Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 július 15 (szerda), 20:48

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 7704 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 155  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Sorozatfüggők Birodalma
HozzászólásElküldve: 2015 március 12 (csütörtök), 17:01 
Tollforgató

Eddy írta:
A videó utolsó részeiben volt egy jelenet, amikor Mandy pasija közli vele, hogy márpedig mi elköltözünk (azt nem értettem, hogy hova...). De gondolom akkor nem ennyi, mert ez annyira nem szomorú. Vagy a körülmények, amiért/ahogyan elköltöznek (már ha elköltöznek), amiatt nem túl szép?

Indianába akarnak menni, Ian meg akarja állítani, mert a pasi veri Mandyt, várható, ha elmegy vele, csak rosszabb lesz a helyzet. De Mandy nem hallgat rá. Ian tudja, hogy csak 1 ember képes rábeszélni Mandyt, hogy maradjon és az Lip. Mandy szerelmes Lipbe, de aztán együtt lesznek, és kimondja, hogy szereti, de Lip nem mondja vissza. Próbálja meggyőzni a maga módján, de ez nem elég, mire reggel elmegy hozzá megint, addigra Mandy elmegy :(((
https://www.youtube.com/watch?v=U0wPimkPJqQ itt a vidi (18as!)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 12 (csütörtök), 16:51 
Billentyűzetgyilkos

vidor írta:
Mandy úgy tűnik, az 5x03 után, hogy kiment a sorozatból, ráadásul nagyon szívszorítóan *sír* Azért én még reménykedem a visszahozásában, mert nekem nagyon hiányzik.

A videó utolsó részeiben volt egy jelenet, amikor Mandy pasija közli vele, hogy márpedig mi elköltözünk (azt nem értettem, hogy hova...). De gondolom akkor nem ennyi, mert ez annyira nem szomorú. Vagy a körülmények, amiért/ahogyan elköltöznek (már ha elköltöznek), amiatt nem túl szép?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 12 (csütörtök), 16:46 
Tollforgató

Eddy írta:
vidor írta:
Jaj, tudom melyik az! :D Amúgy szerintem a többi karakter is jó, én Lipet is imádom, meg Mandyt, Fionát etc. Azért 1. évadban is vannak nagy jelenetek, azt hiszem 4.-5. rész utána pörög fel talán... most kicsit a dara miatt összefolynak a részek.

Amennyit Lipről láttam ezekben a jelenetekben, őt én is meg tudnám kedvelni :) Mandy is szimpatikus karakternek tűnt, de aztán a kábé negyedik évad végétől az összevágásbeli jelenetei alapján már kevésbé.

Lip nagyon érdekes szerintem, bár igazi kis womenaizer xD Bírom az ilyen okos karaktereket. Mandy úgy tűnik, az 5x03 után, hogy kiment a sorozatból, ráadásul nagyon szívszorítóan *sír* Azért én még reménykedem a visszahozásában, mert nekem nagyon hiányzik.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 12 (csütörtök), 16:34 
Billentyűzetgyilkos

vidor írta:
Jaj, tudom melyik az! :D Amúgy szerintem a többi karakter is jó, én Lipet is imádom, meg Mandyt, Fionát etc. Azért 1. évadban is vannak nagy jelenetek, azt hiszem 4.-5. rész utána pörög fel talán... most kicsit a dara miatt összefolynak a részek.

Amennyit Lipről láttam ezekben a jelenetekben, őt én is meg tudnám kedvelni :) Mandy is szimpatikus karakternek tűnt, de aztán a kábé negyedik évad végétől az összevágásbeli jelenetei alapján már kevésbé.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 12 (csütörtök), 16:29 
Tollforgató

Eddy írta:
Magamat ismerve úgyis adok még egy esélyt a sorozatnak, lehet, hogy akkor élből kihagyom az első évadot :mrgreen: Ytb-on találtam egy másfél órás videót, ahova össze volt vágva az összes közös jelenetük az ötödik évad első pár részéig, na, azt megnéztem ;;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 12 (csütörtök), 16:26 
Billentyűzetgyilkos

vidor írta:
Ó, Gallavich :xx: :beee: Egyszerűen fenomenális páros! Egyik legjobb love story, amit eddig tv-ben láttam!
Sajnálom, hogy nem húzott be, bár az első pár rész talán még engem se annyira, de néztem tovább, aztán már nem tudtam abbahagyni. Nekem eddig a 3. évad jött be a legjobban, meg a 4. második fele. Bár most ez az 5. is érdekesen alakul, az utolsó rész nagyon adta.

Magamat ismerve úgyis adok még egy esélyt a sorozatnak, lehet, hogy akkor élből kihagyom az első évadot :mrgreen: Ytb-on találtam egy másfél órás videót, ahova össze volt vágva az összes közös jelenetük az ötödik évad első pár részéig, na, azt megnéztem ;;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 12 (csütörtök), 16:17 
Tollforgató

Eddy írta:
Az első három részt láttam, de valahogy nem szippantott magába, pedig nagyon jókat olvasok róla. Akkor is mondjuk elsősorban Gallavich páros miatt kezdtem el nézni, de sok sorozattal így vagyok - tumblin az egyik shipről bombáznak gifsetekkel, belenézek a sorozatba és megszeretem, de a Shamelesszel a héten volt a második próbálkozásom, de megint nem jutottam tovább 1-2 résznél :?

Ó, Gallavich :xx: :beee: Egyszerűen fenomenális páros! Egyik legjobb love story, amit eddig tv-ben láttam!
Sajnálom, hogy nem húzott be, bár az első pár rész talán még engem se annyira, de néztem tovább, aztán már nem tudtam abbahagyni. Nekem eddig a 3. évad jött be a legjobban, meg a 4. második fele. Bár most ez az 5. is érdekesen alakul, az utolsó rész nagyon adta.

szerk.: Nekem Frank az, aki nagyon lehúzza néha, idegrohamot tudok kapni a pasastól. Pont a 2. rész azt hiszem, ami végig rá koncentrál, azon nekem is nagyon nehéz volt túljutnom. Max humorforrásnak néha elmegy, ha hozzászokik az ember, aztán kész. A 4. évadban reménykedtem, hogy tényleg elpatkol, de csak nem :roll:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 12 (csütörtök), 13:34 
Sztorihajhász

Eddy írta:
Itten: https://alltvbuzz.wordpress.com/2015/03 ... -season-5/ Én se örülnék neki az biztos, Rumple az egyik kedvenc karakterem, úgyhogy biztosan megkönnyezném az esetleges búcsút.

szerk.: fogalmam sincs, hogy ez milyen blog, mennyire hihető bármi is, amit itt írnak, nem követem egyik hasonló oldalt sem, úgyhogy tényleg passz.

Én asszem valahol a 14. körül járok PLL-ben. Majd behozom valamikor a részeket.

Hát, én jobban elhiszem, amit a hivatalos interjúkban (értsd. élőben pl. Comic Conon) mondtak Eddyék, hogy lesz RumBelle happy end. Arról meg sosem szóltak, hogy ki akarnák írni Rumple-t, mivel ők is tudják, hogy mennyien imádják a karaktert. Plusz Robert Carlyle neve eléggé húzónév. Arról meg még nem volt szó, hogy lesz-e következő évad, hiszen még nem lett hivatalosan megerősítve. Én amúgy hivatalos oldalakról szerzek információkat, azokat szoktam fordítgatni a blogomba. Ilyenek pl. a TV Guide is, ahol valódi információk vannak fenn. Vagy a Weekly Entertainment. Én innen szoktam tájékozódni.

PLL-t most érdemes nézni, nagyon jó az évad, bár most már totálisan nem tudom, hogy ki kicsoda és ki kivel van éppen. Nem baj, még egy évad, és elvileg majd kiderül, hogy ki "A", és mi ez az egész, amit a lányokkal művelnek. Meg hogy miért is megy ez az egész cirkusz igazából.

"Love is the most powerful magic of all."

"Every magic comes with a price."

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 12 (csütörtök), 12:07 
Billentyűzetgyilkos

Itten: https://alltvbuzz.wordpress.com/2015/03 ... -season-5/ Én se örülnék neki az biztos, Rumple az egyik kedvenc karakterem, úgyhogy biztosan megkönnyezném az esetleges búcsút.

szerk.: fogalmam sincs, hogy ez milyen blog, mennyire hihető bármi is, amit itt írnak, nem követem egyik hasonló oldalt sem, úgyhogy tényleg passz.

Én asszem valahol a 14. körül járok PLL-ben. Majd behozom valamikor a részeket.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 12 (csütörtök), 11:56 
Sztorihajhász

Eddy_: Hol olvastad, hogy öt évados lesz az OUAT és Rumple nem lesz benne az utolsó évadban? Én még nem futottam ebbe bele, pedig rendszeresen olvasom a híreket. Amúgy szerintem maguk az írók sem tudják még, mivel az egyik interjúban Eddyék azt mondták, hogy ők elvileg hét évadosra tervezik, de aztán, amíg futja az ötleteikből a dolog. Egyébként nem hiszem, hogy pont az egyik legkedveltebb főszereplőtől válnának meg az utolsó évadban. Rumple iszonyatosan fanolt karakter, szóval, ha ő eltűnne, valszeg a nézőszám is zuhanna egy óriásit. Bár én tuti nézném, de ő hiányozna. Igen, Rumple-fan vagyok, nem is kissé.

A PLL amúgy már a 23. résznél jár az ötödik évadban. Még két epizód és kész. És utána jön a hatodik, utolsó évad.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 12 (csütörtök), 11:46 
Billentyűzetgyilkos

Andro írta:
shanon widow írta:
valaki most spoilerezett :D Lily, Emma barátnője, Demóna lánya. szeretem az effajta csavarokat :labi: szerintetek? :matrixb:

Ezzel lelőtték a dolgot. :-(
Mondjuk ez megmagyarázná, hogy Lily hogy tud bejutni majd Storybrooke-ba a róla szóló epizódban.

Engem kivételesen nem zavar a spoiler, pedig általában nem szeretem. És ha már spoiler, felvetődött egy olyan hír is, hogy Rumple nem tér vissza az 5. évadban, illetve hogy az 5. lesz az utolsó. Még csak híresztelés, hivatalosan nincsen megerősítve, de tegnap pont belefutottam.

PLL: Én szép lassan hozom be a lemaradásomat, talán 6-7 rész kell, hogy beérjem az aktuális részt. Amikor nézem, akkor érdekel és izgat, hogy mi fog történni, de amikor vége és esetleg valami mást veszek elő, megint megfeledkezem a sorozatról. A Gothammel ugyanígy vagyok; az utolsó rész, amit láttam a szünet előtt, a 9. volt azt hiszem, most meg már 16-17-nél járunk. Hetekig nem érdekelt, unokatesóm kérdezgette, hogy na nézted már tovább, mikor nézed már tovább?, szval elkezdtem, és le is daráltam a kimaradt részeket egyben. PLL-el ugyanez, amikor legutóbb néztem, vagy négy részt együltömben, de utána megint nem kötött le :?
vidor írta:
Shameless valaki?
Sikeresen ledaráltam és szintre hoztam magam. Most meg kb. szenvedek, és körömrágva várom a kövi részt :D

Az első három részt láttam, de valahogy nem szippantott magába, pedig nagyon jókat olvasok róla. Akkor is mondjuk elsősorban Gallavich páros miatt kezdtem el nézni, de sok sorozattal így vagyok - tumblin az egyik shipről bombáznak gifsetekkel, belenézek a sorozatba és megszeretem, de a Shamelesszel a héten volt a második próbálkozásom, de megint nem jutottam tovább 1-2 résznél :?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 12 (csütörtök), 7:23 
Sztorihajhász

shanon widow írta:
valaki most spoilerezett :D Lily, Emma barátnője, Demóna lánya. szeretem az effajta csavarokat :labi: szerintetek? :matrixb:

Ezzel lelőtték a dolgot. :-(
Mondjuk ez megmagyarázná, hogy Lily hogy tud bejutni majd Storybrooke-ba a róla szóló epizódban.

Pretty Little Liars legutóbbi epizód valaki? Nézi egyáltalán valaki más a sorozatot rajtam kívül? És mi a helyzet a Bates Motellel? A harmadik évad igen erősen kezdett szerintem. Csak hogy más téma is legyen, mint az OUAT.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 11 (szerda), 23:44 
Betűmániákus

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 11 (szerda), 15:17 
Sztorihajhász

Hát, majd meglátjuk, hogyan is esett a dolog. De tuti, hogy van valami a háttérben.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 11 (szerda), 15:04 
Billentyűzetgyilkos

Andro írta:
Van egy olyan elmélet, miszerint Ursula valamiféle mágiát használt Willen és Belle-en, hogy ilyen módon álljon bosszút Rumple-en. Nos, nem tartom elképzelhetetlennek.

Esélyes. Már csak azért is, ahogy gonoszkodva megjegyezték, hogy Belle nem is érdeklődött iránta, és hogy "továbblépett". Magától Belle, hat hét elteltével nem cserélné le az igaz szerelmét ilyen könnyedén, ahogy te is mondtad, Andro, biztosan van valami a háttérben, és hát mi más, mint egy jó kis varázslat?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 11 (szerda), 14:27 
Sztorihajhász

shanon widow írta:
ezek szerint senkinek se passzolt a Belle/Will szál :D nem, nem láttam spin offot, de tervezem megnézni :) egyelőre magam is azt látom, hogy ez az affér rövid, és talán mindkettőjük részéről csak egy próbálkozás.
a Hook/Ursula engem is foglalkoztat, talán köze lehet Arielhez; szerintem is inkább cserbenhagyás/hazudozás/átverés lehet a dologban, mintsem szerelmi szál. az már felesleges és eléggé... hm... nonszensz :D hiszen Mila volt Emma "elődje", sosem utaltak más nőre (na, persze, itt is érvénybe léphet, hogy rittyentenek még egy közös hátteret XD).
Snow-ék meg... hát most kevésbé szimpik. ez a
"gyermek itta meg a levét" dolog nekem picit sok, eléggé foglalkoztat, mi lehet, de majd kiderül.

meglátjuk :) van min spekulálni... nekem is jobb volt ez a második rész^^ illetve, nem második, de na :D

Van egy olyan elmélet, miszerint Ursula valamiféle mágiát használt Willen és Belle-en, hogy ilyen módon álljon bosszút Rumple-en. Nos, nem tartom elképzelhetetlennek.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 11 (szerda), 14:14 
Betűmániákus

ezek szerint senkinek se passzolt a Belle/Will szál :D nem, nem láttam spin offot, de tervezem megnézni :) egyelőre magam is azt látom, hogy ez az affér rövid, és talán mindkettőjük részéről csak egy próbálkozás.
a Hook/Ursula engem is foglalkoztat, talán köze lehet Arielhez; szerintem is inkább cserbenhagyás/hazudozás/átverés lehet a dologban, mintsem szerelmi szál. az már felesleges és eléggé... hm... nonszensz :D hiszen Mila volt Emma "elődje", sosem utaltak más nőre (na, persze, itt is érvénybe léphet, hogy rittyentenek még egy közös hátteret XD).
Snow-ék meg... hát most kevésbé szimpik. ez a
"gyermek itta meg a levét" dolog nekem picit sok, eléggé foglalkoztat, mi lehet, de majd kiderül.

meglátjuk :) van min spekulálni... nekem is jobb volt ez a második rész^^ illetve, nem második, de na :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 11 (szerda), 9:22 
Billentyűzetgyilkos

Igen, a Belle/Will úgy ahogy van túl erőltetett, biztosan lesz valami a háttérben, csak győzzem kivárni. Én is RumBelle fan vagyok, szval nagyon nem örülnék, hogyha hamar megoldódna a helyzetük.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 11 (szerda), 9:14 
Sztorihajhász

Eddy írta:
OUAT: Ó, az a jelenet Rumple-el a végén. A szívem szakadt meg, ahogy megtörve hátrált be a sötét sarokba :(( Ha Belle most tényleg együtt van Will-lel, akkor vajon megtudjuk, hogy mi történt Anával? (Andro, tudom, hogy te kaszáltad a Wondarlandet; shanon, te nézted? A végén együtt voltak és megkapták a happy endjüket, úgyhogy egy két szót azért jó lenne, ha mondanának erről is.
Emmáról. Szerintem pont azért lesz gonosz, az fogja elérni, hogy előjöjjön belőle a "great evil", hogy ezt eltitkolták előle a szülei. Esetleg amikor kiderül, hogy mi történt Hook és Ursula között (nem hiszem, hogy szeretők voltak és Hook összetörte a szívét, legalábbis nem abban az értelemben(mert az már baromi sablonos lenne), az még rátesz egy lapáttal, hiába hajtogatja most Emma, hogy nem fog másként nézni miatta Hookra. Bár azután, hogy az előzetesből kiderült, hogy Regina eljátssza a gonoszt, hogy a hármas közelébe tudjon férkőzni, még azt is el tudom képzelni, hogy Emma is csak meg fogja játszani, hogy Reginának ne kelljen visszatérnie a régi énjéhez.
Snowék és Maleficent. Szerintetek közvetlenül okozták Snowék M. gyermekének a halálát? Vagy tényleg "csak annyi volt", hogy nem álltak össze vele, így Maleficent nem menekült meg ugye az Elvarázsolt erdőből, és ezért nem tudta megszülni a gyereket? Vagy már megszületett és utána történt valami? Ez utóbbi azért kicsit durva lenne, ilyet vszeg nem írnának bele, ugye? Bár M. végül is átjutott Storybrooke-ba, ő volt ugye a sárkány az első vagy második évadban, és akkor már nem volt terhes értelemszerűen.
Összességében ez a rész jobban tetszett, mint az előző, izgalmasabb és érdekesebb is volt nekem.

Nem hiszem, hogy Belle ilyen hamar túljutott Rumple-en. Ráadásul nekem az a Willre vetett mosoly igencsak erőltetettnek tűnt. A csók is enyhén szólva nem volt olyan... igazi. Hat hét alatt azért az ember nem jut túl azon az emberen, aki az igaz szerelmet jelentette számára és akiért képes lett volna meghalni is. Szerintem itt lesz még valami, mert Eddyék ígérték, hogy Rumple és Belle számára lesz happy end, és hogy az ő történetük még nem ért véget. Szóval, ha már ennyit vesződtek egymással, nem hinném, hogy ilyen könnyen vége lenne a kapcsolatuknak. Az rettentően silány lezárás lenne, ráadásul a RumBelle-fanokat is magukra haragítanák az írók. És valszeg a nézettség is megcsökkenne erősen.

Igen, Maleficent gyerekének sorsa igencsak érdekel, de úgyis megtudjuk idővel. Mondjuk jó kérdés, hogy a gyerek elvesztését szó szerint, vagy átvitt értelemben kell érteni. Ami meg Emmát illeti, nos... minden emberben van eredendően jó és rossz is, de csak az idő a megmondhatója, melyik fél kerekedik felül. Mondjuk, ha Snow-ék olyan hatalmas hibát követtek el, könnyen lehet, hogy Emma tényleg átáll a sötét oldalra. De majd meglátjuk ugye.

Bates Motel 3. évadot ki nézi rajtam kívül?

Kép

Kép

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Andro 2015 március 11 (szerda), 15:16-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 11 (szerda), 8:47 
Billentyűzetgyilkos

OUAT: Ó, az a jelenet Rumple-el a végén. A szívem szakadt meg, ahogy megtörve hátrált be a sötét sarokba :(( Ha Belle most tényleg együtt van Will-lel, akkor vajon megtudjuk, hogy mi történt Anával? (Andro, tudom, hogy te kaszáltad a Wondarlandet; shanon, te nézted? A végén együtt voltak és megkapták a happy endjüket, úgyhogy egy két szót azért jó lenne, ha mondanának erről is.
Emmáról. Szerintem pont azért lesz gonosz, az fogja elérni, hogy előjöjjön belőle a "great evil", hogy ezt eltitkolták előle a szülei. Esetleg amikor kiderül, hogy mi történt Hook és Ursula között (nem hiszem, hogy szeretők voltak és Hook összetörte a szívét, legalábbis nem abban az értelemben(mert az már baromi sablonos lenne), az még rátesz egy lapáttal, hiába hajtogatja most Emma, hogy nem fog másként nézni miatta Hookra. Bár azután, hogy az előzetesből kiderült, hogy Regina eljátssza a gonoszt, hogy a hármas közelébe tudjon férkőzni, még azt is el tudom képzelni, hogy Emma is csak meg fogja játszani, hogy Reginának ne kelljen visszatérnie a régi énjéhez.
Snowék és Maleficent. Szerintetek közvetlenül okozták Snowék M. gyermekének a halálát? Vagy tényleg "csak annyi volt", hogy nem álltak össze vele, így Maleficent nem menekült meg ugye az Elvarázsolt erdőből, és ezért nem tudta megszülni a gyereket? Vagy már megszületett és utána történt valami? Ez utóbbi azért kicsit durva lenne, ilyet vszeg nem írnának bele, ugye? Bár M. végül is átjutott Storybrooke-ba, ő volt ugye a sárkány az első vagy második évadban, és akkor már nem volt terhes értelemszerűen.
Összességében ez a rész jobban tetszett, mint az előző, izgalmasabb és érdekesebb is volt nekem.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 10 (kedd), 11:23 
Sztorihajhász

shanon widow írta:
nekem is nagyon "bejövős" volt a rész :) kicsit tartottam attól, hogy elhúzzák a titkolózást Snow-ék esetében, de pont megfelelően adagolták az infókat. Demóna helyében én is ki lennék akadva, hiszen egyik gyerek se tehetett semmiről -- honnan tudod, mi fog történni? az, hogy kiből lesz gonosz, kiből jótevő, az nem a születés előtt dől el. értem én, hogy Davidék meg voltak ijedve, de akkor is... :roll:
a Belle-Will ügyet kibonthatnák azért... Rumple-en pedig nekem is megesett a szivem :(
Regina döntését sejtem, de Henry miatt szerintem duplán átgondolja.

én is várom a továbbiakat :)

Az előzetesben mutatják, hogy újra "összeteamel" Szörnyelláékkal, persze ugye csak a szent cél érdekében.

És elkezdődött a Bates Motel 3. évada! Hurrá!

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 10 (kedd), 10:29 
Betűmániákus

nekem is nagyon "bejövős" volt a rész :) kicsit tartottam attól, hogy elhúzzák a titkolózást Snow-ék esetében, de pont megfelelően adagolták az infókat. Demóna helyében én is ki lennék akadva, hiszen egyik gyerek se tehetett semmiről -- honnan tudod, mi fog történni? az, hogy kiből lesz gonosz, kiből jótevő, az nem a születés előtt dől el. értem én, hogy Davidék meg voltak ijedve, de akkor is... :roll:
a Belle-Will ügyet kibonthatnák azért... Rumple-en pedig nekem is megesett a szivem :(
Regina döntését sejtem, de Henry miatt szerintem duplán átgondolja.

én is várom a továbbiakat :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 10 (kedd), 7:36 
Sztorihajhász

Kinek hogy tetszett a legutóbb OUAT epizód? Volt könny és dráma bőven, nyomozás és sötét titkok ezerrel. Most vajon Belle továbblépett, vagy sem? Mert az a mosoly, amit rávillantott Willre, olyan erőltetettnek tűnt. Ráadásul Eddyék ígérték, hogy Rumple és Belle történetének még nincs vége. Viszont attól, ahogy Rumple reagált, mikor mással látta az ő Szépségét, nekem is könnyes lett a szemem, pedig nem vagyok egy érzelgős fajta.

Közben kiderült, mit rejtegetnek Snow-ék ezerrel, és miért is rágott be rájuk olyan nagyon Maleficent. Vajon mi okozta, hogy elveszítette a gyermekét, ami egy anya számára lehető legnagyobb fájdalom. És mi köze van ehhez Snow-nak? Mondjuk nem csoda, ha Davidék el akarják titkolni, meg azt is, hogy Emmában ott a potenciális gonosz erő. Szegény Emmát eddig is annyira csalódás érte, szerintem egy újabbtól teljesen magába fordulna.

És igen! Belle-ről végre leszedték azt az előnytelen, ronda műszempillát! Hurrá! És a haja is igazán jó volt ezúttal, sőt, a ruhájára sem mondhatok semmi rosszat. Ezúttal képesek voltak egy normális, igen csinos hölgyet kreálni belőle.

Amúgy, úgy tűnik, Henry nyomon van, a Mongúz Hadművelet, sikeres. De vajon mi az az ajtó? Hová vezet és hol található? Olyan sok kérdés, és olyan rövid az a 40 perc hetente.

Egyébként, egy interjúban olvastam, hogy Lily, Emma gyerekkori barátnője vissza fog térni a "Lily" c. epizódban. Sőt, ellátogat Storybrooke-ba is. Na, ezek után kétlem, hogy pont akkor, és pont ott véletlenül összefutott a fiatal Emmával anno, évekkel ezelőtt.

Nekem tetszett az epizód. Nem volt olyan eseménydús, mint az előző, de nekem bejött. És kérem a folytatást!

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 07 (szombat), 19:57 
Tollforgató

Shameless valaki?

Sikeresen ledaráltam és szintre hoztam magam. Most meg kb. szenvedek, és körömrágva várom a kövi részt :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 06 (péntek), 16:20 
Sztorihajhász

shanon widow írta:
egy cseppet volt átlátszó a viselkedésük... :) Snow talán még se olyan tiszta :lol:
érdekes felvetések. meglátjuk :mrgreen:

Snow sosem volt totál tiszta. Végül is, a második évadban simán megölte Corát, nem? Azelőtt meg a bűnöző életmódot folytatta, férjhez menetele után meg, ki tudja, miket műveltek a drága férjurával karöltve. Ennyit a romantikus mesehősökről. :mrgreen:

Egyébként Vikingek 3. évadot néz valaki?

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 06 (péntek), 12:31 
Betűmániákus

egy cseppet volt átlátszó a viselkedésük... :) Snow talán még se olyan tiszta :lol:
érdekes felvetések. meglátjuk :mrgreen:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 06 (péntek), 12:17 
Sztorihajhász

shanon widow írta:

amúgy nektek mi a tippetek arra vonatkozóan, hogy Snow-ék mit kokettálhattak régebben Szörnyelláékkal? :D gondolom, nem együtt iszogattak és elmélkedtek az élet nagy dolgairól. [/color]

Amennyit én kivettem az előzetesből és a következő epizód ismertetőjéből, abból úgy tűnik, a Nagy Átokhoz volt valami köze az összeteamelésnek. Aztán majd meglátjuk.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 06 (péntek), 12:09 
Billentyűzetgyilkos

Assa írta:
Eddy írta:
Semmiből nem tartana egyébként megírni neki egy másik háttérsztorit, és a mostani ismert élete pl. egy "tanúvédelmi program" része XD

Ez tetszik. :D

Ugye? :mrgreen: Én nagyon bírnám.
shanon widow írta:
amúgy nektek mi a tippetek arra vonatkozóan, hogy Snow-ék mit kokettálhattak régebben Szörnyelláékkal? :D gondolom, nem együtt iszogattak és elmélkedtek az élet nagy dolgairól.

Jó kérdés... Egy-két dolgot ki tudok zárni, de azzal se jutok közelebb a megoldáshoz. Nem hiszem, hogy Reginához vagy Rumple-höz bármi köze lenne; túl sok dráma ment már mindkét oldalon. Esetleg azt tudom elképzelni, hogy Emmához van köze, a születéséhez vagy talán inkább a fogantatásához (???). És még az is eszembe jutott a rész végén, hogy bármi is az, erre jött rá a Kék tündér.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 06 (péntek), 12:05 
Ó-nagy-admin "on stage"

Eddy írta:
Semmiből nem tartana egyébként megírni neki egy másik háttérsztorit, és a mostani ismert élete pl. egy "tanúvédelmi program" része XD

Ez tetszik. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 06 (péntek), 12:01 
Betűmániákus

Eddy írta:
A nem lehet ötletelnit úgy értettem, hogy hiába mondunk egy szereplőt, igazából nincs mivel alátámasztani, mert eddig még az írók se tudták, hogy lesz egy ilyen szál :) Nem véletlenül kérdeztem, hogy nektek van-e ötletetek az író kilétére :mrgreen:

sose tudni, hogy ki trafál bele :) valami taktika biztos lesz, de ahogy említetted, nem okoz gondot nekik egy mellékszál utólagos kiötlése és kidolgozása. épp ezért akárki lehet egy régi évadból is... akárhogy is, meglepi lesz :D

amúgy nektek mi a tippetek arra vonatkozóan, hogy Snow-ék mit kokettálhattak régebben Szörnyelláékkal? :D gondolom, nem együtt iszogattak és elmélkedtek az élet nagy dolgairól.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 06 (péntek), 11:39 
Billentyűzetgyilkos

A nem lehet ötletelnit úgy értettem, hogy hiába mondunk egy szereplőt, igazából nincs mivel alátámasztani, mert eddig még az írók se tudták, hogy lesz egy ilyen szál :) Nem véletlenül kérdeztem, hogy nektek van-e ötletetek az író kilétére :mrgreen:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 06 (péntek), 11:32 
Betűmániákus

szerintem se gondolták át az elején ezt a szálat, csak az utóbbi részekben borzolják a kedélyeket. gyanús lehet mindenki, ahogy mondjátok, épp ez benne az érdekes. de attól még lehet tippelni vagy összeesküvés-elméleteket szőni :) vagy valaki megtiltotta netán? :roll:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 06 (péntek), 11:26 
Billentyűzetgyilkos

Hiába is ismerjük esetleg az írót, de utalás nem volt rá szerintem, aprányi kis morzsákat se kaptunk róla. Az utóbbi pár részben volt szó arról, hogy a könyvet valakinek meg kellett írnia, szval keressük meg gyorsan, és vegyük rá, hogy happy endet írjon Reginának... Én azt is el tudom képzelni, hogy az írók is tényleg csak most találták ki ezt az egészet, korábbi évadoknál még nem gondoltak ebbe bele, és még ha olyan szereplőt választanak is, akivel már találkoztunk, akkoriban még ezt ők se tudták, úgyhogy igazából ötletelni sem lehet.

A vendégszereplőről. Sztem simán bejátszhatják azt is, hogy egy ismertebb, viszonylag központi szereplő az író. Semmiből nem tartana egyébként megírni neki egy másik háttérsztorit, és a mostani ismert élete pl. egy "tanúvédelmi program" része XD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 06 (péntek), 11:22 
Sztorihajhász

shanon widow írta:
az író kiléte engem is izgat (kit nem? :D). mindenképp olyasvalaki, akire rá se gondolnánk. elkezdtem nézni leges legelejétől a sztorit. sajna csak módjával sikerül haladni, jelenleg a 3. résznél járok, de igyekszem mindenkire odafigyelni :lol: Culumbo-mód on XD

Az tuti, hogy még él a delikvens (különben hogy írna), és igazából bármelyik egyszer látott, vendégszereplő szóba jöhet aki még nem halt meg és öregebb a Kék tündérnél is. :mrgreen:

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 06 (péntek), 11:15 
Betűmániákus

az író kiléte engem is izgat (kit nem? :D). mindenképp olyasvalaki, akire rá se gondolnánk. elkezdtem nézni leges legelejétől a sztorit. sajna csak módjával sikerül haladni, jelenleg a 3. résznél járok, de igyekszem mindenkire odafigyelni :lol: Culumbo-mód on XD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 06 (péntek), 11:13 
Sztorihajhász

Eddy: Nekem ugyan nincs tippem az Író kiléte felől, de Eddy és Adam már mondta az egyik interjúban, hogy láttuk már őt, csak nem tudjuk, hogy ő az. Amúgy sokan Merlinre tippelnek (bár ő még elvileg fel sem bukkant, aztán ki tudhatja), de aztán ki tudja. Egyébként, szerintem a Kék tündér tud valamit, mert igencsak ideges lett, amikor Regina kérdezgette, meg meglátta az üres könyvet.

Az Emma, mint gonosz-t elsütötték az egyik ajánlóban is, szóval akármi lehet. Talán köze lehet Snow-ék alkujához Szörnyelláékkal, vagy tudom is én. Egyébként perverz módon örülök, hogy ezúttal nem Regina vagy Snow a célpont, hanem Emma. Fő a változatosság. Amúgy én is szívesen látnám szöszi hősnőnket gonoszan, kivi lennék, mit művelne. :mrgreen:

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 06 (péntek), 10:24 
Billentyűzetgyilkos

OUAT: Nya, tegnap sikerült nekem is megnéznem az új részt. Bizonyos dolgokban mindkettőtökkel egyetértek; szerintem se volt annyira hű-de-izgalmas rész, őszintén szólva nagyobb durranást vártam ennyi kihagyás után. Szerintem is kellett még volna hagyni Rumple-t szenvedni egy kicsit. Eltelt egy rész (oké, hogy a sztoriban eltelt másfél hónap), és Rumple máris megoldotta, hogy visszajusson Storybrooke-ba. Feldobták a lehetőségét annak is, hogy a Ursula és Szörnyella átvágja őt és nem segít neki, de már akkor is egyértelmű volt, hogy nem fogják csak úgy ott hagyni, ahogy Rumple korábban megtette velük. Szörnyella karakterét tényleg sikerült nagyon jól eltalálniuk, nekem is ő tetszett hármójuk közül legjobban :-D
Az, hogy Emma a gonosz, akit a szörny el akart kapni, elég egyértelmű volt, már csak abból is, hogy amikor Regina eltűnt a kocsiból, a szörny nem ment utána, hanem ott maradt Emmánál. Már többször is bedobták ezt az "Emmában lakozik a naaagy gonosz és csak a kitörésre vár, szval ez a lépés is kiszámítható volt, de ettől függetlenül nagyon jó kis csavart ki tudnak még hozni belőle, ha ráfeküdnek erre a témára. Én várom, hogy gonosz legyen, sőt! Esetleg a következő főgonosz is akár :mrgreen:
Az író... ötletem sincs, hogy ki lehet, nektek? Andro, shanon?
Remélem, hogy a Kék tündérről még lesz szó, és hogy mit élt át a kalapban, mert abban is nagy potenciál van. Én még azt is el tudom képzelni, hogy nem is inkább arról van szó, hogy mi történt vele (mert a többi tündér nem vágott különösebben rémült képet, mikor kijutottak, márpedig ha a fő-tündér halálra rémült, akkor ők minimum beleőrültek volna...), hanem hogy mit tudott meg valamelyik emberről, ami ennyire kikészítette.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 04 (szerda), 7:48 
Sztorihajhász

shanon widow írta:
hmm. ha már fel lett dobva a kérdés, akkor írnék néhány meglátást :) nagyon vártam már, hogy láthassam az új részt, tüstént meg is néztem, aztán kivártam a feliratot biztos, ami biztos alapon :) ami azt illeti, én nem izgultam. persze mindenkinek más részletek jönnek be, de nekem speciel tök kiszámítható volt az események hada - több paparazzi, forgatási és promókép is árulkodó volt.
Spoiler:
imádom Rumple-t, de azt hittem, tovább lesz vakvágányon. értem én, hogy nagy varázsló, meg minden, de én még szenvedtetem volna. persze nem sokáig, de na. aki viszont nagyon szimpi lett, az Szörnyella. pont eltalálták, izgalmas és eléggé kíváncsivá tett, az ő háttértörténetéért izgulok :D
az, hogy Emmára pályáznak, várható volt. mindenki Reginára gondolna először, és micsoda csavar! Emma az új kérdőjel. még mindig zavarodott, hiába van kb. sínen az élete, azért a nevelkedése mindig ad egyfajta okot a gyanakvásra és az instabilitásra, akármilyen nagy is az összhang körülötte. bár körülötte mindig pillanatnyi a nyugi.
a befejezés tetszett, hatásos, bár nem az a függővég, amitől ne tudnék aludni. a Pán Péter körül forgó éved nálam még mindig magasan veri a maxot. na meg ez a Frozen-szál. persze, adok esélyt a mostaninak is, csak egyelőre nem vett meg kilóra, pusztán grammokban :)

Engem azért izgat, hogy mi is történt, amikor Snow-ék összeteameltek a gonosz trióval, amit ugye gondosan nem mondtak el senkinek. Szörnyella lett szerintem is a legjobb a három nőszemély közül, a színésznő szó szerint lubickol a szerepben. Rumple meg Rumple, és egyértelmű szerintem, hogy ki volt Belle oxfordi segítsége. Mondjuk csoda, hogy ezúttal nem Rumple-re gondoltak a jónépek, amikor az a szárnyas, szarvas, vörös szemű izé előtűnt a kalapból. Hmm... de hogy zárták oda be? És ki? És miért mindig mindenki Emmát akarja? Jó, ő a központi karakter, de komolyan, néha kipécézhetnének valaki mást is a gonoszok. :mrgreen:

Szóval, jó sok kérdés felmerült. És vajon ki az Író? Már láttuk, vagy pedig új karakter? Mert Eddyék célozgattak rá, hogy már ismerjük az illetőt, láttuk is, csak nem tudjuk, hogy ő az. Amúgy Szörnyella múltja áprilisban derül majd ki, már alig várom. ^^
Én mondjuk kíváncsi lennék, hogy mi látott a Kék tündér a kalapban - a szörnyön kívül -, amitől kikészült. Na jó, mondjuk az sem lehet hawaii, ha az embert hirtelen beszippantják valahová.

Szóval, na, én nagyon várom a friss epizódot. Csak azt sajnálom, hogy Maleficent mágiája kimerült a lila gömbök eregetésében. Ez van, na, lehet, hogy az igazi hatalmát később szerezte, vagy mi. *vállat von*

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 03 (kedd), 21:25 
Betűmániákus

hmm. ha már fel lett dobva a kérdés, akkor írnék néhány meglátást :) nagyon vártam már, hogy láthassam az új részt, tüstént meg is néztem, aztán kivártam a feliratot biztos, ami biztos alapon :) ami azt illeti, én nem izgultam. persze mindenkinek más részletek jönnek be, de nekem speciel tök kiszámítható volt az események hada - több paparazzi, forgatási és promókép is árulkodó volt.
Spoiler:
imádom Rumple-t, de azt hittem, tovább lesz vakvágányon. értem én, hogy nagy varázsló, meg minden, de én még szenvedtetem volna. persze nem sokáig, de na. aki viszont nagyon szimpi lett, az Szörnyella. pont eltalálták, izgalmas és eléggé kíváncsivá tett, az ő háttértörténetéért izgulok :D
az, hogy Emmára pályáznak, várható volt. mindenki Reginára gondolna először, és micsoda csavar! Emma az új kérdőjel. még mindig zavarodott, hiába van kb. sínen az élete, azért a nevelkedése mindig ad egyfajta okot a gyanakvásra és az instabilitásra, akármilyen nagy is az összhang körülötte. bár körülötte mindig pillanatnyi a nyugi.
a befejezés tetszett, hatásos, bár nem az a függővég, amitől ne tudnék aludni. a Pán Péter körül forgó éved nálam még mindig magasan veri a maxot. na meg ez a Frozen-szál. persze, adok esélyt a mostaninak is, csak egyelőre nem vett meg kilóra, pusztán grammokban :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 03 (kedd), 18:41 
Sztorihajhász

Eddy írta:
Andro írta:
Ki látta már a friss Once Upon a Time epizódot? Szerintem fantasztikus volt, én végigizgultam az egészet.

Még nem jutottam el odáig, hogy meg tudjam nézni, és vszeg csütörtök előtt nem is lesz időm rá, de amint láttam, jövök vissza kitárgyalni :D

Szerintem tetszeni fog. :lol:

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 03 (kedd), 16:20 
Billentyűzetgyilkos

Andro írta:
Ki látta már a friss Once Upon a Time epizódot? Szerintem fantasztikus volt, én végigizgultam az egészet.

Még nem jutottam el odáig, hogy meg tudjam nézni, és vszeg csütörtök előtt nem is lesz időm rá, de amint láttam, jövök vissza kitárgyalni :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 02 (hétfő), 19:47 
Sztorihajhász

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 01 (vasárnap), 8:39 
Sztorihajhász

Vikingek 3. évad valaki?

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 február 28 (szombat), 18:42 
Tollforgató

Eddy írta:
Szerintem úgy is élvezhető. Néhány utalás volt eddig csak az Amerika Kapitány első részére (az az egy játszódik az Agent Carter idejében), de minden szépen meg van magyarázva, úgyhogy azoknak sem lesz zavaró, aki nem látta a filmet :) A legtöbb dolgot úgy hozzák be, hogy az egyik olyan új szereplőt szembesítik vele (Stark találmányai, a filmbeli karakterek, események, stb.), aki semmit nem tud róla, így őket is be kell avatni és elmondani nekik mindent, és így egyben az olyan nézőket is "letudják", akik nem ismerik az előzményeket vagy a fandomot :)

OKé, köszi :) Akkor ha olyanom van, lehet meglesem.

Empire-t esetleg valaki? vagy Better call Saul (a 4. rész nagyon adta, és BB ismeret nélkül is érthető, bár szerintem azért jobb, ha van előismeret)? Mostanában olyan nehezen nézek sorozatokat. Vagy inkább nincs nagyon semmi, ami úgy igazán behúzna, így csak úgymond elvagyok párral. De nagyon elmaradoztam, ezzel a 2vel vagyok szinten jelenleg, azok közül, amik nincsenek szüneten. Bár most szerencsére a HoC visszajött, de ott meg azért a politikai cuccok miatt inkább bevárom a feliratot. Úgyhogy egyelőre nem darálom le a 3. évadot.
Az Empire-ben amúgy rohadt jók a zenék, pedig nem is vagyok hip-hop fan, sőt... de totál rákattantam a soundtrackre.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 február 27 (péntek), 15:58 
Sztorihajhász

Assa írta:

Az a baj, hogy úgy éreztem, a készítők se tudják, mit kezdjenek vele. Moloch legyőzésével le kellett volna zárniuk, csak az meg túl korán megtörtént. Ezekkel a "jön az apokalipszis!" sztorikkal mindig ez a baj. A cél annak a megakadályozása, aztán oké, megvolt, de innentől hova lehetne emelni a tétet? Apokalipszis 2.0? A SPN-on is azután érződött erőteljesen a nyüglődés (nekem legalábbis), kaszáltam is miatta.
Moloch kiktatásaóta nem néztem, de gondolom a világvélge azzal lekerült a napirendről, és valami mást kellett volna behozni. Démonok és egyéb purgatóriumi foglyok szöktek át a világba... mintha valami ilyesmit olvastam volna.
Angol vs. szinkron. Ez is mutatta, mennyire nem tudott kíváncsivá tenni az első 2-3 rész után. Tavaly, ahogy az USA-ban lement, másnap néztem is. Most szinte eszembe se jutott, ha meg igen, akkor is megelégedtem a szinkronossal két héttel később.

Igen, jöttek a Purgatóriumból szökött démonok. Kb. 3 epizódig, aztán azzal nyűglődtek, hogy Irwing most jó vagy sem, meg Henry visszatért, összeteamelt az anyjával, aki dettó gonosz lett. Az utolsó két epizódban aztán mindkettőjüket nyiffantották kifelé.

Ezek után nem tudom, hogy berendelik-e a harmadik évadot, mert a második évad nézettsége elég erősen zuhant lefelé. Én mondjuk ma is hetiben néztem másnap, hogy lement USA-ban, bár igazából csak azért, hogy túl legyek rajta.

Nem baj, hétfőn már leshetjük a friss Once Upon a Time-ot, jön a Bates Motel harmadik évada is lassan, és áprilisban folytatódik az Outlander. Ja, és már kezdett a Vikingek 3. évada is, most húzom lefelé a második epizódot. ^^

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 február 27 (péntek), 14:37 
Ó-nagy-admin "on stage"

Andro írta:

Igazából belebegtettek valami "jön a nagy csata"-szerű izét, de igazából most, hogy Moloch és Henry után Kathrinát is kinyírták, nem tudom, mit akarnak kezdeni a sorozattal. Szóval, nem vesztettél semmit, ez az évad olyan felemás volt, én is csak azért néztem végig, mert kíváncsi voltam, hátha kezdenek valamit az új karakterekkel. Egyébként szerény véleményem szerint simán le lehetne zárni az egész sorozatot úgy, ahogy most van. Ja, én angolul néztem, a szinkronost nem lestem. A legnagyobb gond, hogy nagyon rámentek az epizódikusságra, ami nem tett jót az évadnak.

Az a baj, hogy úgy éreztem, a készítők se tudják, mit kezdjenek vele. Moloch legyőzésével le kellett volna zárniuk, csak az meg túl korán megtörtént. Ezekkel a "jön az apokalipszis!" sztorikkal mindig ez a baj. A cél annak a megakadályozása, aztán oké, megvolt, de innentől hova lehetne emelni a tétet? Apokalipszis 2.0? A SPN-on is azután érződött erőteljesen a nyüglődés (nekem legalábbis), kaszáltam is miatta.
Moloch kiktatásaóta nem néztem, de gondolom a világvélge azzal lekerült a napirendről, és valami mást kellett volna behozni. Démonok és egyéb purgatóriumi foglyok szöktek át a világba... mintha valami ilyesmit olvastam volna.
Angol vs. szinkron. Ez is mutatta, mennyire nem tudott kíváncsivá tenni az első 2-3 rész után. Tavaly, ahogy az USA-ban lement, másnap néztem is. Most szinte eszembe se jutott, ha meg igen, akkor is megelégedtem a szinkronossal két héttel később.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 február 27 (péntek), 14:16 
Sztorihajhász

Assa írta:

Nem igazán néztem ezt az évadot, ha a Foxon épp elkaptam valamelyik szinkronos részt akkor belekukkantottam, de az se zavart ha egy-egy epizód vagy egy fél kimaradt, mert ez az évad valahogy... nem is tudom, voltak jó momentumok, de egyben az egész mégse működött nekem.
Lezárul a sztori (valamennyire legalább), vagy ezúttal is cliffhanger?

Igazából belebegtettek valami "jön a nagy csata"-szerű izét, de igazából most, hogy Moloch és Henry után Kathrinát is kinyírták, nem tudom, mit akarnak kezdeni a sorozattal. Szóval, nem vesztettél semmit, ez az évad olyan felemás volt, én is csak azért néztem végig, mert kíváncsi voltam, hátha kezdenek valamit az új karakterekkel. Egyébként szerény véleményem szerint simán le lehetne zárni az egész sorozatot úgy, ahogy most van. Ja, én angolul néztem, a szinkronost nem lestem. A legnagyobb gond, hogy nagyon rámentek az epizódikusságra, ami nem tett jót az évadnak.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 február 26 (csütörtök), 21:04 
Ó-nagy-admin "on stage"

The 100 2x14

Röviden:
Cage és a sleppje reakciója, mikor kiderül, hogy nincs köd: Kép Bár ettől függetlenül akárhogy is alakul ezután, biztos csúnya lesz.
Murphy meg csak simán: :D "What level of crazy is too much for you?" :lol:

Andro írta:
Nos, megvolt a Sleepy Hollow második évados évadzáró. És hát... csalódott vagyok, rettentően csalódott, mert az epizód borzasztóan kiszámítható volt. Plusz kinyírták az utolsó úgymond gonosz karaktert is, szóval nem tudom, mit akarnak majd kezdeni a harmadik évadban. Ha ezek után elkaszálnák a sorozatot, nem lepne meg.

Nem igazán néztem ezt az évadot, ha a Foxon épp elkaptam valamelyik szinkronos részt akkor belekukkantottam, de az se zavart ha egy-egy epizód vagy egy fél kimaradt, mert ez az évad valahogy... nem is tudom, voltak jó momentumok, de egyben az egész mégse működött nekem.
Lezárul a sztori (valamennyire legalább), vagy ezúttal is cliffhanger?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 február 26 (csütörtök), 20:39 
Sztorihajhász

Nos, megvolt a Sleepy Hollow második évados évadzáró. És hát... csalódott vagyok, rettentően csalódott, mert az epizód borzasztóan kiszámítható volt. Plusz kinyírták az utolsó úgymond gonosz karaktert is, szóval nem tudom, mit akarnak majd kezdeni a harmadik évadban. Ha ezek után elkaszálnák a sorozatot, nem lepne meg.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 február 24 (kedd), 15:59 
Tollforgató

Nem, Morgan (eszembe jutott a neve :P) még él; azt hiszem, az ötöd évad szünet előtti utolsó részében meg is jelent, először a Terminushoz ment, aztán követte a nyomokat egészen Gabriel atya templomához, ott pedig megtalálta azt a térképet, amire Abraham még anno ráírta, hogy "a világnak szüksége lesz Rick Grimesra". Ha jól emlékszem, a trailerben volt valami olyan is, hogy régi ismerősök tűnnek fel, szóval remélem, kiderül, miért is jó az nekünk, hogy ő állandóan csak megy Rickék után.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 7704 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 155  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra