Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 szeptember 01 (kedd), 12:48

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 4232 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 85  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Gumiszoba
HozzászólásElküldve: 2015 augusztus 29 (szombat), 14:21 
Fanficbúvár

Sybill Dumbledore 02 írta:
Merilwen írta:

Én a Menderley ház asszonyát (eredetileg Rebecca) szeretem nagyon, meg a Nyomorultakat is, bár azt egész végig éneklik, szóval lehet, hogy opera... :-?

Én sajnos ezeket nem ismerem… :oops: De majd utánanézek. Egyébként meg sok olyan musical van, amit végig énekelnek; és abban különbözik a musical az operától, hogy az egyik könnyű-, a másik meg komolyzenei :-D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 augusztus 29 (szombat), 12:09 
Fanficbúvár

Merilwen írta:
Van, több is! :mrgreen: Abszolút kedvencem Az operaház fantomja, de a József és a színes, szélesvásznú álomkabát meg a Hegedűs a háztetőn is nagyon bejön; és egyszer szeretném már látni a West Side Story-t is :-) Egyébként nálam Andrew Lloyd Webbertől jöhet bármi, a Love Never Diest (nem tudom a magyar címét) kivéve, ami Az operaház fantomjának ilyen „lehúztunk róla még egy bőrt” mottójú folytatása, és szerintem elég béna a cselekmény…
Neked van valami kedvenced Sybill? :-D

Én a Menderley ház asszonyát (eredetileg Rebecca) szeretem nagyon, meg a Nyomorultakat is, bár azt egész végig éneklik, szóval lehet, hogy opera... :-? De ezeket is meg kéne néznem egyszer majd, mert még nem láttam túl sokat, ezeket is telefonon néztem a youtube-ról :labi:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 augusztus 29 (szombat), 11:06 
Fanficbúvár

Ha már színdarabok meg musicalek meg mindenfélék, nektek vannak egyéb kedvenceitek, vagy mi? ;;)

Van, több is! :mrgreen: Abszolút kedvencem Az operaház fantomja, de a József és a színes, szélesvásznú álomkabát meg a Hegedűs a háztetőn is nagyon bejön; és egyszer szeretném már látni a West Side Story-t is :-) Egyébként nálam Andrew Lloyd Webbertől jöhet bármi, a Love Never Diest (nem tudom a magyar címét) kivéve, ami Az operaház fantomjának ilyen „lehúztunk róla még egy bőrt” mottójú folytatása, és szerintem elég béna a cselekmény…
Neked van valami kedvenced Sybill? :-D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 augusztus 29 (szombat), 8:51 
Fanficbúvár

Gigi, ez az utolsó megjegyzésed nagyon betalált :)) Nem nyaggatlak a keringővel, mert még egy jó pár évig nem állok szemtől szembe(n?) vele, azonban szerintem nagyon király lehet. Mondjuk teszem hozzá, hogy nem tudom, tudok-e táncolni és egyelőre nem hiszem, hogy bármely fiú is arra áldozná magát a suliban, hogy felkérjen, szóval ha négy év múlva a te véleményeden leszek, lehet "énmegmondtamazni" :yes:
Ez az órarend amúgy nem semmi :shock: ha jól tudom amúgy, idén nekünk is mindennapos tesink lesz, de nem vagyok biztos benne. Tudja valaki esetleg, hányadik évfolyamtól kezdődik?

És köszönöm-köszönöm-köszönöm szépen a választ Kadma :xx: Ó, a "mire fogsz menni vele?" kérdéseket szerintem akkor kapnád igazán, ha latin szakra mennél :D (már ha egyáltalán van olyan). Ezt azért mondom, mert nálunk eredetileg négyen akartunk, bár már csak ketten készülünk nyelvvizsgázni belőle, és, nem mondom, hogy bombáznának vele, de azért még egymás között is felmerült kérdésként a dolog :lol:
Egyetemen egyébként hány főtől indítanak el egy szakot? Úgy értem ha csak öten jelentkeznek rá, akkor azért már biztos nem, de ha tizenkét már elindulhat...? (Teszem azt általános sliban és gimiben is van olyan, hogy tizenöt fős az osztály, de az azok után, hogy mi három is fél évig 38-an, utána fél évig 37-en voltunk, azért eléggé fura (volt elsőre) :shock: )

Szerk.: Én még eddig egyszer sem láttam a Chicagót :labi: *Sybill ugrál a témák közt* de biztos jó lehet :) Ha már színdarabok meg musicalek meg mindenfélék, nektek vannak egyéb kedvenceitek, vagy mi? ;;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 augusztus 28 (péntek), 23:55 
Fanficbúvár

Csak azért meg kell jegyeznem itt is, hogy semmi kedvem a szalagavatóhoz, és az egész hisztériához, ami körülötte van. Egyrészt, hogy nem fogok táncolni, ami már el lett döntve, és különben sincs semmi kedvem a háromórás faktok, a heti öt tesi, az előkészítő tanfolyamok meg úgy eleve, az értelmes dolgok mellett ahhoz, hogy aránytalanul sok időt áldozzak arra, hogy betanuljak valami gagyi keringőt, hogy aztán később a tízezerért kölcsönzött ronda fehér ruhában, valami matektagozatos nyakát átkarolva égethessem magamat. A fél osztályom könnyekig van hatódva a szalagavató gondolatától, és egész nyáron csak arról tudtak beszélni, hogy ki kivel megy majd, meg hogy melyik az a lúzer, aki ha felkéred, biztos igent mond, de annyira még nem közellenszenvnek örvendő alak, hogy körberöhögjenek, amikor együtt táncikáltok majd. Közben pedig fogalma sincs arról, hogy miből akar emeltezni, vagy hogy akar-e emeltezni egyáltalán. Igen, tudom, az elmebetegség nem egy mindenkitől elvárandó dolog, de annyira idegesít, hogy a szüleim és az iskola pénzének kidobására kell fecsérelnem az értékes szabadidőmet, amikor összesen több mint negyvenöt órát fogok amúgy is csak az iskolában vagy valamilyen tanórán tölteni. Ja, és mellé még el is van várva, hogy tanuljak. De tényleg tök fontos, hogy majd hétfőn másfél óráig próbáljuk a táncot délután, hogy tényleg gyönyörű legyen. Ha meg azt mondom, hogy pont nem hiányzik, mindenki könnyes tekintettel bámul rám, és sajnálja, amiért olyan száraz és minden romantikát nélkülöző személyiség vagyok, hogy ilyen tök jó dolgokat se tudok értékelni. Egyetlen egy ruhám lesz, amiben fel fognak tűzni, azt megbeszéltem anyámmal, hogy menő lesz meg minden ilyesmi, és az épp elég. És lesz egy kellemes délutánunk, amikor kiválasztjuk.

Hm... Nekünk nem tudom, mikor lesz osztálykirándulásunk, de az végül is nem a világvége, ha nem rángatnak minket. (én pont a kultúrát nem szoktam értékelni, és azt szeretem, amikor nem vagyok szomjas, de most már tényleg maradok, mert szörnyű a személyiségem XD)

Annyiban jó lesz, hogy heti tizenegy bioszórám lesz tanfolyammal számolva. :^^: Legalább az óráim egyötöde nem lesz totál szívás, és ez hátha megmenti az idegeimet. És, ha jól csinálom, jövőre végre tényleg csak azt kell tanulnom, amit úgy-ahogy szeretnék is. :) (plusz, rohangálhatok fehér köpenyben - a kettő kábé egy súlyban van fontosság szempontjából)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 augusztus 28 (péntek), 17:10 
Fanficbúvár

*kidugja a kezét a sarkon, csettint kettőt, ha nem repül felé semmi, akkor lassan kisunnyog*
Hű, de régen jártam itt... ._.

Zsiraf írta:
Olyan kár, hogy mindjárt vége a nyárnak, viszont várom is a sulit, mert tök más lesz. Meg holnap gólyatábor, és anyiraaa izgulok.
Ejj, valaki lőjön le!

Én valahogy nem várom az iskolát... mondjuk, lehet, az tesz rá a kedvemre, hogy első héten helyből egy töri tz-vel kezdünk, és még odáig se jutottam el, hogy megnézzem, egyáltalán miből írunk. :'D Plusz, rögtön jövő héten indulunk is a háromnapos kirándulásra, amit félig-meddig várok is, csupán nem magától lesz feloldódott a hangulat, és erősen leszavazták, hogy megnézzünk bármit is, ami a kultúrával kapcsolatos - legalábbis én jobban szeretek várost nézni, mint ülni egy szállás szobájában az ágyon, és nézni, mit alkotnak a többiek, mikor épp' nem szomjasak :D

Ritsu Tonks írta:
Én sem várom a sulit... Ehh, szalagavatós cirkusz, ballagás, érettségi. ._.

Ne is mondd! :shock: Jelenleg úgy állunk szalagavató-ügyileg, hogy nem tudjuk, hogy állunk. :lol: Mondjuk, keringőre a cipő és a ruha már megvan, és a banketten is tudom már, miben fogok a sarokban gubbasztani (fő az optimizmus), viszont valahogy nem vonz az iskolatársaim társasága. :-?
Az érettségi meg... *felsandít a háta mögötti "Kérlek, segítsetek, mentsetek meg, tüntessetek el, nem akarok érettségizni, please!" feliratú táblára*... az érettségi. :|

A sikerhez vezető út – karbantartás miatt – zárva.
Az élet előttem áll, és nem látok tőle semmit.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 augusztus 28 (péntek), 9:39 
Könyvmoly

Merilwen írta:
Imádom a Chicago-t :-D Gratulálok, szuper lehetett!

Igazából szerintem is szuper volt, legalábbis én élveztem, hogy színpadon lehettem.:D Köszönöm.^^ >:D<

Zsiraf írta:
Hű, Ritsu, gratula az előadáshoz, biztos jók voltatok! :)

Köszi! :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 augusztus 27 (csütörtök), 22:06 
Fanfic-faló

Koszonom, edesek vagytok :pbunny:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 augusztus 27 (csütörtök), 20:57 
eLit Auror

Egyébként váá, hogy irigylem én az egyetemistákat! Főleg téged Kadma, meg a finn-ugor tanszéket. Nekem még hány év lesz, mire oda, vagy legalább a tanárképzőig vagy a jogra eljutok... >.< tényleg lányok, ti mikor döntöttétek el, hogy milyen iskolába mentek/fogtok menni továbbtanulni? Csak mert van, aki az utolsó tanévében változtatott valamit (bár az alapja azt hiszem ugyanaz maradt), de én már most zsongok a gondolattól, hogy másik iskolába menjek. Mondjuk ez lehet szimplán a környezetem és az én személyem csodás duettjének hatása is :roll:
Azt hiszem, most mindenre reagáltam, amire szerettem volna :D *Sybill kipof.*

én ugyan nem vagyok finnugrista, csak finnes, és nagyon kevesen vagyunk (12 fő, ebből egy már kint Finnországban), szóval olyanok vagyunk, mint egy család. :D a nyelvszakokra ez jellemző egyébként, a nagy nyelveket kivéve.
svédre terveztem anno, de nem vettek volna fel emelt angol híján. és nálam ez totális szerelem kérdése volt, jól is döntöttem, nem bánom, hogy ide mentem végül. :x bár az agyamra mennek a "mit fogsz vele kezdeni?" és hasonló kérdések...

ps: csatlakozom a "boldog szülinapot"-táborhoz! :)

We are the same~

https://kozepes-versek.tumblr.com/

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 augusztus 27 (csütörtök), 20:35 
Tollforgató

Ihajja, tényleg, NAGYON-NAGYON BOLDOGSÁGOS SZÜLETÉSNAPOT ATHE!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 augusztus 27 (csütörtök), 20:04 
Fanficbúvár

Boldog szülinapot, Athe! :pbunny: :beee: :give:
Vajon miért vagyok mindig képtelen kiírni azt, hogy születésnapot?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 augusztus 27 (csütörtök), 19:15 
Tollforgató

Boldog szülinapot Athe! :) :pbunny: :give:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 augusztus 27 (csütörtök), 18:02 
Tollforgató

Halihó! :)
Hatosztályos kisgimi, én még minigólya vagyok. Viszont a tábor király volt, mondjuk összesen két teljes órát sikerült aludnom. Meg hát szívattak is minket rendesen, de nagyon klassz az osztály, tök jó fej mindenki, boldog vagyok. :3
És komolyan, egy élmény volt lencsét keresni hajnali háromkor a vaksötétben... xD

Hű, Ritsu, gratula az előadáshoz, biztos jók voltatok! :) Én is színész- lelkületű vagyok, jelentkezni is fogok a színjátszóba. :)
Mindenkinek sok sikert az egyetemhez, gimihez, általánoshoz, Merlin törpegolymókja legyen veletek!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 augusztus 27 (csütörtök), 16:29 
Fanficbúvár

Ritsu Tonks írta:
Merilwen írta:
Azta, milyen fellépésed volt? Hogy sikerült? ;;)

A színjátszó szakkörrel adtuk elő a Chicago musicalt a gólyatáborosoknak.:D Azt, amit az év végén, júniusban is akartunk... vagyis elő is adták, csak én akkor pont kórházban voltam.>< :D De most megint esélyem volt színpadra állni, és élveztem, meg izgultam is, mint a fene.:D Az egyik jelenet után ki kellett szaladnom átöltözni, és azt hittem, nem érek be időben, így rohantam befelé, és majdnem rossz jelenetnél futottam színpadra. xD Még időben lefékeztem.:D
Amúgy nagyon jól sikerült, szerintem, legalábbis a vicces helyeken nevettek, szóval...:D Köszönöm kérdésed.:)

Imádom a Chicago-t :-D Gratulálok, szuper lehetett!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 augusztus 27 (csütörtök), 15:47 
Fanficbúvár

Happy Birthday! <:-P *csatlakozik*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 augusztus 27 (csütörtök), 15:39 
Fanfic-faló

Ritsu Tonks írta:
*Idepof*

Boldog Születésnapot, Athe! :beee: :taps: >:D<

koszi :pbunny:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 augusztus 27 (csütörtök), 14:39 
Könyvmoly

*Idepof*

Boldog Születésnapot, Athe! :beee: :taps: >:D<

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 augusztus 27 (csütörtök), 12:58 
Fanficbúvár

Na, pont most gondolkodtam rajta, hogy kéne felvetni valami témát a sulikezdéssel kapcsolatban... úgy látom megelőztetek :))
Zsiraf, milyen suliba fogsz járni? Pontosabban: hova? És sima osztály, vagy valami tagozatos lesz? :)
Egyébként váá, hogy irigylem én az egyetemistákat! Főleg téged Kadma, meg a finn-ugor tanszéket. Nekem még hány év lesz, mire oda, vagy legalább a tanárképzőig vagy a jogra eljutok... >.< tényleg lányok, ti mikor döntöttétek el, hogy milyen iskolába mentek/fogtok menni továbbtanulni? Csak mert van, aki az utolsó tanévében változtatott valamit (bár az alapja azt hiszem ugyanaz maradt), de én már most zsongok a gondolattól, hogy másik iskolába menjek. Mondjuk ez lehet szimplán a környezetem és az én személyem csodás duettjének hatása is :roll:
Azt hiszem, most mindenre reagáltam, amire szerettem volna :D *Sybill kipof.*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 augusztus 26 (szerda), 20:23 
eLit Auror

RylieMoon írta:
Az ELTE koreai szakára fogok járni. :D

akkor összefuthatunk egy kávéra a csehóban :D

én még félévkezdést nem vártam ennyire. nincs egy szabad percem, ennek ellenére (vagy éppen ezért) nem tudok magammal mit kezdeni. :-x

We are the same~

https://kozepes-versek.tumblr.com/

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 augusztus 26 (szerda), 10:37 
Könyvmoly

Merilwen írta:

A színjátszó szakkörrel adtuk elő a Chicago musicalt a gólyatáborosoknak.:D Azt, amit az év végén, júniusban is akartunk... vagyis elő is adták, csak én akkor pont kórházban voltam.>< :D De most megint esélyem volt színpadra állni, és élveztem, meg izgultam is, mint a fene.:D Az egyik jelenet után ki kellett szaladnom átöltözni, és azt hittem, nem érek be időben, így rohantam befelé, és majdnem rossz jelenetnél futottam színpadra. xD Még időben lefékeztem.:D
Amúgy nagyon jól sikerült, szerintem, legalábbis a vicces helyeken nevettek, szóval...:D Köszönöm kérdésed.:)

Masinyka írta:
Pedig az olyan jó - amikor nem éppen egymás haját tépitek. :D

Pedig de, nagyon egymásnak fognak esni. xD Én kimaradok belőle, mert nagyon nem érdekel már. Amúgy sem az én szavam lesz a mérvadó, így nem foglalkozom nagyon az egésszel.:D Leszek abban, amire a többség szavaz, a lényeg úgyis az, hogy túlessek rajta. ^^ De tuti, hogy háborúzás lesz ezen, ráadásul ofőnk sem egy olyan egyén, aki kezelni tudna majd minket... csak ő azt hiszi. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 augusztus 25 (kedd), 22:42 
Fanficbúvár

Masinyka írta:
RylieMoon írta:

Wow, ez biztos nagyon érdekes lesz. Gondolom a nyelv mellett a történelmét és irodalmát és stb... is fogjátok tanulni az egységes és a szétvált Koreának. Szívesen belógnék pár előadásra. :D

Hát történelmet, meg filozófiai óráim lesznek elvileg :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 augusztus 25 (kedd), 20:07 
Szárnybontogató

RylieMoon írta:

Wow, ez biztos nagyon érdekes lesz. Gondolom a nyelv mellett a történelmét és irodalmát és stb... is fogjátok tanulni az egységes és a szétvált Koreának. Szívesen belógnék pár előadásra. :D

Ritsu Tonks írta:
Ehh, szalagavatós cirkusz, ballagás, érettségi. ._.

Pedig az olyan jó - amikor nem éppen egymás haját tépitek. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 augusztus 25 (kedd), 19:54 
Fanficbúvár

Elyes írta:
... két büntetős tárgyam is lesz, és azt imádom...

:) nem kell pánikba esni, jövőre elmúlik :D (mármint az imádat)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 augusztus 25 (kedd), 19:06 
Fanficbúvár

Én közömbös vagyok a sulival szemben. Néhány dolog miatt izgatott vagyok, de nem akarok most azonnal mindenáron visszaülni a padba. :-D Inkább megpróbálom még kiélvezni ezt a maradék néhány napot.

Ritsu Tonks írta:
De nem baj, egy hét alatt kivégeztem egy jó animét, ma túlestem egy fellépésen, szóval fáradt vagyok.:D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 augusztus 25 (kedd), 17:56 
Könyvmoly

Visszatért mindenki, úgy látom.:D (De rossz angol billentyűzetről írni)

Én sem várom a sulit... Ehh, szalagavatós cirkusz, ballagás, érettségi. ._. Inkább maradnék itthon a jó semmittevésben.:D De nem baj, egy hét alatt kivégeztem egy jó animét, ma túlestem egy fellépésen, szóval fáradt vagyok.:D Nyaraltam is Sóstón. ^^ Most meg azon agyalok, mit kéne csinálni.:D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 augusztus 25 (kedd), 12:32 
Tollforgató

Zsiraf írta:
kár, hogy mindjárt vége a nyárnak, viszont várom is a sulit, mert tök más lesz.

Hát, nem tudom, én már egy kicsit unom azt, hogy egész nap nem csinálok semmit. :labi: Nálunk is másabb lesz az élet, eléggé megcsappant az osztálylétszám, és (majdnem) kétszer annyi fiú lesz, mint lány.
Rosa, hajrá! :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 augusztus 25 (kedd), 9:43 
Fanficbúvár

Rosa írta:
RylieMoon, és te hová mész majd? :)

Húha, hajrá hozzá :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 augusztus 25 (kedd), 8:49 
Billentyűzetgyilkos

Zsiraf írta:
Olyan kár, hogy mindjárt vége a nyárnak, viszont várom is a sulit

Én már hetek óta itt pattogok, hogy kezdődjön már el a félév, mert két büntetős tárgyam is lesz, és azt imádom, úgyhogy alig várom már, hogy jobban belemélyedjünk a büntetőjogba :taps:

Rosa, 11 fogalmazás és még csak nem is magyarul? Széééép. Én is mindig mindent az utolsó pillanatra szoktam hagyni XD Amikor a nyári gyakorlatról kellett egy húsz oldalas beszámolót írnunk, leadási határidő előtti két napban dobtam össze, de ötös lett, és még meg is dicsért a tanár, hogy milyen szép olvasmányos a stílusom, és hogy mennyire élvezte olvasni. Magamban hálát adtam érte a Merengőnek :mrgreen:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 augusztus 24 (hétfő), 23:44 
Írópalánta

Sziasztok!

Zsiráf, remélem, jól szórakozol ^^ (jaj, de jó volt gólyának lenni... *mereng* viszont most legalább nem mi vagyunk a legkisebbek a suliban :banan: )

RylieMoon, és te hová mész majd? :)

Nálunk szeptember elején lesz még egy 3 napos kirándulás (legalább lesz időm megírni spanyolból a fogalmazásaimat, amiket egész nyáron nem sikerült - szám szerint 11-et :P)

¤ SZBMK ¤

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 augusztus 24 (hétfő), 21:56 
Fanficbúvár

Zsiraf írta:
Ihaj, de rég jártam itt, de ahogy látom, mások is.
Mi újság veletek?
Olyan kár, hogy mindjárt vége a nyárnak, viszont várom is a sulit, mert tök más lesz. Meg holnap gólyatábor, és anyiraaa izgulok.
Ejj, valaki lőjön le!

Gólyatábor?? Melyik suli, milyen szak? :D (Én szintén gólya vagyok, de a tábort kihagyom ^^)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 augusztus 24 (hétfő), 21:31 
Tollforgató

Ihaj, de rég jártam itt, de ahogy látom, mások is.
Mi újság veletek?
Ejj, valaki lőjön le!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 augusztus 11 (kedd), 13:11 
Könyvmoly

Lilyana írta:
Igazából lehet, majd ha kicsit jobban ráérek, megpróbálom visszakeresni a frissen regeltek közt a rendszerben, a profilleírása még előttem lebeg, ha a neve nem is. :)

Szerk. meg is van...
http://www.fanfic.hu/merengo/viewuser.php?uid=20510
Most viszont megyek aludni, holnap írok majd szegénykének... :china:

*Jön pofátlankodni*
Sikerült tisztázni vele az esetet? :) (Ha szabad érdeklődni^^)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 augusztus 06 (csütörtök), 21:15 
Ó-nagy-admin "backstage"

Igazából lehet, majd ha kicsit jobban ráérek, megpróbálom visszakeresni a frissen regeltek közt a rendszerben, a profilleírása még előttem lebeg, ha a neve nem is. :)

Szerk. meg is van...
http://www.fanfic.hu/merengo/viewuser.php?uid=20510
Most viszont megyek aludni, holnap írok majd szegénykének... :china:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 augusztus 06 (csütörtök), 21:11 
Ó-nagy-admin "backstage"

Lyla, abban az idegállapotban, amiben voltunk akkor, kisebb csoda, hogy csak az ő fejét... hogy is írtad... "ugattad le". :) Tény, hogy nem kellett volna, de ez is bizonyítja, hogy emberek vagyunk, akik adott esetben rosszul reagálunk stresszes helyzetben. Szegény első-feltöltős felhasználónk pedig rosszkor, rossz helyen tett rossz dolgot, és ráadásul a stresszesebb admint fogta ki, aki csípőből reagált a kérésünk teljes figyelmen kívül hagyására.
Sajnálatos dolog, de talán érthető olyan helyzetben, ami leginkább egy eszméleténél lévő betegen végrehajtott agyműtéthez hasonlítható. Egyet hibázol, és kampec a páciensnek...

A felhasználót pedig arra biztatom, ha ezt olvassa, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszélhessük, másrészt pedig neki és mindenki másnak is javaslom, hogy rendszeresen nézze meg a híreket, mert az igazán fontos dolgokat ott láthatja egyszerűen és egy helyen. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 augusztus 06 (csütörtök), 20:20 
Ó-nagy-admin "backstage"

Nekem van egy kis bűntudatom, na jó, nem kicsi, mert a harmadik v negyedik sztori magasságában leugattam egy szerzőt üzenetben, és utólag esett le, h szegény ráadásul elsőfeltöltő volt... és mivel adminüzenet ment ki neki (nem moderálós levél), nem tudom vissza se keresni, h megbeszéljem vele a dolgot... a többiekkel, akiknek írtam, már jobban sikerült a dolog, ők vissza is írtak, megbeszéltük, h hát máskor azért ne... de ez a szegény végre összeszedte a bátorságát, erre elsőre rosszkor sikerült és leszedi a fejét egy bunkó admin. Legalábbis most így utólag határozottan annak érzem magam. :(

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 augusztus 02 (vasárnap), 23:23 
Fanficbúvár

Tudtátok, na igen. :D Amúgy minden respect nektek, hogy megcsináljátok ezt a piszok nagy munkát, nem semmi mennyiséget kell átnéznetek, én ezután legalább egy hónapra szabadságoltatnám magamat a moderálás alól. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 augusztus 02 (vasárnap), 20:53 
Ó-nagy-admin "backstage"

Gigi685 írta:
Na de most őszintén, ezt ti is sejtettétek előre, nem? :D Vagy ne magamból és a végtelen rosszindulatomból induljak ki? :P Egy szám mondjuk érdekelne, hogy hány zseni volt. (mondjuk simán lehet, hogy valaki nem olvassa el, még csak hülyének se kell hozzá lenni, max figyelmetlennek)

Nem sejtettük, tudtuk, hogy valószínűleg lesz ilyen. Ettől függetlenül nem kellemes az érzés, hogy nem figyelnek ránk, még egy ilyen fontos dologban sem...
Végül is nem volt sok feltöltés, lehetett volna rosszabb is. :) Összesen hét feltöltés volt péntek este hat óra és tegnap éjfél közt, amikor végeztük. Remélem, nem haragudtak meg nagyon, akiknek moderálás nélkül töröltük a feltöltését. De fontosnak tartottuk, hogy minden zavaró tényezőt kiiktassunk, mivel eléggé kényes részét túrtuk fel fenekestől a Merinek.
Persze, valószínű, hogy a feltöltők nagyobb része egyszerűen figyelmetlen volt. :) De gyakorlatilag körbetapétáztuk a Merit, hogy szünetel a feltöltés. Ennél jobb figyelemfelhívás csak az a módszer lett volna, amit két éve alkalmaztunk április 1-n, de azt nem lehet pár kattintással elintézni, mint egy hírt, és a visszaállítás sem olyan egyszerű. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 augusztus 02 (vasárnap), 19:17 
Fanficbúvár

Na de most őszintén, ezt ti is sejtettétek előre, nem? :D Vagy ne magamból és a végtelen rosszindulatomból induljak ki? :P Egy szám mondjuk érdekelne, hogy hány zseni volt. (mondjuk simán lehet, hogy valaki nem olvassa el, még csak hülyének se kell hozzá lenni, max figyelmetlennek)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 augusztus 01 (szombat), 19:17 
Könyvmoly

Lilyana írta:
Szerintetek hányan vannak, akik úgy töltenek fel, h nem tudnak olvasni? :'D Most komolyan, ez felfoghatatlan...

Valahogy érezhető volt, hogy valaki/valakik elkövetik ezt. xD

Én is mindig a főoldalt nézem meg először (könyvjelzőbe is úgy van elmentve), így tájékozott vagyok (mint a kiszántott vakond :D ). ^^

De ha már témánál vagyunk, pont azt álmodtam, hogy kint volt a hírekben, hogy már lehet szabadon feltöltögetni.:D Egy napot ugrottam alvás közben. Ezek az időbeni ugrások kiakasztanak.:D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 augusztus 01 (szombat), 19:04 
Sztorihajhász

Lilyana írta:
Köszi, LL, megmented kicsi lelkivilágom. :pbunny:

Szívesen :pbunny:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 augusztus 01 (szombat), 18:25 
Ó-nagy-admin "backstage"

Köszi, LL, megmented kicsi lelkivilágom. :pbunny:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 augusztus 01 (szombat), 16:55 
Sztorihajhász

Lilyana írta:
Szerintetek hányan vannak, akik úgy töltenek fel, h nem tudnak olvasni? :'D Most komolyan, ez felfoghatatlan...

Hát, én vagyok a pozitív ellenpélda, mert én mindig a híreket nézem, mert ki tudja mikor kerül ki valami érdekes, én mindig ebből indulok ki :) Aztán megyek tovább...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 augusztus 01 (szombat), 16:07 
Fanficbúvár

Lilyana írta:
Nem tudom. Nyilván az én jelszavam nincs mentve a böngészőmbe, de elvileg a Meri mindig kilépteti az embert egy bizonyos idő után, nem? Vagy rosszul gondolom?

Az mind1 , mert akkor újra belép. Simán ki lehet kerülni a főoldalt.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 augusztus 01 (szombat), 15:20 
Ó-nagy-admin "backstage"

Nem tudom. Nyilván az én jelszavam nincs mentve a böngészőmbe, de elvileg a Meri mindig kilépteti az embert egy bizonyos idő után, nem? Vagy rosszul gondolom?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 augusztus 01 (szombat), 15:09 
Fanficbúvár

1wolfgirl1 írta:
Lilyana írta:

Lehet, hogy elfelejtették még kitörölni a csipát a szemeikből... who knows. :D

lehet, hogy csak az íróasztal - saját beállítások van beállítva könyvjelzőként és onnan lép tovább, és nem a főoldalra.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 augusztus 01 (szombat), 14:56 
Ó-nagy-admin "backstage"

Ha csak ennyi lenne... :yes:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 augusztus 01 (szombat), 13:59 
Fanficbúvár

Lilyana írta:

Lehet, hogy elfelejtették még kitörölni a csipát a szemeikből... who knows. :D

A sikerhez vezető út – karbantartás miatt – zárva.
Az élet előttem áll, és nem látok tőle semmit.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 augusztus 01 (szombat), 13:54 
Ó-nagy-admin "backstage"

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 július 27 (hétfő), 11:38 
Fanficbúvár

Háát, igazából ha az egyik érdekel, akkor igen, egyesével kell átnyálazni, de amúgy van ilyen Irodalmi Pályázatok csoport a Facebookon, ahol ezeket hirdetik.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 július 27 (hétfő), 7:17 
Fanficbúvár

Háát, elég sokféle.(([/quote]
és nincs valami összesítő weblap? vagy egyesével át kell nyálazni? pl ez a goblin honlapja nekem kicsit katyvasz. (a preyer hugót és az új galaxist ismerem, de az nem az én asztalom...
olvasni és hasonlítgatni szeretnék. ez a nyakonöntött próbagoblin nem rossz, csak túl ömlesztett. és kevés infót látok.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 4232 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 85  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra