Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 június 20 (szombat), 14:53

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 493 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Zártosztály, avagy Hiriajuu & Sachi, és minden a Bolondo
HozzászólásElküldve: 2016 február 17 (szerda), 17:11 
Fanficbúvár

Huh, maratoni kritizálást folytattam, látom, te meg híró voltál ismét és válaszolgattál közben. :D És amúgy tökrenemvoltszép, hogy így beharangoztad a 18. fejit, mert most azon fogok izgulni, hogy mi lesz ott :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: Zártosztály, avagy Hiriajuu & Sachi, és minden a Bolondo
HozzászólásElküldve: 2016 február 16 (kedd), 22:10 
Sztorihajhász

Sachi írta:
Meg kellett néznem a fejezetlistát mert már nem tudom követni :,D kb. mégegyszer ennyi fejezet után lesz egy pici szünet, újév meg minden, én azt tippelem hogy akkor lesz egy kérdezz-felelek session :D remélhetőleg egész gyorsan el fogunk jutni odáig, mert Hiri szerint innentől egyszerűbb dolga van a fejezetekkel, hátha tud gyorsan haladni ;) basszus meg kéne beszélnünk ki mit válaszol mire mert ez összezavaró xD

A bíztatást meg köszi, csak az a baj ugye hogy videójátékgrafikát tanulok úgyhogy a rajzolás pont nem szabadidős elfoglaltság :,D

Találtsüllyedt! :D Mostani tervek szerint a 27. fejezet lesz a történet közepe, mármint dramaturgiailag. Pár plusz még becsúszhat, de harmincnál többre nem tervezem, és igen, 1975ből 1976ba áthaladva lenne az a vízválasztó, ahol meg kellene ejteni ezt az interjúzást. :D És tényleg tervezek rendes tempóban haladni, igazából a 18. fejezetet kivéve már sehol sem lesz újszereplő-özön, meg már nagyjából megalapoztam minden sztorivonalat, ami az első blokkban történik. Mínusz a színjátszó, az még kicsit zavaros, de vicces is, úgyhogy azt könnyen kiötleteljük majd. xD

Amúgy mit kell megbeszélni, mindketten válaszolunk mindenre. XD Akit érdekel, bogozza ki, a történet se egyszerűbben követhető, a róla pofázás miért lenne az? :D

You know what they say: choose a job you like, and you'll never work a day in your life. :D (Lies, filthy lies.) Szóval ja, szegény Sachi mindig rajzol, de néha kikapcsolódásként olyat is szok, amit nem kötelező neki. :D

Hajnalikettes Monster-fueled UPDATE: Tök jó, írom az új fejit (mert mikor máskor kell az ilyet csinálni xD), és háromezer szónál tartok, de még kb. semmit nem írtam le abból amit elterveztem, mert ezek a nyomi Mondayek ellopták a rivaldafényt orvul a szerepeltetni tervezett karaktereim elől, és belepimaszkodtak a történetbe itt is. xD

Megint UPDATE, még mindig istentelen időben (ötóra harmincnyolcperc van): Fejezet több, mint félkész. Remekül érzem magam, szerintem nem ettem vagy huszonnégy órája, de sebaj. xD Én ezt befejezem még a héten, az tuti ziher, és lesz friss.

Utolsó UPDATE itt, asszem: Most éppen dél van, és még nem aludtam. xD Lassan huszonnégy órája. De közben ettem! :D Ihletmanó most már elmehetne a búsba kissé, mert ez így nem állapot. De lényeg a lényeg, 15. fejezet kábé egy lezárós bekezdés híján kész, úgyhogy pénteken érkezik, mert szeretem nagyon a rajongóimat. :D

“ I think a lot about killing myself, not like a point on a map but rather like a glowing exit sign at a show that's never been quite bad enough to make me want to leave. See, when I'm up I don't kill myself because, holy shit, there's so much left to do! When I'm down I don't kill myself because then the sadness would be over, and the sadness is my old paint under the new. ”
― Neil Hilborn, The Future

Főleg itt: AO3. Továbbá: Facebook, twitter, Flight Rising, Íróbarlang Discord.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 február 16 (kedd), 22:00 
Szárnybontogató

Elza Tonks írta:
Sachi, sikeres túlélést az egyetemhez, jó alkotást (főleg, ami a rajzokat illeti... ;;) ). És ez a kérdezz-felelek... :-O Csak olyan elkeserítő olvasni, hogy leghamarabb 2017-re lesz kész. Nagyon várom már ezt! :) (De mondjuk akkor lehetne olyan, hogy itt lenne a ficblogban, vagy máshol, egy megadott és jóelőre közölt időintervallumban.)
*off befejez, lelép*

Meg kellett néznem a fejezetlistát mert már nem tudom követni :,D kb. mégegyszer ennyi fejezet után lesz egy pici szünet, újév meg minden, én azt tippelem hogy akkor lesz egy kérdezz-felelek session :D remélhetőleg egész gyorsan el fogunk jutni odáig, mert Hiri szerint innentől egyszerűbb dolga van a fejezetekkel, hátha tud gyorsan haladni ;) basszus meg kéne beszélnünk ki mit válaszol mire mert ez összezavaró xD

A bíztatást meg köszi, csak az a baj ugye hogy videójátékgrafikát tanulok úgyhogy a rajzolás pont nem szabadidős elfoglaltság :,D

Még itt: Arckönyv, Tumbli, Instatúró, AO3

Kép

Please repeat the following phrase slowly and clearly into your terminal microphone:

I do not recognize the bodies in the water.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 február 16 (kedd), 21:54 
Sztorihajhász

Elza Tonks írta:
Tyuff gyerekek, mi van itt... :shock: Egyébként tetszik (és jobban talál) ez az új név. :yes:
Rá kell kapcsolnom az olvasásra, mert szeretném a sztorit úgy követni, hogy mindig rá tudjak vetemedni az új fejezetre, és ne az legyen, hogy előtte még el kell olvasnom párat... (bár a KK-s táblázatom nem tudom használni, szval nem t'om, kritikákat hogy fogom összegyűjteni, de off vége). Meg ha Nóri ennyire kiakadt a kiegészítő novellán, akkor nekem is olvasnom keeell! ;;)
Juu (mert úgy vettem észre, hogy a többség Hirondelle-t hívja Hirnek...), nekem nem rémlik az, hogy volt ilyen... kicsit szivacs agyú vagyok. *fejvakar*
Sachi, sikeres túlélést az egyetemhez, jó alkotást (főleg, ami a rajzokat illeti... ;;) ). És ez a kérdezz-felelek... :-O Csak olyan elkeserítő olvasni, hogy leghamarabb 2017-re lesz kész. Nagyon várom már ezt! :) (De mondjuk akkor lehetne olyan, hogy itt lenne a ficblogban, vagy máshol, egy megadott és jóelőre közölt időintervallumban.)
*off befejez, lelép*

Tökre nem off! :D

Amúgy ja, mi van itt. xD Káoszt csináltunk, de én nem bánom, ezért szeretem ezt a ficblogot, itt lehet. :D
Előbb-utóbb amúgy be fogod magad érni, mert lassan megyek vissza én is dolgozni, és onnantól megszűnik ez a hetente-van-friss jóvilág. :D A kéthetihez azért tartani fogom magam, remélem.
Kiegészítővel meg óvatosan, tényleg tizennyolcas, és tényleg durva. :D

KK-s táblázattal mi a gáz? Mert amúgy én pl. Evernote-ba gyűjtöm a kritikáimat, és csak hó végén dobom össze a táblázatot egy másik, régi gépemen, mert a mostanin nincs Office. :D

Hát az az igazság, hogy még a 2017 is nagyon jóindulatú becslés. Nyárra pl. tuti megint szünetre mennek a Bolondok, mert olyankor van csúcsforgalom melóban (Múzeumok Éjszakája, már előre várlak), meg fesztivál-tábor időszak, meg olyankor van itthon Sachi és olyankor csak ő érdekel semmi más. :D Szóval ezt a 2017-et úgy kell venni, hogy én nagyon igyekszek, de nem bizti. Ami tuti bizti, hogy be lesz fejezve. Az nem opció, hogy félbemarad, ez egyszerűen túl nagy része az életemnek ahhoz, hogy valaha is el tudjam hagyni. :)

Amúgy most az jutott eszembe, hogy ketté van véve maga a Bolondok is egy szempontból, az csak nekem számít, de ja. És tervezek odáig eljutni legkésőbb idén nyárig - ez konkrétan a 27. fejezet környéke lesz valahol. (és tökre nem fog sikerülni, azt érzem. xD) De akkor rendezünk szerintem egy kérdezz-feleleket itt, majd addig még fixáljuk, hogy milyen hosszan, meg milyen formában. :) De talán az lesz a legcélszerűbb, bár a válaszok fele úgyis az lesz, hogy majdmegtudod, de ja. xD

Ja, becenév: igen, Hirondelle is Hir, meg kicsit én is, volt is már ebből kavarodás vmikor, nekem köszönték meg az ő kritikáját. Amúgy a Juu is létező dolog, nem tudom, valami játékban rövidítettek így (az ezer közül, amit játszok, egybe, de meg nem mondom melyikbe, talán LineageII volt), de főleg a Hiri az, amire hallgatok. Meg amúgy simán jó a Zita is. :D

“ I think a lot about killing myself, not like a point on a map but rather like a glowing exit sign at a show that's never been quite bad enough to make me want to leave. See, when I'm up I don't kill myself because, holy shit, there's so much left to do! When I'm down I don't kill myself because then the sadness would be over, and the sadness is my old paint under the new. ”

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 február 16 (kedd), 21:44 
Fanficbúvár

Tyuff gyerekek, mi van itt... :shock: Egyébként tetszik (és jobban talál) ez az új név. :yes:
Rá kell kapcsolnom az olvasásra, mert szeretném a sztorit úgy követni, hogy mindig rá tudjak vetemedni az új fejezetre, és ne az legyen, hogy előtte még el kell olvasnom párat... (bár a KK-s táblázatom nem tudom használni, szval nem t'om, kritikákat hogy fogom összegyűjteni, de off vége). Meg ha Nóri ennyire kiakadt a kiegészítő novellán, akkor nekem is olvasnom keeell! ;;)
Juu (mert úgy vettem észre, hogy a többség Hirondelle-t hívja Hirnek...), nekem nem rémlik az, hogy volt ilyen... kicsit szivacs agyú vagyok. *fejvakar*
*off befejez, lelép*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: Zártosztály, avagy Hiriajuu és minden a Bolondokról
HozzászólásElküldve: 2016 február 16 (kedd), 20:56 
Sztorihajhász

Sachi írta:
Aww kaptam helyet én is :D <3 Navan karakterét így is tudod árnyalni, a többiekről alig írtam valamit, jó lesz ez :D
Amúgy ez az egész káosz egy darab huszonpár fejezetes regénynek indult jó hat éve, most meg már a kiegészítő novelláinak is kiegészítő novellája lesz xD nő mint a gomba

Megérdemelted! Közös munka ez a káosz. Szerelmünk gyümölcse, mint Fikusz! :D

És hát igen, a Bolondok-fejlődéstörténet is egy érdekes móka. Majd egyszer írok róla egy nagy volumenű dolgot, ilyen kezdetektől napjainkig stílusban. Arionnak pl. egy csomó ideig zöld szeme volt, nem barna. Random fact of the day. :D

De ja, lényeg a lényeg, ez egy nagyon pici és egyszerűcske sztori volt, de mint egy valamirevaló gyerek, szépen a fejünkre nőtt. :D De én nem bánom, imádok rajta dolgozni, most, hogy végre nekiálltam. :D
Mindenesetre úgy olvassa mindenki a Vadállatokat, hogy Bolondok 18. fejezete kevésbé lesz meghökkentő utána. xD Nem nagy szpojler amúgy valóban, Navan iskolán kívüli baráti köre ficcen be ott, meg majd nálam is fog nyilváááán. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 február 16 (kedd), 20:51 
Szárnybontogató

Hiriajuu írta:
BNori írta:
Óóóó, figyelmeztetés fogva :shock: Kicsit bonyolult titeket követni, nem gondoljátok? =)) :yes:

Kicsit? xDDD Mi se tudjuk követni magunkat néha. :lol: Meg ezt a ficblogot se már, te jó ég, mi folyik itt. XDD Aki ezt átlátja, kap egy pirospontot.
(És nem tévedsz szvsz a meghasadt személyiséggel se nagyot. Rugóstetkóóóó! :D)

Sachi írta:
Ami Vadállatokat illeti, látom hogy Hiri válaszolt neked azzal kapcsolatban, és most kivételesen nem értek egyet vele :D Olvasd el Vadállatokat ha akarod, emlékeim szerint nem túl szpojleres, nem is kapcsolódik nagyon, viszont hamarosan le fogom törölni, mert át akarom írni-rendezni az egész történetszálat. A hét végéig még kap időt aztán sajnos mennie kell :D

Na de, akkor tévedtem, olvasd el, bár ez nem ér, én Lukeot meg a háremet meglepinek szánnám Bolondokba, te meg itt bereklámozod őket. Hát hogy árnyaljam így Navan karakterét? xD Tökre szpojleres, kikérem.

Lényeg a lényeg, Vadállatok akkor lekerül, meg Janice is szerintem, lementés után, és ez lesz a legtisztább megoldás. :D És Sachi átrendezi, és lesz az is Bolondok mellé, meg a Háborúk is, és tökre nincs túlspilázva az egész univerzum amúgy. xD

Aww kaptam helyet én is :D <3 Navan karakterét így is tudod árnyalni, a többiekről alig írtam valamit, jó lesz ez :D
Amúgy ez az egész káosz egy darab huszonpár fejezetes regénynek indult jó hat éve, most meg már a kiegészítő novelláinak is kiegészítő novellája lesz xD nő mint a gomba

Kép

Please repeat the following phrase slowly and clearly into your terminal microphone:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 február 16 (kedd), 20:45 
Sztorihajhász

BNori írta:
Óóóó, figyelmeztetés fogva :shock: Kicsit bonyolult titeket követni, nem gondoljátok? =)) :yes:

Kicsit? xDDD Mi se tudjuk követni magunkat néha. :lol: Meg ezt a ficblogot se már, te jó ég, mi folyik itt. XDD Aki ezt átlátja, kap egy pirospontot.
(És nem tévedsz szvsz a meghasadt személyiséggel se nagyot. Rugóstetkóóóó! :D)

És most jutottam el oda, hogy átnevezem kicsit ezt a ficblogot, mert ez már kijárt, amennyit kavarunk együtt. xD

Sachi írta:
Ami Vadállatokat illeti, látom hogy Hiri válaszolt neked azzal kapcsolatban, és most kivételesen nem értek egyet vele :D Olvasd el Vadállatokat ha akarod, emlékeim szerint nem túl szpojleres, nem is kapcsolódik nagyon, viszont hamarosan le fogom törölni, mert át akarom írni-rendezni az egész történetszálat. A hét végéig még kap időt aztán sajnos mennie kell :D

Na de, akkor tévedtem, olvasd el, bár ez nem ér, én Lukeot meg a háremet meglepinek szánnám Bolondokba, te meg itt bereklámozod őket. Hát hogy árnyaljam így Navan karakterét? xD Tökre szpojleres, kikérem.

Lényeg a lényeg, Vadállatok akkor lekerül, meg Janice is szerintem, lementés után, és ez lesz a legtisztább megoldás. :D És Sachi átrendezi, és lesz az is Bolondok mellé, meg a Háborúk is, és tökre nincs túlspilázva az egész univerzum amúgy. xD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 február 16 (kedd), 20:42 
Fanficbúvár

*confused* Eddig is nagyon jól szórakoztam, de az a legjobb, amikor ellentmondotok egymásnak. :D (Kicsit mintha egy meghasadt személyiség lennétek, már nem azért :D ) Meg amúgy akkor most majd még kitalálom, aztán sietek :D *lelövi magát és befejezi mások ficblogjának telefirkálását*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 február 16 (kedd), 20:38 
Szárnybontogató

BNori írta:
Sachi írta:
Sachi mellesleg évente egyszer olvas magyarul könyvet és nagyon régen volt már hogy rendszeresen írt volna, úgyhogy gyalázatrossz író, és még lassú is, úgyhogy nem tudja, hogy fog-e haladni bármikor is rendesen xD

SZERK.: Háborúk Bolondok előtt van egy évvel úgyhogy nem konkrétan a varázslóháborúról szól, hanem két szerencsétlenről, de a háború előtti Mardekáros belpolitika elég nagy szerepet játszik benne, ha ez megnyugtat :D

Dedede haladjon csak :D
:shock: Wuff. Mivel totál Hugrabug-Hollóhát keverék vagyok (vagyis gyáva és képtelen hazudni, de legalább stréber meg folyton olvadozó és világmegmenteniakaró), sosem tudtam belelátni a mardisok fejébe (azért nem is tudok velük írni :D ), szóval az is tökre érdekelne amúgy. :) Meg úgy azért is, mert mindig egy griffes fejéből tudok most kifelé nézni a Bolondokra, és nagyon kíváncsi lennék így a másik házakból is szemszögekre, meg előzményekre, meg amúgy így alapvetően a mardekárosok ezidei dinamikájára is, mármint hogy hogy élnek túl ott azok, akik nem akarnak halálfalók lenni, a többieket meg pontosan mi veszi rá erre.
Meg láttam, hogy Navanról van nálad vmi történet, majd előbb-utóbb meglesem, csak félek, hogy nagyon érdekelni fog, és ki leszek akadva, hogy nincs folytatás. (Remélem, nem offoltam szét amúgy nagyon a ficblogot... :oops: )

Szerk.: Amúgy nagyon vicces, ahogy Sachival ugyanazokat válaszoljátok fáziskéséssel :D Deszóval az is érdekelne, megamúgy tejóég, ha kicsit később fejezed be, nagykorú leszek, mire végzel :haha:

Szíjjel szpemeljük itt Hiri ficblogját de legalább van aktivitás :D
Nagyon durván egy rugóra jár az agyunk, Bolondok témájú beszélgetésekben ki szokott jönni és olyankor röhögünk :D (nyáron csináltatunk közös rugó tetkót)

Szóval az van, hogy Háborúk nem túlzottan kapcsolódik semmihez, de a főszereplőm nagyon halálfaló-ellenes és mindenkivel köt, úgyhogy lesz móka az egész mellette-ellene-semleges dinamikával, és a gonoszok nálam is ugyan azok :D

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 február 16 (kedd), 20:36 
Fanficbúvár

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 február 16 (kedd), 20:31 
Sztorihajhász

BNori írta:
:shock: Wuff. Mivel totál Hugrabug-Hollóhát keverék vagyok (vagyis gyáva és képtelen hazudni, de legalább stréber meg folyton olvadozó és világmegmenteniakaró), sosem tudtam belelátni a mardisok fejébe (azért nem is tudok velük írni :D ), szóval az is tökre érdekelne amúgy. :) Meg úgy azért is, mert mindig egy griffes fejéből tudok most kifelé nézni a Bolondokra, és nagyon kíváncsi lennék így a másik házakból is szemszögekre, meg előzményekre, meg amúgy így alapvetően a mardekárosok ezidei dinamikájára is, mármint hogy hogy élnek túl ott azok, akik nem akarnak halálfalók lenni, a többieket meg pontosan mi veszi rá erre.
Meg láttam, hogy Navanról van nálad vmi történet, majd előbb-utóbb meglesem, csak félek, hogy nagyon érdekelni fog, és ki leszek akadva, hogy nincs folytatás. (Remélem, nem offoltam szét amúgy nagyon a ficblogot... :oops: )

Szerk.: Amúgy nagyon vicces, ahogy Sachival ugyanazokat válaszoljátok fáziskéséssel :D Deszóval az is érdekelne, megamúgy tejóég, ha kicsit később fejezed be, nagykorú leszek, mire végzel :haha:

Na most én meg erre válaszolok, és végképp elveszti mindenki a fonalat. XD Nembaj. Mi ketten vagyunk egy ember titokban. (Ugye, rugó? xD)

Szóval Nóri, mardekáros belpolitika nem csak Sachinál lesz amúgy nagyon fontos, de majd nálam is, csak ez még tökre nem látszik. xD Én a mardekárosainkat imádom amúgy a legjobban, szóval esélyes, hogy egy ponton átveszik Bolondok felett az uralmat. És minden kérdésre meg ötletre, amit itt fölvetettél, lesz válasz vagy legalábbis részleges magyarázat Bolondokban vagy a folytatásban. :)

És tudom, hogy majd Sachi is válaszolni fog minnyárt, hogy ne olvasd el a Navanos sztoriját, de azért mondom én is, hogy azt fogja mondani, hogy ne olvasd el. xD Az egy bonyolult dolog, a Vadállatok, épp most mondta, hogy törölni akarja, és megértem egy bizonyos szinten, mert hát izé. Az nem Bolondokhoz tartozik, hanem az én Janice-novelláimhoz (mától Változások szele néven fut, de lehet törlöm a francba tényleg énis), amikben Navan amúgy szereplő, meg Lena, meg egy pár olyan Bolondok-karakter akik még nem lettek bemutatva. Viszont nem varázslós, az enyém meg még csak nem is vámpíros (Sachinál meg már az xD), szóval az egy elég zavaros mutatvány, amit anno leműveltünk ezekkel a szerencsétlenekkel, még mielőtt elfoglalták volna a méltó helyüket Bolondokban. Meg amúgy spoileres is lehet itt-ott.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 február 16 (kedd), 20:22 
Fanficbúvár

Sachi írta:
Sachi mellesleg évente egyszer olvas magyarul könyvet és nagyon régen volt már hogy rendszeresen írt volna, úgyhogy gyalázatrossz író, és még lassú is, úgyhogy nem tudja, hogy fog-e haladni bármikor is rendesen xD

SZERK.: Háborúk Bolondok előtt van egy évvel úgyhogy nem konkrétan a varázslóháborúról szól, hanem két szerencsétlenről, de a háború előtti Mardekáros belpolitika elég nagy szerepet játszik benne, ha ez megnyugtat :D

Dedede haladjon csak :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 február 16 (kedd), 20:20 
Sztorihajhász

Sachi írta:
Ez szerintem ilyen ongoing dolog, kérdezni mindenki kérdezhet akármit, hogy válaszolhatunk-é az már más dolog... :DD

Na igen, múltkor pont Elzának kellett azt mondanom fészes beszélgetésben, hogy bocs, de erről nem nyilatkozhatok, mert szpojler lenne.

Sachi írta:

Meg Sachi nagyon tehetséges kifogás-gyáros is, tudtátok? xD Azért is kell biztatni. :D

BNori írta:
Láttam, te is totál híró voltál :Dbunny:
Úúúú, és nagyon jól hangzik ez a kérdezz-felelek, eléggé kérdezgetni szeretős emberke vagyok, úgyhogy biztos halálra foglak titeket támadni majd. :D Fontoljátok meg a dolgot... :matrixb:
És hmm, kíváncsi vagyok azokra a kis mesékre, húzz írni :D
És akkor: Hajrá Sachi! És hmm, a címe alapján jól gondolom, hogy ott aztán majd ARRÓL a háborúról esik szó? Mert amúgy így most eléggé ráizgultam a dologra. :D (Nagy szívfájdalmam, hogy régebben - amíg el nem kezdtem írni én is - olvastam pár tekergős novellát, és mindegyikben folyton szerelmeskedtek, és nem volt semmi harc meg halál, én meg azokra bukom, mert beteg ember vagyok :oops: :D )

Hát ezt most lelőhetem én is asszem, de nem egészen az a háború lenne - igen is, meg nem is. :D Háborúk a Mondaynek lenni idővonalán játszódik, egy évvel Bolondok előtt. Néhány random Bolondok-mellékszereplő annak a főszereplője, szóval kevés az átfedés, de ugyanaz az univerzum, csak más szereplőkre meg konfliktusokra koncentrál.

Harc és halál amúgy nálam esélyes, hogy beficcen majd, kiegészítő történetekben tuti lesz róla szó ilyen-olyan szereplőim kapcsán. :) És most húzok írni, mert már tökre szétlocsogtuk ezt a ficblogot. xD (Lilyanjudith, sok popcornt kell majd csinálnod ehhez. xD)

Kérdezz-felelek amúgy egészen biztosan lesz, csak azt kell eldöntenem, hogy félúton rendezek-e egyet, vagy kivárom a sztori végét. Az előbbi azért lenne bajos, mert rengeteg kérdésre nyilván nem tudnék válaszolni spoilerek miatt, a második meg azért, mert retekhosszú lesz a sztori, és fogalmam sincs, mikor végzek vele. (Legkorábban 2017ben, ha ügyes vagyok, annál előrébb tuti nem merem jósolni.)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 február 16 (kedd), 20:12 
Szárnybontogató

Hiriajuu írta:
Annyi, de annyi ilyen háttérinfónk van amúgy, hogy azt el se lehet képzelni. xD Épp most állapítottuk meg ezredszerre, hogy már azt se tudjuk, ki mit tett hozzá a sztorihoz és mikor, annyira közös az egész univerzum. De majd egyszer, ha kész lesz a sztori vagy nemtudom, kiírok egy interjút vagy kérdezzfeleleket vagy mit Bolondokkal meg az egyéb vonzataival kapcsolatban, aztán mindenki kérdezhet bááármit bármiről és bárkiről, és megpróbálunk Sachival érdemben válaszolni rájuk. :D Ez így tervben van már régóta.

Ez szerintem ilyen ongoing dolog, kérdezni mindenki kérdezhet akármit, hogy válaszolhatunk-é az már más dolog... :DD

Hiriajuu írta:
Sachit meg biztassátok amúgy is, hogy küzdjön össze végre valami vállalhatót Háborúkból, mert azis Bolondok-univerzum, és tök jó amúgy, és van belőle egy csomó töredéke már csak lusta dög és nem halad velük rendesen. xD

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 február 16 (kedd), 20:11 
Fanficbúvár

Láttam, te is totál híró voltál :Dbunny:
Úúúú, és nagyon jól hangzik ez a kérdezz-felelek, eléggé kérdezgetni szeretős emberke vagyok, úgyhogy biztos halálra foglak titeket támadni majd. :D Fontoljátok meg a dolgot... :matrixb:
És hmm, kíváncsi vagyok azokra a kis mesékre, húzz írni :D
És akkor: Hajrá Sachi! És hmm, a címe alapján jól gondolom, hogy ott aztán majd ARRÓL a háborúról esik szó? Mert amúgy így most eléggé ráizgultam a dologra. :D (Nagy szívfájdalmam, hogy régebben - amíg el nem kezdtem írni én is - olvastam pár tekergős novellát, és mindegyikben folyton szerelmeskedtek, és nem volt semmi harc meg halál, én meg azokra bukom, mert beteg ember vagyok :oops: :D )

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 február 16 (kedd), 20:01 
Sztorihajhász

BNori írta:
Szóval Hiri: tulajdonképpen nem kell bocsánatot kérned, mert igazából valahogy élveztem szenvedni... :D :roll: Meg azért én nagyon várom ám a következőt, mert reménytelenül képes vagyok belehabarodni az ilyen szerencsétlen sorsú, és ilyen sötétésmégsemazhaneminkábbszürke karakterekbe...
Sachi: neked pedig kitartást meg mindent, én kíváncsian várom azt a novellá(ka)t is. ;)

Meg tökjók ezek a háttérinfók amúgy, nagyon tetszenek :D

Válaszoltam közbe a kritikádra hősiesen, és hát tudom, mire gondolsz, meg nem is mentegetőzök nagyon, nem úgy értem a bocsánatkérést, csak azért na. Jó nagy gonosz vagyok, de vállalom. xD

Annyi, de annyi ilyen háttérinfónk van amúgy, hogy azt el se lehet képzelni. xD Épp most állapítottuk meg ezredszerre, hogy már azt se tudjuk, ki mit tett hozzá a sztorihoz és mikor, annyira közös az egész univerzum. De majd egyszer, ha kész lesz a sztori vagy nemtudom, kiírok egy interjút vagy kérdezzfeleleket vagy mit Bolondokkal meg az egyéb vonzataival kapcsolatban, aztán mindenki kérdezhet bááármit bármiről és bárkiről, és megpróbálunk Sachival érdemben válaszolni rájuk. :D Ez így tervben van már régóta.

És lesznek novellák még, nálam készülőben oder tervben van három ilyen Mondayes, Sachinál is egy, meg még ezen kívül is vannak amúgy ilyen kis kiegészítő mesékre terveim, más szereplőkkel is. :) El is húzok most írni valamit, mostanában elememben vagyok. :D

Sachit meg biztassátok amúgy is, hogy küzdjön össze végre valami vállalhatót Háborúkból, mert azis Bolondok-univerzum, és tök jó amúgy, és van belőle egy csomó töredéke már csak lusta dög és nem halad velük rendesen. xD

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Hiriajuu 2016 február 17 (szerda), 6:44-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 február 16 (kedd), 19:54 
Fanficbúvár

Szóval Hiri: tulajdonképpen nem kell bocsánatot kérned, mert igazából valahogy élveztem szenvedni... :D :roll: Meg azért én nagyon várom ám a következőt, mert reménytelenül képes vagyok belehabarodni az ilyen szerencsétlen sorsú, és ilyen sötétésmégsemazhaneminkábbszürke karakterekbe...
Sachi: neked pedig kitartást meg mindent, én kíváncsian várom azt a novellá(ka)t is. ;)

Meg tökjók ezek a háttérinfók amúgy, nagyon tetszenek :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 február 16 (kedd), 19:33 
Szárnybontogató

Sachi totál vállalja hogy ez mind az ő hibája, és titokban röhög a markába, hogy így legalább kiderül, ki az aki elolvas Bolondokhoz kapcsolódó de sokkal sötétebb dolgokat is :Đ
Csak hogy még jobban összezavarjak mindenkit hogy mi hova kihez merre meddig tartozik, elkezdtem egy Monday-novellát, Rossz vér címen egyelőre, ami a Mondaynek lenni után van de Hiri következő Törésvonalak novellája előtt... :D
Megjegyezném, hogy a címet egy készülő Bolondokverse regényemből/regénysorozatomból adtam oda, Törésvonalakhoz némiképp hasonló hangulatú lesz és sok karakter nálam is meg fog jelenni, Háborúk címen fog majd valamikor remélhetlőleg nem nagyon sokára érkezni az első rész, az egyik főszereplőm már emlegetve lett, mint Roxfort söpredéke, aki kitalálja ki az kap egy pirospontot :D
Mellesleg elnézést szeretnék kérni hogy csúszok itt össze-vissza mindennel, írással-rajzolással-miegyébbel, éppen próbálok (sikertelenül) nem ideggörcsöt kapni egyetemtől úgyhogy bajos az időbeosztásom :D
*Sachi befejezi mások ficblogjának a hijackelését és elsunnyog a dolgára*

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 február 16 (kedd), 18:19 
Sztorihajhász

BNori írta:
Teédesistenem. Rohadt erős vagyok, mert sikerült kritikát írnom. Nem mondom, valószínűleg totál összefüggéstelen lett, de így jött. És most már tényleg lelépek bőgni. :(( :-S Te szadista. (Én meg mazochista, de baromira)

Én mondtam, hogy durva lesz. De azért bocsánatot kérek, és viszont fölvállalom a szadista jelzőt, mert teljesen jogos. Szadizom a karaktereimet meg az olvasóimat is. :evil: Nem mondom, hogy nem akartam senkit megríkatni vele, mert nyilván nem lenne igaz, de ja. Bocsi, hogy megríkattalak.
Olvastam már a kritikádat, és fogok amúgy válaszolni is, meg köszönöm, hogy leírtad ezt a sok mindent első felindulásból, nagyon hálás vagyok érte, mert a szadizmusom mértékét jól jelzi, de pont ilyesmi kritikákra számítottam-számítok. Néha én is kilépek a komfortzónámból, ami a bolondozás, és földbedöngölőset írok.

De ennek pont az lett volna a lényege, ami a Bolondokból kimaradt és ki is fog nagyjából, már ami a Monday-brancsot illeti, hogy az ilyen igazán rossz emberek is lehetnek jók titokban, ha megvannak rá az okaik, hogy rosszak legyenek. Mondtam már, hogy nemszeretem az egydimenziós karaktereket? :D

IRRELEVÁNS INFÓMORZSA, mert megígértem. A történetalkotási processről, a Mondaynek lenni margójára.

Mondayék nem voltak mindig ilyenek. Amikor megszülettek, mint töltelékszereplők még évekkel ezelőtt, nem voltak mások, mint egy ócska Weasley-utánzat család, sok csóró aranyvérű kölyök Widra St. Capdelből. Rémesen sablonos és fantáziátlan. Jake az elballagott nagytesó, Jared a kviddicscsapat kapitánya meg zenész és semmi érdekes, Joel egy nyomulós flörtölőgép )ő az egyetlen, aki talán nem volt teljesen egysíkú már akkor sem). Jaydennek konkrétan csak neve volt, meg az ikreknek is kábé, nekik még írtunk barátokat is, mert hű de nagylelkűek és kreatívak vagyunk. Ja, Jayden akkor még negyedévesként és roxfortosként volt listázva, az ikrek meg alatta egyel.

Aztán, itt már nem tudom, hogy jöttek sorrendben a történések, de Jaydent kikukáztam, mint úgy általában sok embert a történetbeli két alsóbb, azaz a negyedik meg a harmadik évfolyamról, mert egybevontam a kettőt. A legtöbb harmadikosom, mint a Monday-ikrek meg a baráti körük, akkor lett negyedéves, de mivel ugye Jay is ottvolt, éshát nem járhattak egy évfolyamra a bátyjukkal, a leghasznavehetetlenebb gyerektől, azaz Jaydentől búcsút vettünk. Mínusz egy Monday. Egy ideig, legalábbis. :)

Aztán Sachi meghallgatta ezt a muzsikát, ami az egész oka tulajdonképpen ennek a történetszálnak, és megihletődött. Ez már akkor volt, amikor nekiestünk a szereplőgárda átdolgozásának meg érdekesebbé tételének, és tök jó ötletnek tűnt, hogy csináljunk ilyen jó oldalon álló rosszfiúkat is, meg legalább lett értelme a Monday-klán behozásának a sztoriba, és elhagyták a Weasley-utánzat jelzőjüket is végleg. Így lett Jake, Jared, Joel, Jaxon és Jesse az, aki. Nem spoilerezem le a novellát nagyon, bocs.

Aztán Sachi beközölte, hogy van egy jó ötlete, és visszahozza Jaydent is a sztoriba. Énmeg azt mondtam rá, idézek fészbukos beszélgetésből: ayy, ur ruining my plot. Mert megijedtem, hogy hova akarja tenni, mikor harmadikosaink már nincsenek, onnantól fölfelé meg mindenhol van egy Monday, csak ötödévben nem, de oda meg nem mehet, az nagyon fix évfolyam már évek óta, elvégre ők a főszereplők leginkább. Meg különben is, minek, mikor pont azért lett kikukázva, amiért sokan mások, mert tök fölösleges.
Ő meg azt mondta, hogy nem lesz baj, meg ki lesz ez találva, meg hogy egy ilyen beltenyésztett és iszonyú szétesett és elmebajos brancsba, mint a Mondayek, beleillik egy Ariana Dumbledore-féle zilált varázserejű fogyi. És akkor legalább meglesz a nagy indoka a családnak arra, hogy miért szar alakok és mégse, és az Jayden meg az ő tragédiája. Én meg azt mondtam, megint idézek: ayy, ur improving my plot.

De annyira, hogy megihletődtem, kutyasétáltatás közbe, a lakótelepet kerültük meg az ebbel, és egyszerűen elindult a fejemben a történet, és nem állt meg, úgyhogy hazajöttem, és leültem, és megírtam. Hajnali ötig ültem a gép előtt, és dőlt belőlem mindaz, amit most feltöltöttem a Törésvonalak első novellájaként. Még azóta se tettem túl magam rajta amúgy, hogy ez így megtörtént, elég valószínűtlen érzés az egész folyamat, így az elejétől a végéig.

Na de, ez a lényeg, ezt most így kedvem támadt elmesélni, szerintem aki olvasta a kiegészítőt, azt érdekelni fogja ez a megjegyzés. Még mindig elnézést kérek amúgy, hogy megírtam és feltöltöttem, gonosz vagyok. Vállalom. Tessék azért Sachira is fogni ezek után, legalább kicsit! :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 február 16 (kedd), 18:03 
Fanficbúvár

Teédesistenem. Rohadt erős vagyok, mert sikerült kritikát írnom. Nem mondom, valószínűleg totál összefüggéstelen lett, de így jött. És most már tényleg lelépek bőgni. :(( :-S Te szadista. (Én meg mazochista, de baromira)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 február 16 (kedd), 16:07 
Sztorihajhász

Hírem vannak, nem is egy. :)

Először is, türelmetlen vagyok. xD Péntekre terveztem a Törésvonalak első, sokat emlegetett novellájának a feltöltését, de nem bírtam kivárni, úgyhogy fölraktam most. Vagyis hát megpróbálom, aztán majd kiderül, hogy mehet-e, avagy túl súlyos lett. Mindenesetre a Mondaynek lenni úton van, és nagyon izgulok miatta, mert nem szoktam ilyet írni, és kíváncsi vagyok, milyen fogadtatást kap, ha fölkerülhet. Ha fölkerül, lesz folytatás is mindenesetre.

UPDATE: Fölkerült, és milyen gyorsan! :D Áve stoobie, az örök kedvenc adminnénim. Úgyhogy a történeteim között meglelitek, mivel tizennyolcasos, nem tudom linkelni. :D Idézek egy kis részlet belőle, nem mondom hogy kedvcsinálónak, de valami olyasminek. xD Ime:

Egyetlen vékony hajszálnyira vannak mindketten attól, hogy örökre és visszafordíthatatlanul szétzuhanjanak. Jared már a mestere ennek a határmezsgyén egyensúlyozásnak, Joel még csak most tanulja.
Jake még időben hátat fordított, ő megúszta. Az ikrek egyelőre biztonságban vannak.
Jayden szétzuhanva született.
Tőle tanulják állandóan, hogy kell megküzdeni ezzel. Hogy kell Mondaynek lenni. Ő a legprofibb benne, mert neki az alapállapota ez az őrület, amibe a többiek állandóan keverik magukat miatta.

Másodszor is, a másik kiegészítő-gyűjteményt is elindítottam. Ez alatt azt kell érteni, hogy átneveztem azt a bizonyos A kedvedért bármit című novellát, ami eddig az egyedüli darabja volt a szettnek, mostantól az is az eredetileg tervezett nevén fut, Nemszázasok címen. Érkezik hozzá hamarosan a második rész is, ha minden a terveim szerint halad. Ez a (Hulló)csillag lesz, ami kapcsolódik majd a Bolondok 14. fejezetéhez, meg kicsit fog a második Törésvonalak-novellához is. Éljen a követhetőség. xD

Harmadszor, van fönn Merin egy őskövületem még mindig, régi munkásságom egyetlen maradványa, a Janice. Ennek a letörlésén erősen gondolkozom, mert már a kutyát se érdekli, meg mivel Bolondok-szereplők kezdetleges változatai (Navan, Janice, Lena meg még páran) vannak benne, bezavarhat a sztoriba annak, aki elolvassa. Meg amúgy is régi. Meg amúgy is, most pont úgy rendezte az írásaimat a Meri, hogy a két kiegészítő-gyűjtemény pont Bolondok után lenne a listában, ha a Janice nem ficcenne be közéjük. Úgyhogy szerintem azt lementem, mert már nincs meg sehol máshol, meg a sok kedves kritikáját is, és kikukázom.

Negyedszer is, írom amúgy az új fejezetet is, szóval nem kell aggódni, hogy ez a hirtelen jött kiegészítősztori-mánia késleltetni fogja a fő történetszál folytatását. Csak szólok.

Szóval ezek vannak, gondoltam, jelzem a helyzet állását. Legyetek jók, meg írjatok kritikákat amúgy, én is azt tervezek most! :)

Ja, meg, ez most UPDATE öt perccel a poszt születése után, mert már annyi minden van a fejembe, hogy a felét elfelejtem állandóan, de kihirdették a Meritábor időpontját, és idén nem tervezek úgy lecsúszni róla, mint tavaly. Ha meg bírjuk ügyezni, Sachit is elrángatom. Rettegjetek! :D

Mégegy UPDATE. Nem bírok magammal, bocs xD. De azalényeg, rájöttem, hogy ha átnevezek egy sztorit, akkor nem feltétlen ott lesz a listában ugyebár, ahol eddig volt. Úgyhogy az Őrző versciklusom, aminek amúgy se voltam kibékülve a nevével, mostantól Ördögtánc néven fellelhető, és ezzel átengedte a listaelsőséget a főművemnek, a Bolondoknak. Így az új fejlemények fényében lehet, hogy a Janice is átnevezésre kerül csak inkább, de aztán lehet, hogy megszabadulok tőle akkoris. :D

Utolsó UPDATE. Becsszó. Utána eltűnök, esküszöm, meg ezt már röhögve írom, mert kriminális amit művelek. xD Janicet átneveztem, mostantól Változások szele címen leledzik. Nem mintha bárkit is érdekelne. xD Meg ettől függetlenül lehet, hogy a későbbiekben törlöm, de egyelőre kigolyóztam Bolondok meg a kiegészítő-gyűjtemények közül, és az is valami. Na de most már tényleg lelövöm magam.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 február 15 (hétfő), 15:50 
Sztorihajhász

BNori írta:
Igenigeeen :xx: Hehe, lehet, hogy nekem is a húgomtól kéne lopkodnom címeket az én zseniális címadó képességeimmel...
És ú, nagyon kíváncsi vagyok egy kis borongósságra. 8) Hehe, rám gondoltál az angstolásnál? Megtisztelsz :yes: (Vajh' mi lehet az oka?)

Úúú, és akkor lesz! Hah! :yes: És amúgy elemi erővel vonzanak a mellékszereplők, meg ugye az angst is, szóval hmm, nagyon tetszetősen hangzik. ;)

Hát én amúgy jó címadónak vallom magam, itt most az volt a baj, hogy egyrészt perpill ki vagyok égve írásművészetileg (ez állandó aftereffect egy-egy rész elkészülése után), másrészt meg egyszavasat akartam mindenképpen, hogy könnyen lehessen beszélni róla, ugyanúgy mint Bolondokról vagy majd a Nemszázasokról.
És a Törésvonalak tetszett. Kicsit meta, kicsit áthallásos, de valahogy illik a terveimre.

Amúgy igen, részben rád. Vajonmiért? :D Bár ez nagyon-nagyon angstos sztorivonal, meg talán nem is ez a jó szó, de azt még nem találtam meg. Ütős. Keserű. Szívszorító, talán? Az meg túl drámai, és hazug is, mert amúgy főleg undorító, csak azt nem akarom mondani rá. Namindegy. xD Szóval ja, nem tudom, hogy mire számít akárki, de úgyse az lesz. Durvább. :D
De hamarosan feltöltöm, még a héten valamikor, aztán majd kiderül, mit gondol mindenki, aki elolvassa egyáltalán. xD

UPDATE: Közben gondolkodtam, és rájöttem, hogy ha én ezt a sztorit hétvégére fönn akarom tudni, akkor még mostanában föl kéne töltenem, mert ez tuti ziher, hogy napokig a listában fog ülni, meg konzultáció tárgya lesz, meg egyebek. Az se egészen lehetetlen amúgy, hogy föl se engedik végül. Na mindegy. Még ma feldobom, aztán majd meglássuk, hogy igaznak bizonyulnak-e a jóslataim.
(Ja, készül amúgy a folytatása is, mert most nagyon megragadott ez a sztorivonal. Megyek energiaitalt venni nemsokára. xD Writer üzemmód on.)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 február 15 (hétfő), 15:42 
Fanficbúvár

Hiriajuu írta:
Igen, igen, ez egy ilyen dolog. :D (Én is a kiegészítőkön vergődök a rendes fejim helyett éppen... xD)

Ugyehogyjó? :D Amikor ötleteltünk, hogy mi legyen, akkor mondtam neki hogy ez is beugrott. Aztán fölvilágosított, hogy az övé. xD De lemeccseltük.
És hát igen, ezek a történetek a Roxfort árnyoldalát mutatják be, mármint egy másikat, mint amit a Bolondok, mert azért az se csupa móka és kacagás lesz. :D
Amúgy képzeld el, följöttem fórumra reggel, és még meg se nyitottam a ficblogot, az volt az első gondolatom, hogy ha valaki már reagált, az tuti a Nóri, és tuti helyesli. xD Mondtad már kritikában az angst-szeretetedet, azért gondoltam rád rögtön. xD

Naszóval, én közben megbeszéltem magammal, hogy lesz Törésvonalak, és vannak hozzá ötleteim is, bár főleg szintén a Monday-klánnal, meg a hozzájuk tartozó egyéb emberkékkel. :) Meg amúgy ők például a nagysztoriban mellékszereplők, szóval igazából a 14. fejezethez kapcsolódik ez a mostani kieg, de csak mert ott mutatom be a brancs nagyját. Igazából érhető Bolondok nélkül is, meg amúgy is egy évvel korábban játszódik, mint a rendes sztori.
Az egyetlen, ami miatt a nagy történethez olvasva ajánlom, az az, hogy Mondayék sokan vannak, és mindnek J betűs a neve. Aki a novellában ismeri meg őket, annak nem garantálom, hogy nem zavarodik bele, ki kicsoda. XD A 13. meg 14. fejezet ebben segíthet.

Igenigeeen :xx: Hehe, lehet, hogy nekem is a húgomtól kéne lopkodnom címeket az én zseniális címadó képességeimmel...
És ú, nagyon kíváncsi vagyok egy kis borongósságra. 8) Hohó, rám gondoltál az angstolásnál? Megtisztelsz :yes: (Vajh' mi lehet az oka?)

Úúú, és akkor lesz! Hah! :yes: És amúgy elemi erővel vonzanak a mellékszereplők, meg ugye az angst is, szóval hmm, nagyon tetszetősen hangzik. ;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 február 15 (hétfő), 13:26 
Sztorihajhász

BNori írta:
Nahátszóval. A túl sok dolgot írok (és még a felé se annak, ami a fejemben van) elég ismerôs dolog, aztán meg végül sose azzal haladok, amivel kéne...
A kiegészítôkrôl: szerintem van értelme, már csak a címe miatt is, ami ahhwww, jót csórtál Sachitól... másrészt tényleg elég fura lenne egy tekergôs-bolondozós történet után ilyen 18+ba ütközni (annak ellenére, hogy én úgyis mindenbe beleütöm az orromat. Van egy ilyen Hermione-effektusom :D ) Bár nemtom, mennyi létjogosultsága volt annak, amit itt összelocsogtam, merhogy még nem tartok eme jeles családnál, és nemtom, rajtuk kívül kikkel akarsz írni, de mivel ilyen kis angst-éhes tudok lenni olykor rendesen, valószínûleg értékelni tudnám ôket is.
Most pedig elhallgatok már, de a lényeg, hogy részemrôl támogatom az ötletet ;;) ;)

Igen, igen, ez egy ilyen dolog. :D (Én is a kiegészítőkön vergődök a rendes fejim helyett éppen... xD)

Ugyehogyjó? :D Amikor ötleteltünk, hogy mi legyen, akkor mondtam neki hogy ez is beugrott. Aztán fölvilágosított, hogy az övé. xD De lemeccseltük.
És hát igen, ezek a történetek a Roxfort árnyoldalát mutatják be, mármint egy másikat, mint amit a Bolondok, mert azért az se csupa móka és kacagás lesz. :D
Amúgy képzeld el, följöttem fórumra reggel, és még meg se nyitottam a ficblogot, az volt az első gondolatom, hogy ha valaki már reagált, az tuti a Nóri, és tuti helyesli. xD Mondtad már kritikában az angst-szeretetedet, azért gondoltam rád rögtön. xD

Naszóval, én közben megbeszéltem magammal, hogy lesz Törésvonalak, és vannak hozzá ötleteim is, bár főleg szintén a Monday-klánnal, meg a hozzájuk tartozó egyéb emberkékkel. :) Meg amúgy ők például a nagysztoriban mellékszereplők, szóval igazából a 14. fejezethez kapcsolódik ez a mostani kieg, de csak mert ott mutatom be a brancs nagyját. Igazából érhető Bolondok nélkül is, meg amúgy is egy évvel korábban játszódik, mint a rendes sztori.
Az egyetlen, ami miatt a nagy történethez olvasva ajánlom, az az, hogy Mondayék sokan vannak, és mindnek J betűs a neve. Aki a novellában ismeri meg őket, annak nem garantálom, hogy nem zavarodik bele, ki kicsoda. XD A 13. meg 14. fejezet ebben segíthet.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 február 15 (hétfő), 7:28 
Fanficbúvár

Nahátszóval. A túl sok dolgot írok (és még a felé se annak, ami a fejemben van) elég ismerôs dolog, aztán meg végül sose azzal haladok, amivel kéne...
A kiegészítôkrôl: szerintem van értelme, már csak a címe miatt is, ami ahhwww, jót csórtál Sachitól... másrészt tényleg elég fura lenne egy tekergôs-bolondozós történet után ilyen 18+ba ütközni (annak ellenére, hogy én úgyis mindenbe beleütöm az orromat. Van egy ilyen Hermione-effektusom :D ) Bár nemtom, mennyi létjogosultsága volt annak, amit itt összelocsogtam, merhogy még nem tartok eme jeles családnál, és nemtom, rajtuk kívül kikkel akarsz írni, de mivel ilyen kis angst-éhes tudok lenni olykor rendesen, valószínûleg értékelni tudnám ôket is.
Most pedig elhallgatok már, de a lényeg, hogy részemrôl támogatom az ötletet ;;) ;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 február 14 (vasárnap), 23:07 
Sztorihajhász

Lilyanjudyth írta:
Kb. Offolok... offolok, sorry. :D

De leírnám, hogy már jó ideje olvasom eme érdekes zeg-zugát a fórumnak. :D
Komolyan, bevallom őszintén, csak beledugtam az orromat az írásaidba, de nem mélyedtem el bennük (nehéz, ha nem a témában mozgok xD), viszont amikor erre járok, kb. úgy kell elképzelni engem, hogy fogom a pop-cornomat, és olvasom, mi folyik itt. :D

Én is teljesen ez a kategória vagyok, csak én szépen, csendben elvagyok, és nem írok ennyi mindent, csak szerencsétlen reménykedő tábornak annyit, hogy nem sokára lesz olvasnivaló. XD
Ó, az a másik, amikor az embernek sok ihlete van, írna is, de nem tud - tudnék róla mesélni. :))
Tíz éve még én is voltam vele így, hogy nem aludtam, de sajna már manapság ilyesmit nem tehetek meg - irígyellek is érte. :D Engem igen hamar utolér az álomadósság. XD

Haha, ezt tök jó hallani. :D
Én is járkálok amúgy mindenkinek a ficblogjába, akkor is, ha nem olvasok az illetőtől, nemtok, valahogy szeretem azt olvasgatni hogy mások miket tervezgetnek meg ilyenek. Szóval átérzem a popcorn dolgot. :D

Meg amúgy hála istennek, aktív a ficblogom újabban. Mindig jövök és irreleváns baromságokról locsogok, nyolcvanszor updatelve egy bejegyzést. :D
Én amúgy elég inszomiás tudok lenni, szóval konkrétan kijön rajtam néha és akkor hetekig nem tudok rendesen aludni, csak jár az agyam, és jobb esetben fölkelek leírni azt amit összegondolkodok. xD Áve örökletes alvászavar.
Sok ihletről is lehetne beszélgetni, nekem állandó problémám hogy túlteng, és mindig tízszer annyi ötletem van mint amit meg tudnék írni. xD

KÖZÉRDEKŰ KÖZLEMÉNY! :)

Kiegészítő-novella hírek jönnek. Megint.
Ugggyanis átrendezés lesz. Mert hogy van most fönn egy darab ilyen. A kedvedért bármit címen, ugye. Tizennégyes karikával, sok cukisággal. Olvadozós, szeretős kritikákkal rá. Azt terveztem, hogy majd ebből lesz a kiegészítős gyűjtemény, a Nemszázasok, és lesz is, csak nem az egész gyűjtemény lesz ez, hanem csak egy része.
Merthogy vannak egészen édes, fluffos terveim még. Például a (Hulló)csillag is ilyen lesz. Meg még egy pár egyéb, zömében Tekergősek, meg háttértörténetek saját szereplőkhöz. :)

A Mondaynek lenni viszont nagyon nem ilyen lesz. Az sötét, és rossz és gonosz. És tizenhatos, ha nem tizennyolcas. (Szerintem tizennyolcas.) És egy alapjáraton fluffos gyűjteményre nem akarnám kitenni a nemierőszak meg a kínzás figyelmeztetéseket, viszont emiatt a novella miatt ki kellene. És ezen a vonalon is vannak további ötleteim.
Úgyhogy lesz mégegy kiegészítő gyűjteményem, a nehezebben emészhető történeteknek. A Roxforti élet sötétebb oldaláról, lezüllött, lecsúszott, eltévedt bolondokról. (Sötét Varázslatok, és nem Nagyterem kategóriában.) Abba kerül föl majd a Mondaynek lenni, meg minden hasonló jövőbeli darab. Címről lentebb.

De ez így átlátható? Meg van értelme? Vagy túlgondolom? xD
Mondjatok véleményt légysziii, hogy ti mit gondoltok erről a dologról. Érdekel-e bárkit nagyonkorhatáros, komoly Bolondok? Mármint csak diribdarabokban persze. Szóval hogy van-e értelme külön szekciót nyitni neki. (Én nagyon élvezem írni.) Nem akarom egybemosni a klasszikus bolondozós novellákkal a sötét oldalt.

UPDATE: Teamwork meg közösuniverzum jeligékre csereberéltem Sacival, vagyis hogy tarháltam tőle egy címet és kiköhögtem neki egy másikat ahelyett amit nekem adott. Amit meg nekem adott, az a Törésvonalak, ami a sötétebbik novellagyűjtemény neve lesz. Ha lesz. Legyen?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 február 14 (vasárnap), 22:32 
Betűmániákus

Hiriajuu írta:
UPDATE. Vasárnap reggel nyolc óra negyven perc van. Aki kérdezné, mégis mi a fenének nem alszok ezen az istentelen órán, azzal közlöm, hogy még le se feküdtem. :D
Írtam. Már nem írok, de átolvastam, kutyát sétáltattam, fejez szellőztettem és elgondolkodtam...

Kb. Offolok... offolok, sorry. :D

De leírnám, hogy már jó ideje olvasom eme érdekes zeg-zugát a fórumnak. :D
Komolyan, bevallom őszintén, csak beledugtam az orromat az írásaidba, de nem mélyedtem el bennük (nehéz, ha nem a témában mozgok xD), viszont amikor erre járok, kb. úgy kell elképzelni engem, hogy fogom a pop-cornomat, és olvasom, mi folyik itt. :D

Én is teljesen ez a kategória vagyok, csak én szépen, csendben elvagyok, és nem írok ennyi mindent, csak szerencsétlen reménykedő tábornak annyit, hogy nem sokára lesz olvasnivaló. XD
Ó, az a másik, amikor az embernek sok ihlete van, írna is, de nem tud - tudnék róla mesélni. :))
Tíz éve még én is voltam vele így, hogy nem aludtam, de sajna már manapság ilyesmit nem tehetek meg - irígyellek is érte. :D Engem igen hamar utolér az álomadósság. XD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 február 14 (vasárnap), 20:33 
Sztorihajhász

Sachi írta:
Zsiraf írta:
És a másik: honnan az édesjó Merlinből van neked ennyi ihleted? Én itt vagyok egy rakat ötlettel, de egyszerűen nem tudom elkezdeni a történetet. :labi: Amúgy tök szuper, hogy ilyen aktív vagy, nagyon várom már azokat a novellákat is, csak néha irigykedek, vagy mifene, amiért ennyire gyors vagy. :D
Na mindegy. Hajrá neked az írással, nekem meg az olvasással! :D
*kicsoszog*

Bocsánat a közbeszólásért, meg hogy magamra veszek mindent amit nem kéne, de félig-meddig az én hibám :DD Véletlenül túl érdekesre írtam a Monday-családot és ez összerakva Hiri delíriumával kicsit felrobbant :D Borzasztóak vagyunk amúgy, mindig megszeretünk valami mellékszereplőt, aki ez után bele van gyömöszölve a fő történetbe, vagy kap sajátot, vagy csak túl van részletezve xD

Sajnos nagyon nagy rajongója vagyok az elszúrt, kisiklott életű alakoknak. :D Nekem nem a klasszik jófiúk a mániáim, nem is a klasszik rosszfiúk, hanem ezek a határmezsgye karakterek, akik amúgy lehet, hogy utolsó, erkölcstelen férgek, meg morálisan elítélhető dolgokat tesznek, de megvan rá az okuk valamiért. Én az ilyenekbe vagyok mindig rögtön szerelmes, és Sachi írt nekem egy egész családra valót belőlük, naná, hogy megihletődtem.

Amúgy majd ha felkerült a novella (most hétvégén lesz akkoris mert én ezt publikálni akarom és nemérdekel hogy túldurva, nem írok átvezetőnek mást xD), elmesélem hozzá az egész Monday-fejlődéstörténetet, hogy miből lettek azok, akik most, tök vicces. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 február 14 (vasárnap), 20:21 
Szárnybontogató

Zsiraf írta:
És a másik: honnan az édesjó Merlinből van neked ennyi ihleted? Én itt vagyok egy rakat ötlettel, de egyszerűen nem tudom elkezdeni a történetet. :labi: Amúgy tök szuper, hogy ilyen aktív vagy, nagyon várom már azokat a novellákat is, csak néha irigykedek, vagy mifene, amiért ennyire gyors vagy. :D
*kicsoszog*

Bocsánat a közbeszólásért, meg hogy magamra veszek mindent amit nem kéne, de félig-meddig az én hibám :DD Véletlenül túl érdekesre írtam a Monday-családot és ez összerakva Hiri delíriumával kicsit felrobbant :D Borzasztóak vagyunk amúgy, mindig megszeretünk valami mellékszereplőt, aki ez után bele van gyömöszölve a fő történetbe, vagy kap sajátot, vagy csak túl van részletezve xD

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 február 14 (vasárnap), 20:00 
Sztorihajhász

Zsiraf írta:
*becsoszog*
Ugh. Én most vallok: két hetet hiányoztam a suliból, egyszerűen rengeteget kell pótolnom, ésésés annyira akarom olvasni tovább, de egyszerűen nem tudtam eddig. Most azonban hamarosan belendülök, talán még ezt a hetet ki kell bírnom, de utána eskü jövök! Muszáj volt ezt közölnöm, mert rosszul érzem magam, amiért ennyire elhanyagoltam a kis drágákat, de tudnod kell, hogy nem hagytam annyiban őket.
*kicsoszog*

Haliii Zsirii! :)

Ééééédi vagy, hogy vallasz, de ne izgulj, a Bolondok nem szaladnak el, koncentrálj csak a sulira előbb! :) Én is döglődök amúgy éppen, szóval ez most engem is meglepett, hogy ennyit összeírtam most, mert takonykóros vagyok és először abban sem bíztam hogy a sima fejezetet meg tudom írni, nem hogy még a pluszokat...
De sikerült. Köszönöm az Akadémiának (ja, nem), a Monster energiaitalnak, a Marlboronak és a Cold Rexnek, meg Rozi kutyámnak, aki nem hagy aludni. Az így együttesen összehozott delírium a természetes közegem, ilyenkor vagyok elemembe írásművészetileg. xD
Amúgy tényleg. Úgy van ennyi ihletem, hogy önpusztító életmódot folytatok. Minél durvábban, annál jobban megy. Szóval ha szorongat a határidő (most is így volt), akkor elmegyek cigit meg energiaitalt venni, és onnantól összevissza, de leginkább sehogy se alszok meg eszek, viszont írok.
Itt jön az, amit a Jackass meg társai filmek elején szoktak mondani: kérjük, ne próbálja ki otthon! :D És most vallottam én is. xD De legalább majd nem fogsz irigykedni. ;)

Amúgy ezen kívül nem tudom, honnan van ennyi ihletem, de az, amit ti láttok belőle, az csak a jéghegy csúcsa. :D Bolondoknak 50 eltervezett fejezete van. (Mire oda jutunk, sanszosan több lesz.) És tudom, hogy mit akarok bennük nagyjából. Kiegészítő novellákhoz van fölírva tizenpár ötletem, azokkal is haladgatok úgy ahogy, meg oda jönnek újak folyamatosan. :D Ez a mostani morbidizmus amit összevakartam egy éjszaka alatt (Mondaynek lenni), ez például csak úgy kipattant a fejemből, és leírtam azzal a lendülettel. És publikálni akarom, de nem lehet még, mert előbb valami lágyabbat akarok előtte kiadni a kezem közül, hogy ne kapjon sokkot mindenki. xD

Ja, és ha egyszer Bolondok végére érek, akkor meg jön a Bolondnak áll a világ. És ahhoz, tehát ugye a trilógia második részéhez is van fölírva húszon túli fejezet, most számoltam meg, amikről nagyjából tudom, hogy mit akarok bele úgy-ahogy. xD Majd egyszer eljutok oda is.

Igazából hat éve érlelem magamban ezt a sztorit. Sachi hat éve támogat (rugdos) az elkészítésében. Gyártja nekem a szereplőket, akik nélkül sehol se lennék, rajzol, ötletel és velem együtt srívaröhög a nagy elborultságokon, lecsesz ha túlzásba viszem a vergődést, szkájpol velem hajnalig meg ilyenek. Úgyhogy nélküle sehol nem lennék. A Bolondok se. :)

Amúgy vannak más ficötletek is a fejemben. Ámi nem HP, vagy legalábbis nem Bolondok. De azokra egyszerűen nincs időm, soha nem is lesz, úgyhogy csak magamnak őrizgetem őket. Van egy csúnyagonosz Dramione-ötletem. Van egy kidolgozott hátterű, pánszexuális hermafrodita titkosügynök gyíkember OC-m a Star Trek univerzumban (Ro'ak babát úgy, de úgy megírnám, de az egy életig tartana xD). Van egy Bolondoknál is hosszabb, Yu Yu Hakusho kiindulópontú, eléggé multiverse őskövületem, amibe mindenki Mériszú de szeretem őket. Régen, egy évezreddel ezelőtt kábé, ebből szakadt le a Bolondok. Vagyis ebbe passzíroztam bele, még nextgennek, mielőtt kidobtam volna az egész ficet. xD

Lényegalényeg, hajrá nekünk! :D Most amúgy én is olvasásra fogok ráállni pár napig, majd utána esek neki újra az írnivalóimnak. Vagyis ez a terv, de nálam sose lehet tudni. xD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 február 14 (vasárnap), 19:32 
Tollforgató

*becsoszog*
Ugh. Én most vallok: két hetet hiányoztam a suliból, egyszerűen rengeteget kell pótolnom, ésésés annyira akarom olvasni tovább, de egyszerűen nem tudtam eddig. Most azonban hamarosan belendülök, talán még ezt a hetet ki kell bírnom, de utána eskü jövök! Muszáj volt ezt közölnöm, mert rosszul érzem magam, amiért ennyire elhanyagoltam a kis drágákat, de tudnod kell, hogy nem hagytam annyiban őket.
*kicsoszog*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 február 13 (szombat), 21:53 
Sztorihajhász

*Hiriajuu belibben*

14. fejezet olvasható ITT. Űberkviddicsezős, újszereplő-özönös, kissé Sirius-túltengéses. Olvassátok, véleményezzétek! :)

Továbbá beszéljünk a jövőbeli tervekről. :)
Mérföldkőhöz érkezett ugyanis a történet. Letudtam a szereplőbemutatós, konfliktusfelvázolós, sztorivonal bevezetős részét. Innentől már csak elvétve ficcen be egy-egy új kari, a szálak meg jól összegubancolódnak. :) Viszont sokkal könnyebben fogok haladni az írással remélhetőleg. Tehát folytatás két hét múlva érkezik. Hogy miért nem egy hét, ha gyorsabban tudnék haladni? Mondom máris. ;)

Van ugye jelenleg egy darab kiegészítő novellám a sztorihoz, ami A kedvedért bármit címen fellelhető. Ez jövő héten változni fog, át lesz nevezve Nemszázasok-ra, ahogy már a kezdetektől ígérgettem. Ugyanis az új fejezet kapcsán készülőben van két új melléktörténet, amit az elkövetkező két hétben tervezek megírni és szállítani.
Mivel többen vannak, akik sűrűen járnak errefelé, de még nem tartanak a tizennégyes fejinél, csak nagy vonalakban dobom be a dolgokat, jó? :)

Az egyik novella, amit már említettem, (Hulló)csillag címen érkezne, Smith és kviddics címszavakkal.
A másik ma pattant ki a fejemből, Családi üzelmek a munkacíme (de lehet, hogy végül inkább Mondaynek lenni lesz), és Monday valamint család címszavakra készül.
Előzménysztori lenne mindkettő. Jólesz vagy jólesz? :D

Szóval ezek vannak. Írjatok kritikákat, kérdezzetek meg véleményezzetek itt is nyugodtan, és küldjetek gyógyító energiákat mert alattomosan megtámadott amúgy a nátha. :D

Jaaa, meg aki nem jár Fészbúkra, annak szólok, hogy járjon. :D Tök jó hülyeségeket posztolok mindig, meg értelmes dolgokat is néha, mint például képeket a Smith gyerekekről, az új feji margójára. Ajvééé.

UPDATE. Vasárnap reggel nyolc óra negyven perc van. Aki kérdezné, mégis mi a fenének nem alszok ezen az istentelen órán, azzal közlöm, hogy még le se feküdtem. :D
Írtam. Már nem írok, de átolvastam, kutyát sétáltattam, fejez szellőztettem és elgondolkodtam. Ja, és nagyon szépen köszönöm annak a drágának, akárki is volt, aki küldött gyógyító energiákat, mert ez most tuti valami külső behatásra is történt. És köszönöm Sachinak, hogy ilyen érdekes karaktereket gyártott nekem.
Kiegészítő novella kész. Egy ültő helyemben írtam meg, mondhatnám, de kétszer azért helyet változtattam a házon belül közben. A tényeken nem változtat: a Mondaynek lenni című szöszöm kész. Majd fel is töltöm. Még nem, még érlelnem kell magamban, hogy ezt a szörnyeteget én írtam.

Rémisztő. Sötét, undorító, kegyetlen és szívbemarkoló az egész, és komolyan elgondolkozok percenként azon, hogy fel merjem-e rakni. Annnyira nem Bolondok. De közben valahogy mégis, csak ezek tényleg azok, meg nincs fény árnyék nélkül, meg egyéb közhelyek.
Imádom minden sorát egyébként. A szereplőit is. De azért, mert az én gyerekem, és szeretem, akármennyire gonosz. (Ez a novella történetének a fényében egy nagyon meta kijelentés.) De nem tudom, hogy mások is imádni fogják-e így, vagy csak elborzadnak és nem jönnek többé az írásaim közelébe. :D
Majd kiderül, mi?

UPDATE MEGINT. Konzultáltam közben Sachival. Kiegészítőnovella-ügyben. Ő is megnyugtatott, hogy tényleg nem sikerült túl szolidra és vidámra. :D Úgyhogy úgy döntöttünk, hogy szépen megírom a (Hullló)csillagot először, és feltöltöm, és majd csak harmadiknak kerül föl a Mondaynek lenni, mert a mostani Tekergős novella után felrakva bődületesen drasztikus lenne a váltás. Nem akarok én sokkolni senkit. Mármint de, ezzel a sztorival nagyon is, de hagyok neki teret legalább. xD

*Hiriajuu balra el*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 február 12 (péntek), 17:39 
Sztorihajhász

BNori írta:
Óó, én csak örültem az olvasnivalónak, mert három napja itthon senyvedek, és borzalmas közléskényszerem lett. :D
Híró vagy! :D ;)

Ugye! :D És én meg a közléskényszerednek örültem, mint mindig. :D Meg Bolondoknál külön szeretek kritikákra válaszolni amúgy, imádom írni ezt a sztorit, de beszélgetni róla még jobban szeretek. :)

UPDATE: Hiriajuu a hajónaplónak, szombat, nulla óra tizenhat perc. ÚJ FEJEZET KÉSZ! Délután oder este érkezik. :)

UPDATE2: Szombat, öt óra tizennyolc perc. Átolvasások sorozata zajlik, meg egyéb utolsó simítások. (Gyomlálom például a fölös neveket, mert így is újszereplő-özön lesz.) Még egy vacsi meg egy kutyasétáltatás is közbejön, de utána röppen föl a friss. Majd rikkantok. Egyéb híreket is.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 február 12 (péntek), 17:14 
Fanficbúvár

Hiriajuu írta:
BNori írta:
Hááát, magamat is. :D Mármint eddig baromira nem volt időm, de most rendesen kiütöttem magam, úgyhogy itthon igazán ráértem, és hát gondoltam, megejtem ezt a látogatást vééégre. ;) Amúgy pedig "nem hajt a tatár"... :lol:

Ah tudom, de azt már hónapok óta ígérgetem, meg amúgy is újra akarom olvasni mert tökre bírtam, meg illenék már írnom rá. xD

De amúgy tényleg köszi, hogy eeeeennyit olvastál és írtál is rá, és most nem fogom elhúzni a válaszolást mint a verseimmel annó, már rajta vagyok az ügyön. :D (Aztán meg megyek a tizennégyes számú delikvenst befejezni.)

UPDATE: No, válaszoltam mindegyikre, mert híró vagyok. :D Úgyhogy most megyek az új fejit összekaparni végre.

Óó, én csak örültem az olvasnivalónak, mert három napja itthon senyvedek, és borzalmas közléskényszerem lett. :D
Híró vagy! :D ;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 február 12 (péntek), 16:10 
Sztorihajhász

BNori írta:
Hááát, magamat is. :D Mármint eddig baromira nem volt időm, de most rendesen kiütöttem magam, úgyhogy itthon igazán ráértem, és hát gondoltam, megejtem ezt a látogatást vééégre. ;) Amúgy pedig "nem hajt a tatár"... :lol:

Ah tudom, de azt már hónapok óta ígérgetem, meg amúgy is újra akarom olvasni mert tökre bírtam, meg illenék már írnom rá. xD

De amúgy tényleg köszi, hogy eeeeennyit olvastál és írtál is rá, és most nem fogom elhúzni a válaszolást mint a verseimmel annó, már rajta vagyok az ügyön. :D (Aztán meg megyek a tizennégyes számú delikvenst befejezni.)

UPDATE: No, válaszoltam mindegyikre, mert híró vagyok. :D Úgyhogy most megyek az új fejit összekaparni végre.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 február 12 (péntek), 15:52 
Fanficbúvár

Hiriajuu írta:
BNori írta:
Épp hadjáraton vagyok a Bolondok környékén... ;)
Szerk.: Mára asszem kidumáltam magam, maradt nálad egy pár véleményke, bocsi az összefüggéstelenkedésekért. :D

Attyaég, rendesen megleptél, hallod :D De rettentően örülök neked, és nagyonszépen köszönöm a kritikákat, és mindjárt meg is válaszolom őket meg a felvetett kérdéseidet is mindenhol. :) És megyek hozzád majd én is megint ám, régóta tervben van már, csak most nagykritizálós projektet csinálok meg az új fejit, és ha azok megvannak, akkor tartok egy olvasós-kritizálós hetet végre. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 február 12 (péntek), 15:49 
Sztorihajhász

BNori írta:
Szerk.: Mára asszem kidumáltam magam, maradt nálad egy pár véleményke, bocsi az összefüggéstelenkedésekért. :D

Attyaég, rendesen megleptél, hallod :D De rettentően örülök neked, és nagyonszépen köszönöm a kritikákat, és mindjárt meg is válaszolom őket meg a felvetett kérdéseidet is mindenhol. :) És megyek hozzád majd én is megint ám, régóta tervben van már, csak most nagykritizálós projektet csinálok meg az új fejit, és ha azok megvannak, akkor tartok egy olvasós-kritizálós hetet végre. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 február 12 (péntek), 13:58 
Fanficbúvár

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 február 11 (csütörtök), 23:37 
Sztorihajhász

Az elmúlt negyvennyolc órában kábé kétszer ettem, és egy liter energiaitalt megittam, de nem baaaaj. Halad a fejezet. Rájöttem ismét, hogy az ilyen önpusztító életmód van a legjobb hatással az írástempómra. xD

Szóval, fejezet hétvégére kész lesz, mert már alig van hátra belőle valami, sőt, már a (Hulló)csillag címezetű kiegészítő novella is születőben van, az a jövőheti friss lesz szerintem.

Ügyesvagyyok vagy ügyesvagyok?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 február 10 (szerda), 21:24 
Sztorihajhász

Csak hogy bizonyítsam, hogy tééényleg lesz új és űberkvidicsezős fejezet, mert éppen most is azon dolgozok, íme egy kis ízelítő (hihi):

Gladys Frank utasítására elszáguldott foglalkozni az újoncokkal. James és Sirius is eltűntek a balfélen, és hamarosan egy nehéznek tűnő fa ládát cipelve tértek vissza, ami, mint hamar kiderült, a kviddicslabdákat rejtette. James rögtön bebúrta a cikeszt, csak hogy barátkozzon új fogói pozíciójával, Sirius meg két terelőütővel az egyik, cigivel a másik kezében látványosan halálra unta magát, amíg az előkészületek zajlottak.
Arion, mint kívülálló, a maga részéről vígan szemlélte a kialakult felbolydulást. Peterrel ámuldoztak egy sort a remek reflexeit villogtató Jamesen, meg vihogtak az üvöltöző Gladysre figyelő megszeppent újoncokon. A kiosztásba ráadásul Frank is beszállt, és rögtön el is küldött pár jelentkezőt esélytelen címszóval. ("A fél életedet büntetőmunkán töltöd, Gillian. Köszönöm, de nem kérek belőled.")

Szóval ja, kicsit eltűntem pihengetni (muszáj volt, botsesz), de visszatértem, kritizálok és alkotok újra gőzerővel, és továbbra is vevő vagyok bármiféle kommunikációra Bolondokról vagy akármiről. Sachit is megzaklatom majd, hogy a nagyjából elkészült Jack és Gladys-portrékat pofozza ki feltölthetőre, és gyünnek azok is, becsszó. Sőt, azt is megpedzem nektek, mert ma nagyon nagylelkűen érzem magam, hogy az új fejezet kapcsán el fog készülni valószínűleg a kiegészítő novellás gyűjtemény második darabja is, (Hulló)csillag címen. Találgatni ér, hogy miről fog szólni. :D (Úgyse arról. xD)

Visszasuhanok írni, legyetekjók! (Írjatok kritikát!)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 február 07 (vasárnap), 16:44 
Sztorihajhász

Nem szép dolog vasárnap délután beesni és közölni a nyilvánvalót, miszerint az előző posztban megpedzett frissítés-elmaradás valóban megesett, de ez van. :)

Kutyusunkat ivartalanították a héten, szóval jelenleg egy frissen műtött, lavórfejű szerencsétlenség foglalja le az összes szabad és nemszabad időmet, bocsi.

De nem tűntem el, semmi vész, jövő héten érkezik az amúgy már kb. félkész 14. fejezet, ígérem! :) Addig is írjatok kritikát az eddigiekre, mert a motivációm még mindig kihalóban van amúgy. Vagy kérdezzetek akármit itt. Vagy lessétek meg a fészbukot. Ilyenek. :)

Hamarosan jön az új rész!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 február 02 (kedd), 19:11 
Sztorihajhász

*Hiriajuu besunnyog*

Gondoltam beszemtelenkedek ide jó szokásomhoz híven, nyavalyogni egy kicsit.

14. fejezettel ugyanis összevesztem. :roll: (Meg amúgy az élettel is, súlyos mélyponton vagyok életkedv-ügyileg, ez a február ilyen nemszeretem hónap.)
Lényeg a lényeg, három szereplőnyi mínuszban vagyok kábé, abból egy Sachi gyereke, kettő még az enyém kéne hogy legyen, de halálosan nincs kedvem hozzájuk, viszont nélkülük meg nehéz lesz haladnom. Meg amit eddig írtam, annak egy része tetszik, viszont néhol meg nagyon nem vagyok kibékülve vele. Ilyen elég régen ért, és nagyon nem örülök neki. Szóval most egyelőre az van, hogy nem ígérek semmit a hétvégi frissítéssel kapcsolatban, mert... nemtudom.

Csak ezen az egy nyomi fejezeten kellene túl lennem már, és onnantól sokkal könnyebben menne majd az egész, de nyilván a célegyenesben kell elakadnom. :D Igyekezni fogok azért, hogy leharcoljam ezt a fránya válságot, mert szeretnék már túl lenni a szereplő/szituáció felvázolós részén a sztorinak és belecsapni úgy istenigazából a lecsóba, csak rémesen leeresztettem a napokban. Szóval lesz ami lesz, majd úgyis sikítok ha nem jön össze hétvégére a friss, csak alapozom a helyzetet, hogy ne legyen akkora csalódás.

*Hiriajuu elbújik egy barlangba szenvedni*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 január 31 (vasárnap), 13:11 
Sztorihajhász

Elza Tonks írta:
Aaa, ne már, pont lemaradtam róla. :roll: Mindenesetre várom azokat a portrékat! :)

Ha van érdeklődés, szerintem lesz még ilyen máskor is ;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 január 31 (vasárnap), 12:48 
Fanficbúvár

Sachi írta:
Flash update: élőben rajzolok Bolondokat itten: https://picarto.tv/Sachidoodles akinek van kedven nézzen be, esetleg írjon nekem chatben, tök jó lesz :D

Aaa, ne már, pont lemaradtam róla. :roll: Mindenesetre várom azokat a portrékat! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 január 30 (szombat), 21:26 
Szárnybontogató

Flash update: élőben rajzolok Bolondokat itten: https://picarto.tv/Sachidoodles akinek van kedven nézzen be, esetleg írjon nekem chatben, tök jó lesz :D

mod szerk.

Élőben rajzolás befejezve, holnap jönnek portrék Gladysről és Jackről, esetleg még rajzolok élőben Tekergőket :D

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 január 28 (csütörtök), 14:45 
Sztorihajhász

Hirondelle írta:
Én is bepof :D Szerintem sem gáz, ha van egy jó pár saját szereplő, néha kell egy kis vérfrissítés, meg ezért fanfic a fanfic, hogy gondoljuk tovább. Az Ördög mosolyába pl. muszáj voltam kitalálni egy csomót, mert időutazós fic volt, és annak idején sok canon szereplő még meg sem született. És aawwww, szinte szerelmes voltam néhány saját karakterembe :haha: Szóval hajráf! :D (Amúgy hamarosan tervezek ellátogatni Bolondékhoz. ;;) )

Igen, amúgy én is így vagyok vele, csak sok olyan tekergős ficet olvastam, hogy a canon szereplők/nevek ténferegnek benne, meg egykét saját, a főszereplő meg ilyen töltelékek... Tisztelet persze a kivételnek, van azis! ;)

Csak én valahogy ehhez úgy állok hozzá, hogy a Bolondok nem Tekergős fic igazából, hanem a Tekergők korában játszódik, de főként saját karaktereket és konfliktusokat felvonultatva. Osztán néha elbizonytalanodok, hogy van-e erre igény így, de szerencsére mindig van pár csellengő a ficblogomban aki megnyugtasson, hogy azért nem vészes a helyzet. :D Saját szereplőinkbe amúgy én is szerelmes vagyok. xD

És hajjaj, gyereeee. Várlak szeretettel meg sok saját szereplővel meg egyéb finomságokkal! ;)

UPDATE: Híró vagyok amúgy, nekiálltam mégis inkább az új fejezetnek. xD Majd meglátjuk, meddig jutok, pár szereplőleírásom még mindig hiányzik, de talán elevezek nélkülük is egy ideig. (Carson McLaggent már kiírtam. Nem kell most. xD)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 január 28 (csütörtök), 14:33 
Fanficbúvár

Én is bepof :D Szerintem sem gáz, ha van egy jó pár saját szereplő, néha kell egy kis vérfrissítés, meg ezért fanfic a fanfic, hogy gondoljuk tovább. Az Ördög mosolyába pl. muszáj voltam kitalálni egy csomót, mert időutazós fic volt, és anak idején sok canon szereplő még meg sem született. És aawwww, szinte szerelmes voltam néhány saját karakterembe :haha: Szóval hajráf! :D (Amúgy hamarosan tervezek ellátogatni Bolondékhoz. ;;) )

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 január 28 (csütörtök), 14:11 
Sztorihajhász

Kadma írta:
Hiriajuu írta:
Körkérdés minden erre tévedő olvasómhoz: mennyire vagytok kibékülve ezzel a sajátszereplő-tömeggel, amit rátok zúdítok amúgy? xD

Én még csak a felénél járok, tudom, lusta f vagyok, de eddig nem zavart a karakterözön (Navan :xx: ), bár lehet, a későbbiekben ez bedurvul (?)... :D

Navaaan :xx: Ő közönségkedvenc lesz, haha, érzem már. De jogosan! :D Amúgy nem vagy lusta, nemár. xD Az inkább én vagyok jelenleg, még neki se álltam érdemben az új fejezet írásának. (Mert az új szereplőkön dolgozok, heh. xD)

Nem durvul be amúgy, vagyis hát érkeznek folyamatosan az újak, de próbálom arányosan eloszlatni őket, csak azért na. A legtöbb ficbe amit olvastam valaha, feleennyi saját szereplő nem volt. (Witch Dragon Cigánykaravánja az egyetlen kivétel, ami beugrik. Ott szintén rengetegen voltak, és bár voltak bajaim amúgy a ficcel, de ezt pont imádtam benne. Na mindegy.)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 január 28 (csütörtök), 13:55 
eLit Auror

Hiriajuu írta:
Körkérdés minden erre tévedő olvasómhoz: mennyire vagytok kibékülve ezzel a sajátszereplő-tömeggel, amit rátok zúdítok amúgy? xD

Én még csak a felénél járok, tudom, lusta f vagyok, de eddig nem zavart a karakterözön (Navan :xx: ), bár lehet, a későbbiekben ez bedurvul (?)... :D

We are the same~

https://kozepes-versek.tumblr.com/

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 493 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra