Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 február 10 (kedd), 12:06

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 7704 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 155  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Sorozatfüggők Birodalma
HozzászólásElküldve: 2017 január 11 (szerda), 15:26 
Sztorihajhász

Titkok könyvtára 3. évadot nézi valaki? Én már nagyon izgulok, hová fognak kifutni. *.*

"Love is the most powerful magic of all."

"Every magic comes with a price."

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 október 31 (hétfő), 11:42 
Könyvmoly

Nézi valaki a Van Helsinget?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 október 28 (péntek), 15:52 
Könyvmoly

Nem tudom, nekem nem bejövős. :D Igazából szerintem az új Luci nem fog végig maradni. Elvileg twitteren kérdezték Markot, hogy benne lesz-e a 12. évadban, és azt mondta, igen. :yes: Igazából nekem is Mark lesz az igazi és egyetlen Luci, de én amondó vagyok, hogy ez sem rossz. :D De mindenki másképp látja ezt, persze. :)

Igen, én is reménykedem, hogy Mary ilyen marad. Tetszik ez a family reunion dolog. :3 Bobby-t viszont nagyon hiányolom a képből. Ő jó lenne közéjük. Én még mindig sajnálom, hogy neki meg kellett halnia.

Mondom, szerintem egy jó évad elébe nézünk (csak el ne kiabáljam), bár még a mai részt nem láttam, úgyhogy estére pótolok. XD Aztán majd azt is kibeszéljük. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 október 27 (csütörtök), 14:11 
Tollforgató

Érdekes, én a brit csajszit bírom. Kicsit (nagyon) sztereotip, de részemről örülnék, ha többet megtudnánk róla, mert egyelőre édeskevés, ami kiderült. Ahogy Sam leoltotta, azon kifeküdtem :) Feltételezem, hogy volt valami komolyabb/mélyebb/mögöttes indoka a cselekedeteinek, máskülönben egyszerűen ostoba lenne ez az egész, de bizakodó vagyok, hogy a sorozat készítői is így látják majd :D Mármint, ha tényleg azt a feladatot kapta volna, hogy férkőzzön be a vadászok bizalmába, akkor annak a szöges ellentétét tette, szóval A) nem is azt akarta csinálni, B) az új fickó és ő más infókat kaptak, és neki az infószerzés volt a fő feladata C) lepjenek meg az írók :D

Lucifer: Hasonlít, szerintem nem véletlenül :D De ettől nem leszek vele jobban kibékülve. Nekem nem illik a fazon Lucihoz (és nagyon távol áll a hot as hell fogalmától :D), ráadásul ott a lentebb említett problémám is vele: mitől különleges??? vagy Lucinak az a speckó fórja, hogy csak olyan porhüvelye lehet, aki elveszítette a szerelmét, vagy wtf? Nem értem, miért nem lehetett volna Pellegrinót visszahozni :( Ha Castiel hordhatja Jimmy Novakot 8 évadon keresztül, akkor szegény Luci is visszakaphatta volna az eredetit…

De hogy több pozitívumot is említsek, Cas nekem nagyon bejött (különösen az első megmozdulása, hogy lezuhan valahol a picsában és rögtön lenyúl egy kocsit hogy mehessen vissza… meg képes lenne Winchester anyut is legyakni, hogy Samhez jusson… awww, kis édes!), és hát Mary remélhetőleg badass marad az évad során végig és nem próbálják meg feláldozni a drámai hatásért. Tetszik, hogy a változatosság kedvéért ő menti meg a fiúk hátsóját… :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 október 27 (csütörtök), 6:51 
Könyvmoly

Bucky Barnes írta:
Sziasztok!

Supernatural 12. évad? Nézi már valaki? :) Részemről spoileresen is beszélhetünk róla, meg szerintem olyan nagy meglepetések eddig nem értek minket... alapvetően nem vagyok elégedetlen, mert amit hoztak, azt jól csinálták eddig (szvsz), de ezzel még nem tették túl magasra a mércét, a SupNat szerintem tud ennél jóval többet is.

Viszont: Lucit miért egy kiégett rocksztárba pakolták, az ég szerelmére?! Hová tűnt az, hogy a tápossága miatt neki speckó porhüvely kell? És mi az ég lenne olyan különleges ebben a figurában?! Ahh, remélem adnak erre valami jó magyarázatot később, különben mérges leszek.

Vagyok! :D Én még várom, merre halad az egész. :D Én kifejezetten örültem, hogy a brit csaj elhúzott, bár ahogy nekem lejött, még lesz vele baj. Mindenesetre idegesített nagyon.

Szerintem nem lesz rossz évad. :) Legalábbis remélem. :D Nekem tetszik az új Luci, ez a rocksztár pasi úgy néz ki, mint Alice Cooper. XD (Már ha ismered :D) Meg szerintem hot as hell XD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 október 26 (szerda), 20:34 
Tollforgató

Sziasztok!

Supernatural 12. évad? Nézi már valaki? :) Részemről spoileresen is beszélhetünk róla, meg szerintem olyan nagy meglepetések eddig nem értek minket... alapvetően nem vagyok elégedetlen, mert amit hoztak, azt jól csinálták eddig (szvsz), de ezzel még nem tették túl magasra a mércét, a SupNat szerintem tud ennél jóval többet is.

Viszont: Lucit miért egy kiégett rocksztárba pakolták, az ég szerelmére?! Hová tűnt az, hogy a tápossága miatt neki speckó porhüvely kell? És mi az ég lenne olyan különleges ebben a figurában?! Ahh, remélem adnak erre valami jó magyarázatot később, különben mérges leszek.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 október 09 (vasárnap), 19:18 
Ó-nagy-admin "on stage"

void_bellamy_valdez írta:
Valaki fogja nézni még rajtam kívül?

Fogom, bár a trailerig még nem sikerült eljutnom, de hallottam, hogy ígéretes. :mrgreen:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 október 09 (vasárnap), 12:48 
Szárnybontogató

Sziasztok! Látta innen valaki a Shadowhunters 2. évadának a trailerét? Nekem nagyon tetszik, és elég bizakodó vagyok ezzel az új évaddal (a végére az első is tök jó lett). És mostmár jön Maia, meg mennek elvileg Ideisbe és lehet, hogy már Sebastian is felbukkan :taps: Valaki fogja nézni még rajtam kívül?

Fustration, desperation
You say you need some kind of medication.
Situation, no motivation
destination: pernament vacation

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 október 08 (szombat), 18:33 
Szárnybontogató

vidor írta:
Wííííííííí, végre még egy BB rajongó! :D Komolyan, szerintem a világ egyik legjobb sorozata, és a 3. évad után csak még jobb lesz! Zseniális, überelhetetlen, mestermű szvsz. Talán kb. az egyetlen, amiben sose kellett csalódnom, és végig kiegyenlített színvonalon futott. Az elejétől kezdve, a közepén át, a végéről meg nem is mondok semmit... Szerintem tv történelmi remekmű, talán a Friends-el karöltve letaszíthatatlan a trónról nálam. (De ezt a 2t nem lehet összehasonlítani, mert az egyik dráma, a másik meg sitcom, szóval megosztva uralkodnak egy ideje :) )

Abszolút egyetértek! (a Jóbarátokkal is, bár abból korántsem láttam minden epizódot :D ) Pont ma fejeztük be a harmadik évadot és, hát, hűűha. _szellem2_ :taps: $pray Imádom! Jól megdolgoztatja az ember adrenalin szintjét, az biztos! De alig vártam már, hogy Walter igazán bedurvuljon - végülis Tucónál ő robbantotta be a fél épületet, és a méreggel is ő állt elő. Igazán csak idő (és külső, khm, nyomás) kérdése volt, mikor öl meg hidegvérrel valakit. Mondjuk Jesse-nek sem árt, ha kicsit megerősödik... És - amint láttuk -, mi lenne jobb beavatás egy gyilkosságnál? Szerintem holnap folytatjuk is, mert máris elvonási tüneteink vannak... A legszuperebb, hogy egyáltalán nem kiszámítható a cselekmény - persze, azért ki lehet logikázni dolgokat, de mindig képes valami újjal, valami csavarral előrukkolni. Uggggh. *fankodás vége*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 október 08 (szombat), 15:26 
Sztorihajhász

Bao2 írta:
Andro írta:
Once Upon a Time hatodik évadnyitó megvolt már mindenkinek? .

Ando, én DarkSwann-nál beleuntam a sorozatba. xd mert mindig ugyanaz van, a szereplők pedig túl egysíkúak szerintem. ...

A mostani évad egész jó lett eddig. Legalábbis fényévekkel jobb, mint az egész ötödik évad. Érdemes bepróbálni az ötödik évad dupla évadzáróját, kifejezetten élvezetes lett.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 október 08 (szombat), 11:20 
Könyvmoly

Andro írta:
Once Upon a Time hatodik évadnyitó megvolt már mindenkinek? .

Ando, én DarkSwann-nál beleuntam a sorozatba. xd mert mindig ugyanaz van, a szereplők pedig túl egysíkúak szerintem. ...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 október 06 (csütörtök), 22:16 
Tollforgató

laraF írta:
Csak most Breaking Bad van a soron. Harmadik évad eleje-közepe... Wow. Minden résszel egyre jobban imádom!

Wííííííííí, végre még egy BB rajongó! :D Komolyan, szerintem a világ egyik legjobb sorozata, és a 3. évad után csak még jobb lesz! Zseniális, überelhetetlen, mestermű szvsz. Talán kb. az egyetlen, amiben sose kellett csalódnom, és végig kiegyenlített színvonalon futott. Az elejétől kezdve, a közepén át, a végéről meg nem is mondok semmit... Szerintem tv történelmi remekmű, talán a Friends-el karöltve letaszíthatatlan a trónról nálam. (De ezt a 2t nem lehet összehasonlítani, mert az egyik dráma, a másik meg sitcom, szóval megosztva uralkodnak egy ideje :) )

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 október 06 (csütörtök), 9:43 
Sztorihajhász

Nálam Rumple és Belle még mindig a No. 1. páros. Az írók folyton őket cs*sztetik. Meg Reginát. Amúgy másnak is feltűnt, hogy Snow és Charming kisfia valahogy ki lett írva? Mert mintha nem láttuk volna még az évadban. Nagyinál sincs, nem mutatták. És Belle meg ugye aludt.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 október 05 (szerda), 15:56 
Zöldfülű

Andro írta:
Igen! A boltos jelenet! Azon csak néztem. Most komolyan ráhajtott Rumple-re?! Mert nagyon úgy nézett ki. Amúgy Monte Cristo grófját minek tették bele? Ezért?! Hát... nem tudtam érte aggódni, totál hidegen hagyott. Belle meg komolyan annál az embernél keres védelmet, aki majdnem megölte pár évaddal korábban?! Hülye ez a nő?!

Én Bellt és Rumple-t már ezer éve leírtam... Ez hol True Love? Bell megcsalta, miután száműzte! a városból, alig telt el pár hónap, máris azzal a fogalmamsincskivel volt a másik sorozatból. Akit nem is tudom, hogy minek írtak bele, volt elég töltelék szereplő.

MC valóban felesleges volt, és szegény Regina se hallott még arról, hogy nem csak úgy lehet hatástalanítani valakit, hogy megöli. De ezt elnézem neki, legalább a másik fele (a jobbik:D) érdekes lett. :D

Amúgy Robin haláláért hálás vagyok, én utáltam azt a pasast, a színész se volt szimpi, a szerepe meg egyenesen gáz volt. Az a Zelenás kavarás teljesen értelmetlen volt, mint minden más ebben a sorozatban, csak viszolygást éreztem miatta. Zelena karakterét kedvelem, de szegény olyan, mint egy elhagyott kiskutya, ami kicsit unalmas, de hátha...:D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 október 05 (szerda), 11:55 
Szárnybontogató

Elyes írta:
Kokapu írta:
Látta valaki tegnap az HBO-n a Westworldöt?

Nálam egyelőre csak listás, vszeg megvárom, h kijöjjön az összes rész, és majd egyben ledarálom :) Most elvagyok a rengeteg évadnyitómmal, pár naponta jön az újabb és újabb :lol:

Igen, hát nekem az is a bajom, hogy azt képtelen lennék kivárni, hogy kijöjjön az egész évad, pláne így, hogy az elsőt már láttam. Viszont az, hogy mindig várni kell a hétfőt, hááát... :roll:
Mondjuk legalább mire vége lesz, itt is lesz az adventi időszak :haha:

laraF írta:
Hú, a bemutatóját pont pár napja néztem, és nagggggyon ígéretesnek tűnt! Így meg aztán pláne bele fogok nézni. :-D (Anthony Hopkins bazijó ajánlólevél, valljuk be ;) ) Csak most Breaking Bad van a soron. Harmadik évad eleje-közepe... Wow. Minden résszel egyre jobban imádom!

Igen, Anthony Hopkins nálam is nagy kedvenc, ráadásnak pedig ott van még Ed Harris, James Marsden, a harmadik Hemsworth tesó: Luke (micsoda gének, te jó ég, hogy lehet egy családban három ilyen pasi? :shock: ), Evan Rachel Wood, Thandie Newton, Ben Barnes, szóval tv-sorozathoz képest igencsak erős a szereplőgárda.

"Hova tűnnek a szavak, amiket kiradírozunk?"

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 október 05 (szerda), 8:18 
Billentyűzetgyilkos

Kokapu írta:

Nálam egyelőre csak listás, vszeg megvárom, h kijöjjön az összes rész, és majd egyben ledarálom :) Most elvagyok a rengeteg évadnyitómmal, pár naponta jön az újabb és újabb :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 október 05 (szerda), 7:55 
Sztorihajhász

Amoniel írta:
Andro, annyira egyetértek veled! Én az előző félévadot nem is bírtam megnézni, láttam az első és az utolsó részt... Hatalmas csalódás volt. De most, csak nézek ki a fejemből az évad második része miatt. Imádtam! Évadokkal ezelőtt volt, hogy izgatott voltam bármi miatt is, erre most alig bírom kivárni a következő részt.:D A Gonosz Királynő annyira de annyira ott volt, hozott mindent, amiért megszerettem ezt a sorozatot(őt:D). Rumple és a Gonosz Királynő közös jelenetei. :xx: Azt hiszem, van egy új rajongásom.:D
Sajnos biztos vagyok benne, hogy úgyis elszúrják, de addig is: Long live the Evil Queen!:D

Igen! A boltos jelenet! Azon csak néztem. Most komolyan ráhajtott Rumple-re?! Mert nagyon úgy nézett ki. Amúgy Monte Cristo grófját minek tették bele? Ezért?! Hát... nem tudtam érte aggódni, totál hidegen hagyott. Belle meg komolyan annál az embernél keres védelmet, aki majdnem megölte pár évaddal korábban?! Hülye ez a nő?!

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 október 04 (kedd), 23:19 
Szárnybontogató

Kokapu írta:

Hú, a bemutatóját pont pár napja néztem, és nagggggyon ígéretesnek tűnt! Így meg aztán pláne bele fogok nézni. :-D (Anthony Hopkins bazijó ajánlólevél, valljuk be ;) ) Csak most Breaking Bad van a soron. Harmadik évad eleje-közepe... Wow. Minden résszel egyre jobban imádom!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 október 04 (kedd), 16:42 
Szárnybontogató

Látta valaki tegnap az HBO-n a Westworldöt? Nekem nagyon tetszett, már most várom, hogy újra hétfő legyen, és jöjjön a második rész :)
Pedig nem indultam nagy reményekkel, csak azért kezdtem el nézni, mert Anthony Hopkins is szerepel benne, de zseniális, szinte tátott szájjal néztem :taps:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 október 04 (kedd), 15:04 
Zöldfülű

Andro, annyira egyetértek veled! Én az előző félévadot nem is bírtam megnézni, láttam az első és az utolsó részt... Hatalmas csalódás volt. De most, csak nézek ki a fejemből az évad második része miatt. Imádtam! Évadokkal ezelőtt volt, hogy izgatott voltam bármi miatt is, erre most alig bírom kivárni a következő részt.:D A Gonosz Királynő annyira de annyira ott volt, hozott mindent, amiért megszerettem ezt a sorozatot(őt:D). Rumple és a Gonosz Királynő közös jelenetei. :xx: Azt hiszem, van egy új rajongásom.:D
Sajnos biztos vagyok benne, hogy úgyis elszúrják, de addig is: Long live the Evil Queen!:D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 október 01 (szombat), 15:40 
Sztorihajhász

Once Upon a Time hatodik évadnyitó megvolt már mindenkinek? Én nem tudom, mit akarnak, de akár még érdekes is lehet ez a Megmentő végzete dolog Emmával. Mr. Hyde továbbra is remek ellenség, csak ne szúrják el (de el fogják, amitől félek). Snowt, Charmingot meg Henryt meg simán kiírhatnák, mert ritka irritálóak. Hook meg... sajnos ő sem az a kalóz, akit megszerettünk. Maradt volna inkább halott.

Belle meg döntse már el, mit akar. Először az a baja, hogy Rumple gonosz, utána az, hogy jó, most meg az, hogy megint ő a Dark One. Semmi sem jó neki. Minek ment akkor hozzá, és esett tőle teherbe?! -.-"
Tudhatta volna, hogy nem változik meg, erre három évadig azt papolta, hogy ő mindenhogy szereti és kitart mellette. Hát... nem ezt látjuk. Szegény Rumple! Én azért még mindig imádom.
Komolyan, Reginán kívül Rumple az a karakter, akibe az írók folyton belerúgnak okkal, vagy ok nélkül.

Bár legalább az évadpremier jobb lett, mint az egész ötödik évad. De nagyon félek, hogy eltolják, főleg, hogy megint egy rakás karaktert akarnak behozni, akikkel valszeg megint ugyanúgy nem fognak tudni mit kezdeni, mint a múlt évadban az alvilági részekben. Nem baj, még kitartok, főleg Rumple, Regina, Zelena, Hyde és a Gonosz Királynő miatt. Ők legalább színt visznek az évadba. Remélem.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 szeptember 14 (szerda), 9:53 
Billentyűzetgyilkos

Andro írta:
A Lisát mi is néztük egy ideig. Aztán beleuntunk. De aranyos volt. :)

Tény, hogy nagyon bugyuták tudnak lenni néhol az ilyen szappanoperák, de van köztük sok olyan is, amit olyan jó érzés nézni, mert ahogy te is mondod, aranyos, és tökéletes kikapcsolódás arra az egy-két órára :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 szeptember 14 (szerda), 9:34 
Sztorihajhász

Elyes írta:
Váá, Lisa csak egy van, az haláli volt :mrgreen: *nostalgia on* És a Betty a csúnya lány. Azt annyira nem követtem, mint mondjuk a Vad angyalt, de amikor épp véletlen odakapcsoltam és ment, mindig megnéztem az aktuális részt :D

A Lisát mi is néztük egy ideig. Aztán beleuntunk. De aranyos volt. :)

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 szeptember 14 (szerda), 8:05 
Billentyűzetgyilkos

Váá, Lisa csak egy van, az haláli volt :mrgreen: *nostalgia on* És a Betty a csúnya lány. Azt annyira nem követtem, mint mondjuk a Vad angyalt, de amikor épp véletlen odakapcsoltam és ment, mindig megnéztem az aktuális részt :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 szeptember 13 (kedd), 23:00 
Tollforgató

De szerettem ezeket, te jó ég! Annyit röhögtünk rajtuk, mert nálunk ez kb. ilyen családi program volt. Majdnem az összes ilyen szart néztem :haha:
De amúgy szerintem semmi nem überelni a Rosalindát - amikor megbolondul és pl egy párnát képzel a gyerekének, hát azért elég beteg :haha: Kb ennyi maradt meg belőle, meg, hogy egy ideig valami énekesnő lett, meg, hogy a palinak nem is az az anyja, akire azt hitték, hanem egy másik, aki alkoholistaként élt egy faházban...

Assa írta:
... az argentin sorozatokra volt nagyon jellemző, hogy mindenki egyszerre szövegelt, egymást túlkiabálva, és be nem állt a szájuk ...

Na igen, az engem is nagyon kitudott akasztani, iszonyat irritáló volt.

Am. a Xenát azt csak szimplán imádtam, 2 rúgással levert mindenkit, jól szórakoztam anno rajta. Amúgy a Lisa csak egy van-t, szerettem még, de azt úgy tényleg szerettem, ciki, nem ciki bevallani :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 szeptember 10 (szombat), 8:21 
Sztorihajhász

Nekem az utolsó talán az Esmeralda volt, amit végignéztem. Vagyis majdnem, mert a vége felé már eluntam a folyamatos nyavalygást. A többibe belenéztem néha, de nem kötött le. Se a Vad angyal, se a többi egy kaptafára készült tömegtermék.

De persze az ilyen "klasszikusokat" végignéztem, mint a Kisasszony, az Isaura (a régi, mert ennek is volt ám remake-je), meg a Megveszem ezt a nőt. Ezeket is csak azért, mert akkoriban újdonságnak számítottak. Ma már szerintem egy részt nem bírnék végigkínlódni belőlük. A Paula és Paulinából talán pár részt láttam, de nem tudott érdekelni.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 szeptember 09 (péntek), 19:35 
Ó-nagy-admin "on stage"

Elyes írta:
Ó, a Csacska angyal! Már meg is feledkeztem róla, de anno azt is néztem sokat. Egyik osztálytársamnak a Paula és Paulina volt a kedvence, és emlékszem, egyik napköziben, amikor azt csináltunk, amit akartunk (év vége fele volt, és már nem kellett tanulni), bevittem VHS kazettán ( :lol: ), és azt néztük, amíg haza nem mehettünk. Szépen beült mindenki a tv elé, fiúk is (voltunk ekkor 12-13 évesek), és szépen sorra megnéztünk pár részt :mrgreen:

Jók voltak benne a dalok.

Mi egyik tábor alatt néztük az Esmeraldát, az utolsó előtti részt, ha minden igaz - abból is közösségi program lett. :D (Aztán másik nap jött valami meccs, a harmadikon meg Xena vagy Herkules. :mrgreen: Változatos volt.)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 szeptember 09 (péntek), 19:26 
Billentyűzetgyilkos

Ó, a Csacska angyal! Már meg is feledkeztem róla, de anno azt is néztem sokat. Egyik osztálytársamnak a Paula és Paulina volt a kedvence, és emlékszem, egyik napköziben, amikor azt csináltunk, amit akartunk (év vége fele volt, és már nem kellett tanulni), bevittem VHS kazettán ( :lol: ), és azt néztük, amíg haza nem mehettünk. Szépen beült mindenki a tv elé, fiúk is (voltunk ekkor 12-13 évesek), és szépen sorra megnéztünk pár részt :mrgreen:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 szeptember 09 (péntek), 19:23 
Ó-nagy-admin "on stage"

Kokapu írta:
Az utolsó dél-amerikai szappanopera, amit láttam, ha jól emlékszem, a Megveszem (férjem szerint megeszem :haha:) ezt a nőt volt. A Vad angyalt nem néztem, mert idegesített benne a főszereplő csaj.

Engem a Vad angyalban még nem idegesített a fsz, de emlékszem, az argentin sorozatokra volt nagyon jellemző, hogy mindenki egyszerre szövegelt, egymást túlkiabálva, és be nem állt a szájuk - gondolom, mert szerintük ettől vicces lesz a jelenet, akkor is, ha amúgy a párbeszéd vagy a szituáció nem az, inkább csak mindenki belelovallja magát a saját hülyeségébe. Elfogadom, hogy az ő humorérzékük erre van hangolva, meg sokaknak szintén működik, de nekem általában csak rettentő fárasztó volt. Kivéve, a Vad angyalt és a Csacska angyalt (ezek a magyar címadások... :D ), bár utóbbiból csak részleteket láttam. (De még annál is az járt a fejemben, hogy fogd-már-be-fogd-már-be-hadd-mondja-végig-a-másik-felesleges-körök-helyett, cserébe legalább jó helyzetkomikumok voltak. :mrgreen: )

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 szeptember 09 (péntek), 18:32 
Szárnybontogató

Az utolsó dél-amerikai szappanopera, amit láttam, ha jól emlékszem, a Megveszem (férjem szerint megeszem :haha:) ezt a nőt volt. A Vad angyalt nem néztem, mert idegesített benne a főszereplő csaj.
Viszont míg gyesen voltam, akkor adták újra a Szomszédokat, azt végignéztem :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 szeptember 09 (péntek), 16:13 
Ó-nagy-admin "on stage"

Andro írta:
Szerintem pont ugyanaz, mint a többi 8748172 dél-amerikai szappanoperának.

Mínusz az a 2-3-4-stb. aminek mégis valami más befejezést adtak. :wink:
(Bár nem nagyon emlékszem már a régiekre, általános iskolás korom óta meg egyet ha láttam, de azért szoktak akadni kicsit egyedibbek.)
De a kérdés úgyis inkább a "hogyan?", nem a "mi?". :D Mert ha az ember végigült 100-200 részt, akkor már ki akarja élvezni az általában borítékolható végkifejletet.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 szeptember 09 (péntek), 15:46 
Sztorihajhász

Ero írta:
Elyes írta:
de most az egyik legnagyobb guilty pleasure-ömet nézem, a Vad angyalt :mrgreen:

Huh, azt én is néztem, de éppen áramszünet volt nálunk, amikor az utolsó részt adták, így soha nem tudom meg, mi lett a vége! :)

Szerintem pont ugyanaz, mint a többi 8748172 dél-amerikai szappanoperának.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 szeptember 08 (csütörtök), 19:33 
Könyvmoly

Elyes írta:
Ha eljutok oda, elmesélem, mert már nem emlékszem rá :mrgreen:

Köszi! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 szeptember 08 (csütörtök), 19:23 
Billentyűzetgyilkos

Ero írta:
Huh, azt én is néztem, de éppen áramszünet volt nálunk, amikor az utolsó részt adták, így soha nem tudom meg, mi lett a vége! :)

Ha eljutok oda, elmesélem, mert már nem emlékszem rá :mrgreen:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 szeptember 08 (csütörtök), 15:21 
Könyvmoly

Elyes írta:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 szeptember 08 (csütörtök), 7:52 
Billentyűzetgyilkos

Assa írta:
Hát, az se rövid. :D
Nem bizony. De már a negyvenedik rész körül járok, úgyhogy elég jól haladok 8) És még mindig imádom, még ha néha rettentő nevetséges tud lenni egy-egy jelenet/epizód, ami tizenpárévesen nem tűnt fel, de most annál inkább :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 szeptember 07 (szerda), 15:56 
Ó-nagy-admin "on stage"

Luthien Lovemagic írta:
Én meg most éppen Babylon 5-öt nézek újra

Hú, tényleg, Babylon 5, de rég volt már. :shock:

Elyes írta:

Hát, az se rövid. :D
Ráadásul, emlékszem, mikor tévében adták, a végén már nagyon durván szétaprózták a részeket, és attól csak még hosszabbnak érződött az egész, azt hittem, sose jutnak el a végéig. :-w

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 szeptember 07 (szerda), 15:05 
Billentyűzetgyilkos

Assa írta:
Amikor bejön a képbe a nácis vonal? (Vagy most spoilereztem. :P )

Komolyan fogalmam sincs :haha: Utána nézek majd, az pontosan hol is volt és mi történt akörül, de most hogy így filózom rajta, valami rémlik. Amúgy igen, borzasztó hosszú egy-egy rész, emlékszem, néha már csak azért is halogattam az aktuális következőt, mert áh, hosszú, most erre nincs időm, helyett nézek inkább egy átlag 40-42 perceset, amiből persze aztán mindig két-három rész lett, és kábé ott voltam, mintha megnéztem volna egy Internátus részt XD Fú, most kedvet kaptam újrakezdeni, úgyhogy fel is veszem a listámra, de most az egyik legnagyobb guilty pleasure-ömet nézem, a Vad angyalt :mrgreen:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 szeptember 07 (szerda), 14:59 
Sztorihajhász

Assa írta:
El Internado/Internátus újranézés... 8) _szellem_

Kíváncsi vagyok mennyire lesz más úgy végigkövetni, hogy tudom, mi hova fut ki, és kire mi vár. (Na meg, az is érdekel, vajon mennyit felejtettem el belőle. :mrgreen: )

Valaki nézte esetleg?

Én meg most éppen Babylon 5-öt nézek újra, az első évada pipa, eddig olyan jó, mint amilyenre emlékeztem, majd meglátjuk, milyen lesz később :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 szeptember 07 (szerda), 14:45 
Ó-nagy-admin "on stage"

Elyes írta:
Ah, igen :xx: Nem néztem végig, mert anno nem találtam meg az összes részt online/letölthető változatban, úgyhogy a közepe fele talán (??) félbehagytam, aztán meg is feledkeztem róla sokáig, de szerettem nagyon.

Amikor bejön a képbe a nácis vonal? (Vagy most spoilereztem. :P ) Azt hiszem, az van talán középtájt meg épp valahol az évad végén.
Olyan sok különböző(nek tűnő) rejtélyt beleszőttek, hogy féltem, hogy nem sikerül majd normálisan lezárni, de végül egész jól összehozták a befejezést, kevés kilógó vagy magyarázat nélkül maradt dologgal.

Volt szereplő, akit pont a sorozat második felében kezdtem megkedvelni, sőt, idővel az egyik kedvenc karakterem lett. A végén furcsa is volt visszagondolni, hogy vajon miért tartottam korábban olyan ellenszenvesnek, aztán most újra látva a sztori elejét, rájöttem, hogy ja, hát ezért a húzásáért, na meg azért a másikért stb. :lol:
Most már jobban szemet szúrnak az apróbb logikátlanságok/bakik is.

Az a "baj" vele, hogy mindig annyi minden történik és annyi esemény van folyamatban, hogy nehéz abbahagyni a rész végén. Egy 20 perces vígjátéksorozatnál vagy akár egy 40 perces epizódnál még könnyű azt mondani, hogy na jó, csak még egy részt... de ahol 70 perc a minimális hossz, ott azért meg kell gondolni a dolgot. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 szeptember 07 (szerda), 14:22 
Billentyűzetgyilkos

Assa írta:

Kíváncsi vagyok mennyire lesz más úgy végigkövetni, hogy tudom, mi hova fut ki, és kire mi vár. (Na meg, az is érdekel, vajon mennyit felejtettem el belőle. :mrgreen: )

Valaki nézte esetleg?

Ah, igen :xx: Nem néztem végig, mert anno nem találtam meg az összes részt online/letölthető változatban, úgyhogy a közepe fele talán (??) félbehagytam, aztán meg is feledkeztem róla sokáig, de szerettem nagyon.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 szeptember 07 (szerda), 13:29 
Ó-nagy-admin "on stage"

Valaki nézte esetleg?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 július 30 (szombat), 9:13 
Szárnybontogató

candlelight írta:
Kira azért lehet, hogy még visszatér egy picit, a trailerben legalábbis látunk egy rókát, persze, az nem biztos, hogy Kira. :)

Az a róka nem egy prérifarkas volt (prérifarkasnak mondják magyarul?)? Viszont, ahogy egyre többet gondolkodom rajta, hogy ez az utolsó, rájöttem, hogy gey csomó szál van még. Kate is ott mászkál valahol, meg a sivatagi farkas, plusz ezek az új emberek és elvileg Teo is visszatér, bár ő most segíteni fog nekik azt hiszem. És ez csak 20 rész... az biztos, hogy jó zsúfolt lesz, főleg, hogy azt hallottam Jeff Davis szeretné viszahívni a régieket egy-egy kameóra :taps:

Fustration, desperation
Situation, no motivation

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 július 23 (szombat), 12:50 
Tollforgató

void_bellamy_valdez írta:
laraF írta:
Tudom, tudom, a Teen Wolf is már régi lemeznek tűnik... de valaki várja még esetleg a hatodik évadot? (Rajtam kívül, aki minden hibája ellenére is még mindig szereti az egész hóbelebancot - kiváltképp Stilest -, bár kétségbeesetten várja vissza Peter Hale-t :(( )

Uuu én is nagyon várok már vissza sok mindent a Teen wolftól... Isaacet, Petert, a lacrosst (jó az már visszajött, de szánalmasan kevés volt belőle) és azt is úgy sajnálom, hogy Kirát kiírták :(( :(( De amúgy én ezektől függetlenül is várom az új évadot, remélem egy kicsit kevésbé komorra veszik, habár nem látok rá sok esélyt...

A negyedik-ötödik évad miatt totál elveszítettem én is a lelkesedésem, sajnos már nem volt meg a sorozatnak az az igazi Teen Wolf fílingje, de a hatodik (ami az utsó lesz, most már ez hivatalos... :-( ) évad trailere nekem eléggé bejövős, a Peter/Stiles fanok meg kifejezzen örülhetnek neki, nézzétek csak meg! :wink:

https://www.youtube.com/watch?v=CYg3-5tCBAU

(Meg a Stydiások is. :-P )

Sterek sajnos nem várható. :-( Azért, persze lehet drukkolni, hogy feltűnjön Derek vagy Isaac, de szerintem erre nem nagyon van esély. Kira azért lehet, hogy még visszatér egy picit, a trailerben legalábbis látunk egy rókát, persze, az nem biztos, hogy Kira. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 július 22 (péntek), 11:56 
Szárnybontogató

Én most csak két sorozatot nézek, olyat, ami jelenleg fut. Az egyik az Aznap éjjel, hát az valami zseniális. Igazából nem is tudom a besorolását: kriminek indul, de végül is, inkább a nyomozásról, ügyvédi munkáról szól, kíváncsi leszek, egyáltalán kiderül-e végül, hogy ki volt a gyilkos. Nagyon lassú, de mégis lebilincselő.
Másik a Londoni rémtörténetek, annak már a harmadik évada megy.
Illetve várom már, hogy mikor indul A sebész új évada.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 július 18 (hétfő), 8:10 
Billentyűzetgyilkos

Dead of summer, valaki? ABC-s sorozat, az írói a OUAT-ból ismert Ian B. Goldberg, Adam Horowitz, és Edward Kitsis. A héten jön a negyedik része. Engem megvett az első három rész (igazából már a pilot is). Érdekesek a karakterek, jók a párbeszédek, jó a sztori (!!), a színészeket szerintem nagyon eltalálták, tetszik, hogy több történszálon fut, vannak jelenetek a közelmúltból, tényleg megismerjük a karakterek háttérsztoriját, és belelátunk a fejükbe, kiderül, hogy mit miért tesznek... Nem az a sikítozós horror, de van borzongás és főleg feszültség bőven. Várom már nagyon a folytatást.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 július 15 (péntek), 20:48 
Szárnybontogató

laraF írta:
Tudom, tudom, a Teen Wolf is már régi lemeznek tűnik... de valaki várja még esetleg a hatodik évadot? (Rajtam kívül, aki minden hibája ellenére is még mindig szereti az egész hóbelebancot - kiváltképp Stilest -, bár kétségbeesetten várja vissza Peter Hale-t :(( )

Uuu én is nagyon várok már vissza sok mindent a Teen wolftól... Isaacet, Petert, a lacrosst (jó az már visszajött, de szánalmasan kevés volt belőle) és azt is úgy sajnálom, hogy Kirát kiírták :(( :(( De amúgy én ezektől függetlenül is várom az új évadot, remélem egy kicsit kevésbé komorra veszik, habár nem látok rá sok esélyt...

Fustration, desperation
Situation, no motivation

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 július 13 (szerda), 21:49 
Szárnybontogató

Haha, én csak úgy két hónapja kezdtem el komolyabban sorozatokat nézni, de azt hiszem ez egy szörnyűséges szerelem kezdete. :oops: (Ráadásul megfertőztem vele anyámat. Habár nem kellett volna neki Star Trek DVD-ket ajándékoznom karácsonyra...)

Amibe teljesen bele vagyok bolondulva, az a Gotham: http://www.imdb.com/title/tt3749900/. A többi szuperhős-képregény-adaptáció sorozatról ugyan nem beszélhetek (egyik se nagyon keltette fel a figyelmemet, kivéve talán anno a Smallville-t, de az se sokáig...), de ez! Kéremszépen. A cselekmény sűrű, izgalmas, intelligens. A színészek bravúrosak; én ilyen odaadó munkát még csak több milliárd dolláros sikerfilmek színészeitől láttam eddig. A vizuális effektek, a város hangulata, a ruhák, az autók - az egész látvány lenyűgöző, minden részlet aprólékos odafigyeléssel ki van dolgozva. Wow. Idegtépő mennyiségű adrenalint halmoz fel benned, ráadásul ínycsiklandozóan fekete, cinikus (már-már beteg) a humora. Nem tökéletes, persze, de nna. Fú.
Viszont csak erős idegzetűeknek ajánlott, az már tuti. Kissé... erőszakos és grafikus. De hát ez mégisccsak Gotham. Kíváncsi lennék, magyar tájakon ismerős-e valakinek. + a hozzám hasonlóan slashre kihegyezettek örömmel csorgathatják a nyálukat Jim Gordon és Oswald Cobblepot, avagy Pingvin hmmmm, közeli kapcsolata láttán

Supernatural téren még csak első évados vagyok (...), de abszolút érdekel. Lassan ugyan, de haladok vele. Tetszenek a morális kérdések, amiket pedzeget.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 június 28 (kedd), 9:03 
Sztorihajhász

Assa írta:
GoT évadzáró

Totálisan :beee: :beee: :beee:

Kicsit összszedetlenül, de:

A flotta végén, a Frey-pite, Tower of Joy... :yes:

Cersei egy huszárvágással jópár karaktert kiikítatott. És újabb pont kipipálva a valonqar-jóslatban. (Meg egy lökés afelé, hogy Jaime legyen az a bizonyos valongar. :P )
Érdekes volt, hogy Pycelle megkapta Kevan halálát, Varys + Ellaria meg Doran könyvbeli szövegét, de még tőlük is hatott, főleg mert váratlanul jött.
Az Olenna vs. Homokkígyók pedig :taps:

A Hand of the Queen jelenet nagyon aranyos volt, a megilletődöttségükkel és Tyrion meghatottságával. :x

King in the North - pár hete még nem gondoltam volna, hogy meglépik, és ha igen, akkor nekem az tetszeni fog, de így lett, nagyon is :xx:
Kisujj pofára esése pedig csak a hab a tortán :lol:

Óváros és a könyvtár gyönyörű, és jó, hogy Samék épp odaértek a hollók kireptetésére. 8->

"Winter is here."
"Well, Father always promised, didn't he?" :mrgreen:

Összefoglaltál mindent :xx: :beee: :taps:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 június 27 (hétfő), 20:51 
Ó-nagy-admin "on stage"

GoT évadzáró

Totálisan :beee: :beee: :beee:

Kicsit összszedetlenül, de:

A flotta végén, a Frey-pite, Tower of Joy... :yes:

Cersei egy huszárvágással jópár karaktert kiikítatott. És újabb pont kipipálva a valonqar-jóslatban. (Meg egy lökés afelé, hogy Jaime legyen az a bizonyos valongar. :P )
Érdekes volt, hogy Pycelle megkapta Kevan halálát, Varys + Ellaria meg Doran könyvbeli szövegét, de még tőlük is hatott, főleg mert váratlanul jött.
Az Olenna vs. Homokkígyók pedig :taps:

A Hand of the Queen jelenet nagyon aranyos volt, a megilletődöttségükkel és Tyrion meghatottságával. :x

King in the North - pár hete még nem gondoltam volna, hogy meglépik, és ha igen, akkor nekem az tetszeni fog, de így lett, nagyon is :xx:
Kisujj pofára esése pedig csak a hab a tortán :lol:

Óváros és a könyvtár gyönyörű, és jó, hogy Samék épp odaértek a hollók kireptetésére. 8->

"Winter is here."
"Well, Father always promised, didn't he?" :mrgreen:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 7704 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 155  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra