Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 április 30 (csütörtök), 18:48

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 503 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 04 (péntek), 17:43 
Írópalánta

Alexia írta:
varga niki írta:

Jah jó,mert megnéztem a témákba,de gondolom ez nem HPs,de gondoltam biztos,ami biztos,de sehol se volt....aztán rád kerestem és ott se....de jó,akkor majd megnézem késöbb is.

Köszi. ;;) :x
Most lassan készülök, mert megyünk a Kaszanapokra a Tankcsapdára.

Hova?? :) $?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 04 (péntek), 17:38 
Szárnybontogató

varga niki írta:

Jah jó,mert megnéztem a témákba,de gondolom ez nem HPs,de gondoltam biztos,ami biztos,de sehol se volt....aztán rád kerestem és ott se....de jó,akkor majd megnézem késöbb is.

Köszi. ;;) :x
Most lassan készülök, mert megyünk a Kaszanapokra a Tankcsapdára.

Akkor legelviselhetetlenebb valaki hiánya, mikor melletted ül, és tudod, hogy sohasem lehet a tiéd.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 04 (péntek), 17:32 
Írópalánta

Alexia írta:
Az újat még nem tették fel. Van amikor akár két napba is beletelik, hogy feltegyék. :-( De remélem felfogják.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 04 (péntek), 17:25 
Szárnybontogató

Az újat még nem tették fel. Van amikor akár két napba is beletelik, hogy feltegyék. :-( De remélem felfogják.

Akkor legelviselhetetlenebb valaki hiánya, mikor melletted ül, és tudod, hogy sohasem lehet a tiéd.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 04 (péntek), 16:57 
Írópalánta

Alexia írta:
Nagyon haláli képek. :x Cuki. :P Bár eltartott egy darabig, mire kibogarásztam, mi van hozzá írva, mert kissé gyors.
Rory teljesen el volt hűlve, hogy hol marad már a megszokott hosszú kritika tőled. Már rajtam kérte számon, hogy esetleg megsértettelek. Kikértem magamnak, hogy én nem tudok ilyesmiről, meg amúgy is mi köze lenne egyiknek a másikhoz... :? Na mindegy. A lényeg, hogy várja a szokásos hosszú kritikáját. :wink:
A történetet felraktam. Kicsit unalmas, de ez csak egy visszaemlékezés féle. Saját emlékeim, átnevezett szereplőkkel. Remélem azért lesz, aki elolvassa. :roll:

Hova raktad fel a történetet??A merengőre??Mert ott nem találom....

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 04 (péntek), 16:45 
Írópalánta

Alexia írta:
Nagyon haláli képek. :x Cuki. :P Bár eltartott egy darabig, mire kibogarásztam, mi van hozzá írva, mert kissé gyors.
Rory teljesen el volt hűlve, hogy hol marad már a megszokott hosszú kritika tőled. Már rajtam kérte számon, hogy esetleg megsértettelek. Kikértem magamnak, hogy én nem tudok ilyesmiről, meg amúgy is mi köze lenne egyiknek a másikhoz... :? Na mindegy. A lényeg, hogy várja a szokásos hosszú kritikáját. :wink:
A történetet felraktam. Kicsit unalmas, de ez csak egy visszaemlékezés féle. Saját emlékeim, átnevezett szereplőkkel. Remélem azért lesz, aki elolvassa. :roll:

megyek elolvasni....Rorynak nem szoktam olyan hosszú kritikákat írni...
most van egy pici időm,mert mindenki elment itthonról

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára varga niki 2006 augusztus 04 (péntek), 16:59-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 04 (péntek), 15:24 
Szárnybontogató

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 04 (péntek), 14:53 
Írópalánta

Alexia írta:
Luna Aurora írta:
Jó kiscserkészhez méltón utánajártam a dolgoknak :) , 28-án lesz a vizsga. Úgyhogy zúzós három hetem lesz. Azért majd megpróbálom apránként összerakni a fejezetet.

Majd szorítunk neked. :wink: Tuti jobb leszel. Nehogy már te ne legyél jobb két fiúnál... 8) Hajrá, mutasd meg nekik!
Mi meg addig is türelmesen várunk a folytatásodra. Meg a Roryéra.
Van egy történetem. Amolyan elbeszélés, párbeszéd nuku, de igaz történet és nem tudom, felrakjam-e. Szerintetek? :roll:

Szerintem felrakhatod.....
Most nem is nagyon tudnám olvasni,mert hétvégén jönnek hozzánk (messziről) ismerősök(család barátai) és nálunk alszanak,szóval tegnap meg ma egy csomót takarítottunk,hétvégén meg őket fogom vezetgetni Győr utcáin,ezért se írtam még kritikát...meg Rory történetét is csak ma olvastam el.....
Új avatarom van!!!Draco :x :x :x :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 04 (péntek), 12:52 
Szárnybontogató

Luna Aurora írta:
Jó kiscserkészhez méltón utánajártam a dolgoknak :) , 28-án lesz a vizsga. Úgyhogy zúzós három hetem lesz. Azért majd megpróbálom apránként összerakni a fejezetet.

Majd szorítunk neked. :wink: Tuti jobb leszel. Nehogy már te ne legyél jobb két fiúnál... 8) Hajrá, mutasd meg nekik!
Mi meg addig is türelmesen várunk a folytatásodra. Meg a Roryéra.
Van egy történetem. Amolyan elbeszélés, párbeszéd nuku, de igaz történet és nem tudom, felrakjam-e. Szerintetek? :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 04 (péntek), 12:31 
Billentyűzetgyilkos

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 03 (csütörtök), 19:48 
Billentyűzetgyilkos

varga niki írta:
Megértem,de most én is szomorú lettem....Nyomd le a fiúkat.... :-D
Én ötévesen vagyok,szóval csak két év múlva fogok érettségizni

Én idén. :-S Pedig már kész is a nyitó része a következő résznek. :((
Rosszkor jött, de legalább doppingol a tanulásban. Most is csak egy pici feltöltődésképp ültem le a géphez.
Olyan volt, mint egy hatalmas pofon, hogy az egyik már a könyv felénél tart, én meg csak az egyharmadával barátkozom. :cry: De még épp jókor, most majd aztán belehúzok, amint napirendre tértem a dolog felett. Naná, hogy én leszek a jobb! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 03 (csütörtök), 19:40 
Írópalánta

Luna Aurora írta:
:(( Ma pocsék hangulatom van. Kiderült, hogy a két osztálytársam, akikkel együtt osztályozóm lesz a hó végén, sokkal-sokkal előrébb tartanak már az anyagban, mint én. :-S
Úgyhogy most vissza kell fognom magam az írást tekintve és rávetődni a bioszra. Megértést kérek mindenkitől, azt hiszem, ritkábban fogok frissíteni.
Nehogymá a fiúk jobb jegyet kapjanak, mint én! :)

Megértem,de most én is szomorú lettem....Nyomd le a fiúkat.... :-D
Én ötévesen vagyok,szóval csak két év múlva fogok érettségizni

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 03 (csütörtök), 19:31 
Billentyűzetgyilkos

:(( Ma pocsék hangulatom van. Kiderült, hogy a két osztálytársam, akikkel együtt osztályozóm lesz a hó végén, sokkal-sokkal előrébb tartanak már az anyagban, mint én. :-S
Úgyhogy most vissza kell fognom magam az írást tekintve és rávetődni a bioszra. Megértést kérek mindenkitől, azt hiszem, ritkábban fogok frissíteni.
Nehogymá a fiúk jobb jegyet kapjanak, mint én! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 03 (csütörtök), 14:11 
Billentyűzetgyilkos

Alexia írta:
...

Nekem biosz :((

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 03 (csütörtök), 13:06 
Szárnybontogató

Luna Aurora írta:

Kihagyod azokat a jó pasikat? Nem érteni.
Nekem meg pont az a porblémám, hogy tudnék miről írni, csak épp mindig időhiányban szenvedek. :-(

Neeeeeeeeem, szó sincs róla. A versenyen ott leszek, meg ráveszem az edzőt, hogy idén is menjünk el egy napot edzeni velük. Akkor két napon is láthatom a srácokat. :P :wink: A táborba csak azért nem megyek, mert senki ismerős nem jön. Pedig szinte mindenkit megkérdeztem a klubból, aki számításba jöhetett. :cry:
Most nekem is van témám. Hamarosan hozzá is kezdek. Csak azok az átkozott töritételek... :-(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 03 (csütörtök), 12:17 
Billentyűzetgyilkos

Alexia írta:
Ja, amúgy mégsem kell hiányolni egy hétig, mert végül nem megyek edzőtáborba. Lassan el kéne kezdenem írni, csak még nem tudom mit. 8)

Kihagyod azokat a jó pasikat? Nem érteni.
Nekem meg pont az a porblémám, hogy tudnék miről írni, csak épp mindig időhiányban szenvedek. :-(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 02 (szerda), 15:39 
Szárnybontogató

De, lehet törölni is, de csak te tudod a sajátodat. A szerkesztés mellett ott az az X. Uh, bár ha vendég, akkor nem biztos... :? Ja és az X is csak addig van kint, amíg friss a hozzászólás. Akkor viszont passz. De a szerkesztásben lent ki kell pipálni a törlést. Viszont vendéget nem lehet szerkeszteni szerintem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 02 (szerda), 15:36 
Szárnybontogató

varga niki írta:
jajj,ez kétszer ment,törölje,aki tudja én nem tudom,hgoy kell(gondolom nem is tudom törölni)
ja,és én voltam

Ha rámész a szerkesztésre, még tudsz vele valamit kezdeni, de törölni nem tudom, hogy lehet.
C. Ronaldora én is haragudtam, mikor belőtte a 11-est az angolok ellen. Igaz hogy szeretem a portugálokat, de az angolok nálam a nagy favorit. Aztán a németek és csak utána a portugálok. Na, megint egy nem idevágó téma. :-) Amúgy végig féltem az elejétől fogva, hogy az angolok ismét a portugálok ellen fognak játszani. Tudtam, hogy az lesz akkor, mint az EB-n volt. :-( De legalább a németek lettek a 3.-ok. :roll:
Amúgy van néhány videó a gépemen, amin gólok, passzok vannak. :P És jó zene van alattuk.
Egyéb téma, ami nem tartozik ide? :P
Ja, amúgy mégsem kell hiányolni egy hétig, mert végül nem megyek edzőtáborba. Lassan el kéne kezdenem írni, csak még nem tudom mit. 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 02 (szerda), 15:01 
Írópalánta

jajj,ez kétszer ment,törölje,aki tudja én nem tudom,hgoy kell(gondolom nem is tudom törölni)
ja,és én voltam

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 02 (szerda), 15:00 
Alexia írta:
varga niki írta:
Tudom,hogy ezt nem ide kellene,de ezt nézzétek meg,én már kb 100szor megnéztem,annyit röhögtem rajta......(mondjuk ez csak annak vicces,aki szereti őket)
http://www.youtube.com/watch?v=nH5_KVodHDM&search=del%20piero

Szeretem Tottit. :P Ez aranyos volt. Nem tudom miért buzizzák egyesek szegényt. Meg C. Ronaldot... :-( Bár egy fiútól mit várok??? :roll:

Megmutattam a tesómnak(fiú) is azt kérdezte,hogy most ebben mi olyan vicces!!??Gondoltam,hogy neki nem fog tetszeni...ő is imádja az olaszokat,de nem a szép pofiuk miatt...(én se csak az miatt,de azért az se rossz,ha egy focista jól néz ki)..gondolom jobban értékelte volna,ha a legszebb gólokról van video vagy ilyesmi.....

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 02 (szerda), 14:59 
Alexia írta:
varga niki írta:
Tudom,hogy ezt nem ide kellene,de ezt nézzétek meg,én már kb 100szor megnéztem,annyit röhögtem rajta......(mondjuk ez csak annak vicces,aki szereti őket)

Szeretem Tottit. :P Ez aranyos volt. Nem tudom miért buzizzák egyesek szegényt. Meg C. Ronaldot... :-( Bár egy fiútól mit várok??? :roll:

Megmutattam a tesómnak(fiú) is azt kérdezte,hogy most ebben mi olyan vicces!!??Gondoltam,hogy neki nem fog tetszeni...ő is imádja az olaszokat,de nem a szép pofiuk miatt...(én se csak az miatt,de azért az se rossz,ha egy focista jól néz ki)..gondolom jobban értékelte volna,ha a legszebb gólokról van video vagy ilyesmi.....

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 02 (szerda), 13:42 
Írópalánta

Alexia írta:
varga niki írta:

C.Ronaldot nem bírom a vb óta.....

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 02 (szerda), 12:33 
Szárnybontogató

varga niki írta:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 02 (szerda), 12:24 
Szárnybontogató

Mért lenne baj, hogy néha :lol: másról is beszélgetünk?
Amúgy Will jobban néz ki szerintem a 2. részben, Jack meg viccesebb.
Jaj, a Legolas-Gimli szócsatákat én is nagyon bírtam.
A regényemben a csajt eddig Elisabeth-nek hívták, de pár napja úgy döntöttem, hogy különlegesebb nevet választok neki, különleges jelentéssel. Csak azt nem tudom eldönteni, melyik nevet válasszam neki. Én különben a pasikkal szoktam úgy lenni, hogy mindig D-betűsök lettek. Egy HP-s írásomban mindhárom pasinak D-vel kezdődött a neve (Draco, David, Darren). Utólag vettem csak észre. :wink:
Pitonra nagyon kíváncsi leszek fiatal korában, meg arra a bizonyos gatyás-jelenetre... :twisted:
Amúgy a filmekben csak az a jó, hogy nagyon jó zenéket tudnak hozzá választani, meg ha valamit nem tudunk elképzelni, azt láthatjuk. Csak sokat is lehet csalódni. :-(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 02 (szerda), 12:12 
Írópalánta

Luna Aurora írta:
varga niki írta:

Angelique???Arina anyukája,ugye??Most tényleg leírod azt az egy évet,amikor Voldemort a Roxfortban tanított??Kiváncsi vagyok rá.... :-D
először azt hittem,hogy csak viccelsz.

Azért Legolas se semmi. :x
Nem, nem vicceltem. Igen, róla van szó. :)

Nekem szinte a Gyűrűk urából nem tusz olyat mondani,aki ne tetszene....kivétel az orkok,meg a csúfságok és hasonlók.
Legolas nekem azért is tetszett,mert tök jó fej volt....a beszólogatások,Gimlivel a szócsaták......

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 02 (szerda), 12:05 
Billentyűzetgyilkos

varga niki írta:

Angelique???Arina anyukája,ugye??Most tényleg leírod azt az egy évet,amikor Voldemort a Roxfortban tanított??Kiváncsi vagyok rá.... :-D

Azért Legolas se semmi. :x
Nem, nem vicceltem. Igen, róla van szó. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 02 (szerda), 12:02 
Írópalánta

Luna Aurora írta:
varga niki írta:
...

Hát igen, én mindig a könyveket favorizálom a filmekkel szemben (nemcsak a Harry Potter esetében)
A nevek egyszerűen csak beugranak a legváratlanabb időpontokban. :)
Arina, Aurora, Angelique - nem is figyeltem, hogy mind A-val kezdődik. :)
Igen, Angelique-et is ideírtam, a következő történetem szerves része lesz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 02 (szerda), 12:00 
Írópalánta

Luna Aurora írta:
Alexia írta:
...

Sir Ian McKellen. A mostani Michael Gambon. Narcissára én is kíváncsi voltam. Na meg Dracót valahogy fényezniük kell, mert nehezen tudom elképzelni a film alapján, hogy Voldemort megbízza azzal, hogy ölje meg Dumbledore-t. :(
A Karib-tenger kalózai eszméletlen jó! Jack Sparrow :x

A Karib.-tenger kalózait nem láttam még.....holnap akarom az egyet kikölcsönözni tékából,aztán a kettőt meg vmikor moziban megnézni.
Will Turner :x
De Johnny is nagyon jól néz ki a filmben.
Szerintem nem szükséges annyira a fényezés,mert Dracora úgy mond büntetésből bízta ezt a feladatot,nem??Azért mert Lucius elrontotta a tervet a jóslattal!Amit Narcissa is elmond a 6os könyvben....a 6os filmből már nem hagyhatják ki Narcissat,ha mégis akkor......
Az 5ös filmből most legjobban a merngős jelenetet várom(tekergők fiatalkora)Remélem nem cse.szik el.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 02 (szerda), 11:58 
Billentyűzetgyilkos

varga niki írta:
...

Hát igen, én mindig a könyveket favorizálom a filmekkel szemben (nemcsak a Harry Potter esetében)
A nevek egyszerűen csak beugranak a legváratlanabb időpontokban. :)
Arina, Aurora, Angelique - nem is figyeltem, hogy mind A-val kezdődik. :)
Igen, Angelique-et is ideírtam, a következő történetem szerves része lesz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 02 (szerda), 11:51 
Írópalánta

A filmekkel az a sz*r,hogy nem tudják hitelesre megcsinálni....túl hosszú a könyv....Amugy én azt hallottam,hogy Mike (lehet,hogy nem ő) először a 4.et két részbe álmodta meg....Én már Daniel játékával se vagyok megelégedve.....a trióból Rup a legjobb!!
23.fejezetig??De jó!!
Szerintetek az nem baj,hogy nem is a témáról beszélgetünk néha??Vagyis vannak olyan hozzásólások,amikneknincs semmi köze a történethez.
Arina,meg Aurora nevét honnan vetted??Tökre különlegesek....
Megénztem a honlapot(még ezt nem is láttam)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 02 (szerda), 11:48 
Billentyűzetgyilkos

Alexia írta:
...

Sir Ian McKellen. A mostani Michael Gambon. Narcissára én is kíváncsi voltam. Na meg Dracót valahogy fényezniük kell, mert nehezen tudom elképzelni a film alapján, hogy Voldemort megbízza azzal, hogy ölje meg Dumbledore-t. :(
A Karib-tenger kalózai eszméletlen jó! Jack Sparrow :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 02 (szerda), 11:38 
Szárnybontogató

http://slytherins.com/
Ez lenne az a bizonyos hely, ahol azt a Luciusos képet láttam 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 02 (szerda), 11:34 
Szárnybontogató

A Dumbledoros dologról hallottam. Tudom pasi nevét, csak leírni nem. Amúgy akkor mi a most játszó színész neve?
Jaj, múltkor olyan jó képet láttam Luciusról. Mindjárt meg is keresem.
A Tróját még nem láttam :oops: de már készülök bepótolni. Jó pár napja idekészítettem azt is a géphez, de még nem jutottam el odáig hogy meg is nézzem. Meg majd a Karib Tenger 2. részét akarom valamikor itthon megnézni. Azt utálom, hogy van egy regiment időm, mégse tudom beosztani, hogy megcsináljam amiket akarok. :cry:
Én nagyon ki voltam akadva a 3. részre. Iszonyatosan elcseszték. A Tűzvillámos jelenet pl. nem baj, hogy nem is oda kellett volna?! A 4. részen csak azért húztam fel magam, mert az a kedvenc részem és már nagyon vártam, ennek ellenére hatalmas csalódás volt. Nekem nem volt igazán nagy találat Ralph, nem illett oda. (A Vörös Sárkányban viszont nagyon bejött.) Narcissát hiányoltam, már nagyon vártam volna, hogy ki játsza, erre csak úgy kihagyták... :evil:
Draco tényleg keveset szerepelt. :cry: És a görényes rész... Totálisan kiakadtam, mikor megláttam. :? Így átírni valamit! Most mire jó, hogy folyton leégetik??? Miért nem képesek a könyvet követni, basszus. Nem az övék a történet. Fel vagyok háborodva. A 7. rész végére már lesz benne egyáltalán valami eredeti a neveiket leszámítva? Vagy esetleg már azt is megváltoztatják? X-( ~x( És a zeneszerzőt miért kellett lecserélni???

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 02 (szerda), 11:27 
Billentyűzetgyilkos

Nya, vázlatoztam egy kicsit jutalomként, hogy befejeztem ezt a részt. :D
Már egészen a 23. fejezet végéig kész vagyok az események pontos és részletes menetével. :) O:-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 02 (szerda), 8:59 
Írópalánta

Ja,sebaj,csak megbeszéltük a tesómmal,hogy reklámozzuk egy picit :-)
Tényleg jó az a kép Alan Rickmanről

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 02 (szerda), 8:54 
Billentyűzetgyilkos

varga niki írta:
Amugy állítólag(én legalábbis úgy halottam),hogy Dumledore szerepére Ian.... nem jut eszembe hogy hívják(na,aki Gandalfot játsza,tudjátok...jaj de szeretem a Gyűrűk Urát-->ezt muszáj volt megjegyeznem) ő játszotta volna,csak mivel buzi,és sok gyerek szerepel a filmben,nem kaphatta meg a szerepet.(szerintem ez tök hülyeség,nem pedofil basszus)Vagy ezt ti is tudtátok?? :oops:

Én hallottam a dologról. :roll: Addig-addig kerestem, hogy megtaláltam a képet: :D
http://www7.online.rtlklub.hu/hozzaszol ... orumid=204
(a második oldalon találtam egy írtó jó fekete-fehér képet Pitonról)
A filmben Sirius sem tetszett. Egyedül Krum volt jó választás. Imádtam, mikor megszólalt. :D

varga niki írta:
...

Pedig láttam a Tróját, mégsem ugrott be. :oops: Már többször meg akartam venni az Eragont, de mindig elmaradt a dolog.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: ...
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 01 (kedd), 20:56 
Írópalánta

Alexia írta:
Na milyen az új avatar képem? :P Amúgy ő is jobban nézett ki az első két részben. A harmadikban már annyira béna neki az a haj. :cry: Különben is tartsák már be az előírásokat!!! Ha egyszer hátranyalt haja van, akkor az is legyen! :-( Amúgy a 3. és 4. részt szerintem nagyon elrontották, hogy "átköltötték" imitt-amott.

jó kép,majd lehet,hogy csinálok egy Dracos mozgót én is)
Tényleg,aki az enyémen van őt ismeritek??Garrett Hedlund,olyan aranyos a drága,csak alig ismerik....(tudjátok:Patroklosz a Trójában,Jack a 4 tesóban,és lesz egy új filmje:Eragon,na ott meg Murtagh....)Olvastátok az Eragont??Ha nem ajánlom mindenkinek....(kb áprilisba kezdtem el olvasni,1 hét alatt elolvastam 100 oldalt,ami eléggé rossz,aztán leraktam mert egy picit unalmas volt,most meg lese tudom rakni.Nyaralás alatt elövettem(egy hete)és mindjárt befejezem,mert annyira jó......
A képet nem tudtam linkelni,sajna nem tudom,hogy kell.
Ja,és Draco nekem tetszett a 3.meg 4.ben is

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 01 (kedd), 20:49 
Írópalánta

Luna Aurora írta:
varga niki írta:
Hát tényleg nem volt olyan szép,de én sok szereplővel nem vagyok megelégedve...pl Emmat én már nem szeretem,az első kettőben még jól alakította Hermionet,de a 3tól már belevítte Emmat is és az már úgy nem frankó...
Viszotn Voldemort isteni!!!Ralph Fiennes nagyon jól játsza!!!És olyan jól néz ki Ralph!!!!Imádom(mármint nem Voldikén néz ki jól,úgy nem vmi guszta)

Na jó, de azért egy vélától többet várt volna az ember. Emma a háromban tényleg nem olyan "mindenlébenkanál" már. Én Voldemortot is másként képzeltem. :( Méltóságteljesebbnek. De azért a Titkok Kamrájában... =P~ :x

Piros szeme van a könyv szerint,de az extrákban megmagyarázták,hogy miért kelett máshogy csinálniuk.Szerintem Ralph nagyon jól játszott,meg egy csomót gyakorolt(az extrákra hivatkozok).Titkok kamrájában,hát igen...nagyon jól nézett ki.
Dumbledore kár,hogy meghalt :cry: Amugy állítólag(én legalábbis úgy halottam),hogy Dumledore szerepére Ian.... nem jut eszembe hogy hívják(na,aki Gandalfot játsza,tudjátok...jaj de szeretem a Gyűrűk Urát-->ezt muszáj volt megjegyeznem) ő játszotta volna,csak mivel buzi,és sok gyerek szerepel a filmben,nem kaphatta meg a szerepet.(szerintem ez tök hülyeség,nem pedofil basszus)Vagy ezt ti is tudtátok?? :oops:
linkelek egy képet(remélem összejön):itt nagyon jól néz ki Lucius+szerintem itt Piton is jó(Friccs helyére meg képzeljétek oda Dracot)
www7.online.rtlklub.hu/forumkepek/2006/02/14/7549146.pict
Amugy szerintem Siriusnak túl idős Gary Oldman
És igen,igen....folytasd!!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 01 (kedd), 20:44 
Billentyűzetgyilkos

Alexia írta:
Na milyen az új avatar képem? :P Amúgy ő is jobban nézett ki az első két részben. A harmadikban már annyira béna neki az a haj. :cry: Különben is tartsák már be az előírásokat!!! Ha egyszer hátranyalt haja van, akkor az is legyen! :-( Amúgy a 3. és 4. részt szerintem nagyon elrontották, hogy "átköltötték" imitt-amott.

Cuki. :x Hát elég fura volt a harmadikban, hogy látszódott, csak festve van a haja. Kiábrándító volt. De azért a negyedikben a legjobb. :x Csak kevés volt belőle. :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: ...
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 01 (kedd), 20:40 
Szárnybontogató

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 01 (kedd), 20:35 
Billentyűzetgyilkos

Alexia írta:
A felnőtt Voldemorttal nagyon nem vagyok megelégedve, Hermione a 3. részben meg szerintem elég k*ás lett, már bocs, hogy ezt mondom. De az a rész mikor hátulról nézi saját magát és megjegyzi: Tényleg így néz ki a hajam (vagy valami ilyesmit)? na azon kiakadtam. :?
Luciust nagyon eltalálták, ő tényleg isteni. :-) De azért a fia nyomába se érhet (annyira). 8) :P
A második Dumbledore-t alakító színész nem nyerte el a tetszésem. Legalább úgy csinálták volna, hogy hasonlítson az elsőre, de így még csak azt a tipikus jóindulatú öregúr benyomást sem kelti. Így elvész az egésznek a varázsa. :cry: Bár örülök, hogy meghal... :twisted: Egy akadállyal kevesebb. 8)
Jöhet a cígatás: ííííííírjál! Folytatást akarok mihamarabb, és tuti nem csak én!

Teljesen egyetértek. Dumbledore-t kivéve. :((
Lucius láttán én is lefordultam a székről! :D
Ó de aranyos vagy, írnám én rögtön tovább, de megyek, belevetem magam az ökológia rejtelmeibe. :cry:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 01 (kedd), 20:27 
Szárnybontogató

A felnőtt Voldemorttal nagyon nem vagyok megelégedve, Hermione a 3. részben meg szerintem elég k*ás lett, már bocs, hogy ezt mondom. De az a rész mikor hátulról nézi saját magát és megjegyzi: Tényleg így néz ki a hajam (vagy valami ilyesmit)? na azon kiakadtam. :?
Luciust nagyon eltalálták, ő tényleg isteni. :-) De azért a fia nyomába se érhet (annyira). 8) :P
A második Dumbledore-t alakító színész nem nyerte el a tetszésem. Legalább úgy csinálták volna, hogy hasonlítson az elsőre, de így még csak azt a tipikus jóindulatú öregúr benyomást sem kelti. Így elvész az egésznek a varázsa. :cry: Bár örülök, hogy meghal... :twisted: Egy akadállyal kevesebb. 8)
Jöhet a cígatás: ííííííírjál! Folytatást akarok mihamarabb, és tuti nem csak én!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 01 (kedd), 20:08 
Billentyűzetgyilkos

varga niki írta:
tényleg elég sokat zaklattunk :oops:

Nekem azért jól esett. :D Már fel vagyok készülve a következő rohamra. A tanulás közben teljesen feldobnak. :)
Tessék menni kritikát írni! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 01 (kedd), 20:06 
Billentyűzetgyilkos

varga niki írta:
Hát tényleg nem volt olyan szép,de én sok szereplővel nem vagyok megelégedve...pl Emmat én már nem szeretem,az első kettőben még jól alakította Hermionet,de a 3tól már belevítte Emmat is és az már úgy nem frankó...
Viszotn Voldemort isteni!!!Ralph Fiennes nagyon jól játsza!!!És olyan jól néz ki Ralph!!!!Imádom(mármint nem Voldikén néz ki jól,úgy nem vmi guszta)

Na jó, de azért egy vélától többet várt volna az ember. Emma a háromban tényleg nem olyan "mindenlébenkanál" már. Én Voldemortot is másként képzeltem. :( Méltóságteljesebbnek. De azért a Titkok Kamrájában... =P~ :x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 01 (kedd), 20:03 
Írópalánta

Luna Aurora írta:
:))

Nem, nem már így is nagyon hosszúra sikerült a fejezet. És egyébként is itt akartam befejezni. Az lehet, hogy te vártál volna még pár napot, de képzeld magad az én helyembe! Már így is meglehetősen türelmetlenek voltatok. :-D

tényleg elég sokat zaklattunk :oops:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 01 (kedd), 20:02 
Billentyűzetgyilkos

varga niki írta:
Nem rossz ötlet....
Vagy hétköznap a tiéd meg Luna Auroraé,(azt ti eldönthetitek,hogy hogyan)a hétvégére meg én kapok meg....
De én beérem Luciussal is. :-D

Nekem minden nap szükségem van rá! Természetesen szigorúan csak a történet mihamarabbi folytatása érdekében. O:-)
Lucius a tiéd lehet, nem bánom. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 01 (kedd), 20:01 
Írópalánta

Luna Aurora írta:
[-( A filmbeli Fleur nekem csalódás volt. Nem az a lány, akit mindenkit megbabonáz. Szép, szép, de semmi extra. Igen fanart, mikor először megláttam, megállt bennem az ütő. Akkor még Arina csak az én kicsi fejemben létezett, még egy betűt sem írtam a történetből.

Igen, nagyon-nagyon hosszú kritikát szeretnék. :)
Ilyen terjedelmes fejezet után igazán megérdemlem. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 01 (kedd), 19:59 
Billentyűzetgyilkos

:))

Nem, nem már így is nagyon hosszúra sikerült a fejezet. És egyébként is itt akartam befejezni. Az lehet, hogy te vártál volna még pár napot, de képzeld magad az én helyembe! Már így is meglehetősen türelmetlenek voltatok. :-D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 01 (kedd), 19:56 
Írópalánta

Alexia írta:
Jó kép. :-D
Amúgy inkább vártam volna még pár napot, minthogy így ki tudja meddig tart, míg az új fejezet felkerül.
Dracót meg szerintem klónoztatni kéne. :P És mivel én vagyok az értelni szerző, enyém az eredeti. 8)

Nem rossz ötlet....
Vagy hétköznap a tiéd meg Luna Auroraé,(azt ti eldönthetitek,hogy hogyan)a hétvégére meg én kapok meg....
De én beérem Luciussal is. :-D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 01 (kedd), 19:52 
Szárnybontogató

Jó kép. :-D
Amúgy inkább vártam volna még pár napot, minthogy így ki tudja meddig tart, míg az új fejezet felkerül.
Dracót meg szerintem klónoztatni kéne. :P És mivel én vagyok az értelni szerző, enyém az eredeti. 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 503 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra