Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 05 (szerda), 16:46

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 382 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Következő

Ki a szexisebb: Sirius vagy Piton?
Sirius 73%  73%  [ 24 ]
Piton 24%  24%  [ 8 ]
Egyik se... Peter Pettigrew forevör!!! :D 3%  3%  [ 1 ]
Szavazatok száma : 33
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 18 (szombat), 22:08 
Szárnybontogató

Kisera írta:
Szerintem a fanficek tényleg jó gyakorlást jelentenek. csak nem szabad, hogy ettől beleéld magad, hogy "Hú, én író vagyok!".

Engem a megélhetési probléma nem foglalkoztat, mivel eszem ágában sincs írónak készülni tehetség híján, sokkal inkább az, hogy kezdem a magaméinak érezni az "ellopott" szereplőket. Ez pedig elég béna dolog... Hiszen őket akkorsem én alkottam meg...

tehát tulképp nem csináltam semmit. csak elb*sztam az időm. meg másokét is.

Mi a f*** van itt? Mi történt? Ilyen tetemes jókedvet!
Miért lenne kidobott idő?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 18 (szombat), 22:05 
Könyvmoly

Szerintem a fanficek tényleg jó gyakorlást jelentenek. csak nem szabad, hogy ettől beleéld magad, hogy "Hú, én író vagyok!".

Engem a megélhetési probléma nem foglalkoztat, mivel eszem ágában sincs írónak készülni tehetség híján, sokkal inkább az, hogy kezdem a magaméinak érezni az "ellopott" szereplőket. Ez pedig elég béna dolog... Hiszen őket akkorsem én alkottam meg...

tehát tulképp nem csináltam semmit. csak elb*sztam az időm. meg másokét is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 18 (szombat), 22:02 
Szárnybontogató

Belldandy írta:
crusader írta:
Ez nem csalás, hiszen te kibővítesz egy univerzumot, színesebbé teszed. Lopás az lenne, ha magadénak mondanád az alapverzió egy elemét.

Értem, hogy mit mondasz, tisztában is vagyok ezzel, csak... ez az, hogy csak kibővítek. Nem én alkotom meg. Amikor a tanáraimnak meséltem a fanfic-írói tevékenységemről, egyenesen lenéztek. Ez azért jelent valamit... inkább alkossak valamit, ami bűn rossz, de a sajátom, mintsem valami középszerűt vagy netán jót, ami nem az enyém...

Szerintem ez (bocsáss meg de) marhaság. Miért hagyod magad befolyásolni? Ha van egy randa kőtömb, akkor az összes szobrász bűnös, hiszen nem a követ alkotta meg, hanem lefaragott belőle. Akkor ha elültetsz egy fát, bűnös vagy, hisz valami újat raktál hozzá valamihez.

A bővítés szerinted bűn?

Szerintem nem.

A tanáraiddal ne törődj.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 18 (szombat), 21:56 
Sztorihajhász

crusader írta:
Ez nem csalás, hiszen te kibővítesz egy univerzumot, színesebbé teszed. Lopás az lenne, ha magadénak mondanád az alapverzió egy elemét.

Értem, hogy mit mondasz, tisztában is vagyok ezzel, csak... ez az, hogy csak kibővítek. Nem én alkotom meg. Amikor a tanáraimnak meséltem a fanfic-írói tevékenységemről, egyenesen lenéztek. Ez azért jelent valamit... inkább alkossak valamit, ami bűn rossz, de a sajátom, mintsem valami középszerűt vagy netán jót, ami nem az enyém...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 18 (szombat), 21:54 
Szárnybontogató

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 18 (szombat), 21:54 
Sztorihajhász

Belldandy írta:
Kisera írta:
Én nem vagyok aranyos. Szomorú vagyok. Megint előhoztad bennem azt a kérdést, amivel szemben esélyem sincs... Vagyis: alkot-e egyáltalán bármit is az, aki fanfictiont ír??? :shock:

Hát.. igen. Én is ezen gondolkodtam az utóbbi napokban. Hiába olvassák a történeteimet, mégis csalónak érzem magam, mert egyszerűen nem a magam karaktereiről írok. És itt kezdődik a probléma. Mert lehet bármilyen jó egy fanfic, nem az igazi. Ebből nem lehet megélni, nem lehet meggazdagodni, mert... nem az igazi. Most nagyon ostobának érzem magam, ostobábbnak, mint valaha. Miért próbálkoztam én ezzel? Vajon nem lett volna hasznosabb, ha saját történeteket írok? Nekem még megvan az a gyerekes álmom, hogy egyszer író leszek... sokan mondják, hogy a fanficekkel sokat lehet gyakorolni, de van, amire nem tanít meg: az alapokra. Arra, hogy ne másra támaszkodjunk, ha történeteket írunk. Pedig ez lenne a legfontosabb...
Ezzel persze nem akarok megsérteni egy fanfic-írót sem, mert tényleg fantasztikus művek születhetnek így, példának okáért épp a te regényed... imádtam olvasni, az én HP-világomba ez a történet már szabályosan beleitta magát. Egy fanfic írónak pedig - szerintem - ez az egyik legnagyobb dicsősége. Csak az a baj, hogyha nekem ilyet mondanának, ez már nem jelentene sokat.... régóta érlelődik bennem a gondolat, hogy egy csaló vagyok, semmi több. Egy csaló, akinek nincs saját fantáziája, csak pofátlanul ellopja valaki más szereplőit. Próbáltam győzködni magam, hogy ez nem így van, meg ez is egy műfaj, de... nem tudom. Olyan bizonytalan vagyok... A fanficeket persze még mindig imádom, és szívesen olvasom őket, de hogy van -e tényleges irodalmi jelenségük? Fogalmam sincs. De talán éppen az a legfontosabb mindenek felett: ebből nem lehet megélni... :-/ Elvégre anyagias világban élünk, a pénz ural majdhogynem mindent. Csak saját regényt lehet kiadatni, csak azt becsülik a szakmában, aki "magától" ír....

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: bimbó
HozzászólásElküldve: 2006 február 18 (szombat), 21:51 
Szárnybontogató

Kisera írta:
Na jó, talán kicsit túlzottan elkeseredtem... :oops:

Válaszolok a saját kérdésemre: igenis egy fanficnek is lehet magas művészi értéke, adhat valamit az olvasóknak, csak ugye ott van a probléma... az eredetiség kérdése.

"Fanfiction" - rajongói mű... Elvileg.
De vajon a legtöbb... tényleg az adott mű iránti rajongás miatt születik meg vagy egyéni ötlet hiányában???

Ötlet híján nem lenne, mert valami módon minden alkotás egyedi, hiszen aki csak egy sort is írt, az már tudja, hogy alkotott. És ez a gondolat, már egyedivé teszi.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 18 (szombat), 21:49 
Könyvmoly

Na jó, talán kicsit túlzottan elkeseredtem... :oops:

Válaszolok a saját kérdésemre: igenis egy fanficnek is lehet magas művészi értéke, adhat valamit az olvasóknak, csak ugye ott van a probléma... az eredetiség kérdése.

"Fanfiction" - rajongói mű... Elvileg.
De vajon a legtöbb... tényleg az adott mű iránti rajongás miatt születik meg vagy egyéni ötlet hiányában???

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 18 (szombat), 21:38 
Könyvmoly

Én nem vagyok aranyos. Szomorú vagyok. Megint előhoztad bennem azt a kérdést, amivel szemben esélyem sincs... Vagyis: alkot-e egyáltalán bármit is az, aki fanfictiont ír??? :shock:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 18 (szombat), 21:33 
Sztorihajhász

Nagyon aranyosak vagytok, tényleg :) Jól esett, amit írtatok. Én attól amúgy még itt leszek, csak az írások nem... legalábbis jó ideig nem. Köszönöm a visszajelzéseket :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 18 (szombat), 21:14 
Könyvmoly

Wáááá, basszus, hogy mondhatsz ilyeneket??? :shock: Most töxánalmasnak érzem magam...

Engem tényleg érdekelt a Rózsaszirmok folytatása, de nem fogok könyörögni neked. Azalapján, amit leírtál, elég komoly az elhatározásod és bármit mondanék, úgyse érne semmi. :-(

Nem fogok esengeni neked, mert ha úgy érzed, szükség van erre a lépésre, akkor biztos így is van. Sajátot alkotni tényleg sokkal nagyobb dolog, mint "másolni" valakit.
Remélem, jobb lesz neked így. :?

/Jéééé, a rolling eyes-os szmájli bekancsalít! :P /

Most tök őszinte leszek : nagyon lesúlytottál mindazzal, amit írtál. És sajnos igazat kell adnom neked egy csomó mindenben...
Éreztem már ilyet én is, soxor, de amilyen sz*r vagyok, mindig hagyom meggyőzni magam. Talán én nem is vagyok ennél többre képes. :cry:

Nekem hiányozni fognak az írásaid. Hiányozni fog minden, amit az elmúlt öt percben elvesztettem... (Semmi helytelen gondolat! :P )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 18 (szombat), 20:58 
Zöldfülű

*kitörli a könnyeket a szeméből* *de a gombóc a torkában megmaradt*
Bell... hiányozni fogsz. *megremeg a szája, és újra könnyekben tör ki*

SÁLÁLÁ IN THE MORNING! BEINGGGGGG!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 18 (szombat), 19:43 
Írópalánta

:-( "kis ország és nagy távolságok"

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 18 (szombat), 19:40 
Sztorihajhász

Nem várom senkitől, hogy könyörögjenek. Az elején le is írtam, hogy teljesen fölösleges ezt kérni. Mondanivalót kértem, nem azt vártam, hogy "jaj légyszi maradj imádom az írásaidat". Ez mondanivaló volt, és teljes mértékben egyetértek vele. A népszerűség nem tett jót a merengőnek, itt már mindenki csak magával foglalkozik. A kék design nekem is jobban tetszett, de ez nem ide tartozik... vagy talán mégis. A kék időkben még nem ment ez az őrült harc az olvasottságért, kritikákért... mindenki töltögette fel a sztorijait, azt elolvasták elegen, és... nem tudom, ez már rég nem a régi. A kék időkben egymásnak írtunk kritikákat, és olyanok voltunk, mint egy család. Legalábbis én úgy éreztem. Most viszont?... Ország vagyunk, aminek minden lakója dühöngve harcol a hatalomért.
(Legalábbis a legtöbb.)
Nem mondom, hogy én nem ezt csináltam, de már vége. Végleg.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 18 (szombat), 19:34 
Írópalánta

lehetek kiábrándító?

tökre igazad van.

épp ma meséltem gothwitchnek, mennyire jó volt régen...

számomra ez a merengő már csak egy torzszülemény.

hogy miért járok vissza? mert anno nagyon sokat jelentett nekem.

és bevallom, nem olvastam a történeteidet.

legalábbis nem melékszem rá.

de emlékszem arra a maroknyi merengősre, amikor még nem kellett ilyen kétségbeesetten kritikáért könyörögni, amikor még nemcsak az volt a fontos, hogy "az én történetem legyen fönn, a többieké nem érdekel, nekem írjatok kritikát! én úgyse fogok nektek..."

nagyon nem tetszik ez az új dolog.

mellesleg, kristie: a kék dizájn ösztönzőbben hatott.

ne haragudj, hogy szemét módon idepofátlankodtam, végső kétségbeesésedben még igazat is adtam neked, annak ellenére, hogy tudom, azt várod, hogy könyörögjenek neked...

de ez már annyira más, mint aminek az elején indult.

elnézést ezért a hozzászólásért. :-(

bár még a fele sem volt benne annak a keserűségnek, ami bennem van ezzel kapcsolatban.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 18 (szombat), 19:24 
Sztorihajhász

Hali! Csak szerettem volna bejelenteni, hogy egy időre visszavonulok. Nem tudom pontosan, hogy ennek mi az oka, talán rájöttem, hogy az írásaim szánalmasan kevés embert érdekelnek, ráadásul nem is jut így túl sok időm a saját karaktereimre, történeteimre, amelyek mint lehetőség mindig is ott voltak a fejemben, de a fanfictionök elnyomták őket. Nem hinném, hogy bárki is megpróbálna meggyőzni, de ha mégis: reménytelen próbálkozás. Ha egy időre felhagyok a fanfic írással, az már végképp úgy is lesz. A Rózsaszirmok folytatást végérvényesen töröltem, nem is lesz fenn sosem. Fáj ilyet mondani, de már elegem van a HP fanficekből. Talán felnőttem (egy kicsit), talán csak meghülyültem, de nekem ez már rég nem jelent annyit, mint annak idején. Egyszerűen... elegem van abból, hogy Rowlingot "másoljam". Ennél többre is képes vagyok. Szeretnék írni egy saját fantasy regényt, amit vélhetőleg nem fogok itt leközölni. Természetesen admini (de hülye szó) tevékenységemet továbbra is folytatom, és a fórumon is gyakran láttok majd, de új írásokat valószínűleg már nem teszek fel. Meg kell találnom végre magam, és ebbe az önmegvalósításba nem fér bele a fanfiction. Köszönöm mindenkinek, aki valaha is vette a fáradságot és elolvasta az írásaimat, vagy ne adj' Isten kritikát is írt. Nagyon-nagyon hálás vagyok értük, de tényleg. Sokat jelentett nekem. Adott egy kevés önbizalmat, aminek mindig is híján voltam. Csak sajnos egy idő után egy kicsit túl sokat... nem úgy értem, hogy egy elbizakodott picsává váltam (bár ki tudja), hanem ha a megtekintések vagy a kritikák számánál nem láttam megfelelő mennyiséget, kiakadtam, nagyon szomorú lettem, sőt esetenként sírtam is, hogy mennyire szar vagyok. Ezt többé nem szeretném eljátszani. Ezek előtt gond nélkül megírtam egy regényt, anélkül, hogy bárki is véleményezte volna. Utálom magam azért, hogy ennyire függök a véleményektől. Szeretnék újra a régi én lenni. Ez nagyon nem való nekem.
Mindenesetre, köszönet mindenkinek, aki egyáltalán elolvasta ezt a kis monológot. Ha ezek után valakinek még van valami mondanivalója számomra, elérhet mailben (mery-amun@freemail.hu), de amit gyakrabban használok, az az Msn messenger (belldandy@cia.hu). Örülnék, ha páran írnátok, mert nagyon le vagyok törve. Ide is lehet, a topikba.
Ha nem, akkor tudni fogom, hogy már nem érdeklek senkit, és elkotródok a fórumról. Szerényen adminkodok majd, és láthatatlanná válok... talán mindenkinek az lenne a legjobb.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 17 (péntek), 20:44 
Sztorihajhász

Szilánk ment az ujjamba. A pohár miatt. :(

Azt hiszem, az egyetlen pozitív dolog, ami ma történt velem, a 3bit csoki volt, amit ötödik óra előtti szünetben vettem/ettem a sulibüfében. :P

A fejezeteket illetően én jobban hajlok a rövidebb/több verzióra... Így legalább több kritika jön :twisted:

Na jó, nem csak azért, hanem mert így gyorsabban tudnék frissíteni (mindenki nagy örömére... na persze... :roll: )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 17 (péntek), 20:36 
Sztorihajhász

Nekem mindegy, kire, csak szavazzatok ;)

Ez a hét egyenesen borzalmas. Semmi sem tudna most jó hatást gyakorolni zavart elmémre. Most ültem le a géphez de már állnék is fel innen, mert nincs mit csinálnom... :(( Írtam 3 tragikusnál is rosszabb dolgozatot, egész héten majd' megfulladok a köhögéstől, ráadásul az imént összetörtem a kedvenc poharam. Egészen apró darabokra, összeragaszthatatlanul. Fogalmam sincs, mi jöhet még, de azt hiszem, nem szeretném megérni... nem darabolna fel valaki egészen apró darabokra, hogy többé ne éljek? :D Igazán megköszönném...

Hogy valamit mondjak az írásokról is: a Rózsaszirmok-folyti és a Jégszív egyaránt jön-jön-jön!! :) Előbbivel kapcsolatban lenne egy kérdésem: mi lenne jobb, ha
a, kevesebb fejezet lenne, de ezek jó hosszúak lennének (5000 szó fölött)
b, több fejezet lenne, de rövidebbek lennének (2000-3000 szó kb.)
Várom a válaszokat!! Ha az elsőt szeretnétek inkább, értelemszerűen várni kell még egy kicsit a fejezetre, hogy hozzáírjak :) Ha nem, hamarosan felkerül a fejezet - még ezen a hétvégén, hacsak nem dob rám valaki ötven tonna ideggázt, ami jelen állapotomban még jót is tenne nekem. :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 17 (péntek), 19:41 
Zöldfülű

Bleee.... gonyoszak! Tessék szavazni Kurodára! Mert eddig csak az enyim van!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 16 (csütörtök), 22:09 
Sztorihajhász

Mazsi írta:
Belldandy írta:
Mazsi írta:
Belldandy írta:
Mazsi írta:
Belldandy írta:
Istenem, már négyen szavaztak! :P

Népszerűségem már-már egetrengető. :roll:

*és ő volt az ötödik*

Jaj, drága Mazsita, tudtam hogy rád számíthatok!! :) :) :) *megölelgeti Mazsit, amolyan teletubby módra*

nagyöleléééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééés *idióóótaa* azt a PotterPuffos oldalcímet nekem is megadod? Haláliak az ikonok :) *szépen néz*

http://potterpuffs.livejournal.com

dánke szőrike XD _U_ *érvényesül egy teletubbie személyiségével és rájön h akkor neki már ágyban a helye. jó éjt :-h

Jóéjt ögen, Tinky-Winky!

Egyébként, a kémia tragikusan sikerült. :-S Ha a holnapi matek is ilyen lesz, én elásom magam vagy kivándorlok Külső-Mongóliába, Jauzsieval egyetemben.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 15 (szerda), 22:36 
Írópalánta

Belldandy írta:
Mazsi írta:
Belldandy írta:
Mazsi írta:
Belldandy írta:

*és ő volt az ötödik*

Jaj, drága Mazsita, tudtam hogy rád számíthatok!! :) :) :) *megölelgeti Mazsit, amolyan teletubby módra*

nagyöleléééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééés *idióóótaa* azt a PotterPuffos oldalcímet nekem is megadod? Haláliak az ikonok :) *szépen néz*

dánke szőrike XD _U_ *érvényesül egy teletubbie személyiségével és rájön h akkor neki már ágyban a helye. jó éjt :-h

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 15 (szerda), 22:35 
Sztorihajhász

Mazsi írta:
Belldandy írta:
Mazsi írta:
Belldandy írta:

*és ő volt az ötödik*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 15 (szerda), 22:34 
Sztorihajhász

Hmm-hmm. Mivel ez a topik "Belldandy dolgai", leírhatok benne olyanokat is, mint például hogy holnap OLYAN FÜSTÖLŐ EGYEST FOGOK ÍRNI KÉMIÁBÓL, HOGY IHAJ. :-D Vagyis inkább: :(( *nagyon sír* jobb, ha most elvonulok tanulni.. holnap 3. órában mindenki szurkoljon nekem... pápás, jó éjt! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 15 (szerda), 22:33 
Írópalánta

Belldandy írta:
Mazsi írta:
Belldandy írta:

*és ő volt az ötödik*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 15 (szerda), 22:32 
Sztorihajhász

Mazsi írta:
Belldandy írta:

*és ő volt az ötödik*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 15 (szerda), 22:30 
Írópalánta

Belldandy írta:

*és ő volt az ötödik*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 15 (szerda), 22:28 
Sztorihajhász

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 15 (szerda), 7:13 
Sztorihajhász

Kisera írta:
Bell!

Köszi a linket a PotterPuffokhoz! :oops: Imádooom őket... :roll:

Olyan cukkk ikonokat lehet találni azon az oldalon, hogy... csak na! :P
Péel az én pici Merope-om... :oops: Nemtom, mié, de imádom a nőt. Talán, mert olyan kis szerencsétlen, nyomi és mexállott, mint amilyen én vagyok soxor. :twisted: :twisted: :twisted:

Jaja, a potterpuffokat bírjuk nagyon! ;)) Sajnos az oldal szerkesztője már nem fog többet kitenni, de így is van bőven miből válogatni... ^^ Te is bírod Merope-ot? :) Hmm, én nem mondhatnám, hogy szeretem, de valamiért egy kicsit szimpatikus nekem is ;) A személyes bemutatkozódban olvastam, hogy róla is szándékszol majd egy hosszú novellát/rövid regényt írni... én el fogom olvasni *szniff* szegény, hányatott sorsú Merope-ról jókat lehet írni.... ^^

Egyébként úgy emlékszem, több Bellás ikon is van az oldalon... :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 14 (kedd), 22:59 
Könyvmoly

Bell!

Köszi a linket a PotterPuffokhoz! :oops: Imádooom őket... :roll:

Olyan cukkk ikonokat lehet találni azon az oldalon, hogy... csak na! :P
Péel az én pici Merope-om... :oops: Nemtom, mié, de imádom a nőt. Talán, mert olyan kis szerencsétlen, nyomi és mexállott, mint amilyen én vagyok soxor. :twisted: :twisted: :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 13 (hétfő), 19:57 
Sztorihajhász

Farkas a farkas írta:
Végre megjeleníti a képeket, juppí! A törtéent nagyon jó!

*körbetáncolja Farkast* Erre a mondatodra vártam már mióta! ^^

Egyébként... a történet 'átírt' verziója nem az én érdemem... ezen az oldalon: http://www.pornolize.com bármilyen oldalt telerakhatsz trágár szavakkal ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 13 (hétfő), 14:43 
Zöldfülű

Végre megjeleníti a képeket, juppí! A törtéent nagyon jó!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 13 (hétfő), 10:49 
Sztorihajhász

Igen.. örök hála érte Niagarának... :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 13 (hétfő), 10:35 
Könyvmoly

MINDÖRÖKKÉ MELIUS !!!! SZENT SZAKÁLL FOREVÖÖÖÖÖÖR!!!! :lol: :lol: :lol:

/Ezt a "csúnyán beszélős" izét ugye azzal a pornolize-oldalla/programmal/akármivel csináltad???/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 13 (hétfő), 8:55 
Sztorihajhász

"Malazár, mégis hol járnak a szarrábaszott gondolataid?!"

:D :D :D :D :D :D

Öhm... izé. Szóval ezt Nia oldalán találtam... telerak "csúnya szavakkal" bármilyen oldalt... ^^ megcsináltam az egész Rózsaszirmokkal, de csak fejezetenként rakom fel, hogy izgibb legyen... :D Én speciel szétröhögtem magam rajta, de ha valaki nem nagyon bírja ezt, akkor inkább ne nézze meg.

1.fejezet

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 12 (vasárnap), 21:24 
Fanficbúvár

-

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mena 2012 augusztus 02 (csütörtök), 16:19-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 12 (vasárnap), 20:21 
Sztorihajhász

mena írta:
Malazár & Kuroda holtverseny volt, ugyh földobtam egy pénzérmét :arrow: Malazár :-)

A két örök kedvenc 8) Egyébként szerintem is ők a két legjobban sikerült férfi szereplő... (Remélem, ezt Kisera nem látja... :) neki más nézetei vannak :D)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 12 (vasárnap), 18:46 
Fanficbúvár

-

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mena 2012 augusztus 02 (csütörtök), 16:19-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 12 (vasárnap), 18:44 
Fanficbúvár

-

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 12 (vasárnap), 18:39 
Sztorihajhász

Már lehet szavazni iiiiiiiis!!! :D Tegyék le a voksaikat, hölgyeim és uraim! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 12 (vasárnap), 18:28 
Sztorihajhász

1 - http://i23.photobucket.com/albums/b378/merneith/lrobin1.jpg

2 - http://i23.photobucket.com/albums/b378/merneith/lr-sil-nat.jpg

3 - http://i23.photobucket.com/albums/b378/merneith/lr-sil-nat2.jpg

Más alapítós képek:

http://i23.photobucket.com/albums/b378/merneith/50355fa-mlphogwarts.jpg
Az alapítók... pónilovak? O.o

http://i23.photobucket.com/albums/b378/merneith/27514helga.jpg
Egy nagyon szép rajz Helgáról

http://i23.photobucket.com/albums/b378/merneith/27514rowena.jpg
Egy nagyon szép rajz Hedvigről

http://i23.photobucket.com/albums/b378/merneith/65604hhufflepuff1.jpg
Az idősebb Helga

Elnézést a kellemetlenségekért... :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 12 (vasárnap), 18:19 
Sztorihajhász

Egy pillanat... Még van egy utolsó lehetőség... :D Mindjárt megpróbálom. Ha az se működik, akkor kész vége, a kardomba dőlök :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 12 (vasárnap), 18:18 
Sztorihajhász

Farkas a farkas írta:
Ez nem ér szipp... nekem így se jeleníti meg, csak most nem alert van, hanem x a kép helyén...

*meghal*

(Bell már alulról szagolja az ibolyát.)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 12 (vasárnap), 17:51 
Zöldfülű

Ez nem ér szipp... nekem így se jeleníti meg, csak most nem alert van, hanem x a kép helyén...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 12 (vasárnap), 16:23 
Sztorihajhász

Hurrá!!! Sok szenvedés után végre (nekem) működik!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 12 (vasárnap), 16:22 
Sztorihajhász

Na talán így.

Dolgok, amik a Rózsaszirmokból kimaradtak
Ilyenek is vannak Például, volt egy olyan tervem, hogy Silverus és Lord Robin egy időre megszöknek a börtönből, és szobalányokként beépülnek a palotába Ezt az ötletet ezekből a képekből merítettem, de aztán elvetettem, mert... fogalmam sincs, miért.

Első kép a szobalányosak közül:
http://gallery.aethereality.net/download.php?id=2594
Lord Robin, szobalányként... ^^

Második:
http://gallery.aethereality.net/download.php?id=2596
Ennek a tervnek az egyik része volt egy új szereplő beépítése, aki így csak a 2. részben kapott szerepet: Nathaniel Northburn, az ügyetlen, ámde rendkívül szexis lovag, akinek majdhogynem minden mondata arra utal, hogy mennyire csinosnak tartja magát XD Miután Silverus&Lord Robin ezt megelégelik, halállal fenyegetik meg meg Nathanielt, így neki is be kell állnia szobalánynak. Az ajtóból Kuroda figyel, bár fogalmam sincs, hogy került oda ^^^

Harmadik:
http://gallery.aethereality.net/download.php?id=2597
Silverus, Lord Robin és az átváltoztatott Nathaniel

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 12 (vasárnap), 15:44 
Zöldfülű

Nekem így se jeleníti meg őekt... ugyanazt az alert oldalt hozaz ki!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 12 (vasárnap), 15:42 
Zöldfülű

okk

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 12 (vasárnap), 15:41 
Sztorihajhász

Farkas a farkas írta:
Kár, mert így enm nézhetem emg őket:(

Csak be kell másolni a címeket arra a helyre, ahol a weblapok url-jei vannak... és akkor megjelennek a képek ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 12 (vasárnap), 15:38 
Zöldfülű

Kár, mert így enm nézhetem emg őket:(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 12 (vasárnap), 15:30 
Sztorihajhász

Francba.. tiltja a hotlinkinget... be kell másolni őket a címsorba.. bocsi mindenkitől... :#-)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 382 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra