Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2024 december 02 (hétfő), 13:37

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 4367 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 88  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Anime, manga, együttesek, dorama - avagy Ázsia-fanok ide
HozzászólásElküldve: 2018 február 06 (kedd), 11:08 
Sztorihajhász

A KKM-et (Kyou Kara Maou) sokan akkor hagyják ott, amikor az elején Yuurit lehúzzák a vécén. De hát melyik animében látsz ilyet? :haha:

Nekem is abszolút kedvenc, még akkor is, ha a történet ismétli önmagát. De mégis van valami nálam is, ami a monitor elé tud szegezni, pedig már többször végignéztem mindhárom évadot. Plusz az OVA-kat, amiket a második évad után kell nézni. A földi epizódok meg duplán aranyosak. Főleg mikor Yuuriék fürdőkádjába érkeznek. És szegény Günter... Nem lövöm le, mert hátha még nem tartasz ott. De azokon a részeken komolyan besírtam a röhögéstől. :haha:
Wolfram állandó féltékenykedése meg a hab a tortán. Szegény Yuuri senkivel sem állhat szóba úgy, hogy Wolf ne gyanúsítsa meg, hogy megcsalja. Mondjuk Shouri sem jobb, mert ő a túlféltő báty szerepét alakítja. :haha:

Én nemrég végeztem a Binan Koukou Chikyuu Bouei-bu LOVE! LOVE! animével, ami egy nem titkoltan Sailor Moon paródia második évada. Igen, egy magical-boy anime, de nagyon agyament. Aki sok nevetésre, bishikre és képtelenségekre vágyik, az nézze meg!

"Love is the most powerful magic of all."

"Every magic comes with a price."

Kép

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: Anime, manga, együttesek, dorama - avagy Ázsia-fanok ide
HozzászólásElküldve: 2018 február 05 (hétfő), 19:53 
Könyvmoly

Ritsu Tonks írta:

Asszem a 68. résznél dobtam szegényt, pedig amúgy egy ideig nekem is tetszett. Humoros, aranyos, érdekes, de folyton ugyanaz van (ha tovább nézed, meglátod, mire gondolok, bár nem biztos, hogy egyet fogsz érteni), és egy kicsit meguntam. ^^' De az is lehet, hogy kis idő elteltével befejezem, vagy nem tudom.

Amúgy Güntert és Wolframot én is imádtam. xD

Én legutóbb a Deadman Wonderlandet néztem végig, sajnálom, hogy az a cég, amelyik csinálta az animét, csődbe ment (elvileg), így nem lesz második évad, és nem is lett normálisan befejezve az anime, konkrétan a 12 rész alatt semmi sem derült ki. Viszont ettől függetlenül nekem tetszett, és élvezhetőnek találtam.

Következőnek még nem tudom, mit fogok nézni,a Date A Live, Danganronpa, és a Durarara között vacilálok. Bár lehet előbb ki kéne pihennem magam. :lol:

Igen, már észrevettem, de annyira imádok néhány karaktert, hogy ez meggyőz, hogy folytassam. :D Néha kicsit beleunok, de mindig találok valamit, amiért nem tudom otthagyni. Így a szabadidőm nagy része erre megy el, de nem bánom. :D

A Date A Live nekem is felkeltette a figyelmem, bár most az anime, amit nagyon várok, az a Spiritpact 2. évada. :-)

modszerk

Andro írta:

Hatalmas kedvencem már vagy tíz éve. Sokszor végignéztem már. A mangát és a light-novelt (utóbbi az alap) is nagyon ajánlom. Sokban különbözik az animétől. Nekem az abszolút kedvencem Wolfram, Gwendal és persze Günter. :yes: :haha:

Annyit viszont elmondanák, rendes, lezárt vége sajnos nincs a harmadik évaddal sem. A light-novel és a manga pedig még mindig fut. Viszont csak ajánlani tudom ennek ellenére, mert bár nem egy annyira ismert anime, de nagyon jó. :yes:

Sajnos, a mangát és a light-novelt nem ismerem, legalábbis ennél az animénél. Mondjuk, itt még annyira nem is bánom, de mangákat néha jobban szeretem, mint az animéket. Kidolgozottabb, és néha az animéből kihagynak dolgokat amitől olyan hiányérzetem van. Sokszor kérdezem is, hogy "Most mi van?" vagy "Lemaradtam valamiről?".

Hát, még ha nem is olyan lezárt az anime, még azt se bánom, csak a kedvenc karaktereimet (Wolfram, Konrad és Günter) láthassam. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2018 február 04 (vasárnap), 18:28 
Könyvmoly

Lizzie01 írta:
Kyou Kara Maou!-t nézi valaki? Nemrég kezdtem el nézni, és nagyon tetszik.
:yes:

A karakterek - eddig - szépen ki vannak bontva, nem csak néhány szóban említik meg a múltjukat, ami engem nagyon megfogott. Van benne harc, érzelem. Na, és persze fantasy, amit imádok! :D

Asszem a 68. résznél dobtam szegényt, pedig amúgy egy ideig nekem is tetszett. Humoros, aranyos, érdekes, de folyton ugyanaz van (ha tovább nézed, meglátod, mire gondolok, bár nem biztos, hogy egyet fogsz érteni), és egy kicsit meguntam. ^^' De az is lehet, hogy kis idő elteltével befejezem, vagy nem tudom.

Amúgy Güntert és Wolframot én is imádtam. xD

Én legutóbb a Deadman Wonderlandet néztem végig, sajnálom, hogy az a cég, amelyik csinálta az animét, csődbe ment (elvileg), így nem lesz második évad, és nem is lett normálisan befejezve az anime, konkrétan a 12 rész alatt semmi sem derült ki. Viszont ettől függetlenül nekem tetszett, és élvezhetőnek találtam.

Következőnek még nem tudom, mit fogok nézni,a Date A Live, Danganronpa, és a Durarara között vacilálok. Bár lehet előbb ki kéne pihennem magam. :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2018 február 04 (vasárnap), 17:01 
Sztorihajhász

Lizzie01 írta:

A karakterek - eddig - szépen ki vannak bontva, nem csak néhány szóban említik meg a múltjukat, ami engem nagyon megfogott. Van benne harc, érzelem. Na, és persze fantasy, amit imádok! :D

Hatalmas kedvencem már vagy tíz éve. Sokszor végignéztem már. A mangát és a light-novelt (utóbbi az alap) is nagyon ajánlom. Sokban különbözik az animétől. Nekem az abszolút kedvencem Wolfram, Gwendal és persze Günter. :yes: :haha:

Annyit viszont elmondanák, rendes, lezárt vége sajnos nincs a harmadik évaddal sem. A light-novel és a manga pedig még mindig fut. Viszont csak ajánlani tudom ennek ellenére, mert bár nem egy annyira ismert anime, de nagyon jó. :yes:

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2018 február 02 (péntek), 20:34 
Könyvmoly

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2018 február 02 (péntek), 11:13 
Billentyűzetgyilkos

Andro írta:
Violet Evergardent nézi valaki? Aki még nem tette meg, kezdjen neki. Gyönyörű grafika, abszolút szerethető karakterek, egy nem sablonos női főszereplő és magával ragadó történet. A történet kissé lassú, amolyan klasszikus dráma vonalon halad, de egyáltalán nem unalmas. Szép lassan építkezik fel, nem rohan, hanem mindig csak kevés információt adagol. Engem az első percben megvett magának. Néha kell egy ilyen kissé hagyományos, nyugodtabb történet a mai rohanó világban.

Én! Nem olvastam, csak nézem, de a végén még odáig is eljutok. Nagyon érdekelne az egésznek a háttértörténete úgy rendesen kibontva. Tényleg nagyon szép, érdemes nézni már csak amiatt is.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2018 január 21 (vasárnap), 23:30 
Könyvmoly

Ritsu Tonks írta:
Lizzie01 írta:

Szia!
Hát a Tokyo Ghoul-t és a Sakura Trick-et nem ismerem, de a Hitorijime My Hero animét láttam, és nagyon imádtam! Mostanában, úgy nyár óta rajongok nagyon az animékért,
azóta szinte supermanes gyorsasággal keresem/nézem őket. :-)

Akkor ajánlom a másik kettőt, illetve ha nem láttad még, akkor a Deadman Wonderlandet. :yes: Én most nézem, és... szerintem még nem láttam ilyen beteg animét. :D

Most a Kuroko No Basuke animébe mélyedtem el. Szinte kedvem támadt fanfic-et írni a szereplőkről. :-)

Az ajánlott animéket meg fogom nézni, hátha nekem is tetszeni fog. Köszönöm! :-)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2018 január 20 (szombat), 21:17 
Sztorihajhász

Violet Evergardent nézi valaki? Aki még nem tette meg, kezdjen neki. Gyönyörű grafika, abszolút szerethető karakterek, egy nem sablonos női főszereplő és magával ragadó történet. A történet kissé lassú, amolyan klasszikus dráma vonalon halad, de egyáltalán nem unalmas. Szép lassan építkezik fel, nem rohan, hanem mindig csak kevés információt adagol. Engem az első percben megvett magának. Néha kell egy ilyen kissé hagyományos, nyugodtabb történet a mai rohanó világban.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2018 január 20 (szombat), 20:45 
Könyvmoly

Lizzie01 írta:

Szia!
Hát a Tokyo Ghoul-t és a Sakura Trick-et nem ismerem, de a Hitorijime My Hero animét láttam, és nagyon imádtam! Mostanában, úgy nyár óta rajongok nagyon az animékért,

Akkor ajánlom a másik kettőt, illetve ha nem láttad még, akkor a Deadman Wonderlandet. :yes: Én most nézem, és... szerintem még nem láttam ilyen beteg animét. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2018 január 15 (hétfő), 17:26 
Könyvmoly

Ritsu Tonks írta:
Na, szóval, aszondjahogy

Tokyo Ghoul, Hitorijime My Hero és Sakura Trick valaki?

Ezeket néztem mostanság, illetve, hogy pontosítsak, a Sakura trick-kel még nem végeztem.

Szia!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2018 január 03 (szerda), 22:53 
Könyvmoly

Na, szóval, aszondjahogy

Tokyo Ghoul, Hitorijime My Hero és Sakura Trick valaki?

Ezeket néztem mostanság, illetve, hogy pontosítsak, a Sakura trick-kel még nem végeztem.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 október 11 (szerda), 20:19 
Sztorihajhász

Én jelenleg végre régi adósságomat törlesztem a D.Gray-man c. animével. Még hosszú az út, hiszen a felénél sem járok (maximum a negyedénél), de nagyon tetszik. :mrgreen:

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 augusztus 22 (kedd), 20:17 
Könyvmoly

Yami Shibai valaki?

5 évados, mindegyik 13 részes, és minden rész csupán 4-5 perc, és japán szellemsztorikat, városi legendákat, rémtörténeteket dolgoz fel. Grafikailag kissé szokatlan, elüt a megszokott anime stílustól, de meg lehet szokni. És eléggé nyomasztó, mit ne mondjak. Nekem eddig tetszik, már a második évadot nyomom. :D

Közben nézem még az Ergo Proxyt, bár nem nagyon haladok vele. Annyira nem fog meg, de azért végignézem, hátha. ^^ Meg belekezdtem a Kyou Kara Maou-ba, hát az hatalmas, az első három résznél a térdem csapkodtam a nevetéstől. Nagyon jó :haha: Ezzel egész szépen haladok. :yes:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 augusztus 15 (kedd), 9:36 
Sztorihajhász

Nemrég fejeztem be az 1998-as kínai doramát, amely a Princess Returning Pearl címre hallgat.

Tartalom: Xiao Yan Zi egy nap találkozik egy szegény lánnyal, Xia Zi Wei-el, aki apját, a császárt keresi, de senki sem akar hinni neki. Xiao Yan Zi elhatározza, hogy felmegy a hegyekbe, és megkeresi a császárt, ám Zi Wei nem bírja a megerőltető utat, így megkéri Yan Zi-t, hogy mondja el a császárnak a történetét. Ám az úton Yan Zi-t meglövik, ráadásul a császár is őt hiszi a hercegnőnek. A lányra kemény próbatételek várnak, miközben mindenhonnan veszélyek leselkednek rá. A legveszélyesebb pedig a gonosz császárné, aki mindenáron le akarja buktatni Yan Zi-t. Ráadásul, mivel a lány híján van az udvari etikettnek, a bukás veszélye igen nagy.

24 epizód, magyar felirat nincs hozzá, csak angol! Kissasian oldalon lehet megnézni/letölteni.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 július 29 (szombat), 8:37 
Könyvmoly

Death Parade valaki?

Még csak 5 részt láttam, de azonnal megfogott. :xx: Az openingje meg a mondanivalóhoz és a sztorihoz képest vicces, jókat vigyorgok rajta mindig. :haha:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 július 23 (vasárnap), 20:13 
Sztorihajhász

Shoukoku no Altair valaki?

Igen, tudom, divat utálni ezt az animét, meg szidni mint a bokrot, pedig szerintem remek darab. Nekem nagyon tetszik, és alig várom a folytatást most, hogy Mahmuttól elvették a pasa rangot. Kíváncsi vagyok, mihez kezd így. A grafika szép, a zenék remekek, a történet izgalmas és érdekes. Engem megvett kilóra, pedig az utóbbi évek anime-termése nem volt valami hú de remek.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 július 23 (vasárnap), 16:00 
Tollforgató

Hunter x Hunter? Valaki?

Érdekes, hogy amennyire én látom, ez az anime/manga annyira nem népszerű, mint amennyire megérdemelné. Az egy dolog, hogy sajnos állandóan szünetel a manga, de ami eddig megvan animében, az szerintem az egyik legjobb shounen, amit valaha láttam. Ha nem a legjobb.
Nincsenek 10-20 részes harcok, még a legnagyobb küzdelmek is megvannak két rész alatt, és így nem lehet beleunni, mindig történik valami. Az meg már csak hab a tortán, hogy a főszereplő két kissrác barátsága nagyon szép, ők maguk meg olyan aranyosak! :D És végre egy anime, ahol az erős kölykök emellett tényleg gyerekek - és az összes pénzüket képesek nasira elverni. ^^

Nyugtassatok meg, hogy nem csak én szeretem! 8)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 május 28 (vasárnap), 10:42 
Sztorihajhász

Ha valaki szereti a borzongató, krimi-thriller-dráma doramákat, annak ajánlanám a Rakuen c. japán sorozatot. Mindössze hat epizód, de nem a könnyen emészthető fajta!

Tartalom: Egy ügy, amelyről egész Japán beszél. A Doizaki házaspár megölte tizenöt éves lányukat, és tizenhat évre elásták a saját házuk alatt.

Egy nap egy háziasszony, Hagitani Toshiko felkeresi Maehata Shigekot, aki egy kis újságnál dolgozik. Toshiko elmondja, hogy tizenkét éves fiának, Hitoshinak különleges képessége van, amelynek segítségével látja a halottak emlékeit. Még egy képet is elővesz, amelyet Hitoshi rajzolt. A képen egy szürke arcú lány látható egy ház alatt, amelyen denevérformájú szélkakas található. A kép alapján lehetséges, hogy a Doizaki házaspár házáról van szó. Shigeko úgy dönt, hogy utánanéz a dolognak, ám ekkor Hitoshi egy autóbalesetben életét veszti.

Eközben a Doizaki házaspár ügyvédje elmondja, hogy a házaspárnak, és második lányuknak, Seikonak minden érintkezés meg kell szakítaniuk egymással. Ugyanebben az időszakban egy felső-gimnazista diáklányt bezárnak valahová.

A főszerepben Nakama Yukie, Kaho, Kaneko Nobuaki és Kuroki Hitomi.

Angol felirattal (magyar felirat nincs hozzá!) itt tekinthető meg: http://kissasian.com/Drama/Rakuen
Az oldalról regisztráció után a sorozat le is tölthető! Ajánlom az Openload lejátszót!

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 május 20 (szombat), 8:26 
Sztorihajhász

Na, végre túl vagyok a Card Captor Sakura felén. Jelentem, már csak 34 epizód van hátra! És egyre jobban szeretem, még akkor is, ha már régen rájöttem, hogy ki szerepel Sakura visszatérő álmaiban. Meilinget meg mindig utálom! Viszont Shaoran édes, hogy kezd rájönni, hogy szerelmes Sakurába, aki még mindig Yukito-ba van "belezúgva". A gyerekszerelem olyan édes. :)
Annyira imádom ezt az animét, akciódús, romantikus, izgalmas, humoros. Tök nem érdekel, hogy a főszereplők általános iskolások, de az egyik legjobb mahou-shoujo anime, amit eddig láttam. Nálam a Sailor Moont is veri magasan.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 május 16 (kedd), 20:12 
Tollforgató

Húú, tök jó, akkor nem én vagyok erre az egyetlen Aotos!
Én teljesen ráfüggtem erre az animére, és életveszély bármire is rákeresni ezzel kapcsolatban, mert mindenütt spoilerek. Az öcsém rákeresett volna arra, hány méteres a beast titán, erre az első, amit kidobott neki a google, az, hogy ki. De szerencsére jó arc, nem mondta el nekem. :D
Mangát én még nem olvasok, de miután ez az évad lemegy, TUTI, hogy rá fogok cuppanni, mert egyszerűen az egy heteket is alig bírom ki két rész között.

(És megnéztem én is a Yuri on ice-t, és annak ellenére, hogy én nem vagyok egy kifejezetten nagy slash/shounen-ai rajongó, nem volt rossz szerintem sem. :) Kicsit nagynak érzem körülötte a hype-ot, de a látvány például nagyon szép volt, a koris jelenetek is, és nem számítottam rá, de tök vicces volt helyenként.)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 május 16 (kedd), 19:27 
Fanfic-faló

Szerintem azt a részt láttam a legtöbbször. xD Nagyon rendesek, hogy nem cikizték vele. Jaja, ha Phichit ott lett volna, tuti nyoma marad. :D Meg akkor tuti, hogy Viktuuriék előbb összejönnek. :D
A lányok versenye is érdekesen hangzik. ^^

Ahogy megláttam abban a ruhában, rögtön fázni kezdem. xD Kíváncsi vagyok, Otabek mit fog csinálni mellette a jégen. :D (Már csak másfél hét és megtudjuk. *.*)

Itt is megtalálsz: Tumblr, AO3

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Suonjar 2017 május 16 (kedd), 21:16-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 május 16 (kedd), 18:50 
Billentyűzetgyilkos

A 10. rész, istenem, legjobb plot twist ever : DDD Meg egyébként is nagyon jó az egész rész, de ez az örök kedvencem marad, hogy egy teljes évig senki semmilyen direkt említést nem tett erről Yuurinak :D Bezzeg ha Phichit ott lett volna :D Unalmas pillanataimban néha felmegyek youtube-ra 10. meg 7. rész reaction videókat nézni, hát egy élmény, ahogy változik az emberek arca, miközben nézik :D
Iiigen, még több Chris-Viktor barátságot a népnek! Amit még megnéznék, az a lányok versenye :)

Jaj, arról teljesen megfeledkeztem, hogy a gála videó nem csak az a pár másodperc lesz :D Yuri, drága fiam, mi az isten :DDD És Otabek!! Végem.

Ó, köszi, belenézek!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 május 16 (kedd), 18:31 
Fanfic-faló

Nem baj, legalább a zavarosságát kitölthetjük saját részleteinkkel. xD (Vitya a kastély tetején nyújt, zokogtam.)
Jajj, Chrisszel én úgy voltam, hogy úristen, mégis hogy meri Yuurit fogdosni erre jött a tizedik rész, és kiderült, hogy rúdtáncpajtik voltak. :)) Egyet értek, én is kíváncsi lennék a korábbi Chrisre, főleg abból a korszakból, amikor megismerkedtek Viktorral. Meg szívesen látnám azt, miért is volt olyan unalmas Detroit Yuuri nélkül. :D (Rendben, igazából bárkiről szívesen látnék bármit a bagázsból.)
Elolvadtam a kacsintós Yuurin.
Én is szeretném második évadot, mondjuk eddig elvagyok a hivatalos rajzokkal is, meg jövőhéten ugye megkapjuk Yuri gálaműsorát... már nagyon várom. :D

Egyébként itt van az angol fordítása: http://9th-ave.blogspot.co.at/2011/06/n ... trans.html

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 május 16 (kedd), 17:56 
Billentyűzetgyilkos

Hallottam :D Mondjuk még mindig vannak zavaros (talán rosszul fordított/értelmezett) pontok a sztoriban, de ez valami haláli. Olyan hülyék :'D :xx: Jaa, kíváncsi vagyok én is, hogy milyen lesz, meg ettől függetlenül nagyon szeretnék egy következő évadot, vagy bármit, ahol több idejük van meganimálni a korcsolyás jeleneteket (khm, Chris, aki elvileg ugye jó, gondolom nem véletlenül volt mindig Viktor nyomában, de annnnyira nem meggyőző, ahogy megcsinálták, hogy sírok, szegény :'D) De már az elég király, hogy a DVD verzióban mennyit javult néhány jelenet (a take me sightseeing és kacsintós Yuuri, meghaltam :D).

Majd utánanézek akkor annak is.

Közben elkezdtem pótolni az AoT részeket, de néha elfelejtem, hogy nem tudok japánul és lemaradok, mert nem néztem a feliratot :"D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 május 16 (kedd), 17:45 
Fanfic-faló

Tudom. :D Én már nem számolom, hányszor láttam. xD
Nagyon örülök neki, bár tuti tele lesz minden spoilerrel, mielőtt fent lenne neten az egész normális minőségben. Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a sztorija, remélem, hogy már Szentpéterváron lesznek. ^^ A Chihoko-sztoriról hallottál akkor? :D

Nekem pont egy hete dobta át barátnőm, mert kiderült, hogy azóta befejezték, szóval újraolvasom. Amúgy van belőle egy regény is, ha érdekel. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 május 16 (kedd), 17:40 
Billentyűzetgyilkos

Meg sokaknak az egyetlen, mást nézni sem akarnak :D És a filmhez mit szólsz? :D

Hm, valahogy ilyen kevert kép/szöveg dolgoknál nem tudok úgy bevonódni a történetbe, mintha csak olvasni vagy csak nézni kéne. De pl. a No.6 manga is tervben van, mert abból az anime elég kevéske volt.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 május 16 (kedd), 17:32 
Fanfic-faló

Sok embertől hallom, hogy ez volt az első animéje... :)

Igen, nekem is ez a bajom, és végül is kb ez az egyetlen, amit viszonylag rendszeresen követek, mióta a Magi manga furcsa irányt vett. Mondjuk ha nem szeretsz mangát olvasni, akkor simán belenézhetsz onnantól, ahol az anime abba maradt, bár én elég lassan haladtam vele, mert nagyon kell figyelni a részletekre. És egy tipp: este nem szabad olvasni, én legalábbis hülyére féltem magam rajta. x"D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 május 16 (kedd), 17:27 
Billentyűzetgyilkos

Hajjaj, bizony :xx: Az első anime, amit végignéztem :D Azóta egészen rákaptam.

Uhh, hát majd meglátom. Igazából ilyeneknek mindig csak nekiállok, aztán nem nagyon jutok a végére, a formátumot nem nagyon szeretem, a képregényekkel is azért nem haladok, jobban szeretem az egybefüggő szöveget...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 május 16 (kedd), 17:16 
Fanfic-faló

Én dettó ugyanígy jártam. :( Pedig anno kb két percre mentem fel a wikijére, erre három spoiler is szembejött. Utána muszáj volt elolvasnom a mangát. Amúgy elég hosszú, egy-egy fejezet olyan 40 oldal körül van (ha jól emlékszem), kell hozzá a lelkierő, hogy belefogjon az ember, de szerintem megéri a plusz infókért, meg a biztonságért, hogy már nincs mit lespoilerezni.

És aw, Viktor van a képeden. :xx:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 május 16 (kedd), 17:12 
Billentyűzetgyilkos

Még nem, és nem tudom, valaha eljutok-e odáig, nem tudom, hogy mennyire hosszú. De néhány random dolgot már azt hiszem, elspoilereztem magamnak véletlenül :'D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 május 16 (kedd), 17:08 
Fanfic-faló

Ruby írta:
Szerk.: Attack on titan valaki? :D

*jelentkezik* Erről jut eszembe, hogy meg kellene néznem a legújabb részt, mert habár letöltöttem, még mindig nem jutottam el odáig. x"D Hátha abból talán nem felejtették ki Jeant.

A mangát is olvastátok?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 május 16 (kedd), 16:58 
Billentyűzetgyilkos

Ruby írta:

Pár óra múlva én! :D Azt hiszem kb. három résszel vagyok lemaradva, megpróbálom most pótolni (bár kérdéses, hogy mennyit fogok belőle felfogni olyan fáradtan, hogy a neptun kódommal akartam ide bejelentkezni :"D) De nekem ezzel amúgy is az a problémám, hogy nem bírom megjegyezni a neveket/arcokat, mire sikerül, addigra az illető valószínűleg pont meghal :D plusz még a feliratot olvasni ÉS nézni, hogy mi történik...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 május 15 (hétfő), 21:37 
Tollforgató

Luthien Lovemagic írta:

Hát, igen kissé ez a szülőkre hajazás aggasztó, de azért valamennyire el is térnek tőlük, pl: Inojin és Chouchou, na ők nem annyira a szüleik, meg ha megnézzük azért Boruto se annyira Narutó, vagy Shikadai se teljesen Shikamaru. Remélem, ez a különbség jobban ki fog jönni később. Az új szereplőknek én is örülök, például Denkinek, az idősebb srácnak (nem sikerült megjegyezni a nevét), az osztálytitkát lánynak vagy épp Metal Leenek, na ő teljesen különbözik Leetől személyiségben, még talán Tententől is. Hát, Narutó, remélem azért valamennyire magára fog találni később, mert ez ígynem nagyon járja szerintem se.

Na, nem véletlenül Inojin és Chocho a kedvenceim. :D
Meg hát nyilván mindegyik tükrözi valahol a szüleit, de pont Shikadai az, akit bár szeretek nagyon - vele van az egyetlen shipem is! xD -, de őt egy az egyben Shikamaru fénymásolatának érzem sokszor. Nem mindig, szerencsére MÉG nem olyan zseniálisak a tervei, mint apucinak, de hozzáállásra meg bölcsességre nekem nagyon a shippuudenes Shikamarut idézi.
Metalnak meg még nem erősítették meg, hogy Tenten az anyja. x_x Én nagyon drukkolok, hogy ő legyen, de ez még csak puszta találgatás sajnos.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 május 15 (hétfő), 8:32 
Sztorihajhász

Ruby írta:

Én Narutót azért sem értem, mert még arról sincs szó, hogy mindent egyedül kell csinálnia. Azért akármikor látjuk szinte, ott van mellette Shikamaru, aki ilyen elmaradhatatlan oldalborda lassan, és aki biztosan nagyon sokat segít neki a munkában. Hinata és Himawari sokkal elfogadóbbnak tűnnek, valószínűleg ők ezért nem balhéznak vele. Naruto meg ezzel a viselkedéssel szerintem éppen azt veszítette el, ami a karakter egyik varázsa volt mindig is: hogy minden embert meg tudott nyerni magának. És alapvetően én teljesen értem és élem azt a jelenséget, hogy a Kage gyerekének lenni szívás. Láttuk, hogy a Harmadik Hokage sem volt egy mintaapa, Gaaráék apjáról meg ne is beszéljünk... De ha valaki, hát pont Naruto az, akinek szerintem ez a szerep így nem passzol. Én nem vagyok biztos benne, hogy ha a miértek kiderülnek, jobban fog tetszeni ez a felállás, de mindenképp kicsit érthetőbb lenne, vagyis remélem.
Engem igazság szerint Saradának nem is a képességei érdekelnek, inkább így személyiségre értem. Sakurával alapvetően elvagyok, de annyira mégsem a szívem csücske, hogy még egy ilyet szívesen nézzek ki tudja, hány részig. Meg úgy általánosságban az a véleményem, hogy szép és jó, hogy külsőre hasonlítanak a szüleikre, de az igenis aggaszt, hogy személyiségre is a szüleik fénymásolatai lesznek.
Ezért gondolom azt, hogy NAGYON jót tesz az animének, hogy vannak új karakterek is, akiknek nem ismerjük a szüleit, mert egy kis vérfrissítés jól jön. Nehogy túl belterjes legyen a társaság. :D

Hát, igen kissé ez a szülőkre hajazás aggasztó, de azért valamennyire el is térnek tőlük, pl: Inojin és Chouchou, na ők nem annyira a szüleik, meg ha megnézzük azért Boruto se annyira Narutó, vagy Shikadai se teljesen Shikamaru. Remélem, ez a különbség jobban ki fog jönni később. Az új szereplőknek én is örülök, például Denkinek, az idősebb srácnak (nem sikerült megjegyezni a nevét), az osztálytitkát lánynak vagy épp Metal Leenek, na ő teljesen különbözik Leetől személyiségben, még talán Tententől is. Hát, Narutó, remélem azért valamennyire magára fog találni később, mert ez ígynem nagyon járja szerintem se.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 május 14 (vasárnap), 15:33 
Tollforgató

Luthien Lovemagic írta:

Én arra lennék itt kíváncsi, hogy Naruto miért ilyen, ha ezt elmagyaráznák valahol, és értelmes lenne a magyarázat, elfogadnám, mert ahogy látom Hinata ennek ellenére is szereti meg szerintem Himawari is, csak Borutónál ez jobban kibukik. Valamilyen szinten megértem Narutót meg Borutót is, bár remélem, hogy jobban megtalálják az arányokat és Narutónál is kiderülnek a miértek, mert azért ez így nem egészen tetszik nekem se. Naruto nem ide fejlődött a Shippuuden/manga végére. Mert értem én, hogy jól akarja csinálni a hokageséget, de Tsunade és Kakashi se szakadt bele úgy, mint ő. Ekkor mindig eszembe jut, amit Itachi javasolt neki, hogy ne akarjon mindent egyedül csinálni, valahogy a kedvenc anime karakterem mostanra ezt mintha elfelejtette volna. Még jó, hogy a Boruto movie-ban van némi fejlődés mind Naruto, mind a fia részéről, de addig még sok rész eltelik az animében, mire oda eljutnak. Kíváncsi leszek mi lesz itt még.
A Sarada olyan lesz, mint Sakura felvetésre: szerintem nem már csak azért sem, mert örökölte a sharingant, és a gaidenben már megmutatta, hogy ő a szülei hibridje, nem olyan mint Sakura, bár óhatatlanul belőle is van benne.
Shinonak én is örültem, hogy több szerepet kapott.

Én Narutót azért sem értem, mert még arról sincs szó, hogy mindent egyedül kell csinálnia. Azért akármikor látjuk szinte, ott van mellette Shikamaru, aki ilyen elmaradhatatlan oldalborda lassan, és aki biztosan nagyon sokat segít neki a munkában. Hinata és Himawari sokkal elfogadóbbnak tűnnek, valószínűleg ők ezért nem balhéznak vele. Naruto meg ezzel a viselkedéssel szerintem éppen azt veszítette el, ami a karakter egyik varázsa volt mindig is: hogy minden embert meg tudott nyerni magának. És alapvetően én teljesen értem és élem azt a jelenséget, hogy a Kage gyerekének lenni szívás. Láttuk, hogy a Harmadik Hokage sem volt egy mintaapa, Gaaráék apjáról meg ne is beszéljünk... De ha valaki, hát pont Naruto az, akinek szerintem ez a szerep így nem passzol. Én nem vagyok biztos benne, hogy ha a miértek kiderülnek, jobban fog tetszeni ez a felállás, de mindenképp kicsit érthetőbb lenne, vagyis remélem.
Engem igazság szerint Saradának nem is a képességei érdekelnek, inkább így személyiségre értem. Sakurával alapvetően elvagyok, de annyira mégsem a szívem csücske, hogy még egy ilyet szívesen nézzek ki tudja, hány részig. Meg úgy általánosságban az a véleményem, hogy szép és jó, hogy külsőre hasonlítanak a szüleikre, de az igenis aggaszt, hogy személyiségre is a szüleik fénymásolatai lesznek.
Ezért gondolom azt, hogy NAGYON jót tesz az animének, hogy vannak új karakterek is, akiknek nem ismerjük a szüleit, mert egy kis vérfrissítés jól jön. Nehogy túl belterjes legyen a társaság. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 május 14 (vasárnap), 9:56 
Sztorihajhász

Ruby írta:

Nekem Sarada olyan elmegy kategória, én nagyon félek tőle, hogy ő is olyan lesz, mint az anyja. :?
Shikadai nekem is dobogós, az ő csapatukat előre nagyon bírom. :D És igen, én is szívesen látnék egy kicsit többet a régiekből, de pont amiatt, amit kifehérítettél, kicsit félek is tőle. Nekem Naruto nem ilyen, és ahányszor előkerül ez a téma, mindig egy kis darabka letörik a szívemből, mert nekem ez csalódás. :/
Annak viszont nagyon örülök, hogy végre Shino egy kicsit több időt kap a vásznon, szerintem őt eddig nagyon elhanyagolták, pedig lett volna benne potenciál.

Én arra lennék itt kíváncsi, hogy Naruto miért ilyen, ha ezt elmagyaráznák valahol, és értelmes lenne a magyarázat, elfogadnám, mert ahogy látom Hinata ennek ellenére is szereti meg szerintem Himawari is, csak Borutónál ez jobban kibukik. Valamilyen szinten megértem Narutót meg Borutót is, bár remélem, hogy jobban megtalálják az arányokat és Narutónál is kiderülnek a miértek, mert azért ez így nem egészen tetszik nekem se. Naruto nem ide fejlődött a Shippuuden/manga végére. Mert értem én, hogy jól akarja csinálni a hokageséget, de Tsunade és Kakashi se szakadt bele úgy, mint ő. Ekkor mindig eszembe jut, amit Itachi javasolt neki, hogy ne akarjon mindent egyedül csinálni, valahogy a kedvenc anime karakterem mostanra ezt mintha elfelejtette volna. Még jó, hogy a Boruto movie-ban van némi fejlődés mind Naruto, mind a fia részéről, de addig még sok rész eltelik az animében, mire oda eljutnak. Kíváncsi leszek mi lesz itt még.
A Sarada olyan lesz, mint Sakura felvetésre: szerintem nem már csak azért sem, mert örökölte a sharingant, és a gaidenben már megmutatta, hogy ő a szülei hibridje, nem olyan mint Sakura, bár óhatatlanul belőle is van benne.
Shinonak én is örültem, hogy több szerepet kapott.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 május 13 (szombat), 20:49 
Tollforgató

Luthien Lovemagic írta:
Én a legjobban Shikadait bírom meg Saradát, bár igazából szeretem az összes gyerekszereplőt. Még Mitsukira kíváncsi leszek, mit hoznak ki belőle. A történet eddig tetszik, bár tény, hogy a régi érától teljesen más, mivel nincs háború, szenvedés, stb. Meg szerepelhetnének Narutoék többet, kissé nem érzem arányosnak az előző generáció szerepeltetését az újhoz képest, ezzel a Narutónál/Shippuudennél nem volt baj ennyire. Mondjuk az érdekes, hogy itt is a híres apa-elhanyagolt fiú, aki rosszban van az apjával dologra mennek rá, mint az Elátkozott gyermekben a Harry Potternél, úgy látszik ez mostanában az új generációs történeteknél slágertéma.

Nekem Sarada olyan elmegy kategória, én nagyon félek tőle, hogy ő is olyan lesz, mint az anyja. :?
Shikadai nekem is dobogós, az ő csapatukat előre nagyon bírom. :D És igen, én is szívesen látnék egy kicsit többet a régiekből, de pont amiatt, amit kifehérítettél, kicsit félek is tőle. Nekem Naruto nem ilyen, és ahányszor előkerül ez a téma, mindig egy kis darabka letörik a szívemből, mert nekem ez csalódás. :/
Annak viszont nagyon örülök, hogy végre Shino egy kicsit több időt kap a vásznon, szerintem őt eddig nagyon elhanyagolták, pedig lett volna benne potenciál.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 május 13 (szombat), 20:17 
Sztorihajhász

Ruby írta:

Én nézem!
Igazság szerint nincsenek túl nagy elvárásaim, és félek tőle, hogy teljesen tönkreteszi azt, amit a Naruto felépített (és a végefelé már maga is rombolt), de egyelőre én tök jól szórakozom. Pláne, amikor Inojin vagy Chocho a színen van. Kész, slussz, passz, nekem Inojin elrabolta a szívemet, imádom, mint az apját is. :D

Én a legjobban Shikadait bírom meg Saradát, bár igazából szeretem az összes gyerekszereplőt. Még Mitsukira kíváncsi leszek, mit hoznak ki belőle. A történet eddig tetszik, bár tény, hogy a régi érától teljesen más, mivel nincs háború, szenvedés, stb. Meg szerepelhetnének Narutoék többet, kissé nem érzem arányosnak az előző generáció szerepeltetését az újhoz képest, ezzel a Narutónál/Shippuudennél nem volt baj ennyire. Mondjuk az érdekes, hogy itt is a híres apa-elhanyagolt fiú, aki rosszban van az apjával dologra mennek rá, mint az Elátkozott gyermekben a Harry Potternél, úgy látszik ez mostanában az új generációs történeteknél slágertéma.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 május 12 (péntek), 22:15 
Tollforgató

Luthien Lovemagic írta:
Valaki van itt, aki rajtam kívül nézi a Boruto animét?

Én nézem!
Igazság szerint nincsenek túl nagy elvárásaim, és félek tőle, hogy teljesen tönkreteszi azt, amit a Naruto felépített (és a végefelé már maga is rombolt), de egyelőre én tök jól szórakozom. Pláne, amikor Inojin vagy Chocho a színen van. Kész, slussz, passz, nekem Inojin elrabolta a szívemet, imádom, mint az apját is. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 április 21 (péntek), 12:22 
Sztorihajhász

Card Captor Sakura valaki? Ha már anime-téma. :)

És Fullmetal Alchemist: Brotherhood kivégezve! IMÁDOM! Nagyon jó volt, és bár még mindig a 2003-mas adaptáció a favorit, de ez is remek lett. Érdemes volt végignézni. :mrgreen: :taps:

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 április 20 (csütörtök), 9:06 
Sztorihajhász

Valaki van itt, aki rajtam kívül nézi a Boruto animét?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 február 28 (kedd), 15:28 
Sztorihajhász

Ritsu Tonks írta:
Andro írta:
Én most FMA: Brotherhood-ot nézek nagy erőkkel.

Én úgy unblock az FMA-ba egyszer belekezdtem. Nézni kéne azt is. :D Csak már annyi minden van tervezetten meg aktuálison, hogy hajaj... Jó, aktuálison csak 3 van, abból egy dobott lesz szerintem, de na... xD :roll: Túl sok a nézendő~

Nyugi, nekem is hosszú a listám, de már fogyogat azért egy picit. Szépen, lassan, de fogynak a megnézendők. Most azért is nem teszek be másikat a listámra. Ellenben a dorama listám (és csak a megnézendő!) igencsak gyarapszik, már 120 dorama és 17 film van rajta. :mrgreen:

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 február 28 (kedd), 14:56 
Könyvmoly

Luthien Lovemagic írta:

A túl sok nézendő nálam is megvan, erre mit csinálok? Elkezdtem elölről a Naruto Shippuudent, mert kb. háromszázrésszel elmaradtam, bár nem panaszkodom, mert még mindig imádom. Mondjuk, mivel a mangát végigkövettem, nagy meglepetés nem érhet, de nagyon szeretem, ahogy a mangát animére viszik, így nincs mit tenni :)

Óóó, én a Death Note-to kezdtem elölről, de inkább mentem az olyanokra, amiket még nem láttam. xD Most gyarapítani akarom a listámat. :D Én a Shippuudent abbahagytam, a fillerek kicsináltak teljesen. Valahogy a 350.-ik rész környékén hagytam abba. Vagy nem tudom, melyik rész volt, mikor már Sasuke is megjött Madara meg Obito ellen. A mangát meg nem követem. :D Kicsit sok lenne, ha most nekiugranék. xD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 február 28 (kedd), 9:56 
Sztorihajhász

Ritsu Tonks írta:

Én úgy unblock az FMA-ba egyszer belekezdtem. Nézni kéne azt is. :D Csak már annyi minden van tervezetten meg aktuálison, hogy hajaj... Jó, aktuálison csak 3 van, abból egy dobott lesz szerintem, de na... xD :roll: Túl sok a nézendő~

A túl sok nézendő nálam is megvan, erre mit csinálok? Elkezdtem elölről a Naruto Shippuudent, mert kb. háromszázrésszel elmaradtam, bár nem panaszkodom, mert még mindig imádom. Mondjuk, mivel a mangát végigkövettem, nagy meglepetés nem érhet, de nagyon szeretem, ahogy a mangát animére viszik, így nincs mit tenni :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 február 27 (hétfő), 21:20 
Könyvmoly

Andro írta:
Én most FMA: Brotherhood-ot nézek nagy erőkkel.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 február 27 (hétfő), 19:27 
Fanficbúvár

Ritsu Tonks írta:
Tegnap kivégeztem a No game No life-ot. Tetszett, nem volt rossz. :yes: Érdekes volt, vicces is, de egyben komoly. A hangulat is ott van, a karakterek is, a grafika meg egyszerűen csodás. :xx:

Igeeen, régebben néztem, de nekem is tetszett. Egész jó volt :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 február 27 (hétfő), 18:55 
Sztorihajhász

Én most FMA: Brotherhood-ot nézek nagy erőkkel. De talán nem este, későn kéne néznem, mert már napok óta azzal álmodom Nem mintha baj lenne, mert imádom. Mondjuk az biztos, hogy utána egy kis nyugis, csendes, békés animét fogok nézni.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 február 27 (hétfő), 18:05 
Könyvmoly

Tegnap kivégeztem a No game No life-ot. Tetszett, nem volt rossz. :yes: Érdekes volt, vicces is, de egyben komoly. A hangulat is ott van, a karakterek is, a grafika meg egyszerűen csodás. :xx:

És most az Ansatsu Kyoushitsu (Assassination Classroom) van épp az aktuálisak listáján nálam. Már az első rész totál mindblow volt. 4 részt nyomtam le eddig, de tuti, nézem tovább. :Dbunny:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 február 23 (csütörtök), 10:54 
Sztorihajhász

A Rei-évad nem tetszett, a Kiráról még nem hallottam, de akkor megy listára. :mrgreen:

Amúgy akit érdekel az élőszereplős FMA-film (képek alapján nagyon jó lesz és várós! :yes: ) december elsején mutatkozik be Japánban. Tehát mi majd maximum jövőre látjuk felirattal. De én kibírom, bár nehéz lesz. :yes:

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 február 22 (szerda), 21:29 
Könyvmoly

Andro írta:
A Kai eleve kissé tudományos módon közelít rá a dolgokra, sokaknak ez nem tetszik benne. Bár a misztikus hangulat jól megmarad.

Igen, ez megvan :D Ma végeztem vele. Csodás volt, mással nem tudom illetni. :xx: Nagyon tetszett, főleg a vége. :') Majd haladok a Rei és Kira évadokra is. Meg elkezdtem a No game No life c. animét. Öt részt lenyomtam, eddig tetszik. Grafikailag nagyon ott van, és jókat lehet neki vigyorogni. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 4367 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 88  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]