Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 június 22 (hétfő), 22:03

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 503 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 07 (hétfő), 9:36 
Szárnybontogató

Kösz. Este még film se kellett, jöttek a könnyek maguktól. Néha minden ok nélkül kiakadok, és leállok sírni. Mint egy idegbajos...
Szoktam angolul DVD-t nézni, főleg HP-t. :-)
Amúgy az a baj, hogy ez már a 3. próbálkozásom volt. Most majd mehetek megint szóbelizni is. :cry: :cry: :cry:
Én meg Angliába akarnék kiköltözni. Én se kívánok itt maradni (ahogy egy számomra kedves ember :wink: mondta) ebben a pokolban.

Akkor legelviselhetetlenebb valaki hiánya, mikor melletted ül, és tudod, hogy sohasem lehet a tiéd.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 07 (hétfő), 9:11 
Írópalánta

Ha valakit érdekel,akkor vannak új forgatási képek a lumoson...van sok Tomos
http://www.lumos.hu/gallery/thumbnails.php?album=46
Két részletet forgattak ezen a napon, mindkettő a HP5 vége felé van. Az első, amikor Professzor McGalagony a halálfalókkal való incidense után pihenget Hagrid kunyhója előtt, a minisztériumi varázslók roxforti támadása után.
És egy másik jelenetet is forgattak, a Mardekárosok beszélgetnek Voldemort visszatérte után, Dracoval a középpontban
aki elmagyarázza, hogy az apja és a többi halálfaló biztosan megnyerik a csatát.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 07 (hétfő), 8:02 
Írópalánta

Megírtam az utolsó elötti fejezethez a kritikámat,(eléggé elkésve :oops: )nem lett vmi jó,végülis csak arról írtam,hogy mi jó benne:azért lett olyan hosszú :D

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára varga niki 2006 augusztus 07 (hétfő), 9:12-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 07 (hétfő), 7:48 
Írópalánta

Pici ari cicát lecseréltem,egy még aribb szuperédes Dracora......(amugy nektek nem tetszik Tom ilyen hajjal??)
Itt lenne fiatal Sev:
http://www.kepfeltoltes.hu/060805/_k_kn_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Itt meg fiatal Lupin:
http://www.translations-for-harry.de//art/lmr/Fullsize/LMR68.jpg
Szerintem Remus jól néz ki,James&Siri haja meg nagyon jó,de nem hinném,hogy Siriusnak ilyen szelíd arca lett volna,de nekem azért ők is tetszenek
http://www.kepfeltoltes.hu/060806/james_remus_sirius_nach_hogwarts_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Siri,de cuki:
http://www.kepfeltoltes.hu/060806/siri_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Ezen Draco de édes,csak kár,hog Hermivel van...képzeljük oda Arinat...
http://www.kepfeltoltes.hu/060805/1136832269_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Sirius és Remus,olyan édesek,szeretem az ilyen képeket(mármint az ilyen rajzosakat)
http://www.kepfeltoltes.hu/060803/moonyandpadfootwinter1zd_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Ezen Lily(főleg a szeme,olyan szép,ahogy így félig be van csukva) nagyon szép,James is édes....az elején az álló nem tetszik:
http://www.kepfeltoltes.hu/060803/Lily___James_7th_year__V_day_by_Kinky_chichi_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
James a legjobb ezen:
http://www.kepfeltoltes.hu/060803/yrbook_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Remus és Sirius,megzabbantom őket:
http://www.kepfeltoltes.hu/060803/Sunshine_on_a_rainy_day_by_Kinky_ch_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
És a sort egy Dracoval zárjuk(Snape is ari rajta)
http://www.kepfeltoltes.hu/060803/1140183176_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Még van egy csomó kép ilyen,nagyon sok a gépemen,meg van sok im-neten is :) najó abba hagyom ezt az im-netezést :)nem ondom már többször

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 07 (hétfő), 7:07 
Írópalánta

Bűbájos Maryt novemberben adták oda nekem és akkor olvastam belőle kb 150 oldalt,és kész letettem,azóta elő se vettem....De akkor lehet,hogy azért ,mert én HP köteteket akkor kezdtem el olvasni,mert úgy addig nem akartam..láttam az első filmet még régen mozikba aztán azóta semmi,és novembertől így gyorsan olvasgattam,hogy a 4es filmig elolvassam a 4.ket is,aztán utána meg az ötöst elolvastam,hogy amikor megjelenik a 6os,akkor már olvashassam.....
Szerintem is sírj!!!Legalábbis én sírnék..szerintem az tökre megnyugtat,én néha szeretek sírné,még ha nincs semmi bajom se....néha jó érzés...
Szóval lehet,hogy most elolvasom a Bűbájos Maryt,most nincs úgyse olyan amit olvasnék..de a barátnőm mondta,hogy a kettes kötet(vagyis a második rész) jobb mint az első....

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 07 (hétfő), 7:01 
Írópalánta

Én nem szeretek "közönség" elött sírni,azaz más emberek elött....szeirntem ha az ember mások elött sír(vagyis csak simán sír),akkor olyan sebezhető,nem??De föci órán??Hát ténlyeg jobb,mint ott ülni...
Basszus,olyan mérges vagyok az tesómra,mert már este megírtam volna a kritikát az utolsó elöti fejezetre,meg már ide a fórumba is meg volt a fele a hozzászólásnak,de nem tudtam már elküldeni,mert újraindította a gépet... :(
Hjajj,nem is tudom már mit írtam ide este....De most direkt korán felkeltem,hogy ide ülhessek,és amíg a tesóm nem kel fel csak én ülök itt...és ha rajtam múlik alszik délig :twisted: (amugy most az ikertesómról van szó,nem a bátyámról,hálisten ő nincs itt,mint előző héten,mert akkor most se ülhetnék itt,mivel az ő szobájában van a gép)
Im-neten csak az a jó,hogy van egy csomó téma,és mindenhol(legalábbis egy olyan topickban,ami azért jó is) nagyon sokan járnak....nagyon sok képet onnan töltök le....de lehet,hogy nekem tetszik,neked attól még nem volt....csak már régóta járok oda és már így névről "ismerek" pár embert....Meg van Harry Potteres topic is,ott is sok kép van,meg viszonylag hamar felrakják az új híreket is....Csak azt hiszem addig nem tudod megnézni a fórumot,amíg nem regisztráltál....betudsz lépni,de hozzá csak akkor tudsz szolni,ha már van felhasználó neved.
ww.im-net.hu tegnap tök jó képeket raktam be,vagyis rajzokat a HP-s topicba.Olyan helyes egyiken fiatal Piton. :x :x :x Majd ha megtalálom berakom ide is.
Nekem is ám csak azért lett meg a középfokúm,mert én 0.évre jártam még tavaly,aztán úgy volt,hogy előre hozott érettségit tesz az osztály,de aztán mégse,mert minek,ha 5.évvégére jobbat írsz mint elsőbe....Szóval tavaly heti 14 órában tanultam a németet,idén meg heti 5-be,bár elég sokat beszélgettünk az órákon,mert az osztályfőnök tartja.....Nekem a cél érettségire egy felső németből,meg egy közép angolból,meg jó lenne valamilyen másik nyelvből is(ami valószínű olasz lenne) közép,de nem valszószínű,hogy összjön...:( Ja,mert én egyetem/fősuli vagy ha nem vennének fel sehova :( akkor érettségi után,vagy vmi után huzok ki az országból Olaszországba,sok olasz pasi közé :) Remélem összejön,és nulla olasz nyelvtudással ez kicsit nehézkes lenne!!Nem kell nekem Gyurcsány kormány :|N [-(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 06 (vasárnap), 21:22 
Billentyűzetgyilkos

Alexia írta:
...

Na, na, na! Hékás, ezt azonnal verd ki a fejedből!! Nem a világ vége, hogy nem sikerült. Legközelebbre tervezd meg jobban, hogy készülsz fel rá. (Ajánlom az angolul való dvd nézést.)
Tegnap találtam egy nagyon ideillő mondatot: Don't cry because it is over, smile because it happened.
Szóval a szép emlékeket hagyd meg azoknak, most ne nagyon rágódj a dolgon. Tudod mit? Tegyél be valami full romantikus filmet, és sírd ki magad rendesen. Megkönnyebbülnél tőle. Vagy csak egyszerűen ragadj tollat és írd le, mi zajlik benned és miért. Mikor én voltam magam alatt csak úgy dőlt belőlem a szó. Több oldalon keresztül.
Már én is fontolgattam a Bűbájos Mary-t. Majd meséld el milyen. :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 06 (vasárnap), 21:13 
Szárnybontogató

:cry: :cry: :cry: Nekem most se lett meg az angol középfokúm. Még meg se mertem itthon mondani. :-(
Egyre rosszabb a kedvem. Már semmiben nem találok vigaszt. A szép emlékekről is rossz dolgok jutnak eszembe. Ilyenkor legszivesebben fegyvert dugnék a számba... Totál depis kedvem van. És csak egy ember tudna megvígasztalni, de az se fog. Mért vagyok én ennyire szerencsétlen?! Bocsi, muszáj volt valahova panaszkodnom egy sort. Csak társaság hiányom van... Majd elmúlik. :roll:
Most Darren Shant olvasok, a befejező kötetet. Aztán hozzálátok végre a Bűbájos Mary-nek. :-D

Akkor legelviselhetetlenebb valaki hiánya, mikor melletted ül, és tudod, hogy sohasem lehet a tiéd.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 06 (vasárnap), 20:14 
Billentyűzetgyilkos

varga niki írta:
Mit jelent amugy az aláírásod??Németül tudok középfokon,angolul egy év után szinte semmit....(a tanárral jól elbeszélgettünk,csak kár,hogy nem az anyagról... :roll:

Közérdekü közlemény:Befejeztem pár nappal ezelött az Eragon olvasását,ajánlom mindenkinek,mert nagyon,nagyon jó!!!Egy év múlva jön a film.....szeptemberre meg a következő kötet várható...

Nekem május óta felsőfokúm van németből. 8) Tervben van záros határidőn belül az angol középfokú is. (7pont miatt)

Istenem, add meg nekem a nyugalmat, hogy el tudjam fogadni a dolgokat, amelyeken nem tudok változtatni; a bátorságot, hogy változatassak azokon a dolgokon, amelyeken tudok; és a bölcsességet, hogy tudjam a különbséget.

Kb. Idén újfent új angol tanárt kaptunk, ő tanította. Kint élt tizenvalahány évig Amerikában, szóval teljesen másképp áll a tanításhoz, mint szokás. Ő úgy gondolja, az életre is kell nevelnie minket. :) De nagyon jó fej, az én kedvenc tanárom. Pedig már hét éve járok a gimibe (nyolcévfolyamosba). Angol-, énektanár, ráadásul pszichológus is. Az iskola is alkalmazza, hogy segítsen nekünk, agyon sanyargatott gyerkőcöknek. Már én is voltam sírni nála. :) Jobb volt beszélgetni, mint föcin döglődni. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 06 (vasárnap), 20:05 
Billentyűzetgyilkos

varga niki írta:
Tudom,hogy fontos a kritika meg minden....bocsi,bocsi tényleg....
Szárnybontogató??Tényleg,de jó..észre se vettem...csak ez akkor lenne jó,ha írnék én is...
Amugy most voltam im-neten fórumozni,az meg egy csomó időmet elveszi,de nem baj mert szeretek oda járni....te nem szeretnél??:)

Bizony.
először: még sose néztem meg, milyen
b: nincs nagyon rá időm (most is keresztbe-kasul képeket nézegetek, töltögetek)
és negyedszer: majd megkeresem :) , megnézem milyen a felhozatal.
Bocsi, de megy a film. Ez is Kevin bátyjától, Buzztól származik. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 06 (vasárnap), 20:05 
Írópalánta

Luna Aurora írta:
varga niki írta:
...

Bizony. Nem baj, csak alapul szolgál (szolgálna,mert már megírtam, de még tudom módosítani) egyes párbeszédekhez. Szóval mág van időd. :)

Üdvözöllek szárnybontogató társam. :) :)

Mit jelent amugy az aláírásod??Németül tudok középfokon,angolul egy év után szinte semmit....(a tanárral jól elbeszélgettünk,csak kár,hogy nem az anyagról... :roll:

Közérdekü közlemény:Befejeztem pár nappal ezelött az Eragon olvasását,ajánlom mindenkinek,mert nagyon,nagyon jó!!!Egy év múlva jön a film.....szeptemberre meg a következő kötet várható...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 06 (vasárnap), 20:01 
Írópalánta

Luna Aurora írta:
varga niki írta:
...

Bizony. Nem baj, csak alapul szolgál (szolgálna,mert már megírtam, de még tudom módosítani) egyes párbeszédekhez. Szóval mág van időd. :)

Tudom,hogy fontos a kritika meg minden....bocsi,bocsi tényleg....
Szárnybontogató??Tényleg,de jó..észre se vettem...csak ez akkor lenne jó,ha írnék én is...
Amugy most voltam im-neten fórumozni,az meg egy csomó időmet elveszi,de nem baj mert szeretek oda járni....te nem szeretnél??:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 06 (vasárnap), 19:57 
Billentyűzetgyilkos

varga niki írta:
...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 06 (vasárnap), 19:54 
Írópalánta

Luna Aurora írta:
Ulix írta:
Én voltam az előző is. Nah, olvasni még mindig nem mentem el, inkább a fórumot olvastam végig. Jó sok mindent írtatok! (most már tényleg elvonulok olvasni... :-D )

Szia!! >:D< Na milyen volt Görögország? (és a görög pasik :) )
Ne tessék kímélni, írd le milyen! És Niki te is, aki egész héten igérgeted. :)

Niki, még mindig jobb helyzetben vagy, mint én. Ahány teszt, én annyi házba kerülök. :lol: De azt hiszem, én is a Hollóhátba kerülnék, bár mindegyik házból van bennem valami. Luna, a személyiségzavarokkal küszködő pszichológusjelölt. :lol: 8-}

:x Reszkessetek betörők van! :x Imádom, egyszerűen nem lehet megunni. Bár az az igazi, ha az ember közvetlenül karácsony előtt nézi meg.
Hallottatok már valaha a hólapátos hentesről? Ő az. Látjátok mögötte azt a sóval teli kukát? Abban rejti el az áldozatait és a sóval múmiává aszalja őket. :))

:) :oops: A kritikára gondolsz?? :) :oops: Most mentek el a vendégek,és még a tesóm se ért haza,szóval neki igrok,de tuti,hogy még ma nem tudod elolvasni,mert mire elolvasom a két fejezetet,lehet,hogy el kell ülnöm innen....Jövő héten már nem lesz tesóm délelött,igérem reggel 6kor felkelek...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 06 (vasárnap), 19:46 
Billentyűzetgyilkos

Ulix írta:
Én voltam az előző is. Nah, olvasni még mindig nem mentem el, inkább a fórumot olvastam végig. Jó sok mindent írtatok! (most már tényleg elvonulok olvasni... :-D )

Szia!! >:D< Na milyen volt Görögország? (és a görög pasik :) )
Ne tessék kímélni, írd le milyen! És Niki te is, aki egész héten igérgeted. :)

Niki, még mindig jobb helyzetben vagy, mint én. Ahány teszt, én annyi házba kerülök. :lol: De azt hiszem, én is a Hollóhátba kerülnék, bár mindegyik házból van bennem valami. Luna, a személyiségzavarokkal küszködő pszichológusjelölt. :lol: 8-}

:x Reszkessetek betörők van! :x Imádom, egyszerűen nem lehet megunni. Bár az az igazi, ha az ember közvetlenül karácsony előtt nézi meg.
Hallottatok már valaha a hólapátos hentesről? Ő az. Látjátok mögötte azt a sóval teli kukát? Abban rejti el az áldozatait és a sóval múmiává aszalja őket. :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: ...
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 06 (vasárnap), 19:44 
Írópalánta

Anonymous írta:
varga niki írta:
Alexia írta:
Jó kép. :-D
Amúgy inkább vártam volna még pár napot, minthogy így ki tudja meddig tart, míg az új fejezet felkerül.
Dracót meg szerintem klónoztatni kéne. :P És mivel én vagyok az értelni szerző, enyém az eredeti. 8)

Nem rossz ötlet....
Vagy hétköznap a tiéd meg Luna Auroraé,(azt ti eldönthetitek,hogy hogyan)a hétvégére meg én kapok meg....
De én beérem Luciussal is. :-D

Hééé, Lucius az enyém! :-D :-D :-D
Hazaértem, és ahogy látom, van új fejezet! Megyek olvasni!

Welcome!!!
Lucon osztozhatunk ketten is vagy klónozzuk a drágát,de enyém az eredeti,te meg kapsz 10 másolatot :D
De lehet,hogy én beérem Sirivel,James-szel meg Remus-szal,de akkor mind a hárman az enyémek!!!!Okés?! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 06 (vasárnap), 17:33 
Zöldfülű

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: ...
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 06 (vasárnap), 17:25 
varga niki írta:
Alexia írta:
Jó kép. :-D
Amúgy inkább vártam volna még pár napot, minthogy így ki tudja meddig tart, míg az új fejezet felkerül.
Dracót meg szerintem klónoztatni kéne. :P És mivel én vagyok az értelni szerző, enyém az eredeti. 8)

Nem rossz ötlet....
Vagy hétköznap a tiéd meg Luna Auroraé,(azt ti eldönthetitek,hogy hogyan)a hétvégére meg én kapok meg....
De én beérem Luciussal is. :-D

Hééé, Lucius az enyém! :-D :-D :-D
Hazaértem, és ahogy látom, van új fejezet! Megyek olvasni!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 06 (vasárnap), 15:47 
Írópalánta

Most láttam,hogy felkerült...minél hamarabbb elolvasom és kritizálok majd...
Megcsináltam azt a tesztet,hogy melyik házba kerülnék és az utolsó kérdéstől függ,ami a következő
És legvégül, őszintén... melyik házba kellene kerülnöd szerinted?
És ha azt xelem hogy hollóhát,akkor hollóhátas lennék,ha azt,hogy mardekár,akkor mardekáros,de mivel szerintem inkább hollóhát,mint mardekár,ezért hollóhátas lennék....hurrá!!!Kis stréber vagyok :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 06 (vasárnap), 11:30 
Billentyűzetgyilkos

Alexia írta:
:lol: Ez is igaz. :-)
Amúgy jelentem, felkerült az írás a merengőre. Igaz, hogy Nikinek már el is küldtem, de azóta már megtaláltam a merengőn is. Az új feltöltések között van. :shock: :oops: 8)

Igyekszem rávenni magam, hogy minél hamarabb elovassam. :)
Majd este még visszanézek, elfáradtam a szemem. Reggel óta meredek a képernyőre, ingázok 4-5 oldal között, de szebbnél szebb képeket sikerült letöltenem! :D
Megyek tanulni, (ha jól haladok, akkor némi írást is engedélyezek majd magamnak). :(( És Forma-1-et nézni. :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 06 (vasárnap), 11:25 
Szárnybontogató

:lol: Ez is igaz. :-)
Amúgy jelentem, felkerült az írás a merengőre. Igaz, hogy Nikinek már el is küldtem, de azóta már megtaláltam a merengőn is. Az új feltöltések között van. :shock: :oops: 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 06 (vasárnap), 11:16 
Billentyűzetgyilkos

Alexia írta:
...

Legalább nem neked mondta/mondja el mindenki a legújabb szőkenős vicceket. :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 06 (vasárnap), 11:10 
Szárnybontogató

Nem ér, én sose votam szőke. :cry: De fekete is csak akkor leszek már, ha befestetem a hajam.
Most kivételesen örültem, hogy nem Malfoy-os álmom volt. Kárpótolt valaki más. :P :lol: :wink: Őrület, mennyire szeretem.
Akkor elküldöm neked mailben az írást, oké Niki?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 06 (vasárnap), 8:41 
Billentyűzetgyilkos

varga niki írta:
...

Csak annak örültem, hogy valószínűleg engem kitagadtak volna a családból. :lol:
Én a nagy genetikus (tegnap este rágtam át újra az egész témakört (:| )előfordulhat, hogy nem szőke lesz... De nincs annál édesebb, mint egy szöszke baba, aki az apukájára hasonlít 8-> :) Méghogy megcsalni? Már a feltételezés is felháborít! [-( :lol: O:-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 06 (vasárnap), 8:34 
Írópalánta

Malfoy csajként vérfertőzés lenne,bármilyen kapcsolat(amilyet szeretnél akár bármelyik Malfoy-jal létesíteni)....ezért én nem örülnék ennek ennyire!!:D De ha csak hasonlítasz rájuk,az már úgy nem rossz,mert biztosra kell menni a szőke hajjal kapcsolatosan(és két szőkéből csak szőke lehet,szóval ne hogy megcsald egy feketével)
Ha lehet másról is beszélni,akkor offolok egy csomót...
Most megyek reggelizni,nem tudom,hogy mennyi időm lesz még,lehet,hog ymég visszatudok jönni,lehet nem..

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 06 (vasárnap), 7:58 
Billentyűzetgyilkos

varga niki írta:
Hopszi,most olvastam a topic címe alatt,hogy ide csak a történetekkel kapcsolatos dolgokat lehet írni,a többiet valamelyik offtopicba.....azóval most minden hozzászólásomhoz írok valamit,ami a történethez kapcsolódik...
Hogy áll a fejezet?? :)

Remekül, köszöni szépen. :) Gyorsan halad, élvezem, magamnak tetszik is. :-D
A leglényegesebb részek már készen állnak (nem, nem mondom meg melyek azok).

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 06 (vasárnap), 7:56 
Könyvmoly

Tartózkodási hely: Szavakba öntött álmok között, valahol a lelkedben...
admini megjegyzés: hogy a ficblogban mennyi az off, azért nem szoktunk szólni. a szerzőtől függ, hogy beszélget is -e a blogjában.

"Biztos Krisztusnak se üvöltözték folyamatosan a partról, hogy Figyelj, öreg, vízen jársz!, mert akkor tutira elsüllyedt volna." (Anita Blake)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 06 (vasárnap), 7:54 
Írópalánta

Hopszi,most olvastam a topic címe alatt,hogy ide csak a történetekkel kapcsolatos dolgokat lehet írni,a többiet valamelyik offtopicba.....azóval most minden hozzászólásomhoz írok valamit,ami a történethez kapcsolódik...
Hogy áll a fejezet?? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 06 (vasárnap), 7:53 
Billentyűzetgyilkos

varga niki írta:
Szép jó reggelt mindenkinek!!!
Tényleg,a Malfoyos álmokat magában foglalja Lucot meg Dracot is!!
Akkor kicsikorodban olyan voltál mint egy kis Malfoy lány..nekem is nagyon szőke volt a hajam,de nem volt fehér bőröm és nincs is.
Anya+apa is szerette Jimmyt(meg persze hallgatják máig is)Azt hiszem több CD is van itthon...

(:| Szia! Én a kis újjító. :#-)
Ez eszembe se jutott... én mint Malfoy lány? :-D O:-) De határozottan tetszik! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 06 (vasárnap), 7:44 
Írópalánta

Luna Aurora írta:
Na jól lemaradtam.
Szóval attól még, hogy a saját beállításaidnál ott a köv. fejezet ill. történet, attól még nem feltétlen engedték fel. Másrészt ha már megtekintette valaki, az sem jelenti azt. Ugyanis vannak, akik az adminrendszert megkerülve olvassák el a még nem engedélyezett műveket. De szerintem ez elveszi az egész varázsát. Na mindegy.

Engem nem fenyeget a veszély, hogy anyu koncertre citál. Az ő egyetlen kedvence Zámbó Jimmy volt, most is az és lesz is. :roll:

Sajna nekünk sincsenek videófelvételeink, de már akkor jól "elnosztalgiáztunk", mikor tegnap a társasjátékokban raktunk rendet. Ó, hogy én hogy szeretek azokkal játszani! :#-) *napokon belül 18, nem vészes a dolog*

Nekem kicsi koromban TEJFÖLSZŐKE!!! hajam volt. :D Aztán sötétedett :cry: A mostani árnyalatot én mézszőkének hívom. :D És ehhez olyan fehér a bőröm, mint a tej. Tök cuki kislány voltam. :)) Mint egy baba.

Ez tetszik, mostantól úgy fogok elköszönni, hogy Malfoyos álmokat mindenkinek! :))

Szép jó reggelt mindenkinek!!!
Tényleg,a Malfoyos álmokat magában foglalja Lucot meg Dracot is!!
Akkor kicsikorodban olyan voltál mint egy kis Malfoy lány..nekem is nagyon szőke volt a hajam,de nem volt fehér bőröm és nincs is.
Anya+apa is szerette Jimmyt(meg persze hallgatják máig is)Azt hiszem több CD is van itthon...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 06 (vasárnap), 7:39 
Billentyűzetgyilkos

Na jól lemaradtam.
Szóval attól még, hogy a saját beállításaidnál ott a köv. fejezet ill. történet, attól még nem feltétlen engedték fel. Másrészt ha már megtekintette valaki, az sem jelenti azt. Ugyanis vannak, akik az adminrendszert megkerülve olvassák el a még nem engedélyezett műveket. De szerintem ez elveszi az egész varázsát. Na mindegy.

Engem nem fenyeget a veszély, hogy anyu koncertre citál. Az ő egyetlen kedvence Zámbó Jimmy volt, most is az és lesz is. :roll:

Sajna nekünk sincsenek videófelvételeink, de már akkor jól "elnosztalgiáztunk", mikor tegnap a társasjátékokban raktunk rendet. Ó, hogy én hogy szeretek azokkal játszani! :#-) *napokon belül 18, nem vészes a dolog*

Nekem kicsi koromban TEJFÖLSZŐKE!!! hajam volt. :D Aztán sötétedett :cry: A mostani árnyalatot én mézszőkének hívom. :D És ehhez olyan fehér a bőröm, mint a tej. Tök cuki kislány voltam. :)) Mint egy baba.

Ez tetszik, mostantól úgy fogok elköszönni, hogy Malfoyos álmokat mindenkinek! :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 05 (szombat), 23:39 
Írópalánta

Alexia írta:
Nekünk kár, hogy nincsenek ilyen videóink. Muris lenne. De az is király azért, hogy vannak kiskori emlékeim olyan ötéves koromból.
Anya Edda rajongó. Nagyon nehezen vettem rá, hogy most Tankcsapdára menjünk az Edda helyett. Pedig az is nemrég lett volna.
Én különben boldog lennék, ha fekete lenne a hajam. Olyat szeretnék. Bár kicsit variálnék rajta, hogy olyan legyek, mint amilyennek a regényemben írtam a karakteremet. Olyan jó lenne, ha meg lehetne oldani hajfesték nélkül. :?
Hát ez az, hogy én se látom. :cry: De ha tényleg kíváncsi vagy rá, és komolyan el akarod olvasni, megoldhatnánk máshogy is. :wink:

Ha már megírtad,miért ne??Elolvasom szívesen,nem csak HPeseket olvasok....e-mailbe is elküldheted ha akarod:
vniki89@citromail.hu
vagy ha nem akarod e-mailbe akkor ha felveszel msn-en nekem az is jó.(amugy az msn címem közös az ikertesómmal....csak úgy mondom)msn cím:
gemelli89@freemail.hu
Most megyek mert reggel kelnem kell 8kor 9kor.
Amugy apuék is szeretik az Eddát(csak az Eddát én nem annyira,azért írtam republicot)
Dracos vagy Lucos álmokat,kinek mi!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 05 (szombat), 23:31 
Szárnybontogató

Nekünk kár, hogy nincsenek ilyen videóink. Muris lenne. De az is király azért, hogy vannak kiskori emlékeim olyan ötéves koromból.
Anya Edda rajongó. Nagyon nehezen vettem rá, hogy most Tankcsapdára menjünk az Edda helyett. Pedig az is nemrég lett volna.
Én különben boldog lennék, ha fekete lenne a hajam. Olyat szeretnék. Bár kicsit variálnék rajta, hogy olyan legyek, mint amilyennek a regényemben írtam a karakteremet. Olyan jó lenne, ha meg lehetne oldani hajfesték nélkül. :?
Hát ez az, hogy én se látom. :cry: De ha tényleg kíváncsi vagy rá, és komolyan el akarod olvasni, megoldhatnánk máshogy is. :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 05 (szombat), 23:19 
Írópalánta

Anyával max Omega koncira mehetnék :-D (apa meg anya nagy rajongó) vagy republic,na az jó lenne...
Az ismerősökkel megnéztük a gyerekkori videonkat...olyan fura(de mégis jó) volt visszanézni (nem mintha most nézném meg először....már vagy 100szor láttam)Olyan szép szőke hajam volt,miért barnult be??Anya meg most mesélte,hogy az öreg nénik a környéken azt hitték,hogy anya otthon festi a hajunkat :roll: :-S ,mert a családból mindenkinek sötét a haja(jajj,a postástól vagyok??)Ja,de mondjuk apa is zőke volt kiskorában most meg fekete,tiszta fura....nem akarok fekete lenni,az nem én lennék!!!!(bár nem hinném,hogy az leszek)

Alexia:nem látom még mindig :-(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 05 (szombat), 20:19 
Szárnybontogató

Én most is anyával voltam a Kaszán. :oops: :-) És azt tervezi, hogy Hegyaljára akar menni jövőre velem. De mondtam, hogy én nem lennék képes ott sátorozni.
Elvileg már felkerült az új írásom. Bár nem tudom eldönteni. Kiírja a kritikához, meg egy megtekintést. Az nem azt jelenti, hogy fent van? Csak a főoldalon nincs kint. :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 05 (szombat), 19:58 
Írópalánta

Luna Aurora írta:
varga niki írta:
...

Ha ez megnyugtat, még én sem. :-( Várom az Igazit. :)
Neem, a Sziget nem az én világom. De ha akarnék se engednének el :roll:

Nekem se ez a kedvenc zenei világom vagy hogy is mondjam,de szerintem tök jó lehet haverokkal elhülyéskedsz,de valószínű engemse engednének fel!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 05 (szombat), 19:45 
Billentyűzetgyilkos

varga niki írta:
...

Ha ez megnyugtat, még én sem. :-( Várom az Igazit. :)
Neem, a Sziget nem az én világom. De ha akarnék se engednének el :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 05 (szombat), 19:41 
Írópalánta

Én is szeretem Mozartot,Papageno :x
Én még sose voltam igazán szerelmes :(
A lightos rockot szeretem,de a kemény rockot nem,de viszont régebben még a Bluet is szerettem,ezért mondtam azt,hogy nagyon változatos.Én ilyen mindenevő vagyok,egy szám vagy megtetszik vagy nem....én még szeretem a régi klasszikusokat (most nem a klasszicizmus idején élt zeneszerzőkre gondolok)
Tankcsapdától is szeretek pár számot...
A buki olyan közepes volt,az volt a baj,hogy viszonylag hamar el kellett jönnünk,mert így is csak 4 órát aludtam....
Nem mentek szigetre??Én sajna nem,pedig szívesen felmennék....

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 05 (szombat), 19:41 
Billentyűzetgyilkos

Alexia írta:
...

Én akkor is kötöm az ebet a karóhoz. :)
Az a helyzet, hogy főiskolán dolgozik és van egy gépterem, a hallgatóknak meg ilyesmi. Mivel nyáron úgyse használja őket senki megkaptak az egyiket! :D Jóval könnyebb így, nem kell leírnom és azután gépelnem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 05 (szombat), 16:16 
Szárnybontogató

Luna Aurora írta:

Milyen koncert? :)
Csak azokat soroltam ám fel, akiktől egynél több számot szeretek. :)
Komoly zene? Csak a Rómeó és Júliát szeretem. Ennek adóztam az első fejezetben. :D
De jó neked, én is szerelmes akarok lenni!!! :((
Saját gép 8-> nekem is volt, de tönkrement :cry: De a nyárra hazahoztunk egyet anyu munkahelyéről! :D Azon gépelem a történetemet, mint a villám!

Közérdekű közlemény: nagyon jól haladok, már amikor van időm írni, szóval valamikor a jövő héten biztos frissítek. :)

Tankcsapdára mentünk Kazinbarcikára a Kaszanapokra. És ott volt a szerelmem is, akitől most először puszit is kaptam... :lol: :-D
És örülj, hogy nem vagy szerelmes, én már nagyon sokat szenvedtem emiatt a fiú miatt, mégis egyre jobban szeretem. Ha felteszik az írásom, megtudhatod a történetét. :wink:
Én Mozartot, Beethovent is szeretem. Megnyugtat. Meg Enya is jó. A Rómeó és Júliát én is szeretem.
Az én gépem is gyakran baszakodik. :-( Már lassan az őrületbe kerget.
Hogy hozhattatok el gépet anyukád munkahelyéről??? :shock:
A Frissítésért háromszoros hurrá. :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 05 (szombat), 15:38 
Billentyűzetgyilkos

Alexia írta:
...

Milyen koncert? :)
Csak azokat soroltam ám fel, akiktől egynél több számot szeretek. :)
Komoly zene? Csak a Rómeó és Júliát szeretem. Ennek adóztam az első fejezetben. :D
De jó neked, én is szerelmes akarok lenni!!! :((
Saját gép 8-> nekem is volt, de tönkrement :cry: De a nyárra hazahoztunk egyet anyu munkahelyéről! :D Azon gépelem a történetemet, mint a villám!

Közérdekű közlemény: nagyon jól haladok, már amikor van időm írni, szóval valamikor a jövő héten biztos frissítek. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 05 (szombat), 13:06 
Szárnybontogató

Pff. Jan Collie nem engedi fel a történetet, mert egyszer sem tördeltem. Hát könyördöm, hadd tudjam már én jobban, hogy szükséges-e!!! Nem könyv ez, basszus. :shock: :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 05 (szombat), 13:02 
Szárnybontogató

Hú, de lemaradtam. Hát így jár aki hajnal ötkor ér haza és délután egyig alszik. De megérte... :wink: :P Nem csak a koncert miatt.
Zenei ízlés téren én is nagyon vegyes vagyok. Én is szinte tényleg mindent meghallgatok. De azért fő kedvenc akkor is a rock. 8) De ettől függetlenül szeretem a Floricientát, sőt a komoly zenét is. :oops: De ha valamit ki nem állhatok, az pl. a jazz, meg a rap (bár az utóbbi műfajban egy-két normálisabb szám azért akad).
Én Szirmabesenyőn lakom, Miskolc környékén. És nekem mostmár van saját gépem. :P
Remélem semmit nem hagytam ki. :-)
Jaj, milyen szerelmes vagyok... 8-> (Már másfél éve.)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 05 (szombat), 8:29 
Billentyűzetgyilkos

varga niki írta:
Tényleg elég változatos(vagyis inkább sok),de talán te még rajtam se teszel túl.....én pl egy "műfajba" se tartozok....nekem aztán ténlyeg mindenféle van,elég sok mindent meghallgatok.....
Igen Győrben lakok,öhm Szarvas merre van?? :oops:

Nem baj, nem sokan szokták tudni. Délkelet-Magyarországon. Békéscsabától kb. 40 km. Jól érezted magad?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 05 (szombat), 8:25 
Írópalánta

Luna Aurora írta:
varga niki írta:
köszi,és pótolok :lol: :-Ą (csak ezen a héten a bátyám is itthon volt,ezért délelöttönként nem tudtam ide ülni,délután meg eleve osztozni kellett rajta,meg hát nem ülhetek mindig itt...)
Amugy ti milyen zenét hallgattok??(ez most a táncról jutott eszembe)

Most olvastam csak, hogy Győrben laksz?! Hát, keresve se lehetnél jobban messzebb tőlem (Szarvas :roll: )
Abszolút megértelek, én is lesem mindig az alkalmat, mikor kerülhetek a géphez. :lol:
Hát... elég vegyes a felhozatal, már ami engem illet. Hosszú lenne felsorolni, egy-egy bandától/énekestől csak egy-egy szám szokott általában tetszeni. Leginkább a pop az én műfajom, azt hiszem. Fiatalkori Britney és Christina(nem nevetni!), szerettem az Aquát, Jennifer Lopez, Geri Halliwell, Hilary Duff (nagy kedvenc!), Floricienta, Juanes, Shakira, Natalia Oreiro (éljen a spanyol nyelv!), Rihanna, Lola... na meg rajzfilmslágerek minden mennyiségben! :) (Majdnem kihagytam őket.) és sok-sok más.

Tényleg elég változatos(vagyis inkább sok),de talán te még rajtam se teszel túl.....én pl egy "műfajba" se tartozok....nekem aztán ténlyeg mindenféle van,elég sok mindent meghallgatok.....
Igen Győrben lakok,öhm Szarvas merre van?? :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 04 (péntek), 20:18 
Billentyűzetgyilkos

varga niki írta:
köszi,és pótolok :lol: :-Ą (csak ezen a héten a bátyám is itthon volt,ezért délelöttönként nem tudtam ide ülni,délután meg eleve osztozni kellett rajta,meg hát nem ülhetek mindig itt...)

Most olvastam csak, hogy Győrben laksz?! Hát, keresve se lehetnél jobban messzebb tőlem (Szarvas :roll: )
Abszolút megértelek, én is lesem mindig az alkalmat, mikor kerülhetek a géphez. :lol:
Hát... elég vegyes a felhozatal, már ami engem illet. Hosszú lenne felsorolni, egy-egy bandától/énekestől csak egy-egy szám szokott általában tetszeni. Leginkább a pop az én műfajom, azt hiszem. Fiatalkori Britney és Christina(nem nevetni!), szerettem az Aquát, Jennifer Lopez, Geri Halliwell, Hilary Duff (nagy kedvenc!), Floricienta, Juanes, Shakira, Natalia Oreiro (éljen a spanyol nyelv!), Rihanna, Lola... na meg rajzfilmslágerek minden mennyiségben! :) (Majdnem kihagytam őket.) és sok-sok más.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 04 (péntek), 20:08 
Írópalánta

Luna Aurora írta:
varga niki írta:
Jajj,most lett egy kis szabadidőm és a gép is szabad lenne,szóval tudnék írni,csak megígértem a tesómnak,hogy elmegyek vele partyzni,bár nincs most sok kedvem.... :roll: 5 perc és megyek készülődni

Partyzni? De jó valakinek. :-D Nekem meg randim van a bioszkönyvvel. :-( Azért majd tessék pótolni! :-w :)
Jó szórakozást!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 04 (péntek), 20:00 
Billentyűzetgyilkos

varga niki írta:
Jajj,most lett egy kis szabadidőm és a gép is szabad lenne,szóval tudnék írni,csak megígértem a tesómnak,hogy elmegyek vele partyzni,bár nincs most sok kedvem.... :roll: 5 perc és megyek készülődni

Partyzni? De jó valakinek. :-D Nekem meg randim van a bioszkönyvvel. :-( Azért majd tessék pótolni! :-w :)
Jó szórakozást!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 04 (péntek), 19:56 
Írópalánta

Luna Aurora írta:
Alexia írta:
Majd szorítunk neked. :wink: Tuti jobb leszel. Nehogy már te ne legyél jobb két fiúnál... 8) Hajrá, mutasd meg nekik!
Mi meg addig is türelmesen várunk a folytatásodra. Meg a Roryéra.
Van egy történetem. Amolyan elbeszélés, párbeszéd nuku, de igaz történet és nem tudom, felrakjam-e. Szerintetek? :roll:

Hát rám fér. Pedig most sokkal jobban haladok/haladnék mint az előzővel. :(( Nincs igazság a Földön!
Majd én is elolvasom ám. :)

niki: Én is hiányolom ám a hosszú kritikáidat. :cry: Tessék pótolni, rám fér minden biztatás! Sok szerencsét az ismerősökhöz. De szerintem meg se közelítik az én rokonaimat. :roll:
Irtó cuki az új avid! Majd mutatok nektek egy pár nagyon jót Dracóról. Kész kis gyűjteményem van. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 04 (péntek), 19:39 
Billentyűzetgyilkos

Alexia írta:
Majd szorítunk neked. :wink: Tuti jobb leszel. Nehogy már te ne legyél jobb két fiúnál... 8) Hajrá, mutasd meg nekik!
Mi meg addig is türelmesen várunk a folytatásodra. Meg a Roryéra.
Van egy történetem. Amolyan elbeszélés, párbeszéd nuku, de igaz történet és nem tudom, felrakjam-e. Szerintetek? :roll:

Hát rám fér. Pedig most sokkal jobban haladok/haladnék mint az előzővel. :(( Nincs igazság a Földön!
Majd én is elolvasom ám. :)

niki: Én is hiányolom ám a hosszú kritikáidat. :cry: Tessék pótolni, rám fér minden biztatás! Sok szerencsét az ismerősökhöz. De szerintem meg se közelítik az én rokonaimat. :roll:
Irtó cuki az új avid! Majd mutatok nektek egy pár nagyon jót Dracóról. Kész kis gyűjteményem van. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 503 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra