Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 május 01 (péntek), 2:09

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 607 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 13  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Elyes (aka Eddy) szösszenetei
HozzászólásElküldve: 2016 február 08 (hétfő), 10:36 
Billentyűzetgyilkos

A Raven Cycle gyűjtemény második darabkája egy Ronan félperces lett ;;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 február 07 (vasárnap), 20:00 
Billentyűzetgyilkos

Assa írta:
Jártam ott. És örömmel látom, hogy gyűjtemény lesz a sztorikból. :mrgreen:

Muszáj, egyre jobban rákaptam :D A héten írtam három másikat XD Kicsit rendbe szedem őket, mert csak előadáson firkantottam le, ami épp eszembe jutott, és lassacskán fel is töltöm őket a másik mellé :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 február 06 (szombat), 11:36 
Ó-nagy-admin "on stage"

Elyes írta:
Az első Blue/Gansey szössz kicsit kiegészítve fent van Merin ;;)

Arbores loqui latine lett a gyűjtemény címe. Jelöltem a slasht az első fejezetnél, mert a későbbiekben lesz majd olyan is.

Jártam ott. És örömmel látom, hogy gyűjtemény lesz a sztorikból. :mrgreen:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 február 05 (péntek), 22:22 
Billentyűzetgyilkos

Az első Blue/Gansey szössz kicsit kiegészítve fent van Merin ;;)

Arbores loqui latine lett a gyűjtemény címe. Jelöltem a slasht az első fejezetnél, mert a későbbiekben lesz majd olyan is.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 február 04 (csütörtök), 17:45 
Ó-nagy-admin "on stage"

Elyes írta:

...egy már elkészült :lol: Az egy Blue/Gansey lett, szintén a száz-szó-szépen belül, de még nem töltöttem fel.

Őket is szeretem. :x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 február 04 (csütörtök), 16:59 
Billentyűzetgyilkos

Assa írta:
Áá, értem. :D Akkor elárulhatom.
Igazából Mrs. Lynchre, Mattre meg Prokopenkóra gondoltam. Főleg Mattre, hogy Ronan, ha nem is tudatosan, de hozott már valakit az álmából. Persze Matt esete más annyiban, mert ő gyerek volt, aki aztán belenőtt ebbe a világba. Adam meg teljesen álomlény lenne, mint Mrs. Lynch és Prokopenko. "Készen" jönne át a világba.
Meg hogy Ronannek mekkora lelki teher Matt ügye is. Az álom-Adam élete pedig ugyanúgy tőle függne, de ezt a súlyt már úgy kellene magára vennie, hogy tud is róla.

Várható ficek... 8-> Várom, akár róluk, akár másokról a regényből. :)

Kábé egy fél órára rá, hogy írtam, kaptam ajándék libris kártyát, úgyhogy angolul megrendeltem az első két részt, másodszorra inkább úgy rágnám át magam rajta :mrgreen: A harmadik kötetet sehol nem találom eredeti nyelven, úgyh az vszeg ebayes rendelés lesz.
Egen, nekem is eszembe jutott itt Matt, és főként az, hogy mi lesz az álom-Adammel, ha bármi történik Ronannal. Márpedig ahogy te is rámutattál, épp elég nehéz Ronnannak az öccse miatt is, nem kell neki a plusz lelkiismeret-furdalás, hogy Adamet is "életre kelti", bármennyire is szeretné is. Legalábbis amíg nem talál megoldást a problémára ;) Nagyon bízom benne, hogy a negyedik részben sikerül nekik, és nem jut Matt az anyjuk sorsára, még ha Ronan talált is ideiglenes megoldást rá Cabeswater által.

...egy már elkészült :lol: Az egy Blue/Gansey lett, szintén a száz-szó-szépen belül, de még nem töltöttem fel.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 február 04 (csütörtök), 16:51 
Ó-nagy-admin "on stage"

Elyes írta:
A múltkori beszélgetésünk után megnéztem, hogy hol járok a harmadikban, és mint kiderült, mégis csak végigolvastam :haha: De lehet, hogy elő kéne vennem újra, mert az nem állapot, hogy konkrétan egy fél könyvnyi jelenet kiesett :-| Viszont így már mertem ficeket olvasni, meg utánanézegetni egy-egy jelenetnek, szval várható majd még fic tőlem is róluk. Pynch meg úgy általánosságban Raven Boys ;;) Plusz ahogy ránéztem a képre, egyből Ronan "arca" ugrott be arról a ködös-kies tájról, szval adta is magát most a téma :mrgreen:
Közben válaszoltam is Merin :xx:

Áá, értem. :D Akkor elárulhatom.
Igazából Mrs. Lynchre, Mattre meg Prokopenkóra gondoltam. Főleg Mattre, hogy Ronan, ha nem is tudatosan, de hozott már valakit az álmából. Persze Matt esete más annyiban, mert ő gyerek volt, aki aztán belenőtt ebbe a világba. Adam meg teljesen álomlény lenne, mint Mrs. Lynch és Prokopenko. "Készen" jönne át a világba.
Meg hogy Ronannek mekkora lelki teher Matt ügye is. Az álom-Adam élete pedig ugyanúgy tőle függne, de ezt a súlyt már úgy kellene magára vennie, hogy tud is róla.

Várható ficek... 8-> Várom, akár róluk, akár másokról a regényből. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 február 04 (csütörtök), 14:39 
Billentyűzetgyilkos

Assa írta:
Háhá, most már más is ír hozzá! :taps:

Hagytam egy kis véleményt.
Akartam hozzá írni még valamit, de aztán kitöröltem, mert részben harmadik kötetes spoiler lenne, és nem tudom, a könyv melyik szakaszában derül ki. Viszont végig az járt a fejemben, miközben olvastam. *homályos hadoválás vége :mrgreen: *

A múltkori beszélgetésünk után megnéztem, hogy hol járok a harmadikban, és mint kiderült, mégis csak végigolvastam :haha: De lehet, hogy elő kéne vennem újra, mert az nem állapot, hogy konkrétan egy fél könyvnyi jelenet kiesett :-| Viszont így már mertem ficeket olvasni, meg utánanézegetni egy-egy jelenetnek, szval várható majd még fic tőlem is róluk. Pynch meg úgy általánosságban Raven Boys ;;) Plusz ahogy ránéztem a képre, egyből Ronan "arca" ugrott be arról a ködös-kies tájról, szval adta is magát most a téma :mrgreen:
Közben válaszoltam is Merin :xx:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 február 04 (csütörtök), 14:31 
Ó-nagy-admin "on stage"

Elyes írta:
Eléggé le vagyok maradva száz-szó-szépen, úgyhogy elővettem a legfrissebb ihletforrásokat.

Nem is tagadom, hogy Assa nagyszerű történetei után kaptam ihletet Raven Boys szösszenethez, így büszkén prezentálom az első Pynch ficemet :mrgreen:

#104: Álom/Valóság, Raven Boys, Ronan/Adam

Háhá, most már más is ír hozzá! :taps:

Hagytam egy kis véleményt.
Akartam hozzá írni még valamit, de aztán kitöröltem, mert részben harmadik kötetes spoiler lenne, és nem tudom, a könyv melyik szakaszában derül ki. Viszont végig az járt a fejemben, miközben olvastam. *homályos hadoválás vége :mrgreen: *

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 február 04 (csütörtök), 13:31 
Billentyűzetgyilkos

Eléggé le vagyok maradva száz-szó-szépen, úgyhogy elővettem a legfrissebb ihletforrásokat.

Nem is tagadom, hogy Assa nagyszerű történetei után kaptam ihletet Raven Boys szösszenethez, így büszkén prezentálom az első Pynch ficemet :mrgreen:

#104: Álom/Valóság, Raven Boys, Ronan/Adam

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 február 01 (hétfő), 14:28 
Billentyűzetgyilkos

TC 7-10. fejezet kiküldve az írónak. Friss maaaajd jön valamikor... Még az előző kettőt sem sikerült feltöltenie, amit már majd' egy hónapja dobtam át neki, úgyhogy még várunk türelmesen ;;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 január 29 (péntek), 9:54 
Billentyűzetgyilkos

A holdfény íze drarry gyűjtemény második félpercese feltöltve 8)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 január 14 (csütörtök), 9:34 
Billentyűzetgyilkos

Hirondelle írta:
Vihíjjjj, ha a hatodikat is megírod, bef*sok _szellem2_ :haha: =))

Esküszöm, megírom! És már van is rá ötletem 8)
Ero írta:
Olvastam, hagytam nyomot is!

Köszönöm, Ero, láttam! Mindjárt válaszolok is rá ;;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 január 13 (szerda), 18:08 
Könyvmoly

Elyes írta:
Iszonyat rég írtam már drarryt, szó szót követett, és kaptam Hirondelle-től néhány kulcsszót. Az első felhasználásával meg is született egy kis szösszenet: A holdfény íze: I.
Egyelőre öt (hat... :haha: ) kulcsszót kaptam, tehát ennyi történetre lehet számítani; lesznek köztük rövidebbek-hosszabbak, sötét, humoros, romantikus szösszenetek, és ami éppen jön :)

Olvastam, hagytam nyomot is!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 január 13 (szerda), 17:58 
Fanficbúvár

Elyes írta:
Iszonyat rég írtam már drarryt, szó szót követett, és kaptam Hirondelle-től néhány kulcsszót. Az első felhasználásával meg is született egy kis szösszenet: A holdfény íze: I.
Egyelőre öt (hat... :haha: ) kulcsszót kaptam, tehát ennyi történetre lehet számítani; lesznek köztük rövidebbek-hosszabbak, sötét, humoros, romantikus szösszenetek, és ami éppen jön :)

Vihíjjjj, ha a hatodikat is megírod, bef*sok _szellem2_ :haha: =))

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 január 13 (szerda), 14:42 
Billentyűzetgyilkos

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 január 11 (hétfő), 14:21 
Könyvmoly

Tartózkodási hely: Quantico, Roxfort pincéje, Yggdrasil ágaira függesztett hintán lábat lóbálva
Elyes írta:
SlytHay írta:
Bofur :x

Véletlen bukkantam rá egy ilyen threesome-ra, de imádtam. Majd átküldöm a linkjét, ha gépnél leszek :)

Júj, azt nagyon megköszönöm. :3

"I'd consider myself a realist, alright? But in philosophical terms I'm what's called a pessimist."
There's no such thing as proper immortality. The universe will always take care of its nutcases.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 január 11 (hétfő), 13:30 
Billentyűzetgyilkos

SlytHay írta:

Véletlen bukkantam rá egy ilyen threesome-ra, de imádtam. Majd átküldöm a linkjét, ha gépnél leszek :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 január 11 (hétfő), 12:17 
Könyvmoly

Tartózkodási hely: Quantico, Roxfort pincéje, Yggdrasil ágaira függesztett hintán lábat lóbálva
Elyes írta:
... lehet majd számítani néhány Bilbo/Thorin(/Bofur) ficre is.

"I'd consider myself a realist, alright? But in philosophical terms I'm what's called a pessimist."
There's no such thing as proper immortality. The universe will always take care of its nutcases.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 január 11 (hétfő), 9:32 
Billentyűzetgyilkos

TC 7-11. fejezet bétázás alatt, a 12. fordításának a fele megvan, a héten befejezem azt is, és vszeg a 13. fejezetet is.

Hétvégén Hobbit maratont tartottam, utána meg fél napom bagginshield történetek keresésével/olvasásával telt :haha: Találtam is néhány novellát, amit nagyon megszerettem; szeretnék majd engedélyt kérni a fordításokra, úgyhogy ha minden jól megy, lehet majd számítani néhány Bilbo/Thorin(/Bofur) ficre is.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 január 09 (szombat), 21:43 
Billentyűzetgyilkos

Assa írta:
Addig is olvasom, amit te írsz vagy fordítasz. ^^

:xx:

Soha ne mondd, hogy soha, igaz? :P Rápillantottam a The Conversation bellarke fordítására egyébként, és most vettem észre, hogy két fejezetet, amit korábban elküldtem az írónak, még nem töltött fel AO3-ra. Jeleztem neki a dolgot, úgyhogy lehet, hogy a napokban már lehet is számítani a frissítésre :) Most meg elszöszölök kicsit a következő fejezetekkel, igazából a köv. 6 már úgy-ahogy kész van, a 7. fejezet (ez a soron következő, amit bétáztatnom kell) néhány mondat híján már megvan, csak néhol picit elakadtam a fordítással. De még a hétvégén befejezem a 7-8.-at, és küldöm ki átnézésre, úgyhogy ha sajátot nem is, de ezt reményeim szerint olvashatjátok nem sokára :) Kicsit kényelmetlen, hogy nem én tölthetem fel, amikor szeretném és tudom, hanem az íróra kell várni, de azt is teljes mértékben megértem, hogy nem szeretné más neve alatt látni a fordítást, még ha meg is adom neki a creditet. Csak hát macera, hogy plusz köröket kell futnom, mielőtt fel lehet tölteni a soron következő fejezetet...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 január 09 (szombat), 19:55 
Ó-nagy-admin "on stage"

Elyes írta:
Ha már itt tartunk, te nem tervezel írni? ;;)

Nem mondom, hogy kizárt, mert az élet rendre megcáfol az ilyen kijelentéseimnél, meg aztán jön a harmadik évad, szóval ki tudja...

Addig is olvasom, amit te írsz vagy fordítasz. ^^

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 január 07 (csütörtök), 22:17 
Billentyűzetgyilkos

Assa írta:
A kód is hetero. ;) De amúgy tényleg megtévesztő. Ha az ember a leírást olvassa, rögtön arra gondol, á, egy Draco/Bill sztori. (Magamból indulok ki, én kapásból azt gondoltam. :mrgreen: Aztán megláttam a figyelmeztetéseknél, hogy mégse slash.)

Azért olvasok slasht is, csak valahogy ritkábban. De egy The 100 novellát nem lehet kihagyni, pláne, ha ezek ketten vannak benne. :D

A sztoriba (még) nem kezdtem bele, de a leírás engem is átvert ezek szerint :D

Fõleg, hogy olyan kevés fic van még a fandomban, legalábbis magyarul. Ha már itt tartunk, te nem tervezel írni? ;;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 január 07 (csütörtök), 20:59 
Ó-nagy-admin "on stage"

Elyes írta:

Amúgy nem is vártam, hogy a Bellamy/Murphyt elolvasod, hiába szereted a fandomot, mert valamiért teljesen az volt a fejemben, hogy te nem olvasol slasht, úgyhogy meglepődtem, amikor láttam a neved a kritikánál. Aztán eszembe jutott, hogy hát persze, A kódot is te fordítod, mostanában amiatt látom sokat a neved a főoldalon, úgyhogy tényleg nem tudom, miért hittem, hogy csak hetet olvasol :lol:

Egy-egy jelenet engem is meg tud akasztani akár hónapokra - pedig eredetileg úgy hagyom ott, hogy alszom rá egyet, végül alszom-rá-sokat-és-szinte-el-is-felejtem lesz belőle. xuhm

A kód is hetero. ;) De amúgy tényleg megtévesztő. Ha az ember a leírást olvassa, rögtön arra gondol, á, egy Draco/Bill sztori. (Magamból indulok ki, én kapásból azt gondoltam. :mrgreen: Aztán megláttam a figyelmeztetéseknél, hogy mégse slash.)

Azért olvasok slasht is, csak valahogy ritkábban. De egy The 100 novellát nem lehet kihagyni, pláne, ha ezek ketten vannak benne. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 január 07 (csütörtök), 20:38 
Billentyűzetgyilkos

Assa írta:
Ez azért jól hangzik. ^^ Akkor várok, türelmesen.

Az mindenképp motivál, hogy tudom, hogy van aki várja ;;)

Assa írta:
Amit leírtál, abban sok ponton magamra ismerek. Bár ahhoz tényleg durva hajtás kell, hogy ne tudjak az írásra koncantrálni. A kisebb intenzitásúnál pont az a baj, hogy egy csomó ötletem támad, mit lenne jó írni, és ez aztán el is vonja a figyelmeemt, aztán persze se nem írok, se nem készülök rendesen, és jöhet a kapkodás. xhuu

Pacsi! :yes: Nekem íráshoz csend és nyugalom kell, akkor megy igazán, ha egyedül vagyok, és tényleg semmi és senki nem zavar, de munkában ugye ezt értelemszerűen nem lehet, mert még nyugisabb napokon is azért vannak telefonok, zaklat a főnök, vagy épp a kolléga a hétvégéjét meséli... Itthon eddig ment a dolog, de a költözés/felújítás alatt/óta örülök, ha arra van időm, hogy kicsit készüljek a vizsgákra, de bőven nem annyit, mint szeretnék vagy kéne. De egy-két hét és túl vagyok rajtuk, akkor már jobban lesz időm és elő tudom szedni a történeteimet :)

A bellarke-kal az a legnagyobb problémám egyébként, hogy az utolsó jelenet, amit írtam, nem igazán tetszett, és ott félbehagytam, gondoltam hagyom ülepedni kicsit, aztán visszatérek hozzá, csak ez mindig halasztódott. De tegnap este, miután felvetetted a témát, filóztam rajta, és már van ötletem, hogy mit és hogyan írjak rá, hogy jobban klappoljon, úgyhogy menni fog ez, ha végre le tudok úgy ülni a gép elé írni :)

Amúgy nem is vártam, hogy a Bellamy/Murphyt elolvasod, hiába szereted a fandomot, mert valamiért teljesen az volt a fejemben, hogy te nem olvasol slasht, úgyhogy meglepődtem, amikor láttam a neved a kritikánál. Aztán eszembe jutott, hogy hát persze, A kódot is te fordítod, mostanában amiatt látom sokat a neved a főoldalon, úgyhogy tényleg nem tudom, miért hittem, hogy csak hetet olvasol :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 január 07 (csütörtök), 19:38 
Ó-nagy-admin "on stage"

Elyes írta:

Bár azt igen, hogy amint végre előveszek saját ficet, a bellarke lesz az első a sorban ;;)

Ez azért jól hangzik. ^^ Akkor várok, türelmesen.

Amit leírtál, abban sok ponton magamra ismerek. Bár ahhoz tényleg durva hajtás kell, hogy ne tudjak az írásra koncantrálni. A kisebb intenzitásúnál pont az a baj, hogy egy csomó ötletem támad, mit lenne jó írni, és ez aztán el is vonja a figyelmeemt, aztán persze se nem írok, se nem készülök rendesen, és jöhet a kapkodás. xhuu

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 január 06 (szerda), 11:36 
Billentyűzetgyilkos

Assa írta:
És tényleg. ^^ Meg ezt is: :xx:

Már kérdezni akartam korábban is, szóval most megragadom az alkalmat: lehet esetleg reménykedni a Bellarkos coffeeshop fic folytatásában... mostanság... hogy a sorozat is lassan visszatér? ;;)

Ugye hogy ugye? :x Annyira imádnivaló a történet.

Hát, öhm, khm... :oops: Szeretném már folytatni, az tény, de a vizsgák/év eleji hajtás miatt most nagyon nem tudok az írásra koncentrálni, pedig már tényleg nagyon szégyellem magam, hogy félbehagytam. Mindig megfogadom, hogy nem töltöm fel addig a történeteket, amíg nincs kész az egész sztori, de aztán nem bírom megállni, és csak szegény olvasókat szívatom meg vele (meg magamat is persze) :labi: Szval reménykedni mindig lehet, de ígérni nem ígérek semmit. Bár azt igen, hogy amint végre előveszek saját ficet, a bellarke lesz az első a sorban ;;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 január 06 (szerda), 11:06 
Ó-nagy-admin "on stage"

Elyes írta:
The 100 fandom, a páros Bellamy/Murphy

a végén mindenki elégedettséget fog érezni ;)

És tényleg. ^^ Meg ezt is: :xx:

Már kérdezni akartam korábban is, szóval most megragadom az alkalmat: lehet esetleg reménykedni a Bellarkos coffeeshop fic folytatásában... mostanság... hogy a sorozat is lassan visszatér? ;;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 január 05 (kedd), 22:05 
Billentyűzetgyilkos

Ide is eljutottam végre. Mivel a sajátjaimmal nem haladok, elővettem egy korábbi fordítást, és sikerült is befejeznem Sly hathatós segítségével: Contentment (Tastes Like an Americano with Cream). The 100 fandom, a páros Bellamy/Murphy, nagyon enyhe slash, konkrét csókleírás sem szerepel a történetben, úgyhogy azoknak is jó szívvel ajánlom, akik csak ismerkednek a slash-sel, vagy iszonyú pici az ingerküszöbük :D Egyébként tömény vattacukor-habcsók a fic, imádnivalóan édes, néhol picit komolyabb, de a végén mindenki elégedettséget fog érezni ;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 09 (szerda), 14:37 
Billentyűzetgyilkos

Befejeztem a Négyes/Eric ficet, amiről korábban írtam :beee: Nem hosszú, egyperces lett a drága, viszont gyűjteménybe töltöttem fel, mert szeretnék még dolgozni ezzel a párossal a későbbiekben is. burst into flames címen elérhető Merin ;;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 03 (csütörtök), 7:39 
Billentyűzetgyilkos

Athe írta:
tedd azt :D nekem is kell elvileg karácsonyi sztorit írni, de dec 11-ig mindenki hagyjon békén XD

Azelott vszeg nalam se lehet a ficre szamitani, ne aggodj :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 02 (szerda), 20:06 
Fanfic-faló

Elyes írta:
Athe, téged lehet, hogy is befognálak előolvasónak ;;)

tedd azt :D nekem is kell elvileg karácsonyi sztorit írni, de dec 11-ig mindenki hagyjon békén XD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 02 (szerda), 9:55 
Billentyűzetgyilkos

SlytHay írta:
Ez most hihetetlennek fog hangzani - főleg tőlem -, de most eléggé vágyom valami jó kis cuki giccsparádéra. :roll:

Na, hát ez tényleg nem mindennapi :mrgreen: Tökre örülök, hogy így látatlanban is kedvet kaptatok a fichez :D Athe, téged lehet, hogy is befognálak előolvasónak ;;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 02 (szerda), 5:30 
Fanfic-faló

az enyem se :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 01 (kedd), 22:20 
Könyvmoly

Elyes írta:
Meg pont a napokban gondoltam arra, hogy kéne írnom egy karácsonyi ficet, lehet, hogy összevonom, és karácsonykor is fog játszódni (tiszta giccsparádé :mrgreen: )

Ez most hihetetlennek fog hangzani - főleg tőlem -, de most eléggé vágyom valami jó kis cuki giccsparádéra. :roll: Kicsit túlzásba vittem a Sötét oldalon való ténykedésemet az utóbbi időben. x) Szóval abszolút nem gátolná semmi sem a lelkesedésem. :mrgreen:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 01 (kedd), 20:42 
Billentyűzetgyilkos

SlytHay írta:
:shock: 8-> Tudom, hogy karácsonyi ajándéknak már nem fér az idődbe, ezért nem is említem a Jézuskának írt levelemben, de úúú, már most rávetném magam. *-*

Még bármi megeshet ;) Amúgy is tartozok neked egy ficcel az elmúlt hetek kapcsán :oops: Meg pont a napokban gondoltam arra, hogy kéne írnom egy karácsonyi ficet, lehet, hogy összevonom, és karácsonykor is fog játszódni (tiszta giccsparádé :mrgreen: )

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 01 (kedd), 19:50 
Könyvmoly

Elyes írta:
Snarry, egy tumblr poszt ihlette soulmate!AU.

:shock: 8-> Tudom, hogy karácsonyi ajándéknak már nem fér az idődbe, ezért nem is említem a Jézuskának írt levelemben, de úúú, már most rávetném magam. *-*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 01 (kedd), 15:34 
Billentyűzetgyilkos

Ero írta:
Én szurkolok, hogy sikerüljön! :china:

Köszi köszi :pbunny:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 01 (kedd), 15:13 
Könyvmoly

Elyes írta:
Fúú, megvan az új projektem, amibe majd belefogok, ha elkészültem a divergent és a the 100 ficekkel. Snarry, egy tumblr poszt ihlette soulmate!AU. Még csak az alap van meg, és fejben egy-két jelenet-részlet, de hú. Ha ezt megírom rendesen... :xx:

Én szurkolok, hogy sikerüljön! :china:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 01 (kedd), 14:06 
Billentyűzetgyilkos

Fúú, megvan az új projektem, amibe majd belefogok, ha elkészültem a divergent és a the 100 ficekkel. Snarry, egy tumblr poszt ihlette soulmate!AU. Még csak az alap van meg, és fejben egy-két jelenet-részlet, de hú. Ha ezt megírom rendesen... :xx:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 november 09 (hétfő), 13:47 
Billentyűzetgyilkos

A Be brave második fejezete olvasható Merengőn ;;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 október 26 (hétfő), 16:23 
Billentyűzetgyilkos

Szokásomhoz híven nem tartom be a szavamat, ha a ficeimről van szó, de remélhetőleg ez most kellemes csalódás lesz néhányotoknak. A Be brave (eredetileg To be Brave) című Divergent fic elstartolt az első fejezetével ;;) Asszem csak a face-es oldalamon jeleztem, hogy végül valószínűleg hat fejezetes lesz a sztori, mert kicsit elszaladt velem a ló a jelenetvázlatnál, és itt-ott még be kellett szúrnom pár korábban nem tervezett részt, hogy kerek legyen a történet.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 szeptember 01 (kedd), 12:13 
Könyvmoly

Elyes írta:
SlytHay írta:
:mrgreen: Akkor mégis szeretsz? ;;) :taps:

Erre majd akkor válaszolok, ha kint lesz a zene kulcsok listája is :mrgreen:

fair enough xD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 szeptember 01 (kedd), 11:50 
Billentyűzetgyilkos

SlytHay írta:

Erre majd akkor válaszolok, ha kint lesz a zene kulcsok listája is :mrgreen:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 szeptember 01 (kedd), 11:37 
Könyvmoly

Elyes írta:
És Slyt most nem szeretem...

Elyes írta:
És igen, leadtam a jelentkezésemet a kihívásra is :haha:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 szeptember 01 (kedd), 10:04 
Billentyűzetgyilkos

Update:

TBB második fejezete bétázva. Már nagyon tölteném fel, de neeem szabad.

A Contentment című Bellamy/Murphyre megkaptam az engedélyt ( :xx: ), a fic nagyjából-felét már lefordítottam, a héten szerintem el is jutok a feltöltésig.

És igen, leadtam a jelentkezésemet a kihívásra is :haha:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 augusztus 31 (hétfő), 8:52 
Billentyűzetgyilkos

Helyzetjelentés:

Haladok a bellarke coffee-shop au második fejezetével, de most a divergent fic jobban leköt. Ma reggel sikerült összeszedni fejben azt a jelenetet, ahol megint elakadtam, úgyhogy maholnap várhatóan el is készülök a harmadik fejezettel.

A következőkben lehet számítani egy Négyes/Eric egypercesre. Egy pontig egyáltalán nem érdekelt a páros (vagy bármilyen slash ship a fandomban, ha már itt tartunk), de aztán megtaláltam azt a bizonyos történetet, ami jobb belátásra térített :haha: Szval ők is felkerültek immár a palettára.

Ma reggel kértem engedélyt egy Bellamy/Murphy ficre, szintén coffee-shop au, nincs ötezer szó, szval csak egy egy fejezetes kis semmiség, de engem elvarázsolt :xx:

És Slyt most nem szeretem, mert megfogadtam a Potter Kihívás után (ami időközben egyébként már lezárult), hogy idénre befejeztem a kihívásokat, de az a Heroes In The Maze nagyon böki a csőrömet :mrgreen: Főleg, hogy már lenne is ötletem az alapsztorira, és az egyik nyilvános kulcsot, ha sikerülne azt megkaparintanom, nagyon jól bele is tudnám dolgozni a történetbe. *drámai sóhaj*

Ó, és ha már PK; a hetekben kicsit belenyúlok a ficembe, mert a végével már akkor sem voltam megelégedve, amikor leadtam a történetet, plusz az olvasóktól is kaptam néhány olyan visszajelzést, aminél csak bólogattam, hogy bizony, ezt is elbasztam... lényeg, hogy kell még rajta finomítanom, de aztán feltöltöm Merengőre azt is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: Elyes (Eddy) szösszenetei
HozzászólásElküldve: 2015 augusztus 19 (szerda), 9:56 
Billentyűzetgyilkos

To be Brave első fejezete Slynál bétázáson, a második fejezet felével készen vagyok, és lehet, hogy végül négy fejezet lesz belőle három helyett. És aarwennek köszönhetően még szemetebb befejezés, mint terveztem :haha: Utóbbin még kattogok, most még nem vagyok biztos benne, hogy Cassie karakterébe belefér-e egy olyan húzás, vagy csak én erőltetném rá. Ahogy haladok előre a cselekményben, tisztul majd a kép.

Viszont nagyon szeretek Eric/OC-vel dolgozni, úgyhogy ha befejeztem ezt a sztorit, várható majd még hasonló fic; már több ötletem is van, amit ha máshogy nem is, de egyperces formájában szeretnék megvalósítani.

A TC-vel egy ideje nem foglalkoztam, otthon vár rám néhány javított fejezet, amit még át kéne futnom, és végre kiküldenem LS-nek; a hosszú hétvégén szerintem azokat is befejezem, de jelenleg kicsit macerás lesz a dolog, mert a két nappal ezelőtti vihar egy pöppet tönkre vágta a házunk áramellátását, és a szolgáltató szerint akár napokba is telhet, mire újra lesz áram a társasházban, így egy időre átköltöztünk a város másik végébe a szülőkhöz :roll:

szerk.: TBB második fejezete elolvasóknál, utána megy az is Slyhoz. Az a "lehet, hogy végül négy fejezet lesz" végül ötté nőtte ki magát; a második fejezetbe tervezett jelenetekig időrenden még el sem értem, így azok úgy ahogy vannak átcsúsznak a harmadikba, és lesznek olyan hosszúak, hogy az egész fejezetet kitegyék.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 augusztus 14 (péntek), 12:46 
Billentyűzetgyilkos

To be Brave (Divergent, Eric/saját szereplő) első fejezete előolvasáson, a jövőhét elején pedig megy bétázásra. Addig szeretném befejezni a második fejezetet, tegnap pedig a fejemben már össze is állt a történet lezárása. Gonosz dög leszek ;;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 augusztus 11 (kedd), 10:24 
Billentyűzetgyilkos

Feltöltöttem a bellarke fic első fejezetét, hátha ezzel jobban tudom ösztönözni magam a folytatásra (bár most legszívesebben a Divergent ficet írnám :twisted: ).

Good can come out of even the darkest acts címen elérhető Merengőn.

Bellamy ösztöndíjas a helyi egyetemen, mellette az Ark kávéházban dolgozik, hogy az édesanyjuk elvesztése után gondját tudja viselni a húgának. Itt pillantja meg először Clarke-ot; a gyönyörű, szenvedélyes Clarke-ot, aki olyan érzéseket kelt benne, mint előtte még soha senki… aztán a hercegnő megszólal, és a varázs elillan.

Figyelmeztetések: AU, itt-ott durva nyelvezet, OOC karakterek
Jellemzők: Coffee-shop!AU, Bellamy-POV, dráma, humor, romantika, elvétve fluff

szerk.: elkezdtem írni a Divergent ficet :haha: De hála Assának és Bridgetnek, egy-két dolog már kitisztulni látszik a bellarke ficcel kapcsolatban is; a héten mindenképp szeretném folytatni a második fejezetet :)

szerk.: a Good can come out of even the darkest acts első fejezete Ao3-on is elérhető.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 607 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 13  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra