Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 szeptember 01 (kedd), 13:04

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 4232 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 85  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Gumiszoba
HozzászólásElküldve: 2015 december 04 (péntek), 18:46 
Könyvmoly

Zsir, Zsiraf létedre nem érted fel? Ejnye :D
Ha a traktor szerelmed esetleg megtestesül, akkor jöhettek ide szántani :D
Kapsz palacsintát, vagy mindegy. de az a traktor nekem is jól jönne.:D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 04 (péntek), 17:59 
Tollforgató

Van illusztrált kiadás?! O.O Az kell! :D
Ó, wolfie, a szerelem a traktorok iránt valamikor nyár elején kezdődött és azóta egyre erősebb lesz... :xx:
Én már nagyon várom a karit! ^^ Imádok fát díszíteni és mindig én rakom fel a csúcsdíszt. :)
Régebben apa felemelt és úgy. Azóta azért fölérem. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 04 (péntek), 17:49 
Sztorihajhász

Katja írta:
Ha már karácsony.... Férjem most meghozta a hangulatomat. :D Elő-karácsonyi ajándékként megkaptam tőle a Harry Potter és a Bölcsek köve illusztrált változatát. Fiúk-lányok! Ez a könyv valami gyönyörű! Aki teheti, könyörögje ki magának karácsonyra! :D :taps: :xx:

Én is szemezgettem vele, de három példányra csak nincs szükségem belőle, és már megvan egyszer magyarul meg angolul is, szóval kihagyom. Azért irigyellek, biztos tényleg nagyon szép :)

Ú, én ma mentem reggelizni (délben, omg), és a konyhába lépve az asztalon megláttam egy üvegtálat teli friss mandarinnal, és úúúúgy belémhasított hirtelen hogy KARÁCSONYVAN. :D

“ I think a lot about killing myself, not like a point on a map but rather like a glowing exit sign at a show that's never been quite bad enough to make me want to leave. See, when I'm up I don't kill myself because, holy shit, there's so much left to do! When I'm down I don't kill myself because then the sadness would be over, and the sadness is my old paint under the new. ”
― Neil Hilborn, The Future

Főleg itt: AO3. Továbbá: Facebook, twitter, Flight Rising, Íróbarlang Discord.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 04 (péntek), 17:41 
Fanficbúvár

Ha már karácsony.... Férjem most meghozta a hangulatomat. :D Elő-karácsonyi ajándékként megkaptam tőle a Harry Potter és a Bölcsek köve illusztrált változatát. Fiúk-lányok! Ez a könyv valami gyönyörű! Aki teheti, könyörögje ki magának karácsonyra! :D :taps: :xx:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 04 (péntek), 15:20 
Könyvmoly

Bevallom férfiasan :D , én nem szeretem a karácsonyt. Ezért is Grincs a profilképem fészen.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 04 (péntek), 14:04 
Könyvmoly

Nekem csak enyhén van tériszonyom, de nagyon tudom élvezni.:D Viszont a budapesti mozgólépcsőktől... hűűű, nemhogy tériszony, de kegyetlenül rosszul vagyok tőlük. Olyan elkezdek pánikolni (miért húzza alá pirossal?), szédülök,minden minden bajom van. :shock: (Tudom, Nóri, te már meg sem lepődsz semmin... :D)

És én is nagyon karácsonyi hangulatban vagyok, főleg, mert van itthon szalonkucor.*-* (direkt írtam így. xD) Meg már a suli aulájában is van fa, az icipici városkám is ki van világítva, a főtéren is van egy karifa.:D :yes: Szóval, minden megvan.:)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 03 (csütörtök), 21:16 
Ó-nagy-admin "backstage"

Merilwen írta:
Nem akarjuk rábeszélni az adminokat, hogy szervezzenek gyakrabban meritalit? Egy év olyan távolinak tűnik… :cry:

*bekukkant* :kitty:

Nyáron van tábor. Ergo fél évente van tali. :-P ;;)

(régen amúgy három lehetőség volt, egy tavaszi tali, a tábor, és egy őszi-téli tali, de nem kellett a népnek a sok összejövetel így redukálnunk kellett a számátÖ

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 03 (csütörtök), 20:56 
Fanficbúvár

Merilwen írta:
Jaj, ez velem is így van… Különösen ha üvegből van a korlát.
Én még a keskeny erkélyfolyosókon szoktam félni, a kötélen-gerendán–ilyesmiken, meg az üvegpadlón. :?
Szerk.: Meg a rácslépcsőn, pláne magassarkúban… :)

Jaj, az üvegpadlót ne is említsd. :shock: Mindig szükséges két mély lélegzet, mielőtt a mennyezet repedéseit szemlélve átrohannék a túloldalra. Hogyha lenne a fejem felett egy gondolatbuborék, mint a képregényekben, valószínűleg a "Csak be ne szakadjon alattam, csak be ne szakadjon alattam..." mondat lenne benne.
A másik rémem az Indiana Jones filmekbe illő függőhidak. A Tordai-hasadéknál van egy olyan, ráadásul egy kellemes csobogású patak felett. Az egy dolog, hogy végig kapaszkodva mentem át, utána pedig leborultam az anyaföldre, megígérve, hogy soha nem hagyom el (kivétel a visszamenet), de valaki kifejezetten poénosnak tartotta a híd rugózásának a tesztelését, és így... :shock: :shock: :shock: :shock: Hogy kapott volna el a hátgörcs, amikor ez a remek ötleted támadt!

Zsiraf írta:
Traktor! ^^ :xx: Engem traktorral bármikor, bárhova. :D

*rásandít Zsirandrusz aláírására, előveszi a fiókjából a porosodó szemüvegét, aztán újra ráhunyorog*
Ez a traktor-ügy honnan jött? Lemaradtam, mint a borravaló, csak azért kérdezem. :oops:

A karácsonyi hangulat... Én speciel még nem annyira érzem, hogy huhú, hamarosan gurulni fogok, annyi bejglit fogok enni, sőt, ha meghallok akár egy taktust is valamelyik karácsonyi dalból, szaladok. :lol:
Persze, ősrégi tradíciók szerint, amelyek a családomban immáron jó néhány éve fennáll, nekem akkor jön meg a karácsonyi hangulatom, ha főzés közben elmegy az áram, órákig ülünk a sötétben, zavarom a macskákat, hogy ne játszanak a karácsonyfára való díszekkel, apa morgolódik a tévé miatt, és mivel egy-egy áramszünet alkalmával az egyik fázisunk megy el, három hosszabbítóval és egy íróasztali lámpával oldjuk meg, hogy anya lásson valamit a rántott húsból... :lol:

A sikerhez vezető út – karbantartás miatt – zárva.
Az élet előttem áll, és nem látok tőle semmit.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 03 (csütörtök), 19:57 
Fanficbúvár

Elza Tonks írta:
Engem nem igazán tudnak a retinaégető csini kis égősorokkal karácsonyi lázba hozni, szerintem a karácsony akkor karácsony, ha van hó. Ha nincs, nem ér semmit az egész. *eloson, mielőtt megdobálják* :balra:
Egyébként Meril, mi tök egy magasak vagyunk. :D

Hááát, én már tökre karácsonyi lázban égek, amire a rengeteg ezzel kapcsolatos programom is rásegít, és ez teljesen feldob! :beee:
Amúgy ez a Meril tényleg nagyon jó, mindig azt hiszem, hogy a Meri lett elírva... :lol:
A tériszony nekem meg kb. mindig, mindenhol, kivéve a lejjebb felsorolt eset. Még attól is rosszul vagyok, ha valaki mást látok pl. erkélyről kihajolni... (ugye, drága húgocskám? :roll: )
Erre fogom azt is, hogy képtelen vagyok kötélre mászni... :yes:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 03 (csütörtök), 19:39 
Fanficbúvár

Engem nem igazán tudnak a retinaégető csini kis égősorokkal karácsonyi lázba hozni, szerintem a karácsony akkor karácsony, ha van hó. Ha nincs, nem ér semmit az egész. *eloson, mielőtt megdobálják* :balra:
Egyébként Meril, mi tök egy magasak vagyunk. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 03 (csütörtök), 19:34 
Tollforgató

1wolfgirl1 írta:

Magas épületek esetében csupán akkor félek, ha nyitott a tér, tehát, ha azt mondják, hogy menjek a korláthoz, akkor egy traktorral se lehet odavontatni. :-|

Traktor! ^^ :xx: Engem traktorral bármikor, bárhova. :D
Juj, de kis cukik lehettek, ti alacsonyak! *vigyor* Mondja ezt egy 13 éves suhanc. xD
Fú, a suliba a mi osztályunk csinálja a karácsonyi műsort és nagyon jó lesz. :) Először énekelni fognak a szép hangú leányok (nem tartozom közéjük xD), utána előadjuk a Kis gyufaárus lányt, aztán híradó lesz, de ilyen tök vicces hírekkel, meg műhó-reklám, meg interjú egy rénszarvasológussal és... *belelkesül* Ja, igen, az egészet úgy fogjuk megoldani, hogy egy tévéműsor lesz az egész. Ó, és ki ne hagyjam: karácsonnyal kapcsolatos kérdéses maradj talpon! is lesz. ^^
Úú, de várom. :)
És még színjátszó is van mellette, szóval kiélhetem színészi vágyaimat. :D

Néha olyan karácsonyi hangulatba tudok kerülni, de az kicsit ünneprontó, hogy nem este látom a kivilágított várost, hanem hajnalban. :P

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 03 (csütörtök), 19:28 
Fanficbúvár

1wolfgirl1 írta:
Magas épületek esetében csupán akkor félek, ha nyitott a tér, tehát, ha azt mondják, hogy menjek a korláthoz, akkor egy traktorral se lehet odavontatni. :-|

Jaj, ez velem is így van… Különösen ha üvegből van a korlát.
Én még a keskeny erkélyfolyosókon szoktam félni, a kötélen-gerendán–ilyesmiken, meg az üvegpadlón. :?
Szerk.: Meg a rácslépcsőn, pláne magassarkúban… :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 03 (csütörtök), 19:26 
Fanficbúvár

Hiriajuu írta:
Az általános iskolás (tizenhárom-tizennégy éves kb.) diákcsoportok rendszeresen azzal szórakoztatnak minket, hogy hajolgatva haladnak teremről-teremre, mert nem férnek át a boltív alatt. :D (Biztos a sok génkezelt kaja teszi :D)

Végre valaki sorstárs! >:D< Abszolút egyetértek, szerintem is azért olyan magas mostanában mindenki, mert megesznek minden vackot, ami tele van növekedési hormonnal. Az én osztályomban például több 180 centis lány is van (16-17 évesek vagyunk)…

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 03 (csütörtök), 18:53 
Fanficbúvár

Ero írta:
Erika fogta magát, felmászott a létrán, és a padláson ragadt! A bátyámék hoztak le onnan.

Juuuj, szegéény! :D Velem is valami ilyesmi volt, csak mégsem. :D
Mikor kicsi voltam, és otthon rám tört a bújócskázási láz, akkor apukám a szekrény tetejére tett fel, oda bújtam el. Aztán alig lehetett leimádkozni onnan. :"D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 03 (csütörtök), 18:18 
Könyvmoly

Hiriajuu írta:
Engem a főnököm szokott hobbitnak hívni főleg. :D Jó magas csaj, ha görnyedezve keresett valamit a beépített szekrényben, mindig azzal poénkodtam, h beálltam mellé a szekrénybe lazán és röhögtem. :D Ő meg cserébe a fejemre támaszkodottt... (És vicces, hogy a minyonokat is említed, mert ősi esküdt ellenségeim azok az idegesítő kis dögök és zsigerből indokolatlanul gyűlölöm őket, főnökasszony mindig azzal szivatott a szabadnapjaimon hogy fészen küldözgetett róluk képeket... xD)

Ma az egyik munkatársam rám szólt, hogy húzzam le a fejem, mert kinyitja a konyhaszekrény felső ajtaját, nehogy megüssön. Aztán visítva röhögtünk, amikor rájött, hogy simán elférek alatta. :D
Székre felállni még oké, ha nem nézek le, de felmászni egy létrára? Ki van csukva. Mikor kicsi voltam =)) , bátyámék elhitették velem, hogy a télapó a padlásunkon tartja az ajándékokat. Erika fogta magát, felmászott a létrán, és a padláson ragadt! A bátyámék hoztak le onnan.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 03 (csütörtök), 17:22 
Fanficbúvár

Jaj, tériszony... :-<
Viccen kívül, volt olyan, hogy a magassarkú bokacsizmámban is féltem lenézni a földre, pedig csak körülbelül nyolc-tíz centimétert dobott rajtam.
Habár, a tériszonyos pánik leginkább a kalandparkban ért utol, de ha nem csalnak az emlékeim, egyszer elmeséltem annak a történetét itt. Röviden annyi, hogy wolfie igencsak merész tengerész hangulatban vágott neki az első pályának, aztán a felénél elkövettem azt az aprócskának egyáltalán nem mondható hibát, hogy lenéztem... :-D :roll: Kezem-lábam remegett.
(Az már slussz poén, hogy ugyanitt szereztem olyan sebeket, amelyeknek a hegei még most is látszanak. :'D)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 03 (csütörtök), 16:43 
Sztorihajhász

Nálunk is kicsi az egész család, anyámék enyhén lesápadtak, mikor hazahoztam az első barátomat a maga majd 190 centijével... :D

Egyébként, Sybill, ez korosztályi dolog kicsit. Én pl. egymajd kétszáz éves épületben (múzeum) dolgozok, nagyon alacsony ajtónyílásokkal, és megfigyeltem, hogy a mostani tinik átlagba sokkal magasabbak, mint mi voltunk anno. Az általános iskolás (tizenhárom-tizennégy éves kb.) diákcsoportok rendszeresen azzal szórakoztatnak minket, hogy hajolgatva haladnak teremről-teremre, mert nem férnek át a boltív alatt. :D (Biztos a sok génkezelt kaja teszi :D)

“ I think a lot about killing myself, not like a point on a map but rather like a glowing exit sign at a show that's never been quite bad enough to make me want to leave. See, when I'm up I don't kill myself because, holy shit, there's so much left to do! When I'm down I don't kill myself because then the sadness would be over, and the sadness is my old paint under the new. ”

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 03 (csütörtök), 16:35 
Fanficbúvár

De jó látni, hogy ennyien itt vagyunk! >:D<
Hű, hát én... nekem kábé ennyinek is kéne maradnom, nálunk ugyanis anya alacsony (158 centi) apa pedig magas (180-valamennyi). Amúgy lehetséges, hogy én magas emberek között élek, ugyanis nem érzem magam cseppet sem olyannak. Sulinkban pl van vagy volt egy srác, akit egyszer láttam úgy bejönni az ajtón, hogy kicsit lehajolt, amikor átlépett alatta :D minálunk amúgy kábé ekkorák az emberek, 170-180 centiméteresek, és most fura kicsit így egyszerre ennyi alacsonyabb emberkéről olvasni *-* de te jó ég, Ero, mennyire cuki lehetsz! *-*
Tériszonyom az nekem is van, de csak magas épületeken, olyan helyeken, ahonnan le tudnék esni, tehát hegyen pölö nekem sincs :D

Amúgy találtam ezt a képet deviantarton, csak nem weasleys volt, szóval gondolom bemásolom ide. Bár nem vagyok oda annyira magáért ezért a párosért, de ez a fanart odatesz :lol: ^^

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 03 (csütörtök), 16:23 
Fanficbúvár

Jahj, tériszony... :D Tudnék mesélni. Amúgy nálam elég fura a dolog, mert csak várakban van tériszonyom meg egyéb építményeken (áruházi emeletek, ti drágák), viszont hegyeken nem, de ott is csak akkor nem, ha a saját lábamon vagyok (tehát nem kocsiban vagy más egyéb járműben). :D
Viszont egy ideje igyekszem úgy kikúrálni magam ebből (sejtem amúgy, hogy nem lehet, de sebaj), hogy minden utamba akadó várba és magas helyre felmegyek, persze a végére totál kész vagyok, de utána büszke lehetek magamra... :yes:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 03 (csütörtök), 16:15 
Fanficbúvár

Rosa írta:
Tanúsíthatom, hogy Merilwen apuja szimpatikus és kedves :yes:

Köszi :xx:

Elza Tonks írta:
Ez egyébkén tök jó lehet, Merilwen (nem akarunk neked kitalálni vlmi rövidebb nevet? XD).

Épp javasolni akartam, hogy szólítsatok simán Merilnek, annak ugyanis önmagában is van értelme, csak az a baj, hogy az túlságosan hasonlít a Merire :D
Amúgy… eszméletlenül fáj a szívem, de tegnap este jöttem rá, hogy két nappal a meritali után fontos versenyem van, így végképp kizárt, hogy elmenjek :(( :(( :(( Pedig annyira, de annyira szerettelek volna látni Titeket *szipp* Nem akarjuk rábeszélni az adminokat, hogy szervezzenek gyakrabban meritalit? Egy év olyan távolinak tűnik… :cry:

Amúgy én is elég pöttömke vagyok a 160 centimmel… De mindig azzal vigasztalom magam, hogy nem én vagyok alacsony, hanem az átlag túl magas (bocsi… :oops: ) Nekem elég az, hogy nagyjából ugyanolyan magas vagyok, mint Anya, és túlnőttem a nagyszüleimet. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 03 (csütörtök), 15:35 
Könyvmoly

Rosa írta:
Átlagold a szüleid magasságát... elvileg kb. ilyen magas leszel

Höhh... höhöhö... :D Rajtam már most látszik, hogy nagyapám magasságát örököltem. Ő ugyanolyan alacsony mint én. Meg úgy kb. jobban hasonlítok rá, mint bárkire a családból. Anyu szerint a járásom (mert a nézését, meg a járását... xD), az arcom, mindenem az övé.

A határidőhöz meg annyit teszek hozzá, hogy... huhh, vagy olyan, hogy egy hónapig nem írok, mert vagy nincs kedvem nekiülni, vagy ha leülök, akkor két szónál többet nem tudok kisajtolni magamból, ezért is nem nagyon jelentkezek kihívásokra. Bár egyre próbáltam, de még nem voltam 18. xD MOST MÁR AZ VAGYOK, ÉS MEGHÓDÍTOM A VILÁGOT! ÉLJEN A CSAPVÍZ ÉS A KIFLI! :taps:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 03 (csütörtök), 14:54 
Fanficbúvár

Zsiraf írta:
Elzával, aki úgymond a meris ikertesóm, aki két hónappal idősebb nálam

Meg nem is hasonlítunk egymásra (külsőre legalábbis). De igen, ikrek vagyunk. :D

Rosa írta:
Átlagold a szüleid magasságát...

Átlagoltam, szóval még nőnöm kéne, és akkor majd (elméletileg) 172 centi magas leszek. Remélem is, mert kicsit drága fogadást tettem ezzel kapcsolatban nővéremmel... :D
(Privátban megírom.)
Ugh, ne is mondjátok, szörnyen tériszonyos vagyok, de komolyan, ezért nagy halálom például a lovaglás, vagy a kalandpark...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 03 (csütörtök), 13:24 
Sztorihajhász

Engem a főnököm szokott hobbitnak hívni főleg. :D Jó magas csaj, ha görnyedezve keresett valamit a beépített szekrényben, mindig azzal poénkodtam, h beálltam mellé a szekrénybe lazán és röhögtem. :D Ő meg cserébe a fejemre támaszkodottt... (És vicces, hogy a minyonokat is említed, mert ősi esküdt ellenségeim azok az idegesítő kis dögök és zsigerből indokolatlanul gyűlölöm őket, főnökasszony mindig azzal szivatott a szabadnapjaimon hogy fészen küldözgetett róluk képeket... xD)

Amúgy, Ero, én pl. tériszonyos vagyok eléggé, de én kihívásnak veszem. :P Imádok fára meg sziklára mászni meg létrán hősködni, régen sokat kalandparkoztam is, jókis adrenalinlöketet ad. ;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 03 (csütörtök), 12:13 
Könyvmoly

Én vagyok a hivatalos Minion a munkahelyi csapatban, ( ja, meg Kati, aki egy fél fejjel alacsonyabb nálam) főleg, ha felteszem a fejemre a kapucnit. :D Csak az a gond, hogy nekem zöld kantáros gatyám van, a Minionoknak (így kell ezt írni?) pedig kék.
Azt szoktam mondani, hogy csak a koromnál fogva ülhetek elöl az autóban. :haha:
Unokatesóm volt barátnője majdnem 2 méter magas volt, mikor bemutattak neki, mire végignéztem rajta elfelejtettem a nevét! :shock: :D Szenved még rajtam kívül valaki tériszonyban? De olyan szinten, ha leveszem a szemüvegem, már szédülök! @-)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 02 (szerda), 22:51 
Fanficbúvár

A 173 a legjobb. Mondjuk nekem a legjobb barátnőm 185, szóval én vagyok a kicsi. Én szeretek magas lenni amúgy, meg elemi erejű crushom van a nagyon magas srácokra, szóval ez így pont kijön. Meg 173 még simán nem magas, pont alacsonyabb vagy a fiúk többségénél. Ha valamiből meg nem jön rád az S a boltban, már hivatkozhatsz a magasságodra, khm. :D

És köszönöm mindenkinek a jókívánságokat! :) Remélem, minden szép, jó meg ÁLOMSZERŰ lesz. Már amennyire egy csapat gyerek kiállítva egy csarnok közepébe álomszerű lehet... :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 02 (szerda), 22:26 
Tollforgató

WOLFIE! ROSA! MERLIWEN! De örülök, hogy látlak titeket! :beee: >:D< :taps:
Öh, hát én nem igazán szeretem az utolsó pillanatra hagyni a dolgokat (Bár a versmondó versenyre elég sokára találtunk valami jó kis vidám költeményt...), viszont írásban még nem éltem át ilyet, úgyhogy majd kiderül. :)

Ó, Sybill az tényleg nagyon jó volt, bár én nem ismerem azt a fandomot, amiben írtad, de segáz! XD Vicces volt. Aztán most szemezgetek a... jó, ez off vagy mifene.

Köszi Ricchan! _csonti_
Én ugyebár 165 vagyok, de 173 leszek. Apa kiszámolta. XD Az úgy olyan jó magasság, ugye Gigi?
Rosa, ne akarj lefaragni, kellenek a magasabb merisek! :)
Ó, jobbulj Gigi, meg jó táncot! Vigyázz, hogy ne szúrjanak szíven azzal a szalagtűzővel!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 02 (szerda), 22:12 
Fanficbúvár

Rosa írta:
Wolfie, csak nem még valaki, akinek a határidő ismeretlen fogalom? Keblemre >:D<

>:D<
Azt nem mondom, hogy rám nem hat motiválóan, ha szembesülök a ténnyel, miszerint "kicsit" megcsúsztam, azonban, ahogy öregszem, egyre inkább úgy tűnik, hogy tipikusan last minute módon csinálom meg a feladatokat. Ezért sem szeretem a dolgozatokat; van, hogy valamihez több idő kell, hiába tanulok, és ez esetben nem csak a levegőt szívom. :?

Elza Tonks írta:
Hopp, egy Wolfie, meg egy Rosa, meg egy Merilwen... :D

:-h
Most csak úgy beszlalomoztam, mondván, hogy nem annyira feltűnő ennyi hozzászólás közt egy tévelygő lélek felszólalása. :'D Annyira örülök, hogy van egy kis időm a Fórumra, és már csak a következő hetet kell kihúzni iskolában. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 02 (szerda), 21:53 
Írópalánta

Igyekszem elnyomni az irigység sárga szemű démonát, de Katja, nem megy :mrgreen: Istenem, ha csak egyszer sikerülne időre elkészülnöm... ez valami mutáció lehet nálam, vagy nem tudom. És folyton megütöm a bokámat. És mindenhonnan elkések. És miazisten, meséld el a titkodat *w*

Elza, még a hobbitos Kihívásra is 5 nap késéssel tudtam csak elküldeni a sztorimat (igaz, önhibán kívül, de rajtam kívül senkinek nem ekkora nyomi a számítógépe, mint nekem, és ez tuti nem véletlen...*összeesküvés-elmélet ON*). De megnyugtató, hogy nem vagyok egyedül :3 Szerintem még nőni fogsz, én a 14. nyaramon nyúltam meg. Átlagold a szüleid magasságát... elvileg kb. ilyen magas leszel (nekem bejött, osztálytársam meg égimeszelők gyermekeként 156 cm, de egy próbát megér :lol:) Ne haragudj, nem szeretnék tolakodni, de megkérdezhetem, hogy miért félsz tőle?

Gyűlünk, gyűlünk :D
(És whoah, olyan gyönyörű lett az adventi dizájn *¤* Innen is gratula érte)

¤ SZBMK ¤

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 02 (szerda), 21:18 
Fanficbúvár

Határidő, határidő... tavaly annyit izgultam azon, hogy vajon készen leszek-e időben, hogy aztán a fél idei levél után elküldtem a történetemet. :D
Nóri, okés, de idén semmiképp nem találkozunk, ilyen rövid idő alatt nem tudnék kinyögni egy szót sem, megpuhítani anyukámat meg pláne nem. xD (De megkaptátok a feladatot, mert jövőre találkoznunk KELL! Nincs pardon.)
Hú, Gigi, jobbulást, és sok sikert! :)
Hát, én is kicsi vagyok, és bár még csak 13, asszem megálltam a növésben, de tényleg... :shock: Már egy éve töretlenül 156 centi voltam, most vagyok 160, szerintem egy évre megint megálltam. (Nem hiába mondják, hogy túlzásba viszem a pihenést... :D )
Hopp, egy Wolfie, meg egy Rosa, meg egy Merilwen... :D Ez egyébkén tök jó lehet, Merilwen (nem akarunk neked kitalálni vlmi rövidebb nevet? XD). :) Én félek az apukámtól...
Merlin, Ero, de kicsi vagy... :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 02 (szerda), 21:13 
Fanficbúvár

Óóóó, rám a határidő nagyon motiválóan tud hatni. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 02 (szerda), 20:54 
Írópalánta

Sziasztok :3

Tanúsíthatom, hogy Merilwen apuja szimpatikus és kedves :yes:
Én olyan szívesen lennék hobbit méretű... majd lefaragok valahogy a 174 centimből :mrgreen:

Szerintem amint meglátom a Meriseket egy kupacban, helyben fogok összeesni. Aztán mindenkiből kidumálom majd a lelket. Szerintem kerüljetek el inkább, kérlek, ha nem akarjátok, hogy megfájduljon tőlem a fejetek :haha:

Gigi, jobbulást! :shock:

Wolfie, csak nem még valaki, akinek a határidő ismeretlen fogalom? Keblemre >:D<

#hátcsakbefutokénis

¤ SZBMK ¤

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 02 (szerda), 20:31 
Fanficbúvár

Katja írta:
Merilwen írta:
Lehet, hogy mégis megpróbálom megfűzni 46 éves apámat, hogy kísérjen el? :-?

Így ismeretlenül is hatalmas pacsi apudnak! =; Nem semmi arc lehet, ha egyáltalán eszedbe jutott, hogy elhozod magaddal. :) Kedvelem az ilyen szülőket ;) :yes:

Ő sajnos nem igazán rajongott az ötletért, amikor (még régebben) megemlítettem neki… Egyébként tényleg remek a társaságba beilleszkedési képessége :-D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 02 (szerda), 20:26 
Fanficbúvár

Merilwen írta:

Így ismeretlenül is hatalmas pacsi apudnak! =; Nem semmi arc lehet, ha egyáltalán eszedbe jutott, hogy elhozod magaddal. :) Kedvelem az ilyen szülőket ;) :yes:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 02 (szerda), 20:21 
Fanficbúvár

Gigi685 írta:
Btw, holnap szalagavatóm, és ínhüvelygyulladás van a lábamban. Elég vicces lesz.

Hű, sok sikert és jobbulást! :)

Ritsu Tonks írta:
Pacsit, még egy tömegiszonyos.:D

*repül a csattanós pacsi*

Jaj, én százhatvanhat-százhatvannyolc centiméter között vagyok valahogy, attól függ, kihúzom-e magam avagy sem. :-D Ettől függetlenül szinte mindig kisebbségi komplexusom van, mert akikkel közösen szoktam rontani a levegőt, kivétel nélkül mind magasabbak nálam, és százhetvenöt centiméternél kezdődnek. Nem tudom, talán többet kellett volna az esőben állnom, hátha én is megnövök olyan deli legény magasra. :lol: :P

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 02 (szerda), 20:14 
Fanficbúvár

G Lamaro írta:
Az első talira (39 évesen) úgy mentem, hogy…

Katja írta:
Párom most erőteljesen noszogat, hogy menjek Merengő Találkozóra. :D Mondtam neki, jöjjön ő is. Széttépnék ott egy szem hímneműként. :twisted: Persze, ha más férfi is jön, biztosan kevésbé félne. :-P

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 02 (szerda), 19:35 
Ó-nagy-admin "backstage"

Kyraper írta:
G Lamaro írta:
Kihívásra még nem jelentkeztem, mivel még számomra nagyon bejövős témában sem érzem úgy, hogy határidőre biztosan be tudnám fejezni a történetet.

Most csillapíthatatlanul rám tört a vágy, hogy szervezzek egy ütős full slash kihit, aminek nem tudsz ellenállni. >:)

És annak a kihívásnak az írói szakasza a szülinapod előtt egy héttel kezdődik, és karácsony lesz a leadási határideje? ;) Mert akkor hajrá! :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 02 (szerda), 19:30 
Fanficbúvár

A kritikaírás mondjuk nálam egészen olyan dolog, hogy nagyon akarom mindig, csak néha annyira fáradt vagyok/egyszerűen annyira nincs hangulatom hozzá, hogy nem akarok egy ilyen kényszer-kritikát írni úgymond, de általában igyekszem írni, mert tudom, én is mennyire várom, meg alapvetően szeretem kifejezni, ha valami tetszett, ha meg nem, akkor azt megmagyarázni. És amúúúgy is, írjunk kritikát! Voltam KK-s is, csak aztán kiléptem, még nyár elején, mert ugye nyár jött, amikor én személy szerint kb. egy hetet, ha vagyok otthon. Azóta meg nem mentem vissza, mert így is nagyon zsúfolt az egész képzeletbeli naptáram, annyifelé áll a fejem, hogy néha ugyan elkap az olvasási láz, és akkor írom is szorgosan a kritikákat, csak vannak elég nagy holtpontjaim.
A kritikamanót pedig én még felvételi-időszakban is szerettem (bár nekem csak gimibe menős felvi volt... tavaly az is épp elégnek tűnt) Emlékszem, közben KÜ-re is jelentkeztem, és éjszakánként írtam a történetet, mert hétvégenként folyton matekoztam, hogy összejöjjön majd élesben valami szépséges pontszám. Mivel nem vagyok egy matekzseni, szükség is volt rá, azóta viszont a felvételi szótól is kiráz a hideg. :D
Öhh, elkalandoztam. :D
Szóval, visszatérve a témához. A magasságom olyan 168 és 170 cm között van, elég átlagos vagyok általában így méretre, de akkor most lehet, hogy magasnak számítok... :yes: És asszem, már megálltam a növésben.
A határidőkkel viszont jó kapcsolatot ápolok, annyira jó motiváló erők... XD
Gigi, neked meg jobbulást és kitartást, és azért jó szalagavatózást! ;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 02 (szerda), 19:24 
Könyvmoly

1wolfgirl1 írta:

(A Merengő Találkozó pedig vélhetően nagy keresztem lenne: sok ember, ami kitesz egy tömeget, nekem pedig tömegiszonyom van, amin még az a tudat se segít, hogy barátkozni szeretnék. Magamat ismerve, az első öt perc után nekiszaladnék egy falnak, remélve, hogy Narniában kötnék ki - ehhez képest Voldemortéhoz hasonló orral ücsörögnék a sürgősségin... :'D)

Pacsit, még egy tömegiszonyos.:D

Szerintem én simán megálltam vagy csak keveset növök, mert emlékszem, általánosban voltam 153 körül, tavaly meg 156-ot mértek. xD

Húúú, Gigi, kellemes lesz. O.O Jobbulást, meg minden, és azért kitartást!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 02 (szerda), 19:16 
Fanficbúvár

Uhú, alig várom, hogy lássatok szemöldökkel. :D Amúgy, ha ez számít, magasság másik kategóriában lehet, én vagyok itt a nagy esélyes 173 centivel. De remélem, még nem álltam meg a növésben. :) (csak vicceltem. szerintem ez az álommagasság)

Ihletmanó meg akkor jó, ha eltűnik éppen, és nem zaklat, miközben a felvételire tanulnál.

Btw, holnap szalagavatóm, és ínhüvelygyulladás van a lábamban. Elég vicces lesz.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 02 (szerda), 19:12 
Fanficbúvár

Határidők? Az meg mi fán terem? :-D
Általában hadilábon szoktam velük állni, éppen ezért volt tőlem nagyon merész húzás, hogy jelentkeztem a Kívánság Üstre, főleg azzal a rizikóval, hogy az általam "ihletmanónak" csúfolt képzeletbeli lény bármikor képes egy hasassal kiugrani az ablakon. Ehhez képest november huszonkilencedikén majdnem elküldtem magamat a sarokba, hogy bűnhődjek a lustaságomért, de rájöttem, hogy úgy nagyon nehezen fejezném be azt, amit elkezdtem.

Hű, a wolfgirl név még anno a nagy Twilight rajongó korszakomból jött, erősen vérfarkaspárti voltam. Anno, amikor regisztráltam egy oldalra, akkor tanakodtam egy használható nickneven, viszont a *wolfgirl* már foglalt volt, így hirtelen felindulásból lett 1wolfgirl1. Ehhez képest mostanság már csak wolfie néven futok, mivel, mire valaki leírja a nevemet, valószínűleg Dumbledore szakállat növeszt. :-D
(Plusz, ezekkel a nevekkel úgy vagyok igazából, mint egy háziállat: mindenre hallgatok, csak nézzenek rám, hogy tudjam, rólam van szó.:'D)

Merengőn nem olyan régen vagyok, sőt, többet olvasok jelenleg, mint írok, habár, én azon, nem feltétlenül körberajongott olvasótípus vagyok, aki elfelejt kritikát írni a fejezet elolvasása után. :oops: Vagyis, hát, igazából csupán lusta vagyok, pedig tetszik, amit olvasok, de úgy tűnik, mostanság ilyen energiatakarékos üzemmódban működöm.
:labi:

(A Merengő Találkozó pedig vélhetően nagy keresztem lenne: sok ember, ami kitesz egy tömeget, nekem pedig tömegiszonyom van, amin még az a tudat se segít, hogy barátkozni szeretnék. Magamat ismerve, az első öt perc után nekiszaladnék egy falnak, remélve, hogy Narniában kötnék ki - ehhez képest Voldemortéhoz hasonló orral ücsörögnék a sürgősségin... :'D)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 02 (szerda), 19:02 
Fanficbúvár

Hát ez mindenképpen pozitív! :D Legelső és egyben legutóbbi találkozómon kettő darab hímnemű egyed volt jelen. Az egyik (ha jól emlékszem, a barátnőjével jött) szerintem nem tudott mit kezdeni a sok visítozó lánnyal. :D

De azt hiszem, ez most tényleg elmarad. :( De a legközelebbi! :D :D :D :yes: :yes: :yes:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 02 (szerda), 18:58 
Sztorihajhász

Katja írta:
Párom most erőteljesen noszogat, hogy menjek Merengő Találkozóra. :D Mondtam neki, jöjjön ő is. Széttépnék ott egy szem hímneműként. :twisted: Persze, ha más férfi is jön, biztosan kevésbé félne. :-P

Tudtommal lesznek ott fiúk, ha nem is sokan :D De határozottan úgy rémlik a jelentkezős topikból, hogy az erősebbik nem is képviseltetni fogja magát.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 02 (szerda), 18:58 
Fanficbúvár

Jahahaj, hát Meritalik... :haha: *Sybill lőn írás helyett itten vagyon... ilyen lengvidzs-érzékkel most talán jobb is*
Na szóval... :D Nekem az első Meri talim asszem a 2013-as, őszi volt. Összesen hármon vettem részt asszem (vagy csak kettőn?). De nagyon-nagyon jó élmény volt! :taps: Igazából mindkettőn-hárman sikerült lükén viselkednem, de ez nem mindig tűnt fel akkor, csak utólag. Akikkel ott beszélgettem, azok nem járnak fórumra, az adminokat kivéve (Lionelára emlékszem, Lilyana útbaigazított és azt hiszem Lilianjudithtal váltottam még egy szót, de csak ilyen kérdezőset.)
Gigi, rád emlékszem, egyszer egy veled tökre ugyanúgy kinéző csajjal még álmodtam is :))
A maffiázós játék nagyon jó volt, de sajnos apa, illetve papa pont akkor jött értem :( annyira szomorú és/vagy ideges voltam, hogy sírva fakadtam, mert én már csak ilyen picsogós vagyok. Azóta lehet, kijjebb nőttem.
És ha már sarokban gubbasztósok: én annak gondolom magam, meg ezt hangoztatom is ott, ahol elhanyagolva érzem magam, de amúgy nem vagyok egy nagy társaság. Amolyan sokat beszélő emberke vagyok, akiről az első benyomás alapján azt szokták hinni, hogy sarokba-húzódós. Amúgy én olyan boldog lennék, ha egyszer így mind együtt elmennénk egy Meri talira vagy táborba! :taps: Igaz, a tábor nálam sajna szinte esélytelen nagykorúságomig :( De Ritsu, egyszer akkor is találkozunk mi még valahol! (Mielőtt még megijednél, azért emellek ki külön, mert neked meg, ha jól értem, pont a talik helyszíne nem olyan jó :3)
Bojoe, Merilwen, az tök jó, hogy építőként fogjátok fel és "hasznosítjátok" őket. Nekem is ezt kéne, mert bőven lenne még mit tanulnom, csak hát érlelnem kell még magamat... :labi:
Egyébként magasság... én talán elértem már a 170 centit és most akár égimeszelőnek is érezhetném magam, de neem. Van egy volt osztálytársam (igaz, fiú, és az más) akinek a válláig értem O.o meg jött hozzánk a dán cserediáklány... kábé fél fejjel volt magasabb nálam. És nem tudom, fogok-e nőni még :labi: ki hány évesen állt meg a növésben, aki megállt? Már ha nem túl személyes ügy :-P
Ó, és ha már KÜ... abba én is beleszerettem! :xx: Olyan jót kaptam... de az írásomra sajnos az ajándékozottam nem reagált, bár Zsiráfnak tetszett, és írt is hozzá, szóval annak meg nagyon örülök :taps: Az ideinek sajnos lehet, nem lett elég kidolgozott egy része, de nem mondom el melyik, mert lehet, spoiler :-P :oops:
*Sybill tényleg elsuhan írni*
szerk.: Katja, mire vársz? Menj, és vidd a párodat is, tuti jól szórakoztok majd! :)
És Kyra, szervezel is? *-*

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sybill Dumbledore 02 2015 december 02 (szerda), 19:00-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 02 (szerda), 18:55 
Fanficbúvár

Bár azt hiszem, a Találkozón való részvétel átcsúszik az újévi fogadalmaim közé. De akkor jövőre már biztosan leszek! :yes:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 02 (szerda), 18:55 
Könyvmoly

Jaj, Kyra, ne is mondd, olyan jó lenne, ha én is tudnék arcokat társítani a nevekhez. :3 (Na, jó, három emberét már be tudom határolni, thanks for facebook. xD)

És Gyoka, akkor jó, ha nem csak néhány hobbit van a csapatban.:D Én személy szerint szeretek ilyen pici lenni.^^ Persze megvannak a hátrányai, például a felső polcot csak székkel érem el, meg ilyenek. :haha: Ha meg a szekrény tetejéről akarok levenni valamit, akkor ugrálok.:D (Kicsit furán jöhet ez így ki, mert a polchoz széket használok, de a szekrény tetején lévő dolgokért meg felugrom.) Na, mindegy, mindenesetre nem rossz dolog ez.^_^

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 02 (szerda), 18:48 
Fanfic-faló

G Lamaro írta:
Kihívásra még nem jelentkeztem, mivel még számomra nagyon bejövős témában sem érzem úgy, hogy határidőre biztosan be tudnám fejezni a történetet.

Most csillapíthatatlanul rám tört a vágy, hogy szervezzek egy ütős full slash kihit, aminek nem tudsz ellenállni. >:)

Ó, igen! A Meri Talikon senki nem ülhet tétlenül a sarokban. :haha: Én is ilyen hasonló tervekkel mentem el az első talimra, mint Gyoka, és persze ugyanaz lett a vége; játszanom kellett. 32 évesen szerintem az ott jelenlévők közül én élveztem az egész játékot a legjobban. :D Ott ismertem meg személyesen sok-sok kedves leányzót, akiknek addig csak csak a nickjét és a történeteit ismertem, és boldog voltam, hogy végre arcokat is tudok társítani hozzájuk. Örök élmény marad az a nap. :xx: És persze az összes altertali, közös mozizás, stb.

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 02 (szerda), 18:41 
Ó-nagy-admin "backstage"

Az első talira (39 évesen) úgy mentem, hogy majd elücsörgök valahol, elbeszélgetek pár emberrel, akit már ismerek a Meriről, és jókat röhögök a többiek produkcióin. Ehhez képest csak Xwomannel tudtam váltani pár szót, akit már ismertem (mármint az írásait), a többi beszélgetőpartneremet helyben ismertem meg. :) A sarokban ücsörgés helyett pedig persze, hogy játszanom kellett, és kinek a csapatába kerültem? Na kinek? Természetesen alapító jóanyánk, Kristie csapatába... :D

Az első kritikáimban kaptam mindjárt meleget és hideget is. :D Aki ismeri asd-t, már sejtheti, miről van szó. :D (A hölgyeményről tudni kell, hogy senkit sem kímélve írta le a véleményét az adott műről, úgyhogy voltak, akik egyenesen tartottak tőle. :D De a kritikái többnyire építő jellegűek voltak, így sokat lehetett tanulni belőlük. :) )

Kihívásra még nem jelentkeztem, mivel még számomra nagyon bejövős témában sem érzem úgy, hogy határidőre biztosan be tudnám fejezni a történetet. Néha elolvasok néhány kihívásos történetet, de a véleményezéstől, pontozástól elriasztottak az ezzel kapcsolatos zűrök, amelyek rendszeresen előfordulnak. (Az egyetlen kihívás, ahol zsűritagként részt vettem, a Kövesd a fehér nyulat volt, ahol nem arattam valami nagy sikert azzal, hogy kihasználva a tíz pont adta lehetőséget, széthúztam a pontszámaimat...)

Vén csont, Ero? Szemtelenül fiatal vagy... :D A magassággal kapcsolatban pedig megsúgom, hogy az adminok legalább fele padlócirkáló kategóriába tartozik, szóval az alacsony termet nem gond... :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 02 (szerda), 18:19 
Könyvmoly

Hiriajuu írta:
Zsiraf írta:
Egyébként Elza, ne aggódj, én vagyok a legfiatalabb. :D Bár a magam 165 centijével... :)

Nakérem! :D A kort ne hozzuk összefüggésbe a magassággal :P Akkor én megnézhetem magam, 157 centis kis hobbitként. (És vééén csont vagyok, vagy tíz évvel idősebb nálad, én ennél már csak összébb fogok menni... :D)

EZAZ! VÉGRE EGY ALACSONY EMBER! Én 18 vagyok, 156 cm. xDDD Nagyon pici vagyok, ráadásul vékony is. Gyakorlatilag el tudok bújni egy oszlop mögött. :yes: De legjobb barátnőm (aki osztálytársam is) alacsonyabb tőlem vagy egy fél fejjel.

Zsiraf írta:
Nem tudok én történetet írni, főleg nem határidőre.

Mindent lehet, drága, csak akarni kell.:) Egyébként tök jó sztorikat írsz, nem értem, mi a problem. ^^

BNori írta:
eg Elza, Ritsu, ha ti mennétek, akkor én akár oda is szöknék, hogy végre találkozhassunk élőben is, és tuti nem hagynálak a sarokban tengődni, mert mindenkit meg akarnék ismerni

Haha, belőled pont kinézem, hogy berángatnál a többiek közé. :D Amivel nem lenne baj, csak tööööömeeeegiszonyos vagyok. QwQ Ha naagyon nagy a tömeg, akkor szédülök. Nem kellemes. xD

Éééés mi, sarokban gubbasztósok, tartsunk össze. :haha: _csonti_

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 02 (szerda), 18:18 
Sztorihajhász

Ero írta:
Sajnálom, hogy elrontottam az örömöd! :D

Borzasztó, megyek a sarokba sírni :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 02 (szerda), 18:13 
Könyvmoly

Sajnálom, hogy elrontottam az örömöd! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 4232 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 85  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra