Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 április 30 (csütörtök), 21:46

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 503 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 11 (péntek), 15:44 
Billentyűzetgyilkos

varga niki írta:
Okés,küldhetsz,vannak szép anime-képek,csak HP változatban szeirntem azok nem olyan jók.Már tölti a képeket az e-mailhez.

Köszi, köszi, köszi! >:D< Megkaptam őket. A nyakkendős a legjobb :wink: :x az nekem is megvan, pontosabban ki is nyomtattam és könyvjelzőként funkcionál. :)

Most kicsit elegem van a tanulásból, felváltva matekozom és bioszozom, úgyhogy küldök neked egy-két jó avatart. :wink: Egyébként hogy kell beszúrni az e-mailbe a képet? :oops: Csatolt fájlként? :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 11 (péntek), 13:12 
Írópalánta

Luna Aurora írta:
Igenis jók az anime-képek! [-( Na majd küldök én neked szépeket! Bár azoknak semmi közük a HP-hez. :#-) :wink: Tök sok harry potteres képem/rajzom volt, de elromlott a gépem és mind oda lett. X-( :((
Úgyhogy újra belekezdtem a gyűjtésbe. És most már nem a gépre mentem. Egy szívroham elég volt.

Okés,küldhetsz,vannak szép anime-képek,csak HP változatban szeirntem azok nem olyan jók.Már tölti a képeket az e-mailhez.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 11 (péntek), 10:25 
Billentyűzetgyilkos

varga niki írta:
Hát majd melátom mit tehetek....Manga??Szeirntem azok nem olyan jók.
Akkor küldök majd sok-sok Dracot..angyalkám nincs,csak egy olyan ahol Sirinek van glóriája :) tökre cuki....

Igenis jók az anime-képek! [-( Na majd küldök én neked szépeket! Bár azoknak semmi közük a HP-hez. :#-) :wink: Tök sok harry potteres képem/rajzom volt, de elromlott a gépem és mind oda lett. X-( :((
Úgyhogy újra belekezdtem a gyűjtésbe. És most már nem a gépre mentem. Egy szívroham elég volt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 10 (csütörtök), 21:13 
Írópalánta

Luna Aurora írta:
varga niki írta:
Nincs??Kár...azon könyebb lett volna,sebaj.Akkor holnap e-mailen küldök át...milyeneket??Mardekárosokról??Vagy tekergőkről is??Vagy csak Draco??

Jöhet nekem anime, mardisok és sok Draco! :x :x :x
De főleg angyalkákat gyűjtök. O:-)

Hát majd melátom mit tehetek....Manga??Szeirntem azok nem olyan jók.
Akkor küldök majd sok-sok Dracot..angyalkám nincs,csak egy olyan ahol Sirinek van glóriája :) tökre cuki....

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 10 (csütörtök), 21:01 
Billentyűzetgyilkos

Alexia írta:
...

Majd drukkolok szombaton. :wink: :wink: Aztán ügyes légy!
De szívesen. :) Csak írd meg, milyet szeretnél. Bár gondolom malfoyosokkal nem lövök nagy bakot. :wink: Nem kéne nyitnunk egy közös albumot a photobucketen? Akkor oda mindenki felrakhatja szebbnél szebb kincseit.
Na ezt majd holnap megbeszéljük, most lépnem kell tanulni. :(( :((

Malfoyos álmokat mindenkinek! :-h

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 10 (csütörtök), 20:56 
Szárnybontogató

Én nem ismerem az apámat, így az apai ági nagyszüleimet se. Meg az anyai ágú nagyapámat se. Nagymamám pedig velünk lakik. Az ő anyja halt meg pár éve, és bár régebben nagyon szerettem, nem rázott meg a halálhíre. Főleg hogy nákunk halt meg. A temetésen pedig néha még mosolyogtam is. :twisted: Az utolsó heteiben jöttem rá, hogy utált engem (mert törvényen kívüli gyerek vagyok). Szóval nem izgatott a dolog.
Nem engedi ez a szemét megnyitni a képeket, mert megint rájött a dili, hogy nem nyitja meg az előreugró ablakokat. Holott ezt már kikapcsoltam az összes létező helyen. Megőrülök tőle. :shock: :?
Szombaton versenyre megyek. Már alig várom. Ritka alkalom, hogy örömmel menjek versenyre. :roll: :lol: De most nagyon szeretnék találkozni valakivel, ezért szívesen megyek. :P 8)
Nekem nem küldenétek valahogy olyan képeket? :oops: :roll:

Akkor legelviselhetetlenebb valaki hiánya, mikor melletted ül, és tudod, hogy sohasem lehet a tiéd.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 10 (csütörtök), 20:47 
Billentyűzetgyilkos

varga niki írta:
Nincs??Kár...azon könyebb lett volna,sebaj.Akkor holnap e-mailen küldök át...milyeneket??Mardekárosokról??Vagy tekergőkről is??Vagy csak Draco??

Jöhet nekem anime, mardisok és sok Draco! :x :x :x
De főleg angyalkákat gyűjtök. O:-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 10 (csütörtök), 20:44 
Írópalánta

Luna Aurora írta:
varga niki írta:
Hogy küldjek??E-mail vagy msn??
Oks,megnézem ezeket a honlapokat

msnem nincsen. :(( Előre is köszi. :D

photobucket-en a keresőt használd. :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 10 (csütörtök), 20:37 
Billentyűzetgyilkos

varga niki írta:

msnem nincsen. :(( Előre is köszi. :D

photobucket-en a keresőt használd. :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 10 (csütörtök), 20:29 
Írópalánta

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 10 (csütörtök), 20:23 
Billentyűzetgyilkos

varga niki írta:
...

Küldhetsz nyugodtan. :) Ahol újabban én barangolok: aethereality.net, animegalleries.net, és a photobucket.com Isteni anime képeket lehet találni, ha az ember kitartóan keres. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 10 (csütörtök), 20:16 
Írópalánta

Luna Aurora írta:
Az a kép isteni. :x Az egész álom neki köszönhető. :x Csak az a lánc nem kéne. :?
Te honnan szoktál ilyen képeket letölteni? Hátha tudnál ajánlani nekem egy-két jó oldalt. :wink:

Hát nem is tudom,így innen-onnan,de inkább régebben,a gépen van egy csomó,de sajna nem tudom,hogy honnan szedtem...meg ugye mondtam,hogy ha im-neten topicba raknak fel,akkor azt letöltöm....
ide meg már úgy rakom fel,hogy képfeltöltéssel.
De van egy csomó,ha kell párat elküldök
Ezt nemrég találtam,a csaj nagyon szépen rajzol vagy fest
http://www.notquiteroyal.net/linnpuzzle/harry_potter/index.html

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 10 (csütörtök), 19:53 
Billentyűzetgyilkos

varga niki írta:
...

Apum szüleit én sem láttam. Nagyanya születésem előtt két évvel meghalt (pedig mindig is egy lányunokát szeretett volna). Ami meg nagyapát illeti... pár éve ő is meghalt. De anyum olyan rossz és elzüllött embernek tartotta, hogy nem is engedte, hogy lássam. Ha találkoztunk vele az utcán (ez nem olyan nagy város) utána pár perccel közölte, hogy ott volt nagyapád. Igazából nem rázott meg a halála, tudomásul vettem és kész. Nekem nem volt más, csak egy idegen.

Az a kép isteni. :x Az egész álom neki köszönhető. :x Csak az a lánc nem kéne. :?
Te honnan szoktál ilyen képeket letölteni? Hátha tudnál ajánlani nekem egy-két jó oldalt. :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 10 (csütörtök), 18:32 
Írópalánta

Sajna én apu szüleit (azaz apai ágon a nagyszüleimet) nem is láttam,csak képről,mert még akkor haltak meg amikor a bátyám született...(akörül) Pedig,a nagyi biztos örült volna két kis ikerlánynak.És sajna már anya szülei se élnek...rájuk se emlékszek nagyon :(

Na,vmi vidámabb témát
Luna Aurora:ari az a kép Dracoról,az nekem is megvan a gépen...olyan jó rajta a haja :) De ott van a nyakában a djágaszág (ez ilyen Draco & gyűrűk ura)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 10 (csütörtök), 17:13 
Fanficbúvár

Tavaly nyáron halt meg nagyapa. Rákban. Az azért kemény volt az egész családnak... sokan voltak a temetésen. Az első sorban kellett állnom. Az volt a legfurcsább, hogy szerettem nagyapát de valahogy... nem tudtam sírni. Nem azért, mert hidegen hagyna a halála v ilyesmi, erről egyáltalán nics szó, de egyszerűen nem ment. Egy barátnőmmel találkoztam a temetés után, közvetlenül aznap. Nagyon jó fej volt, akkor jött haza Pestről, versenyről; tereltük a témát, és próbált kizökkenteni. Csupa idétlen, vidám dologgal, miután a vendégek elmentek. :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 10 (csütörtök), 15:50 
Billentyűzetgyilkos

Kis szünet a nagy tanulásban. :)

Most hirtelen nem is tudom, mely ötleteim származnak kritikákból. Az a bizonyos karkötőt is azért hozom folyton szóba, mert leragadtatok nála. :lol: Egyébként bizonyos időközönként újra átolvasom a kritikáimat és a rá adott válaszaimat, nehogy elfelejtsek valamit. :oops: De a legváratlanabb pillanatokban ihletődöm meg. Ez a kép fogalmazta meg bennem Arina álmát. Feltöltés előtti este találtam rá.
:x http://s92.photobucket.com/albums/l34/L ... h=imgAnch8

De ma valamelyik sorozat emnt a tévében, fél füllel hallottam valamit és összeálltak a fejemben eddig összeegyeztethetetlen események. Na ebből ti nem sokat értetek. :)
Egyébként a következő egy kicsit erotikus lesz. :#-) Na senki ne gondoljon semmi rosszra! :wink:

Én úgy jártam, mint Arina. :lol: Reggel csak arra emlékeztem, fontos volt, amit álmodtam, de arra nem emlékeztem, miért. De egy cuki srác azért volt benne.

Nem haltam meg, egyszer/kétszer volt olyan, hogy hallottam a hírt, anyum/bátyám meghalt. Na az borzasztó volt. :cry: De halottakat konkrétan sose láttam. Nyilván azért, mert még soha nem engedtek temetésre. Tudják, úgyse bírnám ki. Egyszer vittünk virágot nagyapám sírjára, én a kocsiban maradtam, de sírva rohantam ki a temetőből. Kész, nem bírtam, rámtört a zokogógörcs.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 10 (csütörtök), 13:54 
Szárnybontogató

Én régebben vezettem autót, ha a trabit annak lehet nevezni... :-D :lol: De az nagyon jó volt. Nekem volt már úgy hogy meghaltam, és ebből vagy ötször úgy, hogy élethű volt az álmom. Az szar érzés. Elvéreztem, lelőttek, vízbefojtottak, lezuhantam a lépcsőházból és szörnyethaltam (azóta se szeretem a lépcsős házakat... és a legrosszabb hogy bérházba fogunk majd költözni :cry: ). Meg volt olyan hogy tudtam hogy halálos beteg vagyok és már csak óráim vannak hátra. Szóval volt bőven kellemetlen álmom. Meg anyát szoktam néha látni meghalni főleg medve által, meg egyszer a nagyimat ölte meg egy kecske, de akkor sírva is ébredtem. Azt tartom még furának, hogy gyakran szerepel az álmomban hogy menekülök. És olyankor sose sikerül szaladnom (vagy ha előzőleg volt olyan) akkor repülnöm. A repülés is gyakori álom-motívumom. Azt nagyon szeretem. És az a furcsa, hogy ha menekülök is, sose kapnak el. Pedig érzem hogy nem tudok tovább futni (egyhelybe futok) mégse érnek el. Ez fura. És eddig szerencsére csak egyszer fordult elő, de az is élethű álom volt, hogy megerőszakoltak.

Akkor legelviselhetetlenebb valaki hiánya, mikor melletted ül, és tudod, hogy sohasem lehet a tiéd.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 10 (csütörtök), 12:17 
Írópalánta

Alexia írta:
Ilyen álmaim nekem is szoktak lenni. Csak akkor leginkább állatból ember és fordítva transzfiguráció jön létre. Kifejezetten tud idegesíteni. Főleg mert a legrosszabbkor szokott váltani. De vannak még különlegességek az álmaimban. :roll: :wink: Neked?/Nektek?

Hát nem is tudom...nekem olyanok vannak,hogy álmodok vmiről és hiretelen teljesen másról..őő értitek?? :) Haltatok már meg álmotokban??Én még nem....Még családtagom se,vagyis egyszer majdnem anya,de akkor felébredtem... Már többször vezettem autót álmomban,na az tök jó volt...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 10 (csütörtök), 12:07 
Szárnybontogató

Ilyen álmaim nekem is szoktak lenni. Csak akkor leginkább állatból ember és fordítva transzfiguráció jön létre. Kifejezetten tud idegesíteni. Főleg mert a legrosszabbkor szokott váltani. De vannak még különlegességek az álmaimban. :roll: :wink: Neked?/Nektek?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 10 (csütörtök), 12:00 
Írópalánta

Alexia írta:
Olyan jó álmom volt...Dracóval. :lol: De pont mire jött volna a csók, felébredtem a zörgésre. :cry: Pedig olyan jóóóóó volt... :oops: :roll: :cry:

Én egyszer ámodtam Tommal..jajj,az de jó volt...jártunk :)
Meg egszer Ronnal,de féluton átváltott Dracoba...fura volt

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 10 (csütörtök), 11:46 
Szárnybontogató

Luna Aurora írta:

Most miért? Tök sok hasznos dolog van benne... pl. régen melyik gyógyfüvet mire használták, ősi jóslásmódszerek és hogy sok mai dolognak mi az alapja... szóval ilyesmik. Nagyon érdekes olvasmány. :wink: Már ha valakit érdekel ez a téma.

Mondtam, hogy én szeretem, de én még nem találkoztam azzal a könyvvel. :-( Érdekelnek az ilyesmik, gyakran olvasgatok ilyen témában, ha találok valamit.
Olyan jó álmom volt...Dracóval. :lol: De pont mire jött volna a csók, felébredtem a zörgésre. :cry: Pedig olyan jóóóóó volt... :oops: :roll: :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 10 (csütörtök), 9:22 
Írópalánta

Luna Aurora írta:
Minél több jó ötlet van, annál hamarabb frissítek. O:-) A kritikáid is mindig megihletnek.
Ismered a jóslatot: háromszor dacoltak... Szóval Voldemort puhatolózni fog mindenkinél, akkor még nincs "elithadserege" Még én sem tudom, de elképzelhetőnek tartom. :) Aki biztos, az Lucius. De ha nem akarod, akkor csendben maradok. :-P O:-)

Megihletnek a kritikáim??De jó,csak..őőő Miben??Mit találsz ki??
Végülis mondhatod....addig úgyis elfelejtem :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 10 (csütörtök), 9:13 
Billentyűzetgyilkos

varga niki írta:
Milyen tanács??De jó,csak sokba fog ez kerüni neked... ;) :)
Voldi megkörnyékezik egy sárvérűt???Szerintem nem,de a tekergőket igen... Sirius ráhajt majd Angelique-re??Vagy fordítva???Kiváncsivá tettél,inkább ne is folytasd.....

Minél több jó ötlet van, annál hamarabb frissítek. O:-) A kritikáid is mindig megihletnek.
Ismered a jóslatot: háromszor dacoltak... Szóval Voldemort puhatolózni fog mindenkinél, akkor még nincs "elithadserege" Még én sem tudom, de elképzelhetőnek tartom. :) Aki biztos, az Lucius. De ha nem akarod, akkor csendben maradok. :-P O:-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 10 (csütörtök), 9:07 
Írópalánta

Luna Aurora írta:
Mikor le vagyok hangolódva és is ugrok mindig a Dracós részekre. :#-) De az egyik fejezetnél rájöttem, hogy ő mindenütt ott van. :lol:
=)) Hogy neked milyen jó ötleteid vannak!!! Ilyenekből még kérek, teljesen meglódult a fantáziám! Még a végén felfogadlak hivatalos tanácsadómmá. :wink: De várj, először megpróbálja megkörnyékezni őket, nem? Majd dacolnak... szóval az SVK tanár "szíve" a Mardekár felé húz. :) Akkor majd alázom őt rendesen. :twisted: Rajta kiélem majd minden szadista hajlamomat! :twisted: :twisted: Siriushoz egy ujjal sem akarok érni! Most még. Majd meglátjuk. Esetleg Angelique... :lol:

Muszáj megjegyeznem, tegnap 5!! leckét átvettem. 8) Most tök büszke meg elégedett vagyok magammal. 8) 8)

Milyen tanács??De jó,csak sokba fog ez kerüni neked... ;) :)
Voldi megkörnyékezik egy sárvérűt???Szerintem nem,de a tekergőket igen... Sirius ráhajt majd Angelique-re??Vagy fordítva???Kiváncsivá tettél,inkább ne is folytasd.....

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 10 (csütörtök), 8:56 
Billentyűzetgyilkos

varga niki írta:
Azért biztos lesz,de akkor csak a Dracos részeket olvasom el :D Meg a többit,mert különben csak azt venném észre,hogy Draco nyomúl Arinára.
Szerintem felrúghatod,csomóan ezt teszik,és szerintem akár egyidősek is lehetnek. De őket ne bántsd!!!!Max Féregfarkot!!De Remust,Jamest,és Sirit ne!!!Gondolom mennyit fogja Voldi szivatni a sárvérű Lilyt (de őt se bántsd nagyon,őt is szeretem :) ) Pettigrew-t tőlem le is köpheti valaki.

Mikor le vagyok hangolódva és is ugrok mindig a Dracós részekre. :#-) De az egyik fejezetnél rájöttem, hogy ő mindenütt ott van. :lol:
=)) Hogy neked milyen jó ötleteid vannak!!! Ilyenekből még kérek, teljesen meglódult a fantáziám! Még a végén felfogadlak hivatalos tanácsadómmá. :wink: De várj, először megpróbálja megkörnyékezni őket, nem? Majd dacolnak... szóval az SVK tanár "szíve" a Mardekár felé húz. :) Akkor majd alázom őt rendesen. :twisted: Rajta kiélem majd minden szadista hajlamomat! :twisted: :twisted: Siriushoz egy ujjal sem akarok érni! Most még. Majd meglátjuk. Esetleg Angelique... :lol:

Muszáj megjegyeznem, tegnap 5!! leckét átvettem. 8) Most tök büszke meg elégedett vagyok magammal. 8) 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 10 (csütörtök), 8:48 
Írópalánta

Luna Aurora írta:
Egyszer csak lesz. :wink:
Tekergők, jelenlegi állás szerint lesznek benne. Ekkora fordulatot azért nem hagynék ki. :D Jó, hogy írtad, ki mennyivel fiatalabb, legalább nem kell megkeresnem. Eddig csak Lucius éveivel számoltam vissza. Azt azonban elképzelhetőnek tartom, hogy ezegyszer felrúgom az életkoruk szabályosságát. :#-) Mint oly sokan... Még nem döntöttem el, hány évesek lesznek, de benne lesznek! :D

Azért biztos lesz,de akkor csak a Dracos részeket olvasom el :D Meg a többit,mert különben csak azt venném észre,hogy Draco nyomúl Arinára.
Szerintem felrúghatod,csomóan ezt teszik,és szerintem akár egyidősek is lehetnek. De őket ne bántsd!!!!Max Féregfarkot!!De Remust,Jamest,és Sirit ne!!!Gondolom mennyit fogja Voldi szivatni a sárvérű Lilyt (de őt se bántsd nagyon,őt is szeretem :) ) Pettigrew-t tőlem le is köpheti valaki.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 10 (csütörtök), 8:28 
Billentyűzetgyilkos

varga niki írta:
:)
Sajna arra nincs időm....
Amúgy alig várom már a múltas sztoridat. Tényleg,lesznek benne tekergők?? Mondjuk elvileg Piton 4 évvel fiatalabb Lucnál és ha lesz Luc,akkor a tekergők elég fiatalok lennének(mert akkor ők is 4 évvel fiatalabbak lennének-->ezt a megfogalmazást :-S ) De én nem bánnám,ha lennének ők is.Griffendélesek közül őket szeretem :)

Egyszer csak lesz. :wink:
Tekergők, jelenlegi állás szerint lesznek benne. Ekkora fordulatot azért nem hagynék ki. :D Jó, hogy írtad, ki mennyivel fiatalabb, legalább nem kell megkeresnem. Eddig csak Lucius éveivel számoltam vissza. Azt azonban elképzelhetőnek tartom, hogy ezegyszer felrúgom az életkoruk szabályosságát. :#-) Mint oly sokan... Még nem döntöttem el, hány évesek lesznek, de benne lesznek! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 10 (csütörtök), 8:23 
Írópalánta

Luna Aurora írta:
Ne aggódj, ilyenkor nem szoktam az orrodra kötni a dolgot. :#-) Majd utólag rájössz, Hogy Te ezt megmondtad! :lol: Csak a tévutakról szoktalak visszaráncigálni, ha nagyon elragad téged a hév. Méghogy abból a mondatból levezetni az esküvőt?! :roll: :D :lol:
És ha gyakrabban olvasnád egybe el, akkor mi lenne! :lol:

:)
Sajna arra nincs időm....
Amúgy alig várom már a múltas sztoridat. Tényleg,lesznek benne tekergők?? Mondjuk elvileg Piton 4 évvel fiatalabb Lucnál és ha lesz Luc,akkor a tekergők elég fiatalok lennének(mert akkor ők is 4 évvel fiatalabbak lennének-->ezt a megfogalmazást :-S ) De én nem bánnám,ha lennének ők is.Griffendélesek közül őket szeretem :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 10 (csütörtök), 8:15 
Billentyűzetgyilkos

varga niki írta:
Most jól lemaradtam....
Én nem vagyok babonás,de néha én is lekopogok dolgokat...ja és bal kézzel kell :-P Legalábbis én úgy tudom.
Tényeg sok mindent kitalálok??Áh,én a lángész... ;) :) Amúgy ha vmit kitalálnék ne mondd el,legalábbis a fontos dolgokat ne!!! Túlságosan hajt a kiváncsiság,de ez mindenben így van....A tesóm ha elöbrébb jár valamilyen könyvben mindig kérdezgetem,de ha elmondja akkor az olyan rossz,habár néha mondja magától is. :(

Ne aggódj, ilyenkor nem szoktam az orrodra kötni a dolgot. :#-) Majd utólag rájössz, Hogy Te ezt megmondtad! :lol: Csak a tévutakról szoktalak visszaráncigálni, ha nagyon elragad téged a hév. Méghogy abból a mondatból levezetni az esküvőt?! :roll: :D :lol:
És ha gyakrabban olvasnád egybe el, akkor mi lenne! :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 10 (csütörtök), 8:09 
Írópalánta

Most jól lemaradtam....
Én nem vagyok babonás,de néha én is lekopogok dolgokat...ja és bal kézzel kell :-P Legalábbis én úgy tudom.
Tényeg sok mindent kitalálok??Áh,én a lángész... ;) :) Amúgy ha vmit kitalálnék ne mondd el,legalábbis a fontos dolgokat ne!!! Túlságosan hajt a kiváncsiság,de ez mindenben így van....A tesóm ha elöbrébb jár valamilyen könyvben mindig kérdezgetem,de ha elmondja akkor az olyan rossz,habár néha mondja magától is. :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 10 (csütörtök), 8:07 
Billentyűzetgyilkos

Alexia írta:
Megnézném azt a lexikont... :roll: :lol: Imádom az ilyesmit.
Na, mostmár tényleg nekilátok az írásnak is. Csak el kellett látnom a cicám, ha már elfelejtettem szólni anyáéknak, hogy elfogyott a kajája. :oops: :?

Most miért? Tök sok hasznos dolog van benne... pl. régen melyik gyógyfüvet mire használták, ősi jóslásmódszerek és hogy sok mai dolognak mi az alapja... szóval ilyesmik. Nagyon érdekes olvasmány. :wink: Már ha valakit érdekel ez a téma.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 09 (szerda), 21:07 
Szárnybontogató

Megnézném azt a lexikont... :roll: :lol: Imádom az ilyesmit.
Na, mostmár tényleg nekilátok az írásnak is. Csak el kellett látnom a cicám, ha már elfelejtettem szólni anyáéknak, hogy elfogyott a kajája. :oops: :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 09 (szerda), 20:52 
Billentyűzetgyilkos

Rory írta:
Sok babonás! :-P Én nem hiszek benne, ahogy abban sem, h valaha nyernék a lottón. Bár ezt betudom a notórius pesszimizmusomnak. (Nem nekem való az a Smileys Coca-cola reklám) Mondjuk ha arról van szó, le szoktam kopogni a dolgokat 3x, főleg fán, s erre a legakalmasabb a fafejem. :-)

Fán, középső ujjal, alulról háromszor? Mert úgy szabályos ám. :)
Én nem vagyok babonás, amióta 13. vagyok a névsorba sose engem szólítanak a táblához. Matek tanárunk mániája: hanyadika van ma?x2-4 mittudomén a lényeg, egyszer sem sikerült kihoznia 13-at. :) O:-)

A Babonák lexikonát is csak azért kértem karácsonyra, mert elvakult HP rajongó vagyok. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 09 (szerda), 20:47 
Fanficbúvár

Sok babonás! :-P Én nem hiszek benne, ahogy abban sem, h valaha nyernék a lottón. Bár ezt betudom a notórius pesszimizmusomnak. (Nem nekem való az a Smileys Coca-cola reklám) Mondjuk ha arról van szó, le szoktam kopogni a dolgokat 3x, főleg fán, s erre a legakalmasabb a fafejem. :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 09 (szerda), 17:10 
Szárnybontogató

:-D :-D :-D
Nálunk mindenki úgy fél a péntek 13-tól... sok babonás. Én meg úgy vagyok vele, hogy mindig szerencsét hoz. Akkor írtam egy tök jó nyelvtandogát, meg szereztem autógrammot Pataky Attilától (Edda). A 13 is az egyik kedvenc számom. 7; 13; 17... stb. :wink: :P 8) :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 09 (szerda), 17:02 
Billentyűzetgyilkos

Alexia írta:
Én meg pár éve jöttem rá, hogy a 7 szerencsét hozott. 7.-ben a 7. voltam a névsorban, akkor voltam az osztály legjobb tanulója. Versenyek, ilyesmi... Szinte minden 7-esre végződő napon valami jó történt velem. 27-én voltam sárkányrepülni, hasonlók.
Én bele se gondoltam, hogy ezt jelentené a cím, de most hogy Niki mondta... :roll: :-D :shock:

Én a 13! :shock: vagyok a névsorban.
Hát igen, Niki nagyon otthon van a történetben, néha maga sem tudja, mennyire jó megállapításokat tesz! :) ;) Meg persze ilyenkor én mélyen hallgatok a dologról. :#-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 09 (szerda), 16:56 
Szárnybontogató

Én meg pár éve jöttem rá, hogy a 7 szerencsét hozott. 7.-ben a 7. voltam a névsorban, akkor voltam az osztály legjobb tanulója. Versenyek, ilyesmi... Szinte minden 7-esre végződő napon valami jó történt velem. 27-én voltam sárkányrepülni, hasonlók.
Én bele se gondoltam, hogy ezt jelentené a cím, de most hogy Niki mondta... :roll: :-D :shock:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 09 (szerda), 16:15 
Billentyűzetgyilkos

varga niki írta:
Aloha!!
Üdv ismét a pokolban??
Érdekes,gondolom,hogy mi lesz (vagyis pontosan csak te tudhatod) Arina akkor érezte magát pokolban, amikor különcnek tartották meg kiközösítették....gondolom most is ilyesmi lesz...a következő fejezet aról fog szólni,hogy hogyan reagálnak rá a diákok,hogy kitudódott Arina titka??(vagy ez titok?)És a címből itélve Arina nem sok jóra számíthat....
Nekem is 7 a kedvenc számom :)

Nekem az 5. Azért, mert amikor hetedikben megnyertük az országos disputaversenyt, minden 5 volt. De már nem tudom, mi mindent számoltunk össze :lol: 5 vitát nyertünk, hogy kijussunk, ott 5 vitánk volt meg ilyenek. Azóta ez megmaradt. Teljes misztikus története gyártottun kakkor köré. :lol:

:D Eltaláltad. Minden tekintetben. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 09 (szerda), 14:53 
Írópalánta

Aloha!!
Üdv ismét a pokolban??
Érdekes,gondolom,hogy mi lesz (vagyis pontosan csak te tudhatod) Arina akkor érezte magát pokolban, amikor különcnek tartották meg kiközösítették....gondolom most is ilyesmi lesz...a következő fejezet aról fog szólni,hogy hogyan reagálnak rá a diákok,hogy kitudódott Arina titka??(vagy ez titok?)És a címből itélve Arina nem sok jóra számíthat....
Nekem is 7 a kedvenc számom :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 09 (szerda), 12:22 
Szárnybontogató

Nagyon kíváncsi leszek már arra a bűvös 17. fejezetre. :wink: :-D (főleg hogy a 7-es szám után a 17-es az egyik kedvenc számom)
Válaszoltam a kritikádra Luna és írtam "pár sor" hozzáfűznivalót a fórumomra. :twisted: :P 8) :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 09 (szerda), 10:47 
Billentyűzetgyilkos

varga niki írta:
Persze hogy nem tetted rosszul!!! Hát jó,én kivárom,de nem árulod el a kövi fejezet címét??Most megyek majd késöbb még visszanézek...remélem a fejezet címét elárulod.
pápá

Najó, legyen. :#-)
Üdv ismét a pokolban!
De a 17.-et ne is kérdezd! :|N Azt legfeljebb akkor mondom el, ha a 16. fenn van. (túl sokat árulna ugyanis el)
:-h
Majd később én is leszek még.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 09 (szerda), 10:42 
Írópalánta

Luna Aurora írta:
varga niki írta:
Tudom,hogy szinte most fejezted be,de mikor lesz folytatás?? :-D És tudom,hogy tanulnod is kell.

:(( Én lennék a legboldogabb, ha gyorsan folytathatnám. :cry: De tegnapni napom nagyjából ráment teljesen a fejezetre. Már tudtam, mindjárt befejezem, szóval nem volt szívem abbahagyni. Ugye nem tettem rosszul? :wink: De most egy pár napig rá kell hasalnom a bioszra. :cry: Még mindig nem értem utól a fiúkat. :(( :((

De (szerintem) ezzel a résszel elvagytok egy darabig. :#-)

Persze hogy nem tetted rosszul!!! Hát jó,én kivárom,de nem árulod el a kövi fejezet címét??Most megyek majd késöbb még visszanézek...remélem a fejezet címét elárulod.
pápá

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 09 (szerda), 10:33 
Billentyűzetgyilkos

varga niki írta:
Tudom,hogy szinte most fejezted be,de mikor lesz folytatás?? :-D És tudom,hogy tanulnod is kell.

:(( Én lennék a legboldogabb, ha gyorsan folytathatnám. :cry: De tegnapni napom nagyjából ráment teljesen a fejezetre. Már tudtam, mindjárt befejezem, szóval nem volt szívem abbahagyni. Ugye nem tettem rosszul? :wink: De most egy pár napig rá kell hasalnom a bioszra. :cry: Még mindig nem értem utól a fiúkat. :(( :((

De (szerintem) ezzel a résszel elvagytok egy darabig. :#-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 09 (szerda), 10:29 
Írópalánta

Luna Aurora írta:
varga niki írta:
Tudom,hogy a gyógyító meghalt....tényleg Piton!!!Hát erre nem gondoltam...Tudom,hogy van amit kihagytam,csak most nem írtm fel semmit,és így elfelejtettem....de akkor még lehet,hogy mégegyszer átolvasom.17. fejezet??Héé az még nincs fennt!!Lehet,hogy nekem is az lesz.

Tudom. :twisted: És nem mellesleg szokásom, hogy pár fejezet múlva újra szóba hozok dolgokat. :-Ą

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 09 (szerda), 10:18 
Billentyűzetgyilkos

varga niki írta:
Tudom,hogy a gyógyító meghalt....tényleg Piton!!!Hát erre nem gondoltam...Tudom,hogy van amit kihagytam,csak most nem írtm fel semmit,és így elfelejtettem....de akkor még lehet,hogy mégegyszer átolvasom.17. fejezet??Héé az még nincs fennt!!Lehet,hogy nekem is az lesz.

Tudom. :twisted: És nem mellesleg szokásom, hogy pár fejezet múlva újra szóba hozok dolgokat. :-Ą

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 09 (szerda), 10:15 
Írópalánta

Luna Aurora írta:
varga niki írta:
Igen??Akkor majd lehet,hogy mégegyszer elolvasom....tudom,hogy pl mire gondolsz,hogy ki az a Vbetűs pasi,meg hogy mi az a jó hír...az a gyógyító.....nem??Meg még Voldemorttal kapcsolatban.....tőlem többet vártál??Mit??Vagy miért??Vagy,ezt nem értem....

Ventire és a jó hír még rejtve van előttetek, Draco nem válaszolt a kérdésre.. Ő a későbbiekben jön. A gyógyító... nos ő meghalt. Mivel nem votl hajlandó segíteni a bájitalban. (újságcikk). De ott volt Perselus, aki ezért nem tartott órát.
(ezzel a magyarázattal tartoztam, de ha az ember nagyon akarja, szerintem kiderül)

Szóval nagyon sok mindent sűrítettem bele ebbe a részbe. Akkor pár dolgot külön kiemelek: Voldemort mondatai, Dumbledore reakciója, illetve Arina reagálása mindezekre. Mi lehet olyan fontos, hogy a Sötét Nagyúr otthagyja a hónapok óta előkészített találkát? Harry, aki mindig mindenhol ott van. Na meg itt van Narcissa kérdése, és én nem csak Ront hibáztatnám a dologért. :wink:
És Draco magabiztosabb, rámenősebb, mint valaha.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 09 (szerda), 10:10 
Billentyűzetgyilkos

varga niki írta:
Igen??Akkor majd lehet,hogy mégegyszer elolvasom....tudom,hogy pl mire gondolsz,hogy ki az a Vbetűs pasi,meg hogy mi az a jó hír...az a gyógyító.....nem??Meg még Voldemorttal kapcsolatban.....tőlem többet vártál??Mit??Vagy miért??Vagy,ezt nem értem....

Ventire és a jó hír még rejtve van előttetek, Draco nem válaszolt a kérdésre.. Ő a későbbiekben jön. A gyógyító... nos ő meghalt. Mivel nem votl hajlandó segíteni a bájitalban. (újságcikk). De ott volt Perselus, aki ezért nem tartott órát.
(ezzel a magyarázattal tartoztam, de ha az ember nagyon akarja, szerintem kiderül)

Szóval nagyon sok mindent sűrítettem bele ebbe a részbe. Akkor pár dolgot külön kiemelek: Voldemort mondatai, Dumbledore reakciója, illetve Arina reagálása mindezekre. Mi lehet olyan fontos, hogy a Sötét Nagyúr otthagyja a hónapok óta előkészített találkát? Harry, aki mindig mindenhol ott van. Na meg itt van Narcissa kérdése, és én nem csak Ront hibáztatnám a dologért. :wink:
És Draco magabiztosabb, rámenősebb, mint valaha.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 09 (szerda), 10:02 
Írópalánta

Luna Aurora írta:
varga niki írta:
Gondoljátok el,milyen volt Finnrszágba busszal menni!!És buszon aludni!!!Még,jó,hogy mentünk komppal is(ahol lehetett aludni),különben ki se bírtam volna....

:)) Németországba (városnéző megállásokkal :roll: ) 26!!!! órás votl az út! Ráadásul Bécset pont éjszaka láttam csak. :cry: De nekem szerencsém van, én tudok aludi a buszon. Egyik osztálytársam egy pervet sem tudott.

Én is tudtam aludni a buszon,de nem volt a legkényelmesebb...és utálok busszal menni,mert akkor másokhoz vagy kötve...pl meg van,hogy mikor kell wcre menni.És ha akkor nem kell??Hanem fél óra után??Akkor mi a jót csináljak??Miattam nem állunk meg.

Új forgatási képek,hátul fiatal Piton.(Harry megint mugliruhában van!!!!Különórákra is minimum az egyenruhába kell menniük,nem??)
http://www.img78.imageshack.us/img78/3039/harry1vv6.jpg

http://www.img78.imageshack.us/img78/5222/harry2zl5.jpg

http://www.img238.imageshack.us/img238/5243/harry3gw9.jpg

Ha megnyitottátok a linket,akkkor utána töröljétek ki a www.-ot,és úgy jó lesz...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 09 (szerda), 9:57 
Írópalánta

Luna Aurora írta:
varga niki írta:
Elolvastam,kritizáltam,egyik legjobb fejezet lett szerintem.
És megint gonosz vagy,ilyen részél abbahagyni!!!

Jobb lesz, ha hozzászoksz. :twisted: Örülök, hogy tetszett, de az én kedvenc fejezetem a 17.
Elolvastam a kritikádat, mindjárt válaszolok is, csak előbb kijavítottam apró hibáimat. Köszönet érte Annának _U_ Hiába olvastam át számtalanszor, úgy látszik, ezek elkerülték a figyelmem.

Egyébként egy kicsit többet vártam tőled, több minden történt ebben a részben. :wink: Vannak dolgok (lehet hogy szöget ütöttek a fejetekben), amikre nem kérdeztek rá. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 09 (szerda), 9:54 
Billentyűzetgyilkos

varga niki írta:
Gondoljátok el,milyen volt Finnrszágba busszal menni!!És buszon aludni!!!Még,jó,hogy mentünk komppal is(ahol lehetett aludni),különben ki se bírtam volna....

:)) Németországba (városnéző megállásokkal :roll: ) 26!!!! órás votl az út! Ráadásul Bécset pont éjszaka láttam csak. :cry: De nekem szerencsém van, én tudok aludi a buszon. Egyik osztálytársam egy pervet sem tudott.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 503 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra