Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 június 20 (szombat), 22:28

Időzóna: UTC + 1 óra

Fórum szabályok

Figyelem!
A Bétapiac - keres és a Bétapiac - kínál topicokban kötelező használni a bevezetett sablonokat. A sablon nélküli hozzászólásokat figyelmeztetés és értesítés nélkül töröljük.
Olvasd el az erre vonatkozó tutoriálokat!

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2166 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 44  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: BetaPiac - Keres
HozzászólásElküldve: 2015 április 02 (csütörtök), 11:08 
Zöldfülű

Sziasztok!

SOS, Snanger egyperces történetemhez keresnék bétát!

Fandom: HP, Piton/Hermione párosítás
Műfaj: komoly, romantikus
Korhatár: említés szintjén 18+
elérhetőség: dudasfanni10@gmail.com

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 április 01 (szerda), 14:35 
Zöldfülű

Sziasztok!

Hosszútávra keresek bétát (mivel a helyesírásom borzalmas). Akár több történetemet ficetem is rábíznám mivel én általában több ficet írok egyszerre. Remélem a bétám személyében egy jó barátra is lelek.

Tehát:
Fandom: Avengers
Műfaj: romantikus, kaland, fantasy (esetleg slash)
Korhatár: hát történetenként változó 14-es karikától egészen 18-ig (bár 18 ritkán lesz)
Párosítás: OC/Loki vagy slash esetében Tony/Loki
Várható hossz és frissítési idő: pontos fejezet számot nem tudok mondani de a frissítés heti 1 fejezet lenne , a történetek maguk több fejezetesek lesznek
Elérhetőség: alice20422@gmail.com
a blogom nem rég nyitottam többek között ide is felkerülnének történeteim: http://marvelanimeworld.blogspot.hu/

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 április 01 (szerda), 13:49 
Írópalánta

Már Bétám oltalmazó szárnyai alatt vagyok, úgyhogy nem aktuális :D

Sziasztok, és szia, kedves leendő Bétám!

Nagyon megköszönném a segítséged, ha vállalnád, hogy kiszűröd a logikai bukfenceimet, valamint a helyesírási hibáimat. A vesszők nem (nagyon) szoktak gondot okozni, inkább a fura mondatszerkezeteim és a névelők jelentenek problémát. Előre is köszönöm, ha úgy javítod a szöveget, hogy én is lássam a hibáimat.

Fandom: Thor, Bosszúállók
Műfaj: humor, romantikus (nem csöpögős reményeim szerint), sötét, akció-kaland, és egy leheletnyit AU
Figyelmeztetés: gyilkosság, szereplő halála, durva nyelvezet (eléggé, de igyekszem a jó ízlés határain belül maradni), kevés kínzás és még kevesebb erotika. Visszatérő problémám, hogy a gyilkosságoknál kissé elvetem a sulykot.
Korhatár: 16-os, főleg a gyilkolászós részek miatt
Párosítás: Loki/Saját szereplő (Jane Foster nővére)
Várható hossz és frissítési idő: durván 15-20 fejezet, egy rész 4000 szó körül téblábol. Nagyjából két hetente fogok frissíteni.
Megjegyzés: a Mary-Sue és OOC szereplők ellen igyekszem küzdeni, de néha becsúsznak nemkívánatos jellemvonások. A történetben a testvéri kapcsolatokra próbálom helyezni a hangsúlyt, és a magyar kultúra is belebeg a képbe. Az első fejezet címe: Túró Rudi Budapestről - ott veszem fel a fonalat, ahol a Thor 2 kezdődik. A cselekmény viszonylag gyorsan pörög, de a kapcsolatok annál kényelmesebben alakulnak ki, mert nem vagyok híve a "derült égből villámcsapás" - szerelemnek.
A főszereplőnek, Elenának szerepet szánok a történet alakulásában, nem csak azért "teremtődött", hogy összejöjjön Lokival, és emiatt párszor el fogok térni a filmtől.
Miután sikeresen túldramatizáltam a leírást, még szeretném leszögezni, hogy elég jól bírom a kritikát.

Elérhetőség: itt PÜ-ben.
A történetről persze bővebb leírást is adok, ha lenne rá igényed. ;;)

Előre is köszönöm, ha bétáznád az írásom!

Üdv:
Rosa

¤ SZBMK ¤

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Rosa 2015 április 01 (szerda), 20:53-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 28 (szombat), 22:49 
Írópalánta

TÁRGYTALAN!
Itt is köszönöm a bétámnak. :)

Sziasztok!

Nezumi vagyok, és két történetemhez keresek segítséget. Az egyik még készülő félben van, és már írom egy ideje. A másik pedig már egy legújabb szerzemény lenne, amit viszont már befejeztem. :-) Bárki, bármelyiket választhatja. :) Ha bármelyikhez több információt szeretne jövőbeli bétám, szívesen adok több tájékoztatást róla.

Cím: Bloody kiss
Fandom: saját történet
Műfaj: slash, fantasy, sötét, romantikus
Figyelmeztetés: van benne szex jelenet, véresebb gyilkosság miatt, bár ez a végén jellemző, kínzás előfordul benne és erőszak, nemi erőszak, durva nyelvezet
Korhatár: 18-as
Párosítás: saját szereplők
Várható hossz és frissítési idő: 6 fejezetes, és a fejezetek kb. 8 oldalasak, csupán a prológus lett 1,5 oldal. Időben teljesen rugalmas vagyok, ezt megbeszélhetjük, hogyan lenne jó.
Elérhetőség: nezumi671@gmail.com

Cím: Elzora
Fandom: Harry Potter háttérvilág (egyes kifejezések miatt), a többi saját termék
Műfaj: fantasy, romantikus, akció/kaland
Figyelmeztetés: van benne szex jelenet, durva nyelvezet, kínzás is előfordul benne, de nem túl durva, slash is fellelhető benne, de csak említés terén, nem ez a fő szál
Párosítás: saját szereplők (hetero párosítás)
Várható hossz és frissítési idő: 12 fejezetesre terveztem, de lehet egy-két mínusz fejezet. Elég hosszú történetről van szó, mert egy fejezet kb. 16 oldalból áll. Időben teljesen rugalmas vagyok, ezt megbeszélhetjük, hogyan lenne jó.
Elérhetőség: nezumi671@gmail.com

Aki úgy gondolja, hogy ezek tudatában szívesen segítene, írjon nekem. Hálás lennék a hibák javításáért (pl. vessző, rossz mondatfelépítés), és esetleges logikai buktatókra való rámutatásért.

"Ha úgy érzed szürke és egyhangú a világ, fogj egy ceruzát és alkoss csodát."

MyAAList

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Nezumi 2015 április 16 (csütörtök), 13:08-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 26 (csütörtök), 20:38 
Zöldfülű

Sziasztok!

Bétát keresnék készülő történetemhez. :)

Cím: Köd
Műfaj: thriller, humor, romantikus, horror, fantasy
Figyelmeztetés: lesznek benne durva dolgok, akkor is, ha eltekintünk attól, mennyire szeretem részletezni az őrült szellemek vagy démonok kinézetét. :D bár még nincs kész teljesen az elővázlata, valószínűleg egy erősebb idegzetű bétára lenne szükségem.
Korhatár: egy erős 16+, esetleg egy gyengébb 18+
Párosítás: Lauren/Levy, de ez még nem mond sokat :)
Várható hossz és frissítési idő: 20-30 fejezetet mondanék talán, 6-7 naponta frissítés, de a bétának nem kell azonnal ugrania, türelmes vagyok, addig írom tovább. :) Hetek is beleférnek akár.
Elérhetőség: cole.cyrodiil@gmail.com

Bukott angyalok, megzavarodott szellemek és egy jó démon. :D San Franciscóban játszódik a történet, és leginkább egy régi romkórház köré van építve az egész történet.

Ami a legnagyobb hibám, hogy amíg el nem érem a történet tetőpontját (lévén az született meg először a fejemben), hajlamos vagyok elkapkodni a dolgokat, és nem mindig veszem észre, ha túl hiányos és részlet nélküli az írás. Egy figyelmes bétát megköszönnék. :)

Üdv,
Night fury

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 24 (kedd), 22:32 
Zöldfülű

Szia! MiDa vagyok!

Készülő regényemhez keresek egy sokoldalú bétát, lehetőleg precíz, szőrszálhasogatót, de az idegei nem árt, ha kötélből vannak, mert bár elszánt vagyok, írás közben semmilyen szabályosságot nem tudok követni ;)

Cím: Csillagnapló
Fandom: Saját történet
Műfaj: Sci Fi, Akció/Kaland, Romantikus, Humor
Figyelmeztetés: Esetlegesen mellékszereplő halála, némi durva nyelvezet
Korhatár: 18 (nem túl sok ilyen jelenet)
Várható hossz és frissítési idő: Lassan író típus vagyok, maximum 1-2 hetente szeretnék feltenni egy-egy fejezetet.

Az előző bétám nagyon elfoglalt, szóval a regény 4. fejezetétől folytatnám a történetet, ha érdekel a sztori, olvass bele a merengőn! :D
Elérhetőség: mirtil.daita@gmail.com

Szívesen veszem az észrevételeket, véleményezést, de problémám van a párbeszédekkel és a helyesírással is. Ha úgy érzed tudsz segíteni, írj!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 14 (szombat), 21:50 
Zöldfülű

Sziasztok. Egy kis segítséget szeretnék kérni. Most kezdtem fel rakni a merengőre egy történetet, de vannak hiányosságaim. Többnyire helyes írás és mondat szerkesztés. Nagyon hálás lennék, ha valaki tudna segíteni. :oops:

Fandom:saját
Műfaj: Romantikus, Akció/Kaland, Horror, Sötét, Dráma
Figyelmeztetések: Csúnya beszéd előfordulhat. Tartalmaz erotikus jeleneteket és néha kicsit véresebbeket is.
Párosítás: saját karakter
Várható hossz és frissítési idő: körülbelül 25-30 fejezet, de ez még változhat. Heti esetleg két heti frissítésekkel. ( de ezen a téren rugalmas vagyok )
Elérhetőség: orscs@freemail.hu

Történet tömören: Lények melyek létezéséről sokan nem is tudnak még is közöttünk élnek. Közelebb mint gondolnád.
Emma eszt saját bőrén tapasztalhatta. Fiatalon el vesztette szüleit és egyetlen élő rokona, a védelmező és domináns bátyja egyengeti rögös útját.
Az életüket, csak nehezíti az a tény hogy ők is a sötét lények csoportjához tartoznak. És amikor egy sorozat gyilkos szedi áldozatait választás elé érnek.
Segítenek a vadászoknak, fajuk ősi ellenségének kézre keríteni a tettest így védelmet élvezve az üldözőiktől, vagy hátat fordítva vállalják a biztos halált.
Te melyik úton mennél tovább? Mit választanál? A veszélyekkel és érzelmekkel kövezet utat? Esetleg a tétova szemlélő szerepét?
Egy biztos! A sorsod utolér bár, hogy is küzdj ellene. :oops:

Ha valakit érdekel és tud segíteni aszt nagyon meg köszönném :) Nagyon örülnék neki, ha sikerülni ki küszöbölni az apróbb hibákat. :-c

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 12 (csütörtök), 13:21 
Zöldfülű

Sziasztok!
Nemrég kezdtem el írni, és Merengőre feltölteni. A történetem a Hobbit filmek ihlették, és Tóvárosban játszódik. Sajnos vannak hiányosságaim, és szeretnék némi segítséget kérni.

Fandom: Hobbit
Műfaj: Romantikus, Akció/Kaland
Figyelmeztetések: Csúnya beszéd előfordulhat, de nem sokszor. Harci jelenetek lesznek, de nem ez lesz a jellemző, és nem tervezem túl véresre sem.
Korhatár: 16-os
Párosítás: Bard/saját karakter
Várható hossz és frissítési idő: körülöbelül 30-40 fejezetesre tervezem, de ez még változhat. Reményeim szerint hetente frissítenék.
Elérhetőség: sskittis@gmail.com

Aki úgy gondolja, hogy érdekli a történet, és szívesen segítene, írjon nekem. Hálás lennék a hibák javításáért, és az esetleges logikai buktatókra való rámutatásért.

Eddig feltöltött fejezetek: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=120287

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 11 (szerda), 21:27 
Zöldfülű

Sziasztok! :lol:

Még mindig keresek vállalkozó kedvű bétákat, azonban kicsit változtatnék előző írásomon. Több történetem is van, ha csak az egyik érdekel, akkor azt küldöm el, s csak azt bétázod, tehát válaszható lenne a dolog. Amire szükségem van leginkább: nyelvhelyesség, helyesírás, természetesen stílussal, logikai buktatókkal kapcsolatos véleményre. :)

Írásaim egy része már megvan, így kész vagyok a béta időbeosztásához IGAZODNI a mennyiséggel, hogy mennyit küldjek át egyszerre.

Fandom: saját történetek
Műfaj:
Novellák: romantikus, szőrösebb szívűeknek kicsit talán csöpögős
Regény: több kérdéskörrel foglalkozó regény, egy fiatal üzletasszonyról, akinek számos problémával kell szembenéznie (család, ellenség, üzlettársak, lenézés, rosszakarók stb...)
Figyelmeztetés: durva nyelvezet, illetve szexjelenetek bármelyik írásomban megjelenhetnek
Korhatár: 18
Várható hossz: novellák: kb 30-35 oldal
regény: (több) száz :)
Elérhetőség: pilgrim00403@gmail.com, vagy privát üzenet

Remélem lesz olyan, akinek megtetszik, amit ajánlok és úgy érzi van kedve belecsapni velem egy ilyen kalandos utazásba!
Előre is köszönöm a segítséget! :)
:balra:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 08 (vasárnap), 19:41 
Tollforgató

Találtam már, köszönöm! :)
Sziasztok!
Őszike vagyok, és ma délután hirtelen felindulásból írtam egy kis novellát, ehhez szeretnék segítséget kérni.
Fandom: PD - original
Műfaj: általános, esetleg komor
Figyelmeztetés: semmi durva dolog nincsen benne, de egy egészen picikét nyomasztó
Korhatár: nem korhatáros
Várható hossz: egy oldalnál egy kicsit hosszabb novella lenne
Elérhetőség: szeles.oszike@gmail.com
Előre is köszönöm a segítséget! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 06 (péntek), 18:31 
Zöldfülű

Sziasztok! :)

Egy bétát keresnék két történetemhez.

Fandom: Gyűrűk Ura, Hobbit
Műfaj: fantasy, romantikus, kaland
Figyelmeztetés: erotikus tartalom
Párosítás: saját szereplő + egyik fő karakter( nem lövöm még le a sztorit ha nem baj :D )
Várható hossz és frissítési idő: a hosszukat egyenlőre nem tudom, de sok fejezetet tervezek, a frissítés és a történeteim küldése jelenleg nem folyamatos, mivel idén érettségizem és változó mikor van időm írni.
Egyéb tudnivalók: a két iromány ikertörténet, így sok a hasonlóság a két sztoriban, például az egyik főszereplő ugyanaz bennük.

Elérhetőség: szalayrachelkatalin@gmail.com vagy itt

Problémák: vesszők, néha helyesírás, szóismétlés.

Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 03 (kedd), 22:38 
Fanfic-faló

caminsky és Rachel6, küldtem nektek üzenetet, kérlek, olvassátok el, és a leírtak fényében írjátok újra a kéréseteket!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 03 (kedd), 19:10 
Zöldfülű

Egy bétát keresnék történetem utolsó két fejezetének bétázására, plusz még két extra fejezet, ha vállalnád leendő bétám :)
Fandom: TeenWolf (Sterek és Steper)
Műfaj: általános, romantikus
Figyelmeztetés: erotikus tartalom (helyenként)
Korhatár: hááát talán 16, de nem minden fejezetre érvényes
Párosítás: főleg Steper, de Sterek is van benne
Várható hossz és frissítési idő: még két fejezet + két rész extra
Alapsztori: Derek nem lehet Stilssal, bár szereti őt. Peter elcsábítja Stilest, és ezek után Stiles nem akar Derekkel lenni.
Elérhetőség: uchihasakura@gmail.hu

Nagyon megköszönném, ha segítenél. Sajnos a vesszőkkel nem vagyunk barátok, már próbáltam magam javítani amit csak tudtam, de sjnos nem megy. Ahhoz meg sajnálom a történetet, hogy csak úgy félre söpörjem.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 02 (hétfő), 17:39 
Ó-nagy-admin "backstage"

Nem tudom, feltűnt-e, de ha visszaolvastok eléggé sablonosnak fogjátok látni a korábbi hozzászólásokat. Nem véletlenül! :)
Ugyanis a béták és bétázottak könnyebb egymásra találása érdekében kötelezővé tettük a készülő írások bizonyos adatainak megadását. Így a leendő béták könnyebben válogatnak, és kisebb eséllyel vállalnak el olyant, amit egyébként nem szívesen bétáznak. Minderről többet is megtudhattok a szomszédos Béta-kereső tutorial topicban. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 február 28 (szombat), 19:11 
Fanficbúvár

Egy bétát keresnék rövidke Hetalia fanficemhez, amit kikapcsolódásként írtam.
Fandom: anime, Hetalia
Műfaj: általános, "limonádé", semmi komoly
Figyelmeztetés:
Korhatár: nem korhatáros
Párosítás: Spanyolország-Magyarország, de nem szerelmi.
Várható hossz és frissítési idő: Egy "fejezet", ami nincs 1500 szó sem.
Rövid tartalom: Spanyolország elhatározza, hogy körbeutazza a világot... végül Magyarországnál lyukad ki. A két ország egy pizzériában fut össze, ahol hamarosan össze is szólalkoznak, mégpedig azon, hogy: mi kell a pizzára? Paradicsom, vagy paprika? Lényegében az egész történet erről szól :)
Remélem jelentkezik valaki, a párbeszédekkel lenne gondom. Már megpróbáltam javítani azokat, amik az elutasítóban benne voltak, de jó lenne, ha valaki biztos szem látná :)
Szerk.: bocsánat, ezt elfelejtettem :oops: ha valaki segítene - akár úgy, hogy nem ismeri a fandomot - írjon pü-t :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 február 26 (csütörtök), 10:41 
Írópalánta

Köszönöm, már találtam bétát! ^^

Sziasztok!

Hosszútávra keresek bétát az írásaimhoz (regény, novella, drabble).

Fandom: HP, Sherlock, original
Műfaj: slash, dráma, néha romantikus, néha fluff, néha általános – mikor milyen.
Figyelmeztetés: nem igazán szoktam élni velük, általában a slash az egyetlen figyelmeztetés
Korhatár: maximum 16-ig szoktam elmenni
Párosítás: Snarry, Johnlock, az originalban jelenleg hetero párral dolgozok
Várható hossz és frissítési idő: A novellák a leggyakoribbak (általában havonta van kettő), néha becsúszik egy-két drabble, viszont most van két regényem, azokon sokkal, de sokkal többet szoktam rágódni. Regényhosszt még csak becsülni sem tudok, de nem kell aggódni a túl gyors frissítés miatt.
Elérhetőségem: scalesand@gmail.com

Köszönöm szépen! :)

„− Nevetséges, Dudley még egy teát sem tud megfőzni, hogy tudna elkészíteni egy akármilyen kotyvalékot? Minek akarnak ezek gyufából tűt csinálni? Ha annyira kell nekik egy tű, vegyenek egy varrószaküzletben! Önvédelmi kalauz?! Petunia, ezek meg akarják támadni Dudleyt?! Vagy azt akarják, hogy Dudley harcoljon? De hát ő a légynek sem tudna ártani! Mibe akarják ezek belekeverni a mi fiunkat, heh? Ő is úgy fogja végezni, mint a semmirekellő nővéred, meg a munkanélküli férje!”
FELVÉVE

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Scale 2015 március 10 (kedd), 10:15-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 február 26 (csütörtök), 6:49 
Zöldfülű

Sziasztok!
Én most kezdtem írni a Merengőre. Régóta írogatok, de aki eddig bétázott nekem nem vállal többet, mert azt mondta, hogy rémálmai vannak tőle. Most nem olyan történetet írok ami ennyire ijesztő lenne úgyhogy nem kell félni :wink: Leginkább a helyesírásban kell támogatás, de a történetről alkotott véleményre is kíváncsi vagyok. Szívesen fogadok minden tanácsot.
Fandom: HP
Műfaj: sötét, kicsit talán horroros,
Figyelmeztetés: magamat ismerve lesz benne tragédia, de hogy milyen azt még nem tudom
Korhatár: 16-os, talán 18-as
Párosítás: főként saját
Várható hossz és frissítési idő: még nem tudom hány fejezetes lesz, de hosszút szeretnék, és legalább hetente szeretném frissíteni.
Elérhetőség: hlaviheni@gmail.com
Előre is köszönök minden segítséget: *Helen*
Ui.: Nagyon nagy szükségem lenne egy bétára. Kérlek segítsetek. :-S

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Helen Miller 2015 február 28 (szombat), 20:48-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 február 23 (hétfő), 19:33 
Zöldfülű

Sziasztok!

Vállalkozó kedvű bétákat keresek, akik véleményt mondanak a történeteimről, illetve segítenek javítani a helyesírásom, vesszőhibáim, észreveszik a logikai hiányosságokat. Olyanok keresek, akik nem csak azt mondják, hogy ez rossz, hanem azt is, hogy nekik miért nem tetszik.

Fontos: HOSSZÚTÁVRA KERESEK BÉTÁT, így kérlek ha csak akkor jelentkezz, hogyha tudod, hogy lesz időd az elkövetkezendő hetekben, hónapokban ...

Fandom: Saját történet, saját szereplőkkel :oops:
Műfaj: romantikus, akció
Figyelmeztetés: Csúnya beszéd, illetve szexjelenetek előfordulnak. Illetve későbbbiekben erőszakos cselekedetek várhatóak. Néha a történetek eleje meglehetősen nyomasztó lehet. XXI. századi problémák, kérdéskörök taglalása, nőknek a munka világában történő megítélése, elnyomása is valamelyest megjelenik.
Párosítás:-
Várható hossz és frissítési idő: Először egy hosszabb (kb. 35 oldalas) novellát szeretnék elküldeni, ha sikeres az együttműködés akkor egy kifejezetten hosszú (több száz oldalas) regényt kellene bétázni, körülbelül heti frissítésekkel, de itt mivel a regény egy része már készen van számomra megfelelő, ha közös megegyezéssel, egyéni igányeknek megfelelően küldöm majd a részeket. :-D
Elérhetőség: itt privátban, vagy a pilgrim00403@gmail.com e-mail címen várom a bátor jelentkezőket! :-c

Mivel ez egy bizalmi feladat, ha úgy érzed lenne kedved egy ilyen történethez, szimpatikusnak találsz, van kedved megismerni, beszélgetni, akkor ne habozz.
CSERÉBEN természetesen én is szívesen előolvasom az írásodat, s véleményt mondok róluk, ha szeretnéd, vagy felhívom a figyelmed a logikai hibákra.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 február 23 (hétfő), 15:55 
Zöldfülű

Sziasztok! Nina vagyok, és kezdő íróként jól jönne egy kis segítség egy tapasztalt Meristől :wink:
Fandom: A Hobbit
Műfaj: romantikus, humor, akció/kaland
Figyelmeztetés: A főszereplő néha-néha elveszíti a fejét, és ilyenkor kifejezetten erőszakos tud lenni a drága :mrgreen: A csúnya beszédet igyekszem kerülni, de lehet, hogy egy-két helyen az is előfordulhat majd a későbbiekben.
Korhatár: 12-est jelöltem először, de inkább 14-es
Párosítás: Kili/saját szereplő (igaz, az elején még nem igazán lesz feltűnő)
Várható hossz és frissítési idő: Körülbelül húsz fejezetet tervezek, de lehetséges, hogy egy kicsit több lesz.
Elérhetőség: renibubus1@citromail.hu
A történet első fejezete az alábbi linken olvasható: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=120166

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 február 22 (vasárnap), 12:58 
Könyvmoly

Már van béta! ^_^

Sziasztok! :D
Bétát keresek egy HP fandomú sztorihoz.

Fandom: Harry Potter
Műfaj: Humor, paródia
Figyelmeztetés: Slash (említés, illetve egy-egy csók szintjén, az is csak a humor miatt), durva nyelvezet, OOC karakterek
Korhatár: 14
Párosítás: Nincs
Várható hossz és frissítési idő: Nos, tíz fejezet alatt terveztem, de megeshet, hogy több lesz. Frissítés olyan egy-két hetente, ha nagyon el vagyok havazva, akkor több.
Elérhetőség: kriszti.smiley97@gmail.com

Előre is köszönöm.:3

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 február 21 (szombat), 11:38 
Szárnybontogató

Köszönöm szépen, találtam bétát!
Sziasztok!
Bétát keresek egy Harry Potter fandomú, romantikus történethez, illetve, mivel fogalmam sincs, mikorra készül el a következő rész, csak az első fejezethez. (Természetesen szívesen küldök információt a bétának a tervezett folytatásról, ha szükséges.) Tehát:
Műfaj: romantikus
Figyelmeztetés: durva nyelvezet, kínzás (Viktor Krum kötőhártyagyújtó átka és a kínai gömblángsárkány)
Korhatár: 12
Párosítás: Charlie Weasley/saját szereplő (tartok tőle, hogy a lány túlságosan Mary Sue, kifejezett kérésem lenne a Mary Sue-mentesítés)
Várható hossz és frissítési idő: Mivel iszonyú lassan dolgozom, nem tudom megmondani, mikor lesz kész a következő, ezért is keresek most bétát csak az első fejezethez. (Wordben 5214 szó, 11,5 oldal.)
Elérhetőségem: furge.szarvas@freemail.hu
Köszönöm szépen!

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára zsuzsanna1987 2015 február 22 (vasárnap), 21:57-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 február 17 (kedd), 15:38 
Zöldfülű

Már van béta, a legjobb. :3

Fandom: A Hobbit című film
Műfaj: kaland/akció, romantikus, humor, AU
Figyelmeztetés: Gyilkosság, Szereplő halála
Hossz: 1 fejezet kb. 8 A/4-es lap.
Elérhetőség: salata.boglarka27@gmail.com
A történetbő, 4 fejezet már fent van a Merengőn: Marie ösvénye címmel. Eddig minden simán ment, de rájöttem, hogy ez korántsincsen úgy, ahogy gondoltam. ^^"
Ezért nagyon megköszönném, hogyha valaki vállalkozna rá, hogy átnézi a fanficem további fejezeteit. :)

(Annyit szeretnék még kérni, hogy a hibámait, a történet bétája írja majd le nekem, hogy azokat többször ne kövessem el. :oops: )

Előre is köszönöm. :)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Yukiko 2015 február 24 (kedd), 21:23-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 február 14 (szombat), 11:50 
Zöldfülű

Már nem aktuális!!!

Sziasztok!

Doresszi vagyok, és életem első történetéhez keresek valakit, aki segít kijavítani a vesszőket és az elgépeléseket.

Figyelmeztetés: AU Nem Rowling-hű Harry lánynak született
Párosítás: Fred Weasley/Lily Potter
Várható hossz: max 1 A/4-es oldal (novella vagy egyperces, nem tudom pontosan melyiknek számít…)
Elérhetőség: desszi.desz@gmail.com

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 február 13 (péntek), 19:54 
Könyvmoly

Szeretnék egy új, most készülő sztorimhoz bétát találni. Néhány elgépelési hibát meg kisebb logikai bukfencet kellene "likvidálni." Nem ez lesz az első regényem, sem az első béta-keresésem, úgyhogy mondhatom magamat kevésbé kezdőnek ;)

Fandom: saját sztori, gimis, magyar, 18-19 évesekről
Műfaj: non-fiction, humorral, szerelemmel, néhány fordulattal
Figyelmeztetés: lesznek benne finomabb erotikus részek és káromkodások
Korhatár: 16 nagyjából
Várható hossz és frissítési idő: nagyjából három-négyoldalas fejezeteket tervezek, úgy húszat kábé. Publikálásról nem tudok mit mondani, akkor lehet róla szó, ha kész, de hetente, kéthetente egy fejezet teljesen korrekt lenne.
Elérhetőség: nilla@citromail.hu

Köszönöm szépen mindenkinek! :oops:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 február 12 (csütörtök), 14:12 
Zöldfülű

NEM AKTUÁLIS!

Sziasztok!

Laurel vagyok és az új történetemhez keresnék egy bétát. Súlyos nyelvtani problémáim nincsenek, inkább a kapkodás, sietség miatt vannak kisebb - nagyobb botlásaim.

Műfaj: elsősorban slash
Figyelmeztetés: előfordulhat szex jelenet, szereplő halála, gyilkosság, kínzás, erkölcsi züllés.
Korhatár: alapjában +16, de néhány jelenet +18
Párosítás: elsősorban Draco/Harry (továbbá Sirius/Perselus, Blaise/Hermione, Ron/Pansy, Dean/Seamus, Neville/Luna, Remus/Regulus majd Remus/Tonks)
Várható hossz és frissítési idő: nagyjából 50 fejezet (plusz/minusz), és kéthetente lenne frissítés
Elérhetőség: beeaa124@gmail.com

Ha valakinek megtetszett a történet és szívesen segítene is, az dobjon meg egy üzenettel. ;)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára laurel malfoy 2015 február 15 (vasárnap), 12:14-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 február 08 (vasárnap), 21:40 
Könyvmoly

Sziasztok!

BaO2 vagyok, az új történetemhez keresnék bétát. Fő problémám a vesszőkkel van, nem szeretjük egymást. :-D

És akkor most a lényeg:

Fandom: Gyűrűk ura
Műfaj: Dráma, sötét, romantikus, A/K, AU
Figyelmeztetés: Gyilkosság, Erotikus tartalom, Durva nyelvezet, OOC karakterek - az utóbbi kettőt annyira nem kell komolyan venni.
Hossz: sacperkábé 15-20 fejezet
Előzetes információ: Szauron bukása nem mindenki számára hozott békét és megkönnyebbülést. Ráadásul az sem biztos, hogy a sötétség hatalmának örökre vége van...
- saját szereplő köré épülő történet
- angst beütés lehet a vége felé
- erotikus tartalom!
elérhetőség :: ryennhun@gmail.com

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 február 06 (péntek), 14:17 
Zöldfülű

Sziasztok! Peppencs vagyok és én is bétát keresek a több fejezetes történetem javításához, leginkább a fránya párbeszédekkel és vesszőkkel gyűlt meg a bajom. :( Illetve, ha vannak egyéb észlelt hibák is benne, azok javítását is szívesen fogadom. ;)

Fandom: Saját történet, saját- és ismert személyekkel.
Műfaj: Romantikus, vígjáték, dráma
Figyelmeztetés: Durva nyelvezet, későbbiekben várható benne szex és erotikus töltetű sorok.
Korhatár: 16
Párosítás: Alice/Chris Evans
Várható hossz és frissítési idő: Heti két, kb. 2500 szavas fejezet.
Elérhetőség: petra.hungary@gmail.com

Előre is köszönöm!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 február 05 (csütörtök), 20:02 
Zöldfülű

Sziasztok!

Olyan bétákat keresek, akik szívesen vállalnak mai korban játszodó, komplex regények bétázását, olyanokat keresek, akik szeretik ha egy könyv XXI. századi problémákat is boncolgat. Fontos, hogy ne zavarjon a romantika, illetve a 18-as karika sem, de szereted ha több cselekményszál fut párhuzamosan.

Leginkább helyesírási, stilisztikai, logikai segítségre lenne szükségem, de az illető ne féljen bő, indokolt kritikákat megfogalmazni az egész történettel/fejezettel kapcsolatban. Jó szándékú, segítőkész, türelmes bétát keresek, akivel kölcsönösen motiválhatjuk egymást :) Szóval olyan valaki kell, aki nem csak azt mondja, hogy ez rossz, hanem azt is elmondja, hogy szerinte miért nem jó :) Őszinte, de nem lenéző.

Első lépésben egy romantikus, néhöl kicsit csöpögős történetet küldenék el, amiről várnám a véleményeket. S, ha a közös munka eredményesnek tűnik, akkor számítanék Rátok hosszabb távon.

Jelentkezni itt, privát üzenetben, vagy a pilgrim00403@gmail.com-os e-mail címen tudtok. (Az e-mailt többször nézem, előbb tudjuk felvenni a kapcsolatot.)

Remélem nem ijesztettem el mindenkit, s kedvet kaptok az írásaim olvasásához :)

Üdvözlettel:
Pilgrim

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 február 03 (kedd), 12:06 
Zöldfülű

Sziasztok! Én is Bétát keresek az első egy fejezetes novellámhoz.
Ami a történetről tudni kell:

Műfaj: dráma
Korhatár: 14-es
Párosítás: Hermione Granger/ saját szereplő
Elérhetőség: kym6wvan@gmail.com

Főleg a párbeszédek helyes írására való rámutatásra, logikus felépítésre és ezeken kívüli egyéb pontatlanságok kijavítására lenne szükségem. Köszönettel: Kym :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 február 02 (hétfő), 23:13 
Zöldfülű

Természetesen én is bétát keresek, főleg a borzalmas helyesírásom miatt. Ha valaki kedvet érez, kérem segítsen nekem.

Műfaj: romantikus, fantasy :)
Figyelmeztetés: esetleges csúnya szavak
Várható hossz: fejezetenként 2000-2500 szó.
Elérhetőség: irocska@gmail.com

Előre is köszönöm a segítséget. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 február 02 (hétfő), 22:41 
Fanficbúvár

Nem tudom, jó helyre írok-e, ha nagyon nem vág ide, töröljétek vagy költöztessétek nyugodtan. :) Ugyanis nem bétát keresek, hanem tesztolvasó(ka)t a már elkészült regényemhez.

Fandom: saját
Műfaj: Kaland, Ifjúsági, Fantasy (konkrétan egy magyar népmesék által ihletett történet)
Figyelmeztetés: van benne egy durvább kínzás jelenet (amit esélyesen kivágok/finomítok majd)
Korhatár: 16 (amiatt az egy jelenet miatt), amúgy pedig 12
Párosítás: saját karakterek (nem slash)
Hossz és frissítési idő: 93 oldal az én formázásomban, publikálni a jelen formájában nem fogom, viszont terveim szerint a nyáron előveszem majd egy nagyobb javításra.

Mivel a sztori célcsoportjának a 12-16 éveseket gondoltam, örülnék, ha akadna egy-két jelentkező ebből a korosztályból. (A fiatalabbaknak természetesen egy kínzásmentes verziót küldök.) De persze bárki jelentkezését szívesen fogadom^^ (Akad még néhány instrukció a sztorival kapcs, de azt majd megírom külön a jelentkezőknek, mert hosszú lenne.)

Előre is köszönöm mindenkinek!

Elérhetőség: kekesiveronika@gmail.com

Xwoman csigaháza

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 január 28 (szerda), 13:49 
Zöldfülű

Bétát keresek helyesírás-ellenőrzésre és logikai, történeti ellenőrzésre :)

Műfaj: Humor, Akció/Kaland, Romantikus, AU
Figyelmeztetés: Durva nyelvezet
Párosítás: -
Várható hossz és frissítési idő: 20 fejezet + Epilógus, ennél hosszabbra nem tervezem, frissítés havi rendszerességgel.
Elérhetőség: lovehetalia94@freemail.hu

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 január 28 (szerda), 10:44 
Zöldfülű

Sziasztok!

Továbbra is béta jelentkezésére várok, két feladatra :) Külön-külön bétára gondoltam, de nem ragaszkodom ehhez. Mindkét esetben követelmény a jó helyesírás. Mindkét történethez tartozik link is, kéretik beleolvasni a sztoriba, mielőtt jelentkezel.

1. Egy meglévő, 7 fejezetes történetet kellene átnézni.
Műfaj: humor/fantasy
Figyelmeztetés: meztelenség előfordul, de minimális említéssel. Könyvsorozat első kisregénye, ezért nincs lezárva a végén a sztori.
Korhatár: 16 év a figyelmeztetés miatt
Párosítás: humor és fantasy :P
Várható hossz és frissítési idő: 7 fejezet, átlag 8 oldalasak. Időkorlátot nem szabok, de az ésszerűség keretein belül mozogjon.
Link a már felkerült fejezetekhez: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=118264
Elérhetőség: zeulogus@gmail.com

2. Folyamatban lévő regényemhez keresem béta segítségét.
Műfaj: horror/fantasy
Figyelmeztetés: véres, gyomorfelkavaró jelenetek, gyilkosságok részletesen ábrázolva
Várható hossz és frissítési idő: regény, várhatóan 15 fejezetes lesz, 2 hetente egy fejezet tempóban.
Link a már felkerült fejezetekhez: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=118838
Elérhetőség:zeulogus@gmail.com

Előre is köszönöm, ha lesz jelentkező!

U.i.: Cserebétázásban is benne vagyok, az eddig felkerült fejezetek nagyrészét béta nélkül csináltam. Saját történetben nehezebb észrevenni a hibát, és fárasztóbb a javítása.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 január 26 (hétfő), 14:52 
Zöldfülű

Sziasztok!
Kitartó bétát keresek az ügyetlen kezek hosszú munkája mellé. :oops:

Fandom: HP - saját szereplőkkel
Műfaj: horror, dráma, sötét, kaland, AU, Mary Sue, romantikus,
Figyelmeztetés: lesz benne szex jelenet, véresebb lesz
Várható hossz és frissítési idő: inkább regény, de nem tudom előreláthatóan hány fejezet és hogy mikor tudok frissíteni, mert ez változó (vizsgaidőszaktól, betegségtől és utazásoktól is függ)
Elérhetőség: 97motherbuckers27@gmail.com

Előre is köszönet!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 január 25 (vasárnap), 18:38 
Zöldfülű

Megint én vagyok. :D

Fandom:Harry Potter fandom saját szereplőkkel.
Műfaj: Romantikus
Figyelmeztetés: Nem tervezek semmi durvább jelenetet. Talán egy mellékszereplő halálát és pár csókjelenetet.
Korhatár: 12 a halál miatt.
Párosítás: saját szereplő/saját szereplő
Várható hossz és frissítési idő: Regény. Nem terveztem ki előre milyen hosszú lesz, de maximum 20 fejezet. Ritkás frissítésekkel, nagyjából kéthetente vagy több időközönként.
Elérhetőség: saralevelei@gmail.com de itt is elérhettek :)

Az előzőhöz hasonlóan szintén érdekel itt is a vélemény és az ellenőrzés is jól jönne. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 január 24 (szombat), 18:27 
Zöldfülű

Szép estét!

Alex Darkmoon vagyok és első irományomat szeretném feltölteni az oldalra. Nem fandom és még csak a műfaját sem tudom pontosan meghatározni, szóval általánosnak mondanám.
Figyelmeztetés: Nem nagyon van. Igyekszek a lélekre hatni és megfejteni a boldogság titkát wgy felettébb borús szemszögből.
Korhatár: Tippeltem egy 12 évet, de igazából csak az véleményformáló hatás a miatt.
Várható hossz és frissítési idő: Novella
Elérhetőség: saralevelei@gmail.com

Igazából nagyon érdekelne egy publikálás előtti vélemény, illetve a helyesírásom ellenőrzésére is vállalkozó személyt keresek. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 január 21 (szerda), 20:16 
Zöldfülű

Sziasztok Emma P vagyok és kész Lucius/Hermione párosítású regényemhez keresnék tapasztalattal rendelkező bétát, aki elvállalja a fejezetek átnézését. Heti frissítést tervezek.
Fandom: HP (Lucius/Hermione)
Műfaj: romantikus, dráma
Figyelmeztetés: szex jelenet, káromkodás
Párosítás: Lucius/Hermione
Várható hossz és frissítési idő: Regény, több mind 30 fejezet. Heti frissítést szeretnék.
Elérhetőség: itt a fórumon ha levelet írsz elérsz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 január 18 (vasárnap), 10:57 
Zöldfülű

Sziasztok! Egy olyan Bétát keresnék aki a már kész fejezeteimet átnézné. Főleg helyesírási szempontból. Összesen 3 fejezetről lenne szó.

Fandom: TeenWolf
Műfaj: Romantikus
Figyelmeztetés: van benne némi erotikus tartalom
Korhatár: 16+
Párosítás: főleg Steper
Elérhetőség: uchihasakura@gmail.hu

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Karibian 2015 február 01 (vasárnap), 9:18-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 január 13 (kedd), 22:25 
Írópalánta

Már nem aktuális :-D

Sziasztok!

Rosa vagyok, és fanficemhez szeretnék segítséget kérni, vágyom az őszinte, építő jellegű kritikára is. Virtuálisan a nyakába borulok annak a bétának, aki elvállalja az agymenésem ellenőrzését, valamint kiszűri a logikai és nyelvtani buktatókat.

Fandom: Hobbit
Műfaj: Romantikus, Humor, Dráma, Sötét, Akció/Kaland
Figyelmeztetés: gyakoriak lesznek az agresszív megnyilvánulások (Gyilkosság, Szereplő halála, Kínzás, OOC karakterek)
Párosítás: Bilbó/Saját szereplő
Várható hossz és frissítési idő: 10-40 fejezetesre tervezem, jobb esetben hetente küldenék egy fejezetet, de valószínűbb a kéthetente történő frissítés.
Elérhetőség: biro.gabi.rozi@freemail.hu, vagy akár itt PÜ-ben :)

Az első fejezet itt olvasható:
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=119226

Nagyon hálás lennék a segítségért, és a bétázóm nevét feltüntetném a fejezeteknél.

Üdv: Rosa

¤ SZBMK ¤

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rosa 2015 január 22 (csütörtök), 11:18-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 január 09 (péntek), 11:47 
Zöldfülű

Sziasztok :)

Bétát keresnék a történetemhez, ami Malfoy és Hermione érzései köré épül, de más szereplőkkel is foglalkozom közben.
A történetet nagyon hosszúra tervezem, és körülbelül havonta frissíteném.

A bétának a helyesírás ellenőrzése lenne az elsődleges feladata, illetve a logikai hibák / ha van ilyen/ kiszűrése.
Eddig sosem írtam még történetet, nem régen kezdtem el, mert kedvet kaptam hozzá. :)
Ezért is szeretnék egy őszinte kritikust, aki megmondaná, érdemes ezt közzé tenni, vagy inkább hagyjam az íróasztal valamelyik fiókjában. :)

Műfaj: általános /igazából egyik csoportba sem tudnám véglegesen besorolni/
Figyelmeztetés: nincs
Párosítás: Malfoy/Hermione
Várható hossz: nagyon sok fejezetre tervezem az írás, egyelőre azonban 3 rész van készen.
Elérhetőség: nikolett.k92@citromail.hu vagy ha valakinek a citromail nem szimpatikus akkor: nikolett.kovacs.privat@gmail.hu

Előre is köszönöm a segítséget, és én is szívesen segítek ha tudok valamiben! :)

Üdv: Bíborka :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 január 07 (szerda), 15:31 
Zöldfülű

Sziasztok!

Újra itt vagyok, és bétát keresnék rövidebb munkára.

Feladat: helyesírás ellenőrzés, véleményt szívesen fogadok, de csak, ha a helyesírásod jó

Fandom: saját világ, saját szereplők
Műfaj: humor/fantasy
Figyelmeztetés: meztelen jeleneteket tartalmaz
Korhatár: 16-os karika
Várható hossz és frissítési idő: 5-7 fejezet és már készen van (kisregénysorozat első kötete, önmagában nem teljes történet. Az első 2 fejezet már elméletileg tökéletes, a bétára bízom, hogy azt átnézi-e)
Elérhetőség: zeulogus@gmail.com

Külön kérés: Olvass bele a már felkerült első két fejezetbe (http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=118264), és ha úgy érzed, nem tudod elviselni, vagy nem lesz időd az egészre, ne jelentkezz. Valamint kontárok kerüljenek, feltöltésnél úgyis lebuktok, nincs értelme...

Ha még ezek után is itt maradtál, izgatottan várom az üzeneted :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 január 02 (péntek), 21:11 
Zöldfülű

Sziasztok! Anonim vagyok és original történetemhez szeretnék egy kis segítséget kérni. ;;)

Fandom: saját történet - saját szereplők
Műfaj: kaland, romantikus
Figyelmeztetés: Nincs
Párosítás: saját
Várható hossz és frissítési idő: 25 fejezetes, nagyjából 4-5 naponta frissülő regény
Elérhetőség: aanonymuss@citromail.hu
Köszönöm, előre is!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 december 31 (szerda), 1:25 
Zöldfülű

Sziasztok!
Lionne vagyok és angol-magyar fordításhoz szeretnék bétát keresni (remélem jó helyen). Jelenleg egy történeten dolgozom, de lehet, hogy később kedvet kapok máshoz is... Ki tudja :) Még nagyon kezdő vagyok a műfajban, egész pontosan ez az első esetem.
Fandom: Disney, Csipkerózsika (1959)
Műfaj: általános, romantikus, kalandos - tündérmesés :)
Figyelmeztetés: FEMSLASH
Korhatár: 14-esnek ígérkezik
Párosítás: Demóna/Csipkerózsa
Frissítés az írótól függően, kb. havonta várható, a fejezetek eddig kb. 3-4000 szavasak. A hosszát nem tudom, hogyan tervezi az író, de a slow burn alapján minimum kisregény lesz, ha elkészül :)
A bátor vállalkozók PÜ-ben vagy a tumblr oldalamon (smilingspider) találnak meg. Köszönöm! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 december 27 (szombat), 8:46 
Zöldfülű

Misi vagyok, és a legújabb történetemhez szeretnék egy kis segítséget kérni.
Fandom: Éhezők Viadala
Műfaj: akció, dráma, kaland
Figyelmeztetés: Kicsit véres lesz, egy pár kínzó részt is terveztem bele, de nem brutálisat.
Korhatár: 16-os
Várható hossz és frissítési idő: nagyjából 30 fejezetesre tervezem, és úgy hetente szeretném frissíteni.
Elérhetőség: misike765@gmail.com

Aki mindezek után úgy gondolja, hogy szívesen segítene, írjon nekem. Hálás lennék a hibák javításáért, és az esetleges logikai buktatókra való rámutatásért. :-) :-)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 december 20 (szombat), 19:12 
Könyvmoly

Sziasztok!

Őszinte bétát keresnék, aki komolyan szétcincálna egy nagyjából öt oldalas fejezetet. ;)

Fandom: saját történet, real fiction
Műfaj: romantikus, humoros
Figyelmeztetés: néhány csúnya szó
Korhatár: 16 (de csak azért, mert ez az alsó korosztály, akinek szántam a művet)
Várható hossz: 2500 szó nagyjából

Mindenféle szempont érdekel: szöveg élvezhetősége, benyomások, és persze az összes hiba. :D

Köszönöm szépen! :xmashappy:x :oops:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 december 12 (péntek), 14:52 
Zöldfülű

Sziasztok! :) Szeretnék keresni egy bétát, aki az irományaimat le tudja ellenőrizni, hogy helyesen írtam-e, nincs-e benne hiba, stb. A történetem a Teen Wolf c. sorozatot "dolgozza fel". Azt hiszem, ennyi, jöjjenek a további adatok:

Fandom: Teen Wolf átírt változata (annyi az átírás, hogy tettem bele egy új szereplőt, ő a főszereplő)
Műfaj: fanfiction, fantasy, dráma (lesz benne majd dögivel), horror (nem lesz benne nagyon sok, de előfordulhat)
Figyelmeztetés: előfordulhatnak benne durvább jelenetek (gyilkosság stb.) de nem e körül forog a történet! (nem tervezem nagyon durvára megírni, de ismétlem: ELŐFORDULHAT!)
Korhatár: 12-16- os korhatár, fejezettől függő.
Párosítás: saját szereplő - Derek Hale
Várható hossz és frissítési idő: egy hetente érkeznek körülbelül az új részek, ahogy a sorozat is frissül, úgy kerülnek fel az új részek (most készítik az 5. évadot, én még csak az elsőnél tartok), fogalmam sincs, hogy hány fejezet lesz, még körülbelül sem, nem tudom, hogy mennyire nyújtom el.
Elérhetőség: reka.lassu260@gmail.com

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 december 09 (kedd), 11:03 
Zöldfülű

Sziasztok

Xaveri vagyok.

Az utóbbi időben Anita Blake fanficek fordításába kezdtem bele , és mivel próbálom minél jobban visszaadni az eredeti szöveget, így nem mindig tűnik fel, hogy magyarul kicsit sántítanak a mondatok. Szóval olyan bétára lenne szükségem, aki átnézné a fordításokat, hogy ne legyenek magyartalanok, ha jól megy az angol, az csak extra haszon számomra. :)

Fandom: Anita Blake
Műfaj: mivel több novelláról, írásról van szó, így elég vegyes a műfaji besorolásuk: dráma, sötét, néha humor, egy picike PVP itt-ott :)
Figyelmeztetés: előfordulhat szereplő halála, erotikus jelenet, gyilkosság
Korhatár: 16 - 18
Párosítás: főként Edward / Anita
Várható hossz és frissítési idő: külföldi oldalon talált novellák és pár oldalas kis szösszenetek fordítása, szóval a hossz adott, a fordítás és frissítés pedig teljesen a szabadidőm függvénye, előre láthatóan 1-2 fejezet/hét
Elérhetőség: xaveri2@hotmail.hu

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 december 08 (hétfő), 21:48 
Könyvmoly

Sziasztok!

Nilla vagyok, már régóta meris, és most egy saját regényhez szeretnék segítséget kérni. :oops:

Fandom: saját történet - saját szereplőkkel, de a mai világban játszódó reális regény. magyar helyszínek, magyar szereplők.
Figyelmeztetés: lesz benne szex, és néhány "durvább" verekedős jelenet is...
Korhatár: éppen ezért mindenképpen tizenhat éven felülieket keresek.
Várható hossz és frissítési idő: elég hosszú regény, nagyjából háromszáz oldal, de rengeteg idő áll rendelkezésre.

Igazából nem helyesírási hibám a sok (persze kismértékben található az is), hanem a logikai bukfenceket, a karakterizálást, az eltúlzott-elhúzott jeleneteket kéne ráncba szedni.
Fontos megjegyezni való, hogy tele van sporttal, kicsit erről is szól. :oops:

Köszönöm mindenkinek, szép estét! :smile:x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 december 08 (hétfő), 18:10 
Fanficbúvár

Sziasztok, Elza Tonks vagyok és segítséget szeretnék kérni az "Így jártam apátokkal" című írásomhoz. Igazándiból csak a helyesírásomat kellene megnézni, mert van, hogy elsiklok felette.
Tudnivalók:
Fandom:a tőlem megszokott HP
Műfaj: humor, romantikus, egy-két fejezet kicsit sötét (de nem az áramszünet miatt :) )
Figyelmeztetés: durva nyelvezet, esetleg OOC karakterek (ki tudja)
Korhatár: nagyon maximum 14 (nyomasztó részek miatt)
Párosítás: Dora és Remus megismerkedéséről szól, bár eleinte még nem
Várható hossz és frissítési idő: hossza az nagyon maximum 60 fejezet (attól függ, mennyire nyújtom el)
frissítések emberi időben lesznek, bár most egy kicsit kimaradok az Üst miatt. Nyáron és a szünetekben nem áll módomban frissíteni! :)
Elérhetőség: elzatonks@citromail.hu = elzatonks(kukac)citromail(pont)hu
Ha esetleg találtok logikai bukkanót, nyugodtan szóljatok. És ha van időtök, írhattok nekem róla emailben egy kis értékelést, hogy tetszik.
Üdv!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 december 07 (vasárnap), 21:41 
Zöldfülű

Sziasztok!
Egy versenyre írt novellámhoz szeretném valaki segítségét kérni, mivel úgy látszik hadilábon állok a párbeszédekkel, és a vesszőkkel. A történet témája az apokalipszis, és középpontban a barátság áll.
Fandom: Harry Potter és EXO(K-POP) Crossover
Műfaj: paródia(szóval nem kell megijedni,
nem valami vérengzős :D)
Elérhetőség: sziki69@deltanet.hu
Előre is köszönöm :)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2166 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 44  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra