Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 június 08 (hétfő), 4:07

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 3750 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 75  Következő

Piton, mint Alan Rickman?
IGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN! 59%  59%  [ 51 ]
legfeljebb a 60 éves Piton lehetne, ha ugyan nem halt volna meg... 16%  16%  [ 14 ]
Nem tudom, nem igazán érdekel 3%  3%  [ 3 ]
Szeretem Alan Rickmant, de ő a leghatározottabban NEM Perselus Piton professzor 22%  22%  [ 19 ]
Szavazatok száma : 87
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 06 (vasárnap), 20:08 
Tollforgató

Dracy írta:

Pitont én sohasem utáltam, de szeretni sem szerettem.

Velem ez úgy volt, hogy zsenge, tízéves koromban már olyan gerontofil voltam, hogy mikor megláttam Alan Rickmant a Bölcsek köve poszterén, totál belezúgtam :D Pitont, amikor kisebb voltam, eleinte utáltam, de a filmmel megszerettem a karaktert. Aztán már nem imádtam annyira, de bírtam, és azt az egoista Pottert meg elkezdtem nagyon utálni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 06 (vasárnap), 20:02 
Fanficbúvár

Siriusba a sáros cipőm se törölném... és bocsánat minden imádójától.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 06 (vasárnap), 20:00 
Fanficbúvár

Én nagyon szeretem a színészt is, aki Remust játsza, de nem ilyen bajusszal, meg félhosszú hajjal. Értem, hogy így akarták öregíteni, de inkább elbénázták :roll: Az a pasi (David Thewlis) egyébként szerintem nagyon jól néz ki, és irtó bárgyú, ami jól áll neki.
Pitont én sohasem utáltam, de szeretni sem szerettem. Ahogy olvastam életem első ficét, nagyon megszerettem Pitont, és lassan megutáltam Pottert. Nem a fic miatt - bár ezt sokféle képpen lehet értelmezni. A fic csak rádöbbentett, hogy mennyire másképp láttatja Harryt és Pitont Rowling, mint amilyenek valójában. Mindent Harry szemszögéből látunk, és sokszor azt hisszük helyesnek, amit ő tesz, holott nagyon sokszor nincs igaza, és még neki áll feljebb. Na mindegy, nagyon eltértem. Szal a könyvbeli Pitonban is van szeretnivaló, de a ficek már más terület :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 06 (vasárnap), 19:51 
Betűmániákus

Köszi Writ! :)

Én sem a könybéli Pitont szeretem, de igazából nem is tudom, hogy mikor szerettem meg... valamelyik fanfic alapján...

Ha most tőlem kérdeznék meg, hogy miért tetszik a PP/HG párosítású sztori már nem tudnék mit válaszolni. Az, amit leírtál teljesen igaz, nagyon nehéz jól megírni az ilyen típusú történeteket. De én valami más miatt is szeretem ezeket, de azt már nem tudom megfogalmazni, hogy miért :-S

Egyébként Pitont én mindig is utáltam, csak miután megismerkedtem a fanfictionokkal, utána szerettem meg :x

A könyv eredeti karakterei közül, Sirius a kedvencem :x Imádom őt, kár hogy a filmeben ennyire elcseszték X-( Remust is szeretem, annyira aranyos, bár a filmbéli karaktere nem tetszik annyira :roll: :-S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 06 (vasárnap), 19:50 
Tollforgató

Dracy írta:
Ti is azt a Pitont szeretitek, amelyik csak a fanfictionökben létezik, nem pedig az eredeti könyvben.

Naná :) főleg, ha megjavul, és ha összejön egy OC-vel. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 06 (vasárnap), 19:47 
Fanficbúvár

Andor írta:
Dracy írta:
Ti is azt a Pitont szeretitek, amelyik csak a fanfictionökben létezik, nem pedig az eredeti könyvben.

*hevesen bólogat* *elbizonytalanodik* *rájön, hogy ezt már megbeszélték* :-Ą

Kalimpáljon, aki a könyvbeli Pitont szereti! :roll: Na, hányan vagytok? :-Ą

Szeret...ném néha meghúzgálni azt a zsíros haját =)) Alapvetően kedvelem, mert marhára igaza van Potterrel kapcsolatban :) Meg olyan rejtélyes, hogy azt nem lehet szó nélkül hagyni. Kisugárzása van. Még a papírlapok is megfeketednek, ha az ő jelenete következik =)) *kicsit fáradt már*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 06 (vasárnap), 19:46 
Könyvmoly

Tartózkodási hely: Szavakba öntött álmok között, valahol a lelkedben...
Andor írta:
Dracy írta:

*kalimpál* :D

"Biztos Krisztusnak se üvöltözték folyamatosan a partról, hogy Figyelj, öreg, vízen jársz!, mert akkor tutira elsüllyedt volna." (Anita Blake)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 06 (vasárnap), 19:44 
Írópalánta

Dracy írta:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 06 (vasárnap), 19:40 
Fanficbúvár

Édi vagy Writ, köszi, most már én is bátran szavaztam :twisted:
Szia Yasmine :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 06 (vasárnap), 19:38 
Fanficbúvár

Anna írta:
én nem szeretem... :|N én imádom ezt a történetet! :) remélem happy end lesz a vége :roll: És különben is: nagyon sokan vannak akik szeretik ezt a történetet, úgyhogy nem értelek :-S

Nyugodtan kend rám, megérdemlem, hogy nem gondoltam arra, hogy valaki néha szereti, néha meg nem :D :D

Magamra céloztam, nem az olvasókra, vagy az olvasóimra.

Nekem alapvetően semmi bajom sincs vele, de nem vagyok az imádója, úgyhogy nem hiszem, hogy jó IEPP tag lennék. Ti is azt a Pitont szeretitek, amelyik csak a fanfictionökben létezik, nem pedig az eredeti könyvben. Nincs ezzel semmi gond, csak én pl. nem szeretem őt. Ha választani kellene, hogy ki az, akit feltétlenül szeretek - nem válogatva soha -, az Lupin lenne. De róla kevésbé szeretek olvasni.
És én nem azért szeretem a PP/HG párosítást, mert hű, de hej, de szeretem Pitont vagy Hermionét, hanem azért, mert olyan helyzet kell ahhoz, hogy ők ketten összejöjjenek, amit nem lehet sablonosan megírni - persze sajna mindig akadnak kivételek :roll: . Ezért szeretem pl. a Piton Harry kibékítős storykat (nem Snarryt látni bele!).
És igenis, néha utálom Pitont, meg néha tényleg ellágyulok, és szeretem. A saját ficembe is leköpném néha :twisted: Néha meg megsajnálom (lásd majd a HPLH 16. fejezetét, ami képes volt harmadjára is megríkatni... javítás közben! :(( Röhej a köbön, hogy senki nem fogja megsiratni szegénykémet.)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 06 (vasárnap), 19:36 
Betűmániákus

yasmine írta:
Szép jó estét mindenkinek! :D

Szija! :-h :D :D :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
Könyvmoly

Anna írta:
Writ írta:
Anna írta:
:shock: Engem miért irigyelsz? :shock:

A szavazásnál... nem tudom miért nincs olyan :D akartam változtatni, de nem lehet már :)
megcsináljam? :D

megtennéd? :D köszi :-*
jelentem, kész :D

"Biztos Krisztusnak se üvöltözték folyamatosan a partról, hogy Figyelj, öreg, vízen jársz!, mert akkor tutira elsüllyedt volna." (Anita Blake)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
Ó-nagy-admin "micsoda perverz"

Szép jó estét mindenkinek! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 06 (vasárnap), 19:30 
Betűmániákus

Writ írta:
Anna írta:

A szavazásnál... nem tudom miért nincs olyan :D akartam változtatni, de nem lehet már :)

megtennéd? :D köszi :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 06 (vasárnap), 19:29 
Könyvmoly

Anna írta:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 06 (vasárnap), 19:29 
Írópalánta

Én is csak azért szavaztam a legalsóra, mert az áll legközelebb az álláspontomhoz :roll: Egyébként <i>annyira</i> nem vagyok róla rossz véleménnyel... :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 06 (vasárnap), 19:28 
Betűmániákus

Dracy írta:
Mert szereted :roll:
Mindegy, de ha valaki kérdezi, miért nem szavazok, majd rád kenem, hogy nem hoztál olyan pontot létre, ami nekem megfelel =))

én nem szeretem... :|N én imádom ezt a történetet! :) remélem happy end lesz a vége :roll: És különben is: nagyon sokan vannak akik szeretik ezt a történetet, úgyhogy nem értelek :-S

Nyugodtan kend rám, megérdemlem, hogy nem gondoltam arra, hogy valaki néha szereti, néha meg nem :D :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 06 (vasárnap), 19:25 
Fanficbúvár

Anna írta:

Mert szereted :roll:
Mindegy, de ha valaki kérdezi, miért nem szavazok, majd rád kenem, hogy nem hoztál olyan pontot létre, ami nekem megfelel =))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 06 (vasárnap), 19:20 
Betűmániákus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 06 (vasárnap), 19:18 
Fanficbúvár

Anna írta:
miután 6-szor végigolvastam, úgyhogy nem kell sírni :D :D :D

ááááá már tök várom a frissítést mindkettőnél de most leginkább ÁF-nál :D
hogy én mennyire szeretem azt a regényt :roll:

*lefáradt* Oké, akkor mégse sírok :D Örülök, hogy elsőre nem esett le, mert akkor égett volna a pofám :) Egyébként irigyellek, de komolyan :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 06 (vasárnap), 19:17 
Fanficbúvár

A szavazásnál miért nincs ilyen válasz, hogy "tartózkodom"? Esetleg a másik, ami megfelelne még az én lelki világomnak, a "változó". =))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 06 (vasárnap), 19:17 
Betűmániákus

Dracy írta:

Értetted az első fejezetét?! Valamit megint elrontottam :((

miután 6-szor végigolvastam, úgyhogy nem kell sírni :D :D :D

ááááá már tök várom a frissítést mindkettőnél de most leginkább ÁF-nál :D
hogy én mennyire szeretem azt a regényt :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 06 (vasárnap), 19:14 
Fanficbúvár

Igen, ismerős a "mindent beleadok" érzés, de örülök, hogy beláttad, ez nem erről szól. Legközelebb már okosabban csinálod ;)

HPLH holnap délután várható, ha hazamentem, ÁF nem tudom, mert mostanában nem nagyon írtam *rossz Dobby*. Vagyis írogattam, de a gépeléssel el vagyok maradva. Sebaj, majd igyekszem pótolni. Az ÁF ritkábban várható, a HPLH-val könnyű dolgom van, mert azt már csak fel kell pakolni, meg javítgatni. Megpróbálok most már beleadni apait, anyait, és a héten legalább négy fejezetet megírni, mert már marhára unom, hogy az ötleteim tolonganak, és így maradnak megíratlanul, hogy húzom az ÁF-et...
Értetted az első fejezetét?! Valamit megint elrontottam :((

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 06 (vasárnap), 18:28 
Betűmániákus

Nem is tudom először mire reagáljak... :D

Az első fejezetet, igen én írtam, yasmine-é lesz a második és így váltogatjuk, közben megbeszéljük, hogy mi legyen benne. Egyáltalán nem hangzott ez kioktatásnak, nagyon sokat segítettél vele, ígérem ezekre figyelni fogok legközelebb ;)

Szóval a végső csata... tényleg nem tartozik az egész nem tartozik a történethez pláne nem Potter :evil: és már magam sem tudom, hogy miért rizsáztam róla annyit. :oops:
De azt hiszem már kezdek rájönni... szóval most megint írok valami lényegtelent, de muszáj leírnom :twisted:
Talán az, hogy ez az első "komolyabb" írásom, és szerettem volna mindent beleadni... Így jött az, hogy bármi eszembe jutott bele kellett, hogy írjam, csak azért, hogy mutassak fel valamit. De mostmár rájöttem, hogy ez így nagyon nem lesz majd jó, próbálok a lényegre koncentrálni. :oops:

A többi fejezetnél, amiket majd én írok próbálok figyelni, hogy ne legyen semmi lényegtelen benne...

Ha már OFF: Mikor lesz Álomfogoly és HPLH frissítés :roll:

És én értettem az első fejezetét az Álomfogolynak :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 06 (vasárnap), 18:15 
Fanficbúvár

Ja, egyébként első fejezet mindig a legnehezebb, és az emberek többsége tényleg beleesik abba a csapdába, hogy mindent bele akar írni. *mondja ő, aki az Álomfogolynál ugyanezt tette, és lám, tényleg nem értett senki semmit :twisted: * Más kérdés, hogy én direkt ilyenre csináltam ;) Mert ugyebár én sem tudtam jobb kezdést. Úgyhogy megértelek, az első fejezetek mindig húzósak.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 06 (vasárnap), 18:08 
Fanficbúvár

Nem rossz az, amit írtál Anna, bár itt-ott belekötnék, de alapvetően nem a storyval van baj, hanem azzal, hogy szerintem a végső csata - pláne Harry - nem tartozik olyan szorosan a történethez, hogy ezt ilyen részletesen le kelljen írni. Szerintem elég lett volna csupán említés szintjén megmaradni. Persze kell, hogy tudják az olvasók, mitől halt meg Ron, de én úgy érzem, belesűrítettél egy Harry Potter és a lélekhurcolókat (ez it a reklám helye :twisted: ). Tehát egy egész "hetedik könyvnyi" dolgot szerettél volna elmondani egyetlen fejezetben. És mondanám, hogy hosszabban kellett volna, de ez az a téma - a végső harc -, amiről a végtelenségig lehet rizsázni. Másrészről bizonyos részei fontosak, de egyáltalán nem az egész.
Most belegondoltam, hogy hány fejezet lenne az ÁF, ha én mindent bele akarnék írni, ami általam kitalált fontos információ... és akkor ne is említsük azt, ami kevésbé lényeges a történet szempontjából. Ezzel azt akartam mondani, hogy pont jó neked háttérinformációnak, hogy hogyan zajlott a "nagy csata", de nem feltétlenül kell senki orrára kötni, ha az nem kapcsolódik szorosan a történethez.
De ne add fel, mert jól írsz, és tényleg az első írásod, úgyhogy ez pont arra való, hogy sokat fejlődj :) Remélem nem hangzik kioktatásnak, amit írok, és még csak nem is letolásnak szántam. Remélem valami hasznát veszed, hogy koptatom a billit.

Bocsánat, talán nem ide kellett volna, és ki is írnám, hogy OFF, de mivel a topic helye az, ami, így ez lényegtelen részletkérdés =))

Egyébként jól értelmeztem, Anna te írtad az első fejezetet? Csak mert ezt az egész hozzászólást neked címeztem. De ha Yas keze is benne volt, akkor elnézést, és mindenhova értsetek többesszámot :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 06 (vasárnap), 16:09 
Betűmániákus

Dracy írta:
Elolvastam, kritikáztam, de egyet kell értenem Andorral is, aki pontosan megfogalmazta, amit én éreztem: sűrű volt az első fejezet. Ettől függetlenül tetszett, és ígéretesnek tartom, csupán sokkoló élmény volt ez a tömény harakiri :) Keblemre csajok, örülök, hogy írni kezdtetek :)

Szóval... kezdek rájönni, hogy tényleg túl sokat akartam megemlíteni egy fejezetben... :oops: :oops: :oops: egyszerre akartam leírni a történet elejét, és a harcot is :oops: :oops: Erre megpróbálok ügyelni legközelebb :oops: :roll:

yasmine remélem nem követi el ezt a hibát :) :)

Örülök, hogy tetszett :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 06 (vasárnap), 15:44 
Fanficbúvár

Elolvastam, kritikáztam, de egyet kell értenem Andorral is, aki pontosan megfogalmazta, amit én éreztem: sűrű volt az első fejezet. Ettől függetlenül tetszett, és ígéretesnek tartom, csupán sokkoló élmény volt ez a tömény harakiri :) Keblemre csajok, örülök, hogy írni kezdtetek :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 06 (vasárnap), 14:28 
Betűmániákus

Dracy írta:
Először elgondolkoztam, hogy miért kell hozzáadni egyet, de aztán rájöttem :D Egyébként mizújs erre? Csak nekem hiányzik ilyen átkozottul Lillia? :(( Még e-mailt is félek neki írni, mert ha írok egyet, utána írni fogok mégegyet, és nincs megállás. Tudom, nehéz betelíteni a g-mail postafiókokat, de lehet, hogy ezt mégse kéne =))

Erre nincs semmi újdonság :D

yasminenal összeálltunk és írunk egy PP/HG-t :twisted: lejjebb van link is :roll:

Nem csak neked hiányzik Lillia, nekem is rettenetesen :((Az én konyhás nénim Pedig még csak most ment el :cry: :-S :( és mikor lesz még 20-a :((

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 06 (vasárnap), 14:12 
Fanficbúvár

Először elgondolkoztam, hogy miért kell hozzáadni egyet, de aztán rájöttem :D Egyébként mizújs erre? Csak nekem hiányzik ilyen átkozottul Lillia? :(( Még e-mailt is félek neki írni, mert ha írok egyet, utána írni fogok mégegyet, és nincs megállás. Tudom, nehéz betelíteni a g-mail postafiókokat, de lehet, hogy ezt mégse kéne =))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 06 (vasárnap), 8:58 
Írópalánta

Writ írta:
lehet egy nagyon sötét kérdésem, ha esetleg valaki erre téved? hol látod, h hányadik hsz a topicban? *sötét kérdés... pont, mint a kérdező...*

Pl. ennek a topicnak a háeszeit úgy nézed meg, hogy az offtopicok listájánál az IEPP sorában a válaszok oszlopban lévő számhoz hozzáadsz 1-et; na, annyi háesz van :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 06 (vasárnap), 3:07 
Könyvmoly

lehet egy nagyon sötét kérdésem, ha esetleg valaki erre téved? hol látod, h hányadik hsz a topicban? *sötét kérdés... pont, mint a kérdező...*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 06 (vasárnap), 0:28 
Fanficbúvár

Nektek is! :-D :-h

IEPP forever! :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 06 (vasárnap), 0:22 
Írópalánta

Jóéjt mindenkinek! :-h

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 06 (vasárnap), 0:19 
Betűmániákus

Én viszont megyek, mielőtt fejem vennék :D

Jó éjszakát mindenkinek! :roll: :-h

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 06 (vasárnap), 0:14 
Fanficbúvár

Az egészből azt szűrtem le, hogy menni kéne aludni.
De a fordítással ha hat mondatot haladtam, sokat mondok, az Invocare-ba azóta bele sem olvastam, hogy tothem második levelét megkaptam, és most még a képszerkesztőt is tanulhatom kezelni...
Szóval alvás egyelőre elnapolva :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 06 (vasárnap), 0:04 
Betűmániákus

én is így szoktam :D
hol a szemüvegem? ott a fejemen...
hol a távirányító? ott a kezemben...

akkorákat szoktam borulni saját magamon, hogy az már nekem fáj... :lol: :oops: =)) =)) :)) :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 06 (vasárnap), 0:02 
Fanficbúvár

Tudom, én is így reagáltam le saját hülyeségemet :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 05 (szombat), 23:50 
Betűmániákus

Yatze írta:
Ez eszembe se jutott...
Bár az is csak most ért el az agyamig, hogy azért nem hallom rendesen a halkra beállított hangszórót, mert a szomszéd vendéglőben esküvő van, és az áthallatszó zene elnyomja :oops: :? ( :(( :)) ) --> ez a sírvaröhögős, csak külön

:D :D :D :D :D :D :D :)) =))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 05 (szombat), 23:48 
Fanficbúvár

Anna írta:
köszönöm :D

csak googleba kellett volna írni, hogy bólogatós smiley =)) =)) =))
Ez eszembe se jutott...
Bár az is csak most ért el az agyamig, hogy azért nem hallom rendesen a halkra beállított hangszórót, mert a szomszéd vendéglőben esküvő van, és az áthallatszó zene elnyomja :oops: :? ( :(( :)) ) --> ez a sírvaröhögős, csak külön

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 05 (szombat), 23:42 
Betűmániákus

köszönöm :D

csak googleba kellett volna írni, hogy bólogatós smiley =)) =)) =))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 05 (szombat), 23:40 
Fanficbúvár

Anna írta:
ÉS IGEN!!! TALÁLTAM BÓLOGATÓS szmájlit! 8)
Kép
Gratulálok! =D> :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 05 (szombat), 23:38 
Írópalánta

Anna írta:
Kép
=D> =D> =D> :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 05 (szombat), 23:35 
Betűmániákus

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 05 (szombat), 23:32 
Fanficbúvár

Anna írta:

jó jelenet nézést :D
Kösz :-D

Most veszem észre, hogy ez már a 905. hsz! <:-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 05 (szombat), 23:30 
Betűmániákus

Yatze írta:

*indul és beteszi a filmet, majd kb 10-szer visszatekeri ezt a jelentet*

jó jelenet nézést :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 05 (szombat), 23:26 
Fanficbúvár

Anna írta:
:D :D :D :D :D :D

<- Az ottan a kedvenc jeleneted? Nekem is :lol: :x De így átírva, ami rajta van sokkal jobb :lol:
:-Ą *még mindig keresi a bólogatós emotikont* :D

*indul és beteszi a filmet, majd kb 10-szer visszatekeri ezt a jelentet*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 05 (szombat), 23:23 
Betűmániákus

:D :D :D :D :D :D

<- Az ottan a kedvenc jeleneted? Nekem is :lol: :x De így átírva, ami rajta van sokkal jobb :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 05 (szombat), 23:22 
Írópalánta

yasmine írta:
Az én egyik kedvenc jelenetem Anna aviján látható :D

Aha, az is teccett :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 05 (szombat), 23:21 
Ó-nagy-admin "micsoda perverz"

Csakazértis :D

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 3750 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 75  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra