Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 április 30 (csütörtök), 17:08

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 23 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Per írásai
HozzászólásElküldve: 2018 január 09 (kedd), 10:56 
Szárnybontogató

Sziasztok!

Mea culpa, sajnos ismét csúsztam, tudjátok, a folyamatos munka (hétvégén is), az egyetemmel való vesződés, a közbeni munkák... Nem mentegetem magam, mindenkinek arra van ideje, amire szán, így azt is el kell mondjam, hogy mennyire köszönöm nektek, hogy folyamatosan írtatok, hogy legyen új rész. :xx: Az ember egyszerre érzi magát rohadt szarul, hogy nem tud haladni, másrészt jól esik, hogy valami iránt ennyire érdeklődtök. :lol:

Ííííígy, kissé félve, de feltöltöttem az újabb részt. Megvágtam, mert a következő részlet már - relatíve - új témához kapcsolódik, de rengeteg magyarázat és előrelépés olvasható benne. Amint felengedik, csatolok linket! ;)
Íme:
https://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=135695&i=1

És köszönöm! _U_

/Éppen ilyen magányos embereknek van szüksége szeretetre, társakra, akik előtt egyszerűek és nyíltak lehetnek, mint önmaguk előtt, akiknek jelenlétében feloldódik a görcsös hallgatás és megszűnik a színlelés kényszere is./

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 december 20 (szerda), 20:36 
Szárnybontogató

Kedves Olvasóim!

Az ünnepekre való tekintettel időt szakítottam, hogy foglalkozzam azokkal a történetekkel, amik szemlátomást érdekelnek benneteket. Egyúttal ezt meg is köszönném, nagyon jól esik :)

Ha van ihletem, általában a gyors írásról vagyok híres, úgyhogy lehetségeshogynetalántán a közeljövőben frissítés várható. x:D
És hogy miből? A Kezedben a lelkem 3. fejezetét szeretném feltölteni.

Később jelentkezem, jó készülődést, sok türelmet, és legfőképpen sok szeretetet a házatok táján! xjo8 xmas2
:taps:

/Éppen ilyen magányos embereknek van szüksége szeretetre, társakra, akik előtt egyszerűek és nyíltak lehetnek, mint önmaguk előtt, akiknek jelenlétében feloldódik a görcsös hallgatás és megszűnik a színlelés kényszere is./

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 április 14 (péntek), 11:35 
Szárnybontogató

Kedveseim!

Az utóbbi időben eléggé eltűntem, ez leginkább nem az egyetemi teendőimnek, hanem a magánéleti problémáimnak és a szakmámban való elhelyezkedéssel járó kötelezettségeknek köszönhető. A HP fandom az, amiből sosem akarok kiszeretni, azonban az utóbbi időben kevés a motiváció, és az olvasói vélemények alapján is úgy látom, a fanficek iránti igény kezd olyan - mondjuk ki - igénytelen, lecsupaszított és durva színezetet ölteni, amibe én nem szeretnék becsatlakozni. Elítélem az erőszakot és számomra nem okoz örömet cél és emberi tartalom nélküli írásokat kiadni a kezem közül. Ezért ilyet nem is fogtok tőlem olvasni. Ha kapok időt és ihletet, folytatom a megkezdett történeteket, de addig is minden jót kívánok nektek! ;;)

Kellemes húsvéti ünnepeket! :cbunny:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 február 13 (hétfő), 19:03 
Szárnybontogató

Majd' elfelejtettem linkelni. Íme a ropogós, rövidke, átvezető fejezet a Kezedben a lelkemből.

https://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=130876&i=1

Kritikákat ér hagyni, kíváncsi vagyok a véleményetekre:)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 február 01 (szerda), 21:04 
Betűmániákus

Per írta:

Holnap hozom a fogyasztani valót, ha minden jól megy :wink: Aztán én is körülnézek a házad táján, mert láttam, hogy frissítettél:)

Én, mint említettem, kitartok, ha nem fogsz senkit sem kinyiffantani. :))

Persze, kinyiffanthatod, ha utána vissza is hozod, de részletkérdés... =))

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 január 31 (kedd), 19:00 
Szárnybontogató

Lilyanjudyth írta:
Estem már pofára... :))
Jól van, akkor bátran fogyasztom majd a fejezeteket. xD

Holnap hozom a fogyasztani valót, ha minden jól megy :wink: Aztán én is körülnézek a házad táján, mert láttam, hogy frissítettél:)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 január 19 (csütörtök), 20:06 
Betűmániákus

Per írta:
Egyébiránt végre szeretnék egy ütős Snarryt írni, aztán hagyom szépen megpusztulgatni őket? :labi: :-D

Estem már pofára... :))
Jól van, akkor bátran fogyasztom majd a fejezeteket. xD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 január 18 (szerda), 9:05 
Szárnybontogató

Lilyanjudyth írta:
Mik lesznek a paraméterek? ;;)
Hány fejezet? ;;)
A sok figyelmeztetés ugye nem ijesztő? XD
Én remélem, nem esek pofára, mert csak egy dolog miatt nem olvasok ilyesmit... ha a végén valamelyikük meghal, vagy sosem maradnak együtt... neeemm szeretem az angstot. Jó addig lehet, de a vége ne... :D

Minél jobban belegondolok, annál több a fejezetszám, de azért hogy maradjunk a realitás talaján, hirtelen 20 körül mondanám.
Milyen cseles vagy, még ki is húznád belőlem, mi? :haha: (a sok figyelmeztetés valós, de a legtöbb nem rájuk vonatkozik) Egyébiránt végre szeretnék egy ütős Snarryt írni, aztán hagyom szépen megpusztulgatni őket? :labi: :-D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 január 17 (kedd), 19:47 
Betűmániákus

Per írta:
Csak egy gyors betopp.

Megérkezett hozzátok a Jézuska az elmaradt új történettel. Kicsit késett, mert az év vége hajtós volt, az utak csúsznak és a krampuszok is elfáradtak. :wink:
Tehát, ha jók hozzám az adminok, felkerülés után olvashatjátok a Kezedben a lelkem első fejezetét, ami az első igazi snarry történetem lesz. Izgi-izgi.

De még kicsit késett... hát na, nagy a hó. :D

Mik lesznek a paraméterek? ;;)
Hány fejezet? ;;)
A sok figyelmeztetés ugye nem ijesztő? XD
Én remélem, nem esek pofára, mert csak egy dolog miatt nem olvasok ilyesmit... ha a végén valamelyikük meghal, vagy sosem maradnak együtt... neeemm szeretem az angstot. Jó addig lehet, de a vége ne... :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 január 17 (kedd), 19:02 
Szárnybontogató

Csak egy gyors betopp.

Megérkezett hozzátok a Jézuska az elmaradt új történettel. Kicsit késett, mert az év vége hajtós volt, az utak csúsznak és a krampuszok is elfáradtak. :wink:
Tehát, ha jók hozzám az adminok, felkerülés után olvashatjátok a Kezedben a lelkem első fejezetét, ami az első igazi snarry történetem lesz. Izgi-izgi.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 december 28 (szerda), 11:57 
Szárnybontogató

Lilyanjudyth írta:
Ezzel én is így vagyok ugye... XD De tudjuk, ami késik, nem múlik. :D
(Amúgy mire kézhez kaptam a diplomámat, nem lett jobb a helyzet, remélem, te nem jársz így. :D)

Neked is boldog új évet, és remélem, a karácsony is szuper volt. Aztán örvendeztess meg minket valami vidámmal... ;;)
Jah és kb gurulok... XD

Neee, Lily, ne vetítsd ki a szomorú jövőt! Amúgy egészen biztos, hogy én is így járok, már most látom. xszipp

Íhhh, én és a vidám sztorik :lol: Bár most kivételesen pont olyat terveztem, úgyhogy remélem meglesed, ha khm, egyszer... felkerül xD Ja és kiváncsian várom az új fejezeteket tőled, legyen az snarry, severitus, teljesen mindegy, ha már a tanulnivalóval nem haladok, legalább legyen mire fognom :haha:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 december 27 (kedd), 12:05 
Betűmániákus

Per írta:
xdeer *betopp*

Sajnos a karácsonyi meglepetésem nem készült el teljesen a számotokra...

Boldog új évet és még azért ne feledjétek a karácsonyi hangulatot. Avagy *egyééééélméééééégegykicsit* xtwisted

Ezzel én is így vagyok ugye... XD De tudjuk, ami késik, nem múlik. :D
(Amúgy mire kézhez kaptam a diplomámat, nem lett jobb a helyzet, remélem, te nem jársz így. :D)

Neked is boldog új évet, és remélem, a karácsony is szuper volt. Aztán örvendeztess meg minket valami vidámmal... ;;)
Jah és kb gurulok... XD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 december 27 (kedd), 9:25 
Szárnybontogató

xdeer *betopp*

Sajnos a karácsonyi meglepetésem nem készült el teljesen a számotokra, de pótolni fogom az elmaradottakat, csupán rengeteg volt a teendő eddig. Úszok a decemberben, vizsgák az éterben... Ha végre valahára kezemben tartom majd a diplomámat (haha), a sóhajomat még Meri-népe is hallani fogja. x:D xnyuuu

Boldog új évet és még azért ne feledjétek a karácsonyi hangulatot. Avagy *egyééééélméééééégegykicsit* xtwisted

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 december 13 (kedd), 14:32 
Szárnybontogató

Ezek a kis emojik írtó édesek xnyuuu xwoo xgreen

A mai nappal felkerült az Árnyékban izzó utolsó fejezete, amit engedélyezést követően olvashattok. Sok tanulsággal és élménnyel gazdagodtam a Severitus kihíváson.
A KÜ-n napról napra érdekesebbnél érdekesebb történetek jelennek meg, remélem ti is nyomon követitek ;)
A karácsonyi ajándékotok... hát, nos, készül. Fejben. Valahol. xred

Aki ide látogat, annak figyelmébe ajánlanám a Love Fusion kihívást, ahol valóban remek történetek várják az arra tévedő olvasókat és pontozókat. (Én nem írtam oda, talán ezért is olyan jó :D) Dobok egy linket, hogy könnyebben elérhessétek:
http://lovefusion.blog.hu/

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 december 01 (csütörtök), 21:14 
Szárnybontogató

Kedvesek!
KÜ történet hamarosan kész, és olvashatjátok az ajándékozottammal együtt a Merengőn.
24-re meglepetéssel készülök Nektek, ami reméljük, meg is fog íródni úgy, ahogy terveztem.
A severitus kihívásra íródott történetem pedig az eredményhirdetést követően szintén fel fog kerülni Merengőre, így aki lemaradt róla, pótolhatja az... hát, élményt. :-D

Kellemes ünnepi készülődést!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 október 24 (hétfő), 16:17 
Szárnybontogató

Olvasócsemeték, a bő egy hónap óta, amióta jelentkeztem, sikerült befejeznem a Severitus Kihívásra íródott történetem *hipp-hipp hurrááá!* Remélem, benézegettek majd hozzánk, szeretettel várunk benneteket! >:D<

Továbbá, valakit meg fogok örvendeztetni a Kívánság Üst keretein belül egy kis ajándékkal. :give: Ez lesz a második Üstöm, akkor is sz...khm szétizgultam magam, most sincs másként.
A többi dologgal egyelőre nem nagyon tudok mit kezdeni, de őszintén szólva a decemberi megváltásra várok, hogy legyen egy kis időm.

:balra:
(Október 30-a: Severitus Kihívás ;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 szeptember 15 (csütörtök), 14:38 
Szárnybontogató

Bár elkezdődött az egyetem, és ki sem látszom a tennivalókból, a mai napon áldoztam a fogorvosi széken egy teljes ínyszélességet és majdnem egy hónappal a kulcsosztás után végre megtaláltam a Severitus kihívás történetének alapsémáját. Csak lazán, vérrel és verítékkel :D
Igyekszem összekapni magam, és tisztességesen visszatérni ahhoz a témához, ami által bekerültem ebbe a világba, és amivel elkezdtem erősen macskakörmös "írói pályafutásomat".

Utána pedig jöhet minden más, de addig is, mindenkinek jó szemesztert, félévet, félmunkaévet :yes: :twisted:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 augusztus 16 (kedd), 18:50 
Szárnybontogató

Helyzetjelentést! Igenis, kapitány!

Kissé elhanyagolt Elaxusi kötelesség című történetem következő, hatodik fejezetét a héten fel szeretném még tölteni, pillantnyilag 30%-on áll. Eredetileg Perselus Piton/saját szereplős irományról van szó, de ez még mindig nem került a felszínre, lassan haladok a cselekménnyel, ugyanis sok az AU szál és az átvariált originál. Ahogy látom, sok érdeklődés nincs felé, abba is akartam hagyni, de annyira bennem van, hogy muszáj megírjam. :lol:

szerk aug. 20: a fejezet készen, átdolgozás, javítás előtt!
szerk 2.: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=128479&i=1

A másik sztori, amit a folyamatban levő történetekhez már feltöltöttem, viszont ebből Ti még semmit nem láttatok, az a Kezedben a lelkem. Snarry, de még milyen snarry :D Nem tudom, a Merengő el fogja-e viselni, de ha nem, majd enyhén vágva kerül fel. Erről viszont majd kicsit később.

Éééés, talán még egy kihívás belefér a nyárba... :yes: (tudjátok, egyetemistáknak decemberig tart :D nem baj, hogy nyakamon a szakdolgozat... ááá dehogy) :oops:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 augusztus 06 (szombat), 12:04 
Szárnybontogató

Luthien Lovemagic írta:
De jó volt ezeket a szavakat olvasni! :yes: :xx:

>:D<

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 augusztus 05 (péntek), 10:03 
Sztorihajhász

De jó volt ezeket a szavakat olvasni! :yes: :xx:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 augusztus 05 (péntek), 9:41 
Szárnybontogató

*betopp*

Most, hogy az idei MD lezárult és felkerült a leleplezős poszt (http://mindenizu.livejournal.com/98926.html) - a csapatunk első lett, hurrá! - az ott szereplő történeteim felkerülnek majd a Merire is. A Lélekgravitáció-t hamarosan olvashatjátok is, ami az Erósz kategóriára Óz kulcsszóval készült el. Nicolas Flamel/Perselus Piton párosítású slash, de ha a besorolást illetően konkrétabb akarnék lenni, azt mondanám, lélektani novella.

szerk 1.: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=128218

A második történet pedig a Szivárványfekete, ami a csapatunk számára készült el az utolsó pillanatban, de végül az Imperius csapatban szerepelt. Bellatrix Lestrange/Luna Lovegood párosítás, Farkas kulcsszóra épült. A két történet közötti minőségbeli eltéréseket azzal tudom szemléltetni, hogy a Flameles 2 hónap alatt, a Lunaella 2 nap (!) alatt íródott. Szóval vannak benne hibák, és ezeket fel is vállalom... a téma egy kisregényt fedne le. Talán majd egyszer sort kerítek a megírására.

szerk 2.: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=128288

Kihik ideje, itt az új reklámom, a Shiconc! :kitty: http://shiconc.blogspot.hu/

Sokan vagyunk a Merengőn, sokan írnak és olvasnak, és véleményem szerint végtelenül nagy kincs, hogy vannak olyan vállalkozó szellemű, időt rászánó emberek, akik belefognak ezeknek a projekteknek a levezénylésébe. (Köszönet nekik!) Ez által nem csak az írógárdát megmozdító, közönségformáló erő jön létre, hanem az egyes írók ihletmegvalósítása és a visszacsatolásokon alapuló fejlődési út is. Olyan horizontbővítő írásgyakorlatok ezek, amiről senki nem beszél konkrétan, de az élmény formájában mindenkinek egyértelmű. Ám mindehhez kritikákra van szükség (ezért köszönet azoknak, akik időt szakítanak erre a feladatra is!). Végeredményben pedig, mint teljesen elkülönülő olvasó, köszönöm azoknak, akik jelentkeznek, és életük bokros teendői közül kikandikálva minőségi munkát adnak ki a kezeik közül!

*ömlengés OFF* Azért tartom fontosnak, hogy ezt leírjam, mert nem mindig van alkalmunk megköszönni közvetve (közvetlenül pedig még annyira sem) az érzést, amikor az ember hullafáradtan hazazuhan, és egy fic elolvasásával a világ kicsit szebb lesz.

Leljétek tehát örömötöket abban, hogy ilyen jól működik Merifalva és az összes becsatlakozó lehetőség!

Khm, nos, köszönöm.

;;)

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Per 2016 augusztus 10 (szerda), 18:21-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 július 24 (vasárnap), 22:15 
Szárnybontogató

Kedveseim!

Míg pótolom elhanyagolt bétázási teendőimet, feltettem Téged sosem... elnevezésű verses blokkom első darabját Merire, ami már a mélyen tisztelt adminoknál csücsül. :)

Leírása: "Minden ember életében vannak olyan találkozások, amik évek, évtizedek múltán sem veszítenek súlyosságukból. Kialakulhat bármiféle társadalmi helyzetben levő emberek között, életkori, nemi, lakhely szerinti megkötés nélkül. Nagyon fura helyzetek ezek... Első pillanatától a végkifejletig emlékezni fogunk az egymás közötti interakciókra, amik híján az ember sorvad, epekedik és emelkedik egyszeriben az emberség fokozatain egyre feljebb. Rablánc ez és egy végtelenül erős emberi kapocs egyben, amiben sosem lehetünk biztosak, hogy az irányunkban is olyan erős, mint mi érezzük. Mindig ott lesz a <i>talán</i>."

szerk.: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=128057

Valamint, mivel eddig nem nyílt alkalmam reklámozni itt, most megteszem (jó későn, de majdnem soha xD), hogy még szerdáig van alkalmatok kritikákkal bombázni Mindenízűségünket, azaz a Mindenízű Drazsé kihívás történeteit.
http://mindenizu.livejournal.com/

A figyelmet köszöntem mára,
puszik,
Per

:D :balra:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Per írásai
HozzászólásElküldve: 2016 július 11 (hétfő), 20:24 
Szárnybontogató

Sziasztok!

Nem gondoltam volna, hogy valaha is témát nyitok a kis borzalmaimnak :lol: , de végül erre is sor került. Kíváncsi vagyok a véleményetekre, kritikáitokra, igényeitekre - szép a magyar nyelv, ennél már csak a "bizijeitekre" szó cseng szebben. Szóval kíváncsi vagyok én mindenre, ami Merengő, és nem csak Harry Potterről lehet velem beszélni, de nem ám, sok minden más is érdekel, amikbe reményeim szerint kicsit bele fogok még kóstolni a jövőben.
(Szeretnék például egy Once upon a time-os Emma/Regina ficet írni, de egy Trónok harcás Loras/Renly-t is... hm, aztán a HP-s terveimről ne is beszéljünk)

Ami fent van és régi-Én-es:
Nehezen megszerzett boldogság (24, befejezett)
Karácsonyi öröm (1, befejezett)
Memoria Candid (3, befejezett)
Látod-e már, mit szánt neked a Sors? (3, befejezett)
Lélek kérdései (7, befejezett)
Titkok Szövetsége (3, befejezetlen)
Ephesus rejtélye (4, befejezetlen)
A tévedő utas (1, befejezetlen, el is felejtettem, hogy létezik...)

Más:

Liliomszózat (1, befejezett)
Foszló énkép (versek, 8, befejezetlen)
Hattyú (1, befejezett)

Újak, amik nem régen kerültek fel (és, öhm, nagyon várom rá a reakciókat :oops: ):
Ébervilágon túl. (1, befejezett, http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=127852)
Kések (1, befejezett, http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=125851)
Elaxusi kötelesség (5, befejezetlen, http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=124671)

Ez lenne a rövid összegzés :D

Szép nyarat Nektek,
puszi >:D< :beee:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 23 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 1 óra