Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 február 10 (kedd), 12:05

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 7704 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 155  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Sorozatfüggők Birodalma
HozzászólásElküldve: 2017 május 17 (szerda), 7:31 
Sztorihajhász

OUAT 6. évadzárót ki látta már rajtam kívül? Én kellemesen csalódtam, sokkal rosszabbra számítottam.

"Love is the most powerful magic of all."

"Every magic comes with a price."

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 május 16 (kedd), 17:00 
Könyvmoly

SupNat 12. évadot gondolom, nézzük egy páran. :) Csak annyit kérdeznék, hogy ti mennyire vagytok felkészülve arra az évadzáróra? Mert én igen is, meg nem is. :labi:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 május 13 (szombat), 8:32 
Sztorihajhász

Hivatalosan berendelték az OUAT 7. évadát, csak tudnám, mi a csudának?! -.-"

A hírek szerint csak Regina, Rumple és Killian Jones maradnak állandó karakterek. Emma (bár ő elvileg beugrik majd egy epizódra), Henry, Zelena, Belle, Charmingék mennek, mert a színészek szerződését nem hosszabbították meg. Tehát kb. mindenki megy, mert csökkentették a sorozat költségvetését. Nos, én már az utóbbi két évben sem fűztem sok sikert a sorozathoz, de egy hetedik évad már totál felesleges. Az írók kiégtek, a színészek úgyszintén, a történet már folyamatosan önmaga ismétlése és rossz paródiája.

Komolyan, most imádkoztam, hogy kaszálják el, zárják le a Végső Nagy Csatával, legyen már vége a történetnek. Bár amilyen huzavona volt, én valahogy sejtettem ezt a berendelést. Azért kíváncsi leszek, mit fognak kezdeni három olyan karakterrel, akik nem igazán csípik egymást. Lehet, hogy bele fogok nézni, de nagy reményeket nem fűzök hozzá.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 május 08 (hétfő), 19:21 
Sztorihajhász

Kinek hogy tetszett az OUAT musical epizód? Én kellemesen csalódtam, mert bár maga a történet nem volt egy nagy eresztés, de a dalok jók lettek. A személyes kedvencem Zelena és Regina dala volt, bár Zelenáé picit jobban tetszett. Jen, Ginnifer és Josh hangján erősen hallatszott a megkozmetikálás, de nem voltak rosszak ők sem. A táncbetétek is élvezetesek lettek, szóval, nem tudok panaszkodni.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 május 07 (vasárnap), 19:27 
Tollforgató

Andro írta:

Nem tudom, mert ennyi erővel, ahogy megkavartak mindent, akár Emily, vagy Hannah is lehet már A.D. Sőt, lehet, hogy Ezra volt csaja A.D., és megjátszotta az elrablását.

Ezra volt csajára én is gondoltam már, és arra, hogy szegény Spencer már tudathasadásos lett... :haha: De nekem már mindenki gyanús, főleg a rendőr...

"Hiszek a tündérekben! Hiszek! Hiszek!" (Pán Péter)

"A szépség belülről fakad" (Hasfelmetsző Jack)
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
"Minden csoda alapja a szeretet."

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 május 07 (vasárnap), 15:17 
Sztorihajhász

birokatalin írta:
Andro írta:
Van itt, aki még nézi a Pretty Little Liars-t? Én még szenvedek vele, de most már elhatároztam, kitartok a végéig, ha törik-ha szakad. Nem azért, mert olyan marha kíváncsi lennék rá, hogy ki A.D. - na jó, egy kicsit -, hanem ha már eddig eljutottam, akkor úgy illő, be is fejezzem a sorozatot.

Én nézem, de néha már olyan nyakatekertek ezek a családi szálak... :D :haha: Szerinted ki A.D.? (szerintem most férfi lehet, de ki tudja)

Nem tudom, mert ennyi erővel, ahogy megkavartak mindent, akár Emily, vagy Hannah is lehet már A.D. Sőt, lehet, hogy Ezra volt csaja A.D., és megjátszotta az elrablását.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 május 07 (vasárnap), 11:39 
Tollforgató

Andro írta:
Van itt, aki még nézi a Pretty Little Liars-t? Én még szenvedek vele, de most már elhatároztam, kitartok a végéig, ha törik-ha szakad. Nem azért, mert olyan marha kíváncsi lennék rá, hogy ki A.D. - na jó, egy kicsit -, hanem ha már eddig eljutottam, akkor úgy illő, be is fejezzem a sorozatot.

Én nézem, de néha már olyan nyakatekertek ezek a családi szálak... :D :haha: Szerinted ki A.D.? (szerintem most férfi lehet, de ki tudja)

"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 május 07 (vasárnap), 6:49 
Sztorihajhász

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 április 26 (szerda), 12:23 
Tollforgató

Nézi még valaki a 13 reasons why-t? a hetedik résznél tartok, de ki vagyok akadva, hogy nem tudom, melyik kazetta Clay-é.... :D ~x(

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 április 24 (hétfő), 18:26 
Sztorihajhász

shanon widow írta:
ahaaaa :D a musical rész. a teringettét, az sehonnan se maradhat ki? :D nem is tudom, tényleg percenként változik nálam ez a "nézem-nem nézem" dilemma. mint anno a "szeret-nem szeret".

mindig van egy esemény, ami felülirja az azt megelőző kijelentéseket. mint legtöbb a helyen a jogban, vannak kiskapuk. semmi se fix XD szóval végül is barákinek a feltámadása tök jogos :taps:
vagy hát úgy csinálják, hogy az legyen.

most mondanám, hogy várom már a következő részeket, de nem tudom, miért. nincs izgalom, nincs kiváncsiság, inkább amolyan "hány bőrt húznak még le?" fazon :( :(

Pedig a kövi részben feltárul a Fekete tündér múltja és kiderül, hogy miért hagyta el Rumple-t még kisbaba korában. Engem ez érdekel, mert végre megtudjuk, hogy Rumple miért akart olyan elkeseredetten családot magának. Mondjuk jelenleg a fekete tündér a legérdekesebb karakter most, hogy Zelenát is kih*rélték, hogy szépen fejezzem ki magam. Amit a mostani részben műveltek vele, az borzalom volt. De a flashback javított rajta, és megtudtuk, hogy lett a Bádogember. Mondjuk az érdekes volt.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 április 24 (hétfő), 14:41 
Betűmániákus

ahaaaa :D a musical rész. a teringettét, az sehonnan se maradhat ki? :D nem is tudom, tényleg percenként változik nálam ez a "nézem-nem nézem" dilemma. mint anno a "szeret-nem szeret".

mindig van egy esemény, ami felülirja az azt megelőző kijelentéseket. mint legtöbb a helyen a jogban, vannak kiskapuk. semmi se fix XD szóval végül is barákinek a feltámadása tök jogos :taps:
vagy hát úgy csinálják, hogy az legyen.

most mondanám, hogy várom már a következő részeket, de nem tudom, miért. nincs izgalom, nincs kiváncsiság, inkább amolyan "hány bőrt húznak még le?" fazon :( :(

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 április 23 (vasárnap), 15:31 
Sztorihajhász

Nálam Killian feltámasztásánál vágták el végleg magukat az írók. Mivel ugye, már az első évadban elhangzik Rumple-től, hogy halottakat nem lehet visszahozni a haláltól, mert az ellentmond a mágia törvényeinek. Erre mi történik? Az ex-kalóz feltámad! Szóval ezzel ellent mondtak maguknak az írók, igaz, már nem először.

Igen, a tanáros dolog is. Snow eddig alsós tanítónő volt, aztán hirtelen átment középiskolai fizika tanárnőbe. WTF?! Gyorsan rangot lépett, nem mondom.

A Hádész-Zelena szálat ne emlegessük, mert az úgy volt szánalmas az egész Alvilágos dologgal, ahogy megírták. Mondjuk már Camelot se volt egy nagy eresztés.

A kicsi Neal szerintem még mindig pólyás, pedig lassan eltelik egy év közben. Mondjuk fura, hogy eddig Snow-ék folyton hurcolászták a gyereket, de most nem. Mi van, eltették talomba? Vagy rábízták Nagyira, vagy mi van? Szegény gyerek, látszik, hogy Snow és Charming nem túl jó szülők, mert már a második gyereküket se tudják normálisan felnevelni.

De mindjárt itt a musicales rész a KillianXEmma esküvővel, ami az előzetes hírek szerint megint problémás lesz. Nehogy már valami ugye simán menjen. Szerintem most egyedül a Fekete tündér életképes karakter, mert hát Zelena átment szupermamiba, Regina már régen megjavult úgy, hogy nem is önmaga. Rumple szenved jobbra-balra hol ezért, hol azért, és már Emma sem igazán egy Megmentő. Legalább Henryt hanyagolnák jobban, őt már az elejétől fogva utálom. De most hogy bedobták az "Író ereje átveszi a hatalmat a gyerek felett" dolgot, tutira nem fogják kihagyni.
Charming és Killian meg a két papucs, bár előbbi azért még mindig életképesebb az asszonypajtás nélkül.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 április 22 (szombat), 18:07 
Betűmániákus

akkor egyetértünk benne :D sokszor eszembe jut, hogy valójában mennyi jó ötletük van az iróknak, mennyi lehetőség van a dologban -- még mindig --, hogy hány igazán szuper dolgot hoztak össze, és mégis... voltak, helyzetek, amiket egyáltalán nem használtak ki (itt még mindig Hádészt tudom felhozni, pláne karöltve Zelenával, félretéve a románcot, ami nem is volt az XD ha ők akkor valóban összefognak és azt csinálják, amit mondanak, akkor az a bizonyos folyó hamar megtelt volna lelkekkel :roll: ), vagy kitaláltak valami félmegoldást, stb.
Aladdin és Jázmin.
bocs, de ők mihez is kellettek? hármat kivánni? meg jól megmondani Snownak, hogyan lehet megint jó tanár? ami mellesleg szintén vicces, ugyanis azóta egy percnyi jelenetet se kapott a suli, holott ezt is életbevágó feladatként kezelték. értem, hogy film, de jó rugalmasnak és lazának mutatja be az egyes szakmákat XD és ez valahol szomorú :labi: aztán ami szintén zavaró: mintha totál elfelejtenék, hogy a filmben vannak gyerekeeeek :-? az tény, hogy anno Emmával egyéb okok miatt nem kellett foglalkozni, de hogy ebben az új álomkórban szinte direkt nem volt szó róla, hogyan éli ezt meg a kicsi Neal, aki foglalmam sincs mennyi idős, de hogy még mindig pólyás, az is fura... meg hogy közben a saját unokád idősebb nálad, az is. úúú. nem biztos, hogy jó példát hoztam fel, mert már annyi rokoni szál van, hogy nekem is gondot okoz, deeee... eléggé eltekerték ezt is.

Belle... ő saját maga paródiája, ahogy valahol Gold is. mindent összevetve, mintha senki sem tudná, hogy honnan hová akar jutni. ha ezt veszem alapul, akkor akárhogy is van, de Hook az akiből végül is lett valami (az, hogy milyen áron és hogy mi, az más kérdés). levetkőzte a gonosz énjét, gyakorlatilag öleb lett belőle, aki önállóan nem is csinál már semmit, nehogy Emma elhagyja, de akkor is. és akkor még Regina tartozik a klubba, mindenki más pedig ki van téve az épp aktuális gonosznak /:) meg talán a szerzők se tudjkák, hogyan is legyen tovább és akkor már saját magukat keverik meg és össze. ez pedig nem hiszem hogy jóra vezet, mivel kb úgy áll az alapsztori, hogy van, aki képes megváltozni, van, aki semmilyen módon sem (akár elveszti a családját vagy bármilyét útközben, akár sem), és kész. ez meg nem valami nagy mondanivaló.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 április 20 (csütörtök), 7:44 
Sztorihajhász

@shanon widow: Nagyon jól összefoglaltad az OUAT lényegét, pont így látom én is. Egyre több a felesleges karakter, egyre kevesebb idő jut az alapkarakterekre. Hookkal nekem is az a bajom, amit leírtál. Ő már sajnos nem kalóz, hanem egy biodíszlet, mint Charming. Kb. annyi szerepe van, hogy vagy rinyál, vagy bajba kerül, ahonnan Emmának kell megmentenie. Már régen nem az a remek karakter, akit anno megkedveltünk. Regina legalább még Regina. Snow meg már az ötödik évadban is kínszenvedés volt. A Hádészos cucc kész vicc volt, a sorozat meg lassan már önmaga paródiájába megy át. Ja, már régen átment.

Gideon számomra egy újabb vergődő antihős, akit nem tudok komolyan venni. Ez a "meg kell ölnöm Emmát, hogy hős lehessek" szöveg meg annyira gyenge, hogy komolyan, ennél már szerintem nem lehet lejjebb. Vagy igen, mert az írók még mindig meg tudják mutatni, hogy tudnak még rosszabbat írni.

Jázmin és Aladdin nekem amúgy tök fölösleges töltelékkarakterek. Irritálnak mind a ketten, bár Aladdin jobban. Jázmin még az "elmegy" kategória, bár ha meghalnának sem hullatnék könnyeket.
Rumple és Belle... jobb lenne nekik tényleg külön. Rumple még hagyján, mert ő úgysem fog megváltozni, de nem is ezért szeretem. Belle viszont nagyon átment hisztis r*bancba az utóbbi évadok során. Mondjuk folyton eljátssza a "változz meg, vagy elhagylak, de amúgy szeretlek" dolgot, aztán persze húz vissza a férjéhez, ha gáz van. Amúgy kétlem, hogy a Nagy Csata után együtt maradnak, hacsak csoda nem történik.

A musical-részt meg kb. annyira várom, mint a világvégét. De elvileg úgyis valaki bezavar az esküvőbe, vagy valami ilyet olvastam. Igen, jön az Emma-Killian (nem, nem tudom Hooknak hívni) nász, bezony!

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 április 19 (szerda), 16:22 
Tollforgató

finnigan írta:

Ó, én egyszerre utálom és imádom ezt a real-time aspektusát a sorozatnak. xD De asszem az imádatom erősebb, valahogy még jobban hat az egész így; ha a POV karakter stresszel/szomorú egy hétig, akkor te se látod megoldódni ezt húsz perccel később, hanem egy hétig stresszelsz/angstolsz vele... szóval utálom, de baromira élvezem, na. :D

Nekem pont az tetszett a harmadikban, hogy ilyen kis kompakt volt, minden szál, felvetett kérdés, metafora körbeért - imádtam ezt a csomó kis apróságot benne, például Isak beragadt szekrényét, vagy Even változó filmes utalásait -, és bár ott is megvolt, hogy két nagy konfliktusból (problémából) állt az évad - amiből az első már félidőnél éppen megoldódott volna, amikor jött a második probléma -, szerintem itt sikerült a kettőt a legjobban összekötni az Isaknál eleve meglévő családi problémák miatt. De egyébként maximálisan megértem a te álláspontodat is. Szerintem ha nem egyhuzamban nézem az évadokat, nekem is jobban hiányoztak volna a lányok.

Nekem rá kellett jönnöm, hogy kábé bármilyen kombinációban szeretem ezeket a szereplőket. Most egyébként pont az jutott eszembe, hogy Eva-Sana jelenet nem is nagyon volt a sorozatban, vagy egyébként Sanát és Vildét is megnézném, utóbbiaknál tényleg érne már egy beszélgetés kettesben.
Szóval ilyen egy shippért nézem a sorozatot érzésem nekem sincs - bár egyébként eddig bejöttek a romantikus szálak is. :)

Sana kapcsán az is érdekes, hogy legalább részben minden évadban eddig ő oldotta meg a POV karakter problémáját, ő adott tanácsot, ő segített (legalábbis Nooránál és Isaknál elég erőteljesen), szóval érdekes lesz látni, hogy mellette ki lesz ott. Mert legyen már ott valaki, valaki vegye már észre szegényemet. x")

Haha, igen, van abban valami, amit mondasz :D Bár én alapból a dara típus vagyok, mert annyira türelmetlen vagyok, és szeretek egybe nézni mindent :haha:

Voltak tök jó dolgok a 3. évadban, csak nekem Isak nem igazán nőtt a szívemhez. Főleg az első évadbeli kavarása miatt. Szóval nekem már vele alapból hátránnyal indult az évad. De amúgy meg ott volt pl a 3x09nek a vége, ami annyira gyönyörű és ikonikus, szóval megértem, hogy miért szeretik ennyien azt az évadot. Mondjuk még mindig nem vágom, hogy Isakot miért imádják ennyien, de ez már az én bajom.

Igen, tök jó, hogy Sana ekkora katalizátor. Szerintem amúgy maga az évad trailere is erre utalt.
Én is imádom a karakterek közti dinamikát, amiket írtál pl azokat nagyon-nagyon szívesen látnám. Tényleg kb szinte Sana-Eva jelenet nem is volt külön.
Amúgy igen, Sana ilyen szempontból nagyon kívülálló, ezért is tudok vele azonosulni ennyire. Úgymond szeletek vannak az életében, amiket szépen feloszt, és különválaszt. Nagyon érdekesnek tartom, meg tök jó, hogy van valaki, akinek a családja tényleg fontos és az élete részét képezi. Eddig ez a vonal eléggé hanyagolva volt összben.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 április 19 (szerda), 9:34 
Tollforgató

vidor írta:
Ne is mondd! Legszívesebben bevárnám a részt rendesen, de sajna szétspoilerezik addigra az egészet a neten :(

Hm, nekem am. pont a 3. évad nem tetszett annyira, talán azért is, amit te is írtál, hogy nagyon nem voltak mellékszálak, meg a lányok is alig szerepeltek... Pont ezért eddig az első évad nálam a kedvenc :) De mondjuk ez a 4. eddig nagyon bejön, lehet ha vége még változni fog, meglátjuk mit hoz ez az évad. Valahogy amúgy ebben a sorozatban a shippek úgy amblokk hidegen hagynak, inkább a lányok barátsága, ami nekem a szívemhez nőtt.

Am. igen, Sana ilyen szempontból nagyon érdekes, nekem alapból mondjuk mióta képernyőn van a kedvencem, de tök jó látni ezt az érzékenyebb oldalát :)

Ó, én egyszerre utálom és imádom ezt a real-time aspektusát a sorozatnak. xD De asszem az imádatom erősebb, valahogy még jobban hat az egész így; ha a POV karakter stresszel/szomorú egy hétig, akkor te se látod megoldódni ezt húsz perccel később, hanem egy hétig stresszelsz/angstolsz vele... szóval utálom, de baromira élvezem, na. :D

Nekem pont az tetszett a harmadikban, hogy ilyen kis kompakt volt, minden szál, felvetett kérdés, metafora körbeért - imádtam ezt a csomó kis apróságot benne, például Isak beragadt szekrényét, vagy Even változó filmes utalásait -, és bár ott is megvolt, hogy két nagy konfliktusból (problémából) állt az évad - amiből az első már félidőnél éppen megoldódott volna, amikor jött a második probléma -, szerintem itt sikerült a kettőt a legjobban összekötni az Isaknál eleve meglévő családi problémák miatt. De egyébként maximálisan megértem a te álláspontodat is. Szerintem ha nem egyhuzamban nézem az évadokat, nekem is jobban hiányoztak volna a lányok.

Nekem rá kellett jönnöm, hogy kábé bármilyen kombinációban szeretem ezeket a szereplőket. Most egyébként pont az jutott eszembe, hogy Eva-Sana jelenet nem is nagyon volt a sorozatban, vagy egyébként Sanát és Vildét is megnézném, utóbbiaknál tényleg érne már egy beszélgetés kettesben.
Szóval ilyen egy shippért nézem a sorozatot érzésem nekem sincs - bár egyébként eddig bejöttek a romantikus szálak is. :)

Sana kapcsán az is érdekes, hogy legalább részben minden évadban eddig ő oldotta meg a POV karakter problémáját, ő adott tanácsot, ő segített (legalábbis Nooránál és Isaknál elég erőteljesen), szóval érdekes lesz látni, hogy mellette ki lesz ott. Mert legyen már ott valaki, valaki vegye már észre szegényemet. x")

/Jewels5 - The Life and Times/
GéeSz :x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 április 18 (kedd), 18:06 
Betűmániákus

hahó!
nem nagyon találtam a OUAT-ra vonatkozó eszmecseréket, de azért leirom a kis gondolataimat :-S nem is tudom, hol kezdjem, mivel én jócskán lemaradtam anno, a 4. évadot darabokban követtem, azt is be kellett hoznom (gondoltam, jól jön majd, nehogy ne értsem az 5öst :D ), és akkor egy szuszra (illetve gyors egymásutánban, néha ugyan küszködve és vonszolva), de megnéztem a meglévő epizódokat az utolsó résziiig. NAGYON vagyesek az érzéseim és a benyomások -- még mindig felkelti annyira az érdeklődésem, hogy tovább kövessem, viszont korántsem annyira, hogy ne odázzam el vagy válasszak másik programot, ha úgy alakul. egy Grace klinika részről nem mondanék le, csakis nyomós, határozott indokért és kellő mennyiségű édességért, szóval na. de azért annyira nem szörnyű.

nem értem ezt a sok hangsúlyozást a szerelemmel és a bizalommal, de azt hiszem, ez a sorozat valahol mindig is erről szólt (haha. bocs, ha lelőttem a poént). az orrvérzésig szuper és csodás Charmingék, a Jótündér keersztanyát lenyomó, szupermami és barátnő Regina (és úgy látom most már Zelena is, pedig őt kifejezetten szeretem gonoszként...), szóval a bagázs totál átalakult, hogy még több vagy nagyon fura és kicsinyes, vagy tényleg igazán jól eltalált és indokolt főgonoszt győzzenek le. példának okáért szerintem ez az egész
Hádész dolog viccesre sikerült, kár, hogy nem hoztak ki belőle többet , viszont ez a mostani Rumple anyja "fejezet" igazán kreativ, és végre visszahozta azt a feelinget, amiért tulajdonképp anno elkezdtem követni. kellően félelmetes a karakter, megalapozott a honnan-hová jutunk rész, stb. úgyhogy ezzel vissza is rántották magukat a szakadék széléről, ahová száműzni akartam őket.
a szaggassuk szét Reginát rész kicsit az időhúzásra hajazott, hogy ne legyen már olyan egyszeű túllépni a dolgokon. Hookot elgyászoltam, megértettem, hogy kifújt az ő úgymond "hatásköre", erre nem feltámasztották? :D és csináltak belőle egy pityogót, de most legalább Davidnek is lett egy pajtija, akivel együtt menstruálhatnak (bocs az erős kifejezésekért, de ez tényleg kiakasztott, mert ha valaki, hát én oda voltam Kilianért és védelmére keltem, erre zsupsz!) megijedtem, hogy Robin Hooddal is ezt teszik, de ott legalább leesett valakinek, hogy sok lenne a feltámasztott fickókból egy évadra.

Gideon karaktere megvett kilóra, szinte éreztem, hogy a Fekete Tündér irányitja. Gold és Belle kapcsolata most már számomra se érthető, pedig én drukkoltam nekik... nos,
jobb lenne külön látni őket, de legalább a közös gyerekért való küzdés miatt nem agyalnak annyit egymáson és igy egész elviselhetőek :D

nos, egyelőre ennyit rólam. kicsit savaztam ugyan őket, de ettől eltekintve továbbra is bájos. nem tudom, mennyire jó ötlet visszaugrani nekik az első évados utalásokra, mert most már azért látszik a kor, Ginnifer Goodwin kismamás és szülés utáni alakja, és Regina hajviseletei (könyörgöm, legalább azokat a fasza kis szürke ruhákat adnák rá, mint akkor! hogy lehet, hogy a fanok jobban figyelnek a részletekre, mint az alkotók?), de persze az OUAT-os időben való ugrálása mindig is eltérő volt :) :)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára shanon widow 2017 április 18 (kedd), 18:09-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 április 17 (hétfő), 15:00 
Tollforgató

finnigan írta:
Én, én! :D :banan: Még a harmadik évad közepén kapcsolódtam be, de jesszus, azóta el is felejtettem, milyen stresszes így klippenként várni a részeket. xD
Egyelőre a harmadik évad is a kedvencem, de a negyedik is tök ígéretes eddig. :) Örülök, hogy Sana lett az új főszereplő. :) Őt eddig is bírtam, de most rettentő érdekes ennyire új színben látni. Eddig szerintem még egy szemszög-karakter se formálta át a véleményemet magáról meg a többiekről ilyen gyorsan. (És Vilde se húzott fel még ilyen gyorsan. xD) Plusz, annak is örülök, hogy - lévén utolsó évad - most mintha a többi szereplőt is többet látnánk a főszereplő mellett. Tavaly például Isak és Even mellett nagyon mellékszálak nem voltak, most viszont pölö róluk is azért lesz szó, gondolom.

Ne is mondd! Legszívesebben bevárnám a részt rendesen, de sajna szétspoilerezik addigra az egészet a neten :(

Hm, nekem am. pont a 3. évad nem tetszett annyira, talán azért is, amit te is írtál, hogy nagyon nem voltak mellékszálak, meg a lányok is alig szerepeltek... Pont ezért eddig az első évad nálam a kedvenc :) De mondjuk ez a 4. eddig nagyon bejön, lehet ha vége még változni fog, meglátjuk mit hoz ez az évad. Valahogy amúgy ebben a sorozatban a shippek úgy amblokk hidegen hagynak, inkább a lányok barátsága, ami nekem a szívemhez nőtt.

Am. igen, Sana ilyen szempontból nagyon érdekes, nekem alapból mondjuk mióta képernyőn van a kedvencem, de tök jó látni ezt az érzékenyebb oldalát :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 április 16 (vasárnap), 18:00 
Tollforgató

vidor írta:
Skamot nézi innen valaki? :)

Én, én! :D :banan: Még a harmadik évad közepén kapcsolódtam be, de jesszus, azóta el is felejtettem, milyen stresszes így klippenként várni a részeket. xD
Egyelőre a harmadik évad is a kedvencem, de a negyedik is tök ígéretes eddig. :) Örülök, hogy Sana lett az új főszereplő. :) Őt eddig is bírtam, de most rettentő érdekes ennyire új színben látni. Eddig szerintem még egy szemszög-karakter se formálta át a véleményemet magáról meg a többiekről ilyen gyorsan. (És Vilde se húzott fel még ilyen gyorsan. xD) Plusz, annak is örülök, hogy - lévén utolsó évad - most mintha a többi szereplőt is többet látnánk a főszereplő mellett. Tavaly például Isak és Even mellett nagyon mellékszálak nem voltak, most viszont pölö róluk is azért lesz szó, gondolom.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 április 16 (vasárnap), 16:42 
Tollforgató

Skamot nézi innen valaki? :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 április 11 (kedd), 5:54 
Szárnybontogató

Ha van lehetőségetek, nézzétek meg a Hatalmas kis hazugságok c. HBO sorozatot. Egyrészt igazi sztárparádé, akik remekül alakítanak, másrészt a témája is érdekes.
Itt van róla egy kritika: http://hu.ign.com/hatalmas-kis-hazugsag ... gok-1-evad

Más.
Tegnap néztem a Sherlock új évadának első részét. Jó újra látni Benedict Cumberbatch-t (remélem, jól írtam) ebben a szerepében, de az epizódtól nem voltam elájulva. Örültem, hogy Mycroft többet szerepelt, Marynek viszont kevésbé, valahogy erőltetettnek tűnt nekem ez a vonal.
Mindenesetre, ha ez a rész nem a negyedik, hanem az első évad első része lett volna, nem biztos, hogy néztem volna a sorozatot.

"Hova tűnnek a szavak, amiket kiradírozunk?"

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 április 08 (szombat), 15:31 
Fanficbúvár

Asha írta:
Bennem mondjuk Lovecraft utánérzést hagyott inkább...

Erre kíváncsi vagyok, fejtsd ki kérlek! Lovecraft nem nagyon dolgozott másik dimenziókkal, amennyire én tudom, érdekelne, miért hagyott benned ilyen érzést. :)

A 13 okom volt című könyv nekem együltömben olvasós volt, előbb-utóbb ráveszem magam a sorozatra is.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 április 07 (péntek), 18:28 
Ó-nagy-admin "on stage"

Katja írta:
Nos, a Balszerencse áradásáról nem nyilatkozom, mert abszolút nem vagyok képben. Ez a Neil Petrick Harris féle feldolgozás? Mert egy olyan előzetest láttam, de úgy igazából nem néztem bővebben utána.

Az az. :) Mondjuk N.P.H. elég durván el van maszkírozva Olaf grófként, nem is ismertem fel, amíg nem tudtam, hogy ő játssza.
Igazából amúgy ajánlom, főleg, ha ellenállhatatlanok számodra az olyan típusú poénok, mint a "hogyan állítja meg a nindzsa a kamiont? - rálép a fékre"... :D Az egyetlen élményrontó dolog, ha láttad már az először elkészült nagyfilmet. Sajnos az ottani castinggal (Meryl Streep és Jim Carrey) és a steampunk képi világgal szegény sorozat nem versenyezhet. De azért szórakoztató. És behoz pár új szálat is. Pofán is vág vele, a végén nagyon csúnyán káromkodtam egyet, hogy csőbe húztak.

Katja írta:
A Stranger Things... Úúúúhhhh, hát az valami zseniálisan összehozott dolog. :D Alig várom, hogy legyen folytatás! Ízig-vérig sikerült '80-as évekbeli hangulatot megütniük, mintha egy normálisan elkészített Stephen King adaptációt néztem volna. :D Nekem nagyon tetszett, szerintem zseniális.

Hetekig szemeztem vele, és nem értettem, miért dicsérik agyba-főbe ezt a kinézetre is retró-szériát. Aztán adtam neki egy epizódnyi esélyt, másnap meg végignéztem együltömben a maradékot. :D Bennem mondjuk Lovecraft utánérzést hagyott inkább, de mindenképp kiváló darab. Körömrágva várom a második évadot - örülök, hogy ezek szerint nem egyedül. :D

Katja írta:
A 13 okom volt... Na, neki még nem álltam, a könyvet olvastam és szerettem is, de ezek szerint ajánlod? Várós volt, de egyelőre még nem vitt rá a lélek és szabadidőhiány miatt elnapoltam.

Igen, ajánlom mindenképp. ^^ Nekem bevallom, a könyv kicsit felejthető volt, és olyan érzéseket hagyott bennem, hogy van egy baromi jó alapötlet a magnókazettás memoárral, viszont a megvalósítás lyukacsos lett, sok-sok kihagyott lehetőséggel. Viszont a sorozat így három epizód alapján... nem is tudom, "bátrabbnak" tűnik? Eleve több nézőponton fut a történet, Clay sem marad passzív, nem csak egy éjszaka alatt végighallhatja a magnószalagokat és pá, hanem jön-megy, beszélget, kutakodik (kicsit krimi-hangulata lesz így a történetnek). Szerintem ez sokkal működőképesebbé teszi. A könyvben Hannah által szörnyetegnek beállított tizenhárom bűnös is sokkal emberibb, háromdimenziósabb.
Szóval igen, ajánlós. :) Én ma este folytatom még két epizóddal, és nagyon szorítok, hogy ne rontsák el.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 április 07 (péntek), 16:50 
Fanficbúvár

Asha írta:
... A balszerencse áradása ... Stranger Things... és a Tizenhárom okom volt

Nos, a Balszerencse áradásáról nem nyilatkozom, mert abszolút nem vagyok képben. Ez a Neil Petrick Harris féle feldolgozás? Mert egy olyan előzetest láttam, de úgy igazából nem néztem bővebben utána.

A Stranger Things... Úúúúhhhh, hát az valami zseniálisan összehozott dolog. :D Alig várom, hogy legyen folytatás! Ízig-vérig sikerült '80-as évekbeli hangulatot megütniük, mintha egy normálisan elkészített Stephen King adaptációt néztem volna. :D Nekem nagyon tetszett, szerintem zseniális.

A 13 okom volt... Na, neki még nem álltam, a könyvet olvastam és szerettem is, de ezek szerint ajánlod? Várós volt, de egyelőre még nem vitt rá a lélek és szabadidőhiány miatt elnapoltam.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 április 07 (péntek), 12:13 
Ó-nagy-admin "on stage"

Original Nexflix-féle ifjúsági sorozatok, valaki? ;;)
Igazából azt sem tudom, hogy most ajánlót kéne írnom, vagy csak segélykiáltást, hogy van-e rajtam kívül rajongó a közelben. Eddig, ha sorozatot akartam nézni, mindig ebbe a topicba lestem be egy kis sugallatért. Az új kedvenceimről itt viszont szó sem esik...

Például ott van A balszerencse áradása - amit megértek, hogy megosztó, mert olyan, mint egy nyolcepizódos feketehumor-favicc, és maximum két epizód fogyasztható belőle egyszerre. (Oké, én imádom.)
Deee a Stranger Things viszont kifejezetten közönségbarát módon zseniális az ifjúsági-scifi-horror keverékével (és a finom humorával, persze), és persze egy hete debütált a "kultuszkönyvből"... *hmpf* ... készült Tizenhárom okom volt, ami az alapján, amit láttam, magasan veri az adaptált könyvet. Mondom én, aki határozottan nem szerette a könyvet, és a sorozatnak is csak a harmadánál vagyok. Talán a sorozat kiküszöböli a könyv hiányosságait. Remélem.

Szóval... Csak azért nem kerülnek kitárgyalásra, mert nem hétről hétre frissülő sorozatokról van szó, vagy tényleg nem nézi innen senki? Olyan magányos vagyok a rajongásommal. :labi:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 március 18 (szombat), 8:07 
Sztorihajhász

Elkezdtem nézni a Katalin cárnő c. orosz sorozatot. És IMÁDOM! Az első pillanatban képes volt berántani, pedig általában a történelmi sorozatokkal szemben kissé szkeptikus vagyok. Sosem lehet tudni, mennyi a történelmi hitelesség, és mennyi a változtatás. De ez a sorozat ez nagyon jó, jelenthetem ki két epizód után. A helyszínek, a díszletek, a ruhák, kiegészítők, a karakterek és az őket alakító színészek is kiválóak. Utoljára talán a Tudorok volt az a sorozat, ami ennyire lekötött.

Amúgy magyarul nézem, mert egyrészt nem találtam meg eredeti nyelven, másrészt az orosz nyelv egyike azon idegen nyelveknek, amelyek nem tetszenek. A másik ilyen a francia, amitől a hideg ráz.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 március 16 (csütörtök), 8:19 
Sztorihajhász

candlelight írta:
Sziasztok!

Egy nagyon speciális igénnyel jöttem. :-D
Ha valaki - nagyon-nagyon - szereti esetleg még itt a Flasht és/vagy a Legends of Tomorrow-t, szóljatok, én szívesen kibeszélem bárkivel. 8->
(Ha nem, akkor nem, csak gondoltam, a remény hal meg utoljára. :-D )

Én jövök, csak hozzam be magam :) Kíváncsi leszek a musical részre, mert Grant Gustinnak isteni hangja van. A Gleeben kár, hogy csak pár részt szerepelt.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 március 15 (szerda), 22:28 
Ó-nagy-admin "on stage"

candlelight írta:
Jaj, de örülök! :-D

(Amúgy a Flash összességében jobb, mint a LoT - de nem rábeszélni akarlak -, meg nekem fura lenne a Flash nélkül a LoT, mert nem tudom, mennyire lehet érteni így mondjuk Eobard karakterét ebben az évadban, de azért gondolom, így is érthető. Én eleve azért kezdtem el a LoT-ot nézni, mert a Flash félig-meddig abban folytatódik. :-D )

De nem ez a lényeg. Hanem tényleg, hogy az első évadot hát valóban egy-két (vagy inkább több) kedvenc Flashes karakter miatt néztem végig kb., hogy na, lássuk... aztán persze kicsit letargiába zuhantam (meg tényleg bénább volt az első évad :-D ), és így tök depisen elkezdtem nézni a másodikat, és komolyan mondom, nagyon szórakoztató; jobb, mint az első.

Jobban összeáll a csapat, mintha rájöttek volna a készítők, hogy mit akartak, már nem akarják olyan komolyan venni magukat és ez sokkal jobban áll nekik. Nate-et meg Amayát is nagyon hamar meg tudtam szeretni, meg szerintem is tök jó, hogy a humora erősítettek rá, mert hát... eleve az volt az alapkoncepció, hogy ők ilyen "lúzerek", akik semmilyen hatással nincsenek az idővonalra, ehhez képest az első évadot kissé túldrámázták szerintem. Most meg nagyon várom, hogy mi lesz a vége ennek az egésznek. :)

Tényleg, én a hippi Ripet nagyon bírtam, kicsit örültem volna, ha úgy marad :-D , a gonosz nekem fura volt, ez a mostani, megint "átlag" Rip bejövősebb. Azért azt sajnálom, hogy Gideonnal nem jöhet össze a valóságban, shippeltem őket a múlt részben. ;)

Láttam egy-két részt a Flashből, meg Barryt még pluszban a Supergirl crossoverben, és nemrég a négyes crossoverben is, és arra jutottam, hogy őt nagyobb mennyiségben nem tudnám elviselni. Így még vicces, úgy már szerintem sok lenne nekem. És akkor ott van még Iris...
Eddig értettem, amit kellett, bár gondolom az segített, hogy el szoktam olvasgatni a Flashsel kapcsolatos kritikákat meg ismertetőket is (plusz húgi nézi és mesél :mrgreen: ), szóval ez így együtt segít nagyjából képben lenni.

A LoT-t főként azért kezdtem nézni, mert időutazás. :xx: És kicsit Arthur Darvill miatt is. Bírtam a karakterét a Doctor Who-ban, és kíváncsi voltam, főszereplőként mit alakít. Kicsit doktoros lett az eredmény. :P
A hippi verziója is jó volt, gonoszként meg azért tetszett, mert róla végre elhittem, hogy komoly fenyegetést jelent a csapatra. A Legion of Doom valahogy nem tudja ezt elérni.

Nate-et és Amayát én is hamar megkedveltem. Mick az előző évadban se volt rossz, de jobb most, hogy Snart elkerült mellőle - bár őt is bírtam. Ray első évados szerelmi háromszöge nem tetszett, az ahogy most használják a karaktert sokkal szórakoztatóbb.
Sara pedig... Azért is örültem, hogy Rip időlegesen a másik oldalon van, mert Sara valahogy jobban működik kapitányként. Talán amiatt is, hogy Rip kapitányként főként a családja megmentésével volt elfoglalva, és a csapat csak sokáig csak azután következett a sorban, aztán meg kikerült a képből jópár részre. Sara ellenben pont azt az időszakot kapta, amikor a csapattagok már úgy-ahogy összerázódtak, persze messze nem tökéletesen.
Az nagyon érdekes volt a Rip visszatér témájú epizódban, hogy bár nem mondták ki, de látszott, hogy ő is tudja, hogy változatlanul Sara a kapitány, és a többiek is így gondolják. Kíváncsi leszek erre a felállásra, és remélem, nem valami kicsinyes rivalizálás alakul belőle.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 március 15 (szerda), 22:05 
Tollforgató

Assa írta:
Flasht nem nézek, de LoT-t igen. Az első évad nem kötött le annyira, de a mostanit nagyon élvezem. :D Tetszik, hogy ráerősítettek a humora. Plusz a csapat második évados összetétele is jobb szerintem. Mondjuk azt reméltem, Rip tovább marad gonosz.

Jaj, de örülök! :-D

(Amúgy a Flash összességében jobb, mint a LoT - de nem rábeszélni akarlak -, meg nekem fura lenne a Flash nélkül a LoT, mert nem tudom, mennyire lehet érteni így mondjuk Eobard karakterét ebben az évadban, de azért gondolom, így is érthető. Én eleve azért kezdtem el a LoT-ot nézni, mert a Flash félig-meddig abban folytatódik. :-D )

De nem ez a lényeg. Hanem tényleg, hogy az első évadot hát valóban egy-két (vagy inkább több) kedvenc Flashes karakter miatt néztem végig kb., hogy na, lássuk... aztán persze kicsit letargiába zuhantam (meg tényleg bénább volt az első évad :-D ), és így tök depisen elkezdtem nézni a másodikat, és komolyan mondom, nagyon szórakoztató; jobb, mint az első.

Jobban összeáll a csapat, mintha rájöttek volna a készítők, hogy mit akartak, már nem akarják olyan komolyan venni magukat és ez sokkal jobban áll nekik. Nate-et meg Amayát is nagyon hamar meg tudtam szeretni, meg szerintem is tök jó, hogy a humora erősítettek rá, mert hát... eleve az volt az alapkoncepció, hogy ők ilyen "lúzerek", akik semmilyen hatással nincsenek az idővonalra, ehhez képest az első évadot kissé túldrámázták szerintem. Most meg nagyon várom, hogy mi lesz a vége ennek az egésznek. :)

Tényleg, én a hippi Ripet nagyon bírtam, kicsit örültem volna, ha úgy marad :-D , a gonosz nekem fura volt, ez a mostani, megint "átlag" Rip bejövősebb. Azért azt sajnálom, hogy Gideonnal nem jöhet össze a valóságban, shippeltem őket a múlt részben. ;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 március 15 (szerda), 21:18 
Ó-nagy-admin "on stage"

candlelight írta:
Sziasztok!

Ha valaki - nagyon-nagyon - szereti esetleg még itt a Flasht és/vagy a Legends of Tomorrow-t, szóljatok, én szívesen kibeszélem bárkivel. 8->

Flasht nem nézek, de LoT-t igen. Az első évad nem kötött le annyira, de a mostanit nagyon élvezem. :D Tetszik, hogy ráerősítettek a humora. Plusz a csapat második évados összetétele is jobb szerintem. Mondjuk azt reméltem, Rip tovább marad gonosz.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 március 15 (szerda), 21:01 
Tollforgató

Sziasztok!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 március 14 (kedd), 16:42 
Fanficbúvár

Assa írta:
... Amiket még januárban olvastam róla, eléggé eltántorítottak. :?

Sok jót én sem olvastam eddig róla. :( Viszont most, hogy elkapott a Johnlock és Mystrade láz, folyton folyvást spoilerekbe futok és jó volna már letudni az utolsó évadot is. :D És bár imádom a szereplők eredeti hangját, párom csak magyarul hajlandó megnézni. :roll: Én meg jófej feleség vagyok, és nem nézem meg előtte, nehogy szétspoilerezzem neki az egészet. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 március 14 (kedd), 8:34 
Írópalánta

Assa írta:
Katja írta:

:give: Köszi Assa!

Épp szembejött az infó, és emlékeztem, hogy kérdés volt. :)
Lehet, hogy most, hogy adják majd magyarul, rászánom magam, és megnézem ezt az évadot is. Amiket még januárban olvastam róla, eléggé eltántorítottak. :?

A 4x1 borzalmasan rossz volt! Soha nem láttam még ennyire rossz Sherlock epizódot, komolyan, a komplett 3. évadtól is rosszabb volt. Háromszorra néztem; három egész estén át szenvedtem vele!

Viszont a 2. és a 3. rész nagyon jó volt, és hát a 3. rész sorozatzáró epizód, úgyhogy érdemes megnézni, iszonyat jó volt, meg is könnyeztem a végét. Mindentől függetlenül jó szívvel engedtem el a sorozatot.

„− Nevetséges, Dudley még egy teát sem tud megfőzni, hogy tudna elkészíteni egy akármilyen kotyvalékot? Minek akarnak ezek gyufából tűt csinálni? Ha annyira kell nekik egy tű, vegyenek egy varrószaküzletben! Önvédelmi kalauz?! Petunia, ezek meg akarják támadni Dudleyt?! Vagy azt akarják, hogy Dudley harcoljon? De hát ő a légynek sem tudna ártani! Mibe akarják ezek belekeverni a mi fiunkat, heh? Ő is úgy fogja végezni, mint a semmirekellő nővéred, meg a munkanélküli férje!”
FELVÉVE

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 március 14 (kedd), 8:19 
Ó-nagy-admin "on stage"

Katja írta:

Épp szembejött az infó, és emlékeztem, hogy kérdés volt. :)
Lehet, hogy most, hogy adják majd magyarul, rászánom magam, és megnézem ezt az évadot is. Amiket még januárban olvastam róla, eléggé eltántorítottak. :?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 március 13 (hétfő), 17:36 
Fanficbúvár

Assa írta:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 március 13 (hétfő), 17:21 
Ó-nagy-admin "on stage"

Katja írta:
Kérdés a BBC Sherlock fanokhoz: Tud valaki bármiféle információt arról, hogy az utolsó évad mikor jön ki magyar szinkronnal? Vagy már kijött, csak én vagyok vak, és nem találom sehol sem... :-|

AXN 04.10 Sherlock 4. évad

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 március 12 (vasárnap), 21:02 
Fanficbúvár

Kérdés a BBC Sherlock fanokhoz: Tud valaki bármiféle információt arról, hogy az utolsó évad mikor jön ki magyar szinkronnal? Vagy már kijött, csak én vagyok vak, és nem találom sehol sem... :-|

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 február 28 (kedd), 14:36 
Sztorihajhász

Na, kezdem magam felhozni a Shadowhuntersből, egyre jobb. Most jelenleg három epizóddal vagyok lemaradva.

Bates Motel ötödik (utolsó) évad valaki? Hú, nekem libabőrzik tőle a hátam, de jó értelemben. Végre majdnem elértünk a Psycho eseményeiig. Most lesz igazán izgalmas a dolog, főleg hogy Norman már tényleg az anyjaként viselkedik. Az a parókás jelenet a végén a hidegrázást hozta rám.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 február 06 (hétfő), 17:03 
Tollforgató

Andro írta:
Csak Jace ne lenne olyan csúnya!

Naaaaa! xDDD Khm... <--- Ez új az új kedvenc gifsetem Jace-ről. :D
Amúgy annyiban egyetértek, hogy az első évadban (a fenti gif második évados) nagyon nem sikerült eltalálniuk, hogy milyen haj meg megvilágítás meg akármi áll jól Dominic Sherwoodnak, mert idén már nem az első rácsodálkozó posztot látom tumblrön meg egyéb fórumokon, hogy jé, hát helyes ez a fiú. És hát, Dom eddig is helyes volt szegényem, de végre Jace-ként is látszik rajta. xD

Kevésbé felszínes vizekre evezve: valóban van egy minőségbeli javulás az 1x05-nél, az 1x07-nél meg végre elkezdtek működni a Clary/Jace jelenetek, és ott végre hagyták kicsit poénkodni a szereplőket, ami határozottan jól állt nekik. De egyébként az igazán látványos fejlődést a második évadban érték el. Egyelőre részről részre erősebb a sorozat (még ha parabatai rajongó szívemnek azért a 2x03 marad még egy darabig a kedvenc), és ááá, tök jó ezt látni nekem, aki a sorozat kábé két évvel ezelőtti bejelentése óta szorítok azért, hogy legyen ebből valami minőségi dolog. :) Öhm... szóval kitartás, emberek? ;;) ;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 február 05 (vasárnap), 21:42 
Ó-nagy-admin "on stage"

void_bellamy_valdez írta:
Én éppen most fejeztem be a részt, és nekem is nagyon tetszett :taps:
Innen még tényleg bármi lehet, és egyenlőre bizakodó vagyok. Végülis még senki se választotta szét Bellamyt meg Clarkeot, és amikor Clarke Lexáról beszélt, Kane Bellamyre nézett, és nekem ott annyi volt (hiába az én Bellarke shipper szívem :xx: ). Amúgy pedig Murphy hihetetlenül helyes volt, és aranyos, habár végre egszer maradhatott volna. Jasper engem nagyon idegesített, de remélem, most, hogy azt gondolja így is, úgy is meg fog halni, újra a vidámabbik önmaga lesz (tudom, hogy ez nem hangzik logikusan, de Jasper furi, no).
Szóval összességében én élveztem nagyon, és várom már a kövi részt... lécci most ne szúrják el, léccilécci

:lol: Hát... én amolyan Bellarke ellendrukker vagyok. <):) Tudom, hogy eljön majd az a pont a sorozatban, mikor összeboronálják a két szereplőt (és lehet, hogy olyankor és úgy történik meg, hogy nekem is tetszeni fog), de szeretném, ha minél később jönne el. Jobban kedvelem őket a barát/szövetséges formában.
Annak viszont nagyon örülök, hogy most együtt maradtak. Bellamy már többszörösen bebizonyította, hogy neki szüksége van valakire, akit követhet, és jó, hogy ez a személy megint Clarke, mert mikor az ő hiányában Pike-ot választotta a szerepre, abból semmi pozitív nem sült ki. :roll:

Ha shipek... sokáig azt gondoltam, nekem ennél a sorozatnál igazából mindegy, legalábbis amíg nem kezdenek drámázni, és nem tolják túlságosan előtérbe a romantikát (az első évadban rezgett a léc, de fennmaradt), bár a Kabby lehetősége régóta birizgálta a fantáziámat, aztán fel is sejlett egy ilyen irány és azzal megvettek. :x Szóval most bőszen reménykedem, hogy ők meg a kapcsolatuk átvészeli az évadot. $pray

Az előző évaddal szerintem az volt a fő baj, hogy kapkodtak, nem hagytak időt maguknak, hogy kifejtsenek bizonyos dolgokat, és így a darabkákból meg az előző évadokból össze lehetett ugyan rakni, hogy egyes fordulatokkal mit akar(hat)tak vagy ezt-azt hogyan gondol(hat)tak, de sokkal jobb lett volna, ha tisztességesen fel is építik és végig is vezetik ezeket. Pl. Bellamy karaktere esetében.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 február 05 (vasárnap), 20:22 
Szárnybontogató

Assa írta:

Jut eszembe, The 100 4x01 valaki? (Mert azt mondjuk azért mindennek ellenére megnéztem.)

Én éppen most fejeztem be a részt, és nekem is nagyon tetszett :taps:
Innen még tényleg bármi lehet, és egyenlőre bizakodó vagyok. Végülis még senki se választotta szét Bellamyt meg Clarkeot, és amikor Clarke Lexáról beszélt, Kane Bellamyre nézett, és nekem ott annyi volt (hiába az én Bellarke shipper szívem :xx: ). Amúgy pedig Murphy hihetetlenül helyes volt, és aranyos, habár végre egszer maradhatott volna. Jasper engem nagyon idegesített, de remélem, most, hogy azt gondolja így is, úgy is meg fog halni, újra a vidámabbik önmaga lesz (tudom, hogy ez nem hangzik logikusan, de Jasper furi, no).
Szóval összességében én élveztem nagyon, és várom már a kövi részt... lécci most ne szúrják el, léccilécci

Fustration, desperation
You say you need some kind of medication.
Situation, no motivation
destination: pernament vacation

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 február 05 (vasárnap), 13:03 
Ó-nagy-admin "on stage"

Andro írta:
Állítólag az első öt epizód után javul a dolog.

Szerintem is így van.
Bár nekem például, emlékszem, a 7. rész volt az első olyan, amire összességében azt tudtam mondani, hogy tetszett. Előtte csak bizonyos jelenetekkel voltam így (Alec-Clary például. Annak ellenére is, hogy Clary egyébként rettenetesen idegesített az "I have to find my mom" mantrájával.) De az évad második felére javultak azért a dolgok. Az abszolút kedvencem az alternatív univerzumos rész lett. :D
Az tetszett - még ha mint adaptációval szerintem is akadnak vele gondok -, hogy előbukkantak elemek a könyves Shadowhunters-univerzum más regényeiből is, Tessa pl. vagy Lydia Branwell lelkesedése Magnus miatt. Jó, hogy létezőként kezeli a sorozat ezeket a dolgokat.

A második évaddal viszont egyre inkább lemaradok. :? Két részes csúszásban vagyok éppen, ha jól számolom.
(Az a baj, hogy mindig, ha eljutok addig, hogy lenne egy epizódnyi időm, felvetül a kérdés: Shadowhunters új rész vagy Veronica Mars újranézés? És Veronica kiütéssel nyer. :xx:
Na, de majd ha letudom a tanulnivalókat és jobban ráérek sorozatozni, beférnek melléje Simonék is. :mrgreen: )

---

Jut eszembe, The 100 4x01 valaki? (Mert azt mondjuk azért mindennek ellenére megnéztem.)
Tetszett a kezdés, a legjobb momentumot nekem talán Indra és Kane találkozása jelentette, bármilyen apróság volt is az epizód egésze szempontjából.
Illett az előzményekhez ez a tétovaság meg tanácstalanság, hogy: na, akkor most mi is legyen és hogyan tovább? $? És persze az is, ahogy Echo kezelte az egészet, és ahogy próbálta átvenni az irányítás először Roan nélkül, de aztán Roan felett is. Az Ice Nationtől, meg tőle kb. ezt lehetett várni. Plusz törvényszerű volt, hogy valaki újra Clarke vérét követelje. :P
Örülök, hogy úgy fest, végre kipróbálják a Kane által képviselt utat, a 13. klán felállást is, persze kérdés, meddig tart(hat) ki a dolog.
Jasper nagyon hamar fárasztóvá válhat megint, de a mostani reakciója a hat hónapunk van hátra hírre tetszett, nagyon is passzolt hozzá, meg a helyzethez. :mrgreen:

Tipikusan az innentől még bármi lehet fajta indítás, de talán a "bármi" valami jó irány lesz. $pray
És remélem, Murphy nem sokáig jár külön utakon.
"How many times have they cast you out?" :lol: Bár szerintem hivatalosan csak kétszer, beleszámítva azt is, mikor leküldték a bolygóra. A többi esetben elszökött vagy önként lépett le.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 február 03 (péntek), 21:23 
Sztorihajhász

RylieMoon írta:
Andro írta:
Andro nekilátott a Shadowhunters-nek és négy rész után nem is olyan rossz. Persze, mint adaptáció, borzalmas, de önálló történetként egész nézhető. Csak Jace ne lenne olyan csúnya!

Nekem még rá kéne vegyem magam, hogy folytassam. Az első évad pár részét láttam. Mint adaptáció már nagyon rég kisiklott szerintem is. A forgatókönyve is bugyuta kicsit ><
De ha kizárunk minden háttértudást még élvezhető xD

Állítólag az első öt epizód után javul a dolog. Nos, majd holnap meglátjuk.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 február 03 (péntek), 11:40 
Fanficbúvár

Andro írta:
Andro nekilátott a Shadowhunters-nek és négy rész után nem is olyan rossz. Persze, mint adaptáció, borzalmas, de önálló történetként egész nézhető. Csak Jace ne lenne olyan csúnya!

Nekem még rá kéne vegyem magam, hogy folytassam. Az első évad pár részét láttam. Mint adaptáció már nagyon rég kisiklott szerintem is. A forgatókönyve is bugyuta kicsit ><
De ha kizárunk minden háttértudást még élvezhető xD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 február 03 (péntek), 8:43 
Sztorihajhász

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 február 01 (szerda), 18:03 
Tollforgató

laraF írta:
Mondjuk Jesse-nek sem árt, ha kicsit megerősödik... És - amint láttuk -, mi lenne jobb beavatás egy gyilkosságnál?

Kicsit későn reagálok, bocsi... :oops: azóta gondolom már sikerült végignézned :D
Jesse-ről annyit, hogy roppant érdekes látni, hogy pl rá milyen irányban hatott, hogy kénytelen volt ölni. Nem tudom... kicsit nekem hiányzott utána, hogy elveszett a karakter "ártatlansága". Mármint, hogy olyan kis goofy-dorky volt az elején. Persze imádtam a 4. évados Jesse-t is, sőt... csak mindig meghasad a szívem, mikor újranézem a sorozatot, és látom, hogy honnan hova jutott végül :( De persze ugyanúgy megannyi pozitív változás is végbement, szóval... meg hát erről szól az egész sorozat, ugyebár :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 január 12 (csütörtök), 15:28 
Fanficbúvár

Sziasztok! Látta innen valaki a Shadowhunters 2. évadának a trailerét? Nekem nagyon tetszik, és elég bizakodó vagyok ezzel az új évaddal (a végére az első is tök jó lett). És mostmár jön Maia, meg mennek elvileg Ideisbe és lehet, hogy már Sebastian is felbukkan :taps: Valaki fogja nézni még rajtam kívül?

Régen voltam a fórumon, de én nézem, és eddig nagyon tetszik. Lehet, hogy még elbírja egy kis izgalmat, de nagyon jó dolgok vannak benne, és pl Kat Claryje szerintem sokat fejlődött :Dbunny: És elvileg a következő részben lesznek flashbackek Alecról, és Jaceről, amit szerintem a legjobban várok az egész évadból, és ha jól tudom, Maia is mindjárt felbukkan. Valaki nézi amúgy rajtam kívül?

*félig-meddig jelentkezik*
Az első évadot láttam, a második évad egyelőre a várólistán van; csak egy teasert és egy előzetest láttam, mikor éppen szembejött velem. :-D (Eddig előnyt élvezett a Doctor Who, no meg most fut a Sherlock negyedik évada, ami úgy nagyjából ki is tölti a sorozatnézésre szánt időm egészét hetenként.)

A sikerhez vezető út – karbantartás miatt – zárva.
Az élet előttem áll, és nem látok tőle semmit.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 január 12 (csütörtök), 14:12 
Szárnybontogató

Sziasztok! Látta innen valaki a Shadowhunters 2. évadának a trailerét? Nekem nagyon tetszik, és elég bizakodó vagyok ezzel az új évaddal (a végére az első is tök jó lett). És mostmár jön Maia, meg mennek elvileg Ideisbe és lehet, hogy már Sebastian is felbukkan :taps: Valaki fogja nézni még rajtam kívül?

Régen voltam a fórumon, de én nézem, és eddig nagyon tetszik. Lehet, hogy még elbírja egy kis izgalmat, de nagyon jó dolgok vannak benne, és pl Kat Claryje szerintem sokat fejlődött :Dbunny: És elvileg a következő részben lesznek flashbackek Alecról, és Jaceről, amit szerintem a legjobban várok az egész évadból, és ha jól tudom, Maia is mindjárt felbukkan. Valaki nézi amúgy rajtam kívül?

Fustration, desperation
You say you need some kind of medication.
Situation, no motivation
destination: pernament vacation

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 január 12 (csütörtök), 13:21 
Sztorihajhász

Ha már OUAT, most már hivatalos a hír, hogy a 6. évad március 5-én (magyar idő szerint március 6-án hajnalban) tér vissza az amerikai képernyőkre. Több régi karakter is visszatér, pl. Robin Hood, Ariel és Csingiling is. Valamint ha jól olvastam, megjelenik majd Tigrisliliom is a Peter Pan meséből.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 január 12 (csütörtök), 12:00 
Billentyűzetgyilkos

Andro írta:
Titkok könyvtára 3. évadot nézi valaki? Én már nagyon izgulok, hová fognak kifutni. *.*

Fú, én még az első évad felénél lemaradtam. Élveztem amúgy, csak valahogy mindig jött más, fontosabb, érdekesebb, aztán félretettem, de tervben van a folytatás. Most az Így jártam anyátokkalt vettem elő újra, múlt héten ledaráltam egy évadot, de még így is hátra van három. Most járok ott egyébként, ahol már többet szerepel Zoey; tök fura volt más szerepben látni Jennifer Morissont, viszont erről eszembe jutott, hogy OUAT-tal is jócskán le vagyok maradva.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 7704 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 155  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra