Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 29 (szombat), 21:15

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 7704 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 155  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Sorozatfüggők Birodalma
HozzászólásElküldve: 2014 december 18 (csütörtök), 21:16 
Ó-nagy-admin "on stage"

Mindent egy füst alatt. :-Dx

The 100 2x08
Hű. Még úgy is, hogy valahol várható volt, hogy ez következik, onnantól pedig, hogy Clarke belépett a grounder táborba, nagyjából az is, hogyan. Becsülendő, hogy továbbra sem félnek az írók az efféle húzásoktól, ha a történet megkívánja.
Ez a rész és az előző szépen lezárt minden szálat (jó adag feszültséggel és megalapozva a konfliktusoknak :twisted: ) így a szünet előtt. Az Outlander mellett ennek a folytatását várom a legjobban. :-SS

Jane the virgin
Még mindig aranyos és még mindig nagyszerű komédia. (Ezzel az alapsztorival mást nem is lett volna érdemes csinálni belőle - hiába volt az eredetije szappanopera.)

OUAT 4x12
Assa írta:
nagyon drukkolok egy olyan fordulatnak, hogy valamit elkalkulált a nagy tervezgetésben, és ahelyett amit akar, egy kellemes kis erőtörlést kapna meglepiként.

... de ez is tökéletesen megfelel helyette. :Dx
Bell nekem eddig legjobb esetben is semleges figura volt, máskor meg bosszantó, a mostaniért viszont respect neki.
Bármi is lesz később.
A Frozen-szál: egyrészt jó, hogy nem lett vége azzal, hogy átléptek a portálon, másrészt kár, hogy ennyivel elintézték. Kristoff pl. csak befért volna valahogy abba a jelentbe.
A Robin-Regina-Mariann szál nem tetszett a visszatérő átokkal. Annyiban kellett volna hagyni, hogy Mariann félreáll, az egy érett megoldás lett volna. Vagy eleve azzal indítani, hogy át kell vinni a határon az ébredéshez. Ez így erőltetett volt. :roll:

És holnap végre lehet nézni White Collar és The Legend of Korra sorozatzárót, már alig várom. :xmashappy:x :x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 december 14 (vasárnap), 9:46 
Ó-nagy-admin "on stage"

Andro írta:
Ilyet szerintem sosem reszkíroznának meg az írók. Főleg, mert Rumple hatalma elég sokszor igencsak jól jött a nehéz helyzetekben. Ha elvennék az erejét, akkor igazából megölnék a karaktert is vele együtt.

Nem feltétlenül. Tovább lehetne fűzni úgy, hogy az ő szála is érdekes maradjon, Rumple maga meg fontos karakter. (Persze jó ideig arról szólna az élete, hogyan szerezhetne újra varázserőt...) Volt egy élete a mágia előtt is, lehetne újra anélkül. De ha a varázserővel együtt elveszne ő maga is, ha csakis az határozza meg, akkor elég egysíkú figura, nem olyan, mint amilyennek sugallni próbálják évadok óta.
Kockázatos dolog felborítani az efféle status quo-kat, de akár nagyon jót is tehet a történetnek, ha az írók ügyesen kezelik.
Amúgy ha közvéleménykutatást készítenének az ismerősei körében (Hányszor segített neked Rumple/Mr. Gold, úgy igazán? Hányszor kellett volna, de helyette lekoptatott? Hányszor szivatott meg, de nagyon?), lehet, sőt valószínű, hogy az jönne-ki, nem éri meg nekik, ha R.-nak varázsereje van.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 december 13 (szombat), 21:23 
Sztorihajhász

Assa írta:

Tudom, de nagyon drukkolok egy olyan fordulatnak, hogy valamit elkalkulált a nagy tervezgetésben - vagy valami trükk van a kalap működésében, vagy valaki beavatkozik és félreviszi a dolgot -, és ahelyett amit akar, egy kellemes kis erőtörlést kapna meglepiként. :xmasbox:x

Ilyet szerintem sosem reszkíroznának meg az írók. Főleg, mert Rumple hatalma elég sokszor igencsak jól jött a nehéz helyzetekben. Ha elvennék az erejét, akkor igazából megölnék a karaktert is vele együtt.

"Love is the most powerful magic of all."

"Every magic comes with a price."

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 december 13 (szombat), 20:57 
Ó-nagy-admin "on stage"

Andro írta:
A tőrös dologgal pont az a célja, hogy megtartsa az erejét és így elhagyhassa a várost Belle-lel. Tehát hogy ne váljon erőtlenné a külvilágban sem.

Tudom, de nagyon drukkolok egy olyan fordulatnak, hogy valamit elkalkulált a nagy tervezgetésben - vagy valami trükk van a kalap működésében, vagy valaki beavatkozik és félreviszi a dolgot -, és ahelyett amit akar, egy kellemes kis erőtörlést kapna meglepiként. :xmasbox:x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 december 13 (szombat), 20:53 
Sztorihajhász

Assa írta:
Én csak azt remélem, hogy Rumple-nek valaki nagyon durván keresztbe tesz ebben az évadban.
Ne csak a "kicsit legyőzzük, pár részig fújunk rá, ő meg szánja-bánja, aztán peaceandlove és minden visszaáll a régi kerékvágásba" módon, hanem bánjanak csak el vele, úgy igazán. (Vagy ő saját magával, az lenne a legszebb. :twisted: )
Derüljenek csak ki a stiklijei és bukja az erejét (ez a tőrös tervezgetés kiváló alkalom lenne rá). Valószínűleg még jót is tenne neki hosszútávon.

.

A tőrös dologgal pont az a célja, hogy megtartsa az erejét és így elhagyhassa a várost Belle-lel. Tehát hogy ne váljon erőtlenné a külvilágban sem. Mondjuk nekem meg Rumple a No.1. kedvenc karim, bár én is szeretném, ha végre kezdenének vele valamit. Bár állítólag Belle rá fog jönni, hogy egy hamis tőrt adtak neki, és akkor kiborul a bili.

Egyébként Reginát is szeretem, ő a második kedvencem. Meg Emmát is imádom. De tudod kinek mi. Én meg Hooktól mászom a falra, mióta kih*rélték a karakterét és egy nyálas jófiút csináltak belőle.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 december 13 (szombat), 17:47 
Ó-nagy-admin "on stage"

Én csak azt remélem, hogy Rumple-nek valaki nagyon durván keresztbe tesz ebben az évadban.
Ne csak a "kicsit legyőzzük, pár részig fújunk rá, ő meg szánja-bánja, aztán peaceandlove és minden visszaáll a régi kerékvágásba" módon, hanem bánjanak csak el vele, úgy igazán. (Vagy ő saját magával, az lenne a legszebb. :twisted: )
Derüljenek csak ki a stiklijei és bukja az erejét (ez a tőrös tervezgetés kiváló alkalom lenne rá). Valószínűleg még jót is tenne neki hosszútávon.

Mert így leginkább csak egy helyben kering a karakter. Kell valami fordulat? Rumple gonoszkodjon és áskálódjon kicsit! Mindegy, min ment keresztül nemrég és miben változott meg (elvileg)...
A régi személyiségmódosulásai még érthetőek voltak, mindaz miatt, ami vele történt: a háború, Bae születése, a felesége árulása, a tőr, Bae elvesztése, Belle...
De a sztori jelenében meg olyan, mint a szélkakas. @-) Reginának is volt ilyen időszaka, ő is idegesítő volt akkoriban (nála viszont el mertek indulni egy bizonyos irányba, Rumple-nél meg úgy látszik, ez nem megy).

(Rumple-nél persze még rátesz minderre egy lapáttal, hogy Reginával ellentétben soha nem is kedveltem a karaktert, egy-két részt leszámítva, ahol érdekes volt.)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 december 13 (szombat), 13:57 
Sztorihajhász

Na igen, mivel Robin már Reginát szereti, viszont mivel becsületes férfi, a feleségét sem akarja elveszíteni. Szóval ez nehéz döntés lesz, akárki akárhogy is dönt.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 december 13 (szombat), 12:43 
Betűmániákus

teljesen nyugodt vagyok :) Rumple egyszerűen képtelen a változásra, ez pedig az egyetlen állandó a sok változás közepette.
valóban pillanatnyi megkönnyebbülés az átok - egyeseknek. viszont nekem akkor is hirtelen volt, akármilyen gonosztevőket hoznak is be. elsietettnek vélem, nekem gyors volt, akkor is, ha másnak pont jó a tempó :)
Hookot és Regiánékat továbbra is sajnálom, de utóbbiak rendben lesznek, ugyanis Marian tuti felébred, mivel a Hókirálynő "elment"... szóval szerintem most Hoodon és Marienen áll vagy bukik a dolog.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 december 13 (szombat), 9:29 
Sztorihajhász

shanon widow írta:
OUAT: csak nekem volt túl hirtelen az egész? :roll:x már vége is az átoknak, megtört, megoldódott, mindenki boldog és önfeledt. szerintem húzhatták volna még 1-2 rész erejéig...

Nyugi, most a téli fináléban jön Ursula, Maleficent és Szörnyella, hogy felkavarják az állóvizet. Én örülök, hogy nem húzták még 2-3 epizódig, mert akkor meg kaparhatnánk a falat tavaszig. Így is fogjuk. Amúgy nem mindenki boldog és önfeledt, hiszen szegény Regina még mindig szenved amiatt, hogy megmentse-e Mariant, vagy sem. És Hook élete is Rumple-től függ, bár a kalóz engem pont nem érdekel.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 december 12 (péntek), 23:10 
Betűmániákus

OUAT: csak nekem volt túl hirtelen az egész? :roll:x már vége is az átoknak, megtört, megoldódott, mindenki boldog és önfeledt. szerintem húzhatták volna még 1-2 rész erejéig...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 december 10 (szerda), 16:49 
Sztorihajhász

Nekem nagyon bejött, kicsit bugyuta, akárcsak a filmek, de kikapcsolódásnak kiválóak. Főleg egy nehéz munkanap után. Nem kell sokat várni tőle, kb. annyira komoly, mint a Relic Hunters volt jó tizenöt éve. :)

Sleepy Hollow meg szünetre vonult, ami valljuk be, nem is rossz, főleg a legutóbbi nevetségesen gáz epizód után. Once Upon a Time meg jövő héttől vonul szünetre, hogy tavasszal térjen vissza. Viszont! Megjött a karácsonyi PLL epizód! Aztán most várhatunk januárig a sorozat folytatásával.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 december 10 (szerda), 11:01 
Billentyűzetgyilkos

Luthien Lovemagic írta:
Andro írta:
Látta már valaki a The Librarians (Titkok könyvtára) dupla premierjét? Igen, a sorozatét, ami a filmtrilógia alapján készült, de utána játszódik időrendben. Nekem eléggé bejött, szerintem van benne potenciál.

Van belőle sorozat?? Wow! Lesz mit néznem :-Dx

Tegnap már le is töltöttem az első két részt, bár odáig még nem jutottam el, hogy meg is nézzem őket :mrgreen:x Én se tudtam róla, hogy sorozatot is készítenek belőle, úgyhogy köszi, Andro, hogy felhívtad rá a figyelmünket :smile:x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 december 10 (szerda), 8:05 
Sztorihajhász

Andro írta:
Látta már valaki a The Librarians (Titkok könyvtára) dupla premierjét? Igen, a sorozatét, ami a filmtrilógia alapján készült, de utána játszódik időrendben. Nekem eléggé bejött, szerintem van benne potenciál.

Van belőle sorozat?? Wow! Lesz mit néznem :-Dx

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 december 09 (kedd), 21:22 
Ó-nagy-admin "on stage"

Andro írta:
Látta már valaki a The Librarians (Titkok könyvtára) dupla premierjét?

Még csak a felét, szórakoztató is volt, de azért a duplarész második fele ráér nekem jövő héten. Szeretem ezeket a típusú sztorikat, és a trilogiának is voltak jó pillanatai.

Bár Flynn elég Doktorosra sikerült, már csak a Tardis hiányzott mellőle. (Bár ki tudja, mik rejtőznek abban a Könyvtárban... :Dx )

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 december 09 (kedd), 20:39 
Sztorihajhász

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 december 04 (csütörtök), 21:55 
Könyvmoly

Tartózkodási hely: Quantico, Roxfort pincéje, Yggdrasil ágaira függesztett hintán lábat lóbálva
Nemámka írta:
Mert én őszintén imádom benne az apránként megjelenített megváltozott értékrendeket - például iszonyúan pici nüansz, de amikor Beth megkérdezte egyszer abban a kórházban, miért kell lecserélnie a pólóját, nincs azzal semmi gond, amit épp visel, pedig volt rajta egy vérfolt, hát én belülről bugyborékoltam :D szinte semmi, öt szó, jelentéktelen jelenetnek tűnhet, de olyan ártatlan volt és számomra a Walking Dead egy óriási üzenetét hordozta, és kb ezért az öt szóért már megérte megnézni az egész sorozatot :D

Olyan jó, hogy nem csak én cincálom morzsákra és ízlelgetem a sorozat minden kis jelentéktelen apróságnak tűnő mondanivalóját. :D Ez a vérfoltos pólós jelenet is... annyi mindent közvetített, és szinte a végtelenségig lehetne sorolni a hasonló jeleneteket és mondatokat, kérdéseket. Ez az egyik fő oka annak, hogy nem mondtam le a sorozatról még a zombira untató epizódok alatt sem.

"I'd consider myself a realist, alright? But in philosophical terms I'm what's called a pessimist."
There's no such thing as proper immortality. The universe will always take care of its nutcases.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 december 04 (csütörtök), 21:45 
Sztorihajhász

Naomii írta:
...Főleg azért, mert az azt jelentené, Lori még él, ami viccnek is rossz.

Ne tudd meg mennyire nevetek : DDDDDDDD ezek szerint nem csak én tartottam őt abszolúte hajhullasztóan borzasztó embernek...

Az egész sorozattól pedig én is azt várom, hogy ne finomkodjon függővégekkel vagy álmokkal vagy ilyesmikkel. Legyen valami, de tényleg. Ha sikerül megtisztítani és újranépesíteni, meg új társadalmat építeni, satöbbi, az egy szépen felépített valami. Ha mindenki meghal és kipusztul a Föld és lassan elporlad az összes zombi is és visszatérnek az állatok, az is valami :D DE LEGALÁBB VALAMI.

Mert én őszintén imádom benne az apránként megjelenített megváltozott értékrendeket - például iszonyúan pici nüansz, de amikor Beth megkérdezte egyszer abban a kórházban, miért kell lecserélnie a pólóját, nincs azzal semmi gond, amit épp visel, pedig volt rajta egy vérfolt, hát én belülről bugyborékoltam :D szinte semmi, öt szó, jelentéktelen jelenetnek tűnhet, de olyan ártatlan volt és számomra a Walking Dead egy óriási üzenetét hordozta, és kb ezért az öt szóért már megérte megnézni az egész sorozatot :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 december 04 (csütörtök), 14:00 
Tollforgató

OUAT: Nekem is tetszett a végén az átok, tiszta hatásos volt, ahogy zuhantak a szilánkok, meg ahogy sorban mutogatták a szereplőket. A Frozen-szálba pedig szerelmes vagyok, szóval jó, hogy megint sokat kaptunk belőle. (Mondjuk, Elsa rohadtul idegesített most párszor, de Regina általában ott volt, hogy kimondja a gondolataimat.)

The 100, emberek? ;;) Muszáj megbeszélnem valakivel Finnt.

/Jewels5 - The Life and Times/
GéeSz :x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 december 04 (csütörtök), 11:53 
Betűmániákus

aaaa *-* nekem ez az átok tetszik a legjobban eddig :shock: meg úgy az egész. szerintem minden karakter fejlődött, tartanak valahová, erre most jó nagyot fordul a kocka :-O

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 december 04 (csütörtök), 7:51 
Sztorihajhász

Once Upon a Time valaki? Szerintem a legutóbbi epizód durván az évad eddigi legjobbja volt. És ahogy hallottam, nemcsak én gondolom így.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 december 03 (szerda), 19:40 
Könyvmoly

Tartózkodási hely: Quantico, Roxfort pincéje, Yggdrasil ágaira függesztett hintán lábat lóbálva
Naomii írta:
...Főleg azért, mert az azt jelentené, Lori még él, ami viccnek is rossz.

X'DD Abszolút igazad van, ez az egy vég mindennél borzasztóbb lenne.

"I'd consider myself a realist, alright? But in philosophical terms I'm what's called a pessimist."
There's no such thing as proper immortality. The universe will always take care of its nutcases.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 december 03 (szerda), 19:19 
Tollforgató

Darylt mindenki szereti, még az is, aki nem nézi. :D (x)

Azért az még rosszabb lenne, ha kiderülne, hogy ez az egész csak Rick álma volt, mert igazából évek óta kómában van... xD Na, azon jobban kiakadnék, mint a függővégen. Főleg azért, mert az azt jelentené, Lori még él, ami viccnek is rossz.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 december 03 (szerda), 18:57 
Könyvmoly

Teljes mértékben támogatom a petíciót! :-D

Daryl olyan karakter a TWD-ben, mint Castiel az SN-ben. Nem lenne bátorságuk kiírni őket a sorozatból, mert akkor vér folyna zombi agyvelő helyett. :D SN-ről jut eszembe, kár hogy itt nem menő visszahozni rég elhullott szereplőket. Merle miatt még mindig betömíthetetlen hiányérzet tombol bennem. :(

A függővégen túl nekem minden típusú végkifejlet megteszi. Csak tényleg legyen VALAMI. És ne takarózzanak majd azzal, hogy nézzük, milyen kedvesek, meghagyják a nézőknek a fantázia szabadságát, és mindenki kitalálhat magának egy neki megfelelő véget. Na abból is szép kis felhördülés lenne. Én egyelőre még optimista vagyok, hogy kapunk egy végleges lezárást.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 december 03 (szerda), 18:49 
Tollforgató

SlytHay írta:
... én is reménykedtem egy Rick/Michonne szálban. :shock:

Yay! Akkor már ketten vagyunk, plusz az a pár ezer ember, aki ilyen fanvideókat néz yt-n és ír ficeket... Írjunk petíciót, hogy mi őket akarjuk. ;;)
Nagyon kíváncsi leszek, mi lesz végül Morgan szerepe, mert már évadok óta csak megy utánuk, ajánlom, hogy legyen is valami! Kíváncsi vagyok, merre tovább, tekintve, hogy berendelték a hatodik évadot is. Vajon lesz egy végleges befejezése a sorozatnak, mondjuk sikerül megtalálni az ellenszert / mindenki meghal, vagy amolyan függő-vége lesz? :-?

No, mindegy, ez találgatás, ami nagyon messzire vezet a mostani teljes nulla-jövőismeret miatt. :D Csak Daryl élje túl, különben itt véres forrongás lesz.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 december 03 (szerda), 18:28 
Könyvmoly

Töredelmesen bevallom, a hideg futkos a hátamon a sorozatokban és filmekben feleslegesen felbukkanó "romantikától", de még magamat is meglepve, én is reménykedtem egy Rick/Michonne szálban. :shock: Félő, hogy ezt a Carol/Daryl dolgot valóban a képregény alapján tervezik fűzni, bár lehet, hogy még a beteljesedés előtt történik valami Carollal :twisted: ; viszont valóban nem lehet biztosra tudni, és direkt nem is olvasok utána, megpróbálok sorozatoknál is spoilermentes maradni. Amikor eldörrent a lövés, ami Beth végét jelentette, szó szerint megugrottam a fotelban ülve, annyira meglepett és hirtelen volt. Most egész jól leköt a TWD, ezért nagyon bánom a téli szünetet. :/ Remélem, hogy nem veszítik el ezt a lendületet, főleg, hogy ismét visszatér egy általam kedvelt szereplő is, ahogy a végén láthattuk. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 december 03 (szerda), 17:48 
Tollforgató

Hát, akkor csak reménykedhetünk, hogy nem az alapján fognak haladni... Az viszont biztos, hogy előbb-utóbb tesznek bele valami új szerelmi szálat, mert Glenn és Maggie már elég "unalmasak", nem igen nyújtanak újat, és nem hiszem, hogy létezik amerikai tévés sorozat szerelem nélkül. Mondjuk, én egy időben reménykedtem egy Rick/Michonne szálban. :D Beth-t viszont jó sokáig siratni fogom, az fix. Egyetértek, SlytHay, kezdett kilábalni a "megmentésre váró jókislány" szerepből, de nem ment teljesen szembe a bizakodó jellemével, és erre puff, de szó szerint. Ráadásul alig egy percben le is rendezték. :/ Az írók imádják kínozni az olvasókat, ez már kész Trónok Harca lesz, ki tudja, ki hal meg legközelebb? ˇˇ'

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 december 03 (szerda), 11:00 
Könyvmoly

Nemámka írta:
Naomii írta:
Húha, látta már valaki a TWD mid-season endingjét? ]

egyáltalán nem vagy egyedül, olyan dühös voltam, hogy azt hittem, kidobom a gépem az ablakon :''DDD ilyen nincs, én imádtam ezt a lányt, és én is shippeltem Daryllel... de hogy sírt a szentem! ♥ :-( nem tudom, innen hogy lesz tovább, úgy elkeseredtem, ennyire már rég traumatizált egy sorozat is... nem tudod esetleg, mikor folytatódik? :D

Sajnos ha a képregényt vesszük figyelembe, akkor a Carol/Daryl szál a "nyerő"... :/ Én most már igazából azon vagyok, hogy Darylt senkivel ne eszkábálják össze, mert akkor elveszik ez az érdekes hangulata az egésznek - bár ez csak az én véleményem, na meg nem bírom Carolt. x) Beth meg, mire már kezdtem megbékélni a karakterrel és erősebb jellemfejlődést mutatott... erre egy kisollóval "ront" neki a golyóálló mellényt viselő rendőrbe, ráadásul nem is nyakon szúrta... ~x( Oltári nagy csalódás volt. Elvileg februárban folytatják majd. Addig is behozom a többi sorozatom lemaradását legalább. Tegnap már végeztem az SN-nel. Az a 200. epizód, te jó ég! :x 8->

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 december 03 (szerda), 8:01 
Sztorihajhász

Ki látta a legutóbbi Sleepy Hollow epizódot? Én őszintén szólva csalódtam. Most komolyan! A Nagy Gonosz Molochot ilyen simán elintézték? Ez röhej, főleg, hogy pont Henry, aki eddig úgy odavolt érte. Katrina és Ichabod nyavalygása meg már unalmas, miért nem a boszorkányt murdelték meg Irwing helyett?!

De legalább Abby, Ichabod, Jenny meg az ereklyevadász csávó (mindig elfelejtem a nevét) még élnek. És Abraham sem megy sehová. Amúgy Katrina most kibe is szerelmes? Mert nem csodálom, hogy Ichabod felkapta a vizet azok után, amiket Katrina csinált a mostani epizódban. Az a nő is vagy egyik oldalról a másikra áll, vagy bajba kerül, vagy nem képes megtenni, amit meg kéne tennie. Komolyan, írják már ki!

Amúgy a sorozat most 1 hónapos pihenőt tart, ami talán jól is jön. És a második évad 18 epizódos lesz az eddigi 13 helyett.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 december 03 (szerda), 0:21 
Sztorihajhász

Naomii írta:
Húha, látta már valaki a TWD mid-season endingjét? ]

egyáltalán nem vagy egyedül, olyan dühös voltam, hogy azt hittem, kidobom a gépem az ablakon :''DDD ilyen nincs, én imádtam ezt a lányt, és én is shippeltem Daryllel... de hogy sírt a szentem! ♥ :-( nem tudom, innen hogy lesz tovább, úgy elkeseredtem, ennyire már rég traumatizált egy sorozat is... nem tudod esetleg, mikor folytatódik? :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 december 01 (hétfő), 19:29 
Tollforgató

Húha, látta már valaki a TWD mid-season endingjét? (Dunsztom sincs, ennek magyarul mi a neve.) Ha igen, valaki más is nagyon-nagyon kiakadt azon, hogy Beth-t ilyen csúnyán elintézték?! De komolyan, ez olyan, mint a LOST, amit hat évadon keresztül néztem, azért, hogy a végén kiderüljön, igazából már mindegyikük rég meghalt... Most nagyon, nagyon dühös vagyok Frank Darabontra. ~x( Pedig már kezdett Bethyl lenni az OTP-m :/ Most mi lesz, megint Carol? Grr. Remélem, nem vagyok egyedül azzal, hogy most nagyon tanácstalanul, kukán állok a továbbiak előtt, tekintve, hogy minden eddigi céljuk (Eugene + Beth) csúnyán szerte foszlott.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 november 06 (csütörtök), 22:03 
Tollforgató

Ha valamelyikőtök esetleg nézi a How To Get Away With Murder (Hogyan éljünk túl egy gyilkosságot) című sorozatot, csináltunk neki egy facebook csoportot, lehet jönni az új részeket kibeszélni, stb.;)

https://www.facebook.com/groups/854480334571116/

Persze itt is lehet, azért. ;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 október 21 (kedd), 18:37 
Sztorihajhász

Assa írta:
Andro, Eddy: mindkettőtöknek köszönöm a választ, most már világosabb. :)

Andro írta:
A hatalma egyszerűen annyira összenőtt vele, hogy szerintem attól tart, hogy nélküle nem lenne önmaga.

Fú, pedig azt de megnézném (mármint, hogy Sötét Úrból visszavedlik sima Rumple-lá). :D Nem azért, mert kárörvendeni akarok, hanem mert baromi érdekes szituáció lenne, és izgalmas abból szempontból, mit kezdenek így a karakterrel, és a karakter mihez kezd magával.
Mert neki ez lehetne a happy end (szerinte talán nem, de kb. bárki más szerint nagyon is).
Bár gondolom ilyesmi esetleg csak az utolsó évadban várható. :?

Eddyék egyszer azzal viccelődtek, hogy hét évadot akarnak, mert a hét az mágikus szám. És igen, érdekes lenne megnézni, hogy Rumple hogy viselné, ha pár évszázad után hirtelen megint halandó lenne. De ha meg is lépik, akkor, ahogy te is mondtad, majd az utolsó évadban. Viszont Robert Carlyle félelmetesen alakítja a karaktert. A legutóbbi epizódban komolyan lúdbőrzött tőle a hátam, és jó értelemben. Látszik, hogy Robert lubickol a szerepében és imádja. Márpedig csak így lehet egy karaktert jól alakítani, ha a színész szívvel-lélekkel csinálja és szereti, akit játszik.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 október 21 (kedd), 18:26 
Ó-nagy-admin "on stage"

Andro, Eddy: mindkettőtöknek köszönöm a választ, most már világosabb. :)

Andro írta:
A hatalma egyszerűen annyira összenőtt vele, hogy szerintem attól tart, hogy nélküle nem lenne önmaga.

Fú, pedig azt de megnézném (mármint, hogy Sötét Úrból visszavedlik sima Rumple-lá). :D Nem azért, mert kárörvendeni akarok, hanem mert baromi érdekes szituáció lenne, és izgalmas abból szempontból, mit kezdenek így a karakterrel, és a karakter mihez kezd magával.
Mert neki ez lehetne a happy end (szerinte talán nem, de kb. bárki más szerint nagyon is).
Bár gondolom ilyesmi esetleg csak az utolsó évadban várható. :?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 október 21 (kedd), 16:51 
Betűmániákus

most én is kicsit pipa vagyok Rumple-re, de hát... egyet előre, kettőt hátra, és majdcsak odaérünk, ahová szeretnénk :lol: viszont ezzel is csavartak egyet a dolgokon - pl. végre kiderült, mi van abban a jó külsejű kis dobozkában :D Ana sorsa most már engem is nagyon érdekel, mivel ebben a részben hazakerült végül is, de ezek szerint akkor még nincs miért fellélegezni
Hook nekem továbbra is maradt azon a helyen, ahol eddig állt. ugyanúgy, ahogy Rumple esetében, pár évnyi "jósággal" - bárkinek a hatására is történjen - nem lehet kiirtani azt, amit évtizedekig képviselsz. Rumple-nek is van egy sötét oldala, Hooknak is, és most mindkettejüknél felszinre tört a múltjuk vagy a lényük egy-egy darabja. de az tuti, hogy ezúttal mindketten főbb tényezői lesznek a soronkövetkező esményeknek, mivel igy vagy úgy, de alkut kötöttek.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 október 21 (kedd), 13:15 
Sztorihajhász

Eddy írta:
Andro írta:
Nem csodálom, hogy végül kaszálták, mondjuk a nézettségét tekintve (a két millió főt is alig érte sokszor az epizódok nézettsége), a nézők tetszését sem nyerte el. Eddyék meg gondolkodnak egy Neverland spinoffon, vagy legalábbis fél éve még volt róla szó, hogy lesz egy ilyen sorozat is. Nem tanultak a Wonderland kudarcából?! OO

Én úgy tudtam, hogy eredetileg is csak egy évadosra tervezték. A Neverlandben pedig Peter Pan karaktere jobban felhúzná szerintem a nézettséget, mint a Wonderlandé volt; és attól, hogy ez nem lett egy kasszasiker, a Neverland még lehet, hogy jól sikerülne.

Limitáltra tervezték, ami nem jelent feltétlenül lezárt sorozatot. Ha a nézettség jó lett volna, kapott volna újabb 13 epizódot.
Amúgy a Neverlandes részeket is sokan unták, bár nem Pan miatt, hanem mert fél évadon át kb. egy helyben toporgott a történet. Túlzottan el lett húzva, bár nekem jobban tetszett, mint a Zelenás részek.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 október 21 (kedd), 11:16 
Billentyűzetgyilkos

Andro írta:
Nem csodálom, hogy végül kaszálták, mondjuk a nézettségét tekintve (a két millió főt is alig érte sokszor az epizódok nézettsége), a nézők tetszését sem nyerte el. Eddyék meg gondolkodnak egy Neverland spinoffon, vagy legalábbis fél éve még volt róla szó, hogy lesz egy ilyen sorozat is. Nem tanultak a Wonderland kudarcából?! OO

Én úgy tudtam, hogy eredetileg is csak egy évadosra tervezték. A Neverlandben pedig Peter Pan karaktere jobban felhúzná szerintem a nézettséget, mint a Wonderlandé volt; és attól, hogy ez nem lett egy kasszasiker, a Neverland még lehet, hogy jól sikerülne.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 október 21 (kedd), 11:14 
Sztorihajhász

Eddy írta:
Andro írta:
No, dióhéjban, a spinoffban Will Scarlett/Kör Bubi és a Vörös Királynő szerelmesek voltak egymásba. Csodaországba szöktek a királynő (aki akkor még nem volt királynő) anyja elől egy tükrön át (amiért Will veszélybe sodorta Robinékat mert betörtek Maleficent kastélyába, így érthetően Robin "picit" haragszik a srácra). A többit nem tudom, eddig néztem a spinoffot, de a jelenetből ítélve a csaj vagy meghalt, vagy más történt, de nem lettek egymáséi.

Egy kis kiegészítés: A Vörös Királynő - alias Anastasia - elhagyja Willt, lemond az igaz szerelméről a hatalomért cserébe, hogy királynő lehessen (azt azért hozzá teszem, hogy csak úgy volt képes elhagyni Willt, hogy Cora megkörnyékezte, és "kitépte" a szívét, hogy ne érezze a szerelmét Will iránt), ezután bonyodalom bonyodalom hátán, végül természetesen mindenki megkapja a happy endjét, újra egymásra találnak (Ana feláldozta magát Willért, de aztán mégsem halt meg, vagy valami ilyesmi :mrgreen: , happy end).
Ebből látszik, hogy bennem sem hagyott túl nagy nyomot a spinoff, de én azért élveztem ezt is, főleg Will karaktere miatt, meg azért volt benne jó néhány izgalmas húzás, ami elég volt, hogy nézzem hétről-hétre a részeket. Kezdve azzal, hogy Anastasia = Red Queen. Viszont én úgy emlékeztem, hogy végül Ana nem halt meg, de látva az előző OUAT részt, lehet hogy tévedtem... :?

Én csak addig néztem a spinoffot, míg Will és Anastasia átmentek a tükrön Csodaországba. Aztán itt hagytam abba. Will karaktere volt az egyetlen jó, ami miatt három epizódot végigszenvedtem (szó szerint szenvedés volt), de még ő sem mentette meg nálam a sorozatot. Nem csodálom, hogy végül kaszálták, mondjuk a nézettségét tekintve (a két millió főt is alig érte sokszor az epizódok nézettsége), a nézők tetszését sem nyerte el. Eddyék meg gondolkodnak egy Neverland spinoffon, vagy legalábbis fél éve még volt róla szó, hogy lesz egy ilyen sorozat is. Nem tanultak a Wonderland kudarcából?! OO

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 október 21 (kedd), 11:04 
Billentyűzetgyilkos

Andro írta:
No, dióhéjban, a spinoffban Will Scarlett/Kör Bubi és a Vörös Királynő szerelmesek voltak egymásba. Csodaországba szöktek a királynő (aki akkor még nem volt királynő) anyja elől egy tükrön át (amiért Will veszélybe sodorta Robinékat mert betörtek Maleficent kastélyába, így érthetően Robin "picit" haragszik a srácra). A többit nem tudom, eddig néztem a spinoffot, de a jelenetből ítélve a csaj vagy meghalt, vagy más történt, de nem lettek egymáséi.

Egy kis kiegészítés: A Vörös Királynő - alias Anastasia - elhagyja Willt, lemond az igaz szerelméről a hatalomért cserébe, hogy királynő lehessen (azt azért hozzá teszem, hogy csak úgy volt képes elhagyni Willt, hogy Cora megkörnyékezte, és "kitépte" a szívét, hogy ne érezze a szerelmét Will iránt), ezután bonyodalom bonyodalom hátán, végül természetesen mindenki megkapja a happy endjét, újra egymásra találnak (Ana feláldozta magát Willért, de aztán mégsem halt meg, vagy valami ilyesmi :mrgreen: , happy end).
Ebből látszik, hogy bennem sem hagyott túl nagy nyomot a spinoff, de én azért élveztem ezt is, főleg Will karaktere miatt, meg azért volt benne jó néhány izgalmas húzás, ami elég volt, hogy nézzem hétről-hétre a részeket. Kezdve azzal, hogy Anastasia = Red Queen. Viszont én úgy emlékeztem, hogy végül Ana nem halt meg, de látva az előző OUAT részt, lehet hogy tévedtem... :?

szerk.: Lecsekkoltam. Tényleg túlélte, mindenki visszakerült az "igazi világba", szval a mi világunkba, Alice és Cyrus összeházasodnak, és ez után Will és Ana (meg a többi mesebeli szereplő) visszatér az otthonukba. Szóval igen, itt happy end volt, időben pedig a mostani rész a spinoff befejezése után játszódik, úgyhogy valaminek történnie kellett Anával, hogy Will ilyen kis búskomor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 október 20 (hétfő), 20:56 
Sztorihajhász

Assa írta:
OUAT 4x04

Egyrészt cuki volt az egész randizós szál, a besózott Snow-Charming párossal. :lol:

Másrészt Rumple megint bemutatta, hogy mi az, ami mindig is taszított benne. És itt most nem arról van szó, hogy ebben a részben épp Hookkal és Annával szívózott (akiket kedvelek). Hanem, hogy akármit veszít el (Neal), akármit kap meg (Belle), még mindig ugyanott tart: hatalaomhatalomhatalom, mindenek felett. Még mindig ugyanaz a kicsinyes, bosszúálló alak, akinek kb. első dolga volt viszonozni a katonától kapott megaláztatást, amint Sötét Úrrá vált (az amúgy jogos volt). Most ezt folytatja évtizedes, évszázados sérelmekkel, igen-igen megvan rá az oka blabla, de mindenki más legalább megpróbált továbblépni, és neki is megbocsátottak éppolyan durva vagy még durvább húzásokat. Erre még van képe kiselődást tartani változás témakörben. Ugyan már...
Amúgy jól megírt, jól eljátszott jelenetek voltak, csak... ld. az előbbi bekezdés.

És egyáltalán mi most Rumple célja?

Andro írta:
És igen, az Alice Csodaországban könyv és a Vörös Királynő. Hát ja, az a kifejezés Will arcán szívszaggató volt a rajz láttán. Aki látta a spinoffot, tudja, hogy miért.

Én nem láttam. Miért? Dióhéjban ismertetnéd esetleg, miről van szó? :)

Ne feledd, hogy Rumple-t a tőr irányítja, tehát nem önmagától olyan gonosz. Ha megnézed, az előző Sötét Úr is pont ilyen hatalommániás volt. Tehát valószínűleg, hogy a tőr teszi ilyenné a birtokosát, nem maga az ember gonosz. A tőr előtt Rumple is normális ember volt, kedves, kissé bátortalan, de aranyszívű. A tőr pedig előhozta belőle a minden emberben lappangó sötét ént, és fel is erősítette. Azt hiszem, attól fél a legjobban (függetlenül attól, hogy Belle ott van vele), hogy ha elveszíti a hatalmát, semmivé foszlik és újra az a gyáva, félénk, sánta ember lesz, aki azelőtt volt. Aki képtelen volt megvédeni magát és a családját. A hatalma egyszerűen annyira összenőtt vele, hogy szerintem attól tart, hogy nélküle nem lenne önmaga. Részben ez is lehet az oka, amiért a tőrt nem engedi ki a kezéből. Fél, retteg, és ez részben érthető is, viszont egyszer ez fogja a vesztét okozni. Minél nagyobb a hatalom, annál nagyobbak a buktatók is, de ezt valószínűleg ő is tudja. Szóval, ez összetett dolog, amilyen a karakter is. Pont ezért szeretem, minden jó és rossz tulajdonságával együtt, mert bár valóban úgy tűnik, hogy ebben nem változik, de mégis változott valamennyit az évadok során. Viszont az is igaz, hogy tovább kéne lépnie, és talán majd egyszer ez is megtörténik. Bízzuk az írókra.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 október 20 (hétfő), 19:40 
Ó-nagy-admin "on stage"

OUAT 4x04

Egyrészt cuki volt az egész randizós szál, a besózott Snow-Charming párossal. :lol:

Másrészt Rumple megint bemutatta, hogy mi az, ami mindig is taszított benne. És itt most nem arról van szó, hogy ebben a részben épp Hookkal és Annával szívózott (akiket kedvelek). Hanem, hogy akármit veszít el (Neal), akármit kap meg (Belle), még mindig ugyanott tart: hatalaomhatalomhatalom, mindenek felett. Még mindig ugyanaz a kicsinyes, bosszúálló alak, akinek kb. első dolga volt viszonozni a katonától kapott megaláztatást, amint Sötét Úrrá vált (az amúgy jogos volt). Most ezt folytatja évtizedes, évszázados sérelmekkel, igen-igen megvan rá az oka blabla, de mindenki más legalább megpróbált továbblépni, és neki is megbocsátottak éppolyan durva vagy még durvább húzásokat. Erre még van képe kiselődást tartani változás témakörben. Ugyan már...
Amúgy jól megírt, jól eljátszott jelenetek voltak, csak... ld. az előbbi bekezdés.

És egyáltalán mi most Rumple célja?

Andro írta:
És igen, az Alice Csodaországban könyv és a Vörös Királynő. Hát ja, az a kifejezés Will arcán szívszaggató volt a rajz láttán. Aki látta a spinoffot, tudja, hogy miért.

Én nem láttam. Miért? Dióhéjban ismertetnéd esetleg, miről van szó? :)

Sybill Dumbledore 02 írta:
Lehet, hogy ha gépnél leszek, nekifutok újra, mert szerintem a második könyvet már nem láttam. Amúgy az emberek és (hű, elfelejtettem hogy hívják) elemet irányítók így együtt tök jól. Mármint elég más a történet, mint Aangnál, de nem unalmas an(csak egy kicsit) No de lényeg a lényeg: majd. Talán :D

Szerintem érdemes megpróbálni. :) Vagy ha az egész évad sok is, ott van pl. a második könyv 7-8. része, ami egy tök jó kis eredettörténet (önmagában is kerek egész sztori, a Korrás keret nélkül) arról, ki volt az első avatar és hogy lett az, meg egyáltalán honnan származnak az idomárok képességei.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 október 20 (hétfő), 19:33 
Fanficbúvár

Assa írta:
Régebben láttam pár részt :) (csakhogy lásd, nem esélytelen :D ) Aang legendája jobban tetszett, főleg Zoku miatt. Ez re volt rossz, de hamar feladtam, nem vagyok egy sorozat-néző típus.

Nahát. :-D
Nekem is Aang legendája marad a kedvencem, de a 2-3. könyvvel* Korráék is felzárkóztak szorosan mögé. (Útközben még Zuko is akadt, bár nem szerepelt túl sokat. Azért jó volt újra látni. :D )
*Az első még nem tetszett annyira, nem kellett volna úgy erőltetni a románcosdit, meg kicsit kapkodósra is sikerült szerintem.

Csak gondoltam, rákérdezek, mert nemrég indult a záróévad, és az eddig három epizód alapján most épp nagyon lelkes vagyok. :x

Lehet, hogy ha gépnél leszek, nekifutok újra, mert szerintem a második könyvet már nem láttam. Amúgy az emberek és (hű, elfelejtettem hogy hívják) elemet irányítók így együtt tök jól. Mármint elég más a történet, mint Aangnál, de nem unalmas an(csak egy kicsit) No de lényeg a lényeg: majd. Talán :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 október 20 (hétfő), 17:33 
Tollforgató

Walking Dead S05E02: Valaki látta már? Én most fejeztem be, és még kicsit a hatása alatt állok. Oké, nem is kicsit. :roll: Amúgy úgy fest, hogy a Teen Wolf-szereplőgárda lassan átcuccol a TWD-forgatásokra, McCall mami után megkaptuk Deacont :mrgreen: És akkor most a részről - sokkolódtam. Az egy dolog, hogy Carol szerintem le akart lépni ott kocsis résznél, és ha nem jön Daryl, meg is teszi, így meg elmentek Beth-t keresni, de a leges-legvége?! Hú. Hát, hú. Mármint, eddig is tudtam, hogy a terminusosok egyszerűen undorítóan állatiasak, de ahogy így konkrétan mutatták, ahogy eszi Bob lábát, meg azt mondja, hogy jó az íze, kicsit (nagyon) hányingerem lett, pedig nem vagyok az a gyenge gyomrú, aki nem bírja a Dr. Csontot evés közben. Valahol érthető, és szinte várható, hogy ilyenné fejlődött a világ a kb. 4-5 év alatt, amióta elkezdődött, csak... Csak. Mindenesetre, a lelkesedés töretlen, kíváncsi vagyok már, mi a pap rejtegetni valója, amiért égni fog. Már csak röpke egy hét. ( :(( )

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 október 20 (hétfő), 17:10 
Ó-nagy-admin "on stage"

Régebben láttam pár részt :) (csakhogy lásd, nem esélytelen :D ) Aang legendája jobban tetszett, főleg Zoku miatt. Ez re volt rossz, de hamar feladtam, nem vagyok egy sorozat-néző típus.

Nahát. :-D
Nekem is Aang legendája marad a kedvencem, de a 2-3. könyvvel* Korráék is felzárkóztak szorosan mögé. (Útközben még Zuko is akadt, bár nem szerepelt túl sokat. Azért jó volt újra látni. :D )
*Az első még nem tetszett annyira, nem kellett volna úgy erőltetni a románcosdit, meg kicsit kapkodósra is sikerült szerintem.

Csak gondoltam, rákérdezek, mert nemrég indult a záróévad, és az eddig három epizód alapján most épp nagyon lelkes vagyok. :x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 október 20 (hétfő), 15:41 
Fanficbúvár

Assa írta:
Gyanítom, esélytelen, de The Legend of Korra-t valaki? ;;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 október 20 (hétfő), 8:24 
Sztorihajhász

Eddy írta:
Luthien Lovemagic írta:
Most néztem meg a Flash első részét és teljesen le vett a lábamról. Valaki még?

Én a pilotot már néhány hónapja láttam, amikor valaki kiszivárogtatta (amivel csak magammal csesztem ki, mert így megint várhattam a második részre ~x( :mrgreen: ), tetszett az is, most a második epizód is, de még mindig az Arrow áll közelebb hozzám. Nincs igazából semmi bajom a Flash-sel sem, jók a karakterek, jók a színészek, a sztori sem unalmas, de nekem első gondolatom az volt, amikor megnéztem az első részt, hogy "aranyos", és nem mondjuk izgalmas, mint az Arrownál. Viszont Grant Gustint már a Glee-ben is imádtam, Tom Cavanagh-t a Bang bang you're deadből ismerem és szerettem meg, úgyhogy annak nagyon örülök, hogy mindketten főszerepet kaptak. Óóó, mikor megláttam Grantet az Arrowban :#-) Szóval nálam is nézős lesz a Flash :)

Én a Gleet nem néztem, de a srác nagyon jól játszik, nem lehet nem észre venni, de a többi szereplő is nagyon jó. Wells karakterére még kíváncsi leszek. Főleg arra, mit tervez :)

Egyébként nem tudtam, hogy ezt is kiszivárogtatták, de jobb is hogy nem.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 október 20 (hétfő), 8:06 
Billentyűzetgyilkos

Luthien Lovemagic írta:
Most néztem meg a Flash első részét és teljesen le vett a lábamról. Valaki még?

Én a pilotot már néhány hónapja láttam, amikor valaki kiszivárogtatta (amivel csak magammal csesztem ki, mert így megint várhattam a második részre ~x( :mrgreen: ), tetszett az is, most a második epizód is, de még mindig az Arrow áll közelebb hozzám. Nincs igazából semmi bajom a Flash-sel sem, jók a karakterek, jók a színészek, a sztori sem unalmas, de nekem első gondolatom az volt, amikor megnéztem az első részt, hogy "aranyos", és nem mondjuk izgalmas, mint az Arrownál. Viszont Grant Gustint már a Glee-ben is imádtam, Tom Cavanagh-t a Bang bang you're deadből ismerem és szerettem meg, úgyhogy annak nagyon örülök, hogy mindketten főszerepet kaptak. Óóó, mikor megláttam Grantet az Arrowban :#-) Szóval nálam is nézős lesz a Flash :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 október 20 (hétfő), 7:20 
Sztorihajhász

OUAT 4X04: Hú, hát ez sem volt semmi. Most már komolyan kíváncsi vagyok, mi köze a Hókirálynőnek Emmához. Főleg, hogy a királynő nem az átokkal jött Storybrooke-ba. De akkor hogyan került oda? Tetszettek a Rumple-Anna és a Rumple-Hook jelenetek. Rumple tényleg mindenre képes, hogy megszerezze, amit akar. Azért kíváncsi vagyok, vajon ezek után lesz-e, aki meg tudja állítani. Az a kalap tutira hatalmas erejű, ahogy láthattuk is. Szegény segéd! Vajon hová került? Anna pedig egy naiv kislány volt, aki azt hitte, hogy a jóság mindenre képes. Hát, tévedett egy aprócskát. És igen, Hooknak hallgatnia kellett volna Rumple-re, még akkor is, ha a Sötét Úr hazudott neki. A mágiának mindig ára van, ezt ne feledjük, és olvassuk el a szerződést aláírás előtt!
Will is tetszett, jó jelenetei voltak. És igen, az Alice Csodaországban könyv és a Vörös Királynő. Hát ja, az a kifejezés Will arcán szívszaggató volt a rajz láttán. Aki látta a spinoffot, tudja, hogy miért.

Ez egy igen eseménydús epizód volt, észre sem vettem, és már el is repült a 43 perc.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 október 19 (vasárnap), 21:17 
Ó-nagy-admin "on stage"

Gyanítom, esélytelen, de The Legend of Korra-t valaki? ;;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 október 19 (vasárnap), 12:14 
Tollforgató

Kyraper írta:
Végreeeeee! Alig találok olyan emberkét, aki nem szereti Carolt. :D ...

Én meg általában alig találok olyat, aki nézi a TWD-t, pedig már Magyarországon is plakátolnak a FOX-csatorna miatt 8-> (Amikor megláttam az iskolánk előtti buszmegállóban a plakátot, az első gondolatom az volt, hogy "azannyát, ezt most hogy lopjam el?") Mondjuk osztálytársaim közül sokan nézik, de ők fiúk, így a karakterekről mélységekben annyira nem lehet beszélgetni velük... Bár mindegyikük Daryl-fan, jól is van az úgy :D Visszatérve Carolra, valahogy túl gyors volt a változás. Vagy nem? Az első évadban még elnyomott volt a férje által, olyan kis nebáncsvirág, aztán hirtelen zombiekiller 2000... Oké, értem, hogy így dolgozta fel Sophia halálát, de az, amikor megölte Karent (btw nagyjából egy hete jöttem csak rá, hogy ugyanaz a nő játszotta, mint McCall mamit :'D) és Davidet a börtönben... Nem tudom, valahogy nem vártam volna tőle, hogy ezt így, ilyen hidegvérrel csinálja :/ Előzetes? *rohan megnézni, majd visszatér három perc múlva* Humm. :shock: Szegény Beth jól megszívta. Reménykedjünk, hogy Daryl megneszeli, merre van végre, és mint izzadt, koszos, büdös barna-loncsos herceg berobog egy Chopperen, megmenti, és elindulnak az országúton, miközben egy csapat nyáladzó-nyögdöső zombi elvonul a lemenő nap előtt, fokozva az összhatást $dead ;;) Arra is kíváncsi vagyok, hogy Eugene elér-e valaha Washingtonba? Na, meg hogy van-e még Washington.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 október 19 (vasárnap), 9:52 
Fanfic-faló

Naomii írta:
Walking Dead S05E01: Végre eljutottam odáig, hogy megnézzem! :mrgreen: Hogy őszinte legyek, nem nagyon lepődtem meg. Egyértelmű volt, hogy Rick badass lesz és kijuttatja a többieket, még akkor is, ha azért a munka elég nagy részét Carol végezte el azzal a tűzijátékos-robbantgatós trükkel... Csak engem érdekel már nagyon, hogy mi van szegény Beth-szel? Mármint, imádom Darylt, és ha tehetném, elrabolnám és sohasem engedném ki a pincémből, de olyan aranyosak voltak együtt... Nagyon remélem, hogy nem tervezik kinyírni szegény kislányt, mert volt köztük valami kémia, legalábbis szerintem :/ De a fanatikusabb rajongótábor gondolom tüntetéseket szervezne. Kyraper, neked van már tipped, hogy a főbb szereplők közül ki fog (először) meghalni? Én szurkolok, hogy Carol legyen, mert nagyon antipatikus, de sajnos sok esélyt látok mondjuk Michonne-ra vagy Sasha-ra, esetleg Tyreese-re is, hogy ne említsem a hozzájuk csapódott Abraham-Eugene-Rosita hármast. Ők olyan feláldozhatóknak tűnnek, bár mondjuk Abrahamet berakták az opening creditsbe, és Beth is feljebb lépett a hierarchiai ranglétrán, már egyikük sem "also starring" :D Olvasta valaki a wiki-t? Oda valami olyasmi van írva, hogy zsaruk tartják fogva Beth-t... Kíváncsi vagyok, mikor találják meg Rickék. Gondolom nem a következőben, mert ott még azzal a pappal kell viaskodniuk. Úúú, alig várom a hétfőt! >:D<

Végreeeeee! Alig találok olyan emberkét, aki nem szereti Carolt. :D Nem tehetek róla, de én rosszul vagyok attól a csajtól, egyszerűen az első perctől ki nem állhatom őt. Beth-ért én is nagyon aggódom, várom már, hogy előkerüljön. Láttad a róla készült előzetest? Egyébként nekem ez a rész kimondottan tetszett, mozgalmas volt, élveztem minden percét. Én nem bánom, hogy picit kiszámítható volt az, hogy Rick badass lesz meg Carol lesz a nap hőse. Vinnyogtam azon a halovány kis Rickyl jelenetért, hiába na, a slasher énem zabálja a kettősüket. :)) Várom nagyon a holnapot, új TWD és AHS rész. ^^

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 7704 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 155  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra