Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 április 30 (csütörtök), 15:37

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 503 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 01 (kedd), 19:48 
Billentyűzetgyilkos

[-( A filmbeli Fleur nekem csalódás volt. Nem az a lány, akit mindenkit megbabonáz. Szép, szép, de semmi extra. Igen fanart, mikor először megláttam, megállt bennem az ütő. Akkor még Arina csak az én kicsi fejemben létezett, még egy betűt sem írtam a történetből.

Igen, nagyon-nagyon hosszú kritikát szeretnék. :)
Ilyen terjedelmes fejezet után igazán megérdemlem. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 01 (kedd), 19:40 
Írópalánta

Luna Aurora írta:
Íme megtaláltam :D Én ilyennek álmodtam meg Arinát.
Ha illúziórombolónak tartod, ne nézd meg.

http://s92.photobucket.com/albums/l34/L ... =imgAnch66

Ez ilyen fanart vagy mi,ugye??Azt hittem,hogy olyat fogsz berakni ami élő..vagyis azt a csajt aki Fleurt átszotta a HP4ben..Amugy aranyos a kép.

Hosszú kritikát??Oks,de arra várnod kell,mert most kb van 5 percem és ennyi idő alatt nem tudom megírni....

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 01 (kedd), 16:16 
Billentyűzetgyilkos

Íme megtaláltam :D Én ilyennek álmodtam meg Arinát.
Ha illúziórombolónak tartod, ne nézd meg.

http://s92.photobucket.com/albums/l34/L ... =imgAnch66

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: ...
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 01 (kedd), 15:53 
Billentyűzetgyilkos

Alexia írta:
Igen, telhetetlen vagyok. :P Mit vársz egy ilyen történet mellett?!
Nem kell neked az a pihi. Az életfogytiglani ítélet nem engedélyez ilyesmit. :evil:

De ragaszkodok a pihenéshez. Úgyis elvonási tüneteim lesznek, nem kell aggódni. :-D Megnyugtatásként már előre tudtam és számoltam vele, hogy ez egy nehéz és bonyolult rész lesz a számomra. A következőket már biztos gyorsabban megírom. ;)

Anna írta:

:shock: :shock: Itt abbahagyni? :shock: Kész vétek volt...
Mért?Mért? Mért itt kellett??? :-S :-S

Kénytelen voltam itt abbahagyni, különben még további napokat várhattatok volna a folytatásra.

varga niki írta:
Amugy elolvastam és nagyon tetszett...kritkára még nem volt időm,de ami késik nem múlik....És folytasd gyorsan...Nem találtad meg azt a képet??(amugy nem olyan fontos ám)

Tessék jóó hossszúú kritikát írni. :) Szeretem olvasni őket. Megyek megkeresem azt a képet.

Örülök, hogy tetszett nektek. :) :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 01 (kedd), 14:11 
Írópalánta

Amugy elolvastam és nagyon tetszett...kritkára még nem volt időm,de ami késik nem múlik....És folytasd gyorsan...Nem találtad meg azt a képet??(amugy nem olyan fontos ám)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 01 (kedd), 14:09 
Írópalánta

Luna Aurora írta:
Ez nem lehet igaz! Már megint elfelejtettem bejelentkezni. :oops:

Ha bejelentkezel akkor mindig jelzi,hogy van-e új hozzászólás(és akkor azt hiszem pirossal jelöli a témát)Általában szerintem mindig jelöl vmit.És ha legközelebb nem leszel bejelentkezve,akkor feltűnik,hogy nincs semmi szín....Nekem segít,mert néha én se jeletkezek be,de aztán meg feltűnik....

Héjjj!!!!El a kezekkel Dracoról!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 01 (kedd), 14:04 
Betűmániákus

:shock: :shock: Itt abbahagyni? :shock: Kész vétek volt...
Mért?Mért? Mért itt kellett??? :-S :-S

Kitépem a hajam és lerágom a kömröm, mire lesz folytatás ~x( :-SS =))

A lényeg: nagyn tetszett!!! :lol:

Szóval: Mikor lesz folytatás? :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: ...
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 01 (kedd), 13:55 
Szárnybontogató

Igen, telhetetlen vagyok. :P Mit vársz egy ilyen történet mellett?!
Nem kell neked az a pihi. Az életfogytiglani ítélet nem engedélyez ilyesmit. :evil:
Csak akkor fenyegetlek ilyesmivel, ha nem frissítesz hamar. Még ilyet! Itt abbahagyni...megáll az eszem. :shock:
Dracót meg néha akkor is kölcsön veszem, ha nem akarod. :lol:

Akkor legelviselhetetlenebb valaki hiánya, mikor melletted ül, és tudod, hogy sohasem lehet a tiéd.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 01 (kedd), 12:01 
Billentyűzetgyilkos

Ez nem lehet igaz! Már megint elfelejtettem bejelentkezni. :oops:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 01 (kedd), 12:00 
Alexia írta:

Hihihi. De de! Kénytelen leszel. De ne aggódj, ha meg is haragudna rád, majd én "megvédelek". Őt pedig én magam fogom megvígasztalni az árulásod miatt. :twisted:
Jó fejezet, írtam rá kritikát. Folytasd hamar, vagy jöhetnek a Monstros-Hagridos álmok, százfűléfőzet és Draco nélkül!!! >:)

Te kis telhetetlen! :-P
Nem, nem most egy kis pihire van szükségem. :#-) De szerintem csak egy napig fogom bírni. Vagy addig se. :)
Én mondtam, hogy hosszú lesz és a legjobbnál hagyom abba. O:-)
Ne fenyegess ilyenekkel, mert akkor nem tudom folytatni! Álmaimban jönnek a legjobb ötletek. Szóval Dracót nem hagyom elvenni tőlem! [-(

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 01 (kedd), 11:48 
Szárnybontogató

Luna Aurora írta:

<:-P Elkészült! Befejeztem! =D> #:-S
Megyek fel is töltöm nyomban. Aztán ne kíméljetek, tessék kritikát írni, ha már ennyit kellett várni rá. :D
Akkor lenyomok a torkán százfűléfőzetet.
Csak nem képzeled, hogy elárulom?! >:)

Hihihi. De de! Kénytelen leszel. De ne aggódj, ha meg is haragudna rád, majd én "megvédelek". Őt pedig én magam fogom megvígasztalni az árulásod miatt. :twisted:
Jó fejezet, írtam rá kritikát. Folytasd hamar, vagy jöhetnek a Monstros-Hagridos álmok, százfűléfőzet és Draco nélkül!!! >:)

Akkor legelviselhetetlenebb valaki hiánya, mikor melletted ül, és tudod, hogy sohasem lehet a tiéd.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 01 (kedd), 10:57 
Billentyűzetgyilkos

Alexia írta:

Ááá. Nem úszod meg ennyivel. Semmi megbűvölés. És megmenteni is maximum Hagrid menthet meg. :lol:
Mi lenne az az apróság? :shock:

<:-P Elkészült! Befejeztem! =D> #:-S
Megyek fel is töltöm nyomban. Aztán ne kíméljetek, tessék kritikát írni, ha már ennyit kellett várni rá. :D
Akkor lenyomok a torkán százfűléfőzetet.
Csak nem képzeled, hogy elárulom?! >:)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 01 (kedd), 10:37 
Szárnybontogató

Luna Aurora írta:

:lol: Egy apróságon rágódom már hetek óta. Emiatt nem akar kerek egésszé összeállni a dolog. X-(
Monstróval kell álmodnom? Nos, magas, barna hajú, izomnövesztő szert ivott... :)) Megoldom a dolgot. Majd megbűvölöm, hogy nagyon hasolítson valakire. 8-> vagy az illető egyszerűen csak jön és megment. :wink:

Ááá. Nem úszod meg ennyivel. Semmi megbűvölés. És megmenteni is maximum Hagrid menthet meg. :lol:
Mi lenne az az apróság? :shock:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 01 (kedd), 7:08 
Billentyűzetgyilkos

Alexia írta:
Ennyi titokzatoskodás után már fejvesztés jár, ha sokáig húzod a frissítést. Tudnék jobb büntetési módszert, de a történet tartalmát figyelembe véve szinte kivitelezhetetlen. Csak magamnak ártanék, ha azzal büntetnélek, hogy egy hétig nem gondolhatsz a mi kis Isten palántánkra (alias Draco). Szóval ilyesmivel inkább nem fenyegetlek, mert még erre fogsz hivatkozni, ha nem írsz. Azt meg ugyebár senki nem akarja... :wink:
Szóval kitalálok egyéb büntetést. Áh, már meg is van. :twisted: Jaj, mondtam én, hogy gonosz vagyok. Íme az ízelítő: ha nem frissítel hamarosan, az lesz a büntetésed, hogy Monstroval kell egy hétig álmodnod, romantikusabbnál romantikusabb jeleneteket. Na, mit szólsz? >:)

:lol: Egy apróságon rágódom már hetek óta. Emiatt nem akar kerek egésszé összeállni a dolog. X-(
Monstróval kell álmodnom? Nos, magas, barna hajú, izomnövesztő szert ivott... :)) Megoldom a dolgot. Majd megbűvölöm, hogy nagyon hasolítson valakire. 8-> vagy az illető egyszerűen csak jön és megment. :wink:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2006 július 31 (hétfő), 22:57 
Szárnybontogató

Ennyi titokzatoskodás után már fejvesztés jár, ha sokáig húzod a frissítést. Tudnék jobb büntetési módszert, de a történet tartalmát figyelembe véve szinte kivitelezhetetlen. Csak magamnak ártanék, ha azzal büntetnélek, hogy egy hétig nem gondolhatsz a mi kis Isten palántánkra (alias Draco). Szóval ilyesmivel inkább nem fenyegetlek, mert még erre fogsz hivatkozni, ha nem írsz. Azt meg ugyebár senki nem akarja... :wink:
Szóval kitalálok egyéb büntetést. Áh, már meg is van. :twisted: Jaj, mondtam én, hogy gonosz vagyok. Íme az ízelítő: ha nem frissítel hamarosan, az lesz a büntetésed, hogy Monstroval kell egy hétig álmodnod, romantikusabbnál romantikusabb jeleneteket. Na, mit szólsz? >:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 31 (hétfő), 19:57 
Billentyűzetgyilkos

Anna írta:
Azt hiszem most már nekem is be kell ide írnom :D

Szóval... a kezdetektől olvasom az írásod, bár lusta ember lévén, kritikát nem írtam :oops: :oops: :oops:

Szóva, most ide írnék :#-)

Rettenetesen tetszik az írásod, és Arina is nagyon... különös személyiség :roll: Nagyon remélem, hogy Arina és Malfoy... nem... khm :lol:

Mást már nem tudok írni :#-)

Jah, de: hamar folytasd! :D :D :D

Szia!
Örülök, hogy tetszik. Hát annyit azért elárulhatok neked, hogy Arina még rejteget nagy meglepetéseket. :) Na meg ne aggódj, Harry nem fog eltűnni a képből. A héten biztos felrakom a folytatást.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 31 (hétfő), 19:52 
Betűmániákus

Azt hiszem most már nekem is be kell ide írnom :D

Szóval... a kezdetektől olvasom az írásod, bár lusta ember lévén, kritikát nem írtam :oops: :oops: :oops:

Szóva, most ide írnék :#-)

Rettenetesen tetszik az írásod, és Arina is nagyon... különös személyiség :roll: Nagyon remélem, hogy Arina és Malfoy... nem... khm :lol:

Mást már nem tudok írni :#-)

Jah, de: hamar folytasd! :D :D :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2006 július 31 (hétfő), 19:52 
Billentyűzetgyilkos

Alexia írta:

Az iménti válaszadási kísérletemet egy áramszünet megakadályozta...

Majd én megírom helyetted. 8) Na jó, nem. Halálod előtt még befejezheted. Bár választhatsz is: halálos ítélet, vagy életfogytiglani fanficírás? :-)
A parancs pedig nem úgy szólt, hogy írás helyett tv-zz, hanem akkor nézheted a dobozt, ha nem megy az írás. Esetleg közben. Ejnye. Két nap ételmegvonás jár ezért! :twisted: De természetesen írnod kötelező! :-w :twisted:

Életfogytiglani fanficírás! :D A leghatározottabban! Már azt is tudom, miről fog szólni a következő. Pedig ezzel is lassan haladok :-Ą
Tényleg úgy tudok a legjobban dolgozni, ha közben a háttérben szól a tévé. Bár a zene is megteszi.
Helyzetjelentés: már a párbeszédeket finomítgatom és a végéről már csak két vagy három rövidke kis jelenetke hiányzik. Hamarosan meglesz az is. ;)

Igazából találtam a neten egy olyan képet Fleurról, hogy na ő az! Így néz ki Arina. Majd megpróbálom ide beszúrni valahogy. Bár ehhez analfabéta vagyok. :#-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 31 (hétfő), 19:06 
Írópalánta

Köszi a segítséget...
Luna Aurora:arra még nem gondoltál,hgoy raksz fel képeket vhova Arinaról??Ahogy te képzeled...vagy ilyesmi..montázst csinálni..meg olyan szereplőkről,akiket te alkottál meg....sokan csinálnak ilyet....vagy olyat,hogy vmilyen sztárt "jelölnek" meg.Érted mire gondolok??Vagy ezt már kérdeztem tőled?? :oops:
És most tényleg,mikor lesz folytatás??bocsi,hogy sürgetlek.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2006 július 31 (hétfő), 18:45 
Szárnybontogató

Luna Aurora írta:

Ha én odaleszek, honnan tudod meg, mi lesz a történet vége? :-P
A gondolataimmal nincsen semmi baj, már hónapok óta megvan az események vázlata. Csak azt írom bele, amit már jó előre megterveztem. Ennyire türelmetlen vagy? :-D Az előbb hagytam félbe az írást, a szavak csak úgy ömlelek belőlem. :D
De a parancs az parancs, megyek tévézni. Keresek valami jó kis sorozatot. :#-) Egy kis sírás már rám fér.

Az iménti válaszadási kísérletemet egy áramszünet megakadályozta...

Majd én megírom helyetted. 8) Na jó, nem. Halálod előtt még befejezheted. Bár választhatsz is: halálos ítélet, vagy életfogytiglani fanficírás? :-)
A parancs pedig nem úgy szólt, hogy írás helyett tv-zz, hanem akkor nézheted a dobozt, ha nem megy az írás. Esetleg közben. Ejnye. Két nap ételmegvonás jár ezért! :twisted: De természetesen írnod kötelező! :-w :twisted:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2006 július 31 (hétfő), 13:28 
Billentyűzetgyilkos

Alexia írta:
Az én általános gonoszságomhoz úgyse érsz fel! >:) :-P Ne is próbálkozz, nem tudsz túlszárnyalni. Amúgy is csak egy maradhat! 8)
Tessék összeszedni gondolataidat, ötleteidet! Valami úgy is ki fog maradni. Tartalékolj egy kicsit későbbre is! Ne süss el minden fordulatot most. Nézzél valami filmet, ami feldob és siettet az írásban! :P

Ha én odaleszek, honnan tudod meg, mi lesz a történet vége? :-P
A gondolataimmal nincsen semmi baj, már hónapok óta megvan az események vázlata. Csak azt írom bele, amit már jó előre megterveztem. Ennyire türelmetlen vagy? :-D Az előbb hagytam félbe az írást, a szavak csak úgy ömlelek belőlem. :D
De a parancs az parancs, megyek tévézni. Keresek valami jó kis sorozatot. :#-) Egy kis sírás már rám fér.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2006 július 31 (hétfő), 13:21 
Szárnybontogató

Luna Aurora írta:

De még mindig nincs kész! Mindig eszembe jut valami, amit még bele kéne írni. De már az elején tudtam, hogy ez egy nehéz rész lesz. Hát még a következő. :roll:

El se tudod képzelni, milyen rossz leszek most. :-P

Az én általános gonoszságomhoz úgyse érsz fel! >:) :-P Ne is próbálkozz, nem tudsz túlszárnyalni. Amúgy is csak egy maradhat! 8)
Tessék összeszedni gondolataidat, ötleteidet! Valami úgy is ki fog maradni. Tartalékolj egy kicsit későbbre is! Ne süss el minden fordulatot most. Nézzél valami filmet, ami feldob és siettet az írásban! :P

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2006 július 31 (hétfő), 12:55 
Billentyűzetgyilkos

Alexia írta:
Csak óvatosan a gonoszsággal! Ne vidd túlzásba, mert még bajok lesznek. 8) A folytatást pedig ne tartsd vissza, mert már tűkön ülök lassan. :-)

De még mindig nincs kész! Mindig eszembe jut valami, amit még bele kéne írni. De már az elején tudtam, hogy ez egy nehéz rész lesz. Hát még a következő. :roll:

El se tudod képzelni, milyen rossz leszek most. :-P

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2006 július 31 (hétfő), 10:36 
Szárnybontogató

Luna Aurora írta:

Én nem tudtam, hogy sportlövő vagy. :oops:
Az biztos, de most az eddigieken is túlteszek. :twisted:

Semmi baj. Ez nem olyan, amit illene tudnod. Nem sokan tudnak róla. Rory is csak azért, mert a barátnőm.
Csak óvatosan a gonoszsággal! Ne vidd túlzásba, mert még bajok lesznek. 8) A folytatást pedig ne tartsd vissza, mert már tűkön ülök lassan. :-)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2006 július 31 (hétfő), 9:40 
Billentyűzetgyilkos

Alexia írta:
Sportlövész vagyok mellékállásban
Jaj, olyan gonosz vagy... :evil:

Én nem tudtam, hogy sportlövő vagy. :oops:
Az biztos, de most az eddigieken is túlteszek. :twisted:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2006 július 31 (hétfő), 9:20 
Szárnybontogató

Luna Aurora írta:

edzőtábor? :shock:

Tényleg a legrosszabbkor lesz vége. :-Ą

Az edzőtábor nem biztos még amúgy, de most min lepődtél meg? Sportlövész vagyok mellékállásban, és hát szeretnék elmenni megnézni az idei pasifelhozatalt a lövészek között. Remélem a tavaly kiszemelt srác ott lesz. :P
Jaj, olyan gonosz vagy... :evil:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2006 július 31 (hétfő), 8:50 
Billentyűzetgyilkos

Alexia írta:
Már várom azt a hosszú fejezetet, de ha tényleg félbehagyod a legjobb résznél, nagyon ajánlom, hogy mihamarabb meglegyen annak is a folytatása. :evil:

edzőtábor? :shock:

Tényleg a legrosszabbkor lesz vége. :-Ą

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2006 július 30 (vasárnap), 22:05 
Szárnybontogató

Úgy látom mostanság mindenki Görögországba megy. :roll: Nekem meg marad a béna kis edzőtábor Taktaharkányban. :cry: A Forma1-et nem igazán szeretem, mert ha le is ülök nézni, a kedvencem tuti kikap (Kimi). Mostanság én is kezdem megkedvelni Nico Rosberget. :-) Hát igen... a szőke pasikért totál odavagyok, meg vissza. 8->
Már várom azt a hosszú fejezetet, de ha tényleg félbehagyod a legjobb résznél, nagyon ajánlom, hogy mihamarabb meglegyen annak is a folytatása. :evil:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 30 (vasárnap), 21:34 
Zöldfülű

Alonsot nagyon nem szeretem, Kimi viszont semleges. :-)
Egy hétig sziasztok,jók legyetek, és persze írjatok sokat!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 30 (vasárnap), 20:24 
Fanficbúvár

Látom, kellene egy kis segítség ^^

Ha válaszolni akarsz, akkor csak nyomd meg jobb oldalon az Idézet gombot. Fontos, hogy a kódokat [qote] és [/qu-ote] ne töröld ki :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 30 (vasárnap), 20:19 
Billentyűzetgyilkos

Ulix írta:
Én sem jöttem mág rá sajnos. (mármint, hogy hogyan lehet bemásolni azt, amire válaszolok.)
Még én sem voltam ott, de már várom, meg kíváncsi is vagyok rá! :-)

Megjöttem, hogy segítsek nektek. :wink: A dolog nyitja, hogy nem az új hozzászólásra kell kattintani, hanem az idézet nevű kicsi ikonra.
(a hozzászólás jobb felső sarkában található)

Hát, igen Michael az én szerelmem már évek óta. De ha választanom kell valakit Alonso és Räikonnen között, gondolkodás nélkül Kimi lenne az! Ha visszavonul a drága, akkor az új kedvencem Nico Rosberg lesz.

Görörgország?! =P~ Még sose voltam. :((

Hát persze, hogy megéri rá várni :D Már majdnem készen is van. De megint szidni fogtok, hogy hol merem abbahagyni. :#-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 30 (vasárnap), 19:51 
Zöldfülű

Én sem jöttem mág rá sajnos. (mármint, hogy hogyan lehet bemásolni azt, amire válaszolok.)
Még én sem voltam ott, de már várom, meg kíváncsi is vagyok rá! :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 30 (vasárnap), 19:39 
Írópalánta

Görögország???De jó,ott még nem voltam.....
Amugy tudna vki segíteni abban,hogy hogyan válaszóljak úgy,hogy az elöttem lévő(amire válaszóltam) szöveg is ott legyen??Mert akkor könyebb lenne a komunikálás...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 30 (vasárnap), 19:36 
Írópalánta

Ojajj...én Kimit bírom....régen Mr.cipészt nem szerettem,mára már nincs semmi bajom vele....meg már nem nagyon nézem a Forma1et.Most Alonsot nem bírom....Örülök a hosszú fejezetnek,remélem megéri várni rá.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 30 (vasárnap), 17:38 
:-D :-D :-D *nagyon örül a hosszú fejezetnek*
Görögországba megyek egy hétre. :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 30 (vasárnap), 17:31 
Billentyűzetgyilkos

A jövő héten biztos befejezem. 8) Egyébként hová mész nyaralni? (hadd irigykedhessek egy picit)

:x Michael

Az nem kifejezés! Egész futam alatt a gépnél ültem és írtam :D Ez a mostani az eddigi leghosszabb fejezet, sokat kellett gondolkoznom rajta. De már csak a befejezés van hátra! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 30 (vasárnap), 17:07 
Szia! Ide is idetaláltam! 8) Remélem a jövő héten felteszed valamikor a következő fejezetet és mire hazaérek a nyaralásból, már olvashatom!
Látom Te is Schuminak szurkolsz! :-) :-) :-) :-) Ettől csak mégjobban örülök a Ferrari győzelemnek, mert kedved lett az íráshoz! 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 30 (vasárnap), 16:46 
Billentyűzetgyilkos

Biztos vagyok benne. :wink:

A Forma-1 nagyon feldobott, már majdnem kész az új fejezet! :)

:x Michael Schumacher :x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2006 július 30 (vasárnap), 14:45 
Szárnybontogató

Köszönöm, ez nekem nagyon jó hír. :-)V Egy olvasóval több... :-> Remélem elnyeri tetszésed. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 29 (szombat), 18:13 
Billentyűzetgyilkos

Az előbbi én voltam, csak megint elfelejtettem bejelentkezni. :oops:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2006 július 29 (szombat), 18:12 
Alexia írta:
A Noblesse-t pedig már volt szerencsém olvasni, és most megyek könyörögni kedvenc barátnőmnek, hogy adjon betekintést a következő fejezetekbe. :P

Hé, ez így nem ér! :|N
Egyébként amint lesz egy kis időm :roll: , elolvasom a történetedet. Már amúgy is tervbe volt véve.

varga niki írta:
Na sikerült regisztrálnom,és úgy döntöttem,hogy maradok a mellett a név mellett,amin már regisztrálva vagyok a merengőn....Amugy ti ismeritek egymást???És mit kell tanulnotok???

Én is érettségire készülök veszettül, illetve az augustusi osztályozóra, hogy már ősszel érettségizhessek bioszból. Meg van egy rakás házim matekból, csak úgy mellesleg és angolból is rá kell hajtanom. Kell az a hét pont, az Isten verje meg!

Hát igen. Én egy önbizalomhiányban szenvedő pici lány vagyok, akinek elkell minden biztatás! :D Egyébként a Forma-1-et nézve remekül meghaladtam a történettel.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 29 (szombat), 17:31 
Szárnybontogató

varga niki írta:
Na sikerült regisztrálnom,és úgy döntöttem,hogy maradok a mellett a név mellett,amin már regisztrálva vagyok a merengőn....Amugy ti ismeritek egymást???És mit kell tanulnotok???

Nekem személy szerint az érettségire kell elkezdenem tanulni. Ismerni nem igazán ismerjük egymást, csak beszélgetünk itt a fórumon, dícsérem a művét, ilyesmik. Roryt viszont ismerem. 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 29 (szombat), 16:20 
Írópalánta

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2006 július 28 (péntek), 19:50 
Szárnybontogató

Én is főleg a magam és barátnőim szórakoztatására írok, de néha jól esik az elismerés, bár tudom, hogy Roryék sose dícsérnék az írásaimat csak azért, hogy ne bántsanak meg. Rory aztán odamondja a magáét, ha sértő, ha nem. Tudja, hogy úgyse haragszom rá (sokáig). Én meg akkor türelmesen várom a te folytatásodat is. Ha lesz kedved, elolvashatod az én történetemet. :roll: A Noblesse-t pedig már volt szerencsém olvasni, és most megyek könyörögni kedvenc barátnőmnek, hogy adjon betekintést a következő fejezetekbe. :P

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2006 július 28 (péntek), 19:28 
Billentyűzetgyilkos

Alexia írta:
...

Én nem azért írok, hogy azt sokan elolvassák. Félre ne érts, jó dolog, ha szeretik a történeteimet. De elsősorban a magam örömére teszem.
Viszont a frissítésemre még várhatsz egy darabig. :oops: A Noblesse új fejezete azonban már fent van!!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2006 július 28 (péntek), 11:03 
Szárnybontogató

Naggggggyon helyes. :-D Végre én is befejeztem a történetem utolsó fejezetét, több időm lesz olvasgatni, meg ihletet gyűjteni a következő történetemhez. Elvileg én is szerettem volna egy ilyen Roxfort-beli történetet írni, de látva, hogy annyi van már és főleg ilyen Dracósak, nem hinném hogy sokan elolvasnák. :cry: Pedig jó hosszú, és elég sok van megírva belőle egy füzetbe. Még kb. két éve írtam, de egyszerűen nem visz rá a lélek, hogy begépeljem. A barátnőim megerősítését várom. De addig is olvasgatok, tervezgetek. És várom a frissítésed. :P

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2006 július 28 (péntek), 10:23 
Billentyűzetgyilkos

Alexia írta:
Azért remélhetőleg mindent sikerül majd összehangolnod, mert nehezen tudnám elviselni, ha sokáig váratnál az új fejezetekkel. Amúgy sajna nekem is el kell kezdenem a tanulást, csak sikerülne már rávennem magam. Bár szerintem anyám be fog segíteni a győzködésembe. :roll:

Igyekszem minél jobban megrendszerezni az életem. O:-) Tegnap este is (jutalomként a sok :lol: tanulás után) leültem gépelni. Szóval haladgatok.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2006 július 27 (csütörtök), 19:48 
Szárnybontogató

Azért remélhetőleg mindent sikerül majd összehangolnod, mert nehezen tudnám elviselni, ha sokáig váratnál az új fejezetekkel. Amúgy sajna nekem is el kell kezdenem a tanulást, csak sikerülne már rávennem magam. Bár szerintem anyám be fog segíteni a győzködésembe. :roll:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2006 július 27 (csütörtök), 8:27 
Billentyűzetgyilkos

Alexia írta:
Már nagyon várom. Még jó, hogy már leszoktam a körömrágásról kiskoromban...mostanra már ujjam se lenne. :-) Azért csak tessék igyekezni... Én meg addig unalmamban talán ráveszem saját magamat is a befejezésre. Roryt meg megkértem, hogy csináljon ő is ficblogot, szóval már neki is írhatunk, őt is lehet nyaggatni. :twisted:

Én nem :oops: épp ezért vagy teljesen levágom vagy mindig lakkozom. (hangulattól függően)
Nagyon jó ötlet, hogy rávetted. Fogom is majd nyaggatni :twisted:

Én igyekszem, de sajnos el kell kezdenem tanulni! :-S :((

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2006 július 26 (szerda), 20:54 
Szárnybontogató

Már nagyon várom. Még jó, hogy már leszoktam a körömrágásról kiskoromban...mostanra már ujjam se lenne. :-) Azért csak tessék igyekezni... Én meg addig unalmamban talán ráveszem saját magamat is a befejezésre. Roryt meg megkértem, hogy csináljon ő is ficblogot, szóval már neki is írhatunk, őt is lehet nyaggatni. :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 503 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra