket? :) bocsi, ha (megint) rossz helyen kérdeztem. :oops:

Kicsit valóban lassúak, mert a rendes trailerek általában 1 percesek, ez meg van négy is (már amelyik), de olyan sok lenne a mondandóm, hogy... biztos tudjátok, milyen ez :) de azért köszönöm, hogy érdemesnek találtad rá, hogy megnézd :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 október 19 (vasárnap), 12:02 
Fanficbúvár

Értem, köszi :) csak ha megkérem rá, az nem minősül zaklatásna :oops: k?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 október 19 (vasárnap), 10:58 
Fanficbúvár

Megkérheted Theodorát, hogy állítsa be úgy a képei hozzáférését, hogy regisztráció nélkül is meg lehessen nézni őket, de ha azt nem akarja, biztos javasol helyette valami mást :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 október 19 (vasárnap), 8:51 
Fanficbúvár

Sziasztok :) jöttem ide én is :D Halenka, láttam majdnem teljesen a videóidat, nekem picit (túl gyorsaságmániás vagyok) lassú volt, de amúgy tökre hangulatosak :)
Viszont ezek a képek már engem is érdekelnek, csak nincs fb-m. Így hogyan tudom megnézni őket? :) bocsi, ha (megint) rossz helyen kérdeztem. :oops:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 október 19 (vasárnap), 7:19 
Írópalánta

Nahát, tényleg eszméletlen :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 október 18 (szombat), 12:32 
Fanficbúvár

Halenka írta:
Theodora S Carter? Nem hallottam róla, de kíváncsi vagyok. Esetleg tudsz linket küldeni, ahol meg tudom nézni? :)

Facebookra szokta feltenni a képeket: nem ő rajzolja őket, hanem összeválogatja, kicsit alakít rajtuk, esetleg ráírja a címet, de szerintem nagyon találóak. :)
Facebookja, meris profilja

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 október 17 (péntek), 16:56 
Fanficbúvár

Tőled még nem láttam, szóval reménykedjünk :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 október 16 (csütörtök), 18:46 
Írópalánta

Nem tudom, mi számít gagyinak, remélem, az enyéim nem :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 október 13 (hétfő), 16:42 
Fanficbúvár

Az a baj, hogy a trailer nagyon könnyen gagyiba fullad, amin csak röhög az internet népe. Blogot én max ilyen személyes cuccot csinálnék, akár írásról is, de nem nagyon megy a biznisz. Azt hiszem, bevállalom azt a tíz-tizenöt olvasónyi veszteséget, akiket így nem találok meg, mert nem éri meg annyi energiát belefektetni. Pláne, ha nem élvezed. Én meg stílusban inkább az egyszerűség híve vagyok.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 október 13 (hétfő), 14:37 
Írópalánta

Theodora S Carter? Nem hallottam róla, de kíváncsi vagyok. Esetleg tudsz linket küldeni, ahol meg tudom nézni? :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 október 13 (hétfő), 12:42 
Fanficbúvár

Szerintem akkor érdemes külön blogot csinálni egy történetnek , ha valaki nagyon meg akarja szólítani a csak blogokat olvasó amatőr írók/olvasók rétegét, de persze ki tudja...

Én szeretek elbíbelődni a képekkel, forrásokkal, próbálkozni egy kis szerkesztéssel, szóval abszolút megértem, ha azok, akik értenek a képszerkesztéshez, ki is teszik a borítókat. Pl. Theodora S Carter borítói annyira jók... :)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1948 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 39  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra