Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 április 30 (csütörtök), 17:12

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 22 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Amelia kft.
HozzászólásElküldve: 2018 július 19 (csütörtök), 13:37 
Írópalánta

????

Ja, írtam valamit. Nem tudom, mennyire olvasható, de valakinek hátha tetszik, nem igaz?
Tehááááááát ebben az új sztoriban (amiből - jó hír - már van 150000 szavam) lesznek kastélyok, meg jachtok, meg ármánykodás ( :D ), meg sok sok pénzes csóka.
Ha esetleg van olyan, aki nem rémült halálra ettől a két mondattól, amit eddig leírtam, annak íme: https://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=138068

Fanfic:Nextgen
Egyebek:Tumblr

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2018 április 30 (hétfő), 14:58 
Írópalánta

TE

ÉG

hát szóval egy ideje nem jártam errefelé.

Mintegy véletlen bejelentkeztem, és gondoltam, megnyugtatom a népes rajongótáboromat, hogy mindenki tudjon aludni ezután :-D Ha esetleg valakinek mégis eszébe jutott, hogy mi van velem, azt először is puszilom :xx: , másodszor pedig semmi bajom nincs, csak picit kiestem az itteni ritmusból (másfél év nem olyan hosszú idő, ugyeee?)
Mondjuk most se tervezek valami hatalmas aktívkodást, tekintve, hogy nyakig ülök mindenben. Ja meg ott az érettségi is :scissor:
Szóval, lehet, majd beesek valamivel, amit sikerült összefirkálnom itt magamnak, az is lehet, hogy nem. Ha valaki kap egy kósza kritikát, akkor az nem a szellemem volt, hanem én, meg úgy összességében ne ijedjetek meg, ha meglátjátok a nevem valahol, tényleg élek! :yes:
Puszika, Amelia :give:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 december 27 (kedd), 11:49 
Írópalánta

Sziasztok!

Péntek éjjelek
Vers. Kicsit személyes.
Aztán. A nextgen következő része feltöltés alatt áll, Hugo lesz a középpontban, figyeljétek, ha érdekel, mert nem tudom, mikor tudok legközelebb szólni.
Remélem, mindenkinek kellemesen telt a karácsonya, és boldog új évet kívánok nektek! xwink
Amelia

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 december 05 (hétfő), 21:51 
Írópalánta

Üdv ismét.

Nem igazán jut időm lélegezni (napi önsajnálat pipa), de azért gondoltam szólok, hogy van egy nextgenem, meg feltöltök pár verset is, egyszer majd azt is jelzem.

*Amelia indul tanulni*

Ja, boldog decembert mindenkinek! xmas1 xmas1 xmas1

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 november 07 (hétfő), 20:00 
Írópalánta

Szépséges első tanítási nap a szünet utánt mindenkinek!

Ennek örömére hoztam nektek egy nextgen fejeztet: Rose Weasley
Meg van egy versem is, de azt azokra az időkre tartogatom, amikor nem lesz időm semmire, és valamit muszáj lesz feltöltenem, hogy ne érezzem magam szarul.

:D

Amúgy lassacskán vége van ennek a jóéletnek, mert már a mai napon annyira betemettek mocsadék mennyiségű dolgozattal és tzvel és beígért feleléssel és házi dolgozattal és írásbelivel, hogy valószínűleg két év múlva nyáron fogom magam kibányászni belőle.
Na mindegy. :taps:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 november 02 (szerda), 13:40 
Írópalánta

Hali!

Szóval, így eléggé belelendültem a munkába, úgyhogy máris itt van a második fejezetem, Albus Perselus Potter. Drogok, halál, szóval mindenféle pozitív dolog, akinek rossz kedve van, annak javaslom lélekderítőnek.
Jól van, na, szóltam, hogy angst lesz a dolog. :D
(A többi nem lesz ilyen, ígérem. Vagy legalábbis nem ennyire.)
Úgyhogy bátrak olvassák, a többieknek pedig addig is:
Megnyitottam a nextgen tumblr-t, ahol mindenféle rendszerezés nélkül ömlesztek mindent, amit jónak látok, mert egyre jobban benne vagyok ebben a témában, úgyhogy most kábé null-huszonnégyben ezzel foglalkozom. Érdemes néha rákukkantani, szerintem tök érdekes.
Asszem ennyi.

Megyek raviolit enni.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 október 29 (szombat), 16:55 
Írópalánta

Halihó!

Szerk.: Kinn van a vers!! _csonti_ Íme: Csendek Radnóti által inspirálva

Szerk2.:
És kint van az első fejezet a nextgenből: Dominique Weasley

Nos, igen, eltűntem egy rövid (hah) időre. Nem mentegetem magam, de összecsaptak felettem a hullámok, hogy egyedi és még sosem használt kifogással szolgálhassak. Időre volt szükségem, és arra, hogy átrendezzem a dolgaim. És a minap valami fatális véletlen folytán betévedtem ide, és rájöttem, hogy annyira hiányzott a meri, mint kutyának a rohangászás.
Jó, most úgy beszélek, mintha legutóbb zsenge ifjúkoromban jártam volna erre, és most hetvenes éveiben járó hölgyemény lennék. Na mindegy. :D
Szóval, jó látni, hogy itt zajlik az élet, ma egész álló nap a topikokat böngészgettem, hogy valamiképp felzárkózzak az eseményekkel, és nagyon jó érzés újra belecsöppenni az otthonosságba, a történetekbe, a kihívásokba, az ünnepekbe na meg az üres kritikákba. Szóval elhatároztam, hogy itt az idő feleleveníteni azt a jó szokásomat, amit a "merin aktívkodásnak" hívok. Mivel többnyire többet vállalok, mint amit meg tudok csinálni, csak annyit mondok, hogy igyekszem. :)
Köszönöm egyébként azoknak, akik megszántak egy-egy "élsz még?"-gel, nagyon jól esett a törődés. :xx:
Ennek örömére kicsit rendbe szedtem a profilomat, átírtam a bemutatkozásom (ami csak egyre bizarrabb lesz, de sebaj), kiírtam a Carpenter-woods szüneteltetését, visszavontam a kritika klub tagságomat, ilyesmik.
Annak örömére, hogy újra boldogítom az oldalt, hoztam nektek egy verset, amit még nem olvashattok el, de ha felkerül, akkor majd szólok, meg annak a sokat ígérgetett nextgen sztorinak (Ami nem is sztori, csak pár, egymástól nagyjából független fejezet, összetákolva valami elfogadható formában, de én nagyon szeretem, mert szomorú és kesernyés.) is van egy első fejezete, amit fel is töltök, és majd szólok, ha kinn lesz.
Szóval ja, vannak dolgok, amiket még nem láthattok. :D
Úgyhogy, összességében köszönöm a türelmet és a megértést, újra itt vagyok, újra működöm, és... ennyi. :oops: >:D<

*Amy elsomfordál és boldogan virulva énekelget*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 augusztus 16 (kedd), 9:24 
Sztorihajhász

Jártam nálad, piszok módon még mindig nem Carpenter-Woodsért, de már nem tart soká, hogy annak is nekiessek megint. :D De nagy sztorikra még nem érek rá a saját kettőm mellett, úgyhogy a lovasíjászos szöszödre esett a választásom, mert el se tudtam képzelni, hogy az milyen lehet, de most már el tudom, és jó. :D
Ja, meg kritikában nem mondtam el, mert béna vagyok (pont ezért nem szoktam általában azonnal kritizálni - a gondolataim felét kifelejtem belőle), de a cím! a cííííím! is nagyonnagyon tetszett, úgy elsőre és tárgyilagosan nézve nem sok köze volt a sztorihoz, pedig valójában sok, nagyon sok, de így megmagyarázhatatlanul és csak érezve. :D
Gondoltam, szólok. :D

“ I think a lot about killing myself, not like a point on a map but rather like a glowing exit sign at a show that's never been quite bad enough to make me want to leave. See, when I'm up I don't kill myself because, holy shit, there's so much left to do! When I'm down I don't kill myself because then the sadness would be over, and the sadness is my old paint under the new. ”
― Neil Hilborn, The Future

Főleg itt: AO3. Továbbá: Facebook, twitter, Flight Rising, Íróbarlang Discord.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 július 13 (szerda), 21:09 
Írópalánta

Hiriajuu írta:

Óhó, pont tegnap néztem a Shiconc csapatokat és örvendeztem, hogy sok az ismerős név, úgyhogy a te sztoridat is várni fogom. :taps:
Meg majd én is érkezem Carpenter-Woodsért, már rémesen le vagyok maradva meg hiányoznak is a lököttek, csak mostanában a szabadidőmet inkább a saját sztorijaimra fordítottam, mert néha azt se árt. :D
Meg, meg, úú, nextgen sztori? Imádom őket, énis, beállok Nóri mellé a sorba várni azt is. :taps: Csak legyen időm mindent elolvasni. :P

Írd csak a bolondokat, mert én meg nagyon nagy tempóban haladok a legutolsó fejezeted felé (igen, csak kritikát írni voltam piszok lusta), és rossz lesz nagyon olvasmány nélkül maradni. :D
A nextgen meg alakulgat... *titokzatos arc* :pbunny:

Azzzzzztán, van itt még egy kétezer szavas kis valamim, amit a Király visszatér ihletett, és nekem ilyen indigó-színű, örökléten tépelődő keserű és megfásult dolognak tűnik, lüktet a fájdalomtól (jajj, de drámai-megfogalmazásos-hangulatban vagyok :beee: ), de nyugodtan olvasható a könyvek/filmek ismerete nélkül.
Tündék. Csak a tündék.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 július 12 (kedd), 9:07 
Sztorihajhász

Amelia Pond írta:
Helyzetjelentés:
Shiconc: Ma délelőtt befejeztem, már a bétámnál csücsül. :banan: Igazából teljesen más lett, mint ahogyan elsőre elképzeltem, de a lényeg, hogy kész van. :D Majd gyertek olvasni!
Carpenter-Woods: Van nektek egy új fejezetem, Cseresznye rangadó és más finomságok címmel, itt elolvashatjátok. ;;) Új vendég, aki kifejezetten nem Caroline-típus, Clara meg nem tudja befogni a száját, és ennek eredményeképp Oliviának meg kell tanulnia kommandózni. A kihívás miatt erre a történetre az elmúlt két hétben nem volt időm, úgyhogy most a tartalékban lévő fejezeteim száma nulla, de ne aggódjatok, mától (remélhetőleg) újra belelendülhetek. 8)
Egyebek: Ha minden jól megy, akkor mostantól lesz több időm, úgyhogy tudok majd több kritikát írni (Hiri, Nóri, Nym és mindenki más, készüljetek! :D ), meg van még egy ilyen apró kis ötletem, amivel kapcsolatban nem tudom eldönteni, hogy jó-e, úgyhogy még nem akarok sokat mondani. De ízelítőként annyit elárulok, hogy nextgen lenne (mert én ezt valamiért nagyon szeretem, talán azért, mert a karakterek teljesen nyitottak bármire), és már néztem képeket a szereplőkhöz, meg úgy összességében a tegnapi napom felét azzal töltöttem, hogy családfákat rajzolgattam, meg hasonlók. De még nem ígérek semmit! :D

Óhó, pont tegnap néztem a Shiconc csapatokat és örvendeztem, hogy sok az ismerős név, úgyhogy a te sztoridat is várni fogom. :taps:
Meg majd én is érkezem Carpenter-Woodsért, már rémesen le vagyok maradva meg hiányoznak is a lököttek, csak mostanában a szabadidőmet inkább a saját sztorijaimra fordítottam, mert néha azt se árt. :D
Meg, meg, úú, nextgen sztori? Imádom őket, énis, beállok Nóri mellé a sorba várni azt is. :taps: Csak legyen időm mindent elolvasni. :P

“ I think a lot about killing myself, not like a point on a map but rather like a glowing exit sign at a show that's never been quite bad enough to make me want to leave. See, when I'm up I don't kill myself because, holy shit, there's so much left to do! When I'm down I don't kill myself because then the sadness would be over, and the sadness is my old paint under the new. ”

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 július 09 (szombat), 10:26 
Fanficbúvár

Láttam ám, és igyekszem válaszolni is :D
A sötét történetek meg hát elég közel állnak a szívemhez, szóval... :pbunny:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 július 09 (szombat), 10:17 
Írópalánta

BNori írta:
Óóó, akkor mindjárt megyek hozzád olvasni (meg előbb-utóbb véleményezni is :D ) :pbunny:
És hmm, érdekel ez a nextgen-dolog is... ;;)

Én is jártam ám nálad, a Romione rövidkéknél! ;)
A nextgen meg alakulgat, most éppen karakterjellemzéseket írok, és már kezdek annyira belebonyolódni, hogy félek, mi lesz később. :D Egyébként, mivel a Carpenter-Woods kifejezetten fluffos-őrült-vidám történet, ez valószínűleg jóval sötétebb és titokzatosabb lesz (Haha, Amelia próbál rejtélyeskedni _szellem_ ), de még képlékeny a dolog. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 július 09 (szombat), 9:47 
Fanficbúvár

Óóó, akkor mindjárt megyek hozzád olvasni (meg előbb-utóbb véleményezni is :D ) :pbunny:
És hmm, érdekel ez a nextgen-dolog is... ;;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 július 08 (péntek), 15:41 
Írópalánta

Helyzetjelentés:
Shiconc: Ma délelőtt befejeztem, már a bétámnál csücsül. :banan: Igazából teljesen más lett, mint ahogyan elsőre elképzeltem, de a lényeg, hogy kész van. :D Majd gyertek olvasni!
Carpenter-Woods: Van nektek egy új fejezetem, Cseresznye rangadó és más finomságok címmel, itt elolvashatjátok. ;;) Új vendég, aki kifejezetten nem Caroline-típus, Clara meg nem tudja befogni a száját, és ennek eredményeképp Oliviának meg kell tanulnia kommandózni. A kihívás miatt erre a történetre az elmúlt két hétben nem volt időm, úgyhogy most a tartalékban lévő fejezeteim száma nulla, de ne aggódjatok, mától (remélhetőleg) újra belelendülhetek. 8)
Egyebek: Ha minden jól megy, akkor mostantól lesz több időm, úgyhogy tudok majd több kritikát írni (Hiri, Nóri, Nym és mindenki más, készüljetek! :D ), meg van még egy ilyen apró kis ötletem, amivel kapcsolatban nem tudom eldönteni, hogy jó-e, úgyhogy még nem akarok sokat mondani. De ízelítőként annyit elárulok, hogy nextgen lenne (mert én ezt valamiért nagyon szeretem, talán azért, mert a karakterek teljesen nyitottak bármire), és már néztem képeket a szereplőkhöz, meg úgy összességében a tegnapi napom felét azzal töltöttem, hogy családfákat rajzolgattam, meg hasonlók. De még nem ígérek semmit! :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 július 01 (péntek), 20:03 
Írópalánta

BNori írta:
Járkáltam nálad így KriMo-ügyben, meg amúgyis, és hagytam két nyomot is ;) :beee:

Láttam, és húúú, nagyon drága vagy! :give: Majd én is bekukkantok hozzád, ha rendeződnek a programjaim. ;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 június 30 (csütörtök), 20:33 
Fanficbúvár

Járkáltam nálad így KriMo-ügyben, meg amúgyis, és hagytam két nyomot is ;) :beee:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 június 23 (csütörtök), 11:06 
Írópalánta

Nnna. Carpenter-Woods ötödik fejezet. :yes:
Égbolt és víztükör, benne egy kis Caroline-féle lelkizés, meg David-féle problémamegoldás.

Elutazás előtt állok, és a Shiconc-ra is dolgoznom kell, úgyhogy egyelőre halvány gőzöm sincs, hogy mi lesz, de valamikor jön a következő is. :D Addig is jó olvasást! :give:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 június 18 (szombat), 20:04 
Írópalánta

Év végi meglepetés: új egyperces! :pbunny:
Az legyen rejtély, hogy miről szól, de nézzétek meg bátran, remélem, tetszeni fog. :)

Carpenter-Woods nem tudom, mikor érkezik, hétfőre terveztem, lehet, hogy késni fog, de majd meglátjuk! :beee:

Puszi: Amelia

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Amelia Pond 2016 november 03 (csütörtök), 21:07-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 június 08 (szerda), 19:15 
Írópalánta

Jajj, de drágák vagytok! Rémes napom volt, és még ezer dolgom van, de úgy mosolygok, mint a vadalma (akármit is jelentsen ez)! :D
Ne féljetek, megvárunk titeket (én, meg a történetem - igen, már egy személy vagyunk, kezdek bekattanni), meg amúgy abszolút megértem ezt a "feje tetejére áll minden" dolgot, én is lassan feldobom a talpam, de kitartás, mindjárt nyári szünet! (Oké, Hiri, asszem ez neked nem olyan jó hír, mint nekünk, de azért te se aggódj!) :D
Szóval, várunk titeket, bármikor is jöttök, meg majd én is berobbanok hozzátok, amint visszanyertem csúcsformámat. ;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 június 08 (szerda), 16:43 
Fanficbúvár

Amelia Pond írta:
Halihó!
Mivel mindenkinek van, ezért természetesen nekem is kellett ficblog, még akkor is, ha nagyjából három embert fog érdekelni. :D Lesznek itt képek, előzetes részletek, meg mentegetőzések, hogy miért nem frissítettem még. Tehát mindenféle finomság. 8->
Kezdetnek máris itt egy Carpenter-Woods fejezet, ami Kasei által villámgyorsan felkerült. (Köszi! :give: ) Tengerpart, egy új vendég, méghozzá nem is akármilyen (főleg, ha megkérdezed Barney-t), meg egy Mary-Ann portré.

A csillagok is megérkeznek majd

Kritikáért szóbeli mákos sütemény jár! ;;)
Üdv, Amelia $rose

A három/hárem másik tagja jelen! És ezt még nem olvastam, de az előzőt igen, és egy disznó vagyok, mert még nem írtam kritikát, de az év vége kinyírt, viszont lassacskán feléledek majd poraimból... :D :xx:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 június 08 (szerda), 8:43 
Sztorihajhász

Amelia Pond írta:
Halihó!
Mivel mindenkinek van, ezért természetesen nekem is kellett ficblog, még akkor is, ha nagyjából három embert fog érdekelni. :D
...
Üdv, Amelia $rose

A háromból egy máris jelentkezik! :D :taps:

Bocsi, hogy nem jártam feléd mostanában, niiincs időm olvasni, de hétvégén tervezek beesni és megdolgozni azért a szóbeli mákossütiért! :P Már hiányoznak ezek a dinkák nagyon, meg le is vagyok maradva, mert (velem ellentétben) szorgoskodsz. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Amelia kft.
HozzászólásElküldve: 2016 június 05 (vasárnap), 16:03 
Írópalánta

Halihó!
Mivel mindenkinek van, ezért természetesen nekem is kellett ficblog, még akkor is, ha nagyjából három embert fog érdekelni. :D Lesznek itt képek, előzetes részletek, meg mentegetőzések, hogy miért nem frissítettem még. Tehát mindenféle finomság. 8->
Kezdetnek máris itt egy Carpenter-Woods fejezet, ami Kasei által villámgyorsan felkerült. (Köszi! :give: ) Tengerpart, egy új vendég, méghozzá nem is akármilyen (főleg, ha megkérdezed Barney-t), meg egy Mary-Ann portré.

A csillagok is megérkeznek majd

Üdv, Amelia $rose

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 22 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 1 óra