Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 május 24 (vasárnap), 18:03

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 7704 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 155  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Sorozatfüggők Birodalma
HozzászólásElküldve: 2016 január 10 (vasárnap), 17:10 
Sztorihajhász

Shannara-ba gondoltam, hogy belenézek, de aztán letettem róla. A könyvek se túl nagy durranások, a másodikat (amelyik alapján a sorozat fut) a felénél abba is hagytam. Unalmas volt. Talán majd ha jó kritikákat hallok a sorozatról, bepróbálkozom vele.

"Love is the most powerful magic of all."

"Every magic comes with a price."

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 január 10 (vasárnap), 13:00 
Szárnybontogató

SlytHay írta:
Lilyana írta:
... a Lucifer című sorozatot. ... Ha látta vki vagy tervezi, kezeket fel, h jöhetek-e ide rajongani majd. :pbunny:

Nem láttam még, nem is hallottam róla, de wow, köszi, hogy felhívtad rá a figyelmem; az én kíváncsiságomat abszolút sikeresen felkeltetted, szóval nagyon is tervezem majd nézni.

:fölemeli a kezét:

Én is tervezem, de tudtommal, még nem kezdtek bele.
Vagy már kiment a pilot és nagyon lemaradtam? :O

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 január 10 (vasárnap), 12:13 
Ó-nagy-admin "on stage"

Lilyana írta:

SZerk. Ja, és a Shannara krónikáit nézi vki?

Az első két részt láttam.
Az elején vigyorogtam a futóversenyen, olyan "jaj, ez de gagyi" módon, aztán mikor elkezdődött, egészen beleéltem magam. Sőt, utána jó darabig úgy gondoltam vissza rá, mint "hihetetlen, de az eddig legjobb jelenet". Még úgy is, hogy kiderült, a tét annyi, hogy egy évig ők kertészkednek a fa körül, aminek a legendájában mégcsak nem is hisznek. :D Aztán a második rész alatt kezdett megint felívelni a dolog.

Kíváncsi vagyok a folytatásra, de egyelőre annyira nem győzött meg. A fantasykörnyezethez képest modernnek ható ruhákat (legalábbis az elfekéi olyanok voltak) betudtam az apokalipszis előtti világ halvány maradványának, mint a roncsok meg a romok. Viszont, ha ránéztem egy-egy szereplőre, nem azt gondoltam, hogy ott van XY a napi szerkójában, hanem, hogy ott van a színész a jelmezében. Nem tudták elhitetni, hogy beleélték magukat a karakterbe. A fiatalabb korosztály legalábbis kicsit se (az idősebbekkel nem volt gond). Bár ez pár rész alatt javulhat, és talán fog is.
A könyvről azt olvastam, hogy Gyűrűk Ura remake - bár nem tudom, mennyire szakad el tőle végül -, és ez itt-ott látszik is a sorozaton (de az Igazgság Kardja ciklus is az volt, a Legend of the Seeker mégis remek kis fantasyszéria lett anno az pl. jobban megfogott elsőre, mint most a Shannara).

Az a baj, hogy jobban megragadott egyelőre a 30 évvel ezelőtti fajok háborúja téma, mint amit egyelőre a jelennel kínáltak, de nem tudom, mennyire szól majd a dolog az összeomlás megakadályozásáról, és mennyire az összeomlásról és annak a rendbehozásáról, meg melyiket hogyan képesek kezelni.
A karakterekről is túl kevés derült ki egyelőre, nem látom, ki lehetne tényleg érdekes, és ki nem.
Annyit viszont mindeképpen elrétek, hogy meg akarjam tudni. :D

Lábjegyzet: Wil?? Értem én, hogy 30akárhány éve így hívják a karaktert, de kár, hogy egy ennyire - sajnos már - elcsépelt nevet kapott.
Egy fantasyben ráadásul. 8-|

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 január 08 (péntek), 21:22 
Könyvmoly

Tartózkodási hely: Quantico, Roxfort pincéje, Yggdrasil ágaira függesztett hintán lábat lóbálva
Lilyana írta:
... a Lucifer című sorozatot. ... Ha látta vki vagy tervezi, kezeket fel, h jöhetek-e ide rajongani majd. :pbunny:

Nem láttam még, nem is hallottam róla, de wow, köszi, hogy felhívtad rá a figyelmem; az én kíváncsiságomat abszolút sikeresen felkeltetted, szóval nagyon is tervezem majd nézni.

"I'd consider myself a realist, alright? But in philosophical terms I'm what's called a pessimist."
There's no such thing as proper immortality. The universe will always take care of its nutcases.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 január 08 (péntek), 20:24 
Sztorihajhász

Kezdett a Mr. Selfridge 4. évada! Gondoltam szólok. Én imádom a sorozatot, kár, hogy itthon olyan méltánytalanul elhanyagolt.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 január 08 (péntek), 13:13 
Ó-nagy-admin "backstage"

Nem tudom, volt-e már róla szó itt korábban, de tegnap éjjel ráakadtam egy zseniális, új sorozatra. :D
Neil Gaiman és a DC Vertigo közös ügyködése volt a Sandman képregénysorozat, ebből született a Lucifer nevű spin-off, és most ez alapján a Helyszínelők producerével karöltve írják-forgatják a Lucifer című sorozatot. Eszement jó párbeszédek vannak benne, a színészek is jót alakítanak, és igazából még ha csak egy rész futott is ki belőle júliusban, mert most január 26-tól fogják adni, én teljesen fel vagyok pörögve! _csonti_
Színészek: a Once Upon a Time Robin Hoodja alakítja Lucifert (a Merlinben meg Cenred király volt), a női főhőst meg Lauren German, akit én a Séta a múltba filmben láttam még csak.
Az alapkoncepció onnan indít, hogy Lucifer megunta a Poklot és lelép nyaralni az emberek közé. Érthető okokból ez nem tetszik se a pokolbéli alattvalóinak, se Istennek, és megpróbálják rávenni a visszatérésre. Ezt szövik össze gyilkossági nyomozásokkal és persze Gaimanhez (meg sötét humorához) méltó, komoly kérdésekkel.
Nagyon jó a szereplők közti dinamika, és maga a cselekményvezetés is király, a látványelemekkel is tartják az egészséges mértéket, ráadásul rég nevettem ennyit kifejezetten gonoszan vigyorogva. :twisted: Ha látta vki vagy tervezi, kezeket fel, h jöhetek-e ide rajongani majd. :pbunny:

SZerk. Ja, és a Shannara krónikáit nézi vki?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 január 05 (kedd), 15:41 
Fanfic-faló

vidor írta:
Athe írta:

Bárki, aki nézi?

Én nézem, tényleg jó, anno a második évad első részének végén olyan sokkot kaptam, hogy csak na! xgrin

Én a második évad minden egyes vége után idegrohamot kaptam, hogy hol a folytatás XD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 január 03 (vasárnap), 6:29 
Tollforgató

Athe írta:

Bárki, aki nézi?

Én nézem, tényleg jó, anno a második évad első részének végén olyan sokkot kaptam, hogy csak na! xgrin

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 30 (szerda), 13:24 
Fanfic-faló

Nézzetek How to get away with murder-t, mert durván jó. Én csak kapkodom a fejem, amikor újabb és újabb fordulatot hoznak minden egyes részbe.
Eddig még csak másfél évad van kint, jövő talán februárban jön a második évad utolsó öt fejezete, és amit nagyon bírok benne, hogy van egy keretsztori, ami minden egyes részbe beleszövődik, illetve van egy részenkénti, a szereplők számára megoldandó jogi eset.
A karakterfejlődések szerintem nagyon jók még, illetve a barátságok alakulása. Sosem volt még one true friendship párosom, de most találtam, és szépen becsücsültek a szívem csücskébe.
Szóval ki szeretnek gyilkolászni? Aztán meg jól megúszni? xgrin

Bárki, aki nézi?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 10 (csütörtök), 9:44 
Sztorihajhász

OUAT 5A összefoglaló:

Az évad első fele nem volt rossz, viszont hatalmas lehetőségeket szalasztottak el a készítők. Emma nem volt gonosz, szegény Jenniferen látszott, hogy erőlködik a Dark One szerepkörben, de nagyon nem volt hiteles.

Camelot egy rossz vicc volt, komolyan, igazából nem is bánom, hogy lezáratlanul hagyták a szálat. A Dark One-ok legyőzése volt a másik vicc.

A csapat persze megint családi vállalkozásban nyomja a megmentést Emmával az élen. Komolyan, miért kell folyton a fél szereplőgárdának együtt vonulnia? És ha Hook testét elvitték a mentősök, hogy fogja odaadni neki Emma a fél szívét az Alvilágban?!

Amúgy csak nekem jött úgy le Rumple újboli gonosszá válása, hogy Eddyék kétségbeesetten akarnak egy gonosz szereplőt? Mert lássuk be, az eddigi gonoszok vagy meghaltak (Cora, Pan, Hókirálynő, Szörnyella), vagy jóvá váltak (Regina, Hook, Zelena). Szóval mintha az egész arra menne ki, hogy “De igenis, kell egy kötelezően gonosz karakter, akit mindenért lehet okolni!” Mert hogy nézne már ki egy egy tündérmese egy örökösen negatív szereplő nélkül?! Szerencsétlent hagyhatták volna már végre hősnek, együtt Belle-el, nem megint kihúzni a “jóvá vált, de azért mégsem, mert…” kártyát. Mert most ugye visszahozták jónak (elég bénán), hőst csináltak belőle, utána hirtelen megint jött a 180 fokos fordulat. Ha ezek után az jön, hogy őt áldozzák fel Hook lelkéért cserébe, előbb agyonverem Eddyéket, aztán keresek egy kardot és beledőlök.

Mondjuk Rumple kiírásával csak kb. a nézők felét vesztenék el, elvégre egy igen közkedvelt és szeretett karakterről van szó. Szóval csak nem reszkíroznak meg az írók ilyen hülyeséget. Mellesleg, ha Emilie terhességét tényleg beleírják az évad második felébe, reméljük, hogy Rumple tényleg nem patkol el. Azért nem szeretném, ha a következő gyereke is apa nélkül nőne fel.

Merida nagyon jó karakter volt, és kifejezetten örültem Rubynak is, ha csak egy rész erejéig tért is vissza. Meridát jó lenne még viszontlátni azért, ahogy Rubyt és Mulant is.

Egy kérdés! Zelena most visszakerült Ózba, vagy mi van?

Mellesleg, örültem neki, hogy Hook pár epizód erejéig ismét rosszalkodott egy kicsit. Már rettentően irritált a nyálas, romantikus, jófiú kalóz. Fogadok, ha visszahozzák, sajnos megint a nyálas Hookot kapjuk vissza. Kár a régi Hookért. Viszont gyerekként rettentően édes volt.
Annak is örülök, hogy rengeteg régi karakter (Cora, Pan, Szörnyella, stb.) fog visszatérni.

Rumple kapcsán egyet kell értenem Assával (bár én imádom a karaktert), valamint azon állításával is, hogy kb. minden gonosz szereplőnél előjön a "pocsék gyerekkorom volt, mert apám/anyám elhagyott/bezárt/kínzott/megölte a szerelmemet/stb." Nem lehetne már egyszer behozni egy olyan karaktert, aki eredendően gonosz?!

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 09 (szerda), 11:06 
Ó-nagy-admin "on stage"

OUAT 5x11

Jól indult. Tetszett, hogy szinte végig éjszaka volt. Az "elragad mindenkit az alvilág" fenyegetést ugyan nem lehetett komolyan venni, az elmúlt évadok hasonló részeinek sémáját ismerve, az már inkább elgondolkoztatott, lehetséges-e, hogy Emma tényleg feláldozza magát, és majd őt mennek megmenteni az alvilágba. (Nem nézek promókat, és nem olvasok spoilereket, szóval nem tudom, mennyit lehetett előzetesen tudni az alvilági szál hogyanjairól és miértjeiről.) Mindenesetre az egymástól és a világtól búcsúzós jelenetek így is rendben voltak, ami kellett aranyos volt, ami kellett megható. Rumple és Belle esetében pl. (Meg is lepett, na de aztán jött a vége... :evil: )

Hook múltbéli szála... illik a mintába pocsék szülő-gyerek viszony, elhagyó apa/anya fronton. Sokadik verzió ugyanarra a témára. Leginkább az érdekel: hol lehet kis-Liam? És ki lehet kis-Liam?
Hook jelenbeli szála: túl hirtelen volt az a váltás a totális Dark One-ságba ahhoz, hogy komoly legyen, ne csak túlzásba vitt sértődöttség. Ilyen szempontból nem meglepő az újabb pálfordulása. A Dark One-ok eltüntetése és Hook meg Emma visszaváltozása jól mutatott.
Az nem tiszta még mindig, mi a nyavalyát akart Merlin Nimuéval? Miben segíthetett volna ő?
A Rumple-tól kizsarolt segítség: odafele oké, de az fel se merül, hogy a drágajó Dark One majd megakadályozza a visszaútjukat?
Sajnáltam, hogy Arthurék a végére ennyire parkolópályára kerültek, holott jó sok lezáratlan kérdés maradt velük kapcsolatban. De talán majd a következő etapban sor kerül arra is.

Na és akkor Rumple. :roll: (Aki szereti, talán inkább ne olvassa el, de muszáj volt leírnom, mert... ~x( )
Sajnálom, de ezen a ponton a karakter egyszerűen egy vicc. És annak se jófajta. Korábban is akadtak hirtelen, 180°-os fordulatok a jellem"fejlődésében", némelyiket utólag, ebben az évadban próbálták magyarázni, de úgy tűnt, végre nála is haladunk valahova. (Mint Reginánál pl., akinek szintén megvolt a maga szélkakas időszaka - persze Rumple-nak meg úgy tűnik, csak az van.) Aztán törölték az egészet egy huszárvágással, és ott tartunk megint, ahol fél évaddal ezelőtt, ahol mindig is, csak épp a Dark One darkone-abb, mint eddig. Hát brávó. 8-|
Végigvonultak nemcsak a részen, az évadon is a "nézz a lelked mélyére" és "döntsd el, ki akarsz lenni" motívumok, de ott volt mellettük a "meg tudsz változni" is.
És ehhez kapcsolódva Rumple-nek nemcsak tiszta lapot adtak, hanem Emma kimondottan hőst akart csinálni belőle. Működött is, megvédte Belle-t, legyőzte Hookot.
Végül úgy döntött, hogy ő mégis inkább a sötétséget választja.
Ami nekem egyébként oké. Sose kedveltem a karaktert, most épp elkezdett volna érdekelni a sorsa, de a történtek fényében akkor vissza az alapállapothoz, nem gond.
A gond ott van, hogy egy ponton megbicsaklik ez az egész. Rumple - gondolom én - ugyanazt az ábrázolást kapja majd, mint eddig is Dark One-ként.
Márpedig az eddigi évadokban igyekeztek esendő figuraként bemutatni, aki hataloméhes - és túl önző és gyáva ahhoz, hogy bárkiért vagy bármiért lemondjon róla, pedig éppen a benne élő sötét mágia készteti arra, hogy manipuláljon másokat és ártson nekik -, de azért a szíve mélyén még ott a jó, és hát szereti Belle-t...
Aha. :roll: Szerintem ez már két-három nagy "megváltozom"-fogadalommal ezelőtt is sántított, de üsse kő. Most viszont?
Ez már nem az a karakter, aki jót akart, de rossz utat választott hozzá, aztán mert gyenge volt, bele is bukott - egyre mélyebbre az évszázadok alatt. Ez már egy olyan ember, aki eleve, tudatosan a rosszat választja. Semmilyen szempontból se lehet ráfogni, hogy másokért tenné, csakis a saját érdekében.
Minden esélyt megkapott, de elhajította, ugyanakkor az előzményekből kiindulva mégse merik majd felvállalni azt, hogy kész, Rumple akkor tényleg negatív figura, hanem megy tovább a régi huzavona. A cél egy árnyalt, összetett figura lenne, csak valahogy... a pozitív összetevőit ennek a személyiségnek nem hiszem el, és így nem árnyalt lesz az eredmény, hanem zavaros. Mert mégis milyen szerelem az olyan, ahol az egyik fél folyamatosan becsapja és megtéveszti a másikat? Vagy milyen szeretet az olyan, ami semmibe vesz minden bizalmat, minden áldozatot (Nealtől, Belle-től)? Hamis, gyenge, önző.
És akkor nézőként drukkolnom kellene a RumBelle párosnak? 8-|
Értem, hogy Carlyle jó Dark One volt, de visszatáncolás helyett inkább merni kéne kipróbálni vele valami újat, többre mint egy fél évad. (Vagy legalább kettéválasztva hagyni a figurát, ami biztonsági játék ugyan, de végre valami valódi változás.)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 november 18 (szerda), 7:45 
Sztorihajhász

OUAT 5X08-09: Nekem kifejezetten tetszett, bár kíváncsi vagyok, mit fognak kezdeni Dark Hookkal. Minden esetre érdekes felállás alakult ki, és meg lehet érteni Emma döntéseit is. Viszont Hook most biztosan ki fogja használni az erejét, hogy úgymond befejezze amit elkezdett Rumple-lel. És az ex Sötét Úr biztos nem fogja szó nélkül hagyni a dolgot. Mondjuk az elég döbbenet, hogy Hook egyből összeteamelt Zelenával Emma ellen, bár ez azért várható volt.
Dr. Whale-nek meg szerintem egész jól állt az új frizura. Mondjuk elsőre csak lestem, de szokható.

A Ruby-Mulan-Merida hármas aranyos epizód volt, és végre viszont láthattuk Piroskát, aki nekem már nagyon hiányzott. Igazán kaphatna nagyobb szerepet. De legalább már tudjuk, hogy miért nem bukkant fel Storybrooke-ban.

Egyébként úgy hírlik, hogy az évad második felében (a sorozat egyébként a 11. epizód után februárban tér vissza a képernyőre az USA-ban) jön a görög mondavilág Herculessel, Hádésszel és Megarával. Bár úgy olvastam, hogy Hercules mindössze egy epizódban fog szerepelni. Ráadásul valami szőke nyomorék nyálas képű kölök fogja alakítani. Szereplőkről némi infó a Hotdogos magazinomban. Vagyis inkább a színészekről:

http://www.hotdog.hu/once/hirek/jonnek-a-gorogok

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 november 17 (kedd), 9:28 
Sztorihajhász

vidor írta:
Luthien Lovemagic írta:

Én végignéztem, eléggé tetszett. Kíváncsi vagyok a folytatásra, főleg arra, hogy Fisk meddig csücsül a dutyiban... Szerintem nem sokáig :)

Jó kérdés, bár lehet, hogy egy kicsit pihentetik, mert a 2. évadra jön Punisher és Elektra is. Nagyon kíváncsi leszek. Bár ugye ott van Vanessa is szabadon, aki azért még szépen beleköphet a levesbe, nem hinném, hogy sokáig tartani neki összehozni egy szabadítási tervet, vagy akár Fisk helyébe is léphetne egy ideig - arra nagyon kíváncsi lennék. Viszont, ami abszolút nem akarok látni az a Karen/Matt szál, amire interjúk során már célozgattak, és meh, nenenene - vészharang számomra. Szerintem Karen sokkal jobb Foggy-val, Matt meg Claire-rel (vagy akkor ink. senkivel)

A párokkal kapcsolatban egyet értek veled...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 november 16 (hétfő), 21:54 
Tollforgató

Luthien Lovemagic írta:

Én végignéztem, eléggé tetszett. Kíváncsi vagyok a folytatásra, főleg arra, hogy Fisk meddig csücsül a dutyiban... Szerintem nem sokáig :)

Jó kérdés, bár lehet, hogy egy kicsit pihentetik, mert a 2. évadra jön Punisher és Elektra is. Nagyon kíváncsi leszek. Bár ugye ott van Vanessa is szabadon, aki azért még szépen beleköphet a levesbe, nem hinném, hogy sokáig tartani neki összehozni egy szabadítási tervet, vagy akár Fisk helyébe is léphetne egy ideig - arra nagyon kíváncsi lennék. Viszont, ami abszolút nem akarok látni az a Karen/Matt szál, amire interjúk során már célozgattak, és meh, nenenene - vészharang számomra. Szerintem Karen sokkal jobb Foggy-val, Matt meg Claire-rel (vagy akkor ink. senkivel)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 november 16 (hétfő), 21:17 
Ó-nagy-admin "on stage"

OUAT 5x08-09

Sok mindenre számítottam, de ez nem volt köztük. :shock: Most már nagyon kíváncsi vagyok, ezek után még mi történhetett Camelotban, és mit tud segíteni Nimue meg még egy sor egyéb dologra. Többek között, hogy Hook vajon meddig jutott a Sötét Úrrá válásban, mennyire volt gyenge vagy sértődött hozzá. És vajon neki is megjelenik Dark Rumple? Mert az mókás lenne. :lol:
(Ó, és Dr. Whale azzal az iZombie-s frizurával... _szellem_ )

Kár, hogy a 9. részben nem ezt a vonalat vitték tovább, de azért kellemes kis filler epizód kerekedett belőle.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 november 15 (vasárnap), 20:25 
Sztorihajhász

vidor írta:
Ha már képregény sorozatok; Daredevil, valaki?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 november 15 (vasárnap), 17:02 
Tollforgató

Ha már képregény sorozatok; Daredevil, valaki?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 november 04 (szerda), 15:25 
Billentyűzetgyilkos

Andro írta:
Flash-t nem nézem. Az Arrow-ból láttam kemény egy epizódot, meg a Gotham-ből másfelet. Aztán kasza lett. Supergirl... a második rész kb. olyan "fantasztikus" volt mint a pilot. Szerintem az USA-nak le kéne lassan állni a képregény adaptációkkal. Be kéne végre látni, hogy ami rajzolva működik, az élőszereplősen nagy eséllyel nem. És sokszor inkább röhejes. A tegnapi részen is röhögtem, meg a fejem fogtam felváltva. Nagyon rossz a sorozat! És még a Heroes Reborn-t szidják.

Én az Arrow kimondottan szerettem, de az utolsó másfél évad már annyira nem jött be; kezdték túlbonyolítani a dolgokat, és sztem nem lett olyan erős, mint mondjuk az első vagy a második évad volt. Flashnél meg kábé két epizódonként ingadozok, hogy ez most baromi jó volt, ez most kevésbé... De nézem továbbra is mindkettőt, bár mindkettőnél le vagyok maradva pár epizóddal. Ezért jó többek között, hogy unokatesóm általában aznap/másnap megnézi a részeket, mert egyből jelent nekem, hogy ez most uncsi volt, vagy ez überkirály és mostazonnal nézd meg :mrgreen: Így legalább tudom, hogy lemaradok-e valami fontosról, ha csúsztatom a sorozatot.
Nem lenne probléma szerintem, hogy csinálják sorra a képregényes sorozatokat, mert kereslet az van rá bőven, és nagyon sokakat/sokunkat érdekel, de tény, hogy itt-ott jobban rá kéne feküdniük, és nem eszetlenül újakba kezdeni. Nagyon remélem, hogy a Legend's of Tomorrow nem egy Supergirl-szintű valami lesz :-|

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 november 04 (szerda), 15:17 
Sztorihajhász

Elyes írta:
Teljesen egyetértek. Én mondjuk már pár hónapja láttam a pilotot, mert mint a Flash, ez is "kiszivárgott", de már öt perc után szemforgatva néztem a részt. Melissa Benoist (Kara) játszott a Glee-ben, és ott szerintem elég ügyes volt, de talán mert az a szerep jobban passzolt hozzá vagy nem is tudom. Ha marad ez a színvonal a sorozatban, vszeg én is hamar kaszálni fogom, de igazából kikapcsolódásnak egy fárasztó nap után pont jó, vagy hogy szóljon valami a háttérben, de ha az eddigi DC-s sorozatokat nézem, ezzel most nagyon csúnyán melléfogtak.

Flash-t nem nézem. Az Arrow-ból láttam kemény egy epizódot, meg a Gotham-ből másfelet. Aztán kasza lett. Supergirl... a második rész kb. olyan "fantasztikus" volt mint a pilot. Szerintem az USA-nak le kéne lassan állni a képregény adaptációkkal. Be kéne végre látni, hogy ami rajzolva működik, az élőszereplősen nagy eséllyel nem. És sokszor inkább röhejes. A tegnapi részen is röhögtem, meg a fejem fogtam felváltva. Nagyon rossz a sorozat! És még a Heroes Reborn-t szidják.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 november 04 (szerda), 13:42 
Billentyűzetgyilkos

Andro írta:
És igen, megnéztem a Supergirl pilotját és... nem tudom eldönteni, hogy utáljam-e, vagy sem. Mert szeretni nem szeretem, az tuti. Talán velem van baj, hogy kinőttem már a képregény adaptációkból, de ez még sorozatos mércével nézve is elég béna lett. Valahogy Kara számomra nem igazi szuperhős, pedig nagyon szeretne az lenni. Csak éppen, ami Clark Kent esetében bevált, az Kara esetében inkább röhejes és mesterkélt. Szegény csaj szerintem nem nagyon tud színészkedni, pedig vért izzad. Vagy az írók nem elég kreatívak, és nem tudnak mit kezdeni a karakterrel, meg úgy az egész történettel. Én nagyon erőltetettnek éreztem az első epizódot, de egy-két rész esélyt még adok neki. Igazából az a baj, hogy egyik szereplőt sem tudom megkedvelni, mert mintha senkinek sem lenne egyénisége, csak lógnak a levegőben. Az E/1 narráció az elején meg rendkívül irritált, remélem, ezt a későbbiekben hanyagolják.

Teljesen egyetértek. Én mondjuk már pár hónapja láttam a pilotot, mert mint a Flash, ez is "kiszivárgott", de már öt perc után szemforgatva néztem a részt. Melissa Benoist (Kara) játszott a Glee-ben, és ott szerintem elég ügyes volt, de talán mert az a szerep jobban passzolt hozzá vagy nem is tudom. Ha marad ez a színvonal a sorozatban, vszeg én is hamar kaszálni fogom, de igazából kikapcsolódásnak egy fárasztó nap után pont jó, vagy hogy szóljon valami a háttérben, de ha az eddigi DC-s sorozatokat nézem, ezzel most nagyon csúnyán melléfogtak.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 október 31 (szombat), 8:46 
Sztorihajhász

Heroes Reborn valaki? Igaz, hogy nem hozza az eredeti Hősök sorozat minőségét, de szerintem, ha az ember nem veszi vérkomolyan, akkor heti 40 percben kifejezetten kellemes kikapcsolódást jelent. Én mondjuk várom, hogy mit hoznak ki a maradék epizódokból.

És igen, megnéztem a Supergirl pilotját és... nem tudom eldönteni, hogy utáljam-e, vagy sem. Mert szeretni nem szeretem, az tuti. Talán velem van baj, hogy kinőttem már a képregény adaptációkból, de ez még sorozatos mércével nézve is elég béna lett. Valahogy Kara számomra nem igazi szuperhős, pedig nagyon szeretne az lenni. Csak éppen, ami Clark Kent esetében bevált, az Kara esetében inkább röhejes és mesterkélt. Szegény csaj szerintem nem nagyon tud színészkedni, pedig vért izzad. Vagy az írók nem elég kreatívak, és nem tudnak mit kezdeni a karakterrel, meg úgy az egész történettel. Én nagyon erőltetettnek éreztem az első epizódot, de egy-két rész esélyt még adok neki. Igazából az a baj, hogy egyik szereplőt sem tudom megkedvelni, mert mintha senkinek sem lenne egyénisége, csak lógnak a levegőben. Az E/1 narráció az elején meg rendkívül irritált, remélem, ezt a későbbiekben hanyagolják.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 október 30 (péntek), 22:17 
Ó-nagy-admin "on stage"

Andro írta:
OUAT kapcsán az írók mondták, hogy Morgana biztosan nem jelenik meg az évadban.

Ezt nem tudtam, akkor marad a másik lehetőség. :) Vagy előáálnak majd egy harmadikkal.

Hollow Bones:

:haha: _csonti_
Jó kis részek lettek mindkét sorozatból, bár a Bonesszal kapcsolatban ezt úgy mondom, hogy alig pár epizódot láttam az eddig sok-sok évadából, szóval csak azokhoz tudok viszonyítani.
Viccesen oldották meg Brennan találkozását a természetfelettivel, valami hasonlóra számítottam.
Az azért látszott, hogy Bonesékat már nehezebb volt belapasszintani a Sleepy Hollow sztorijába, mint fordítva. A Crane-Abbie páros jóval hamarabb betoppant és többet is voltak képernyőn vendégként. Csak amit ott pár karakter pedzegetett velük kapcsolatban, azt ne erőltessék majd a sorozatban; még mindig azért drukkolok, hogy maradjanak meg simán barátoknak.
Arra számítottam, erre az egy részre majd hanyagolják Joe és Jenny nyomozgatását, és kizárólag a crossoveres ügyre fókuszálnak, de végül is elfért az is.
Zombi-Howe erősen hajazott a GoT-béli Másokra. _szellem_

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 október 28 (szerda), 8:45 
Sztorihajhász

Assa: Köszi szépen! :)

OUAT kapcsán az írók mondták, hogy Morgana biztosan nem jelenik meg az évadban. Tehát maximum Nimue lehet az. Az egyik epizód címe amúgy is "Nimue", ami utal a Tó Hölgyére.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 október 27 (kedd), 21:44 
Ó-nagy-admin "on stage"

Andro írta:
Sleepy Hollow: Kaszáltam. A legutóbbi részt már meg sem néztem. A harmadik évad borzalmas, egyszerűen nézhetetlen! Most komolyan! Pandora?!

Nálam még három rész után is egész jó. Nem első évad hangulat azért, de szerencsére kimaradtak belőle azok a vonások, amik miatt fokozatosan kiábrándultam belőle, és kaszáltam a második évad idején. Jenny és Joe külön száláról nem tudom, mit gondoljak, az apa-téma is óvatosságra int, Abbie új munkáját és közegét is szokni kell, de nekem Pandora egyelőre teljesen rendben van főgonoszként. Hangulatosak a fanevelgetős jelenetei. :P A heti ügyek, kicsit egyszerűek, de a régiektől se estem hasra sosem, szóval nem zavar, régen se emiatt az összetevője miatt néztem.
Betsy a flashbackek alapján kedvelhetőbb nekem, mint Kathrina. Az ő és Icabod jeleneteiben mindig ott húzódott a szerelmi dráma, aztán Henry és Abraham, mint állandó konfliktusforrás. És ez rányomta a bélyegét az egész kapcsolatra, úgy tűnt, az írók se tudják igazán, mit kezdjenek velük, vagy úgy általában Kathrina karakterével. Szövetségesként kilógott, még a legnagyobb egyetértés idején is, aztán jöttek a külön utak, és hipp-hopp gonosszá vált, hogy gyorsan ki lehessen iktatni.

Andro írta:
OUAT: Engem Arthur rettentően irritál, remélem, hamar kinyiffan, vagy valami, mert szívesen fejbe vágnám egy szívlapáttal. [...] És hogy ki volt a maszkos alak, aki fává változtatta Merlint. Talán az első Dark One?

Nekem Arthur pillanyilag a Top3 ellenség közt van, Pán és Zelena mellett. Akármilyen bosszantóan önelégült és tenyérbemászó, szórakoztat. Jó utálni. :D
Én is erre tippelek a maszkos kapcsán. Meg hogy pluszban ő (volt) Merlin szerelme. Mivel a kard is ilyen lényeges a Dark One esetében, talán Nimue/Tó Hölgye lehet az? Morgan Le Fayre is gondoltam, de az Excalibur miatt, meg a fába zárós sztori miatt Nimue jobban passzolna.

Ó, és most látom... boldog születésnapot! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 október 27 (kedd), 20:55 
Sztorihajhász

Sleepy Hollow: Kaszáltam. A legutóbbi részt már meg sem néztem. A harmadik évad borzalmas, egyszerűen nézhetetlen! Most komolyan! Pandora?! Ennél jobb gonoszt nem tudtak kitalálni?! A történetek is laposak, Ichabod karaktere sem a régi már sajnos. Szóval, eltűnt az, amiért imádtam a sorozatot. Kár érte. :(

OUAT: Engem Arthur rettentően irritál, remélem, hamar kinyiffan, vagy valami, mert szívesen fejbe vágnám egy szívlapáttal. Emma Dark One-ként érdekes, sőt, meglepően jó, pedig Morrisonból nem néztem volna ki ilyen színészi játékot. Mondjuk Robert Carlyle Rumple-jétől még messze van, de alakul. Bár az, amit Henryvel művelt, még ha muszájból is, kegyetlen. Reginának és Rumple-nek igaza van, gondolkodhatna, mielőtt csinál valamit. Rumple csak tudja, ő volt előbb a Dark One. Szerintem az évad simán van az első "ős" szezon szintjén. Szóval, várom, mit hoznak még ki belőle. És hogy ki volt a maszkos alak, aki fává változtatta Merlint. Talán az első Dark One?

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 október 21 (szerda), 12:17 
Ó-nagy-admin "on stage"

Eléggé elnéptelenedett a topik, szóval félve kérdezem...

Sleepy Hollow valaki?

Tavaly búcsút intettem neki, a Moloch-kal való leszámolás környékén, de hétvégén belefutottam a Fox délutáni SH maratonjába, és meg is hagytam háttérzajnak a tanulás mellé. Így gyakorlatilag kb. felzárkóztam az eseményekből, pár rész híján. Sőt, az utolsó epizódot kíváncsiságból - főleg az időutazás téma miatt - már neten néztem hozzá. :-D

Volt pár furcsaság/gyengeség, Kathrina változásának a felépítése pl. valahogy sántított. Építgették persze, de az utolsó lépcsőfok(ok)nál szerintem nagyon elkapkodták, és nem működött úgy, mint kellett volna.

Mindenesetre kedvem támadt belenézni az új évadba, és elég kellemes negyvenegykét perc volt. Rég szórakoztam ilyen jól ezen a sorozaton, a kezdeti időket idézte, bár nem csinált belőlem újra rendszeres nézőt. (A Bones-SH crossovert viszont mindeképpen látni akarom majd. :D )

OUAT

Csak egy dolog: imádom Arthurt. :twisted: A történet jelen pontján a(z egyik) kedvenc eddigi gonosztevőm a sorozatban. Remélem, nem viszik el valami idióta irányba, vagy nem laposítják el. Mert hát mindkettőre akadt már példa. :?

Spanyol sorozatokat néz más is rajtam kívül?
Olyasmikre gondolok, mint Gran Hotel, El Internado, Víctor Ros, Bajo sospecha, El Ministerio del Tiempo?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 október 18 (vasárnap), 20:11 
Ó-nagy-admin "on stage"

OUAT

Behoztam a lemaradásomat, jöhet is az új rész. :-D
És változatlanul optimista vagyok az évaddal kapcsolatban. Élveztem a 2-3. részt, különösen jó volt pl. Hook eszmefuttatása Rumple-ről meg magáról. De David és Arthur beszélgetése is a pancsolás után.
És Arthur mint gonosz... határozottan tetszik. Nem tudom, meghagyják-e mágiamentes ellenfélnek, mindenesetre érdekes lenne.
Henry kellemesen háttérben van, ez is pozitívum, ennyi pont elég belőle.
Persze egy bizonyos fajta tétnélküliség, ami végigvonult az egész sorozaton (és ami valószínűleg a - sokszor disneys - mesei alapból/háttérből fakad, meg abból, hogy az eredeti gonoszokat is fehérré, vagy minimum szürkévé lúgozták), még mindig ott van, és még mindig zavaró tud lenni. Igen-igen, voltak veszteségek, de jóval kevesebb, mint ahány akkor lenne, ha nincs kéznél szinte mindig egy utolsó pillanatban felfedezett kiskapu vagy nem jön egy roppant kényelmes deus ex machina. Ettől pedig a nagy drámák súlytalanná válnak. Most épp Robin kapcsán jutott eszembe. Nincs mese, az árat meg kell fizetni etc. etc. hoppá, nem, mégis megoldódott. (A készítőkre meg erőteljesen hatott a Galaxis őrzői, úgy látszik, ami a megoldást, meg az effektet illeti. :D )

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 október 18 (vasárnap), 10:44 
Könyvmoly

Supernatural 11. évad valaki? :D Még csak két rész van belőle, de máris nagyon jó. Érdekes dolgoknak nézünk elébe.:D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 október 15 (csütörtök), 21:15 
Ó-nagy-admin "on stage"

OUAT

Kicsit le vagyok maradva, még csak az első részt néztem meg, de alig várom, hogy legyen időm folytatni. Ilyesmit pedig már elég rég éreztem a sorozattal kapcsolatban. Remélem, ez nem csak egyszeri dolgo lesz, és jól alakul majd az évad, sikerül kiaknázni az új felállásban rejlő lehetőségeket. És kezdeni valamit a szereplőkkel, nem pusztán dísznek lesz ott a banda fele - már megint -, ha már a törpék is protezsáltak miatta, meg ha már egyszer elutaztatták őket Camelotba.
Tetszik, hogy ezt a mondakört hozták be. (De szegény Kay. :mrgreen: Az Üdv néked, Arthur, nagy király!-ban az volt a kedvenc részem, amiben még ő és Arthur gyerekek, Merlin meg tanítja őket. Jó, kicsit tényleg bunkó volt benne, de hát...)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 október 11 (vasárnap), 7:41 
Sztorihajhász

OUAT 5. évadot nézi valaki? Szerintem nagyon jó, kiváló ötlet volt Emmából gonoszt csinálni, és szerintem Jennifer Morrison jól is csinálja a dolgát. Hiteles. Mondjuk ez az újabb memóriavesztéses átok szerintem elég gyenge húzás volt az íróktól, de lássuk, mit hoznak ki belőle.

Amúgy Emilie de Ravin (Belle) terhes, szóval elképzelhető, hogy a terhességét beleírják az évadba, mint anno Ginnifer Goodwin esetében. Én nem bánnám, ha Rumple-nek és Belle-nek végre lenne egy közös kisbabája. Szóval reménykedem. :taps:

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 szeptember 15 (kedd), 18:03 
Sztorihajhász

[quote="vidor"]Mr Robot finálé: nekem jobban tetszett, mint a 9. rész, kíváncsi vagyok, mi lett Tyrellel. Am. másnak is feltűnt, hogy mikor Elliot a feleségével beszélget, a háttérben megjelenik Mr Robot egy pillanatra, és olyan, mintha a nő észrevenné? Nekem az valahogy iszonyat szemet szúrt.

Szerintem Tyrell felesége többet tud, mint ahogy látszik rajta. És ő hordja a nadrágot. Mondjuk érdekes egy évadzáró volt, annyi szent. Nagyon várom a második évadot. Egyébként igen, az a jelenet nekem is szemet szúrt. És szerintem Elliot még mindig nem fogta fel teljesen, hogy ő és Mr. Robot egy és ugyanaz a személy. Ezért kellett az a pofon a kávézóban.

Nemsokára OUAT 5. évad! Már csak két hét! :taps:

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 szeptember 15 (kedd), 13:29 
Tollforgató

Mr Robot finálé: nekem jobban tetszett, mint a 9. rész, kíváncsi vagyok, mi lett Tyrellel. Am. másnak is feltűnt, hogy mikor Elliot a feleségével beszélget, a háttérben megjelenik Mr Robot egy pillanatra, és olyan, mintha a nő észrevenné? Nekem az valahogy iszonyat szemet szúrt.

Narcos, valaki? Totál új kedvenc, kicsit pótolja a Breaking bad után hagyott űrt bennem. Ja, és Pedro Pascal miatt is érdemes nézni, meg amit én imádtam benne, hogy majdnem végig spanyolul beszélnek. Nekem ez hatalmas pluszt adott az élményhez. Bár kétségtelenül kell hozzá egy kis szeretetet/vonzalom a latin vonal iránt :) Meg durva, hogy ezek konkrétan tényleg megtörténtek...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 augusztus 22 (szombat), 14:38 
Sztorihajhász

vidor írta:

Elkezdtem a Mr. Robotot, elég gyorsan felhoztam magam vele. A pilot eszméletlen jó volt, iszonyatosan tetszett, tiszta Fight club érzésem volt végig (na nem is véletlenül). A 2-3-4-5 számomra kis lejtmenet volt, de a 6-7-8 nagyon adta. Most nekem a 9. rész megint egy kicsit meh lett, mert szerintem felesleges volt elpazarolni egy epizódot arra, hogy belerágják a szánkba, ami már az előző végén tök egyértelmű volt.
Btw nekem személy szerint azok a részek jöttek/jönnek be, ahol Elliot szemén keresztül látjuk a dolgokat, mert ahogy narrál, nála sose lehet tudni, hogy most mi valós, és mi nem. Nekem ez nagyon bejön, kattoghat rendesen az ember agya :mrgreen: Am. ha tippelnem kéne, szerintem Elliotnak bpd-je (borderline personality disorder) van. Elég jellemző tüneteket produkál, és többször el is hangzik vita közben (amikor az egyik palival vitázik Mr. Robot képében, meg amikor Elliottal vagyishát saját magával xD, most a házban), h. borderline - ami simán utalhat erre (is). Ami Mr. Robot személyét illeti, Elliot bűntudata alkotta, nem létezik, csupán mikor a srácnak megszakad a tudata, akkor jön elő szvsz. Periódusokról van szó, szóval még tutkó fogjuk látni.

Viszont végre megmagyaráztak egy rakás dolgot, főleg a flashback jelenettel. Nekem mondjuk nem volt egyértelmű, hogy Elliot csak hallucinálta-e az apját, vagy az apja tényleg életben volt. Engem mondjuk sokkolt a dolog. És alig várom már most a második évadot. Kár, hogy egy évet kell rá várni. Szerintem Elliot olyan lehet, mint Norman Bates (Psycho, Bates Motel), hiszen láthattuk, hogy nagyon közeli kapcsolata volt az apjával. Nem lehetetlen, hogy mint a Psycho-ban Norman, ő is felvette a szeretett szülő, jelen esetben az apa jellemét. Elliot szerintem tudathasadásos és a skizofrénia (téveszmés hallucináció) egy válfajában szenved. Ez pedig rengeteg dologra magyarázatot adhat, pl. hogy a többiek miért nem néztek soha Mr. Robotra, amikor ő beszélt, vagy miért nem látta senki soha Elliot apját. Vagy hogy Tyrell valószínűleg ezt a titkot tudta, amikor megfenyegette Mr. Robotot.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 augusztus 21 (péntek), 21:34 
Tollforgató

Elyes írta:
A hetedik részig, és iiiimádom :mrgreen: Amikor kiderült, hogy kik ők valójában :shock: Főleg Anita. Kicsit lesokkolt, nem gondoltam volna rá, de gondolom direkt is vezettek félre mindenkit az olyan jelenetekkel, hogy Mattyhez hasonlóan azt higgyük, hogy Anita és Leo egy pár, közben meg az "anyja". Az azért kemény volt. Folyamatosan daráltam a részeket egyébként, nagyon rákattantam, csak az utolsó még pont nem volt kint, amikor eljutottam oda, aztán valahogy el is feledkeztem róla, meg időm sem volt rá, de sztem most a hosszú hétvégén beiktatom ezt is :)

De jó :taps: Igen, az engem is meglepett, főleg, hogy az eredeti svéd verzióban is szerelmesek, szóval mindenki arra gondolt, hogy itt is az lesz. Bár nekem volt egy fura érzésem, mert nem vágtam le, hogy ha szerelmesek, akkor ugye Colin és Gemma testbeszéde miért mond mást, illetve, hogy miért nem volt köztük egyetlen csókjelent sem. Hát ezért! :D Tök érdekes volt, mert ezen kívül semmi más nem utalt az anya-fiú kapcsolatra köztük. De am. nekem a legnagyobb wtf még mindig Karen, mikor kiderült róla, hogy synth. Azon így voltam :shock: :shock: :shock: Egy percre se gondoltam volna erre a csavarra, nagyot ütött :-D A finálé elég nyugis lett szvsz, de azért hagytak nyitva dolgokat a kövi évadra :)

Elkezdtem a Mr. Robotot, elég gyorsan felhoztam magam vele. A pilot eszméletlen jó volt, iszonyatosan tetszett, tiszta Fight club érzésem volt végig (na nem is véletlenül). A 2-3-4-5 számomra kis lejtmenet volt, de a 6-7-8 nagyon adta. Most nekem a 9. rész megint egy kicsit meh lett, mert szerintem felesleges volt elpazarolni egy epizódot arra, hogy belerágják a szánkba, ami már az előző végén tök egyértelmű volt.
Btw nekem személy szerint azok a részek jöttek/jönnek be, ahol Elliot szemén keresztül látjuk a dolgokat, mert ahogy narrál, nála sose lehet tudni, hogy most mi valós, és mi nem. Nekem ez nagyon bejön, kattoghat rendesen az ember agya :mrgreen: Am. ha tippelnem kéne, szerintem Elliotnak bpd-je (borderline personality disorder) van. Elég jellemző tüneteket produkál, és többször el is hangzik vita közben (amikor az egyik palival vitázik Mr. Robot képében, meg amikor Elliottal vagyishát saját magával xD, most a házban), h. borderline - ami simán utalhat erre (is). Ami Mr. Robot személyét illeti, Elliot bűntudata alkotta, nem létezik, csupán mikor a srácnak megszakad a tudata, akkor jön elő szvsz. Periódusokról van szó, szóval még tutkó fogjuk látni.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 augusztus 20 (csütörtök), 12:39 
Billentyűzetgyilkos

vidor írta:
Örülök, hogy bejött :mrgreen: Meddig jutottál vele? Nagyon várom már a 2. évadot, remélem az is legalább ilyen jó lesz.

A hetedik részig, és iiiimádom :mrgreen: Amikor kiderült, hogy kik ők valójában :shock: Főleg Anita. Kicsit lesokkolt, nem gondoltam volna rá, de gondolom direkt is vezettek félre mindenkit az olyan jelenetekkel, hogy Mattyhez hasonlóan azt higgyük, hogy Anita és Leo egy pár, közben meg az "anyja". Az azért kemény volt. Folyamatosan daráltam a részeket egyébként, nagyon rákattantam, csak az utolsó még pont nem volt kint, amikor eljutottam oda, aztán valahogy el is feledkeztem róla, meg időm sem volt rá, de sztem most a hosszú hétvégén beiktatom ezt is :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 augusztus 20 (csütörtök), 10:31 
Sztorihajhász

Mr. Robot 1X09: Oké, most össze vagyok zavarodva. Akkor Mr. Robot most halott, vagy sem? És ha igen, akkor Tyrell ki a fenével beszélt az előző epizódban a kocsiban? Elliottal? Az epizód minden esetre igen érdekes volt, feszült és végre választ kaptunk pár kérdésre is. Azért remélem, Christian Slater Mr. Robotjától nem kell búcsút vennünk, mert részben miatta nézem a sorozatot. Alig várom a második évadot már most!

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 augusztus 18 (kedd), 15:34 
Tollforgató

Elyes írta:
Most jutottam el odáig, hogy megnézzem, még csak az a piloton vagyok túl, de nagyon tetszik :yes: Tényleg remek alakítás mindenkitől, tök jó, hogy Colinon kívül is feltűnnek benne ismerős arcok, és maga a sztori is bejövős :) Nézem is tovább a következő részt.

Örülök, hogy bejött :mrgreen: Meddig jutottál vele? Nagyon várom már a 2. évadot, remélem az is legalább ilyen jó lesz.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 augusztus 17 (hétfő), 20:18 
Zöldfülű

Andro írta:
[...] Hiába no, imádom a középkort. :mrgreen:

Én is. ^^ Robint meg nagyon szeretem együtt Reginával. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 augusztus 17 (hétfő), 19:28 
Sztorihajhász

feketefonix írta:
Andro írta:
Igen, de sajnos csak jövő hónap végén. Én is várom már nagyon. Emma mint a Sötét Úrnő. Dark Swan. :)

Remélem, jól fogja játszani a gonoszt. :) Meg ez a Camelot-szál is nagyon érdekel.

Jennifer Morrison elég középszerű színésznő, szóval én kissé aggódom. De majd meglássuk. :roll:

Camelot ellenben mindig a szívem egyik csücske volt. A másik a Robin Hood-legenda. Hiába no, imádom a középkort. :mrgreen:

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 augusztus 17 (hétfő), 19:00 
Zöldfülű

Andro írta:
Igen, de sajnos csak jövő hónap végén. Én is várom már nagyon. Emma mint a Sötét Úrnő. Dark Swan. :)

Remélem, jól fogja játszani a gonoszt. :) Meg ez a Camelot-szál is nagyon érdekel.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 augusztus 17 (hétfő), 15:27 
Sztorihajhász

feketefonix írta:
Andro írta:
Nézzétek mit talált Andro! OUAT ötödik évad első epizódjának eleje!

https://www.youtube.com/watch?v=Ke7YhE-e7gw

Nem bírom kivárni. *-* Csak emiatt várom a szeptembert (ugye akkor jön ki?).

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 augusztus 17 (hétfő), 15:20 
Zöldfülű

Andro írta:

Nem bírom kivárni. *-* Csak emiatt várom a szeptembert (ugye akkor jön ki?).

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 augusztus 17 (hétfő), 15:01 
Sztorihajhász

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 augusztus 06 (csütörtök), 19:34 
Billentyűzetgyilkos

Andro írta:
Akkor jó. Én hetiben nézem és imádom! Nem titkoltan Christian Slater miatt kezdtem neki, aki az én nagyon nagy kedvencem már gyerekkorom óta. És már berendelték a második évadot is! :taps:

Én valami másra kerestem rá imdb-n, és kidobta ezt is, mint hasonló sorozat. Láttam, hogy Rami Malek játssza a főszerepet, én meg őt szeretem, úgyhogy gondoltam, miért ne. Gyorsan le is töltöttem az első részt, és már ott beleszerelmesedtem a sorozatba :D Azóta nem sok időm volt mondjuk filmezni, azért se haladtam vele, meg hiába kattanok rá egy sorozatra, nem bírom sokáig és mellette belekezdek egy újba, de már letöltöttem a következő pár részt :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 augusztus 06 (csütörtök), 19:31 
Sztorihajhász

Elyes írta:
Andro írta:
Mr. Robotot rajtam kívül nézi valaki?

Még csak az első két részt láttam, de engem megvett :mrgreen:

Akkor jó. Én hetiben nézem és imádom! Nem titkoltan Christian Slater miatt kezdtem neki, aki az én nagyon nagy kedvencem már gyerekkorom óta. És már berendelték a második évadot is! :taps:

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 augusztus 06 (csütörtök), 19:29 
Billentyűzetgyilkos

Andro írta:

Még csak az első két részt láttam, de engem megvett :mrgreen:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 augusztus 06 (csütörtök), 19:07 
Sztorihajhász

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 augusztus 06 (csütörtök), 18:18 
Billentyűzetgyilkos

vidor írta:
Nézzétek a Humans! 5 rész ment le eddig és szerintem iszonyat jó.

Most jutottam el odáig, hogy megnézzem, még csak az a piloton vagyok túl, de nagyon tetszik :yes: Tényleg remek alakítás mindenkitől, tök jó, hogy Colinon kívül is feltűnnek benne ismerős arcok, és maga a sztori is bejövős :) Nézem is tovább a következő részt.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 július 25 (szombat), 18:02 
Tollforgató

Skins: Most kezdtem el darálni, 2 nap alatt megnéztem az 1. és a 2. évadot, viszont ez a 3. egyszerűen nem jön be. Hiányzik az első csapat, sose voltam Effy fan és 6 rész alatt senkit nem sikerült megkedvelnem az új csapatból annyira, mint az előzőből szinte bárkit :S Valaki esetleg még nézte? Az mit javasolna? Ha nem jön be ez a csapat, ugorjam át őket? Nézzem az 5. évadtól tovább? Ott milyenek a karakterek?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 július 24 (péntek), 6:41 
Sztorihajhász

Wayward Pines évadfinálé valaki? Én nem voltam túlságosan elájulva tőle. Plusz annyi kérdést hagytak nyitva, hogy nem igaz. Az epizód vége meg totál káosz számomra. Ha nem lesz második évad, akkor a kérdések örökre kérdések maradnak, de a Fox még nem határozott persze.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 7704 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 155  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra