Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 06 (csütörtök), 0:21

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 3684 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 74  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Beszélgessünk az Üstről :)
HozzászólásElküldve: 2015 január 26 (hétfő), 20:37 
Írópalánta

Lilyanjudyth írta:
DaeMoon írta:
Lilyanjudyth írta:
Legközelebb lefizetek valakit, hogy írjon egy Snarryt vagy Severitust... XD
Vagy majd inkább mégis azt írok (DaeMoon bánatára), de kijelentem, hogy amúgy nem... és összezavarok vele mindenkit (még magamat is XD). :D

Épp kezdek megbarátkozni a Severitus történetekkel... O:-) (de még véletlenül sem célozgat)

Te nem is olvasol olyasmiket, nem? :D

Komoly barátnői nyomás alatt állok több oldalról is. X) Plusz fel lettem homályosítva, hogy a Snarry és a Severitus nem azonos kategória és hogy amitől lever a víz az az előbbi. :D Úgyhogy kezdek felengedni az utóbbival szemben. :roll:

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 január 26 (hétfő), 14:05 
Fanficbúvár

Lilyanjudyth írta:
Ha valakinek meg olyan történet jelenik meg, amit nem ő írt, azért szóljon, akkor eltévesztettem a házszámot. XD (De remélem, nem.)

Nálam van egy kis bibi :| A második sztorim második részlete még mindig az Üstös nicken van, az én profilomból csak az első látszik. :redface:x

Phoebe Bennett írta:

Engem viszont te nem ismertél fel :D És csodálkoztam is, hogy Jaki lett a kedvenced végül a fiúk közül a sok fanservice mellett :D Nagyimnak Patrik volt a kedvenc :D Direkt kikértem az ő véleményét is feltöltés után.

Nem, tippem sem volt, hogy ki lehetsz :D De így izgalmas az Üst, hogy új írókat ismerhetünk meg^^ Patrikot is bírtam, de Jakit jobban XD Szeretem az ilyen "vicces akar lenni de nagyon nem az" jellegű karaktereket :D

finnigan írta:

Tényleg örülök, hogy tetszettek. :) A bulis ötletet már régóta dédelgettem a fejemben, de sehogy nem akart sztorivá kerekedni, gondoltam, majd másnak. A Treasás kívánság meg pont olyan volt, amit én soha nem tudtam volna jól megírni. Szóval örömörömöröm mindkét oldalon. :D
Az utolsó pillanatos befejezés meg abszolút nem látszott. :)

Hát azért a második sztorimban visszaolvasva láttam pár elég gáz szóismétlést, szal még ma lecserélem valamivel igényesebb verzióra :D Jah, igen, és nem utáltalak a nevekért, sőt! Így volt alapom, hogy milyen hangzású neveket keressek a többi szereplőnek :D És még mindig örülök, hogy tetszett mind a két ajándékod :D :xmasbox:x

Xwoman csigaháza

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 január 26 (hétfő), 13:47 
Betűmániákus

DaeMoon írta:
Lilyanjudyth írta:
Vagy majd inkább mégis azt írok (DaeMoon bánatára), de kijelentem, hogy amúgy nem... és összezavarok vele mindenkit (még magamat is XD). :D

Épp kezdek megbarátkozni a Severitus történetekkel... O:-) (de még véletlenül sem célozgat)

Te nem is olvasol olyasmiket, nem? :D

Amúgy nekivágtam átpakolni a történeteket a profilokba. Nem mondom, hogy gyorsan haladok, úgyhogy bocsánat, aki még nem került sorra, de nah, hosszú a lista. :))
Ha valakinek meg olyan történet jelenik meg, amit nem ő írt, azért szóljon, akkor eltévesztettem a házszámot. XD (De remélem, nem.)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 január 26 (hétfő), 13:28 
Betűmániákus

sziasztok!
én gratulálni jöttem a szerzőknek, ugyanis nem kevés új, általam "kedvenc" jelzővel ellátott sztori született :) pár tippem bevált és kellemes csalódások/meglepődések is értek (ezek annak tudhatóak be, hogy nem nagyon olvastam az illető írótól), úgyhogy most virul a fejem az ajándékozottak helyett is :D amint a törik landolnak a profilokon, pár helyre még visszamegyek néhány sor erejéig :)
a lebonyolításért pedig köszönet és hála^^

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 január 25 (vasárnap), 22:56 
Zöldfülű

Úúúúúristen, LEX :x _U_ Végre kiderült, ki írta nekem azt a csodát! *___* Itt is hatalmas köszönet érte, mióta felkerült a merire, nem is tudom, hányszor olvastam újra, ha egy kis kikapcsolódásra vágytam két tanulás között. Mindig újra és újra magába szívott a történeted, annyira oda meg vissza vagyok érte, hogy csak vigyorogni tudok, meg rajongani :Dx Meg örülni, hogy a történet alá viszonylag vállalható kritikát tudtam írni, pedig úgy éreztem magam, mint egy kiégett krumpli; elég nehéz volt érdemben nyilatkozni egy ilyen csodáról közvetlenül az olvasása után. Örülök, hogy lemondtam arról, hogy ezt valaha is megírom, mert sosem tudtam volna olyan remekül összehozni, ahogy te. Szóval ez nekem igazi kincses kis ajándék, amit azt hiszem, sokszor meg fogok még köszönni és olvasni :x :Dx

Et rendre même honneur au masque qu'au visage,
Égaler l'artifice à la sincérité,
Confondre l'apparence avec la vérité,
Estimer le fantôme autant que la personne"

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 január 25 (vasárnap), 22:25 
Írópalánta

Lilyanjudyth írta:

Lionela írta:
És hogy végre valami negatívat is tudjak mondani. Korcsolyázáskor találtunk egy hibát a történetben. Isaac honnan tudta meg a macska nevét? :D

Na most megfogtál. XD Elvileg Olivertől, de most megnézve átírtam rosszaságra és így nem nevezi nevén a cicut. XD Plusz így nem derül annyira ki, hogy Isaac már azóta ott áll az ajtóban, hogy felveszi a macskát. :-P Na majd javítom. :mrgreen:

Lionela írta:
Félkész TW történet? Esetleges folytatása az ajándékomnak?
Bocs, ennyi maradt meg a válaszodból, aztán kikapcsolt az agyam a túlterheltségtől :lol: :lol: :lol: :lol:
Epekedve várom, bármelyiket is. :mrgreen:

Az. :-P De még ki kell találnom, hogy ne legyenek a karakterek cukormázas OOC-gumimacikká és Lydia milyen ürüggyel ne fojtsa meg Ericát. :-Ą

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 január 25 (vasárnap), 22:21 
Tollforgató

Ó, és mielőtt a nátha tényleg elpusztítja a maradék agysejtjeimet is, engedjétek meg, hogy megköszönjem mindenkinek, aki írt a Zajecnek készített ajándékomhoz! Ha valaki, én biztosan éreztem némi (képzelt vagy valós?) társadalmi nyomást, mert egy Madách-féle Ádám/Lucifer történetet vétek lenne/lett volna agyoncsapni. Örülök, hogy Zajecen kívül ti is jól fogadtátok a történet nyelvezetét, féltem, hogy bakot lövök vele. Anyway, szeretném megköszönni az értékes, tartalmas, szép véleményeket - ha átkerül az írás a profilomra, veszek egy nagy levegőt (ha tudok x)), és válaszolok mindenkinek <3

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 január 25 (vasárnap), 22:13 
Fanficbúvár

Lilyanjudyth írta:

Beszállok az összegbe! Szívesen olvasnék már egy jó snarryt... :-P

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 január 25 (vasárnap), 22:13 
Zöldfülű

Xwoman írta:
finnigan írta:

Jaj, én köszönöm, hogy megírtad őket! :) >:D< Hihetetlen, hogy kettőt is bevállaltál, és mindkettő ennyire szuper lett. :D Meg komolyan gondoltam a véleményemben, hogy muszáj volt most már olvasnom tőled valamit, mert igen, el sem hiszem, de jól tippeltem meg a kilétedet. :)

Váh, felismertél? :D *meghatódott* Amúgy mind a három ötleted nagyon tetszett, amikor megkaptam őket, kb. bőség zavara volt :D (És igen, a végén nem is tudtam választani a kettő között.) Szóval tényleg nagyon jók voltak a kéréseid :D (Bár nagyon sokáig kétséges volt, hogy be tudom-e fejezni a második sztorimat, mert szó szerint az utolsó pillanatig írtam.)

Engem viszont te nem ismertél fel :D És csodálkoztam is, hogy Jaki lett a kedvenced végül a fiúk közül a sok fanservice mellett :D Nagyimnak Patrik volt a kedvenc :D Direkt kikértem az ő véleményét is feltöltés után.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 január 25 (vasárnap), 22:08 
Betűmániákus

lex írta:
Arról nem is beszélve, Sly, hogy négy történet íróját tippeltünk meg mi privátban, és hármat el is találtunk közülük :D Helyesek voltak a megérzéseink arra vonatkozóan, hogy mit írt Zajec, stoobie és Kyraper :) Úgyhogy Lilyanjudith, esélyed sem volt kikerülni a gyanú árnyékából egy ilyen mesterdetektív mellett :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 január 25 (vasárnap), 22:08 
Tollforgató

Xwoman írta:
Váh, felismertél? :D *meghatódott* Amúgy mind a három ötleted nagyon tetszett, amikor megkaptam őket, kb. bőség zavara volt :D (És igen, a végén nem is tudtam választani a kettő között.) Szóval tényleg nagyon jók voltak a kéréseid :D (Bár nagyon sokáig kétséges volt, hogy be tudom-e fejezni a második sztorimat, mert szó szerint az utolsó pillanatig írtam.)

Tényleg örülök, hogy tetszettek. :) A bulis ötletet már régóta dédelgettem a fejemben, de sehogy nem akart sztorivá kerekedni, gondoltam, majd másnak. A Treasás kívánság meg pont olyan volt, amit én soha nem tudtam volna jól megírni. Szóval örömörömöröm mindkét oldalon. :D
Az utolsó pillanatos befejezés meg abszolút nem látszott. :)

Chris írta:
WÍÍÍÍÍÍ! Eddig is imádtam az ajándékomat :x , küldöm érte az óriási ölelést >:D< , nagyon szépen köszönöm :D , de komolyan lesz belőle még?! 8-> *boldogan sikongatva körbeugrálja a szobát*

>:D< Elvileg, bár meg nem mondom, mikor jutok el hozzá. De feltétlenül szólok neked vmilyen úton majd, ha lesz belőle valami. :)
Már amikor megkaptam a kívánságot, hosszabb történetben gondolkodtam, de nem akartam elsietni se, meg elvinni a hangsúlyt Lucianékről se, így próbáltam kinyesegetni a háttérsztoriból azokat az infókat, amiket még beletehettem egy novellába, meg amik már nem oda tartoztak. Több-kevesebb sikerrel kábé ez történt. xD

/Jewels5 - The Life and Times/
GéeSz :x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 január 25 (vasárnap), 22:07 
Ó-nagy-admin "backstage"

DaeMoon írta:
Lionela írta:
Csütörtökön együtt korcsolyáztunk pár adminlánykával (Chris, Eddy, Lyla) és még akkor is csak a kapott sztorimról tudtam nekik áradozni.

Igen, hallottam hírét. :mrgreen: Az volt a napom fénypontja a vizsga után. X)

És hogy végre valami negatívat is tudjak mondani. Korcsolyázáskor találtunk egy hibát a történetben. Isaac honnan tudta meg a macska nevét? :D

DaeMoon írta:
Lionela írta:
Amúgy most hogy átnyálaztam a profilod, még jobban meglepődtem. Láttam, hogy van jópár Teen Wolf sztorid, viszont original nincs feltöltve. Mégis az orginalt választottad, pedig ezek szerint a könnyebbik út a fanfic lett volna neked. Megkérdezhettem, miért mégis e mellett döntöttél?
És ha már kérdezek.
Miért nem írsz gyakrabban originalt? Megvan hozzá a kellő fantáziád, és kifejezőkészséged :) Szóval tessék csak azt a fiókot kitárni :D

Egyfelől a kihívás miatt, másfelől kis híján elkapott az idegbaj, mikor megláttam, hogy az egyik adminnak írok és nem akartam kiszúrni a szemedet egy minimum-szószámot alig meghaladó történettel (XD) harmadrészt pedig már a kívánságok bedobásánál elgondolkodtatott ez az ötlet. :) (A mappa felé csak nagyon-nagyon lopva mer pislogni, ahol amúgy a félkész TW ötlet várakozik...)
Original történeteket egyébként írok, csak nem nyilvánosnak szánva. Egy időszakban próbálkoztam, de annyian és annyiszor túlmagyarázták, kiforgatták és átértelmezték, amit írtam, hogy belefáradtam nézni, amint cafatokká tépik a gyerekeimet és megpróbálják újra összerakni. ^.^" Úgyhogy felhagytam vele. De most Isaac és Oliver annyira bevették a fejembe magukat, hogy még merengek egy novella-füzér formájában írt folytatáson. Sok mindent kihagytam, amit bele akartam írni, de már nem akartam szegény Assát szívatni, hogy még visszatartom a történetet. :oops:

Félkész TW történet? Esetleges folytatása az ajándékomnak?
Bocs, ennyi maradt meg a válaszodból, aztán kikapcsolt az agyam a túlterheltségtől :lol: :lol: :lol: :lol:
Epekedve várom, bármelyiket is. :mrgreen:

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 január 25 (vasárnap), 22:05 
Írópalánta

lex írta:
Arról nem is beszélve, Sly, hogy négy történet íróját tippeltünk meg mi privátban, és hármat el is találtunk közülük :D

Szép statisztika. :g Én összesen kettőt mertem megtippalni, de mindkettőt nagyon mellé lőttem. X')

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 január 25 (vasárnap), 22:01 
Tollforgató

SlytHay írta:
Lilyanjudyth írta:

Afranc. Pedig annyira reménykedtem, hogy csak kicsit is azon fogsz gondolkodni, hogy NEM én írtam. :))

Azután a tömérdek többalapos kalkuláció-rendszerre való utalgatás után még képes voltál reménykedni? Ejjh. :D Túl sok minden szólt ellened, bocsi, és hát tudjuk, hogy szeretem a krimit, ez pedig magával vonzza a bizonyítékok utáni kutatás vágyát/élvezetét is. :-D És látod, megmondtam a Te ajándékozód nevét is. X'D

Arról nem is beszélve, Sly, hogy négy történet íróját tippeltünk meg mi privátban, és hármat el is találtunk közülük :D Helyesek voltak a megérzéseink arra vonatkozóan, hogy mit írt Zajec, stoobie és Kyraper :) Úgyhogy Lilyanjudith, esélyed sem volt kikerülni a gyanú árnyékából egy ilyen mesterdetektív mellett :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 január 25 (vasárnap), 22:00 
Írópalánta

Lionela írta:
Csütörtökön együtt korcsolyáztunk pár adminlánykával (Chris, Eddy, Lyla) és még akkor is csak a kapott sztorimról tudtam nekik áradozni.

Igen, hallottam hírét. :mrgreen: Az volt a napom fénypontja a vizsga után. X)
Lionela írta:
Amúgy most hogy átnyálaztam a profilod, még jobban meglepődtem. Láttam, hogy van jópár Teen Wolf sztorid, viszont original nincs feltöltve. Mégis az orginalt választottad, pedig ezek szerint a könnyebbik út a fanfic lett volna neked. Megkérdezhettem, miért mégis e mellett döntöttél?
És ha már kérdezek.
Miért nem írsz gyakrabban originalt? Megvan hozzá a kellő fantáziád, és kifejezőkészséged :) Szóval tessék csak azt a fiókot kitárni :D

Egyfelől a kihívás miatt, másfelől kis híján elkapott az idegbaj, mikor megláttam, hogy az egyik adminnak írok és nem akartam kiszúrni a szemedet egy minimum-szószámot alig meghaladó történettel (XD) harmadrészt pedig már a kívánságok bedobásánál elgondolkodtatott ez az ötlet. :) (A mappa felé csak nagyon-nagyon lopva mer pislogni, ahol amúgy a félkész TW ötlet várakozik...)
Original történeteket egyébként írok, csak nem nyilvánosnak szánva. Egy időszakban próbálkoztam, de annyian és annyiszor túlmagyarázták, kiforgatták és átértelmezték, amit írtam, hogy belefáradtam nézni, amint cafatokká tépik a gyerekeimet és megpróbálják újra összerakni. ^.^" Úgyhogy felhagytam vele. De most Isaac és Oliver annyira bevették a fejembe magukat, hogy még merengek egy novella-füzér formájában írt folytatáson. Sok mindent kihagytam, amit bele akartam írni, de már nem akartam szegény Assát szívatni, hogy még visszatartom a történetet. :oops:

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 január 25 (vasárnap), 21:44 
Könyvmoly

Tartózkodási hely: Quantico, Roxfort pincéje, Yggdrasil ágaira függesztett hintán lábat lóbálva
Lilyanjudyth írta:
SlytHay írta:

Lilyanjudyth, annyira tudtam, hogy Te voltál az elkövető!

Afranc. Pedig annyira reménykedtem, hogy csak kicsit is azon fogsz gondolkodni, hogy NEM én írtam. :))

Azután a tömérdek többalapos kalkuláció-rendszerre való utalgatás után még képes voltál reménykedni? Ejjh. :D Túl sok minden szólt ellened, bocsi, és hát tudjuk, hogy szeretem a krimit, ez pedig magával vonzza a bizonyítékok utáni kutatás vágyát/élvezetét is. :-D És látod, megmondtam a Te ajándékozód nevét is. X'D

"I'd consider myself a realist, alright? But in philosophical terms I'm what's called a pessimist."
There's no such thing as proper immortality. The universe will always take care of its nutcases.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 január 25 (vasárnap), 21:40 
Ó-nagy-admin "backstage"

Lillia_hun írta:
És köszönöm az íróköröm tagjainak is a jó hangulatot és a jó beszélgetéseket! (Na és a "nyírjuk ki már végre Theót" próbálkozásokat a közös történetnél. :twisted:)

Hát igen, mi mindent megtettünk, hogy meghalljon a szerencsétlen, de valaki folyton-folyvást visszahozta. Mibe, hogy ha lett volna még egy kör, a kavicsként is ő lett volna továbbra is a főszereplő XDDDD

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 január 25 (vasárnap), 21:36 
Ó-nagy-admin "backstage"

DaeMoon írta:

Lió, drága ne tudd meg, mennyire örültem, mikor megtudtam, hogy tetszett az ajándékod! :mrgreen: :oops: A teljes íróköröm, Nagi és Eddy a tanúim rá, mennyit összevinnyogtam, hogy tutira utálni fogod. XD Annyira, de annyira boldog vagyok, hogy tetszett, mert tényleg egy élmény volt megírni és teljesen beleszerettem közben a fiúkba. 8-> Visszakaptam tőled azt, amit valahol öt éve elvesztettem, még ahhoz is megjött a kedvem, hogy az original ötleteimet újra elkezdjem leporolgatni és ne csak az asztalfiókban meg mappák mélyén dugdossam őket. >:D< Úgyhogy én köszönöm a remek ötletet, amit megírhattam és a pozitív visszajelzést! >:D< :x

Chris meg röhögött a markába, hogy bibí ő tudja ki írta, de nem mondja meg. Aztán kaptam tőle egy csokit, aminek az elején egy fekete szőrű, zöld szemű cica van. Jól összenevettünk mikor rájöttünk az egyezésre.

És ha már kérdezek.

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 január 25 (vasárnap), 21:33 
Betűmániákus

SlytHay írta:

Lilyanjudyth, annyira tudtam, hogy Te voltál az elkövető!

Assának innét is egy ölelés, hogy megrendezte nekünk az Üstöt. :x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 január 25 (vasárnap), 21:30 
Fanficbúvár

Aidemera, nagyon szépen köszönöm a történetedet! >:D<

Assa, köszönöm szépen a lehetőséget, a szervezést! A segítőidnek úgyszintén! :)

Herikának köszönöm az ötleteit, amelyek ugyan feladták a leckét, de végre megírhattam életem első slash történetét. Nagy élmény volt - nehezen lendültem bele a páros különlegessége miatt, de aztán hamar jönni kezdtek az ötletek, és ha jól láttam, sikeresen összehoztam az idei leghosszabb üstös sztorit! :D

És köszönöm az íróköröm tagjainak is a jó hangulatot és a jó beszélgetéseket! (Na és a "nyírjuk ki már végre Theót" próbálkozásokat a közös történetnél. :twisted:)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 január 25 (vasárnap), 21:29 
Könyvmoly

Katja írta:
Luna_L írta:

Katja, Neked hatalmas ölelés a szuper novelláért, amivel megajándékoztál. Ha jól értettem, póttörténetként írtál nekem, ettől még kedvesebb számomra a történet. Időt és energiát szántál rá a saját novellád mellett, és ezért rendkívül hálás vagyok :)

Nyeh-nyeh! :|N Te voltál nekem a Kiválasztott! ;;) Bevallom őszintén, nagyon femslash-t akartam írni neked, és a párom a tanúm rá, hogy mennyit nyafogtam azért, mert a szereplőim önálló életre keltek és sehogy sem akartak egymásnak esni. Na de ami késik, nem múlik... Lehet, hogy egy túl fáradt és túl havas éjszakán Pansy nem akar majd elindulni egyedül haza, és inkább közelben lakó főnökénél éjszakázik.... Hmmm... *Katja elvonul jegyzetelni*

Csak mivel lelkesen írtad, hogy D_W-vel egymásnak írtatok, és láttam, hogy póttörit is írtál, 50% esélyem volt, hogy enyém a póttöri. De így is szuper, a végeredmény ugyanolyan jó!
Néha nem jön össze, amit tervezünk, a szereplők megmakacsolják magukat, és önálló életet élnek. Velem is megesett már, ilyenkor nincs mit tenni :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 január 25 (vasárnap), 21:27 
Írópalánta

Hű, hát rád tuti nem tippeltem volna botkrisz, már csak azért sem, mert gyorsan kizártam fejben azokat, akikről tudtam, hogy nem írnak slash ficben utaznak. X') Meglepetés volt, de a kellemes fajra, nagyon köszönöm akkor most már név szerint is az ajándékot, élmény volt olvasni és pont jókor jött a könnyed hangulata. :x

Lionela írta:
Az én ajándékozóm kilétére esélyem se volt rájönni. Eddig valahogy elkerültük egymást az illetővel. Ami azért fura, mert szemlátomást, nagyon hasonló a stílusunk.
Viszont most hogy tudom ki ő, lesz mit olvasnom. Habár csalódottan láttam, hogy original sztorija nem igen van. Pedig zseniális, amit művelt.

Lió, drága ne tudd meg, mennyire örültem, mikor megtudtam, hogy tetszett az ajándékod! :mrgreen: :oops: A teljes íróköröm, Nagi és Eddy a tanúim rá, mennyit összevinnyogtam, hogy tutira utálni fogod. XD Annyira, de annyira boldog vagyok, hogy tetszett, mert tényleg egy élmény volt megírni és teljesen beleszerettem közben a fiúkba. 8-> Visszakaptam tőled azt, amit valahol öt éve elvesztettem, még ahhoz is megjött a kedvem, hogy az original ötleteimet újra elkezdjem leporolgatni és ne csak az asztalfiókban meg mappák mélyén dugdossam őket. >:D< Úgyhogy én köszönöm a remek ötletet, amit megírhattam és a pozitív visszajelzést! >:D< :x

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 január 25 (vasárnap), 21:24 
Könyvmoly

Tartózkodási hely: Quantico, Roxfort pincéje, Yggdrasil ágaira függesztett hintán lábat lóbálva
Megpróbálok valami összeszedett köszönetnyilvánítást megfogalmazni, de nem lesz könnyű, mert a nevetéstől eszeveszettül rázkódom egész testemben. Ennek csupán a Kairától kapott levél lényegi első mondata az oka, amit utólagos engedélyével, de muszáj megosztanom: "TE SZEMÉT DÖG!" :)) ;;) Ez is abból az érdekes KÜ-körből fakad, hogy aki nekem írt, és akinek én írtam, velük végig állandó beszélő viszonyban voltunk. x')

Lilyanjudyth, annyira tudtam, hogy Te voltál az elkövető! Ezt lex is tanúsíthatja, mert miután elolvastam az ajándékom, írtam is a levelet, hogy megvan az ajándékozóm. :D Azt is hozzá kell tennem, hogy végig gyanúsított voltál, rögtön a kívánságok kiosztásának pillanatától. :wink: Hivatalosan is nagyon szépen köszönöm, imádtam az ajándékom! :x

És persze Assának is jár a hatalmas köszönet az Üst remek lebonyolításáért, és a hozzám szükséges türelméért. ^^

"I'd consider myself a realist, alright? But in philosophical terms I'm what's called a pessimist."
There's no such thing as proper immortality. The universe will always take care of its nutcases.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 január 25 (vasárnap), 21:23 
Fanficbúvár

Luna_L írta:

Katja, Neked hatalmas ölelés a szuper novelláért, amivel megajándékoztál. Ha jól értettem, póttörténetként írtál nekem, ettől még kedvesebb számomra a történet. Időt és energiát szántál rá a saját novellád mellett, és ezért rendkívül hálás vagyok :)

Nyeh-nyeh! :|N Te voltál nekem a Kiválasztott! ;;) Bevallom őszintén, nagyon femslash-t akartam írni neked, és a párom a tanúm rá, hogy mennyit nyafogtam azért, mert a szereplőim önálló életre keltek és sehogy sem akartak egymásnak esni. Na de ami késik, nem múlik... Lehet, hogy egy túl fáradt és túl havas éjszakán Pansy nem akar majd elindulni egyedül haza, és inkább közelben lakó főnökénél éjszakázik.... Hmmm... *Katja elvonul jegyzetelni*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 január 25 (vasárnap), 21:16 
Könyvmoly

Először is Assának szeretnék köszönetet mondani a KÜ megszervezéséért és a remek lebonyolításáért :)
A következő Üstön is számíthatsz rám, örömmel jövök majd!

Heybonnie - imádtam a kívánságaidat, már itt a fórumon is, még mielőtt megkaptam volna őket. Hetekig készültem rá, hogy valamelyik Malfoyt összehozzam Pitonnal, aztán telt az idő, de a novella nem akart megszületni. A Gellertről és Albusról szóló történet az utolsó napokban született, és bár szeretettel és lelkesen írtam, izgultam, hogy ne okozzak csalódást vele. Örülök, hogy tetszett, és nagyon szívesen! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 január 25 (vasárnap), 21:01 
Ó-nagy admin "Verem-úrnő"

finnigan írta:
Chris sárkányos ötletébe meg rögtön beleszerettem, és egy élmény volt vele foglalkozni, meg remélem, a jövőben is az lesz, mert már a kezdetektől tervezem, hogy valami hosszabbat is összehozok az alapból, mert áááá. :x Szóval hálám örökké üldözni fog téged is, Chris. ^^

WÍÍÍÍÍÍ! Eddig is imádtam az ajándékomat :x , küldöm érte az óriási ölelést >:D< , nagyon szépen köszönöm :D , de komolyan lesz belőle még?! 8-> *boldogan sikongatva körbeugrálja a szobát*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 január 25 (vasárnap), 20:59 
Fanficbúvár

finnigan írta:

Jaj, én köszönöm, hogy megírtad őket! :) >:D< Hihetetlen, hogy kettőt is bevállaltál, és mindkettő ennyire szuper lett. :D Meg komolyan gondoltam a véleményemben, hogy muszáj volt most már olvasnom tőled valamit, mert igen, el sem hiszem, de jól tippeltem meg a kilétedet. :)

Xwoman csigaháza

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 január 25 (vasárnap), 20:49 
Tollforgató

Xwoman írta:
Finnigannek pedig köszönöm a remek sztorialapokat, nagyon szerettem írni őket! :D (És nagyon örülök, hogy végül elnyerték a tetszésedet, kb. az összes körmöm tövig rágtam, amíg kikerültek^^ )

Chris sárkányos ötletébe meg rögtön beleszerettem, és egy élmény volt vele foglalkozni, meg remélem, a jövőben is az lesz, mert már a kezdetektől tervezem, hogy valami hosszabbat is összehozok az alapból, mert áááá. :x Szóval hálám örökké üldözni fog téged is, Chris. ^^

/Jewels5 - The Life and Times/
GéeSz :x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 január 25 (vasárnap), 20:38 
Írópalánta

Gigi685 írta:

Ja, és nem tudom, hogy ő kérte, vagy ti nem választottátok be (végül is nagyon-nagyon sokan írtak kritikát, szóval volt miből válogatnotok :) ), de én azért így versenyen kívül szeretném megírni, hogy nagyon tetszettek Nelli kritikái, sokat is írt, és szerintem kifejezetten konstruktívak is voltak, kifejezetten jó volt olvasni a véleményét. :) A többiekre meg, akik még tetszettek, majd szavazok ;)

Köszi, Gigi, ez jólesett! :) Egyébként nem kértem ilyet. :D Amúgy amikor kiderült, hogy lesz egy ilyen kis szavazósdi a kritikákra, nagyon jó ötletnek tartottam, de azt hozzá kell tennem, hogy a későbbiekben ez nem befolyásolt, sőt szinte meg is feledkeztem róla. Úgy és annyit írtam, amit amúgy is megtettem volna.
Egyébként néha én is áhítatosan pislogtam mások kritikáira, hogy aww, én nem tudtam ilyen jót írni. X)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 január 25 (vasárnap), 20:35 
Zöldfülű

Katja!

*Ölel*
Én is nagyon köszönöm a csodaszép ajándékomat!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 január 25 (vasárnap), 20:32 
Zöldfülű

Sybill Dumbledore 02 írta:
És muszáj elnézést kérnem Naomitól és Heybonnie-tól, amiért mellétippeltem a történetnél. Nincs harag? ;;)

De van, vérig vagyok sértve. :-P Ugyan már.

És ami az előző hozzászólásomból kimaradt: hatalmas ölelés Luna_L! >:D<
Nem győzök köszönetet mondani a kívánságomra fordított időért, és a csodálatos megvalósításért. Titkon reméltem egyébként, hogy te kaptad őket, úgyhogy most levakarhatatlan vigyor van az arcomon. Minden elismerésem a tiéd, tényleg. :-D
Még egyszer köszönöm szépen! Zseniális vagy. =D>

We all change. When you think about it, we are all different people, all through our lives. And that's ok, that's good, you gotta keep moving, so long as you remember all the people that you used to be. I will not forget one line of this. Not one day...I swear. I will always remember when the Doctor was me.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 január 25 (vasárnap), 20:26 
Fanficbúvár

Phoebe Bennett írta:
Nagisa drága, ugye tudod, hogy imádlak? :D És Xwoman, annyira örülök, hogy tetszett az ajándék :D Jövőre is nevezek ám :D

Nagyon jóóó lett, köszi a sok nekem szóló fanservice-t benne! :D <3 Köszi, hogy megírtad! :D

Nah, és most én is jobban figyelemmel kísértem az Üstöt (tavaly történt egy s más, ami miatt leadás után nem nagyon voltam itt agyilag), és megállapítottam, hogy nagyon sok ügyes sztori született. :D (Bár kritikákat még nem nagyon írtam, de pár sort majd fogok mindegyikre, amit elolvastam :redface:x )

És köszönöm a játékot ismét a szervezőknek (elsősorban Assának), idén is kiváló munkát végeztetek!

És persze köszönet jár az íróköröm tagjainak is, örülök, hogy idén ennyire pozitív és lelkes emberkék közé kerültem^^ (És bocsi a leadás körüli random nyígásaimért utólag is XD)

Finnigannek pedig köszönöm a remek sztorialapokat, nagyon szerettem írni őket! :D (És nagyon örülök, hogy végül elnyerték a tetszésedet, kb. az összes körmöm tövig rágtam, amíg kikerültek^^ )

Xwoman csigaháza

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 január 25 (vasárnap), 20:20 
Fanficbúvár

Igeen, tényleg sejtettem. :D

Ja, és nem tudom, hogy ő kérte, vagy ti nem választottátok be (végül is nagyon-nagyon sokan írtak kritikát, szóval volt miből válogatnotok :) ), de én azért így versenyen kívül szeretném megírni, hogy nagyon tetszettek Nelli kritikái, sokat is írt, és szerintem kifejezetten konstruktívak is voltak, kifejezetten jó volt olvasni a véleményét. :) A többiekre meg, akik még tetszettek, majd szavazok ;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 január 25 (vasárnap), 20:15 
Fanficbúvár

Nem először és valószínűleg nem is utoljára fordul elő, hogy valami érdekes csavar hatására egymásnak írunk az ajándékozottammal. Kedves D_W_ ! Most személyesen neked mondok köszönetet. :)

Ölelééés!
>:D<

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 január 25 (vasárnap), 20:14 
Tollforgató

Akkor gyorsan, még mielőtt elfelejteném: köszönöm szépen Bella91-nek az ajándékomért :)

(És Sybill, már hogy lenne baj?:D Tippelni még csak szabad.)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 január 25 (vasárnap), 20:08 
Sztorihajhász

Elza Tonks írta:
Itt is megköszönöm Luthien Lovemagicnak, hogy megírta az ajándékomat. :) Nagy örömöt okoztál vele. :D És már nagyon várom a következő Üstöt! :)

Én köszönöm, hogy megírhattam. Érdekes kihívás volt, mert nem nagyon dolgoztam még eddig a Tekergő érával, de most jól esett.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 január 25 (vasárnap), 20:05 
Fanficbúvár

Alicebrandon, nagyon szépen köszönöm az ajándékomat! >:D< Úgy látszik, egymást kaptuk... :D
Gigi, te pedig tényleg sejtetted, hogy én vagyok? :shock: Ezt nem gondoltam volna... (elvégre nagyon friss meris vagyok :D)
És nagyon szívesen! Szerettem írni, és örülök, hogy azért Neked is tetszett valamennyire. :redface:x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 január 25 (vasárnap), 20:05 
Fanficbúvár

Itt is megköszönöm Luthien Lovemagicnak, hogy megírta az ajándékomat. :) Nagy örömöt okoztál vele. :D És már nagyon várom a következő Üstöt! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 január 25 (vasárnap), 20:03 
Zöldfülű

Nagisa drága, ugye tudod, hogy imádlak? :D És Xwoman, annyira örülök, hogy tetszett az ajándék :D Jövőre is nevezek ám :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 január 25 (vasárnap), 20:02 
Tollforgató

Kyraper írta:
Lionela írta:
Aztán úgy voltam vele, ha tetszik, ha nem, akkor is az originalt kapod, legfeljebb a Supnatosat majd megírja neked Kyra XDDDD

Jaja, nagyon szívesen, az (Ö)KTB keretében bármikor. :lol:x

Kyra, nem tudom, hogy volt-e ebben némi burkolt célzás, én mindenesetre proaktív voltam és kihallottam :D Ha nem visz el ez az ebola/nátha hibrid, és túlélem a filótöri javítóvizsgámat, akkor a héten kereslek az (Ö)KTB kapcsán :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 január 25 (vasárnap), 20:01 
Fanfic-faló

Itt is nagyon szépen köszönöm az ajándékaimat, mellons! >:D< Aki még nem tette meg, szaladjon és olvassa el őket, mindkét történet nagyszerű és tökéletes. :xmashappy:x

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 január 25 (vasárnap), 20:00 
Tollforgató

Lionela írta:
Nem volt bonyolult rájönni. Aki egy történetet is olvasott tőlem, egyből levágja, melyik az enyém. Millió jelző? Millió -va,-ve? A szereplők szem-és hajszínének beteges imádata? Ez csak Lio lehet :D :D :D

Amúgy ne tud meg, milyen hisztit lecsaptam az írókörömben, mivel teljesen be voltam rezelve, hogy te a Supnat ajándékot szeretnéd, mivel napokig arról szólt a diszkurzus itt a topikban.
Aztán úgy voltam vele, ha tetszik, ha nem, akkor is az originalt kapod, legfeljebb a Supnatosat majd megírja neked Kyra XDDDD

De ha jól vettem le, azért az original is talán bejött neked egy picit :)

Én pedig ahányszor szóba került a saját ajándékunk SlytHay-jel (egy írókörben voltunk x)), mindig mondtam neki, hogy báááárcsak az originalt kapnám, mert azt tartom a legesélytelenebbnek olyan szempontból, hogy valaha is megírnám magamnak. Ráadásul tényleg minden várakozásomat és vágyamat felülmúltad; ha nem sikerült kifejtenem abban a pergamennyi véleményben, elnézést! :D :D

Úgyhogy ezúton is még egyszer köszönöm a remek történetet, sokszor fogom még elővenni és olvasgatni, dédelgetni :x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 január 25 (vasárnap), 19:55 
Sztorihajhász

Kyralee, nagyon köszönöm ezt a csodálatos Trónok harca novellát egy élmény volt olvasni :D :x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 január 25 (vasárnap), 19:52 
Fanficbúvár

Hűha, muszáj kifejtenem rajongásomat, most, hogy tudom A nevet. Örök hálám, Chris! >:D<
És muszáj elnézést kérnem Naomitól és Heybonnie-tól, amiért mellétippeltem a történetnél. Nincs harag? ;;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 január 25 (vasárnap), 19:51 
Fanficbúvár

Király, én is sejtettem az ajándékozóm kilétét.
Mondjuk, ahogy látom, pótsztori, szóval plána köszönöm neki, amiért bevállalta. :)

Igaz, az ajándékozottam is lelépett, amiért kicsit csalódás, de sebaj, szerintem nem én vagyok az első a világtörténelemben, akinél így jön ki a lépés.

Nagy köszönet még egyszer! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 január 25 (vasárnap), 19:41 
Fanfic-faló

Lionela írta:

Jaja, nagyon szívesen, az (Ö)KTB keretében bármikor. :lol:x

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 január 25 (vasárnap), 19:40 
Zöldfülű

*furcsa, rángatózásszerű mozgással idepofátlankodik*
Éppen hatalmas örömtáncot lejtek, mivel egyrészt bejött a tippem, másrészt pedig végre név szerint tudom, kinek köszönhetem a csodálatos ajándékomat. :-Dx
*kiugrál az érdektelen információival a képből*

We all change. When you think about it, we are all different people, all through our lives. And that's ok, that's good, you gotta keep moving, so long as you remember all the people that you used to be. I will not forget one line of this. Not one day...I swear. I will always remember when the Doctor was me.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 január 25 (vasárnap), 19:39 
Ó-nagy-admin "backstage"

lex írta:
Kyraper írta:
lex írta:

Kyra, kíváncsi vagyok, hogy bejön-e a tipped; én próbáltam statisztikailag felmérni, hogy potenciálisan ki írhatott nekem, így kereken húsz személy jött ki XD Persze ebből még vállalt stílus alapján szűkítettem, de így is maradt még vagy öt ember, aki simán esélyes lehet, úgyhogy én teljesen tanácstalan, és egyben teljesen elégedett vagyok :D [/color]

Igen, igen, bejött. :xmashappy:x És neked? Az öt tippedben benne volt az ajándékozód? :)

Igen, sőt, az öt legesélyesebb név közül hármat vastag betűvel írtam, és Lionela köztük volt :)

Nem volt bonyolult rájönni. Aki egy történetet is olvasott tőlem, egyből levágja, melyik az enyém. Millió jelző? Millió -va,-ve? A szereplők szem-és hajszínének beteges imádata? Ez csak Lio lehet :D :D :D

Amúgy ne tud meg, milyen hisztit lecsaptam az írókörömben, mivel teljesen be voltam rezelve, hogy te a Supnat ajándékot szeretnéd, mivel napokig arról szólt a diszkurzus itt a topikban.

De ha jól vettem le, azért az original is talán bejött neked egy picit :)

Az én ajándékozóm kilétére esélyem se volt rájönni. Eddig valahogy elkerültük egymást az illetővel. Ami azért fura, mert szemlátomást, nagyon hasonló a stílusunk.
Viszont most hogy tudom ki ő, lesz mit olvasnom. Habár csalódottan láttam, hogy original sztorija nem igen van. Pedig zseniális, amit művelt.

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 január 25 (vasárnap), 19:36 
Tollforgató

Kyraper írta:
lex írta:

Kyra, kíváncsi vagyok, hogy bejön-e a tipped; én próbáltam statisztikailag felmérni, hogy potenciálisan ki írhatott nekem, így kereken húsz személy jött ki XD Persze ebből még vállalt stílus alapján szűkítettem, de így is maradt még vagy öt ember, aki simán esélyes lehet, úgyhogy én teljesen tanácstalan, és egyben teljesen elégedett vagyok :D [/color]

Igen, igen, bejött. :xmashappy:x És neked? Az öt tippedben benne volt az ajándékozód? :)

Igen, sőt, az öt legesélyesebb név közül hármat vastag betűvel írtam, és Lionela köztük volt :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 január 25 (vasárnap), 19:23 
Fanfic-faló

lex írta:

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 3684 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 74  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra