ukume írta:
Nem rossz ötlet, na, ha Harry túléli az éhezést, akkor majd kiköltöztetem egy farmra és igazi becsületes parasztember lesz belőle, sok tyúkkal, tehénnel, lóval, meg minden egyébbel, és minden reggel tojás lesz a menü.

Ja-ja.

Hogy is gondoltuk anno?

100 fejezet?

Na, hát akkor most igen.

Egyszer mindent el kell kezdeni.

Hmm... maci és málnás?

Hát megvallom őszintén, az is megfordult a fejemben, de... aztán elvetettem, mert korainak tekintettem még.

Ám deee... attól még lehet maci, hogy málnás nem lesz.

Na, de majd akkor még ezen pontosítunk.

Az is lehet hogy mást fog szimbolizálni a "málnás" mint amúgy, és... lehet hogy két maci lesz...
Sirius kapni fog, Keb meg... majd röhöghet, hisz olyan jószívű a gyerek, hát tuti nem állná meg káröröm nélkül, ha az apja netán pórul jár.

Hmm... és most eszembe is jutott valami naaagy és szép még.

Valami olyan, amitől Lona is házisárkánykodhatna kicsit, és akkor Ő sem fog unatkozni.
Remus... hát Remus-t most egy kicsit szerintem hagyom "élni", mivel neki és kicsiny családjának tervezek egy néhány "picurka" szívinfarktust, ami valószínű nektek is fáj majd, így... most szerintem nekik lesz egy kis békéjük, mert ami utána jön majd, az nagyot üt úgy sorozatban...
Dumbledore szenvedését én fogom a legjobban élvezni, főleg mert közületek csak a legszemfülesebbek érthetik meg hogy mi is történik ott.

De én mindent tudok, így én naaaagyon fogom élvezni.
Piton... ööö... hát hogy is mondjam... nm tudom ki fog jobban röhögni. Én, mikor megírom, vagy Ti, mikor olvassátok... de NAGY poén lesz, sőt, korszakalkotó!
Bár amit kap, azt majd egy nagyon gonosz tettével fogja "viszonozni" de... khm... de az majd csak utána lesz, előtte még röhögünk!

Ööö... Hermionét se hagytam ki, épp csak... nem mondtam meg, melyik tervecskében szerepel ő is.

nyugi, ő se marad ki a jóból.

Hát, Harryék... jó, igaz, gonosz leszek, kegyetlen, és még sok egyéb, de... de azért ahhoz hogy a végén jó legyen nekik, előbb szenvedni kell, különben még rájuk unnátok.

Hát igen, kicsi Lili naagyon okos és ötletes angyalka, ha előbb tudom hogy ilyen jó segítség, már régebben is ötleteltünk volna így együtt.
És, amúgy, gondolkodom ám egy dolgon, egy új "játékon" ami talán reményeim szerint újra fellendíthetné kicsit a Miért? kritikarészlegét. Mert hát elnézve a megnyitásokat, naaagyon sok néma kukkerolóm van, akiket szeretnék valahogy reakcióra bírni, amire van egy csooodááálatos ötletem, amit biztos élveznétek, főleg aki megnyerné a játékot, mert ő bizony olyasmit tudhatna meg a sztori jövőbeni alakulásáról, amit még... hááát... még a világon senki más nem tud, csak én.

Olyannyira senki, hogy még csak le se írtam, nehogy a nagy "szellemek" meglessék, és leadják a drótot a "Testőr-egységnek".

Oké,szerintem nagyon élvezné ha egy farmon élhetne messze mindenkitől aki bántotta

Kár,hogy Sara addigra már nem lesz vele és ő nem élvezheti majd a parasztok gondtalan életét a tyúkok,tehenek és lovak között,de Ginny és Draco biztosan jól mutatnak majd tojás szedegetés és istálló takarítás közben

Azon még mindig töröm a fejem,hogy ki lesz a szöszke párja
Igen,legalább 100 fejezet
Ühüm,nagyon jó dolog ám imában foglaltnak lenne
Eh ezen jót nevettem

um két maci?....a végén még sajnálni fogom.....bár inkább nem....ez jó szórakozás lesz nekem,két lány három pofon,meg még valaki és a tetőpont a két maci meg az átformált málnás
Hm Keb,imádom a gyereket főleg mikor az apján kárörvend

Oho még Lona is fog kapni,ez egyre jobb

Hehe nehéz idők jönnek rájuk

Mi pedig jókat röhöghetünk
Nos a lényeg,hogy Remusék sem maradnak ki a jóból...öhm...rosszból

Még akkor is ha majd egy kicsit később

Úgy az izgi ha nem mindenki egyszerre kapja a nyakába a trutyit
Öm nos Dumbli-ra vagyok a leginkább kíváncsi

Attól tartok én nagyon fogom élvezni,sok mindenre rájöttem anno kíváncsi vagyok,hogy mit forgatsz a fejedben
Piton,hát az biztos,hogy nagyon fogok röhögni,de abban is biztos vagyok,hogy később nagyot fog ütni amit ő fog tenni

Uh ez már szinte megtisztelő neki,hogy korszakalkotó lesz

kár,hogy ő nem így fogja felfogni
Remélem is,hogy Hermione sem marad ki a jóból

Ő is megérdemli
Hm lehet,hogy Harryék még egy darabig nagyon fognak szenvedni,de a végén annál nagyobb lesz a csattanó és nagyobb a pofon azoknak aki elfordultak tőle

Mert egészen biztos vagyok benne,hogy majd mennek és kuncsorognak,hogy nagyon megvezették őket és hát nem tehetnek róla,Harry pedig elhajthatja őket a fenébe

Hehe és azt is tudom,hogy kinek fog a legjobban fájni az igazság

Most olyan kis kárörvendő vagyok
Áldassék a neve Lili angyalkának
Hm jó ötlet a játék

Szeretem a játékaidat

Egészen biztos,hogy a sok kukkoló is ráveszi magát a kritika írásra ha van játék,mert mindenki szereti a játékokat

Szóval hajrá,Én teljes mellszélességgel támogatom az ötletet