meichan írta:
Hehe, igen tudom
Anyu rendben van, bár a műtétet az altató orvos miatt halasztották január 6-ra. Viszont a karácsony nyugodtan telik
Jesszus, éjjel kettőig? Mondjuk én is késő estig díszítettem a fámat, de azért nem éjszakába nyúlóan. Ne is kapkodj, nem hajt a tatár

Én nagyon szeretek veled gonoszkodni, de ezt már úgy is tudod
Ha a Miért?-et olvasom akkor mindig fel van kötve a gatyóm
Igen, nem is Te lennél ha nem fütyörésznél és igen csak elkezdenék aggódni ha hirtelen abba maradna

Mozgalmas? Miért eddig nem az volt? Nos kíváncsian várom, hogy kinek a frizuráját is fogjuk átrendezni. Izgi, mert ott a sok fütyörészés megint
Nyugi a hadosztály készenlétben van

Hm azt hiszem eddig is voltak csúnya...khm...húzásaid

Amit persze a legkevésbé sem bánok
Eh tilos beszélgetni? Akkor nem csodálom, hogy a gondolataid szárnyalnak
Ajjaj!!! Te cukormázas? Ráadásul Dracoval? Most nem tudom mit is gondoljak

Az viszont biztos, hogy a választott párját imádni fogom
Nem baj az, megérdemli, hogy ne maradjon egyedül és azt is, hogy magasabbra kerüljön mint ahol eddig állt
Nana, Keb orrát nem akarja csak beverni senki, de most már nagyon kíváncsi vagyok kis lesz a párja. És már megint fütyörészel

Vajon ki fog hoppon maradni? hm...hm...
Igen,igen tudom és kicsit ki is javítanálak, mert inkább háromnegyedig vagy ördög, negyedig angyal, de a végére kiegyenlítődik majd fele-fele arányra
Igen, tudom, hogy imádni fogjuk

Legalábbis én biztosan

A többiek nevében inkább nem beszélek
De jó Neville is kap egy nagy jelenetet? Végre nem egy félős, tutyimutyi fiúnak van beállítva. Az nem baj ha többed magával lesz a lényeg, hogy ő az erő a csapatban

Azért elgondolkoztam ám, hogy mégis az ördögi felednek, vagy az angyali felednek lesz Nev a hőse
Sok sok puszi és szeretés!!

Én is Imádlak!

Kiismerhető vagyok.
Értem, hát akkor továbbra is gondolok rátok, hogy rendben legyetek, és utána is jól teljenek a napok.
Ja, hosszúra nyúlt napközben minden, úgyhogy az ajándékcsomagolást is jó későn fejeztem be, aztán meg a díszítést is. De szép lett az eredmény, és megérte dolgozni, ugyanis a Jézuska megállt a Roxfortban mielőtt hozzám jött, szóval reszkessetek, kaptam egy üzenetet is az egyik ajándékom mellé, mely szerint, azt bizony a Roxfort melletti mély szakadékból szedték ki, egy kedves és ügyes pálcakészítő bácsi helyrepofozta, és aztán elküldte a tesómnak, hogy adja át a jövő nagy boszorkányának.

És hát ez én lennék, úgyhogy reszkessen ki-merre jár, enyém a Végzet pálcája, fusson minden élő s holt, a gonoszkodás új szintre lép! *ördögi kacaj*
Lehet, hogy nekem meg egy védőpáncél kéne, ha meglépem amit most tervezgetek... bár enyhítő körülmény lehet majd, hogy Sirius tépi majd tőle a haját, ha már szóba jött a frizurarendezés, de... khm... lehet hogy mindent egybevetve jobban járnék, ha elkezdeném begyakorolni a védővarázslatokat az új pálcámmal, és majd én is csinálok egy olyan burkot a ház köré, mint amit a Roxfort is kapott.
Hmm.... abbamaradna?

*néma csend, ördögien táguló szemek* Hmm....
Neeeem, eddig nem, eddig nyugi volt, hisz... ugyan, már rég nem téptem meg őket úgy igazán, olyan földrengetően, hogy a falba verjék a fejüket, tehetetlen düh, tombolás, pánik, ilyen reakciókat tervezek kicsalni innen meg onnan, tudod, úgy igazán, nem véletlenül vannak egyes nőneműek a szavazati listán... vannak terveim.

Lona... Izabell... Erin... ahhhh.... ki tudja mi várhat még rájuk...? *és nem fütyörészik, mert ugyebár ha abbamarad... ki tudja mi jöhet...

*
Hidd el, mindig tudom még fokozni. Én is hittem már hogy nem, de... tudom...

Olyasmi fő most pl az üstömben... drágám, még lehet hogy a fejemet veszed... hmmm... komolyan, tudod mennyire szeretnélek meglepni, és most olyasmi indul el a történet hátterében, ami ütős lesz, nagyon ütős.
Aha, elvileg. Csak minket ritkán érdekel.

Akkor vagyunk főleg csendben, ha kedvünk van, meg ha a nyakunkba állnak az akváriumlakók (azok a pénzeszsák méretű főnökök).

De így is sok idő van agyalni, és főleg akkor jönnek a legjobb ötletek, ha valaki felhúz, akár főnök, akár kolléga, olyankor sziporkázok.
Én hát, miért, ez olyan hihetetlen?

Igen, Dracóval. Draco lesz az új félisten, megy az Olümposzra, ezt garantálom, mézédes lesz, herceg, kastély, fehér ló, amit csak el tudsz képzelni, cukormázzal bevonva.
Csak előtte meg kell győzni Mr. Vasöklöt hogy ne nyuvassza ki.
Az orrát ne? Jó, akkor mit szólnál egy monoklihoz? Mmm... vagy egy törött kéz? Mmmm... vagy lelökhetném a lépcsőn...
Jajj, jó az hogy fütyörészek, nyugi, ez jó lesz, tökéletes páros. Csak meg kell erről majd győzni pár embert... pl magát Kebet is...
Aucs... ez fájt...
A végére?

Ne kiabáld el, a végén lesznek még meglepik.
Vicces, mert azt hittem, kapásból kiszavazzátok pl Jack bácsit, vagy kicsi Luciusomat... meglepődtem.
Bezony, egy nagyot.

Fel kell készítenem egy másik nagyra lassan, mert az is közeleg, úgyhogy jó lesz megedzeni az édes fiacskámat, kell az önbizalom, miegymás, és már egy ideje nem hősködött.

Én látod nem is hittem soha annak, jó, félénk volt, és idő kellett hogy megérjen benne a hős, de kinőtte magát, nem csalódtam a kis Neville-ben, aki anno kiállt volna bunyózni Harryékkel hogy a toronyban tartsa őket az első részben.

Én hittem benne, és most meg is kapja a maga habcsókját, ügyes fiú, csak teret kell adni neki, és most kapott!
Igen, ő az erő, valaki más az ész szerepét tölti majd be, és persze... kell néhány nyílvessző is abba a nyílvetőbe, ha már az ész kitalálta, az erő pedig megalkotta. Jó lesz.
Hmmmmm.... az angyalinak! Öhm... vagyis... hát izé... khm... előbb az angyalinak, ez tuti, de... öhm... hát igen, szóval... lehet hogy aztán hosszú távon az ördögöcske is jól lakik majd, mert hát, izé... szóval ismersz... szeretem rendesen végigvinni a szálakat, magyarázni, elvarrni, meg kiteljesíteni a végzeteket... Asszem megyek elbújni!
Szeretés, sok puszi, és imádok veled dumcsizni, sziporkázok megint!