Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 szeptember 01 (kedd), 13:08

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 4232 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 85  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Gumiszoba
HozzászólásElküldve: 2015 március 29 (vasárnap), 20:12 
Fanficbúvár

Jó, hát alapjáratban nekem is lustulás menne nyáron, csak én meg jövőre fogok érettségizni, és rögtön felvételizek is, szóval nyáron nagyon oda kell tennem magamat, mert nyelvvizsga, két emelt és három középszintű érettségi csak arra vár, hogy bivalyerős ötösre írjam őket, egyelőre meg kábé ott tartok, hogy az új törimben a főszereplő legjobb barátja kivel jöjjön össze előbb,ami kimerítő meg minden, de hát sajnos érettségin nem fogják értékelni. :D Oké, biosz elég jól megy, de kábé ennyi, és azt se tudnám kilencvenre megírni.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 29 (vasárnap), 19:39 
Zöldfülű

Rosa írta:
Amúgy off az offban: https://www.youtube.com/watch?v=U8zXLQCx5gw Ez az ember iszonyat durva. Hallgatom, és esküszöm, hogy mindjárt magamra gyújtom a házat.)

Csak én nem értem ezt a ház felgyújtásos dolgot???? :D
amúgy én a nuvole bianche-t ismerem, azt szoktam játszani :)

és pofán vágd vele az ilyen seggfejeket.

SZBMK (Szivárvány-Bárányok és Merengősök Kommandója)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 29 (vasárnap), 18:38 
Tollforgató

Váó, nektek ilyen terveitek vannak a nyárra?! Én két és fél hónapon át tartó lustulásra vágyok, néhány nap barátnőzéssel, nyaralással és táborozással vegyítve... :labi:
És sok sikert az érettségihez, az erő meg az ész legyen veled, Naomii! :-D
Én egyébként érzem a nyár közeledtét, nálunk néhanapján tizenkilenc fokok vannak. Ahh, limonádé...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 29 (vasárnap), 18:20 
Tollforgató

Hát, idén még nem megyek egyetemre, sőt, jövőre sem. Először magasépítő technikusi vizsga, aztán műemlékvédelmi, szóval még két év. Nem is jelentkeztem sehova. :D De az még előtte van, nem akarok hülyeséget mondani, de a rajzalkalmassági tán májusban, a vége fele, szóbelik előtt.

Amúgy kifejezetten várom a gyakorlatot. Az organizáció és egyéb szervezés mindig a kedvencem volt. Minimális fizut is kapok majd (20-30ezer), de aztán technikumon sok gyakorlat lesz, és van, akit a cég később fel is vesz. Szóval, igen, már várom, amúgy sincsenek terveim a nyárra, az íráson kívül. :D

De amúgy a második Félévben való szívózás ismerős. xD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 29 (vasárnap), 17:54 
Fanficbúvár

Tééényleg, te idén érettségizel, hát nem irigyellek. :/

A nyár az még nagyon messze van, gondolni se merek rá, pláne, mert elég sokat kellene pofozni a jegyeimen ahhoz, hogy egyáltalán legyen pofám egyetemre jelentkezni, ami nehéz úgy, hogy a fele tanári kar tizenegyedik második félévében adta be a morcit, amikor javítani kéne meg ilyesmik, ehelyett, megy lefelé az összes jegyem, hiába tanulok meg vagyok szorgalmas, mert ideges vagyok, és mert lassan teljesíthetetlen, hogy mindenki kedvében járhassak.

És érettségi után még gyakoraltozni is elküldenek? :O Jó, hát neked akkor rosszabb. :D

Tényleg, amúgy ez az építészes felvételi hogy van? Még év végén van egy alkalmassági vizsga, vagy az csak a ponthatárok kiderülése után? Mondjuk az nem nagyon valószínű, mert úgy nem tudnak ponthatárt kijelölni, ha mondjuk az emberek felét nem vehetik fel.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 29 (vasárnap), 15:55 
Tollforgató

Nekem hétfőn kilenc órám lesz plusz nulladik, kedden csak hat, de kettő rajz a már említett, imádott tanárommal, szerdán pedig nyolc... Nem érzem a szünetet. xD Főleg, hogy érettségi, beadandók, a rajztanár megsértődött, és három hét múlva végleges beadást követel... Csodás. De az legalább megvan, hogy hova megyek nyári gyakorlatra. Egy hónapon át költségvetést fogok számolni. :'D

Ti hogy vagytok vele, érzitek a nyár eljövetelét? Tavaszunk nem lesz, az biztos, esik, esik, fúj a szél, aztán jön majd hirtelen az ötven fok... :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 29 (vasárnap), 12:32 
Fanficbúvár

Ó, mi szünet előtti utolsó nap, szerdán, két-három dogát írunk (egyelőre ennyiről tudunk, de még simán közbejöhet pár :D )...
Sok siker a törizéshez! (Csak ne legyen a könyvedben sok évszám, Őszike, mert akkor kiugrom az ablakon :)) )
Én alig várom a szünetet, és NEM FOGOK TANULNI! :D (csaaaak versenyre készülök :)) )

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 28 (szombat), 23:18 
Fanficbúvár

Ezek szerint mindenhol vannak ilyen tanárok. :( De miért jó nekik? :( Jó, tudom, az én érdekem lenne, de ez azért... nekem inkább érdekem lenne hazamenni, mint hogy kilencven percen át hallgassam, hogy buta vagyok, csak azért, mert negyven évvel később születtem, mint ő.

Quilly, Őszike, hajrá a törivel! :D törit is de utálom fúúj... :P de nektek tényleg hajrá!!! :)
Quilly, amúgy válaszd azt, amelyiket jobban szeretnéd. Nekem is lenne más lehetőségem, csak hát az nem játszik, mert nem azzal akarok foglalkozni, motiváció nélkül pedig a zseniknek se megy bele a fejébe az egyetemi szintű tudás. :P

Nekünk szerdáig van tanítás, de szerdán már nem leszek, mert előkészítő táborba megyek, és végigtanulom a szünetet, de legalább olyan tantárgy(ak)ból, amit szeretek. Jessz, thuglife. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 28 (szombat), 23:13 
Szárnybontogató

Őszike írta:
Várom, hogy végre szünet legyen (még két nap, de a kedd az alkotónap), és kitaláltam, hogy történész leszek, és elvégzek valami lehetetlen kutatást a történelemmel kapcsolatban, írok róla egy könyvet, amit rajtam kívül a szerkesztő fog olvasni. :taps: :yes:

Őszike, én is ezt tervezem. :D Most döntöttem el, hogy történész leszek, és lehetőleg nem gyorséttermi kiszolgálóként próbálok elhelyezkedni. (Ha nem lennék jó természettudományokból, könnyebb lenne dönteni. Miért értem a matekot, ha nem vagyok zseni?!)

A sapkának semmi értelme. Nekem a fülem szokott fázni, de a sapkák mindent melegítenek, csak a fülemnél fúj be rajtuk a szél, egyszóval fölöslegesek – fülvédőpárti vagyok. Kalap: a megrögzött jókislány-stílushoz nem illik, tehát nálam nem jön számításba. Viszont egész nyáron napkalapot hordok. Így nem tűzvörös, hanem csak pipacspiros lesz az arcom. :D

Szerk.: Nekünk pénteken első óra elmaradt (nem volt tanár), második etika lett volna (nem volt tanár, a helyettesítő azt mondta, mindenki azt csinál, amit akar), a harmadik német volt, negyedik ének (mai pop- és rockslágereket énekeltünk – volt egy zongorista, egy dobos és egy basszusgitáros srác), ötödik biosz lett volna (tanár nem volt, a hatodik tesit megtartották az ötödik órában), tesin össze voltunk vonva egy másik lánycsapattal és floorballoztunk. Tehát volt egy darab normális óránk. :D Nálunk már elkezdődött a szünet, jövő héten egyáltalán nem kell iskolába menni. :-)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Quilly 2015 március 28 (szombat), 23:22-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 28 (szombat), 22:05 
Írópalánta

Sziasztok! Nekem már hétfőn sincs suli *partytimeeee*. :beee:
Sapkában az amúgy is kerek fejem még kerekebbnek tűnik :yes: De van két osztálytársam, ők például állandóan kalapban vannak (külön Kalap-mozgalom van a suliban... mint egy kis szekta), és nekik iszonyat jól áll. A bojtos sapkák aranyosak, de hát ugye akinek palacsintafeje van, az nem meri hordani. (Most bőszen mutogatok magamra.)

Őszike, én is kíváncsi vagyok ;;) A szünetben végre lesz egy kis idő írni, tök jó.

Gigi, nálunk a spanyoltanár ilyen >< behívott minket szünetben, hogy plusz spanyolórákat tartson. Kemény 15 fő miatt nyit ki a gimi...

Amúgy off az offban: https://www.youtube.com/watch?v=U8zXLQCx5gw Ez az ember iszonyat durva. Hallgatom, és esküszöm, hogy mindjárt magamra gyújtom a házat.)

¤ SZBMK ¤

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 28 (szombat), 21:14 
Tollforgató

Sziasztok! :) Én imádom a sapikat, de csak azokat vagyok hajlandó hordani, amelyiken van bojt. Mert...mert csak. De jó neked, Őszike, nekünk szerda az utolsó tan.nap. :-D
Sok sikert a történész szakmához, ígérem elolvasom én is a könyvedet! ;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 28 (szombat), 21:07 
Tollforgató

Gigi685 írta:
Teljesen!!! :D Sapkában mindig szétizzadok amúgy is.
Srácok, kicsit mintha kifújt volna a beszélgetés. Kivel mi van?

Én is rühellem a sapkát, anyukám azt mondta, hogy a hajhagymáim meg fognak fagyni, és megkopaszodom. Nem tudom, mennyire igaz ez, mert ő évek óta nem visel sapkát, és neki jóval kevesebb haja van, mint nekem, szóval továbbra sem áll szándékomban sapkát venni. :D
Várom, hogy végre szünet legyen (még két nap, de a kedd az alkotónap), és kitaláltam, hogy történész leszek, és elvégzek valami lehetetlen kutatást a történelemmel kapcsolatban, írok róla egy könyvet, amit rajtam kívül a szerkesztő fog olvasni. :taps: :yes:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 28 (szombat), 21:02 
Fanficbúvár

Bao2 írta:
Gigi, akkor te is egyetértesz azzal, hogy azért van az embernek haj a fején, hogy védje. Ha kéne sapka, akkor az nőtt volna haj helyett :-D

Teljesen!!! :D Sapkában mindig szétizzadok amúgy is.

Srácok, kicsit mintha kifújt volna a beszélgetés. Kivel mi van?
Nekem például elmaradna az utolsó két órám, de a magyartanárom azt mondta, hogy nem mehetünk haza, mert duplamagyart tart. Az a vicces, hogy aznap már van egy duplamagyarunk, azzal kezdünk.
És akkor még anyám csodálkozik, hogy miért utálom az irodalmat...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 26 (csütörtök), 15:34 
Könyvmoly

Gigi, akkor te is egyetértesz azzal, hogy azért van az embernek haj a fején, hogy védje. Ha kéne sapka, akkor az nőtt volna haj helyett :-D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 25 (szerda), 23:19 
Fanficbúvár

Napszemüveget én mondjuk azért nem hordok, mert idegesít, hogy egy ilyen sötét lencsén át nézem a világot, és folyton ki kell néznem, hogy akkor ez az utca most hogy nézne ki "színesben". Kicsit hülye vagyok, de sebaj. :D

Kalapokat kábé nem is hordok, pedig van, akin tök csinos. Nekem sok hajam van hozzá talán, és idegesít, hogy amikor leveszem, teljesen lelapul a hajam, és úgy nézek ki, mint egy idióta. De még télen se hordok sapkát, nagyjából ugyanebből az indokból. Meg mert nincs sapka, ami a vízfejemen jól mutatna.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 25 (szerda), 10:56 
Írópalánta

Nekem ferdén áll :/ oké, hogy valószínűleg Perselus Piton egyenesági leszármazottja vagyok a karvalyorrommal, de azért mégis érzékenyen érint a dolog :D

Szerk.: A kalapokkal Ti hogy vagytok? :china:

¤ SZBMK ¤

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 24 (kedd), 21:56 
Szárnybontogató

Bo_or írta:
csak én vagyok olyan béna, hogy nem bírom elviselni a napszemüveget a fejemen? De komolyan annyira zavaró, meg már tök régóta nem találok normálisat... :matrixb:

Nem csak te, én sem találok olyat, ami kényelmesen feküdne az orromon. Persze valószínű, hogy ez nem a szemüvegek hibája, hanem az orromé. Hetedikes koromban elég csúnyán elestem egyszer, futtomban, és orrnyereggel kaptam telibe egy betonperemet; el ugyan nem tört, de a jelek szerint mégiscsak deformálódhatott (tuti, hogy Ron Weasley nem visz el a bálba, mert azóta is ferde =(( ), és azóta nem találok kényelmes napszemüveget.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsuzsanna1987 2015 március 25 (szerda), 16:42-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 24 (kedd), 20:53 
Fanficbúvár

Nekem sajnos rengeteg cipő feltöri a lábamat, a balerinák különösen -- nem vagyok nagy hőségrajongó, de nyáron legalább lehet papucsban, szandálban járni. (Mondjuk a gólyatábor még így is gáz volt, mert akkora seb volt mindkét sarkamon, hogy szandált se tudtam venni, végig strandpapucsban jártam, pedig a végén már baromi hideg volt.)

Van egy dioptriás napszemüvegem, de nem igazán tudom hordani, nem jól lett belecsiszolva a lencse :(

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 24 (kedd), 20:19 
Írópalánta

Bo_or írta:
csak én vagyok olyan béna, hogy nem bírom elviselni a napszemüveget a fejemen? De komolyan annyira zavaró, meg már tök régóta nem találok normálisat... :matrixb:

Én sem találok olyat, ami jól állna :yes: Örülök, hogy találtam fajtársat :Dbunny:

¤ SZBMK ¤

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 24 (kedd), 19:37 
Fanficbúvár

Athenodora írta:
Bo_or írta:

én a szemüveg miatt majdnem két évtizedik nem hordtam napszemüveget, mert vaksi gyerek nem lát. aztán kontaktlencsét kezdtem hordani, úgyhogy a problémám egy része megoldódott. a másik része, hogy a tökéletest még nem találtam meg :D

Nekem is szemüvegem volt, nem is hiányzott a napszemcsi, de múlt héten kaptam kontaktlencsét, úgyhogy majd meglátjuk... :) De valamiért régen rühelltem a napszemüvegeket, a simával meg tök jól elvoltam később. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 24 (kedd), 18:23 
Fanfic-faló

Bo_or írta:

én a szemüveg miatt majdnem két évtizedik nem hordtam napszemüveget, mert vaksi gyerek nem lát. aztán kontaktlencsét kezdtem hordani, úgyhogy a problémám egy része megoldódott. a másik része, hogy a tökéletest még nem találtam meg :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 24 (kedd), 18:10 
Zöldfülű

és pofán vágd vele az ilyen seggfejeket.

SZBMK (Szivárvány-Bárányok és Merengősök Kommandója)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 24 (kedd), 17:46 
Tollforgató

Én imádom a balerinákat, bár nekem is sajnos feltöri nagyon durván a sarkam. Próbáltam azt, hogy itthon felveszem zoknival, hogy tágítsam és betörjem, hátha kevésbé lesz akkor kínzó később, mezítláb, de hát nem nagyon működött, vagy csak túl kevés ideig alkalmaztam ezt a módszert.

Az egybe talpú cipőket imádom még, mert azok elég nőiesek + még kényelmesek is. Több ilyenem is van. Jó, mondjuk bennük se ajánlatos km-eket gyalogolni, de sokkal kényelmesebb, mint egy sima magassarkú. Mondjuk simán hordanék magassarkút, a klasszikusat, de nem éppen praktikus metrón, meg ilyen helyeken sajnos :(

Én amúgy a sneakerektől kapok agyvérzést, szörnyen rondák szerintem, alig van, ami normális. Mondjuk a nagyon sima, Vans szerűek még elmennek, de nekem van ilyenből össz-vissz 1 db-om, és az is kis virágos :lol: Én elég lányos lány vagyok, ha farmert és felsőt (nem póló, mert igazából 1 db klasszikus póló fazonú cuccom sincs) veszek, akkor is tuti, hogy valamivel feldobom, hogy nőiesebb legyen. Egy érdekes színű táska, vagy ékszer/napszemüveg etc. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 24 (kedd), 17:38 
Fanfic-faló

Lilyana írta:
nekem csupa kényelmes balerinám van, nagyon-nagyon megválogatom őket :mrgreen: inkább az a gondom, h ugyan kívül semmi bajuk, de a belsejüket a saroknál már kitaposom, és nincs szívem kukázni őket, így ott sorakoznak a szekrényben... Nincs erre vmi trükkötök? A talpbetét nem játszik, mert akkor ugye más lesz a mérete :(

zselés sarokemelő a cipőben? esetleg. más ötletem nincs :/

én vagy a végsőkig hordok egy cipőt, vagy a rosszabbik eset, hogy egy nyár után megunom, és tesóm is utálja rajtam (ő az én divatszakértőm, ha a véleménye szerint ronda, én aztán fel nem veszem, de amikor tetszik neki, öröm a köbön :D), úgyhogy most ott áll egy magastalpú balerinaféle, amit az életben többet nem fogok felvenni...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 24 (kedd), 15:09 
Ó-nagy-admin "backstage"

nekem csupa kényelmes balerinám van, nagyon-nagyon megválogatom őket :mrgreen: inkább az a gondom, h ugyan kívül semmi bajuk, de a belsejüket a saroknál már kitaposom, és nincs szívem kukázni őket, így ott sorakoznak a szekrényben... Nincs erre vmi trükkötök? A talpbetét nem játszik, mert akkor ugye más lesz a mérete :(

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 24 (kedd), 14:24 
Tollforgató

Én balerinacipőt akkor hordok, ha valahová ki kell öltözni/nyár van, és nincs időm (/kedvem) befűzögetni a tornacipőm. Amúgy én sem szeretem annyira, állandóan feltöri a sarkamat.
És gratulálok, Gigi! :taps:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 23 (hétfő), 21:54 
Írópalánta

A balerinacipőkét én is odáig voltam régen, de nekem nem kövérítette, hanem nyújtotta az egyébként sem kicsi lábfejemet. :lol: Meg állandóan feltörte a sarkamat.

Gratulálok <:-P :taps:

¤ SZBMK ¤

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 23 (hétfő), 20:58 
Fanficbúvár

Jó, hát én nem vagyok sportos meg praktikus ember... :D Régebben amúgy imádtam a balerina cipőket, de aztán rájöttem, hogy kövéríti a lábfejemet. Nem tudom, ezt hogy mondjam, de így van. XD

Időközben pedig befejeztem a 793 oldalas csodámat. #life

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 23 (hétfő), 19:22 
Szárnybontogató

Szerintem az a szoknya a szoknya, amiben lehet biciklizni. :-D Tehát a térdig érő harangszoknyák a kedvenceim.
Én télen farmerben megfagynék. Akkor pamutharisnya plusz bélelt szoknya az ideális, ehhez reggelente fel lehet venni macskanadrágot. (Na jó, ez érdekesen nézhetett ki a kedvenc sídzsekimmel, de ez nem számít. :-D)
Nekem évek óta a három ugyanolyan farmerom van, ezeket hordom mindig sima rövidujjúval meg konzervatív bőrcipővel. Hihetetlenül unalmas viselet, ráadásul a farmerek sem állnak túl jól – csoda, ha minden adandó alkalmat kihasználok egy elegáns szoknya viselésére?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 23 (hétfő), 19:19 
Fanfic-faló

ha nadrág, akkor trikó trikóval :D egyszerűen agybajt tudok kapni ha kint van a derekam, és csak fogom a fejem, ha látom, hogy a csajoknak derékig van felcsúszva a póló csípőgatyával alul. és akkor majd lehet csodálkozni a felfázáson meg a vesebajon, meg a derékbántalmakon, stb

a harisnya dolog nálam olyan, hogy sose találom el a méretet, így vagy rövid, de széltében jó, vagy pont jó hosszában, de bő (mondjuk ez csak a pamutharisnya, az nylontól viszketek, előtte mindig alapos testápolás, és még úgy is van, hogy megőrülök tőle. ha lehet, elkerülöm a hordását)

a szoknyákat szeretem, de ugye az olyan megjelenést is igényel, és néha lusta az ember lánya :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 23 (hétfő), 19:11 
Tollforgató

*visszatér*
A szoknyát én is utálom, csak akkor hordom, ha színházba megyünk/elfogyott vagy nem találom a tiszta nadrágomat.
Alacsony derekú nadrágokat is utálom, olyan idegesítő, a magas(abb) derekút szeretem jobban.
Rosa: általában én is farmer-pulcsi-tornacipőben vagyok, ruhákat még nyáron sem viselek. Ha jobban belegondolok, rövid nadrágokat sem, csak háromnegyedeset. Az jutott eszembe, hogy ötödik év végén a tikkasztó melegben is hosszú ujjú pulcsiban és hosszú nadrágban voltam. Fogalmam sincs, hogy bírtam ki.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 23 (hétfő), 18:40 
Írópalánta

Huh, nekem nagyon hullámzó az öltözködési stílusom :lol: Vagy farmer-pulcsi-tornacipő (plusz "ne szólj hozzám" arc), vagy pedig vidám ruhácskás lány. És bár ez utóbbit imádom, a szoknyákban én is paranoiás leszek. Amúgy én a bordó és a méregzöld harisnyákat szeretem, és általában egy hasonló színű sálat is feldobok hozzájuk.
Viszont a bakancs örök :xx: A kezeslábasokat és a magasított derekú nadrágokat mindig vágyakozva nézem, de sajnos még nem jutottam el a vásárlásig :cry: Pedig farmert is kéne venni, mert már mind kinőttem... Utálok magas lenni. Sajnos a kaja nem széltében, hanem hosszában rakódik le rajtam :-| A villanypózna tuti, hogy a titkos ikertestvérem.

¤ SZBMK ¤

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 23 (hétfő), 17:36 
Fanficbúvár

Szoknyát én is utálom. :/ Legrosszabb érzés, amikor látok egy szép anyagot a boltban, és kiderül, hogy egy szoknyához tartozik, tehát kábé hordhatatlan. De szerintem ezzel mindenki így van. XD Éljenek a ruhák.

Még ezekre a kantáros gatyákra meg a kezeslábasokra vagyok ráizgulva mostanában. Oké, csak kettő van, de azokat folyton hordom, és annyira menők, hogy az hihetetlen.

Lábaim ilyen megmagyarázhatatlanok... Van, aki szerint túl hosszú, van, aki szerint túl rövid. Én olyan szempontból szívok, hogy elég magas vagyok, szóval egy csomó már eleve ott nem stimmel, hogy nem tudom felhúzni, mert... Nos, a gatya előbb fogy el, mint én. Gondolom, hogy a nálam is magasabbak mit élhetnek át.

Alacsony derekú gatyákat utálom... Mondjuk ja, a magashoz is kell egy alak, és ha így folytatom, nekem az az alak nem lesz meg sokáig (vagy talán már nincs is meg), de akkor is sokkal jobbak. Most amúgy én is hosszú keresés után találtam egy nagyon-nagyon jó gatyát a H&M-ben, ráadásul tök olcsó is volt.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 23 (hétfő), 17:34 
Betűmániákus

hát nekem miniszoknyám az van, de még nem volt rajtam XD bár nyaraláskor tervezem viselni, mert tökmindegy, de na. meg egyik szilveszterkor felvettem a nővéremtől örökölt darabot, de azért, mert kisebb társaság gyűlt össze, mind ismert, és nem mentünk messzire :D valamint a jó öreg ballagós-szoknya. tehát nekem is három van, jééé :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 23 (hétfő), 17:32 
Fanficbúvár

Zsiraf írta:
Nóri, szóval azért öltözöl ilyen...öhm...furcsán. Sürgősen meg kell változtatnom a hangulatodat reggelente, akkor talán abbahagyod a hülyébbnél hülyébb ruhák összeállítását. :) :scissor:
:pbunny:

Már mondtam, hogy ne szólj bele folyton az öltözködési szokásaimba... :roll: Hidd el, ha te változtatod meg a hangulatomat, sürgősen be kell szereznem egy adag zöld pólót, annyi zöldséget hordasz össze :D :-*
A szoknyákkal én is hasonlóan vagyok (amikor muszáj felvenni), én percenként tűrögetem bele a pólómat is amúgy, mert folyton félek, hogy kicsúszik belőle/felcsúszik. Mostanában (még nyáron, sok-sok fokban is) ünneplőnek is inkább fekete nadrágot vettem fel, ami dögmeleg. :D
Egy csomó ruha meg furán néz ki rajtam, mert magas vagyok hozzá, és amúgy tök cukik, csak az ilyen alacsony, ropi lányokra tervezték.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 23 (hétfő), 17:30 
Fanficbúvár

A szoknyával az a baj, hogy én elég alacsony vagyok (160 alatt...), és sokszor lejjebb ér a széle, mint amilyen hosszúra tervezték, ami nagyon hülyén tud kinézni. A kedvencem viszont az, amikor 2D-s emberre szabják a szoknyát, és az én (amúgy nem vészes) fenekem annyit felvesz belőle, hogy hátul felkap ~x( Pedig nekem alapból nincs bajom a szoknyákkal, én az olyan ruhákban érzem magam csupasznak, amik alá nem lehet melltartót venni.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 23 (hétfő), 17:18 
Tollforgató

Én eddigi életem során konkrétan hordani egy, azaz egy nap hordtam szoknyát, mégpedig most, a szalagavatómon. Rögtön hármat is, egyet az osztály tánchoz, egy ruhát a bálra (azt most is imádnám, csak nincs hova felhúznom) plusz a ballagós öltözék is egy ruha, és Mindháromban úgy éreztem, kész, kilóg az egyébként narancs színű bugyim, azért röhögnek Ennyire mögöttem. xD A szalagavató videón négy perc alatt tizenhétszer igazítottam meg. :')

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 23 (hétfő), 17:01 
Billentyűzetgyilkos

vidor írta:
amúgy csak én vagyok úgy vele, hogy a rövid szoknyában, csupasznak érzi magát? De komolyan, folyton huzigatom lefelé, tiszta paranoiás vagyok tőle.

Nem, én is így vagyok vele. Amikor felpróbálom, akkor hú de jól nézek ki, megveszem, aztán mikor először kéne felvennem úgy, h utcára is kimegyek benne, kétszer is megbánom, hogy megvettem, mert tudom, hogy utána csak szenvedni fogok vele, mert nem merek majd leülni, mert akkor túlságosan felcsúszik, meg járás közben is, aztán végül már sima álldogálás közben is húzogatom le XD de ha egyszer olyan baromi jól néz ki :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 23 (hétfő), 16:55 
Tollforgató

Beledumálok, bocsánat! Tehát, én utálom a szoknyákat.Háhá, vidor, végre egy személy, akivel egyetértek, reméltem nem csak nekem van olyan érzésem benne, mintha bugyiban lennék... A farmereket viszont szeretem, kizárólag a csőgatyákat (csak azok nem csúsznak le rólam). A harisnyákkal nem vagyok kibékülve, néhányat dühömben téptem össze, vagy csak szimplán kilyukadtak. Azóta rá sem nézek harisnyára, mióta az egyik barátnőmnek khm... kellemetlen helyen szakadt el.
Nekem osztán tökmindegy milyen derekú a gatya, csak szűk legyen!
Nóri, szóval azért öltözöl ilyen...öhm...furcsán. Sürgősen meg kell változtatnom a hangulatodat reggelente, akkor talán abbahagyod a hülyébbnél hülyébb ruhák összeállítását. :) :scissor:
:pbunny:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 23 (hétfő), 16:54 
Tollforgató

shanon widow írta:
a farmervásárlás nekem is egy agyrém :? mindet el kellet vágatom eddig - tipikusan tömzsi kis lábaim vannak (pedig a fölös kilók a hasamra mennek, szóval...), úgyhogy ami derékban jó, az túl hosszú szárú, ami pedig hosszban jó, azt sose tudnám begombolni :D éljenek a mai trendek! halkan megjegyzem, hogy mostanában a férfi-részleget is nézegetem az üzletekben, ugyanis találtam ott néhány darabot :-S és senki se mondaná meg, honnan van.

Én is gondolkodtam rajta, hogy benézek a férfi részlegbe, mert egy csomó jó cuccot lehet onnan (is) venni. Szerintem egyáltalán nem gáz, sőt! Egy csomó férfi cucc elmehetne simán unisexnek is.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 23 (hétfő), 16:50 
Betűmániákus

a farmervásárlás nekem is egy agyrém :? mindet el kellet vágatom eddig - tipikusan tömzsi kis lábaim vannak (pedig a fölös kilók a hasamra mennek, szóval...), úgyhogy ami derékban jó, az túl hosszú szárú, ami pedig hosszban jó, azt sose tudnám begombolni :D éljenek a mai trendek! halkan megjegyzem, hogy mostanában a férfi-részleget is nézegetem az üzletekben, ugyanis találtam ott néhány darabot :-S és senki se mondaná meg, honnan van.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 23 (hétfő), 16:45 
Tollforgató

Harisnya: Én csak, ha nagyon muszáj, mert engem is idegesít. Egyszerűen irritál az anyaga, megfojtja a bőröm. Viszont nagyon tetszik, főleg azok a nagyon vékony feketék, amiknek a hátulján egyetlen egyenes csík fut végig. Iszonyat szexisek szerintem. Mondjuk a combfixet lehet bírnám, de ahhoz meg nincs harisnyatartóm... na majd egyszer :D

Magasderekú farmer: Nekem bejön, bár főleg másokon tetszik, mert van egy számomra laza/rock'n roll beütése. Hozzám nem igazán passzol, pont emiatt. Nagyon 60as-70es évek, és kell hozzá azért a jó alak.

Nyáron szerintem a legjobb viselet a hosszú szoknya/maxi ruha. Az igazából csak egy lenge anyag, nem fojt meg, kellemesen szellőzik, csak egy dísz, alatta meg szerintem jól elvan az ember.

Szerk.: amúgy csak én vagyok úgy vele, hogy a rövid szoknyában, csupasznak érzi magát? De komolyan, folyton huzigatom lefelé, tiszta paranoiás vagyok tőle.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 23 (hétfő), 16:41 
Billentyűzetgyilkos

Szoknyát kell hordani, annál nincs ilyen probléma :mrgreen:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 23 (hétfő), 16:36 
Fanficbúvár

Csak egyszer szeretnék olyan farmert venni, amit nem kell felhajtatni... :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 23 (hétfő), 16:28 
Billentyűzetgyilkos

Tigi írta:
de sajnos a kettő között elég nehéz bármit is venni.

Ezt tanúsíthatom. három (!) hónapja próbálok farmert venni magamnak, de kábé lehetetlen normális nadrágot találnom magamnak... vékony vagyok, és hosszú lábú, viszont szép izmos a vádlim meg a combom a baromi sok biciklizéstől, és a mai "normális" nadrágok, amik jók lennének, azokat ilyen pipaszárlábú csajokra tervezték, és ha már van rajtad fél deka izom, a vádlidig felmegy, aztán ott meg is áll... ami vádliban jó lenne, annak túl bő a dereka, és hiába ott van az öv, azért csak hülyén néz ki, hogy legalább két számmal nagyobb nadrágot vesz fel az ember. Csodával határos módon pár hete találtam jó áron két farmert is, ami pont jó rám, úgyhogy most nagyon örülök magamnak, hogy van négy hosszúnadrágom, amit hordhatok :mrgreen: Az utóbbi jó két évben viszont rászoktam a szoknyákra jó időben (addig rá nem lehetett venni, hogy szoknyát hordjak), úgyhogy várom már a jó (jobb) időt, hogy elég legyen a szoknya egy vékony harisnyával :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 23 (hétfő), 16:26 
Fanficbúvár

Én szeretem a magasderekú gatyókat, a csípőt meg el sem bírom viselni :D
Harisnyát meg még télen sem hordok önszántamból, bármilyen hideg van, elvagyok a farmereimmel.
A kedvencem a tornacipőszerű utcai cipőm, meg nyáron legszívesebben folyton papucsban flangálnék. Amúgy csak én szoktam azzal szórakoztatni magam reggelente, hogy végignézek pár pólót, és kiválasztom, hogy melyik szín tükrözi leginkább a hangulatom? :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 23 (hétfő), 15:58 
Fanficbúvár

Én meg pont a magasderekú farmert (bármit) nem bírom, biztos megszokás, de irritál, ha a korca fenn van, enni se tudok benne, és kövérnek érzem magam benne :D Mondjuk a nagyon alacsony derekat se bírom, mert abból kilóg mindenem, de sajnos a kettő között elég nehéz bármit is venni.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 23 (hétfő), 15:57 
Betűmániákus

bepofizok, ha nem gond^^
én szörnyen viszketek a harisnyáktól, legyen az bármilyen anyagból. nem mellesleg iszonyú kellemetlennek tartom, és aaa... *megborzong* szóval mellőzöm az olyan ruhadarabokat, amik igénylik a jelenlétét. és nagyon örülök az enyhe teleknek, mert nem kell beszuszakolnom a farmer alá :matrixb: amúgy szeretnék olyan csaj lenni, aki harisnya-párti, de... azt hiszem, az nem mostanában lesz :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 23 (hétfő), 13:22 
Fanficbúvár

Asha, ezt a harisnyás dolgot amúgy Hil mintha mesélte is volna valamikor, de nem vagyok biztos benne... :D

Én nagyon szeretek harisnyában járni, van egy sárga harisnyám, amit nagyon imádok, meg van még bordó, rózsaszín meg amiket lopok a tesómtól/anyámtól... :haha: Kábé nincs olyan hét, amikor ne vennék fel harisnyát, vagy valami ilyesmit, mert akkor megvan az érzésem, hogy "kiöltöztem", és szükségem van az érzésre, hogy nem vagyok uncsi, farmeros arc.
Harisnya-short cuccal általában én se sokkolom az embereket, de úgy a legdurvább decemberi időjárásban jut nekem is mindig eszembe, hogy milyen jó lenne most felvenni a nyári ruhákat harisnyával meg kardigánnal...

Nyár szörnyű, és minél nagyobb darab vagyok, annál rosszabb. :D Ez így a harisnyák után lehet fura lesz, mert az pont a lábak mutogatásáról szól, de utálom a lábamat mutogatni. Eszméletlen díjbirkozó-combom van, és sajnos a hasam sem olyan, mint amilyet szeretnék. Télen el lehet takarni azért, és az, hogy az S-es pulcsi nem megy rám, nem annyira parás, mint amikor beviszek próbálni egy S-es shortot...
másik téma így a ruházkodás-témakörön belül: A magasderekú farmer eskü az égiek adománya. Hihetetlen kényelmes, és nem kell azon filóznom, hogy amikor leülök, akkor kinn van-e a vesém, vagy bármi ilyesmi. Még kilencedik végén ment tönkre a magasderekú farmerom, és azóta valahogy mindig elfelejtem, hogy olyat kéne venni, de most végre kaptam egy újat, és annyira imádom, ááá. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 23 (hétfő), 12:44 
Tollforgató

Én azért sem szeretem a meleget és főleg a nyarat, mert izzadok, mint a ló, és rohadtul de melegem van, de egy bizonyos foknál tovább nem tud vetkőzni az ember, főleg, ha társaságban van. Otthon még csak-csak flangálhatsz mondjuk bikiniben, vagy épp pőrén, de egy iskolában... :D Főleg, amikor kint melegebb van, mint bent, így nem lehet szellőztetni, na, az a legszebb. Azért sem szeretem, mert ilyenkor muszáj rövidebb ruhákat hordani, ha nem akarunk megsülni, de én nem szívesen mutogatom a bőrömet... :/

Amúgy meg ilyenkor a lábbelit is váltani kell. Oké, van tornacipőm, de most pl. egy éktalpú szandál-balerina cipő-valami van rajtam, és majd' megöl, annyira tör. xD Itt nyüsszögök infón, mert fel kellett másznom a harmadik emeltre... De legalább tökélyre lehet fejleszteni a "hogyan vigyorogjunk, miközben le szeretnénk vágni a lábunk" arcot. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 4232 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 85  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra