Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 05 (szerda), 23:13

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 666 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 25 (kedd), 11:54 
Betűmániákus

Lillia_hun írta:

Ezt én fényképezni... =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))

Lillia, nagyon ott van az avatarod!! =)) =)) =)) =))
Egyébként Mailer Daemon megszűnt, mert töröltem 200levelet... :D

És yasmine, te nem nagyon szép vagy, emelett rettenetesen aranyos, és kedves, és én megszerettelek... Szóval mikor jössz el Bábolnára? =))
Különben, ha te Szörnyella de Frász vagy, akkor én mi???? SZóval erről szállj le szépen... :-w

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 25 (kedd), 11:44 
Fanficbúvár

Ez tényleg nagyon jó kép :D Szerintem tök ari vagy, yasmine, nem tudom, mit jár a szád... Szörnyella de Frászt meg felejtsd el...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 25 (kedd), 11:43 
Ó-nagy-admin "micsoda perverz"

Dracy írta:
Belinkelné valaki, melyik képről van szó? Én is röhögni akarok :D

Csak aztán vigyázz, le ne ess a székről a röhögéstől :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 25 (kedd), 11:37 
Fanficbúvár

Dracy írta:

Mindjárt megkeresem :) Íme: http://fanfic.hu/galeria/displayimage.p ... 11&pos=151

Felraktam a 3. fejezetet, link:

http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory. ... =21756&a=1

Jó olvasást!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 25 (kedd), 11:31 
Fanficbúvár

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 25 (kedd), 11:15 
Fanficbúvár

yasmine írta:
Ezzel a kijelentéssel vitába szállnék, de inkább hagyjuk, szerintem borzalmas mindegyik.
Az egyik képemhez oda van írva, hogy "még egy italt" vagy valami ilyesmi, 10 percig azon vihogtam.

Csak a jövőhéten tudok elmenni, délelöttre nem vállalom be, mert utána még dologzni kellenne mennem. Viszont hétfőn az lesz az első dolgom munka után, hogy elmegyek a dokihoz.

:D Én is láttam az előbb, és szerintem nagyon ott van az a kép (na meg a hozzászólás - én is nagyot nevettem rajta) :D Jaj, olyan jó volt!

Akkor kitartást a fogorvosig :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 25 (kedd), 10:31 

Lillia_hun írta:
Hé, mi a bajod a képeiddel? Szerintem nagyon szép vagy rajtuk! Az a chipses is tök jó :D
Remélem voltál fogorvosnál *aggódik*

Ezzel a kijelentéssel vitába szállnék, de inkább hagyjuk, szerintem borzalmas mindegyik.
Az egyik képemhez oda van írva, hogy "még egy italt" vagy valami ilyesmi, 10 percig azon vihogtam.

Csak a jövőhéten tudok elmenni, délelöttre nem vállalom be, mert utána még dologzni kellenne mennem. Viszont hétfőn az lesz az első dolgom munka után, hogy elmegyek a dokihoz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 25 (kedd), 10:23 
Fanficbúvár

yasmine írta:
Jöttem, láttam, olvastam :D
Én is írtam és mindenkinek megköszöntem mindent.
Este jövök és elkezdem pótolni a lemaradásomat olvasásból.

Hé, mi a bajod a képeiddel? Szerintem nagyon szép vagy rajtuk! Az a chipses is tök jó :D
Remélem voltál fogorvosnál *aggódik*

Dracy írta:
Én meg ajánlgattam az index invito topicjában a lélekhurcolókat, tökre megörültem, hogy valakit érdekelt, aztán rájöttem, hogy nem is tőlem kérdezte azt, amit. Na sebaj, majd ajánlgatom, ha frissült :) Remélem el is fogja olvasni valaki :D

Olvastalak :D Nem baj, mi leszünk a meg nem értett írók, akik nagyságát csak haláluk után ismeri el a világ, de akkor szobrot is kapnak :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 25 (kedd), 10:16 

Jöttem, láttam, olvastam :D
Én is írtam és mindenkinek megköszöntem mindent.
Este jövök és elkezdem pótolni a lemaradásomat olvasásból.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 25 (kedd), 9:43 
Fanficbúvár

Én meg ajánlgattam az index invito topicjában a lélekhurcolókat, tökre megörültem, hogy valakit érdekelt, aztán rájöttem, hogy nem is tőlem kérdezte azt, amit. Na sebaj, majd ajánlgatom, ha frissült :) Remélem el is fogja olvasni valaki :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 24 (hétfő), 23:29 
Fanficbúvár

*beront ficblogjába*

Jaj, de jó napom volt! Tothem elolvasta a PÁF-ot, képeket nézegettem, két különböző személytől három dícsérő e-mailt kaptam az írásaimmal kapcsolatban, és az egyikben kaptam egy tök jó ötletet, amit lehet, meg is valósítok egyszer :D

Anna helyett a MAILER-DAEMON-nal leveleztem, kül. nem írtam semmit. Kitaláltam a Kitaszítva 10. részének a címét napokkal ezelőtt, és mostanra elfelejtettem, mit akartam beleírni, csak arra emlékszem, hogy nagyon tetszett az ötlet :? :roll:

Yas, ha erre jársz, és a Meri talis topicban nem olvastad, elvileg megszüntettem a levlistánkat, de szokás szerint megint kidobott a prímlista, így jó lenne, ha vetnél egy pillantást te is rá. My Girl-t is megdícsértem ott, de fogalmam sincs, olvasta-e.

Holnap felrakok egy új részt a Kitaszítvából, ha egy admin végre letörli a széttolós kritikámat, mert egyszerűen nem tudok így 4 törim kritikáira válaszolni, amelyek az utolsó oldalon vannak.

Puszi mindenkinek! :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 20 (csütörtök), 11:04 
Fanficbúvár

Lillia_hun írta:
:D Tesóm egyszer egy szállodában a liftben a kijárat előtti max fél centis résbe ejtette be a szobakulcsot :D Lezuhant az aknába, a gondnoknak le kellett állítania a liftközlekedést, amíg kiszedi :twisted: Ha direkt akarta volna, bele se tudja gyömöszölni a résbe a kulcsot, de persze egyből oda esett. Azóta aggódom :wink:

Jaj, ne is mondd, nekem is vannak néha olyan lépéseim, hogy azt tanítani kellene. Ismerős ez a helyzet, hogy "ha akartad volna, se ment volna" :D Én is született béna vagyok, úgyhogy inkább maradok a laposnál, azt se kell cipelni. Én csak a sportcipőmet viszem ezen kívül, így is nehéz a tatyóm :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 20 (csütörtök), 11:00 
Fanficbúvár

Dracy írta:
Lillia_hun írta:
Én is gondoltam, hogy papucsba megyek, de utazáshoz a sportcipő kényelmesebb, tuti nem hagyom el útközben :D *elképzeli, hogy olyan béna, hogy a papucsa a hajó és a part közti keskeny részen a Balatonba bucskázik*

Csak nem hagyom el. De most nagyon gonolkozok rajta, hogy nem a magas talpú papucsomba kellene mennem... Teljesen meggondoltam magam, a lapos talpúba megyek :D

:D Tesóm egyszer egy szállodában a liftben a kijárat előtti max fél centis résbe ejtette be a szobakulcsot :D Lezuhant az aknába, a gondnoknak le kellett állítania a liftközlekedést, amíg kiszedi :twisted: Ha direkt akarta volna, bele se tudja gyömöszölni a résbe a kulcsot, de persze egyből oda esett. Azóta aggódom :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 20 (csütörtök), 10:52 
Fanficbúvár

Lillia_hun írta:
Én is gondoltam, hogy papucsba megyek, de utazáshoz a sportcipő kényelmesebb, tuti nem hagyom el útközben :D *elképzeli, hogy olyan béna, hogy a papucsa a hajó és a part közti keskeny részen a Balatonba bucskázik*

Csak nem hagyom el. De most nagyon gonolkozok rajta, hogy nem a magas talpú papucsomba kellene mennem... Teljesen meggondoltam magam, a lapos talpúba megyek :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 20 (csütörtök), 10:50 
Fanficbúvár

Dracy írta:
Nekem még fogalmam sincs, hogy mibe megyek. Szerintem rövid szoknya, papucs, meg valami lenge felső, de még erősen gondolkozom rajta, hogy nem fehéret kellene venni ezekre a tiszta vonatokra.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 20 (csütörtök), 10:47 
Fanficbúvár

Nekem még fogalmam sincs, hogy mibe megyek. Szerintem rövid szoknya, papucs, meg valami lenge felső, de még erősen gondolkozom rajta, hogy nem fehéret kellene venni ezekre a tiszta vonatokra.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 20 (csütörtök), 10:32 
Dracy írta:
Holnap találkozunk *keblére ölel mindenkit* Úúúgy várom már :) Tisztára be vagyok zsongva :D

Én is! Én valamikor délután már megyek tovább a Balatonhoz, úgyhogy akkor már nem leszek elérhető neten :)

Ha valaki olyan korán érkezik, mint én (elvileg 9h39), a pesti csoport érkezéséig valamerre a vasútállomás környékén fogok olvasni vagy sétálgatni (ha nem túl nehéz a cuccom), úgyhogy meg lehet találni... Annyi biztos, hogy térdig érő farmer és sportcipő lesz rajtam :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 20 (csütörtök), 8:47 
Fanficbúvár

Holnap találkozunk *keblére ölel mindenkit* Úúúgy várom már :) Tisztára be vagyok zsongva :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 19 (szerda), 20:52 

OFF: Lillia küldtem neked gmail-en sok rövid kis levélkét, amint tudsz válaszolj rá, köszi :D
ON: Én már csak a jövőhéten fogom tudni elolvasni az új fejezeteket :(( :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 18 (kedd), 23:23 
Fanficbúvár

Feltettem egy új részt a Kitaszítva című törimhez. Elbírálásra vár, de aki tudja, így is megnézheti :D

Link:
http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory. ... =21519&a=1

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 18 (kedd), 19:24 
Fanficbúvár

Feltettem a HPLH 8. fejezetét, Hermione bekeményít címmel . Itt a link a honlaphoz

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 18 (kedd), 10:28 
Fanficbúvár

Yatze írta:
Lillia! A karavánfórumon elejtettél egy megjegyzést valami frissítésről... Tegnap előtt még nem találtam. Most már nézhetem? 8)

Ha jól emlékszem, akkor még az első részt említettem neked, de ha szeretnéd, ma este felrakom a folytatást :) Még át kell néznem, és korábban nem is érdemes próbálkoznom, mert úgysem moderálja le senki, de ez már úgyse probléma, igaz? :wink:
Ez inkább amolyan átvezető rész lesz, szinte semmi izgalom, de hát ilyen is kell :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 18 (kedd), 9:15 
Fanficbúvár

Lillia! A karavánfórumon elejtettél egy megjegyzést valami frissítésről... Tegnap előtt még nem találtam. Most már nézhetem? 8)

IEPP forever! :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 14 (péntek), 11:21 
Fanficbúvár

Most, hogy közeledünk a HPLH végéhez, igazán átérzem a saját aláírásomat :roll: Neeem akarom befejezni *toporzékol* Pedig már kész az utolsó fejezet, már csak az Epiógus hiányzik, meg egy név...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 14 (péntek), 9:25 
Fanficbúvár

Dracy írta:
Én is csak dícsérni tudom Lilliát, nekem nagyon a szívemhez nőtt a vámpíros story :) Kisera engedte fel a ficeket?

*pirulgat*
Köszi szépen Dracy :)

Az utóbbi 3 történetemet Kisera engedte fel, csak ő mindig késő este modizik. JC van napközben, ő meg nem éppen PP/HG fan, így akkor várhatok a sor legvégén (vagy utána) :evil:

Vasárnapig mindenkinek Pá! :-h :-* :arrow:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 14 (péntek), 7:54 
Fanficbúvár

Én is csak dícsérni tudom Lilliát, nekem nagyon a szívemhez nőtt a vámpíros story :) Kisera engedte fel a ficeket?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 13 (csütörtök), 23:59 
Fanficbúvár

Két napig nem vagyok gépközelben, és tessék! Mindenhol frissítések, sőt, új sztori is akad!
Ez NEM panaszkodás volt! :-D

Éljen Kisera!!! _U_

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 13 (csütörtök), 22:10 
Fanficbúvár

Dracy írta:
Jaja, máris megyek, és írom tovább, mert tegnap csak egy oldalt firkáltam. Elmúlt az írógörcsöm, aminek örülök is, meg nem is. Viszont egyre több ötletem van az Álomfogolyhoz :D
Egyébként örülök a "Kitaszítva" c. írásodnak, én már úgyis mondtam, hogy nagyon szeretem, és csak ajánlani tudom minden PP/HG kedvelőnek. De annak is, aki nem szereti ezt a párosítást =))

Hú, én is összevissza írom most a 41-est :) Megvan az első egy és fél oldal, meg az utolsó fél, csak a kettő közt kell belezsúfolnom mindent, amit akarok/kitaláltunk :D
Még most éjjel írok, mert holnap már nem érek rá :roll:, de szerintem simán befejezem ezt a részt, max majd finomítanod kell rajta :wink:

Kitaszítva első része fenn!

A legszuperebb admin Kisera, mert manapság csak ő hajlandó venni a fáradságot, hogy lemodizza a történeteimet! Háromszoros hurrá neki! =D> >:D< :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 13 (csütörtök), 8:33 
Fanficbúvár

Jaja, máris megyek, és írom tovább, mert tegnap csak egy oldalt firkáltam. Elmúlt az írógörcsöm, aminek örülök is, meg nem is. Viszont egyre több ötletem van az Álomfogolyhoz :D
Egyébként örülök a "Kitaszítva" c. írásodnak, én már úgyis mondtam, hogy nagyon szeretem, és csak ajánlani tudom minden PP/HG kedvelőnek. De annak is, aki nem szereti ezt a párosítást =))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 12 (szerda), 23:04 
Fanficbúvár

Nagy valószínűség szerint holnap felrakom egy új PP/HG folytatásosomnak az első részét. Nem azt, aminek az első részét már többen elolvashattátok, mert azzal jelenleg szünetelek, de ígérem, az is elkészül egyszer :twisted: :wink:

Ennek a ficnek a Kitaszítva címet adtam, és a kedvcsináló leírás:

Leírás: Képzeld el, hogy egy történetben végre nem Perselus Pitont emelik fel onnan, ahová környezete szerint tartozik, hanem Hermione Granger süllyed le hozzá. Mihez kezd egymással két ember, akik immár közösen osztoznak a számkivetettek sorsában? És mi köze van ehhez a vámpíroknak? Kissé OOC szereplők, és teljesen más megközelítés, mint ahogy a Piton Álomnő Főzetében viszonyultam főszereplőimhez. Remélem ez a verzió is elnyeri tetszéseteket :) Építő jellegű kritikákra nagy szükségem lenne, de azt is szeretem, ha dicsérnek (amennyiben van miért) :D Köszi szépen!

Eddig nagyjából 7 részt írtam meg, de nem szánom olyan extra hosszúra, lehet, hogy 10 részbe beleférek, de előfordulhat, hogy meg sem állok 50-ig :roll: :twisted:

Egyéb: Dracyval lassan a végéhez közelítünk a HPLH írásának :cry: Ha tartjuk magunkat az ütemtervhez, 42 rész lesz, de ahogy magunkat ismerem, lehet, hogy 1-2-vel több :wink: (Eddig kb. 39 van kész - és mindez 3 hónap alatt - ezt csinálja utánunk Rowling 8) )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 11 (kedd), 23:12 

Yatze, végül én is megtaláltam... 8-}

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 11 (kedd), 23:06 
Fanficbúvár

Yatze írta:
yasmine írta:
Most írjam azt, hogy a listán még nincs ott a leveled?! Yatze, írok PÜ-t.
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ***** freemail! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Én láttam több levelet is a listán tőled, Yatze :) De amit délelőtt írtam, azt is most küldte el valahogy :(
Menj aludni :twisted: :wink:
Most olvastam a válaszaidat, megjegyzéseidet HPLH ügyben... 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 11 (kedd), 22:57 
Fanficbúvár

yasmine írta:
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ***** freemail! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 11 (kedd), 22:20 

Yatze írta:
Én is elküldtem, remélem, oda is ért! De ha nem, akkor közölném: csatlakoztam Cara és Dracy véleményéhez :-D

és most fütyörészve eltávoztam HPLH-t olvasni...

De előtte lenne egy kérésem! Akinek van bármilyen ficajánlata, szívesen fogadom, mert keresni nincs mostanában türelmem, a meglévő kedvencek meg nem akarnak frissülni
:cry:

Én ezen a héten nem is voltam a Merengőn :roll: igaz még csak kedd van... de akkor is :cry:
A HPHL új fejezetével is el vagyok maradva... de igyekszem pótolni :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 11 (kedd), 20:29 
Fanficbúvár

Én is elküldtem, remélem, oda is ért! De ha nem, akkor közölném: csatlakoztam Cara és Dracy véleményéhez :-D

és most fütyörészve eltávoztam HPLH-t olvasni...

De előtte lenne egy kérésem! Akinek van bármilyen ficajánlata, szívesen fogadom, mert keresni nincs mostanában türelmem, a meglévő kedvencek meg nem akarnak frissülni
:cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 11 (kedd), 9:21 

|7racy írta:
yasmine írta:
Nem :(( :evil:
Ugyanazt írtam, mint Cara, csak másképp ;)

Rendben :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 11 (kedd), 9:12 
yasmine írta:
Ugyanazt írtam, mint Cara, csak másképp ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 11 (kedd), 8:08 

|7racy írta:
yasmine írta:
Dracy írta:
Yasmine, én válaszoltam, szavaztam :)

_U_ Remélem meg is fog érkezni $pray

Még nem kaptad meg? Pedig már rég elküldtem :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 11 (kedd), 8:02 
yasmine írta:
Dracy írta:

Még nem kaptad meg? Pedig már rég elküldtem :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 11 (kedd), 7:51 

Dracy írta:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 11 (kedd), 7:31 
Yatze írta:
.Dracy írta:
Ne is mond, most eszembe jutott az a két fejezet címe, amit én adtam. Rendes találkozó, meg Rendetlen beszélgetés... :roll: Meg a 34. tetszik, amit nem kotyogok ki, mert az nem fair ;) De a 23 se semmi =))
*átfésüli a memóriáját, de ezekre a fejezetcímekre nem emlékszik* *megy, és megnézi újra*

Mert ezeket a napokban írtam - pontosabban tegnap (- tegnapelőtt) írtam 13 oldalacskát a HPLHba, meg vagy 5-öt az Álomfogolyba. Ezek új fejik, ahogy Lillia mondta, tehát ne csodálkozz, ha nem találkoztál még vele. Agresszív kismalacot csináltam Harryből és Hermionéból is :D De tökre élveztem :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 10 (hétfő), 22:45 

Előre is elnézést kérek az OFFért.
Lányok, tessék szavazni a primlistán! (A privikből már elegem van... az nem baj ha én kapok, csak nekem ne kelljen írni :D)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 10 (hétfő), 22:21 
Yatze írta:
.Dracy írta:
Ne is mond, most eszembe jutott az a két fejezet címe, amit én adtam. Rendes találkozó, meg Rendetlen beszélgetés... :roll: Meg a 34. tetszik, amit nem kotyogok ki, mert az nem fair ;) De a 23 se semmi =))
*átfésüli a memóriáját, de ezekre a fejezetcímekre nem emlékszik* *megy, és megnézi újra*

Nem véletlen, mert ezek olyan frissek, hogy még te sem olvastad :D
Dracyra rájött az íráskór a napokban, én meg csak kapkodom a fejemet :D
De holnap kapsz pár részt, szerintem :D (36-ig van nagyjából kész, szerintem utoljára 31-est olvastad :D)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 10 (hétfő), 21:18 
Fanficbúvár

.Dracy írta:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 10 (hétfő), 20:56 
Kimaradt egy d :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 10 (hétfő), 20:55 

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 10 (hétfő), 19:51 
Fanficbúvár

Dracy írta:
Feltettem a HPLH 7. fejezetét Drogos Dursley levele címmel.
Annyira imádom a fejezetcímeiteket! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 10 (hétfő), 19:50 
Fanficbúvár

Most fogsz kiakadni! Miután a Pü-t elküldtem, simán beengedett a free... :twisted: Úgyhogy postáztam ott is!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 10 (hétfő), 17:50 

Újra itt, levél továbbítva... nagyon szuper, hogy most a freemail sem müködik, az elöbb szólt valaki, hogy küldött levelet, de a listán nem volt... ha ez így folytatódik kérek egy beutalót valamelyik osztályra 8-}

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 10 (hétfő), 17:27 
Yatze írta:
Lillia_hun írta:
Látom, rátaláltál oiduft Rossz varázsára az éjjel :D
Aha! *még mindig nincs bólogatós szmájli :twisted: *

Yas! Küldök Pü-t, mert a free nem enged be :cry: ! Tudnád továbbítani? $pray

Szia, este továbbítom, nna megyek dolgozni :( hogy ezt mérnem PÜ-ben írtam :D nna már ittse vagyok :-h

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 666 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra