Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 szeptember 01 (kedd), 13:08

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 4232 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 85  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Gumiszoba
HozzászólásElküldve: 2015 március 23 (hétfő), 8:29 
Ó-nagy-admin "on stage"

Gigi685 írta:
Harisnya-hét amúgy egy-egy hét ősszel és tavasszal, amikor se nem fagy szét, se nem ég meg a lábam harisnyában, tehát nem full kényelmetlen hordani. De ez ilyen népi megfigyelésem, meg kellett volna magyaráznom, csak valamiért lemaradt. :D
Nekem mondjuk fontos, mert imádok harisnyában járni. :D

Most eszembe jutott, mikor szakképzésen mindenki rajtam röhögött vagy szörnyülködött - mert hát télen az emberek ugye felöltöznek, nyáron meg levetkőznek. Én meg tavasztól őszig remekül elvagyok egy farmerban vagy szövetnadrágban, aztán október magasságában előveszem a harisnyáimat, miniszoknyáimat és mikroszkópikus nadrágjaimat, és márciusig fix a szett...
Mondanom se kell, akárhányszor egy órán előkerült az "évszaknak megfelelő öltözék szükségessége", ami egy kisggyermekgondozó képzésen heti téma, az egész osztály vasvilla szemeket meresztett rám. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 22 (vasárnap), 22:25 
Fanfic-faló

Bleh harisnya bleh XD utálom :D zoknis vagyok, abból is inkább boka, illetve ha balerina, akkor nyilván valóan mezítláb :D meg szandál. de amíg lehet, sportos utcai cipő, alig vártam már, hogy jöjjön a tavasz :pbunny:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 22 (vasárnap), 21:57 
Fanficbúvár

Harisnya-hét amúgy egy-egy hét ősszel és tavasszal, amikor se nem fagy szét, se nem ég meg a lábam harisnyában, tehát nem full kényelmetlen hordani. De ez ilyen népi megfigyelésem, meg kellett volna magyaráznom, csak valamiért lemaradt. :D
Nekem mondjuk fontos, mert imádok harisnyában járni. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 22 (vasárnap), 21:32 
Szárnybontogató

Gigi685 írta:

Amúgy meg nekem a tavasz a kedvenc évszakom. Egyrészt, mert tavasszal születtem, másrészt, meg mert tavasszal nem olyan ergya már az időjárás, a félévente egyszer bekövetkező harisnya-hét is egyszer tavasszal szokott lenni. Meg tavasszal hordhatok hosszú ujjú meg rövid ujjú cuccokat is, és nem kell félnem, hogy szétsülök vagy megfagyok. Oké, ugyanez igaz az őszre, a másik harisnya-hét ősszel van, de az ősz meg olyan sulikezdős-télbefordulós dolog, sokkal lelombozóbb évszak.

Harisnya-hét? Tavasszal vagy ősszel? De hát most túl meleg van a pamutharisnya-csizma kombinációhoz, a nejlonharisnya-balettcipőhöz meg túl hideg. Az egész télen nem hordtam egy hétnél több ideig nadrágot, most meg azonnal farmert kellett vennem.
Igen, hidegpárti vagyok: melegben az átlagosnál sokkal nehezebben lehet engem elviselni, nincs jó átmeneti és nyári szoknyám, nem szeretem a rövid ujjú pólóimat, szeretek sápadt lenni – főleg, hogy az arcom negyed óra napozás után már tűzpiros...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 22 (vasárnap), 19:12 
Fanfic-faló

Gigi, kitartást!! Menni fog az, csak erre koncentrálj :) Küldöm a nyúlerőt! :pbunny:

A hideget csak úgy szeretem, ha be tudok kuckózni valahova, és bámulni kifelé az ablakon :D A meleget meg csak valami hűvös helyről nézve, ha nem lehetek rövid cuccokban vagy a strandon egy karton hűvös vízzel, árnyékkal, kalappal, naptejjel felszerelkezve. Egyébként 25 °C-ban vagyok működőképes - nadrág/szoknya és póló kombóban. Meg vízvízvízzel. Duh.

Fagyitémára visszatérve egy pillanatra: vizes fagyi minden mennyiségben (az aldinak van egy nagyon finom fajtája, tavaly nyáron egy alkalommal rendszeres elvonási tüneteim voltak, mert nem rendeltek a boltba...), ha tejalapú főzött, akkor meg a belga étcsokis :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 22 (vasárnap), 18:36 
Fanficbúvár

Kitartás, Gigi! :) Nekem is töritézém lesz holnap, és annyira utálom az évszámokat, hogy néha kedvem támad keresni magamnak agy falat, és ütemesen verni bele a fejem... :D
És én is tavasszal születtem, bár én elkötelezett harisnya-gyűlölő vagyok, csak amikor nagyon muszáj, akkor veszek fel, de amúgy széles ívben kerülöm. Tavasszal alig várom, hogy már rövid ujjú pólót hordhassak, amint valamelyest értékelhető idő van, máris veszem is fel. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 22 (vasárnap), 17:45 
Fanficbúvár

*off az offban*
Meghalok ááá, nagyon fáradt vagyok, nyamvadt színjátszó tábor, és tesómnak is akkor kellett ottalvós bulit rendeznie, amikor hazajövök, hogy a barátnőmnél kelljen aludnom a hétvégén. És holnap töritézé, és volt összvissz húsz percem otthon ma délutánig, most pedig képtelen vagyok bármit is csinálni, pedig kellene a jegy.
(oké, a kávézás meg a barátnőzés rohadt jó volt, szó ne essék róla, de olyan az agyam, mint a zokni XD)

Amúgy meg nekem a tavasz a kedvenc évszakom. Egyrészt, mert tavasszal születtem, másrészt, meg mert tavasszal nem olyan ergya már az időjárás, a félévente egyszer bekövetkező harisnya-hét is egyszer tavasszal szokott lenni. Meg tavasszal hordhatok hosszú ujjú meg rövid ujjú cuccokat is, és nem kell félnem, hogy szétsülök vagy megfagyok. Oké, ugyanez igaz az őszre, a másik harisnya-hét ősszel van, de az ősz meg olyan sulikezdős-télbefordulós dolog, sokkal lelombozóbb évszak.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 22 (vasárnap), 14:19 
Fanficbúvár

Én a hideget, meleget egyaránt szeretem, bár a telet főleg akkor, ha van hó, meg az adventi vásárok hangulata miatt, a tél illatait nagyon szeretem és azt a szinte harapható friss levegőt. Hógolyózás-párti vagyok :D
Tavasszal a kedvencem, amikor reggel kilépek az ajtón, és érzem a levegőben a tavasz illatát... A virágok, a kellemes napsütés, kis szellő, na, az tökéletes. :D
Nyáron a rengeteg fürdés a mániám, a szünetem nagy részét vízben töltöm, meg a jégkásázás, fagyizás is akkor a legjobb, plusz nincs is annál szuperebb dolog, mint a tűző nap elől bemenekülni egy fa árnyékába egy naaaagy pohár hideg limonádéval és egy könyvvel vagy füzettel és tollal felszerelkezve.
Ősszel pedig a színek a legjobbak, meg érezni, ahogy ropognak a lábam alatt a levelek (valamiért van az a fura szokásom, hogy suliból hazafelé jövet minden utamba kerülő levélre jobb esetben rátaposok, gyermetegebb napjaimon ráugrok, és hallgatom a csörgését). És szeretek akkor vékony sálakat hordani. :)
Szóval nekem bármilyen évszak jöhet, csak abból az igazi fajta legyen (langyos tavasz, meleg nyár, szépséges ősz és havas (!) tél). :beee:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 22 (vasárnap), 14:19 
Könyvmoly

SlytHay írta:
amphetamin írta:
* belekotyog *

jövök ellenzéknek, én abszolút hidegpárti vagyok :D süthet a nap, lehet csodás az idő, a "kép" stimmel, csak a meleget ne érezzem hozzá :D a bőrömet lenyúznám magamról, ha lehetne, már 20 fokban is, szörnyű. mínusz 10 és 0 között az ideális nekem a buli :roll: ;;)

*ebbe most szintén bele kell kotyognia*
Hidegtárs! >:D< Stimmel minden, bőrnyúzással és egyebekkel. Én már most rosszul vagyok, kész idegroncs. És kezdődik a fulladásos korszak, mert a melegtől sűrű a levegő, én meg autóban is üvöltözöm, hogy húzzuk már le a rohadt ablakokat, mert elszívták előlem a levegőt... :roll: Gyűlölöm, hogy már este sem jön be friss hűs levegő az ablakon - télen a fagyban is nyitott ablaknál alszom, szóval el lehet képzelni, hogy a szokásos 15-30 percenkénti felébredéses jó esetben max. 3-4 órás alvásom mennyire redukálódik a meleg napokon. XD A márciust még elviselem azért, mert most nyílik a kedvenc virágom, és ilyenkor tömény nárciszillat lengi be a szobámat. :D De utána egészen késő őszig - illetve az esős napok kivételével - a Walking Dead statisztáit is lekörözöm zombiságban. Ó, és a szemem is fényérzékeny, szóval végighunyorgom az év nagy részét. :matrixb:
Persze megértem, hogy valaki szereti a meleget és a nyarat, de ezek az emberek többnyire jobban viselik az adott időjárási körülményeket. És nem csak pusztán agyilag, hanem fizikailag másképp reagál a testük a döglesztő napsugarakra és a fullasztó hőségre. Különösen kellemes csevejt szoktam folytatni olyan egyénekkel, akiknek 30+ fokban csontszáraz a bőrük, nekem meg már két lépés után vízben úszik a fejem, és nem értik, miért nyüszögök és kapok idegrohamot, ha ki kell tennem a lábam a négy fal közül. -_- És nyáron nem működik a sálas-sapkás-kabátos viselet, ami szintén fájó pont. xD
*kisunnyog a képből egy jegeskávéért*

*szintén bepof...*
Az első térdműtétemig egész jól elviseltem a meleget, de azóta egyszerűen "megszűnök" normálisnak lenni. Már a 25 fokot is nehezen viselem, nem hogy a 40-et.
*kipof...*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 22 (vasárnap), 13:15 
Könyvmoly

Tartózkodási hely: Quantico, Roxfort pincéje, Yggdrasil ágaira függesztett hintán lábat lóbálva
amphetamin írta:
* belekotyog *

jövök ellenzéknek, én abszolút hidegpárti vagyok :D süthet a nap, lehet csodás az idő, a "kép" stimmel, csak a meleget ne érezzem hozzá :D a bőrömet lenyúznám magamról, ha lehetne, már 20 fokban is, szörnyű. mínusz 10 és 0 között az ideális nekem a buli :roll: ;;)

*ebbe most szintén bele kell kotyognia*
Hidegtárs! >:D< Stimmel minden, bőrnyúzással és egyebekkel. Én már most rosszul vagyok, kész idegroncs. És kezdődik a fulladásos korszak, mert a melegtől sűrű a levegő, én meg autóban is üvöltözöm, hogy húzzuk már le a rohadt ablakokat, mert elszívták előlem a levegőt... :roll: Gyűlölöm, hogy már este sem jön be friss hűs levegő az ablakon - télen a fagyban is nyitott ablaknál alszom, szóval el lehet képzelni, hogy a szokásos 15-30 percenkénti felébredéses jó esetben max. 3-4 órás alvásom mennyire redukálódik a meleg napokon. XD A márciust még elviselem azért, mert most nyílik a kedvenc virágom, és ilyenkor tömény nárciszillat lengi be a szobámat. :D De utána egészen késő őszig - illetve az esős napok kivételével - a Walking Dead statisztáit is lekörözöm zombiságban. Ó, és a szemem is fényérzékeny, szóval végighunyorgom az év nagy részét. :matrixb:
Persze megértem, hogy valaki szereti a meleget és a nyarat, de ezek az emberek többnyire jobban viselik az adott időjárási körülményeket. És nem csak pusztán agyilag, hanem fizikailag másképp reagál a testük a döglesztő napsugarakra és a fullasztó hőségre. Különösen kellemes csevejt szoktam folytatni olyan egyénekkel, akiknek 30+ fokban csontszáraz a bőrük, nekem meg már két lépés után vízben úszik a fejem, és nem értik, miért nyüszögök és kapok idegrohamot, ha ki kell tennem a lábam a négy fal közül. -_- És nyáron nem működik a sálas-sapkás-kabátos viselet, ami szintén fájó pont. xD
*kisunnyog a képből egy jegeskávéért*

"I'd consider myself a realist, alright? But in philosophical terms I'm what's called a pessimist."
There's no such thing as proper immortality. The universe will always take care of its nutcases.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 22 (vasárnap), 10:54 
Fanfic-faló

* belekotyog *

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 22 (vasárnap), 9:11 
Szárnybontogató

vidor írta:
Én kifejezetten utálom a hideget, egyszerűen 20 fok alatt kikészülök. Meg a borús idő se nekem való, nagyon-nagyon nem.

Hú, akkor nem csak én vagyok ilyen? :D Bár én durvábban nyomom, nekem kb. 30 fok az alsó határ. Felfelé viszont szinte bármeddig bírom, egy napvédő kalappal 40 fokban kint vagyok a napon, és pont kellemesen érzem magam.
:beee:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 21 (szombat), 22:27 
Írópalánta

Kedvenc emotikonom: :banan: Az ördögbanánt imádom.

Ma végre ismét eljutottam fagyiárushoz, és egy erdei gyümölcsös gombóccal laktam jól. :Dbunny:

Mindig meghalok nyáron, egyszerűen felforr az agyvizem. De a telet és az őszt szeretem. Ugyanakkor a tavasz-párti vagyok, mert akkor olyan kellemes az idő, és szinte simogatnak a napsugarak. ;;)

Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van... :D
https://www.youtube.com/watch?v=fDAP3k0gAe0

¤ SZBMK ¤

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 21 (szombat), 18:42 
Tollforgató

Ó, én abszolút tavasz párti vagyok, főleg a késő tavaszt szeretem, mikor már érzed, hogy jön a nyár, de még nincs dög meleg. Nekem az a kedvenc időszakom :xx: Én kifejezetten utálom a hideget, egyszerűen 20 fok alatt kikészülök. Meg a borús idő se nekem való, nagyon-nagyon nem.

Én a gyerekkoromat szinte végig a nagyszüleimnél töltöttem, imádtam ott lenni náluk. Felváltva voltunk tesómmal, hol az egyiknél, hol a másiknál. Bár sokszor volt, hogy én egyedül voltam csak itt-ott, mert alig akartam hazamenni.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 21 (szombat), 10:35 
Fanficbúvár

Őszike írta:
Rózsaszín lépegető? Miről maradtam le?

A Kívánság Üst egyik íróköréről... :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 21 (szombat), 9:41 
Tollforgató

Én a tavaszt nem szeretem annyira. Tanulmányi versenyek, (nálam) nagy tavaszi fáradtság, (nálunk) nagy tavaszi takarítás, és amikor boltba küldenek, nem lehet hivatkozni arra, hogy hazafelé menet orra fogok bukni a jégbe.
De vannak előnyei is: pl. faluban már most rügyezős, csicsergős és báránybégetős tavasz van.
Ó, a mandulát én is szeretem! Meg ha már itt tartunk, a kesudiót is. :D Team Áfonya! :D
Én nagyon szeretek nagyszülőknél időzni, a nyaram felét mindig náluk töltöm. De vállalni kell a kockázatát annak, hogy meghízol, mire hazakerülsz... :D
Mi is, de van úgy, hogy megunom, és akkor kimegyek málnát ebédelni. :D
Újabb guminyúl támadás? :pbunny:
Rózsaszín lépegető? Miről maradtam le?

TEAM MERI!
Hm, igencsak csábító a táboros kiírás. :-?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 21 (szombat), 8:20 
Fanficbúvár

Naomii írta:
Ohoho, a karácsonyi emotikonok... *állát dörzsölve, ajkán sunyi mosollyal mered a semmibe, felidézve a miértet*

Igeeen, nekem is rémlik... És már akkor megállapítottuk, hogy mi fogjuk csak tudni a miértet... :twisted: (De komolyan, milyen lett volna egy rózsaszín lépegető?)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 21 (szombat), 7:49 
Tollforgató

Ohoho, a karácsonyi emotikonok... *állát dörzsölve, ajkán sunyi mosollyal mered a semmibe, felidézve a miértet*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 21 (szombat), 7:09 
Fanficbúvár

Ezt a nyulat én is csípem :D De a legjobb az újak közül szerintem a szivárványbari :beee: , az elmebeteg tapsoló :taps: , és Csodaturmix :merlin: (De nem úgy néz ki? :D ), meg a macsek :kitty: (megrögzött macskapárti vagyok :D ). Ééés a karácsonyi csomagunk (Star Wars - os cuccok) :lightsaber-dm:sw

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 20 (péntek), 22:19 
Fanfic-faló

Lilyana írta:
Athenodora írta:
nekem ez a nyul a kedvencem XD szabad kervenyezni, hogy maradjon allando tagja a repertoarnak? :pbunny:

szabad :)

akkor kervenyezem es rogton itelo birosag ele viszem a dolgot :D

latszik, pentek van XD ha szerkeszteni akartam, akkor uj hozzaszolas lett belole majdnem, ha idezni, akkor meg szerkesztes XD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 20 (péntek), 22:02 
Ó-nagy-admin "backstage"

Athenodora írta:
nekem ez a nyul a kedvencem XD szabad kervenyezni, hogy maradjon allando tagja a repertoarnak? :pbunny:

szabad :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 20 (péntek), 22:01 
Fanfic-faló

Lilyana írta:
=)) ebből látszik, h megkörnyékeztek a guminyulak XD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 20 (péntek), 21:59 
Ó-nagy-admin "backstage"

=)) ebből látszik, h megkörnyékeztek a guminyulak XD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 20 (péntek), 21:55 
Fanfic-faló

Lilyana írta:
Lilyana írta:
team áfonya! team mandula! team havas tél! :taps:
és team nagyszülők! :D (már ha mázlista az ember, és jófejek)

TEAM MERI :pbunny:

hékás, ki trollkodott ide? a guminyulak? XDD a team Merit nem is én írtam bele - nem mintha nem lennék a tagja XD

jelen XD felrenyomtam a gombot, es fel se tunt XD idezni akartam XD
*majdnem legurul az agyarol a rohogestol*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 20 (péntek), 21:30 
Ó-nagy-admin "backstage"

Lilyana írta:

hékás, ki trollkodott ide? a guminyulak? XDD a team Merit nem is én írtam bele - nem mintha nem lennék a tagja XD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 20 (péntek), 21:29 
Írópalánta

Imádok kis jegyzetfüzeteket teleírogatni karaktervázlatokkal :D (Aztán rájönni, hogy Mry Sue minden oldalról leselkedik rám).

Team Meri :xx:

Nagyszüleim odáig vannak a töltöt káposztáért, télen-nyáron azt esszük. (Jó, nyáron azért a dinnye is befigyel az ebéd végén)

¤ SZBMK ¤

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 20 (péntek), 21:22 
Ó-nagy-admin "backstage"

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 20 (péntek), 21:09 
Fanfic-faló

óh, igen, azok a nagyszülős látogatások :D van is egy kép, hogy mész nagyszülőkhöz, fogpiszkáló vékony vagy, jössz hazafele, hasad helyén az a nagy fitneszlabda, kezedben a lóvé XD

egyetemen órán kaptam rá a fic írásra, egyik barátnőm nagy rajongóm, ő olvasta mindig, amikor odalöktem elé a füzetet, és mondta, hogy mégmégmég, úgyhogy meg tudom érteni a jegyzetfüzetes írást :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 20 (péntek), 21:01 
Fanficbúvár

Tavasz, tavasz, tavasz!!! :beee: Már csak az igazi tavasz (értsd.: rügybontós-madárcsicsergős-virágillatra kelős, nem pedig szürkés-nyálkás-vacogós) gondolatára is elöntenek a boldogsághormonok. :xx: Nekem a tavasz talán a kedvenc évszakom (pedig általában mindet nagyon szeretem :) - bár a mostani ohne hó telek :evil: ), amikor minden újra éled, és szép és még nem kiaszott, hanem gyönyörűen friss... Oké, kikapcs. :D
Várom már nagyon a szünetet... Úgy év eleje óta nem tudom kipihenni magam, pedig most már lassan túl vagyunk a felvételi-őrületen, már "csak" a nyelvvizsga, egy verseny és egy kihívás van hátra, úgyhogy igazán nyugizhatnék. :roll:
De a szünetben elutazunk nagypapámékhoz, és ott nemnemnem fogok tanulni, hanem játszom, eszem egy csomót (és hazafelé gurulva jövök :D ), és előkapom a drága jegyzetfüzetem, és abba írogatok... ;;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 20 (péntek), 19:36 
Tollforgató

Én rajzolok. Most is. Hétvégén is. A tavaszi szünetben is, plusz beadandókat kell írnom.
Éljen a végzős év, az egyetem pedig csak rosszabb lesz, gondolom. xD

Amúgy én kifejezetten szeretem a telet esa hideget, nem Örülök a tavasznak. :roll:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 20 (péntek), 19:33 
Fanfic-faló

Ó, ha nekem lenne tavaszi szünetem :D Élvezzétek az iskolás éveket ;)
Én amúgy nagytakarítást és baráti talikat terveztem a hétvégére, beadandót sem ártana írni, mert vészesen közeleg a leadási határidő, plusz szakirodalom olvasása is listás tevékenység.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 20 (péntek), 19:30 
Írópalánta

Én alig tudok aludni a párzó macskák visításától $ear Persze, hogy a szomszédos játszótéren van a törzshelyük... :bcat:

Tavasz illat, rügyező fák, ibolyák - teljesen be vagyok zsongva. Végre nem kell nagykabátban járni és sapkát venni se, habár a reggelek azért még hűvösek (azt hiszem, hogy ez a sál nélküli mászkálás okozta, hogy mára lebetegdtem :mrgreen: ). És a legjobb, hogy nemsokára itt a tavaszi szünet, amit már nagyon várok. Ti mit fogtok csinálni? ;;)

Team Áfonya :yes: Azt én is szeretem. Ha diófélékről van szó, akkor viszont a kesudió az abszolút kedvenc.

¤ SZBMK ¤

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 20 (péntek), 19:01 
Fanfic-faló

Ha már gyümölcs: most kattantam rá az aszalt vörösáfonyára és a napi negyven darab mandulára, és ennék még belőle, ha lehetne, de hát az egészségem nem engedi :D

Úristen, ez a heti fáradtság már kezd zavaró lenni. Én, aki stéberként nappalin és levelező minden órán ott voltam/vagyok, ma komolyan elgondolkodtam rajta, hogy második szünetben hazajövök. Szerencsére a tanár megkegyelmezett rajtunk, és hamarabb hazaengedett, bár szerintem látta, milyen állapotban vagyunk :D
Jön a tavasz :D Ti hogy viselitek?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 20 (péntek), 18:15 
Írópalánta

Répatorta a kedvencem :Dbunny:
Egyszer szülinapomra egy doboz macaront kaptam a keresztanyumtól, imádtam, mennyei finom volt.

Naomii, ne hagyd őket elkanászodni :D Úú, de szeretnék húgokat. Végülis, még van rá esély, bár nem valószínű, hogy lesz. Majd azt kérek szülinapomra :taps:

Az Oreo keksz nagyon finom.

Őszike, én rendszeresen verem az öcsém (na jó, csak gondolatban). Ismerős, hogy az idősebb a hibás... elvégre, mi vagyunk az "érettebbek", nekünk kellene tudni türelmesen és aranyosan kacagva elsimítani egy-egy nézeteltérést. ~x(

¤ SZBMK ¤

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 20 (péntek), 18:05 
Tollforgató

Régebben a nővéremet szalajtották mindig boltba, de azt hiszem, ez a feladat teljesen rám ragadt - akaratlanul is. :D A húgom nem fél tőlem, eléggé szemtelen velem, és olyankor úgy leordítanám a fejét, de nem lehet, mert ha véletlenül egy picit durvábban szólok rá, akkor mindjárt világvége van, és én leszek a csúnya nővérke. :roll:
Én a Negrora kaptam rá most, de a sajttorta sem rossz. És tudom, hogy nem édesség, de már annyira várom a dinnye szezont! 8->
vidor: dettó. :D Nincs is jobb, mikor nyáron kiülök a nagymamám házának lépcsőjére, és nekiállok áfonyát/dinnyét enni. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 20 (péntek), 18:00 
Tollforgató

Nekem két húgom is van, a nagyobbik most lesz 16, a kisebbik pedig 13, de a nagyobbik... Hát... 183 centi magas, ehhez olyan kilencven kiló. Nem nagyon van felette hatalmam. xD Viszont ő kettőnk közül a "jó kislány", ami abban merül ki, hogy tanul, és ha drága szülém azt mondja, valaki menjen el boltba, ő megy, mert úgyis tudja, hogy én a végtelenségig képes vagyok játszani a "nem megyek, majd te" játékot. Egy párszor már szalasztottunk így el buszt. :D A kisebbik viszont egyelőre fél tőlem. Ki kell élvezni a maradék pár évet...

Én minden édességet imádok, de a legjobban az olyat, amiben van egy ici-pici savanyú, savas íz is - citromkrém torta, epres csoki, ha értitek, mire gondolok. Meg az ilyen kekszes dolgok - azok isteni finomak. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 20 (péntek), 17:51 
Tollforgató

Édesség: Ó, én is fagyi párti vagyok inkább, de nálam semmi nem übereli a macaront! Főleg a pisztáciásat! :xx: Tesóm csinálja a világon a legjobban, pedig kóstoltam már pár fajtát. (Oké, persze a nagyon híres Ladurée és Piere Hermé egyelőre még kimaradt... majd talán egyszer)
Meg, amit én még imádok az a sajttorta, illetve a különböző piték/tartok. De ha édességre vágyom általában gyümölcs párti vagyok, bármikor elcserélnék egy tábla csokit egy kiló áfonyára :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 20 (péntek), 17:04 
Írópalánta

BNori írta:
Édesség: nálam is a fagyi a nyerő, de abból főleg a gyümölcsösök, és ez csak tavasztól őszig, télen pedig vár rám a karamellás csoki... ;;)
Én lebetegedtem, úgyhogy legalább suliba nem kellett mennem, viszont így pótolhatok, plusz a nyelvvizsgára meg muszáj lenne tanulni... :roll:

Azt meg cáfolnám, hogy át lehet passzolni a házimunkát a kistesónak... Pedig nekem húgom van! :evil:

Dettó. Én is itthon voltam ma, csak mivel egy lusta dög vagyok, ezért tanulás helyett írogattam picit. Az öcsémet egy homlokához szegezett pisztollyal se tudnám arra kényszeríteni, hogy kivigye helyettem a szemetet. De néha sikerül összedolgoznunk, és akkor úszkálok a boldogságban. :haha:
Amúgy ő sajnos tipikus "magyar nemes" (Petőfi után szabadon :banan:), aki se nem ír, se nem olvas. 8-|

¤ SZBMK ¤

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 20 (péntek), 9:09 
Fanficbúvár

Édesség: nálam is a fagyi a nyerő, de abból főleg a gyümölcsösök, és ez csak tavasztól őszig, télen pedig vár rám a karamellás csoki... ;;)
Én lebetegedtem, úgyhogy legalább suliba nem kellett mennem, viszont így pótolhatok, plusz a nyelvvizsgára meg muszáj lenne tanulni... :roll:
Kémia, matek, fizika, biosz, föci=Nóri kirohan a világból :))
Pedig mindet tudom (ötös is vagyok), de egyszerűen kínszenvedés végigülnöm egy olyan órát, és folyton a szerdát várom, mert aznap van nyelvtanunk, irodalmunk és törink is... :D
Naomii, neked pedig gratu! :taps:
Azt meg cáfolnám, hogy át lehet passzolni a házimunkát a kistesónak... Pedig nekem húgom van! :evil:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 19 (csütörtök), 23:11 
Ó-nagy-admin "backstage"

Gigi685 írta:
Lilyana, ma amúgy nekem is, mondjuk nekem holnap nem is lesz tanítás, pedig évezredenként egyszer ha beválik a péntek-érzés.

Mondjuk brutális hétvégém lesz, mert táborba megyek, aztán szombaton, miután visszajövök, kávézni megyünk a mazsisokkal, utána meg a barátnőmnél alszom, és a hétfői töritézére is tanulnom kellene. :roll:
És hiányzik a pénteki kémiafaktom, most tavaszi szünet utánig nem lesz. :((

kitartást! :D azért az a hét nem lesz olyan szörnyű, csak kicsit sűrű :D :D
engem a kémiával a világból ki lehet kergetni X'D az volt az a tárgy, amiből egyik félévkor figyelmeztetős kettes lettem, és muszáj volt elmennem különtanárhoz, akit kiakasztottam, mert igazából csak lusta voltam leülni beseggelni a dolgokat - év végén meg a rendes tanáromat akasztottam ki, mert a félévi jegyem miatt nem tudott ötöst adni
de hát na, most őszintén, kit érdekel a kémia, ha egyértelműen és ízig-vérig magyaros vagyok... közöm nincs az egyenletekhez és a matekhoz, de tényleg... bár a matek néha hiányzik ennyi év után - az idő szépíti az emlékeket XD de amúgy tökre megértem, h hiányolod a faktodat, én a földrajzomra jártam be így, és tisztára letört, ha valamiért nem tudtam menni 8->

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 19 (csütörtök), 22:03 
Fanficbúvár

Lilyana, ma amúgy nekem is, mondjuk nekem holnap nem is lesz tanítás, pedig évezredenként egyszer ha beválik a péntek-érzés.

Mondjuk brutális hétvégém lesz, mert táborba megyek, aztán szombaton, miután visszajövök, kávézni megyünk a mazsisokkal, utána meg a barátnőmnél alszom, és a hétfői töritézére is tanulnom kellene. :roll:
És hiányzik a pénteki kémiafaktom, most tavaszi szünet utánig nem lesz. :((

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 19 (csütörtök), 20:18 
Ó-nagy-admin "backstage"

tiszta péntek-érzésem volt ma amúgy

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 19 (csütörtök), 20:12 
Fanfic-faló

ez valami front lesz, Lyla, mert tanulni nekem is kellene, de nem megy :/

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 19 (csütörtök), 19:52 
Ó-nagy-admin "backstage"

ühümm, gőzöm sincs, hogyan dolgozzák fel a témáikat, de érdekesnek hangzottak, amiket hallottam, de most néhány hétig nem lesz időm ilyesmit nézni sajna. leginkább, mert van egy gyerekkönyves projekttervünk az egyetemen, és neki kell ülni szövegeket gyűjteni

amúgy most nálam nyüssz van, tűkön ülve várom az admincsapatot, de ma kivételesen valamiért nincs nagy pirosforgalom, és még a párom is alszik, nehogy hangosan tudjam lefoglalni magam
asszem, szerzek vmi jó kis rockzenét meg fülhallgatót, és nekiállok írni valamit, a héten még úgyse volt időm (nem mintha most nem tanulnom kéne épp, de...) :roll:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 19 (csütörtök), 19:42 
Tollforgató

Én levágtam ennek az aláírásképemnek egy kis részét, lett egy tök jó avatar képem, majd egyszer felhasználom.. talán. :)
Én eddig két részét láttam, az egyikben fehér ruhában fotózkodtak, de valaki összesarazta a másik ruháját, így oda lett az egész, de legalább jól érezték magukat. Másiknál Haley nagypapája nem akarta elengedni Haley-t buliba, az is jó volt. :) (a kifehérített szerintem spoilernek számít, ezért fehérítettem ki)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 19 (csütörtök), 19:36 
Ó-nagy-admin "backstage"

Őszike írta:
Az. Mondjuk egy kis részből nem is lehet véleményt alkotni az egészről, lehet, hogy majd egyszer megnézem az első évadot. :) Aki az aláírásomon a bal oldalon van (azt hiszem, ő Alex) nagyon hasonlít rám, a jobb oldali (akkor kizárásos alapon Haley) pedig a nővéremre.
Lyla: vannak még képeim róluk, ez csak egy nagy képnek (annyira nem nagy) egy kis része. Kellenek?

Á, köszi, de nem tudnám mire használni őket. :) Viszont most rájuk gugliztam, lehet, h a sorozatba belenézek, mert már ajánlották mások, csak valahogy ez folyamatosan kívül esik a látókörömön.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 19 (csütörtök), 19:33 
Tollforgató

Az. Mondjuk egy kis részből nem is lehet véleményt alkotni az egészről, lehet, hogy majd egyszer megnézem az első évadot. :) Aki az aláírásomon a bal oldalon van (azt hiszem, ő Alex) nagyon hasonlít rám, a jobb oldali (akkor kizárásos alapon Haley) pedig a nővéremre.
Lyla: vannak még képeim róluk, ez csak egy nagy képnek (annyira nem nagy) egy kis része. Kellenek?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 19 (csütörtök), 19:30 
Ó-nagy-admin "backstage"

Köszi! Nagyon cukik. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 19 (csütörtök), 19:28 
Tollforgató

A Modern Család. Imádom. :) Fura humora van, de ugyanakkor egyfajta üzenete is. Szerencsére nem annyira fura és elvont és abszurd és egyszerűen alpári, mint a Family Guy és társai...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 19 (csütörtök), 19:20 
Tollforgató

Lilyana írta:
Őszike, kik vannak az aláírásodon? :knock:

Az egyik csatornán láttam egy sorozatot (az mindegy, mert nem tetszett), de ennek a két lánynak utána néztem, hátha találok használható avatar/aláírásképet, és tádámm! Amúgy jobbról balra: Haley és Alex Dunphy. (azt hiszem, így írják)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 4232 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 85  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra