Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 szeptember 01 (kedd), 13:42

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 4232 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 85  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Gumiszoba
HozzászólásElküldve: 2015 április 16 (csütörtök), 15:23 
Fanficbúvár

vidor írta:
Kutyatulajdonsága még, hogy ha mondod neki, hogy üljön le, leül :D

=)) =)) =))

Mamáéknál van jelenleg olyan törpemacska, aki, ha boldog, akkor csóválja a farkát, és a kutyával is jól kijön. :-D

A sikerhez vezető út – karbantartás miatt – zárva.
Az élet előttem áll, és nem látok tőle semmit.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 április 16 (csütörtök), 15:21 
Tollforgató

Nekünk is van macskánk, bár én alapból nem kedvelem őket, de a mienket bírom, pont azért, mert nem úgy viselkedik, mint egy macska. Sokkal inkább olyan, mint egy macskába zárt kutya... Bár tudni kell, h. iszonyat pici volt, mikor hozzánk került, és a kutyánk nevelte fel végül is, szóval valószínű ezért xD Am. hála az égnek nem tapadós, meg békén hagy, nem is szeret semmivel sem játszani, ami macskáknak lett kitalálva, egyedül a fényre izgul. Az a szép benne, hogy tudja is, h. az elemlámpából jön a fény, mert mikor meglátja, nagyon megörül neki. Kutyatulajdonsága még, hogy ha mondod neki, hogy üljön le, leül :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 április 16 (csütörtök), 15:16 
Könyvmoly

Ugyebugye? :3 :xx:

Miért van olyan érzésem, hogy hétfőn csatakiáltással megyek iskolába? :D (Le kell számolni az ofival, ugyebár...)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 április 16 (csütörtök), 15:13 
Fanficbúvár

Ilyenek ezek a vadállatok. :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 április 16 (csütörtök), 5:01 
Könyvmoly

Cukik ezek a cicás sztorik. :xx:
Nekünk három éve volt egy aprócska szőrpamacs cicánk, Szöszmő volt a neve. Ha láttatok már hiperaktív macskát... xD Éjjel-nappal ugrált. Volt, hogy éjszaka arra keltem, hogy a hajamat túrta és dorombolt. Unatkozott a drága. :D Meg ha kinyújtottam felé a kezem, mindig megtámadta. xD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 április 15 (szerda), 21:50 
Könyvmoly

Tartózkodási hely: Quantico, Roxfort pincéje, Yggdrasil ágaira függesztett hintán lábat lóbálva
"elvárja, hogy érte élj, etesd, szeresd, de természetesen akkor, mikor ő akarja" --- igen, ezek a macskák :D

És valóban külön személyiséggel bírnak, nekünk is mind a három teljesen más, másképp látják a világot, más őrültségeket találnak ki. Én intelligens alomnak hívom a miénket - a kb. 14 évvel ezelőtt elkezdett kolóniát, mert az átlagnál okosabbak, sunyibbak és egyedibbek, de mégis öröklődtek azok a nyilvánvaló gének és tulajdonságok, ami egyértelműen jelzi a szoros rokoni szálat - és nem csak az elfogultság szól belőlem, csak kommunikáltam mások macskáival, és a mi befogadott macsekunk is más kategória...
Nem is tudom megszámolni, hány kismacskát dobtak már be hozzánk is. -_- Nem tudom, miből gondolják, hogy attól, hogy itt úri dolga van a macskáknak, attól még bármilyen jöttment állatot befogadunk. Persze ha tehetném, mindegyiket itt tartanám, de nem úgy megy az, racionálisan kell nézni a dolgokat, és nekem elsősorban az a fontos, hogy az én "gyermekeim" ne szenvedjenek hiányt semmiben - ráadásul egymást sem tűrik meg nagyon, hát még egy idegent... kutyát és macskát egyaránt elzavarnak a háztól, ami nem itt nőtt fel születésétől kezdve. A jelenleg befogadott cicát viszont muszáj volt megszokniuk, mert tavaly télen érkezett, csontsoványan... és olyan, mint a Whiskas-macska. ^^
Kiskoromban nekünk is volt egy leukémiás macskánk :(, szerencsére most csak egy depresszióra hajlamos macsek van - öröm az ürömben, tökéletesen tisztában vagyok vele, hogy hogyan kell ezt kezelni nála saját tapasztalatból, és kicsit vicces is, amikor egyszerre produkáljuk a közel azonos tüneteket. :))
Nekünk régen volt egy olyan szürke macskánk, amelyik úgy tudott nézni, hogy rendesen félt tőle az ember. És egyik reggel arra az érzésre ébredtem, hogy valaki figyel... Ott ült a mellkasomon és engem bámult, de olyan szemmel, hogy egy késes gyilkosnak szebb pillantása van. Creepy egy dög volt, és ő volt a családban az egyetlen, aki szó szerint pózolt a kamerának - holott az összes többi elfordul, amikor már csak egy telefonnal is közelítek hozzájuk. xD

Na de itt be is fejezem a crazy cat-lady meseestet, mert komolyan megállás nélkül tudnék beszélni a macskáimról, napokon át. Többet, mint egy újdonsült anya a totyogó gyerekéről. De a macskák amúgy is sokkal érdekesebbek és érdemesebbek (a számomra), szóval... :D

"I'd consider myself a realist, alright? But in philosophical terms I'm what's called a pessimist."
There's no such thing as proper immortality. The universe will always take care of its nutcases.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 április 15 (szerda), 21:07 
Fanficbúvár

Én is annyira imádom őket! :x
Jellemileg is teljesen különbözőek, és ez teljesen ki is ütközik ekkora kolónia mellett. Van a legidősebb, tizenhárom éves egyetlen szuka macskánk, aki uralkodik a kandúrok felett, és mikor megy le a pincébe aludni, mindenkinek lekever egy-egy jó célzatú fülest. Kicsit rigolyás a szentem, de külön élmény hallgatni a "morgolódását", mikor visszük le, amivel kifejezi nemtetszését. Utána következik a rangidős kandúr (aki sajnos leukémiás :-( ), avagy a törzsfőnök, akitől egy pillantás is elég, hogy mindenkit rendre rakjon. Ő amúgy egy méltóságteljes, finom úriember, aki hidegvérrel tűri, hogy az állatorvosnál vizsgálják, és mikor egy kutya odadugja az orrát, alig hallhatóan, de ráfúj.
Ezek után következik a vörös, a megtestesült terror maga. Ha nincs az, amit ő akar, akkor hajnali ötkor (főként, ha nem engedjük be, mert éppen aludni próbálnánk...) körbe lebontja a házat. A pinceajtót, úgy, ahogy van, teljesen szétszedte már, egy részén nincs is máz. Ezen felül elvárja, hogy érte élj, etesd, szeresd, de természetesen akkor, mikor ő akarja. Utána szeretetképpen hajnali fél hatkor felugrik az ágyadra, beletapos a gyomrodba, és csak arra leszel figyelmes, hogy miközben levegő után kapkodsz, ő extra közelről tanulmányozza az arcod.
Van egy öt, de nyolc kilósnak kinéző kandúrunk, aki egy tizenöt dekás kismacskától is félelemrohamot kap, ezen felül operaénekeseket leköröző hangja van. Szerintem macskabagolyéra hasonlít a hangja, a szüleim meg simán körbenevetik, amiért egy télen lassan guruló macskából ilyen hangok jönnek ki. :lol: Persze, Afrika éves fogyasztásának megfelelő mennyiségű tápot töm magába egy nap, kivéve, amikor nincs itthon.
Végül, de nem utolsó sorban, az előző szeptemberben befogadott jövevényünk (mellesleg ötből négy macska, ami állandó állomány, befogadott, mindet itt dobták ki), egy fekete kiscica, akiben szerintem egy szeretetbombát rejtettek el, mert időnként majd felrobban, és nincs az a megoldás, aminek segítségével le tudnád magadról vakarni. Ha unatkozik, végigüvölti a házat, hogy márpedig vele foglalkozni kell, illetve a vörössel menetrendszerűen lebontják a lakást, egy-egy játék alkalmával. Bezzeg, a kert nem elég tágas nekik. :D

Mondjuk, van egy nyelvtörőnk is, mert a középső három Fröcsi, Franzi és Frici névre hallgatnak, és gyakorta keverjük. Ebből született a Fröfrafri hívószó.:))
Persze, ha nem lennének, ki kéne találni őket, de pontosan így imádom őket. :) :xx:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 április 15 (szerda), 20:50 
Könyvmoly

Tartózkodási hely: Quantico, Roxfort pincéje, Yggdrasil ágaira függesztett hintán lábat lóbálva
A mi macskánk a szomszéd kerti kistavához jár halászni. :D Volt, hogy még a tarkója is pikkelyes volt. =)) De pl. amikor egy másik szomszéd halat pucolt, akkor meg oda ment át, és két halnak a fejét is megkapta - vagy ellopta, sosem tudjuk meg. Azon is nagyon nevettünk még, amikor a tavas szomszédot egyszer hallottuk a kertben, ahogy mondja a halászmacskánknak, hogy nem szabad ám odamenni a vízhez és piszkálni a halakat... :haha: Annyira imádom ezeket a dögöket, mindig tudnak valami újat művelni, sosem fogynak ki a kreatív ötletekből. :xx:

"I'd consider myself a realist, alright? But in philosophical terms I'm what's called a pessimist."
There's no such thing as proper immortality. The universe will always take care of its nutcases.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 április 15 (szerda), 18:37 
Fanficbúvár

Merilwen írta:
Én is szeretem a macskákat, de kizártnak tartom, hogy valaha is legyen, amíg a szüleimmel élek :-( Ugyanis az a baj, hogy a szomszédok macskái mindig a mi homokozónkba járnak a dolgukat végezni, és most már vízipisztollyal kell lesben állnunk, hogy ne legyen a kertünk macskapisi-szagú :-x

=)) =)) =))

Nekünk szerencsére rendesek, habár a szomszéd váltig állítja, hogy a füvét a mieink trágyázzák. :)) Nem tudom, én még az életben nem láttam arrafelé a szőröseinket.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 április 15 (szerda), 18:11 
Könyvmoly

Nekünk csak voltak cicáink. Nagyon szereznék újra egyet. :xx:
Ohh, Naomii... o.O Nálunk, Merlinnek hála, senki nem fog vízvezetékszerelőset játszani. A cicás sztori viszont aranyos. :haha: :haha:
Merilwen, ez hatalmas! xD Vízipisztoly... xD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 április 15 (szerda), 18:07 
Fanficbúvár

Én is szeretem a macskákat, de kizártnak tartom, hogy valaha is legyen, amíg a szüleimmel élek :-( Ugyanis az a baj, hogy a szomszédok macskái mindig a mi homokozónkba járnak a dolgukat végezni, és most már vízipisztollyal kell lesben állnunk, hogy ne legyen a kertünk macskapisi-szagú :-x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 április 15 (szerda), 16:58 
Tollforgató

Ú, nekünk jelenleg két macskánk van (Nővéremé a lány, enyém Kandúr), de hamarosan születnek kiscicák :).
Naomii, őszintén sajnálom apukádat, ez tényleg nagy trauma lehetett... :cry:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 április 15 (szerda), 15:01 
Fanficbúvár

Én egyedül a macskás témához tudok hozzászólni ( :oops: ): nekünk jelenleg itthon öt van, ezzel a kis lelenccel együtt most hat, de elszántan igyekszünk neki gazdát keresni. Régebben nagyiéknál volt körülbelül húsz macska, mikor kiscica-szezon volt, és emlékszem, állandóan kint voltam.
Olyan kis tündi-bündik. ;;)

Persze, ezen felül akaratosak, a vörös macskánk ebből a szempontból kitesz vagy tízet, a kis fekete szeretetrohamairól nem is beszélve... nála jobban a pillanatragasztó se tapad rád. :-D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 április 15 (szerda), 10:04 
Könyvmoly

OMG :shock: Thor: TDW már olyan rég volt? Olyan, mintha csak tavaly novemberben lett volna. Az az éjféli premier életem egyik legjobb emléke - pedig egy Marvel-laikus sráccal és egy Thor-rajongó barátnővel mentem. xD De már az csodának számított, hogy a film kezdése előtt nem penderítettek ki minket a teremből, annyira dőlt belőlünk még bent is a sok poén, na meg amikor a vége-kisfilmre vártunk... Jaj... Loki és a koronaékszerek... :)) Na de film közben persze shut up van, kivéve, ha öcsémmel mozizok (CapAM:TWS... ühüm, jó ötperces, sírós, légszomjba torkolló röhögőgörcs két egymást követő jelent közben, aminek a humoros oldalát csak a mi elfajzott agyunk találta meg XD).

Egyébként az is benne lehet a CW előrehozatalában, hogy az félig-meddig IM... IM3 pedig régebben volt, mint a Thor:TDW.
(bírom, amikor filmekről és sorozatokról beszélek bárkivel, az egész olyan, mint egy kódolt üzenet)

De az igazat megvallva, nem olvasgatok utána ezeknek az infóknak, mert tuti, hogy akkora spoilerbe futnék megint, hogy utána két hétig siratom az elveszített tudatlanságomat - már amennyit a képregények ismeretében még magaménak tudhattam/tudhatok. A mai napig nem hevertem ki, amikor még decemberben elmentünk családdal a Dumb & Dumber 2-re moziba, és leadták az Ultron akkor kijött trailerét. Az első másodpercben tudtam, hogy mit látok, pedig előtte egy filmkockát sem láttam belőle. Persze azonnal szem és fül befog, fejet lehajt, motyogás és Feeling Good by Muse motyogó éneklése a moziterem közepén... Mondanom sem kell, nagyon nehéz ráhangolódni egy vígjátékra, mikor a zsebkendőd szorongatod és belül üvöltesz a dühtől, mert mint kiderült, öcsém volt olyan kedves, hogy annak ellenére, hogy ismeri a NO F. SPOILER szabályom, ő mondta az adott moziban dolgozó haverjának, hogy adják már le a trailert, mert kíváncsi rá nagy vásznon... Szerencsére csak a szinkronos változat volt, így amit hallottam is valamennyit, végig azon tudtam agyalni, hogy mennyire elbénázták Ultron szinkronhangját. [-( Persze utána Hobbit: BOTFA-ra már a szokásos felkészültséggel mentem, és amint kezdődtek a trailerek, füles be, Linkin Park album max. hangerőn, hogy hallani se halljak semmit.

Nekünk kiskoromban volt, hogy 13 macskánk lézengett a portán xD, most viszont 3 drágaság van. :x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 április 15 (szerda), 9:28 
Tollforgató

Akkor most innen én is megtudtam. Amikor olvastam a hsz-eket, és csak ThunderBird meg Civil War, akkor néztem, hogy heeeeee? o.o De oké, így már leesett. xD Mondjuk, cöcö, az nem tetszik, hogy a Thor második része 2013-ban jött ki, az AC: TWS meg tavaly, de előbb lesz Amerika Kapitánynak új része, mint a Thornak... Még két teljes évet várni kell, hogy végre kiderüljön, mi van Lokival meg Odinnal? T_T

Egyébként nekem jelenleg hat macskám van, de előtte nyolc volt; mindezt úgy, hogy igazából annyira senki nincs oda értük a családban; apám külön hangoztatja, hogy utálja őket, mert régen, mikor egy-két éves voltam, még a városban laktunk átriumos társasházban, és volt egy fehér perzsa cica, akit ott hagytak a gazdái. Apa tökre szerette, simogatta, etette, volt, hogy vele aludt, aztán költöztek mellénk gazdagék, akik finomabb kaját adtak neki, és elpártolt. Ez olyan mély sebeket hagyott benne, hogy azóta sem hajlandó macskát simogatni. :haha:

A tanárokhoz hozzászólva: a rajztanárom hónapok óta játssza velünk azt, hogy azt mondja: jövő héten le kell adni, mindenki gőzerővel rajzol, de mivel nagyon sok a munka (soha semmi sem jó neki), ezért sosem végzünk rendesen, csak összecsapjuk, aztán rendszerint közli, hogy oké, akkor majd a következő héten... :) Mondjuk, a jövő hét már fix - több rajzóránk nem is lesz, mert utána már ballagási hét, akkor nincs suli.

Ja, amúgy csak egy jó tanács: ne engedjétek az apátokat vízszerelőt játszani, hacsak nem az, mert nem lesz jó vége. Az enyém kitalálta, hogy kiszereli a falból a csapot (??? Nem értem az indokokat, mert az pont nem csöpögött), csak beletört valami kallantyú, és most van két lyuk a falban, amikből ömlik a víz, hacsak el nem zárjuk a főcsapot. Így viszont nincs víz a házban... :((

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 április 15 (szerda), 8:43 
Könyvmoly

Athenodora írta:
amúgy nem tudom, ki látta, de egy teljes ThunderShield mánia alakult ki tumblr-ön...[/url]

Eddig is megvolt a TS mánia, és ha bárki is engem kérdezne, akkor azt mondanám, hogy több értelme van, mint a Thorkinak (amit nem a not so real incest miatt nem csípek amúgy, de mindegy is). A Civil War-nak ez amúgy nagyon jó reklám, mindenhol ezzel szórakozik a fandom, úgyhogy már az is tud róla, aki úgy tudja, hogy nem tud róla. XD Én, of course, tudok róla, és annak rendje és módja szerint félek is. Nagyon. Majd ha a májust túléltem, talán reménykedhetem abban is, hogy egy polgárháborút is megúszhatok. :haha:
Egyébként totálisan abba a tudatba ringattam magam, hogy Ragnarök is jövőre érkezik; fogalmam sincs, miért. Már készültem a 2016-os totális apokalipszisre. :dragon: De akkor elhúzódik a vég, úgy tűnik. :-?

Oh, és ezentúl nekem senki ne mondja, hogy a ficeknek nincs népnevelő hatása. A konyhába csak kávéért és egyéb folyékony utántöltésért teszem be a lábam, és max. killer szendvicseket készítek, na meg szökőévente én sütöm a pizzát, olaszosan, de ma a reggeli bögrés benzin mellett Bucky/Tony sztorit olvastam, amiben Bucky Syrnikit készített reggelire. Amit gyorsan le is csekkoltam, és vigyázat, konyha, mert jövök! :twisted:

P.S.: Athe, nálunk egyszer még régebben apám hangot adott egy kósza, mellékesen őrült gondolatának, miszerint mi lenne, ha allergia alakulna ki nála vagy bárkinél a családban a macskaszőrre. Nos, az én válaszom erre egy felvont szemöldök kíséretében odavágott "El lehet költözni." volt. :matrixb: Vagy allergiabogyó. Ennyi. Nincs apelláta. x)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 április 15 (szerda), 7:50 
Fanfic-faló

khmkáromkodáskhm :pbunny: tessék kifehéríteni, mert modnéni morcos lesz, aztán lesz itt ne mulass :)
de egyébként szeretés van :)

amúgy nem tudom, ki látta, de egy teljes ThunderShield mánia alakult ki tumblr-ön, ráadásként behozták még a CivilWart meg a Thor3-at a képbe, én meg reggel nézem, és visítva fetrengek a röhögéstől, úgyhogy aki vágyik egy kis mosolygásra: http://szivarvanygolyo.tumblr.com/post/116449716362

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 április 15 (szerda), 6:28 
Könyvmoly

Én a matekdolgozatra szoktam úgy nézni, hogx WTH is this sh*t... :D Meg a pedagógiára... jaj, a tanár alapból szarul tanít, én meg sosem tanulok. xD Utálom. De a törir azt szeretem. ^^

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 április 14 (kedd), 20:48 
Fanfic-faló

áh, az a gond, hogy a macskáról csak álmodozhatok. anya utálja az állatokat, a macskát egyenesen rühelli, tesó meg allergiás a macskaszőrre... de aranyosak vagytok :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 április 14 (kedd), 20:37 
Fanficbúvár

Athenodora írta:
Zsiraf írta:
Ó, Athenodora, hozzám jöhetsz, nyugodtan verd szét az összes tanáromat. :D Rájuk fér egy kis nevelés. Cserébe kapsz mentost, vagy kismacskát! *megveszteget*

kismacska jöhet, de csak ha bújik és lehet dédelgetni :D meg Sebastian Stan XD

Nálunk van befogadható vörös kis kandúr, aki abszolút megfelel ezeknek a feltételeknek. :-D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 április 14 (kedd), 20:34 
Fanfic-faló

Zsiraf írta:
Ó, Athenodora, hozzám jöhetsz, nyugodtan verd szét az összes tanáromat. :D Rájuk fér egy kis nevelés. Cserébe kapsz mentost, vagy kismacskát! *megveszteget*

kismacska jöhet, de csak ha bújik és lehet dédelgetni :D meg Sebastian Stan XD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 április 14 (kedd), 20:33 
Fanficbúvár

Én stílusosan lerendezem gondolatban egy péklapáttal. :twisted:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 április 14 (kedd), 20:28 
Tollforgató

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 április 14 (kedd), 19:47 
Fanfic-faló

ha valakit képletesen meg kell ütni, szóljatok és megyek :Dbunny: mostanában amúgy is olyan gyilkolászós hangulatban vagyok :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 április 14 (kedd), 19:44 
Fanficbúvár

Fizika dogánál nekünk olyan volt, hogy ránéztünk a kérdésre, utána egy pánikkal teli tekintetet vetettünk a másikra, aztán homlok vakargatva állapítottuk meg, hogy bizony mi ilyet nem is vettünk. Utána jött rá a tanárunk, hogy véletlenül elfelejtette lediktálni. :lol: Nekünk egy garantált szívgörcs volt.

Én túlzottan maximalista vagyok, ami az iskolabeli teljesítményemet illeti, ötös-négyes jegynél nem kezdődik alább, bár a négyesért is szoktam néha hálát rebegni az égieknek, főleg egy különösen nehéz dolgozatnál. Történelemből is vannak olyan témák, amelyeket szívesen tanulok, és érdekel is, de a mostani főleg azért nem fogott meg, mert magyar vonatkozásban elég szomorú véget ér.

Bezzeg, az olyan "pletykák" megragadnak, hogy mikor Caesar szállt le a hajóról Afrikánál, akkor orra bukott és fejjel előre érkezett a földre, úgy mentette a helyzetet, hogy azt mondta: "Foglak, Afrika!" =))

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 április 14 (kedd), 19:18 
Tollforgató

A technikatanárom egy boszorkány. De tényleg. Azt hiszi, hogy az ő órája a legfontosabb, s elvárja, hogy ezt mindenki így gondolja.
No meg kivételezik. A legjobb barátnőm a kis kedvence, engem utál, mint Piton a sampont. Bár ez kölcsönös. És én egyáltalán nem vágyom a kegyeire, de igazságtalanságnak tartom, hogy amikor levelet kellett varrnunk, és az enyém meg a barátnőmé olyan hasonlóan nézett ki, mint Fred és George, akkor a barátnőmnek csillagos ötöst ad, nekem meg nagy kegyesen megadja a négyest. ~x(
Oké, hogy a tech. nem a világ és én is magasról lebogyózom, de ez milyen már?

Milyen műtéted volt Ritsu? Jól vagy? Ugye jól vagy? Merlin mangós malacpörköltjére, utálom a műtéteket.

Fű, Merilween, egy élmény lehetett a fizika órád. ;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 április 14 (kedd), 19:02 
Fanficbúvár

Nekem a fizikával gyűlt meg ma a bajom :-x
Annyira változékony ennél a tanárnál, hogy jó vagy nem jó… Megengedte, hogy a képleteket kiírjuk magunknak egy papírra, és azt használni lehetett a dolgozatnál. Viszont azt (is) kérdezte a dolgozatban, hogy a hidaknál miért és pontosan hogyan használják a görgőket! Tudom, hőtágulás, blablabla, de az kit érdekel, hogy pontosan hogyan?! ~x(
Na. *lótuszülés, mélylélegzés, megnyugvás* :) :china:
Azért a tanárt én se iktatnám ki. És most ezt a témazárót sem akarom elégetni, mert a négyes biztosan megvan :mrgreen:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 április 14 (kedd), 17:37 
Fanficbúvár

Én ugyan nem. Csak a témazárót mutatnám meg a Napnak... úgy egy méteres közelségről. Enyhén szólva nagyon nehéz volt. :?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 április 14 (kedd), 17:26 
Tollforgató

Műtéted volt, Ritsu? Műtét közben álmodni... :D És ezek az álmok... :lol: Miért akarjátok kiiktatni a tanárokat?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 április 14 (kedd), 17:16 
Könyvmoly

A durva az, műtét közben is álmodtam, csak fogalmam sincs, mit. :c xD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 április 14 (kedd), 15:31 
Fanficbúvár

Ugyan, Zsiri, még elpirulok. :oops:

Ritsu, ezek az álmok. =))

Én pedig megyek felrobbantani a mai történelem témazárókat. Valami brutális dolgozat volt... :shock:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 április 14 (kedd), 14:41 
Tollforgató

A...ö... *dadog* Ritsu ez egészen komoly... Michael Jackson egy lakótelepen, arany hajjal. Érdekes.
Wolfie, te aztán tényleg egy médium vagy. Meg medvesuttogó, ugyebár. :D

Én pedig merényletet tervezek a technika és a némettanárom ellen. Szóval most gyilkolós hangulatomban vagyok. *elmegy kést élezni* :twisted:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 április 14 (kedd), 7:16 
Könyvmoly

Ha már hírességek:
Álom no.1: Egyszer Michael Jackson megjelent azon a lakótelepen, ahol régen éltünk.:D A haja színe belül, a tarkójánál arany volt!! *-*

Álom no.2: Nem tudom, ki mennyire ismeri a Bullet For My Valentine nevű bandát. Mindegy is, meet itt az énekes a fontos (Matt Tuck http://images4.fanpop.com/image/photos/ ... 0-1024.jpg).
Nos, vele műveltem majdnem rossz dolgokat. :D Milyen szexi volt egy szál farmerben! *-* És a felső teste...*-*

Ma is volt valami álmom, már vártam a folytatást, erre a nővérke felébszetett. ~x(

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 április 13 (hétfő), 20:49 
Fanficbúvár

Néha igen, néha nem. Megesett az is már, hogy azt álmodtam, nem lesz első órában kémia órám még általánosban, aztán bementem a suliba, és tényleg nem volt. Hogy most egy médium veszett meg bennem, vagy pusztán a dédelgetett vágyam jelent meg, arról gőzöm sincs. :roll: Ez az aránylag konkrét.

De, ugyebár azt mondják, hogy a tudatalattid így dolgozza fel az aznap történteket, viszont én abban is biztos vagyok, hogy egy-egy álomképnek a helyszíne és cselekménye nem feltétlenül a véletlenre van bízva. Természetesen, páran ezt hókuszpókusznak hívják, azonban kifejezetten érdemes odafigyelni ezekre.

Vagy csak túl élénk a fantáziánk... :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 április 13 (hétfő), 20:42 
Írópalánta

Zsiraf, számíthatsz rám :-D
Merilwen, az aztán szép! Legközelebb, ha választhatok, hogy ki vegyen részt az álmomban, akkor magam mellé veszlek társkként, mert én még álmomban is képes vagyok leblokkolni. (Emlék, hogy egyszer megpróbáltam errepülni az üldözőim elől, de gyengék voltak a szárnyaim, és végül a tetőkön ugráltam :-D ). Vagy akár kialakíthatunk egy ék-alakzatot (Merengő-alakzat?), elvégre ha többen vagyunk, talán többen túléljük az álombeli támadásokat :D Harci stratégia: pálcások és karatésok kívül, ólomlábúak és törött szárnyúak az ék belső részében :-D
Wolfie, én időben sajna nem szoktam tudni elhelyezni magam :( Vagy filmbeli terepen zajlik a dolog, vagy valami full random és ismeretlen helyen. Illetve egyszer azt álmodtam, hogy a középkorban vagyok o.o
Ti hisztek abban, hogy az álmoknak jelentése van?
Amúgy reggel leírom az álmon, ha nem felejtem el :-D

¤ SZBMK ¤

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 április 13 (hétfő), 20:23 
Fanficbúvár

Zsiraf, de ami még megdöbbentett, hogy jó is voltam benne! Frankón elintéztem, hogy legyen randijuk. Mire valóak a panziótulajdonosok... :-D
Amúgy, nektek szoktak olyanok lenni, hogy az álmotok időben elhelyezhető a történelemben? Nekem két olyanom is volt, amit a környezetből és eseményekből ítélve, vissza tudtam rakni az 1940-es évek környékére. Ami a durva, hogy nagyon valóságosnak tűnt, és utána percekig ültem az ágyamban, hogy ez mégis mi a jóságos málnaturmix volt. :shock:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 április 13 (hétfő), 20:12 
Tollforgató

Rosa írta:
Zsiraf írta:
Zsiráfom nincs. *elvonul sírni*

*vigasztalóan megveregeti a vállát*
Majd lesz. Tudom, mert láttam zsiráfokkal teli jövőd a csillagokban :D

Köszönöm Rosa, most megvigasztaltál! :pbunny:
És neked is köszi, Őszike! :)
Merilween, óvatosan azzal a röhögéssel, én így fulladtam meg egyszer majdnem. :D
Bo_or, Wolfie, ez aztán az álom! Kerítőnők és karatézó varázslók...
Nekem meg ilyen álomképek jöttek be néha, hogy Dracoval zsiragolok, aztán boldogan élünk, míg meg nem halunk, Pansy meg ehet téglát. És hasonló finomságok. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 április 13 (hétfő), 19:57 
Fanficbúvár

Percek óta könyökhaljaltba dugott szájjal röhögök az álmaitokon =))
Sajnos nekem nincsenek ennyire vicces álmaim, illetve lehet, hogy vannak, de pillanatnyilag nem jut eszembe egy sem :)

Bo_or írta:
de egyet nem értek... ha engem üldöznek álmomban, nem futok... jobban mondva minek fussak ( nem szeretek, másrészt az én álmom nem ) ? bevetem korlátozott karatetudásomat (ami annyit tesz hogy nincs de hát álmokról beszélünk) és minden megvan oldva :D :china:

Néha velem is megesik, hogy kontrollálni tudom az álmaimat, de nem mindig. Egyszer például az történt, hogy megláttam, amint két fiú ki akarja rabolni a táskámat. Rájuk kiáltottam, hogy mi a fenét művelnek, erre az egyik felkapott a levegőbe. Próbáltam segítségért kiabálni, de annak rendje s módja szerint nem jött ki hang a torkomon :D Na mondom, nekem mindegy, ők így járnak rosszabbul. Előkaptam a varázspálcámat, mondtam néhány Capitulatust meg Stuport, aztán leporoltam a kezeimet :mrgreen:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 április 13 (hétfő), 18:51 
Fanficbúvár

Bo_or írta:
1direction? a barátaim mindent megtennének azért ... :D egyik nyáron próbáltak kiokítani az aktuális tinibandákból, szinte nulla sikerrel...

Ez még megboldogult rajongói korszakomból volt, mentségemre szóljon. :oops: Mióta züllenek, azóta "kissé" kiábrándultam. :?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 április 13 (hétfő), 18:46 
Zöldfülű

1direction? a barátaim mindent megtennének azért ... :D egyik nyáron próbáltak kiokítani az aktuális tinibandákból, szinte nulla sikerrel...

és pofán vágd vele az ilyen seggfejeket.

SZBMK (Szivárvány-Bárányok és Merengősök Kommandója)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 április 13 (hétfő), 18:44 
Fanficbúvár

Egyszer azt álmodtam, hogy belőlem és a szüleimből is egyszerre tizenkettő volt, a macskáink is megsokszorozódtak. Ezzel még aránylag meg tudtam volna birkózni, de amikor konkrétan macskasuttogó lettem, én akkor jelentettem be a K.O-t. :))

Ha már hírességgel való álmodás... volt olyan, hogy álmomban átalakult a házunk panzióvá, és a One Direction jött hozzánk nyaralni. Folyékonyan beszéltünk angolul, átjött az egyik volt osztálytársam is, aztán Harry elkezdett traktálni vele, hogy hozzam össze őket. :-D Mit ne mondjak, azért durva voltam kerítőnőként. =))

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 április 13 (hétfő), 18:43 
Zöldfülű

hogy nektek milyen álmaitok vannak! de egyet nem értek... ha engem üldöznek álmomban, nem futok... jobban mondva minek fussak ( nem szeretek, másrészt az én álmom nem ) ? bevetem korlátozott karatetudásomat (ami annyit tesz hogy nincs de hát álmokról beszélünk) és minden megvan oldva :D :china:

Amúgy nekem a legutolsó álmom nagyon durva volt... félreértés ne essék nem azért mert vérengzős volt, hanem nagyon összetett.... elmeséltem osztálytársamnak, és az volt az első reakciója, hogy ő nem szokott ilyen komplexet álmodni :labi: de a tesóm azt mondta, hogy inkább azt kéne megírnom történetbe :kitty: :D

amúgy én kiskoromban nem konkrétan a sötéttől féltem.... én mindig attól tartottam, hogy ha éjjel kimegyek a mosdóba akkor az ablakon farkasok fognak beugrálni és jódlizni kezdenek-, mivel nem kapcsolom fel a villanyt.... ( na most elmesélem abszurdságát....tény hogy családi házban lakunk, de az emeleten és a fürdőszoba ablak csak lefelé nyitható de nem is teljesen... ) :oops: :labi:

nekem a szobámban van egy szakajtónyi plüssöm és anya pont tegnap mondta, hogy valamit kezdenem kéne velük, mert a nagyja porfogó a szekrényemen.... de lehetetlen megválni tőlük.... de én egy olyan multifunkcionális tehénnel osztozok az ágyamon ami tépőzáras és így párnának félbehajtható :D

és pofán vágd vele az ilyen seggfejeket.

SZBMK (Szivárvány-Bárányok és Merengősök Kommandója)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 április 13 (hétfő), 18:00 
Írópalánta

Zsiraf írta:
Zsiráfom nincs. *elvonul sírni*

*vigasztalóan megveregeti a vállát*
Majd lesz. Tudom, mert láttam zsiráfokkal teli jövőd a csillagokban :D

¤ SZBMK ¤

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 április 13 (hétfő), 17:59 
Tollforgató

Réka: Nem baj, kérdd meg nővérkédet, hogy vegyen a szülinapodra egy plüss zsiráfot. *elfut, mielőtt Nóri nyakonvágná*
Nekem egy macim van, akit sikeresen hozzávágok minden este az éjjeliszekrényemhez (és reggel az ágy alól szedem ki, aztán leporolom). :D Nagyon aranyosan néz ki, és 29-én lesz, hogy egy éve az ágyamon csücsül (és az ágy alatt). Egyszer megkérdezte húgom, hogy hívják, én meg azt mondtam neki, hogy nincsen neve, ő csak úgy van.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 április 13 (hétfő), 17:56 
Tollforgató

Nekem két maci (Brumi és Mézi) és egy rénszarvas (Mr. Rudolf Edgard Leopold, de én csak Rudinak hívom) van az ágyikómban, velük alszom, de az ágyam alatti fiókban van nyuszi, csacsi (őt Sacinak hívják), bárány, meg mindenféle. Zsiráfom nincs. *elvonul sírni*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 április 13 (hétfő), 17:53 
Fanficbúvár

Nekem alvóspárnám :D Zseniálisan találékony neve van: Kispárna :))

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 április 13 (hétfő), 17:50 
Írópalánta

Kicsit :haha: úú, de régen láttam a Tévémacit... :xx:
Nekem plüssegerem van (inkább patkány :D )

Szerk.: A holdnaptár szerint a mai nap szimbóluma a medve, szóval lehet, hogy emiatt sok egy kicsit :mrgreen:

¤ SZBMK ¤

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rosa 2015 április 13 (hétfő), 17:57-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 április 13 (hétfő), 17:42 
Könyvmoly

Nem gondoljátok, hogy sok a medve? :D Amúgy, nekem is van egy plüssöm, Kicsike, és most borzasztóan hiányzik. :C

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 április 13 (hétfő), 17:35 
Írópalánta

BaO2, én is általában ölök valakit :D
Durva álmaitok vannak, ez tetszik :3 Ha már itt tartunk, én utoljára azt hiszem, hogy jegesmedvékkel birkóztam :D Meg egyszer Jack Nicholsonnal menekültünk egy árvíz elől, aztán meg macskákat itattam narancslével (?)

¤ SZBMK ¤

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 április 13 (hétfő), 17:33 
Tollforgató

BNori írta:
Régebben a húgommal egy szobában aludtunk, és még alacsonyabb volt, nem érte el a felső polcot, ahol az orrcseppet tartottuk, ezért minden éjszaka felvert... :D

Öhm. Igen. :labi:

És igen, Brumi valóban művelt. :shock:
Én még azt utálom, amikor azt álmodom, hogy esek le az ágyból (pedig nem) és felriadok. ~x(
Húh, színészes álmom nekem is volt, csak én Brad Pittnek rugdostam a hátsóját egy piacon, aztán meg véletlenül akkorát rúgtam rajta, hogy berepült a csibék közé. Engem le akartak csukni, de a rendőröket is felrúgtam. Hogy azt vajon hogy oldottam meg?

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 4232 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 85  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra