Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 április 30 (csütörtök), 14:16

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 267 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Tollforgatás Alapfokon ~ DaeMoon apróságai
HozzászólásElküldve: 2015 május 07 (csütörtök), 20:47 
Sztorihajhász

Van benne potenciál :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 május 07 (csütörtök), 15:01 
Könyvmoly

Tartózkodási hely: Quantico, Roxfort pincéje, Yggdrasil ágaira függesztett hintán lábat lóbálva
ah, már most :xx:

"I'd consider myself a realist, alright? But in philosophical terms I'm what's called a pessimist."
There's no such thing as proper immortality. The universe will always take care of its nutcases.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 május 07 (csütörtök), 14:13 
Írópalánta

Oké, oké, vettem az adást. X) Akkor hát közkívánatra egy kis előzetes a készülő SHIELD fordítással kapcsolatban. (Csak mert lusta vagyok ennyi levelet külön-külön megírni… ^.^”)

Szerző és cím: dionysus_bound: Nothing is Exempt
Páros: Leo Fitz/Grant Ward (múltbeli John Garrett/Grant Ward)
Korhatár:
18+
Műfaj: kőkemény angst, kevés, de nagyon édes fluffal
Figyelmeztetések: korábbi szexuális visszaélés és egyfajta bántalmazó kapcsolat, pszichológiai visszaélés, jelenbeli D/s jellegű „kapcsolat” dinamika, szexuális tartalom, durva nyelvezet
Leírás: Ward élete már tinédzser kora óta Garrett és Cybertek irányítása alatt áll, a tökéletesen kondicionált kis kísérleti játékuk lett az évek alatt. Garrett halála után azonban elveszett az állandó irányítás nélkül, határozottan szüksége van rá, hogy valaki ismét uralja a cselekedeteit és értelmet adjon a puszta létezésének. Sajnos az egyetlen, aki képes lehet erre, az Fitz. Már ha a férfi hajlandó egyáltalán kézbe venni Ward elcseszett életét és a megfelelő mederbe terelni azt.
Hossza: 8 fejezet (~27.000 szó)
Megjegyzés: A történet még a második évad premierje előtt készült el, úgyhogy csak az első évadot veszi figyelembe. ^.^

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 május 07 (csütörtök), 13:35 
Könyvmoly

Tartózkodási hely: Quantico, Roxfort pincéje, Yggdrasil ágaira függesztett hintán lábat lóbálva
Luthien Lovemagic írta:
Elyes írta:
DaeMoon írta:
megkaptam az engedélyt egy Agents of SHIELD slash ficchez

Úúú, SHIELD! :taps: Melyik fic az? Miről szól? Páros? Milyen hosszú? Mindent tudni akarok róla! :haha:

Ez engem is érdekel :D

*Sly is szurikáta módba kapcsol*

"I'd consider myself a realist, alright? But in philosophical terms I'm what's called a pessimist."
There's no such thing as proper immortality. The universe will always take care of its nutcases.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 május 06 (szerda), 16:58 
Sztorihajhász

Elyes írta:
DaeMoon írta:

Úúú, SHIELD! :taps: Melyik fic az? Miről szól? Páros? Milyen hosszú? Mindent tudni akarok róla! :haha:

Ez engem is érdekel :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 május 06 (szerda), 16:52 
Írópalánta

*teljesen meghatódott, amiért errefelé még emlékeznek rá... :oops: *
Elyes írta:
Mentek a részletek mailben. :mrgreen: Jó látni, hogy legalább egy valakit már biztosan érdekel majd ez is. X)

candlelight írta:
Úúúúúúú, a Roxfort AU!!! Már nagyon hiányzik/hiányzott, úgyhogy nagyon várom már a folytatást! :x (Meg azért nem felejtettem el a másikat, sem remélem, majd valamikor arra is lesz időd. ;) )
Van már azóta még egy fél "fejezet" belőle, csak valahogy le kéne azt is zárni aztán kicsit megsürgetni a fiúkat, hogy lépjenek már egymás felé. Lassan én unom meg a toporgásukat. XD
(A másik "dolog" pedig még mindig tervbe van véve, általában két naponta megnyitom, ülök felette kicsit, aztán két szó után becsukom. XD Te egyszer már csak lesz abból is valami, csak ki kéne találnom, ott is, hogyan tudok a hosszú felvezetéstől végre eljutni a tényleges ficcig. 8)

candlelight írta:
Hú, a TW fordítás, az csak nem a Teeth lenne? 8->
Talán....? :labi:

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 május 05 (kedd), 19:28 
Tollforgató

Üdv újra itt! :)

Úúúúúúú, a Roxfort AU!!! Már nagyon hiányzik/hiányzott, úgyhogy nagyon várom már a folytatást! :x (Meg azért nem felejtettem el a másikat, sem remélem, majd valamikor arra is lesz időd. ;) )

Hú, a TW fordítás, az csak nem a Teeth lenne? 8->

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 május 05 (kedd), 18:15 
Billentyűzetgyilkos

DaeMoon írta:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 május 05 (kedd), 16:59 
Írópalánta

*köhécselve bejön és jól felveri a port mindenfelé, aztán letelepedik az írógép mögé.*
Üdvözletem! :D
Visszatértem az önként vállalt száműzetésből, úgyhogy mostanában megint lehet majd számítani a nevemre errefelé (meg talán a főoldalon is.) Főként kisebb írásokkal, mivel előbb vissza kell rázódnom a firkálásba, de azért készül egy közepes méretű projekt is, aminek a végével már nagyon régen tartozok Candle-nek. (Egy bizonyos Roxfort AU...) Illetve mostanában nagyobb lélegzetvételt fordítások terén tervezek, félév késéssel ugyan, de megkaptam az engedélyt egy Agents of SHIELD slash ficchez, amit nagyon megszerettem angolul, valamint egy TW fordítás is útban van, de addig nem lesz egyik se feltöltve, amíg nem jutok el legalább a harmadáig. (Hogy ne kelljen előre nem látható okból sokat várnotok egy-egy fejezetre akkor se, ha épp nem tudok 1-2 hétig fordítani.)

Addig is, amíg ezek készülnek, egy Teen Wolf egypercest tudok prezentálni, ami a száz-szó-szép játékra készült nem is olyan régen és életem első Chris/Peter szösszenete. Ezenkívül mától nyilvánosságra hozhatóak a Malfoy Kihívás történetei, úgyhogy hamarosan (némi átdolgozással) az is fel fog kerülni Merengőre. :) Addig is, akit érdekel, az MK oldalán elolvashatja. :D

Kicsit mindig másként, de újra meg újra...
    „Chris és Peter. Két sérült férfi, akiknek már tényleg nem maradt veszteni valójuk.”

Beavatottak (MK történet)
    „Perselus tudta, hogy mire vállalkozik, mikor igent mondott Dumbledore-nak. De tudni valamit és végigcsinálni, két teljesen külön dolog.”

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 07 (szombat), 20:58 
Tollforgató

DaeMoon írta:
Hé, Athe! :mrgreen: Üdv errefelé. >:D<

Egyébként "Szia" mindenki másnak is, egy aprócska egypercessel érkeztem ezúttal, ami még a februári anonim memére készült. Destiel próbálkozás, még soha nem írtam olyan történetet, ami csak párbeszédből áll (nagyon nem az én műfajom) úgyhogy gondoltam, most kötetlen formában kipróbálom magamat. ^.^ Ha valaki szereti a fandomot és/vagy a párost, akkor lesse meg és írjon nyugodtan visszajelzést, tényleg kíváncsi lennék a véleményekre. 8->

Valentin napi lecke
    „Dean megpróbálja elmagyarázni Castielnek, hogy mi a Valentin nap lényege, az angyal pedig lelkiismeretesen igyekszik hasznosítani az új tudást.”

Ezt már a Mémen is olvastam, de itt is hagytam mellé véleményt. ;) Nagyon aranyos kis szösz. ^^
(Egyébként meg lehet érdeklődni, hogy áll a Stetered? 8-> A tudod, melyik. ^^ ;) )

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 03 (kedd), 16:14 
Fanfic-faló

DaeMoon írta:

Valentin napi lecke
    „Dean megpróbálja elmagyarázni Castielnek, hogy mi a Valentin nap lényege, az angyal pedig lelkiismeretesen igyekszik hasznosítani az új tudást.”
[/color]

Se nem páros, se nem fandom rajongó nem vagyok, de amikor anonimon olvastam, nagyon jót mosolyogtam rajta :D És meg nem mondtam volna, hogy te vagy mögötte, ügyes :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 03 (kedd), 13:19 
Írópalánta

Athenodora írta:
Kézcsókom, kisasszony :)

Hé, Athe! :mrgreen: Üdv errefelé. >:D<

Egyébként "Szia" mindenki másnak is, egy aprócska egypercessel érkeztem ezúttal, ami még a februári anonim memére készült. Destiel próbálkozás, még soha nem írtam olyan történetet, ami csak párbeszédből áll (nagyon nem az én műfajom) úgyhogy gondoltam, most kötetlen formában kipróbálom magamat. ^.^ Ha valaki szereti a fandomot és/vagy a párost, akkor lesse meg és írjon nyugodtan visszajelzést, tényleg kíváncsi lennék a véleményekre. 8->

Valentin napi lecke

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 február 24 (kedd), 20:52 
Fanfic-faló

Kézcsókom, kisasszony :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 február 24 (kedd), 20:47 
Írópalánta

Halihó!
Gondoltam így majdnem egy hónap után adok némi életjelet, bár írni mostanában alig volt időm, főleg csak apró egyperceseket produkáltam, valamint egy nagyobb angol írást, ami… Nos, elég szokatlan tőlem, már csak a páros, a téma, meg a fandom miatt is. XD De ha már befészkelte magát a fejembe az angol prompt, akkor úgy voltam vele, egye fene, hadd rágja ki magát. Szóval akkor tételesen felsorolva az elmúlt három hét „termése”. Jó szemezgetést, remélem, mindenki talál kedvére valót, amíg nem jelentkezem valami tartalmasabb olvasnivalóval. :mrgreen:

Elszalasztott boldogság
    „Peter mindig azt hitte, hogy csak nyerhet azzal, ha türelmesen vár a tökéletes pillanatra. Csakhogy tökéletes pillanat nem létezik. És a körülményességen igenis rajta lehet veszíteni.” – Steter egyperces

Élsz, ha úgy akarom
    „Peter önző lény, de hát ezt mindig is tudta.” – Steter egyperces

Évek súlya
    „Nem minden Valentin nap boldog és gondtalan.” – Teen Wolf gen egyperces

Nekünk ennyi jutott
    „Valentin-nap á la Leandros tesók.” – Caliban/Niko, ha valaki felteszi a slash-szemüveget, egyébként testvér-bromance

So Damn Perfect (angol)
    „Dean's acting strange lately. Should Sam worry about his Omega?” – Sam/Dean egyperces (FIGYELMEZTETÉSEK: incest, mpreg, a/b/o dinamika, nagyon OOC Dean, bétázatlan)

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 február 03 (kedd), 19:40 
Írópalánta

Sziasztok!
Tegnap felkerült végül a Black Night régen esedékes ötödik fejezete, talán a jövőhétre a hatodik is olvasható állapotba kerül és akkor hozom azt is. Tudom, régen volt már, hogy elővettem ezt a regényt (komolyan meghökkentem, mikor ránéztem a dátumra és realizáltam, mikor kezdtem ezt el írni. O.o) de azért ha valakinek kedve akad arra keveredni, nem harapok a kritikákért. ;)
Mindenesetre jó olvasást! :mrgreen:

Black Night
    „Draco Malfoy selejtes, legalábbis az apja szerint. Lucius kénytelen London egyik exkluzív night klubjának tulajdonosához, Harry Potterhez fordulni, aki talán segíthet fiának azzá a férfivé válni, akit az örökösének akar. De mi van akkor, ha Draco jól érzi magát a bőrében és köszöni szépen, de cseppet sem akar változni? ”

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 február 01 (vasárnap), 23:02 
Írópalánta

candlelight írta:
(látom, sikerült címet találni neki ^^)

Hát az túlzás, hogy sikerült, inkább csak belefáradtam a keresésbe és „aljas módon” lenyúltam Komjáthy mester versének címét, ami eleve az ihletet adta. X)

~*~

Egyébként üdv, mostanában nem voltam valami termékeny, nem sok időm van sajnos írni, de ezért hoztam ma egy újabb The Maze Runner egypercest a gyűjteménybe, amit az anonim mini memés móka ihletett januárban, illetve Athnys Moon néven is feltöltöttem egy száz szavas szösszenetet, ami nagyon közel áll a szívemhez, bár ritka elborult pillanatomban született. ^.^” A napokban egyébként felkerül a Black Night ötödik fejezete is, aztán a hatodik, nem tudom, tovább is lesz-e, tervek vannak (még talán sok is) de a szakdolgozat is figyelmet követel és az MK-t sem szeretném az alkotói szakasz végén összecsapni, szóval… Majd meglátjuk. :) Addig is jó olvasgatást!

Nem láttad a Mamámat?
    „A Pokol Őre még soha nem találkozott ilyen fura jövevénnyel.”

Lemoshatatlan vétkünk
    „A bűntudat számára nem léteznek falak, határok. Hiába maradt odakint az egész világ, ha Thomas lelkében legbelül kísértenek az átélt emlékek.” Figyelem! A történet a harmadik kötetre vonatkozó spoilert tartalmaz!

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 január 27 (kedd), 19:23 
Tollforgató

Írtam véleményt itt az Ábrándos fiúhoz (látom, sikerült címet találni neki ^^), továbbra is nagyon tetszik, és nagyon örülök, hogy írtál a Steter 2015-re. :) :x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 január 26 (hétfő), 19:49 
Írópalánta

Sziasztok! :)
Végre megszabadultam a vizsgaidőszak kötelezettségeinek hálójából, bár jóval tovább tartott, mint amiben reménykedtem, végre jön a fellélegzés. Úgyhogy ennek örömére egy kis helyzetjelentés következik. (Aminek a körképéhez, mint tudjuk, ritkán tudom tartani magamat, na de majd most!)
Először is, felkerült tegnap egy pontosan 2015 szavas steter novellám, ami a Facebookos Steter csoportban meghirdetett kihívásra született, az ötletért ezúton is hálás köszönet candlelightnak, mert az egész az ő kezdeményezésének köszönhetően lendült mozgásba. :mrgreen:
Ezenkívül, bár nem mostanában terveztem meglépni, végül mégis megszületett a Merengős alteregóm Athnys Moon néven, ahová egyelőre átkerült a Kívánság Üst keretei között írt történetem. Ehhez még tervezek majd írni néhány pillanatképet, amiket eredetileg bele akartam tenni a történetbe, de aztán különböző okokból kimaradtak. A szereplők viszont nem akarnak nyughatni, szóval hamarosan várható, hogy ezzel a névvel is aktívkodok majd. :oops:

Ábrándos fiú
    „Stiles tényleg, igazán hinni akarja, hogy ez egyszer majd működni fog, mert Peter képes megjavulni és olyanok lehetnek, mint bármelyik másik pár.”

Meow
    „Isaac Reid soha nem gondolta, hogy eljön majd a nap, mikor egy üres lakásban fogja álomra hajtani a fejét, egy földre dobott szivacson, egyedül. Arra még kevésbé számított, hogy nem sokkal megszokott élete széthullását követően még egy ostoba szőrgolyóval is összehozza a sors, aki varázsütésre ismét megtölti élettel a monoton hétköznapokat.”

Ezeken kívül készülőben van két sterek novellám, az egyik Lionela másik Üstös kívánsága alapján, illetve egy újabb kid!AU, de ez utóbbival nagyon elakadtam, nem tudom mikorra lesz kész. Főleg most, hogy a Malfoy Kihívás is kezdetét vette és a szakdolgozattal is illene lassan foglalkozni.
Ráadásul régóta mardossa a lelkiismeretemet, hogy a Black Night még mindig befejezetlenül árválkodik az adatlapomon, úgyhogy most megint elővettem és döbbenten láttam, hogy tulajdonképpen még két fejezet kész van, ami nincs feltöltve. Úgyhogy na Nagi átolvasta őket, akkor majd ezeket is felteszem. A folytatáshoz lehet, hogy még nem mostanában fog megjönni a kedvem, de legalább ami már kész van, az legyen fenn, nem igaz? :roll:

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 január 17 (szombat), 9:43 
Írópalánta

Halihó!

Nem teljesen friss a hír, amivel ezúttal érkeztem, mivel már fenn van néhány napja a Minenízű Drazsé Drabble kihívásra írt történetem a merengőn. Mindenesetre gondoltam, itt is megemlítem, mivel elég gyorsan leröppent a főoldalról, lehet csak ezért nem találta meg a kis torzszülött az olvasóközönségét, szóval... A Fekete Hold virrad című elvetemült írásom a címre kattintva olvasható, a sötét hangulatot garantálni tudom, minden más ízléstől függő. :mrgreen:

Figyelem! A történet életem első incest próbálkozása (Lucius/Draco) ezenkívül több, nem túl olvasóbarát figyelmeztetés is tartozik hozzá és a korhatár is igencsak a tizennyolcas karikán túlra rúg. Más szóval mindenki alaposan tanulmányozza át a történet fejlécét, mielőtt olvasni kezd és bokszolja le magával, hogy tényleg szüksége van-e arra, hogy ebbe belefogjon. :roll: Ha pedig mégis olvasni kezdenétek, akkor a véleményezésről se feledkezzetek meg, tényleg kíváncsi vagyok a visszajelzésekre. 8->

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 január 13 (kedd), 10:43 
Írópalánta

Zsuzsee írta:
Hát szerintem meg hatalmas volt, aaaaaannyira tetszett, hogy nagyon! :D BAMF!Stiles is my favourite Stiles.

Köszi! :oops: Örülök, hogy bejött, hamarosan a véleményre is válaszolok, csak még össze kell vakarnom az agysejtjeimet, hogy valami összeszedettet tudjak produkálni. :mrgreen: :roll:

~*~

lex írta:
Nem tudom, hogy jártál-e már Mindenízűn, mindenesetre gratulálok! :x >:D<

Eddy írta:
Jöttem én is gratulálni, Dae! Fantasztikus lett a történet, le a kalappal _U_ És ahogy néztem a véleményeket, csak nem riasztott el senkit az incest ;)

Nagyon édesek vagytok, köszönöm szépen! >:D< Örülök, hogy végül ilyen jól sült el ez a kísérlet és neked lett igazadat Eddy; csak megszerette a tisztelt publikum ezt a kis torzszülöttet. :mrgreen: :x

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 január 12 (hétfő), 20:28 
Billentyűzetgyilkos

Jöttem én is gratulálni, Dae! Fantasztikus lett a történet, le a kalappal _U_ És ahogy néztem a véleményeket, csak nem riasztott el senkit az incest ;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 január 12 (hétfő), 19:54 
Tollforgató

Nem tudom, hogy jártál-e már Mindenízűn, mindenesetre gratulálok! :x >:D<

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 január 12 (hétfő), 19:16 
Könyvmoly

DaeMoon írta:
Nem egy hatalmas valami, nyugodtan mondaható rá az is, hogy egy hatalmas adag fluffos falkadinamika BAMF!Stilesszal, de azért remélem, élvezni fogjátok! :mrgreen:

Hát szerintem meg hatalmas volt, aaaaaannyira tetszett, hogy nagyon! :D BAMF!Stiles is my favourite Stiles.

"Ay, every inch a king!"

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 január 09 (péntek), 20:18 
Írópalánta

Sziasztok!
Befejeztem végre egy még novemberben elkezdett sterek történetet, amit anno az anonim mini meme egyik kívánsága indított el, Eddy hathatós segítségének köszönhetően immár bétázva fel is került az oldalra. Nem egy hatalmas valami, nyugodtan mondaható rá az is, hogy egy hatalmas adag fluffos falkadinamika BAMF!Stilesszal, de azért remélem, élvezni fogjátok! :mrgreen:

Kirakós darabkák
    „Egy valódi falka… Már a gondolattól jóleső borzongás futott végig Derek hátán és önkéntelenül is erősebben ölelte magához Stilest. A kirakós utolsó darabját, azt, aki összeköthette őket és megszilárdíthatta a most még oly’ törékeny egységet.”

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 január 03 (szombat), 17:53 
Írópalánta

SlytHay írta:
Ó, már el is feledkeztem erről az ígéretről, szóval képzelheted, hogy meglepődtem, mikor az ajándékom szembejött velem a képernyőn. :-O :-t 8-> Köszönöm, nagyon drága vagy! >:D< És persze rögtön ezzel a szépséggel kezdtem a napom, hogy inspirálhasson a mára betervezett írásdömpingre. x') Hagytam természetesen nyomot is a történetnél. :x

Ami késik nem múlik! :mrgreen: Csak idő kérdése általában, hogy összehozzam, amit megígérek (ezért ígérgetek ritkán, kímélem magamat. XP) úgyhogy nagyon örülök, hogy összességében sikerült jól elsülnie a dolognak. :) A véleményt is olvastam, amit hagytál, felelek is rá, amint nem leszek ennyire elmaradva magamhoz képest. X) Talán valamikor hajnalban... :roll:

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 január 03 (szombat), 13:03 
Könyvmoly

Ó, már el is feledkeztem erről az ígéretről, szóval képzelheted, hogy meglepődtem, mikor az ajándékom szembejött velem a képernyőn. :-O :-t 8-> Köszönöm, nagyon drága vagy! >:D< És persze rögtön ezzel a szépséggel kezdtem a napom, hogy inspirálhasson a mára betervezett írásdömpingre. x') Hagytam természetesen nyomot is a történetnél. :x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 január 02 (péntek), 19:20 
Írópalánta

Halihó!
Kissé megkésve, de tegnap végre feltöltöttem egy Karácsonyra elkészült történetet, ami most került olvasható állapotban Nagisának hála. :) Egy frostiron novelláról van szó, amit már időtlen idők óta ígérgettem Slynak, de mindig csak tologattam magam előtt az ötlet leírását. :D Tekintsd ezennel (utólagos) karácsonyi ajándéknak, drága, remélem, tetszeni fog! :x :xmasbox:x

I hate your boyfriend
    „Egy giccses vállalati partin találkoztak először. Aztán egy baráti összejövetelen. Egy bárban. Egy kiállításon. A könyvtárban. A parkban… Tony már abban sem biztos, hogy mi volt mindebből véletlen és mi a megkomponált játék, de számít ez még egyáltalán?”

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 december 31 (szerda), 14:16 
Tollforgató

Tegnap este eszembe ötlött valami. Mi lenne, ha csinálnánk egy Steteres facebook oldalt, ahol minden lehetne, ami Peter Hale, Stiles (vagy Ian Bohen, Dylan O'Brien). Vagy van már ilyen? Vagy... na, szóval, mit szólnál hozzá? Lenne kedved csatlakozni, ha csinálnék egy ilyet? ;)x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 december 25 (csütörtök), 22:11 
Írópalánta

Naomii írta:
Hmmmm 8-> *álmodozva, révedezve mered a képernyőre* Nem mertem volna két-három szóval a kritikákhoz írni, mert csak annyit tudok mondani (magam ismétlésen kívül, legalábbis jelenleg), hogy ha ez az eredménye, jó sokszor kapcsolj ki és pihentess más tennivalókat! :razz:x

Ja, igen, egy kérdés: ez a film alapján íródott, ugye? Mert a könyvben én nem emlékszem ilyen részre, bár borzalmasan rossz a memóriám.

De édes vagy, nem is láttam, hogy írtál ide. :oops: :x Igen, a film alapján íródott, örülök, hogy tetszett. :D Majd ha a vizsgák után (meg főként az Üst befejezése után) lesz időm, akkor újra olvasom én is a könyveket, mert van egy nagyobb tervem is ezzel a fandommal, de addig pszt! Ez még nagy-nagy titok. ;) (Főleg, mert koránt sem biztos, hogy mire odaérek, hogy törődjek vele, még mindig jónak fogom gondolni a saját ötlet-szikrámat és megírom... XD)

~*~*~*~

Egyéb hírek: Született az aktuális száz-szó-szép kulcsra egy Bucky központú egypercesem. Valahol az első és a második Amerika Kapitány film közötti időszakra datált, elég komor hangulatú darab, de aki egy kis depresszióra vágyik, esetleg lesse meg. :)

„Nem emlékszik. Nem érez. Régóta csupán kívülálló.”

~*~*~*~

Végül, de nem utolsó sorban pedig kívánok mindenkinek (utólag is) ÁLDOTT, BÉKÉS ÜNNEPEKET! :xmashappy:x :xmasbox:x :xmascandle:x :x

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 december 19 (péntek), 17:23 
Tollforgató

DaeMoon írta:

Hmmmm 8-> *álmodozva, révedezve mered a képernyőre* Nem mertem volna két-három szóval a kritikákhoz írni, mert csak annyit tudok mondani (magam ismétlésen kívül, legalábbis jelenleg), hogy ha ez az eredménye, jó sokszor kapcsolj ki és pihentess más tennivalókat! :razz:x

Ja, igen, egy kérdés: ez a film alapján íródott, ugye? Mert a könyvben én nem emlékszem ilyen részre, bár borzalmasan rossz a memóriám.

Az Erő legyen veled a karácsonyi idegtépés végéig! :lightsaber-dm:sw

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 december 18 (csütörtök), 17:49 
Sztorihajhász

DaeMoon írta:

És most következzék egy kis reklám, ha már itt van ez a jó kis platform. ^.^ Jócskán tart már a Mindenízű Drazsé Drabble publikálási szakasza, a tíz történetből nyolc fenn van az oldalon. Aki kedvet érez a borongós hangulatú, nem mindennapi szereplőfelhozatallal készült csodás slash drabble-füzérek olvasgatásához, feltétlenül nézzen be, csodásabbnál fantasztikusabb történeteket fog találni! :xmashappy:x A véleményeket és pontokat pedig szokás szerint tárt karokkal várják mind a szervezők, mind pedig az írók. :mrgreen:
A pontozási szempontokról itt olvashattok összefoglalót. ;;)

Már kilenc. ;)

Update:

Sőt, tíz. Fenn az összes történet! :)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára stoobie 2014 december 19 (péntek), 19:41-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 december 18 (csütörtök), 9:17 
Írópalánta

Sziasztok!

Igencsak hosszú ideje nem jártam erre valódi frissítéssel, sajnos a vizsgaidőszak első hulláma jobban eltemetett, mint ahogyan számítottam rá, a maradék időmet pedig elviszi a Kívánság Üst. Mindenesetre a minap muszáj volt végre kikapcsolnom is egy kicsit és valami más írni való után néznem, úgyhogy végre megszületett a következő, régóta ígérgetett Thominho egypercesem, amit a Candlelight fórumos aláírásában látott gif ihletett. :xmashappy:x

~*~*~*~

És most következzék egy kis reklám, ha már itt van ez a jó kis platform. ^.^ Jócskán tart már a Mindenízű Drazsé Drabble publikálási szakasza, a tíz történetből nyolc fenn van az oldalon. Aki kedvet érez a borongós hangulatú, nem mindennapi szereplőfelhozatallal készült csodás slash drabble-füzérek olvasgatásához, feltétlenül nézzen be, csodásabbnál fantasztikusabb történeteket fog találni! :xmashappy:x A véleményeket és pontokat pedig szokás szerint tárt karokkal várják mind a szervezők, mind pedig az írók. :mrgreen:
A pontozási szempontokról itt olvashattok összefoglalót. ;;)

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 december 09 (kedd), 19:04 
Írópalánta

candlelight írta:
Gratulaaaaaaa! =D> >:D< <:-P :-D Csak így tovább! Sok Sterekkel és Thominhóval persze. ^^

Köszi! :mrgreen:x Rajta leszek az ügyön, két félkész Sterek úgyis csak arra vár, hogy befejezzem őket, meg egy Thominót is ma küldtem végre el bétázásra, úgyhogy hamarosan azok is várhatóak. :xmashappy:x
(Most már csak azzal kellene egy kicsit foglalkoznom, ami tényleg a dolgom lenne. XD Mondjuk a tanulással... XP)

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 december 07 (vasárnap), 17:19 
Tollforgató

Gratulaaaaaaa! =D> >:D< <:-P :-D Csak így tovább! Sok Sterekkel és Thominhóval persze. ^^

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 december 07 (vasárnap), 11:07 
Írópalánta

Sziasztok!

Szeretném nagyon-nagyon megköszönni ezt a két gyönyörűséges díjat mindenkinek, aki volt olyan tüneményes és jelölt, illetve szavazott rám. Imádlak titeket, srácok! >:D<

Kép

Kép

Ezenkívül feltöltöttem az utolsó novemberi mini memére írt Teen Wolf szösszenetet is, mivel Nagisa hathatós segítségével végre sikerült címet találnom neki. Egy aprócska, kid!AU novelláról van szó, Derek és Stiles főszereplésével. Aki nagyon szeretne, még egy halovány pre-slash szálat is beleláthat. ;)

A Kis Piroska
    „Derek egyik éjszaka a Hale család területén kóborolva egy fiatal fiúra bukkan a fák közt.”

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 december 06 (szombat), 23:38 
Írópalánta

candlelight írta:
OMG, OMG, ezek az én kívánságaim voltak!!! (természetesen xD)
Nagyon köszi, még egyszer! ^^

Nagyon szívesen. :mrgreen: Élvezet volt megírni őket, úgyhogy én köszi a kívánságokat. :mrgreen:

candlelight írta:
És... igaziból azért is vagyok itt, mert muszáj valakivel megosztanom, mert nem bírok magammal, és ki mással is tudnám megosztani, mint veled... :x
Ez a Thominho gifset!!! Ájulok!

És már persze elsőre is feltűnt, de így újra látni nagyon klassz volt ezt. Ugye nekem volt egy kis hiányérzetem, hogy a film nem olyan slashy, mint a könyv, na de EZ! :-D Hogy "találkozzunk az erdőben fél óra múlva", aztán meg Dylan nézése. 8) Ezután még beletehették volna, amikor Minho mondja, hogy: "Én vagyok Jancsi, te meg Juliska", de azért ez a jelenet rendesen kárpótolt Minho kimaradt slash-szövegeiért. ^^

Iiiigen. * - * Mondjuk az sem gyenge, ahogy végigstíröli az első képen Min Thomast. X) Ez is tipikusan a "meg kellene írni" kategória, de még a másik giffes szösszenet is félkészen áll (pedig régóta csak egy bekezdés kellene hozzá) most, hogy nekiugrottam gőzerővel az üstnek. ^.^" Na de majd, ha a jövőhét lement meg az első két vizsga, akkor karácsony környékén lesz két szabad hét... 8->

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 december 05 (péntek), 23:05 
Tollforgató

DaeMoon írta:
Sziasztok!
Kicsit megnehezíti az életemet az ideiglenes net-hiány, de azért végre eljutottam odáig, hogy az anonim mini memés móka előző hónapjában született két, Teen Wolf fandomban írt kink-egypercest feltöltsem végre, ezúttal már felvállalva a nevemet. :D Mindkettő sterek és mivel erősen PWP hangulatú,
tizennyolcas korhatárú írások ezért csak a blogomon olvashatóak. Ja és egyelőre nem jutottak el bétához, úgyhogy minden benne maradt nyelvtani hiba hozzám tartozik, pm-ben lehet "reklamálni" miattuk. ;)

I love it, when you fall apart
    „Derek imádja Stiles testének minden porcikáját.”

Everytime we touch
    „Stiles tipikus kamaszént sokat álmodozott a szexről, miután összejött Derekkel. Csakhogy egyáltalán nem azt kapta a férfitől, amit elképzelt.”

OMG, OMG, ezek az én kívánságaim voltak!!! (természetesen xD)
Nagyon köszi, még egyszer! ^^

És... igaziból azért is vagyok itt, mert muszáj valakivel megosztanom, mert nem bírok magammal, és ki mással is tudnám megosztani, mint veled... :x
Ez a Thominho gifset!!! Ájulok!

És már persze elsőre is feltűnt, de így újra látni nagyon klassz volt ezt. Ugye nekem volt egy kis hiányérzetem, hogy a film nem olyan slashy, mint a könyv, na de EZ! :-D Hogy "találkozzunk az erdőben fél óra múlva", aztán meg Dylan nézése. 8) Ezután még beletehették volna, amikor Minho mondja, hogy: "Én vagyok Jancsi, te meg Juliska", de azért ez a jelenet rendesen kárpótolt Minho kimaradt slash-szövegeiért. ^^

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 december 04 (csütörtök), 11:20 
Írópalánta

Sziasztok!
Kicsit megnehezíti az életemet az ideiglenes net-hiány, de azért végre eljutottam odáig, hogy az anonim mini memés móka előző hónapjában született két, Teen Wolf fandomban írt kink-egypercest feltöltsem végre, ezúttal már felvállalva a nevemet. :D Mindkettő sterek és mivel erősen PWP hangulatú,
tizennyolcas korhatárú írások ezért csak a blogomon olvashatóak. Ja és egyelőre nem jutottak el bétához, úgyhogy minden benne maradt nyelvtani hiba hozzám tartozik, pm-ben lehet "reklamálni" miattuk. ;)

I love it, when you fall apart
    „Derek imádja Stiles testének minden porcikáját.”

Everytime we touch
    „Stiles tipikus kamaszént sokat álmodozott a szexről, miután összejött Derekkel. Csakhogy egyáltalán nem azt kapta a férfitől, amit elképzelt.”

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 november 27 (csütörtök), 10:53 
Írópalánta

candlelight írta:
Ezer bocsi, csak most olvastam a pü-det (mivel csak ma jelentkeztem be megint), remélem, még nem túl késő a dologhoz, és amúgy bármikor, bármit, nyugodtan. ;)

Az interjúdat meg olvastam, és nagyon tetszett! ^^

(És még mindig ámulok és bámulok, hogy te két nap alatt elolvastad mind a három TMR kötetet! :shock: Bár ugye, ami jó, az jó. ;) )

Segond, én meg most vettem észre, hogy ide is írtál. X) De akkor majd összehozom azt a szösszenetet, amint lesz egy szusszanásom és felrakom, mert az a kép történetért könyörög az én szememben. * - *

(Ó, köszi. :oops: Am én is olvastam ám a tidet, nagyon inspiráló volt! :mrgreen: 8-> Abban a két napban pedig nagy szerepet játszott a MÁV és az, hogy a késése miatt majdnem öt órára fennragadtam egy vonaton internet (és így a tanulás lehetősége) nélkül, a két kinyomtatott PDF-fel "összezárva". XP)

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 november 26 (szerda), 0:11 
Tollforgató

DaeMoon írta:
Üdv!
Felkerült az írófigyelő oldalára a velem készített interjú, akit érdekel idekattintva máris elolvashatja. :oops: Theodorának ezúttal is köszönöm a rám szánt időt és a kérdéseket, jó buli volt ez a majdnem másfél hónapos beszélgetés. :mrgreen: :x

Ezer bocsi, csak most olvastam a pü-det (mivel csak ma jelentkeztem be megint), remélem, még nem túl késő a dologhoz, és amúgy bármikor, bármit, nyugodtan. ;)

Az interjúdat meg olvastam, és nagyon tetszett! ^^

(És még mindig ámulok és bámulok, hogy te két nap alatt elolvastad mind a három TMR kötetet! :shock: Bár ugye, ami jó, az jó. ;) )

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 november 19 (szerda), 22:16 
Írópalánta

Üdv!
Felkerült az írófigyelő oldalára a velem készített interjú, akit érdekel idekattintva máris elolvashatja. :oops: Theodorának ezúttal is köszönöm a rám szánt időt és a kérdéseket, jó buli volt ez a majdnem másfél hónapos beszélgetés. :mrgreen: :x

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 november 13 (csütörtök), 21:59 
Írópalánta

Üdv!
Elkészült és felkerült a következő Thominho a Love Trial gyűjteménybe, ezúttal egy apró kis hurt/comfort egyperces. Figyelem: a történet ezúttal a második könyvre vonatkoz spoilert is tartalmaz, úgyhogy aki még nem olvasta a Tűzpróbát, az óvakodjon. ;;) Egyébként az alábbi címre kattintva máris olvashatjátok a történet, jó szórakozást hozzá! :roll:

Biztonságos menedék
    „Teresa árulása kétségtelenül összetörte Thomas bizalmát, de egyúttal fel is nyitotta a szemét, hogy végre meglássa, amit eddig a lány iránt érzett rajongása eltakart előle. Hogy van, akiben igenis megbízhat.”

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 november 13 (csütörtök), 16:30 
Írópalánta

Köszönöm csajok! :x >:D< Teljesen padlót fogtam, mikor Eddy felhívta rá a figyelmemet tegnap, de állati jól is esik, hogy volt, akinek eszébe jutottam. :oops: :shock: ;;)
Azt a Sterek AU-t meg lassan tényleg kedvem támad hosszabb verzióban megírni. X) Jó látni, hogy ennyire tetszett. :D :-*

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 november 12 (szerda), 13:51 
Tollforgató

Luthien Lovemagic írta:
candlelight írta:
OMG, a rendőrös Sterek AU! Imádtam! (ImádOM. :-D :x )

Én a Melleted leszekre gondoltam :)

Ja, én azt most az Anonim Memén olvastam, azért említettem meg.

És én is gratula a jelöléshez! :x (Most, hogy már félig-meddig tudom, hogy mi ez. :-D )

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 november 12 (szerda), 13:42 
Sztorihajhász

candlelight írta:

Én a Melleted leszekre gondoltam :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 november 12 (szerda), 13:34 
Tollforgató

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 november 12 (szerda), 12:53 
Sztorihajhász

Gratulálok az Aranypenna jelölésedhez, az a történet nagyon megérdemli :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 november 11 (kedd), 17:26 
Írópalánta

Sziasztok!
Kicsit kaotikusra sikerült a múlt hetem és a hétvégém, nem sok időm maradt írni, viszont arra gondoltam, hogy rég volt „helyzet jelentő” posztom, úgyhogy megejtek egy ilyen kört. :mrgreen:

Jelenleg a szabadidőm nagy részét elviszi az Mindenízű Drazsé Drabble Kihívás, de mellette belefogtam (végre) a régóta ígérgetett Peter/Stiles regénybe, még nem tudom, hogy milyen hosszú lesz, vagy hogy mikor kerül olyan állapotba, hogy már el lehet kezdeni a feltöltést, de azért néha alakul a dolog, főleg ha épp megfelelő zenét dob fel a gépem. :mrgreen:
Mindemellett két újabb nyúlfarknyi Thominho novella is készülőben van, bár nevezzük inkább egypercesnek őket, mert egyik sem lesz egy hatalmas iromány. ^.^” Viszont épp ezét merek benne reménykedni, hogy a hétvégére legalább az egyiket el fogom tudni készíteni. :roll:
Ezenkívül van még egy jelenleg pihenő pályán parkoló Frostiron novellám is, csak meg kellene álmodnom a végét, hogy végre átnyújthassam a megajándékozottnak. Talán a hóval együtt ehhez is megérkezik majd az ihlet, hogy még idén befejeződjön. :)

Hmm... Jelenleg ennyi, amiről be tudok számolni, minden más, ami esetleg felbukkan időközben hitelen ötletből jött apróságnak fog minősülni. ;) Addig is eszembe jutott így a végére, hogy egy friss olvasni való mégis akad, igaz nyúlfarknyi. Egy apócska Sterek AU, ami cím nélkül íródott, még a nyári mini memé augusztusi fordulójára, csak elkeveredett a gépen. :p Mindenesetre most feltettem, akit érdekel, az itt megtalálja: Rendőrös Sterek AU. Egyébként ha már AMMM, akkor egy kis reklám: A jelenlegi, novemberi forduló igazán különleges, kink meme móka, így akinek van valamilyen ötlete, amit szívesen olvasna nyugodtan nézzen be ide és „kívánjon”. Hátha teljesül... ;)

Nos, jelenleg ennyi voltam, hamarosan remélem nagyobb olvasnivalóval jelentkezem, addig is jók/rosszak legyetek és ne felejtsétek, hogy a véleményeket mindig tárt karokkal fogadják az írók. ;;) ;)

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 november 05 (szerda), 15:11 
Írópalánta

Sziasztok!
Meghoztam az utolsó októberi mini memés mókára írt apróságot, egy kesernyés hangulatú Maze Runner novellát, egyoldalú Thomas/Newt, illetve Alby/Newt shippel. :) Remélem élvezni fogjátok és nem riaszt el senkit az első néhány bekezdés, ígérem, csak egy kis része ennyire „száraz”! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A5-ös kísérleti alany
    „Thomas már a kezdetektől fogva figyelte a tisztársakat, s miközben mindent rögzített a kutatási naplókban, észre sem vette, hogy az A5-ös kísérleti alany mikor vált egy számkódból „Newttá”, a tudományos kíváncsiság pedig valami sokkal többé, megmagyarázhatatlan vonzalommá.”

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 november 02 (vasárnap), 11:37 
Írópalánta

Sziasztok!
Ahogy ígértem, a második őszi mini mémes mókára írt sterek egyperces is felkerült. Ez egy kicsit szomorkásabb hangulatú darab, de azért remélem, élvezni fogátok! :)

Nem vagy egyedül
    „Derek szeret a saját fájdalmával és gyászával egyedül megküzdeni, Stiles és Isaac azonban nem engedik, hogy az Alfájuk egyedül szenvedjen.”

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 267 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra